FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD"

Átírás

1

2 FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát.1956-tól mi a KÜBLER részéről mindent arra teszünk fel, hogy munkaruhánk viselőjét minden szempontból támogassa. Hiszen tudjuk, hogy mi múlik a dolgos hétköznapokon. A fiziológiai munkaruhánkkal azt a víziót követjük, hogy kifejlesszük a második bőr egy fajtáját, mely az emberi bőrt célzottan támogatja. Erről már ma gondoskodunk egy intelligens funkciókból álló egyedi kombinációval, kiválasztott alapanyagokkal, modern dizájnnal és okos kialakítási részletekkel, hogy az ipari munkás, mesterember és bármely munkahelyen dolgozó ember mindig jól érezhesse magát - a legjobb feltételekkel a folymatosan magas teljesítmény érdekében. Ebben az ágazatban a KÜBLER biztosan a vezető munkaruha gyártók közé tartozik. Élvezze Ön is ezt az teljesen új munkaérzést!

3 PULSSCHLAG ÁTTEKINTÉS 3 Termék, szín, cikkszám, méret - ez a táblázat megmutatja egy pillanat alatt, hogy hol találja a kívánt Pulsschlag termékét. Az innovatív termékcsalád 65% poliészter és 35% pamut összetételű g/m súlyú anyagból széles kínálatot nyújt. Jó keresgéllést kívánunk! TERMÉK SZÍN CIKKSZÁM MÉRETEK OLDALSZÁM Dzseki Deréknadrág High Deréknadrág Low Női deréknadrág Mellesnadrág Bermuda Téli Softshell Softshell búzavirágkék / fekete antracit / fekete fekete / búzavirágkék fekete / antracit búzavirágkék / fekete antracit / fekete fekete / búzavirágkék fekete / antracit búzavirágkék / fekete antracit / fekete fekete / búzavirágkék fekete / antracit búzavirágkék / fekete antracit / fekete fekete / búzavirágkék fekete / antracit búzavirágkék / fekete antracit / fekete fekete / búzavirágkék fekete / antracit búzavirágkék / fekete antracit / fekete fekete / búzavirágkék fekete / antracit antracit / fekete fekete / búzavirágkék fekete/antracit antracit / fekete fekete / búzavirágkék fekete/antracit , , , , , , D34 D , , XS 4XL 23 XS 4XL 23

4 4 TÖBB DOLOG IS VAN, AMI MIATT JOBBAN ÉREZHETJÜK MAGUNKAT MUNKA KÖZBEN. EZEK EGYIKE A TÖKÉLETES MUNKARUHA. Az új Pulsschlag termékcsaládunkkal növeljük a dolgos hétköznapok élvezhetőségét. Ez a munkaruha 65% poliészter és 35% pamut összetételű anyagból készült, így nyújtva Önnek a semmihez sem hasonlítható mozgásszabadság érzése mellett számos további innovációt, melyről soha többé nem akar majd lemondani. Legyen szó megjelenésről vagy akár funkcionalitásról. A KÜBLER sok sikert kíván mindezek felfedezésében.

5 5 További információt a Pulsschlag termékcsaládról itt talál. Microsite Making-of-Film

6 6 PULSSCHLAG INNOVÁCIÓ EGY TERMÉKCSALÁD APRÓ RÉSZLET ÖSZTÖNZŐ MEGJELENÉS EASYBRAND Az EasyBrand széleskörű megoldást kínál. Legyan az felvarrt vagy felvasalt embléma, logója, szlogenje illetve cégének színei tökéletes helyen ideális pozícióra lelnek. Erről mindenekelőtt a rendkívül a rugalmas és emblémázásbarát zsebmegoldás gondoskodik. De az intelligens vonalvezetés valamint számos egyéb szabad felület a háta részen, galléron, ujján és a lábszárakon megteremti az ideális feltételt, hogy egyedivé tegye munkaruháját, beleértve a felismerhetőséget is. REFLECT IT! Aki jól néz ki, az egyben sikeres is. Ehhez munkaruhája is nagyban hozzájárulhat. Például a Reflect it! megoldással hiszen a formatervezett fényvisszaverő elemek a sportos megjelenés mellett egy biztonsági többletet is nyújtanak.a mellrészen, az oldalán valamint a hátán elhelyezve a minden oldalon meglévő fényvisszevrődés jelentősen növeli a láthatóságot. A dinamikus vonalvezetés illeszkedik az Ön alakjához, ezáltal kölcsönöz meggyőző, öntudatos megjelenést.

7 7 ELBŰVÖLŐ MEGOLDÁSOK SMARTPOCKET Voltak régen a normál zsebek ma már a jobbéa balkezesek, az ipari dolgozók, a kőművesek, a műszerészek és még sokan mások jobban örülhetnek a zsebeknek, hiszen sokkal jobbak. Intelligens zsebeink nem csak helyet biztosítanak munkaeszközeinek, hanem az okos záródásnak köszönhetően könnyebb belenyúlni és kényelmesen elfér benne az összes szükséges dolog. Teszi mindezt természetesen az optomális kényelem megtartása mellett. Tegye próbára! COMFORTZONE Nagyobb mozgásszabadság, több lehetőség, jobb kényelem érzet a komfort zóna minderről gondoskodik, hogy Ön munkája közben abszolut szabadon mozoghasson. Fókuszba kerültek a különösen igénybevett zónák a háta-, nyaki- és ujja részen, valamint a fontosabb és leginkább használatban lévő felületen. Az inteligensen elhelyezett varratok, az elasztikus mandzsetta és az ergonomikusan kialakított fazon gondoskodik a szenzációs kényelemről. Így élvezet dolgozni. HARDZONE Erősítést keres? Akkor a Hardzone a legjobb megoldást jelentheti. A méltán híres CORDURA erősítőnk valamint kopásálló alapanyagaink mindegyike az igazán igénybevett helyeken erősítik munkaruháját. Teszik mindezt sikerrel, hiszen termékeink ezáltal különösen kopásállóak illetve szenny- és víztaszítóak. Mindezeken túl így Ön minden nap jól is néz ki. És mindez történhet bármely munkahelyzetben.

8 8 A FORMATERVEZETTSÉG ELŐNYEI RÉSZLETESEBBEN EASYBRAND REMEK SZABAD FELÜLET Egyszerűbb nem is lehetne. Extra méretű zsebnyílás valamint legombolható zsebtasak gondoskodik a dzseki még könnyebb emblémázhatóságáról. Ezen túl a dzsekin és a nadrágon is van elegendő hely céges emblémájának és logójának. REFLECT IT! SZEXIS KÖRVONAL A fényvisszaverő elemek, a V formájú szabásvonal és az eltérő színű tűzés is a sportosan dinamikus vonalvezetést emeli ki és gondoskodik a jó megjelenésről előlről és hátulról. Mi többet akarhatna még? REFLECT IT! VONZZA A TEKINTETET Számos fényvisszverő elem az eleje-, oldal- és háta részen gondoskodik a jobb láthatóságról szürkületben vagy sötétségben. De fényes nappal is odavonzza a tekintetet.

9 9 RAJTA VAN. ITT MINDEN LOGÓNAK HELYE VAN. BENYOMÁST KELT. NAGY EMBLÉMÁZÁSI FELÜLETEL. SZEMBETŰNŐ. KÜLÖNÖSEN A HÖLGYEK SZÁMÁRA. A SZÁMOS FÉNYVISSZAVERŐ ELEMNEK KÖSZÖNHETŐEN. TÖBB IS LEHET. EGYSZERŰSÍTI AZ EMBLÉMÁZÁST.

10 10 PUHA GALLÉR. KEMÉNY SRÁC. A SZTRECCS BETÉTNEK KÖSZÖNHETŐEN. MINDIG MINDEN KÉZNÉL. AZ OKOS ZSEBNEK KÖSZÖNHETŐEN. AZ ÚJ ANYAGOK IDEJE. EXTRÉM ROBUSZTUS RIPSTOP ALAPANYAG. SOKOLDALÚ TEHETSÉG. TÖBB SZTRECCS BETÉT, NAGYOBB MOZGÁSSZABADSÁG. ERŐSÍTÉST KERES. ÉS TALÁL. CORDURA SEMMI SEM LEHETETLEN.

11 FUNKCIONÁLIS ELŐNYÖK RÉSZLETESEBBEN 11 HARDZONE HIHETETLENÜL ÉRZÉKENY Nedvesség, szennyeződés vagy dörzsölés - ez a dzseki a környezeti hatásokkal szemben ellenálló. Erről az extrém robusztus Ripstop anyag gondoskodik, amely nem túl vastag, mégis nagyon stabil. HARDZONE KÜLÖNÖSEN ELLENÁLLÓ Ez a dzseki nagyon sokat kibír. Ez különösen az erősen igénybevett helyeken mutatkozik meg, mint pld. a könyök részen, ahol a különösen ellenálló CORDURA anyag került bevetésre. Így még tovább élvezheti munkaruháját. SMARTPOCKET MINDEN KÉZNÉL Kulcs, mobil, jegyzetek, ceruza... itt mindennek megvan a helye. Bal- és jobboldalt is van egy-egy mellzseb valamint egy belsőzseb.a baloldali mellzseb mindezen túl még egy integrált egy ceruzazsebes Napoleonzsebbel is elkápráztat - így semmi sem veszhet el. COMFORTZONEFANTASZTIKUSAN ELASZTIKUS A karcoló, szűk gallés és mandzsetta mostantól már a múlté - erről többek között az állvédő szegély valamint számos puha sztreccs betét gondoskodik, így teszi még kellemesebbé a munka során végzett mozgást. COMFORTZONERENDKÍVÜL MOZGÉKONY Nagy dolgokat elérni - ezzel a dzsekivel könnyű dolog. Hatótávolságát tmegsokszorozhatja.mindenek előtt az ergonomikusan illesztett ujja kialakítás gondoskodik arról, hogy Ön még szabadabban mozoghasson.

12 12 LAZA ÉS KÉNYELMES. A LAZÁBB SZERSZÁMZSEBNEK KÖSZÖNHETŐEN. AZ IGAZI FÉRFINAK MINDIG SÜT A NAP. HÁLA A SZENNY- ÉS VÍZTASZÍTÓ MUNKARUHÁNAK. MÁSHOGYAN IS LEHET. KERESZTIRÁNYBAN IS ELÉRHET VELE. MINDIG KÉSZ. EGY GYORS MOZDULATTAL FELÜLRŐL BETEHETŐ. MINTHA RÁÖNTÖTTÉK VOLNA. SZTRECCS BETÉTTEL FELÜL A DERÉKRÉSZEN.

13 FUNKCIONÁLIS ELŐNYÖK RÉSZLETESEBBEN 13 HARDZONE HIHETETLENÜL ERŐS Amit meg kell ragadnia a szuper erős Ripstop alapanyag, ami nem csak különösen nagy szakítószikárdságú, szennyés víztaszító tulajdonságú,hanem mindezeket túlnyúlva annak ellenére, hogy nem túl vastag, mégis nagyon stabil. KÖRÖS-KÖRÜL MEGBÍZHATÓ Jöhet bármi- hiszen kívülről a meglehetősen strapabíró CORDURA anyag godoskodik a különösen igénybevett helyeken a megfelelő erősítésről, mint pld. a szerszámzsebnél, az előke zseben vagy a térd részen. COMFORTZONE FANTASZTIKUSAN ELASZTIKUS Olyan mintha a saját bőre lenne. Hiszen számos sztreccs betét valamint a rafinált részletek gondoskodnak erről, mint például a híres KÜBLER kantárkereszt, mely megakadályozza,hogy a kantár lecsússzon. De a derékon lévő sztreccs betét is tökéletesen illeszkedik az emberei testhez és megóvja viselőjét a mély pillantásoktól. SMARTPOCKET EGYSZERŰEN PRAKTIKUS Egy előkezseb igazán kiváló tárolóhelyet kínál. De ugyanígy a far- és combzseb - ezekben a bővebb zsebnyílásnak köszönhetően a kisebb tárgyakat, egész könnyen és biztonságosan tárolhatja. Végezetül említjük a combzseben lévő kiegészítő húzózáras zsebet. KERESZTIRÁNYBAN IS MŰKÖDIK Ki ne ismerné a helyzetet,amikor jobb kézben van a szerszám és ugyancsak a jobboldali zsebben vannak a csavarok. Ez többé már nem probléma, hála a rafinált elejzseb szabásvonalának már keresztirányban is belenyúlhat zsebeibe. SZUPER RUGALMAS Semmi sem szúr és nem üt lyukat. Hiszen a szabadon hagyott külön is megerősített szerszámzseb most már gondoskodik a kényelmesebb viseletről ülő vagy guggoló helyzetben. Kényelmesebb már nem is lehetne. GYORSAN MEGOLDHATÓ Ilyen egyszerű dolga még soha nem volt egy térdnek. Hiszen az EN számú térdvédelmi szabvány szerint minősített zsebekbe felülről sokkal gyorsabban és egyszerűbben beteheti a térdvédő betétet.

14 14

15 15 DZSEKI 65 % poliészter, 35 % pamut, kb. 260 g/m² MÉRETEK: 40 66, , KIVÁLÓ FORMATERVEZÉS Test vonalát hangsúlyozó szabásvonal EasyBrand-mellzseb a könnyebb egyediesítés érdekében búzavirágkék / fekete ELTÉRŐ SZÍNŰ IDOMRÉSZEK Betét az eleje- és háta törzsrészen Osztórész és ujja kontúr Kontúr tűzés anracit/fekete Sztreccs színe minden színnél fekete CORDURA : színben egyező FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK Elején és hátán - a jobb láthatóságért LENYŰGÖZŐ KIALAKÍTÁS fekete/búzavirágkék baloldalt Napoleonzseb és ceruzazseb 2 mellzseb patnival és tépőzárral 2 alsózseb nyomógombos záródással 2 belsőzseb, jobboldali okostelefon-tartó zsebbel fekete/antracit eleje húzózáras záródással valamint szakáll- és állvédővel kihajtható állógallér kényelmes sztreccs betéttel a nyakrészen ergonomikusan szabott ujja kiegészítő mozgászónával a nagyobb mozgásszabadságért válla, madzsetta és alja sztreccs betéttel könyök részen CORDURA -erősítéssel terhelési pontok retesszel biztosítva

16 16 FÉRFI DERÉK- NADRÁG 65 % poliészter, 35 % pamut, kb. 260 g/m² MÉRETEK: 40 66, , KIVÁLÓ FORMATERVEZÉS ELTÉRŐ SZÍNŰ IDOMRÉSZEK High: Low: búzavirágkék / fekete Eleje nadrág oldalsó betét Külső lábszárvarrás tűzése Sztreccs színe minden színnél fekete CORDURA : színben egyező FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK High: Low: antracit/fekete Elején, oldalán és hátán a jobb láthatóságért LENYŰGÖZŐ KIALAKÍTÁS ergonomikus vonalvezetés a nagyobb mozgásszabadságért High: Low: fekete/búzavirágkék High: Low: fekete/antracit 2 oldalzseb ellentétes irányból is könnyen elérhető 2 farzseb CORDURA -erősítéssel, jobboldali patnival és tépőzárral jobboldalt 1 szabad, dupla szerszámzseb CORDURA -erősítéssel és kiegészítő húzózáras zsebbel, akár okostelefonok számára is baloldalt 1 combzseb CORDURA -erősítéssel, patnival és tépőzárral, kiegészítő húzózáras zsebbel, akár okostelefonok számára is húzózáras slicc előformázott térd mozgászónával terhelési pontok retesszel biztosítva PLUSZ TULAJDONSÁGOK - HIGH NADRÁG: elasztikus betét a derék részen felülről nyitható térdvédő zseb CORDURA -erősítéssel, patnival és tépőzárral minősítve az EN 14404: A1:2010 Typ 2 1. fokozat szerint, térdvédő betét rendelhető, cikkszáma: Hozzá illő térdvédő betétet a 26. oldalon talál.

17 17

18 18 NŐI DERÉK- NADRÁG 65% poliészter, 35 % pamut, kb. 260 g/m² MÉRETEK: D34 D54 KIVÁLÓ FORMATERVEZÉS ELTÉRŐ SZÍNŰ IDOMRÉSZEK Eleje nadrág oldalsó betét búzavirágkék/fekete Külső lábszárvarrás tűzése Sztreccs színe minden színnél fekete CORDURA : színben egyező FÉNVISSZAVERŐ ELEMEK Elején, oldalán és hátán a jobb láthatóságért antracit/fekete LENYŰGÖZŐ KIALAKÍTÁS ergonomikus vonalvezetés a nagyobb mozgásszabadságért 2 oldalzseb ellentétes irányból is könnyen elérhető fekete/búzavirágkék fekete/antracit 2 farzseb CORDURA -erősítéssel, jobboldali patnival és tépőzárral jobboldalt 1 szabad, dupla szerszámzseb CORDURA -erősítéssel és kiegészítő húzózáras zsebbel, akár okostelefonok számára is baloldalt 1 combzseb CORDURA -erősítéssel, patnival és tépőzárral, kiegészítő húzózáras zsebbel, akár okostelefonok számára is elasztikus betét a derék részen húzózáras slicc előformázott térd mozgászónával terhelési pontok retesszel biztosítva felülről nyitható térdvédő zseb CORDURA -erősítéssel, patnival és tépőzárral minősítve az EN 14404: A1:2010 Typ 2 1. fokozat szerint, térdvédő betét rendelhető, cikkszáma: Hozzá illő térdvédő betétet a 26. oldalon talál. GIRLS' BEST FRIEND. ELASZTIKUS BETÉT A DERÉK RÉSZEN.

19 19

20 20 MELLESNADRÁG 65% poliészter, 35 % pamut, kb. 260 g/m² MÉRETEK: 40 66, , KIVÁLÓ FORMATERVEZÉS ELTÉRŐ SZÍNŰ IDOMRÉSZEK Eleje nadrág oldalsó betét búzavirágkék/fekete Külső lábszárvarrás tűzése Sztreccs színe minden színnél fekete CORDURA : színben egyező FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK Elején, oldalán és hátán a jobb láthatóságért antracit/fekete LENYŰGÖZŐ KIALAKÍTÁS ergonomikus vonalvezetés a nagyobb mozgásszabadságért 2 oldalzseb ellentétes irányból is könnyen elérhető 2 farzseb CORDURA -erősítéssel, jobboldali patnival és tépőzárral fekete/búzavirágkék jobboldalt 1 szabad, dupla szerszámzseb CORDURA --erősítéssel és kiegészítő húzózáras zsebbel, akár okostelefonok számára is baloldalt 1 combzseb CORDURA -erősítéssel, patnival és tépőzárral, kiegészítő húzózáras zsebbel, akár okostelefonok számára is előke zseb CORDURA -erősítéssel, patnival és tépőzárral, kiegészítő húzózáras zsebbel fekete/antracit elasztikus kantár ütés- és hőálló műanyag kantárcsattal ergonomikus, magasított vesevédő sztreccs betét a derék részen húzózáras slicc előformázott térd mozgászónával terhelési pontok retesszel biztosítva felülről nyitható térdvédő zseb CORDURA -erősítéssel, patnival és tépőzárral minősítve az EN 14404: A1:2010 Typ 2 1. fokozat szerint, térdvédő betét rendelhető, cikkszáma: Hozzá illő térdvédő betétet a 26. oldalon talál.

21 21

22 22

23 23 KIVÁLÓ FORMATERVEZÉS BERMUDA 65 % poliészter, 35 % pamut, kb. 260 g/m² MÉRETEK: ELTÉRŐ SZÍNŰ IDOMRÉSZEK Eleje nadrág oldalsó betét Külső lábszárvarrás tűzése CORDURA : színben egyező FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK * búzavirágkék / fekete elején, a jobb láthatóságért LENYŰGÖZŐ KIALAKÍTÁS * antracit/fekete ergonomikus vonalvezetés a nagyobb mozgásszabadságért 2 oldalzseb ellentétes irányból is könnyen elérhető 2 farzseb CORDURA -erősítéssel, jobboldali patnival és tépőzárral jobboldalt 1 szabad, dupla szerszámzseb CORDURA -erősítéssel és kiegészítő húzózáras zsebbel, akár okostelefonok számára is 1 combzseb baloldalt CORDURA -erősítéssel, patnival és tépőzárral, kiegészítő húzózáras zsebbel, akár okostelefonok számára is húzózáras slicc * fekete/búzavirágkék * fekete/antracit terhelési pontok retesszel biztosítva *2014. nyarától szállítható.

24 24 SOFTSHELL DZSEKI 96 % poliészter, 4 % elasztán, kb. 320 g/m² MÉRETEK: XS 4XL 30 TÉLI SOFTSHELL KIVÁLÓ FORMATERVEZÉS Sztreccs: fekete mandzsetta minden színnél (csak a téli Softshell) ELTÉRŐ SZÍNŰ IDOMRÉSZEK Oldalsó betét Alsó- és felső ujja betét FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK Eleje- és háta felsőrészen a jobb láthatóságért antracit/fekete LENYŰGÖZŐ KIALAKÍTÁS TÉLI SOFTSHELL fekete/búzavirágkék TÉLI SOFTSHELL fekete/antracit SOFTSHELL antracit/fekete SOFTSHELL fekete/búzavirágkék SOFTSHELL fekete/antracit 2 alsózseb víztaszító húzózárral látható, víztaszító eleje záródás kombinált áll- és szélvédő szegéllyel belső fleece gallér dzseki alja gumis zsinórral szabályozható hosszított háta rész ergonomikusan szabott ujja kiegészítő mozgászónával baloldalt 1 belsőzseb húzózárral, 7" tablet számára is jobboldalt 1 okostelefon-tartó belsőzseb tépőzárral terhelési pontok retesszel biztosítva bélés: 100% poliészter PLUSZ TULAJDONSÁGOK TÉLI SOFTSHELL: vattázott bélés az ujja- és törzs részen kb. 100g/m² EasyBrand-funkció a háta részen nyitott bélésnek köszönhetően meleg bélés a kapucniban, a háta- és váll részen belső mandzsetta nagyujj bújtatóval levehető viharkapucni silddel, szabályozható arc részzel és bőségállítással A dzsekihez tökéletesen illő húzókát a 26. oldalon találja.

25 25

26 26 MÉG EGYET RÁTESZÜNK A K-SYSTEM ÉS KIEGÉSZÍTŐINK ÖV MODELL 8401 bőr / nemesacél csat búzavirágkék / fekete/ fekete búzavirágkék antracit/ fekete fekete / antracit Cikkszám: Szín: fekete Pilóta dzseki ÖV MODELL 8301 heveder // tépőzáras záródás // karcolásmentes Cikkszám: Szín: fekete ÖV MODELL 8401 heveder // nemesacél csat Cikkszám: Szín: fekete TÉRVÉDŐ BETÉT MODELL 8108 Funkcionális formai kialakítás. MINŐSÍTVE AZ EN 14404: A1: 2010, TYP 2 1. fokozat szerint, a mindenkori KÜBLER termékkel viselhető (Kérem vegye figyelembe a tetrmék leírásában található megfelelő előírást) // Univerzális méret, párban csomagolva. Cikkszám: Szín: középkék HÚZÓKA-SZETT 12 darab, színenként 3-3 darab Dupla dzseki Mellény Póló Póló eltérő színű varrattal Pique póló Pique póló eltérő színű varrattal Pulóver Hosszú ujjú ing eltérő színű varrattal Rövidujjú ing eltérő színű varrattal A dolgos hétköznapok változatosságáról gondoskodnak K-System termékeink. Tökéletesen illenek egymáshoz, minden terméket kedvére kombinálhatja egymással. Legyen nyár vagy tél - a K-System-termékeinek széles választékának valamint az okos kiegészítőinknek köszönhetően Ön minden követelménynek a legjobban megfelel. Cikkszám: Szín: narancs, piros, kék, szürke

27 27 MÉRETTÁBLÁZAT MÉRETEK ÉS NAGYSÁGOK EGYETLEN PILLANTÁSRA Normál férfi méret 1 Testmagasság Mellbőség Derékbőség Csípőbőség Belső lábszárhossz Ujja hossz Rendelendő méret Méret Inch waist Méret Inch inseam length Karcsú férfi méret 1 Testmagasság Mellbőség Derékbőség Csípőbőség Belső lábszárhossz Ujja hossz Rendelendő méret Méret Inch waist Méret Inch inseam length Alacsony férfi méret 1 Testmagasság Mellbőség Derékbőség Csípőbőség Belső lábszárhossz Ujja hossz Rendelendő méret Méret Inch waist Méret Inch inseam length Pocakos férfi méret 1 Testmagasság Mellbőség Derékbőség Csípőbőség Belső lábszárhossz Ujja hossz Rendelendő méret Méret Inch waist Méret Inch inseam length Normál női méret 1 Testmagasság Mellbőség Derékbőség Csípőbőség Belső lábszárhossz Ujja hossz Rendelendő méret Méret Inch waist Méret Inch inseam length Uniszex méretátváltó Női méret S M L XL XXL 3XL 4XL Normál méret 34/36 38/40 42/44 46/48 50/52 54/56 58/60 Minden méret anatómiai méret cm-ben. Férfi méret S M L XL XXL 3XL 4XL Normál méret 44/46 48/50 52/54 56/58 60/62 64/66 68/70 Karcsú méret 88 / / / / Alacsony méret 24 25/26 27/28 29 Pocakos méret 51 53/55 57/59 61/63 65/67 Nyak körméret 37/38 39/40 41/42 43/44 45/46 47/48 49/ MÉRETVÉTELEZÉSI TANÁCSOK 1 A testmagasságot cipő nélkül mérje fejtetőtől talpig. 2 Mellbőséget a kar alatt, a mellrész legerősebb rszén vízszintesen körben mérje meg. 3 Derékbőséget a derekán ne szorosan mérje meg. 4 Csípőbőség méréséhez tegye a mérőszalagot vízszintesen a csípője legerősebb részére és ott mérje meg a körméretet. 5 Belső lábszárhosszat a lépésrésztől egészen az aljig mérje. 6 Ujja hosszat könnyedén behajlított karon a vállcsúcstól a könyökhajlaton át, a csuklócsontig mérjen. 5

28 Szkennelje be ezt a QR-kódot okostelefonján - és közvetlenül honlapunkon találja magát.

FANTASZTIKUSAN SOKOLDALÚ IMAGE VISION. www.kuebler.eu Pulóver 5906 6311 KÜBLER K-SYSTEM MAXIMÁLIS KOMBINÁLHATÓSÁG. IMAGE Vision antracit/

FANTASZTIKUSAN SOKOLDALÚ IMAGE VISION. www.kuebler.eu Pulóver 5906 6311 KÜBLER K-SYSTEM MAXIMÁLIS KOMBINÁLHATÓSÁG. IMAGE Vision antracit/ KÜBLER K-SYSTEM MAXIMÁLIS KOMBINÁLHATÓSÁG FANTASZTIKUSAN SOKOLDALÚ A K-System termékeit szinte kedve szerint kombinálhatja az Image Vision termékcsaládunk termékeivel. Legyen nyár vagy tél a K-System minden

Részletesebben

FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD

FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD SPECIF FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát.1956-tól mi a KÜBLER részéről mindent arra teszünk fel, hogy munkaruhánk viselőjét

Részletesebben

QUALITY-DRESS. Katalógus

QUALITY-DRESS. Katalógus QUALITY-DRESS Katalógus GENERÁCIÓK SZÁMÁRA KÉSZÍTVE Hiszen a minőség érvényesül. A Quality-Dress a legjobban bevált termékcsaládunk és már generációk óta. A kedvelt KÜBLER Workwear modelleket átdolgoztuk

Részletesebben

FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD

FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD ORGAN FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát.1956-tól mi a KÜBLER részéről mindent arra teszünk fel, hogy munkaruhánk viselőjét

Részletesebben

KÜBLER PRACTIQ. Profi fazon

KÜBLER PRACTIQ. Profi fazon KÜBLER PRACTIQ Profi fazon KÜBLER WORKWEAR a hivatásod ihlet bennünket. Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát. 1956 óta mi a KÜBLER részéről mindent arra teszünk fel, hogy munkaruhánk

Részletesebben

I N N O P L U S JETZT NEU: A U C H I N U N I Katalógus

I N N O P L U S JETZT NEU: A U C H I N U N I Katalógus I N N O P L U S JETZT NEU: A U C H I N U N I Katalógus KSSZ DOLOGe Kübler Inno Plus Uni INNoVATÍV coldblack -TechnolÓgiA A Kübler Inno Plus tovább fejlődött. Egyrészt a kedvelt kolekció mostantól már kapható

Részletesebben

EGYEDI MUNKARUHA ÚJDONSÁG

EGYEDI MUNKARUHA ÚJDONSÁG WORKWEAR Katalógus REFLECT IT 2 REFLECT IT EGYEDI MUNKARUHA ÚJDONSÁG Szeretne egy olyan munkaruhát, mely kiemelkedik a nagy tömegből és még vállalat logójával is tökéletesen harmonizál? Akkor Önnek a reflect

Részletesebben

Használat közben erős. Könnyen kezelhető. KÜBLER Tökéletes az ipari mosáshoz: KÜBLER VITA cotton+ KÜBLER VITA mix KÜBLER FRESH ISO 15797

Használat közben erős. Könnyen kezelhető. KÜBLER Tökéletes az ipari mosáshoz: KÜBLER VITA cotton+ KÜBLER VITA mix KÜBLER FRESH ISO 15797 Használat közben erős. Könnyen kezelhető. CLEAN@WORK Tökéletes az ipari mosáshoz: VITA cotton+ VITA mix ISO 15797 Made by KÜB LER Ami mögötte áll A jövő Németországban kezdődik Minden nap azon vagyunk,

Részletesebben

Nadrág, mellesnadrág Nadrág Modell:011 Leírás: 2 elejezseb 1 farzseb 1 collostokzseb gombos slicc

Nadrág, mellesnadrág Nadrág Modell:011 Leírás: 2 elejezseb 1 farzseb 1 collostokzseb gombos slicc Nadrág, mellesnadrág Nadrág Modell:011 Leírás: 2 elejezseb 1 farzseb 1 collostokzseb gombos slicc 559 - sötétkék - 100% PM - 280 565 - bordó - 100% PM - 260 570 - búzavirágkék - 100%PM - 260 583 - mohazöld

Részletesebben

WEATHER 2013/2014. Katalóus

WEATHER 2013/2014. Katalóus WEATHER 2013/2014 Katalóus g KÜBLER WEATHER-DRESS MINDEN IDŐBEN, MINDEN MUNKÁHOZ. Üdvözöljük a KÜBLER világában. Legyen eső, fagy, szél vagy sötötség - WEATHER-DRESmég etrém időjárási viszonyok között

Részletesebben

TÉLI KABÁT. Télikabátok. A fleece bélésű gallér. Levehető kapucni. Fényvisszaverő elemek. Előformázott ujjak. Állítható ujjpánt.

TÉLI KABÁT. Télikabátok. A fleece bélésű gallér. Levehető kapucni. Fényvisszaverő elemek. Előformázott ujjak. Állítható ujjpánt. TÉLI KABÁT Levehető kapucni A fleece bélésű gallér kényelmesebb viseletet biztosít Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében Előformázott ujjak tágulóképes felületi anyagból Állítható ujjpánt tépőzárral

Részletesebben

KÜBLER TÉLI KATALÓGUS 2016/2017. Mindig tökéletes felkészültséggel.

KÜBLER TÉLI KATALÓGUS 2016/2017. Mindig tökéletes felkészültséggel. KÜBLER TÉLI KATALÓGUS 2016/2017 Mindig tökéletes felkészültséggel. A hivatásod ihlet bennünket KÜBLER MUNKARUHA A hivatásod ihlet bennünket Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát. 1956

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

workwear Katalógus

workwear  Katalógus workwear www.kuebler.eu Katalógus KÜBLER. TÖBB MINT MUNKARUHA. Üdvözöljük a KÜBLER világában. A következő oldalakon bemutatjuk aktuális munkaruha kínálatunkat - mint mindig számos olyan újdonsággal, mely

Részletesebben

Munkakabát Cikkszám

Munkakabát Cikkszám WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 00 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 ) /8-0 - Nyomtatva Magyarországon P 00/M 08 090/H 080/B 000 0/009 9 Szürke, kék betétekkel 8 9 00 8 0 9 00 0 9 00 9 00 9 00 8 9 00 8 0 9 00

Részletesebben

I. ÁRKATEGÓRIÁS MUNKARUHÁK

I. ÁRKATEGÓRIÁS MUNKARUHÁK I. ÁRKATEGÓRIÁS MUNKARUHÁK MAX kék/fekete munkaruha 44-68 méretek Kabát:dzseki fazonú, rejtett cipzárral, rugalmas kötött mandzsetta, levehetı ujjakkal mellénnyé alakítható, Deréknadrág, kertésznadrág,

Részletesebben

Standard kollekció. WorkerPro

Standard kollekció. WorkerPro WorkerPro 8014 REX Férfi hosszú ujjú dzseki, kék Rejtett patentgombok elöl. Patentgombokkal állítható mandzsetta. 8064 ALEC Férfi hosszú ujjú félkabát, kék Rejtett patentgombok elöl. Fedeles zseb a mellkas

Részletesebben

W O R K W E A R M A D E R E A L

W O R K W E A R M A D E R E A L KATALÓGUS 2017 WORKWEAR MADE REAL A RIMECK munkaruha ötvözi a szuper-ellenálló szövetet és minőségi szaktudást, az ADLER reklámtexil hátterével, szolgáltatásaival és hírnevével. A RIMECK munka és kantáros

Részletesebben

AKCIÓS MUNKAVÉDELMI RUHÁZAT 2017.

AKCIÓS MUNKAVÉDELMI RUHÁZAT 2017. AKCIÓS MUNKAVÉDELMI RUHÁZAT 2017. Az árak érvényesek 2018. január 31-ig, vagy a készlet erejéig! A katalógusban szereplő árak, nettó átadási árakat jelentenek, a 27%-os áfa tartalom nélkül! 7816G BETA

Részletesebben

78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75 76-84 85-98 86-91 92-97 98-103 104-112 113-120 63-67 67-72 73-77 78-82 83-87 88-92 93-97

78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75 76-84 85-98 86-91 92-97 98-103 104-112 113-120 63-67 67-72 73-77 78-82 83-87 88-92 93-97 Női felső, póló, ruha méretek meghatározása centiméterben Méretek XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20 Mell (cm) Derék (cm) Csípő (cm) 78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75

Részletesebben

Munkaruházat Védőruházat

Munkaruházat Védőruházat Munkaruházat Védőruházat szakértelem Gyártói és technológiai szakértelem uvex munkabiztonsági és egészségvédelmi rendszerszolgáltató világszínvonalú gyártási szakértelemmel Teljes termelésünk 80%-a saját

Részletesebben

Alkalmazási terület: 40 P. Megnevezés: 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú. Modellszám: 1021. Felhasználási terület: Rendvédelem

Alkalmazási terület: 40 P. Megnevezés: 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú. Modellszám: 1021. Felhasználási terület: Rendvédelem 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú 1021 Enyhén karcsúsított, különszabott dupla vállrészes, hátán két bőséghajtásos, hosszú ujjú, elején gombbal, gomblyukkal és klasszikus gallérral záródó

Részletesebben

Téli munkaruházati ajánlat Kertész Áruházak Kft. Miskolc. ECO munkaruha-család

Téli munkaruházati ajánlat Kertész Áruházak Kft. Miskolc. ECO munkaruha-család Téli munkaruházati ajánlat Kertész Áruházak Kft. Miskolc ECO munkaruha-család Alapanyag: 245g/m2, 65% poliészter, 35% pamut kék, zöld, fehér S - 5XL ECO DEREKASNADRÁG Két rátétes zseb, egy farzseb, egy

Részletesebben

Megnevezés: Egyenes aljú kabát szinkominált. Modellszám: 2000. Felhasználási terület: Önkormányzatok

Megnevezés: Egyenes aljú kabát szinkominált. Modellszám: 2000. Felhasználási terület: Önkormányzatok Egyenes aljú kabát szinkominált 2000 Egyenes vonalú, elöl végig gombos egyvarrásos ujjú zubbony, melynek könyökrésze folttal erősített. Ujja alja kézelőbe fogott. Magasan záródó, szögletes végű, körben

Részletesebben

Praktikus fejlesztések

Praktikus fejlesztések ÚJ! DeLaval ruházat munkaruha választék professzionális tejtermelőknek DeLaval Praktikus fejlesztések Erősebb cipzár és erősebb cipzár védelem, mely megakadályozza a cipzár esetleges eltörését az overál

Részletesebben

SUMMIT UK S3 WR SRC TECHNOLOGIES AND MATERIALS. Listaár: HUF + ÁFA TERMÉKJELLEMZŐK

SUMMIT UK S3 WR SRC TECHNOLOGIES AND MATERIALS. Listaár: HUF + ÁFA TERMÉKJELLEMZŐK SUMMIT UK S3 WR SRC Listaár: 19 240 HUF + ÁFA Vastag, vízlepergető nubukbőr felsőrész, CORDURA betétekkel. COFRA-TEX membrán belső bélés. A membrán nem engedi át magán a vízcseppeket, azonban a lábbeli

Részletesebben

Új termékeink! KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY KUMA DZSEKI 5KJGB, 5KJGY. Őszi ajánlatunk:

Új termékeink! KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY KUMA DZSEKI 5KJGB, 5KJGY. Őszi ajánlatunk: KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY extra könnyű, divatos pehely mellény szél és hideg elleni védelemmel 38 g/m2 vastag 100% 20D poliamid alapanyagú külső és belső 130 g/m2 vastag 100% pelyhesített poliészter bélés

Részletesebben

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL BROTHER MIKLÓS KFT. 1135 Budapest, Kis Gömb u. 22. Tel.: 00 36 1 412 1766 Fax.: 00 36 1 412 1767 E-mail: info@brothermiklos.hu Web: www.brothermiklos.hu 2010 KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL If Amit you csak

Részletesebben

Aktuális őszi ajánlatunk:

Aktuális őszi ajánlatunk: BALBOA 5BALBB poliamidra mártott lágy, rugalmas PVC 0,18 mm vastag, varrott plusz hegesztett vízhatlan szellőzőnyílás a háton, gallérba rejthető kapucni vékony, nagy szakítószilárdságú víz- és szélálló

Részletesebben

KATALÓGUS 2017 Márkás reklámtextil ADLER

KATALÓGUS 2017 Márkás reklámtextil ADLER KATALÓGUS 27 Márkás reklámtextil ADLER A MALFINIRŐL Minőségi anyagok, odafigyelés a részletekre, elegancia. Ez jellemzi a MALFINI luxus kollekció tagjait, amelynek köszönhetően már 5 éve elnyertük legigényesebb

Részletesebben

Találja meg a közös nyelvet az emberekkel! Fejezze ki magát pólóval! :)

Találja meg a közös nyelvet az emberekkel! Fejezze ki magát pólóval! :) KATALóGus 27 A Piccolio az Adler reklámtextil termékcsaládja, amely nyitott a merész ötleteire és kíméli a pénztárcáját. Meglátja milyen sok mindent elérhetünk együtt! P Kombinálja a különböző stílusokat

Részletesebben

PICCOLIO GYŰJTEMÉNY. Amely nyitott a merész ötleteire és kíméli a pénztárcáját. Meglátja milyen sok mindent elérhetünk együtt!

PICCOLIO GYŰJTEMÉNY. Amely nyitott a merész ötleteire és kíméli a pénztárcáját. Meglátja milyen sok mindent elérhetünk együtt! Katalógus 28 PICCOLIO GYŰJTEMÉNY Amely nyitott a merész ötleteire és kíméli a pénztárcáját. Meglátja milyen sok mindent elérhetünk együtt! P Kombinálja a különböző stílusokat és színeket a kívánt hatás

Részletesebben

Modelleírás: Alapanyag: A megrendelő kérése szerint. Alkalmazási terület: Megnevezés: Téli Dzseki. Felhasználási terület: Munkaruházat

Modelleírás: Alapanyag: A megrendelő kérése szerint. Alkalmazási terület: Megnevezés: Téli Dzseki. Felhasználási terület: Munkaruházat Téli Dzseki 1252 Egyenes vonalú, alja és ujja alja gumiház pántba fogott, vatelinnel bélelt dzseki. Elején 1-1 db húzózárral záródó mellzseb és 1-1 db alsó ferde benyúlású egyszegélyes bevágott zseb található.

Részletesebben

STARLINE OVERÁL TÉRDVÉDŐ. Klasszikus munkaoverál elasztikus derékpánttal a kényelmesebb viselési komfortért.

STARLINE OVERÁL TÉRDVÉDŐ. Klasszikus munkaoverál elasztikus derékpánttal a kényelmesebb viselési komfortért. MODYF MUNKARUHÁZAT STARLINE OVERÁL Klasszikus munkaoverál elasztikus derékpánttal a kényelmesebb viselési komfortért. Fényvisszaverő redők a nadrág első és hátsó részénél, valamint az ujjaknál a láthatóságért

Részletesebben

XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20

XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20 Női felső, póló, ruha méretek meghatározása centiméterben Méretek XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20 Mellbőség (cm) 78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 Derékbőség (cm) 60-64 65-70 71-75

Részletesebben

Háromszoros varrás az ülepen és a lábszárakon

Háromszoros varrás az ülepen és a lábszárakon Coverguard Bound Black Deréknadrág - RBOPB Fekete színű 300 g/m2 erős, vastag lánckötésű anyag, 60% természetes pamut, 40% kopásálló poliészter. Cordura 500D betétek a legjobban igénybevett részeken. Nagy

Részletesebben

Strapabíró munkaruházat és higiénikus fejőruházat Minőségi ruhák bárkinek, bárhova

Strapabíró munkaruházat és higiénikus fejőruházat Minőségi ruhák bárkinek, bárhova Strapabíró munkaruházat és higiénikus fejőruházat Minőségi ruhák bárkinek, bárhova 2 Robust work wear DeLaval munkaruházat A tejtermelők sokat várnak a munkaruházatuktól. Viselőjük ki van téve az időjárásnak,

Részletesebben

MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT

MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT Tartalomjegyzék MÁV Zrt. Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT 2 FÉRFI KOLLEKCIÓ 3 FÉRFI TÉLIKABÁT 4 FÉRFI ÁTMENETI KABÁT 5 FÉRFI ESŐKÖPENY 6 FÉRFI ZAKÓ 7 FÉRFI MELLÉNY

Részletesebben

CLAAS kollekció webshop.axial.hu

CLAAS kollekció webshop.axial.hu CLAAS kollekció 09 Tartalom Tartalom Fun line............................................................... 4 Basic termékek... Munkaruházat.... 8 Gyermek ruházat.... 6 Játékok... 0 Rendelési információk....

Részletesebben

ASTRO THERMO. 292 www.cormoran.de

ASTRO THERMO. 292 www.cormoran.de ASTRO THERMO ASTRO-THERMO thermo ruha Kedvező árú kétrészes bélelt, 100%-ban vízálló thermoruha 190T poliamidból. Teljesen vízálló, kimagaslóan meleg. Masszív nylon-szövetből készült, melynek belső oldala

Részletesebben

Katalógus. Silver Horse Bt. H-1202 Budapest, Bácska u. 11. telefon: 06-1-286-4057 fax: 06-1-286-4057 mobil: 06-20-393-2664

Katalógus. Silver Horse Bt. H-1202 Budapest, Bácska u. 11. telefon: 06-1-286-4057 fax: 06-1-286-4057 mobil: 06-20-393-2664 Katalógus Hagyományos kézműves lábbeli gyártás Ha fontos önnek, hogy lovagláshoz de akár utcai viseletre a lábához legjobban illeszkedő csizmát vagy cipőt viselje nem kell kompromisszumokat kötnie. Munkatársaink

Részletesebben

MunkaTárS Első választás munkaruházatban!

MunkaTárS Első választás munkaruházatban! Általános biztonsági és munkavédelmi lábbeli 588 Tulajdonságok Olajálló, antisztatikus, csúszásgátló talp, acél orrmerevítő. Védelmi osztály Felsőrész Talp Nettó ár Ft S1 bőr PU/PU 4010 Átszúrás ellen

Részletesebben

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú Ajánlattételi felhívás és dokumentáció 2015. március Oldal: 11 AJÁNLATI FELHÍVÁS a. Adatok Ajánlatkérő

Részletesebben

Töltse le téli akciós ajánlatainkat kuponfüzetünkből. 11. 21-ig!

Töltse le téli akciós ajánlatainkat kuponfüzetünkből. 11. 21-ig! Töltse le téli akciós ajánlatainkat kuponfüzetünkből 11. 21-ig! CT 1.5 Magnetic szobakerékpár Hangtalan mágnesfék-rendszer; 8 fokozatú ellenállás-szabályozás. Egyszerűen kezelhető komputer léptetés funkcióval,

Részletesebben

www.kuebler.eu Katalog

www.kuebler.eu Katalog INFORMATIONSSTARK KÜBLER BERUFSBEKLEIDUNG IM INTERNET Bei www.kuebler.eu sind Sie genau an der richtigen Adresse, wenn Sie sich über unsere Kollektionen, besondere Aktionen oder Lieferbedingungen informieren

Részletesebben

ÉlményVilág Album ruházati melléklet. Köszöntünk a szerelőknek szóló ÉVA partnerprogramban

ÉlményVilág Album ruházati melléklet. Köszöntünk a szerelőknek szóló ÉVA partnerprogramban ÉlményVilág Album ruházati melléklet Köszöntünk a szerelőknek szóló ÉVA partnerprogramban 2015-2016 Engedd meg hogy bemutatkozzam, a nevem ÉVA, én mutatom be Neked a megújult partner programot. A megújult

Részletesebben

NŐI MUNKARUHA FELSŐFOKON

NŐI MUNKARUHA FELSŐFOKON NŐI MUNKARUHA FELSŐFOKON 2 3 EMELD STÍLUSOD EGY MAGASABB SZINTRE 702 MODELL karcsúsított fazon, elöl kihajtott gallérral, választható színű díszítéssel, matt ezüst gombozással Méretek: XS-XL-ig ÚJ RÖVID

Részletesebben

AVAS Egészségügyi Centrum Kft.

AVAS Egészségügyi Centrum Kft. AVAS Egészségügyi Centrum Kft. WOLF védőruhák és védőfelszerelések Röntgenköpenyek és röntgenkötények Egyszerű röntgenköpeny A szakma elvárásainak mindenben megfelelő köpeny kiválóan állítható a kétoldalt

Részletesebben

D U N A V É R T I D Ő J Á R Á S E L L E N I V É D E L E M

D U N A V É R T I D Ő J Á R Á S E L L E N I V É D E L E M D U N A V É R T I D Ő J Á R Á S E L L E N I V É D E L E M IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELEM A szabadban végzett munkánál egyszerre kell védelmet nyújtani a hideg, az eső, a szél hatása ellen és egyúttal lehetővé

Részletesebben

EP HEGESZTŐKESZTYŰK. marhahasíték hegesztőkesztyű 7 cm-es marhahasíték mandzsetta 100 C kontakt hő elleni védelem > 15 sec méret: 10-es

EP HEGESZTŐKESZTYŰK. marhahasíték hegesztőkesztyű 7 cm-es marhahasíték mandzsetta 100 C kontakt hő elleni védelem > 15 sec méret: 10-es 2525X 2507 puha, színmarhabőr előrészű hegesztőkesztyű, tenyéren és mutatóujjon végig dupla bőr erősítéssel marhahasíték kézhát és 15 cm-es mandzsetta plusz érvédő, dupla tűzésű varratok méret: 10-es csomagolás:

Részletesebben

Munkaruházat Védőruhák

Munkaruházat Védőruhák Munkaruházat Védőruhák uvex collection 26 A büszkeség érzése, amikor egy jó cél érdekében mindent beleadunk Az uvex 1926 óta védi az embereket a munkahelyen és sportolás közben. Büszkék vagyunk erre a

Részletesebben

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA 70/2012.(XII.14.) BM RENDELET ALAPJÁN A MEZŐŐRÖK ÉS A HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA A) TÉLI VISELETELEMEK 2 MŰSZAKI LEÍRÁS TÉLI DZSEKI Tartalomjegyzék

Részletesebben

Funkcionális dzseki Méret: 36-48, FUNKCIÓK Felsőrész október 11-t l 1 VÍZÁLLÓ 2 SZÉLÁLLÓ 3 LÉGÁTERESZT (3000 g / m 2 / 24 h)

Funkcionális dzseki Méret: 36-48, FUNKCIÓK Felsőrész október 11-t l 1 VÍZÁLLÓ 2 SZÉLÁLLÓ 3 LÉGÁTERESZT (3000 g / m 2 / 24 h) www.kik.hu 2017. október 11-t l FUNKCIÓK Felsőrész 1 VÍZÁLLÓ (min. 3000 mm-es vízoszlop) 2 SZÉLÁLLÓ 3 LÉGÁTERESZT (3000 g / m 2 / 24 h) 4 HEGESZTETT F ŐARRÁSOK Funkcionális dzseki Méret: 36-48, TV REKLÁMUNKBÓL

Részletesebben

HARMADIK GENERÁCIÓS MUNKARUHA

HARMADIK GENERÁCIÓS MUNKARUHA PW 3TM HARMADIK GENERÁCIÓS MUNKARUHA A JÖVŐ MUNKARUHÁZATA MEGÉRKEZETT A Portwest PW3 korszerű munkaruha ötvözi a sportos-, stílusos megjelenést, a funkcionalitást és a komfortos, modern kialakítást. Kihasználva

Részletesebben

274 www.cormoran.de www.cormoran.de 275

274 www.cormoran.de www.cormoran.de 275 SEACOR thermoruha Továbbfejlesztettük a közkedvelt SEACOR Thermo-ruhát. Hogy optimális vízhatlanságot biztosítsunk, az ujjak neoprén mandzsettát kaptak. A kantáros nadrág feneke puha gumi, ami megakadályozza

Részletesebben

www.bonprix.hu Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon lásd a 19. oldalon

www.bonprix.hu Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon lásd a 19. oldalon 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ lásd a 19. oldalon Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon HU.SK3F Érvényes 2012.09.01-től 2013.03.31-ig 2012PM05,00 További információt a főkatalógusban talál vagy a

Részletesebben

SPORT RUHÁZAT PÓLÓK PULÓVEREK SAPKÁK

SPORT RUHÁZAT PÓLÓK PULÓVEREK SAPKÁK SPORT RUHÁZAT PÓLÓK PULÓVEREK SAPKÁK PÓLÓK CLASSIC NEW CLASSIC NEW férfi póló női póló S - 3XL unisex póló 1 % pamut, 5 g/m2 1 % pamut, 5 g/m2 minőségi, férfi póló, alacsonyabb grammsúllyal vékony, bordás

Részletesebben

szeptember 12-től Sport felső Méret: XS-XXL, MÉG TÖBBET a sportos divatért.^ Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél.

szeptember 12-től Sport felső Méret: XS-XXL, MÉG TÖBBET a sportos divatért.^ Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. www.kik.hu 2018. szeptember 12-től Sport felső Méret: XS-XXL, MÉG TÖBBET a sportos divatért.^ Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. Sport melltartó Méret: XS-XL, csak 1890,-/db Sport francia

Részletesebben

Munkavédelmi felszerelések

Munkavédelmi felszerelések Védőöltözékek Carpenter munkaruhacsalád: bézs, narancs díszítéssel Bézs, narancs díszítéssel. 245 g/m² kopásálló, lánckötésű anyag, 60% pamut, 40% poliészter. Egyenes fazonú, kényelmes ruhák nagy szakítószilárdságú

Részletesebben

8900 ZALAEGERSZEG, KÖRMENDI ÚT 41. TEL.: 92/348-687 FAX: 92/596-000 INFO: 20/9430-676 E-MAIL: INFO@KULINARIUM.HU

8900 ZALAEGERSZEG, KÖRMENDI ÚT 41. TEL.: 92/348-687 FAX: 92/596-000 INFO: 20/9430-676 E-MAIL: INFO@KULINARIUM.HU ÁRAINK A 20%-OS ÁFA ÖSSZEGÉT NEM TARTALMAZZÁK! 8900 ZALAEGERSZEG, KÖRMENDI ÚT 41. TEL.: 92/348-687 FAX: 92/596-000 INFO: 20/9430-676 E-MAIL: INFO@KULINARIUM.HU Munkaköpenyek, kötények Komplett nõi és férfi

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Tisztelt Hölgyem / Uram! Tisztelt Hölgyem / Uram! Mindenekelőtt szeretettel köszöntöm a Rikovinett Kft. valamint a magam nevében és kérem szenteljen néhány percet bemutatkozó anyagunk áttekintésére. Cégünk, a Rikovinett Kft. az

Részletesebben

Magyar joganyagok - 62/2013. (XI. 28.) BM rendelet - a polgárőrök formaruhával tört 2. oldal (3)1 A polgárőr egyesület a polgárőrt és az ifjú polgárőr

Magyar joganyagok - 62/2013. (XI. 28.) BM rendelet - a polgárőrök formaruhával tört 2. oldal (3)1 A polgárőr egyesület a polgárőrt és az ifjú polgárőr Magyar joganyagok - 62/2013. (XI. 28.) BM rendelet - a polgárőrök formaruhával tört 1. oldal 62/2013. (XI. 28.) BM rendelet a polgárőrök formaruhával történő ellátásának szabályáról, valamint a formaruha

Részletesebben

MINDIG BEVETÉSRE KÉSZEN

MINDIG BEVETÉSRE KÉSZEN ÉRVÉNYES 2017.02.28-IG Amíg a készlet tart. A feltüntetett árak nettó árak. Online rendelés itt: www.worldwidework.eu FEBRUÁR MINDIG BEVETÉSRE KÉSZEN HELLY HANSEN Chelsea kabát Anyag: 79% pamut / 21% poliészter,

Részletesebben

MÉG TÖBBET. a divatért. Steppelt kabát Fekete színben is kapható, méret: 36-48, Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél.

MÉG TÖBBET. a divatért.   Steppelt kabát Fekete színben is kapható, méret: 36-48, Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. www.kik.hu 2018. október 3-tól Steppelt kabát Fekete színben is kapható, méret: 36-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. FUNKCIÓK Felsőrész 1 VÍZÁLLÓ (min. 3000 mm-es

Részletesebben

A kabát: A nadrág: Általánosságban:

A kabát: A nadrág: Általánosságban: A kabát: Sziluett kúpalakú testalkat elől fel, hátul lefelé kanyarodó szegély komfort és védelem a vállkiképzés és a kar alatti háromszögű ereszték teljes karforgatást tesz lehetővé a vállrész kialakítása

Részletesebben

Biztonsági lábbeli STEITZ SECURA GORE-TEX

Biztonsági lábbeli STEITZ SECURA GORE-TEX DGUV 191 Biztonsági lábbeli EITZ SECURA GORE-TEX Biztonsági lábbeli GORE-TEX membránnal a kitűnő a klímakomfort érdekében. A fölösleges nedvesség és hő gyorsan távozik kifelé. A páraáteresztő vízálló bőr

Részletesebben

2013/14. Az Acode funkcionális profil ruházat sportos, skandináv dizájnban.

2013/14. Az Acode funkcionális profil ruházat sportos, skandináv dizájnban. 2013/14 Az Acode funkcionális profil ruházat sportos, skandináv dizájnban. Acode évek óta funkcionális ruházatot gyárt követve a skandináv dizájnt. A skandináv klíma változékony, rövid időn belül lehet

Részletesebben

ELŐSZÓ TARTALOMJEGYZÉK. Kedves Érdeklődő! Rövid fazonú női köpeny (tunika) Hosszú fazonú női köpeny

ELŐSZÓ TARTALOMJEGYZÉK. Kedves Érdeklődő! Rövid fazonú női köpeny (tunika) Hosszú fazonú női köpeny ELŐSZÓ TARTALOMJEGYZÉK Kedves Érdeklődő! Cégünk több mint két évtizedes múlttal rendelkezik a munkaruházat gyártás és kereskedés terén. Ez a kiadvány az első katalógusunk, amelyet a termékeink iránt megnövekedett

Részletesebben

www.kuebler.hu Katalógus Érvényes 2009.02.01-t.l.

www.kuebler.hu Katalógus Érvényes 2009.02.01-t.l. A KÜBLER MUNKARUHA MÁR AZ INTERNETEN IS A www.kuebler.hu honlapon jó helyen jár, ha kollekciónkról, akcióinkról vagy szállítási feltételeinkröl szeretne tájékozódni. KÜBLER SHOP VISZONTELADÓINK RÉSZÉRE

Részletesebben

munkaruha katalógus 2008

munkaruha katalógus 2008 002534 munkaruha katalógus Bergauer Bt. 9700 Szombathely, Széll Kálmán u.14. Női nadrág Hagyományos svédzsebes nadrág foltzsebes hátsózsebbel, övtartókkal. 10110033 01 10110034 Női nadrág Hagyományos svédzsebes

Részletesebben

GUIDE 24W. Szél- és vízálló téli kesztyű szintetikus bőrből

GUIDE 24W. Szél- és vízálló téli kesztyű szintetikus bőrből GUIDE 24W Szél- és vízálló téli kesztyű szintetikus bőrből A Guide 24W a kültéri munkakörnyezetekben, hideg és nedves időjárási körülmények között végzett munkákhoz kifejlesztett sokoldalú kesztyű. A szél-

Részletesebben

ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG. Formaruha ELFOGADVA:

ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG. Formaruha ELFOGADVA: ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG Formaruha 2013 ELFOGADVA: 3 Jólláthatósági mellény: Javasolt alapanyag: - 67% pes, 33% pamut teflonszálas vízhatlan tartós alapanyag. a., 160 gr/m2 területi sűrűségű vékonyabb

Részletesebben

Standard kollekció. WorkerPro

Standard kollekció. WorkerPro WorkerPro 11/2013 8014 REX Férfi hosszú ujjú dzseki, kék Rejtett patentgombok elöl. Patentgombokkal állítható mandzsetta. 8064 ALEC Férfi hosszú ujjú félkabát, kék Rejtett patentgombok elöl. Fedeles zseb

Részletesebben

Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz!

Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz! Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz! Gyűjtsön össze 8 db matricát és vásárolja meg a sportos Diadora termékeket akár 75% kedvezménnyel! A PROMÓCIÓ FELTÉTELEI A matricagyűjtő füzetek ingyenesen

Részletesebben

Tornaruha.

Tornaruha. Tornaruha www.fess.hu fess@fess.hu info@fess.hu Csiszi-csoszi Rachel Rachel lányka, női ujjatlan tornamez színei: színminta szerint bármilyen üni (egyszínű), mintás vagy fényes leírása: ujjatlan, háta

Részletesebben

ACODE. NEW Image photo STÍLUSOS, FUNKCIONÁLIS ÉS KÉNYELMES

ACODE. NEW Image photo STÍLUSOS, FUNKCIONÁLIS ÉS KÉNYELMES NEW Image photo ACODE STÍLUSOS, FUNKCIONÁLIS ÉS KÉNYELMES Az Acode cégünk funkcionális ruházati márkája. Ebben a termékskálában olyan ruhákat talál, melyek segítenek a hatékonyabb munkavégzésben, bármilyen

Részletesebben

Ajánlat. Lángálló, vegyszerálló, antisztatikus védőruházat. Tisztelt Cím,

Ajánlat. Lángálló, vegyszerálló, antisztatikus védőruházat. Tisztelt Cím, Ajánlat Lángálló, vegyszerálló, antisztatikus védőruházat EK tanúsítvány: B-022/2014 Az elmúlt két évben számos, védőruhákra vonatkozó európai szabvány megváltozott. A magyar gyártók és felhasználók szempontjából

Részletesebben

www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go

www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go TRENDI STÍLUS RAGYO GÓ FORMÁK! Legyen szó hétköznapi viseletről, randi szerelésről vagy elegáns irodai meg jelenésről, öltözködésünket rendszerint

Részletesebben

VINTAGE KOLLEKCIÓ A STÍLUSOS ÉLETMÓD PRÉMIUM RUHÁZATA

VINTAGE KOLLEKCIÓ A STÍLUSOS ÉLETMÓD PRÉMIUM RUHÁZATA VINTAGE KOLLEKCIÓ A STÍLUSOS ÉLETMÓD PRÉMIUM RUHÁZATA NYÁRI DIVAT TÉLI DIVAT EGYEDI TERVEZÉS 02 A VINTAGE KOLLEKCIÓ RUHÁZAT, AMELY MEGTESTESÍTI ÉS ÖSSZEKÖTI A HONDA MŰSZAKI SZAKTUDÁSÁT ÉS TÖRTÉNELMÉT A

Részletesebben

1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS 2. MÉRETTÁBLÁZAT

1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS 2. MÉRETTÁBLÁZAT 1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS Egyenes vonalú, combközépig érő bélelt téli kabát elején és hátán steppelt vállrésszel, gallérba rejtett kapucnival, bal elejére felvarrt,

Részletesebben

LIFE IS BLUE TIFUL COLLECTION LIFESTYLE

LIFE IS BLUE TIFUL COLLECTION LIFESTYLE LIFE IS BLUE TIFUL COLLECTION LIFESTYLE COLLECTION LIFESTYLE 5.oldal blue collectors utazás Gyűjtse össze az összes Dacia butik terméket! i love blue játékok Utazáshoz hasznos és nélkülözhetetlen kiegészítőink.

Részletesebben

RUHÁZAT ÉS AJÁNDÉKTÁRGYAK

RUHÁZAT ÉS AJÁNDÉKTÁRGYAK RUHÁZAT ÉS AJÁNDÉKTÁRGYAK TYPE R RUHÁZAT 02-05 AJÁNDÉKTÁRGYAK 06-09 RUHÁZAT PÓLÓ Ebben a pólóban éppen olyan menő lesz, mint a legendás autónk. Alapdarab minden rajongónak. Hagyományos fazon, 100% pamut.

Részletesebben

8990 Ft SZÍNESEN A TÉLBE PARKA KABÁT. Szomorú évszak? Dehogyis! Puha, meleg és tarkabarka ruhák a hideg időjáráshoz.

8990 Ft SZÍNESEN A TÉLBE PARKA KABÁT. Szomorú évszak? Dehogyis! Puha, meleg és tarkabarka ruhák a hideg időjáráshoz. Érvényes 07. 09. 8-07. 0. 08-ig takko.com PARKA KABÁT levehető szőrmeutánzattal Méret: 36-6 8990 Ft Csak 07. 0. 08-ig Normál ár: 990Ft SZÍNESEN A TÉLBE Szomorú évszak? Dehogyis! Puha, meleg és tarkabarka

Részletesebben

KS10 KS12 CHROME KABÁT CHROME NADRÁG

KS10 KS12 CHROME KABÁT CHROME NADRÁG PRÉMIUM MINŐSÉG KS10 CHROME KABÁT Új, sokoldalú kabát modell, mely a Carbon, Chrome és Granite nadrágokkal modern munkaruha szettet alkot. Többfunkciós zsebekkel, azonosítókártya tartóval, telefon és tolltartóval,

Részletesebben

leisure év 700 g Belmil iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ 0,7 literig tágas belső tér

leisure év 700 g Belmil iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ 0,7 literig tágas belső tér 19 leisure 403-25 7-11 Méretek: M: 40 cm H: 30 cm Sz: 21 cm 700 g 1 év garancia Fényvisszaverő Vízálló anyag FESTÉS HÍMZÉS CSILLÁM EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ Az idei Leisure kollekciót az egyedi színkombinációk

Részletesebben

Die Boutique termékkatalógus. Volkswagen ruházat a Volkswagen-találkozón

Die Boutique termékkatalógus. Volkswagen ruházat a Volkswagen-találkozón Die Boutique termékkatalógus Volkswagen ruházat a Volkswagen-találkozón Die Boutique A rendezvény ideje alatt a Paddock részen található Die Boutique márkaboltban Volkswagen márkaruházatot vásárolhatsz,

Részletesebben

A vidékfejlesztési miniszter közleménye

A vidékfejlesztési miniszter közleménye A vidékfejlesztési miniszter közleménye az erdészeti szakszemélyzet, a minisztérium, valamint az erdészeti hatóság szervezetében erdészeti hatósági vagy erdészeti igazgatási munkakört ellátó köztisztviselők

Részletesebben

www.bonprix.hu Fax: 06-1 814 9998 Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2010 Ősz bonprix klub kedvezmény Blézer 5.399_

www.bonprix.hu Fax: 06-1 814 9998 Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2010 Ősz bonprix klub kedvezmény Blézer 5.399_ 150_ 2010 Ősz Blézer 5.399_ lásd a 22. oldalon HU.SK3F Érvényes 2010.09.15-től 2011.03.31-ig 2010PC99,00 bonprix klub kedvezmény további információt a főkatalógusban talál www.bonprix.hu Fax: 06-1 814

Részletesebben

június 6-tól Kezeslábas Méret: 34-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél.

június 6-tól Kezeslábas Méret: 34-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. www.kik.hu 2018. június 6-tól Kezeslábas Méret: 34-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. Top Méret: 36-48, csak 2490,-/db NYERŐ ÁRAK Felső Méret: 46-58, csak 2490,-

Részletesebben

UVB UV VÉDELEM PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ HŰSÍTŐ HATÁS LÉLEGZŐ KÉPESSÉG

UVB UV VÉDELEM PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ HŰSÍTŐ HATÁS LÉLEGZŐ KÉPESSÉG + A B LÉLEGZŐ KÉPESSÉG HŰSÍTŐ HATÁS PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ VÉDELEM Bőrgyógyászati kutatások szerint a melanoma (pigmentsejtek bőrrákot okozó elváltozása) kialakulásának legfontosabb

Részletesebben

Női orvosi köpeny A női köpeny hosszú ujjú, kihajtható galléros,

Női orvosi köpeny A női köpeny hosszú ujjú, kihajtható galléros, Női orvosi köpeny A női köpeny hosszú ujjú, kihajtható galléros, hosszú köpeny. Bal oldalon mellmagasságban és mindkét oldalon rávarrt foltzsebbel. Formázóvarrások találhatóak elején és hátán derékrészen,

Részletesebben

ŐSZI BŰBÁJ Csillogás a javából: az új őszi trendek izgalmas részletekkel és puha darabokkal bűvölnek el mindenkit Ft MELLÉNY.

ŐSZI BŰBÁJ Csillogás a javából: az új őszi trendek izgalmas részletekkel és puha darabokkal bűvölnek el mindenkit Ft MELLÉNY. Érvényes 2017. 08. 31-2017. 09. 10-ig takko.com MELLÉNY Méret: 36-46 Csak 2017. 09. 10-ig Normál ár: 6490 Ft ŐSZI BŰBÁJ Csillogás a javából: az új őszi trendek izgalmas részletekkel és puha darabokkal

Részletesebben

XXL. Softshell dzseki Fekete színben is kapható, méret: 36-48, Softshell dzseki Fekete színben is kapható, méret: 46-58, csak 7490,-/db

XXL.   Softshell dzseki Fekete színben is kapható, méret: 36-48, Softshell dzseki Fekete színben is kapható, méret: 46-58, csak 7490,-/db www.kik.hu 2018. március 7. Softshell dzseki Fekete színben is kapható, méret: 36-48, Softshell dzseki Fekete színben is kapható, méret: 46-58, csak 7490,-/db XXL Basic TERMÉKEINK Sztreccs póló Elasztán

Részletesebben

ŐSSZEL IS LAZÁN OKTÓBER Ft. 190 Ft-tól. ➀ tengerkék - royal-kék ➁ fekete fehér fekete

ŐSSZEL IS LAZÁN OKTÓBER Ft. 190 Ft-tól. ➀ tengerkék - royal-kék ➁ fekete fehér fekete ÉRVÉNYES 2016.10.31-IG Amíg a készlet tart. A feltüntetett árak nettó árak. Online rendelés itt: www.worldwidework.eu ŐSSZEL IS LAZÁN OKTÓBER KORSAR TwoLevel softshell pilótadzseki Külső dzseki anyaga:

Részletesebben

Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére

Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére 2014 Termékajánlatunk az élelmiszeripar részére 258 Élelmiszeripari választék - Érték és minőség A Fortis Plus az ipari mosásnak is maximálisan ellenálló, kiváló minőségű kevertszálas alapanyag (65% poliészter/35%

Részletesebben

UTASÍTÁS HASZNÁLATHOZ ÉS TÁROLÁSHOZ

UTASÍTÁS HASZNÁLATHOZ ÉS TÁROLÁSHOZ A jelenlegi munkaruházat modellekkel az év folyamán azoknak a legigényesebb szakembereknek a bizalmát igyekeznek megszerezni, akik ma is ezeket a modelleket részesítik előnybe. A termék sikere a választék

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

ÚJ CSOMAGOLÁS. Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat:

ÚJ CSOMAGOLÁS.  Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: DE PAUL HARTMANN AG 89522 Heidenheim Germany Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: HU HARTMANN-RICO Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann

Részletesebben

Védőruházat Munkaruházat

Védőruházat Munkaruházat Védőruházat Munkaruházat uvex i-gonomics Mérhető stresszcsökkentést kínáló védőruházat Az uvex kifejlesztett egy olyan ergonomikus termékrendszert az uvex i-gonomics termékeket -, amely tökéletesen illeszkedés

Részletesebben

SZENZÁCIÓS január 9.-től. Töltőállomás

SZENZÁCIÓS január 9.-től. Töltőállomás www.kik.hu 2019. január 9.-től Töltőállomás SZENZÁCIÓS ÁR Bluetooth-fejhallgató TWS (true wireless stereo), sporthoz ideális, a készlet részei: töltőállomás, nagyon jól illeszkedő adapter két méretben,

Részletesebben