BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE"

Átírás

1 3i jldig BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület június 22-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről 211/2013. (VI. 19.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete felhatalmazza a Polgármestert, hogy a közterületfelügyelet létrehozása érdekében - a XVI. kerületi Rendőrkapitányságon keresztül - kössön együttműködési megállapodást a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal. Határidő: augusztus 21. (16 igen, 1 nem, 0 tartózkodás) A megállapodást szeptember 24-én megkötöttük, a közterület-felügyelet létrejött. 313/2013. (XI. 13.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete megállapodást kíván kötni Budapest Főváros Önkormányzatával a közterület-felügyeleti feladatok átadásátvételéről, ellátásáról az előterjesztés 1. mellékletét képező Megállapodás szerinti tartalommal. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a Megállapodás aláírására. Határidő: december 31. (15 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) Mivel a megállapodás többoldalú, az aláíró felek nagy száma miatt azt május 8-án írtuk alá. 148/2015. (IV. 22.) Kt. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy kezdeményezze a Fővárosi Közgyűlés 17/2006. (IV. 14.) Kgy. rendeletének jogharmonizációs felülvizsgálatát.

2 Határidő: május 3. A határozatban foglaltakról tájékoztattam a Főpolgármesteri Hivatalt, azonban tekintettel arra, hogy a Főv. Kgy. rendelet módosítására, tárgyalására azóta sem került sor, a határozatról 2016 májusában ismételten tájékoztattam a Főpolgármesteri Hivatalt, a levelet a tértivevény tanúsága szerint május 4-én vették át. 348/2015. (XII. 16.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a REHAB XVI. Foglalkoztató és Szolgáltató Nonprofit Kft.-nek a költségvetési évben E Ft összegű rulírozó kölcsönt biztosít. A kölcsön nyújtása a évi rulírozó kölcsön visszafizetési kötelezettségétől való eltekintés formájában valósul meg pénzforgalom nélkül. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert az előterjesztés 1. számú mellékletében szereplő szerződés aláírására, valamint arra, hogy gondoskodjon a fentiek évi költségvetési rendeletbe történő beépítéséről. Határidő: április 30. (16 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) A REHAB XVI. Foglalkoztató és Szolgáltató Nonprofit Kft.-nek a költségvetési évben E Ft összegű rulírozó kölcsönt biztosítottunk. A kölcsön nyújtása a évi rulírozó kölcsön visszafizetési kötelezettségétől való eltekintés formájában valósul meg pénzforgalom nélkül. Az új támogatási szerződést április 27-én aláírtuk, valamint a tétel a évi költségvetési rendeletbe beépítésre került. 57/2016.( ) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete úgy határoz, hogy a Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft. részére a évben a közszolgáltatási feladatok ellátására eft működési, E Ft beruházási kompenzációt valamint E Ft vis maior tartalék keretet biztosít. Felkéri a Polgármestert a támogatás tervezett összegének módosítására, és a tényleges kompenzációs igény az Önkormányzat évi költségvetésében való szerepeltetésére, a költségvetés I. számú módosításakor.

3 Határidő: Felelős: A évi költségvetés I. számú módosításának napja Kovács Péter polgármester (13 igen, 0 nem, 3 tartózkodás) Az elfogadott kompenzációs igények és a vis major tartalék keret a évi költségvetés I. számú módosításával a költségvetésbe beépítésre kerültek. 115/2016. (III. 30.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete hozzájárul, hogy az Önkormányzat könyveiben nyilvántartott Budapest Veres Péter út 157. számú ingatlanhoz tartozó ingóságok az előterjesztés 2. mellékletében szereplő tartalommal a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ számára ingyenesen átadásra kerüljenek, egyben felhatalmazza a Polgármestert az átadáshoz szükséges nyilatkozatok és intézkedések megtételére. Határidő: május 31. (15 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) A GAMESZ közreműködésével az átadás megtörtént, az ingóságok a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ részére átvezetésre kerültek. 131/2016. (IV. 20.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete, mint a tulajdonosi jogok gyakorlója elfogadja, hogy a Sashalmi Piac Ingatlanfejlesztő, Beruházó és Üzemeltető Kft. (Cg.: , székhelye: 1163 Budapest, Sashalmi tér 1., képviseli: Kozma Viktor) évi ezer Ft-os adózott eredménye a Kft.-nél maradjon, és ez az összeg átvezetésre kerüljön az Eredménytartalékba. Határidő: május 16.

4 A Sashalmi Piac Ingatlanfejlesztő, Beruházó és Üzemeltető Kft évi E Ft-os adózott eredménye átvezetésre került az Eredménytartalékba. 132/2016. (IV. 20.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete, mint a tulajdonosi jogok gyakorlója, a Sashalmi Piac Ingatlanfejlesztő, Beruházó és Üzemeltető Kft. (Cg.: , székhelye: 1163 Budapest, Sashalmi tér 1., képviseli: Kozma Viktor) évi egyszerűsített éves beszámolóját - figyelembe véve a könyvvizsgálói jelentést és a Felügyelő Bizottság ezzel kapcsolatos véleményét - elfogadja. Felkéri a Kft. ügyvezető igazgatóját, hogy a hatályos jogszabályok rendelkezési alapján gondoskodjon a cégbírósági letétbe helyezésről, valamint a közzétételről. Határidő: május 31. A Céginformációs Szolgálat részére - közzététel és egyben letétbe helyezés céljából - a beszámolót határidőben megküldték. A visszaigazolás időpontja május /2016. (IV. 20.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Budapest XVI. kerületi Gyerekkuckó Óvoda részére a évi köhségvetési rendeletben megállapított 50,5 fős létszámkeretet június 1-től 51,5 főre emeu. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy gondoskodjon a létszámkeret emelésének a évi költségvetési rendeletbe történő átvezetéséről. Határidő: Felelős: a évi költségvetés I. számú módosítása Kovács Péter polgármester A létszámkeret emelését a évi költségvetési rendeletben átvezettük. 146/2016. (IV. 20.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Budapest XVI. kerületi Gyerekkuckó Óvoda költségvetésében az autizmussal élő gyermekek fejlődésének biztosításához szükséges tárgyi eszközök fedezetét biztosítja.

5 A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy gondoskodjon a fedezet évi költségvetésben történő biztosításáról. Határidő: Felelős: a évi költségvetés I. számú módosítása Kovács Péter polgármester A tárgyi eszközök biztosításához szükséges fedezet a évi költségvetés I. számú módosítását követően rendelkezésre áll. 154/2016. (IV. 20.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Hajrá Tere!" Alapítványt (székhely: 1161 Budapest, Hősök tere 1., kuratóriumi elnök: Dr. Varga Andrea Margit) a Kölcsey Ferenc Általános Iskola tanulóinak Tirolban megrendezésre kerülő német nyelvi táborban való részvételének céljából Ft-tal támogatja az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 37/2015 (XII. 21.) rendeletében megállapított Iskolai Alapítványok támogatása" keret terhére. A támogatási összeg elszámolásának határideje: szeptember 30. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy gondoskodjon a támogatási szerződés aláírásra történő előkészítéséről és a kérelmezőt értesítse a határozatról. Határidő: május 2. (14 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) A támogatási szerződést május 9-én aláírtuk. A Ft,- támogatási összeget május 19-én elutaltuk a Hajrá Tere!" Alapítvány részére. 166/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete, mint a tulajdonosi jogok gyakorlója elfogadja, hogy a Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft. (Cg.: , székhelye: 1165 Budapest, Újszász u , képviseli: Rátonyi Gábor) évi E Ft-os adózott eredménye a Kft.-nél maradjon, és ez az összeg átvezetésre kerüljön az Eredménytartalékba.

6 Határidő: május 20. (16 igen, 0 nem, 1 tartózkodás) A Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft évi E Ft-os adózott eredménye átvezetésre került az Eredménytartalékba. 167/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete, mint a tulajdonosi jogok gyakorlója, a Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft. (Cg.: , székhelye: 1165 Budapest, Újszász u , képviseli: Rátonyi Gábor) évi egyszerűsített éves beszámolóját - figyelembe véve a könyvvizsgálói jelentést és a Felügyelő Bizottság ezzel kapcsolatos véleményét - elft)gadja. Felkéri a Kft. ügyvezető igazgatóját, hogy a hatályos jogszabályok rendelkezési alapján gondoskodjon a cégbírósági letétbe helyezésről, valamint a közzétételről. Határidő: május 31. (15 igen, 0 nem, 2 tartózkodás) A Céginformációs Szolgálat részére - közzététel és egyben letétbe helyezés céljából - a beszámolót határidőben megküldtük. A visszaigazolás időpontja május /2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft. Felügyelő Bizottságának 16/2016. (05. 04) KFB határozatának alapján megállapítja, hogy a Kft. ügyvezetője a évben meghatározott prémiumfeladatok közül az alábbiakat teljesítette: - az üzleti tervben meghatározott pénzügyi kompenzáció 6%-os mértékű csökkenése, - a bérleti díjból származó bevételek, inflációt meghaladó mértékű emelése. Az ügyvezető részére a évre meghatározott prémiumának 90%-a, a év tervezett bevételei terhére kifizethető. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat közlésére. Határidő: május 31.

7 Felelős: Kovács Péter polgármester (15 igen, 0 nem, 2 tartózkodás) A Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft. ügyvezetőjét a határozatról értesítettük. A határozat átvételének időpontja május /2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete elfogadja az előterjesztés 1. számú mellékletét képező átfogó értékelést a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy az átfogó értékelést küldje meg Budapest Főváros Kormányhivatala Szociális és Gyámhivatalának. Határidő: május 31. Az átfogó értékelést május 13-án megküldtük a Budapest Főváros Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala részére. 181/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a 2015-ös évről szóló környezetállapot jelentést elfogadja. Felkéri a Polgármestert, hogy az Önkormányzat hivatalos lapján keresztül tájékoztassa a kerület lakosságát az állapotjelentésről. Határidő: május 31. A 2015-ös évről szóló környezetállapot jelentés az önkormányzat hivatalos honlapján május 18-án, illetve a XVI. Kerületi Újság XXV. évfolyamának 10. számában május 18-án jelent meg.

8 182/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete az Atlétikai Reménységekért Alapítványnak (székhely: 1165 Bp., Mészáros József u. 4., adószám: , képviseli: Adorján István) évben nyújtott , Ft önkormányzati támogatás felhasználásáról szóló elszámolását elfogadja. Felkéri a polgármestert, hogy a határozatról az érintettet értesítse. Határidő: május 31. Az értesítőlevelet az érintett részére 2016, május 18-án kiküldtük. 183/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete az Atlétikai Reménységekért Alapítvány (székhely: 1165 Bp., Mészáros József u. 4., adószám: , képviseli: Adorján István) ,- Ft-tal támogatja Kiss Dániel válogatott atléta 2016-os nyári olimpiai játékokra és azt megelőző világversenyekre való félkészülésének céljából. A támogatáshoz szükséges fedezetet az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 37/2015. (XII. 21.) önkormányzati rendelete 5. mellékletének Kiemelt sportolók támogatása" sora biztosítja. Felkéri továbbá a Polgármestert, hogy gondoskodjon a támogatási szerződés aláírásra történő előkészítéséről és a kérelmezőt értesítse a határozatról. Határidő: június 3. A határozatot az érintett részére május 18-án kiküldtük. A támogatási szerződést május 25-én aláírtuk. 184/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Cogito Alapítvány "A hagyományőrzés

9 fontossága a pszichiátria betegek társadalmi reintegrációjában" című pályázatát Ft-tal, azaz Százötvenezer Ft-tal támogatja a évi költségvetési rendelet 5. melléklet 40. sorában biztosított Közművelődés támogatása keret terhére. A támogatási összeg felhasználható 2016-ban múzeumlátogatás, belépők költségére. A támogatás elszámolásának határideje: december 16. A Képviselőtestület felkéri a Polgármestert a támogatási szerződés aláírására. Határidő: az értesítésre: május az utalásra: a támogatási szerződés aláírását követően kerül sor. A támogatási szerződést 2016, június 03-án megkötöttük. 185/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Tiszakömlő Általános Iskola Alapítvány "A magyar kulturális örökség megismertetése és ápolása alsó tagozatos tanulóinkkal" című pályázatát nem támogatja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a határozatról értesítse a pályázót. Határidő: május 20. Az értesítőlevelet az érintett részére május 17-én kiküldtük. 187/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Zenével a Holnapért Alapítvány "Interkulturális zene projekt: a különböző nemzetiségű fiatalok együttműködése a kölcsönös zenei és kulturális tudás fejlesztésének érdekében" című pályázatát nem támogatja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a határozatról értesítse a pályázót. Határidő: május 20.

10 10 Az értesítőlevelet az érintett részére május 17-én kiküldtük. 188/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Varázsműhely Művészeti Alapítvány "Hagyományőrző Kerületi Rendezvénysorozat" című pályázatát nem támogatja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a határozatról értesítse a pályázót. Határidő: május 20. Az értesítőlevelet az érintett részére május 17-én kiküldtük. 189/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Varázsműhely Művészeti Alapítvány "Néprajzi órák 2016-ban a Cinkotai Tájház és Néprajzi Élménytárban" című pályázatát nem támogatja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a határozatról értesítse a pályázót. Határidő: május 20. Az értesítőlevelet az érintett részére május 17-én kiküldtük. 190/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Varázsműhely Művészeti Alapítvány "Varázsmühely Művészeti Gyermekklub 15. éves jubileumi workshop" című pályázatát nem támogatja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a határozatról értesítse a pályázót. Határidő: május 20.

11 11 Az értesítőlevelet az érintett részére május 17-én kiküldtük. 192/2016. (V. ll.)kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Hittel a Nemzetért Alapítvány " Tóth Ilonka életéről szóló rockopera " című pályázatát nem támogatja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a határozatról értesítse a pályázót. Határidő: május 20. Az értesítőlevelet az érintett részére május 17-én kiküldtük. 200/2016. (V. 25.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete, mint a tulajdonosi jogok gyakorlója, a REHAB- XVI. Nonprofit Foglalkoztató és Szolgáltató Kft. (Cg.: , székhely: 1161 Budapest Pálya u. 48., képviseli: Siklósi Attila) évi egyszerűsített éves beszámolóját - figyelembe véve a könyvvizsgálói jelentést és a Felügyelő Bizottság ezzel kapcsolatos véleményét - elfogadja. Felkéri a Kft. ügyvezető igazgatóját, hogy a hatályos jogszabályok rendelkezései alapján gondoskodjon a cégbírósági letétbe helyezésről, valamint a közzétételről. Határidő: május 31. A Céginformációs Szolgálat részére - közzététel és egyben letétbe helyezés céljából - a beszámolót határidőben megküldtük. A visszaigazolás időpontja május /2016. (V. 25.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete, mint a tulajdonosi jogok gyakorlója, a REHAB- XVI. Nonprofit Foglalkoztató és Szolgáltató Kft. (Cg.: , székhely: 1161 Budapest Pálya u. 48., képviseu:

12 12 Siklósi Attila) alapító okiratának 5. A társaság törzstőkéje fejezetét az alábbi 5.4 ponttal egészíti ki: 5.4 A taggyűlési jogokat, alapítói jogokat gyakorló Budapest Főváros XVI. kerület Önkormányzata jogosult a veszteségek fedezésére pótbefizetési kötelezettséget előírni. A pótbefizetési kötelezettség teljesítése során a legmagasabb összeg, amelynek befizetésére az alapító (a tag) kötelezhető, Ft azaz ötmillió-ötszázezer forint. A pótbefizetési kötelezettség teljesítése során az alapítói jogokat gyakorló által meghatározott összeget a társaság pénzintézetnél vezetett számlájára átutalással kell teljesíteni. A pótbefizetési kötelezettség évente egy alkalommal állapítható meg. A pótbefizetés teljesítésének ütemezése: a pótbefizetést az erről szóló döntést követő 30 napon belül kell teljesíteni. A pótbefizetés a tag törzsbetétjét nem növeli. A veszteség pótlásához nem szükséges pótbefizetéseket, a visszafizetés időpontjában a tagjegyzékben szereplő tagok részére vissza kell fizetni legkésőbb a pótbefizetés visszafizetéséről szóló döntést követő 40 napon belül, átutalással a tag pénzintézetnél vezetett számlájára." Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete felkéri a polgármestert a határozat közlésére, továbbá a REHAB-XVI. Nonprofit Korlátok Felelősségű Társaság fentiek alapján előkészített társasági szerződés módosításának aláírására. Határidő: A határozat közlésére és az alapító okirat módosítás aláírására: június 30. A REHAB-XVI. Nonprofit Foglalkoztató és Szolgáltató Kft. ügyvezetőjét a határozatról értesítettük. A határozat átvételének időpontja május 26. A módosított alapító okiratot május 27-én írtuk alá. 202/2016. (V. 25.) Kt. 1. Budapest Főváros XVI. kerülefi Önkormányzat Képviselőtestülete megállapítja, hogy a REHAB-XVI. Nonprofit Foglalkoztató és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg.: , székhely: 1161 Budapest Pálya u. 48., képviseli: Siklósi Attila) saját tőke összege a Társaság jegyzett tőke összegének 50%-a alá csökkent, ennek okán elhatározza hogy tőkepótlási kötelezettségét E Ft pótbefizetéssel teljesíti. A pótbefizetés forrása az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 37/2015. (XII. 21.) KR számú rendeletének 5. melléklet, 54. az Önkormányzat általános működési tartaléka sora.

13 13 2. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete felkéri a polgármestert a határozat közlésére, továbbá a pótbefizetés összegének a REHAB-XVI. Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a II. számú határozati javaslatban foglalt alapító okirat módosítás aláírását követően történő folyósítására. Határidő: A határozat közlésére: május 30. A pótbefizetés folyósítására: Az alapító okirat módosítását követő 15 naptári nap. A REHAB-XVI. Nonprofit Kft. ügyvezetőjét a határozatról értesítettük. A határozat átvételének időpontja május 26. A módosított alapító okiratot május 27-én aláírtuk. A E Ft pótbefizetés folyósítása június 10-én megtörtént. 204/2016. (V. 25.) Kt. A Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Budapest Főváros Településszerkezeti Terve (TSZT) évi felülvizsgálata során a következő észrevételeket teszi: A. A TSZT Területfelhasználási szerkezeti tervlaphoz: 1) A Nagytarcsai úttól északra és délre kiterjedően a mezőgazdasági területen az MO tengelytől számított 500 méter széles sávban Gksz Gazdasági területfelhasználás biztosítása javasolt. 2) Ó-Mátyásföld területén a meglévő és jellemzően értékes beépítésnek megfelelően Lke-2 (kertvárosias, laza beépítésű lakóterület) alkalmazása javasolt. 3) A X. kerület Sárgarózsa utca - Pesti határút melletti lakóterület Lk-2 intenzív területfelhasználása nem illeszkedik a csatlakozó XVI. kerületi Lke-1 területhez. B. A TSZT Közlekedési infrastruktúra tervlaphoz: 1) A Képviselő-testület az általános lakossági vélemérmyel egyezően, mintegy 25 éve nem ért egyet a Körvasútsori körút XVI. kerület területén való nyomvonalvezetésével, és továbbra is fermtartja az eddigi, azt ellenző véleményét. 2) A Gödöllői HÉV vonal melletti P+R parkolók mellett az MO-nál a városhatáron való kialakítása is javasolt, figyelemmel a METRÓ-HÉV összekötés városhatárig történő megvalósítására. A Képviselő-testület megerősíti korábbi álláspontját, így az egyes területek általa nem kért területfelhasználási változásaiból és egyéb infrastrukturális elemek kialakításából eredő kártalanítás igényét elutasítja, mert

14 14 azokért a XVI. Kerületi Önkormányzatot a kártalanítási felelősség nem terheli. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a határozatot a Fővárosi Önkormányzatnak küldje meg. Határidő: május 26. (16 igen, 0 nem, 1 tartózkodás) A határozatot a Budapest Főváros Önkormányzatának részére május 26-án megküldtük. Főpolgármester-helyettese Határozati javaslat I.: Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a 211/2013. (VI.19.) 313/2013. (XI.13.) 148/2015. (IV.22.) 348/2015. (XII.16.) 57/2016.(11.17.) 115/2016. (III.30.) 131/2016. (IV.20.) 132/2016. (IV.20.) 145/2016. (IV.20.) 146/2016. (IV.20.) 154/2016. (IV.20.) 166/2016. (V.U.) 167/2016. (V.ll.) 168/2016. (V.ll.) 171/2016. (V.ll.) 181/2016. (V.ll.) 182/2016. (V.ll.) 183/2016. (V.ll.) 184/2016. (V.ll.) 185/2016. (V.ll.) 187/2016. (V.ll.) 188/2016. (V.ll.) 189/2016. (V.ll.) 190/2016. (V.ll.) 192/2016. (V.ll.) 200/2016. (V.25.) 201/2016. (V.25.) 202/2016. (V.25.) 204/2016. (V.25.) Kt. határozatainak végrehajtásáról szóló jelentést elfogadja.

15 15 Határidő: június 22. (elfogadása egyszerű szótöbbséget igényel)

16 16 Az Önkormányzat által nyújtott támogatások felhasználásáról szóló elszámolások és a programok megvalósításáról szóló beszámolók elfogadása 242/2015. (VI. 24.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Dávid Király Keresztény Kultúráért és Oktatásért Alapítvány "VI. Tavaszváró Terepfutóverseny, Naplás-tó" tárgyú pályázatát ,- Ft-tal, azaz ötvenezer forinttal támogatja az Önkormányzat évi költségvetési rendelet 5. melléklet 41. sorában biztosított Kerületi sport támogatása keret sportpályázatok alkerete terhére. A támogatási összeg felhasználható 2016-ban Versenybírói díjak, chipes időmérés, WC bérlés, engedélyek, hangosítás bérlés, orvosi felügyelet köhségére, ajándékok, rajtszámok vásárlására. A támogatás elszámolásának határideje: március 31. Az elszámolás tételesen számlamásolatokkal és a kifizetést igazoló dokumentumok (csekk, átutalási bizonylat, pénztárbizonylat, naplófőkönyv) bemutatásával történik, melyről összesítő kimutatást kell készíteni, kiegészítve szöveges tájékoztatóval. Minden eredeti számlára kerüljön rávezetésre, mely támogatási keret felhasználására vonatkozik, továbbá a számla másolatára rá kell vezetni, hogy a bizonylat az eredetivel mindenben megegyezik", melyet a támogatott aláírásával/bélyegző-lenyomatával hitelesít. Érvényét veszti a támogatási döntés, ha a szerződés a támogatásról szóló értesítés kézhezvételétől számított 60 napon belül a pályázó mulasztásából, vagy neki felróható egyéb okból nem jön létre. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a támogatási szerződés aláírására. Határidő: március az utalásra a támogatási szerződés aláírását követő 60 munkanapon belül. A Kulturális és Sport Bizottság május 9-i ülésén tárgyalta a évi kerületi közművelődési tevékenység megvalósítására nyújtott támogatás felhasználásáról szóló elszámolást, programot, beszámolót tartalmazó előterjesztést. A tételes elszámolás a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelel, ezért azt a 177/2016. (V. 9.) KSB határozattal elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek.

17 17 Határozati javaslat II.: Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Dávid Király Keresztény Kultúráért és Oktatásért Alapítvány "VI. Tavaszváró Terepfutóverseny, Naplás-tó" tárgyú pályázatának megvalósítására évben nyújtott ,- Ft önkormányzati támogatás felhasználásáról szóló elszámolást elfogadja. Felkéri a polgármestert, hogy a határozatról az érintettet értesítse. Határidő: június 22. (elfogadása egyszerű szótöbbséget igényel)

18 Határidő módosítás iránti kérelem 12/2014. (I. 22.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a Budapest XVI. kerület Pozsonyi utca hrsz-ú ingatlanra vonatkozó, az előterjesztés 4. számú mellékletében szereplő adásvételi szerződést jóváhagyja. Felkéri a polgármestert, hogy kezdeményezze a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat 1/2003. (I. 29.) önkormányzati rendelete 5. számú mellékletében szereplő, hrsz-ú ingatlan esetében a 18 m^ terület kötelezően előírt szabályozását irányadó szabályozásra változtatását a szabályozási terv következő módosításakor. Határidő: a szerződés aláírására május 31. a rendezési terv módosításának kezdeményezésére: a szabályozási terv következő módosításának időpontja. (14 igen, 1 nem, 0 tartózkodás) Az adásvételi szerződés aláírásához szükséges telekalakítási eljárás iránti kérelmet február 26-án benyújtottuk a Földhivatalhoz. A Földhivatal mai napig nem hozott telekalakítási határozatot. Jogerős döntés hiányában adásvételi szerződés nem köthető. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a határidőt szeptember 30-ig meghosszabbítani szíveskedjenek. Határozati javaslat III.: Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a 12/2014. (I. 22.) Kt. határozatának végrehajtási határidejét szeptember 30-ra módosítja. Határidő: június 22. (elfogadása egyszerű szótöbbséget igényel) 153/2016. (IV. 20.) Kt. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete támogatja a XVI. Kerületi Kézilabda és Modellező Sportegyesület beruházási - fejlesztési terveit a Budapest XVI. kerület, hrsz-ú, természetben a 1164 Budapest, Batthyány Ilona u szám alatti Szerb Antal Gimnázium, mint kivett középiskola megnevezésű.

19 19 kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló ingatlanon az előterjesztésben foglaltak szerint, abban az esetben, amennyiben a támogatottnak nincsen az Önkormányzat felé fennálló tartozása. Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete úgy dönt, hogy biztosítja a projekt megvalósításának összköltsége (megközelítőleg bruttó ,- Ft) 30 %-os önrészét, legfeljebb ,- Ft összegben, az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 37/2015. (XII. 21.) rendelet 5. sz. melléklete 57. számú, fejlesztési céltartalék sora terhére. A beruházás pontos műszaki tartalmát és összegét a Polgármester az Intézményfejlesztési Irodavezető által műszakilag indokoltként ellenjegyzett értékben és tartalommal hagyja jóvá. XVI. Kerületi Kézilabda és Modellező Sportegyesület kijelenti, hogy amatőr sportszervezet, és kötelezettséget vállal arra, hogy a tárgyi beruházással érintett infrastruktúrát kizárólag utánpótlás-nevelési feladatokra, illetve amatőr sport tevékenységére használja az általa hasznáh időben a tanítási időn kívül. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a fentiekhez kérje ki a Miniszterelnökség felügyelet alatt működő Támogatásokat Vizsgáló Iroda véleményét, és kizárólag annak jóváhagyó engedélyezése esetén tegye meg a szükséges intézkedéseket, egyben felhatalmazza a jelen határozatban foglaltak szerinti, a pályázat benyújtásához szükséges jognyilatkozatok és tulajdonosi hozzájárulás kiadására, valamint a támogatás elnyerése esetén és annak idejére, de maximum 5 évre az ingatlan használatának a hatályos rendelkezések szerinti biztosítására. Határidő: április 30. (16 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) A XVI. Kerületi Kézilabda és Modellező Sportegyesület a tartozását határidőn túl, május 27-én rendezte. Erre tekintettel a pályázat benyújtásához szükséges tulajdonosi hozzájárulást még nem adtuk ki, ezért kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a határidőt június 30-ig meghosszabbítani szíveskedjen. Határozati javaslat IV.: Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselőtestülete a 153/2016. (IV. 20.) Kt. határozatának végrehajtási határidejét június 30-ra módosítja. Határidő: június 22.

20

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA. támogatására

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA. támogatására BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA Készült a 2015. június 24-i Képviselő-testületi ülésre Készítette: Szekeres Kinga alpolgármesteri referens Tárgy: Javaslat kerületi

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE ^2 IZö\G BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. március 30-i ülésére! Készítette: dr. Sulcz Andrea jegyzői kabinetvezető JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. március 9-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

(17 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

(17 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) 2 A Nemzetgazdasági Minisztérium NGM/27401/5/2016. iktatószámon nyilvántartott értesítő levelében foglaltak szerint a pályázatot elfogadták az igényelt 64.121.612 Ft összeggel, a vonatkozó Támogatói Okiratot

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA. Tárgy: Javaslat kerületi közművelődési támogatására

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA. Tárgy: Javaslat kerületi közművelődési támogatására M$ ioti BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA Készült a 2015. június 24-i Képviselő-testületi ülésre Készítette: Szőnyi Petra kulturális és társadalmi kapcsolatok referense

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. május 25-i rendkívüli ülésére. Készítette: Tóth Miklós Főépítész Tárgy: Településszerkezeti Terv felülvizsgálata

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVL KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT _ K U L T U R Á L I S ÉS SPORT BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVL KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT _ K U L T U R Á L I S ÉS SPORT BIZOTTSÁGA BUDAPEST FŐVÁROS XVL KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT _ K U L T U R Á L I S ÉS SPORT BIZOTTSÁGA 20 loi^ Készült a 2014. május 14-i Képviselő-testületi ülésre Készítette: Kincses Csilla kulturális, ijjúsági és társadalmi

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA. Javaslat a Dr. Kresz Mária alapítvány támogatására

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA. Javaslat a Dr. Kresz Mária alapítvány támogatására BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA Készült a 2014. szeptember 10-i képviselő-testületi ülésre Készítette: Kincses Csilla kulturális, ifjúsági és társadalmi kapcsolatok

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE &8 IDÁG BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. április 20-i ülésére! Készítette: dr. Sulcz Andrea jegyzői kabinetvezető JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. február 17-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T a 2018. április 25-én (szerdán) a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal nagytermében (1163 Budapest, Havashalom u. 43. fszt. 18.) a Budapest

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. május U-i ülésére. Készítette: dr. Temesi István Lászlóné önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készüli a Képviselő-testület 2015. február 18-i ülésére! Készítette: dr. Lábody-Varga Dorina önkormányzati referens J E L E N T É S az Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Tiszavasvári Strandfürdő Kft. saját tőke pozíciójának rendezése Melléklet:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a 2015. április 1-i Képviselő-testületi Készítette: Nagy József sport referens ülésre Tárgy: Javaslat a 99/2014. (IV. 23.) Kt. határozat alapján

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG A 2011. június 15. napján tartandó képviselő-testületi ülésre! Tárgy: Javaslat a 238, 249, 253, és a 258/2011. (V. 18.) KSB határozatok

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T a 2018. augusztus 15-én (szerdán) a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal nagytermében (1163 Budapest, Havashalom u. 43. fszt. 18.) a Budapest

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016.08.11. Javaslat a Vasmű út 41. Irodaház Kft. projekt társaságként történő kijelölésére és a társaság részére történő

Részletesebben

az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről

az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2015. június 24-i ülésére! Készítette: dr. Lábody-Varga Dorina önkormányzati referens J E L E N T É S az Önkormányzat

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. szeptember 14-i ülésére! Készítette: dr. Sulcz Andrea jegyzői kabinetvezető JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁYZAT POLGÁRMESTERE 5 8/&/5~ Készült a 2015. április 1. napján tartandó képviselő-testületi Készítette: dr. Sulcz Andrea jegyzői kabinetvezető ülésre! Tárgy: Javaslat

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE (hsjsqaz- BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KER. ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a 2013. március 27-i Képviselő-testületi Készítette: Nagy József Sport referens ülésre Tárgy: Javaslat az Atlétikai Reménységekért

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGÁNAK ELNÖKE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGÁNAK ELNÖKE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGÁNAK ELNÖKE Tárgy: Javaslat a 215., 249., 259., 261. és a 264/2010. (V. 13.) KSB határozatok alapján alapítványi sporttevékenység

Részletesebben

Az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 24/2009. (VI. 25.) rendelete

Az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 24/2009. (VI. 25.) rendelete BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a 2016. március 30. napján tartandó Kt. ülésre! Készítette: Handelné Kiscelli Ágnes vagyonhasznosítási referens Tárgy: Javaslat a Budapest

Részletesebben

JELENTÉS. az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről

JELENTÉS. az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről M/W BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2015. december 16-i ülésére! Készítette: dr. Lábody-Varga Dorina önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 7.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 7.-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzat ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. szeptember 7.-i ülésére Iktató szám: 202/2017. Tárgy: Beszámoló a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselő-testületnek - a Zemplén Televízió Közhasznú Nonprofit

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 3901-3/2016. Javaslat a Salgótarjáni Csatornamű Szolgáltató Kft. alapító okiratának módosítására, továbbá a víziközmű működtető vagyon bérleti szerződéseinek

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-9/2013/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről. Napirend:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/14/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. május 7-én megtartott

Részletesebben

Előterjesztés. Bicskei Barátság Horgász Egyesület támogatási kérelméről

Előterjesztés. Bicskei Barátság Horgász Egyesület támogatási kérelméről Előterjesztés Bicskei Barátság Horgász Egyesület támogatási kérelméről 1. előterjesztés száma: 252/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze Viktória 3. előterjesztést készítésében közreműködő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 6 ^ l m BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a 2013. április 17. napján tartandó képviselő-testületi ülésre. Készítette: dr. Köles Zsuzsanna vagyonhasznosítási és jogi referens

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XIV. évfolyam 2. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2013. FEBRUÁR 12. TARTALOM A KÖZGYŰLÉS RENDELETE ZMJVK 6/2013. (II.12.) ÖR. a 2012. évi költségvetésről szóló 7/2012.(II.10.)

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének február 23-i ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének február 23-i ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KIV O N A T a 2019. június 19-én (szerdán) 14:00-kor a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal nagytermében (1163 Budapest, Havashalom utca 43. fszt. 18.)

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/16/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2015. február 9. napján 10 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Javaslat A Pásztói Városgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Kft. részére törzstőke emeléséhez és pénzeszköz átadáshoz szükséges döntések meghozatalára

Javaslat A Pásztói Városgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Kft. részére törzstőke emeléséhez és pénzeszköz átadáshoz szükséges döntések meghozatalára Pásztó Város Polgármestere 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. (06-32) (06-32) *460-753 ; *460-155/113 ; Fax: (06-32) 460-918 Szám: 1-35/ 2015. A döntés meghozatalához minősített szavazattöbbség szükséges!

Részletesebben

Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (I. 28.) önkormányzati rendelete az államháztartáson kívüli forrás átadásáról és átvételéről

Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (I. 28.) önkormányzati rendelete az államháztartáson kívüli forrás átadásáról és átvételéről Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (I. 28.) önkormányzati rendelete az államháztartáson kívüli forrás átadásáról és átvételéről Téglás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER. J a v a s l a t. a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására

ALPOLGÁRMESTER. J a v a s l a t. a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J a v a s l a t a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására Készítette: Lombos Antal ágazatvezető

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T 1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/11/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. április 10-én megtartott

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2017. február 15. napi ülésére. Készítette: Erdősné dr. Kocsis Helga Humán Ügyosztályvezető Tárgy: Döntés a Kertvárosi

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. Tárgy: Javaslat a Sashalmi Piac Kft. alapító okiratának módosítására. Tisztelt Képviselő-testület!

POLGÁRMESTERE. Tárgy: Javaslat a Sashalmi Piac Kft. alapító okiratának módosítására. Tisztelt Képviselő-testület! n e j l o n BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI POLGÁRMESTERE ÖNKORMÁNYZAT Tárgy: Javaslat a Sashalmi Piac Kft. alapító okiratának módosítására Tisztelt Képviselő-testület! A Képviselő-testület 627/2008. (XII.

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről

POLGÁRMESTERE. az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről 3 3 j l c 4 5 BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI POLGÁRMESTERE ÖNKORMÁNYZAT Készült a Képviselő-testület 2013. március 6-i ülésére! Készítette: dr. Varga Dorina önkormányzati referens J E L E N T É S az Önkormányzat

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. május 15-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 81/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Beszámoló a Ferencvárosi deák Közalapítvány

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 103 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. március 28. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Hercegfalvi Frida Héri

Részletesebben

MEGYEI JOGÚ. A Közgyűlés a Polgármester előterjesztésére az 1/2013. (I.24.) önkormányzati rendelet 20. (1) bekezdés b.

MEGYEI JOGÚ. A Közgyűlés a Polgármester előterjesztésére az 1/2013. (I.24.) önkormányzati rendelet 20. (1) bekezdés b. DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4024 Debrecen, Piac u. 20. 4024 Debrecen, Piac u. 20. Tel.: +36 52 511-410 Fax: (52) 511-401 E-mail: polgarmester@ph.debrecen.hu Tárgy: Sürgősségi indítvány A DMJV

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Mellékeljük az Értékelő Bizottság által felvett jegyzőkönyvet és az emlékeztetőt. (3-4. számú melléklet)

Mellékeljük az Értékelő Bizottság által felvett jegyzőkönyvet és az emlékeztetőt. (3-4. számú melléklet) BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2015. október 7. napján tartandó Kt. ülésre! Készítette: Handelné Kiscelli Ágnes vagyonhasznosítási ügyintéző Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Előterjesztés. Shvoy Lajos Cserkészcsapatért Egyesület támogatási kérelméről

Előterjesztés. Shvoy Lajos Cserkészcsapatért Egyesület támogatási kérelméről Előterjesztés Shvoy Lajos Cserkészcsapatért Egyesület támogatási kérelméről 1. előterjesztés száma: 84/2018 2. előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze Viktória 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 11/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja és az alábbi előterjesztéseket felveszi: NYÍLT ülésre - Döntés a Játékkal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya:

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 1/2013.(I.30.) Rendelet száma: 1/2013.(I.30.) Tárgya: A 139/2012.(XI.28.)

Részletesebben

Előterjesztés. Az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezet támogatási kérelméről

Előterjesztés. Az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezet támogatási kérelméről Előterjesztés Az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezet támogatási kérelméről 1. előterjesztés száma: 83/2019. 2. előterjesztést készítő személy neve: Dankó Anikó 3. előterjesztést

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

5./ E L Ő T E R J E S Z T É S. a február 15-ei képviselő-testületi ülésre

5./ E L Ő T E R J E S Z T É S. a február 15-ei képviselő-testületi ülésre Jánossomorja Város Önkormányzata Jegyzőjétől 5./ E L Ő T E R J E S Z T É S a 2017. február 15-ei képviselő-testületi ülésre Tárgy: Előterjesztő: Pályázati felhívás dr. Péntek Tímea jegyző 1 Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 28-én meghozott határozatai. 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat

Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 28-én meghozott határozatai. 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 28-én meghozott határozatai 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat 1.) döntött a - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet közérdekből bérbe adott

Részletesebben

Kosd Község Önkormányzat képviselő-testülete 1/2016. (I. 28.) sz. h a t á r o z a t a

Kosd Község Önkormányzat képviselő-testülete 1/2016. (I. 28.) sz. h a t á r o z a t a 1/2016. (I. 28.) sz. Tárgy: Tájékoztató a foglalkoztatás és az életminőség javítása, családbarát munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztéséről A képviselő-testület: a tájékoztatót

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/2/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. január 17-én megtartott

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére. Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója, 2014.

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére. Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója, 2014. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 107/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T a 2019. február 13-án (szerdán) a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal nagytermében (1163 Budapest, Havashalom utca 43. fszt. 18.) a Budapest

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, július 18., kedd. 5. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, július 18., kedd. 5. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. július 18., kedd 5. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. július 18., kedd 5. szám TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T 1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/25/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008.

Részletesebben

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörök gyakorlásáról a képviselő-testület

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

A Nemzetiségi Bizottság évi határozatai. A Nemzetiségi Bizottság 3 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

A Nemzetiségi Bizottság évi határozatai. A Nemzetiségi Bizottság 3 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: A Nemzetiségi Bizottság 2018. évi határozatai 1/2018. (I.18.) NB határozata Napirend elfogadása 1. A Nemzetiségi Bizottság 2018. évi munkatervének elfogadása 2. Esztergom Város Önkormányzata és a helyi

Részletesebben

KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG

KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG ÖNKORMÁNYZAT Készült a Képviselő-testület szeptember 14-i ülésére Tárgy; Javaslat a 490/2011. (VII. 11.) KSB határozat alapján a Csillaggyertyafény

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 18-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2018. június 27- i ülésére 55/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a 2017. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁGA Tárgy: A 2011. évi Kerületi civil szervezetek támogatása keret terhére - alapítványok támogatására tett javaslatok jóváhagyása

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Tárgyalja: PVB Képviselő-testület nyílt ülés minősített többség ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére RÉTSÁGI NYUGDÍJAS KLUBOK

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 149/2017. (XII. 6.) határozata Felhatalmazás a Miskolc Térségi Konzorcium és a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság között megszűnő

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-243/2011. 14/2011. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2011. október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 374/2011. (X.13.) B-L.Ö.h. 1 igen szavazattal, 12 nem szavazattal és tartózkodás

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott -

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott - 18/2016. (I.27) határozata A mezőkövesdi egészségügyi alapellátást érintő támogatási kérelem elbírálása 1. A Képviselő-testület Dr. Fehér Edit háziorvos kérelmét megtárgyalta, és a praxis működési költségeinek

Részletesebben

41/2007. (IV. 19.) Kgy. határozat

41/2007. (IV. 19.) Kgy. határozat 41/2007. (IV. 19.) Kgy. határozat A dr. Marek József Szakközépiskola (Mohács) és a Petőfi Sándor Középiskolai Kollégium (Mohács) feladatellátásának átadás-átvétele 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése

Részletesebben

éven belüli kölcsön felvételéről

éven belüli kölcsön felvételéről E LŐTERJESZTÉS éven belüli kölcsön felvételéről Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 19-i rendkívüli ülésére. Előterjesztők: Stayer László polgármester Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

15/2016. (02.16.) Kt. határozat

15/2016. (02.16.) Kt. határozat 15/2016. (02.16.) Kt. határozat Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gazdaságfejlesztési tervről, valamint a Forrástérképről szóló beszámolót elfogadja. 16/2016. (02.16.) Kt. határozat

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság február 10-ei üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság február 10-ei üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. február 10-ei üléséről 25/2010. (02.10.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U-7807-4/2016. Témafelelős: Szigeti Miklós Tárgy: Hozzájárulás támogatási kérelem benyújtásához és óvodai feladat-ellátási szerződés

Részletesebben

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2008. (VI. 26.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati támogatásokról.

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2008. (VI. 26.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati támogatásokról. Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2008. (VI. 26.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati támogatásokról. Kardoskút Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben