Medencefedés ANORAMIC. aquacomet. feel the quality

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Medencefedés ANORAMIC. aquacomet. feel the quality"

Átírás

1 ANORAMIC Medencefedés aquacomet feel the quality H

2

3 AQUACOMET

4 Szabályos körív keresztmetszetû medencefedések. Az egyszerû vonalvezetésû gyönyörûen kivitelezett könnyûfém szerkezetek igazi klasszikusai az AQUACOMET-nek. A SUN és a SUN OnRoll típusokat légkamrás polycarbonáttal, a SKY-t átlátszó tömör SAN lemezzel üvegezzük.

5 Modell Sun & Sky Szélesség: 3,0-8,0 méter között Magasság: 1,1-3,0 méter között technika Az AQUACOMET medencefedések egyik minôségjele, hogy a víztiszta tömör üvegezést kétoldali gumitömítés közé építjük be. Egyedülálló, hogy a légkamrás polycarbonát lemezeket is gumi tömítéssel szereljük. Az onroll fedések különlegessége, hogy sínpálya nélkül, a medence körül kialakított járófelületen szabadon gördíthetôk, és ugyanúgy mint sínpályás társaik teleszkopikusan nyithatók zárhatók. A SUN és SKY modelleket alapkivitelben szuperlapos sínpályával szállítjuk 6 méteres fesztávolságig, 6 méter felett lapos sínpályára gyártjuk, ami 20 mm magas. Modell SUN onroll Technik A SUN onroll típusok szegmensei csapágyazott kerekeken könnyedén gördíthetôk, a medencét körülvevô járófelületen. A viharvédelem a szegmensek egyenkénti rögzítésével tökéletesen megoldott.

6 A STAR típusok az AQUACOMET medencefedések keresett típusa, mivel kedvezô árfekvése és lendületes formavilága mellett mindent teljesít, amit egy medencefedéstôl várhatunk. A medence vizét az üvegházhatás segítségével felmelegíti, csökkenti a vegyszerfelhasználást, és zárhatóságával védi a gyerekeket.

7 Modell STAR & STAR plus Szélesség: 3,5-7,5 méter között Magasság: 0,8-1,4 méter között technika Az AQUACOMET medencefedések legtöbb típusát 6-6,5 m fesztávig szuperlapos sínpályával szállítjuk. A sínpálya modulárisan hézag nélkül fejleszthetô vagy több mozgó szegmens fogadására. A pálya magassága 12 mm, mezítláb is kényemesen járható. A sín kialakítása folyamatos szél és viharvédelmet biztosít. A STAR típusok kosárgörbe keresztmetszetének köszönhetôen szélességükhöz képest lapos építésûek. A modell térbeli visszafogottságával elkerülhetô, hogy a medence hivalkodóvá vagy túl hangsúlyossá váljon a kertben. Az alacsony szerkezeti megoldás ellenére a fedés zárt állapotában is kényelmesen beléphetünk a medencébe az opcionálisan rendelhetô oldalajtón keresztül. A STAR típus légkamrás polycarbonát, a STAR PLUS tömör SAN üvegezéssel készül. Szuperlapos sínpályával és automata hosszpozicionálóval szállítjuk.

8 A VISUAL modellt modern formavilág, elegancia, visszafogott megjelenés jellemzi. A szerkezeti magasság igény szerint mérsékelten alacsony, vagy egészen ellaposított formában is rendelhetô. Az alacsony magasságot a VISUAL tartóbordáiban kialakított könyökszerkezetek biztosítják. Az üvegezéshez használt tömör SAN lemezeket a törésvonalban melegen hajlítjuk.

9 Modell VISUAL Szélesség: 3,0-5,5 méter között Magasság: 0,6-1,2 méter között technika A szuperlapos sín könnyebb és esztétikusabb beépítéséhez fejlesztettük a sínsüllyesztô profilt, amely lehetôvé teszi a sínprofil járófelületbe süllyesztését. A beépítô profilt a medencét körülvevô burkolat építésével egyidôben kell elhelyezni. A VISUAL alapkivitelében az egyik végfal félben felhajtható, a medencefedés akadálytalan gördítése érdekében. Kiegészítôként a legnagyobb mozgatható szegmensre oldaltolóajtó rendelhetô. Szuperlapos sínpályával és automata hosszpozicionálóval szállítjuk. Mint minden Aquacomet típusnál, a szegmensek kulcsal zárható kivitele, illetve az eltolható oldalajtók opcionálisan rendelhetôk.

10 A HARMONIE modellt és a nagyobb szerkezeti magassággal rendelkezô típusokat azoknak terveztük, akik a medencefedésben fürdôzés elôtt vagy után hosszabb-rövidebb idôt kényelmesen szeretnének eltölteni.

11 HARMONIE & HARMONIE plus Szélesség: 4,0-7,5 méter között Magasság: 2,1-2,5 méter között technika A rejtett automata arretálás az AQUACOMET szabadalmaztatott találmánya. A fedés mozgatása során a zárási mûveletnél a rejtett arretálás automata módon pozicionálja és rögzíti a szegmenset a pontos tömítés érdekében. Az arretáló szerkezet az alumínium profilt lezáró mûanyag végdugóban helyezkedik el. A HARMONIE típusok végfalait nyílóajtóval vagy tolóajtóval szereljük fel. Opcionálisan a végfalra kétszárnyas tolóajtó illetve a legszélesebb mozgó szegmensre oldaltolóajtó is rendelhetô. A HARMONIE típusokat légkamrás PC-vel, a HARMONIE PLUS típusokat tömör SAN üvegezéssel gyártjuk. A HARMONIE típusokat 6 m-es fesztávig szuperlapos sínpályával (12 mm), a szélesebb kivitelû változatukat lapos sínpályára (20 mm) szereljük.

12 A LOK (lokomotív) modellt vevôink fantáziája szülte. A LOK medencefedés, egy HARMONIE és egy SKY típus összeépítésébôl konstruált sokoldalúan hasznosítható szerkezet. Az összeépítés eredményeként tágas elôteret nyerünk úgy, hogy a medencefedés kertben elhelyezkedô térbeli tömege nem válik zavaróan naggyá. Alapkivitelben tömör SAN üvegezéssel készül és jellemzôen szuperlapos sínpályával szállítjuk.

13 Modell LOK Szélesség: 4,0-7,5 méter között Magasság: 2,0-2,6 méter között technika Fedéseinkhez használt POM alapanyagú kerekeket rejtetten építjük be. A kerekeket kétoldalon porvédett krómacél golyóscsapágyakkal szereljük, a gördülési ellenállás minimalizálása érdekében. Aki próbálta az tudja, hogy az AQUACOMET medencefedések leheletfinoman mozgathatók. Végfalkialakítása megegyezik a HARMONIE típuséval. A magasabb és alacsonyabb fedésrészek között közbensô végfal zárja le a magasságkülönbséget, amely izgalmas látványt nyújt a medencefedésben tartózkodó fürdôzôknek. A LOK típus itt bemutatott szerkezeti megoldása csak egy a sok lehetséges variáció közül. Kívánságra jelen katalógusban szereplô modelljeinkbôl, amennyiben az összeépítést a típus jellege megengedi, tetszôleges konstrukció rendelhetô.

14 A PROFESSIONAL modell nagyvonalú belsô tere igazi fürdôcsarnokot varázsol a medence fölé. A típus négyoldali szabad körbejárhatóságot biztosít az úszómedence környezetében. A végfalakra nyíló vagy tolóajtók illetve a legnagyobb szegmensre oldaltolóajtó is rendelhetô.

15 Modell PROFESSIONAL Szélesség: 4,0-8,0 méter között Magasság: 2,0-3,0 méter között technika A PRACTIC és a PROFESSIONAL típusoknál az íves tetôpanel és a sík oldalfal találkozásánál nagy teherbírású sarokmerevítést alkalmazunk. A sarokmerevítôk rozsdamentes acélból lézervágással készülnek. A PRACTIC modellt aszimmetrikusan megemelt enyhén hajló sík oldalfallal gyártjuk. A szerkezeti magasság az oldalfal mentén biztosítja a medence hosszirányú járhatóságát. A fedés zárt állapotában nyíló vagy tolóajtón keresztül léphetünk a PRACTIC típus tágas belsô terébe. Alapkivitelben a PROFESSIONAL és PRACTIC típus légkamrás polycarbonát felülettel készül. Gyakran a végfalakat és a sík oldalfalakat opcionálisan tömör SAN üvegezéssel rendelik. Modell PRACTIC Szélesség: 4,0-8,0 méter között Magasság: 2,1-2,5 méter között

16 A házi úszómedencék egy része követelnül a ház mellé a teraszba integrálva vagy valamilyen falazat közelébe épül. A medencék fedése ilyenkor nem oldható meg tetszetôsen az eddig ismertetett típusokkal. A CREATIVE típust kifejezetten az ilyen esetekre, a falazattal történô összeépítésre fejlesztettük.

17 Modell CREATIVE Szélesség: 4,0-7,0 méter között Magasság: 2,2-2,8 méter között technika A 6-6,5 méteres fesztáv feletti medencefedéseket 20 mm magasságú lapos sínpályával szereljük. A sínprofil modulárisan fejleszthetô tetszôleges számú mozgó szegmens fogadására. A sín kialakítása folyamatos szél és viharvédelmet biztosít. A CREATIVE fedések készülhetnek fix kivitelben, mint az ábrázolt fedésen is látható, nagy felületen nyitható tolóajtókkal. Másik lehetôség, a teleszkópikusan nyitható zárható megoldás. Ebben az esetben a falra helyezett sínpályák szereléséhez a fal védelme érdekében speciális bádogozást kell készíteni, amelyhez pontos dokumentációt szolgáltatunk. A CREATIVE modelleket az igényektôl és a mérettôl függôen különbözô geometriával gyárthatjuk. Rendelhetô tisztán köríves, kosárgörbe alakú vagy sarokmerevítéssel ellátott sík oldalfallal rendelkezô konstrukció.

18 Az AQUACOMET medencefedések idén kifejlesztett vadonatúj modellje, amely merôben új koncepciót valósít meg a fedéstechnikában. A GALAXY típus nagy teherbírású alumínium profilrendszere 10 m-es fesztávolságig kínál megoldást.

19 Modell GALAXY Szélesség: 5,0-10,0 méter között Magasság: 2,4-3,3 méter között technika A GALAXY feltolható oldalajtói 3 mm-es rugalmas tömör polycarbonat lemezbôl készülnek. A tolóajtók zuhanásvédettek. A mozgatás közben esetleg elengedett tolóajtót zuhanás közben automatikusan megállítja a védelem. A könnyebb mozgatás és párazárás érdekében a tolóajtó pályái kefesorral fedettek. A GALAXY fix telepítésû teleszkópikusan nem mozgatható típus, de a fedés teljes hosszában, az oldalak mentén 2 m-es magasságig nyitható. Az ívben feltolható ajtók nyitása két fokozatban történik, így lehetôség van a medencetér szellôztetésére oly módon, hogy a fedés 1,10 cm-es magasságig zárt marad, megvédve a gyerekeket és a háziállatokat a nyitott vízfelülettôl. A GALAXY nyitott állapotában sem sín, sem küszöb nem zavarja a közlekedést. Az ívben feltolható tolóajtók nyitása után, a fedés összképe légies, nagyvonalú optikai környezetet teremt a medence fölött.

20 Modell Sun on ROLL Modell Sun & Sky ÚJ! Szélesség: 3,0-5,2 m Magasság: 1,2-1,5 m ÜPC Szélesség: 3,0-8,0 m Magasság: 1,1-3,0 m LPR Modell VISUAL Szélesség: 3,0-5,5 m Magasság: 0,6-1,2 m AAR ÜPC SAN LPR Modell HARMONIE & HARMONIE plus SLS AAR SAN Modell PROFESSIONAL Szélesség: 4,0-8,0 m Magasság: 2,0-3,0 m SLS LS LPR Szélesség: 4,0-7,5 m Magasság: 2,1-2,5 m SLS AAR ÜPC LS AAR ÜPC Modell PRACTIC AAR ÜPC Szélesség: 4,0-8,0 m Magasság: 2,1-2,5 m SAN LPR

21 M o d ellv á las z t é k Modell STAR & STAR plus ÚJ! Szélesség: 3,5-7,5 m Magasság: 0,8-1,4 m SLS AAR ÜPC SAN LPR Modell LOK Szélesség: 5,0-10,0 m Magasság: 2,4-3,3 m PC ÜPC Az alumíniumszerkezet alapkivitelben választható színei: Natúreloxált Fehér (RAL 9010) Mohazöld (RAL 6005) Elefántcsont (RAL 1015) Az alapkivitelen kívül opcióként bármely RAL szín választható. Szélesség: 4,0-7,5 m Magasság: 2,0-2,6 m SLS AAR ÜPC SAN LPR Az alapkivitelhez tartozó mûszaki tartalom jelmagyarázata. Modell CREATIVE Szélesség: 4,0-7,0 m Magasság: 2,2-2,8 m LS AAR ÜPC SLS Szuperlapos sín LS Lapossín AAR Automata arretálás SAN 4 mm vastag, tömör Styrol-Akryl-Nitril üvegezés ÜPC 8-10 mm vastag, üregkamrás polycarbonat üvegezés PC 3 mm tömör polycarbonat üvegezés LPR Lekerekített profilrendszer Fontos! Az alapkivitelôl eltérô opcionálisan rendelhetô mûszaki kivitelrôl érdeklôdjön Partnereinknél.

22

23 A Q U A C O M E T Vállalkozásunk idén ünnepeli alapításának 20. évfordulóját. Az elmúlt két évtizedben tevékenységünket a magas mûszaki színvonal, a folyamatos innováció, és a megbízható, a szállítási idôpontokat szigorúan betartó fegyelmezett munka jellemezte. Mintegy 20 országban képviselik vállakozásunkat és értékesítik termékeinket szakértô, megbecsült Partnereink. Aquacomet Nautilus üzemek a Gyôri Ipari Parkban, Magyarországon

24 Mûszaki változtatás jogát fenntartjuk. Nyomdai hibákért felelôsséget nem vállalunk. A részben vagy egészben történô másolás tilos.

MEDENCEFEDÉS KLASSZIKUS ÁLTALÁNOS KATALÓGUS

MEDENCEFEDÉS KLASSZIKUS ÁLTALÁNOS KATALÓGUS MEDENCEFEDÉS KLASSZIKUS ÁLTALÁNOS KATALÓGUS F E E L T H E Q U A L I T Y MEDENCEFEDÉSEK 2 3 TÉNYEK ÉS SZÁMOK 20 100-nál EZER eladott medencefedés több saját fejlesztésű profil 46.000 m 2 telephely 2500

Részletesebben

M E D E N C E F E D É S E K

M E D E N C E F E D É S E K A Q U A C O M E T M E D E N C E F E D É S E K Á RLISTA 2016 2016. május 1- től visszavonásig érvényes! Tartalomjegyzék Alapkivitel 4 Sun 6 Sky 7 Star 8 Star Plus 9 Harmonie 10 Harmonie Plus 11 Visual 12

Részletesebben

PERGOPOLIS. Shading Technologies. COMPACT model

PERGOPOLIS. Shading Technologies. COMPACT model PERGOPOLIS COMPACT model Emotion model Az Ön partnere: A Pergopolis ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA vállalkozik minden olyan egyedi elképzelés megvalósítására, amelyet technológia lehetõségei támogatnak. Kérje szakértõnk

Részletesebben

Easy Concept Compact

Easy Concept Compact Az Ön partnere: A Pergopolis ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA vállalkozik minden olyan egyedi elképzelés megvalósítására, amelyet technológiai lehetõségei támogatnak. Kérje szakértõnk tanácsait a megadott elérhetõségeken!

Részletesebben

Medencemester tisztán tartja m edencéjét

Medencemester tisztán tartja m edencéjét MEDENCEFEDÉSEK/ POOL COVERS Medencemester MEDENCEFEDÉSEK / POOL COVERS AZURE UNI polikarbonát medencefedés / A Z U R E UNI polycarbonat pool C O v é f * / f f f Belső 2 szegmens 2 szegmens szélesség Hossz.:

Részletesebben

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK változtatható terek A Parthos cég 1968 óta a mozgatható falrendszerek, toló- és harmonikaajtók egyik legismertebb és legsokoldalúbb európai gyártója. Változtatható tér és szabadság

Részletesebben

ÉRVÉNYES 2 013. december 31.-ig!

ÉRVÉNYES 2 013. december 31.-ig! VARIOGLASS VARIOGLASS és termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója: 2013 GLAMAR Kft. 2040 Budaörs, Gyár u. 2. Tel./fax: 06 23 880 957, 959 Faxserver: 06 23 998 625 email: info@varioglass.hu web:

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

Előre gyártott üvegház árlista

Előre gyártott üvegház árlista Előre gyártott üvegház árlista Üvegházak alap tartozékai: - elemekre bontott, szerelésre kész, 1-1,5 mm vastag horganyzott acéllemez profil vázszerkezet - 4 mm vastag (víztiszta, teljesen átlátszó Float,

Részletesebben

Fa - Alumínium Tolóajtó

Fa - Alumínium Tolóajtó .1 Modellek k 21L, 21R vagy 22 modellek (váltószárnyas kivitel) CR/IF tok/szárny kombinációkban. A nyílásirány meghatározása A nyílásirány a tolókilincs szárnyon elfoglalt pozíciójától függ. Vagyis, ha

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány.

Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány. Web: Eco Basic Alapár: 39 990 Ft + ÁFA (Lap+Tok) Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány. Navarai fenyõ R4525

Részletesebben

Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Rozsdamentes ajtók Ajtók: Nyíló: - egyszárnyú, - kétszárnyú Lengő: - lágy PVC, - poliészter Fagyasztó: - egyszárnyú Toló: - kézi mozgatású, - gépi

Részletesebben

RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK

RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK PARÁD 2 mindkét oldalán nyílóajtóval szerelt zuhanykabin. Névleges méretek: A zuhanykabinok szabványos zuhanytálcákra szerelhető méretben ráépíthető.

Részletesebben

á r l i s t a Szúnyoghálók - árlista

á r l i s t a Szúnyoghálók - árlista árlista Szúnyoghálók - R E D Ő N Y Ö K K A P U K Z S A L U Z I Á K S Z Ú N Y O G H Á L Ó K T E X T I L Á R N Y É K O L Ó K INSEKTO-F SOROZAT FIX KERETES SZÚNYOGHÁLÓ cm 40 50 60 70 90 100 110 130 140 160

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ ACO LICHT polikarbonát tetőrendszer

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ ACO LICHT polikarbonát tetőrendszer MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ ACO LICHT polikarbonát tetőrendszer ACO felülvilágítás Tartalom oldal 3. ACO LICHT Norlux polikarbonát-alumínium profil szerkezetek 3.1 ACO LICHT Norlux rendszerismertetõ 3 3.2 Alkalmazási

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK Bello-Expert Kft. Bemutató terem, iroda: H-2112 Veresegyház, Erkel Ferenc u. 1. Tel.: (28) 588 333 Mobil: (30) 377 3990 Mail: iroda@kabingyar.hu Web: www.kabingyar.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H. Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára

ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H. Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára Tartalomjegyzék HÜPPE Classics 2 tolóajtók A HÜPPE Classics 2 nyílóajtók B HÜPPE Aura elegance tolóajtók C

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

Ablakok, erkély- és teraszajtók

Ablakok, erkély- és teraszajtók Ablakok, erkély- és teraszajtók I. Ablakszerkezetek típusai és nyitásmódjai A nyitásmódokat cégünk mindig belülről nézve tünteti fel (ettől eltérő esetben külön megjelölést kérünk: KÜLSŐ NÉZET!). A nyitásirányt

Részletesebben

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK Bello-Expert Kft. Bemutató terem, iroda: H-2112 Veresegyház, Szadai út 5. Tel.: (28) 384 554 Mobil: (30) 377 3990 Mail: info@belloexpert.hu Web: www.kabingyar.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Szekcionált ipari kapuk.

Szekcionált ipari kapuk. Szekcionált ipari kapuk www.ditec.hu A LISBON szekcionált ipari kapu ideális megoldás az összes ipari igény kielégítéséhez A szekcionált ipari kapuk helyet takarítanak meg a nyílás mindkét oldalán. Az

Részletesebben

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Meggyőző külső, kiszámítható teljesítmény A Novoferm csoport Novofire Vario típusú tűzgátló ajtószerkezete

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Oldalállvány szélesség Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) hasznos hossz Állítási tartomány Tartótámasz 290 Összmagasság

Részletesebben

Schachermayer. fogantyúk, kiegészítők AKCIÓ. 2014/06 A felüntetett árak áfa nélkül értendőek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Schachermayer. fogantyúk, kiegészítők AKCIÓ. 2014/06 A felüntetett árak áfa nélkül értendőek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. AKCIÓ Schachermayer fogantyúk, kiegészítők 2014/06 A felüntetett árak áfa nélkül értendőek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. FOGANTYÚK Modern fogantyúk lyuktávolság 103 300 720 bútorfogantyú 388 Ft

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. -40%

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. -40% Eco Basic Alapár: 45 990 Ft + ÁFA (Lap+Tok) Basic 01 Basic 02 Egyedi méretű beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idővel. Tetszőlegesen, felár nélkül választható függőleges vízszintes szálirány. Alapáras mérethatárok

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket?

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket? BEMUTATKOZÁS Cégünk főprofilja a minőségi műanyag nyílászárók - ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók - értékesítése és igényes, gyors beépítése, de kínálatunkban árnyékolástechnikai rendszerek

Részletesebben

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 69/73 old. KEREKEK KIHÚZHATÓ POLC LÁBAZAT ITATARTÓ APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY ellátott, ahol a tartozékok rögzítése céljából az elülső M5-ös és M6-os tartók elhelyezhetők. ő

Részletesebben

Leszorító profil 50/7 Leszorító profil 60/9. Leszorító profil 80/11. Leszorító profil 100/13

Leszorító profil 50/7 Leszorító profil 60/9. Leszorító profil 80/11. Leszorító profil 100/13 ALUMÍNIUM PROFILRENDSZER ÜVEG, VAGY MŐANYAG LEMEZEK SZERELÉSÉHEZ Alumínium profilrendszer (AlMgSi 0,5) üveg, és mőanyag lemezek szereléséhez. A profilokat Ausztriában fejlesztik, és gyártják. ELİNYÖK ELSİ

Részletesebben

KNAUF tolóajtó-rendszer

KNAUF tolóajtó-rendszer KNAUF tolóajtó-rendszer Tartalom Oldal 1. Változatos ajtószélesség és -magasság 3 2. Gyors és egyszerû szerelés 3 3. A szerelés lépései 4 4. A Knauf tolóajtó-rendszer elônyei 6 5. Tartozékok és kiegészítõk

Részletesebben

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W HÜPPE zuhanytálcák N E W Zuhanytálcák A N E W N E W N E W HÜPPE Xerano Termék részletek A szaniter akril zuhanytálca egyszerű, időtálló formatervezése sokoldalú fürdőszoba kialakításhoz alkalmas A finom

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására ÚJ RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1038 Budapest, Fürdő utca 2. 6-tól 12 ajtó vásárlása esetén -15% kedvezmény

Pascal-Door Kft. 1038 Budapest, Fürdő utca 2. 6-tól 12 ajtó vásárlása esetén -15% kedvezmény Eco Basic beltéri ajtó (lap+tok) alapár: 45 990 Ft+ÁFA (bruttó 58 407 Ft) Basic 01 Basic 02 Egyedi méretű beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idővel. Tetszőlegesen, felár nélkül választható függőleges vagy

Részletesebben

www.predex.hu/belteri_ajto/pascal

www.predex.hu/belteri_ajto/pascal /belteri_ajto/pascal Predex Bt. 1044 Budapest, Pintér József u 28. 1087 Budapest Festetics Gy. u 7-9. Tel.: +36 1 303 6201 Fax.: +36 1 365 1056 Mail: info@predex.hu Web: www.predex.hu Eco Basic Alapár:

Részletesebben

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuk Szekcionált garázskapuk Tervezési segédlet: 2012.03.01-jei kiadás Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Oldal Kaputípus / kapulap 3 4 jtótípus / ajtólap 4 LTE 40, S-bordás, Woodgrain felülettel 5 LTE 40, M-bordás,

Részletesebben

T N Group Kft. 1044 Budapest, Váci út 69.

T N Group Kft. 1044 Budapest, Váci út 69. Eco Basic beltéri ajtó (lap+tok) alapár: 45 990 Ft+ÁFA (bruttó 58 407 Ft) Basic 01 Basic 02 Egyedi méretű beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idővel. Tetszőlegesen, felár nélkül választható függőleges vízszintes

Részletesebben

Általános termékismertető - Garancia

Általános termékismertető - Garancia Általános termékismertető - Garancia A következő adatok a Delta-Therm 68 mm-es EURO falcos egyszeres gumi tömítéses profilrendszerre vonatkoznak, minden szerkezetre érvényes, ahol ezt külön nem jelezzük.

Részletesebben

Fa-Alu HET Bejárati ajtók

Fa-Alu HET Bejárati ajtók Metszeti ábrák TR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet FOK ibelül FOK belül 1 Metszeti ábrák TR/IF Tokosztó szárny/fix Sorolás Tokosztó - Fix/Fix

Részletesebben

Automatikus ajtórendszer Besam Slim

Automatikus ajtórendszer Besam Slim Automatikus ajtórendszer Besam Slim Kiegészítők és opciók Profiltípus: - Slim - Slim Thermo Felületkezelés: - eloxált alumínium, szín igény szerint - RAL-színskála szerinti porszórás szerkezet: -, 0 vagy

Részletesebben

PRICELIST MEDENCEFEDÉSEK, TAKARÁSOK POOL COVERS, AUTOMATIC ROLL-ON COVERS ÁRLISTA.

PRICELIST MEDENCEFEDÉSEK, TAKARÁSOK POOL COVERS, AUTOMATIC ROLL-ON COVERS ÁRLISTA. 12. 217 KX8 SILVER MEDENCEFEDÉS KX8 SILVER ENCLOSURE Folyamatos viharbiztosítási rendszer, komplett kulccsal zárható medencefedés, pontos és könnyen kezelheô szegmens orientáció, járható felületû 13mm

Részletesebben

Könnyűszerkezetes garázsok. és kisépület rendszerek

Könnyűszerkezetes garázsok. és kisépület rendszerek Könnyűszerkezetes garázsok és kisépület rendszerek A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

Részletesebben

CQE sorolható elosztó szekrények

CQE sorolható elosztó szekrények Magasság Szélesség Mélység Tető/aljzat Oszlopok ajtó/hátlap Hátlap Teli ajtó Lábazat H 00 mm 400 400 RKTB64 R5KMDR4 R5CRE460 R5CPE460 R5LE44 RZE64 RZPCE460 500 RKTB65 R5KMDR4 R5CRE460 R5CPE460 R5LE45 RZE65

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT

MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT CX TARTOZÉKOK 36/37 old. SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 46/61 old. TÖBBRÉSZES KÁBELÁTERESZT PANEL ELVÁLASZTÓ PANEL CSÚSZÓSÍNEK TALPAZAT MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT 1,5 mm a szekrénynél

Részletesebben

PULTOK. ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel.

PULTOK. ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel. pultok QP 76 75 TARTOZÉKOK PULTOK 78/80 Old. LÁBAZAT TÖMÍTÉS DOKUMENTUMTARTÓ LÁBAK PULTOK ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel. ő zsanérok, amely az EN 60204-1 számú

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1038 Budapest, Fürdő utca 2. BC 12 BC 14 BC 15 BC 16

Pascal-Door Kft. 1038 Budapest, Fürdő utca 2. BC 12 BC 14 BC 15 BC 16 Art Color festett beltéri ajtó Fehér selyemfényű alapár lap+tok: 64 050 Ft + ÁFA (bruttó 81 343 Ft) Fehér selyemfényű csak lap: 39 840 Ft + ÁFA (bruttó 50 597 Ft) Fehér selyemfényű csak tok: 35 150 Ft

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZÓ. Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... 2 Natúr-line fa rendszer...

TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZÓ. Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... 2 Natúr-line fa rendszer... TARTALOMJEGYZÉK Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... Natúr-line basic fa rendszer... Natúr-line fa rendszer... Natúr-line fa-alumínium rendszer... Natúr-line fa-alu passzív rendszer... 3 4 5 6 Natúr-line

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) hasznos hossz Állítási tartomány Tartótámasz 290 Összmagasság Beak. pont futóm.

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák 2 Postaláda I.-II.

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2015 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák Postaláda I.-II Udvari I.-II.

Részletesebben

ÁRLISTA 2012. Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre

ÁRLISTA 2012. Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre ÁRLISTA 2012 Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre Kapcsolattartók: Krebsz László: 06-88/242-083 06-30/9391-378 Csordás József: 06-88/242-083 06-30/901-9456 Sárközy Tibor 06-88/242-083

Részletesebben

felhasználói-netto-árlista

felhasználói-netto-árlista Felhasználói-nettó-garnitúraárak FERCO EURO Árlista Ajánlott garnitúra felhasználói-netto-árlista G.U-Vasalatrendszerek fa szerkezet Kiadás 2005.03 Vasalatrendszerek Fa profilokhoz Tartalom 1 Cikkcsoport

Részletesebben

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást.

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást. ELoNYÖK Mozgó korona: a lámpatestek karbantartása a talajszinten elvégezhető, nagy magasságú, speciális emelőkocsit a munkálatok nem igényelnek. A fényforrások cseréje a forgalom jeletősebb zavarása nélkül

Részletesebben

HEXAPASS tető felülvilágító és tetőkibúvó kupola

HEXAPASS tető felülvilágító és tetőkibúvó kupola HEXAPASS HEXAPASS tető felülvilágító és tetőkibúvó kupola 1. 1. LEÍRÁS A fémlábazaton bitumenes bevonattal ellátott hőszigetelés található. A bitumenes bevonat lehetővé teszi a lábazat közvetlen szegélyezését.

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

falprolab Egészségügyi bútorprogram

falprolab Egészségügyi bútorprogram www.falcosopron.hu Oldal: 1 A bútorcsalád elemeit az elemjegyzék tartalmazza rendelési kódjával és a választható színekkel együtt. A falprolab rendszer a Központosított Közbeszerzés keretein belül is rendelhető

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. BC 12 BC 14 BC 15 BC 16

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. BC 12 BC 14 BC 15 BC 16 Art Color festett beltéri ajtó Fehér selyemfényű alapár lap+tok: 81 343 Ft (64 050 Ft + ÁFA) Fehér selyemfényű csak lap: 50 597 Ft (39 840 Ft + ÁFA) Fehér selyemfényű csak tok: 44 640 Ft (35 150 Ft + ÁFA)

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, ikertartóval, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, ikertartóval, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre hasznos hossz Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, ikertartóval, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) 400 290 Állítási tartomány Tartótámasz Összmagasság

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt 7.07.03 a) Látható pánt A látható ajtó pánt 3 részes forgó pánt kivitelű. Alkalmazása az ajtó típusoknál: Alkalmazás AT200: AT300: AT400: AT410: IGEN IGEN IGEN / választható, rejtett kivitel is rendelhető

Részletesebben

Termékismertető. Cá-fa Plasztik 03 Kft. FA NYÍLÁSZÁRÓK

Termékismertető. Cá-fa Plasztik 03 Kft. FA NYÍLÁSZÁRÓK FA NYÍLÁSZÁRÓK Termékismertető Cá-fa Plasztik 03 Kft. 1085 Budapest, Somogyi B. u. 22. Telefon: 06-20/996-8066 06/20 9575-186 Fax: 06/74 454-039 E-mail: info@cafa.hu www.cafa.hu 2 Belső ajtók Cá-fa 1 Cá-fa

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Egyéni kívánság szerinti kaput szeretne? A Hörmann-nál jó helyen jár. Nyugodtan válassza ki a felületet, a színt, döntse el, hogy hőszigetelt vagy

Részletesebben

TERMÉKÁTTEKINTÉS FI (HOMLOKZATBA INTEGRÁLÁS) ÉS FA (HOMLKOZATRA ÉPÍTÉS)

TERMÉKÁTTEKINTÉS FI (HOMLOKZATBA INTEGRÁLÁS) ÉS FA (HOMLKOZATRA ÉPÍTÉS) Nagyfelületű kollektor homlokzat TERMÉKÁTTEKINTÉS FI (HOMLOKZATBA INTEGRÁLÁS) ÉS FA (HOMLKOZATRA ÉPÍTÉS) A nagyfelületű kollektor (FI/FA) a homlokzatba való integrálásra és a homlokzatra való ráépítésre

Részletesebben

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel RoHS REACH COMPLIANT Made in HUNGARY KONTASET KS350 nagy teherbírású szerverszekrény

Részletesebben

oszlopok és korlátok 08 / 2018 / mmcite.com

oszlopok és korlátok 08 / 2018 / mmcite.com oszlopok és korlátok bard Az utcabútorok legegyszerűbb eleme is megérdemel egy érdekes formát. A lágyan modellezett záróelem, melyet láthatóan az állatvilág inspirált, nemcsak egy egyszerű dekoráció, a

Részletesebben

oszlopok és korlátok 04 / 2017 / mmcite.com

oszlopok és korlátok 04 / 2017 / mmcite.com oszlopok és korlátok bard Az utcabútorok legegyszerűbb eleme is megérdemel egy érdekes formát. A lágyan modellezett záróelem, melyet láthatóan az állatvilág inspirált, nemcsak egy egyszerű dekoráció,

Részletesebben

ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE

ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE Az árlista nem teljes körű, az átalakításokkal kapcsolatos információkért keressen bennünket elérhetőségeinken! ZÁRT FURGONOK UTÓLAGOS HŐSZIGETELÉSE

Részletesebben

Ajtólap szerkezete: Ajtólap élképzése: Zártest:

Ajtólap szerkezete: Ajtólap élképzése: Zártest: Art Color festett beltéri ajtó Fehér selyemfényű alapár lap+tok: 64 050 Ft + ÁFA (bruttó 81 343 Ft) Fehér selyemfényű csak lap: 39 840 Ft + ÁFA (bruttó 50 597 Ft) Fehér selyemfényű csak tok: 35 150 Ft

Részletesebben

Ipari kapuk fontos tulajdonságai. Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft.

Ipari kapuk fontos tulajdonságai. Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft. Ipari kapuk fontos tulajdonságai Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft. Üzletágak Lakossági kapuk Ajtók Ipari kapuk Szerviz Garázskapuk Mellékajtók Meghajtások Bejárati ajtók Tűz- és füstgátló ajtók

Részletesebben

Reklámprofil rendszerek. ThyssenKrupp Ferroglobus

Reklámprofil rendszerek. ThyssenKrupp Ferroglobus Reklámprofil rendszerek ThyssenKrupp Ferroglobus Totem profilrendszerek A Rondo félköríves totemprofilok kiváló, esztétikus és rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak, akár 6 méteres magasságig, elliptikus,

Részletesebben

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen.

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Viega Advantix Top Mindent tud a padlók víztelenítéséről Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Az új Viega Advantix Top: a legjobb tulajdonságok egy termékben. 4

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

Fix keret. Közvetlenül az ablaktokra csavarozva

Fix keret. Közvetlenül az ablaktokra csavarozva Fix keret Típus: SIR - A Közvetlenül az ablaktokra csavarozva Felhasználási terület és alkalmazás Rögzített szúnyogháló keretek, rovarok elleni szezonális védekezéshez. Termékelőnyök Védelem a rovarok

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Létesítmény: Terv típusa: Építtető: Generál tervező: Felelős tervező: Építész munkatársak: Statikus tervező: Gépész tervező: Elektromos tervező:

Létesítmény: Terv típusa: Építtető: Generál tervező: Felelős tervező: Építész munkatársak: Statikus tervező: Gépész tervező: Elektromos tervező: MEGJEGYZÉSEK: A felmérés átlagos pontossága ± 2cm / 0,5%, szakági tervekhez a méretek a helyszínen ellenőrizendők! Ez a rajz az IES Kft. szellemi tulajdona. Harmadik fél számára sem eredeti, vagy másolt

Részletesebben

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból alumíniumból vagy acélból 1 alumínium vagy acél alapanyagból Egyedi és sokoldalú Redőnykapuink olyan egyedi és egyben sokoldalúan alkalmazható ipari megoldások, melyeket az érvényben lévő irányelvek és

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

Termék adatlap AS-100 (standard)

Termék adatlap AS-100 (standard) Termék adatlap AS-100 (standard) Forgókaros elektromechanikus beléptető beltéri vagy kültéri kivitelben Műszaki paraméterek Működtetés: Átengedés: Kivitel: Funkciója: Mechanika: Kézi meghajtás, mechanikus

Részletesebben

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés Szekcionált ajtó, FEHÉR színben, KAZETTÁS és BORDÁS kivitelű, 40 mm vastag, purhab szigetelésű, ujjbecsípődés védett, egysínes és duplasínes vasalattal 320 Ft /Euro árfolyamig 2 év garancia feltételhez

Részletesebben

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés Szekcionált ajtó, FEHÉR színben, KAZETTÁS és BORDÁS kivitelű, 40 mm vastag, purhab szigetelésű, ujjbecsípődés védett, egysínes és duplasínes vasalattal 300 Ft /Euro árfolyamig 2 év garancia feltételhez

Részletesebben

PUSO PLASZTIK Kft. Tel/Fax: 06 1 432-2472 1106 Budapest Mobil: 06 30 961-4292

PUSO PLASZTIK Kft. Tel/Fax: 06 1 432-2472 1106 Budapest Mobil: 06 30 961-4292 Plexi lemezek értékesítése, feldolgozása: Extrudált és öntött változatban /2-25 mm vtg-ig/ Színes és strukturált termékeink (bordázott, érdesített, rovátkázott) Plexi feldolgozás, hajlítás (hideg, meleg

Részletesebben

Szerelési segédlet. Marlon üregkamrás polikarbonát lemezek szereléséhez

Szerelési segédlet. Marlon üregkamrás polikarbonát lemezek szereléséhez Szerelési segédlet Marlon üregkamrás polikarbonát lemezek szereléséhez Marlon üregkamrás polikarbonát lemezek tulajdonságai: 2 A Marlon üregkamrás polikarbonát lemezek magas ütésállósággal, magas mechanikai

Részletesebben

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA 24 év szakértelem 24 év tapasztalat 24 éve megbízható partner 2018 GOLF MINŐSÉG ÉS PRAKTIKUM 036.1.1 036.6.1 036.5.1 036.4.1 036.7.1 35 03 ZÉTA 037.1.1 037.6.1

Részletesebben

FAEREZET NYOMATOS, RAL-9010 FEHÉR, KESKENYBORDÁS, SZÉLESBORDÁS ÉS KAZETTÁS PANELBÔL

FAEREZET NYOMATOS, RAL-9010 FEHÉR, KESKENYBORDÁS, SZÉLESBORDÁS ÉS KAZETTÁS PANELBÔL CLASSIC G A R Á Z S K A P U ÁRLIS T A FEHÉR KESKENYBORDÁS FEHÉR SZÉLESBORDÁS FEHÉR KAZETTÁS FAEREZET NYOMATOS, RAL-9010 FEHÉR, KESKENYBORDÁS, SZÉLESBORDÁS ÉS KAZETTÁS PANELBÔL Listaárak HUF 174000 184800

Részletesebben

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO Elosztó szekrények Mérő táblák Univerzális táblaburkolatok Tartozékok Műszaki adatok 118 122 122 123 240 Elosztó szekrények Az erő felügyeletet igényel 117 Elosztó szekrények Elosztó szekrények -S lakossági

Részletesebben

60 60 Bukó-nyíló ablak 17 000,-Ft 18 360,-Ft

60 60 Bukó-nyíló ablak 17 000,-Ft 18 360,-Ft Árlistánkon csak néhány termék árait adtuk meg tájékoztató jelleggel. Szívesen készítünk az Ön részére részletes árajánlatot, ha megkeres bennünket bemutatótermünkben, ahol segítünk kiválasztani a műszakilag

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

Szeretettel köszönti Önöket a

Szeretettel köszönti Önöket a Szeretettel köszönti Önöket a A tevékenységi köre - Tűzgátló- és egyéb technikai fém nyílászárók fejlesztése, gyártása - Tűzgátló üvegek gyártása (EI30, EI60, EI90) - Voest Alpine típusú szerkezetek gyártása

Részletesebben

P L E X I C E N T R U M

P L E X I C E N T R U M Plexi lemezek értékesítése, feldolgozása: Extrudált és öntött változatban /2-25 mm vtg-ig/ Színes és strukturált termékeink (bordázott, érdesített, rovátkázott) Plexi feldolgozás, hajlítás (hideg, meleg

Részletesebben

KIVITELI TERV. Belső nyílászáró konszignáció Huba utcai 3 csoportos óvoda. Tárnok belterület, Huba utca hrsz. 607/4.

KIVITELI TERV. Belső nyílászáró konszignáció Huba utcai 3 csoportos óvoda. Tárnok belterület, Huba utca hrsz. 607/4. KIVITELI TERV Belső nyílászáró konszignáció Tárnok belterület, Huba utca hrsz. 607/4. Építtető: TÁRNOK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2461 Tárnok Dózsa György út 150. Tervező: PALÁDI Építész és Mérnök Kft. 1094

Részletesebben

három mezőből álló nyílászáró: alsó mező: fix mező középső mező: egyszárnyú bukó ablak felső mező: fix mező

három mezőből álló nyílászáró: alsó mező: fix mező középső mező: egyszárnyú bukó ablak felső mező: fix mező A részelemelek jeleit lásd a sorban. Egység ELE D1 D2 D3 D4 D5 D6 L1 L szélterheléssel (MSZ EN 12211 ), csapóeső-állósággal és légáteresztéssel (MSZ EN 127, MSZ EN 126 ), hővédelemmel (MSZ EN 177), hanggátlással

Részletesebben

T: (1) 367-2750 www.krullung.hu. jelkulcs: b c. D=52-78mm ) (min. 40 mm) fenntartjuk. 01F 2014. 04.

T: (1) 367-2750 www.krullung.hu. jelkulcs: b c. D=52-78mm ) (min. 40 mm) fenntartjuk. 01F 2014. 04. a külső téri textil árnyékolószerkezet, homlokzati burkolat mögé rejtetten beépítve - többrészes egyedi méretű 'U' alakú burkolat a horony belső takarására - magasított burkolattal az ejtőrúd takart kialakítása

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

Best Door beltéri ajtó árlista 1.4

Best Door beltéri ajtó árlista 1.4 Best Door beltéri ajtó árlista 1.4 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.4 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar Beltéri ajtó tömör - Best Door Beltéri ajtó alumínium csíkozással - Best Door Beltéri ajtó A üvegezéssel

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A kompakt,

Részletesebben