Q1P típusú árszorzós asztali mérleg használati utasítás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Q1P típusú árszorzós asztali mérleg használati utasítás"

Átírás

1 Q1P típusú árszorzós asztali mérleg használati utasítás GUTTMANN MÉRLEGTECHNIKA KFT Szombathely, Ipar utca 23 Tel.:+36-30/

2 KEDVES VÁSÁRLÓNK! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Az Ön által megvásárolt Q1P típusú hitelesíthető elektronikus asztali árszorzós mérleg bolti és piaci felhasználásra is jól használható mérőeszköz. A mérleg esztétikus, kis helyigényű, rozsdamentes mérőtányérral, porvédő fóliával és beépített akkumulátorral szerelt. Alapadatok: Befoglaló méret: 310mm (mélység) x 255mm (szélesség) x 100mm (magasság) Mérőfelület: 215mm (mélység) x 255mm (szélesség) rozsdamentes acél Tápfeszültség: 230V AC/12V DC vagy 6V DC (beépített akkumulátor) Tulajdonságok, funkciók: Az eladó és a vevő oldalon 1-1db osztott (13mm/13mm/18mm) LCD kijelző fehér háttérvilágítással, műanyag burkolat, nullázás, tárázás, numerikus billentyűzet az egységár bevitelhez, váltóértékes kivitel* (két méréshatár), darabáru szorzás, tétel-összeadás, alacsony energiafogyasztás *: A mérleg váltólépéses, ami azt jelenti, hogy két méréshatárral rendelkezik. A 3. osztálypontosságú hitelesíthető mérlegek esetén, ahová ez a készülék is tartozik, a törvényi szabályzás maximálisan 3000 felbontást engedélyez a teljes mérési tartományra. Például 3kg-os (3000g-os) mérleg esetén 1g lehet a legkisebb kijelzett lépése a mérlegnek. 6kg-os mérleg esetén 2g, 15kg-os mérleg esetén 5g és így tovább. A Q1P mérleg esetén ezt a szabályt betartva, meg van duplázva a mérleg kapacitása. Egy Q1P-6MR típusú 6kg-os mérleg 3kg-ig 1g lépéssel mér, mint egy normál 3kg-os mérleg, majd átlépve a 3kg-os határt automatikusan átvált 2g-os lépésnagyságra. Így a mérleg felbontása sehol nem haladja meg a 3000 felbontást és kapunk egy helyett két mérleget. Tápellátás: A mérleg beépített akkumulátorral (6V 4Ah) és/vagy hálózati adapterrel (12V/1000mA) működik. A hálózati adaptert csatlakoztatva töltheti a mérleget, illetve lemerült akkumulátor esetén erről használhatja is töltés közben. Ilyenkor a töltési idő meghosszabbodik. Telepítési, használati javaslatok: A mérleget minden esetben stabil, vízszintes helyen helyezze el és állítsa a középső körbe a libella buborékját a lábcsavarok segítségével. Az első használat előtt az akkumulátort töltse fel kb. 10 óra folyamatos töltésidővel. Ugyanezt kell tenni, ha a mérleget hosszabb ideig nem használta. Óvja a készüléket a magas hőmérséklettől, erős hőingadozástól, napfénytől, erős mágneses tértől, túlterheléstől és ütéstől. Ne használja hegesztőgéppel, nagy teljesítményű motorral vagy egyéb nagy géppel azonos hálózatról. A mérleg -10 és +40 ⁰C közötti stabil hőmérsékleten működik jól 15 perc bemelegedési idő után. A kijelzőn megjelenő szimbólumok: Stabil nullpont jelzés: Kapcsolja be a mérleget. A számteszt után a mérleg nullát mutat és a TÖMEG kijelző baloldalán megjelenik egy-egy nyíl a ZERO és STABLE feliratok mellett, jelezve a stabil nullpont meglétét. Ha a nyíl nem jelenik meg, nyomja meg a ZERO (nullázó) gombot.

3 Stabil érték kijelzés: A stabil, leolvasható értéket a kijelző bal szélén megjelenő, a STABLE feliratra mutató nyíl jelzi. Mérés közben, ha a TÖMEG kijelzőn a számérték már nem változik, akkor is várja meg a stabil jelzést és csak utána olvassa le a mért értéket. Tárázott állapot jelzés: Tegyen valamilyen táraedényt a mérőfelületre, majd nyomja meg a T gombot. A TÖMEG kijelző ismét nullát mutat és a bal szélén megjelenik egy a NET feliratra mutató nyíl. Az aktuális osztásérték jelzése: A kijelző bal alsó szélén az R1 feliratra mutató nyíl jelzi, hogy a mérleg az alsó mérési tartományhoz tartozó osztásértékkel működik. Az R2 feliratra mutató nyíl a fölső mérési tartományhoz tartozó osztásértékkel való működést mutatja. Ha a mérlegre nagyobb tömeg kerül, mint az alsó méréshatár, automatikusan a fölső méréshatárhoz tartozó osztásértékkel mér tovább akkor is, ha ezután csökkenti a mérlegen lévő tömeget az alsó méréshatár alá. Akkor fog az alsó méréstartományban újra az alsó méréshatárhoz tartozó osztásértékkel mérni a mérleg, ha teljesen tehermentesíti az újabb mérés előtt, vagyis nullpont átmenetre van szükség. Memóriatartalom jelzés: Amennyiben a memóriában tárolt tételek vannak, megjelenik a kijelző alsó szélén egy az M+ feliratra mutató nyíl. Gomb funkciók: ON: a mérleg bekapcsolására szolgál. OFF: nyomva tartva a mérleg kikapcsol. ZERO: a mérleg nullázására szolgáló gomb a méréshatár 2%-áig. T: tárázó gomb. QTY: darabáras termék szorzása. CE: egységár, visszajáró kijelzés törlése. 0-9: számgombok az egységár bevitelhez. 00: dupla nulla nagyobb egységár beadásakor. M+: az aktuálisan mérlegelt egységáras termék tömegének, egységárának és fizetendő árának eltárolása az összegző-memóriába. +: darabáras termék árának mentése az összegző- memóriába. MR: a memóriatartalom előhívása. MC: a memóriatartalom törlése. CH: a visszajáró kiszámítása. Töltés: Ha az akkumulátor merül, akkor a kijelző jobb alsó sarkában megjelenik egy akkumulátor szimbólum figyelmeztetésképpen. Lemerülés előtt a szimbólum elkezd villogni. Az akkumulátor védelme érdekében 5,4V alatt a mérleg automatikusan kikapcsol. Kérjük, kímélje a mérlegét a túlmerüléstől, töltse mindig rendszeresen a használatnak megfelelő időközönként. Az optimális töltési idő 12 óra. A töltést az előlapon elhelyezett elem szimbólumon belüli LED mutatja. Ha pirosan világít, akkor a töltés folyamatban van, ha zölden világít, akkor az akkumulátor feltöltött.

4 Az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében a LED zöldre váltása után még töltse egy órán át a teljes töltöttség érdekében. A mérleget a saját töltőjével töltse, soha ne használjon más típusú töltőt. Az akkumulátor töltéséhez nem kell a mérleget bekapcsolni! Tisztítás: A mérleg tisztításához puha ruhát és semleges hatású mosószert használjon. Funkciók: Bekapcsolás: Az ON gomb megnyomásával lehet bekapcsolni a mérleget. Bekapcsoláskor a számteszt után a mérleg beáll nullára. Kikapcsolás: Az OFF gombot nyomva tartva lehet kikapcsolni a mérleget. Nullázás: Bekapcsolt állapotban, ha a teherfelvevő üres és a mérleg kijelzője nem mutat nullát, akkor nyomja meg a ZERO gombot, a mérleg beáll nullára. Tárázás: Helyezze fel a táraedényt a mérlegre, majd nyomja meg a T gombot. A TÖMEG kijelző kinulláz és megjelenik egy nyilacska a NET felirat mellett, jelezve, hogy tárázott értékünk van. Tegye a mérendő terméket a táraedénybe és olvassa le a termék nettó tömegét. Ügyelni kell arra, hogy a táraedény tömege beleszámít a teljes méréshatárba. Óvja mérlegét a túlterheléstől. Amennyiben a TÖMEG kijelzőn a hhhhhh felirat olvasható és csipog a mérleg, akkor azonnal távolítsa el a túlsúlyt a mérlegről. Háttérvilágítás: A mérlegnek automatikus háttérvilágítása van, alaphelyzetben nincs háttérvilágítás, csak mérésre aktiválódik. A mérés után, ha a mérleg visszaállt nullára, a háttérvilágítás ismét kikapcsol. Darabáru tételszorzás: A mérleg darabáras termékek árának szorzására is alkalmas (pl.: kifli, egyéb péksütemény árának beszorzására). Írja be az egységárat, nyomja meg a QTY gombot, majd írja be a darabszámot. A TÖMEG kijelzés helyén látható a darabszám, az EGYSÉGÁR helyén az egységár, a FIZETENDŐ ÁR helyén pedig a darabszámnak megfelelő szorzott végösszeg. Ha újabb szorzást szeretne elvégezni, nyomja meg egyszer a CE gombot, írja be az új egységárat (felülírva a régit), nyomja meg a QTY gombot, majd írja be a darabszámot. A funkcióból a CE gomb kétszeri megnyomásával lehet kilépni. Tétel-összeadás: Ha a vásárló több tételt és/vagy többféle terméket vásárol, a mérleggel össze lehet adni az adott vásárláshoz tartozó tételek árát és azokat a vásárlás befejeztével vissza lehet ellenőrizni. Mentés a memóriába egységáras mérlegelt termék esetén: Tegye a terméket a mérőfelületre, írja be az egységárat, majd nyomja meg az M+ gombot. A TÖMEG kijelzőn =1=, az EGYSÉGÁR kijelzőn , a FIZETENDŐ ÁR kijelzőn az eddig összeadott tételek fizetendő ára látható, majd a kijelzés visszatér az aktuális tömegérték és egységár szerinti állapotra. Az aktuálisan mérlegelt egységáras termék tömegének, egységárának és fizetendő árának eltárolása az összegző-memóriába megtörtént. Egyúttal a kijelző alsó szélén megjelenik egy az M+ feliratra mutató nyíl jelezve, hogy a memóriában mentett érték van. Tovább folytatva az összeadást a második tétellel a TÖMEG kijelzőn a =2= látható, és így tovább. Az összeadás 20 tételig folytatható.

5 Mentés a memóriába darabáras termék esetén: Írja be a darabáras termék árát, majd nyomja meg a + gombot. A TÖMEG kijelzőn =1=, az EGYSÉGÁR kijelzőn , a FIZETENDŐ ÁR kijelzőn az eddig összeadott tételek fizetendő ára látható, majd a kijelzés visszatér az aktuális tömegérték és egységár szerinti állapotra. Több azonos egységárú darabáras terméket is el lehet menteni azok összárával. Írja be a termék egységárát, nyomja meg a QTY gombot. A TÖMEG kijelzőn =00= látható. Adja meg a darabszámot a számgombok segítségével (pl.: 2). A kijelzés =02= -re vált. A FIZETENDŐ ÁR kijelzőn megjelenik a darabáras termék árának a beírt darabszámmal való szorzata. Nyomja meg a + gombot. A TÖMEG kijelzőn =X= (X az aktuálisan összeadott tétel sorszáma), az EGYSÉGÁR kijelzőn , a FIZETENDŐ ÁR kijelzőn az eddig összeadott tételek fizetendő ára látható, majd a kijelzés visszatér az aktuális tömegérték és egységár szerinti állapotra. A memóriatartalom előhívása: Az összeadás után a memóriába mentett adatok előhívhatók az MR gombbal. Az MR gomb megnyomása után mérlegelt egységáras termék esetén a TÖMEG kijelzőn a tétel sorszáma olvasható, majd a termék egységára. Az EGYSÉGÁR kijelzőn a termék egységára, a FIZETENDŐ ÁR kijelzőn a tételre vonatkozó fizetendő ár látható. Darabáras termék esetén a TÖMEG kijelzőn először a tétel sorszáma, majd =02= formában az adott sorszámú tételhez tartozó termék darabszáma látható. A vásárlás tételeinek leellenőrzéseként az MR gomb nyomogatására az összeadott tételek adatai egyesével jelennek meg, majd az utolsó tétel adatait követően a TÖMEG kijelzőn az összeadás tételeinek száma, az EGYSÉGÁR kijelzőn , a FIZETENDŐ ÁR kijelzőn az összeadott tételek összes fizetendő ára látható. További MR gomb nyomogatással a tételek újra ellenőrizhetők. A memória törlése nélkül a CE gombbal lehet az ellenőrző funkcióból kilépni. További összeadás esetén az aktuális tétel a soron következő sorszámmal mentésre kerül az előző tételekhez. Az adott tétel törlése: Előfordulhat, hogy nincs elég pénze a vevőnek, vagy csak meggondolja magát és egy (vagy több) bizonyos tételt nem kér mégsem. A memóriatartalom visszaellenőrzésének folyamán, ha az aktuális tételnél megnyomja az MC gombot, az a tétel törlődik. Ezután az MR gombbal újra ellenőrizze végig a vásárolt tételeket meggyőződve arról, hogy helyes tétel lett kitörölve és helyes a fizetendő végösszeg. A memóriatartalom teljes törlése: A végösszeg kijelzés állapotában megnyomott MC gomb törli az adott vásárláshoz tartozó összes tételt, a memóriatartalom teljesen törlődik, az M+ feliratra mutató nyíl eltűnik. Hibaüzenetek: hhhhhh: túlterhelés. Azonnal tehermentesítse a mérleget. Err H: a mérleg nem tud nullázni, túl magas cellajel. Err L: a mérleg nem tud nullázni, túl alacsony cellajel. Err N: instabil cellajel, szorul vagy szennyezett a szerkezet, mérőcella vagy elektronika hiba.

ASC. Kezelési útmutató. 6 8 0 0, H ó d m e z ő v á s á r h e l y. B o t o n d u. 1 0. T e l. : + 3 6 / 7 0 5 3 9 8 3 4 2

ASC. Kezelési útmutató. 6 8 0 0, H ó d m e z ő v á s á r h e l y. B o t o n d u. 1 0. T e l. : + 3 6 / 7 0 5 3 9 8 3 4 2 ASC Kezelési útmutató 6 8 0 0, H ó d m e z ő v á s á r h e l y B o t o n d u. 1 0. T e l. : + 3 6 / 7 0 5 3 9 8 3 4 2 W e b : w w w. i p a r i m e r l e g e k. h u E - m a i l : i p a r i m e r l e g e

Részletesebben

BCSD. Kezelési útmutató. Botond u. 10.

BCSD. Kezelési útmutató. Botond u. 10. BCSD Kezelési útmutató 6800, Hódmezővásárhely Botond u. 10. Tel.:+36/705398342 Web:www.iparimerlegek.hu E-mail: iparimerlegek@iparimerlegek.hu Tartalomjegyzék 1 Bevezető... 2 1.1 Műszaki paraméterek...

Részletesebben

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott EQC típusú digitális mérleghez.

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott EQC típusú digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott EQC típusú digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott ASC típusú digitális mérleghez. Kérjük, a mérleg

Részletesebben

Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott T-Scale típusú hitelesített lapmérleghez

Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott T-Scale típusú hitelesített lapmérleghez Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott T-Scale típusú hitelesített lapmérleghez Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott T-Scale típusú hitelesített lapmérleghez

Részletesebben

DFWL. Kezelési útmutató V , H ó d m e z ő v á s á r h e l y. B o t o n d u T e l. : /

DFWL. Kezelési útmutató V , H ó d m e z ő v á s á r h e l y. B o t o n d u T e l. : / DFWL Kezelési útmutató V1.0 6 8 0 0, H ó d m e z ő v á s á r h e l y B o t o n d u. 1 0. T e l. : + 3 6 / 7 0 5 3 9 8 3 4 2 W e b : w w w. i p a r i m e r l e g e k. h u E - m a i l : i p a r i m e r l

Részletesebben

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott WDP típusú digitális mérleghez.

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott WDP típusú digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott WDP típusú digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott WDP típusú digitális mérleghez. Kérjük, a mérleg

Részletesebben

TARTALOM TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK FELÉPÍTÉS KIJELZŐ A kijelző A kijelző szimbólumai NYOMÓGOMBOK A nyomógombok kiosztása A nyomógombok funkciói

TARTALOM TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK FELÉPÍTÉS KIJELZŐ A kijelző A kijelző szimbólumai NYOMÓGOMBOK A nyomógombok kiosztása A nyomógombok funkciói TELECOM TARTALOM TARTALOM 3 ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 FELÉPÍTÉS 5 KIJELZŐ 6 A kijelző 6 A kijelző szimbólumai 6 NYOMÓGOMBOK 7 A nyomógombok kiosztása 7 A nyomógombok funkciói 7 PROGRAMOZÁS 8 1. A mérleg be- és

Részletesebben

AHC darabszámláló mérleg

AHC darabszámláló mérleg AHC darabszámláló mérleg Felhasználói kézikönyv Oldal - 1 - / 6 1. Bevezetés:... - 3-2. Billentyű funkciók:... - 3-3. Kijelző:... - 4-4. Kezelői műveletek:... - 4-4.1. Nullázás:... - 4-4.2. Tára:... -

Részletesebben

EPS-1-60 és EPS-1-120 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EPS-1-60 és EPS-1-120 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EPS-1-60 és EPS-1-120 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BILLENTYŰZET 1) ON/OFF gomb: a mérleg ki- és bekapcsolása 2) TARE gomb: tárázás/nullázás 3) MODE gomb: mértékegység váltás MŰSZAKI PARAMÉTEREK 1) Méréshatár: 60.00kg

Részletesebben

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott HL típusú címkenyomtatós békamérleghez.

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott HL típusú címkenyomtatós békamérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott HL típusú címkenyomtatós békamérleghez. Technikai paraméterek: - 6 számjegyű LED kijelző - 7 nyomógomb, egyszerű kezelhetőség - Gerjesztési

Részletesebben

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 FELÉPÍTÉS 5 NYOMÓGOMBOK 6 MŰVELETEK 7. 1. Normál mérés 7. 2. Mérés tárával 7. 3. Instabil tömeg mérése 8

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 FELÉPÍTÉS 5 NYOMÓGOMBOK 6 MŰVELETEK 7. 1. Normál mérés 7. 2. Mérés tárával 7. 3. Instabil tömeg mérése 8 TELECOM TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 FELÉPÍTÉS 5 NYOMÓGOMBOK 6 MŰVELETEK 7 1. Normál mérés 7 2. Mérés tárával 7 3. Instabil tömeg mérése 8 Automatikus kikapcsolás 8 MELLÉKELET 9 Az elem 9 Hibaüzenetek 9

Részletesebben

ER Plus. Árszorzó. Kereskedelmi mérleg. Használati utasítás

ER Plus. Árszorzó. Kereskedelmi mérleg. Használati utasítás ER Plus Árszorzó Kereskedelmi mérleg Használati utasítás TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK... 3 KIJELZÔ... 4 A kijelzô... 4 A kijelzô szimbólumai... 4 FELÉPÍTÉS... 5 NYOMÓGOMBOK... 6 A nyomógombok kiosztása... 6

Részletesebben

CAS PR-C darabszámlálós mérleg

CAS PR-C darabszámlálós mérleg CAS PR-C darabszámlálós mérleg Pécsi Mérlegstúdió Kft. (forgalmazás) 7631 Pécs Megyeri út 67. Telecom Kft. (forgalmazás és szerviz) 1102 Budapest Állomás u 15. FORGALMAZÓK Oldalszám: 1 Oldalak száma: 10

Részletesebben

ER Kereskedelmi. mérleg ÁRSZORZÓ MÉRLEG HASZNÁLATI UTASÍTÁS

ER Kereskedelmi. mérleg ÁRSZORZÓ MÉRLEG HASZNÁLATI UTASÍTÁS ÁRSZORZÓ MÉRLEG ER Kereskedelmi mérleg HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK....................................... 3 KIJELZÔ................................................ 4 A kijelzô..............................................

Részletesebben

A MÉRHETŐ EREDMÉNYÉRT 9222 SZÁMLÁLÓ MÉRLEG. Kezelési útmutató. Kereskedelem és ipar. www.soehnle-professional.com

A MÉRHETŐ EREDMÉNYÉRT 9222 SZÁMLÁLÓ MÉRLEG. Kezelési útmutató. Kereskedelem és ipar. www.soehnle-professional.com A MÉRHETŐ EREDMÉNYÉRT 9222 SZÁMLÁLÓ MÉRLEG Kezelési útmutató Kereskedelem és ipar wwwsoehnle-professionalcom MAGYAR TARTALOMJEGYZÉK 1 Üzembe helyezés 5 o Szállítási terjedelem 5 o A mérleg felállítása

Részletesebben

Darumérleg DFWK. Kezelési útmutató. 6 8 0 0, H ó d m e z ő v á s á r h e l y. B o t o n d u. 1 0. T e l. : + 3 6 / 7 0 5 3 9 8 3 4 2

Darumérleg DFWK. Kezelési útmutató. 6 8 0 0, H ó d m e z ő v á s á r h e l y. B o t o n d u. 1 0. T e l. : + 3 6 / 7 0 5 3 9 8 3 4 2 Darumérleg DFWK Kezelési útmutató 6 8 0 0, H ó d m e z ő v á s á r h e l y B o t o n d u. 1 0. T e l. : + 3 6 / 7 0 5 3 9 8 3 4 2 W e b : w w w. i p a r i m e r l e g e k. h u E - m a i l : i p a r i m

Részletesebben

CAS XE precíziós mérleg. 300/600/1500/3000/6000g

CAS XE precíziós mérleg. 300/600/1500/3000/6000g CAS XE precíziós mérleg 300/600/1500/3000/6000g Óvintézkedések: NE SZEDJE SZÉT A MÉRLEGET! NE TERHELJE TÚL A MÉRLEGET! A MÉRLEG NÉGY LÁBA ÁLLÍTHATÓ, MELLYEL BESZINTEZHETJÜK A MÉRLEGET A LIBELLA SEGÍTSÉGÉVEL.

Részletesebben

PÉCSI MÉRLEGSTÚDIÓ KFT 7631 Pécs, Megyeri út 67. Tel.: 72/525-183, fax.: 72/525-184.

PÉCSI MÉRLEGSTÚDIÓ KFT 7631 Pécs, Megyeri út 67. Tel.: 72/525-183, fax.: 72/525-184. PÉCSI MÉRLEGSTÚDIÓ KFT 7631 Pécs, Megyeri út 67. Tel.: 72/525-183, fax.: 72/525-184. Kezelési Útmutató R420 kijelzőhöz Figyelmeztetés: - Csak földelt konnektorba dugja be a mérleget - Ne tegyen rá több

Részletesebben

Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott ACLAS PS6X hitelesített bolti mérleghez

Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott ACLAS PS6X hitelesített bolti mérleghez Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott ACLAS PS6X hitelesített bolti mérleghez Kérjük, a mérleg üzembe helyezése előtt figyelmesen olvassa végig az útmutatót! AZ MKEH megfelelőségi

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Basic RK 100 Árszorzós Mérleg

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Basic RK 100 Árszorzós Mérleg FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Basic RK 100 Árszorzós Mérleg ÜZEMELTETÉSI ÚTMUTATÓ... 3 TÁRÁZÁS... 3 TÁRA RÖGZÍTÉSE.... 3 KÉZI TÁRÁZÁS... 3 KÉZI NULLAFOGÁS.... 3 EGYSZERŰ ÁRSZORZÁS... 3 EGYSÉGÁR RÖGZÍTÉSE... 3

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5040 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Az elemek cseréje... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. A lézeres távolságmérő bekapcsolása...

Részletesebben

A WH típusú mérlegcsalád telepítési és kezelési útmutatója

A WH típusú mérlegcsalád telepítési és kezelési útmutatója WH A WH típusú mérlegcsalád telepítési és kezelési útmutatója EMALOG Elektronikai Kft 2001 EMALOG Kft 1 Tartalomjegyzék 1 Használati tanácsok 3 2 Felkészülés a mérleg használatára 3 3 A kijelző ismertetése

Részletesebben

Csak tömegmérı mérleg

Csak tömegmérı mérleg PS-50/60 Csak tömegmérı mérleg FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MICRA-Metripond Kft. 6800 Hódmezıvásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70. Telefon: (62) 245-460 Fax: (62) 244-096 www.micra.hu E-mail: micra@micra.hu 1.

Részletesebben

H a s z n á l a t i ú t m u t a t ó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ACLAS PS1 TÍPUSÚ ELEKTRONIKUS ÁRSZORZÓS MÉRLEGEKHEZ

H a s z n á l a t i ú t m u t a t ó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ACLAS PS1 TÍPUSÚ ELEKTRONIKUS ÁRSZORZÓS MÉRLEGEKHEZ H a s z n á l a t i ú t m u t a t ó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ACLAS PS1 TÍPUSÚ ELEKTRONIKUS ÁRSZORZÓS MÉRLEGEKHEZ Használati útmutató Aclas PS1 típusú elektronikus árszorzós mérlegekhez Kérjük, a mérleg üzembe

Részletesebben

PÉCSI MÉRLEGSTÚDIÓ KFT 7631 Pécs, Megyeri út 67. Tel.: 72/525-183, fax.: 72/525-184.

PÉCSI MÉRLEGSTÚDIÓ KFT 7631 Pécs, Megyeri út 67. Tel.: 72/525-183, fax.: 72/525-184. PÉCSI MÉRLEGSTÚDIÓ KFT 7631 Pécs, Megyeri út 67. Tel.: 72/525-183, fax.: 72/525-184. Kezelési Útmutató R320 kijelzőhöz Figyelmeztetés: - Csak földelt konnektorba dugja be a mérleget! - Ne tegyen rá több

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. F-sorozat

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. F-sorozat 1 A MÉRLEG LEÍRÁSA tálca Ki/Be gomb nulla kijelző tára kijelző NET stabil súly kijelző LCD vízszintjelző direkt memória billentyűk numerikus billentyűzet beállító gomb és kommunikációs csatlakozó TELECOM

Részletesebben

Ultrahangos távolságmérő. Modell: JT-811. Használati útmutató

Ultrahangos távolságmérő. Modell: JT-811. Használati útmutató Ultrahangos távolságmérő Modell: JT-811 Használati útmutató I. Funkciók 1) A mérés angolszász/metrikus mértékegységekben 2) Lehetőség van a kezdeti mérési pont kiválasztására 3) Adatrögzítés/adatok előhívása

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY HASZNÁLATI UTASÍTÁS AXR YJ006 autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

I. NORMÁL MÉRÉS... 4 II. MÉRÉS TÁRÁZÁSSAL... 4 III. TÁROLÁS A MEMÓRIÁKBA... 4 IV. TÁROLÁS DIREKT MEMÓRIÁBAN... 5 V. TÁROLÁS INDIREKT MEMÓRIÁBAN...

I. NORMÁL MÉRÉS... 4 II. MÉRÉS TÁRÁZÁSSAL... 4 III. TÁROLÁS A MEMÓRIÁKBA... 4 IV. TÁROLÁS DIREKT MEMÓRIÁBAN... 5 V. TÁROLÁS INDIREKT MEMÓRIÁBAN... C A S AP -1 EX KEZELÉSI KÉZIKÖNYV 2 I. NORMÁL MÉRÉS... 4 II. MÉRÉS TÁRÁZÁSSAL... 4 III. TÁROLÁS A MEMÓRIÁKBA... 4 IV. TÁROLÁS DIREKT MEMÓRIÁBAN... 5 V. TÁROLÁS INDIREKT MEMÓRIÁBAN... 5 VI. MEMÓRIÁVAL MÉRÉS...

Részletesebben

Az ALH darabszámláló mérlegek (használati útmutató)

Az ALH darabszámláló mérlegek (használati útmutató) Az ALH darabszámláló mérlegek (használati útmutató) Figyelem! Az ALH típuscsaládnak jelenleg még nincs hatósági (OMH) hitelesítési engedélye, ezért csak olyan célokra szabad használni, amelyekre a mérésügyi

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV VC-50M FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MICRA-Metripond Kft. 6800 Hódmezıvásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70. Telefon: (62) 245-460 Fax: (62) 244-096 www.micra.hu E-mail: micra@micra.hu 1. BEVEZETÉS 2 2. A MÉRLEG

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott LS3 típusú címkenyomtatós digitális mérleghez.

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott LS3 típusú címkenyomtatós digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott LS3 típusú címkenyomtatós digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott LS3 típusú címkenyomtató digitális

Részletesebben

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Használati útmutató AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kétcsatornás hőmérsékletet mérő készüléket. Szánjon rá néhány percet, hogy elolvassa a használati

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz Kvalifik Kft. Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. oldal, összesen: 5 Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. Technikai adatok: Numerikus kijelző: 4 számjegyű folyadékkristályos

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 9236C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz

használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz www.ambringa.hu Az Apache átalakító szettek többféle akkumulátorral érhetőek el, ezen használati útmutató végigveszi

Részletesebben

Poolcontroller. Felhasználói leírás

Poolcontroller. Felhasználói leírás Poolcontroller Felhasználói leírás Ring Elektronika Ipari és Elektronika Kft. Budapest 1031 Pákász u. 7. Tel/Fax:+3612420718, Mobil: 06209390155 e-mail: ring.elektronika@mail.datanet.hu web: www.ringel.hu

Részletesebben

AT-7000 gyorsteszter használati utasítás

AT-7000 gyorsteszter használati utasítás AT-7000 gyorsteszter használati utasítás Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. - 1 - Figyelmeztetések A pontos mérés érdekében várjon legalább 15 percet a méréssel az utolsó alkoholfogyasztás

Részletesebben

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához.

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához. POIDS HU A TERMÉKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Lamart márkájú terméket, amely Pierre Lamart nevét viseli A termék tulajdonságai Négy pontos tenzometrikus érzékelő

Részletesebben

TECH 700 DA. How true pro s measure. Használati útmutató.

TECH 700 DA. How true pro s measure. Használati útmutató. TECH 700 DA How true pro s measure Használati útmutató www.stabila.com Tartalomjegyzék Fejezet Oldal 1. Rendeltetésszerű használat 3 2. A készülék elemei 3 3. Elemek behelyezése / elemcsere 4 4. Üzembe

Részletesebben

Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást!

Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást! Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást! Nedves lábbal ne álljon a mérlegre, fürdőszobában ügyeljen rá, hogy pára csapódhat

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 9234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. LCD Kijelző... 3 5. Működési leírás... 3 6. Karbantartás...

Részletesebben

EP-210 típusú elektronikus árszorzós mérleg Kezelési leírása

EP-210 típusú elektronikus árszorzós mérleg Kezelési leírása EP-210 típusú elektronikus árszorzós mérleg Kezelési leírása Oldal 1 / 13 1. Utasítások/figyelmeztetések a mérleg használatba vétele... 3 1.1. Környezeti hatások:... 3 1.2. Szállítás biztosító csavar eltávolítása:...

Részletesebben

Hive-Scale. Kezelési utasítás

Hive-Scale. Kezelési utasítás Hive-Scale Kezelési utasítás A mérleg elhelyezése A mérleg alvázának stabil-szilárd felállítási helyet kell biztosítani. Ne helyezze közvetlenül a talajra. A SIM kártya behelyezése A mérlegbe bármilyen

Részletesebben

Használati útmutató AX-5002

Használati útmutató AX-5002 Használati útmutató AX-5002 PIROMÉTER HŐELEMMEL 1. Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta a hőmérséklet mérő szondával ellátott pirométert. Szánjon néhány percet a használati útmutató elolvasására a munkakezdés

Részletesebben

Mini-Tiger. Használati útmutató

Mini-Tiger. Használati útmutató Mini-Tiger Használati útmutató 1.1 Fizikai méretek: Tálcaméret: Súlya: Szállítási méretek: 293mm x 202 mm. 5.0 kg (elem nélkül). 75 X 375 X 215mm (L x W x H). 1.2 Mûszaki paraméterek (RFI) Frequency Max

Részletesebben

K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó

K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó Szinusz-inverter HS 1000 CE 230V AC / 1000VA folyamatos / 2500VA csúcs Tisztelt Felhasználó! Üzembehelyezés elõtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót. FIGYELEM!

Részletesebben

RHTemp 2000. TepRetriver-RH. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő, LCD kijelzővel. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő

RHTemp 2000. TepRetriver-RH. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő, LCD kijelzővel. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő TepRetriver-RH Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő - méréstartomány: -40 o C - +80 o C - pontosság: ±0,5 o C ( 0 o C - 50 o C) Páratartalom: - méréstartomány: 0%RH 95%RH - felbontás: 0,1 %RH - pontosság:

Részletesebben

Care Q7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Care Q7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Érintés nélküli hőmérőheter Care Q7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ - 1 - Tartalom: 1. Bevezető... 1 2. Biztonsági figyelmeztetések... 1 3. A hőmérő jellemzői... 2 4. A készülék részei... 2 5. A kijelzőn megjelenő

Részletesebben

INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520. Használati útmutató

INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520. Használati útmutató INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520 Használati útmutató TARTALOMJEGYZÉK 1. Biztonsági szabályok... 3 2. Megjegyzések... 3 3. A mérőműszer leírása... 3 4. LCD kijelző leírása... 4 5. Mérési mód...4 6. A pirométer

Részletesebben

TLKR T6 Használati útmutató

TLKR T6 Használati útmutató TLKR T6 Használati útmutató 1 2 Funkciók 8 PMR-csatorna 121 alkód (38 CTCSS kód, 83 DCS kód) 8 km hatótávolságig* VOX funkció 5 féle választható hívóhang Kijelző háttérvilágítás Fülhallgató aljzat (opcionális

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 990B Digitális SMD Multiméter TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági megjegyzések... 2 3. A készülék felépítése, kezelőszervek... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. Mérési tulajdonságok...

Részletesebben

Care Q7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Care Q7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Érintés nélküli hőmérőheter Care Q7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ - 1 - Tartalom: 1. Bevezető... 1 2. Biztonsági figyelmeztetések... 1 3. A hőmérő jellemzői... 2 4. A készülék részei... 2 5. A kijelzőn megjelenő

Részletesebben

Használati Utasítás Precíziós mérleg HU

Használati Utasítás Precíziós mérleg HU Használati Utasítás Precíziós mérleg HU 1 HU Tartalomjegyzék 1 Műszaki adatok. 4 2 Minőségi tanusítvány... 8 3 Alapvető információk... 9 3.1 Megfelelő használat.... 9 3.2 Helytelen használat 9 3.3 Jótállás.....

Részletesebben

MCWN darumérleg. Kezelési útmutató. Mér-Szoft Kft. 6800, Hódmezővásárhely Botond u. 10. Tel.:+36/705398342 Fax:+36/62645252

MCWN darumérleg. Kezelési útmutató. Mér-Szoft Kft. 6800, Hódmezővásárhely Botond u. 10. Tel.:+36/705398342 Fax:+36/62645252 Tartalomjegyzék 1 Bevezető... 2 2 Jelölések,szabványok... 2 2.1 Alkalmazott szabványok, és ajánlások... 2 3 Felépítés... 3 3.1 Méretek... 4 3.2 Alkalmazott omega... 4 4 Műszaki adatok... 5 5 Egyéb rendelkezések...

Részletesebben

1. A berendezés programozása

1. A berendezés programozása 1. A berendezés programozása Az OMRON ZEN programozható relék programozása a relé előlapján elhelyezett nyomógombok segítségével végezhető el. 1. ábra ZEN vezérlő előlapja és a kezelő gombok Ha a beállítások

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet 1. e e etés.... somag tartalma. e ds er k etelmé ek..... Megjegyzések: 1. Az Amazon Fire TV-vel együtt csak az "Apps2Fire" androidos alkalmazáson

Részletesebben

Műszerkönyv. Ravas 2100 Mérleges raklapemelő (hőnyomtatóval - opcionális)

Műszerkönyv. Ravas 2100 Mérleges raklapemelő (hőnyomtatóval - opcionális) Prominens Kft. Műszerkönyv Ravas 2100 Mérleges raklapemelő (hőnyomtatóval - opcionális) Dátum: 2008. augusztus Kód: MŰH DocNr.: Ravas 2100 / 2008 / SW 7.3 / 3. változat Érvényesítve:... Dátum: 2008.08.15...

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY AXR YJ002 HASZNÁLATI UTASÍTÁS autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

AKO ELECTRONICA AKO-14721 ELEKTRONIKUS TERMOSZTÁTHOZ 1 PT-100 ÉRZÉKELŐ ÉS 2 RELÉ +600 0 C HASZNÁLATI UTASÍTÁS

AKO ELECTRONICA AKO-14721 ELEKTRONIKUS TERMOSZTÁTHOZ 1 PT-100 ÉRZÉKELŐ ÉS 2 RELÉ +600 0 C HASZNÁLATI UTASÍTÁS AKO ELECTRONICA HASZNÁLATI UTASÍTÁS AKO-14721 ELEKTRONIKUS TERMOSZTÁTHOZ 1 PT-100 ÉRZÉKELŐ ÉS 2 RELÉ +600 0 C MŰSZAKI ADATOK: Hőmérséklet tartomány: -50 0 C...+600 0 C Bemenet: PT-100 típusú érzékelők:

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6688F Digitális Szigetelési Ellenállás Mérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. Műszaki jellemzők... 2 4. Előlap és kezelőszervek... 3 5. Mérési

Részletesebben

Digitális hőmérő Modell DM-300

Digitális hőmérő Modell DM-300 Digitális hőmérő Modell DM-300 Használati útmutató Ennek a használati útmutatónak a másolásához, terjesztéséhez, a Transfer Multisort Elektronik cég írásbeli hozzájárulása szükséges. Bevezetés Ez a készülék

Részletesebben

ÖSSZESZERELÉS. - Védőgyűrű. - Mérlegtányér (90mm) az 0.1mg modelekhez. - Mérlegtányér (130mm) az 1mg modellekhez

ÖSSZESZERELÉS. - Védőgyűrű. - Mérlegtányér (90mm) az 0.1mg modelekhez. - Mérlegtányér (130mm) az 1mg modellekhez ÖSSZESZERELÉS 1) A mérleg kicsomagolása 1) Távolítsa el le az övet 2) Távolítsa el a vörös kockát 3) Vegye ki a mérleget Az 1mg & 0.1mg modellek: - Védőgyűrű - Mérlegtányér (90mm) az 0.1mg modelekhez -

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

Használati útmutató PAN Aircontrol

Használati útmutató PAN Aircontrol Használati útmutató PAN Aircontrol Air Quality meter Tartalom 1. Bevezető... 2 2. Szállítmány tartalma... 3 3. Általános biztonsági útmutatások... 3 4. A készüléken lévő szimbólumok magyarázata... 4 5.

Részletesebben

CAS AP-1 KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

CAS AP-1 KEZELÉSI KÉZIKÖNYV CAS AP-1 KEZELÉSI KÉZIKÖNYV 2 I. ÜZEMBEHELYEZÉS 1.) Helyezzék a mérleget egy sima, stabil asztallapra, bolti pultra, vagy egyéb vízszintes felületre, ahol a mérleget üzemeltetni akarják. 2.) A négy állítható

Részletesebben

A garancia a mérleg rendeltetésszerű használata mellett egy év az eladás napjától számítva. Eladás napja: 20... Gyári szám:. Értékesítő: Aláírás: p.h.

A garancia a mérleg rendeltetésszerű használata mellett egy év az eladás napjától számítva. Eladás napja: 20... Gyári szám:. Értékesítő: Aláírás: p.h. A garancia a mérleg rendeltetésszerű használata mellett egy év az eladás napjától számítva. Eladás napja: 20... Gyári szám:. Értékesítő: p.h. Aláírás: - 2 - TARTALOMJEGYZÉK 1. CÉLKITŰZÉSEK...5 2. KIJELZŐFEJ...6

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

Használati útmutató Tartalom

Használati útmutató Tartalom Használati útmutató Tartalom Általános ismertetés... 2 Belső akkumulátor tesztelése...2 Jármű indítása... 2 Belső akkumulátor töltése...2 Az akkumulátorra nincs garancia... 3 Javaslatok, figyelmeztetések...

Részletesebben

Ne szerelje szét a mérleget! Ha a mérleg hibás működését tapasztalja, lépjen azonnal kapcsolatba a mérleg forgalmazójával!

Ne szerelje szét a mérleget! Ha a mérleg hibás működését tapasztalja, lépjen azonnal kapcsolatba a mérleg forgalmazójával! TELECOM TARTALOM TARTALOM 2 ÓVINTÉZKEDÉSEK 3 ÖSSZESZERELÉS 4 FELÉPÍTÉS 5 NYOMÓGOMBOK 6 MŰVELETEK 7 1. Normál mérés 7 2. Mérés tárával 7 3. Darabszámlálás 8 4. Százalékos mérés 9 5. Mozgó tömeg mérése 10

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 870F Digitális Lakatfogó Multiméter TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. Mérési jellemzők...

Részletesebben

1 WLC /WPT kezelési leírás

1 WLC /WPT kezelési leírás 1 WLC /WPT kezelési leírás Tisztelt Vásárlónk! Kérjük figyelmesen olvassa el és tartsa be a mérleg kezelési leírását használatba vétel előtt. Az Ön által vásárolt mérleg egy nagypontosságú készülék, amely

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

Műszerkönyv. Elektronikus számolómérleg. CS Típus

Műszerkönyv. Elektronikus számolómérleg. CS Típus Prominens Kft. Műszerkönyv Elektronikus számolómérleg CS Típus Dátum: 29. május Kód: MŰH DocNr.: CS / 29 / 1. változat Érvényesítve:... Dátum: 29.5.28... MŰH Doc.Nr.: CS / 29 / 1. változat 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

KEZELÉSI UTASÍTÁS A DARABSZÁMLÁLÓ MÉRLEGHEZ

KEZELÉSI UTASÍTÁS A DARABSZÁMLÁLÓ MÉRLEGHEZ KEZELÉSI UTASÍTÁS A DARABSZÁMLÁLÓ MÉRLEGHEZ I. Programozási műveletek 1. Be- és kilépés módja 2. Tizedesjegyek számának beprogramozása 3. Hibaszázalék beállítása 4. Dátum beprogramozása 5. Papír előre

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 90A Digitális Multiméter TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Előlap és kezelőszervek... 2 3. Biztonsági információk... 3 4. Általános tulajdonságok... 3 5. Mérési tulajdonságok...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 990A Digitális SMD Multiméter TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági megjegyzések... 2 3. A készülék felépítése, kezelőszervek... 2 5. Mérési tulajdonságok... 4 6. Mérési

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5060B Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. Alap műveletek... 3 6.

Részletesebben

í á ú í á í ó é í é á í é ö í é ő é ő á á ó ü ú Ú á á á í ó é í é é á á á á ó ő á á ó ü ü á ő é é ű ő é ő ő á ú é í é á á á ó é á ő á á é é á á é í é

í á ú í á í ó é í é á í é ö í é ő é ő á á ó ü ú Ú á á á í ó é í é é á á á á ó ő á á ó ü ü á ő é é ű ő é ő ő á ú é í é á á á ó é á ő á á é é á á é í é í É Á ő Á Á Á Á Á ü ő ő é á Á á á Ü é ő ő á á ü é é ű ő ü é ő é é ő ö ö á ő ő úí ő Ú á á ő á ó ő ö ö Ö á á ü é á é é é í á ü é ő é é é í á á é ü ő ü ü á ó ü ő ü é é ű ő é é í é á á é í á é á í á á ü é

Részletesebben

Őrjárat Ellenőrző Proximity Olvasó

Őrjárat Ellenőrző Proximity Olvasó 1. oldal Őrjárat Ellenőrző Proximity Olvasó Patrol II Felhasználói Leírás Roger S.C. 2. oldal Általános jellemzés A Patrol II egy kézben hordozható proximity kártya olvasó készülék. Olvas minden 125 khz

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550, 216-7017,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5101A, 5102A, 5103A, 5104A, 5105A Digitális szigetelési ellenállásmérő TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK...3 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK... 3 FUNKCIÓK... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK...

Részletesebben

8X22 GPS SOLAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

8X22 GPS SOLAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 8X22 GPS SOLAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom 1. Jellemzők... 2 2. Az óra részei... 3 3. A töltés állapotának ellenőrzése... 4 A GPS vételek jele aktív... 4 A GPS vételek jele inaktív... 5 4. Időzóna beállítás...

Részletesebben

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os

Részletesebben

Kezelési utasítás. KVDVA893 Légsebességmérő

Kezelési utasítás. KVDVA893 Légsebességmérő Kezelési utasítás KVDVA893 Légsebességmérő Introduction A KVDVA893 légsebességmérő légsebességet, légáramlást (légmennyiséget) és hőmérsékletet mér. A nagy, könnyen leolvasható háttérvilágított LCD elsődleges

Részletesebben

Tömegmértékegység (kg) Űrmértékegység (ml) Űrmértékegység (fl oz) Tömegmértékegység (lb:oz) Tömeg mérése Tejmennyiség mérése Vízmennyiség mérése

Tömegmértékegység (kg) Űrmértékegység (ml) Űrmértékegység (fl oz) Tömegmértékegység (lb:oz) Tömeg mérése Tejmennyiség mérése Vízmennyiség mérése BAMBOO HU A TERMÉKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Lamart márkájú terméket, amely Pierre Lamart nevét viseli TULAJDONSÁGOK 1. Víz és tej mennyiségének kijelzése 2.

Részletesebben

R/C SMD csipesz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

R/C SMD csipesz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ R/C SMD csipesz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az R/C SMD csipesz lehetővé teszi az apró alkatrészek gyors és precíz méréseit a különféle rendszerekben. Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználja

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója

A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója Műszaki adatok Mérési tartomány: (-33...+500) C Pontosság: max. a mért érték ±2 %-a, ill. ±2 C (amelyik nagyobb) Felbontás: 0,1 C (200 C felett 1

Részletesebben

A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója

A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója Műszaki adatok Mérési tartomány: (-33...+500) C Pontosság: max. a mért érték ±2 %-a, ill. ±2 C (amelyik nagyobb) Felbontás: 0,1 C (200 C felett 1

Részletesebben

B MR200 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

B MR200 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B MR200 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Antenna PTT (Push to talk) gomb Jelek továbbításához, és fogadásához. FEL/LE gomb: csatornák váltása, hangerő beállítása, beállítások kiválasztása Power gomb: A készülék be-

Részletesebben

VK-2001 V1.0 Vezetőképesség mérő és szabályozó műszer

VK-2001 V1.0 Vezetőképesség mérő és szabályozó műszer VK-2001 V1.0 Vezetőképesség mérő és szabályozó műszer Ipari Elektronika Project Kft 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 132. Tel. / Fax: 93 / 311-364 TARTALOMJEGYZÉK 1. A KÉSZÜLÉKEN TALÁLHATÓ KIJELZŐ- ÉS KEZELŐSZERVEK:...

Részletesebben

TM Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez

TM Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez TM-42200 Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez Használati útmutató 2011 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az

Részletesebben

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta! 7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER DVC-VDP712 - Model A: 1 beltéri egység 2 kültéri egységgel DVC- VDP721 - Model B: 2 beltéri egység 1 kültéri egységgel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Részletesebben

DT9205A Digital Multiméter

DT9205A Digital Multiméter DT9205A Digital Multiméter 1. BEVEZETÉS: DT9205A digitális multiméter precíziós, akkumulátoros, 3-1 / 2 számjegyű LCD digitális eszközhöz. Nagy pontosság Digit magasság 33mm Egyetlen 32 állású forgókapcsoló

Részletesebben