2013. MÁJUS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013. MÁJUS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE"

Átírás

1 2013. MÁJUS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE Minden nyolcadikos tanuló megkapta a hivatalos értesítést, hogy felvételt nyert valamelyik középiskolába. A 46 tanuló döntő többségét az első helyen megjelölt iskolába, illetve tanszakra felvették, néhány esetben került sor módosításra (4 eset). A legnépszerűbb iskolák továbbra is a környező középiskolák: Szent Bazil Oktatási Központ (13 fő), Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium és Szakközépiskola (10 fő), Bocskai Gimnázium (6 fő). Az előző évektől eltérően 13 diák fog továbbtanulni debreceni, illetve tiszavasvári középiskolákban, így jóval magasabb azoknak a tanulóknak a száma, akik kollégiumot is igényeltek. Az anyák napi ünnepségekre már hetekkel előtte megkezdődött a lázas készülődés. Rajz és technika órákon, napközis foglalkozásokon készültek az ajándékok. Verssel, dallal, jelenettel, hangszeres előadással, virággal, saját maguk által készített képekkel köszöntötték a gyerekek a megjelent édesanyákat, nagymamákat, keresztszülőket. Köszönet érte a szervező osztályfőnököknek. Sajnos nem élt minden osztályfőnök élt ezzel a lehetőséggel, pedig erre az alkalomra olyan szülők is becsalogathatók az iskolába, akik más alkalommal nem. Az alapműveleti matematikaverseny megyei döntőjére 4-8. évfolyamon 25 főt neveztünk. Megyénkben 6 helyszínen bonyolították a versenyt, tanulóink Hajdúsámsonban versenyeztek. A feladatsor megoldásához segédeszközt nem használhattak, és csak a hibátlan végeredmény ért pontot. A sikerhez gyorsaság, pontosság, ésszerűség kellett. A helyszínen izgalommal vártuk az eredményhirdetést. A körzeti fordulón 14 tanulónk az 1-6. helyen végzett és oklevelet kapott, a legjobbakat könyvvel is jutalmazták. Jó érzés volt Mórásnak lenni! Az élen végzett tanulóink reménykedhettek a verseny folytatásában. Az eredményhirdetésre az évfolyamok 6 legeredményesebb tanulóját hívták, iskolánkból 2 gyerek kapott meghívást.

2 Itt tudtuk meg, hogy 4. évfolyamon: Gál Hedvig megyei 1. helyezést, 7. évfolyamon: Beke Zoltán megyei 3. helyezést ért el és mindketten az országos döntőbe jutottak. A megyei döntő további jó eredményei: 4. évf.: 12. hely: Nyusti Ákos /felkészítő:kiss Judit/ 8. évf.:16. hely: Simon Dávid /felkészítő: Körtefái Istvánné Pocsai Gizella/ Tanítványaink jól teljesítettek, 17-en /többségük/ a mezőny első felében végzett. Az országos döntőt május 11-én Marcaliban rendezték. A 60 perces, fogós feladatsor döntötte el a végeredményeket: 7. évfolyamon: országos 5. hely: Beke Zoltán /felkészítette: Kissné Dobi Erzsébet/ 4. évfolyamon: országos 20. hely: Gál Hedvig /felkészítette:kiss Judit/ A tanulókat szüleik kísérték el a hosszú, két napos útra. Köszönjük tanulóink, szüleik és tanáraik áldozatos munkáját. A megyei Öveges fizikaverseny döntős 26 tanulójából hatot hívtak be iskolánkból. Számításos, teszt és fizikatörténeti feladatokat oldottak meg a versenyzők két órán át. Itt megyei első helyezést ért el Papp György Bence. Ő jutott az országos döntőbe, Győrbe, mely május ig került megrendezésre. Itt 88,5%-os eredményességgel oldotta meg feladatsorait, így 29. lett a 76 döntős között. Simon Dávid 7., Gergely Péter 10., Nagy Gabriella 13., Gyuró Gábor 14., Kurczina Máté 16. helyezést ért el a megyei fordulón. Felkészítő tanáruk:körtefái Istvánné Pocsai Gizella Gratulálunk! Az országos Jedlik Ányos Fizikaverseny döntőjére május ig került sor Nyíregyházán. Ezen a megmérettetésen számításos, gondolkodtató és kísérletvégző feladatokat oldottak meg a tanulók. Iskolánk két döntőse szépen helytállt. Simon Dávid Péter III. díjat kapott, Papp György Bence IV. díjat. Felkészítő tanáruk:körtefái Istvánné Pocsai Gizella Büszkék vagyunk tanítványainkra!

3 Immár hagyomány, hogy a Mészáros Károly Városi Könyvtár minden évben versmondó versenyt hirdet valamilyen témához kapcsolódva. Így történt ez az idén is: kedvenc verssel készülhettek tanítványaink. Az érdeklődők nagy számára való tekintettel iskolai fordulót is rendeztünk. Az első évfolyamon 25, a másodikon 22, a harmadikon 16, és a negyediken 6 versmondó vállalta a versenyzést. Közülük kerültek ki azok a tanulók, akik képviselték iskolánkat a városi versmondón. Eredmények: 1.évfolyam I. Kondás Kíra 1. a II. Körtvélyesi Kitti 1. a III. Kompár Bianka 1. a IV. Percze Márton 1. c Berencsi Mónika 1.a Pásztor Vivien 1. a 2.évfolyam I. Béres Babett 2. b II. Tóth Miklós 2. c III. Szobonya Mihály 2. b IV. Lakatos Krisztián 2. a Szabados Levente 2. b Urgyán Bálint 2. b 3.évfolyam I. Simon Máté 3. b II. Volosinovszki Vivien 3. b III. Balogh Attila 3. a IV. Fodor Beatrix 3. b Kállai Klaudia 3. b Miterli János 3.b A városi versmondóra május 7-én került sor, ahol jól szerepeltek tanítványaink. Sikerük a jó versválasztásnak és egyéni előadásmódjuknak köszönhető. Eredmények: 1. évfolyam Felkészítő tanár I. Körtvélyesi Kitti 1. a Nagy Imréné II. Kondás Kíra 1. a

4 2. évfolyam II. Szabados Levente 2. b Konyári Valéria 3. évfolyam I. Balogh Attila 3. a Urgyánné Fekete Ágnes III. Simon Máté 3.b Körtvélyesiné Zováth Ágnes 4. évfolyam II. Borsó Vince 4. a Kiss Judit Gratulálunk tanítványainknak és a felkészítő pedagógusoknak! Május 6-án, 130 bérlettel rendelkező tanuló és 6 kísérő nevelő, a Rettentő Görög Vitéz című antik zenés mesejátékot tekintette meg, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadásában. A gyermekként útjára induló főhős számos kalandon keresztül, a szemünk láttára válik azzá, amivé válni hivatott: rettentő görög vitézzé. Az életkoruknak megfelelő darab lekötötte tanítványaink figyelmét. Czifra Balázs 4. b osztályos tanuló a Szivárvány levelezős verseny országos fordulóján vett rész matematikából. Az 55 behívott versenyző közül a 42. helyen végzett. Gratulálunk neki és felkészítő tanárának Jászai Károlynénak. A Bendegúz Gyermek-és Ifjúsági Akadémia nyelvész Nemzetközi Anyanyelvi tanulmányi verseny országos döntőjére Körtvélyesi Kitti 1. a és Gergely Kristóf 4. b osztályos tanuló kapott meghívást a megyei döntőn elért eredménye alapján. A versenyt május 18-án, Szegeden rendezték. Érdekes, és a megszokottól eltérő nyelvtani feladatokat kellett megoldaniuk 45 perc alatt. A feladatlapon egyszeres és többszörös választás szerepelt. A versenyzők pontos nyelvtani ismeretei mellett szükségük volt logikus gondolkodásukra, általános műveltségükre, gyors és pontos döntéseikre, s nem utolsó sorban szerencsére is. Körtvélyesi Kitti 6. helyen végzett, míg Gergely Kristóf a 33. helyett szerezte meg. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak: Nagy Imrénének és Jászai Károlynénak. Ebben a tanévben 61 tanuló vett részt az iskolai angol nyelvi versenyen. Legnagyobb létszámban a 4. és 5. évfolyamról jelentkeztek gyerekek. Számukra egyfordulós volt a verseny, egy feladatlapot oldottak meg. A 4. évfolyam mezőnye erős volt, az első 3 helyen 6 tanuló osztozott.

5 Eedmények: 4. évfolyam 1. Nyusti Ákos 4.a ( Tanára: Szanicsné Nagyhaju Katalin ) 2 Béres Emese 4.b ( Tanára: Erni Gabriella ) Hudák Nikolett 4.a Orosz Nikoletta 4.a ( Tanáruk: Szanicsné Nagyhaju Katalin ) 3. Gál Hedvig 4.a ( Tanára: Szanicsné Nagyhaju Katslin Gergely Kristóf 4.b ( Tanára: Erni Gabriella ) Az 5. évfolyamon is szoros eredmények születtek: 1. Benedek Nándor 5.b 2. Daru Enikő 5.b ( Tanáruk: Erni Gabriella ) 3. Papp Nóra 5.c ( Tanára: Szanicsné Nagyhaju Katalin ) A felsőbb évfolyamokon az írásbeli forduló szóbelivel egészült ki. Kellemes meglepetés volt, hogy a 8. évfolyamon 12 tanuló versenyzett. A hetedikeseket jövőre jobban kell aktivizálni, mert csak kevesen mérették meg magukat. A következő eredmények születtek: 6. évfolyam: 1. Miterli Zsófia 6.b ( Tanára: Erni Gabriella ) 2. Takács Boglárka 6.a 3. Pajkos Lilla 6.c ( Tanáruk: Szanicsné Nagyhaju Katalin ) 7. évfolyam: 1. Zsadányi Szelina 7.c ( Tanára: Erni Gabriella ) 2. Dobi László 7.b 3. Krucsó József 7.b ( Tanáruk: Szanicsné Nagyhaju Katalin ) 8. évfolyam: 1. Nagy Gabriella 8.a 2. Papp György 8.b 3. Bárány Bence 8.b ( Tanáruk: Kerek Marianna ) A 2. félévben 8 tanulónk nevezett be a debreceni Angol Műhely Kulturális Egyesület által szervezett megyei levelezős angol nyelvű olvasási versenyre. A nevezési díj fejében a tanulók kaptak egy általuk választott szintjüknek megfelelő angol nyelvű könyvet, s 3 fordulóban oldották meg a hozzájuk kapcsolódó feladatlapokat. A májusi eredményhirdetésre 5 tanulót hívtak be, ami azt jelentette, hogy ők a szintjükön a 6 legjobb eredményt elérő versenyző között voltak. Mielőtt kihirdették a sorrendet, az egy iskolából érkező gyerekek egy csapatot alkotva villámkérdéses vetélkedőn mérték össze tudásukat országismereti kérdésekben.

6 Eredmények: Zsadányi Szelina 7.c 3. hely ( 3. szint ) Tanára: Erni Gabriella Papp Nóra 5.c 4. hely ( Kezdő szint ) Tanára: Szanicsné Nagyhaju Katalin Baranyai Gabriella 8.b 4. hely ( 4. szint ) Tanára: Erni Gabriella Papp György 8.b 5. hely ( 4. szint ) Tanára: Kerek Marianna Nagy Gabriella 8.a 6. hely ( 5. szint ) Tanára: Kerek Marianna Zsadányi Szelina, Papp Nóra, Baranyai Gabriella és Nagy Gabriella az övékével megegyező könyvet olvasók közül a legjobbak lettek. Gratulálunk a szép eredményekhez! Hagyományainkhoz híven ebben az évben is megrendeztük az iskolai történelem versenyt. Külön korcsoportban mérték össze tudásukat a 7-8. évfolyam tanulói, illetve az 5-6. évfolyamosok. 3 fős csoportokban oldották meg a változatos, játékos feladatsort. A keresztrejtvények, puzzle-kirakók, képrejtvények megfejtése jó szintű történelemtudást igényelt. Igen szép számban vettek részt a tanulók a versenyen: 7-8. évfolyamon 14 csapat, míg 5-6. évfolyamon12 csapat mérkőzött meg. Kellemes, jó hangulatban zajlott a verseny. Az első három csapat évfolyamonként könyvjutalomban részesült. A szervező munkát Szanicsné Nagyhaju Katalin, Papp Józsefné és Szabó Miklós végezte. Májusban ismét megrendeztük iskolánkban a tavaszi hulladékgyűjést. Ezúttal nem volt akkora munkakedv a gyerekek körében, s ez nagymértékben befolyásolta az összegyűlt papír mennyiséget is. Összesen 8800 kg papírt szállítottak el tőlünk, melynek értéke Ft volt. Most is minden osztály megkapta az általa gyűjtött pénz 25 %- át, a helyezettek pedig még egy kevés pénzjutalomban is részesültek. A helyezettek: Alsó tagozat: Felső tagozat : I. hely: 2. c 1042 kg, átlag súly 107,5 kg II. hely: 3. b 595 kg, átlag súly 59,5 kg III. hely: 1. a 879 kg, átlag súly 58,6 kg I. hely: 5. b 471 kg, átlag súly: 81,7 kg II. hely: 6. b 621 kg, átlag súly 77,6 kg III. hely: 7. b 360 kg, átlag súly 72 kg

7 Országos Kompetenciamérés részesei voltak a 6. és 8. évfolyam tanulói. A tanulók teljesítményének értékelésével olyan adatok válnak hozzáférhetővé az iskolák számára, amellyel az intézmény helyi értékelését is el tudjuk végezni. Az iskolák teljesítményének többszintű összehasonlításával objektív képet kaphatunk pedagógiai munkánk eredményességéről. A mérés előkészítése alapos volt, a lebonyolítása zökkenőmentes. Köszönet minden mérésvezetőnek és segítőnek. Az Őszidők Nyugdíjas Klub részére rendezett anyák napi hangversenyen a zenei ágazat trombita, fuvola, zongora és citera szakos tanulói szerepeltek. Szintén a Művelődési Házban léptek fel a Madarak és fák napja alkalmából Szkiba Istvánné növendékei: Dobi László és Áncsán János. A Városvédő és Honismereti Egyesület felkérésére Béres Emese anyáknapi dalokat énekelt, majd Szkiba Istvánné zongora és Gyuró Zoltán gitáros növendékei szerepeltek. A zenei ágazat tavaszi koncertjének vendége az újfehértói fúvós zenekar volt. Olaszországi vendégszereplésükre készült műsorukat mutatták be Bócz Péter karnagy vezetésével a hajdúdorogi fúvósokkal, ütősökkel és tanáraikkal közösen közreműködve. Hallhattunk ismerős filmzenéket, swinget és könnyűzenei slágereket egyaránt. A közönség lelkes vastapssal jutalmazta az együttest. Azok a zeneiskolás növendékek, akik év közben nem kaptak lehetőséget a szereplésre, az év végi zongora és fuvola tanszaki hangversenyeken mutathatták meg tudásukat. Szkiba Istvánné és Balda Noémi minden növendéke fellépett. A május 25-én iskolánkban megrendezett, Kóta XVII.Térségi és Országos Népzenei Minősítő rendezvényen országos szinten a legmagasabb, arany minősítést nyerte el Kozák Zsombor tanulónk. Térségi szinten szintén a legmagasabb, kiváló minősítést ért el Orosz Zsuzsa, Barna Anikó és iskolánk népi kamarazene csoportja, a Kincskereső citera együttes. Tanáruk: Kőmíves Edit tanárnő. Gratulálunk! Hajdúdorog, június 4. Nagy Gáborné igazgatóhelyette

8 SPORTVERSENYEK verseny körzeti megyei ősz tavasz tavasz labdarúgás I.k.cs. csapat labdarúgás II.k.cs. csapat labdarúgás III.k.cs. csapat labdarúgás lány csapat atlétika II.k.cs., lány csapat atlétika II.k.cs. lány egyéni atlétika II.k.cs. fiú csapat atlétika II.k.cs. fiú egyéni atlétika III.k.cs. lány csapat atlétika III.k.cs. egyéni atlétika III.k.cs. fiú csapat atlétika III.k.cs. egyéni atlétika IV.k.cs. fiú csapat atlétika IV.k.cs. fiú egyéni 2., 3. 2., 3. 4., 5., 7. mezei futóverseny lány egyéni , , mezei futóverseny fiú egyéni , ,6., ,6.,8. - mezei futóverseny fiú csapat I.kcs. 4 teremlabdarúgó torna Újfehértón I.kcs. 1., 3. II. kcs. 1., 2. III.k.cs. 2., 5.

9 KÖRZETI LABDARÚGÓ VERSENY I. k.cs. I.helyezés Berencsi Sándor Kosdi Bálint Szűrös László Volosinovszki Norbert Kéki Patrik Szoros küzdelemben vesztettük el a továbbjutást. Felkészítő: Kiss Miklós KÖRZETI LABDARÚGÓ VERSENY II. k.cs. I.helyezés Berencsi Sándor 3.a Dálnoki László 3.b Nagy Miklós4.b Bába Kristóf 4.a Kovács Erik 4.a Nyusti Ákos 4.a Oláh György 4.a Papp Levente 4.a Tóth Imre 4.a Kompár Bálint 4.b Szakál Dávid 5. Felkészítő: Kiss Miklós Sajnos a rossz időjárás miatt nem a diákolimpiai kiírás szerint bonyolították le /amire készültünk/. 1 percen múlt a megyei elődöntőbe jutás. KÖRZETI LABDARÚGÓ VERSENY III. k.cs. IV. helyezés Gyuró László 6.a Nagy Dániel 5. Mondok Dávid 6.b Gyuró László 6.a Farkas Dénes 5.b Tahóczki Dániel 6.a Szilágyi Márk 6.b Horváth Alex Kövér Joakim 6.a Páter József 5.c Bak Krisztián 5.c

10 Felkészítő: Kiss Miklós. Sajnos a rossz időjárás miatt nem a diákolimpiai kiírás szerint bonyolították le /amire készültünk/. Őszhöz képest az eredményben egy kis javulás történt. KÖRZETI LABDARÚGÓ VERSENY lány csapat III.hely Kolozsvári Dóra Sándor Eszter Petrován Vivien Koszta Petra Kökényesi Erika Nikulik Erika Bodrogi Ildikó KÖRZETI ATLÉTIKAI VERSENY II. k.cs. fiú I.helyezés Dálnoki László 3.b Nyusti Ákos 4.a Papp Levente 4.a Tóth Imre 4.a Kovács Erik 4.a Borsó Vince 4.a Kompár Bálint 4.a Egyéni összetettben /42 fő közül/: 1. Kompár Bálint 4.a Felkészítő: Kiss Miklós KÖRZETI ATLÉTIKAI VERSENY II. k.cs. lány III.helyezés Áncsán Mária 5.b Fodor Beatrix 3. Gál Hedvig 4.a Szalka Jázmin 4.b Török Petra 3. Felkészítő: Kiss Miklós

11 KÖRZETI ATLÉTIKAI VERSENY III. k.cs. lány I.helyezés Dálnoki Dóra 5.b Koszta Petra 6.a Orosz Julianna 6.a Kozma Csenge 6.b Krucsó Annamária 5.b Felkészítő: Kiss Miklós Egyéni összetettben /36 fő közül/: 1. Koszta Petra 6.a KÖRZETI ATLÉTIKAI VERSENY III. k.cs. fiú III.helyezés Veréb István 5.b Juhász Mihály 5.c Fazekas Miklós 6.a Gyuró László 6.a Nagy Dániel 6.b Felkészítő: Kiss Miklós Gyuró Lászlónak fáradtsága miatt nem sikerült csapat és egyéniben dobogóra kerülni. KÖRZETI ATLÉTIKAI VERSENY IV. k.cs. fiú csapat I.helyezés Krucsó József 7.b Papp Norbert 7.a Papp Róbert 7.b Balla Kristóf 8.c Benedek Balázs 8.b Papp Zoltán 8.o. Egyéni összetettben /30 fő közül/: 2.h. Papp Róbert 7.b 3.h. Krucsó József 7.b Felkészítő: Kiss Miklós.

12 A legjobb versenyző betegség miatt hiányzott, de így is nyertek csapatban. Megyei mezei futóverseny IV. helyezés I. k.cs. fiú csapat /12 csapat/ Sándor János Kosdi Bálint Volosinovszki Norbert Berencsi Sándor Fehér Dénes VII. helyezett /60 indulóból/ Papp Levente 4.a VII. helyezett /50 indulóból/ Gyuró László 6.a Megyei atlétikai verseny II. helyezett távolugrásban Koszta Petra IV. 100 m-es futásban Nagy László V. távolugrásban Nagy László VII. távolugrásban Papp Norbert Körzeti mezei futóverseny I. Simon Dávid II. Kosdi Bálint II. Papp Levente II: Gyuró László III. Fodor Beatrix

Megyei és országos versenyeken álltak helyt a MÓRÁSOK

Megyei és országos versenyeken álltak helyt a MÓRÁSOK Megyei és országos versenyeken álltak helyt a MÓRÁSOK BOLYAI MATEMATIKA CSAPATVERSENY megyei forduló Beke Norbert, Oláh Dávid, Beke Zoltán, Krucsó József Az országos döntőben a 16. helyezettek lettek.

Részletesebben

FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés

FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés y FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés Nagy Miklós, Berencsi Sándor, Jádi Bence, Dálnoki László, Kosdi Bálint, Pócsi Balázs, Páter Gergő, Lakatos Patrik LÁNY LABDARÚGÁS (5.oszt.) 3. helyezés Koszta

Részletesebben

2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE

2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE 2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE Október 1-jén a zenei világnap alkalmából fellépő Újfehértói Fúvószenekar nagy sikerű koncertet adott iskolánkban a város kulturális napi rendezvényeinek keretein

Részletesebben

2016. MÁRCIUS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE

2016. MÁRCIUS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE 2016. MÁRCIUS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE A Zrínyi Ilona matematikaverseny megyei döntőjére 2-8. évfolyamon 35 főt neveztünk. Iskolánk tanulói a több megyei lehetőség közül a hajdúnánási helyszínen mérték össze

Részletesebben

es tanév. Felkészítő tanár: Veres Judit GRATULÁLUNK! Kerületi extrém akadályverseny Magabiztos győzelem

es tanév. Felkészítő tanár: Veres Judit GRATULÁLUNK! Kerületi extrém akadályverseny Magabiztos győzelem 2013-2014-es tanév A 23.Fővárosi Informatika Alkalmazói Tanulmányi versenyen iskolánk tanulója Csapó Krisztián (7.o.) prezentáció kategóriában II.helyezést és Bánfalvi Béla (7.o.) táblázatkezelés kategóriában

Részletesebben

Bólyai Matematika Csapatverseny 2012.10.12. Megyei forduló. 3.a Gézengúzok: Béres Eszter Csákó András Elek Attila Fényes Gréta. 7.

Bólyai Matematika Csapatverseny 2012.10.12. Megyei forduló. 3.a Gézengúzok: Béres Eszter Csákó András Elek Attila Fényes Gréta. 7. Bólyai Matematika Csapatverseny 2012.10.12. Megyei forduló 3.a Gézengúzok: Béres Eszter Csákó András Elek Attila Fényes Gréta 3.a Csipet csapat: Bereczki Enikő Darabos Zsombor Lakato Réka Major Eszter

Részletesebben

Beszámoló a Zrínyi Ilona Általános Iskola (Egercsehi) tanulói számára megrendezett angol nyelvi versenyről

Beszámoló a Zrínyi Ilona Általános Iskola (Egercsehi) tanulói számára megrendezett angol nyelvi versenyről Beszámoló a Zrínyi Ilona Általános Iskola (Egercsehi) tanulói számára megrendezett angol nyelvi versenyről Az iskola tanulói számára meghirdetett nyelvi verseny iskolánk nagy részét érintette, az első

Részletesebben

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.)

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) 2008/2009-es tanév Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) Iskolánk tanulói az országos döntőben az alábbi eredményeket érték el. Fliszár Tímea (12.B osztály)

Részletesebben

A 2011/2012-es tanév sportversenyeinek kiemelkedő eredményei Kodály Zoltán Általános Iskolában

A 2011/2012-es tanév sportversenyeinek kiemelkedő eredményei Kodály Zoltán Általános Iskolában A 2011/2012-es tanév sportversenyeinek kiemelkedő eredményei Kodály Zoltán Általános Iskolában Verseny szintje Verseny megnevezése (országos, megyei, régiós) ORSZÁGOS II. Sas Kupa legeredményesebb Lány

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. 2009/2010. tanév

VERSENYEREDMÉNYEK. 2009/2010. tanév Magyar nye lv és irod alom VERSENYEREDMÉNYEK 2009/2010. tanév Szabó Szilvia 13.b osztályos tanuló magyar nyelv tárgyból OKTV 19. helyezett. Mihály Klaudia 13.b osztályos tanuló az országos Szép Magyar

Részletesebben

2017. április 22-én iskolánk 6.a osztályos tanulója Szittya Marcell a Mozaik Országos angol tanulmányi versenyen 5. helyezést ért el.

2017. április 22-én iskolánk 6.a osztályos tanulója Szittya Marcell a Mozaik Országos angol tanulmányi versenyen 5. helyezést ért el. Természetismereti verseny Iskolánk tanulói 2017. május 28-án, a Műszaki Egyetemen megrendezett Herman Ottó országos természetismereti verseny döntőjén vettek részt. Eredményeik: Nagy Ádám (4.c) 3. hely

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG V-VI. KORCSOPORT. Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG V-VI. KORCSOPORT. Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ 2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA V-VI. KORCSOPORT Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ Helyszín (település, és versenyhelyszín): Gyulai István Atlétika Stadion, 4032 Debrecen, Oláh Gábor utca 5. Időpont (év,

Részletesebben

Zákányszéki Általános Iskola és AMI. 2017/2018.tanév. Versenyek eredményei. Ábrahám Enikő és Makráné Vass Éva

Zákányszéki Általános Iskola és AMI. 2017/2018.tanév. Versenyek eredményei. Ábrahám Enikő és Makráné Vass Éva Zákányszéki Általános Iskola és AMI 2017/2018.tanév Versenyek eredményei Ábrahám Enikő és Makráné Vass Éva 2018. 06. 19. ORSZÁGOS VERSENYEK levelezős TITOK angol nyelvi levelezős 5. osztály 45. hely 90,4%

Részletesebben

Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában. 2016/2017-es tanév I. félév. Alsó tagozat. I.

Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában. 2016/2017-es tanév I. félév. Alsó tagozat. I. Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában 2016/2017-es tanév I. félév Alsó tagozat I. évfolyam Első évfolyamos tanulóink két versenyen vettek részt az első félévben

Részletesebben

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné. Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné. Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár TUDÁSBAJNOKSÁG MEGYEI DÖNTŐ - ANYANYELV Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné TUDÁSBAJNOKSÁG MEGYEI DÖNTŐ - ANYANYELV Fónagy-Árva Péter 2.a 18. 2. Nagy Levente 2.b 26. 2. Bodnárné Bali Krisztina TUDÁSBAJNOKSÁG

Részletesebben

Tanulmányi eredmények Felső tagozat 2011/2012. (II. félév)

Tanulmányi eredmények Felső tagozat 2011/2012. (II. félév) Tanulmányi eredmények Felső tagozat 2011/2012. (II. félév) Magyar Simonyi Zsigmond helyesírási verseny iskolai fordulójában 85% feletti eredményt értek el az alábbi tanulók: 5. évfolyam Szabó Péter 5.b

Részletesebben

2003-ban végzett 8/A osztály Osztályfőnök: Bencze Mihály

2003-ban végzett 8/A osztály Osztályfőnök: Bencze Mihály 2003-ban végzett 8/A osztály Osztályfőnök: Bencze Mihály Balogh István Sándor Lakatos Karola Balogh Mária Lelesz János Belme Judit Megyesi Miklós Brán Brigitta Erika Molnár Ilona Dallos-Nagy Ildikó Mosolygó

Részletesebben

Zákányszéki Általános Iskola és AMI. 2016/2017.tanév. Versenyek eredményei. Ábrahám Enikő és Makráné Vass Éva

Zákányszéki Általános Iskola és AMI. 2016/2017.tanév. Versenyek eredményei. Ábrahám Enikő és Makráné Vass Éva Zákányszéki Általános Iskola és AMI 2016/2017.tanév Versenyek eredményei Ábrahám Enikő és Makráné Vass Éva 2017. 06. 19. ORSZÁGOS VERSENYEK levelezős TITOK angol nyelvi levelezős 5. osztály 34. hely Ábrahám

Részletesebben

Iszkaszentgyörgyi Általános Iskola

Iszkaszentgyörgyi Általános Iskola iszkaisko la.hu http://iszkaisko la.hu/versenyek3.html Iszkaszentgyörgyi Általános Iskola Versenyek Archívum: 2009/2010, 2010/2011, 2011/2012 2010/2011 A 2011. évi Országos Z rínyi Ilona Matematikaverseny

Részletesebben

Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről

Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről A verseny Megrendezésének időpontja: 2018. március 23. Rendező intézményének neve: Dr. Enyedy Andor, Óvoda és Bölcsőde Szervezőjének

Részletesebben

Fizika. Környezetismeret. Városi Angol Verseny

Fizika. Környezetismeret. Városi Angol Verseny Fizika 2014. április 8-án Hidy Gábor 8.c osztályos tanulónk részt vett az Eötvös Lóránd Fizikai Társulat által szervezett Öveges József Fizikaverseny megyei fordulóján és továbbjutott az országos döntőbe.

Részletesebben

2016. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE

2016. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE 2016. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE Szakmai nap keretében tartottuk meg a félévi értekezletet. Az igazgatói beszámoló elhangzása után, a munkaközösségek különböző bemutató órákon, illetve azok megbeszélésein

Részletesebben

Versenyek 2012 I. negyedév

Versenyek 2012 I. negyedév Versenyek 2012 I. negyedév 1. A Polgárőrség Biztonságos közlekedés című rajzpályázata (2012. 03.09.) 1.helyezett: Takács Kitti 4.s Különdíj: Kerek Martina és Tóth Szelina 4.s Felkészítő tanáruk: Némethné

Részletesebben

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam DIÁKVILÁG Kedves Olvasók! Az áprilisi iskolai eredményekről szeretnék Önöknek beszámolni. A matematika helyi verseny eredménye a következő: 2. évfolyam 1. Vigh-Molnár Rudolf felk. nev: Laskovicsné Ágoston

Részletesebben

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2009/2010 ALSÓ TAGOZAT Móricz verses mesemondó verseny, helyi Felkészítő tanár Virág Zsuzsa 3. b 1. helyezett Kissné Berencsi M. Póti Mariann 4. b 1. helyezett Szikszainé H. A. Horváth

Részletesebben

SIOK Vak Bottyán János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2011-2012-es tanév országos és megyei tanulmányi eredményei

SIOK Vak Bottyán János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2011-2012-es tanév országos és megyei tanulmányi eredményei Név Eredmény Felkészítő tanár 3.b Csizmadia Renáta SIOK Mesefelolvasó Arany minősítés Szeles Györgyné 3.b Tóth Lilla Zrínyi Ilona megyei matematika VI Laczkóné Nagy Henriett 2.a Tóth Ábel Nyelvész megyei

Részletesebben

5.b S. Tóth Marcell országos fordulóba továbbjutott 5.b Kovács Bertalan országos fordulóba továbbjutott 4.a Horváth Kristóf megyei l.

5.b S. Tóth Marcell országos fordulóba továbbjutott 5.b Kovács Bertalan országos fordulóba továbbjutott 4.a Horváth Kristóf megyei l. Kiemelkedő verseny eredmények az elmúlt fél évben Titok Arany János országos verseny 8.a. Papp Marcell 3.hely Nagyné Molnár Sarolta 5.a. Osváth Bálint 7.hely Guzslovánné B. Judit 5.b. Kovács Bertalan 7.hely

Részletesebben

Beszámoló a Heuréka számválaszos matematikaversenyről

Beszámoló a Heuréka számválaszos matematikaversenyről Beszámoló a Heuréka számválaszos matematikaversenyről A Nyíregyházi Fıiskola Matematika és Informatika Intézete egy új matematikaversenyt rendezett a középiskolák 9 12. osztályosai számára, a HEURÉKA számválaszos

Részletesebben

Versenyek és eredmények a 2010/2011-es tanévben

Versenyek és eredmények a 2010/2011-es tanévben Versenyek és eredmények a 2010/2011-es tanévben 1. Egyéni eredmények: Házi helyezések 1-3-ig Városi helyezések 1-10-ig Megyei és területi helyezések 1-20-ig Országos helyezések Tantárgy Forduló A verseny

Részletesebben

Kiemelkedő tanulói teljesítmények (kizárólag fővárosi és országos versenyeredmények. Országos tanulmányi verseny helyezettjei

Kiemelkedő tanulói teljesítmények (kizárólag fővárosi és országos versenyeredmények. Országos tanulmányi verseny helyezettjei 1.3.14. Kiemelkedő tanulói teljesítmények (kizárólag fővárosi és országos versenyeredmények Országos tanulmányi verseny helyezettjei 7. Mini LÜK Antónyi Emő Anna 2.a Magyarné Széchényi Judit 12. Angol

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT. Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT. Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ 2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA III-IV. KORCSOPORT Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ Helyszín (település, és versenyhelyszín): Gyulai István Atlétika Stadion, 4032 Debrecen, Oláh Gábor utca 5. Időpont

Részletesebben

2017. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE

2017. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE 2017. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE Az Öveges József Országos Fizikaverseny iskolai fordulójára február 7-én került sor. Számításos és teszt feladatok megoldásával adott számot tudásáról hat 8. évfolyamos

Részletesebben

KVSE atlétika szakosztály évi értékelése

KVSE atlétika szakosztály évi értékelése KVSE atlétika szakosztály 2013. évi értékelése Az atlétika szakosztály elsősorban gyermek és serdülő korcsoporttal dolgozik. A 2013-as évben bekapcsolódtunk a Magyar Atlétikai Szövetség által életre hívott

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. 1. osztály. Bendegúz matematika levelezős verseny. Berki Andrea bronz Berki Milán bronz Bertók Eliza ezüst Németh Boglárka arany

VERSENYEREDMÉNYEK. 1. osztály. Bendegúz matematika levelezős verseny. Berki Andrea bronz Berki Milán bronz Bertók Eliza ezüst Németh Boglárka arany VERSENYEREDMÉNYEK 1. osztály Bendegúz matematika levelezős verseny Berki Andrea bronz Berki Milán bronz Bertók Eliza ezüst Németh Boglárka arany Irodalom, szövegértés Péter Dominik ezüst Felkészítő pedagógus:

Részletesebben

Versenyeredmények tanév I. félév

Versenyeredmények tanév I. félév Versenyeredmények 2017-2018. tanév I. félév Tanuló neve Oszt./csop. Verseny megnevezése Iskolai Megyei/ Területi/ Régiós Országos/ Nemzetközi Eredmény Halász Alexa I. kcs. 25. Farsang Kupa Mezőberény x

Részletesebben

Az alsó tagozat versenyeredményei a 2014/15-ös tanévben

Az alsó tagozat versenyeredményei a 2014/15-ös tanévben Az alsó tagozat versenyeredményei a 2014/15-ös tanévben 1/6 I. Tanulmányi versenyek 1. MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM Iskolai szavalóverseny 3-4. osztály 2. helyezés : Nagy Gréta 3.a és Győri Barnabás 3.a 3.

Részletesebben

ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA III. KORCSOPORT

ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA III. KORCSOPORT 2013/2014. TANÉV ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA III. KORCSOPORT EGYÉNI PÁLYABAJNOKSÁG Hajdú Bihar MEGYE Helyszín: Gyulai István Atlétika Stadion -Debrecen, Oláh Gábor u. 5. Időpont: 2014. május 14. A Versenybizottság

Részletesebben

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre!

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre! Sikerek 2013/2014: Iskolánkban nagyon népszerű a Bendegúz Levelezős Verseny. Az idén is több diákunk jutott el a Tatán megrendezett megyei fordulóba, ahonnan nagyon szép helyezésekkel tértek haza. Bencz

Részletesebben

Versenyeredmények 2013-2014-es tanév

Versenyeredmények 2013-2014-es tanév Versenyeredmények 2013-2014-es tanév Gárdonyi Géza területi matematikaverseny (Ács) A versenyen évfolyamonként egy-egy tanuló vett részt. 4. évfolyam Nagy Adél 6. évfolyam Kocsis Anett 8. évfolyam Kelemen

Részletesebben

SIÓFOKI BESZÉDES JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA VERSENYEREDMÉNYEK 2018 / TANÉV

SIÓFOKI BESZÉDES JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA VERSENYEREDMÉNYEK 2018 / TANÉV SIÓFOKI BESZÉDES JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA VERSENYEREDMÉNYEK 2018 / 2019. TANÉV BOLYAI MATEMATIKA CSAPATVERSENY Megyei döntő: 7. helyezett: Artner Zsombor 5.a Erdei Merse Pál 5.a Orsós Lavínia 5.a Papp Bence

Részletesebben

A GÖDÖLLŐI TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM TANULÓINAK EREDMÉNYEI A 2010/2011. TANÉVBEN

A GÖDÖLLŐI TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM TANULÓINAK EREDMÉNYEI A 2010/2011. TANÉVBEN A GÖDÖLLŐI TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM TANULÓINAK EREDMÉNYEI A 2010/2011. TANÉVBEN A Bolyai Matematika Csapatverseny Pest megyei fordulójának eredményei: V.A osztály 7. hely, (220 induló csapat) csapattagok:

Részletesebben

Verseny neve I. HELYEZETT II. HELYEZETT III. HELYEZETT. Budaházi Máté 3.b Monostori Róbert 3.b Bánfalvi Boglárka 3.b Oláh Tamás 3.

Verseny neve I. HELYEZETT II. HELYEZETT III. HELYEZETT. Budaházi Máté 3.b Monostori Róbert 3.b Bánfalvi Boglárka 3.b Oláh Tamás 3. Széchenyi matematika verseny 3. évfolyam Széchenyi matematika verseny 4. évfolyam Budaházi Máté 3.b Monostori Róbert 3.b Bánfalvi Boglárka 3.b Oláh Tamás 3.b Tollár Anna 4.b Maczkó Flórián 4.b Janovich

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA 2015/2016. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁK ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT. Helyszín : Városi Stadion NYÍREGYHÁZA

NYÍREGYHÁZA 2015/2016. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁK ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT. Helyszín : Városi Stadion NYÍREGYHÁZA 2015/2016. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁK ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT NYÍREGYHÁZA VÁROSI DÖNTŐ Helyszín : Városi Stadion NYÍREGYHÁZA Időpont : 2015.09.30 13:00 A Versenybizottság elnöke:

Részletesebben

Versenyeredmények a Szegedi Petőfi Sándor Általános Iskolában

Versenyeredmények a Szegedi Petőfi Sándor Általános Iskolában Versenyeredmények a Szegedi Petőfi Sándor Általános Iskolában 2016-2017. A verseny, pályázat elnevezése Szint Eredmény Tanuló Osztály Felkészítő tanár Móra-olvasóverseny Kitűnő olvasó 8. hely Szécsi Ninetta

Részletesebben

Makó Csenge 1. Baky Boglárka Makó Csenge 2. Hegyi Petra Szűcs Helga 21:08 3. Rétháti Lili Kiss Fanni Dóra Makó Csenge 4. Makó Csenge Kiss Fanni 21:16

Makó Csenge 1. Baky Boglárka Makó Csenge 2. Hegyi Petra Szűcs Helga 21:08 3. Rétháti Lili Kiss Fanni Dóra Makó Csenge 4. Makó Csenge Kiss Fanni 21:16 Makó Csenge 1. Baky Boglárka Makó Csenge 2. Hegyi Petra Szűcs Helga 21:08 3. Rétháti Lili Kiss Fanni Dóra Makó Csenge 4. Makó Csenge Kiss Fanni 21:16 5.-6. Kiss Fanni Kovács Debóra 21:14 Kiss Fanni 5.-6.

Részletesebben

A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink:

A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink: A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink: A MESEMONDÓ VERSENYEN, Pakson 2014. október 20-án STINGLI JÓZSEF 3. helyezést ért el! A BOLYAY ANYANYELVI

Részletesebben

2003-ban végzett 8/A osztály Osztályfőnök: Bencze Mihály

2003-ban végzett 8/A osztály Osztályfőnök: Bencze Mihály 2003-ban végzett 8/A osztály Bencze Mihály Balogh István Sándor Lakatos Karola Balogh Mária Lelesz János Belme Judit Megyesi Miklós Brán Brigitta Erika Molnár Ilona Dallos-Nagy Ildikó Mosolygó Ferenc Demeter

Részletesebben

Versenyeredmények 2010/2011. Berzsenyi Dániel Gimnázium

Versenyeredmények 2010/2011. Berzsenyi Dániel Gimnázium Versenyeredmények 2010/2011. Berzsenyi Dániel Gimnázium INFORMATIKA 1. Nemes Tihamér O.K. Alkalmazói Versenyen országos döntőbe jutottak: megyei 1. helyezés: Forgó Frigyes 11.E/A (országos 30.hely) felkészítő

Részletesebben

5. sz melléklet: Tanulmányi versenyek eredményei a 2011/12.tanévben

5. sz melléklet: Tanulmányi versenyek eredményei a 2011/12.tanévben Alsó tagozat 2011. december Adventi feladatok 4 fordulós könyvtári vetélkedő. résztvevők száma: 37 fő, mely 2-3-4. osztályosok vettek részt. Kiemelkedően teljesített, könyvjutalmat kapott 21 tanuló. Helyi

Részletesebben

A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről. Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III.

A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről. Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III. A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III. Matematika Bajza verseny Lajtos Laura 7. a Meleg Eszter 8. d Mekes Cintia 8. d 2. hely 6.

Részletesebben

A Mikulás Kupán a következı eredmények születtek: I. korcsoport

A Mikulás Kupán a következı eredmények születtek: I. korcsoport A Mikulás Kupán a következı eredmények születtek: I. korcsoport Fiú 25 méter mellúszás: 1. Vismeg Zsombor, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola 2. Kék Tamás Ákos, Carolina Óvoda és Bölcsıde 2.Klamancsek

Részletesebben

1. Farkas Lilla 4/2 Fehér Jázmin 4/2. 2. Jurás Dávid 1/2 Lászlő Boglárka 1/2. 2. Farkas Laura 3/2 Varga Luca 3/2

1. Farkas Lilla 4/2 Fehér Jázmin 4/2. 2. Jurás Dávid 1/2 Lászlő Boglárka 1/2. 2. Farkas Laura 3/2 Varga Luca 3/2 Megyei országismereti verseny/csapatverseny/ Megyei karácsonyi verseny két tanítási nyelvű iskolák számára/csapatverseny/ Országos London Országismereti verseny /csapatverseny/ 1. Farkas Lilla 4/2 Fehér

Részletesebben

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2010-2011. Városi bajnokság keretében lezajlott sportversenyen iskolánk

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2010-2011. Városi bajnokság keretében lezajlott sportversenyen iskolánk AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2010-2011. Városi bajnokság keretében lezajlott sportversenyen iskolánk Csapattagok: Albert Alexa Minich Melinda Fazekas Máté Novák Dávid Czaltig Dániel Illés Eszter Pál Lili Schneider

Részletesebben

Eredményes iskola, eredményes tanulók: Iskolánk fennállása óta nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi versenyekre. Pedagógiai hitvallásunk szerint nagyon

Eredményes iskola, eredményes tanulók: Iskolánk fennállása óta nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi versenyekre. Pedagógiai hitvallásunk szerint nagyon Eredményes iskola, eredményes tanulók: Iskolánk fennállása óta nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi versenyekre. Pedagógiai hitvallásunk szerint nagyon fontos tanítói, tanári feladatunk, hogy segítjük, támogatjuk

Részletesebben

5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont. S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1. Pinte Dóra Baltazár Dezső

5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont. S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1. Pinte Dóra Baltazár Dezső Debreceni Vörösmarty Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Megyei Német Nyelvi Verseny Eredménye 2017. november 27. 5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont S.sz. Név Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1.

Részletesebben

s tanév versenyeredményei

s tanév versenyeredményei 2013-2014 - s tanév versenyeredményei Alsós munkaközösség eredményei Olvasás verseny (tankerületi): Sándor Viktória 3.b Vinkler Gréta 3. a Rozsnyai Luca 4.a Matematika verseny Nyírbátor: Szabó Anikó 4.b

Részletesebben

Versenyeredmények 2018/19. Verseny Időpont Név Helyezés Felkészítő tanár

Versenyeredmények 2018/19. Verseny Időpont Név Helyezés Felkészítő tanár Versenyeredmények 2018/19. Verseny Időpont Név Helyezés Felkészítő tanár Tallós Pál Természetismereti Verseny Pápai Észkerék Egyesület matematika csapatverseny Szeptember Október Császár Anna 8.o. Király

Részletesebben

s tanév versenyeredményei

s tanév versenyeredményei 2014-2015 - s tanév versenyeredményei Alsós munkaközösség eredményei: Bolyai anyanyelvi csapatverseny: 4. évfolyam: 14. helyezés Csapattagok: Kapitány Lilla, Jakab Nikoletta, Papp Gréta, Sándor Viktória

Részletesebben

A Vántus István Általános Iskola 2013/2014 tanév versenyeredményei

A Vántus István Általános Iskola 2013/2014 tanév versenyeredményei A Vántus István Általános Iskola 2013/2014 tanév versenyeredményei Osztály Név Verseny Helyezés Felkészítő tanár 1.o. Goda Bálint Túl az Óperencián mesemondó I Tószegi Károlyné verseny, pócs 1.o. Goda

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁK ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT NYÍREGYHÁZA VÁROSI DÖNTŐ. Városi Stadion NYÍREGYHÁZA

2016/2017. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁK ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT NYÍREGYHÁZA VÁROSI DÖNTŐ. Városi Stadion NYÍREGYHÁZA 2016/2017. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁK ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ III-IV. KORCSOPORT NYÍREGYHÁZA VÁROSI DÖNTŐ Helyszín : Időpont : Városi Stadion NYÍREGYHÁZA 2016.09.27 13:00 A Versenybizottság elnöke: Bakosi Béla

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. Matematika

VERSENYEREDMÉNYEK. Matematika VERSENYEREDMÉNYEK EGYÉNI VERSENYEK Matematika Általános iskola 1. osztály: 1. helyezett: Papik Petra Szent László Általános Iskola, Kisvárda Felkészítő tanár: Dancs Mónika 2. helyezett: Jenei Marcell Szent

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / Farkas Kata Kullai Krisztina Mizsei Zóra Benda Beáta. Sebe Anna Kovács Brigitta

VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / Farkas Kata Kullai Krisztina Mizsei Zóra Benda Beáta. Sebe Anna Kovács Brigitta Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Arany János Általános Iskolája VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / 2012. Országos tanulmányi ek Apáczai Kiadó által szervezett képzőművészeti V V különdíj Farkas Kata Kullai

Részletesebben

Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Debreceni Vörösmarty Mihály és Alapfokú Művészeti Iskola Megyei Német Nyelvi Verseny Eredménye 2016. november 28. 5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés

Részletesebben

ATLÉTIKA KÖRZETI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA BAJNOKSÁG EGYÉNI KCS LÁNY Név Osztály Helyezés Korcsoport Testnevelő

ATLÉTIKA KÖRZETI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA BAJNOKSÁG EGYÉNI KCS LÁNY Név Osztály Helyezés Korcsoport Testnevelő ATLÉTIKA KÖRZETI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA BAJNOKSÁG EGYÉNI 2019.04.03 3.KCS LÁNY Nagy Helga 5.b I. 3. Csikós László Ispán Réka Panna 6.a II. 3. Bene Krisztián ATLÉTIKA KÖRZETI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA BAJNOKSÁG

Részletesebben

EREDMÉNYEK ALSÓ TAGOZAT 2013/2014. tanév. 1.évfolyam. 2. évfolyam

EREDMÉNYEK ALSÓ TAGOZAT 2013/2014. tanév. 1.évfolyam. 2. évfolyam EREDMÉNYEK ALSÓ TAGOZAT 2013/2014. tanév Helyezés Verseny Szint: Név Osztály 1.évfolyam Felkészítő pedagógus Különdíj Rajzpályázat: Milyen állat lennék? városi Nagy Dominika 1.b Erdei Judit Különdíj Rajzpályázat:

Részletesebben

Országos Levelező Verseny Döntő helyezések 2011/2012.

Országos Levelező Verseny Döntő helyezések 2011/2012. Nagykőrös Országos Levelező Verseny Döntő helyezések 2011/2012. Tantárgy Évf. Helyezés Neve Város/Iskola neve Bibliaismeret 2. I. Czagány Lotti Mezőcsát, Dr. Enyedy Andor Ref.Ált.Isk. II. Szabó Petra Mezőcsát,

Részletesebben

Megyei versenyek. A verseny megnevezése Elért helyezés Tanuló neve Osztály Felkészítő tanár. Nyerges Tamás, Sajtos Olivér, Torgyik Éva, Wenczel Balázs

Megyei versenyek. A verseny megnevezése Elért helyezés Tanuló neve Osztály Felkészítő tanár. Nyerges Tamás, Sajtos Olivér, Torgyik Éva, Wenczel Balázs Megyei versenyek A verseny megnevezése Elért helyezés Tanuló neve Osztály Felkészítő tanár 1. Nyerges Tamás, Sajtos Olivér, Torgyik Éva, Wenczel Balázs Bolyai Matematika Csapatverseny 6. 19. 12. 14. 15.

Részletesebben

Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9

Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9 Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9 KÉPES BESZÁMOLÓ A 2017-BEN MEGRENDEZETT ORSZÁGOS MAZSI MATEK VERSENYRŐL A verseny neve: MAZSI MATEK ORSZÁGOS

Részletesebben

ELSÖPRŐ SIKEREK A MÓRÁBAN. azaz újra hoztuk a formánkat

ELSÖPRŐ SIKEREK A MÓRÁBAN. azaz újra hoztuk a formánkat ELSÖPRŐ SIKEREK A MÓRÁBAN azaz újra hoztuk a formánkat A tavaszi időszak az általános iskolások körében az igazi megmérettetések ideje. Ilyenkor történnek a nagy dolgok. Az év végi hajrá mellett iskolánk

Részletesebben

A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben

A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben Sportági-, Kor- Részt- Hetanulmányi- csoport, vevők lye- Versenyző tanulók

Részletesebben

Iskolai/ kerületi/ fővárosi

Iskolai/ kerületi/ fővárosi 3. a Felkészítő pedagógus Borbély Szabina mesemondó Iskolai I. Sebők Erika Nagy Bálint mesemondó Iskolai II. Sebők Erika Baranyi Szilvia mesemondó Iskolai III. Sebők Erika Novák Zsófia szavaló Iskolai

Részletesebben

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár Sajgó Mátyás 8.a 22.

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár Sajgó Mátyás 8.a 22. HERMANN OTTÓ ORSZÁGOS KÖRNYEZETISMERETI VERSENY Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár Tóth Csilla 4.b 2. 4. évfolyam Deák Zoltánné Hajdúné Mátrai Judit Vajani Viktória 4.b 4. 4. évfolyam Deák Zoltánné

Részletesebben

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK Túrkevei Petőfi Sándor Általános Iskola AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2014/15. tanév Évf. Tanuló neve Verseny Eredmény 1. Csuka Csenge Városi Költészet napi szavaló Városi versmondó Kistérségi versmondó Iskolai

Részletesebben

Diákvilág. A foglalkozás megrendezését a múzeum a TÁMOP 3.2.11/10-1/2010-0236-os pályázaton nyerte el.

Diákvilág. A foglalkozás megrendezését a múzeum a TÁMOP 3.2.11/10-1/2010-0236-os pályázaton nyerte el. Diákvilág Kedves Olvasó! 2012. március 13-án, 21 felső tagozatos tanuló részt vett a Koszta József Múzeum Kézzel-lábbal a múzeumban című múzeumpedagógiai foglalkozásán, amelyet az 1848. március 15-i forradalom

Részletesebben

Versenyek a felső tagozaton 2016/2017 I. félév Idegen nyelv Martinstag Martinstag az 5. és 6. évfolyam tanulói számára november elején tartott

Versenyek a felső tagozaton 2016/2017 I. félév Idegen nyelv Martinstag Martinstag az 5. és 6. évfolyam tanulói számára november elején tartott Versenyek a felső tagozaton 2016/2017 I. félév Idegen nyelv Martinstag Martinstag az 5. és 6. évfolyam tanulói számára november elején tartott ország-ismereti rendezvény. A lelkes diákok csapatokban mérhették

Részletesebben

II. FÖLDI JÁNOS ORSZÁGOS TERMÉSZETTUDOMÁNYI VERSENY

II. FÖLDI JÁNOS ORSZÁGOS TERMÉSZETTUDOMÁNYI VERSENY CSOKOLÁDÉ ÉS FESZTIVÁL RAJZPÁLYÁZAT VIII. ORSZÁGOS CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL Pozsa Panna Eszter 7.a III. Felsős Szilvásiné Bodnár Tímea BENDEGÚZ GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI AKADÉMIA XVI. NYELVÉSZ TANULMÁNYI ORSZÁGOS

Részletesebben

Versenyeredmények 2018/19.

Versenyeredmények 2018/19. Versenyeredmények 2018/19. Verseny Időpont Név Helyezés Felkészítő tanár Szeptember Tallós Pál Természetismereti Verseny Október Király Eszter 8.o. Pápai Észkerék Egyesület matematika csapatverseny Juhász

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK 2016/2017.

VERSENYEREDMÉNYEK 2016/2017. Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny OKTV Tantárgy versenyző osztály helyezés felkészítő tanár Kémia OKTV döntő Dragan Viktor Konstantin 11. A 23. Tóth Edina Kémia OKTV döntő Zsignár-Nagy Barnabás

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK 2008/2009. TANÉV

VERSENYEREDMÉNYEK 2008/2009. TANÉV ÁLTALÁNOS ISKOLAI VERSENYEK VERSENY NEVE MATEMATIKA Területi fordulón részt vevő tanulók Megyei fordulón részt vevő tanulók Országos döntőn részt vevő tanulók és Szorobán Kalmár László Zrínyi Ilona Hodur

Részletesebben

Versenyeredmények. Matematika

Versenyeredmények. Matematika Versenyeredmények Felső tagozat 2012/2013 tanév Matematika Bolyai Matematika Csapatverseny Kalmár László matematikaverseny Zrínyi Ilona matematikaverseny 3. 4. 5. 19. 23. 26. 38. Horváth Dávid Mózer Bence

Részletesebben

Diákolimpia - versenyeredmények 2011/2012. név oszt. sportág helyezés edző verseny szintje

Diákolimpia - versenyeredmények 2011/2012. név oszt. sportág helyezés edző verseny szintje Diákolimpia - versenyeredmények 2011/2012. név oszt. sportág helyezés edző verseny szintje Filyó Fanni 8.a magasugrás Megyei ügyességi atlétika csapatbajnokság megyei Csendes Orsolya 8.a magasugrás Megyei

Részletesebben

2012. január 16., Városi B kategóriás úszó diákolimpia, Nagykanizsa

2012. január 16., Városi B kategóriás úszó diákolimpia, Nagykanizsa 2012. január 16., Városi B kategóriás úszó diákolimpia, Nagykanizsa I. kcs., fiú 50 m gyors: 2. Soós Bence 48.00 3. Nyakas Kristóf 48.25 6. Úr Bendegúz 50.70 leány 50 m gyors: 4. Bogos Csenge 51.58 fiú

Részletesebben

SZÁMOLÁSI VERSENY - JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. MÁJUS 5. 1. évfolyam. megoldás próbálkozás

SZÁMOLÁSI VERSENY - JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. MÁJUS 5. 1. évfolyam. megoldás próbálkozás 1. évfolyam idő 1. Timár Bálint 1.b 104 104 7,14 2. Ozorai Zsóka 1.c 104 104 8,22 3. Ignácz András 1.b 103 104 8,18 4. Porcsa Tamás 1.c 103 104 8,20 5. Lesták Eszter Boglárka 1.c 103 104 8,50 6. Balika

Részletesebben

Felkészítő tanár Verseny neve Benevezett tanulók Elért eredmények. Szabó Anna Zsiga Ella. Zsiga Ella. Kovács Boglárka Zsiga Ella Kenderesi Blanka

Felkészítő tanár Verseny neve Benevezett tanulók Elért eredmények. Szabó Anna Zsiga Ella. Zsiga Ella. Kovács Boglárka Zsiga Ella Kenderesi Blanka Ábelovszkiné Gyurján Erika Édes hazám Magyarország földrajzi és honismereti vetélkedő által meghirdetett Alföldi népszokások című rajzverseny Szabó Anna Szeged- Csanádi Egyházmegye Húsvéti rajzpályázat

Részletesebben

Név. Osztály Verseny megnevezés Helyezés Felkészítő tanár neve. 1-4 osztály

Név. Osztály Verseny megnevezés Helyezés Felkészítő tanár neve. 1-4 osztály Név. Osztály Verseny megnevezés Helyezés Felkészítő tanár neve 1-4 osztály Kremlicska Csenge 1.a Játékos Váltóverseny II. Pogácsás Erika Tokai Ábel 1.b Játékos Váltóverseny II. Pogácsás Erika Széphalmi

Részletesebben

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály Iskola neve Iskola város helyezés pontszám Tanuló neve Kálvin Téri Általános Iskola 1. 46 Sass Boglárka Kálvin Téri Általános Iskola 2. 40 Horváth Petra Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola Tiszacsege

Részletesebben

A verseny neve Kategória Helyezés

A verseny neve Kategória Helyezés Egy Nap az Élet A verseny neve Kategória Helyezés "Édes Anyanyelvünk" nyelvhasználati verseny országos, Kárpát-medencei döntőjén Városi Weöres Sándor szavalóverseny döntőbe jutott kimagasló eredményt ért

Részletesebben

Március végi és áprilisi versenyeredményeink

Március végi és áprilisi versenyeredményeink Március végi és áprilisi versenyeredményeink A budapesti Béres Ferenc Országos Népdal és Zsoltáréneklő Versenyen Matuska Luca (1.b) ezüst, Matuska Villő (4.b) arany, Győrffy Virág (5.b) bronz, Németh Virginia

Részletesebben

Testnevelés versenyek a 2015 / 2016-os tanévben

Testnevelés versenyek a 2015 / 2016-os tanévben Testnevelés versenyek a 2015 / 2016-os tanévben Kézilabda: Árpád-kupa lány kézilabda torna, II.hely Bóka Sára 6.b Franyó Zsanett 4.b Gyimesi Alexa 4.b Gál Adrienn 5.a Legjobb kapus: Néder Adrienn Diákolimpia

Részletesebben

Tanulmányi versenyek I. ORSZÁGOS ÉS FŐVÁROSI VERSENYEK

Tanulmányi versenyek I. ORSZÁGOS ÉS FŐVÁROSI VERSENYEK Megmérettetések 65 Tanulmányi versenyek I. ORSZÁGOS ÉS FŐVÁROSI VERSENYEK Országos középiskolai tanulmányi verseny Biológia Tallós Zsófia 12. C 27. hely tanára: Babay-Bognár Krisztina Szép magyar beszéd

Részletesebben

NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE Török Dorina, Horváth Csenge, Csizmadia Virág, Erlitz Rebeka 7.c megyei 13. Bolyai Matematikai Csapatverseny

NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE Török Dorina, Horváth Csenge, Csizmadia Virág, Erlitz Rebeka 7.c megyei 13. Bolyai Matematikai Csapatverseny NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE Török Dorina, Horváth Csenge, Csizmadia Virág, Erlitz Rebeka 7.c megyei 13. Bolyai Matematikai Csapatverseny Varga Judit, Erős Valentin, Pásztor Balázs, Szilágyi Gábor

Részletesebben

Iskolai versenyek. Név Osztály Tantárgy Helyezés Felkészítő tanár

Iskolai versenyek. Név Osztály Tantárgy Helyezés Felkészítő tanár Iskolai versenyek Név Osztály Tantárgy Helyezés Felkészítő tanár Iványi Martin 5.a I. Knotz Lászlóné Sági Márton Matematika verseny 5. évfolyam II. Buzás Istvánné Fekete Zsombor III. Buzás Istvánné Lakatos

Részletesebben

Versenyeredmények. a Bálint Sándor Tagiskolában területi 1. helyezett Donka Anita 3. osztály Fodorné Kiss Magdolna

Versenyeredmények. a Bálint Sándor Tagiskolában területi 1. helyezett Donka Anita 3. osztály Fodorné Kiss Magdolna a Bálint Sándor Tagiskolában Versenyeredmények 2015-2016. A verseny, pályázat elnevezése Szint Eredmény Tanuló Osztály Felkészítő tanár területi 1. helyezett Donka Anita 3. osztály Fodorné Kiss Magdolna

Részletesebben

Sporteredmények (március)

Sporteredmények (március) Tanács Levente 3.b Bak Péter 4.a Szeri Ádám 4.a 2. hely Városi Mezei Futóbajnokság (Diákolimpia) Tóth Gergely 4.a Kapic Amir 4.a Szabó Csenge 5.a Király Csenge 3.a Koltai Anna 3.b Lukács Noémi 4.a Mukus

Részletesebben

Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda 4493. Tiszakanyár, Fő út 23. Tisztelt Igazgató Nő/Úr! Kedves Nyelvtanár Kollégák!

Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda 4493. Tiszakanyár, Fő út 23. Tisztelt Igazgató Nő/Úr! Kedves Nyelvtanár Kollégák! Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda 4493. Tiszakanyár, Fő út 23. Tisztelt Igazgató Nő/Úr! Kedves Nyelvtanár Kollégák! A Felső- Szabolcsi Iskolaszövetség angol nyelvi szóbeli versenye

Részletesebben

Tanító szakos hallgatók beosztása tanítási gyakorlatra es tanév I. félév

Tanító szakos hallgatók beosztása tanítási gyakorlatra es tanév I. félév Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Tanító szakos hallgatók beosztása tanítási gyakorlatra 2018-19-es tanév I. félév 1 III. évfolyam (5. félév) A III. évfolyamos hallgatók

Részletesebben

Megyei Atlétika Diákolimpia. 60 m síkfutás. 600 m síkfutás. Név oszt. helyezés tantárgy/osztály felkészítő tanár

Megyei Atlétika Diákolimpia. 60 m síkfutás. 600 m síkfutás. Név oszt. helyezés tantárgy/osztály felkészítő tanár Megyei Atlétika Diákolimpia Név oszt. helyezés Korcsoport felkészítő tanár 60 m síkfutás Kundrák Milán 6.a III. III. korcsoport Ughy Imréné 600 m síkfutás Szokol Milán 6.b IX. III. korcsoport Csoma Andrea

Részletesebben

Versenyeredmények 2010/2011-es tanév

Versenyeredmények 2010/2011-es tanév Versenyeredmények 2010/2011-es tanév Leány röplabda, fiú kézilabda Fiú kézilabda V. kcs. megyei II. hely VI. kcs. megyei II. hely Leány röplabda Diákolimpia Diákolimpia 5. osztály megyei 7. hely városi

Részletesebben

EREDMÉNYEK. Körzeti úszó diákolimpia. 11 arany, 11 ezüst, 8 bronzérem

EREDMÉNYEK. Körzeti úszó diákolimpia. 11 arany, 11 ezüst, 8 bronzérem EREDMÉNYEK Körzeti úszó diákolimpia 11 arany, 11 ezüst, 8 bronzérem Körzeti mezei futóverseny IV. kcs. fiú csapat 3.hely I. kcs. fiú csapat 3.hely Erdősi Janka 3. Hely II. kcs. lány IV. kcs. lány csapat

Részletesebben

AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22.

AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22. AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22. 187 fő versenyző (BJG 84 fő, 52 fő Sághy 51, fő Bársony.) 1993-as fiúk 1. Lelik András Bársony 8:26 2. Bürgés Ferenc Bársony 8:51

Részletesebben