Közterületi Parkfenntartás szerződésrész (Városüzemeltetési Osztály)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Közterületi Parkfenntartás szerződésrész (Városüzemeltetési Osztály)"

Átírás

1 TÁJÉKOZTATÓ Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata tulajdonában és kezelésében lévő nemzeti vagyon részét képező közterületek zöldfelület fenntartási-, valamint a Zuglói Zrt. kezelésében lévő ingatlanok zöldfelületeinek fenntartási szerződéseinek meghosszabbítása című előterjesztéshez Közterületi Parkfenntartás szerződésrész (Városüzemeltetési Osztály) A zöldfelületek fenntartása - ezen belül a pázsitfelületeken a lombtakarítás, kaszálás, pázsittakarítás, a parkok, játszóterek takarítása meghatározott napirend szerint, a keletkezett kertészeti és lakossági hulladék elszállítása - folyamatos volt. A parki hulladékgyűjtők ürítése az előző évekhez képest gyakrabban történt (a régebbi heti egyszeri ürítés helyett hetente kétszer vagy háromszor került elszállításra a hulladék). A ben elkezdett szemétürítési gyakoriságon 2018-ban nem változtattunk. A 2017-ben elkezdett hulladékgyűjtő cseréket 2018-ban is folytattuk. A nagyobb űrtartalmú, csikktartóval rendelkező szemetes edények és a gyakoribb gyűjtés eredményeképpen a parki területek állapota javult. A parkokban lévő burkolt járdaszakaszok hó- és síkosság-mentesítése szükség szerint történt ban hótakarításra és síkosságmentesítésre 7 alkalommal került sor (január 16., január 21., február 14., február 21., február 28. március 2., március 18.). A munkakezdés megfelelő időzítésének és gyorsaságának eredményeképpen a parksétányok síkossága miatt 2018-ban nem érkezett panasz. A tavaszi nagytakarításra 2017-ben és 2018-ban egy alkalommal március hónapban került sor. A parkjaink gyepfelületének nagy részén 2017-ben hat kaszálási forduló zajlott le, április, május, június, július és szeptember és október folyamán. A naposabb területeken (jellemzően az osztósávok) az év folyamán a teljes területet érintő kaszálási körök között is elvégzésre került a szükség szerinti kaszálás. Az öntözött parkokban (Bosnyák tér, Tisza István tér, Reiner Frigyes park, Kassai tér, Forradalom tere, Örs vezér tere) heti rendszerességgel vált szükségessé a kaszálás. Kaszálás során az autók védelmének érdekében ponyvát használtunk. A kaszálás megfelelő időzítése, valamint az időjárási tényezők kedvező hatásai miatt 2017-ben hat kaszálási forduló elegendőnek bizonyult. A kaszálást 2018-ban is hasonlóképpen tervezzük elvégezni, azonban, ha szükséges lesz, akkor megnöveljük a kaszálási fordulók számát.

2 2017. májusában a több mint 1000 m 2 virágfelületre db egynyári virág kiültetésével szépült a kerület. A virágágyakat az időjárás függvényében heti két-három alkalommal kellett öntözni, a kapálásra kéthetente került sor. Október hónapban ezekbe a virágágyakba db kétnyári növény (árvácska) és db díszhagyma (tulipán, jácint, nárcisz) lett kiültetve ben a sövénynyírás folyóméteren készült el május és szeptember folyamán. A lakótelepeken 2017-ben a tavaszi és az őszi időszakban megvalósult egy komplex takarítási, növényápolási munka, amely során eltávolításra kerültek a magoncok, a fák sarjai, a járást és kaszálást akadályozó gallyak. A cserjék szükség szerinti metszési vagy visszavágási munkái is megtörténtek. A nyári időszakban a lakótelepek sétányainak gyomlálása, takarítása került elvégzésre. A 2017-ben lakótelepi munkáit 2018-ban is folytatjuk. Ebben az évben, az előző évben végzett növényápolási, takarítási munkák után a közelmúltban ültetett facsemeték ápolása, az üresen álló virágágyások felújítása és beültetése, a pihenőparkok felújítása, a parkoló autók által tönkretett zöldfelületek védőkorláttal történő védelme és újra füvesítése kerül a fókuszba ben az őszi lombgyűjtésre november és december hónapban került sor két alkalommal a teljes területen. A parkfák fenntartása a lakossági bejelentések és a helyszíni szemléken tapasztaltak figyelembevételével történt. Parkokban elsősorban a balesetveszélyes, vagy az épületeket veszélyeztető fák ápolása történik ben db fiatal parkfa (1-4 éves fiatal csemetefák) öntözését hetente egy alkalommal végezték az időjárás figyelembe vételével ban a tavaszán és őszén, valamint a tavaszán ültetett 84 db facsemete öntözését hetente egyszer tervezzük elvégezni. Az utóbbi két évben ültetett parkfa csemetéket törzsvédővel láttuk el, annak érdekében, hogy a kaszálás során a törzsük ne sérüljön. Az idősebb, de még vékonyabb törzsű facsemetékre történő törzsvédők felhelyezése, valamint a feleslegessé vált támrudak eltávolítása folyamatos. A parkok területére 2017-ben és tavaszán több, mint 3000 évelő és cserje kiültetése valósult meg. A kiültetett növények öntözése és gyomlálása folyamatos től a kerület díszparkjainak vagy frekventált területeinek (Kassai tér, Bosnyák tér, Forradalom tere, Tisza István tér, Reiner Frigyes park, Örs vezér tere, Wass Albert tér, Zsivora park, Csertő Civilház környezete, Rákosfalva park) kertészeti, takarítási munkáit havonta egyszer végezzük el. A parkok gyöngykavicsos területeinek sarabolását szükség szerint évente 2-3-szor végezzük el.

3 A növényvédelem előirányzatból a növényvédelmi előírásoknak megfelelően történt a közterületi fák (sorfák és parkfák), valamint a cserjék növénykártevők elleni permetezési munkája. Kora tavasszal több helyen sor került tavaszi lemosó permetezésre a kártevők számának gyérítése érdekében. Az év végéig 3-3 alkalommal a rajzáshoz igazodóan vadgesztenyelevél- aknázómoly elleni permetezésre és platán csipkés-poloska elleni permetezésre került sor. Az előző évekhez képest még nagyobb számban zajlott a szívó-rágó kártevők elleni permetezés - legnagyobb számban a különféle valódi tetvek illetve az amerikai lepkekabóca ellen -, elsősorban lakossági bejelentések, illetve szakmai megállapítások alapján. A cserjefelületeken egyre jelentősebb károkat okozó selyemfényű puszpángmoly ellen is számos területen végeztünk növényvédelmi munkákat. Külön figyelmet fordítottunk elsősorban a júniustól szeptemberig tartó virágzási időszakban az allergiát okozó gyomnövények, kiemelten a parlagfű, valamint az aranka irtására májusáig sor került a vadgesztenyelevél- aknázómoly és a platán csipkés- poloska elleni, rajzáshoz igazodó első permetezésére. Jelentős számú lakossági igény érkezett tavasz végéig fák szívó- rágó kártevő elleni permetezésére, amely kiemelten érinti az akácfákat. A parlagfű jelenléte továbbra is problémát jelent a kerületben, így folyamatosan zajlik az allergén gyomnövény irtása, részben lakossági bejelentés, részben helyszíni szemlék alapján. A park-karbantartási munkák keretében folyamatos volt az 46 db ivókút szikkasztóinak havi rendszerességgel történő tisztítása, karbantartása, a lokális jellegű csőtörések javítása, a parki vízhálózat és az automataöntöző-rendszerek karbantartása és a játszóterek és labdapályák kerítéseinek és kapuinak javítása. A Kassai téren a játszótér esőbeállójának javítása és a templom előtti virágágyak fémszegéllyel történő ellátása is megvalósult ben 320 új, nagyobb űrtartalmú hulladékgyűjtő, 151 db új pad került kihelyezésre a régi, rossz állapotú hulladékgyűjtők és padok elbontása után. Közel 400 pad teljes körű felújítása valósult meg. A pad- és hulladékgyűjtő-kihelyezési és felújítási munkák a Kerepesi úti lakótelepet, az Ond vezér útja-füredi utcai lakótelepet, a Csertő parkot, a Nagy Lajos király útjának páratlan oldalán lévő lakótelepet, a Bánki- Fogarasi parkot, az Egressy úti lakótelepet, az Angol utcai lakótelepet és az Adria lakótelepet érintette. A padok felújítási, szükséges esetben a padok elbontási, majd kihelyezési munkái, valamint a rossz állapotban lévő hulladékgyűjtők cseréje 2018-ban a Pillangó lakótelepen, a Szentmihályi út Gvadányi utca közötti parkterületen, és néhány kisebb helyszínen folytatódik. A felújítási munkák mellett a padok rongálásból adódó javítási munkák a balesetveszély elhárítása miatt folyamatosak voltak.

4 A parkfelületek egyes tönkrement sétányainak felszámolása és a felszabadult területek beültetése vagy füvesítése megtörtént. A tavalyi évben elkezdett munkát az idei évben is folytatni tervezzük. A fasorfenntartás keretében a nagyszámban érkező lakossági bejelentések, valamint a helyszíni bejárások során tapasztaltak alapján zajlott a kerületi önkormányzati tulajdonú utcai sorfák fenntartása, a szakmailag indokolt faápolási (gallyazás, visszavágás, ifjítás, sarjeltávolítás, gyökérmetszés, odúkezelés), és fakivágási munkák végzése. Fenntartási munkák során csak balesetveszélyes, nem élő fákat vágunk ki. Az alap fasorfenntartási feladatok mellett lakossági igények alapján, a zuglói óvodák kérésére, valamint hatósági engedély alapján kivágott száraz fák pótlásaként 2017-ben összesen 255 db utcai sorfa telepítése valósult meg. A vegetációs időszakban 970 db három évnél fiatalabb utcai sorfa öntözésére került sor heti gyakorisággal. A megemelt költségvetési keret lehetőséget biztosított teljes fasorokat érintő rekonstrukciós munkák végzésére, így hat útszakaszra vonatkozóan (Telepes utca, Cinkotai út, Abonyi utca, Kerékgyártó utca, Szugló utca Róna u. és Szuglói körvasút sor között, Egressy út Róna u. és Miskolci u. között) fasor-rekonstrukciós tervet készíttettünk őszén az Abonyi utca fasora, valamint az Egressy út Róna u. és Miskolci u. között szakaszán lévő fasor újulhatott meg. A közműegyeztetések eredményeképpen az Egressy úton az eredetileg tervezettnél kevesebb, összesen 115 db fa telepítésére volt lehetőség. A fák ültetését a TÍzezer új fát Budapestre faültetési program keretében a főváros vállalta ban a megemelt költségvetési keretből a Cinkotai úton, a Kerékgyártó utcában, a Szugló utcában, valamint a Telepes utcában folytatni kívánjuk a fasorfelújításokat. Célunk, hogy a fasorfelújítási munkák során a fakivágások mennyiségét a minimumra csökkentsük. A folytatás elengedhetetlen feltétele, hogy az önkormányzat az engedélyező hatóság részére a tervezett fakivágásokhoz a tulajdonosi hozzájárulását megadja. A 16 db közterületi sportpálya éves karbantartási, hibajavítási, balesetveszély elhárítási munkái 2017 őszén elkészültek. A megemelt költségvetési keretből olyan karbantartási munkákra is mód nyílik, amelyre korábban nem volt lehetőség, így pld. a lekopott pályák újbóli felfestése, komplett kerítésfestések, balesetveszélyes burkolatok javítása, stb. A korszerű játszószerek karbantartása biztosítja a kerületben található 45 db közterületi játszótér 309 db játszótéri eszközének és a kültéri fitness park 7 db fitness eszközének a

5 jogszabályok és szabványok szerinti rendszeres szemrevételezéses ellenőrzését, karbantartását, valamint hibajavítását. Az egész év során a hibajavítás folyamatosan zajlott, amely magába foglalja a rongálás és a játszószerek öregedése miatt fellépő hibák helyreállítását egyaránt. Szintén folyamatos az ütéscsillapító felületek (kéregzúzalék, homok, gumiburkolat) pótlása, ami a játszószerek szabványosságának alapfeltétele. Az év végén egy nagyobb volumenű játszószer hibajavítás során az elöregedett, megrongálódott eszközelemek cseréje, javítása kezdődött el számos játszótéri helyszínen ben elkezdődött 17 db játszótéri helyszínen, meghatározott játszóeszközök felújítása, szabványosítása, amely munkák 2018 második negyedében fejeződnek be első negyedében szokásosan folytatódtak a fenntartási, karbantartási munkálatok. Befejeződött a évben elindított 42 helyszínen összesen 264 db játszóeszköz szabványossági felülvizsgálata. A vizsgálati dokumentációkban javítási javaslattal ellátott játszóeszközök javítása az év második negyedében elkezdődik. A kötelezően elvégzett javításokon kívül szükségessé vált számos játszóeszköz ütéscsillapító gumifelületeinek cseréje is. A közkutak fenntartása a kerület közterületein található 6 db utcai közkút vízdíjának folyamatos finanszírozására szolgált. Az Örs vezér téri szökőkút és a Bosnyák téri vízjáték 2017-ben május hónaptól üzemelt október 31-ig. A szökőkutak üzemeltetése 2018-ban is hasonlóan folytatódik. A korábban készült tervek aktualizálását követően 2017 őszén 3 helyen (Rákospatak park 1-3. számú épület előtt, Adria sétány 12/a-c. számú épület mellett, Ond vezér útja 17/d. számú épület mellett) kezdődött kisebb felületeken sétányjavítási munka, melynek befejezése I. negyedévére húzódott át. A közterületeken a lakosság által illegálisan elhelyezett települési szilárd hulladék, lom és zöld/lomb hulladék év közbeni elszállíttatásáról folyamatosan gondoskodni kell a közszolgáltatási szerződés keretében az Önkormányzat feladatkörében évben ennek keretében összesen m 3 illegálisan lerakott zöldhulladék, sitt és kommunális hulladék elszállítására került sor közterületeinkről.

6 2018 év első negyedévében 846 m 3 illegálisan lerakott zöldhulladék, sitt és kommunális hulladék elszállítására került sor közterületeinkről. Az illegálisan lerakott hulladék elszállításnak intenzitását (reagálási idő egy-egy halom elszállítására) csökkentettük, ezáltal a rendszeresen visszatérő helyszíneke hosszútávon növekedett az illegálisan lerakott hulladék mennyisége. A fejlesztések és a lakossági igények következtében megnövekedett a kutyafuttatók és kutyaürülék-gyűjtőládákkal kapcsolatos fenntartási feladat. Folyamatos volt a kutyaürülékgyűjtőládák, kutyafuttatók és kutyajátszótér területének takarítása, amely magában foglalta a kutyaürülék-gyűjtőládák üzemeltetési, karbantartási és takarítási munkáit, azaz heti egy alkalommal történt a ládák ürítése és zacskóval való feltöltése, a kerítéssel ellátott kutyafuttatók, és a kutyajátszótér területének takarítása, míg a csak táblával jelzett kutyafuttatók területének takarítására havonta kétszer került sor június elejétől szeptember végéig az összes kutyaürülék-gyűjtőláda heti kétszeri ürítése történt meg (egy helyett) márciusában 25, októberében pedig 71 db új kutyaürülék-gyűjtőláda kihelyezése történt meg, így mindösszesen 220 db önkormányzati fenntartású kutyaürülék-gyűjtőláda található Zuglóban októberében megtörtént az Örs vezér terén található kutyajátszótéren található játszóeszközök nagyfokú karbantartása. Kutyaürülék-gyűjtőzacskók beszerzése történt meg rendezvények esetére (pl. SugárZoo Piknik) első negyedévében a fenntartási munkálatokon túl karbantartási munkálatok végzésére került sor (ládákon, futtatókon), az év további részében ezekre nagyobb hangsúlyt fektetünk ban is további ládakihelyezések valósulnak meg, valamint a nyári idényben a melegre, az intenzív használatra tekintettel heti két alkalomra növeljük a kutyaürülék-gyűjtőládák fenntartását (ürítését, zacskóadagoló feltöltését) ben folytatódott a 2012 évben elkezdett közterületi és járdatakarítási munkavégzés a kerületben az Ajtósi Dürer sor Dózsa György út Thököly út Stefánia út által, az Ajtósi Dürer sor Hungária krt. - Thököly út Stefánia út, a Hungária krt. - Thököly út Stefánia út, a Hungária krt. Mogyoródi út Pillangó u. Fogarasi út - Kerepesi út, a Mexikói út Erzsébet királyné útja Nagy Lajos király útja Thököly út, a Róna utca Thököly út - Nagy Lajos király útja Egressy út és a Füredi Itp. a Füredi utca - Vezér utca - Tihany utca - Zsálya utca -

7 Csertő utca - Gvadányi utca - Zalán utca - Ötvenes utca - Kerepesi út - Vezér utca - Ond vezér útja által határolt területen, valamint az Örs vezér téri színezett beton felületen, ami összesen ,1 m 2 -t jelent. Ez a feladat 2018-ban is folytatódik, március 5-étől várhatóan október 26-áig. Zugló kerületi fenntartású közterületeinek graffiti mentesítésére, valamint graffiti elleni védőréteggel való ellátására 2017 évben több jutott fedezet jutott, e munkálatokra egyszer volt szükség, az Újváros park 4-5. szám előtt található ping-pong asztalok esetében. A közvilágítási oszlopra kihelyezett virágtartók feladat nem került meghatározásra. A Parkfenntartás szerződésrész feladatai pénzügyi szempontból kb. 7,2%-al lett alul teljesítve. Ennek oka, hogy több évben elindított feladat teljesítése ig nem történt meg.

1. SZ. MELLÉKLET KÖZSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG MENNYISÉGI PARAMÉTEREI

1. SZ. MELLÉKLET KÖZSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG MENNYISÉGI PARAMÉTEREI 1. SZ. MELLÉKLET KÖZSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG MENNYISÉGI PARAMÉTEREI KÖZSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG MENNYISÉGI PARAMÉTEREI 1. sz. melléklet 1. NÖVÉNYÜLTETÉS I11 Cserje, talajtakaró, sövény ültetés 350

Részletesebben

KIEMELT PARKOK ÉS FASOROK SZAKMAI PROGRAMJA 2015.

KIEMELT PARKOK ÉS FASOROK SZAKMAI PROGRAMJA 2015. 4.1. SZ. MELLÉKLET KIEMELT PARKOK ÉS FASOROK SZAKMAI PROGRAMJA Kiemelten kezelt területek parkadatai, park és sportfelszerelései, játszószerei, virágtartó edényei KIEMELT PARKOK ÉS FASOROK SZAKMAI PROGRAMJA

Részletesebben

4. sz. melléklet. Városüzemeltetési Főosztály évi összesített Szakmai Program Osztályonként, feladatonként

4. sz. melléklet. Városüzemeltetési Főosztály évi összesített Szakmai Program Osztályonként, feladatonként összesített Szakmai Program onként, feladatonként Közszolgáltatási Közszolgáltatási Közszolgáltatási 11010010 Konténeres cserje ültetése gödörásással, 100% talajcserével, anyagárral db 0,00 0 0 0 0 0 0

Részletesebben

1 BRFK XIV. kerület Budapest 1 101 Felvonulási-Ajtósi 56-osok tere. 2 BRFK XIV. kerület Budapest 1 102 Felvonulási-Dembinszky 56-osok tere

1 BRFK XIV. kerület Budapest 1 101 Felvonulási-Ajtósi 56-osok tere. 2 BRFK XIV. kerület Budapest 1 102 Felvonulási-Dembinszky 56-osok tere Kamera Rendőri szerv (kerület) Rk HRK Települések száma (db) Kamera száma (Nr.) A kamera pontok helyszíne, elhelyezése megfigyelt terület 1 BRFK XIV. kerület Budapest 1 101 Felvonulási-Ajtósi 56-osok tere

Részletesebben

Parkok és fasorok, játszóterek karbantartása, önkormányzati tulajdonú bel- és külterjes területek kaszálása vállalkozási szerződés keretében.

Parkok és fasorok, játszóterek karbantartása, önkormányzati tulajdonú bel- és külterjes területek kaszálása vállalkozási szerződés keretében. Parkok és fasorok, játszóterek karbantartása, önkormányzati tulajdonú bel- és külterjes területek kaszálása vállalkozási szerződés keretében. Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/108 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Az eljárás eredménytelen a Kbt. 76. (1) bekezdés b) Nemzeti - nyílt. pontja alapján, Okmányirodájának komplex

Az eljárás eredménytelen a Kbt. 76. (1) bekezdés b) Nemzeti - nyílt. pontja alapján, Okmányirodájának komplex 2. számú melléklet Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának 2012. évben a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. által lefolytatott és folyamatban lévő közbeszerzési eljárásai Értékhatár A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

2014. évi VÁROSÜZEMELTETÉSI FELADATOK ÖSSZESÍTŐ

2014. évi VÁROSÜZEMELTETÉSI FELADATOK ÖSSZESÍTŐ 3/b/1. melléklet Az Önkormányzat költségvetéséről szóló 5/2014. (III. 10.) önkormányzati rendelethez. VÁROSÜZEMELTETÉSI FELADATOK ÖSSZESÍTŐ E F ebből: kötelezően ellátandó feladatok önként vállalt feladatok

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Budafok-Tétény

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft F.T. jelű melléklet ÖSSZESÍTŐ Teljesítés 2003.12.31. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: 350.000 E Ft 338.178 E Ft 286.896 E Ft B./ Út-, közterület, felszíni vízelvezető rendszerek fenntartási kiadásai:

Részletesebben

Parkfenntartási munkatípusok. egségár (bruttó)

Parkfenntartási munkatípusok. egségár (bruttó) I. II. 1 Fiatal díszfák, sorfák gondozása vázágak kinevelése, nyesedék elszállítása lerakóhelyre lerakási díjjal Ft/db 600 db 100 db 50 db 250 db 1000 db 2 3 sorfametszés Gömbkoronájú fák 3 évenkénti visszametszése

Részletesebben

A budapesti trolibusz vonalak

A budapesti trolibusz vonalak A budapesti trolibusz vonalak J E L M A G Y A R Á Z A T trolibusz vonal, felsővezeték Stadionok M vá. megállóhely végállomás (időkiegyenlítő pont) menetirány 3, 6, 6A villamos keresztezés szakaszszigetelő

Részletesebben

Zuglói Futtató fejlesztési tervezet Megbízó: Budapest, XIV. Kerület, Zugló Önkormányzata Készítő: EB OVO Közhasznú Egyesület

Zuglói Futtató fejlesztési tervezet Megbízó: Budapest, XIV. Kerület, Zugló Önkormányzata Készítő: EB OVO Közhasznú Egyesület Zuglói Futtató fejlesztési tervezet 2018. Zuglói Futtató fejlesztési tervezet 2018. A zuglói kutyás élet helyszíneinek összegzése Meglátogatott futtatók (Kék pontok): 1. Korong utcai kutyafuttató 2. Pillangó

Részletesebben

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 1. A közfeladatot ellátó szerv hivatalos neve, székhelye, postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme, honlapja, ügyfélszolgálatának elérhetőségei Társaság elvevezése: BTG Budaörsi Településgazdálkodási

Részletesebben

ot [UI / oáí ff. Ix-tt. J) n ] oi 1. I\1.U IM-* kujuua $«?**# <^W' 3oAt> la^ci - Aláu*ás ; ; * 1. 2.sz.melléklet

ot [UI / oáí ff. Ix-tt. J) n ] oi 1. I\1.U IM-* kujuua $«?**# <^W' 3oAt> la^ci - Aláu*ás ; ; * 1. 2.sz.melléklet 2.sz.melléklet Ügyiratszám: 8/173873/2011 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály: Városüzemeltetési A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata tulajdonában és a Polgármesteri

Részletesebben

A locsoláshoz szükséges vizet a kijelölt tűzcsapról az önkormányzat biztosítja.

A locsoláshoz szükséges vizet a kijelölt tűzcsapról az önkormányzat biztosítja. 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

ÜZLETI TERV AngyalZÖLD 2010

ÜZLETI TERV AngyalZÖLD 2010 ÜZLETI TERV AngyalZÖLD 2010 XIII. Kerületi Környezetgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Kft. Készült: Budapest, 2009. október 19. Előzetesen megtárgyalta és elfogadta a társaság Felügyelő Bizottsága, /2009.

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2./ Javaslat Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselőtestületének

M E G H Í V Ó. 2./ Javaslat Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselőtestületének M E G H Í V Ó Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 18-án /csütörtökön/ 9:00 órai kezdettel megtartandó ülésére Az ülés helye: Zuglói Városgazdálkodási

Részletesebben

A budapesti trolibusz vonalak

A budapesti trolibusz vonalak A budapesti trolibusz vonalak J E L M A G Y A R Á Z A T trolibusz vonal, felsővezeték Stadionok M vá. megállóhely végállomás (időkiegyenlítő pont) menetirány 3, 62, 62A villamos keresztezés szakaszszigetelő

Részletesebben

Közutakon elvégzendő munkálatok

Közutakon elvégzendő munkálatok Közutakon elvégzendő munkálatok gyakoriság mennyiség munkaóra anyag anyagár szállítási ktsg. és alapanyag) kátyúzás évente 2 négyzetméter 1 óra/nm 0,1 köbméter,hideg aszfalt, mart aszfalt 2500 padka javítás

Részletesebben

Városüzemeltetési és Fejlesztési Igazgatóság városüzemeltetési költségelıirányzatok I. V Á L T O Z A T. feltétlenül elvégzendı feladatok

Városüzemeltetési és Fejlesztési Igazgatóság városüzemeltetési költségelıirányzatok I. V Á L T O Z A T. feltétlenül elvégzendı feladatok Városüzemeltetési és Fejlesztési Igazgatóság városüzemeltetési költségelıirányzatok 2010. I. V Á L T O Z A T adatok bruttó eft/ban Helyi utak, hidak üzemeltetése 119.300 - Helyi utak, hidak rekonstrukciója

Részletesebben

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE VB: 83.390/2006 J A V A S L A T 2007-2010. évi Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási határain belül parkfenntartás városüzemeltetési feladat közbeszerzési pályáztatásának

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének. Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottsága

M E G H Í V Ó. Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének. Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottsága Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottsága M E G H Í V Ó Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A parkfenntartással összefüggő kérdésekről

ELŐTERJESZTÉS A parkfenntartással összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/ Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A parkfenntartással összefüggő

Részletesebben

Aprófalva óvoda Bánki Donát utca 12/G ( 1. körzet )

Aprófalva óvoda Bánki Donát utca 12/G ( 1. körzet ) Aprófalva óvoda Bánki Donát utca 12/G ( 1. körzet ) Bánki Donát park Bánki Donát utca páros 12/A 18 Bánki Donát utca páratlan 11 17 Bolgárkertész utca páros 2 8 Dongó utca Fogarasi út páros 2 8 Fogarasi

Részletesebben

Közterület neve Megjegyzés hsz.-tól hsz.-ig Óvoda neve óvoda száma

Közterület neve Megjegyzés hsz.-tól hsz.-ig Óvoda neve óvoda száma Közterület neve Megjegyzés hsz.-tól hsz.-ig Óvoda neve óvoda száma Abavár utca összes PÖTTÖM PARK 22 Abonyi utca összes NAPKÖZIOTTHONOS 04 Adria sétány páros 2 4/H CSEPEREDŐ 15 Adria sétány páratlan 1/A

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/134

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/134 Tapolca Város közterületein lévő parkok, zöldterületek és virágos felületek ápolási és fenntartási munkáinak elvégzése, továbbá közterületen végzett köztisztasági feladatok ellátása. Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Évértékelő Avagy mi történt velünk 2013-ban

Évértékelő Avagy mi történt velünk 2013-ban Évértékelő Avagy mi történt velünk 2013-ban Számadatok 5.900.000 m 2 zöldfelület 40.000m 2 vízfelület 7.681 m 2 homokozó 3.971 m 2 gumiburkolat 338 helyszín 21 kerület 540.000 db virág évente 133.000 db

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1-4 / 2016. Sorszám: ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 28. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

Felnőtt háziorvosi körzetek. Kőszeg utca ig ig Mirtusz utca ig ig Tihamér utca ig ig

Felnőtt háziorvosi körzetek. Kőszeg utca ig ig Mirtusz utca ig ig Tihamér utca ig ig Felnőtt háziorvosi körzetek 2.sz. Melléklet*1 a 23/2005. (VII.1.) önkormányzati rendelethez 1. számú körzet: Budapest XIV., Örs vezér tere 23. Álmos vezér tere 1, 9 Álmos vezér útja 1-23-ig Csernyus utca

Részletesebben

1. A rendelet célja és hatálya. 2. Felnőtt-háziorvosi körzetek. 3. Házi gyermekorvosi körzetek

1. A rendelet célja és hatálya. 2. Felnőtt-háziorvosi körzetek. 3. Házi gyermekorvosi körzetek Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2017. (II.28.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről /egységes szerkezetben a 21/2017. (V.29.) rendelettel/

Részletesebben

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság BTG Budaörsi Településgazdálkdási Nnprfit Krlátlt Felelősségű Társaság 2040 Budaörs, Dózsa György u. 21. Tel./Fax: 06-23-421-010 E-mail: titkarsag@btg.hu Webcím: www.btg.hu Pstacím: 2041 Budaörs, Pf. 57.

Részletesebben

Éjszakai járatok közlekedése december 24-én 907-es autóbusz menetrendje

Éjszakai járatok közlekedése december 24-én 907-es autóbusz menetrendje Örs vezér tere M+H - Kelenföldi pályaudvar Örs vezér tere M+H ind. 16:11 16:41 17:11 17:41 Örs vezér tere - Zugló M+H ind. 16:12 16:42 17:12 17:42 Ond vezér útja ind. 16:14 16:44 17:14 17:44 Ond vezér

Részletesebben

Gyermek fogorvosi körzetek

Gyermek fogorvosi körzetek 3. melléket a 23/2005. (VII. 1.) önkormányzati rendelethez*1 Gyermek fogorvosi körzetek 1.számú körzet: Budapest XIV., Csertő park 3/b. 31373/6., 31373/7., 31373/8 hrsz Adria sétány 1-5-ig 2-8-ig Ajka

Részletesebben

Felnőtt fogorvosi körzetek

Felnőtt fogorvosi körzetek 4. melléklet a 23/2005. (VII. 1.) önkormányzati rendelethez*1 Felnőtt fogorvosi körzetek 1.számú körzet: Budapest XIV., Hermina út 7. Abonyi utca 12-22-ig 11-33-ig Abonyi utca 2-10-ig 3-9-ig Ajtósi Dürer

Részletesebben

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által november, december hónapban elvégzett munkálatokról

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által november, december hónapban elvégzett munkálatokról Előterjesztés Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által 2017. november, december hónapban elvégzett munkálatokról 1. előterjesztés száma: 13/2018 2. előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze

Részletesebben

_... 5/J:;:_~)~LUJo::...:-.u_, MÁJ 19.

_... 5/J:;:_~)~LUJo::...:-.u_, MÁJ 19. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere X. krriílet K()bányai r'~ispviselg-tcstülct ülése _... 5/J:;:_~)~LUJo::...:-.u_,.- 2011 MÁJ 19. c &kstjc i\ Tárgy: J avaslat az Önkormányzat

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft F.T. jelű melléklet ÖSSZESÍTŐ teljesítés A./ Intézmények tervszerű karbantartása: 336.000 E Ft 330.109 E Ft 215.300 E Ft B./ Út-, közterület, felszíni vízelvezető rendszerek fenntartási kiadásai: 220.800

Részletesebben

B e s z á m o l ó a Startmunka-program elindításáról, elvégzett munkákról és eredményekrıl

B e s z á m o l ó a Startmunka-program elindításáról, elvégzett munkákról és eredményekrıl B e s z á m o l ó a Startmunka-program elindításáról, elvégzett munkákról és eredményekrıl Hajdúnánás Városi Önkormányzat sikeresen pályázott az idén országosan is bevezetésre kerülı startmunka-programra,

Részletesebben

L3/1 L3/ L3/ / / / / /1. Szabályozási terv részlet. Olasz Nagykövetség. Rendőrség

L3/1 L3/ L3/ / / / / /1. Szabályozási terv részlet. Olasz Nagykövetség. Rendőrség utca 3 3 90 8 97 39/ 39/ L3/ 4 378 8 84 88 Thököly út 38 33 37 Olasz Nagykövetség 95 397 3 399 398 80 8 7 û 73 75 333 334 335 34 Stefánia út 33 9 33 4 3 370 78 9 3 7 89-87 38 Rendőrség 3 5 3 Yl Miklós

Részletesebben

DEHUSZ KHT évi üzleti terve. Császár Ferenc Dehusz Kht. Ügyv.ig. Határozati javaslat 2. számú melléklete

DEHUSZ KHT évi üzleti terve. Császár Ferenc Dehusz Kht. Ügyv.ig. Határozati javaslat 2. számú melléklete Határozati javaslat 2. számú melléklete DEHUSZ KHT. 2008. évi üzleti terve Császár Ferenc Dehusz Kht. Ügyv.ig. (mellékelve a FEB határozatáról szóló jegyzőkönyv) A Dehusz Kht-t a Debrecen Megyei Jogú Város

Részletesebben

Gyermek háziorvosi körzetek

Gyermek háziorvosi körzetek 1. melléklet *1 a 23/2005. (VII.1.) önkormányzati rendelethez Gyermek háziorvosi körzetek 1.számú körzet: Budapest XIV., Ráskay Lea utca 69. Balázs utca 13-57-ig Birtok utca Cinkotai út 147 150 Czobor

Részletesebben

A választási eljárásról szóló évi XXXVI. törvény (Ve.) 77. (1) bekezdés alapján az. 1/2016. (VII. 21.) számú HATÁROZATBAN

A választási eljárásról szóló évi XXXVI. törvény (Ve.) 77. (1) bekezdés alapján az. 1/2016. (VII. 21.) számú HATÁROZATBAN 08. SZÁMÚ ORSZÁGGYŰLÉSI EGYÉNI VÁLASZTÓKERÜLETI VÁLASZTÁSI IRODA VEZETŐJE 1145 Budapest, pétervárad utca 2. tel.:+36 1 8729 359, +36 1 8729 100, email: nepszavazas2016@zuglo.hu A választási eljárásról

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft F.3. jelű melléklet ÖSSZESÍTŐ Módosítás A./ Intézmények tervszerű karbantartása: 319.247 E Ft 319.247 E Ft B./ Út-, közterület, felszíni vízelvezető rendszerek fenntartási kiadásai: 230.000 E Ft -39.219

Részletesebben

Országbíró lakótelep és sétány közterületeinek megújítása. 1. lakossági programalkotó fórum összefoglaló 2010. április 7. szerda

Országbíró lakótelep és sétány közterületeinek megújítása. 1. lakossági programalkotó fórum összefoglaló 2010. április 7. szerda Országbíró lakótelep és sétány közterületeinek megújítása 1. lakossági programalkotó fórum összefoglaló 2010. április 7. szerda A fórumon vizsgált helyszínek számozása XIII. Kerületi Környezetgazdálkodási

Részletesebben

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet célja. 2. A rendelet hatálya

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet célja. 2. A rendelet hatálya Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének 62/2012. (XI.30.) önkormányzati rendelete a fás szárú növények védelméről, kivágásáról és pótlásáról /egységes szerkezetben a 46/2017.

Részletesebben

A rendelet célja 1. A rendelet hatálya 2. E rendelet hatálya kiterjed Budapest-Zugló közigazgatási területére (a továbbiakban: ellátási terület).

A rendelet célja 1. A rendelet hatálya 2. E rendelet hatálya kiterjed Budapest-Zugló közigazgatási területére (a továbbiakban: ellátási terület). Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2005. (VII.1.) rendelete a háziorvosi körzetekről (egységes szerkezetben a 36/2005. (IX.30.), a 5/2006. (II.27.), a 38/2007. (X.17.),

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2013. február 20-i ülésére Nyílt ülésen

Részletesebben

VÉDŐNŐI KÖRZETEK 2-10

VÉDŐNŐI KÖRZETEK 2-10 VÉDŐNŐI KÖRZETEK közterület megnevezése Abavár Abonyi Adria sétány Adria sétány Ajka Ajtósi Dürer sor Ajtósi Dürer sor Ajtósi Dürer sor Állatkerti körút Almádi Álmos vezér köz Álmos vezér park Álmos vezér

Részletesebben

Adria sétány 2. és Egressy út 81. között

Adria sétány 2. és Egressy út 81. között 114.07.08. Adria sétány 2. és Egressy út 81. között 114.07.08.01 Hinta, kétüléses 114.07.08.02 Csúszda, szabadon álló 114.07.08.03 Rugós játék egy rugóval 114.07.08.04 Rugós játék egy rugóval lovacska

Részletesebben

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által május hónapban elvégzett munkálatokról

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által május hónapban elvégzett munkálatokról Előterjesztés Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által 2016. május hónapban elvégzett munkálatokról 1. előterjesztés száma: 204/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze Viktória

Részletesebben

Káposztásmegyeri Parkok, közterületek és a környezetvédelem helyzetének áttekintése 2014.

Káposztásmegyeri Parkok, közterületek és a környezetvédelem helyzetének áttekintése 2014. Káposztásmegyeri Parkok, közterületek és a környezetvédelem helyzetének áttekintése 2014. Önkormányzatunk a kerület közterületeinek fenntartásának feladataival 2014-ben, az előző évek gyakorlatához hasonlóan,

Részletesebben

Újpesti Városgondnokság Kft.

Újpesti Városgondnokság Kft. Újpesti Városgondnokság Kft. 2016.évi közszolgáltatási és üzleti terve Az Önkormányzat képviselő testülete 2015.szeptember 24.-én döntésének értelmében az Újpesti Városgondnokság Kft. 2015. október 01.-től

Részletesebben

5. A Maglódi Projekt Kft évi üzleti terve február 15 ELŐTERJESZTÉS

5. A Maglódi Projekt Kft évi üzleti terve február 15 ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. február 16-ai ülésére 3. napirend Tárgya: Előadó: A Maglódi Projekt Kft. 2018. évi üzleti terve. Varga Krisztina Zsuzsanna ügyvezető

Részletesebben

1. A rendelet hatálya Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának közigazgatási területére terjed ki.

1. A rendelet hatálya Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának közigazgatási területére terjed ki. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Képviselőtestületének 35/2009. (IX.16.) önkormányzati rendelete a fás szárú növények védelméről egységes szerkezetben a módosításáról szóló

Részletesebben

Város Önkormányzata. Városgondnokság

Város Önkormányzata. Városgondnokság Város Önkormányzata Városgondnokság 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 30 269-8654 Fax: 06 23 310-135 E-mail: molnar.janos@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Iktatószám: Ügyintéző: Dankó-Gara

Részletesebben

25/2004. (VII. 6.) RENDELETE. A Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatról szóló 30/2000. (VII. 14.) rendelet módosításáról

25/2004. (VII. 6.) RENDELETE. A Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatról szóló 30/2000. (VII. 14.) rendelet módosításáról BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT 25/2004. (VII. 6.) RENDELETE A Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatról szóló 30/2000. (VII. 14.) rendelet módosításáról Budapest, XVI. kerület Margit

Részletesebben

A BARCIKA PARK Nonprofit Kft. a Városüzemeltetési Szolgáltatási Szerződésben foglaltaknak megfelelően az alábbi feladatokat végzi:

A BARCIKA PARK Nonprofit Kft. a Városüzemeltetési Szolgáltatási Szerződésben foglaltaknak megfelelően az alábbi feladatokat végzi: Előterjesztő: Szitka Péter Készítette: Novák Péter ügyvezető BARCIKA CENTRUM Kft. Tárgy: Javaslat a Városüzemeltetési Szolgáltatási Szerződés megkötésére a 2018.04.01. 2019.12.31. közötti időszakra vonatkozóan

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság június 28-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság június 28-i ülésére Iktató szám: Sz-303/2017. Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2017. június 28-i ülésére Tárgy: Előterjesztő:

Részletesebben

KŐKERT Kőbányai Kerületgondnoksági és Településüzemeltetési Non-profit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság. TEVÉKENYSÉGI BESZÁMOLÓ 2009.

KŐKERT Kőbányai Kerületgondnoksági és Településüzemeltetési Non-profit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság. TEVÉKENYSÉGI BESZÁMOLÓ 2009. 1 KŐKERT Kőbányai Kerületgondnoksági és Településüzemeltetési Non-profit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság TEVÉKENYSÉGI BESZÁMOLÓ 2009. évről A KŐKERT Kőbányai Kerületgondnoksági és Településüzemeltetési

Részletesebben

bővítéséről A Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Csoportja az elmúlt évben felmérte a kerületben

bővítéséről A Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Csoportja az elmúlt évben felmérte a kerületben A t r ~ számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság részére a Budapest X. kerület, Gépmadár és

Részletesebben

?/' IJQ^Swg &JL, CJL j^6. r. ü ) v^,o f-,^, ^c 4 DW/

?/' IJQ^Swg &JL, CJL j^6. r. ü ) v^,o f-,^, ^c 4 DW/ 1 Ügyiratszám: 451951/2011 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY A szerződés tárgya: Budapest XIV. kerület területén a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat feladatkörébe

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Zöldterület-ültetési és -karbantartási szolgáltatások 2016/S Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

Magyarország-Budapest: Zöldterület-ültetési és -karbantartási szolgáltatások 2016/S Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1 / 12 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:258704-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Zöldterület-ültetési és -karbantartási szolgáltatások 2016/S 143-258704

Részletesebben

ALMÁSKERESZTÚR KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE. 4/2016.(V.27.) önkormányzati rendelete

ALMÁSKERESZTÚR KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE. 4/2016.(V.27.) önkormányzati rendelete Almáskeresztúr Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 4/2016.(V.27.) önkormányzati rendelete Hatályos:2016-05-28 -tól Almáskeresztúr Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 4/2016.(V.27.) önkormányzati

Részletesebben

Budapest. XII. kerület Nyitva tartás Kaphatók. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Jegyek Bérletek. Posta 8.00-20.00 8.00-14.

Budapest. XII. kerület Nyitva tartás Kaphatók. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Jegyek Bérletek. Posta 8.00-20.00 8.00-14. Budapest XII. kerület Alkotás utca 53. MOM Park Alkotás utca 53. MOM Park 8.00-20.00 8.00-14.00 Inmedio újságos 8.00-20.00 8.00-20.00 9.00-18.00 Böszörményi út 20-22. 8.00-15.30 Böszörményi út 38/b Lapker

Részletesebben

Budapest. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Jegyek Bérletek. Posta 8.00-20.00 8.00-14.00 ZÁRVA. Inmedio újságos 8.00-20.00 8.00-20.00 9.00-18.

Budapest. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Jegyek Bérletek. Posta 8.00-20.00 8.00-14.00 ZÁRVA. Inmedio újságos 8.00-20.00 8.00-20.00 9.00-18. Budapest XII. kerület Alkotás utca 53. MOM Park Alkotás utca 53. MOM Park Posta 8.00-20.00 8.00-14.00 ZÁRVA Inmedio újságos 8.00-20.00 8.00-20.00 9.00-18.00 Apor Vilmos tér 11-12. Inmedio újságos 8.00-20.00

Részletesebben

PILLANGÓ PARK FELÚJÍTÁSA TERVBEMUTATÓ

PILLANGÓ PARK FELÚJÍTÁSA TERVBEMUTATÓ PILLANGÓ PARK FELÚJÍTÁSA TERVBEMUTATÓ MEGLÉVŐ ÁLLAPOT TERVEZÉSI TERÜLET: 63 981,5 M 2 TENISZPÁLYA+ PARKOLÓ TERÜLETE NÉLKÜL SZÁMOLVA EZEK TERÜLETE: 4048,8M 2 MEGLÉVŐ FÁK: 1221 DB TERVEZETT ÁLLAPOT ZÖLDFELÜLET:

Részletesebben

Budapest, XVI. kerület - Védő utcai játszótér felújítása és a környező lakótelep rekonstrukciója

Budapest, XVI. kerület - Védő utcai játszótér felújítása és a környező lakótelep rekonstrukciója 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Budapest

Részletesebben

Dabas város zöldterületeinek karbantartása, tisztántartása 2018-ban - TE

Dabas város zöldterületeinek karbantartása, tisztántartása 2018-ban - TE Dabas város zöldterületeinek karbantartása, tisztántartása 2018-ban - TE Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/55 Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési Beszerzés tárgya: Értesítőben történt közzététele

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere. J a v a s l a t közfoglalkoztatási programokban történő részvétellel kapcsolatos döntés meghozatalára

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere. J a v a s l a t közfoglalkoztatási programokban történő részvétellel kapcsolatos döntés meghozatalára Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Iktatószám: 5283/2016. J a v a s l a t közfoglalkoztatási programokban történő részvétellel kapcsolatos döntés meghozatalára Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága Előterjesztő: Gazdálkodási Ügyosztály sz. napirend ELŐTERJESZTÉS a Városgazdálkodási

Részletesebben

Városüzemeltetési szerződések. Városi Beszerzési Szabályzat alapján. Közbeszerzési törvény alapján

Városüzemeltetési szerződések. Városi Beszerzési Szabályzat alapján. Közbeszerzési törvény alapján Ssz. tárgya Szerződő fél Kiválasztás típusa 1. 2. Térfigyelő rendszerek karbantartása és üzemeltetése Vállalkozási szerződés "Mezőgazdasági utak gréderezése" tárgyában Búzahegy Kft. 3. Burkolatjel festése

Részletesebben

1. A rendelet célja és hatálya. 2. Felnőtt-háziorvosi körzetek. 3. Házi gyermekorvosi körzetek

1. A rendelet célja és hatálya. 2. Felnőtt-háziorvosi körzetek. 3. Házi gyermekorvosi körzetek Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2017. (II.28.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának

Részletesebben

Dabas város zöldterületeinek karbantartása, tisztántartása

Dabas város zöldterületeinek karbantartása, tisztántartása Dabas város zöldterületeinek karbantartása, tisztántartása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/146 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzat 38/2009. (X.20.) Kt. rendelete

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzat 38/2009. (X.20.) Kt. rendelete Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 1211 Budapest XXI. Szent Imre tér 10. Képviselő-testülete Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzat 38/2009. (X.20.) Kt. rendelete a közterületen kivágott fás

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 56/2005. (XII. 7.) 1 RENDELETE 2 A ZÖLDTERÜLETEK ÉS ZÖLDFELÜLETEK HASZNÁLATÁRÓL ÉS VÉDELMÉRŐL

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 56/2005. (XII. 7.) 1 RENDELETE 2 A ZÖLDTERÜLETEK ÉS ZÖLDFELÜLETEK HASZNÁLATÁRÓL ÉS VÉDELMÉRŐL ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 56/2005. (XII. 7.) 1 RENDELETE 2 A ZÖLDTERÜLETEK ÉS ZÖLDFELÜLETEK HASZNÁLATÁRÓL ÉS VÉDELMÉRŐL A 23/2008. (VI. 5.) 3, A 42/2009. (IX. 30.) 4, A 45/2010.

Részletesebben

7. SZ. MELLÉKLET MUNKAFOLYAMATOK MŰSZAKI TARTALMA

7. SZ. MELLÉKLET MUNKAFOLYAMATOK MŰSZAKI TARTALMA 7. SZ. MELLÉKLET MUNKAFOLYAMATOK MŰSZAKI TARTALMA I. GYEP, VIRÁG, CSERJE FENNTARTÁSA 100101 Talajelőkészítés cserje, talajtakaró, rózsa, örökzöld cserje, sövény ültetéséhez (m2) Gyepszélvágás, talaj lazítása,

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 56/2005. (XII. 7.) 1 RENDELETE A ZÖLDTERÜLETEK ÉS ZÖLDFELÜLETEK HASZNÁLATÁRÓL ÉS VÉDELMÉRŐL

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 56/2005. (XII. 7.) 1 RENDELETE A ZÖLDTERÜLETEK ÉS ZÖLDFELÜLETEK HASZNÁLATÁRÓL ÉS VÉDELMÉRŐL ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 56/2005. (XII. 7.) 1 RENDELETE A ZÖLDTERÜLETEK ÉS ZÖLDFELÜLETEK HASZNÁLATÁRÓL ÉS VÉDELMÉRŐL A 23/2008. (VI. 5.) 2, A 42/2009. (IX. 30.) 3, A 45/2010.

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata

Nagymaros Város Önkormányzata Nagymaros Város Önkormányzata 2014. évben javasolt beruházások, felújítások, karbantartások FEJLESZTÉS Tervezés 8 600 000 Forgalomlassítók, forgalmi csomópontok 1 200 000 EÜ ház felújítás tervezése 900

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2017.06.15. Javaslat DMJV közigazgatási területén végzett közfeladatok ellátására vonatkozó szolgáltatási keretszerződés

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/8/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 25-i ülésére Tárgy: A közterületek használatáról

Részletesebben

POLGÁRMESTER JAVASLAT

POLGÁRMESTER JAVASLAT BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER JAVASLAT a 2009. évi rendkívüli időjárás miatt bekövetkezett viharkár költségeinek rendezésére Készítette: Szili Adrián városüzemeltetési igazgató

Részletesebben

KÖZFELADAT - ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS

KÖZFELADAT - ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS 1 KÖZFELADAT - ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS 1 amely létrejött egyrészről Bátmonostor Községi Önkormányzata (6528. Bátmonostor Zrínyi M. u. 1. adószáma: 15336550-2-03 képviseli: Béleczki Mihály polgármester), mint

Részletesebben

Játszóterek tervezési szempontjai a városi közparkokban

Játszóterek tervezési szempontjai a városi közparkokban Játszóterek tervezési szempontjai a városi közparkokban Cél Korszerűség Megfelelő fenntarthatóság Praktikus használat Könnyű, akadálymentes megközelíthetőség Profi kivitelezés Folyamatos karbantartás Korcsoportonként

Részletesebben

Budapest. Nyitva tartás. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap. Posta 8.00-20.00 8.00-14.00 ZÁRVA. Inmedio újságos 8.00-20.00 8.00-20.00 9.00-18.

Budapest. Nyitva tartás. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap. Posta 8.00-20.00 8.00-14.00 ZÁRVA. Inmedio újságos 8.00-20.00 8.00-20.00 9.00-18. Budapest XII. kerület Alkotás utca 53. MOM Park Alkotás utca 53. MOM Park 8.00-20.00 8.00-14.00 Inmedio újságos 8.00-20.00 8.00-20.00 9.00-18.00 Apor Vilmos tér 11-12. Inmedio újságos 8.00-20.00 8.00-20.00

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2011. november 24-ei közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2011. november 24-ei közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2011. november 24-ei közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 4. napirendi pont: Beszámoló a Programban megfogalmazott

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 146/2014.(VII.16.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület bérüzemeltetési szerződést köt a celldömölki ivóvízellátási rendszer üzemeltetésére a melléklet szerinti tartalommal. 2. A

Részletesebben

6ill. számú előterjesztés

6ill. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Jegyző je 6ill. számú előterjesztés Előterjesztés a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság részére a kiszáradt, beteg fák kivágásáról és pótlásáról

Részletesebben

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2009. (I. 30.) rendelete

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2009. (I. 30.) rendelete Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2009. (I. 30.) rendelete A környezetvédelem helyi szabályairól szóló 32/2005. (XII.30.) rendelet módosításáról Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

TEVÉKENYSÉGI BESZÁMOLÓ évrıl

TEVÉKENYSÉGI BESZÁMOLÓ évrıl 1 TEVÉKENYSÉGI BESZÁMOLÓ 2008. évrıl 2008.06.01 2008.12.31. A KİKERT Kıbányai Kerületgondnoksági és Településüzemeltetési Non-profit Közhasznú Korlátolt Felelısségő Társaság (továbbiakban: KİKERT Kft)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére Tárgy: Beszámoló a II. negyedévi falubejáráson tapasztaltakról Előterjesztő: Lehota Vilmos polgármester Előkészítő: Czeglédi János

Részletesebben

Egységes szerkezetbe foglalta: Valentovics Beáta jegyző Egységes szerkezetbe foglalás ideje: 2014. december 5.

Egységes szerkezetbe foglalta: Valentovics Beáta jegyző Egységes szerkezetbe foglalás ideje: 2014. december 5. Egységes szerkezetbe foglalta: Valentovics Beáta jegyző Egységes szerkezetbe foglalás ideje: 2014. december 5. Jászszentlászló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2011. (IX.15) önkormányzati

Részletesebben

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE VB: 83.376/2006 J A V A S L A T 2007-2010. évi Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási határain belül útburkolat kátyúzása, balesetveszélyes úthibák elhárítása

Részletesebben

A RENDELET HATÁLYA HATÁSKÖRI SZABÁLYOK

A RENDELET HATÁLYA HATÁSKÖRI SZABÁLYOK Egységes szerkezetbe foglalta: dr. Fogarasi Gábor Egységes szerkezetbe foglalás ideje: 2012. december 18. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2012. (II. 27.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. december 6-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. december 6-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 297/2/2012 ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. december 6-i ülésére Tárgy: Tájékoztató a 2012. III. negyedévi felújítási és fejlesztési

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 27-i rendes ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 27-i rendes ülésére Új napirendi pont 34. számú előterjesztés Rendelettervezet - minősített többség Határozati javaslatok egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 27-i

Részletesebben

ÜZLETI TERV AngyalZÖLD 2011

ÜZLETI TERV AngyalZÖLD 2011 ÜZLETI TERV AngyalZÖLD 2011 XIII. Kerületi Környezetgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Kft. Készült: Budapest, 2010. október 20. Előzetesen megtárgyalta és elfogadta a társaság Felügyelő Bizottsága, /2010.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2009. április 7-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2009. április 7-i ülésére VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda 8200 Veszprém, Óváros tér 9. ELŐTERJESZTÉS a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2009. április 7-i

Részletesebben

Pannonhalma Város Önkormányzat. Közfoglalkoztatási tervének módosítása 2010.

Pannonhalma Város Önkormányzat. Közfoglalkoztatási tervének módosítása 2010. Pannonhalma Város Önkormányzat Közfoglalkoztatási tervének módosítása 010. Pannonhalma, 010. június 1. Bagó Ferenc dr. Török Péter polgármester jegyző I. A közfoglalkoztatási terv módosítása Pannonhalma

Részletesebben