REFLECT. Fény a legszebb formájában

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "REFLECT. Fény a legszebb formájában"

Átírás

1 REFLECT Fény a legszebb formájában

2 Küldetés A mesterséges világítás meghatározó része mindennapi életünknek; a munkavégzésnek, a közlekedésnek, a pihenésnek és a szórakozásnak egyaránt, így annak nem csupán a mennyisége fontos számunkra, hanem a komfortja, minõsége és energiahatékonysága is. A korszerû világítási megoldások mögött több mint 100 éve tartó folyamatos mûszaki fejlesztési munka áll Edison elsõ izzólámpájától a legkorszerûbb LED-es világításig. Napjaink tudományos és technológia kutatásai az organikus LED-ek világítástechnikai alkalmazásának a lehetõségeit keresik, hogy egy olyan eszközt adjanak az emberiség kezébe, amely a természetes világításhoz hasonló minõséget biztosít úgy, hogy egyúttal segíti természeti erõforrásaink megóvását is. Ennek, az életünket nagymértékben befolyásoló folyamatnak elkötelezett híve a REFLECT Kft., amely 1991-es alapítása óta meghatározó szereplõje a magyar világítástechnikai piacnak és tevékenységét a mai napig meghatározza az a cél, hogy folyamatosan emelje a magyar világítástechnikai kultúra színvonalát, élenjárjon a legújabb világítástechnikai fejlesztések, innovációk és az energiatakarékos megoldások hazai bevezetésében. A REFLECT csoport (a REFLECT Kft. és romániai leányvállalata) közel nettó 1,5 milliárd forintos árbevételévele meghatározó tényezõje a világítástechnikai piacnak a professzionális világítás területén és vezetõ szerepet tölt be a legkorszerûbb termékek piaci bevezetésében.

3 Stabilitás A REFLECT Kft. az elmúlt évek folyamán folyamatosan erõsítette piaci pozícióját a világ élvonalába tartozó beszállítói háttere (termékválasztéka), szakképzett és nagy tapasztalattal rendelkezõ munkatársai, Magyarországon egyedülálló világítástechnikai központja és az egész országra kiterjedõ partnerhálózatának köszönhetõen. A REFLECT Kft. által forgalmazott kivételesen széles termékválaszték megoldást kínál szinte minden világítástechnikai feladatra külsõtéren és belsõtéren egyaránt. Az általunk képviselt, a világítástechnika élvonalába tartozó cégek (COOPER, DISANO, FAGERHULT, FOSNOVA, PRISMA, RADIUM, REGGIANI, SYLVANIA) nyújtanak garanciát arra, hogy a legmagasabb mûszaki színvonalú és a legjobb minõségû termékeket kínáljuk. Természetesen minden termékünk megfelel a vonatkozó európai szabvány eloírásõknak. Munkatársaink, magasan képzett világítástechnikai szakmérnökeink kivételes gyakorlattal, tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkeznek a világítástechnika területén, így stabilitást biztosítanak cégünk mûködéséhez. Szakmai fejlõdésüket a folyamatos tanulás mellett a szállítóink által szervezett rendszeres továbbképzések segítik, ahol megismerkedhetnek a világítástechnika legújabb fejlesztési eredményeivel, így mindig a legkorszerûbb termékeket és technológiákat tudják ajánlani partnereinknek.

4 Szállítóink A svéd Fagerhult csoport éves 76 milliárd forintos árbevételével az európai világítástechnikai piac egyik meghatározó szereplõje. Piacvezetõ a skandináv országokban, de a világ számtalan országában vezetõ szerepet tölt be. A Fagerhult termékei a skandináv formatervezés, a legmagasabb mûszaki színvonal és a kompromisszumok nélküli minõség ötvözetei. A Fagerhult kiemelt figyelmet szentel az energiatakarékos világítási megoldások fejlesztésének, úttörõ szerepet vállal a legkorszerûbb technológiák piaci bevezetésében. A Fagerhult csoport termékválasztéka szinte minden világítástechnikai feladatra megoldást kínál belsõtérben és külsõtéren egyaránt, az energiatakarékos belsõépítészeti világítástól a kereskedelmi világításon át az ipari világításig. A Fagerhult csoport

5 Szállítóink Az olasz Disano csoport 60 milliárd forintos éves árbevételével kiemelkedõ szerepet játszik nem csupán az olasz, hanem az egész európai világítástechnikai piacon. Termékválasztéka szinte minden világítástechnikai feladatra megoldást kínál a beltéri világítástól a kültéri világításon át egészen az ipari világításig. Termékei a legmagasabb mûszaki és minõségi színvonalat képviselik versenyképes árakon. A Disano csoporthoz tartozó Fosnova cég teljeskörû választékát kínálja a belsõépítészeti lámpatesteknek: - süllyesztett lámpatestek és mélysugárzók - beltéri fényvetõk - fali, mennyezeti és állólámpák - moduláris fénycsöves rendszerek - áramvezetõ sínrendszerek A Disano csoport

6 Szállítóink A Reggiani név 50 év alatt fogalommá vált a világítástechnikában. A mással össze nem téveszthetõ formatervezés, az innovatív megoldások és a kiváló minõség méltán helyezik a Reggiani termékeket a világítástechnika legjobbjai közé. A Reggiani termékválasztéka megoldást kínál az igényes belsõtéri általános és kiemelõ világításra csakúgy, mint a külsõtéri világításra. Termékeik szinte minden évben formatervezési díjakban részesülnek a legnagyobb világítástechnikai kiállításokon Milánótól New Yorkig. A REFLECT Kft. 15 éve képviseli sikerrel a Reggiani céget Magyarországon, számtalan jelentõs project valósult meg hazánkban is Reggiani termékekel.

7 Szállítóink A Prisma csoport (Performance in Lighting) cég neve összeforrt a minõségi kültéri világítással az elmúlt évtizedekben, de a közelmúltban a választéka kibõvült belsõépítészeti lámpatestekkel is. Termékeire a kiváló formatervezés, a magas mûszaki színvonal és a tökéletes minõség jellemzõ. Termékeit PRISMA Architectural, PRISMA Logic, SBP és Klewe márkanevek alatt forgalmazza a világ számtalan országában.

8 Szállítóink A Cooper tartalékvilágítási lámpatest választéka teljeskörû megoldást kínál a biztonsági világítási rendszerek kialakítására. A választékban megtalálhatók a legkorszerûbb LED fényforrással mûködõ típusok és központi felügyeleti rendszerek is. A finn Ensto cég a védett polikarbonát lámpatesteivel ért el kiemelkedõ szerepet a világítástechnikai piacon. Termékeire a tipikus skandináv formatervezés és a kiváló minõség jellemzõ. Az Ensto termékek szinte minden területen megjelennek, az otthonoktól az ipari környezetig.

9 Szállítóink A német Radium cég több mint 100 éve a fényforrásgyártók élvonalába tartozik. A folyamatos innováció és a kiváló minõség a meghatározó elemek a cég filozófiájában. Napjainkban egyre nagyobb figyelmet szentel a Radium a környezetvédelemnek, kiemelten kezeli az energiatakarékos fényforrások fejlesztését, gyártását és népszerûsítését. A Radium termékválasztékában is egyre fontosabb szerepet töltenek be a legkorszerûbb LED fényforrások. A Sylvania márkanév közel egy évszázada reprezentálja a kiváló minõséget a fényforrás piacon. A rendkívül széles termékválaszték, a kiváló minõség és a versenyképes ár jellemzi a céget. A Sylvania a többi vezetõ fényforrásgyártóhoz hasonlóan egyre nagyobb hangsúlyt helyez az energiatakarékos, környezetkimélõ termékek fejlesztésére és gyártására. Ez a szemlélet a cég marketing filozófiájában is meghatározó szerepet tölt be.

10 Szolgáltatás A Törökbálinton felépített és könnyen megközelíthetõ REFLECT Világítástechnikai Központ egy telephelyre koncentrálja a cég menedzsmentjét, mûszaki munkatársait, vevõszolgálatát, bemutatótermét és raktározási, logisztikai bázisát is. A beszerzési és értékesítési tevékenységet számítógépes vállalatirányítási rendszer támogatja, amely munkatársainknak naprakész információt biztosít a vállalat minden folyamatában. Bemutatótermünkben magyarországon egyedülálló választékot mutatunk be mûködés közben a szállítóink kínálatából, ezzel is megkönnyítve partnereink munkáját a megfelelõ termékek kiválasztásában. A korszerûen kialakított és szervezett raktárunkban folyamatosan jelentõs készleteket tartunk, hogy a lehetõ legrövidebb szállítási határidõt biztosítsuk partnereinknek. A REFLECT Kft. egész országra kiterjedõ kapcsolatrendszere (viszonteladók, kivitelezõk, villamos tervezõk, építészek, belsõépítészek) folyamatos és stabil piaci jelenlétet biztosít, amelyet a számtalan, az általunk forgalmazott termékekkel megvalósult létesítmény bizonyít.

11 Minõség A REFLECT Kft. igen magas minõségi követelményeket támaszt az általa forgalmazott termékekkel és saját mûködésével, illetve munkatársaival szemben. Termékeink kiváló minõségét és szabványosságát a beszállítói hátterünk garantálja. Vállalatunk irányítási rendszere megfelel a legszigorúbb követelményeknek is. Számítógépes vállalatirányítási rendszerünk a közepes méretû vállalatokat célzó üzleti szoftvermegoldások legjobbjai között van, ma már 120 országban használják. Rendszeresen kiadott katalógusunk a beszállítóink igen széles választékából kínál válogatást magyar nyelven a részletes mûszaki adatok feltüntetésével. A folyamatosan karbantartott internetes honlapunk (www.reflect.hu) könnyen elérhetõ online adatbázist biztosít parnereinknek ahonnan árlistáinkat is letölthetik.

12 Nem csupán termékeket, hanem megoldásokat kínálunk A REFLECT Kft. mûködésének egyik alapelve, hogy partnereinknek nem csupán termékeket, hanem komplett megoldásokat kínálunk. Szakképzett munkatársaink a tervezés elsõ fázisától a termékek leszállításáig, illetve a létesítmény átadásáig végigkísérik a projekteket. Világítástechnikai és egyéb, a tervezést támogató szoftvereink lehetõvé teszik, hogy három dimenziós megjelenítéssel is bemutassuk partnereinknek a kialakítandó világítási rendszert, ezzel megkönnyítve a döntéshozatali folyamatot. Cégünk stabil piaci jelenléte biztosíték arra is, hogy a késõbbi üzemszerû mûködés során fellépõ igényekhez támogatást tudunk biztosítani. Véleményünk szerint az elégedett vevõ, illetve felhasználó az egyik legfontosabb és leghatékonyabb marketing eszköz.

13 A megoldások Az elmúlt több, mint 15 év folyamán számtalan létesítmény valósult meg a REFLECT Kft. közremûködésével. Ezek közül a teljesség igénye nélkül, csupán néhányat kívánunk felsorolni: Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Thermal Hotel Danubius Hévíz Westel irodaház Westel irodaház Westel irodaház Knorr Bremse irodaház

14 A megoldások Knorr Bremse irodaház Knorr Bremse irodaház Cooptim Kft. Érd Cooptim Kft. Érd Cooptim Kft. Érd Bank Bank Bank Porsche Hungária Porsche Hungária Porsche Hungária Porsche Hungária

15 A megoldások West End Business Center West End Business Center West End Business Center West End Business Center West End Business Center West End Business Center West End Business Center Gottsegen György Kard.Intézet Gottsegen György Kard.Intézet Gottsegen György Kard.Intézet Bánkúti Sportáruház Vác Bánkúti Sportáruház Vác

16 A megoldások Bánkúti Sportáruház Vác Bánkúti Sportáruház Vác Krisztina krt-i irodaház Krisztina krt-i irodaház Vinarium AVON Cosmetics Hungary Gödöllõ AVON Cosmetics Hungary Gödöllõ Piac Gödöllõ Piac Gödöllõ Autó Mirai Autó Mirai Autó Mirai

17 A megoldások Oktatrade Kft. Budakeszi Oktatrade Kft. Budakeszi Bank Austria Creditanstalt Bank Austria Creditanstalt Bank Austria Creditanstalt Porsche Pest Porsche Pest Porsche Pest Porsche Pest Graphisoft Graphisoft Graphisoft

18 A megoldások Graphisoft Egym Vital Center Kft. Keszthely Egym Vital Center Kft. Keszthely Egym Vital Center Kft. Keszthely OTP Bank OTP Bank ÁB-Aegon ÁB-Aegon Autó Korda Kft. Autó Korda Kft. Mai Manó Fotómúzeum Mai Manó Fotómúzeum

19 A megoldások Hattyúház Hattyúház Autó Néró Citroen autószalon SH Nike sportbolt Champion sportbolt Rack Autó, BMW autószalon Budaörs Porsche Pest - Seat Lauber Dezsõ Sportcsarnok Pécs Lauber Dezsõ Sportcsarnok Pécs Domus áruház Griff áruház

20 A megoldások Griff áruház Griff áruház MOM Park Bevásárlóközpont MOM Park Bevásárlóközpont MOM Park Bevásárlóközpont MOM Park Bevásárlóközpont MOM Park Bevásárlóközpont Társulás Ügyvédi Iroda Társulás Ügyvédi Iroda Társulás Ügyvédi Iroda Társulás Ügyvédi Iroda Citroen Pásztor

21 A megoldások Citroen Pásztor Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Matáv székház Matáv székház Matáv székház Matáv székház

22 A megoldások Reálszisztéma - Toyota Reálszisztéma - Toyota Reálszisztéma - Toyota Magyar Iparmûvészeti Egy. Magyar Iparmûvészeti Egy. NIKE sportáruház Debrecen NIKE sportáruház Debrecen NIKE sportáruház Debrecen GSV Kft - Otthon Áruház Debrecen GSV Kft - Otthon Áruház Debrecen GSV Kft - Otthon Áruház Debrecen Pólus - Sony Márkabolt

23 A megoldások Europark - Griff üzlet Duna Plaza - Sony Márkabolt Volksban - bankfiók Pécs Szépvölgyi Teniszcentrum Thermal Hotel Danubius Hévíz Thermal Hotel Danubius Hévíz Thermal Hotel Danubius Hévíz Római katolikus templom Balatonszentgyörgy Graphisoft Graphisoft Graphisoft Graphisoft

24 Környezettudatosság A REFLECT Kft. különös figyelmet szentel a környezet védelmének, természeti erõforrásaink megóvásának. Ezt az elvet követjük az energiatakarékos fényforrások és világítási rendszerek népszerûsítésével csakúgy, mint a fényforrások és lámpatestek hulladékkezelésében való részvétellel. A jövõ fényei A világítástechnikával szemben támasztott követelmények folyamatosan változnak; energiahatékonyabb eszközök, környezetbarát anyagok, jobb világítási komfort, hosszabb élettartam és állandóan változó esztétikai elvárások. Az új követelményeknek való megfelelés miatt a világítástechnika egyre inkább a csúcstechnológia, az elektronika kategóriájába kerül át (optoelektronikai eszközök, organikus és anorganikus LED-ek, elektronikus mûködtetõ egységek, intelligens világítás vezérlések: e-sense). A REFLECT Kft. menedzsmentje és valamennyi munkatársa eltökélt és felkészült arra, hogy megfeleljen ezen kihívásoknak és így cégünk a jövõben is meghatározó szereplõje lesz a magyar világítástechnikai piacnak.

GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu. Grundfos Hungária Kft.

GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu. Grundfos Hungária Kft. GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu Grundfos Hungária Kft. Az évtized legfontosabb feladata a környezet hosszútávú és megfelelô

Részletesebben

Magyarország. Éves jelentés 2012. www.siemens.com

Magyarország. Éves jelentés 2012. www.siemens.com Magyarország Éves jelentés 2012 www.siemens.com TARTALOM 1. A Siemensről 1.1. 4 A Siemens konszern 1.2. 6 A magyarországi Siemens csoport 1.3. 9 Küldetés, értékek, célok 1.4. 12 A Siemens Zrt., a Siemens

Részletesebben

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com Siemens Magyarország Éves jelentés 2013 www.siemens.com TARTALOM 1. A Siemensről 1.1. 6 Küldetés, Jövőkép, Értékek 1.2. 8 A Siemens Magyarországon 1.3. 10 A Siemens Zrt., a Siemens csoport vezető vállalata

Részletesebben

2012/2 V. évf. 2. szám

2012/2 V. évf. 2. szám 2012/2 V. évf. 2. szám SZOLGÁLTATÓI Különszám t a r t a l o m TARTALOMJEGYZÉK A Szolgáltatói Program bemutatása 03 A GS1 Magyarország Szolgáltatói Programjának célja 04 Szolgáltató Partnereink 2012-ben

Részletesebben

Együtt ErősEbbEk Vagyunk

Együtt ErősEbbEk Vagyunk Együtt Erősebbek Vagyunk 2 Kockázatvállalási hajlandóságunk - áttekintés Jelen tájékoztató összefoglalja kulcsfontosságú üzleti illetve célágazataink lényegét, az AIG által nyújtott előnyöket, hogy Ön

Részletesebben

Kedves Vendégeink! Örömmel várjuk visszajelzéseiket. Gödöllô, 2014. június 28-29. Dr. Gémesi György elnök

Kedves Vendégeink! Örömmel várjuk visszajelzéseiket. Gödöllô, 2014. június 28-29. Dr. Gémesi György elnök Kedves Vendégeink! A Magyar Önkormányzatok Szövetsége nevében nagy örömünkre szolgál, hogy a Magyar Polgármesterek X. jubileumi Világtalálkozója alkalmából elôször adhatjuk kezükbe a találkozó kísérô rendezvényének,

Részletesebben

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS Debreceni Állásbörze 802347 Állásbörze 3 Kedves Debreceniek, Tisztelt Álláskeresők! Életünkben számtalan alkalommal kell döntést hoznunk. Olyan döntéseket, amelyek hatása akár hosszú időre is kihatással

Részletesebben

ZV-2011. 2000-ben kapcsolatfelvétel a németországi EDEKA Kereskedelmi Szövetséggel, mely Európa egyik legnagyobb kereskedelmi szövetsége.

ZV-2011. 2000-ben kapcsolatfelvétel a németországi EDEKA Kereskedelmi Szövetséggel, mely Európa egyik legnagyobb kereskedelmi szövetsége. ZV-2011 I. A CBA története 1992-ben megalakult a CBA 1998-tól vidéki regionális központok létesítése, működtetése. Cél az országos lefedettség elérése. 2000-ben kapcsolatfelvétel a németországi EDEKA Kereskedelmi

Részletesebben

Éves jelentés 2006 Magyarország

Éves jelentés 2006 Magyarország Éves jelentés 2006 Magyarország www.siemens.hu Az üzleti tevékenység sarokszámai A Siemens Zrt. üzleti tevékenységének sarokszámai 2005/2006-ban (US GAAP szerint) 2004/2005 2005/2006 Jegyzett tőke 6 000

Részletesebben

ZV-2011 feladat 3. 1995-ben Budapesten, a Gyöngysor utcában 2000 m2-es raktár megvásárlása.

ZV-2011 feladat 3. 1995-ben Budapesten, a Gyöngysor utcában 2000 m2-es raktár megvásárlása. ZV-2011 feladat 3. I. A CBA története 1992-ben megalakult a CBA 1995-ben Budapesten, a Gyöngysor utcában 2000 m2-es raktár megvásárlása. 1996-ban a beszerzési társulásból dinamikus nyitás a kereskedelmi

Részletesebben

Lorem Ipsum 1. Éves jelentés 2008. www.siemens.hu

Lorem Ipsum 1. Éves jelentés 2008. www.siemens.hu Lorem Ipsum 1 Éves jelentés 2008 www.siemens.hu 2 Lorem Ipsum Lorem Ipsum 3 Siemens-csoport Magyarország Összefoglaló áttekintés 2006-2008 Víziónk millió Ft 2005/2006 Csoport 2006/2007 Csoport 2007/2008

Részletesebben

Lépjünk be együtt a jövőbe! Együtt lehetséges. www.t-systems.hu

Lépjünk be együtt a jövőbe! Együtt lehetséges. www.t-systems.hu Lépjünk be együtt a jövőbe! Együtt lehetséges. www.t-systems.hu Tisztelt Ügyfelünk! Üdvözlöm Önt a T-Systems Magyarország Zrt. nevében! Engedje meg, hogy e kiadvány segítségével röviden bemutassam Önnek

Részletesebben

2010-12. Telenor Magyarország Zrt. fenntarthatósági jelentés

2010-12. Telenor Magyarország Zrt. fenntarthatósági jelentés 2010-12 Telenor Magyarország Zrt. fenntarthatósági jelentés tartalomjegyzék 1. Vezérigazgatói köszöntő 4 2. A jelentésről 6 3. Cégbemutatás 7 3.1. Telenor Magyarország 8 3.2. Irányító testületek 10 3.3.

Részletesebben

Tartalom. Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9

Tartalom. Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9 Fenntarthatósági jelentés 2014 Tartalom Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9 A fenntarthatóság irányítási rendszere 12 Felelős vállalatirányítás: igazgatóság,

Részletesebben

NYÍREGYHÁZI DIVÍZIÓ: BUDAPESTI DIVÍZIÓ:

NYÍREGYHÁZI DIVÍZIÓ: BUDAPESTI DIVÍZIÓ: BUDAPESTI DIVÍZIÓ: SOLLIGHT ENERGIA ESCO KFT. Adószám: 14923052-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-926186 Cím: H1033 Budapest, Apát utca 6-8 FSZ Tel./Fax: +36 (1) 430 1113 E-mail: info@sollight.hu Web: http://www.sollight.hu

Részletesebben

E-mail: info@vonalkod.hu Honlap: www.vonalkod.hu

E-mail: info@vonalkod.hu Honlap: www.vonalkod.hu VRH VONALKÓD RENDSZERHÁZ Rendszerfejlesztõ, Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. 1131 Budapest Reitter Ferenc u. 177. Telefon: (+36 1) 436 7575 Fax: (+36 1) 436 7555 4029 Debrecen Cegléd u. 11. Telefon/Fax:

Részletesebben

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 G S 1 M a g y a r o r s z á g ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 GS1 Hungary 2009 Tartalom Elnöki köszöntő A vezérigazgató összefoglalója Az operatív igazgató összefoglalója A GS1 MAGyArorSzáGról röviden

Részletesebben

Magyarország. Éves Jelentés 2005

Magyarország. Éves Jelentés 2005 s Magyarország Éves Jelentés 2005 Tartalom Vállalati alapelvek 3 Elnöki köszöntő 4 Üzleti sikereink 7 A Siemens szervezeti felépítése 12 A Siemens Nemzeti Vállalat Cégtörténet 14 Üzleti jelentés 16 Ágazati

Részletesebben

vállalati felelősségvállalási jelentés csr

vállalati felelősségvállalási jelentés csr vállalati felelősségvállalási jelentés 2013 csr vállalati felelősségvállalási jelentés 2013 csr 4 TISZTELT OLVASÓ 2013, ahogy a hazai bankrendszer egésze, úgy az OTP Bank számára is mozgalmas év volt.

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

SPAR2011. 3 20 2200 13 880 45 000 391 467 2 200 000 389,6 milliárd. City SPAR szupermarket nyitása. éves a magyarországi SPAR. féle SPAR saját márka

SPAR2011. 3 20 2200 13 880 45 000 391 467 2 200 000 389,6 milliárd. City SPAR szupermarket nyitása. éves a magyarországi SPAR. féle SPAR saját márka SPAR 2011 3 20 2200 13 880 45 000 391 467 2 200 000 389,6 milliárd City SPAR szupermarket nyitása éves a magyarországi SPAR féle SPAR saját márka munkatárs internetfelhasználó elérése m 2 eladótér SuperShop-kártyatulajdonos

Részletesebben

Vállalati felelősségvállalás jelentés 2007

Vállalati felelősségvállalás jelentés 2007 2007 Vállalati felelôsségvállalás Tartalomjegyzék Ove Fredheim köszöntője 2 A Pannon vállalati felelősségvállalása 4 A Pannon 7 Etikai alapállás és törvényi megfelelés 8 Pannon Etikai Kódex..................................

Részletesebben

MINŐSÉG VERSENYKÉPES ÁRON

MINŐSÉG VERSENYKÉPES ÁRON MINŐSÉG VERSENYKÉPES ÁRON Köszöntjük üzleti partnereinket és azokat is, akik most ismerked nek a Jánosik és Társai Kft.- vel. Cégünk a magyar középvállalkozási piac ismert társasága. Országos jelenléttel

Részletesebben

bcsdh Kiszámíthatóbb környezet kell a fenntarthatóság előmozdításához

bcsdh Kiszámíthatóbb környezet kell a fenntarthatóság előmozdításához Felelős vállalatirányítás Etikus működés Alapértékek tisztelete Környezeti felelősségvállalás Partnerség az érintett és érdekelt felekkel Átlátható működés Kiszámíthatóbb környezet kell a fenntarthatóság

Részletesebben

TÜV Rheinland Akadémia. Oktatás, képzés, személytanúsítás

TÜV Rheinland Akadémia. Oktatás, képzés, személytanúsítás TÜV Rheinland Akadémia Oktatás, képzés, személytanúsítás TÜV Rheinland Akadémia A TÜV Rheinland cégcsoporton belül az Akadémia a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismereteket átadni a résztvevők

Részletesebben

Társadalmi felelősségvállalási jelentés Szerencsejáték Zrt.

Társadalmi felelősségvállalási jelentés Szerencsejáték Zrt. Tartalomjegyzék 1 FELELŐS JÁTÉKSZERVEZÉS, KÖZSZOLGÁLATI SZEREPVÁLLALÁS 2 BEVEZETŐ 4 JELENTÉSTÉTELI ELVEINK 5 1. TEVÉKENYSÉGÜNK 6 2. KÜLDETÉSÜNK ÉS ÉRTÉKEINK 8 3. VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI STRUKTÚRA 9 4. FELELŐS

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK ALAP/LEVELEZŐ TAGOZAT MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ SZAKIRÁNY KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN Készítette:

Részletesebben

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 DOKUMENTUMTÁR.HU... 5 DIALÓG 2000 Kft.... 6 DMQ Szervezetfejlesztő és Felnőttképző Kft... 7 Fény-Szoft Számítástechnikai Kft... 8 Göcsej Kapuja Bak Általános Művelődési

Részletesebben

MAGYAR ITAL- ÉS ÁRUAUTOMATA SZÖVETSÉG VENDING KONFERENCIA 2012 MÁJUS 24. BUDAPEST. HOTEL STADION. A HOLNAP MINT LEHETÕSÉG

MAGYAR ITAL- ÉS ÁRUAUTOMATA SZÖVETSÉG VENDING KONFERENCIA 2012 MÁJUS 24. BUDAPEST. HOTEL STADION. A HOLNAP MINT LEHETÕSÉG MAGYAR ITAL- ÉS ÁRUAUTOMATA SZÖVETSÉG VENDING KONFERENCIA 2012 MÁJUS 24. BUDAPEST. HOTEL STADION. A HOLNAP MINT LEHETÕSÉG 2 [ÁPRILIs] TARTALOM BEVEZETõ hírek 2012/2 [ÁPRILIs] 3 TARTALOM: Beveztõ 2. oldal

Részletesebben

Legjobb, ha láthatatlan

Legjobb, ha láthatatlan Legjobb, ha láthatatlan a British American Tobacco Hungarynél Interjú Sziklási Szabolccsal, a British American Tobacco Hungary javadalmazási vezetôjével (esettanulmány) Ügyfél: British American Tobacco

Részletesebben