REFLECT. Fény a legszebb formájában

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "REFLECT. Fény a legszebb formájában"

Átírás

1 REFLECT Fény a legszebb formájában

2 Küldetés A mesterséges világítás meghatározó része mindennapi életünknek; a munkavégzésnek, a közlekedésnek, a pihenésnek és a szórakozásnak egyaránt, így annak nem csupán a mennyisége fontos számunkra, hanem a komfortja, minõsége és energiahatékonysága is. A korszerû világítási megoldások mögött több mint 100 éve tartó folyamatos mûszaki fejlesztési munka áll Edison elsõ izzólámpájától a legkorszerûbb LED-es világításig. Napjaink tudományos és technológia kutatásai az organikus LED-ek világítástechnikai alkalmazásának a lehetõségeit keresik, hogy egy olyan eszközt adjanak az emberiség kezébe, amely a természetes világításhoz hasonló minõséget biztosít úgy, hogy egyúttal segíti természeti erõforrásaink megóvását is. Ennek, az életünket nagymértékben befolyásoló folyamatnak elkötelezett híve a REFLECT Kft., amely 1991-es alapítása óta meghatározó szereplõje a magyar világítástechnikai piacnak és tevékenységét a mai napig meghatározza az a cél, hogy folyamatosan emelje a magyar világítástechnikai kultúra színvonalát, élenjárjon a legújabb világítástechnikai fejlesztések, innovációk és az energiatakarékos megoldások hazai bevezetésében. A REFLECT csoport (a REFLECT Kft. és romániai leányvállalata) közel nettó 1,5 milliárd forintos árbevételévele meghatározó tényezõje a világítástechnikai piacnak a professzionális világítás területén és vezetõ szerepet tölt be a legkorszerûbb termékek piaci bevezetésében.

3 Stabilitás A REFLECT Kft. az elmúlt évek folyamán folyamatosan erõsítette piaci pozícióját a világ élvonalába tartozó beszállítói háttere (termékválasztéka), szakképzett és nagy tapasztalattal rendelkezõ munkatársai, Magyarországon egyedülálló világítástechnikai központja és az egész országra kiterjedõ partnerhálózatának köszönhetõen. A REFLECT Kft. által forgalmazott kivételesen széles termékválaszték megoldást kínál szinte minden világítástechnikai feladatra külsõtéren és belsõtéren egyaránt. Az általunk képviselt, a világítástechnika élvonalába tartozó cégek (COOPER, DISANO, FAGERHULT, FOSNOVA, PRISMA, RADIUM, REGGIANI, SYLVANIA) nyújtanak garanciát arra, hogy a legmagasabb mûszaki színvonalú és a legjobb minõségû termékeket kínáljuk. Természetesen minden termékünk megfelel a vonatkozó európai szabvány eloírásõknak. Munkatársaink, magasan képzett világítástechnikai szakmérnökeink kivételes gyakorlattal, tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkeznek a világítástechnika területén, így stabilitást biztosítanak cégünk mûködéséhez. Szakmai fejlõdésüket a folyamatos tanulás mellett a szállítóink által szervezett rendszeres továbbképzések segítik, ahol megismerkedhetnek a világítástechnika legújabb fejlesztési eredményeivel, így mindig a legkorszerûbb termékeket és technológiákat tudják ajánlani partnereinknek.

4 Szállítóink A svéd Fagerhult csoport éves 76 milliárd forintos árbevételével az európai világítástechnikai piac egyik meghatározó szereplõje. Piacvezetõ a skandináv országokban, de a világ számtalan országában vezetõ szerepet tölt be. A Fagerhult termékei a skandináv formatervezés, a legmagasabb mûszaki színvonal és a kompromisszumok nélküli minõség ötvözetei. A Fagerhult kiemelt figyelmet szentel az energiatakarékos világítási megoldások fejlesztésének, úttörõ szerepet vállal a legkorszerûbb technológiák piaci bevezetésében. A Fagerhult csoport termékválasztéka szinte minden világítástechnikai feladatra megoldást kínál belsõtérben és külsõtéren egyaránt, az energiatakarékos belsõépítészeti világítástól a kereskedelmi világításon át az ipari világításig. A Fagerhult csoport

5 Szállítóink Az olasz Disano csoport 60 milliárd forintos éves árbevételével kiemelkedõ szerepet játszik nem csupán az olasz, hanem az egész európai világítástechnikai piacon. Termékválasztéka szinte minden világítástechnikai feladatra megoldást kínál a beltéri világítástól a kültéri világításon át egészen az ipari világításig. Termékei a legmagasabb mûszaki és minõségi színvonalat képviselik versenyképes árakon. A Disano csoporthoz tartozó Fosnova cég teljeskörû választékát kínálja a belsõépítészeti lámpatesteknek: - süllyesztett lámpatestek és mélysugárzók - beltéri fényvetõk - fali, mennyezeti és állólámpák - moduláris fénycsöves rendszerek - áramvezetõ sínrendszerek A Disano csoport

6 Szállítóink A Reggiani név 50 év alatt fogalommá vált a világítástechnikában. A mással össze nem téveszthetõ formatervezés, az innovatív megoldások és a kiváló minõség méltán helyezik a Reggiani termékeket a világítástechnika legjobbjai közé. A Reggiani termékválasztéka megoldást kínál az igényes belsõtéri általános és kiemelõ világításra csakúgy, mint a külsõtéri világításra. Termékeik szinte minden évben formatervezési díjakban részesülnek a legnagyobb világítástechnikai kiállításokon Milánótól New Yorkig. A REFLECT Kft. 15 éve képviseli sikerrel a Reggiani céget Magyarországon, számtalan jelentõs project valósult meg hazánkban is Reggiani termékekel.

7 Szállítóink A Prisma csoport (Performance in Lighting) cég neve összeforrt a minõségi kültéri világítással az elmúlt évtizedekben, de a közelmúltban a választéka kibõvült belsõépítészeti lámpatestekkel is. Termékeire a kiváló formatervezés, a magas mûszaki színvonal és a tökéletes minõség jellemzõ. Termékeit PRISMA Architectural, PRISMA Logic, SBP és Klewe márkanevek alatt forgalmazza a világ számtalan országában.

8 Szállítóink A Cooper tartalékvilágítási lámpatest választéka teljeskörû megoldást kínál a biztonsági világítási rendszerek kialakítására. A választékban megtalálhatók a legkorszerûbb LED fényforrással mûködõ típusok és központi felügyeleti rendszerek is. A finn Ensto cég a védett polikarbonát lámpatesteivel ért el kiemelkedõ szerepet a világítástechnikai piacon. Termékeire a tipikus skandináv formatervezés és a kiváló minõség jellemzõ. Az Ensto termékek szinte minden területen megjelennek, az otthonoktól az ipari környezetig.

9 Szállítóink A német Radium cég több mint 100 éve a fényforrásgyártók élvonalába tartozik. A folyamatos innováció és a kiváló minõség a meghatározó elemek a cég filozófiájában. Napjainkban egyre nagyobb figyelmet szentel a Radium a környezetvédelemnek, kiemelten kezeli az energiatakarékos fényforrások fejlesztését, gyártását és népszerûsítését. A Radium termékválasztékában is egyre fontosabb szerepet töltenek be a legkorszerûbb LED fényforrások. A Sylvania márkanév közel egy évszázada reprezentálja a kiváló minõséget a fényforrás piacon. A rendkívül széles termékválaszték, a kiváló minõség és a versenyképes ár jellemzi a céget. A Sylvania a többi vezetõ fényforrásgyártóhoz hasonlóan egyre nagyobb hangsúlyt helyez az energiatakarékos, környezetkimélõ termékek fejlesztésére és gyártására. Ez a szemlélet a cég marketing filozófiájában is meghatározó szerepet tölt be.

10 Szolgáltatás A Törökbálinton felépített és könnyen megközelíthetõ REFLECT Világítástechnikai Központ egy telephelyre koncentrálja a cég menedzsmentjét, mûszaki munkatársait, vevõszolgálatát, bemutatótermét és raktározási, logisztikai bázisát is. A beszerzési és értékesítési tevékenységet számítógépes vállalatirányítási rendszer támogatja, amely munkatársainknak naprakész információt biztosít a vállalat minden folyamatában. Bemutatótermünkben magyarországon egyedülálló választékot mutatunk be mûködés közben a szállítóink kínálatából, ezzel is megkönnyítve partnereink munkáját a megfelelõ termékek kiválasztásában. A korszerûen kialakított és szervezett raktárunkban folyamatosan jelentõs készleteket tartunk, hogy a lehetõ legrövidebb szállítási határidõt biztosítsuk partnereinknek. A REFLECT Kft. egész országra kiterjedõ kapcsolatrendszere (viszonteladók, kivitelezõk, villamos tervezõk, építészek, belsõépítészek) folyamatos és stabil piaci jelenlétet biztosít, amelyet a számtalan, az általunk forgalmazott termékekkel megvalósult létesítmény bizonyít.

11 Minõség A REFLECT Kft. igen magas minõségi követelményeket támaszt az általa forgalmazott termékekkel és saját mûködésével, illetve munkatársaival szemben. Termékeink kiváló minõségét és szabványosságát a beszállítói hátterünk garantálja. Vállalatunk irányítási rendszere megfelel a legszigorúbb követelményeknek is. Számítógépes vállalatirányítási rendszerünk a közepes méretû vállalatokat célzó üzleti szoftvermegoldások legjobbjai között van, ma már 120 országban használják. Rendszeresen kiadott katalógusunk a beszállítóink igen széles választékából kínál válogatást magyar nyelven a részletes mûszaki adatok feltüntetésével. A folyamatosan karbantartott internetes honlapunk ( könnyen elérhetõ online adatbázist biztosít parnereinknek ahonnan árlistáinkat is letölthetik.

12 Nem csupán termékeket, hanem megoldásokat kínálunk A REFLECT Kft. mûködésének egyik alapelve, hogy partnereinknek nem csupán termékeket, hanem komplett megoldásokat kínálunk. Szakképzett munkatársaink a tervezés elsõ fázisától a termékek leszállításáig, illetve a létesítmény átadásáig végigkísérik a projekteket. Világítástechnikai és egyéb, a tervezést támogató szoftvereink lehetõvé teszik, hogy három dimenziós megjelenítéssel is bemutassuk partnereinknek a kialakítandó világítási rendszert, ezzel megkönnyítve a döntéshozatali folyamatot. Cégünk stabil piaci jelenléte biztosíték arra is, hogy a késõbbi üzemszerû mûködés során fellépõ igényekhez támogatást tudunk biztosítani. Véleményünk szerint az elégedett vevõ, illetve felhasználó az egyik legfontosabb és leghatékonyabb marketing eszköz.

13 A megoldások Az elmúlt több, mint 15 év folyamán számtalan létesítmény valósult meg a REFLECT Kft. közremûködésével. Ezek közül a teljesség igénye nélkül, csupán néhányat kívánunk felsorolni: Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Amerikai Nemzetközi Iskola Nagykovácsi Thermal Hotel Danubius Hévíz Westel irodaház Westel irodaház Westel irodaház Knorr Bremse irodaház

14 A megoldások Knorr Bremse irodaház Knorr Bremse irodaház Cooptim Kft. Érd Cooptim Kft. Érd Cooptim Kft. Érd Bank Bank Bank Porsche Hungária Porsche Hungária Porsche Hungária Porsche Hungária

15 A megoldások West End Business Center West End Business Center West End Business Center West End Business Center West End Business Center West End Business Center West End Business Center Gottsegen György Kard.Intézet Gottsegen György Kard.Intézet Gottsegen György Kard.Intézet Bánkúti Sportáruház Vác Bánkúti Sportáruház Vác

16 A megoldások Bánkúti Sportáruház Vác Bánkúti Sportáruház Vác Krisztina krt-i irodaház Krisztina krt-i irodaház Vinarium AVON Cosmetics Hungary Gödöllõ AVON Cosmetics Hungary Gödöllõ Piac Gödöllõ Piac Gödöllõ Autó Mirai Autó Mirai Autó Mirai

17 A megoldások Oktatrade Kft. Budakeszi Oktatrade Kft. Budakeszi Bank Austria Creditanstalt Bank Austria Creditanstalt Bank Austria Creditanstalt Porsche Pest Porsche Pest Porsche Pest Porsche Pest Graphisoft Graphisoft Graphisoft

18 A megoldások Graphisoft Egym Vital Center Kft. Keszthely Egym Vital Center Kft. Keszthely Egym Vital Center Kft. Keszthely OTP Bank OTP Bank ÁB-Aegon ÁB-Aegon Autó Korda Kft. Autó Korda Kft. Mai Manó Fotómúzeum Mai Manó Fotómúzeum

19 A megoldások Hattyúház Hattyúház Autó Néró Citroen autószalon SH Nike sportbolt Champion sportbolt Rack Autó, BMW autószalon Budaörs Porsche Pest - Seat Lauber Dezsõ Sportcsarnok Pécs Lauber Dezsõ Sportcsarnok Pécs Domus áruház Griff áruház

20 A megoldások Griff áruház Griff áruház MOM Park Bevásárlóközpont MOM Park Bevásárlóközpont MOM Park Bevásárlóközpont MOM Park Bevásárlóközpont MOM Park Bevásárlóközpont Társulás Ügyvédi Iroda Társulás Ügyvédi Iroda Társulás Ügyvédi Iroda Társulás Ügyvédi Iroda Citroen Pásztor

21 A megoldások Citroen Pásztor Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Thermal Hotel Margitsziget Matáv székház Matáv székház Matáv székház Matáv székház

22 A megoldások Reálszisztéma - Toyota Reálszisztéma - Toyota Reálszisztéma - Toyota Magyar Iparmûvészeti Egy. Magyar Iparmûvészeti Egy. NIKE sportáruház Debrecen NIKE sportáruház Debrecen NIKE sportáruház Debrecen GSV Kft - Otthon Áruház Debrecen GSV Kft - Otthon Áruház Debrecen GSV Kft - Otthon Áruház Debrecen Pólus - Sony Márkabolt

23 A megoldások Europark - Griff üzlet Duna Plaza - Sony Márkabolt Volksban - bankfiók Pécs Szépvölgyi Teniszcentrum Thermal Hotel Danubius Hévíz Thermal Hotel Danubius Hévíz Thermal Hotel Danubius Hévíz Római katolikus templom Balatonszentgyörgy Graphisoft Graphisoft Graphisoft Graphisoft

24 Környezettudatosság A REFLECT Kft. különös figyelmet szentel a környezet védelmének, természeti erõforrásaink megóvásának. Ezt az elvet követjük az energiatakarékos fényforrások és világítási rendszerek népszerûsítésével csakúgy, mint a fényforrások és lámpatestek hulladékkezelésében való részvétellel. A jövõ fényei A világítástechnikával szemben támasztott követelmények folyamatosan változnak; energiahatékonyabb eszközök, környezetbarát anyagok, jobb világítási komfort, hosszabb élettartam és állandóan változó esztétikai elvárások. Az új követelményeknek való megfelelés miatt a világítástechnika egyre inkább a csúcstechnológia, az elektronika kategóriájába kerül át (optoelektronikai eszközök, organikus és anorganikus LED-ek, elektronikus mûködtetõ egységek, intelligens világítás vezérlések: e-sense). A REFLECT Kft. menedzsmentje és valamennyi munkatársa eltökélt és felkészült arra, hogy megfeleljen ezen kihívásoknak és így cégünk a jövõben is meghatározó szereplõje lesz a magyar világítástechnikai piacnak.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

80% megtakarítást is elérhet. elavult világítási rendszerének. erének

80% megtakarítást is elérhet. elavult világítási rendszerének. erének 80% -os költség k megtakarítást is elérhet 80% elavult világítási rendszerének erének korszerûsítésével Tisztelt olvasó! Amennyiben vállalkozása jelentõs összegeket költ a világítás mûködtetésére, akkor

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

A Köztéri világítás szakértöje

A Köztéri világítás szakértöje A Köztéri világítás szakértöje Energia-hatékony KATALÓGUS www.geldberg.hu ENERGIA-HATÉKONY TÉRVILÁGITÁS Lámpatestek Fényszórók Parkvilágítás Klasszikus világítás Térvilágítás Jelzövilágítás Konzolok www.geldberg.hu

Részletesebben

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja Energiahatékony megújulás 40 85%-os energia megtakarítás Európai Unióban fejlesztve és gyártva Közvilágítás EU / MSZ szabványos megvilágítás Hosszú élettartam

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ

CÉGBEMUTATÓ www.luminotech.hu CÉGBEMUTATÓ KÜLDETÉS A Lumino-Tech Kft. megalakításakor a tulajdonosok abból indultak ki, hogy tudásuk, műszaki és anyagi gyarapodásuk egyetlen biztos alapja, hogy ügyfeleik elégedettek.

Részletesebben

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve

Részletesebben

Beghelli a Nagyvilágban 2. A Beghelli Csoport 4. Tevékenységi területek 6

Beghelli a Nagyvilágban 2. A Beghelli Csoport 4. Tevékenységi területek 6 CÉGPROFIL Beghelli Csoport Cégprofil Beghelli a Nagyvilágban 2 A Beghelli Csoport 4 Tevékenységi területek 6 Tartalékvilágítás.................................... 8 Általános világítás..................................

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

Lighting Factory + Projects

Lighting Factory + Projects Lighting Factory + Projects Feladatunk 2007 óta a Világítástechnikai Projektek professzionális megoldása Terméket fejlesztünk és gyártunk Mindenkinek, aki fontosnak tartja a fény szerepét, a természet

Részletesebben

HOGYAN SPÓROLJUNK A VILÁGÍTÁSSAL?

HOGYAN SPÓROLJUNK A VILÁGÍTÁSSAL? HOGYAN SPÓROLJUNK A VILÁGÍTÁSSAL? A fűtés után a villamos áram a legnagyobb költség és egyben lehetőség a megtakarításra 2011. április 14. Nagy István vezető tervező, ELI világítástechnikai szakvállalkozó

Részletesebben

VILÁGITÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

VILÁGITÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK VILÁGITÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK 2013/1.szám TARTALOM 1. BEVEZETŐ 2. PHILIPS MY AMBIANCE GU 10 LED-ek 3. Enegiahatékonyság külső fény általi szabályzással HELVAR egységgel 4. X LINE a minimal lámpatest család

Részletesebben

BOLTOK, ÁRUHÁZAK LEDES VILÁGÍTÁSA

BOLTOK, ÁRUHÁZAK LEDES VILÁGÍTÁSA Professzionális világítástechnika BOLTOK, ÁRUHÁZAK ES VILÁGÍTÁSA A Kt-Electronic Kft. több éve foglalkozik lámpák kis és nagykereskedelmével az apró szpot égőktől, a 200w-os köztéri világítótestekig. Fényméréstechnikai

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE ELEKTRONIKAI TERMÉKFEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS Z Elektronika

Részletesebben

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light A fény természetes evolúciója 2013 Natural Evolution of Light Egy ragyogóbb jövő Kisebb energiafogyasztás, nagyobb kényelem: A Panasonic új generációs LED fényforrásaival másként látja majd otthonát és

Részletesebben

dian studio f i t O u t REFERENCIA ÉS CÉGBEMUTATÓ

dian studio f i t O u t REFERENCIA ÉS CÉGBEMUTATÓ dian studio f i t O u t REFERENCIA ÉS CÉGBEMUTATÓ bemutatkozás A dian studio Kft. 2012 ben alakult, fő tevékenysége a mérnöki és műszaki tevékenység. A dian studio tervezéssel, belsőépítészettel, projekt

Részletesebben

Nagyteljesítményû hajtómûolajok

Nagyteljesítményû hajtómûolajok Nagyteljesítményû hajtómûolajok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet drasztikusan átalakult

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK VÁLLALATI BROSSÚRA HOMOKI-ZÁR KFT. BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK 2018 / 2019 HOMOKIZAR.HU HOMOKI-ZÁR BROCHURE 2016 KFT. COMPANY NAME 2 VÁLLALATI BETEKINTŐ RÓLUNK Cégünk, a HOMOKI-ZÁR

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában

Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában Kertész Csaba, Horváth Gergő 2015 október 16. Agenda Az NI bemutatása Ellátási lánc, ellátási lánc menedzsment Az NI egységei, kapcsolatai

Részletesebben

SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás

SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás Budapest, 2015. április 9. Váradi László 1 itelligence 21 éve Magyarországon

Részletesebben

GLOBAL LED POWER KFT.

GLOBAL LED POWER KFT. GLOBAL LED POWER KFT. LED-es közvilágítás korszerűsítés és kivitelezés Global Led Power Kft. Szabó Gyula Ügyvezető igazgató Tel: +36 30 402 95 99 Email: globalledpower@gmal.com Global LED Power Kft. 1

Részletesebben

SURFACE SPECIALIST. Prospektus Kft Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: Fax:

SURFACE SPECIALIST. Prospektus Kft Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: Fax: SURFACE SPECIALIST Prospektus Kft. 8200 Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: 06-88-422-914 Fax: 06-88-405-012 www.prospektusnyomda.hu info@prospektusnyomda.hu Nyomdánk bemutatása Nyomdánkat magas technológiai színvonalú

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben

Kerti világítástechnika

Kerti világítástechnika Technoconsult Kft. Kerti világítástechnika Az In-Lite BV holland vállalat a 1999-től aktív szereplője a kerti világítástechnikai piacnak. Az utóbbi évek innovatív mérnöki fejlesztéseinek köszönhetően megbízható,

Részletesebben

Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját, és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat,

Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját, és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, E G Y F O R R A D A L M I F E H É R N E M Ű Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját, és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a

Részletesebben

ArenaVision LED gen2 új élmény a sportrendezvényekre

ArenaVision LED gen2 új élmény a sportrendezvényekre Lighting ArenaVision LED gen2 új élmény a sportrendezvényekre ArenaVision LED gen2 A Philips ArenaVision LED gen2 világítási rendszer olyan innovatív LED-es pályavilágítási megoldás, amely támogatja a

Részletesebben

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával Társaságunk Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával A Xypex Chemical Corporation egyike a világ vezető vízszigetelő anyag gyártóinak. A társaság a Xypex kristályos technológia bevezetésével

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra!

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! 1 Partnere a hôszigetelésben! Szeged Simontornya Budapest, XI. kerület A Graytherm homlokzati hôszigetelô rendszer gyártója, forgalmazója, a 100%-os magyar tulajdonban

Részletesebben

TEJ ÉS SAJTÜZEMEK LEDES VILÁGÍTÁSA

TEJ ÉS SAJTÜZEMEK LEDES VILÁGÍTÁSA Professzionális világítástechnika TEJ ÉS SAJTÜZEMEK ES VILÁGÍTÁSA A Kt-Electronic Kft. több éve foglalkozik lámpák kis és nagykereskedelmével az apró szpot égőktől, a 200w-os köztéri világítótestekig.

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/2. www.gao.hu Érvényes: 2015.10.01-től visszavonásig

Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/2. www.gao.hu Érvényes: 2015.10.01-től visszavonásig Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/2 www.gao.hu Érvényes: 2015.10.01-től visszavonásig Tisztelt Partnereink! Nagy Örömmel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy megjelent az második, különálló

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

KÖZPONTI PORSZÍVÓK. egészség és kényelem

KÖZPONTI PORSZÍVÓK. egészség és kényelem KÖZPONTI PORSZÍVÓK egészség és kényelem higiénia ès komfort az egyszerűség jegyében 1 A fenti kép csupán tájékoztató jellegű Központi porszívó 2 Süllyesztett csőrendszer zer 3 Hag Hagtompító 4 Falic Falicsatlakozó

Részletesebben

Felvesszük a ritmusát!

Felvesszük a ritmusát! Sikerre hangolva! A gázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény az Önök számára is megteremtette a szabad földgázkereskedő választás lehetőségét. Ha sokallják vállalkozásuk energia költségeit, vagy nincsenek

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

A látható kényelem. Színhőmérséklet meghatározása. Kültéri és közvilágítás. WW Warm White Meleg fehér. Utcai lámpa Reflektor 6-7 8-10

A látható kényelem. Színhőmérséklet meghatározása. Kültéri és közvilágítás. WW Warm White Meleg fehér. Utcai lámpa Reflektor 6-7 8-10 meghatározása Tartalom WW Warm White Meleg fehér W- White Semleges fehér CW- Cool White Hideg fehér TW- True White Valódi fehér RGB Színes R-Red Piros Y-Yellow Sárga G-Green Zöld B-Blue Kék Kültéri és

Részletesebben

MIKROELEKTRONIKAI ÉS TECHNOLÓGIAI INTÉZET

MIKROELEKTRONIKAI ÉS TECHNOLÓGIAI INTÉZET MIKROELEKTRONIKAI ÉS TECHNOLÓGIAI INTÉZET Szenzor és minőség Világítás és környezet MIKROELEKTRONIKA ÉS TECHNOLÓGIA SPECIALIZÁCIÓ TÁRGYCSOPORTJAI Mikroelektronika I. Mikroelektronika II. Szenzorok és beavatkozók

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TERMÉKKÍNÁLAT

A LEGNAGYOBB TERMÉKKÍNÁLAT TÉNYEZŐK A PIACON A TMD Friction büszke arra, hogy a Textar fékbetétekkel és féktárcsákkal elsőként jelenik meg a piacon, bizonyítva ezzel iparágii vezetőként való elhivatottságát a súrlódó termékek iránt.

Részletesebben

Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/1. www.gao.hu Érvényes: 2015.02.23-tól

Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/1. www.gao.hu Érvényes: 2015.02.23-tól Led termékkatalógus AKCIÓS ÁRJEGYZÉK 2015/1 www.gao.hu Érvényes: 2015.02.23-tól Tisztelt Partnereink! Nagy Örömmel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy megjelent az második, különálló LED termékkatalógusa.

Részletesebben

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Építészmérnöki Kar. Világítástechnika. Mesterséges világítás. Szabó Gergely

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Építészmérnöki Kar. Világítástechnika. Mesterséges világítás. Szabó Gergely Építészmérnöki Kar Világítástechnika Mesterséges világítás Szabó Gergely Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék Világítástechnika Mesterséges világítás 2 1 Felkészülést segítő szakirodalom: Majoros

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban.

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. A HYDRO-KING Kft. 1996 ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4. testreszabható kültéri LED-es fényvető lámpatest, intelligens színes fénnyel. Előnyök

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4. testreszabható kültéri LED-es fényvető lámpatest, intelligens színes fénnyel. Előnyök Lighting ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 testreszabható kültéri LED-es fényvető lámpatest, intelligens színes fénnyel ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 A ColorBlast IntelliHue Powercore nagy teljesítményű

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE Z ELEKTRONIKA KFT. SZÉLES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJT AZ ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁS

Részletesebben

Kedves Partnerünk! BEVEZETÉS/ELŐSZÓ

Kedves Partnerünk! BEVEZETÉS/ELŐSZÓ Göngyölegkatalógus BEVEZETÉS/ELŐSZÓ Kedves Partnerünk! 2 Knorr-Bremse Csoport a technológia A piacvezetőjeként több mint egy évszázada folyamatos fejlődést mutat fel az ágazatban a gyártás, a fejlesztés

Részletesebben

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások ANEMOSZTÁTOK Termékek, rendszerek és megoldások AZ SIG AIR HANDLING BEMUTATÁSA Az SIG Air Handling az egyik vezető beszállító a termékek és rendszerek a légtechnikai piacon. Teljeskörű légtechnikai megoldásokat

Részletesebben

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER A Széchenyi István Egyetem szerepe a járműiparhoz kapcsolódó oktatásban, valamint kutatás és fejlesztésben PROF. DR. FÖLDESI PÉTER MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA 2014. JANUÁR 31. Nemzetközi kitekintés Globalizáció

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

Előadó: Dávid Ilona Elnök-vezérigazgató 2019.

Előadó: Dávid Ilona Elnök-vezérigazgató 2019. Környezettudatosság a VOLÁNBUSZ Zrt. közlekedési stratégiájában Előadó: Dávid Ilona Elnök-vezérigazgató 2019. 15 éve a közlekedésben Tisztségeim: Hungrail-Magyar Vasúti Egyesület elnök STRATOSZ elnök Volán

Részletesebben

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország.

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország. VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban 1 Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 2. napjától 2021. január 4. napjáig van

Részletesebben

www.gao.hu Érvényes: 2014.05.12-től visszavonásig. LED TERMÉKKATALÓGUS AKCIÓs árjegyzék

www.gao.hu Érvényes: 2014.05.12-től visszavonásig. LED TERMÉKKATALÓGUS AKCIÓs árjegyzék www.gao.hu Érvényes: 2014.05.12-től visszavonásig. LED TERMÉKKATALÓGUS AKCIÓs árjegyzék Tisztelt Partnereink! Nagy Örömmel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy megjelent az első, különálló LED termékkatalógusa.

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Construction Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Többletérték a tetôn Innováció A beruházók, tervezôk és szigetelési szakkivitelezôk a mûanyag - lemezes szigetelések területén

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

SM500T Rugalmas hangulatteremtés

SM500T Rugalmas hangulatteremtés Lighting Rugalmas hangulatteremtés A kereskedelemben egyre jobban terjed az online értékesítés, és egyre szorosabbá válik a verseny. Ezért a kereskedők olyan vásárlási élményt szeretnének nyújtani, amely

Részletesebben

Katalógus. Általános információk. Középfeszültségű energiaelosztás. Kisfeszültségű energiaelosztás. Villamos szerelvények. Intelligens otthon

Katalógus. Általános információk. Középfeszültségű energiaelosztás. Kisfeszültségű energiaelosztás. Villamos szerelvények. Intelligens otthon Katalógus Általános információk 2010 Középfeszültségű energiaelosztás Kisfeszültségű energiaelosztás Villamos szerelvények Intelligens otthon Installációs rendszerek Ipari vezérlés és automatizálás Általános

Részletesebben

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment Ügyfélkapcsolat-kezelés Integrált vállalatirányítás Iparágak Üzleti intelligencia Üzleti folyamatmenedzsment Rendszerfejlesztés Logisztika és disztribúció Rendszerintegráció Üzleti tanácsadás, oktatás

Részletesebben

Összeállította: Sallai András. Minőség

Összeállította: Sallai András. Minőség Összeállította: Sallai András Minőség MINŐSÉG (QUALITY) Az egység azon jellemzőinek összessége, amelyek befolyásolják képességét, hogy meghatározott és elvárt igényeket kielégítsen. Célok a vevő elvárásainak

Részletesebben

BIM RENDSZER KIALAKÍTÁSA A KORMÁNYABLAK PROJEKT LEBONYOLÍTÁSÁBAN

BIM RENDSZER KIALAKÍTÁSA A KORMÁNYABLAK PROJEKT LEBONYOLÍTÁSÁBAN BEMUTATKOZÁS DUBECZ GYÖRGY BIM manager BIM Consulting Services Kft. ügyvezető A FELADAT MEGHATÁROZÁSA 40/2012 (XII. 21.) KIM utasítása a kormányablakok fizikai kialakításával összefüggő feladatokról 4.

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

E1/4. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Előzetes világítás tervezés Relux programmal. Professional LED Lighting Series

E1/4. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Előzetes világítás tervezés Relux programmal. Professional LED Lighting Series E1/4 Előzetes világítás tervezés Relux programmal Partnereink munkáját előzetes világítás tervezéssel tudjuk segíteni, hogy a projekteknél felhasznált Tracon világítótestek az előírásoknak megfelelő megvilágítást

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. június Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára 2015. június 9-én megjelent két új GINOP pályázat KKV-k kapacitásbővítésének

Részletesebben

A hazai fény... Referencia projektek 2009-2011

A hazai fény... Referencia projektek 2009-2011 A hazai fény... Referencia projektek 2009-2011 MAGYAR TERMÉK Tervezéstől a gyártásig A hazai fény... A világítástechnikában eltöltött több évtizedes múltunknak köszönhetően, szinte minden kihívásnak meg

Részletesebben

Nagyteljesítményû turbinaolajok

Nagyteljesítményû turbinaolajok Nagyteljesítményû turbinaolajok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet drasztikusan átalakult

Részletesebben

31028 THYL-BR-2004-01-HU12. Website: www.schreder.com

31028 THYL-BR-2004-01-HU12. Website: www.schreder.com 31028 THYL-BR-2004-01-HU12 VÁROSOK FÉNYEI Website: www.schreder.com µr FUNKCIÓ ÉS FORMA thylia µr thylia MŰSZAKI ADATOK Optikai tér védettsége: 1659-es tükör: IP 66 - Sealsafe (*) 1754-es tükör: IP 66

Részletesebben

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka www.save-the-penguin.com A Sylvania büszkén vesz részt környezetünk megmentésében az energiatakarékos lámpák új családjával A globális felmelegedés jelenleg

Részletesebben

www.gao.hu Led termékkatalógus

www.gao.hu Led termékkatalógus www.gao.hu Led termékkatalógus Tisztelt Partnereink! Nagy Örömmel köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy megjelent az első, különálló LED termékkatalógusa. A LED technológia és innováció rohamos fejlődésen

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai.

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai. Újrahasznosítási ipar Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai www.lcpackaging.com Kiváló minőség, 100%- os újrahasznosíthatóság 02 A bigbag zsákok vezető szakértője az újrahasznosítási iparágban

Részletesebben

Kültéri színes (RGBW/ RGBA) 4 csatornás fényvető díszvilágításhoz

Kültéri színes (RGBW/ RGBA) 4 csatornás fényvető díszvilágításhoz Lighting Kültéri színes (RGBW/ RGBA) 4 csatornás fényvető díszvilágításhoz ColorBurst Powercore gen2 RGBW/RGBA A ColorBurst Powercore gen2 RGBW/RGBA kültéri, kiemelő jellegű és térvilágításra szánt LED-es

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2016. október Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás Társadalmi egyeztetésre került két, korábban felfüggesztett

Részletesebben

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG NYITOTTSÁG Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassuk a KORAX Gépgyárat és tevékenységünket. A gépgyártás során megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával kívánunk

Részletesebben

Közvilágítás energiatakarékos korszerűsítése Szarvas Városban

Közvilágítás energiatakarékos korszerűsítése Szarvas Városban Közvilágítás energiatakarékos korszerűsítése Szarvas Városban A projekt bruttó összköltsége: 166.817.040.- Ft, 100%-os támogatási intenzitás mellett. Megvalósítási időszak: 2015.02.02-2015.05.29. Projektazonosító:

Részletesebben

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4. testreszabható kültéri LED-es fényvető lámpatest, intelligens színes fénnyel. Előnyök

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4. testreszabható kültéri LED-es fényvető lámpatest, intelligens színes fénnyel. Előnyök Lighting ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 testreszabható kültéri LED-es fényvető lámpatest, intelligens színes fénnyel ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 A ColorBlast IntelliHue Powercore nagy teljesítményű

Részletesebben

Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak

Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak Lighting Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak TrueLine, felületre szerelt Az építészeknek olyan világítástechnikai megoldásra van szükségük, amely megfelel

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

Iridium² Medium SGP352 SON-TPP100W K EB FX1 AL GR

Iridium² Medium SGP352 SON-TPP100W K EB FX1 AL GR Lighting Iridium² Medium SGP352 SON-TPP100W K EB FX1 AL GR Iridium² Medium - SON-T PIA Plus - 100 W - K - Elektronika - Flexible distribution version 1 - AL - GR Az Iridium² lámpatest kifejlesztésekor

Részletesebben

Iridium² Large SGP353 SON-TPP150W K EB II FX2 AL GR

Iridium² Large SGP353 SON-TPP150W K EB II FX2 AL GR Lighting Iridium² Large SGP353 SON-TPP150W K EB II FX2 AL GR Iridium² Large - SON-T PIA Plus - 150 W - K - Elektronika - II. biztonsági osztály - Flexible distribution version 2 - AL - GR Az Iridium² lámpatest

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113 Budapest, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01-09-925346 Web: www.ad-klima.hu E-mail: info@ad-klima.hu Tel.: +36 1 209-0186

Részletesebben

Elmer Kft. Cégbemutató

Elmer Kft. Cégbemutató Elmer Kft. Cégbemutató 2012 Elmer Kft. Cím: 1145 Budapest, Amerikai út 98. Tel: +36-1-445-1951 Fax: +36-1-445-1968 E-mail: elmer@ciklo-group.com Web: www.elmer.hu Küldetésünk: Magyarország egyik vezető

Részletesebben

www.osram.com A sokoldalú LED fény Nagyszerű a maga nemében: az OSRAM új LED termékválasztéka Nekünk csak a jobb elég jó Light is OSRAM

www.osram.com A sokoldalú LED fény Nagyszerű a maga nemében: az OSRAM új LED termékválasztéka Nekünk csak a jobb elég jó Light is OSRAM www.osram.com A sokoldalú LED fény Nagyszerű a maga nemében: az OSRAM új LED termékválasztéka Nekünk csak a jobb elég jó Light is OSRAM OSRAM LED fényforrások Főbb jellemzők Modern technológia, innováció

Részletesebben

Egyszerűen energiatakarékos

Egyszerűen energiatakarékos Lighting Egyszerűen energiatakarékos A lámpa ugyanazt a fénykibocsátást kínálja, mint a MASTER TL- D Super 80 típus, azonban az alkalmazott különleges foszforvegyületeknek és speciális töltőgáznak köszönhetően

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS PARTNER A SIKERHEZ BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS WWW.WHC.HU BEMUTATKOZÁS 1990 alapítás 8 iroda 28 év szakmai tapasztalat 11.000 munkavállaló bérszámfejtése Díjak Legjobb női munkahely 200+ ügyfél 250+ elérhető

Részletesebben

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR 30 MB DOMBORA SÁNDOR BEVEZETÉS (INFORMATIKA, INFORMATIAKI FÜGGŐSÉG, INFORMATIKAI PROJEKTEK, MÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI FELADATOK TALÁKOZÁSA, TECHNOLÓGIÁK) 2016. 09. 17. MMK- Informatikai

Részletesebben

Rigips. Álmennyezetek. Álmennyezetek

Rigips. Álmennyezetek. Álmennyezetek Rigips Álmennyezetek Álmennyezetek Casoprano 4. oldal Casoprano kazettás álmennyezet a gipszkarton jól ismert elônyeit megtartva igazodik a modern kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott magas esztétikai

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.

Részletesebben

A régió közigazgatási, gazdasági, tudományos, oktatási és kulturális központja Magyarország negyedik legnagyobb városa A városban és

A régió közigazgatási, gazdasági, tudományos, oktatási és kulturális központja Magyarország negyedik legnagyobb városa A városban és A régió közigazgatási, gazdasági, tudományos, oktatási és kulturális központja Magyarország negyedik legnagyobb városa A városban és agglomerációjában több mint 300 000 ember él Gazdag ipari múlttal rendelkezik

Részletesebben

ClearFlood valódi LEDes megoldás sport- és térvilágításhoz

ClearFlood valódi LEDes megoldás sport- és térvilágításhoz Lighting ClearFlood valódi LEDes megoldás sport- és térvilágításhoz ClearFlood ClearFlood fényvetők kínálatában megtalálja minden alkalmazáshoz a szükséges teljesítményt. modern LED-eket és igen hatékony

Részletesebben