WiFi Smart dugalj (APP: G-Homa) Használati útmutató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "WiFi Smart dugalj (APP: G-Homa) Használati útmutató"

Átírás

1 WiFi Smart dugalj (APP: G-Homa) Használati útmutató Cikkszám: EMW302WF-CTL A. Funkciók 1. Azok a készülékek, amiket a G-Homa WiFi Smart dugaljhoz csatlakoztat, a legegyszerűbb módon köthetők az otthoni hálózatába, pl. lámpák és készülékek kényelmes be- /kikapcsolásához vagy pl. energiamegtakarításhoz. Továbbá információkat küldhet az okostelefonjára / címére. 2. A készülék lehetővé teszi csatlakoztatott fogyasztók energiafogyasztásának mérését, és az áramköltségek számítását. 3. A kezelés az ingyenesen letölthető G-Homa appal (ios és Android) történik az okostelefonjáról, akár otthon,akár a világ bármely táján tartózkodik. 4. Egy beépített riasztó funkció üzeneteket (riasztásokat) küld szabadon definiált szövegekkel az okostelefonja vagy tabletje be-kikapcsolójának hosszabb nyomása következtében. Így pl. ideális ágyban fekvő személyek, gyerekek, stb. számára. 5. Mindegy, hogy hol tartózkodik, miután a G-Homa app megnyitását követően aktualizálta az oldalt, megtekintheti, hogy a csatlakoztatott készülékek, világítások stb. be- vagy kikapcsolt állapotban vannak-e. 6. Beépített be-/kikapcsolóval a manuális kezeléshez. 7. Egy beépített időkapcsoló óra a csatlakoztatott készülékek, lámpák be-/kikapcsolási idejének automatikus vezérlésére szolgál (Programozáshoz a G-Homa App alkalmazható). Továbbiakban lehetőség van beépített WiFi Smart dugalj csoportok hozzáadására. 8. Max. 15 db WiFi Smart dugalj rendelhető hozzá egy WiFi routerhez. B. A WiFi Smart dugalj csatlakoztatása a G-Homa appal 1. Töltse le a G-Homa Appot az Apple Storeról vagy a Google Play Storeról az okostelefonjára vagy tabletjére. Két lehetősége van: - Töltse le a G-Homa appot közvetlenül az Apple vagy Google Store-ból - Szkennelje a QR-kódot a csomagolásról Nyissa meg a G-Homa Appot és kövesse az utasításokat. Egy érvényes címre van szüksége! 2. A WiFi Smart dugalj vagy a kiegészítő WiFi Smart dugaljak és az okostelefon vagy tablet csatlakoztatásához kövesse a G-Homa app utasításait. 3. A csatlakoztatás után a WiFi Smart dugalj kapcsolható lesz az okostelefonnal, tablettel vagy manuálisan C. Beállítások 1. Egy új WiFi Smart dugalj hozzáadása a) Miután letöltötte és telepítette a G-Homa App-ot, fontos, hogy egy fiókot regisztráljon. Végül dugja be a WiFi Smart dugaljat egy konnektorba. A LED gyorsan villog, másodpercenként néhányat.

2 b) A G-Homa app arra kéri Önt, hogy adjon hozzá egy új WiFi Smart dugaljat. c) Kövesse a G-Homa app utasításait és zárja le a folyamatot úgy, hogy aktiválja a WiFi Smart dugaljat. d) Frissítse a megjelent oldalt, hogy megjelenítse a WiFi Smart dugalj aktuális státuszát. 2. Személyesítse meg a G-Homa WiFi Smart dugalját. a) Bökje meg a nyitó képernyőn a Smart dugaljat, amit meg akar személyesíteni. a) Menjen a Grundeinstellungen -be (alapbeállítások) b) Válasszon ki egy ikont, nyomja meg a Sichern -t (mentés) Adjon egy nevet a választásának, majd nyomja meg a Sichern -t c) Egy fotó hozzáadásához nyomja és tolja a Smart dugaljat jobbra, nyomja ezután a fotojelképet és kövesse a menüt. 3. Az időkapcsoló funkció beállításai d) Bökjön arra a Wifi Smart dugaljra, amelyikhez automatikus időkapcsoló funkciót szeretne hozzáadni. e) Bökjön a + szimbólumra f) Bökjön az aktuális időt megjelenítő mezőre, válassza ki a kapcsolási időt. Biztosítsa, úgy, hogy a Fertig -re (kész) bök rá. - Mozgassa el a tolószabályozót balra vagy jobbra, a funkció aktiválásához - Válasszon egy Ön által meghatározott kapcsolási időt ( ) vagy használja a napkelte / napnyugta funkciót ( ) - A napkelte/napnyugta időpontjai az Ön tartózkodási helyéhez igazodnak. Minden alkalommal, ha az oldalt aktualizálja (lefelé húzza), az időkapcsolás automatikusan aktualizálódik. - Bökjön a az EIN (be) vagy AUS (ki) mezőre és válassza ki, hogy a a beállított időben a WiFi Smart dugaljnak be- vagy ki kell kapcsolnia. - Utolsó lépésként ki kell választania azokat a napokat, amelyeken e kapcsolás(ok)nak meg kell történnie/történniük. g) Érintse a Fertig (kész) szöveget, a WiFi Smart dugalja automatikusan elvégzi a BE/KI kapcsolásokat az Ön beállításai alapján. h) A többé már nem szükséges időkapcsolásokat törölje ki, úgy, hogy az időkapcsolás mezőjét balra húzza, és a "Löschen"-t (törlés) érinti. 4. A bekapcsolási idő behatárolása (max. bekapcsolási idő) a) Bökje a WiFi dugaljat, amelyhez a bekapcsolási idő egy behatárolását akarja hozzárendelni. b) Nyomja a Max. Einschaltzeit" (max. bekapcs.idő) mezőt, válassza a bekapcsolási idő hosszát, kattintson a "Fertig"-re. Mozgassa a tolókapcsolót balra vagy jobbra az aktiváláshoz. 5. A Countdown visszaszámlálás beállítása a) Tolja a WiFi dugaljat, amelyhez egy Countdown funkciót akar hozzárendelni, balra. b) Bökjön az ikonra (homokóra)

3 c) Válassza a bekapcsolási időt, majd bökjön a Fertig -re. d) A WiFi dugalja most visszaszámlálás módban van, és BE vagy KI kapcsol az Ön által választott időben. e) A visszaszámlálás mód elhagyásához kattintson a "EIN/(BE)" vagy "AUS/(KI)" mezőre. 6. Riasztás és üzenetküldés beállítások Az EIN/AUS (be/ki) kombinált gomb megnyomásával elküldhet egy előre meghatározott üzenetet az okostelefonjára vagy tabletjére és egy címre. a) Bökjön a + -ra G-Homa mellett a G-Homa App kezdő oldalán, válassza ki az Einstellungen opciót, és menjen a Systemeinstellungen -be (rendszerbeállítások). b) Bökjön a Benachrichtigungsart (üzenet módja) opcióra, válassza a Pushnachricht vagy -t (push üzenet vagy ) vagy mindkettőt, a funkció aktiválására. (Az címnek ugyanannak kell lennie, mit a regisztrált cím.) (Ahhoz, hogy elinduljanak a "push üzenetek", ennek a funkciónak az okostelefonon vagy tableten is aktiválva kell lennie.) c) Menjen vissza a G-Homa App nyitó oldalára. d) Bökjön arra a WiFi Smart dugaljra, amelyikről az üzeneteket szeretné küldetni. e) Menjen le a riasztás/üzenet beállításhoz f) Bökjön az Alarm / Mitteilungen hinzufügen"-re (riasztás/üzenet hozzáadása) és adja meg a megfelelő szöveget. 7. Csoport beállítások A csoportbeállítások opcióval több WiFi Smart dugaljat foglalhat egy csoportba. Ezek a WiFi Smart dugalj csoportok ezután azonos időben fognak be- vagy kikapcsolódni. A legjobban alkalmazható pl. nyaralási, hétvégi vagy energiatakarékos beállításokhoz. a) Menjen a G-Homa app nyitóoldalán a "Csoport" ikonra. b) Bökjön az "Eine neue Gruppe hinzufügen (egy új csoport hozzáadása) lehetőségre, válassza ki a megfelelő ikont, pl. szabadság, hétvége, energiatakarékosság c) Adjon a csoportnak egy nevet, mentse el a Sichern -re (mentés) való kattintással. A G-Homa app végül a csoportbeállítások nyitóoldalára vált, és a Gruppe erfolgreich hinzugefügt (csoport sikeresen létrehozva) felirat jelenik meg. d) Bökjön arra a csoportra, amit éppen létrehozott. Bökjön a Zeitschaltung hinzufügen, (időkapcsolás hozzáadása) lehetőségre, válassza ki a kapcsolási időt, amikor BE vagy KI kell kapcsolni, végül válassza ki a napokat, amikor kapcsolni kell, végül bökjön az Erledigt -re (befejezve). e) Menjen a csoporthoz hozzáadandó WiFi Smart dugaljak beállításához. Bökjön a Geräte Kombinationen (készülék kombinációk) lehetőségre. Bökjön a + szimbólumra, válassza ki azokat a WiFi Smart dugaljakatt, amelyeket a csoporthoz szeretne adni. Végül érintse meg az "Erledigt" (vége) gombot. f) A G-Homa App ekkor átvált a Geräte Kombinationen (készülék kombinációk) oldalra. Azok a WiFi Smart dugaljak jelennek meg, amiket hozzáadott a csoporthoz. g) Bökjön arra a WiFi Smart dugaljra, amelyiken be szeretné állítani a be- vagy kikapcsoló üzemmódot. Ekkor kiválaszthatja, hogy az időkapcsolásokat most ( Jetzt ) vagy késleltetéssel szeretné elvégezni.

4 Megjegyzések a csoportbeállításokhoz a) Mindig csak egy csoportnál programozható a BE- vagy KI kapcsolás. A BE- és KIkapcsolások keverése egyetlen csoportban nem lehetséges. Különálló csoportokat kell létrehozni a különálló BE- és KIkapcsolásokhoz. Ez azért fontos, hogy elkerülje, hogy egy készülék be legyen kapcsolva annak ellenére, hogy egy kikapcsolási időt programozott be. b) Kérjük, deaktiválja azokat az időkapcsolásokra vonatkozó beállításokat, amelyeket a 3. pontban végzett el, ha aktiválja a csoportbeállításokat. 8. Energiafogyasztás mérés a) Toljon az App nyitóoldalán egy kiválasztott Smart dugaljat balra és bökje meg az energia méréshez tartozó ikont. b) Az App ekkor megjelenő oldalán láthatja az aktuális energiafogyasztást, valamint a csatlakoztatott fogyasztó további adatait. c) Bökjön a Tarif -ra, és adja be az áram tarifáját. Ezután az App kiszámítja a költségeket. d) Válasszon a Tag, Woche, Monat vagy Jahr (nap/hét/hónap/év) között az adott statisztika lehívására. Az oldal balra tolásával az előző statisztikákat hívhatja le. 9. A firmware frissítése c) Nyomja a kezdő képernyőn a Smart dugaljat, amelyen egy firmware frissítést akar végezni. d) Menjen a Grundeinstellungen -be (alapbeállítások) e) Válassza a Firmware Update -t, f) Ha egy új firmware áll rendelkezésre, nyomja az Update -t. Ez a folyamat az internet sebességétől függően néhány percig tarthat. 10. Visszaállítás a gyári beállításokra c) Az egyes WiFi Smart dugaljakat vezérlő felhasználói fióknak a váltásához menjen a Geräteeinstellungen -re (készülék beállítás) és válassza a "Gerät löschen -t (készülék törlése). Ezután hozzáadhat egy új fiókot. d) Nyomja meg és tartsa lenyomva a WiFi Smart dugalj be/kikapcsoló gombját legalább 20 másodpercig. Minden addigi beállítás törlődik. A LED gyorsan villog, és a törölt WiFi Smart foglalatot újra hozzáadhatja.

5 D. A LED villogások jelentései LED Lassan villog (1-szer másodpercenk ént) Gyorsan villog (többször másodpercen ként) Szakaszos an villog (4-szer másodper cenként) Leírás - A WiFi Smart dugalj keresi a hálózatot - A csatlakoztatás üzemmódba lépéshez nyomja meg és tartsa lenyomva a kapcsoló gombot addig, amíg a LED gyorsabban, másodpercenként többször villog. - Kövesse az app utasításait az új, csatlakoztatandó WiFi Smart dugalj - A WiFi Smart dugalj csatlakoztatás üzemmódban van - Kövesse az app utasításait az új, csatlakoztatandó WiFi Smart dugalj csatlakoztatásához és adja meg a hálózata (SSID) WiFi jelszavát. - Sikeres csatlakozást követően a LED folyamatosan világít vagy ki van kapcsolva. - A WiFi Smart dugalj manuális csatlakoztatás üzemmódban van - Nyomja meg és tartsa lenyomva a kapcsoló gombot, amíg a LED gyorsan, másodpercenként többször kezd el villogni. Kövesse az utasításokat a manuális csatlakoztatáshoz majd végül adja meg a hálózata (SSID) WiFi jelszavát. A sikeres csatlakoztatás után a LED folyamatosan világít vagy ki van kapcsolva. 3-szor villan, majd kikapcsol - A riasztás funkció aktiválva van. - A WiFi Smart dugalj első aktiválását követően a kapcsoló gomb megnyomásakor és lenyomva tartásakor a LED 3-szor villan majd végül kikapcsol. Ebben az üzemmódban a WiFi Smart dugalj egy üzenetet vagy push üzenetet küld az okostelefonjára / tabletjére (választhatóan vagyvagy ill. mindkettőt egyszerre!) Figyelem: El kell fogadnia a push üzenet funkciót, vagy az okostelefonján / tabletjén BE vagy KI - BE vagy KI jelzés - Sikeres csatlakoztatás, a korábban leírtak szerint Figyelem: 1. A biztonság kedvéért a csatlakoztatandó készülékeket mindig kapcsolja ki, mielőtt csatlakoztatná őket. 2. Csak beltéri használatra 3. Mindig, ha változtatja a WiFi hálózatot, újbóli csatlakoztatásra van szükség. 4. Ha leválasztja a WiFi Smart dugaljat az elektromos hálózatról, várjon legalább 10 másodpercig, mielőtt újra az elektromos hálózatra csatlakoztatja. 5. Ne használja letakarva a készüléket! 6. Ne dugaszoljon egymásba több készüléket. E. Műszaki adatok: V~, 50Hz CATII 230V 2. Max Watt 3. Bemenet: 230V, 16A, 50Hz, Max. 3680W

6 4. Kimenet: 230V, 16A, 50Hz, Max. 3680W (ohmos terhelés) 5. Üzemelési légnedvesség: 0~85% 6. Üzemelési hőmérséklet tartomány: 0 ~40 7. Frekvencia: 2,4Ghz, IEEE802.11/b/g/n szabvány 8. Gyermekvédelem F. Rendszerfeltételek 1. WiFi router 2. ios 6.0 vagy magasabb 3. Android 3.0 vagy magasabb Gyártó : Zhejiang Everflourish Electrical Co., Ltd. Cím: Renjiu Village, Wuxiang Town, Yinzhou Ningbo P.R.China

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

Funkciók. Szám Leírás

Funkciók. Szám Leírás Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 EMT757 Digitális időkapcsoló A. Funkciók 1. A programozható digitális

Részletesebben

WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz

WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz Figyelmeztetés: A probléma mentes működés érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót üzembehelyezés előtt és tartsa elérhető helyen

Részletesebben

Használati utasítás D11 Wifi termosztát DIMAT KFT.

Használati utasítás D11 Wifi termosztát DIMAT KFT. Használati utasítás D11 Wifi termosztát DIMAT KFT. 7815 Harkány, Bercsényi u.18. info@dimat.hu +36 70 601 02 09 www.dimat.hu D11 Wifi termosztát termékleírás 4.3inch színes érintőképernyő Elektromos fűtés

Részletesebben

Nyomásával az időkapcsoló óra visszaállítható ON/OFF gomb a kézi kapcsoláshoz

Nyomásával az időkapcsoló óra visszaállítható ON/OFF gomb a kézi kapcsoláshoz Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Süllyesztett időkapcsoló óra Modell: EFP700ET A. Funkció 1. 20

Részletesebben

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából 100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából Alkalmazás-vezérlés Ha a fűtőpanelt a BEHA SmartHeater alkalmazáshoz kívánja csatlakoztatni, töltse le az alkalmazást az App Store-ból (iphone-ra)

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés Ewpe Smart Wi-Fi vezérlés Irányítás okostelefonról Írányísd a komfortot okostelefonodról! Az Ön által választott berendezés beépített Wifi vezérlési lehetőséggel van ellátva és az EWPE Smart okostelefon

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó.

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó. IP kamera Bevezetés: MAGYAR Szem előtt tarthatja tulajdonát és értékeit ezzel a ténylegesen Plug & Play IP kamerával. Könnyen és egyszerűen használatba vehető, nem kell konfigurálni. Az ingyenes ucare

Részletesebben

Használati utasítás D11 Wifi termosztát DIMAT KFT.

Használati utasítás D11 Wifi termosztát DIMAT KFT. Használati utasítás DIMAT KFT. 7627 Pécs Pósa Lajos u. 39. info@dimat.hu +36 70 601 02 09 termékleírás 4.3inch színes érintőképernyő Elektromos fűtés szabályzás (max.16a) Választható komfort mód, gazdaságos

Részletesebben

U-Band P1 GPS. Használati utasítás - 1 -

U-Band P1 GPS. Használati utasítás - 1 - U-Band P1 GPS Használati utasítás - 1 - Telefon párosítás Használja a Zeroner Health Pro-t ios vagy Android okostelefonján az okoskarperec beállításához az alábbiak szerint: Figyelem: a karkötővel való

Részletesebben

Gyors beállítási útmutató

Gyors beállítási útmutató Gyors beállítási útmutató RDS110, RDS120 Smart termosztát hu Üdvözöljük! Ez az útmutató végigvezeti Önt, hogy hogyan kell: o A termosztátot az Internethez csatlakoztatni. o A termosztátot beállítani az

Részletesebben

https://www.dolgokazinterneten.hu Használati útmutató az Sonoff okos otthon készülékekhez

https://www.dolgokazinterneten.hu Használati útmutató az Sonoff okos otthon készülékekhez Használati útmutató az Sonoff okos otthon készülékekhez A Sonoff WIFI vezeték nélküli kapcsoló telepítése (Más Sonoff eszközre is alkalmazható) Előkészületek: Először kapcsoljon ki minden hozzá kapcsolódó

Részletesebben

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com ES-S6A Beltéri sziréna www.etiger.com HU Jellemzők Az ES-S6A használható kiegészítő szirénaként a riasztó rendszerhez csatlakoztatva, vagy önálló szirénaként távirányítóhoz és / vagy vezeték nélküli érzékelőkhöz

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Kapcsolódás vezeték nélküli routerrel (távoli vezérlés)... 5 Android:... 5 ios:...

Részletesebben

SAS921FHL-7-WIFI termosztát padlófűtési rendszerekhez. Jellemzők

SAS921FHL-7-WIFI termosztát padlófűtési rendszerekhez. Jellemzők SAS921FHL-7-WIFI termosztát padlófűtési rendszerekhez SAS921FHL-7-Wifi termosztát elektromos padlófűtéshez, okostelefonnal távvezérelhető Wifi-n keresztül (padló hőmérséklet érzékelővel, 16A max. kapcsolható

Részletesebben

3. Generációs WIFI Midea SK

3. Generációs WIFI Midea SK 3. Generációs WIFI Midea SK 102 2017.06.15. Áttekintés Koncepció Mód Felépítés Távirányítási Mód Okostelefon / IPad Router Wi-Fi Adapter Felhő alapú szerver és Internet Ovális matt, érdes tapintású Adapter

Részletesebben

A SatAlarm AVA alkalmazás használata

A SatAlarm AVA alkalmazás használata A SatAlarm AVA alkalmazás használata A SatAlarm alkalmazása célja, hogy lehetővé tegye az iqalarm rendszerek központi egységeinek mobil telefonról történő távoli elérését és vezérlését. A riasztórendszer

Részletesebben

Kezelési útmutató. Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz

Kezelési útmutató. Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz Kezelési útmutató Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás Permanent Kft ver.20130502 Műszaki adatok Hálózati feszültség 220-240V AC / 50Hz Működési hőmérséklettartomány -30 ~ +65 C Maximális relatív

Részletesebben

Használati Utasítás 0828H

Használati Utasítás 0828H Használati Utasítás 0828H Digitális heti időkapcsoló vízmenetes kivitel IP 44 0828H Rendeltetésszerű használat Lámpák és elektromos készülékek automatikus kapcsolására kül- és bel térben. Technikai adatok

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kiegészítő egység VDT SC6V VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Kábelezési rajz... 4 5 Konfiguráció... 5 5.1 A

Részletesebben

ADAX NEO BASIC S5. NORDINOVA ENERGY KFT Budapest X. Jászberényi út 47/c

ADAX NEO BASIC S5. NORDINOVA ENERGY KFT Budapest X. Jászberényi út 47/c ADAX NEO BASIC S5 NORDINOVA ENERGY KFT. 1106 Budapest X. Jászberényi út 47/c Neo Basic S5 termosztát használati utasítás Bevezetés A készüléket csökkent értelmi, vagy fizikai képességekkel rendelkező személyek

Részletesebben

Shanghai Beok Controls Co.,Ltd. WIFI vezérlésű termosztát padlófűtésre

Shanghai Beok Controls Co.,Ltd. WIFI vezérlésű termosztát padlófűtésre Shanghai Beok Controls Co.,Ltd WIFI vezérlésű termosztát padlófűtésre - 2 - Shanghai Beok Controls Co.,Ltd - 3 - Telefon aplikáció letöltése ios rendszer esetén (apple store), míg android rendszer esetén

Részletesebben

FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz

FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz Figyelem: A probléma mentes működés érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót üzembehelyezés előtt és tartsa elérhető

Részletesebben

SWS 500 HU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Megjegyzés: A mobiltelefon nem tartozék.

SWS 500 HU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Megjegyzés: A mobiltelefon nem tartozék. SWS 500 HU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Megjegyzés: A mobiltelefon nem tartozék. ELSŐ LÉPÉSEK A csomag tartalma: SWS 500 hő- és páratartalom-érzékelő Felhasználói kézikönyv 2x 1,5 V AA típusú elem (alkáli) Az

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Használat előtt olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, és őrizze meg későbbi felhasználás céljából. 01 Termék Áttekintő Érintőképernyő Pulzusszám Szenzor Töltő

Részletesebben

Valena Life/ Valena Allure , , , ,

Valena Life/ Valena Allure , , , , Valena Life/ Valena Allure 7 521 35, 7 522 35, 7 523 35, 7 555 38, 7 555 39 EN LE08584AA EN - 2 LE08584AA_EN_print_p3.pdf 1 2015.09.07. 9:32 EN - 3 EN - 4 Valena Life/ Valena Allure 7 521 35, 7 522 35,

Részletesebben

3-AS TÍPUSÚ TÁVIRÁNYÍTÓ - A TÁVIRÁNYÍTÓ MŰKÖDÉSE

3-AS TÍPUSÚ TÁVIRÁNYÍTÓ - A TÁVIRÁNYÍTÓ MŰKÖDÉSE 3-AS TÍPUSÚ TÁVIRÁNYÍTÓ - A TÁVIRÁNYÍTÓ MŰKÖDÉSE 1.ON/OFF gomb A készülék be- és kikapcsolásához. 2.HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÓ gomb - A - gomb megnyomásával a beállított hőmérsékletet csökkentheti. Ha 2 másodpercig

Részletesebben

MA-RK32 riasztóközpont Használati útmutató a Multialarm Riasztókezelő mobilalkalmazáshoz

MA-RK32 riasztóközpont Használati útmutató a Multialarm Riasztókezelő mobilalkalmazáshoz MA-RK32 riasztóközpont Használati útmutató a Multialarm Riasztókezelő mobilalkalmazáshoz Dokumentum verzió: 1.0 2 Tartalomjegyzék 1. Első indítás...4 2. Kezdőképernyő...5 2. 1. Területállapot...5 2. 2.

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ SMART AC

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ SMART AC KEZELÉSI ÚTMUTATÓ SMART AC Megfelel az IDA szabványoknak Da105762 TARTALOMJEGYZÉK 1 MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT..... 1 2 MŰSZAKI ADATOK... 1 3 ÓVINTÉZKEDÉSEK... 1 4 MŰSZAKI MEGOLDÁSOK... 2 5 KEZELÉSI UTASÍTÁS......

Részletesebben

Wally1/2/3/4/4 PLUS. Programozási leírás. 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő

Wally1/2/3/4/4 PLUS. Programozási leírás. 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő 1.oldal Wally1/2/3/4/4 PLUS 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő Programozási leírás 2.oldal 3.oldal Fő jellemzők Az alap típus 240 kód tárolására képes. A 4 csatornás PLUS típusok 1008 kódot képes tárolni

Részletesebben

(2) A legtöbb márkájú motorkerékpár riasztó rendszer, amely a lentebb leírt módon kódolt Otthoni riasztó rendszer, amely a lentebb leírt módon kódolt

(2) A legtöbb márkájú motorkerékpár riasztó rendszer, amely a lentebb leírt módon kódolt Otthoni riasztó rendszer, amely a lentebb leírt módon kódolt Az I-KEY modulhoz hozzáadható alkalmazható rendszerek a következők: 1. A legtöbb márkájú kulcs nélküli beléptető rendszer; 2. Után-gyártott hozzáadott autóriasztó rendszer: (1) Micca Auto által gyártott

Részletesebben

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató BackBeat FIT 500 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék Párosítás 3 Párosítás 3 Második eszköz párosítása 3 Párosítás Mac számítógéphez 3 Töltés és illeszkedés 4 Töltés 4 Alapvető tudnivalók 5 A fejhallgató

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EWPE SMART Wi-FI app

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EWPE SMART Wi-FI app HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EWPE SMART Wi-FI app 1 Felhasználói fiók Jelentkezzen be felhasználói fiókjából az alkalmazásba. Az első belépés után az alkalmazás regisztrálásra (sign up) vagy bejelentkezésre

Részletesebben

Internet alapú WIFI távirányító

Internet alapú WIFI távirányító DP Door-I Internet alapú WIFI távirányító Használati útmutató v2.0 1 HU Tartalomjegyzék 1 Általános információk... 3 1.1 Előnyök... 3 1.2 Működés... 3 2 Megjelenés és a bekötési rajz... 4 3 Beállítások...

Részletesebben

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os

Részletesebben

Rongtel 960 IP. Videó kaputelefon használati útmutató

Rongtel 960 IP. Videó kaputelefon használati útmutató Rongtel 960 IP Videó kaputelefon használati útmutató Telepítés Telepítse kültérit, az alábbi ábra szerint. 1. IP kábel csatlakozó (4 eres átalakító. RJ45 re, mellékelve, tartozék) 2. WI-FI csatlakozó (mikró

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

Digital Weekly Timer Digitális heti időkapcsoló óra

Digital Weekly Timer Digitális heti időkapcsoló óra Hama 00108838 62108838 Digital Weekly Timer Digitális heti időkapcsoló óra Premium Használati útmutató Kezelő szervek és kijelzők 1. LC kijelző (világítás nélkül) 2. SET = Váltás az üzemmódok között (ON/

Részletesebben

Intelligens foglalat PNI SmartHome SM440 Használati útmutató

Intelligens foglalat PNI SmartHome SM440 Használati útmutató Intelligens foglalat PNI SmartHome SM440 Használati útmutató 1 ALAPBEÁLLITÁSOK Csatlakoztassa az intelligens foglalatot egy 220 W áramforráshoz. Ehhez a foglalathoz bármilyen elektromos vagy elelktrónikai

Részletesebben

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor {LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm - súly: 8,6 g - hatótávolság: 10m -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor - töltési idő: 2 óra - készenléti idő: 120 óra - beszélgetési

Részletesebben

COMPUTHERM S100 Wi-Fi érzékelő központ

COMPUTHERM S100 Wi-Fi érzékelő központ COMPUTHERM S100 Wi-Fi érzékelő központ Kezelési utasítás COMPUTHERM S Series TARTALOMJEGYZÉK 1. Az érzékelő központ állomás általános ismertetése 4 2. Fontos figyelmeztetések, biztonsági javaslatok 5

Részletesebben

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell Gyorskalauz Powerline 1200 + extra kimenet PLP1200 modell A csomag tartalma Egyes országokban a tudnivalókat tartalmazó CD a termékhez mellékelten található. 2 Kezdő lépések A Powerline adapterek a meglévő

Részletesebben

/kapui 2335 Taksony Fő út Kapuvár Rába sor 6 Telefon: , Telefon: ,

/kapui 2335 Taksony Fő út Kapuvár Rába sor 6 Telefon: , Telefon: , 1 Bimm-Bamm csoport 0 2 3 Felhasználói kézikönyv DIGITÁLIS IDŐKAPCSOLÓ Kérjük, tanulmányozza alaposan ezeket az utasításokat A egy digitális időkapcsoló 4 független, de nem élő parancs-áramkörrel, mely

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

WiLARM-MICRO GSM Modul Telepítői Útmutató Verzió: 2.0

WiLARM-MICRO GSM Modul Telepítői Útmutató Verzió: 2.0 Verzió: 2.0 Tartalomjegyzék WiLARM-MICRO... 1... 1 A GSM modul működése, főbb funkciói... 3 A modul részei... 3 Mini USB csatlakozó... 3 Sorkapcsok... 3 Tápellátás... 3 Bemenetek... 3 LEDek... 4 LEDek

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. MAGYAR. Olvassa el ezt a kézikönyvet a készülék üzembe helyezése előtt, és tartsa kéznél mindig referenciaként.

KÉZIKÖNYV.   MAGYAR. Olvassa el ezt a kézikönyvet a készülék üzembe helyezése előtt, és tartsa kéznél mindig referenciaként. KÉZIKÖNYV Olvassa el ezt a kézikönyvet a készülék üzembe helyezése előtt, és tartsa kéznél mindig referenciaként. TÍPUS : Wi-Fi MODEM www.lg.com TARTALOMJEGYZÉK Köszönjük, hogy az LG Smart ThinQ alkalmazást

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

Idő és nap beállítás

Idő és nap beállítás Kézikönyv UTH-20A Idő és nap beállítás Jelen idő beállítás : Nyomja meg az 'hour' és a 'min' gombot egy időben, a nap és jelen idő villogni kezd a kijelző alján. Az óra megváltoztatásához használjuk az

Részletesebben

Beszerelési útmutató. Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS. 2.oldal

Beszerelési útmutató. Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS. 2.oldal Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS 2.oldal Somfy ezúton igazolja, hogy a termék megfelel az 1999/5/CE direktíva követelményeinek és egyéb idevonatkozó előírásainak. A Megfelelőségi

Részletesebben

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció Használati Útmutató 1. UBTECH felhasználó A UBTECH felhasználó azonosítód bármelyik termékünk esetében érvényes és használható. Az Alpha1 Applikációba történő belépéskor

Részletesebben

Sanxing SX601 P12S01. Egyfázisú SMART Fogyasztásmérő

Sanxing SX601 P12S01. Egyfázisú SMART Fogyasztásmérő SX601 SX631 Leírás a felhasználók számára Sanxing SX6x1 (PxxS0x) SX601 (P12S01) Egyfázisú SMART fogyasztásmérő GPRS modemmel SX631 (P34S02) Háromfázisú SMART fogyasztásmérő GPRS modemmel Gyártó: NINGBO

Részletesebben

Mobileye okostelefon alkalmazás

Mobileye okostelefon alkalmazás Mobileye okostelefon alkalmazás Használati útmutató 1. Bevezetés A Mobileye okostelefon alkalmazás olyan járművel csatlakoztatva működik, melybe telepítették a Mobileye 5 rendszert, hogy figyelmeztessen

Részletesebben

Használati utasítás. D12 Wifi termosztát padló és levegőszondával. DIMAT KFT Pécs Pósa Lajos u

Használati utasítás. D12 Wifi termosztát padló és levegőszondával. DIMAT KFT Pécs Pósa Lajos u D12 Wifi termosztát padló és levegőszondával DIMAT KFT. 7627 Pécs Pósa Lajos u. 39. info@dimat.hu +36 70 601 02 09 www.dimat.hu D12 Wifi termosztát tulajdonságok Elektromos fűtési rendszerek vezérlésére

Részletesebben

Fundimini.hu Felhasználói útmutató

Fundimini.hu Felhasználói útmutató Fundimini.hu Felhasználói útmutató 1 Regisztráció, belépés 1.1 Regisztráció A regisztrációt szülők (18. életévüket betöltött személyek) végezhetik. A regisztrációs adatlap beküldését követően tud belépni

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1 Kezelési utasítás F129 Modell CMG-BD1 F129 Modell elektronikus termosztáttal (HU) Az Atlantic 1968-ban alapított elismert francia márka a fűtés, a hőkomfort és az energiatakarékos rendszerek területén.

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

www.testiny.hu Mark-X Használati utasítás

www.testiny.hu Mark-X Használati utasítás Mark-X Használati utasítás Kérjük, hogy a készülék használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. Az Alcovisor Mark X digitális alkoholszonda elektrokémiai érzékelőt használva határozza

Részletesebben

ViCA. Virtuális Chipkártya Alkalmazás

ViCA. Virtuális Chipkártya Alkalmazás ViCA Virtuális Chipkártya Alkalmazás Mire használható a ViCA? A ViCA egy Android és ios platformokat támogató okostelefonokon és táblagépeken futó, innovatív személyhitelesítő alkalmazás, amellyel a felhasználó

Részletesebben

Programozható digitális kapcsolóóra kezelési utasítása

Programozható digitális kapcsolóóra kezelési utasítása Cikkszám: EMT707PA FONTOS! Programozható digitális kapcsolóóra kezelési utasítása Az első üzembe helyezés előtt, legalább 1 órát töltse a készülék beépített akkumulátorát, úgy, hogy azt helyezze a dug.aljzatba.

Részletesebben

UR8600 MAGYAR. Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D Cadolzburg NÉMETORSZÁG

UR8600 MAGYAR. Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D Cadolzburg NÉMETORSZÁG MAGYAR Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D 90556 Cadolzburg NÉMETORSZÁG Tel.: +49 9103/71670 Fax.: +49 9103/716712 Email. info@woerlein.com Web: www.woerlein.com UR8600 1 1. Kivetítő BE/KI 180 -os

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Telepítés. Powerline 500 XAVB5421 típus

Telepítés. Powerline 500 XAVB5421 típus Telepítés Powerline 500 XAVB5421 típus A csomag tartalma Egyes országokban a forrás CD a termékhez mellékelten található. Megjegyzés: Az adapterek régiónként eltérhetnek. Előfordulhat, hogy adaptere nem

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz TL280(R) ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz Jelen leírás csak a DSC NEO központok és TL280(R) kommunikátor beállításait tartalmazza a ConnectAlarm

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV +DJ\RPiQ\RV WĦ]MHO]Ę N ]SRQWRN Tartalomjegyzék 1. Felhasználói útmutató......3 1.1 LED jelzések... 3 1.2 Akusztikus figyelmeztetések... 6 1.3 Vezérlőgombok... 6 1.4 Kezelési módok...

Részletesebben

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 1 COPYRIGHT Copyright Edimax Technology Co. Ltd. minden jog fenntartva. A publikációt és annak bármely

Részletesebben

Gyorskalauz. Powerline PL1000v2 modell

Gyorskalauz. Powerline PL1000v2 modell Gyorskalauz Powerline 1000 PL1000v2 modell A csomag tartalma Egyes országokban a forrás CD a termékhez mellékelten található. 2 Kezdő lépések A Powerline adapterek a meglévő elektromos kábelek felhasználásával

Részletesebben

Programozható, LCD kijelzős padlófűtés-termosztát

Programozható, LCD kijelzős padlófűtés-termosztát Programozható, LCD kijelzős fűtő-termosztát Hetente ismétlődő ciklusban, napi 6 periódust ( eseményt ) lehet az előre megadott hőmérsékleteknek megfelelően beállítani. Választhat a periódus-vezérlő üzemmód

Részletesebben

e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD)

e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD) e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD) BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Az e120 egy központi zár vezérlő készülék, amely két db elektronikus kártyával kerül forgalomba. A készülék az elektronikus kártya

Részletesebben

Smart Access A telepítés menete

Smart Access A telepítés menete Smart Access A telepítés menete A. Előfeltétel... 2 1. Az okostelefon kompatibilitása... 2 2. A kábel kiválasztása... 2 a. Apple eszközök (iphone 4/4s)... 2 b. Apple eszközök (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Androidos

Részletesebben

AKO ELECTRONICA AKO-14721 ELEKTRONIKUS TERMOSZTÁTHOZ 1 PT-100 ÉRZÉKELŐ ÉS 2 RELÉ +600 0 C HASZNÁLATI UTASÍTÁS

AKO ELECTRONICA AKO-14721 ELEKTRONIKUS TERMOSZTÁTHOZ 1 PT-100 ÉRZÉKELŐ ÉS 2 RELÉ +600 0 C HASZNÁLATI UTASÍTÁS AKO ELECTRONICA HASZNÁLATI UTASÍTÁS AKO-14721 ELEKTRONIKUS TERMOSZTÁTHOZ 1 PT-100 ÉRZÉKELŐ ÉS 2 RELÉ +600 0 C MŰSZAKI ADATOK: Hőmérséklet tartomány: -50 0 C...+600 0 C Bemenet: PT-100 típusú érzékelők:

Részletesebben

Kezelési útmutató SHARE 8340 kültéri és SHARE 8240 beltéri öntözésvezérlőkhöz. Programozási és telepítési útmutatók:

Kezelési útmutató SHARE 8340 kültéri és SHARE 8240 beltéri öntözésvezérlőkhöz. Programozási és telepítési útmutatók: Kezelési útmutató SHARE 8340 kültéri és SHARE 8240 beltéri öntözésvezérlőkhöz Programozási és telepítési útmutatók: www.scs-share.com Szerelési utasítás A 8340-es vezérlő szabad és zárt térben is felszerelhető,

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató Aartech Easy Lock típusú kódkilincs ismertető A kódkilincs 35 80 mm vastagságú ajtókhoz alkalmazható, ahol az 5. ábrán B-vel jelölt távolság legalább 21 mm. Kisebb távolság esetén (legfeljebb 14 mm-ig),

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

MyHipernet Home szolgáltatáscsomag. üzembehelyezési útmutató

MyHipernet Home szolgáltatáscsomag. üzembehelyezési útmutató MyHipernet Home szolgáltatáscsomag üzembehelyezési útmutató Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy a Telenor My Hipernet Home szolgáltatását választottad. Biztosak vagyunk benne, hogy a kiváló minőségű D-Link

Részletesebben

Poolcontroller. Felhasználói leírás

Poolcontroller. Felhasználói leírás Poolcontroller Felhasználói leírás Ring Elektronika Ipari és Elektronika Kft. Budapest 1031 Pákász u. 7. Tel/Fax:+3612420718, Mobil: 06209390155 e-mail: ring.elektronika@mail.datanet.hu web: www.ringel.hu

Részletesebben

AC-MFS. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MFS. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MFS RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás 1.Tulajdonságok 1.1 Műszaki adatok Kártyaolvasó típusa Mifare 13.56 MHz Olvasási távolság 1-15 cm Nyitási lehetőségek Kártya / Kulcstartós kártya

Részletesebben

Utasítások az okostelefonnal történő vezérléshez... 3

Utasítások az okostelefonnal történő vezérléshez... 3 Tartalom Utasítások az okostelefonnal történő vezérléshez... 3 Az alkalmazás letöltése és telepítése... 3 Konfigurálás... 3 1. Eredeti konfigurálás... 3 2. Konfigurálás Android rendszert alkalmazó telefonokhoz...

Részletesebben

TL21 Infravörös távirányító

TL21 Infravörös távirányító TL21 01 Távirányító Vezérlő panel + érzékelő + távirányító Figyelmeztetés A berendezést csak akkor kapcsolja be, ha a telepítés befejeződött (mind hidraulikusan, mind elektronikusan). Az elektromos csatlakozásokat

Részletesebben

Kombinált rádiós vagyonvédelmi rendszer V1.0. Modelszám: MG X10 Üzemeltetési útmutató

Kombinált rádiós vagyonvédelmi rendszer V1.0. Modelszám: MG X10 Üzemeltetési útmutató Kombinált rádiós vagyonvédelmi rendszer V1.0 Modelszám: MG-6060 X10 Üzemeltetési útmutató Tartalom Bevezetés... 3 Belépés az X10 beállítás menübe... 3 Az X10 kimenetek bekapcsolása/kikapcsolása... 3 Ház-

Részletesebben

Termékjellemzők. Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság

Termékjellemzők. Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság Termékjellemzők Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság Támogatott operációs rendszerek Alcor Move 0.82" OLED 65 mah Li-akkumulátor DC-5V, USB-n keresztül

Részletesebben

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Tartalomjegyzék 1. Hardver telepítése... 1 2. Számítógép beállításai... 2 3. Bejelentkezés... 4 4. Modem beállítások...

Részletesebben

WP1 Vezérlő Használati Útmutató

WP1 Vezérlő Használati Útmutató WP1 Vezérlő Használati Útmutató Lásd a kötési diagram. 24Volt 9Volt A vezérlő egy 9V-os Rain Bird szolenoidot működtet. Győződjön meg róla, hogy a szelepeket a vezérlővel összekötő vezeték, kisfeszültségű

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz I BEÁLLÍTÁS Videorögzítőkhöz Kérjük olvassa át figyelmesen ezt az útmutatót a készülék használata előtt és tartsa meg jövőben felhasználás céljára. Fenntartjuk a jogot a kézikönyv tartalmának bármikor

Részletesebben

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0 ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0 Jelen leírás csak a DSC NEO központok és 3G2080 kommunikátorok beállításait tartalmazza a ConnectAlarm mobilalkalmazáshoz. A programozás

Részletesebben