BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA,"

Átírás

1 BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS ÓVODA BESZÁMOLÓ TISZAFÜRED

2 1. Pedagógiai folyamatok Tervezés A tervek elkészítése a nevelőtestület bevonásával történt, az intézmény munkatársainak felkészítése a feladatra időben megtörtént. Az éves munkaterv összhangban volt a stratégiai dokumentumokkal és a munkaközösségek terveivel. Megvalósítás Az intézmény éves terveinek (éves munkaterv, éves intézkedési tervek, munkaközösségi tervek, a pedagógiai munka, tervezési dokumentumai, stb.) gyakorlati megvalósítása a pedagógusok, a munkaközösségek, diákönkormányzat és a külső partnereink bevonásával történt. Az intézmény nevelési-oktatási céljai határozták meg a módszerek, eljárások kiválasztását, alkalmazását. Az intézményi pedagógiai folyamatok (például tanévre, tanulócsoportra tervezett egymásra épülő tevékenységek) a személyiség- és közösségfejlesztést, az elvárt tanulási eredmények elérését, a szülők, tanulók és munkatársak elégedettségét és a fenntartói elvárások teljesülését szolgálták. Az éves tervek és beszámolók egymásra épültek. A tanév végi beszámolók megállapításai alapján történtek a következő tanév tervezései. A teljes pedagógiai folyamat követhető volt a tanmenetekben, az e-naplókban, valamint a tanulói produktumokban.

3 Ellenőrzés A tanulási eredményeket az intézmény folyamatosan követte, elemezte, szükség esetén korrekciót hajtott végre.

4 Értékelés Az intézményi önértékelési csoport ebben a tanévben is végezte munkáját. Az intézményben folyó nevelési-oktatási munka alapjaként a tanulók adottságainak, képességeinek megismerésére vonatkozó mérési rendszer működött a Mérési munkaterv alapján. 2. Személyiség- és közösségfejlesztés A figyelem középpontjában a tanulók kulcskompetenciáinak fejlesztése állt. A pedagógusok módszertani kultúrája kiterjedt a személyes és szociális képességek fejlesztésére. Az intézmény vezetése és érintett pedagógusa információkkal rendelkezett minden tanuló szociális helyzetéről.

5 A kiemelt figyelmet igénylő tanulók mindegyikénél rendelkeztek a pedagógusok megfelelő információkkal, és alkalmazták azokat a nevelő, fejlesztő és oktató munkájukban. Az intézmény támogató rendszert működtetett: - Felzárkóztatást célzó egyéni foglalkozást szervezett - Kapcsolatot tartott fenn valamely szakmai támogató hálózattal. Az intézmény pedagógusai az intézmény pedagógiai programjával összhangban alkalmaztak korszerű nevelési - oktatási módszereket, eljárásokat, technikákat használták a tanulás tanításának módszertanát.

6

7 A tanulók közötti, valamint a tanulók és pedagógusok közötti kapcsolatok jók.

8

9 Az intézmény gondoskodott a pedagógusok, valamint a tanulók közötti folyamatos információcseréről és együttműködésről. Az intézmény közösségi programokat szervezett. Közösségi programokat szervezett a diákönkormányzat kiemelve a pályaválasztással kapcsolatos feladatot.

10

11

12 A szülők a megfelelő kereteken belül részt vettek a közösségfejlesztésben.

13 3., Eredmények Az intézmény pedagógiai programjának egyik prioritása a tanulás-tanítás eredményessége volt.

14

15 Az országos kompetenciamérésen az intézmény tanulóinak teljesítményszintje évek óta (a háttérváltozók figyelembe vételével) a jó eredményt megtartja. 4., Belső kapcsolatok, együttműködés, kommunikáció A pedagógusok szakmai csoportjai maguk alakították ki működési körüket, önálló munkaterv szerint dolgoztak. A munkatervüket az intézményi célok figyelembe vételével határozták meg. A munkaközösségek bevonásával történt a pedagógiai folyamatok megvalósításának ellenőrzése, értékelése. Az intézményben rendszeres, szervezett volt a belső továbbképzés támogatása és hatékony az információáramlás és a kommunikáció. Az intézmény élt az információátadás szóbeli, digitális és papíralapú eszközeivel. Az intézmény munkatársai számára biztosított volt a munkájukhoz szükséges információkhoz és ismeretekhez való hozzáférés. Az értekezletek összehívása célszerűségi alapon történt, résztvevői a témában érdekeltek voltak.

16 A munka értékelésével és elismerésével kapcsolatos információk szóban vagy írásban folyamatosan eljutottak a munkatársakhoz. 5., Az intézmény külső kapcsolatai Az intézmény pedagógiai programjával összhangban a vezetés irányításával megtörténtek a külső partnerek azonosítása, köztük a kulcsfontosságú partnerek kijelölése. A külső partnerek köre ismert volt az intézmény munkavállalói számára. Az intézmény a helyben szokásos módon tájékoztatta külső partnereit (az információátadás szóbeli, digitális vagy papíralapú). A partnerek tájékoztatását és véleményezési lehetőségeinek biztosítását folyamatosan felülvizsgáltuk, visszacsatoltuk és fejlesztettük. 6., A pedagógiai munka feltétele Tárgyi, infrastrukturális feltételek Az intézmény rendszeresen felmérte a pedagógiai program megvalósításához szükséges infrastruktúra meglétét, jelezte a hiányokat a fenntartó felé. A pedagógiai program környezeti nevelésről szóló fejezetében rögzített elvek és szempontok szerint tervezte és valósította meg a megfelelő tárgyi környezet kialakítását. A környezetvédelmi szempontok megvalósulását folyamatosan ellenőriztük. Az intézmény az IKT eszközeit rendszeresen alkalmazta a nevelő-oktató munkájában, az eszközök kihasználtsága, tanórán való alkalmazásuk nyomon követhető volt.

17

18 Személyi feltételek Az intézmény rendszeresen felmérte a szükségleteket, reális képpel rendelkezett a nevelő-oktató munka humánerőforrás szükségletéről. A humánerőforrás szükségletben bekövetkező hiányt, a felmerült problémákat idejében jelezte a fenntartó számára. A pedagógiai munka megszervezésében, a feladatok elosztásában a szakértelem és az egyenletes terhelés kiemelt hangsúlyt kapott. A pedagógusok végzettsége, képzettsége megfelelt a nevelő - oktató munka feltételeinek, az intézmény deklarált céljainak. A vezetők felkészültek a pedagógiai munka irányításának, ellenőrzésének feladataira. Szervezeti feltételek Az intézmény alkalmazotti közösségének munkájára, együttműködésére a magas szintű belső igényesség, hatékonyság volt a jellemző. Az intézmények munkatársai a továbbképzések tapasztalatait megosztották egymással, belső továbbképzési konzultációs programokat szerveztek. Az intézmény rendelkezik továbbképzési programmal, melynek elkészítése a munkatársak bevonásával, az intézményi szükségletek és az egyéni életpálya figyelembe vételével történt. Az intézmény számára fontosak a hagyományai, azok megjelennek az intézmény alapdokumentumaiban, tetten érhetők a szervezet működésében, és a nevelő-oktató munka részét képezték az idei tanévben is.

19

20

21 7., A Nemzeti alaptantervben megfogalmazott elvárásoknak és a pedagógiai programban megfogalmazott intézményi céloknak való megfelelés Az intézmény pedagógiai programja koherens a Nemzeti alaptantervvel. A pedagógiai program a jogszabályi és tartalmi elvárásokkal összhangban fogalmazza meg az intézmény sajátos nevelési-oktatási feladatait, céljait. Tiszafüred, június 16. iskolavezetés

22 Bán Zsigmond Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda Tiszafüred Diákönkormányzat as tanév tevékenységei Diákönkormányzat elnöke: Juhász Kinga 8. osztályos tanuló Diákönkormányzat titkára: Pálfi Petra 8. osztályos tanuló Diákönkormányzat munkáját segítő pedagógus: Jeczó Renáta

23 Az új tanév tevékenységeit az alakuló értekezlet megtartásával kezdtük, ahol megszavaztuk a régi tisztviselők folytatásos pozícióját. Megvitattuk és elfogadtuk a munkatervet. Szeptember 14-én Tiszafüredre érkezett a díszkötéses Szentírás, az ünnepi istentiszteleten a diákönkormányzati tagok is képviseltették magukat. Szeptember 29-én A magyar népmese napja alkalmából alsó és felső tagozaton egy-egy DÖK képviselő mesét olvasott fel a diákoknak.

24 Október 1-jén a Zene világnapján rajzkiállítást szerveztünk. Október 4-én diákönkormányzatunk alsós tagozatosai Kis kedvenceink az iskolában fotókiállítást szerveztek. Az októberi nemzeti ünnepeinken is képviseltették magukat a diákönkormányzati tagok. (Október 6. és 23.)

25 Október 24-én az Origami világnapján Mindenki csak egyet! kiállítást szerveztünk. November végén kihirdetésre került az adventi verseny, amely most két részből állt: Karácsonyi üdvözlőlap- és Karácsonyi díszek készítő verseny. Majd kidíszítettük az iskola folyosóit.

26 Decemberben hozzánk is ellátogatott a Mikulás, osztályonként külön-külön mindenki rendezett egy kis bulit. Decemberben kiállítottuk a meghirdetett versenyre beérkező pályamunkákat. Karácsonyi üdvözlőlapok:

27 Karácsonyfadíszek:

28 Díjazás, ajándékátadás: A Karácsonyi délelőttön több osztály is adventi műsorral készült.

29 Az idei tanévben is, februárban megrendezésre került a Farsang, melynek szervezését már januárban megkezdtük. Dekorációk készítése, tombolaajándékok begyűjtése, osztályprodukciók betanulása.

30

31 Március 15-én iskolánk tornatermében előadott ünnepi műsorban néhány DÖK tag is szerepelt. Áprilisban a Költészet napja alkalmából megrendezett Vers napja városi programon iskolánk tanulói is képviseltették magukat, ahol a negyedik évfolyamos diákönkormányzati tagok is szavaltak egy-egy számukra kedves költeményt.

32 Április 29-én a Nemzetközi Táncnap alkalmából házi táncbemutatót rendeztünk. Május elején az Anyák napi osztályünnepségen az alsó évfolyamos DÖK tagok is részt vettek.

33 Májusban elkezdődtek a várva várt osztálykirándulások.

34 Június 15-én került megrendezésre a diákönkormányzat által szervezett gyereknap.

35 A tanévzáró ünnepségen a diákönkormányzat elnöke és titkára elbúcsúzott tanáraiktól, iskolatársaktól és az elmúlt nyolc évtől. Tiszafüred, június 20. Készítette: Jeczó Renáta DÖK munkáját segítő pedagógus

36 Hitéleti alkalmaink a as tanévben

37 Intézményünk vezérigéje a as tanévben: "A bölcsesség kezdete az Úrnak félelme, és a Szentnek megismerése ad értelmet." (Példabeszédek könyve 9,10) Most is mindenekelőtt hálás szívvel köszönjük meg Istennek az egész tanév során tapasztalt jelenlétét, vezetését. Köszönjük tanítását, az alkalmakat, a lehetőségeket. ~ Az előző évekhez hasonlóan, az új tanévet megelőző szünidőben /az első és az utolsó hetében/ hittanos játéknapokat tartottunk. Sokat játszódtunk, beszélgettünk. Jókedvvel teli, tartalmas napokat töltöttünk együtt.

38 ~ Az új tanévre való előkészületek fontos része volt a tantermek, folyósok igékkel való díszítése. ~ Ebben a tanévben is iskolánk fontos eseménye volt a tanévnyitó istentisztelet, amely keretében az elsősök fogadalmat tettek, tanító néniik imádságban kérték Isten jelenlétét, áldását, vezetését, gondviselő szeretetét kicsiknagyok életében, munkájában, tanulásában. ~ A hittanórákon valamennyi diák nagyon aktív volt. Ügyesen dolgoztak. Sokat beszélgettünk. Sokat kérdeztek, elmondták gondolataikat. Minden óra elején a közös ima elmondása után egy-egy diák /akinek a nevét kihúztuk / imádkozott saját szavaival. Gyakran imádkozott egy-egy csoport nagy része a hittanórák folyamán, megfogalmazva saját gondolataikat, kérdéseiket, kéréseiket.

39 Főleg a tanév első felében, voltak összefoglaló, gyakorló KIPes hittanóráink. Nagyon örültek a gyerekek, amikor az udvaron tartottuk meg a hittanórát, vagy amikor játékosan gyakoroltuk a tanultakat.

40 ~ Hétkezdő áhítatokon vettünk részt. A téli hónapokban hétfő reggelenként az 5-8. osztályos diákjainkkal, keddenként az alsósokkal mentünk át reggeli áhítatra a gyülekezeti terembe. A többi hónapban pedig mindnyájan a templomban tartott reggeli áhítatotokon imádkoztunk, hallgattuk az Igét, énekeltünk. Minden közös áhítaton egy-egy diák imádkozott az úrasztalnál. A hét folyamán ebben a tanévben is a tanítók, tanárok tartottak néhány perces áhítatot egy-egy osztálynak. Továbbra is több osztályban beszélgetés alakult ki az ige kapcsán. A gyerekeknek vannak kérdéseik, gondolatok fogalmazódnak meg bennünk, amiket megosztanak az osztálytársaikkal, a tanárokkal. ~ Kisebb-nagyobb csoportban, illetve egyéni beszélgetések zajlottak. ~ A gyermek istentiszteletek szeretetvendégséggel zárultak. A süteményeket a gyerekekkel készítettük el.

41 ~ Ebben az évben is voltunk az Adventi Szavaló- és Dicséreténeklő Országos versenyen a Kunhegyesi Református Általános Iskolában, november 25-én. Nagyon ügyesek voltak a diákjaink, szép eredményeket értek el! ~ Ünnepi alkalmak - Minden egyházi ünnepünkre komolyan, méltóképpen, örömmel készültünk ebben a tanévben is, diákok, felnőttek egyaránt. ~ November 28-án délután tartottuk a Gyertyagyújtás ünnepét az iskola előtt felállított karácsonyfánál - áhítat, ének, vers.

42 ~ Az adventi vasárnapokon az óvodások, alsós, felsős diákjaink színvonalas műsorukat mutattak be a gyülekezeti teremben. ~ Immánuel Velünk az Isten szép, nagyon színvonalas karácsonyi műsorok kerültek bemutatásra december 21-én iskolánk tornatermében. ~ Intézményi bibliaórák - Havonta tartottunk bibliaórát. ~ Faliújságok - Ebben a tanévben is szívesen dolgoztak a diákok és munkájuk eredményét megtekinthettük a két faliújságon (ünnepeinkhez kapcsolódó bibliai történetek, rajzok, feladatlapok, aranymondások ).

43 ~ Adni jó! adománygyűjtés. - Az idén is bekapcsolódtunk a Kárpát-medencei Református Oktatási Alap adománygyűjtésébe. A gyerekekkel több heten keresztül apró süteményeket készítettünk nagy örömmel és lelkesedéssel. A befolyt összeget átutaltuk a Magyarországi Református Egyház számlájára. ~ És látta Isten, hogy ez jó. - a Teremtés hete / reggeli áhítatok témája; beszélgetés; faliújság / - szeptember ~ Nyitott szívvel, szemmel, füllel Hallássérültek világnapja szeptember 27. /beszélgetés / Fehér bot napja október 15. /beszélgetés/ Fogyatékos emberek nemzetközi napja december 3. /beszélgetés/ Az Úrra tekintek szüntelen. (Zsoltárok 16,8) Tiszafüred, június 16. Liszka Noémi Ildikó vallástanár lelkész

44 2017/2018 tanév Beszámoló A művészeti oktatásra az általános iskolai kötelező órákon kívül lehetett jelentkezni, ugyanúgy mint az eddigi évekhez hasonlóan. Általában délutáni órakeretben történt a képzés. Ezalól kivétel a 4.évfolyam náluk kedden délelőtt volt művész képzés. Bizonyos osztályoknál (1-6. évfolyamig pedig 2 óra párosítva volt a testnevelés a társastánccal. Ezt a tanévet Kerekes Gábor Imre új kollégánkkal kezdtük meg, aki a képzőművészeti tanszakon - grafikát, vizuális alkotó gyakorlatot és grafika műhelygyakorlat rejtelmeibe vezette be diákjait. Képzőművészeti ág tanszakán elindult a kerámia Szávoszt Katalin tanárnőnél 30 fővel 2 csoportban, Vincze Zita tanárnőnél tűzzománc 44 fővel 3 csoportban és a festészet Kerekes Gábor Imre vezetéséve 49 fővel 3 csoportban. Táncművészeti ágon pedig a társastánc tanszak Gyarmati Viktória tanárnőnél 82 fővel 6 csoportban. Nagy sajnálatunkra 2 tanszakot ebben a tanévben is szüneteltetni kellett ez a két tanszak a színjáték és a fotó- média. Év közben 6 tanulóval bővültek a csoportok, 8 tanuló jogviszonya került szüneteltetésre illetve törlésre szülői kérésre vagy intézmény váltás miatt. A as tanévben művészeti alapvizsgát táncművészeti ág társastánc tanszakán 4 tanuló tett. Mindenki jeles eredménnyel vizsgázott. A kezdeti nehézségek ellenére minden pedagógus. rendszeresen használta a mozanaplót. Ez a tanév nem csak a mozanapló bevezetésével és új kolléga érkezésével volt más, mint az előző évek. Új helyet kaptunk a kisművészek oktatására. A tehetséggondozó központba 3 tanszak költözött a festészet, a tűzzománc és a társastánc. Minden tanszak külön teremben végezhette munkáját. A diákok nagyon örültek az új műhelyeknek és a próbateremnek, mert kiléphettek az iskola kapunk és egy teljesen új környezetben végezhették alkotói munkájukat. A kis művészek átjárását pedaszisztensek segítették. Köszönjük a munkájukat. Diákjain és pedagógusaink ebben a tanévben is nagyon szoros munkarendet tudhatnak maguk mögött. I félév: október 6. Az október 6-ai műsor betét zenéjére tánccal készült a 4. osztályos társastánc tagozatos diákok.

45 2017. november 14-én kirándulást szerveztünk a festészet és kerámia tanszakos diákjaink számára, akik Budapesten megtekinthették Szávoszt Katalin tanárnőnk önálló kiállítását november 23. Mesetár bemutatkoztak a tánctagozat első és második évfolyamos diákjai november 28. Reformáció 500 képzőművészeti kiállítás

46 2017. december 12-én a társastánc tanszak diákjai Budapesten a Magyar Táncművészeti Egyetem házi színpadán tekinthették meg a Diótörő balett előadást december 15. Karácsonyi műsor Félévi vizsga, kiállítás:

47 II. Félév: Kft február 2. - Pecasuli-Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Sütő Áron - 3. hely, Nagy Csanád - különdíj március 8. Alkotói pályázat díjátadó ünnepség Megrendezésre került az Országos Fa Alkotói pályázat, amin 9 intézményből érkeztek munkák festészet, kerámia és tűzzománc alkotások. A pályázatra intézményünkön kívül összesen 150 pályamunka érkezett. Országos Alkotói pályázat nyertesei: Festészet tanszak: Kócs Martin György - 1. hely, Garai Dominika - 2. hely, Márkus Boglárka - különdíj, Papp Titanilla - 1. hely, Novák Vivien Lili - 3. hely, Bán Liza - 1. hely, Böde Bence Különdíj Kerámia tanszak: Szele Gábor Dániel, Krancziczki Lóránt Mór, Fehérvári Virág, Tűzzománc tanszak: Hegedüs Dorka, Novák Balázs, Fodor Laura Dorina, Vásári Péter

48 2018. április 8. Revolution Dance Cup TAVASZI KUPA 2 ezüst és 4 bronz minősítés

49 2018. április 15 - Európai királyok és királynők - Verseghy Ferenc Könyvtár Vincze Tamás Dominik - 1. hely

50 2018. május A természet operaháza Tisza-tavi fesztivál Nagy Zsombor - 1. hely, Garai Dominika - 2. hely, Juhász Viktória különdíj május 27. Városi gyereknap

51 2018. június 2. Évvégi kiállítás Festészet tanszak:

52 Tűzzománc tanszak: Kerámia tanszak:

53 Művészeti alapvizsga Társastánc tanszak Állandó kiállítás nyílt képzőművész tanáraink munkáiból:

54 2018 júius 15 DÖK-nap /Flassmob Házi táncverseny: Táncvilágnapoja alkalmábó készített rajzok

55 A nyár sem fog munka nélkül telni. A szünet második hetében festészet tábort, negyedik hetében pedig tánctábort szervezünk diájkaink számára. A nevelőtestület tagjai komolyan végezték munkájukat, legyen az ünnepnap vagy szabadnap. Mindig van, volt valaki, aki elvállalja a külön díjazással nem járó közreműködést. A nyárra kívánok mindenkinek sok pihenést, feltöltődést, hogy a es tanévet ujjult erővel tudjuk kezdeni. Tiszafüred, június 19. Gyarmati Viktória Munkaközösség-vezető Bán Zsigmond Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda

56 Tiszafüred Környezeti nevelés megvalósított tevékenységei 2017/ 2018-as tanév Saját környezet kialakítása (osztálytermek, folyosók, tornaterem, öltözők, folyosói szekrények)

57 Az Európai autómentes nap alkalmából figyelemfelhívó plakátokat készítettünk környezetismeret órán. Kreatív alkotások őszi termésekből.

58 Mindig figyelünk a higiéniára, október 15-én a Kézmosás világnapját is megtartottuk. Egészségmegőrzés fogorvosi-, gyermekorvosi szűrések minden évfolyamon.

59 Hóember építés téli szabadidőeltöltés

60 A hagyományosan megrendezésre kerülő ovis-iskolai közös sport délelőtt idén sem maradt el. Üzemlátogatáson jártunk az NHSZ Tisza Nonprofit Kft. tiszafüredi telephelyén.

61 Energiatakarékossági világnap alkalmából figyelemfelhívó plakátokat készítettek diákjaink. Víz világnapja alkalmából csoportmunkában készültek a plakátok.

62 Tisza parti séta alkalmából gyűjtött természetes anyagokból házikó építése. Többször rendeztünk a tanév során sportdélutánokat, főként futballmérkőzéseket osztályok között.

63 A délutáni szabadidőt az iskolánk játszóterén töltik a gyerekek.

64 Rossz idő esetén is hasznosan töltik a gyerekek a szabadidőt.

65 Különböző szervezett túrákon is részt vesznek tanulóink.

66 Iskolánk tankertjének gondozása egész éves feladat.

67 Tiszafüred, június 20. Készítette: Jeczó Renáta

68 Mérés értékelés 2017/2018 Iskolánkban, ebben a tanévben két évfolyamon került bevezetésre a mérési rendszer. A harmadik és az ötödik osztályokban. Mindkét évfolyamon készségek mérése történt meg: olvasáskészség, íráskészség és műveleti sebesség. Néhány eredmény: 3.a osztály műveleti sebesség Szeptemberben 3 olyan gyermek volt, akinek volt országos átlag fölötti teljesítménye, de egy gyerek sem volt olyan, aki mind az 5 területen átlag fölötti eredményt ért volna el. Áprilisra 7 gyermeknek mind az 5 terület országos átlag fölé került. És csak 2 gyermek maradt mindenből átlag alatt. Írás: 3. a íráskészség ápr. Barna Ramóna ,6 Előkészítő szint!!! Horváth Botond Optimális szint Kiss Edina ,4 Előkészítő szint!!! Kovács Csongor ,8 Optimális szint Kovács Evelin ,2 Optimális szint Márkus Boglárka Kezdő szint!!! Novák Benedek Előkészítő szint!!! Sánta Laura ,4 Optimális szint

69 Szalontai Bendegúz ,6 Kezdő szint!!! Szarka Zoltán ,2 Kezdő szint!!! Száva Balázs ,8 Előkészítő szint!!! Szegedi József Kezdő szint!!! Vaszil Csaba ,2 Optimális szint Böde Martin Kezdő szint!!! 5 fokú skálán 5 elérhető szintet állít a gyermekek elé: előkészítő, kezdő, haladó, befejező, optimális szintekre, éves korra csak a befejező szintet elért eredmény fogadható el. Szeptemberben csak előkészítő és kezdő szinten voltak a gyerekek. Áprilisra 4fö maradt előkészítő szinten, 5fö Optimális szintig is eljutott. 3.b Műveleti sebesség Szeptemberben 6 gyermek ért el átlag fölötti eredményt legalább egy területen, ez a szám áprilisra 16ra emelkedett. Írás: 3. b íráskészség ápr. Cseh Levente ,5 Kezdő szint!!! Csengeri Dorina 96 19,2 Előkészítő szint!!! Csukor Fanni ,6 Előkészítő szint!!! Irházi Panka ,4 Előkészítő szint!!!

70 Kiss Blanka Előkészítő szint!!! Kiss Kincső ,6 Előkészítő szint!!! Kovács Kata ,6 Előkészítő szint!!! Krancziczki Lóránt Mór ,4 Előkészítő szint!!! Nemes Martin Lajos Előkészítő szint!!! Oszlányi Enikő ,2 Optimális szint Puczik Norbert ,8 Kezdő szint!!! Soós Róbert Noel ,2 Előkészítő szint!!! Szabó Áron ,4 Kezdő szint!!! Szabó Lukács Ákos ,2 Előkészítő szint!!! Tihanyi Olivér ,2 Kezdő szint!!! Ugrai Kata ,8 Előkészítő szint!!! Varga Ramóna ,2 Előkészítő szint!!! Gali Viven ,4 Kezdő szint!!! Ujlakán Nándor ,2 Előkészítő szint!!! Szeptemberben mindenki előkészítő szinten volt, áprilisra 5 kezdő szintű és egy optimális szintű gyermekünk is lett. 5.a Írás Szeptemberben előkészítő, kezdő, haladó, befejező szinten voltak gyermekek, áprilisra 1 gyermek kezdő és 16 fő elérte az optimális szintet. 5.a íráskészség ápr. Percenként Név A leírt betük száma leírt betük száma Készségszint Ambrus K ,6 Haladó szint!!! Bocsi M Optimális szint Domán D ,4 Haladó szint!!! Fekete B Optimális szint Gyöngy L ,6 Haladó szint!!! Jóvér L ,6 Optimális szint Kovács B Optimális szint Kovács K ,2 Optimális szint Magyar M Optimális szint

71 Medve M Optimális szint Nagy M. S ,5 Kezdő szint!!! Novák V ,6 Befejező szint Pap Amarilla Optimális szint Papp Alexandra ,2 Optimális szint Polyák D ,6 Optimális szint Szabó J ,2 Befejező szint Szegedi E ,6 Optimális szint Szentjobbi E ,2 Optimális szint Szitai R Haladó szint!!! Tihanyi Z ,6 Optimális szint Trungel B ,8 Optimális szint Tusz B Optimális szint Vadász I ,6 Optimális szint 5.b Írás Szeptemberben előkészítő, kezdő, haladó szinten, áprilisra 8 optimális szintre került. Név A leírt betük száma 5.b írás készség 2018.ápr. Percenként leírt betük száma Készségszint Balogh Dzs ,2 Előkészítő szint!!! Budai B ,6 Optimális szint Fehér A Befejező szint Fekete B ,4 Előkészítő szint!!! Galyas P ,2 Optimális szint Illés Dzs ,4 Optimális szint Ivádi B Haladó szint!!! Kiss I ,2 Kezdő szint!!! Kiss S Haladó szint!!! Laki V Optimális szint Szűcs M. S ,8 Optimális szint Varga D Haladó szint!!! Barna Cs Kezdő szint!!!

72 Farkas M ,8 Előkészítő szint!!! Máté V Optimális szint Rácz I ,8 Optimális szint Zsiga R ,2 Optimális szint Készitette: Nagyné Oláh Ildikó

73 Bán Zsigmond Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda Partneri kapcsolatok a munkaterv mellékleteként szolgáló beszámoló 2017/2018-as tanév Intézményünk a feladatok elvégzése, a gyermekek egészségügyi, gyermekvédelmi és szociális ellátása, valamint a beiskolázás érdekében és egyéb ügyekben rendszeres kapcsolatot tart fenn más intézményekkel, cégekkel, szervezetekkel. Tiszántúli Református Egyházkerület

74 Tiszafüredi Református Egyházközség:

75

76 Tiszafüred Város Önkormányzata

77 Tiszafüredi Városi Könyvtár és Információs Központ Pedagógiai Oktatási Központ Oktatási Hivatal

78 KIP - szakmai napok

79 Városi Főnix TV Kis Pál Múzeum Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Tiszafüredi Járási Hivatal Járási Gyámhivatala Tiszamenti Regionális Vízművek

80 NHSZ Tisza Nonprofit Kft FeHoVa Tisza-tavi Sporthorgász K. N. Kft. Nemzeti Kft.

81 Tiszafüredi Rendőrkapitányság Platán Nyugdíjas Otthon Gyermekorvosi Rendelő, Védőnői Szolgálat, Kuthy Elek Egészségügyi Intézmény Fogászata

82 Fekete László Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola Kovács Pál Művelődési Központ

83 Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Az országban működő középiskolák Az országban működő általános iskolák

84 Vodafone Digitális Program Tiszafüred, június 16. iskolavezetés

2017/2018 tanév. Beszámoló

2017/2018 tanév. Beszámoló 2017/2018 tanév Beszámoló A művészeti oktatásra az általános iskolai kötelező órákon kívül lehetett jelentkezni, ugyanúgy, mint az eddigi évekhez hasonlóan. Általában délutáni órakeretben történt a képzés.

Részletesebben

BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA,

BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA, BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS ÓVODA BESZÁMOLÓ TISZAFÜRED 2016-2017. 1., Pedagógiai folyamatok Tervezés A tervek elkészítése a nevelőtestület bevonásával történt,

Részletesebben

Hitéleti alkalmaink a as tanévben

Hitéleti alkalmaink a as tanévben Hitéleti alkalmaink a 2017-2018-as tanévben Intézményünk vezérigéje a 2017-2018-as tanévben: "A bölcsesség kezdete az Úrnak félelme, és a Szentnek megismerése ad értelmet." (Példabeszédek könyve 9,10)

Részletesebben

Hitéleti alkalmaink a es tanévben

Hitéleti alkalmaink a es tanévben Hitéleti alkalmaink a 2016-2017-es tanévben Intézményünk vezérigéje a 2016-2017-es tanévben: "Bölccsé teszlek, és megtanítalak, melyik úton kell járnod. Tanácsot adok, rajtad lesz a szemem" - ígéri Isten

Részletesebben

HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR

HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR 2017-2018 "A bölcsesség kezdete az Úrnak félelme, és a Szentnek megismerése ad értelmet." (Példabeszédek könyve 9,10) Ebben a tanévben is kérjük Isten segítségét, vezetését

Részletesebben

Hitéleti alkalmaink a os tanévben

Hitéleti alkalmaink a os tanévben Hitéleti alkalmaink a 2015-2016-os tanévben Intézményünk vezérigéje a 2015-2016-ös tanévben: Urunk, örüljenek és örvendezzenek benned mindazok, akik Téged keresnek. (Zsoltárok 40,17) ~ A tanévet megelőző

Részletesebben

BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA,

BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA, BÁN ZSIGMOND RFEORMÁTUS ÁLTALÁMOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS ÓVODA BESZÁMOLÓ TISZAFÜRED 2016-2017. 1., Pedagógiai folyamatok Tervezés A tervek elkészítése a nevelőtestület bevonásával történt,

Részletesebben

HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR

HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR 2016-2017 "Bölccsé teszlek, és megtanítalak, melyik úton kell járnod. Tanácsot adok, rajtad lesz a szemem" - ígéri Isten (Zsoltárok 32,8) Ebben a tanévben is kérjük Isten

Részletesebben

HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR

HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR HITÉLETI, MISSZIÓI ESEMÉNYNAPTÁR 2014-2015 Vezess hűségesen, és taníts engem, mert Te vagy szabadító Istenem, mindig Benned reménykedem. (Zsoltárok 25,5) Ebben a tanévben is kérjük Isten segítségét, vezetését

Részletesebben

HITÉLETI ESEMÉNYNAPTÁR

HITÉLETI ESEMÉNYNAPTÁR HITÉLETI ESEMÉNYNAPTÁR Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Szeresd felebarátodat, mint magadat. (Máté 22, 37.39) Ebben a tanévben is kérjük Isten segítségét,

Részletesebben

Hitéleti alkalmaink a ös tanévben

Hitéleti alkalmaink a ös tanévben Hitéleti alkalmaink a 2014-2015-ös tanévben Intézményünk vezérigéje a 2014-2015-ös tanévben: Vezess hűségesen, és taníts engem, mert Te vagy szabadító Istenem, mindig Benned reménykedem. /Az új tanév első

Részletesebben

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2012. augusztus 21. kedd 9 00 Alakuló értekezlet 2012. augusztus 22-24. szerda-péntek Gólyatábor ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2012. augusztus 24. péntek 9 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE

A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE A tanév rendje: A 2018/19-ES TANÉV FELADATTERVE A 2018/2019. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő), az utolsó tanítási napja 2019. június 14. (péntek). Az őszi szünet előtti

Részletesebben

Tóvárosi Általános Iskola

Tóvárosi Általános Iskola Tóvárosi Általános Iskola 2009/2010-es tanév munkaterve A tantestület 2009. augusztus 31-én tartott értekezletén elfogadta. Pokrovenszki László igazgató 2009/2010-es tanév rendje A tanév 2009. szeptember

Részletesebben

A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER

A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER 8. osztályok 1. (hétfő) 7.45 ELSŐ TANÍTÁSI NAP 8. (hétfő) 17.00 Szülői értekezlet alsó tagozat 11. (csütörtök) 16.30 Szülői Munkaközösségi értekezlet 15.

Részletesebben

Alakuló értekezlet Munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás Munkaközösségi megbeszélések

Alakuló értekezlet Munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás Munkaközösségi megbeszélések AUGUSZTUS 21. 8 00 Vezetői értekezlet 26. 8 00 Alakuló értekezlet Munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás Munkaközösségi megbeszélések 27. 9 00 Javító vizsgák Tantermek rendezése Peringer Mónika 28-29. Tanév

Részletesebben

Kossuth Lajos Evangélikus. Általános Iskola ÉS. 2014/2015. munkaterve

Kossuth Lajos Evangélikus. Általános Iskola ÉS. 2014/2015. munkaterve Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA 2014/2015. munkaterve 1 2014/2015. tanév helyi rendje és munkaterve A tanév szorgalmi rendje: 2014.szeptember 1.(hétfő) - 2015. június

Részletesebben

DIÁKÖNKORMÁNYZAT MUNKATERVE

DIÁKÖNKORMÁNYZAT MUNKATERVE Centenáriumi Általános Iskola 1165 Budapest, Sasvár u. 101. DIÁKÖNKORMÁNYZAT MUNKATERVE 2018/2019 Készítette: Ónodiné Jenei Tímea Diákönkormányzatot segítő pedagógus I. Az iskola diákönkormányzata Tagjai:

Részletesebben

Az intézményi önértékelés és a tanfelügyeleti értékelés eredményei alapján. Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium

Az intézményi önértékelés és a tanfelügyeleti értékelés eredményei alapján. Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium 2017-2022 Az intézményi önértékelés és a tanfelügyeleti értékelés eredményei alapján Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium TERÜLET - 1. Pedagógiai folyamatok Tervezés: Az intézmény vezetése irányítja az intézmény

Részletesebben

A tanév helyi rendje 2014/2015.

A tanév helyi rendje 2014/2015. A tanév helyi rendje 2014/2015. AUGUSZTUS 21. 8 00 Vezetői 25. 8 00 Munkaközösségi Alakuló megbeszélések 27. 8 00 i tréning 27. 8 00 Javító vizsgák Tantermek rendezése Peringer Mónika 28. 8 00 Tanév előkészítő

Részletesebben

A tanév helyi rendje

A tanév helyi rendje A tanév helyi rendje 2016-17. AUGUSZTUS 16-17. 9 00 Vezetői 22. 8 00 Munkaközösségi Alakuló megbeszélések 25. 9 00 Javító vizsgák Tantermek rendezése Peringer Mónika 29-31. 8 00 Tanév előkészítése Iskolavezetés

Részletesebben

2017/2018. A Gulner Iskola helyi tanévi rendje

2017/2018. A Gulner Iskola helyi tanévi rendje 2017/2018. A Gulner Iskola helyi tanévi rendje Nap AUGUSZTUS 16-17. 9 00 Vezetői értekezlet 23. 8 00 Munkaközösségi Alakuló értekezlet megbeszélések 24. 9 00 Javító vizsgák Tantermek rendezése Peringer

Részletesebben

BELSŐ ELLENŐRZÉS ÜTEMTERVE

BELSŐ ELLENŐRZÉS ÜTEMTERVE Patay István Általános Iskola Nyírmada BELSŐ ELLENŐRZÉS ÜTEMTERVE (ÉVES TERVEZÉS) 2017/18-AS TANÉV BELSŐ ELLENŐRZÉS ÜTEMTERVE (1. félév) Helye: Patay István Általános Iskola Nyírmada Honvéd út 36-38. Ütemezés

Részletesebben

A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS

A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS 17. (hétfő) 9:00 alakuló értekezlet 18-31. munkaközösségi szakmai programok, tantermek dekorálása 24-26. DIFER mérés 26. tankönyvek átvétele 27. 7:00 szakmai

Részletesebben

Havi munkaterv: augusztus: Nap Óra Program Felelős 22. k. 9:00 Alakuló értekezlet igazgató 23.sz-31.cs. 9:00

Havi munkaterv: augusztus: Nap Óra Program Felelős 22. k. 9:00 Alakuló értekezlet igazgató 23.sz-31.cs. 9:00 Az őszi szünet 2017. október 30-ától 2017. november 3-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap 2017. október 27. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap 2017. november 6. (hétfő). A téli szünet

Részletesebben

A tanév helyi rendje

A tanév helyi rendje A tanév helyi rendje Időpont AUGUSZTUS 16-17. 9 00 Vezetői 22. 8 00 Munkaközösségi Alakuló megbeszélések 25. 9 00 Javító vizsgák Tantermek rendezése Peringer Mónika 29-31. 8 00 Tanév előkészítése Iskolavezetés

Részletesebben

Intézkedési terv Intézményi tanfelügyeleti látogatás után. Pusztakovácsi Pipitér Óvoda Intézmény OM azonosítója: Intézményvezető neve:

Intézkedési terv Intézményi tanfelügyeleti látogatás után. Pusztakovácsi Pipitér Óvoda Intézmény OM azonosítója: Intézményvezető neve: Intézkedési terv Intézményi tanfelügyeleti látogatás után Intézmény neve: Pusztakovácsi Pipitér Óvoda Intézmény OM azonosítója: 202461 Intézményvezető neve: Bendli Tiborné Intézményvezető oktatási azonosítója:

Részletesebben

ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2017/2018. tanév

ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2017/2018. tanév ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2017/2018. tanév Telephelyek Székhely Pedagógusok létszáma és végzettsége - 2 fő rajz - 1 fő drámapedagógus - 4 fő tánc Oktatott tantárgyak Összlétszám Csoportok száma - vizuális

Részletesebben

A 2018/2019. tanév rendje

A 2018/2019. tanév rendje A 2018/2019. tanév rendje A tanév, a szorgalmi idő (tanítási év) A 2018/2019. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő) és utolsó tanítási napja 2019. június 14. (péntek).

Részletesebben

Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola H 2750 Nagykőrös, Mentovich u (1) e)

Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola H 2750 Nagykőrös, Mentovich u (1) e) 23. (1) e) a nevelési-oktatási intézmény nyitva tartásának rendje, és az éves munkaterv alapján a nevelési évben, tanévben tervezett jelentősebb rendezvények, események időpontjai: A hatályos Szervezeti

Részletesebben

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2014. augusztus 21. csütörtök 9 00 ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE Együttes alakuló értekezlet Tűz és balesetvédelmi oktatás 2014. augusztus 22. péntek 8 00-12 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) be. IDŐPONTOK ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2013. augusztus 21. szerda 9 00 Együttes alakuló értekezlet 2013. augusztus 23-24. péntek-szombat TÁMOP 3.1.7 képzés / Hajdúszoboszló 2013. augusztus 23. péntek 9 00

Részletesebben

MUNKATERVI ÜTEMEZÉS Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény

MUNKATERVI ÜTEMEZÉS Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény Püspökladányi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény 4150 Püspökladány Bajcsy-Zs.u.3-5. MUNKATERVI

Részletesebben

Összefoglaló a Nagyjaink: Csukás István Meséi Alkotói Pályázatról

Összefoglaló a Nagyjaink: Csukás István Meséi Alkotói Pályázatról Összefoglaló a Nagyjaink: Csukás István Meséi Alkotói Pályázatról A verseny megrendezésének időpontja: 2019. 03. 05. rendező intézményének neve: szervezőjének neve, beosztása: Kerekes Gábor Imre, Művész

Részletesebben

Alsó tagozatos munkaközösség munkaterve 2017/2018. tanév

Alsó tagozatos munkaközösség munkaterve 2017/2018. tanév Alsó tagozatos munkaközösség munkaterve 2017/2018. tanév A 2017/2018. tanévben munkaközösségünk tagjai: Cseke Réka, Koszna Anita, Zipszer-Kiss Orsolya, Mészáros Zsuzsanna és. NEVELÉSI CÉLKITŰZÉSEINK -

Részletesebben

KOLOZSVÁR UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA. Programterv 2015/2016-os tanév 1155 BUDAPEST, KOLOZSVÁR U. 1.

KOLOZSVÁR UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA. Programterv 2015/2016-os tanév 1155 BUDAPEST, KOLOZSVÁR U. 1. KOLOZSVÁR UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA 1155 BUDAPEST, KOLOZSVÁR U. 1. Tel./Fax: 419-2413 ; 416-0437 e-mail: titkarsag@kolozsvariskola.hu Programterv 2015/2016-os tanév Szorgalmi idő: 2015. IX. 1.(kedd)- 2016.

Részletesebben

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet a 2016/2017. tanév rendjéről alapján Dátum Esemény Felelős 2016. Augusztus 24. (szerda) 9:00 óra 26. (péntek); 29. (hétfő)

Részletesebben

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet a 2016/2017. tanév rendjéről alapján Dátum Esemény Felelős 2016. Augusztus 24. (szerda) 9:00 óra 26. (péntek); 29. (hétfő)

Részletesebben

AUGUSZTUS SZEPTEMBER

AUGUSZTUS SZEPTEMBER 2017/2018-as tanév munkaterve Időpontok Programok AUGUSZTUS 2017.08.22. Javító vizsga 2017.08.28. Tankönyvosztás 2017.09. 01. 08.00 2017.09.04. 16:30 2017.09.13-14. 14.00-17.00-ig 2017.09.15-ig SZEPTEMBER

Részletesebben

A 2017/18-as tanév helyi rendje

A 2017/18-as tanév helyi rendje A 2017/18-as tanév helyi rendje Az első tanítási nap: 2017. szeptember 1. (péntek) Az utolsó tanítási nap: 2018. június 15. (péntek) Tanítási szünetek: Őszi szünet: 2017. október 30-tól november 3-ig tart.

Részletesebben

Eseménynaptár 2015/2016 tanév Időpont Megnevezés Felelős augusztus augusztus Tanévnyitó értekezlet

Eseménynaptár 2015/2016 tanév Időpont Megnevezés Felelős augusztus augusztus Tanévnyitó értekezlet Eseménynaptár 2015/2016 tanév Időpont Megnevezés Felelős 2015. augusztus 31. 9 00 2015. augusztus 31. 17 00 Tanévnyitó Tanévnyitó ünnepség 2015. szeptember 1. Első Tanítási nap osztályfőnökök 2015. szeptember

Részletesebben

A 2016/17. tanév munkaterve

A 2016/17. tanév munkaterve A 2016/17. tanév munkaterve Alakuló értekezlet Munkavédelmi oktatás Javítóvizsgák Tankönyvosztás Elsősök előkészítője Szakkörök szervezése Elsős szülői értekezlet Tanévnyitó ünnepély Tanévnyitó értekezlet

Részletesebben

A tanév helyi rendje

A tanév helyi rendje A tanév helyi rendje 2017/2018. tanév 1. A tanév rendje: 1.2. szorgalmi idő: 2017. szeptember 1-től 2018. június 15-ig a tényleges tanítási napok száma: 180 +6 tanítás nélküli munkanap I. félév: 2018.

Részletesebben

Feladatok havi ütemezése. 2018/2019. tanév

Feladatok havi ütemezése. 2018/2019. tanév Feladatok havi ütemezése 2018/2019. tanév SZEPTEMBER Dátum Nap Időpont Esemény Felelős Megjegyzés 3. hétfő 8:00 12:00 Tanévnyitó ünnepély Létszámegyeztetés Dr. Kunné Csobán Ilona osztályfőnökök 4. kedd

Részletesebben

FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018

FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018 FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018 Készítette: Dufla Ildikó munkaközösség vezető Taszár, 2017. szeptember 18. Helyzetelemzés: Felső tagozaton tanító szaktanárok: Osztályfőnök Christ Ildikó 6.a biológia,

Részletesebben

Az iskola nem az élet előszobája, hanem a való élet. Stephen Fry. Szász Endre Általános Iskola és Művészeti Iskola ALSÓ TAGOZATÁNAK MUNKATERVE

Az iskola nem az élet előszobája, hanem a való élet. Stephen Fry. Szász Endre Általános Iskola és Művészeti Iskola ALSÓ TAGOZATÁNAK MUNKATERVE Az iskola nem az élet előszobája, hanem a való élet. Stephen Fry. Szász Endre Általános Iskola és Művészeti Iskola ALSÓ TAGOZATÁNAK MUNKATERVE a 2018/2019-es tanévre Odor Zsuzsanna mkv. 1 A munkaközösség

Részletesebben

2011/2012-es tanév rendje

2011/2012-es tanév rendje 2011/2012-es tanév rendje A tanév 2011. szeptember 1-jétől (csütörtök) 2012. június 15-ig (péntek) tart. Az első félév: 2012. január 13-ig (péntek) tart. 2012. január 20-ig (péntek) értesítés az I. félévben

Részletesebben

RENDEZVÉNY. 2017/ szeptember 1 (péntek) június 15 (péntek) 180 tanítási nap

RENDEZVÉNY. 2017/ szeptember 1 (péntek) június 15 (péntek) 180 tanítási nap RENDEZVÉNYTERV 2017/2018. 2017.szeptember 1 () 2018. június 15 () 180 tanítási nap aug. 22-ig IDŐPONT RENDEZVÉNY Tankönyvek átvétele FELELŐS/ RÉSZTVEVŐ Nagyné Szabó Cecília aug. 23. Pedagógusok munkába

Részletesebben

KECSKEMÉTI BELVÁROSI ZRÍNYI ILONA ÁLTALÁNOS ISKOLA BÉKE ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA as TANÉV (Napokra lebontva tanítási nap)

KECSKEMÉTI BELVÁROSI ZRÍNYI ILONA ÁLTALÁNOS ISKOLA BÉKE ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA as TANÉV (Napokra lebontva tanítási nap) KECSKEMÉTI BELVÁROSI ZRÍNYI ILONA ÁLTALÁNOS ISKOLA BÉKE ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA 201819as TANÉV (Napokra lebontva 181 tanítási nap) HÓNAP NAP TANÍTÁSI NAP 2018 AUGUSZTUS ESEMÉNYEK (RENDEZVÉNYEK, ÜNNEPÉLYEK)

Részletesebben

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010 SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010 Összeállította: Dr. Sipos Ibolya igazgató A TANÉV RENDJE A 2009/2010. tanévben 183 tanítási nap van. Első tanítási nap: 2009. szeptember

Részletesebben

Beszámoló Hitéleti alkalmaink a 2013-2014-es tanév első félévében

Beszámoló Hitéleti alkalmaink a 2013-2014-es tanév első félévében Beszámoló Hitéleti alkalmaink a 2013-2014-es tanév első félévében Reggeli áhítatok Szeptember-októberben minden osztály hétfőn reggel közös áhítaton vesz részt a templomban, majd tavaszig hétfőn reggel

Részletesebben

GYÓGYPEDAGÓGIAI MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE

GYÓGYPEDAGÓGIAI MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE GYÓGYPEDAGÓGIAI MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2011/2012 Készítette: Jantek Lászlóné mkv. Jóváhagyta: Kiss Péterné ig. Munkaközösség tagjai: Bárányné Szaxon Szilvia Jantek Lászlóné Halász Lászlóné ŐSZI IDŐSZAK:

Részletesebben

(Szentgyörgyi Albert) 2017/2018. tanév helyi rendje (2017. szeptember augusztus 31.) Készült a 14/2017. (VI. 14.) EMMI rendelet alapján

(Szentgyörgyi Albert) 2017/2018. tanév helyi rendje (2017. szeptember augusztus 31.) Készült a 14/2017. (VI. 14.) EMMI rendelet alapján Kisfaludy Utcai Tagiskola Kaposvár Ahogyan ma tanítunk, olyan lesz a holnap (Szentgyörgyi Albert) 2017/2018. tanév helyi rendje (2017. szeptember 01-2018. augusztus 31.) Készült a 14/2017. (VI. 14.) EMMI

Részletesebben

Tagintézményünk éves programja

Tagintézményünk éves programja Tagintézményünk éves programja Tanítási napok száma: 181 nap DÁTUM TÉMA FELELŐS AUGUSZTUS 23. - 9.00 Alakuló értekezlet tagintézmény-vezető 28. -30. 8.00 Javító- és osztályozóvizsga Barta E. Tóth A. Kiss

Részletesebben

PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA. 2014/2015. évi munkaterve

PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA. 2014/2015. évi munkaterve A SZEGEDI ÉS TÉRSÉGE EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA 2014/2015. évi munkaterve Feladat Határidő Alakuló éretekezlet 2014. augusztus 21. 08.30 Javítóvizsga 2014. augusztus

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2013/2014-as TANÉVRE

ESEMÉNYNAPTÁR a 2013/2014-as TANÉVRE Kecskeméti Széchenyivárosi Általános Iskola Móra Ferenc Általános Iskolája 6000. Kecskemét, Forradalom u. 1. Tel.: 76/488-762 Fax.:76/508-309 E-mail: moraisk@keszeiskola.hu ESEMÉNYNAPTÁR a 2013/2014-as

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1.

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1. KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018. OKTÓBER 1. Aktív pedagógusok munkakör szakképzettség létszám tanító tanító 11 angol műveltségi terület 1 ember- és társadalom műveltségi terület 1 ének műveltségi terület 6 fejlesztő

Részletesebben

5. A tanév tervezett ütemterve

5. A tanév tervezett ütemterve 5. A tanév tervezett ütemterve A 2011/2012. tanév rendje A tanév első tanítási napja iskola művészeti iskola A tanév utolsó tanítási napja iskola - művészeti iskola Az első félév vége Az első félévi értesítő

Részletesebben

A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE

A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE AUGUSZTUS 22. alakuló értekezlet 22-23. DIFER mérés 23-31. munkaközösségi szakmai programok, tantermek dekorálása 25. szakmai továbbképzés: Lovasberény 29. tankönyvek átvétele

Részletesebben

1043 Budapest, Erzsébet u. 31. OM: web: 36(1) ;

1043 Budapest, Erzsébet u. 31. OM: web:  36(1) ; LÁZÁR ERVIN ÁLTALÁNOS ISKOLA 1043 Budapest, Erzsébet u. 31. OM:034862 web: http://www.lazaraltisk.hu/, 36(1)369-3180; e-mail: lazaraltisk@gmail.com A 2016/2017-es tanév munkarendje A 2016/17-es tanév rendje

Részletesebben

ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2013/2014 tanév

ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2013/2014 tanév Telephelyek Székhely ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2013/2014 tanév Pedagógusok létszáma és végzettsége - 1 fő rajztanár - 1 fő drámapedagógus - 5 fő tánctanár Oktatott tantárgyak Összlétszám Csoportok száma

Részletesebben

Berentei Általános Művelődési Központ Iskola intézményegység. A TANÉV RENDJE MUNKA- ÉS FELADATTERV a 2012/2013-es tanévre

Berentei Általános Művelődési Központ Iskola intézményegység. A TANÉV RENDJE MUNKA- ÉS FELADATTERV a 2012/2013-es tanévre Berentei Általános Művelődési Központ Iskola intézményegység A TANÉV RENDJE MUNKA- ÉS FELADATTERV a 2012/2013-es tanévre Berente, 2012. augusztus 21. Jóváhagyta a Berentei Általános Művelődési Központ

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Béke Általános Iskolájának programtervezete

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Béke Általános Iskolájának programtervezete Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Béke Általános Iskolájának programtervezete HÓNAP NAP TANÍTÁSI NAP 2017 AUGUSZTUS ESEMÉNYEK (RENDEZVÉNYEK, ÜNNEPÉLYEK) 21. hétfő - Jelentkezés, alakuló

Részletesebben

IPR AKCIÓTERV. IPR alkalmazása tanév. Bárna, szeptember 1. Bárnai Általános Iskola 3126 Bárna, Petőfi út 15. Iksz: 149/130/2015.

IPR AKCIÓTERV. IPR alkalmazása tanév. Bárna, szeptember 1. Bárnai Általános Iskola 3126 Bárna, Petőfi út 15. Iksz: 149/130/2015. Bárnai Általános Iskola 3126 Bárna, Petőfi út 15. Iksz: 149/130/2015. Tárgy : Megrendelés IPR AKCIÓTERV 2015-2016. tanév IPR alkalmazása Bárna, 2015. szeptember 1. I.Helyzetelemzés Gyermekek/tanulók és

Részletesebben

ALSÓS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2010/2011

ALSÓS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2010/2011 ALSÓS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2010/2011 Készítette: Szoboszlai Zoltánné mkv. Jóváhagyta: Kiss Péterné ig. Folyamatosan ellátandó feladatok: Szakmai folyóiratok figyelemmel kísérése. Továbbképzéseken,

Részletesebben

Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Kinizsi Lakótelepi Tagiskola 7400 Kaposvár, Búzavirág u. 21. OM:033966

Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Kinizsi Lakótelepi Tagiskola 7400 Kaposvár, Búzavirág u. 21. OM:033966 1. A tanév helyi rendje Az iskolai szorgalmi idő Első tanítási nap: 2015. szeptember 01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2016. június 15. (szerda) Ballagás: 2016. június 17. A tanítási napok száma: 181 nap

Részletesebben

ISKOLAI KISOKOS 2018/2019. Budapest XIII. Kerületi Számítástechnikai Általános Iskola 1138 Budapest, Gyöngyösi sétány 7. Telefon/telefax:

ISKOLAI KISOKOS 2018/2019. Budapest XIII. Kerületi Számítástechnikai Általános Iskola 1138 Budapest, Gyöngyösi sétány 7. Telefon/telefax: 2018/2019 ISKOLAI KISOKOS Budapest XIII. Kerületi Számítástechnikai Általános Iskola 1138 Budapest, Gyöngyösi sétány 7. Telefon/telefax: 340-2556 Email: gyongyosi@chello.hu Web: www.gyongyosisk.hu Iskolai

Részletesebben

MUNKATERV. Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú M vészeti Iskola 8790 Zalaszentgrót, Kossuth Lajos u.11. alsós magyar munkaközösség

MUNKATERV. Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú M vészeti Iskola 8790 Zalaszentgrót, Kossuth Lajos u.11. alsós magyar munkaközösség Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú M vészeti Iskola 8790 Zalaszentgrót, Kossuth Lajos u.11. MUNKATERV alsós magyar munkaközösség 2013/2014 Zalaszentgrót, 2013. augusztus 28. Készítette:

Részletesebben

Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola éves önértékelési terve

Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola éves önértékelési terve Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola éves önértékelési terve 2018/2019-as tanév Az intézményi önértékelési csoport tagja: A munkaközösségek számainak változása miatt a tagok létszáma csökkent. Tagok:

Részletesebben

A 2013/2014-es tanév ütemterve

A 2013/2014-es tanév ütemterve A 2013/2014-es tanév ütemterve Augusztus: - vezetőségi alakuló értekezlet: munkamegosztás, felelősségi körök kialakítása - nyári gyakorlat szervezése a 12.évfolyam számára Felelős: gyakorlati oktatásvezető

Részletesebben

1. Az iskola nyitva tartása, az iskolában tartózkodás rendje

1. Az iskola nyitva tartása, az iskolában tartózkodás rendje 1. Az iskola nyitva tartása, az iskolában tartózkodás rendje Az iskola szorgalmi időben reggel 7 órától a szervezett foglalkozások befejezéséig, de legalább 16 óráig tart nyitva. A felnőttoktatás levelező

Részletesebben

Ünnepélyes tanévnyitó, első tanítási nap. Szülői ért. 1. évf.

Ünnepélyes tanévnyitó, első tanítási nap. Szülői ért. 1. évf. A szept. 3. hétfő 8.00, 3 tanítási óra alsóban, ebéd 11-től folyamatosan Ünnepélyes tanévnyitó, első tanítási nap 17.00 Szülői ért. 1. évf. szept. 4. kedd szept. 5. szerda szept. 6. csüt. szept. 7. péntek

Részletesebben

AZ ISKOLAI TANÉV HELYI RENDJE SZORGALMI IDŐSZAK:

AZ ISKOLAI TANÉV HELYI RENDJE SZORGALMI IDŐSZAK: AZ ISKOLAI TANÉV HELYI RENDJE SZORGALMI IDŐSZAK: Tanítási napok száma: 180 Első tanítási nap: 2017. szeptember 1. (péntek) Utolsó tanítási nap: 2018. június 15. (péntek) Az első félév 2018. január 26-ig

Részletesebben

Programterv. 2016/2017. tanév kiemelt feladatai

Programterv. 2016/2017. tanév kiemelt feladatai Programterv 2016/2017. tanév kiemelt feladatai Szorgalmi idő: 2016. IX. 1.(csütörtök)- 2017. VI.15.(csütörtök) Tanítási napok száma: 182 nap Tanítás nélküli munkanap: 5 nap I. félév: 2017. I. 20-ig tart.

Részletesebben

Felsős munkaközösség 2016/2017. évi munkaterve

Felsős munkaközösség 2016/2017. évi munkaterve Szerepi Kelemen János Általános Iskola Szerep Felsős munkaközösség 2016/2017. évi munkaterve Egri Zsuzsanna munkaközösség-vezető A munkaközösség tagja: Osztályfőnökök: 5. osztály: Kucska Erika 6. osztály:

Részletesebben

Eseménynaptár 2018/2019-es tanév

Eseménynaptár 2018/2019-es tanév Dátum szept. 01. szombat szept. 02. vasárnap szept. 03. hétfő szept. 04. kedd szept. 05. szerda szept. 06. csütörtök szept. 07. péntek szept. 08. szombat szept. 09. vasárnap szept. 10. hétfő szept. 11.

Részletesebben

6.1. Tanítási napok és szünetek

6.1. Tanítási napok és szünetek 6. A TANÉV RENDJE 6.1. Tanítási napok és szünetek A tanév első napja: 2016. szeptember 1. (csütörtök) A tanév első féléve: 2017. január 20. (péntek) A félévi értesítők kiosztásának határideje: 2017. január

Részletesebben

RENDEZVÉNYTERV 2017/2017

RENDEZVÉNYTERV 2017/2017 RENDEZVÉNYTERV 2017/2017 SZEPTEMBER VIII. 31. - Tanévnyitó ünnepély (csütörtök 17 00 óra) 1. - Első tanítási nap (péntek) elején - Első évfolyamos szülői értekezlet 17 00 -órakor 8 10. - Halasi Szüret

Részletesebben

Eötvös József és Liszt Ferenc Általános Iskola. 2018/2019-es tanév. Eseménynaptár

Eötvös József és Liszt Ferenc Általános Iskola. 2018/2019-es tanév. Eseménynaptár 1 Eötvös József és Liszt Ferenc Általános Iskola 2018/2019-es tanév Eseménynaptár Tanítás nélküli munkanap Időpontja Felelőse Diákönkormányzati nap 2018. december 1. szombat diákönkormányzat Szakmai nap

Részletesebben

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján Dátum Esemény Felelős 2018. Augusztus 21 25. (kedd szombat) 22. (szerda) 8:00-12:00

Részletesebben

A 2015/2016 tanév helyi rendje

A 2015/2016 tanév helyi rendje Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda A 2015/2016 tanév helyi rendje Szeptemberi programok Dátum, időpont Esemény, rendezvény Felelős(ök) Szeptember 1. 8 óra Szeptember 2. 16.30 óra

Részletesebben

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV (2017)

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV (2017) Intézmény neve: Dr. Mester György Általános Iskola Elek OM azonosító: 201335 Intézmény vezető: Intézményvezető oktatási azonosítója: Intézkedési tervneve/azonosítója:t2013350012017aint Intézkedési terv

Részletesebben

A tanév rendje. A félévi értesítők kiosztásának határideje: január 23-ig (péntek) Őszi szünet: október

A tanév rendje. A félévi értesítők kiosztásának határideje: január 23-ig (péntek) Őszi szünet: október A tanév rendje 6.1. Tanítási napok és szünetek A tanév első napja: 2014. szeptember 1. (hétfő) A tanév első féléve: 2015. január 16-ig (péntek) A félévi értesítők kiosztásának határideje: 2015. január

Részletesebben

MUNKATERV. Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 8790 Zalaszentgrót, Kossuth Lajos u.11. alsós magyar munkaközösség

MUNKATERV. Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 8790 Zalaszentgrót, Kossuth Lajos u.11. alsós magyar munkaközösség Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 8790 Zalaszentgrót, Kossuth Lajos u.11. MUNKATERV alsós magyar munkaközösség 2014/2015 Zalaszentgrót, 2014. augusztus 27. Készítette:

Részletesebben

A napközis munkaközösség munkaterve a 2016/2017-es tanévre

A napközis munkaközösség munkaterve a 2016/2017-es tanévre A napközis munkaközösség munkaterve a 2016/2017-es tanévre A munkaközösségem 28 fővel az iskola két épületében tevékenykedik (Nádasdy épület, Fő utcai épület), a következő felosztásban. Jelenleg 3 hely

Részletesebben

A tanév helyi rendje 2018/19.

A tanév helyi rendje 2018/19. A tanév helyi rendje 2018/19. Szeptember 03. Tanévnyitó ünnepély: 8.00 1. évfolyamos szülői értekezlet 03-06. 2-8. évfolyamos szülői értekezlet 05. 06. 17. Tűzriadó próba Bombariadó próba Tanmenetek leadása

Részletesebben

1. Helyzetelemzés: INTÉZMÉNYI FEJLESZTÉSI TERV Budenz József Általános Iskola és Gimnázium 1021 Budapest, Budenz u

1. Helyzetelemzés: INTÉZMÉNYI FEJLESZTÉSI TERV Budenz József Általános Iskola és Gimnázium 1021 Budapest, Budenz u Budenz József Általános Iskola és Gimnázium 1021 Budapest, Budenz u. 20-22. 1. Helyzetelemzés: Iskolánk jogutódja az 1897-ben alapított Labanc utcai iskolának, 1984 óta működik az új épületben is. 1996

Részletesebben

A Belvárosi Általános Iskola programjai, éves ütemterve

A Belvárosi Általános Iskola programjai, éves ütemterve A Belvárosi Általános Iskola programjai, éves ütemterve időpont program felelős Augusztus 24. Alakuló értekezlet 25. 8 00 Osztályozóvizsga Dr. Kapusiné Szigethi Emese 26. Szakalkalmazotti értekezlet 27.

Részletesebben

Lecsó fesztivál a Szt. István Általános Iskolában

Lecsó fesztivál a Szt. István Általános Iskolában 1. 1. Hétfő 2. 2. Kedd 3. 3. Szerda 4. 4. Csütörtök 5. 5. Péntek 6. Szombat 7. Vasárnap 6. 8. Hétfő 7. 9. Kedd 8. 10. Szerda 9. 11. Csütörtök 10. 12. Péntek 13. Szombat 14. Vasárnap 11. 15. Hétfő 12. 16.

Részletesebben

Részletek iskolánk 2017/2018. évi munkatervéből: 2. A 2017/2018. tanév feladatai. 3. A 2017/2018. tanév rendje

Részletek iskolánk 2017/2018. évi munkatervéből: 2. A 2017/2018. tanév feladatai. 3. A 2017/2018. tanév rendje Részletek iskolánk 2017/2018. évi munkatervéből: 2. A 2017/2018. tanév feladatai 2.1. Kiemelt feladatok Kiemelt feladataink a 2017/2018. tanévre: A lemorzsolódásban veszélyeztetett tanulók segítése, a

Részletesebben

Intézményellenőrzés (2017. szeptember 29.) Értékelés

Intézményellenőrzés (2017. szeptember 29.) Értékelés Intézményellenőrzés (2017. szeptember 29.) Értékelés 1. Pedagógiai folyamatok 1.1. Hogyan valósul meg a stratégiai és operatív tervezés? 1.1.1. Az intézmény vezetése irányítja az intézmény stratégiai és

Részletesebben

A tanév rendje. A félévi értesítők kiosztásának határideje: 2016. január 29. (péntek) Téli szünet: 2015. december 21 2015. december 31.

A tanév rendje. A félévi értesítők kiosztásának határideje: 2016. január 29. (péntek) Téli szünet: 2015. december 21 2015. december 31. A tanév rendje 1. Tanítási napok és szünetek A tanév első napja: 2015. szeptember 1. (kedd) A tanév első féléve: 2016. január 22. (péntek) A félévi értesítők kiosztásának határideje: 2016. január 29. (péntek)

Részletesebben

Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Zalaegerszeg, Kisfaludy u.2. 2014/2015. tanév.

Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Zalaegerszeg, Kisfaludy u.2. 2014/2015. tanév. 2 Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Zalaegerszeg, Kisfaludy u.2. 2014/2015. tanév programjai 2014. SZEPTEMBER HAVI PROGRAM 1. HÉTFŐ Első tanítási nap 2. KEDD

Részletesebben

AVASTETŐI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2015/2016. TANÉV MUNKATERVE O K T Ó B E R

AVASTETŐI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2015/2016. TANÉV MUNKATERVE O K T Ó B E R S Z E P T E M B E R 1 K Tanévnyitó ünnepély Első tanítási nap 7 H Szülői értekezlet - Széchenyi Szülői közösségi értekezlet 8 K Szülői értekezlet Pattantyús Művészetis szülői értekezlet Szülői közösségi

Részletesebben

INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS ÖTÉVES MUNKATERV EGRI DOBÓ ISTVÁN GIMNÁZIUM Eger, Széchenyi u. 19.

INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS ÖTÉVES MUNKATERV EGRI DOBÓ ISTVÁN GIMNÁZIUM Eger, Széchenyi u. 19. INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS ÖTÉVES MUNKATERV 2015-2020 EGRI DOBÓ ISTVÁN GIMNÁZIUM 3300 Eger, Széchenyi u. 19. 1. Jogszabályi háttér Sorsz. Azonosító Név Rövidítés 1. 2011.CXC:törvény a nemzeti köznevelésről

Részletesebben

A Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola alsós Diákönkormányzatának. munkaterve. 2018/2019. tanévre

A Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola alsós Diákönkormányzatának. munkaterve. 2018/2019. tanévre A Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola alsós Diákönkormányzatának munkaterve 2018/2019. tanévre Készítette: Hársfalviné Balázsi Katalin - alsós Diákönkormányzatot segítő tanára A munkatervet

Részletesebben

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet a 2016/2017. tanév rendjéről alapján Dátum Esemény Felelős 2016. Augusztus 24. (szerda) 9:00 óra 26. (péntek); 29. (hétfő)

Részletesebben

Tájékoztató. a novaji Gárdonyi Géza Tagiskola. tanévkezdéséről

Tájékoztató. a novaji Gárdonyi Géza Tagiskola. tanévkezdéséről K L I K 0 9 1 0 2 1 N O S Z V A J I F I G E D Y J Á N O S Á L T A L Á N O S I S K O L A ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI IS K O L A GÁRDONYI GÉZA TAGISKO L Á J A 3327 Novaj, Hősök tere 2. és 3327 Novaj, István út

Részletesebben

Endrefalvai Móra Ferenc Általános Iskola. A 2017/2018. tanév munkarendje

Endrefalvai Móra Ferenc Általános Iskola. A 2017/2018. tanév munkarendje Endrefalvai Móra Ferenc Általános Iskola A 2017/2018. tanév munkarendje 1. Ünnepélyek: Felelősök: Ünnepélyes tanévnyitó 2017. szeptember 1. (péntek) 8 óra Endrefalva 2017. augusztus 31. (csütörtök) Szécsényfelfalu

Részletesebben

A tanév tervezett ütemterve. A 2014/2015. tanév rendje. művészeti iskola. 2014.október 27-től október 31-ig 2014. december 22-től 2015.

A tanév tervezett ütemterve. A 2014/2015. tanév rendje. művészeti iskola. 2014.október 27-től október 31-ig 2014. december 22-től 2015. A tanév tervezett ütemterve A 2014/2015. tanév rendje A tanév első tanítási napja általános iskola művészeti iskola 2014. szeptember 1. A tanév utolsó tanítási napja általános iskola művészeti iskola Az

Részletesebben