XI. évfolyam, 20. szám október 6.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "XI. évfolyam, 20. szám október 6."

Átírás

1 XI. évfolyam, 20. szám október 6.

2 2

3 3 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Ropogós, sajtszószban sült kelbimbó Pár perc munkával hihetetlenül finom köretet készíthetsz a nagyon egészséges kelbimbóból. Sajttal, tejszínnel igazán pazar. Ha eddig még soha nem ettél kelbimbót, muszáj kipróbálnod! Nagyon sok benne a C-vitamin, így felturbózhatod vele az immunrendszeredet. Legtöbbször köretként készítik, de ízletes sajtszószban sütve egytálételként is megállja a helyét. Hozzávalók: 50 dkg kelbimbó 10 dkg sajt 10 dkg füstölt sajt 2 dl tejszín 2 evőkanál olaj 1 gerezd fokhagyma só bors szerecsendió Előkészítési idő: 10 perc Elkészítési idő: 20 perc Elkészítés: A kelbimbókat mosd meg, a külső héjat távolítsd el, a nagyobbakat vágd két részre. Az olajat keverd össze a fokhagymával és a sóval. Öntsd egy serpenyőbe a tejszínt, reszeld hozzá a sajtok felé, ízesítsd sóval, borssal, szerecsendióval. Kevergesd addig, amíg fel nem olvad a sajt. Rakd egy tepsibe vagy hőálló tálba a kelbimbókat, majd locsold meg a fokhagymás olajjal. Öntsd le a tejszínes keverékkel, majd szórd a tetejére a reszelt sajtot. Dugd előmelegített sütőbe, és süsd meg 180 fokon 20 perc alatt! Jó étvágyat!

4 4 A vörös fonal a csuklón és 7 titkos csomó, ami véd a rontás ellen Biztosan láttál már embereket, akik vörös fonalat viselnek a karjukon. Némelyek egy-egy beavatáson kapták, mások azt mondják, hogy egy szerettük, vagy egy mester kötötte a karjukra. A kaballisztika és a tibeti buddhizmus és a hinduizmus is egyaránt ismeri a vörös fonalat, mint védő jelképet. Arra szolgál, hogy távol tartsa a rontást, az ártó szemeket a fonal viselőjétől. Nézzük, hogyan is kell viselni, milyen fonal a jó! Háromszor sodort (vagy három ágban fonott) fonalat használjunk! Magunk is sodorhatjuk, vagy fonhatjuk. A vörös fonalat a bal csuklón viseljük. Ennek oka, hogy az energetikai tanok tudósai felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz a kapás fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az adás erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák is a test bal oldalán áramlanak be. Ha a Vörös Fonalat a bal csuklónkon viseljük, a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk. A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, egy-egy csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben. Nagyon fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. (Esetleg egy mester, vagy valaki akit nagyra tartunk) Mialatt a csomót felköti ránk valaki, mi azt kérhetjük, hogy ez a szeretetteljes erő sugározzon ránk és embertársainkra, és jóságot, kegyelmet, hálát, és a Gonosz Szem örök távol tartását kérhetjük. Gyakran szerelmes párok kötik fel egymás csuklójára, egyfajta jelképeként annak, hogy igazi duálpárok, egymást szeretik. A vörös fonal egy kedves jelkép nem fontos hinni benne, inkább az számít, amit szimbolizál! A csomózott vörös fonalat addig kell viselni, míg le nem szakad rólunk, nem kell levenni akkor sem, ha fürdünk, vagy ha munkálkodunk. Egyáltalán nem szabad levenni! Ha a fonal leszakadt, figyeljük aznap a jeleket, mert aznap valami érdekes, jelentős üzenetet szoktunk kapni! Ha úgy érezzük, a fonalat újra fel lehet kötni. A fonal felkötése nem veszi le a már rajtunk levő rontást, de segít, hogy ne jöjjön újabb!

5 5

6 6 INGATLAN Szálkán, a Kossuth L. utcában 2 szintes, 186 nm-es, több generációnak vagy vendéglátásra is alkalmas félkész ház eladó. Érd.: 30/ Kölesd-Borjádon 5 szoba, konyha, fürdőszobás családi ház eladó. Érd.: 30/ Pakson 54 m 2 -es, 1. emeleti lakás eladó. Szekszárdi csere is érdekel max. 2. emeletig. Tel.: 20/ Tulajdonostól vennék lakható ingatlant 2,5 M -ért plusz részletfizetéssel. 06/30/ Szekszárdon eladó házat vagy 2. emeletig lakást keresek. Tel.: 70/ Készpénzért vásárolnék budapesti lakást saját részre sürgősen. Azonnal fizetek. 20/ GÉPJÁRMŰ 8011-es Zetor eladó. Csere is érdekel japán kistraktorra. Tel.: 06-30/ es Ih Case traktor eladó, illetve John Deere Fendt traktorcsere értékegyeztetéssel! Érd.: 06-30/ Eicher ES202 típusú, keskeny nyomtávú traktor eladó. Motorikusan kitűnő állapotú, télen nyáron könnyen indul. 1,5 ha szőlő permetezésére és fűnyírására volt használva ig van műszakija, 28 lóerős, hátsó kerék meghajtású. Méretváltás miatt eladó. 30/ Nankang Passion CW- 20, 215/60 R16C nyári gumiabroncs (2 db) eladó. Keveset futott, kiváló teherbírású, 108/106 T, DOT 4416, profilmélység: 8 mm. Ár: / db. T.: 30/ Hankook Vantra, LT 215/60, R16C keveset futott, nyári gumiabroncs (2 db), 103/101T, DOT 0613, 7 mm-es profilmélységgel eladó. Ár: /db Tel.: 30/ Barum 195/65/15- ös nyári gumi (4 db) felnivel eladó. Ár: /4 db. Telefon: 30/ Hankook 195/65 R15 téli gumi, 4 db, felnivel , hólánc eladó. Tel.: 30/ ÁLLAT Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 650 / db. Tel.: 06-20/ SZOLGÁLTATÁS MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK, Redőnyök, Szúnyoghálók októberben 30-50% kedvezménnyel. Nyugdíjasoknak +10%! HÁZTARTÁSI GÉP JAVÍTÁS! Mosógép, villanybojler, stb. Rozgonyi Miklós 30/ , 74/ Ács, tetőfedő, bádogos munkákat vállalok Lindab lemezzel, cserepes lemezzel és Tondach cseréppel. Régi tető felújítása, lapos tető szigetelés. Számlaképesen: Mátyás Európa Hu Kft , , REDŐNY DOKTOR! Redőnyök javítása, újak készítése, garanciával. Hétvégén is / , 06-70/ EGYÉB Hűtőszekrény, szekrénysor (5 részes), gardrób (140 cm, bükk színű) eladó Szekszárdon. Tel.: 20/ Fokhagyma, dughagyma, petrezselyemmag rendelhető. Csomagküldés, kedvezményes szállítás lehetséges. 70/ APRÓHIRDETÉSI KUPON Lakossági 1x Üzleti 1x Lakossági 3x Üzleti 3x Tisztelt Olvasónk! Apróhirdetését a kupon kitöltésével (minden kockába egy betűt írva, a szóközök betartásával) postai úton vagy személyesen továbbíthatja Szerkesztőségünknek. A hirdetés feladása postai úton úgy történik, hogy belföldi postautalványon befizeti az összeget a Szerkesztőség címére, a csekk tő példányát pedig belehelyezi a borítékba. A hirdetés csak ebben az esetben jelenik meg! Szerkesztőségünk címe: Alisca.Most Szerkesztősége 7100 Szekszárd, Arany János u I. emelet/115.

7 7 MUNKÁT KERES-KÍNÁL Kőművest és segédmunkást keresek, illetve csarnoképítésben jártas szakmunkást és segédmunkást. Tel.: 20/ Gyere és dolgozz Velünk! Autóipari multi keres betanított munkakörbe, biztonsági öv összeszerelő kollégákat sopronkövesdi gyárába, 3 műszakos munkarendbe. A szállás és a bejárás megoldott. Kiemelkedő bér mellett, 13. havi fizetést, prémiumot, cafeteria-t, bérelőleget is biztosítunk. Érd.: 06-70/ JOBmotive Kft. Csőszerelésben jártas, önálló munkavégzésre képes szakembert keresünk azonnali kezdéssel, kiemelt bérezéssel Szekszárdon és környékén. Érd. 14 óra után. Tel.: 20/ AWI hegesztő vagy lakatos kollégát keresünk Pannonhalmára (Győr körzete) egy nagykonyhai berendezéseket gyártó vállalkozásba. Lakhatás megoldott. Hívását várjuk a +3620/ telefonszámon, vagy írjon a laszlo.farago@ inoxbazis.hu címre! Csatlakozz a csapatunkhoz! Nyugatmagyarországi (Győr, Mosonmagyaróvár és Sopron környéki) autóipari és fémipari nagyvállalatok állásajánlataiból válogathatsz (betanított, lakatos, targoncás, CNC-s, hegesztő, stb.), ahol kiemelt bérezést, ingyenes szállást, utazást, valamint bérelőleget és hosszú távú munkát biztosítunk. Érdeklődni 8-20 óráig a 06-70/ as telefonszámon. JOBmotive Kft. Győri fémipari partnerünkhöz keresünk betanított munkás, géplakatos, CNC-gépkezelő, autószerelő, villanyszerelő munkakörbe dolgozókat. Amit biztosítunk: versenyképes fizetés, cafeteria, szállás, munkába járás, hazautazási támogatás, bérelőleg. Érd.: 06-70/ JOBmotive Kft. Betanított munkakörbe keresünk elsődlegesen férfi munkaerőt német irodaszék gyártó üzembe, ajkai és noszlopi munkavégzéssel. Versenyképes fizetés mellé, cafeteria-t, szállást, munkába járást, bérelőleget biztosítunk. Érd.: 06-70/ JOBmotive Kft. Ausztriai Nightclub hostess munkára keres csinos lányokat 19 éves kortól, top keresettel. Telefon: , Nincs munkád vagy váltani szeretnél? Betanított dolgozókat keres nemzetközi autóipari cég győri és mosonmagyaróvári munkahelyére. Versenyképes fizetés mellé, cafeteria-t, szállást, munkába járást, bérelőleget biztosítunk. Érd.: / JOBmotive Kft. CO hegesztőket, lakatosokat, daru kezelőket, esztergályosokat, CNC kezelőket keresünk budapesti ill. balatonfüredi munkahelyekre. Kiemelt bérezés.hosszú távú munka lehetőség. Szállást igény szerint biztosítunk. Tel / , Ritopes Kft OKTATÁS Dajka, pedagógiai és gyógypedagógiai asszisztens tanfolyam indul Szekszárdon részletfizetéssel. Tel.: 30/ , 20/ Eng.sz.: E /2014

8 Keressen bennünket az Interneten is!

XI. évfolyam, 14. szám július 14.

XI. évfolyam, 14. szám július 14. XI. évfolyam, 14. szám 2018. július 14. 2 3 4 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Hozzávalók: Tészta: 25 dkg finomliszt 15 dkg margarin vagy vaj 1 dl tej 0,5 csomag sütőpor só ízlés szerint Krém: 15 dkg vaj 15 dkg

Részletesebben

XI. évfolyam, 12. szám június 16.

XI. évfolyam, 12. szám június 16. XI. évfolyam, 12. szám 2018. június 16. 2 3 4 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Gyümölcsös rizstorta Hozzávalók: 2 db tojás 1 evőkanál finomliszt 1 ek cukrozatlan kakaópor 1 csomag sütőpor 5 ek cukor (kristály)

Részletesebben

X. évfolyam, 11. szám június 3.

X. évfolyam, 11. szám június 3. X. évfolyam, 11. szám 2017. június 3. 2 3 4 5 MUNKÁT KERES-KÍNÁL Fűnyírást vállalok. Tel.: 0630/834-1065 CO hegesztőket és szerkezetlakatosokat keresünk vidéki munkahelyre (Győr mellé) ottlakással. 0630/937-4157.

Részletesebben

IX. évfolyam, 18. szám szeptember 10.

IX. évfolyam, 18. szám szeptember 10. IX. évfolyam, 18. szám 2016. szeptember 10. 2 3 4 5 6 EGYÉB Kékfrankos, zweigelt, cabernet sauvigon illetve vegyes vörös szőlő eladó Szekszárdon és a Decsihegyen. Tel.: 30/719-2044 INGATLAN Megvételre

Részletesebben

X. évfolyam, 7. szám április 8.

X. évfolyam, 7. szám április 8. X. évfolyam, 7. szám 2017. április 8. 2 3 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Répatorta Hozzávalók: A tortához: 300 g barnacukor 200 ml étolaj 4 db tojás (nagyobb, L -es méretű) 280 g búzaliszt (BL55) 100 g dió (darált)

Részletesebben

IX. évfolyam, 7. szám április 9.

IX. évfolyam, 7. szám április 9. IX. évfolyam, 7. szám 2016. április 9. 2 3 4 5 6 INGATLAN Tamásiban eladó vagy szekszárdi lakásra cserélhető egy 127 nm-es, 5 szobás felújított sorház garázzsal, kerttel. Érd.: 70/533-4468 Zomba-Szentgálszőlőhegy

Részletesebben

XI. évfolyam, 18. szám szeptember 8.

XI. évfolyam, 18. szám szeptember 8. XI. évfolyam, 18. szám 2018. szeptember 8. 2 HOROSZKÓP KOS (03.21-04.20.) Igen vegyes, alkalmanként jó, máskor nehézkes napok követik egymást, a különféle hatások elfárasztanak szeptember folyamán. Ugyanakkor

Részletesebben

IX. évfolyam, 19. szám szeptember 24.

IX. évfolyam, 19. szám szeptember 24. IX. évfolyam, 19. szám 2016. szeptember 24. 2 3 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Szőlős túrógombóc bormártással Hozzávalók: A gombóchoz: 25 dkg tehéntúró (félzsíros) 70 g búzadara 2 db tojás 1 kávéskanál só 7 dkg

Részletesebben

XI. évfolyam, 24. szám december 1.

XI. évfolyam, 24. szám december 1. XI. évfolyam, 24. szám 2018. december 1. 2 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Mézes puszedli Hozzávalók: Hozzávalók a tésztához: 45 dkg finomliszt 10 dkg porcukor 1 csapott teáskanál szódabikarbóna 2 teáskanál kakaópor

Részletesebben

IX. évfolyam, 15. szám július 30.

IX. évfolyam, 15. szám július 30. IX. évfolyam, 15. szám 2016. július 30. 2 3 4 ÖNRE IS IGAZ, HOGY JÓL HALL, DE BIZONYOS HELYZETEKBEN NEHEZEN ÉRTI A BESZÉDET? Dr. Helfferich Frigyes PhD fül-orr-gégész, audiológus, orvosezredes Praxisomban

Részletesebben

XI. évfolyam, 16. szám augusztus 11.

XI. évfolyam, 16. szám augusztus 11. XI. évfolyam, 16. szám 2018. augusztus 11. 2 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Nyári madártej szelet Krémes finomság, amit sütni sem kell! Hozzávalók: 50 dkg háztartási keksz 2 csomag vaníliás pudingpor 9 dl tej

Részletesebben

X. évfolyam, 20. szám október 7.

X. évfolyam, 20. szám október 7. X. évfolyam, 20. szám 2017. október 7. 2 HOROSZKÓP KOS A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd, vagy ahogyan reméled. Előfordulhat, hogy felettesváltásra kerülhet sor,

Részletesebben

XI. évfolyam, 9. szám május 5.

XI. évfolyam, 9. szám május 5. XI. évfolyam, 9. szám 2018. május 5. 2 3 Kezdjünk el komposztálni! Érdemes néhány szabályt betartani, de ha végeredményként nem is kapunk kiváló minőségű humuszt, akkor is sokat tettünk környezetünkért

Részletesebben

IX. évfolyam, 3. szám február 13.

IX. évfolyam, 3. szám február 13. IX. évfolyam, 3. szám 2016. február 13. 2 3 4 5 6 INGATLAN Tamásiban eladó vagy szekszárdi lakásra cserélhető egy 127 nm-es, 5 szobás felújított sorház kerttel, garázzsal. Érd.: 70/533-4468 Szekszárdon

Részletesebben

IX. évfolyam, 1. szám 2016. január 16.

IX. évfolyam, 1. szám 2016. január 16. IX. évfolyam, 1. szám 2016. január 16. 2 3 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Hozzávalók: Az élesztő felfuttatásához: 100 ml 2,8%-os tej 1 teáskanál kristálycukor 25 g élesztő (friss) A tésztához: 500 g búzaliszt

Részletesebben

HETI RECEPTA JÁNLATUNK:

HETI RECEPTA JÁNLATUNK: ê> ±ê ê 5 ê ª ê 5 ê 2 3 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Sörös sajtleves Hozzávalók (4 adaghoz): 2 kis fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 4 db babérlevél (friss, vagy szárított) 20 g búzaliszt (BL55) 2 csapott

Részletesebben

IX. évfolyam, 2. szám 2016. január 30.

IX. évfolyam, 2. szám 2016. január 30. IX. évfolyam, 2. szám 2016. január 30. 2 Éves horoszkóp 2016 Bak (12.22 01.20) Ambíciódnak és leleményességednek köszönhetően, a 2016-os évből a legjobbat hozod ki. Csak légy hű önmagadhoz, akkor is, ha

Részletesebben

X. évfolyam, 16. szám augusztus 12.

X. évfolyam, 16. szám augusztus 12. X. évfolyam, 16. szám 2017. augusztus 12. 2 3 10 érv a mediterrán diéta mellett A mediterrán népek étrendje és életmódja valóban példaértékű. A friss zöldségekben, gyümölcsökben, valamint olajos magvakban

Részletesebben

IX. évfolyam, 21. szám október 22.

IX. évfolyam, 21. szám október 22. IX. évfolyam, 21. szám 2016. október 22. 2 3 4 HOROSZKÓP KOS (03.21-04.20.) A Kosok indulatos és célra törő, alapvetően motiválóan ható természete e hónapban könnyen ellenük fordulhat. Érdemes tehát egy

Részletesebben

SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁS

SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE 2012. május 4., XX/18. 2 2012. május 4. 2012. május 4. 3 4 2012. május 4. 2012. május 4. 5 SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁS öltöny, kosztüm, kabát, bőrkabát! CSAK 1 NAPIG! Tatabánya, Puskin

Részletesebben

IX. évfolyam, 5. szám március 12.

IX. évfolyam, 5. szám március 12. IX. évfolyam, 5. szám 2016. március 12. 2 3 Meg fogsz döbbenni! Ezt teszi napi 2 csésze kávé a májaddal Ne gondolj feltétlenül rosszra, mert ez a finom ital számos egészségügyi előnnyel bír a szervezet

Részletesebben

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV ...... HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV 2 www.electrolux.com AUTOMATIKUS PROGRAMOK Program száma Program neve 1 MARHA HÁTSZÍN 2 SERTÉS ROSTON 3 CSIRKE EGÉSZBEN 4 PIZZA 5 MUFFIN 6 QUICHE LORRAINE 7 FEHÉR KENYÉR 8 BURGONYAFELFÚJT

Részletesebben

MINŐSÉGCÉLOK KÉPZÉSENKÉNTI NYILVÁNTARTÁSA 2016

MINŐSÉGCÉLOK KÉPZÉSENKÉNTI NYILVÁNTARTÁSA 2016 MINŐSÉGCÉLOK KÉPZÉSENKÉNTYILVÁNTARTÁSA 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. tervezett záró Helyszín Létszám Cél Tény Teljesülés Egészségfejlesztési segítő E- 001287/2015/A031. Kaposvár 16 3,8 20% 9,00 Egészségfejlesztési

Részletesebben

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com ANTIPASTI Olasz előételek házilag Hazavinni & kipróbálni marche-restaurants.com (Töltött gomba) Funghi ripieni 200 g óriás csiperke, barna vagy fehér 10 g petrezselyemzöld 1 friss tojás 25 g zsemlemorzsa

Részletesebben

Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében

Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 8 000 7 000 6 000 5 000 4 000 3 000 2 000 1 000 - j an. f ebr. m árc. ápr. m áj. j ún. j úl. aug. szept. ok

Részletesebben

Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében

Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 8 000 7 000 6 000 5 000 4 000 3 000 2 000 1 000 - j an. f ebr. m árc. ápr. m áj. j ún. j úl. aug. szept. ok

Részletesebben

XI. évfolyam, 5. szám március 10.

XI. évfolyam, 5. szám március 10. XI. évfolyam, 5. szám 2018. március 10. 2 HOROSZKÓP 3 KOS (03.21-04.20.) Bármerre mégy, örömmel fogadnak, ráadásul úgy tűnik, magánéleted jó irányba halad, váratlan anyagi lehetőségekre bukkansz, használd

Részletesebben

IX. évfolyam, 23. szám november 19.

IX. évfolyam, 23. szám november 19. IX. évfolyam, 23. szám 2016. november 19. 2 3 4 Növények, melyek pozitív energiát teremtenek otthonodban Mindannyian tartunk otthon növényeket, hogy színesebbé, dekoratívabbá tegyük a lakást. Vannak azonban

Részletesebben

Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében

Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 8 000 7 000 6 000 5 000 4 000 3 000 2 000 1 000 - jan. febr. márc. ápr. máj. jún. júl. aug. szept. okt. nov.

Részletesebben

Acélszerkezetű Kutyakennel 3x2 m

Acélszerkezetű Kutyakennel 3x2 m VIII. évfolyam, 13. szám 2015. július 4. Acélszerkezetű BOMSTAL GARÁZS AKCIÓ! Kutyakennel 3x2 m 243.600 85.900 -tól 3x5 m-es 148 500 helyett már bruttó 130 000 -tól. Áraink a szállítást, összeszerelést

Részletesebben

Növényvédelmi szakmérnök (növényvédelmi szakirányító)

Növényvédelmi szakmérnök (növényvédelmi szakirányító) Növényvédelmi szakmérnök (növényvédelmi szakirányító) Érvényes: 2013.09.25-2013.11.23 Azonosítók: QE001340-3117562 (1705) 2242 03 FARMFORG KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 7100 Szekszárd Palánk út 18.

Részletesebben

X. évfolyam, 25. szám december 16.

X. évfolyam, 25. szám december 16. X. évfolyam, 25. szám 2017. december 16. 2 HETI RECEPTA JÁNLATUNK: Baileys házilag Az eredeti Baileys-re megszólalásig hasonlító, kiváló ír krémlikőr recept! Hozzávalók (650 ml-hez): 250 ml habtejszín

Részletesebben

4.000 Ft/m 2 (szabott ár) 5 mm-es habosított PVC

4.000 Ft/m 2 (szabott ár) 5 mm-es habosított PVC KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE 2012. június 22., XX/25. 2 2012. június 22. 2890 Tata, Szomódi út 8. T./F: 34/383-046 Tel.: 06-30/713-7190 e-mail: no-ki@t-online.hu Nyitva tartás: H-P.: 7 30-16 00 PLEXI ÉS MÛANYAG

Részletesebben

Képzés nyilvántartási. Képzés nyilvántartásba Képzés megnevezése kör. száma

Képzés nyilvántartási. Képzés nyilvántartásba Képzés megnevezése kör. száma Debreceni Szakképzési Centrum Felnőttképzési engedélyszám: E-001281/2015 Engedélyezett képzési programok S.sz. Képzési Képzés nyilvántartási Képzés nyilvántartásba Képzés megnevezése kör száma vételi időpontja

Részletesebben

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében augusztus

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében augusztus TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya fő % fő % fő fő Győr 2146 58,4 1739 55,7 1835 57,0 105,5 85,5

Részletesebben

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében április

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében április TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya fő % fő % fő fő Győr 2752 59,4 2448 52,1 1974 2752 59,4 2448

Részletesebben

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében július

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében július TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya fő % fő % fő fő Győr 2081 58,1 1748 57,7 1739 55,7 99,5 83,6

Részletesebben

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében június

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében június TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya fő % fő % fő fő Győr 2 178 59,7 1 757 56,4 1748 57,7 99,5

Részletesebben

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében május

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében május TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya fő % fő % fő fő Győr 2 421 59,9 1 974 56,4 1 757 56,4 89,0

Részletesebben

debrecen@cegpasztor.hu

debrecen@cegpasztor.hu 2 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 3 4 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 5 Sajtkukac Játszóház Tartsa gyermeke zsúrját nálunk! Hozza magával ezt a hirdetést és foglaljon 2009 október

Részletesebben

Egyéb magasan képzett ügyintéző (tanulási tanácsadó)

Egyéb magasan képzett ügyintéző (tanulási tanácsadó) Egyéb magasan képzett ügyintéző (tanulási tanácsadó) Érvényes: 2013.11.29-2014.01.27 Azonosítók: WW501196-3157155 (1705) Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért 7100 Szekszárd Béla tér 6 Állásegyeztetés

Részletesebben

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.)

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) Kolbászos tészta brokkolival Adag: 4 főre Elkészítési idő: 25 perc 40 dkg tészta (penne, masni) 1 kis fej brokkoli, kis rózsákra szedve 20 dkg száraz

Részletesebben

OKJ szerinti azonosító száma. Program engedélyezési szám

OKJ szerinti azonosító száma. Program engedélyezési szám a Eladó 34 341 01 E-001343/2015/A001 alapfokú iskolai végzettség, 330/770 2015.09.09 Villanyszerelő 34 522 04 E-001343/2015/A002 alapfokú iskolai végzettség, 292/674 2015.09.09 Nyomástartóedény-gépész

Részletesebben

2 ingatlan@cegpasztor.hu

2 ingatlan@cegpasztor.hu szeptember 2 ingatlan@cegpasztor.hu Balmazújváros, Szigetkerti 2 szobás, 90 nm-es, 2002 -ben teljeskörűen felújított családi ház eladó, 900 nm összközműves telekkel. Érd.: 30/281-6255 Ár: 10.900.000,-

Részletesebben

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett.

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Az alábbi receptjeinknek megvan a saját történetük Leves Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Csirkegulyás - ½ csirkemell-filé - 1 kisfej

Részletesebben

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében február

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében február TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya Győr 2924 55,1 2007 48,8 2019 50,4 100,6 69,0 Pannonhalma

Részletesebben

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében január

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében január TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya fő % fő % fő % Győr 2865 52,4 1740 50,2 2007 48,8 115,3 70,1

Részletesebben

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében március

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében március TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya Győr 3575 55,9 2019 50,4 2448 52,1 121,2 68,5 Pannonhalma

Részletesebben

Edd minden nap! www.ingyenesmagazin.hu 3

Edd minden nap! www.ingyenesmagazin.hu 3 Edd minden nap! Spenót tojással ez lehetne az a tökéletes étel, amit a szervezetünk sohasem unna meg, hisz fogyasztásával csak lassítanánk a csontritkulás folyamatán. A spenót és a tojás mellett azonban

Részletesebben

Bemutatkozás: Regisztrációs szám: 20525-1/2012-0100-10-99

Bemutatkozás: Regisztrációs szám: 20525-1/2012-0100-10-99 Bemutatkozás: Társaságunk 2009-ben alakult, megrendelőink minél teljesebb és igényesebb kiszolgálása érdekében. Cégünk fő tevékenysége a munkaerő kölcsönzés, karbantartási tevékenység és szerszámkereskedelem,

Részletesebben

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL» 2 személyre -15 perc 1/2 db paprika 1 ek olívaolaj 1 ek currypor Vágd kockára a paprikát és süsd olajban 3 percig. Azután önts hozzá 300 ml sovány tejet. A maradék

Részletesebben

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól Dorogi Kirendeltség (Dorog, Kálvária u. 18. sz.) Telefon: 33/431-448 Grafikai tervező

Részletesebben

Konyhai kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes

Konyhai kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes Konyhai kínálat 2014. 05. 05-ig érvényes BANQUET muffin sütő 160 pont A sütőforma muffinok, kisebb húsos falatkák készítéséhez nélkülözhetetlen eszköz. Tapadásmentes felület, könnyen tisztítható. Mérete:

Részletesebben

AJÁNDÉK HIDEG FRISSÍTŐ MINDEN VÁSÁRLÓNKNAK JÚLIUS HÓNAPBAN! ÚJSZERŰ HASZNÁLT ÜZLETI NOTEBOOKOK ÉRKEZTEK: KICSI A BORS, DE ERŐS: HP NC4400 Intel Core

AJÁNDÉK HIDEG FRISSÍTŐ MINDEN VÁSÁRLÓNKNAK JÚLIUS HÓNAPBAN! ÚJSZERŰ HASZNÁLT ÜZLETI NOTEBOOKOK ÉRKEZTEK: KICSI A BORS, DE ERŐS: HP NC4400 Intel Core KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE 2012. július 13., XX/28. AJÁNDÉK HIDEG FRISSÍTŐ MINDEN VÁSÁRLÓNKNAK JÚLIUS HÓNAPBAN! ÚJSZERŰ HASZNÁLT ÜZLETI NOTEBOOKOK ÉRKEZTEK: KICSI A BORS, DE ERŐS: HP NC4400 Intel Core Duo

Részletesebben

Támogassa munkánkat!

Támogassa munkánkat! Támogassa munkánkat! Ajánlja fel adója 1%-át! Köszönjük. Adószámunk: 18296996-1-17 SIMONTORNYAI FÉNY-ERŐ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET (7081 Simontornya Petőfi u. 67.) A Simontornyai Fény.-Erő Egyesület tevékenységének

Részletesebben

Munkaerő-piaci konferencia

Munkaerő-piaci konferencia 2016. DECEMBER 05-09. Munkaerő-piaci konferencia Szekszárd, 2016. december 06. Az intézmény bemutatása Az intézmény megnevezése: Szekszárdi Szakképzési Centrum Székhelye: 7100 Szekszárd, Széchenyi u.

Részletesebben

Erdészeti technikus (erdészeti ügyintéző)

Erdészeti technikus (erdészeti ügyintéző) Erdészeti technikus (erdészeti ügyintéző) Érvényes: 2012.01.16-2012.03.15 Azonosítók: XX002DCJ - 2807137 (1705) VI-TE Kft. 7140 Bátaszék ------------------ telep ---- Állásegyeztetés helye: Kirendeltségen:

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól Dorogi Kirendeltség (Dorog, Kálvária u. 18. sz.) Telefon: 33/431-448 - Egyszerű ipari

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök

Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök Burcsa Annamária A hokkaido tök, amelyet tévesen japán sütőtöknek is neveznek, egy igazi kuriózum. A tökfélék közül leginkább édes ízével tűnik ki Az észak-amerikai

Részletesebben

MOBIL KERTI KEMENCE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MOBIL KERTI KEMENCE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MOBIL KERTI KEMENCE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VÁLL-KER KFT 6900 Makó, Návay Lajos tér 8. e-mail: vall-ker@vall-ker.hu; bemutatoterem@vall-ker.hu Tel : +36 62 511 040 Fax: +36 62 212 806 Mobil: +36 30 3757434

Részletesebben

4 2012. március 30. Tatabánya- Bánhida, Kossuth u. 71 73. Bútor udvar Tel.: 34/301-417

4 2012. március 30. Tatabánya- Bánhida, Kossuth u. 71 73. Bútor udvar Tel.: 34/301-417 KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE 2012. március 30., XX/13. 2 2012. március 30. 2012. március 30. 3 4 2012. március 30. 2890 Tata, Szomódi út 8. T./F: 34/383-046 Tel.: 06-30/713-7190 e-mail: no-ki@t-online.hu Nyitva

Részletesebben

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap 2018. november 05. Eger, Vallon u. 2. Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája. Rendezvény célja: - egészséges

Részletesebben

Pálcikás jégkrémkészítő

Pálcikás jégkrémkészítő Pálcikás jégkrémkészítő Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69648AS2X5III Kedves Vásárlónk! A szilikonformák segítségével egy szempillantás alatt frissítő pálcikás jégkrémet készíthet.

Részletesebben

Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák

Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák I70 Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák ÍZÔRZÔK Hozzávalók: másfél kg tisztított amur 10 dkg füstölt kenyérszalonna 10 dkg fôtt császárszalonna szeletben 2 nagyobb,

Részletesebben

Pénzügyi és üzleti tanácsadó

Pénzügyi és üzleti tanácsadó Pénzügyi és üzleti tanácsadó Érvényes: 2012.04.16-2012.06.14 ING BIZTOSÍTÓ ZRT. 7100 Szekszárd _ Azonosítók: QE000698-2857552 (1705) Állásegyeztetés helye: Foglalkoztatónál: 7100 Szekszárd, Széchenyi utca

Részletesebben

F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL. szakácskönyv

F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL. szakácskönyv F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL szakácskönyv Tényleg ennyi pénzt szánunk a kukába? Az Európai Unióban évente 89 millió tonna étel és élelmiszer végzi a szemetesben. A naponta közel 10 000 kamionnyi mennyiség

Részletesebben

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV TURMIX CB2200 FŐZŐ FUNKCIÓVAL OLDAL TARTALOM 6-17 LEVESEK 18-25 SZÓSZOK & PESZTOK 26-27 GUACAMOLE & LEKVÁR ELŐSZÓ FUNKCIÓK Kedves vásárló! Köszönjük, hogy a CB2200-as

Részletesebben

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !"#$%&'#()*"+$,-)./)01

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !#$%&'#()*+$,-)./)01 Burgonyalepény pizza módra - sajttal burgonyalepény db 10 paradicsom konzerv kg 0,15 fehér hagyma kg 0,1 fokhagyma kg 0,04 oregano kg 0,01 sajt kg 0,2 vaj kg 0,05 olívaolaj l 0,04 márványsajt kg 0,1 só,

Részletesebben

XX. évfolyam 11. szám május 27.

XX. évfolyam 11. szám május 27. XX. évfolyam 11. szám 2016. május 27. 2 Vörös tojótyúk (1 éves, kb 2 kg) 580 Ft/db házhoz szállítva 650 Ft Rendelésfelvétel: Bordány, Oszi Takarmánybolt. Kossuth u. 83 Tel.: 62/288-571 Forráskút Kálmán

Részletesebben

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma,

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, Rakott padlizsán - Mussaka 4 padlizsán, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál aprított petrezselyem, 1/2 dl olívaolaj, 3 gerezd fokhagyma, bors, 2 evőkanál

Részletesebben

4.000 Ft/m 2 (szabott ár) 5 mm-es habosított PVC

4.000 Ft/m 2 (szabott ár) 5 mm-es habosított PVC KO M Á R O M - E S Z T E R G O M M E G Y E 2012. ápri li s 13., XX /15. 2 2012. április 13. 2890 Tata, Szomódi út 8. T./F: 34/383-046 Tel.: 06-30/713-7190 e-mail: no-ki@t-online.hu Nyitva tartás: H-P.:

Részletesebben

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt.

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt. RECEPTEK Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban Összetevõk 4 db csirkemell 4 szelet Ahidai sonka 8 szelet sajt 5 dkg vaj 2 ek liszt 3 dl tej só bors 10 dkg reszelt sajt 1-1,5 dl tejszín Elkészítés A csirkemell

Részletesebben

Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom

Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom A burgonyát, vöröshagymát, zöldpaprikát karikára vágjuk,

Részletesebben

Curry Grillkolbász 210 g (tekert):

Curry Grillkolbász 210 g (tekert): Curry Grillkolbász 210 g (tekert): India csodás íz világát rejti a termék. A curry, mint fűszerkeverék alap-íz Indiában. Összetevői: gyömbér, római kömény, koriander, sáfrány, fahéj. Tájegységenként az

Részletesebben

KARÁCSONYI. Ráhangolódás. 2015. november 2 29. (45-48. hetek)

KARÁCSONYI. Ráhangolódás. 2015. november 2 29. (45-48. hetek) KARÁCSONYI Ráhangolódás 2015. november 2 29. (45-48. hetek) Vendéglátóknak 45-48. hetek ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Tuppercsúcs 40 000 Ft-os Parti Duplafalú Kelesztő 1,5 L Vendéglátói ajánlat 40 000 Ft-os Parti

Részletesebben

Europass Önéletrajz. Személyi adatok. technikus. Betölteni kívánt munkakör / foglalkozási terület. Szakmai tapasztalat

Europass Önéletrajz. Személyi adatok. technikus. Betölteni kívánt munkakör / foglalkozási terület. Szakmai tapasztalat Europass Önéletrajz Személyi adatok Vezetéknév(ek) / Utónév(ek) Mező Ferenc Cím(ek) Zrínyi Miklós utca 24., Kisapostag 2428 Telefonszám(ok) (36-70) 323 95 14 E-mail(ek) Állampolgárság ferencmezo@gmail.com

Részletesebben

KECSKEMÉT. www.keszin.hu. 2016. február 11., XXVII/6.

KECSKEMÉT. www.keszin.hu. 2016. február 11., XXVII/6. KECSKEMÉT www.keszin.hu 2016. február 11., XXVII/6. 2 2016. február 11. AUTÓSZERVÍZ AUTÓÜVEG BIZOMÁNYI BÚTORSZÖVET CIPŐ ÉTTEREM DEKOR FAISKOLA HÁZI ÍZEK INFORMATIKA INGATLAN KÁRPITOS MASSZÁZS SZŐNYEG TOLLTISZTÍTÁS

Részletesebben

Szilikon zacskók. Termékismertető

Szilikon zacskók. Termékismertető Szilikon zacskók hu Termékismertető Kedves Vásárlónk! Új szilikon zacskói nemcsak élelmiszerek frissen tartására, lefagyasztására vagy pácolására alkalmasak, hanem akár melegítéshez és ételkészítéshez

Részletesebben

10 gyors és olcsó szendvicskrém

10 gyors és olcsó szendvicskrém 10 gyors és olcsó szendvicskrém Miért készítsünk szendvicskrémet? Mert a házilag készített szendvicskrémek olcsók. Az újdonság élményét hozzák a készen vásárolt kenyérrevalók között. Új ízeket varázsolnak

Részletesebben

FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében november

FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében november FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya 2015. október fő % fő % fő % hónaphoz évhez Győr 2612 56,6 1 924 56,8 1818 54,5 94,5

Részletesebben

Álláslehetőségek 46. HÉT /Makói Járási Hivatal illetékességi terület, hirdethető/

Álláslehetőségek 46. HÉT /Makói Járási Hivatal illetékességi terület, hirdethető/ Álláslehetőségek 46. HÉT /i Járási Hivatal illetékességi terület, hirdethető/ 1 DUDÁS ISTVÁN Munkáltató neve 2 HTV MAROS HŐKEZELŐ Kft Munkakör Elvárt szakképzettség, végzettség Munkavégzés helye Tehergépkocsi-vezető,

Részletesebben

FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében december

FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY. Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében december FOGLALKOZTATÁSI FŐOSZTÁLY Munkaerőpiaci helyzetkép a számok tükrében 1. A nyilvántartott álláskeresők száma és aránya 2015. november fő % fő % fő % hónaphoz évhez Győr 2552 55,5 1818 54,5 1740 50,2 95,7

Részletesebben

Növényvédelmi szakmérnök (növényvédelmi szakirányító)

Növényvédelmi szakmérnök (növényvédelmi szakirányító) Növényvédelmi szakmérnök (növényvédelmi szakirányító) Érvényes: 2013.09.25-2013.11.23 Azonosítók: QE001340-3117562 (1705) FARMFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 7100 Szekszárd Palánk út 18. Állásegyeztetés

Részletesebben

Álláslehetőségek 47. HÉT /Makói Járási Hivatal illetékességi terület, hirdethető/

Álláslehetőségek 47. HÉT /Makói Járási Hivatal illetékességi terület, hirdethető/ Álláslehetőségek 47. HÉT /i Járási Hivatal illetékességi terület, hirdethető/ 1 DUDÁS ISTVÁN Munkáltató neve 2 HTV MAROS HŐKEZELŐ Kft Munkakör Elvárt szakképzettség, végzettség Munkavégzés helye Tehergépkocsi-vezető,

Részletesebben

Számítógépes rendszerkarbantartó (számítógép szerelő és karbantartó)

Számítógépes rendszerkarbantartó (számítógép szerelő és karbantartó) Számítógépes rendszerkarbantartó (számítógép szerelő és karbantartó) 3142 09 Érvényes: 2011.11.28-2012.01.26 Azonosítók: XX003P82-2793391 (1705) AT-INFO KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ

Részletesebben

ÜNNEPI HANGULAT

ÜNNEPI HANGULAT ÜNNEPI HANGULAT 2016. 11. 28. 2017. 01. 01. Vendéglátóknak Új szín ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Kelesztő Tál 600 ml 40 000 Ft-os Parti Kelesztő Tál 4,5 L VENDÉGLÁTÓI AJÁNLAT 40 000 Ft-os Parti felett a 14 L-es

Részletesebben

XVIII. évfolyam 1. szám január 10. Épületek kivitelezését, felújítását, átalakítását, burkolásokat, hõszigeteléseket, térbetonozást vállalunk.

XVIII. évfolyam 1. szám január 10. Épületek kivitelezését, felújítását, átalakítását, burkolásokat, hõszigeteléseket, térbetonozást vállalunk. XVIII. évfolyam 1. szám 2014. január 10. Épületek kivitelezését, felújítását, átalakítását, burkolásokat, hõszigeteléseket, térbetonozást vállalunk. Tel.: 06-20/467-37-17 2 Villanyszerelésben szinte mindent

Részletesebben

Professzionális tepsi

Professzionális tepsi Professzionális tepsi HU Megjegyzés: A készlet az alábbi készülékeknél használható: - 2000 után gyártott nem beépíthető, 500 mm széles készülékek, - 2002 után gyártott nem beépíthető, 600 mm széles készülékek,

Részletesebben

H-ear Kft. Páskum sertéstelepre azonnali kezdéssel MŰSZAKVEZETŐT KERESÜNK (női-férfi). Gyarkorlat nem szükséges.

H-ear Kft. Páskum sertéstelepre azonnali kezdéssel MŰSZAKVEZETŐT KERESÜNK (női-férfi). Gyarkorlat nem szükséges. Sz-Sz-B megye MÁTÉSZALKA ÉS KÖRNYÉKE 2019. január 18., XXV/3. Lukács Ablak Kft Minőségi műanyag és fa nyílászárók. Redőny, reluxa, szalagfüggöny. Roletták, harmonikaajtók Párkányok, króm- és rézküszöbök.

Részletesebben

CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK

CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK SERTÉS COMB SZALONNÁVAL TŰZDELVE, HÉJÁBAN SÜLT BURGONYÁVAL ÉS ALMÁS MAZSOLÁS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL Elkészítéshez szükséges idő: 2 óra 1-1,5kg sertés lapocka 0,50kg

Részletesebben

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Kirendeltségeinek hirdethető állásajánlatairól Dorogi Kirendeltség (Dorog, Kálvária u. 18. sz.) Telefon: 33/431-448 Egyszerű ipari

Részletesebben

Csirkepaprikás tésztával

Csirkepaprikás tésztával Csirkepaprikás tésztával - 30-40 dkg csirkemell filé, - Knorr csirkepaprikás alap, - főzőtejszín, - víz, - étolaj, - 250 g Gyermelyi copfocska tészta A húst felkockázzuk, és szárazra csepegtetjük. A 2,8

Részletesebben

Egyből többfélét: Bagett egyszerűen

Egyből többfélét: Bagett egyszerűen 2009 szeptember 14. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Egyből többfélét. A jelen gazdasági helyzetben a háztartás és az étkezés terén is szükség van az átgondolt

Részletesebben

XIX. évfolyam 21. szám október 16.

XIX. évfolyam 21. szám október 16. XIX. évfolyam 21. szám 2015. október 16. A Szatymazi Takács Pálinkafõzde folyamatosan vállal bérfõzést. Igény szerint gyümölcs magozást vállalunk! Érd.: 06-20/5902-813, 06-20/95-77-384 2 Tûzifa (akác,

Részletesebben

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése:

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése: Bambi bölcsőde Brokkolis sajtkrém Hozzávalók: 25 dkg brokkoli (mirelit vagy friss) 15 dkg reszelt trappista sajt 1 dl forralt tej őrölt szerecsendió, esetleg fokhagyma Elkészítése: A brokkolit megpároljuk,

Részletesebben

Magyar joganyagok - NGM közlemény - a harmadik országbeli állampolgárok magyaro 2. oldal 7. Építőipari szakmunkás 8190 Egyéb, máshova nem sorolható fe

Magyar joganyagok - NGM közlemény - a harmadik országbeli állampolgárok magyaro 2. oldal 7. Építőipari szakmunkás 8190 Egyéb, máshova nem sorolható fe Magyar joganyagok - NGM közlemény - a harmadik országbeli állampolgárok magyaro 1. oldal NGM közlemény a harmadik országbeli állampolgárok magyarországi foglalkoztatásának nem összevont kérelmezési eljárás

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

Előszó. Jó főzést mindenkinek! Móni és Márió

Előszó. Jó főzést mindenkinek! Móni és Márió Előszó Éveken át jártuk a világot, gyűjtöttük az információkat, hogy egyre mélyebbre merülhessünk az egészséges táplálkozás rejtelmeibe. Magyarországra hazatérve időnként azt tapasztaltuk, hogy az egészséges

Részletesebben