J e g y z ő k ö n y v

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v"

Átírás

1 Csanádapáca Képviselő testülete./2011. sz. jkv. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Csanádapáca Képviselő-testület napján tartott ülésen. Az ülés helye: Csanádapáca Községháza díszterme. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. NAPIREND: l.) Lejárt idejű határozatokról szóló beszámoló. 2.) évi költségvetési beszámoló 3.) A kötvényforgalomról beszámoló. 4.) Egyebek. köszönti a megjelenteket és a meghívottakat, Krizsán Miklós független könnyvizsgálót, Tománné Behán Márta vezető ápolót, Csonka Béláné gazdasági vezetőt. Megállapítja, hogy a képviselő testület határozatképes. A képviselő testület elfogadja a napirendi pontokat. 1. Napirendi pont: Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző előterjeszti,hogy beszámolóját mindenki írásban megkapta. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadottnak tekinti a beszámolót. 2. Napirendi pont: Oláh Lajosné: a 2010-es évet jelentős forráshiánnyal kezdte az önkormányzat. A évi hiányt likvid hitelből kellett fedezni. Hiány : ,- Ft évi kiadás ,- Ft évi kiadás ,- Ft Csonka Béláné nem kíván hozzáfűzni semmit a beszámolóhoz.

2 felkéri Krizsán Miklós független könyvvizsgálót, hogy tartsa meg beszámolóját. Krizsán Miklós javasolja a bevételeket ,- ft-ban, a kiadásokat ft-ban hitelesítetten elfogadni a képviselő testületnek. Elmondja, hogy az éves beszámoló tükrözi az éves munkát. A cél a bevételek növelése, a kiadások csökkentése. A bevételeket tekintve csökken a helyi iparűzési adó, csökken a normatív támogatás összege. A feladatok végzése kötelező. Meglátása szerint óriási feladatot jelent a testület számára a bevételek és kiadások összehangolása ben erre a feladatokra nagy hangsúlyt kell fektetni. A működés kiadásainak átvizsgálását figyelemmel kell kísérni 2011-ben is. Az önkormányzat folyamatos működését tudta biztosítani. A beszámolóval kapcsolatban nem merült fel kétség, hogy a pénzügyi apparátus precíz, pontos munkát végzett. Javasolja a képviselő testületnek a beszámoló elfogadását. Oláh Lajosné: Mit ért Krizsán úr azalatt, hogy 2011-ben is rendszert kell felállítani, milyen rendszerre gondol? Krizsán Miklós: Egyszerű pl. háztartási szemlélet szerint. Ennyi pénzem van, ennyit akarok költeni. Rendszerátvizsgálás alatt azt értem, hogy pl. mindig azt vesszük meg, mindig ugyanarra a dologra költünk. A kényszer nagy úr, a pénzelköltés teljes vertikumát kell átnézni. Ezt értem ezek alatt. Bohus Ferenc: Nagyon örülök annak, hogy a könyvvizsgáló úr dicsérő szavakkal illette a pénzügyi munkát, elismerően nyilatkozott a költségvetésről. Tovább nem kívánok a témában hozzászólni. szavazásra bocsátja a évi záró beszámoló elfogadását. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a beszámolót. 3. Napirendi pont : rátér a harmadik napirendi pontra: A kötvényekről szóló beszámolót a Pénzügyi Bizottság megtárgyalta. Oláh Lajosné: Nem értettük a kötvény témának azon részét, hogy a decemberi forgalom szerint 4 millió Ft-ot kamatozott, 2 millió ft-ot az önkormányzat felhasznált, akkor miért lett kevesebb az értéke most? Takács Lászlóné árfolyam ingadozásra hívta fel a figyelmet, emiatt változik a kötvény összege, kamata és természetesen a tőke is. Kérdés, hogy a 30 millió Ft-os gázrészvény benne van-e? Kiderült, hogy a 30 millió Ft is benne van, ezért 180 millió Ft kamatozik. A korábbi kamatokat 2009-ig az önkormányzat felhasználta után már nem történt felhasználás, így 180 millió ft hozott, 40 millió Ft kamatot. Javasolja a testületnek elfogadásra a beszámolót. : Amióta a 30 millió Ft odakerült a 150 millió Ft-hoz, azóta az önkormányzat nem használta fel a kamatot. Bohus Ferenc: A kamatot felhasználhatjuk most is, ha szükséges.

3 megkérdezi a jelenlévőket, hogy kérdés, hozzászólás van-e? Miután hozzászólás, kérdés nem merült fel javasolja a testületnek elfogadásra. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a beszámolót elfogadta. 65/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat dönt, hogy a jegyzőkönyv 2. számú mellékletét képező január március 31. napjáig tartó időszak alatti kötvényforgalomról szóló Budapest Priv-Invest Kft anyaga alapján a polgármester beszámolóját a Pénzügyi Ellenörző Bizottság véleménye mellett - beszámolót elfogadja. azonnal 4. Napirendi pont: Egyebek: : A Kis Csanád Non Profit KFT. ügyvezetője Kovács Ákos május 01-i hatállyal felmentését kérte, helyette Megyeri Katalin 5662 Csanádapáca, Bethlen G. u. 27. sz. alatti lakos kerül kinevezésre határozatlan időre, ,- Ft-os havi összeggel. Kéri a testületet fogadja el a javaslatot. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a javaslatot. 78/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Kis-Csanád Nonprofit Kft. alapító okiratát a 66/2011. (IV.28.) sz. Kt. határozat alapján az alábbiak szerint módosítja: A 11.) pontja az alábbiak szerint módosul: 11.) Az ügyvezető: A társaság ügyvezetését egy ügyvezető látja el, akit az alapító határozatlan időre jelöl ki. A társaság ügyvezetője: Megyeri Katalin (született:medgyesegyháza, december 1., anyja neve: Czene Katalin 5662.Csanádapáca,Bethlen Gábor u. 27. sz. alatti lakos. Az alapító határozata alapján az ügyvezető megbízatása május hó 1. napjától határozatlan időre szól. A társaság ügyvezetői megbízatását Megyeri Katalin május hó 1. napjától határozatlan időre elfogadja és kijelenti, hogy a vele szemben a Gt., valamint egyéb jogszabályokban meghatározott kizáró okok nem állnak fenn. Az ügyvezető:

4 - a társaság tevékenységi körébe tartozó üzletszerű gazdasági tevékenységet saját nevében nem folytathat, - nem lehet korlátlanul felelős tagja a társaságéhoz hasonló tevékenységet végző más gazdasági társaságnak, - nem lehet egyéni vállalkozó a társaságéhoz hasonló vagy azonos tevékenységi körben, nem lehet vezető tisztségviselő a társaságéhoz hasonló tevékenységet folytató más gazdasági társaságban. Ha az ügyvezető az előzőekben meghatározott valamely tilalmat megszegi a társaság kártérítést követelhet, - kártérítés helyett követelheti, hogy az ügyvezető a más számlájára kötött ügyletből eredő hasznát a társaságnak kiadja, vagy arra vonatkozó követelését a társaságra engedményezze. értelem szerint Gyöngyfűzér Szociális Otthon éves munkaterve. Mindenki megkapta az írásos anyagot Tománné Behán Márta vezetőápoló nem kívánja kiegészíteni a beszámolóban foglaltakat. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a beszámolót. 68/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat dönt, hogy a jegyzőkönyv 4. számú mellékletét képező Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ évi munkatervét elfogadja. azonnal Erről értesül: Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ : Ajánlat a kerékpárút pályázathoz. 3 ajánlat érkezett. A kerékpárút az ált. iskolától a Zrínyi utcáig készülne el. Tervekkel kell alátámasztani a pályázatot. A Pénzügyi Bizottság tárgyalta, felkéri Oláh Lajosnét a Pénzügyi Bizottság Elnökét, ismertesse röviden az ajánlatokat. 1. ajánlat a KÖVITE részéről 1 millió Ft + 25 % ÁFA 2. ajánlat Varga Zsolt részéről ,- Ft + 25 % ÁFA 3. ajánlat HATERV Bt. Részéről ,- Ft + 25 % ÁFA. Az első ajánlatnál részletezve vannak, hogy milyen feladatokat végeznek el a fenti összeg fejében, a többiek nem részletezik az árajánlatokon kívül, hogy mit végeznének el az általuk megjelölt összegért. A képviselő testület úgy határozott, hogy elfogadásra ajánlja az első ajánlatot tevőt. Bohus Ferenc: Az egész fő utca átalakítását teszi szükségessé ez a feladat. Van-e erre pályázat kiírva és mennyi önrészt kérnek?

5 Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: Az önerő 10 %, 50 millió Ft-ra lehet pályázni. Ha nyer a pályázat, az önerőt oda kell rakni. Oláh Kálmán: Esetleg, ha nyer a pályázat, adódhat plusz költség, pl. plusz tervet kell készíteni. Oláh Lajosné: Járdákat is bele lehetne venni a pályázatba? Oláh Kálmán: A Közút Kezelő Vállalattal közös a pályázat, a 10 % önerőt biztosítani kell. Az önkormányzatnak 5 millió Ft + 1 millió Ft. Kb. 6-7 millió Ft az, amit félre kell tenni erre a célra. Szikora Pál: Mikorra kell benyújtani a pályázatot? Oláh Lajosné: Ha a testület most hozzájárul a pályázathoz, akkor utána is lehet tájékozódni a részletekről? Szikora Pál: Először tájékozódni kell. Nézzük meg, hogy mi az, ami muszáj, tájékozódni kell a feltételekről, addig nem szabad a pénzünket kockára tenni. Csikós Gábor: Javasolja a testületnek, hogy erről ne hozzon most döntést. Térjünk vissza a következő testületi ülésen rá, addig tájékozódjunk. : 60 millió Ft az össz. beruházás, 30 milliót a Közút Kezelő Vállalat áll, de a 10 % önerő az önkormányzatot terheli. 3 körben lehet pályázatot beadni Az első kör 2011, júl. 28-ig, a második kör okt. 24-ig, a harmadik kör ig érvényes. Azonban tervdokumentáció nélkül nem lehet semmit csinálni,ha nyer a pályázat a költségeket el lehet majd számolni. Szikora Pál: Jöjjön ki valaki a KÖVITÉ-től és konkrétan mondja el a pályázatot, tisztánlátás végett, mielőtt kötelezettséget vállalnánk. Csikós Gábor: Szerinte is van rálátásuk a KÖVITE szakembereinek, javasolja, hogy hívjunk meg tőlük valakit a következő testületi ülésre. : A kerékpárúttal kapcsolatos pályázat elhalasztását kéri, a következő testületi ülésen való újra tárgyalását javasolja. A testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül úgy döntött, hogy a következő testületi ülésen újra tárgyalja a kerékpárúttal kapcsolatos pályázatot. 69/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat dönt, hogy a Csanádapáca Szent Gellért úton kiépítendő

6 kerékpárút engedélyeztetési tervekről szóló napirendi pontját elnapolja a következő képviselő-testületi ülésre. A tájékoztatás előkészítésére felhatalmazza a polgármestert. azonnal Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: Az adócsoport beszámolóját mindenki megkapta írásban. Sok a kintlévőség, a behajtást szorgalmaztam, a beszámolóból egyértelműen kiderül, hogy mit sikerült behajtani. : Kérdése az elhangzottakkal kapcsolatban valakinek? Mivel nincs kérdés, ezért kitér az adónemenkénti részletezésre. A köztartozások jelentős részének behajtása megtörtént. Kéri a testületet fogadja el a beszámolót. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta az adócsoport beszámolóját. 69/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat dönt, hogy a jegyzőkönyv 5. számú mellékletét képező 201. évi I. negyedévi adóbeszámolót elfogadja. azonnal : Ajánlat érkezett Gáspár Tamás, vállalkozótól a gyepmesteri feladatok ellátására. Havi általány díj: 30 ezer Ft/ÁFA/hó. Ebtartási díj: 2500,- Ft + 25 % ÁFA/nap. Felmondási idő: 2 hónap. Oláh Lajosné: A tartási díjat a gazda fizeti? Oláh Kálmán: A melléklet tartalmazza, hogy az önkormányzat kijelöl 1 személyt, aki aláírja,hogy a vállalkozó elvitt 1 kutyát. Nyilatkozatot tölt ki, aki a kutyát átadja az írja alá. Szikora Pál: Mennyi bejelentés érkezett kóbor kutya ügyben? Lehet-e ezt szakcionálni? Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: Beidézem a gazdát és tájékoztatom, hogy szabálysértés kezdeményezhető ellene, ha az ebet nem fogja be. Kesjárné: A helyi állatorvos segítségét nem lehetne igénybe venni? Mériné: Nem tudhatjuk, hogy kóbor kutyáról van-e szó vagy nem.

7 Oláh Kálmán: Úgy tűnik nem adott kedvezményt a vállalkozó. Oláh Lajosné: Az Önkormányzatnak lépnie kell az ügyben, de mi lenne a megfelelő megoldás? Szikora Pál: Vigye el a vállalkozó a 3 kóbor kutyát és legyen egyszeri megbízási díj részre megállapítva. A testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül úgy döntött, hogy nem fogadja el Gáspár Tamás vállalkozó ajánlatát. 70/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat dönt, hogy Gáspár Tamás ( 6830 Battonya, Ady u. 133/2. sz. ) módosított gyepmesteri ajánlatát nem fogadja el. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a további tárgyalás lefolytatására kedvezőbb ajánlat megkérésére. azonnal : A Jövőt Építő Turisztikai Desztináció Pusztaottlaka, Külterület Turisztikai pályázatok összefogásával foglalkozik. LEADER-es pályázatokról szól a tevékenységük és évben nincs tagdíjuk ben 100,- Ft/hó a tagdíj. Ebben a keretben kéne pályázni az önkormányzatnak. Marketing, közönségszervezés, turisztikai csomagok kialakítása lenne a feladat és teljes körű együttműködés az önkormányzattal. Az önkormányzatunk nem fizet idegenforgalmi adót, de 2012-től tervezi ennek bevezetését és 20 %-át átadná a Jövőt Építő Turisztikai Desztinációnak. A tervezett idegenforgalmi adó mértéke 200,- Ft/fő/éj. Nem jelent problémát az önkormányzatnak, mert a Vadászháznak nincs olyan nagy forgalma. A környékbeli önkormányzatok is beléptek ebbe a szervezetbe. Kérdése, hozzászólása van-e ezzel kapcsolatban valakinek? Mivel kérdés nem merült fel a képviselő testület 7 egybehangzó igen szavazattal elfogadta az együttműködést a szervezettel. 72/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy tagja kíván lenni a Jövő Építők Turisztikai Desztináció Menedzsment Közhasznú Egyesületnek ( 5665 Pusztaottlaka, Külterület 026/134. hrsz. ) és vállalja az évente meghatározott tagdíj fizetését.

8 A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az együttműködési megállapodás aláírására. értelem szerint : A Virágos Magyarországért pályázat ismét kiírásra került. Települések jelentkezhetnek A településről rövid szöveges tájékoztató és 3 db kép küldése szükséges. Jelentkezési határidő: május 30. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a jelentkezést. 73/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat dönt, hogy a Virágos Magyarországért Környezetszépítő versenyben részt kíván venni. A verseny kiemelt témája: a település főterének, főutcájának rendezettsége, virág- és növényi díszítettsége, harmóniája az épített környezettel, beleértve a hivatali, kereskedelmi és vendéglátóhelyeket május 30. : ÖNHIKI-s pályázat. Az önkormányzat úgy döntött, hogy pályázatot nyújt be ,- Ft működési hiány miatt. A pályázatot 2011, április 30-ig lehet beadni, ezért folyamatban van. Bohus Ferenc: Megfelelünk-e a feltételeknek? Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: Szándéknyilatkozat kell, hogy készítsünk-e ilyen pályázatot. javasolja a testületnek elfogadásra a pályázat készítését. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a pályázat készítését. 74/2011.( IV.28.) sz. Kt. határozat 1. Csanádapáca Község Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Magyar Köztársaság évi költségvetéséről szóló évi CLXIX. Törvény 6. sz. melléklet 2. pontja alapján ( a továbbiakban 6. sz. melléklet ) támogatási igényt nyújt be az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok támogatására. 2. Csanádapáca Község Képviselő-testülete az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok támogatásának igényléséhez a fenti törvény alapján a következő nyilatkozatot teszi: I. a.) a települési önkormányzat lakosságszáma január 1-jén 1000 fő, vagy a feletti O b.) a települési önkormányzat lakosságszáma január 1-jén 1000 fő alatti és

9 a.. székhelyű körjegyzőséghez tartozik. O c.) a települési önkormányzat lakosságszáma január 1-jén 1000 fő alatti és a.. székhelyű körjegyzőséghez nem tartozik és a 6. sz. melléklet pontja szerint felmentéssel rendelkezik. O d.) megyei önkormányzat esetében a lakosságszám és a körjegyzőségi feltétel nem releváns. O II.a.) A települési önkormányzat helyi adó bevezetéséről döntött és évben ilyen jogcímen ezer forint összegű bevételt tervez. O b.) Megyei Önkormányzat esetében a helyi adóbevételre vonatkozó feltétel nem releváns. O III. Az Önkormányzat 201. évi költségvetési rendeletét vagy módosított költségvetési rendeletét ezer forint összegű működési célú hiánnyal fogadta el. IV. Az Önkormányzat kötelezettségvállalása és évben nem haladja meg az Ötv. 88. (2) bekezdés szerinti éves kötelezettségvállalás felső határát. O V. a.) Az önkormányzat az Ötv. szabályai szerint kötelező könyvvizsgálatra nem kötelezett O b.) Az önkormányzat az Ötv. szabályai szerint kötelező könyvvizsgálatra kötelezett O c.) Kötelező könyvvizsgálat esetén az önkormányzat évi zárszámadását a könyvvizsgáló elfogadta O d.) Kötelező könyvvizsgálat esetén az önkormányzat évi zárszámadását a könyvvizsgáló elutasító záradékkal látta el. O 2011.április 30. : Megkeresés érkezett az Orosházi Liszt Ferenc Alapfokú Oktatási Intézménytől, hogy az önkormányzat engedélyezzen számukra művészetoktatási célból telephelyet, határozatlan ideig. Az Intézmény rövid bemutatása következett. Művészet: zene, tánc, képző és iparművészeti ág. Magas színvonalú képzést nyújtanak. Versenyek, előadások, színházi látogatások szervezése a programjuk. Szakmai segítséget nyújtanak helyi rendezvényeken, tanároknak szakkönyveket adnak. Együttműködési megállapodást kívánnak kötni önkormányzatunkkal. : Ha ezzel kapcsolatban nincs kérdés, szavazásra bocsátanám. A képviselő testület úgy döntött, hogy 7 igen szavazattal elfogadja az együttműködési megállapodást. 75/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy szeptember 1-től kezdődően. a Csanádapáca-Gerendás-Pusztaföldvár Kistérségi Általános Iskola és Óvoda Apáczai Csere János Általános Iskolát illetően támogatja az Orosháza Városi Önkormányzat Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézményével a zeneművészeti, táncművészeti és képző-és iparművészeti ágban a művészetoktatási együttműködést május 30. Erről értesül:- Sánta Lajos Csa-Ge-Pu Kistérségi Általános Iskola és Óvoda igazgató

10 - Jakab Annamária Orosháza Városi Önkormányzat Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézménye Igazgató : OTP Banknál az Önkormányzat 30 millió Ft hitelt igényelt korábban. A lejárat aug. hónapban lesz. Továbbra is szeretnénk 1 éves futamidejű hitelt től 30 millió Ft értékben felvenni. A hitel visszafizetését a testület a évi költségvetési bevételből vállalja. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a hitel felvételét. 76/2011. ( IV.28.) számú Kt. határozat dönt, hogy a számlavezető OTP Bank Nyrt-től 1 éves időtartamra, június 27-től június 27. napjáig 30 millió Ft összegű folyószámla hitelt igényel. A képviselő-testület a hitel és járulékai visszafizetését a évi költségvetési rendeletében meghatározott bevételeiből vállalja. A szerződés aláírására felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt június 27. Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: Alapító okirat módosítás szükséges a Gyöngyfűzér Szociális Otthon végett. A szociális foglalkoztatás miatt bolthelyiség kialakítása vált szükségessé. Azért szükséges módosítani az alapító okiratot, mert az értékesítés is bekerül az okiratba. A képviselő testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta az alapító okirat módosítását. 77/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ alapító okiratát az alábbiak szerint módosítja: A 15.) pont harmadik bekezdése az alábbiakkal bővül: A szociális foglalkoztatás keretében termék előállítás és értékesítés történik. értelem szerint

11 Mériné Kőszegi Erzsébet jegyző: A Kis-Csanád Non Profit KFT-nél is az ügyvezető változása miatt szükség van az alapító okirat módosítására. A testület 7 igen szavazattal elfogadta a Kis Csanád Non Profit Kft alapító okiratának módosítását. 66/2011.( IV.28.) számú Kt. határozat dönt, hogy a Kis-Csanád Nonprofit Kft. ügyvezetőjének Megyeri Katalin Csanádapáca, Bethlen G. u. 27. szám alatti lakost bízza meg május 1. napjától határozatlan időre, megbízási díját bruttó havi Ft-ban állapítja meg. azonnal Erről értesül: Megyeri Katalin Kis-Csanád Nonprofit Kft. : Bejelentést szeretnék tenni, án a jegyzőnek címezve érkezett 1 bejelentés Prágai András, Csanádapácai lakostól. Válaszoltam Prágai úrnak, hogy ha kérdései vannak, én bármikor, szívesen fogadom. Egyúttal tájékoztatom a lakosságot, és a testületet, hogy a Vízmű KFT megvásárolta az útjavító eszközt. Megvan az érvényes műszaki vizsgája, meg lehet kötni a szerződést az üzemeltetésre. megköszöni a jelenlévőknek az együttműködést és a részvételt, ezennel a testületi ülést berekeszti és zártkörű ülést rendel el. K.M.F. /Oláh Kálmán/ /Mériné Kőszegi Erzsébet / polgármester jegyző Jegyzőkönyv vezető:

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi 12. számú Jegyzőkönyve

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi 12. számú Jegyzőkönyve Legénd Községi Önkormányzat 2011. évi 12. számú Jegyzőkönyve Készült: 2011. április 27-én a legéndi önkormányzat hivatalában megtartott rendkívüli -testületi ülésről 2 Jelen vannak: Szavlik Zoltán Antal

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-3/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7. Tel.: 57/ Fax: 57/

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7.   Tel.: 57/ Fax: 57/ J á s z k isér V á r o s Ö n k o r mányzata K é p v iselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Ikt.sz.: 403-31/2012. 19. Jegyzőkönyv Jászkisér Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén. 3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének 2016. február 17-én tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek:

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek: Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv Készült: Hevesaranyos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 6- án megtartott rendkívüli testületi üléséről Határozatok: 67-től 70-ig Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért u. 31 13/2012 sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Önkormányzat képviselő testületének 2012. május 10.-én

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 7/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. április 25-én 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 27-én megtartott ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 85-86 d, rendelete: T á r g y s o r o z a t a 1.) Nyírparasznya

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Sisák Imre, Volek György, Barna Tibor Józsefné, dr. Becsó Károly,

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3/2013./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület 4 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület 4 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 12.-én, a Községházán 13.00 órai kezdettel megtartott, telefon útján összehívott soron kívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. március 29. napján tartott ülésén.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. március 29. napján tartott ülésén. Csanádapáca Képviselő-testülete 7/2011. sz. jkv. J e g y z ő k ö n y v Készült a Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. március 29. napján tartott ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/21/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v e

J e g y z ő k ö n y v e Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 4. napján megtartott soron kívüli ülésének J e g y z ő k ö n y v e 71/2012./IX.04./számú testületi határozat A megyei önkormányzati tartalék

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e 107/2012. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. J e l e n v a n n a k:

J e g y z ő k ö n y v. J e l e n v a n n a k: J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2006. április 18-án megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balkány Város Polgármesteri Hivatala 4233 Balkány Rákóczi

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-8/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. május 27-én

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 51/2012. (IV. 25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. április 25-ei ülés napirendi pontjait az

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. 14/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2017. november 24.-én 14 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 16. napján délután 18.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről, Nyáregyháza, Nyáry

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2012. április 26-án 17, 30 órakor megtartott soron következő nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Vuk István Lengyel Attiláné Kanizsai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 7/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 21-én,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-18/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 127/2011.(VII.29.) 128/2011.(VII.29.) 129/2011.(VII.29.) 130/2011.(VII.29.)

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

ERDŐKERTES JEGYZŐKÖNYVE

ERDŐKERTES JEGYZŐKÖNYVE 11/2014/J ERDŐKERTES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. JÚLIUS 23-ÁN MEGTARTOTT NYILVÁNOS RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Az ülésen alkotott rendeletek és hozott határozatok jegyzéke: 54/2014.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

2. Tájékoztató a település lakosságának szociális helyzetéről, Zarudnaja Krisztina a munkanélküliség alakulásáról

2. Tájékoztató a település lakosságának szociális helyzetéről, Zarudnaja Krisztina a munkanélküliség alakulásáról Készült: Jegyzőkönyv Tiszasüly Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 28-ai soron következő üléséről Jelen vannak: jelenléti ív szerint: Pollák Tibor polgármester, Baksay Endre, Csörögi

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2012. április 23-án (hétfő), 18.00 órakor, a Közösségi Házban megtartott munkaterv szerinti üléséről Jelen vannak: Pintérné Kanyó Judit Bárány Erzsébet jegyző Bárány Barnabás,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

Leányvár Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Leányvár Község Képviselő-testületének július 20-án tartott üléséről

Leányvár Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Leányvár Község Képviselő-testületének július 20-án tartott üléséről Leányvár Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Leányvár Község Képviselő-testületének 2011. július 20-án tartott üléséről Leányvár, 2011. július 20. Szám: /2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V felvéve Leányvár Község

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 204-7 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 25-én 19.20 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne: Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről.

JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről. JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről. Időpontja: 2013. augusztus 22. 19:20 órai kezdettel Helye: Kiskunlacháza Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: polgármester Dr.

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július hó 19. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július hó 19. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július hó 19. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-11/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 13. napján 9 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Ikt.: 139-9/2018. Készült: 2018. február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI XII. JEGYZŐKÖNYVE 2009. november 30 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Szám:.. N é m e t b á n y a

Szám:.. N é m e t b á n y a Szám:.. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 31. napján 18.15 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 29.-én, a Községházán 17 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Pusztai László polgármester,

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. október 31.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. október 31-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Csanádapáca Képviselő testülete 19/2011. sz. jkv. J e g y z ő k ö n y v Készült: A Csanádapáca Képviselő-testület 2011. augusztus hó 19. napján tartott rendkívüli testületi ülésen. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal, emeleti tanácskozó terme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 28. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel Német

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy a 7 fős testület 6 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy a 7 fős testület 6 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. július 26.-án, az önkormányzat házasságkötő termében 10 órai kezdettel megtartott, soron kívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 5/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 23/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. október

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. május 05-én Újtikoson az önkormányzat hivatalos helyiségében Újtikos Községi Önkormányzat -testülete nyílt r e n d k í v ü l i ülésén. Szavazati joggal jelen van: Tóth

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző.

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 29-6/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2012. április 23-án (hétfőn) 18 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén. 10/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 22-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/ Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/704-002, fax: 45/704-060 email:nyirlovo@vodafone.hu Jegyzőkönyv Készült: Nyírlövő Község Önkormányzata Képviselőtestületének és

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7. Dávid István polgármester. Mertusné Varga Katalin alpolgármester

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7. Dávid István polgármester. Mertusné Varga Katalin alpolgármester J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselõ-testületének 2011. szeptember 9-én, 7:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésérõl. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 5/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 4-én (hétfő)

Részletesebben

Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a

Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 13. napján 16 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 14/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/39/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 17. napján 7.30 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-11/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014.szeptember 10-én (szerdán) 14 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről R E N D E

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Javaslatot tesz az ülés napirendjére, melyet a testület egyhangúan elfogad az alábbiak szerint:

JEGYZŐKÖNYV. Javaslatot tesz az ülés napirendjére, melyet a testület egyhangúan elfogad az alábbiak szerint: Szám: /2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 20.-án megtartott nyilvános testületi üléséről. A napirend fontosságára való tekintettel a képviselők

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 17/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 4. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ./565-23/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Pénzügyi Bizottsága által 2016. május 19-én 17.00 órai kezdettel megtartott üléséről Jelen vannak: Mellékelt jelenléti ív szerint Helye: Önkormányzat hivatalának tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 26-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/579-200 Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Vaszar és Gecse Községek Önkormányzata

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 27. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 23-án megtartott rendkívüli üléséről J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által án tartott ülésén hozott határozatairól.

Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által án tartott ülésén hozott határozatairól. Pomáz Város Önkormányzata 14/2011. ÖTÜ. Határozati Összesítı Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2011. 10. 18-án tartott ülésén hozott határozatairól. 163/2011. (X.18.)sz.Ök.határozat Pomáz

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 93-96/2013. (IX. 17.) számú határozat.

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 24. napján 7 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Nagytevel

Részletesebben