Mindennapi önismereti szertartások a szenvedélyesebb és kiteljesedettebb életért. 8 gyakorlati technika a folyamatos önismereti fejlődésért

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mindennapi önismereti szertartások a szenvedélyesebb és kiteljesedettebb életért. 8 gyakorlati technika a folyamatos önismereti fejlődésért"

Átírás

1 Mindennapi önismereti szertartások a szenvedélyesebb és kiteljesedettebb életért 8 gyakorlati technika a folyamatos önismereti fejlődésért

2 Szeretettel köszöntelek, Önismereti Utazó! Bárhol is tartasz most az önismereti utadon, ezek azok a gyakorlatok, amelyekre napi szinten szükséged van ahhoz, hogy elléphess a szebb életed felé. Ezek apró gyakorlatok és összességében maximum 1 órát vesznek el az egész napodból, viszont annál többet adnak. Ha csak egyet ezek közül beépítesz a mindennapjaidban, akkor garantálom, hogy rövid idő alatt pozitív változásokra számíthatsz az életedben és célod megvalósításában. Először bemutatom egyesével, röviden a módszereket, majd a végén kapsz egy checklistát, amit akár ki is nyomtathatsz annak érdekében, hogy emlékezz, mit is kell tenned.

3 1.Esti gondolat-programozás (1 perc) Van olyan, hogy ballábbal kelsz fel és már ott el is van rontva az egész napod? Egy nap nem a reggellel kezdődik, hanem az éjszakával. Mert az, hogy mennyire aludtál jól, befolyásolja azt, hogy hogyan ébredsz. Így, ha pozitívabban szeretnéd eltölteni a napjaidat, érdemes esténként és reggelenként gondolat-programozást csinálnod. Ez egy nagyon apró gyakorlat, de annál hatásosabb. Az esti programozás menete: Este, amikor már közvetlen alvás előtt vagy, döntsd el, hogy pihentető, békés az éjszakád és reggel frissen, kipihenten, pozitívan ébredsz. Majd aludj. Itt megfogalmazhatsz bármit, amit szeretnél tapasztalni az éjszaka folyamán és reggel. Írhatsz több mondatot is, amiket alvás előtt elolvashatsz. Kedved szerint folytasd: Úgy döntöttem, hogy Például: Úgy döntöttem pihentető, békés, feltöltő az éjszakám. Végig mélyen alszom és reggel frissen, kipihenten, lelkesen, motiváltan ébredek.

4 2.Reggeli gondolatprogramozás (1 perc) A reggeli programozás nagyon hasonló az estihez. Ezt közvetlenül felkeléskor kell elmondanod, tehát amikor épp ébredezel. Az a cél, hogy ezek legyenek az első gondolataid, miután felébredsz. Még jobb, ha például rögtön ezekre kelsz fel (felmondod és beállítod őket ébresztőnek). Egy idő után, amikor beépül, azt fogod észrevenni, hogy amikor ébredezel már ezek a gondolatok járnak automatikusan a fejedben. Itt olyan gondolatokat fogalmazz meg, olyan döntéseket hozz, amit szeretnél tapasztalni, átélni az adott napon. Például: Úgy döntöttem egész nap szenvedélyesen, lelkesen, motiváltan cselekszem. Szeretet vesz körül. Fontos és értékes vagyok. Látom a lehetőségek bőségét. Írd meg a mondatokat kedved és igényed szerint. Már ezzel a két gyakorlattal is teljesen megváltoztathatod a mindennapjaid menetét.

5 3.Gondolatkiürítés írással (maximum 30 perc) Van olyan, hogy tele van a fejed? Sokat aggódsz, szorongsz vagy stresszelsz? Sokat agyalsz? Sok benned a félelem? Nem tudsz koncentrálni? Akkor neked ez a gyakorlat szinte kötelező. Bármilyen gondolatok is gyötörnek, ezzel a szertartással le tudod nyugtatni elmédet és közelebb tudsz kerülni a benned lévő kreativitáshoz és békéhez. A legjobb, ha rögtön felkelés után végzed ezt a gyakorlatot, mert úgy egész nap élvezheted a frissítő és nyugtató hatását. Csak ülj le egy füzettel és egy tollal és írj tele 3 A4-es oldalt a gondolataiddal. EZ NEM NAPLÓ. Tehát nem az a lényeg, hogy feljegyezd, mi történt veled. De írhatod akár ezt is. A lényeg, hogy azt írd, ami az eszedbe jut. Csak írj ki mindent, hagyd, had folyjék ki ami akar. Ha nem jön semmi, akkor azt írd, hogy: Éppen nincs gondolatom, amit kiírjak. Szóval tényleg mindegy mit írsz, éppen azt, ami jön. Kezdheted például az éppen aktuális érzéseidet is leírni. Feszültség, félelem, álmosság, stb. Nekem volt olyan, hogy azzal írtam tele sorokat, hogy: ááááááááááááááá. Mert éppen ezt éreztem és ez esett jól. A lényeg, hogy írj tele 3 oldalt, legalább 90 napig. Ezután garantáltan sokkal kisebb lesz a fejedben a mentális káosz. Ezt nem kell megmutatnod senkinek sem és nem is kell elolvasnod újra. Csak tedd ki, ami benned van.

6 4.Megerősítéseid olvasása (10-30 perc) Ez is egy olyan feladat, ami mindenkinek szinte kötelező. Csak a konkrét mondatok változnak újra és újra. Az életedben lévő adott elakadások megoldására és jelenlegi céljaid elérésére érdemes összeírnod pozitív megerősítő mondatokat, amikkel elkötelezed magad egy-egy új gondolat, új minta, új cselekvés mellett. Egy adott megerősítőmondat-csokrot ha elkezdesz használni, akkor olvasd el legalább 30 napig minden nap. Ez után cserélheted le a mondatokat. Egy ilyen, általánosan használható, életjobbító megerősítőmondat-csokrot találsz ezen az oldalon is: Ez több mint 40 megerősítő mondat a boldogabb, tartalmasabb, bőségesebb élet felépítéséért. Már a mondatok olvasása is belső erővel és lelkesedéssel tölt el, amit fel tudsz használni a mindennapjaid során. Közben pedig egyre szabadabb lehetsz. Persze írhatsz speciálisabb, személyre szabottabb mondatokat is. Fontos, hogy ezek a mondatok egyes szám első személyben legyenek, jelen vagy múlt időben és azt fogalmazd meg bennük, hogy mit akarsz. Semmiképp se legyen bennük olyan kifejezés, amit nem szeretnél viszont látni az életedben, illetve ne használj a mondatokban fosztó képzőket, tagadásokat sem. Ilyen mondat például: Úgy döntöttem, kitartóan, 30 napon keresztül olvasom a megerősítő mondataimat.

7 5.Napi összegzés (5-10 perc) Érdemes minden nap végezni egy kis összegzést az adott nappal kapcsolatban. Érdemes itt megnézni, hogy milyen sikereid voltak. Gratulálj magadnak, hogy juhúúú megcsináltad, fejezd ki magad felé az elismerésedet, örömödet. Továbbá megnézheted azt is, hogy milyen elakadásaid, kudarcaid voltak. Itt fontos, hogy ne bűntudattal nézd végig a napodat, hanem objektívan, érzelem mentesen. Ezekkel kapcsolatban azt érdemes megnézni, hogy legközelebb mit tegyél másként, mi a tanulság. Hozz döntéseket, hogy miket fogsz megváltoztatni. (Ezeket felhasználhatod a megerősítő mondataidban is.) Ezt leírhatod papírra, de ha nincs erre alkalmad, akár alvás előtt, fejben is átgondolhatod. A lényeg, hogy új döntéseidet, felismeréseidet jegyezd meg. Ez a gyakorlat szükséges a tisztánlátásért és igazán akkor hasznos, ha rengeteg a feladatod, rengeteg minden történik veled naponta. Így tudod átlátni, éppen hol tartasz. Akkor tudod ezt a gyakorlatot a leghatékonyabban végezni, ha vannak hosszabb és rövidebb távú céljaid is, amihez hozzá tudod mérni, hogy az adott napi cselekedeteiddel ebbe az irányba haladtál-e, vagy nem. Mert igazából az mondható sikeres cselekvésnek, ami előre vitt téged az életben. És ha nincs hosszú távú célod, akkor honnan tudod, hogy merre van az előre? De ez egy másik történet, nem a napi rutinhoz tartozik.

8 6.Hálaadás (1 perc) Ha még nem tartasz ott, hogy minden napodat a hála és szereted állapotában töltöd, érdemes lehet beépítened a napirendedbe a hálaadás szokását. A hála legmagasabb állapota nem arról szól, hogy valamiért hálás vagy. Inkább olyan, hogy hálás vagy, nem tudod, hogy miért, csak egyszerűen a hálát érzed. Szóval nem kell kifejezetten keresned az okokat, hogy miért lehetsz hálás a napodban, vagy az életedben. Inkább mondogasd párszor naponta azt, hogy: Szeretek. Hálás vagyok. Ezekkel a megerősítésekkel ehhez a valódi és tiszta szeretet és hála állapotához juthatsz közelebb. Ha ezt megtapasztalod, vagy csak pár lépéssel közelebb kerülsz hozzá, már sokkal könnyebbek és pozitívabbak lehetnek a napjaid.

9 7.A napod megtervezése (5-10 perc) Az összegzéssel párosítva érdemes meghatároznod legalább a legfontosabb teendődet, amit aznap, vagy egy következő napon el kell végezned. A legfontosabb feladat sosem a legsürgősebb feladat, hanem az, ami a leginkább előre visz a céljaid felé. Így érdemes megkérdezned magadtól minden nap: Mit tudok ma megtenni a céljaim elérésének érdekében? Milyen teendővel cselekvéssel jutok a legközelebb a céljaimhoz? Ez segíti a céltudatos gondolkodásod kialakítását. Persze ehhez is kell, hogy legyenek céljaid, ami felé nap mint nap szeretnél haladni. A többi fontos-sürgős feladatot egyébként is tutira elvégzed. Viszont az mindenképpen hátráló és motiváció romboló, ha egész nap cselekszel, de ezek közül semmivel sem építed a valódi szívbéli vágyad, a víziód.

10 8.Csendmeditáció (10-15 perc) Kezdetben akár napi 10 perc csendmeditáció is sokat segít a belső békéd kialakításáért és a belső nyugalmad eléréséért. Ezzel a feladattal tudsz energiát tölteni önmagadba. Ugyanis az alvás az agynak nem feltöltő tevékenység, mert agyad alvás közben is dolgozik. Ekkor dolgozza fel az aznap történteket. Így agyad valódi pihenése a semmittevés és az, ha egyszerűen igyekszel nem gondolkodni. A csendmeditáció csak arról szól, hogy leülsz vagy lefekszel kényelmesen. Becsukod a szemed, vagy például egy fehér falat is nézhetsz (ahogy könnyebb). Majd veszel 3 mély megnyugtató lélegzetet és törekszel kiüríteni az elméd. Ha jön valamilyen gondolat, érzés, impulzus, azt csak elképzeled, hogy kirepül a fejedből balra vagy balra és lefelé. Elsőre ez nem biztos, hogy jól sikerül, de gyakorlással egyre könnyebben tudod majd kiüríteni az elméd és elvégezni ezt a gyakorlatot. Viszont fél sikerrel is nagyon nyugtató és feltöltő hatású, így megéri gyakorolni. Akkor adja a legtöbbet ez a gyakorlat, amikor épp stresszes és sűrű időszakod van. Lehet már hallottad ezt a mondást, amit már nem tudom, ki mondott: Minden nap meditálj 1 órát. Ha nincs időd rá, akkor kettőt. Tehát minél inkább azt érzed, hogy neked most erre nincs időd, annál nagyobb szükséged van rá. Hajrá és gyakorolj. + Tipp: Ha például az esőt vagy a faleveleket nézed és közben próbálod elhesegetni a gondolataidat, az is teljesen működőképes.

11 Mindennapi önismereti szertartások a szenvedélyesebb és kiteljesedettebb életért Lista, amit akár ki is nyomtathatsz Esti gondolat-programozás (1 perc): Milyen érzésekkel, gondolatokkal szeretnél felébredni? Mit szeretnél, milyen legyen az éjszakád? Dönts. Reggeli gondolat-programozás (1 perc): Milyen érzéseket, gondolatokat, tapasztalatokat akarsz átélni ma? Döntsd el még reggel. Gondolatkiürítés írással (maximum 30 perc): Írd ki gondolataidat és érzéseidet. Csak tegyél ki magadból mindent. Megerősítéseid olvasása (10-30 perc): Olvasd el a céljaidat építő megerősítőmondat-csokrodat. Napi összegzés (5-10 perc): Milyen sikereid és elakadásaid voltak ma? Mit tudsz változtatni azért, hogy legközelebb jobban menjen? Hálaadás (1 perc): Mantra: Szeretek. Hálás vagyok. A napod (vagy holnapod) megtervezése (5-10 perc): Mi az az 1 dolog, amit, ha ma megteszel, közelebb kerülsz a szívbéli vágyadhoz? Csendmeditáció (10-15 perc): Csendesedj le, ürítsd ki az elméd, töltődj fel és éld át a belső békét.

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Nem vagy egyedül! Sőt, szinte mindenki küzd ezzel a problémával!

Nem vagy egyedül! Sőt, szinte mindenki küzd ezzel a problémával! Nehezen megy a szótanulás? Sokat dolgoztál már azon, hogy megtanuld a számodra elégséges szómennyiséget, mégis úgy érzed, napról-napra szállnak el fejedből a szavak? Nem vagy egyedül! Sőt, szinte mindenki

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓKINCSEM füzeteket? SZÓKINCSEM füzetek

Hogyan kell használni a SZÓKINCSEM füzeteket? SZÓKINCSEM füzetek SZÓKINCSEM füzetek A SZÓKINCSEM füzetek szókincs fejlesztő füzetek A szókincs azt jelenti, hogy hány szót ismerünk és tudunk jól használni Minél több szót ismersz és tudod a jelentésüket, annál nagyobb

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

SZORONGÁS NAPLÓ. Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! 1.Dátum: nap, pontos időpont, amikor elkezded írni a bejegyzést

SZORONGÁS NAPLÓ. Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! 1.Dátum: nap, pontos időpont, amikor elkezded írni a bejegyzést SZORONGÁS NAPLÓ Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! Mit tartalmazzon a szorongás-napló? Legjobb, ha egy füzetet vagy kifejezetten naplóírás céljából készített kis könyvet használsz erre

Részletesebben

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon 100 női önismereti kérdés 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon Kedves Olvasó! Talán az Ön fejében is megfordult a kérdés: vajon miért

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

2016 Évtervező. Úgy döntöttem, könnyedén, türelmesen kitöltöm végig az Évtervezőt most!

2016 Évtervező. Úgy döntöttem, könnyedén, türelmesen kitöltöm végig az Évtervezőt most! Mi ez? Az OtthonFa Önismereti Évtervező segít irányba állítani a figyelmed fókuszát, hogy a tudatodban mindig csak azokat a dolgokat tartsd bent, amit meg szeretnél teremteni. Ez nem konkrét céltervező,

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

A változás szabadsága II.

A változás szabadsága II. Hollenda Zsolt A változás szabadsága II. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Zéró tolerancia... 4 Adni jobb, mint kapni!?... 5 Megnyertem a lottó főnyereményt!!!... 6 Lehet

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

Arcjóga Arctorna Edzésterv

Arcjóga Arctorna Edzésterv Arcjóga Arctorna EDZÉSTERV Hogyan haladj a gyakorlatokkal? Lépésről lépésre. Gondolj arra, mintha lego kockákból várat építenél. Türelemjáték. Milyen jó lenne, minél gyorsabban egymásba kapcsolni a lego

Részletesebben

Tanulásmódszertan. Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes

Tanulásmódszertan. Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes Tanulásmódszertan Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes Fő céljaink 1. Tanulásra alkalmas állapot kialakítása. 2. Tanulási módszerek megismerése. 3. Fentiek helyzetünkhöz,

Részletesebben

Így változtass az életeden. Lendvai Norbert. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Így változtass az életeden. Lendvai Norbert. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Így változtass az életeden Lendvai Norbert 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Egy könyv születése 2011 nyarán írni kezdtem egy könyvet, melynek (több munkacím után) az Így változtass az életeden

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

Szeretettel Hargitai Ágnes

Szeretettel Hargitai Ágnes Minden korszakunk lezárása egy számvetéssel ér véget. Bármilyen nehéz időszakot is éltünk meg, jól esik visszatekinteni az elmúlt pillanatokra, hiszen a nehézségek ellenére szebbé is tették életünket.

Részletesebben

2. lecke. A bibliaolvasó tervkészítı

2. lecke. A bibliaolvasó tervkészítı 2. lecke A bibliaolvasó tervkészítı A rendszeres bibliaolvasásban többféle vezérfonal is segítségünkre lehet, de el is készíthetjük a sajátunkat. Ebben segít a bibliaolvasó tervkészítı. A bibliaolvasó

Részletesebben

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek?

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? ARI18/06MAY Segít a javulásban Kezelési terv, útmutató és heti napló antipszichotikus kezelést kezdô betegek részére

Részletesebben

Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol, befolyásolja tetteidet. Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány

Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol, befolyásolja tetteidet. Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol, befolyásolja tetteidet. Készítette: Burián Mónika FonalDesign(er) www.fonaldesign.cafeblog.hu

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

Tanulási piramis. Valódi dolgokat csinálni. Szimulálni valódi gyakorlatokkal. Drámai gyakorlattal bemutatni. Beszélgetni, beszélni róla

Tanulási piramis. Valódi dolgokat csinálni. Szimulálni valódi gyakorlatokkal. Drámai gyakorlattal bemutatni. Beszélgetni, beszélni róla Tanulási piramis 2 hét után ennyire emlékszünk 90%, amit mondunk és csinálunk 70%, amit mondunk 50%, amit hallunk és látunk 30%, amit látunk 20%, amit hallunk 10%, amit olvasunk Valódi dolgokat csinálni

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Egy TITOK az idegen nyelv tanulásával kapcsolatban Amire senki nem gondol Nagy Erika, 2014 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

100 fekvőtámasz edzésterv

100 fekvőtámasz edzésterv 100 fekvőtámasz edzésterv Edzettségi szinted megállapításához végezzünk el egy felmérést! A teszt megmutatja, hogy hogyan tervezheted meg az edzéseidet. A teszt végrehajtásához végezz annyi szabályos fekvőtámaszt,

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Gyakoriság. Archiváljak, vagy ne?

Gyakoriság. Archiváljak, vagy ne? Meddig van rá szükség? A Netbagoly kisebb részt tudást, nagyobb részt szemléletet közvetít. Úgy gondjuk, a kezdőnek jól jön a segítség, de hasznos a jó tanulók számára is. Gyakoriság Kb. 10 naponta küldjük

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked!

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Szalka Andihoz évek óta járok edzésre, így személyes tapasztalatom, hogy az egyik legjobb edző. A mozgással kapcsolatban így neki adlak át, és hidd el,

Részletesebben

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor 1. Hiba Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Nicholas Victor www.ferficsabitas.com Az első végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Tudom, hogy nagyon

Részletesebben

Csontos Agnes @ http://www.emotionalfreedom.net

Csontos Agnes @ http://www.emotionalfreedom.net Fül Körüli Kopogtatás avagy a hatékony agymosás módszere (részlet 1001 Tipp, ötlet és tanács...eft könyvemből) Irta: Csontos Agnes Fül Körüli Kopogtatás avagy a hatékony agymosás módszere (részlet 1001

Részletesebben

TALÁLJ RÁ A SAJÁT UTADRA! Vagy alkosd meg kedved szerint!

TALÁLJ RÁ A SAJÁT UTADRA! Vagy alkosd meg kedved szerint! "Nem vezet út a boldogsághoz. A boldogság maga az út." W. Dyer TALÁLJ RÁ A SAJÁT UTADRA! Vagy alkosd meg kedved szerint! Elkötelezett önfejlesztők hamar felismerik a következő gondolat életük minden területére

Részletesebben

Nos akkor beszállsz a játékba?!

Nos akkor beszállsz a játékba?! Nos akkor beszállsz a játékba?! Úgy gondoltam, végre írok egy cikket arról, amit lépen nyomon hangoztatok, és amiben maximálisan hiszek: nem vagyok híve "csak" az online marketing technikáknak, és nem

Részletesebben

www.lovegodgreatly.com

www.lovegodgreatly.com Copyright 2014 by Angela Perritt & Amanda Buhler kizárólag A Szeresd Nagyon Istent csoport felhasználására! A Szeresd Nagyon Istent anyagai ingyenesek gyülekezeti és személyes használatara, amennyiben

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

Gondold ki, beszéld meg, osszad meg. Párbeszéd folytatása

Gondold ki, beszéld meg, osszad meg. Párbeszéd folytatása Gondold ki, beszéld meg, osszad meg Mit gondol a tárgyról vagy témáról.. Párbeszéd folytatása Ötletek megosztása.. 1 Úgy gondoltam, de most azt hiszem Régebben úgy gondoltam, hogy. Most úgy látom, hogy.

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 3. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője.

A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője. A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője. És ahogy őket 365 napon keresztül erősíteni tudod Hogy érzed most magad az aktuális életkerekedet látva? Örülsz, vagy néhány dolog elgondolkodtat? Esetleg egyik-másik

Részletesebben

Szakítási napló. ÖNmagadhoz!

Szakítási napló. ÖNmagadhoz! PÁLINKÁS-panyi anna Szakítási napló találj vissza ÖNmagadhoz! Pálinkás-Panyi Anna: Szakítási napló Találj vissza önmagadhoz! Pálinkás-Panyi Anna, 2018 Szerkesztő: Fiáth Marianna Borító- és könyvterv, nyomdai

Részletesebben

Függelék I: Célkártyák

Függelék I: Célkártyák Függelék I: Célkártyák Függelék I: Célkártyák Válaszd ki a neked szimpatikus célkártyát, vágd ki, írd bele a célodat mintha már teljesült volna és tedd egy olyan helyre, ahol napjában többször is találkozhatsz

Részletesebben

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Idıgazdálkodási kérdıív.

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Idıgazdálkodási kérdıív. I Idıgazdálkodási kérdıív. Ha Te nem értékeled a saját idıdet, más sem fogja. Legyen több idıd! Lépésrıl lépésre. www.sikertervezes.com I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál Ezt az idıgazdálkodási kérdıívet

Részletesebben

Oldal 1

Oldal 1 Komfortzóna katapult A napló, ami 22 nap alatt kirepít a megszokások mocsarából! www.azujkezdet.hu Oldal 1 Hagyd el minden nap egy kicsit a komfortzónádat, hogy megváltozzon az életed! 22 nap 22 lap! Ennyi

Részletesebben

Pénz. Mi jut eszedbe most erről a szóról? Írd le ide. Rajzolhatsz is!

Pénz. Mi jut eszedbe most erről a szóról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! Pénz Mi jut eszedbe most erről a szóról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! A pénzügyeimet tekintve összességében az elmúlt évben elégedett vagyok azzal, hogy Nem vagyok elégedett azzal, hogy Nem rajtam múlt,

Részletesebben

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni!

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni! Bevezető Ebben a könyvben megosztom a tapasztalataimat azzal kapcsolatosan, hogyan lehet valakit megtanítani olvasni. Izgalmas lehet mindazoknak, akiket érdekel a téma. Mit is lehet erről tudni, mit érdemes

Részletesebben

TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:...

TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:... TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! 1. Fő célkitűzések erre a hónapra! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:... Ideális fizikai állapot

Részletesebben

Puskázási Módszerek Felsőfokon

Puskázási Módszerek Felsőfokon Puskázási Módszerek Felsőfokon - 2. rész - Hatszögletű olcsó toll hogyan működik? Nicholas Victor Hatszögletű olcsó toll hogyan működik? Vegyél olcsó, Tesco-s tollakat (akciókban 100ft-ért kapsz vagy 10

Részletesebben

ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU)

ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU) ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU) Table of Contents 1 BEVEZETÉS 3 2 A TESZTEK ELVÉGZÉSE 3 2.1 Bejelentkezés 3 2.2 A hangpróba elvégzése a hallás utáni szövegértési teszt előtt 5 2.3 A tesztek elvégzése

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

Párkapcsolat. Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is!

Párkapcsolat. Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! Párkapcsolat Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! A szerelem nekem azt jelenti, hogy Számomra nincs párkapcsolat anélkül, hogy Egy kapcsolatban szükségem van arra,

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Így ismerkedj az Everness Fesztiválon! Randi kalauz társkeresőknek

Így ismerkedj az Everness Fesztiválon! Randi kalauz társkeresőknek Így ismerkedj az Everness Fesztiválon! Randi kalauz társkeresőknek Az egyedülállók legtöbbször arra panaszkodnak, hogy nincs hol ismerkedni. Éppen ezért, ha már úgy adódott, hogy most épp társat keresel,

Részletesebben

nyelv: 2) Kérdezz meg 3 embert a környezetedben arról, milyen nyelven tud beszélni, írni, olvasni. Írd le a válaszaikat!

nyelv: 2) Kérdezz meg 3 embert a környezetedben arról, milyen nyelven tud beszélni, írni, olvasni. Írd le a válaszaikat! nyelv: A nyelv arra való, hogy el tudjuk mondani másoknak, amit gondolunk, és mások gondolatait meg tudjuk érteni. Nagyon régen alakult ki, és folyamatosan változik. A nyelv részei: a hangok, a szavak,

Részletesebben

JÁTSZÓTÉRI FIZIKA GIMNAZISTÁKNAK

JÁTSZÓTÉRI FIZIKA GIMNAZISTÁKNAK JÁTSZÓTÉRI FIZIKA GIMNAZISTÁKNAK Gallai Ditta BME Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Budapest, gallai.ditta@gmail.com, az ELTE Fizika Tanítása doktori program hallgatója ÖSSZEFOGLALÁS Az oktatás sikerességében

Részletesebben

Útmutató az epayments használatához. Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged?

Útmutató az epayments használatához. Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged? Útmutató az epayments használatához Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged? Miután sikeresen regisztráltál az epayments oldalán, most abban szeretnénk

Részletesebben

10 LÉPÉS, AMIT EGY ÁLLÁSBÖRZE UTÁN FELTÉTLENÜL MEG KELL TENNED! HOGY A BÖRZE UTÁN IS EMLÉKEZZENEK RÁD ÉS A PÁLYÁZATODRA.

10 LÉPÉS, AMIT EGY ÁLLÁSBÖRZE UTÁN FELTÉTLENÜL MEG KELL TENNED! HOGY A BÖRZE UTÁN IS EMLÉKEZZENEK RÁD ÉS A PÁLYÁZATODRA. 10 LÉPÉS, AMIT EGY ÁLLÁSBÖRZE UTÁN FELTÉTLENÜL MEG KELL TENNED! HOGY A BÖRZE UTÁN IS EMLÉKEZZENEK RÁD ÉS A PÁLYÁZATODRA. TIMÁR KRISZTINA Bevezető Az állásbörzének vége, de a teendőid ezzel még nem fogytak

Részletesebben

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com 1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő Nicholas Victor www.csabitasakademia.com Tartalom: 1. Hipnotikus Csábítás technika:... 2 Benned van az erő... 2 Nicholas Victor www.csabitasakademia.com...

Részletesebben

Kopogtass az egészségedre!

Kopogtass az egészségedre! Kopogtass az egészségedre! Mi az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája? Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az ősi kínai akupunktúra, és a modern pszichológia elképzeléseinek kombinációja. Ezzel az

Részletesebben

Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió

Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió Nemes Éva 2016. 10. 21. Kapcsolataink üzenete Szupervíziós Vándorkonferencia, Keszthely Változó világ Változó környezet, kiszámíthatatlan jövő Most zajlik.

Részletesebben

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre!

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! Randi Andi - Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai www.tarskeresokalauz.hu 1ÖRDÖGI KEZDÉSEK A következő kezdő szövegek

Részletesebben

3. hogyan oldd meg a már kialakult alvászavarokat? Mit csinálj, ha éjszaka felkel?

3. hogyan oldd meg a már kialakult alvászavarokat? Mit csinálj, ha éjszaka felkel? Tartalom bevezető 1. a lelki oldal 2. az alvásproblémák megelőzése megelőzés, miért? megelőzés, hogyan? Hogyan vedd rá az önálló alvásra? Hogyan oldd meg a nappali alvást? Hogyan előzd meg az éjszakai

Részletesebben

Tanulj meg angolul 6 hónap alatt az IMPREVO-val! Essentials

Tanulj meg angolul 6 hónap alatt az IMPREVO-val! Essentials Tanulj meg angolul 6 hó alatt az IMPREVOval! Essentials Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék 2. Miért született meg ez az Ebook? 3. Miért éppen 6 hó? 5. hogyan használjam az IMPREVOt? 11. 200 os ütemterv

Részletesebben

GÁLIK PÉTER DIÁK MURPHY, avagy a problémák kezdete nem esik egybe a felnőttkor kezdetével. 1. rész. A felelet törvényei

GÁLIK PÉTER DIÁK MURPHY, avagy a problémák kezdete nem esik egybe a felnőttkor kezdetével. 1. rész. A felelet törvényei GÁLIK PÉTER DIÁK MURPHY, avagy a problémák kezdete nem esik egybe a felnőttkor kezdetével 1. rész A felelet törvényei FELELETELKERÜLÉSI ALAPTÖRVÉNY Ha a tanár azt keresi, hogy ki feleljen: 1. Szedd össze

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben

SZÓFOGADÓ füzetek. Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket?

SZÓFOGADÓ füzetek. Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Bevezetés a csajozásba 1 Napos Tanfolyam PUA.HU Gabesz

Bevezetés a csajozásba 1 Napos Tanfolyam PUA.HU Gabesz Bevezetés a csajozásba 1 Napos Tanfolyam PUA.HU Gabesz Az önbizalom egy alapvető fontosságú elem Az élet minden területen Siker egyik alapköve Hosszú távú fejlődés eredménye Megfelelő gyakorlatokkal rövid

Részletesebben

Ha azt mondom, hogy pénzenergia, mi az első szó, ami eszedbe jut? Hazugság, kamu, becsapás, átverés? Vagy épp ellenkezőleg: lehetőség,

Ha azt mondom, hogy pénzenergia, mi az első szó, ami eszedbe jut? Hazugság, kamu, becsapás, átverés? Vagy épp ellenkezőleg: lehetőség, Kedves Barátom! Ha azt mondom, hogy pénzenergia, mi az első szó, ami eszedbe jut? Hazugság, kamu, becsapás, átverés? Vagy épp ellenkezőleg: lehetőség, remény, segítség, pozitív energia? Ha felvetődik benned

Részletesebben

Azazel szívcsakra meditációja

Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja azon az elven működik, hogy a főcsakrákat a szívcsakrával összekapcsolja, amely lehetővé teszi az energia áramlást az energiavezetékeken az egész

Részletesebben

Nyelvtanulási napló. és ezzel kicsit mindig rövidítsd le a célodhoz vezetı utat.

Nyelvtanulási napló. és ezzel kicsit mindig rövidítsd le a célodhoz vezetı utat. Nyelvtanulási napló avagy tervezz, kövesd a haladásod, vond le a következtetéseket, majd módosítsd a terved ezek alapján és ezzel kicsit mindig rövidítsd le a célodhoz vezetı utat. Egy új nyelvtanulási

Részletesebben

Pongor-Juhász Attila 30 napos időgazdálkodási GYAKORLATSORA

Pongor-Juhász Attila 30 napos időgazdálkodási GYAKORLATSORA Pongor-Juhász Attila 30 napos időgazdálkodási GYAKORLATSORA Ahhoz, hogy megváltozz, nagyon kell fájjon számodra az a helyzet, amiben most élsz, amit most megélsz, vagy vágyaidtól vezérelve saját magadat

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

Köszönetnyilvánítás. Tegyél rendet a fejedben! Úgy döntöttem, hogy a 303 pozitív megerősítést, mindennap elolvasom egyszer, elejétől a végéig.

Köszönetnyilvánítás. Tegyél rendet a fejedben! Úgy döntöttem, hogy a 303 pozitív megerősítést, mindennap elolvasom egyszer, elejétől a végéig. Köszönetnyilvánítás Köszönöm Neked, hogy vásárlásoddal támogatod munkámat! Köszönöm neked, hogy ajánlod barátaidnak ismerőseidnek, ellenségeidnek írásaimat! Köszönöm, hogy nem tovább küldöd nekik letöltésedet,

Részletesebben

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved Szikratervező 18/19 ő Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! 365letszikra.hu/szikratervezo CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a

Részletesebben

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura)

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) A köldök fölött kb. kétujjnyira találod. Amikor ideges vagy, vagy félsz, itt szorul össze, ide szoktad tenni a tenyered. Az életünk harmadik hétéves ciklusa, a 14-21 éves

Részletesebben

Az első feladat. 2016. február 21 - START!

Az első feladat. 2016. február 21 - START! Az első feladat Figyelmeztetés: Jelen program tartalma informatív jellegű, nem helyettesíti a szakorvosi tanácsadást és kezelést, nem orvosi kézikönyv. Intenzív testedzés kezdetekor és életmód váltás megkezdése

Részletesebben

MINDEN A FEJBEN DŐL EL

MINDEN A FEJBEN DŐL EL MINDEN A FEJBEN DŐL EL Vagy mégse?:) Ami nélkül kár hozzáfogni! Az elmúlt években jó néhány emberrel kerültem kapcsolatba, akik próbálkoztak rendszeresen mozogni. Sokuknál sajnos meg is maradt a próbálkozás

Részletesebben

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Kevés az időd, de szeretnéd nyelvtanulásra fordítani a kisebb és nagyobb szüneteidet? Nem akarsz a rövid szüneteidben is a számítógép előtt ücsörögve nyelvleckéket

Részletesebben

Welcome home.

Welcome home. www.innospot.hu Welcome home. Fedezd fel a Nest-et. Nyomd meg a külső gyűrűt a menühöz és forgasd az opciókhoz. Off (Ki) A termosztát kikapcsolása. Schedule (Ütemterv) Áttekintés és módosítás. A Nest megtanulja

Részletesebben

Gyors fejszámolási tippek, trükkök és ötletek (II. rész)

Gyors fejszámolási tippek, trükkök és ötletek (II. rész) Gyors fejszámolási tippek, trükkök és ötletek (II. rész) Tuzson Zoltán, Székelyudvarhely Az előző részben bemutatott trükkök után, most következzenek sajátos alakú kétjegyű számok szorzása, és hatványozása:

Részletesebben

John-Paul Flintoff Hogyan változtassuk meg a világot?

John-Paul Flintoff Hogyan változtassuk meg a világot? John-Paul Flintoff Hogyan változtassuk meg a világot? John-Paul Flintoff Hogyan változtassuk meg a világot? A fordítás alapja: John-Paul Flintoff: How to Change the World. Macmillan, New York, 2012. All

Részletesebben

3. Lecke: Fókuszban a Hála

3. Lecke: Fókuszban a Hála 3. Lecke: Fókuszban a Hála 3. Lecke: Fókuszban a Hála Fogalmak: Hála A Hálaérzet, amit az életünk bizonyos dolgaiért érzünk, legyenek azok bármennyire is aprócskák, az egyik kulcsfontosságú feltétele annak

Részletesebben

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos):

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): 4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): A kiutazásban ludas pasijainkról itt írunk, nem a szexben! Két külön dolog, ugyanis nekik nem sok közük volt a mi kinti életünkhöz,

Részletesebben