LOREM IPTSUM - 1. Lamborghini Spark T4i

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LOREM IPTSUM - 1. Lamborghini Spark T4i 120.4-130.4-140.4 150.4-160.4-140 150-160-180-190 210"

Átírás

1 ORE IPTU - 1 amborghini park T4i

2 TARTAOJEGYZÉK 4 5. oldal PARK: ÖZETÉVEZTETETEN É EXKUZÍV. INDEN IGÉNYNEK TÖKÉETEEN EGFEE oldal TERÉZETEEN INDEN AZ ÖN IRÁNYÍTÁA AATT oldal UNKAVÉGZÉ A PARK TRAKTOROKKA: INDEN RÉZETÉBEN KEEE oldal A KIVÁÓ INŐÉG A RÉZETEKBEN REJIK 6 7. oldal EZTÉTIKU EGJEENÉ É FUNKCIONAIITÁ oldal A TEJEÍTÉNY AZ ERŐÉGE oldal A PARK AZ EXKUZIVITÁBÓ AZ ÖN ZEE EÉ VARÁZOJA A FEJŐDÉT oldal ŰZAKI ADATOK

3 5 PARK: ÖZETÉVEZTETETEN É EXKUZÍV. INDEN IGÉNYNEK TÖKÉETEEN EGFEE A amborghini Trattori kínálatában újonnan bemutatott, a közepesnagy teljesítménytartományba tartozó park sorozat a legkülönbözőbb mezőgazdasági alkalmazásokra készült E teljesítményű traktorok, négy vagy hat hengerrel, manuális vagy félautomata sebességváltóval és felszereltségek és műszaki jellemzők széles választékával kaphatók, hogy bármely műveletre alkalmasak legyenek, a szántástól és a vetéstől kezdve a növényvédelmen át a betakarításig, és a közúti szállítástól a mezőgazdasági munkákig. Az öt, akár 160 E teljesítményű és rövid tengelytávú négyhengeres modell, ideális az ültetéshez és a talaj legfelső rétegének megműveléséhez. A hat, legfeljebb 210 E teljesítményű és nagyobb vonóerejű hathengeres modell ideális a szántóföldi és szállítási munkákhoz. EElektronikus vezérlésű Deutz TCD Tier 4i motor CR technológiával, hidraulikus irányváltóval, 50 km/h (40 km/h ECO motorüzemmód esetén) haladási sebességre alkalmas váltó vagy fokozattal annak érdekében, hogy mindig a megfelelő sebességgel dolgozhasson, továbbá radarral ellátott elektronikus függesztőszerkezet, hogy pontosan felügyelhesse a munkaeszközök minden mozdulatát. A legkülönbözőbb munkára alkalmas park traktort még vezetni is élmény. Az 2 fülkében az innovatív anyagok rendkívül kényelmes környezetet teremtenek. A ED-es fényszórók és a jó kilátás mindenféle munka során elősegítik, hogy a vezető teljesen az irányítása alatt tartsa a gépet, és könnyedén végezhesse munkáját.

4 6 7 EZTÉTIKU EGJEENÉ É FUNKCIONAITÁ A park sportosan eredeti formaterve a Giugiaro Design névjegye. Az előrefelé lejtő, agresszív profil és a felépítmény lekerekített vonalai hangsúlyozzák a amborghini Trattori márka erős személyiségét. A park traktorok belterét technológiai fejlesztések teljes köre varázsolja futurisztikus élettérré, ami rendkívül kényelmes, és olyan minőségi anyagokat tartalmaz, mint például az elegáns és funkcionális puha fogású kormánykerék, illetve a vezetőfülke A-oszlopán található üzemi képernyő. Valamennyi kezelőszervet funkció alapján csoportosítanak, és színkódok alapján osztanak el; A legfontosabb kezelőszervek, úgymint a motor, a menetfunkciók, a TT és a hidraulika kezelőszervei az új, ergonomikus botkormánnyal együtt a kartámaszon találhatók. A menetfunkciók egyszerűsége, a zaj- és rezgésmentesség, valamint a tágas fülke tökéletesen ergonomikussá, a széles üvegfelületek és a minden irányba tökéletes kilátás pedig egyszerűen és minden körülmények között kényelmesen kezelhetővé teszik a traktort. A fülkére szerelt új ED-es hátsó munkalámpák jobb megvilágítást biztosítanak. A vezérlőkarok elhelyezése optimális Az alapváltozat konzolját új kartámasszal szerelik, amelyen a traktor összes fő funkciója megtalálható. A függesztőmű reteszelése/oldása egy erre kijelölt gombbal történik, míg a zöld karral a hátsó függesztőkarok teljesen felemelhetők, illetve lesüllyeszthetők. Az elülső függesztőmű a kartámaszban található vezérlőegység részét képező új segédhidraulikaszelep-vezérlővel működtethető. Fülkekijelző A vezetőfülke A-oszlopába épített, áttekinthető információs kijelző egyértelmű szimbólumok és ikonok segítségével jelzi a gép fő funkcióit. Kényelmes és praktikus tárolórekeszek A tárolóhelyek tágasak; az oldalkonzolban található rekeszek alkalmasak dokumentumok tárolására, és elfér bennük egy 1 literes palack is.

5 8 9 TERÉZETEEN INDEN AZ ÖN IRÁNYÍTÁA AATT egvilágítás, mintha csak nappal lenne A kilátás éjszaka is mindig garantált. Akár 15 munkalámpa is a rendelkezésére állhat: 4 elöl a fülke tetején, 2 elöl a motorsor orrán, 4 hátul a fülke tetején, 4 hátul a fülke alsó pereme és a sárvédők között, és 1 hátul a sárvédőn. A fülke tetején lévő ikerlámpák széles sávban világítanak előre. a nagyobb fényerő szükséges, Xenon lámpákkal is felszerelhető. (opcionális) Kezelőszervek és visszajelzők A műszerfalról minden olyan információ leolvasható, amely a gép irányításához és termelékeny használatához szükséges. A manővereket külön fény- és hangjelzés jelzi. A tükröződésmentes üveg még a legnehezebb környezeti körülmények esetén is tiszta kilátást és biztonságot garantál. Botkormánnyal vezérelt segédhidraulika-szelepek Az elektrohidraulikus segédhidraulika-szelepek aktiválásához csak a multifunkciós kartámaszba épített botkormányt és a fő botkormányon lévő négy gombot kell használnia (az alapváltozat kivételével).

6 11 árvédőre helyezett TT-kezelőszervek A munkaeszközök fel- és lecsatolása a hátsó sárvédőkön található külső függesztőmű- és TT-kezelőszervekkel könnyedén vezérelhető. Csoportokba rendezett kezelőszervek a konzolon A kezelőszerveket logikusan, színek szerint csoportosítják, így minden felszereltség esetén gyorsan megkülönböztethetők a funkcióik szerint. ComforTip funkció Az innovatív ComforTip kezelőszervnek köszönhetően a memóriába mentheti, előhívhatja onnan és automatizálhatja az ismétlődő műveleteket. Az ismétlődő táblavégi manőverek egy fedélzeti számítógép segítségével programozhatók a gépbe és hívhatók elő a memóriából. A rendszer aktiválásához egyszerűen csak nyomja meg az engedélyező gombot, és finoman döntse meg a kart. unkavégzés közben a beprogramozott műveletsor lépései közötti váltáshoz és a következő lépéshez történő ugráshoz egyszerűen mozdítsa balra a vezérlőkart. Push-pull hidraulikus csatlakozók indegyik hidraulikus csatlakozó push-pull típusú, és saját tartállyal szerelik őket az olaj összegyűjtése céljából.

7 12 13 A TEJEÍTÉNY AZ ERŐÉGE inden park modell esetén nagy teljesítményt és csökkentett üzemanyag-fogyasztást eredményez a 4 vagy 6 literes Deutz Tier 4i motor, amely jelentős teljesítményszintet és nyomatékot képes biztosítani széles fordulatszám-tartományban. Deutz Common Rail motor A 16 vagy 24 szelepes befecskendező rendszer, a wastegate szeleppel szerelt turbófeltöltő, a DCR (Deutz Common Rail) befecskendező rendszerbe épített elektronikus vezérlőrendszer és az CR technológia erőteljes kombinációja lehetővé teszi, hogy a motor minden körülmények között optimális teljesítményt nyújtson. A motorblokkba épített, kenéssel ellátott két befecskendező szivattyúval rendelkező nagynyomású közös nyomócsöves befecskendező rendszernek és az égéstér különleges kialakításnak köszönhetően, a park motorja még a legnehezebb munkák közben is kiváló és állandó teljesítményt nyújt. A common rail befecskendező rendszer a motor fordulatszámától függetlenül akár 1600 bar nyomást hoz létre, ami az elektronikus motorvezérlővel együtt még nagyon alacsony motorfordulatszám esetén is kiváló nyomatéktartalékot bocsát a kezelő rendelkezésére. CR rendszer A Deutz motorokban alkalmazott CR (a nitrogén-oxidok szelektív katalitikus redukciója) technológia a napjainkban elérhető leghatékonyabb megoldás az Euro 4 károsanyag-kibocsátási előírások teljesítéséhez. A Deutz motorok által alkalmazott CR rendszer alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és nagyobb teljesítményt kínál, köszönhetően az optimális égésnek és annak, hogy néhány más rendszerrel ellentétben itt a beszívott levegő tiszta, és nem kerül bele kipufogógáz a kipufogógáz-visszavezetésen keresztül. engerenként 4 szelep A négy szelep révén az égéstér hatékonyan tölthető fel, és optimális üzemanyag-levegő keverék állítható elő.

8 15 1 R 2 R 3 R 4 R Velocità di avanzamento in km/h arce super-ridotta Normálfokozatok arce normali TT A park sorozat alapfelszereltségként négyféle TT-fordulatszámmal rendelkezik, amelyek között megtalálható az 540 ECO és az 1000 ECO fokozat is. Elektrohidraulikus be-/kikapcsolás, valamint a géphez csatlakoztatott munkaeszköz fokozatos és progresszív indítása. A park modellek független tengellyel szerelt, menetsebesség-arányos TT-vel is rendelkeznek. Az ECO mód alacsonyabb motorfordulatszámon működik, így kisebb az üzemanyagfogyasztás és a zaj. A közepes motorfordulatszám-tartományban ez a mód kiemelkedő teljesítményt szolgáltat a maximális termelékenység és a nagy nyomaték érdekében. Az Auto TT funkció lehetővé teszi, hogy a kezelő a hátsó függesztőmű felemelt, illetve lesüllyesztett pozíciójával összhangban programozza a TT be-, illetve kikapcsolását. Az olyan műveletekhez, amelyeknél a gép elejére és hátuljára függesztett munkaeszközre is szükség van, a traktor egy elektrohidraulikusan vezérelt, 1000 ford./perc fordulatszámú elülső TT-vel is felszerelhető, amely a hajtását közvetlenül a motorról kapja egy elektrohidraulikus kapcsolású, többtárcsás nedves kuplungon keresztül. Velocità di avanzamento in km/h ászófokozatok arce super-ridotta A sebesség, amelyre szüksége van A park traktorok 380 m/h és 50 km/h között bármilyen sebességgel problémamentesen haladnak (ECO módban a rendszer a jogszabályi előírások miatt 40 km/h-ra korlátozza a sebességet). A és AP Annak érdekében, hogy a traktor kezelhetősége a szántóföldi munkák és a közúti közlekedés során egyaránt optimális legyen, az elektronikus vezérlőegység A funkciója a haladási sebesség és a kormányzási szög alapján automatikusan be-, illetve kikapcsolja az összkerékhajtást és a differenciálzárakat. Az automatikus Powershift (EN-AP) használatával beállítható a Powershift (terhelés alatti) fokozatváltás reakcióképessége, hogy a sebességváltás gyorsabb, vagy lassabb legyen. Emellett különböző programok is beállíthatók, így az igényeinek megfelelően két, három vagy négy fokozatot használhat. 1 N 2 N 3 N 4 N 5 N 6 N R 2 R 3 R 4 R indig a megfelelő sebességfokozat A leggyakrabban használt sebességtartományban (3 10 km/h) 10 sebességfokozat teszi lehetővé, hogy a vezető mindig a feladatnak megfelelő fokozatban haladjon. Emellett a többtárcsás nedves kuplunggal a különböző áttételek akkor is megbízhatóan kapcsolhatók, ha a gépet hosszú időn keresztül folyamatosan használják. idraulikus irányváltó A terhelés alatt kapcsolható hidraulikus irányváltóval könnyedén irányt változtathat a tábla végén, illetve a szűk helyeken végzett arce normali manőverek során. Az irányváltó lejtőn is aktiválható legfeljebb 12 km/h-es haladási sebességnél; ehhez egyszerűen használja a kormánykerék alatti kart, még csak a kuplungot sem kell 1 N kinyomnia. A magasabb felszereltségű modelleken a funkció kezelőszerve a multifunkciós botkormányon is megtalálható, így az előre/hátra 2 N irányváltás két gomb megnyomásával elvégezhető. 3 N Állítható irányváltási reakció A 4 hidraulikus N irányváltó vezérlőkarjába épített állítógomb segítségével a vezető a végzett munka vagy saját igényei alapján gyorsabbra vagy lassabbra állíthatja az irányváltó reakcióját. 5 N inden igényt kielégítő sebességváltók A park traktorokat modelltől függően különböző sebességváltókkal szerelik. A T7140 sebességváltó négy szinkronizált fokozattal rendelkezik, amelyek mindegyikéhez négy Powershift áttétel tartozik, ami összesen fokozatot vagy szuper mászófokozattal sebességfokozatot biztosít. A félautomata változatban is kapható T7200 sebességváltó 6 fokozattal rendelkezik, amelyek közül mindegyikhez négy Powershift áttétel tartozik, ami összesen fokozatot vagy szuper mászófokozattal sebességfokozatot ebességillesztő rendszer A sebességillesztő rendszer minden egyes sebességváltásnál automatikusan kiválasztja és kapcsolja a legmegfelelőbb Powershift tartományt (,,,). A vezérlőegység az éppen végzett feladat alapján meghatározza azt a Powershift tartományt, amelyben a traktor a legjobban reagál a kezelő műveleteire. 6 N

9 16 17 Power Brake A Power Brake rendszer állandó nyomást tart fenn a hidraulikus fékkörben, így a vezető mindig nyugodtan bízhat az azonnal reagáló, erőteljes és progresszív fékezésben, miközben nagy erőt sem kell kifejtenie. Erőteljes elülső függesztőmű A modelltől függően kettős működésű munkahengereket tartalmazó elülső függesztőmű emelőképessége kg. Kihelyezett hidraulikaszelepek Alapkivitelben a hidraulika-rendszer egy 70 vagy 84 l/perc teljesítményű, állandó térfogat-kiszorítású szivattyút, valamint egy független kormányszervoszivattyút tartalmaz. A négy pár hidraulikus szelep müködése kétirányú, egy irányba reteszelhető és úszó funkcióval is rendelkezik. A magasabb felszereltségű verziók akár hét, elektronikusan vezérelt szeleppel is rendelkezhetnek. A hátsó függesztőmű teherbírása 6200 kg vagy 9200 kg, míg az opcionális elülső függesztőmű teherbírása 3800 kg vagy 4000 kg. Terhelésérzékelős hidraulikaszivattyú Igény szerint a park zárt központú hidraulika-rendszerrel is felszerelhető, amelyhez egy 120 l/perc teljesítményű, változtatható térfogat-kiszorítású, terhelésérzékelős szivattyú tartozik. Az aktuálisan végzett művelet igényeinek megfelelően csak a szükséges mennyiségű olajat szállítja, azonnal, gyorsan reagálva a parancsokra; még alacsony motorfordulatszám mellett is nagy emelőképességet garantál. Az eredmény: optimalizált erőkifejtés, a körben lévő olaj kisebb mértékű melegedése, valamint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartama.

10 18 19 UNKAVÉGZÉ A PARK TRAKTOROKKA: INDEN RÉZETÉBEN ÉÉNY Elektronikusan vezérelt mellsőhíd-felfüggesztés A mellső híd elektronikusan vezérelt felfüggesztő rendszere a felfüggesztést a traktor elejére ható terheléstől függetlenül mindig optimális szinten tartja. A park típusoknál a kiváló vezetési kényelmet a felfüggesztés és a mellső híd kombinációjából álló rendszer garantálja, amely optimalizálja az egyenetlen talajon nagy sebességgel haladó gép teljesítményét, és drasztikus mértékben csökkenti a gépkezelőre ható vibrációt. Kényelmes utasülés Az új, párnázott és felhajtható utasülés nem nehezíti a beszállást, ugyanakkor kényelmes a benne tartózkodás. Kezelőülés légrugós felfüggesztéssel A kezelőülést számos szabályozási lehetőséggel látták el, többek között a kezelő testtömegéhez automatikusan illeszkedő légrugózást is. Fülkerugózás és pazar kilátás Egy speciális érzékelő a fülke terhelésének legapróbb változásait is észleli, és a rendszer valós időben módosítja a csillapítás mértékét úgy, hogy feltölti a különleges pneumatikus csillapítóelemeket a szükséges mennyiségű sűrített levegővel. Ennek köszönhetően a csillapítóelemek minden körülmények között ugyanakkora tartományban mozognak, így a rugók és csillapítók teljes kinyúlása mindig kihasználható marad. atékony légkondicionálás A nagy légáramú légkondicionáló és szellőztető rendszer ideális munkakörülményeket biztosít: a fülkében ergonomikusan elhelyezett 14 állítható szellőző stabilizálja a belső hőmérsékletet, és megakadályozza az ablakok párásodását vagy befagyását.

11 20 21 Távvezérelhető függesztőmű A jobb oldali konzol hátsó részén található egy billenőkapcsoló, amellyel lépésenként vezérelhető a függesztőmű karjainak mozgása. Így pontosan és biztonságosan csatolhatja a gépre a munkaeszközöket. Elektronikus függesztőmű A park típusok elektronikus függesztőművével pontosan és hatékonyan vezérelheti a munkaeszközöket. A mélységállítás a helyzet-/vegyes/erő-, valamint szlipszabályozással együtt maximális teljesítményt eredményez. A maximális magasság és a süllyesztési sebesség beállítása segítségével biztonságosan és egyszerűen mozgathatja a munkaeszközöket. A szántóföldön és a közúton a körülmények folyamatosan változnak, de a robusztus felépítésű és modellenként eltérő méretű mellső híd tökéletesen megfelelő a nagyméretű munkaeszközökkel végzett nehéz munkához. A motorháztető keskeny kialakítása révén a fordulási sugár csak 52. A külön hidraulikakörrel rásegített hidrosztatikus szervokormány 42 l/perc teljesítményű szivattyúja és 2 kettős működésű munkahengere progresszív és egyenletes kormányzást tesz lehetővé még alacsony motorfordulatszámokon is.

12 22 23 A PARK AZ EXKUZIVITÁBÓ AZ ÖN ZEE EÉ VARÁZOJA A FEJŐDÉT A park traktorok bevezetésével az új amborghini sorozat fejlett technológiai megoldásokat, kényelmet és stílust kínál a 120 E 210 E teljesítménykategóriában. Ezzel a dühöngő bikát formázó emblémával jelzett márka nagyot lépett előre. A park traktorok rendelhetők a félautomata Cshift sebességváltóval is (modelltől függően). Ez a sebességváltó hatékony, gyors sebességváltást biztosít a amborghini sportos stílusában. Cshift technológia A félautomata sebességváltóban a kézi sebességváltás helyett a fokozatok kapcsolása elektrohidraulikusan történik. Az elektronikus vezérlő egység TCU (sebességváltó vezérlő egység) választja ki és kapcsolja a fokozatokat. Az IR (intelligens tartománykapcsoló) technológia segítségével az egyik tartományból a másikba történő kapcsolás gyorsan, egyenletesen és biztonságosan végezhető, és az ismételt visszakapcsolások során elkerülhető a túlpörgés. A választókar-reteszelő rendszer emellett megakadályozza az üresbe kapcsolást vagy egyszerre két fokozat bekapcsolását. Cshift sebességváltó A Cshift sebességváltót felszerelik az automatikus Powershift funkcióval, amely automatikusan választja ki a munkavégzési sebességet a négy Powershift-áttétel fokozataiból. A EN forgatógomb elfordításával állítható az automatikus sebességváltás-vezérlés reakciójának intenzitása.

13 24 25 A KIVÁÓ INŐÉG A RÉZETEKBEN REJIK Kormánykerék Az alumíniumhatású betétekkel ellátott, puha tapintású anyagból készült háromküllős kormánykerék kényelmes fogást biztosít, valamint minőség- és presztízsérzetet ad a belső tér hangulatához. A park traktorok megtestesítik a amborghini Trattori által képviselt értékeket: fejlett technológia, sportosság, exkluzivitás és a részletekre kiterjedő figyelem. Gépeink valóban a kategória csúcsát jelentő szolgáltatáscsomagot kínálnak, amely a legigényesebb gazdálkodó szakemberek és olyan cégek számára készült, akik anélkül szeretnék a maximális hatékonyságot elérni, hogy kompromisszumokat kötnének a stílus és a kényelem terén. Belső kialakítás A belső kárpitanyagok tervezésénél a könnyű tisztíthatóság és a tartósság jelentette a fő szempontot. Nem igényel különösebb törődést, ellenálló, és hangsúlyozza a teljes belső kialakítás eleganciáját. Világítás A ED-lámpák, valamint az első és hátsó lámpák tovább fokozzák a park gépsorozat esztétikus megjelenését, egyedivé és exkluzívvá téve azt. Egy amborghini traktor sosem marad észrevétlen.

14 26 27 A műszaki adatok és az ábrák csak tájékoztató jellegűek. A amborghini Trattori elkötelezett az iránt, hogy olyan terméket kínáljon, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek, és fenntartja magának a jogot, hogy a termékeit bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa. ŰZAKI ADATOK PARK T4i OTOR Gyártó Deutz Deutz Deutz Deutz Deutz Deutz Deutz Deutz Deutz Deutz Deutz Típus TCD TCD TCD TCD TCD TCD TCD TCD TCD TCD TCD Károsanyag-kibocsátás Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i Tier 4i engerek száma/engerűrtartalom db/cm3 4/4038 4/4038 4/4038 6/6057 4/4038 4/4038 6/6057 6/6057 6/6057 6/6057 6/6057 Töltőlevegő-visszahűtős turbó Viszkokuplungos ventilátor Deutz Common Rail (DCR) közös nyomócsöves bar ax. teljesítmény (ECE R120) kw/e 87/118 94,3/128 99,2/135 99,2/ ,8/ / ,8/ / ,5/ / ,1/210 ax. teljesítmény rásegítéssel (ECE R120) kw/e ,1/ ,1/ Teljesítmény névleges motorfordulatszámon, telj. rásegítéssel (ECE R 120) kw/e ,7/ ,7/ A névleges fordulatszámon elérhető telj. (ECE R 120) kw/e 83,9/114 91/124 95,4/130 95,4/ / / / / / / /209 ax. homologizált névleges teljesítmény (2000/25/EC) kw/e 83,9/114 91/ ,7/ ,7/ ,5/ ,7/ / / / / ,1/210 ax. teljesítményhez tartozó motorfordulatszám ford./p ax. motorfordulatszám (névleges) ford./p ax. nyomaték Nm ax. nyomatékhoz tartozó motorfordulatszám ford./p Nyomatékemelkedés % Elektronikus motorvezérlő égszűrő portalanítóval Kipufogó a fülke A-oszlopán Üzemanyagtartály űrtartalma liter AdBlue -tartály űrtartalma liter Biodízel üzemanyag (EN 14214) % B100 B100 B100 B100 B100 B100 B100 B100 B100 B100 B100 EBEÉGVÁTÓ Gyártó ZF ZF ZF ZF ZF ZF ZF ZF ZF ZF ZF Típus T7140 T7140 T7140 T7140 T7224 T7226 T7224 T7226 T7229 T7230 T7232 Fokozatok száma db ebességfokozatok száma szuper mászófokozattal db Powershift sebességfokozatok száma db in. sebesség szuper mászófokozattal km/h 0,30 0,30 0,30 0,30 0,40 0,41 0,40 0,41 0,39 0,39 0,39 ax. sebesség km/h Overspeed funkció (40 km/h Eco) Félautomata tartományváltó rendszer (csak Cshift) Automata Powershift (terhelés alatti fok. kapcsolás)* / / / / / / / / / / / ebességillesztés* / / / / / / / / / / / ensehift Terhelés alatt kapcsolható hidraulikus irányváltó ComfortClutch enseclutch 5 fok.-ban állítható intenzitású reakcióval Elektrohidraulikusan működtetett többtárcsás kuplung TT 540ECO/1000/1000ECO TT enetsebesség-arányos TT AUTO TT Elülső TT TENGEYEK É FÉKEK Elektrohidraulikusan kapcsolható elülső és hátsó differenciálzár Rugózott mellső híd Elsőkerékhajtás elektrohidraulikus kapcsolása Elektrohidraulikus működtetésű differenciálzár A rendszer átsó kerekek fékezése négykerékhajtás kapcsolásával 4 kerékre ható fékrendszer zervofékek echanikus rögzítőfék idraulikus pótkocsifékszelep Pneumatikus pótkocsifékszelep Pneumatikus fékszelep + hidraulikus pótkocsi idrosztatikus kormányzás független szivattyúval zivattyú teljesítménye l/perc Kormányzási szög fok Elülső sárvédők EEKTROO RENDZER Feszültség V Alapkivitelű akkumulátor V/Ah 12/143 12/143 12/143 12/143 12/143 12/143 12/143 12/143 12/143 12/143 12/143 ideg éghajlaton használható akkumulátor V/Ah 12/180 12/180 12/180 12/180 12/180 12/180 12/180 12/180 12/180 12/180 12/180 Generátor V/Ah 14/150 14/150 14/150 14/150 14/150 14/150 14/150 14/150 14/200 14/200 14/200 Indítómotor V/kW 12/4 12/4 12/4 12/4 12/4 12/4 12/4 12/4 12/4 12/4 12/4 Külső elektromos aljzat Aljzat a nagyobb áramigényű alkalmazásokhoz Készítette a arketingosztály - Kód /14 - I.P. ŰZAKI ADATOK PARK T4i IDRAUIKA-RENDZER É FÜGGEZTŐŰ Gyártó Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch ax. szivattyúteljesítmény (alapkiv.) l/perc ax. szivattyúteljesítmény (opc.) l/perc oad ensing szivattyú térfogat-árama (opc.) l/perc Nyitott központú hidraulika-rendszer Zárt központú hidraulika-rendszer (terhelésérzékelős) echanikus hátsó segédhidraulika-szelepek db 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 Elektromos vezérlésű hátsó segédhidraulika-szelepek* db átsó segédhidraulika-szelepek (opc.) db 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 Elülső segédhidraulika-szelepek (opc.) db Elektro-hidraulikus vezérlés áramlásszabályozóval és időzítővel* / / / / / / / / / / / Power beyond (munkaeszközök közvetlen hidraulikus megtáplálása) ax. hasznos olajmennyiség liter Különálló kiegészítő olajtartály Elektronikus vezérlésű hátsó függesztőmű Radar átsó függesztőmű teherbírása (alapkiv.) kg átsó függesztőmű teherbírása (opcionális) kg átsó függ.mű: összekötőrúd és mechanikus felső függesztőkar átsó függ.mű: összekötőrúd és hidraulikus felső függesztőkar automatikus zárású hátsó vonószerkezet árvédőre helyezett kezelőelemek echanikus elülső függesztőmű behúzható karokkal aximális emelőképesség kg Gyorsfüggesztési pontok FÜKE -Class2 fülke PowerCom* botkormány / / / / / / / / / / / Teljesítmény-felügyeleti rendszer Agrosky sorvezető rendszer ax Comfort Professional X ülés, alacsony frekvenciájú rugózás, légrugó, elektronikus deréktámasz ax Comfort Dynamic X ülés, dinamikus légrugózás, elektronikus deréktámasz Párnázott utasülés Üzemi kijelző Comfortip (táblavégi fordulókezelő rendszer)* / / / / / / / / / / / echanikus rugózású fülkefelfüggesztés égrugós fülkefelfüggesztés égkondicionálás echanikusan állítható visszapillantó tükör átsó ablaktörlő Fülkevilágítás alogén munkalámpák PÓTKOCI-VONÓZERKEZETEK Automata vonófej Állítható magasságú gömbfejes vonóhorog Rögzített gömbfejes vonóhorog engőkar idraulikus vonószerkezet (pickup-hitch) Piton Fix vonófej ÉRETEK É TÖEGEK Elülső gumiabroncsméret: átsó gumiabroncsméret: 65R24 65R24 65R24 65R24 65R28 650/ 65R28 650/ 65R24 65R28 650/ 65R28 710/ 60R38 65R28 710/ 60R38 65R28 710/ 60R38 Tengelytáv mm ossz mm agasság mm zélesség mm asmagasság mm Terheletlen tömeg elöl kg Terheletlen tömeg hátul kg Terheletlen össztömeg kg egengedett max. tömeg elöl kg egengedett max. tömeg hátul kg AAP OPC - Nem rendelhető * Verziótól függően opció vagy alapfelszerelés

15 ÁRKAKEREKEDŐ A amborghini Trattori az eredeti DF kenőanyagok és hűtőfolyadékok használatát javasolja A ABORGINI TRATTORI a lamborghini-tractors.com csoport tagja.

Lamborghini MACH VRT T4

Lamborghini MACH VRT T4 Lamborghini MACH VRT T4 210 230 250 TARTALOMJEGYZÉK 3 4 5. oldal MACH VRT: LAMBORGHINI STÍLUS NYERS ERŐVEL ÖTVÖZVE. 14 17. oldal AZ INNOVÁCIÓ SZÍVBŐL JÖN. 18 21. oldal HATÉKONYSÁG A JOBB MUNKAVÉGZÉS ÉRDEKÉBEN.

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT ÚJ KORSZAK A TERMELÉKENYSÉGBEN. PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY, HATÉKONYSÁG ÉS TERMELÉKENYSÉG. A DEUTZ-FAHR újabb választ ad a modern mezőgazdaság egyre szigorúbb elvárásaira, amelyek sokkal

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként 48 www.masseyferguson.com Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként Essential Efficient Exclusive Motor 4 hengeres AGCO POWER, Tier 4 Final l l l Szelektív katalitikus redukciós (SCR) technológia

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT AZ ÚJ 5G SOROZAT. KIVÁLÓAN ALKALMAS KISMÉRETŰ TRAKTOROK, MELYEK MEGFELELNEK AZ ÖN IGÉNYEINEK. 5G SOROZAT 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 3 hengeres Max.

Részletesebben

SPARK SPARK VRT

SPARK SPARK VRT SPARK SPARK VRT 120 130 140 Egy csomagban a technológia, teljesítmény és hatékonyság. Motor A Lamborghini Spark 120-140 modellek szíve a FARMotion motor, amely teljes mértékben megfelel a Stage IV európai

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT

DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT AZ ÚJ 6-OS SOROZAT. A LEGJOBB TECHNOLÓGIÁK ÖTVÖZETE AZ OSZTÁLYBAN. AGROTRON 6-OS SOROZAT 6155 6165 6175 6185 6205 6215 PS/

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

DEUTZ-FAHR Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT

DEUTZ-FAHR Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT DEUTZ-FAHR 7230 7250 Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT NÉMET CSÚCSTECHNOLÓGIA A KIEMELKEDŐ TERMELÉKENY- SÉGÉRT. AGROTRON TTV 7-ES SOROZAT 7230 7250 Max. teljesítmény (kw/le) 166/226 181/246 Azok a mezőgazdasági

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT

LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT 75 113 LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT AZ ÚJ 5DS, 5DV, 5DF ÉS 5DF ECOLINE SOROZAT. RENDKÍVÜL SZÉLES MODELLVÁLASZTÉK A MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉGÉRT. STAGE

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o ÚJ 5D-T4i sorozat sorozat 90-100 - 110 5D-T4i A Landini traktorkínálat tovább bővül az 5D Tier 4 Interim sorozat bevezetésével. A Powerfarm utódaként kifejlesztett 5D traktorsorozat három modellváltozatból

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5600 85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal Az Ön igényeinek megfelelően tervezve 06. oldal Tiszta erő és teljesítmény a Massey Fergusontól 10. oldal Az új

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT ERŐ, TELJESÍTMÉNY ÉS STÍLUS KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY KOMPAKT CSOMAGOLÁSBAN Bár alig több mint 4 méter, a Deutz-Fahr a legfejlettebb

Részletesebben

02-03 TÍPUSVÁLASZTÉK 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR. Agrotron 6120.4-6130.4-6140.4-6150.4 6160.4-6140 - 6150-6160 - 6180-6190

02-03 TÍPUSVÁLASZTÉK 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR. Agrotron 6120.4-6130.4-6140.4-6150.4 6160.4-6140 - 6150-6160 - 6180-6190 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR Agrotron 6120.4-6130.4-6140.4-6150.4 6160.4-6140 - 6150-6160 - 6180-6190 MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ TELJESÍTMÉNY ÉS TARTALOM A kiemelkedő teljesítmény és kényelem mellett a 6-os sorozat

Részletesebben

DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT

DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT A JÖVŐBE LÁTNI NEM ELÉG KÉT SZEM HIDRAULIKUS RENDSZER TERHELÉSÉRZÉKELŐVEL Szükség esetén akár 160 l/perc hidraulikus teljesítmény ECO/POWER (GAZDASÁGOS/NAGY

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A ZETOR CSALÁD LEGERŐSEBB ÉS LEGJOBBAN FELSZERELT TRAKTORA F F HSX F HD Max. Teljesítmény (kw) 100.2 =

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 6 T4i sorozat 7 T4i sorozat Új 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 2 Landini Minden egyes Landini traktor azt a szenvedélyt és elkötelezettséget tükrözi, amely azoknak a munkáját hatja át, akik ennek a

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

Valtra N a legjobb traktorok egyike

Valtra N a legjobb traktorok egyike Valtra N a legjobb traktorok egyike Új felépítésu N traktor Öntöttvasból épül fel az új alváz Az elsohíd mögött helyezkedik el a motor Egységes orrrész Alacsony fordulási sugár Nagyon jó súlyelosztás Ideális

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám A hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 bar Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. ERŐ A Forterra típus a ZETOR traktorcsalád legerőteljesebb tagja. A nagyteljesítményű motor és a nagyobb

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

120-160 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

120-160 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 6600 120-160 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 03 A MASSEY FERGUSONTÓL 04 www.masseyferguson.com tour de force főnév (többes sz. tours de force) lenyűgöző teljesítmény vagy eredmény,

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE.

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. ÚJ MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. BÁRHOVA ELJUTÓ JÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ KÍNÁLATA PÁRATLAN SOKOLDALÚSÁG, RENDKÍVÜLI ROBUSZTUSSÁG ÉS KIMAGASLÓ VEZETÉSI KÉNYELEM MINDEN FUVARFELADATHOZ A Daily 4x4

Részletesebben

4080LP Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Motorgyártó. Henger oldal: 1 / 8

4080LP Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Motorgyártó. Henger oldal: 1 / 8 4080LP Műszaki specifikációk Motoradatok Motorgyártó Deutz Motortípus TCD 2,9 L4 Henger 4 Motorteljesítmény (max.) 55,4 ( 75 ) kw (LE) max. fordulatszámnál 2.300 ford./perc Lökettérfogat 2.900 cm³ Hűtőanyag

Részletesebben

85 105 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL A MASSEY FERGUSONTÓL

85 105 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL A MASSEY FERGUSONTÓL 5600 85 105 LEMF 06 A MASSEY FERGUSONTÓL A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 06. oldal Az Ön igényeinek megfelelően tervezve az új MF 5600-as sorozat 08. oldal Áttekintés Kifejezetten a kezelő

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 329 Kotrógép Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 Méretek H F K C 329 A B I D G E J L P M Q N R O (A) Tolólap magasság... (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig... (C) Magasság

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei 2016/2017. tanév, II. félév Dr. Kovács Szilveszter E-mail: szkovacs@iit.uni-miskolc.hu Informatika Intézet 107/a. Tel: (46) 565-111 / 21-07 A jármű alrendszerei

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó Építési mód New Holland, Olaszország TN75S segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland IVECO, 4 hengeres, turbofeltöltõs dízelmotor Névleges fordulatszám

Részletesebben

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 7700 140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal MF 7700 Gazdálkodásra született 08. oldal Intelligens megoldások a költséghatékony teljesítmény érdekében 10.

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick Up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

SOROZAT5 EGYSZERŰSÉG KÉNYELEM KÖNNYŰ KEZELÉS 5-ÖS SOROZAT

SOROZAT5 EGYSZERŰSÉG KÉNYELEM KÖNNYŰ KEZELÉS 5-ÖS SOROZAT SOROZAT5 EGYSZERŰSÉG KÉNYELEM KÖNNYŰ KEZELÉS 5-ÖS SOROZAT 100 110 120 KÉNYEL LANDINI 5-ÖS SOROZAT PRAKTIKUS, ELNYŰHET- ETLEN EGYSZERŰ EM 5-ös Műszaki fejlesztés és a minőség iránti igény: ezek azok az

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ A verziók felszereltsége és a választható kiegészítők köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelően változhat. A katalógusban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

Részletesebben

SERIE 6H SOROZAT SOKOLDALÚSÁG EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

SERIE 6H SOROZAT SOKOLDALÚSÁG EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG SOKOLDALÚSÁG SERIE SÁG 6 EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG 6H SOROZAT 115 125 135 LANDINI 6H SOROZAT, AZ ÖN KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MINDENESE Műszaki fejlesztés és a minőség iránti igény: ezek azok az értékek,

Részletesebben

TELEHANDLERS A MASSEY FERGUSONTÓL 9205/9306/9407/9407S 75-130 LEMF

TELEHANDLERS A MASSEY FERGUSONTÓL 9205/9306/9407/9407S 75-130 LEMF TELEHANDLERS 9205/9306/9407/9407S 75-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Eddig minden rendben. A Massey Ferguson teleszkópos rakodói a világon mindenhol továbbra is szerves részét képezik

Részletesebben

Lamborghini Strike Minden célod teljesül

Lamborghini Strike Minden célod teljesül Lamborghini Strike Minden célod teljesül Strike HD MD LD Minden akadályt leküzdő sokoldalúság > Strike 80 90 LD Egy modellsorozat, amely végtelen felszereltség változataival áll szolgálatodba > Strike

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921)

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921) 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:294571-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT

AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT Deutz-Fahr Agrotron TTV AZ ÚJ 7-E SOROZAT DEUTZ-FAHR Agrotron TTV A DEUTZ-FAHR bemutatja a 7-es sorozatot; a nagyteljesítményű

Részletesebben

Termékismertető Rakodók / tartozékok

Termékismertető Rakodók / tartozékok Hoftrac udvari rakodók, Homlokrakodók Teleszkópos rakodók Termékismertető Rakodók / tartozékok Közel 40 év tapasztalat Minden területen otthosan mozgunk! Közel 40 éve vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben