SÁTORALJAÚJHELY május (S Z A B Á L Y Z A T) VÁROSI SPORTCSARNOK LIGET TÉR 3.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SÁTORALJAÚJHELY. 2013. május 24-26. (S Z A B Á L Y Z A T) VÁROSI SPORTCSARNOK LIGET TÉR 3."

Átírás

1 IX. ZEMPLÉN ORSZÁGOS MINÔSÍTÔ TÁRSASTÁNC FESZTIVÁL ÉS KOREOGRÁFUS VERSENY SÁTORALJAÚJHELY május (S Z A B Á L Y Z A T) VÁROSI SPORTCSARNOK LIGET TÉR 3.

2 - 2 - MINÔSÍTÔ FESZTIVÁL A fesztivál célja: Elsôsrban az alapfkú mûvészetktatási intézményekben flyó mdern társastánc ktatás szakmai színvnalának rszágs bemutatása, felmérése és minôsítése. E mellett helyt ad az alapfkú mûvészetktatás keretein kívül dlgzó mûhelyek, egyesületek munkáinak bemutatására, amennyiben vállalják a megmérettetést és megfelelnek a versenykiírás feltételeinek. Tvábbá lehetôséget biztsít az rszágban dlgzó táncpedagógusk kregráfusi tevékenységének bemutatására, elismerésére. SZAKMAI SZEMPONTOK: Minôsítés: A kregráfiák külön-külön, a csprtk pedig az összteljesítményük alapján kapnak minôsítést. A benevezett csprtkat, sztálykat a megadtt krcsprtkba és kategóriákba kell srlni. Az elbírálás a krcsprtkn belül, a bemutattt kregráfiák, kategóriák szerinti elôadásának szakmai színvnala alapján történik, szempntnként 0-10-ig terjedô pntzással, melyek: zenei összhang - a tánc tipikus ritmikájának megjelenítése - a választtt zenével való harmnikus együttmzgás térfrma - a kregráfia kivitelezése - térkihasználás

3 - 3 - technika - táncs teljesítmény (testtartás, lábtechnika, figurák kivitelezése,stb.) mûvészi hatás - kmplex vizuális élmény (színpadi megjelenés, ksztüm, egyéb mzgásfrmák kivitelezése: pl. döntések, emelések, pózk, látványelemek) Ennek alapján a benevezett táncmû zsûritagnként maximálisan 40 pntt kaphat, amely az összes pntszám tekintetében az alábbi százaléks arányban érhet el minôsítést: Arany fkzat (85-100%) Ezüst fkzat (70-84,5%) Brnz fkzat (55-69,5%) elismerésben részesült (0-54,5%) Ha egy adtt csprt több kregráfiával is nevez, akkr a kregráfiák pntszámait összeadva és elsztva a prdukciók számával, kapjuk a csprt összteljesítményét, mely szintén a fentiek alapján kap minôsítést. A kregráfiákat klevéllel, a csprtkat klevéllel és plakettal jutalmazzuk az elért eredményeik után. Egy tagiskla több csprtt is indíthat, azn belül több kregráfiával is nevezhet, aznban az elôzô fesztiválkn már arany minôsítést kaptt mûvek nem szerepelhetnek, valamint a kregráfus versenyre benevezett alktásk a minôsítô versenyre nem nevezhetôk, és frdítva.

4 - 4 - A kregráfiák elkészítésénél az alapfkú mûvészeti ktatásban elôírt tananyag felhasználása az irányadó, természetesen az alktói szabadságt és a gyermeki tehetséget figyelembe véve. Krcsprtk: Alsós krsztály (6 10 éves krig) Felsôs krsztály (11 14 éves krig) Junir I. krsztály (15 18 éves krig) Junir II. krsztály (19 22 éves krig) Felnôtt krsztály (23 évtôl) Az életkr besrlásánál a tárgyév számít, vagyis a versenyzô abban az évben töltse be azt. A krcsprtk átjárhatósága maximum 25 %, a kerekítés szabályai szerint, vagyis pl. 8 fôs létszámnál 2 fô, míg 24 fôs létszámnál 6 fô eltérés megengedett az adtt krsztályn belül, akár lefelé, akár felfelé. A csprtban nem tánclhatnak azk, akik a Magyar TáncSprt Szakszövetség érvényes versenyengedélyével rendelkeznek! Tánckategóriák: Standard/Standard stílus kategória (egy tánc az öt standard tánc közül) Latin/Latin stílus kategória (egy tánc az öt latin-amerikai tánc közül) Szórakztató kategória (történelmi társastánc, divattánc, egyéb) Mix kategória (standard vagy latin, mind az öt társastánct tartalmazza, és csak társas kregráfia lehet) *Ha négy vagy annál kevesebb társastánc, illetve egyéb, pl. divattánc is szerepel a mixben, azt a mix jelölés megtartása mellett a szórakztató kategóriában kell minôsíttetni!

5 - 5 - Kregráfia frma: Társas minimum 4 pár,mely a fenti kategóriák bármelyikében indulhat. Párnélküli minimum 8 fô, mely lehet tisztán lány, vagy vegyes, kivéve mix. *A tisztán lányfrmációkat, illetve a vegyeseket, ahl a fiúk aránya nem éri el az 50%-t, párnélküli frmaként a standard stílus és latin stílus kategóriába kell srlni. Amelyben a fiúk aránya legalább, vagy több mint 50%, az társas frmaként is indulhat standard és latin kategóriákban egyaránt. A szórakztató kategóriában megkötés nincs. Idôtartam: max. 5 perc (+/-) 20 másdperc, a ki- és bevnulóval együtt. A prdukciók bemutatása alatt idômérés történik, az idôtúllépést a zsûri az értékelésnél figyelembe veheti. Zene: A kregráfiák zenei anyagát feliratzva, külön erre a célra megírt CD-n kérjük elhzni. Nevezési díj: Ft/kregráfia

6 - 6 - KOREOGRÁFUS VERSENY A kregráfus verseny célja: A táncmûvészeten belül a társastánc, a versenytánc, a divattánc, a történelmi társastánc és a mdern tánc területén alktó kregráfusk rszágs bemutatkzása, alktásaik értékelése versenykörülmények között. A versenyre várjuk mind a mûvészetktatás, mind a versenysprt területén, vagy a különbözô egyesületek és más fenntartók alatt dlgzó kregráfusk nevezését táncmûveikkel. SZAKMAI SZEMPONTOK: A benevezett kregráfiákat csak kategóriákba és típusba kell srlni, bármilyen krcsprtú táncsk vehetnek benne részt. Elsôsrban a kregráfus mûvészi teljesítményét értékeli a szakmai zsûri, szempntnként 0-10-ig terjedô pntzással, melyek: Zeneiség (a választtt zene ritmikájának, stílusának, szerkezetének kifejezése) technikai elemek (felhasznált mzdulat, figurakészlet, mtívum- fûzések, a táncs teljesítményre szabva) térfrma (térkihasználás, a kregráfia kivitelezése) mûvészi hatás (kmplex vizuális élmény: színpadi megjelenés, ksztüm, egyéb mzgásfrmák kivitelezése: pl. döntések, emelések, pózk, látványelemek) mndanivaló (üzenet, gndlat csak dramatikus kategóriánál)

7 - 7 - A benevezett táncmû zsûritagnként maximálisan 40 pntt kaphat, amely az összes pntszám tekintetében az alábbi százaléks arányban érhet el minôsítést: Nívó I. fkzat (85-100%) Nívó II. fkzat (70-84,5%) Nívó III. fkzat (55-69,5%) elismerésben részesült (0-54,5%) Ha valamely kregráfus hárm fesztiváln Nívó I. fkzatt ér el, akkr Arany Tánccipô díjra érdemesül. Ha ezt még egyszer teljesíti, akkr Örökös Arany Tánccipô díjas lesz.az eredményes kregráfuskat klevéllel, és plakettal jutalmazzuk. Egy kregráfus több kregráfiával is nevezhet, aznban az elôzô versenyeken nívódíjat kaptt mûvek újbóli minôsítése nem lehetséges, csak nem minôsült, illetve itt még nem szerepelt kregráfiákkal lehet nevezni. Az itt bemutattt mûveket a minôsítô fesztiváln nem lehet szerepeltetni, és frdítva. Tánckategóriák: Dramatikus kategória - mndanivalója van, bármilyen tánc megjeleníthetô, kötetlen frmájú Társastánc/Társas stílus kategória - bármelyik st. vagy la. táncra készített mû, a tánc jellegzetességét bemutató frma Szórakztató kategória - történelmi társastánck,régi idôk táncai, flkjellegû tánck

8 - 8 - Divattánc kategória - argentin tangó, salsa, mambó, bgie, swing, stb. Mdern tánc kategória - hipp-hpp, break, disc, dance, jazz, krtárs, stb. Mix kategória - standard vagy latin, mind az öt társastánct tartalmazza, és csak párs kregráfia lehet. Kregráfia frma: Társas min. 4 pár,mely a fenti kategóriák bármelyikében indulhat. Párnélküli min. 8 fô, mely lehet tisztán lány, vagy vegyes, kivéve mix kategória. *A tisztán lányfrmációkat, illetve a vegyeseket, ahl a fiúk aránya nem éri el az 50%-t, párnélküli frmaként a társas stílus kategóriába kell srlni. Amelyben a fiúk aránya legalább, vagy több mint 50%, az társas frmaként is indulhat társastánc kategóriában. A többi kategóriában ilyen megkötés nincs. Típus: Mûvészeti iskla (alap vagy középfk) Versenysprt (bármely tánc sprtszövetségében versenyzôk) Idôtartam: Mix kategória max. 6 perc, Dramatikus kategória max. 10 perc (+/-) 20 másdperc A többi kategória max. 5 perc (+/-) 20 másdperc ki és bevnulóval együtt. A prdukciók bemutatása alatt idômérés történik, az idôtúllépést a zsûri az értékelésnél figyelembe veheti. Nevezési díj: Ft/kregráfia.

9 - 9 - MENETSZAMBA VERSENY A felvnulás jellegû verseny célja, a társastánc népszerûsítése, a fesztiváli hangulat megteremtése, közönségvnzás. SZAKMAI SZEMPONTOK: Flyamatsan szlgáltattt zenére, szabadn választtt szamba kregráfiát kell eltánclni menettánc szerûen. Ennek értelmében a kb. 250 m-es távlságn állandóan haladni kell. Álló shw elemeket a startnál, illetve a zsûri elôtti elhaladás után célszerû alkalmazni. Nevezési díj nincs! A zsûri srrendiséget állapít meg, és a felajánltt különdíjak daítélésérôl dönt.

10 TÁNCOSPÁROK VERSENYE A verseny célja: Elsôsrban lehetôséget biztsítani a mûvészetktatásban tanuló gyerekeknek, hgy versenyhelyzetben mérjék össze tudásukat, s a csprtmunkán túl az egyéni tehetségüket megmutathassák. Másrészt az ktatási intézményeken kívüli amatôr, versenykönyvvel nem rendelkezô hbbi táncsknak egy újabb versenyzési színteret kínálni. SZAKMAI SZEMPONTOK: A táncspárt egy fiú és egy leány táncs alktja. A táncspár személyi összetétele kategóriánként eltérôen is megadható. A krcsprtba besrlást a táncs tárgyévi életkra, valamint a végzett évflyam alapján kell meghatárzni. Átjárási lehetôség nincs krsztályk és kategóriák között. A kregráfia, táncsrzat, összeállításánál javaslt figyelembe venni az életkr és az adtt évflyam tananyagát. Kötelezô gyakrlat niucs, de a tánclandó tánck krcsprtnként eltérôek. Ruházat, ksztüm, kiválasztásánál az egyéniség és az ízlésesség legyen mérvadó. Krcsprtk: Gyermek kezdô (6 10 év és A1-A3 évflyam) Gyermek haladó (6 10 év és A1-A3 évflyam) Junir kezdô (11 14 év és A1-A3 évflyam) Junir haladó (11-14 év és A4-A6 évflyam) Ifjúsági kezdô (15 18 év és A4-A6 évflyam) Ifjúsági haladó (15 18 év és T1-T4 évflyam) Felnôtt (19 évtôl és T1-T4 évflyam)

11 Kategóriák: Standard : Gyermek kezdô Angl k.-tangó Gyermek haladó Angl k.-tangó Quick step Junir kezdô Angl k.-tangó-quick step Junir haladó Angl k.-tangó-bécsi k.-quick step Ifjúsági kezdô Angl k.-tangó-bécsi k.-quick step Ifjúsági haladó Angl k.-tangó-bécsi k.-slw fx -Quick step Felnôtt Angl k.-tangó-bécsi k.-slw fx -Quick step Latin: Gyermek kezdô Cha-cha-cha Jive Gyermek haladó Cha-cha-cha-Rumba-Jive Junir kezdô Cha-cha-cha - Jive Junir haladó Cha-cha-cha - Rumba - Jive Ifjúsági kezdô Szamba - Cha-cha-cha - Rumba - Jive Ifjúsági haladó Szamba - Cha-cha-cha - Rumba Pas* Jive Felnôtt Szamba - Cha-cha-cha - Rumba - Pas - Jive Nevezni külön-külön táncáganként is lehet, csak a táncsnôt érintô eltérô személyösszeállításban is. *Az Ifjúsági haladó krcsprtnál a Pas Dble tánc rövídített zenét kap. Nevezési díj: 800 Ft/fô/táncág A Fesztivál zsûrije: Állandó összetételû, hét tagú, neves táncpedagóguskból álló, szakmai testület. Felhívjuk figyelmüket a nevezések elkészítésénél a fenti szabályzat betartására!

12 - 12 -

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Táncsport Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA PREMIER NAPOK 2016. MÁRCIUS 18-19. PREMIER KORTÁRS MODERN TÁNC ÉS ZENEI VERSENY TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016. március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA A Premier Kortárs modern tánc és Zenei Versenyt meghirdető

Részletesebben

IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint Versenykiírás és szabályzat. 1. rész Tánciskolás Táncverseny

IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint Versenykiírás és szabályzat. 1. rész Tánciskolás Táncverseny IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint 2013. 12. 15. Versenykiírás és szabályzat 1. rész Tánciskolás Táncverseny 2. rész Formációs Táncverseny 3. rész Rumba Kürverseny 4. rész Tánckoktél Bál 1. rész Tánciskolás

Részletesebben

VII. Krétakör Művészeti Verseny 2017

VII. Krétakör Művészeti Verseny 2017 Tisztelt Igazgató Nő/Úr! Tisztelt Csoportvezetők! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Free Dance Alapfokú Művészeti Iskola és a Bíborka Alapfokú Művészeti Iskola a Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola

Részletesebben

III. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2011. április 16-17.

III. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2011. április 16-17. Pécs, 2011. április 16-17. nevezési határidő:2011. március 1!! Kiírás Rendező: Esély a Művészetre- Esély a Sportra Közhasznú Alapítvány Helyszín: Budai- Városkapu Iskola 7629 Pécs, Komlói u. 58. Időpont:

Részletesebben

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program Felhívás Csprts tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsítószámú című kiemelt prjekt keretében A Tehetséghidak Prjektirda a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsító számú 1

Részletesebben

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál 2018. április 21-22. (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna Versenykiírás Az Abigél Többcélú Intézmény és a Pro Homo Egyesület közös szervezésében kerül

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

V. ORSZÁGOS TÁRSASTÁNCVERSENY (táncospárok és csoportok részére)

V. ORSZÁGOS TÁRSASTÁNCVERSENY (táncospárok és csoportok részére) V. ORSZÁGOS TÁRSASTÁNCVERSENY (táncospárok és csoportok részére) A verseny időpontja: 2015. január 30-31. Rendező: Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája, Alapfokú Művészetoktatási

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2018. február 23-24-25-én megrendezésre kerülő, VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2019. február 22-23-24-én megrendezésre kerülő VII. Press Dance Nemzetközi

Részletesebben

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS V. PREMIER MŰVÉSZETI NAPOK 2017. MÁRCIUS 17. V. PREMIER TÁNC ÉS ZENEI VERSENY V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2017. március 17. (péntek) SZEGED Az. V. Premier Tánc- és Zenei Versenyt meghirdető intézmény

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

OPEN MAGYAR BAJNOKSÁG 2018

OPEN MAGYAR BAJNOKSÁG 2018 OPEN MAGYAR BAJNOKSÁG 2018 Verseny megnevezése: Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, Felnőtt és Veterán egyéni és csapat Wado kata, kumite Magyar bajnokság Verseny időpontja: 2018. október 27. 10.00 órától

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

Rákoshegyi Vasutas SE V.

Rákoshegyi Vasutas SE V. Rákoshegyi Vasutas SE. 2007. V. Csipet Kupa 1. A VERSENY CÉLJA A tekesport népszerűsítése. A sportolók tudásszintjének emelése. Megfelelő minőségi versenyzési lehetőség biztosítása a résztvevők számára.

Részletesebben

BÁTASZÉK SE KARATE SZAKOSZTÁLY

BÁTASZÉK SE KARATE SZAKOSZTÁLY BÁTASZÉK SE KARATE SZAKOSZTÁLY Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: 30-266-1235 e-mail: bataszekwado@gmail.com 20. SZÉKI KUPA Verseny megnevezése:

Részletesebben

MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA. 2014/2015. tanév. ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ

MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA. 2014/2015. tanév. ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA 2014/2015. tanév ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ 1 2014/2015. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA Versenykiírás 1. A verseny célja: Az aerobik különböző verseny- és szabadidősport

Részletesebben

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit.

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület Közreműködő

Részletesebben

SZÉKI KUPA SZEKSZÁRD VÁROSI SPORTCSARNOK

SZÉKI KUPA SZEKSZÁRD VÁROSI SPORTCSARNOK SZÉKI KUPA 2016. 03.19. SZEKSZÁRD VÁROSI SPORTCSARNOK Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: 30-266-1235 e-mail: bataszekwado@gmail.com 21. SZÉKI

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

A verseny részei: A verseny kötelező gyakorlatból és szabadon választott kombinációból, koreográfiából áll.

A verseny részei: A verseny kötelező gyakorlatból és szabadon választott kombinációból, koreográfiából áll. VI. ORSZÁGOS TÁRSASTÁNCVERSENY (táncospárok és csoportok részére) A verseny időpontja: 2018. január 26-27. Rendező: Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája, Alapfokú Művészetoktatási

Részletesebben

V. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2013. május 4.

V. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2013. május 4. Pécs, 2013. május 4. nevezési határidő:2013. április 14!! Kiírás Rendező: Esély a Művészetre- Esély a Sportra Közhasznú Alapítvány Helyszín: Budai- Városkapu Iskola 7629 Pécs, Komlói u. 58. Időpont: 2013.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

XLVI. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLVI. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szöveség Ejtőernyős Szakbizottság MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLVI. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza,

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása Vidékbajnokság

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása Vidékbajnokság Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2018. évi Versenykiírása Vidékbajnokság 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország

Részletesebben

Közlemény. Módosított pont. dokumentum neve Pályázati útmutató és Pályázati felhívás. B1 Jogi forma (a szöveg kiegészítése)

Közlemény. Módosított pont. dokumentum neve Pályázati útmutató és Pályázati felhívás. B1 Jogi forma (a szöveg kiegészítése) Közlemény A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a tisztelt pályázók figyelmét, hgy a TIOP-1.2.1/08/1 Agóra -multifunkcinális közösségi közpntk és területi közművelődési tanácsadó szlgálat infrastrukturális

Részletesebben

BEMUTATKOZIK A MAGYAR DIVAT- ÉS SPORTTÁNC SZÖVETSÉG

BEMUTATKOZIK A MAGYAR DIVAT- ÉS SPORTTÁNC SZÖVETSÉG BEMUTATKOZIK A MAGYAR DIVAT- ÉS SPORTTÁNC SZÖVETSÉG A SZERVEZET ADATAI: A szervezet neve: Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség Székhelye: 2400 Dunaújváros, Apáczai Csere J. út 11. A képviselő neve és címe:

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 2013 JANUÁR MKKSZ SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 SZERVEZŐ Magyar Kajak-Kenu Szövetség Cím: 1138 Budapest, Latorca u.2 Email: info@mkksz.hu

Részletesebben

IV. Országos társastáncverseny (táncospárok és csoportok részére)

IV. Országos társastáncverseny (táncospárok és csoportok részére) IV. Országos társastáncverseny (táncospárok és csoportok részére) A verseny időpontja: 2012. január 14-15. Rendező: Hétszinvirág Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 6300 Kalocsa, Szent István tér 7. Telefon:

Részletesebben

Sándor Ildikó Miért jó gyakorlat a magyar ( táncházas ) modell?

Sándor Ildikó Miért jó gyakorlat a magyar ( táncházas ) modell? Sándr Ildikó Miért jó gyakrlat a magyar ( táncházas ) mdell? Köztudtt különösen az itt ülő hallgatóság körében, hgy a néphagymány a mai magyar kultúra, művészet és műveltség meghatárzó fntsságú része.

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XXIV. WKF KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI XXIV. WKF KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI XXIV. KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Karate Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A kategória Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

Revolution Dance Cup

Revolution Dance Cup Revolution Dance Cup Minősítő Táncverseny Versenykiírás A Revolution Dance Cup azzal, céllal rendezi meg a versenyt, hogy az országnak ebben a szegletében is legyen színvonalas és rendszer szintű táncverseny.

Részletesebben

Országos Gyermek Táncművészeti Fesztivál 2018.

Országos Gyermek Táncművészeti Fesztivál 2018. XXVII. Országos Táncművészeti Fesztiválok 2018. Országos Ifjúsági és Felnőtt Táncművészeti Fesztivál Országos Junior és Művészeti Szakközépiskolások fesztiválja Országos Gyermek Táncművészeti Fesztivál

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: Az evezés sportág népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok készségeinek,

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kajak-Kenu Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál

VERSENYSZABÁLYZAT. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál VERSENYSZABÁLYZAT Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál 1. VERSENYRENDSZER: Az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál versenyrendszere nyílt. A versenyre nevezhetnek: egyének, egyesületek, alapítványok

Részletesebben

Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT

Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT az általános és művészeti iskolák tehetséges tanulói részére DRÁMAJÁTÉK, VERS- ÉS PRÓZAMONDÁS, IPAR- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZET,

Részletesebben

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője A verseny helyszíne: Budapest, Nemzeti Lovarda A verseny időpontja: 2015. szeptember 4-6. A verseny rendezője: Magyar

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

IPR TÁMOP 3.1.4. TÁMOP 3.3.2. Játék. Óvodai nevelésünk feladatai. Egészséges életmód alakítása

IPR TÁMOP 3.1.4. TÁMOP 3.3.2. Játék. Óvodai nevelésünk feladatai. Egészséges életmód alakítása 1 Fenntartó Óvdai nevelésünk feladatai IPR TÁMOP 3.1.4. Fenntartó Mzgás, Mzgáss játékk A tevékenységekben megvalósuló tanulás Ének, zene, énekes játék, gyermektánc TÁMOP 3.3.2. Rajzlás, festés, mintázás,

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB 2017. június 24-25., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt országúti országos bajnokságot

Részletesebben

Eger, május 21.

Eger, május 21. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2016. május 21. Időpont : 2016. május 21. Helyszín :

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2019.01.26. (Szombat) Helyszín: Rendező: Güntner

Részletesebben

Just Clear - International Cup november 3. 15:00

Just Clear - International Cup november 3. 15:00 Just Clear - International Cup 2019. november 3. 15:00 Akvárium Klub Budapest Budapest, Erzsébet tér 12, 1051 A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása minden amatőr és újonc versenyző részére.

Részletesebben

36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny

36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny 36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny Békéscsaba, 2015. április 26. vasárnap Magyarország Felnőtt 20 km-es Gyalogló Férfi, Női Egyéni és Csapatbajnoksága, Havasi István-emlékverseny

Részletesebben

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA B kategória (I-II-III-IV. korcsoport) ÚSZÁS VÁROSI MEGYEI DIÁKOLIMPIA B kategória (V-VI. korcsoport)

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA B kategória (I-II-III-IV. korcsoport) ÚSZÁS VÁROSI MEGYEI DIÁKOLIMPIA B kategória (V-VI. korcsoport) ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA B kategória (I-II-III-IV. korcsoport) ÚSZÁS VÁROSI MEGYEI DIÁKOLIMPIA B kategória (V-VI. korcsoport) A verseny célja: XIII. KONKOLY EMŐKE EMLÉKVERSENY (V-VI. korcsoport) VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011

Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011 Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyrendszerünk nyílt,versenyeinken bárki részt vehet! Versenyeink pontrendszerben rendszerben működnek.

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

V. Erzsébet Kupa. Versenykiírás

V. Erzsébet Kupa. Versenykiírás V. Erzsébet Kupa Versenykiírás A verseny jellege: Gyerek, kadet, junior és U21 egyéni nemzetközi utánpótlás és haladó verseny A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a hazai és külföldi versenyzők

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

PREMIER NAPOK. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA

PREMIER NAPOK. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA PREMIER NAPOK 2016. MÁRCIUS 18-19. PREMIER KORTÁRS MODERN TÁNC ÉS ZENEI VERSENY ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016. március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA A Premier Kortárs modern tánc- és Zenei Versenyt meghirdető

Részletesebben

A verseny rendezője: Hajdúszoboszló, Árpád uszoda 50 m-es, 8 pályás feszített víztükrű, elektromos időmérő berendezéssel ellátott versenymedencéje.

A verseny rendezője: Hajdúszoboszló, Árpád uszoda 50 m-es, 8 pályás feszített víztükrű, elektromos időmérő berendezéssel ellátott versenymedencéje. A verseny rendezője: A verseny helye: A verseny időpontja: Hajdú-Bihar megyei Úszó Diákolimpia Döntő III-VI. korcsoport A kategóriában ÚJ IDŐPONT a Hajdú-Bihar megyei Diáksport Szövetség megbízásából:

Részletesebben

Szabadidős Lovasverseny Sorozat. a Berente Sándor Kupáért. Versenykiírás

Szabadidős Lovasverseny Sorozat. a Berente Sándor Kupáért. Versenykiírás Szabadidős Lovasverseny Sorozat a Berente Sándor Kupáért Versenykiírás 2015.06.01. 1. Általános szabályok 1.1. A Csongrád Megyei a 2015. évben szabadidős lovasverseny sorozatot szervez, melynek célja a

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség

Magyar Evezős Szövetség Magyar Evezős Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ III., IV., V., és VI. KORCSOPORT Szeged, 2014.09.05-06. 1 2014/2015. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: Az evezés

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen

2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen 2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen I. A Vidékbajnokság célja A verseny célja az utánpótlás, és rekreációs céllal műkorcsolyát kedvelők

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG U14 ÉS U18 KORCSOPORTBAN 2018-19. U14 ÉS U18 EGYÉNI

Részletesebben

NAGYECSEDI VERBUNK ÉS CSÁRDÁS VERSENY március Nemzetközi Néptáncfesztivál

NAGYECSEDI VERBUNK ÉS CSÁRDÁS VERSENY március Nemzetközi Néptáncfesztivál NAGYECSEDI VERBUNK ÉS CSÁRDÁS VERSENY 2018. március 10-11. Nemzetközi Néptáncfesztivál Tisztelt Táncosok! Örömmel tájékoztatjuk a szíves érdeklődőket, hogy a Rákóczi Kovács Gusztáv Hagyományőrző Együttes,

Részletesebben

XX.JUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015. MÁJUS 3.

XX.JUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015. MÁJUS 3. XXJUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015 MÁJUS 3 A verseny megnevezése: A verseny célja: A verseny időpontja: A verseny helyszíne: A verseny rendezője: A verseny főszervezője: A verseny főbírója:

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG U14 ÉS U18 KORCSOPORTBAN 2018-19. U14 ÉS U18 EGYÉNI

Részletesebben

Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág. ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred, Észak-Balatoni Regionális Konferencia Központ 2014. május 10.

Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág. ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred, Észak-Balatoni Regionális Konferencia Központ 2014. május 10. Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred, Észak-Balatoni Regionális Konferencia Központ 2014. május 10. 1 2013/2014. TANÉVI GUMIASZTAL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

Úszás budapesti diákolimpia döntő

Úszás budapesti diákolimpia döntő Úszás budapesti diákolimpia döntő BVSC Uszoda (1142 Budapest, Szőnyi út 2.) 2017. január (később kijelölendő időpontban) www.bpdiaksport.hu ÚSZÁS I., II. korcsoport 1. A verseny ideje, helye: 2017. január

Részletesebben

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Résztvevők: Pest Megyei Mezei Futóbajnokság - versenykiírás Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Pest Megyei Döntő Tápiószecső, (Csütörtök) Pest megye II.-VI. korcsoportos leány és fiú tanulói, akik felkészültek,

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2019. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2019.

Részletesebben

AKROBATIKUS ROCK AND ROLL SPORTTÁNC SPORTÁGI TANTERV

AKROBATIKUS ROCK AND ROLL SPORTTÁNC SPORTÁGI TANTERV AKROBATIKUS ROCK AND ROLL SPORTTÁNC SPORTÁGI TANTERV Az Akrobatikus Rock and Roll tanszak célja, hogy törekedjen a táncművészet, azon belül az Akrobatikus Rock and Roll minél teljesebb megismerésére, segítse

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB 2017. június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt időfutam országos

Részletesebben

aerobic oktató, személyi edző

aerobic oktató, személyi edző Kvács Attila aerbic ktató, személyi edző Isklák: 2005: Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sprttudmányi Kar Testnevelő tanári szak 2001-2005: Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sprttudmányi Kar Szakedzői

Részletesebben

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2018 2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA 2019. május 16-17-18. Bajai EGYMI VERSENYKIÍRÁS Sportosan Könnyebb! Speciális Szakiskolák Országos Sportfesztiválja tanulásban

Részletesebben

ELŐSZÓ I. A BAJNOKSÁGOK CÉLJA

ELŐSZÓ I. A BAJNOKSÁGOK CÉLJA 2015 ELŐSZÓ Az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Közpntja (a tvábbiakban: RSZKK) feladata, hgy évről évre összeállítsa a Belügyminisztérium Éves Sprtnaptárát, ellássa a sprtversenyek szervezési és krdinációs

Részletesebben

BUSHIDO KUPA november 21. szombat

BUSHIDO KUPA november 21. szombat 2009-10-22 11:18:35 BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO SPORTEGYESÜLET Elnök: Kiss Attila Levelezési cím: 1143 Budapest, Ilka u. 44. Telefon: 20/943-0212 Fax: 1/630-2407

Részletesebben

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 1. Az országos döntő rendezője: Szenyor Szabadidő Kerékpáros Sport egyesület Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a Magyar Diáksport Szövetség

Részletesebben

Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel:

Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: 30-266-1235 e-mail: bataszekwado@gmail.com Kedves Klubvezetők, Mesterek! Sok szeretettel várunk csapatoddal

Részletesebben

VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj

VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj Pályázati felhívás a 2017/18. tanév őszi félévére A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudmányi Egyetem (BME) Villamsmérnöki és Infrmatikai Kar Hallgatói Képviselet

Részletesebben

:ljb. számú előterjesztés

:ljb. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere :ljb. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Körösi Csma Sándr Kőbányai Kulturális Nnprfit Krlátlt Felelősségű Társaság

Részletesebben

2013. évi Műkorcsolya Korosztályos Nyílt Vidékbajnokság versenykiírása 2013. február 22 23. Debrecen

2013. évi Műkorcsolya Korosztályos Nyílt Vidékbajnokság versenykiírása 2013. február 22 23. Debrecen 2013. évi Műkorcsolya Korosztályos Nyílt Vidékbajnokság versenykiírása 2013. február 22 23. Debrecen I. A Vidékbajnokság célja A verseny célja az utánpótlás, és a műkorcsolyát kedvelők helyzetének felmérése,

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Sportlövő Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2. XVII. Magyar Mazsorett Bajnokság Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2. A verseny rendezője: Százszorszép Mazsorett Csoport, Szendrő Magyar Majorette Szövetség

Részletesebben

XII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY

XII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XII. Kelet-magyarország Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny I. Kelet-magyarország Kupa Ejtőernyős Távolsági/Swoop Verseny I. Kelet-magyarország

Részletesebben

I. Nyíregyházi VIDOR félmaraton futóversenyt. A VIDOR fesztivállal kapcsolatos tudnivalók, részletek a www.vidorfest.hu weboldalon olvashatóak.

I. Nyíregyházi VIDOR félmaraton futóversenyt. A VIDOR fesztivállal kapcsolatos tudnivalók, részletek a www.vidorfest.hu weboldalon olvashatóak. I. Nyíregyházi VIDOR Félmaratn futóverseny A Nyírségi Futók Sprtegyesület Nyíregyháza Megyei Jgú Várs Önkrmányzatának támgatásával 2014. 09. 06-án a XIII. VIDOR fesztivál keretében megrendezi az I. Nyíregyházi

Részletesebben

VI. Erzsébet Kupa. Versenykiírás

VI. Erzsébet Kupa. Versenykiírás VI. Erzsébet Kupa Versenykiírás A verseny jellege: Gyerek, kadet, junior és U21 egyéni nemzetközi utánpótlás és haladó verseny A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása hazai és külföldi karatékák

Részletesebben

Napfény Szeged Kupa Rekreációs Nyílt Vidék Bajnokság, Műkorcsolya és Jégtánc Kűrverseny Szeged, 2014. február 8. 9:00-17:00

Napfény Szeged Kupa Rekreációs Nyílt Vidék Bajnokság, Műkorcsolya és Jégtánc Kűrverseny Szeged, 2014. február 8. 9:00-17:00 Rekreációs Nyílt Vidék Bajnokság, Műkorcsolya és Jégtánc Kűrverseny VERSENYKIÍRÁS I. A Napfény Szeged Kupa célja A verseny célja a jégtánc és műkorcsolya utánpótlás versenyzők, valamint a rekreációs céllal

Részletesebben

Torna. A kategória. Felversenyzés: Csapatversenyben minden tanuló csak a saját korcsoportjában versenyezhet,

Torna. A kategória. Felversenyzés: Csapatversenyben minden tanuló csak a saját korcsoportjában versenyezhet, A kategória A kategória Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése

Részletesebben

ORSZÁGOS NYÍLT A ÉS B KATEGÓRIÁS MAZSORETT VERSENY GYÖMRŐ MÁRCIUS 12.

ORSZÁGOS NYÍLT A ÉS B KATEGÓRIÁS MAZSORETT VERSENY GYÖMRŐ MÁRCIUS 12. A verseny rendezője: Maglódi Sziluett Mazsorett Magyar Majorette Szövetség A verseny fővédnöke: Kérges László alpolgármester Maglód Önkormányzata Helyszín: Gyömrő, Szabadság tér 1. Versenytér: 12x12m,

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét IV. Hírös Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny Kecskemét, Matkópuszta reptér 2012. május 18-20. Versenykiírás - 2-1. A verseny rendezője: Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon

Részletesebben

Budapest Belysium március 25. Csoportos és szóló verseny. Győrffy Katalin és Malova Vivien szervezésében

Budapest Belysium március 25. Csoportos és szóló verseny. Győrffy Katalin és Malova Vivien szervezésében Budapest Belysium 2017. március 25. Csoportos és szóló verseny Győrffy Katalin és Malova Vivien szervezésében Tartalom: 1. A verseny szabályzata 2. Nevezési díjak 3. Nevezés 4. Kategóriák 5. Zene 6. Zsűri

Részletesebben

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen.

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen. Torna B kategória 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák körében. Rendszeres foglalkoztatási, versenyzési lehetőség biztosítása a torna sportággal megismerkedő fiatalok

Részletesebben