Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük?"

Átírás

1 4 ajtós Civic

2 tartalom KÜLSő FORMATERv A VEZETő KÉNYELME BELSő KIALAKÍTÁS TECHNOLÓGIA TELJESÍTMÉNY BIZTONSÁG MODELLVÁLASZTÉK KIEGÉSZÍTőK SZÍNEK ÉS KÁRPITOk MűSZAKI ADATOK Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük? Amikor mérnökeink nekiláttak a 4 ajtós Civic kialakításának, az autó minden részét alaposan megvizsgálták. Azzal a meggyőződéssel kezdtek dolgozni, hogy egy Hondának minden szempontból kiválónak kell lennie, s egyetlen részegység sem lehet fontosabb a többinél. E szemlélet eredményeként olyan áramvonalas forma született, ami a vezető és az utasok számára egyaránt élvezetes autózást kínál a hosszú utazások során ugyanúgy, mint a rövid útszakaszokon.

3 03 04 Külső formaterv Még stílusosabb! Még energikusabb! Még inkább Civic! A 4 ajtós Civic modelljének dinamikus formája nemcsak remekül mutat, hanem jóval áramvonalasabb is, így az autó kevesebbet fogyaszt. Letisztult, atletikus vonalaival és erőteljes kiállásával az autó komoly teljesítményt sugall, ugyanakkor a kifinomult designelemek révén a Civic kifejezetten elegáns. A képen egy Elegance modell látható.

4 05 06 Külső formaterv Harmonikus egység A 4 ajtós Civic valamennyi formai részletmegoldását gondos körültekintéssel alkottuk meg, így a design nemcsak mutatós, hanem a vezetési élményt is fokozza. A tiszta és erős fényű, újonnan tervezett xenon fényszórók tökéletesen belesimulnak a motorháztető vonalaiba. A 16 colos könnyűfém keréktárcsák kiválóan illenek a Civic karakteres megjelenéséhez, a behajtható külső tükrök pedig megkönnyítik a parkolást a szűk helyeken. xenon fényszórók A képen egy Elegance Plus modell látható napfénytetővel.

5 07 08 A vezető kényelme Kiváló minőség és hívogató komfort Az ergonomikus vezetői környezet kialakításától kezdve a kiváló minőségű kidolgozásig a 4 ajtós Civic minden részlete azt a célt szolgálja, hogy otthonos és stílusos környezetet teremtsen az Ön és utasai számára. Az első ülések tervezése során nemcsak arra ügyeltünk, hogy kiválóan támasszák meg a testet, hanem arra is, hogy tágas teret hagyjanak a hátul ülők lábának. Az újonnan kialakított kartámasz extra tárolórekeszt rejt, sőt még két nagy pohártartó is helyet kapott benne. Az Elegance Plus szinten az intelligens, kulcs nélküli nyitás és indítás révén most kényelmesebben szállhat be 4 ajtós Civicjébe, mint valaha. A képen egy Elegance Plus modell látható automata sebességváltóval és intelligens, kulcs nélküli nyitás és indítás rendszerrel.

6 09 10 Belső kialakítás A vezetés öröme a legmagasabb szinten! A 4 ajtós Civic műszerfala szinte körülöleli a vezetőt, aki könnyedén elér minden kapcsolót, hogy tökéletesen uralhassa járművét. A kormánykeréken elhelyezett, ösztönösen működtethető kezelőszervek még inkább megkönnyítik az autós dolgát, akárcsak az innovatív műszerfal, amelyről minimális szemmozgással olvasható le a sebesség és a fordulatszám mérőműszere így a vezetés még biztonságosabbá válik. A képen egy Elegance Plus modell látható automata sebességváltóval és Bluetooth mobiltelefon-kihangosító (HFT) rendszerrel. A vezetői környezet kifinomult, ergonomikus kialakítását kiváló minőségű anyagok teszik teljessé.

7 11 12 Technológia Technológia, ami kellemesebbé varázsolja az életet! Mi a Hondánál szilárdan hisszük: azért kell modern technológiákat kifejlesztenünk, hogy ennek hasznát élvezhessék az emberek. Eco Assist Az Eco Assist egy vezetőt támogató rendszer, ami az Ön vezetési stílusának megfelelően változtatja a sebességmérő műszer színét. Ha erőteljesen fékez vagy gyorsít, a kijelző kéken világít. Ám ha simán és takarékosan autózik, a sebességmérő zöldre vált. Az Econ gomb megnyomása után egy zöld virágszimbólum jelenik meg a műszerfalon, jelezve, hogy a 4 ajtós Civic most még takarékosabban működik. i-mid Az innovatív i-mid rendszer révén minden funkció a keze ügyébe kerül: a jól láthatóan elhelyezett kijelző számos adatot megjelenít, például az üzemanyag-fogyasztást vagy a kiválasztott rádióállomást, és a pontos időt is könnyedén leolvashatja róla. INTELLIGENS, KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS* Intelligens, kulcs nélküli rendszerének köszönhetően a Civic anélkül képes nyitni és zárni az ajtókat, illetve elindítani a motort, hogy Ön elővenné a zsebéből vagy a táskájából a gyújtáskulcsot. *Kizárólag Elegance Plus kivitelnél.

8 13 14 Teljesítmény Világszínvonalú motortechnológia A Honda tervezési módszereinek legfontosabb eleme a folyamatos fejlesztés, hogy növeljük a teljesítményt, ezzel együtt pedig csökkentsük a fogyasztást és az emissziót. Ezért a 4 ajtós Civichez kínált motorunkat úgy alkottuk meg, hogy hatékonyan, simán és készségesen adja le teljesítményét. Az erőforrás 5 fokozatú automata vagy 6 fokozatú manuális sebességváltóval rendelhető. A képen egy Elegance Plus modell látható napfénytetővel.

9 15 16 Biztonság Innovatív ötletek a biztonságosabb közlekedéshez A Honda célkitűzése, hogy minden 4 ajtós Civicet a létező legmagasabb szintű biztonsági funkciókkal vértezzen fel. Mindennek az alapját a karosszériaváz alkotja: a fejlett ütközési kompatibilitású karosszériaszerkezet (ACE) elnyeli, illetve elvezeti az utasoktól az ütközés energiáját, így biztosítva mindenki számára optimális védelmet. alulkormányzottság VSA nélkül VSA-val Az elektronikus vezérlőegység fékezi az ívbelső kerekeket, és szabályozza a motor forgatónyomatékát. túlkormányzottság VSA-val Az elektronikus vezérlőegység fékezi az ívkülső kerekeket, és szabályozza a motor forgatónyomatékát. VSA nélkül Menetstabilizáló elektronika Vezetés közben a VSA érzékelő i ellenő rzik a kerekek tapadását, és ez alapján kiszámolják a tökéletes irányíthatósághoz szükséges fékerő vagy motorteljesítmény mértékét. Minden modell esetében alapfelszerelés a több légzsák, az elektronikus fékerőelosztó (EBD) és a menetstabilizáló elektronika (VSA). Ugyancsak alaptartozék a blokkolásgátló fékrendszer (ABS), amelynek révén fékezés során is irányítható marad a jármű, valamint a vészfékasszisztens (BA), amely maximális fékerőt garantál vészhelyzetben. Mindez rengeteg összetett mérnöki és számítástechnikai munka eredménye, a szerepe mégis rendkívül egyszerű: megóvni Önt és utasait. ostorcsapás jellegű sérülést mérsékelő fejtámlák Ütközés esetén az első fejtámlák (a hárompontos biztonsági övekkel együtt) segítenek megőrizni az utasok biztonságát. Hegymeneti elindulássegítő A hegymeneti elindulást segítő (HAS) rendszer megakadályozza, hogy az autó visszaguruljon, amikor Ön emelkedőn indul el. A lejtőérzékelő szenzorral működő berendezés egy rövid időre fenntartja a féknyomást, miután Ön felengedte a fékpedált.

10 17 18 Modellválaszték S Elegance Modellválaszték Számos felszereltségi szint és kiegészítő közül választhat. Vessen egy pillantást a listára, és találja meg az Önnek leginkább megfelelő autót! Ezen az oldalon csupán egy összefoglalást adunk a választási lehetőségekből, a oldalakon azonban megtalálja a teljes felszereltségi listát, s megismerhet minden fontos részletet. 6 fokozatú manuális sebességváltó 5 fokozatú automata sebességváltó 15"-os acél keréktárcsák Halogén fényszórók Szélvédőbe integrált antenna Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Külső tükör elektromosan állítható és fűtött 1 lemezes CD-lejátszó MP3-kompatibilis 4 hangszóró Audiorendszer kormányról vezérelhető A képen egy S modell látható. A képen egy Elegance Plus modell látható napfénytetővel. 6 fokozatú manuális sebességváltó 5 fokozatú automata sebességváltó 16"-os könnyűfém keréktárcsa Fényszórómosó Első ködfényszóró Esőszenzoros ablaktörlő Parkolást segítő szenzorok hátul A szélvédőbe integrált antenna Külső tükör a karosszéria színére fényezett Ajtókilincs krómozott Bőrbevonatú kormánykerék Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) 1 lemezes CD-lejátszó MP3-kompatibilis USB / Aux-csatlakozó (ipod-kompatibilis) 6 hangszóró Audiorendszer kormányról vezérelhető Ülés vezető- és utasoldali fűthető Xenon fényszóró automatikus magasságállítással Elegance Plus többletfelszereltsége Intelligens, kulcs nélküli ajtónyitás/zárás és indítás Napfénytető Bluetooth mobiltelefonkihangosító (HFT) rendszer Légkondicionáló automata Sebességtartó automatika sebességhatárolóval Külső tükör elektromosan állítható, behajtható és fűtött 1 Lemezes Cd lejátszó MP3-kompatibilis fényszórómosó parkolást segítő szenzorok menetstabilizáló elektronika (VSA) Intelligens, kulcs nélküli ajtónyitás/zárás és indítás Csak javasolt USB pendrive-ot alkalmazzon. Előfordulhat, hogy az audiorendszer egyes USB-egységeket nem képes kezelni. A kompatibilis mobiltelefon-készülékek listáját megtalálja a weboldalon.

11 19 20 Kiegészítők Kiegészítők A 4 ajtós Civic ugyan mindig remekül mutat, ám Ön e stílusos kiegészítőkkel még inkább a saját ízléséhez igazíthatja az autót. 01 A képen egy első, oldalsó és hátsó védőelemekkel, sportos hűtőmaszkkal, hátsó légterelővel és napellenzőkkel felszerelt modell látható "-OS MERCURY KÖNNYűFÉM KERÉKTÁRCSA 03 16"-os ORBIT KÖNNYűFÉM KERÉKTÁRCSA 04 17"-os CHALLENGE KÖNNYűFÉM KERÉKTÁRCSA 05 17"-os COBALT KÖNNYűFÉM KERÉKTÁRCSA TETőCSOMAGTARTÓ 07 PARKOLÁST SEGÍTő SZENZOROK (ELÖL-HÁTUL) 08 LÉGTERELő A CSOMAGTÉRAJTÓN 09 KIPUFOGÓVÉGZőDÉS 10 MEGVILÁGÍTOTT KÜSZÖBBORÍTÁS 11 CSOMAGTÉRTÁLCA 12 LESZERELHETő VONÓHOROG 13 SÁRFOGÓ GUMIK

12 21 22 Színek és kárpitok Színek és kárpitok Önnek fontos, milyen színű az autója így hát számunkra is az! Az új 4 ajtós Civicet nyolcféle fényezéssel rendelheti meg, a vibráló Dynamic Blue gyöngyháztól egészen a nyugodt és kifinomult kisugárzású Alabaster ezüstmetálig Az Ön Civicje. Az Ön választása. Szürke szövet 01 Alabaster Silver Metallic 02 Polished Metal Metallic 03 Urban Titanium Metallic 04 Crystal Black Pearl 05 Taffeta White 06 Frosty White Metallic 07 Carnelian Red Pearl 08 Dynamic Blue Pearl Bézs szövet A színek rendelkezésre állásáról érdeklődjön a márkakereskedőknél.

13 23 24 Műszaki adatok Műszaki adatok manuális S automata manuális Elegance automata Műszaki adatok manuális S automata manuális Elegance automata motor Üzemanyag fajtája benzin benzin benzin benzin Hengerűrtartalom (cm³) Motor típusa SOHC SOHC SOHC SOHC Emissziós szabvány EURO5 EURO5 EURO5 EURO5 Üzemanyag ólommentes (95) ólommentes (95) ólommentes (95) ólommentes (95) teljesítmény Maximális teljesítmény (KW/ford.) 104/ / / /6500 Maximális teljesítmény (LE/ford.) 142/ / / /6500 Maximális nyomaték (Nm/ford.) 174/ / / /4300 Gyorsulás km/h (sec) 8,7 10,4 9,0 10,7 Végsebesség (km/h) ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS EMISSZIÓ Városban (l/100 km) 8,7 9,1 8,8 9,2 Városon kívül (l/100 km) 5,5 5,0 5,6 5,1 Vegyes (l/100 km) 6,7 6,5 6,7 6,6 Vegyes CO 2 -kibocsátás (g/km) méretek Hosszúság (mm) Szélesség a külső tükrök nélkül (mm) Magasság terheletlenül (mm) Tengelytáv (mm) Nyomtáv elöl (mm) Nyomtáv hátul (mm) Szabad hasmagasság a vezetővel (mm) Ülések száma (fő) Fordulókör a karosszérián mérve (m) 5,78 5,78 5,78 5,78 Kormányfordulat a két végállás között (fordulat) 3,11 3,11 3,11 3,11 térfogatadatok Csomagtér mérete hátsó ülések a helyükön (liter, VDA) Üzemanyagtartály (liter) tömegadatok Saját tömeg (kg) Legnagyobb megengedett saját tömeg (kg) Legnagyobb megengedett terhelés (kg) Legnagyobb vontatható tömeg, ráfutófékkel (kg)* Legnagyobb vontatható tömeg, ráfutófék nélkül (kg)* Biztonság Légzsák vezetőoldali i-srs (két fokozatban felfúvódó) Légzsák utasoldali SRS, kikapcsolható Légzsák oldal (elöl) Légzsák függöny (elöl-hátul) Aktív fejtámlák elöl Fékek 15 -os hűtött tárcsafékek elöl Fékek 14 -os tárcsafékek hátul ABS (blokkolásgátló fékrendszer) EBD (elektronikus fékerőelosztó) BA (vészfékasszisztens) VSA (menetstabilizáló elektronika) HSA (hegymeneti elindulássegítő) ELR (két szakaszban automatikusan reteszelő biztonsági öv az első üléseken) ELR (két szakaszban automatikusan reteszelő biztonsági öv a hátsó üléseken) ISOFix rögzítési pontok (a szélső hátsó üléseken) védelem Indításgátló Riasztórendszer - - Központi zár távirányítóval (2 zárható tollú kulccsal) Intelligens ajtónyitás/zárás és indítás - - Elegance Plus kivitelnél Elegance Plus kivitelnél belső burkolatok Szövetkárpitozás Bőrbevonatú kormány - - Ezüstfényezésű váltógomb - - Magas fényű, metálfényezésű váltógomb - - Ezüstfényezésű belső kilincs - - Magas fényű, metálfényezésű belső kilincs - - FUNKCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA i-mid (intelligens multiinformációs kijelző) SIL (fokozatváltásra figyelmeztető fényjelzés) - - EPS (elektronikus szervokormány) Sebességváltó fül a kormánykeréknél Jelmagyarázat Alapfelszerelés Opció Nem rendelhető Üzemanyag-fogyasztás: ez a vizsgálat a közúti üzemanyag-fogyasztás érzékeltetésére szolgál. *Legnagyobb vontatható tömeg: ezek az adatok arra vonatkoznak, hogy a jármű tengerszinten hogyan képes két, egyenként 75 kilós utassal a fedélzetén elindulni egy 12%-os emelkedőn métert meghaladó tengerszint feletti magasságokon csökkenhet a motorteljesítmény, valamint a vontatási képesség. A legnagyobb vontatható tömegből le kell vonni minden plusz terhet, így a további utasok vagy csomagok tömegét.

14 25 26 Műszaki adatok Műszaki adatok manuális S automata manuális Elegance automata Műszaki adatok manuális S automata manuális Elegance automata komfort és kényelem Légkondicionáló manuális Légkondicionáló automata - - Fűtés befúvók a hátsó üléssornál Sebességtartó elektronika sebességhatárolóval - - Esőszenzoros ablaktörlő - - Automata fényszóró szürkületérzékelővel - - Parkolást segítő szenzorok (elöl) - - Elektromos ablakemelő elöl-hátul Elektromos ablakemelő automata (fel/le) vezetőoldal Állítható kormány 4 irányban Külső tükör elektromosan állítható és fűtött Külső tükör elektromosan behajtható - - Napellenző tükörrel Napellenző tükörrel, megvilágított - - Elektromos csatlakozó (középkonzolon) Vezetőülés manuálisan állítható magasságú Zseb a vezetőülés háttámláján - - Zseb az utasülés háttámláján Ülés vezető- és utasoldali fűthető - - Belső világítás Megvilágítás kék multiplex műszerfal-világítás Megvilágítás térképolvasó lámpa (elöl) Megvilágítás csomagtér Megvilágítás kesztyűtartó - - Megvilágítás üdvözlőfény (elöl-hátul) - - AUDIO ÉS KOMMUNIKÁCIÓ 1 lemezes CD-lejátszó MP3-kompatibilis USB /Aux-csatlakozó (ipod-kompatibilis) hangszóró hangszóró - - Bluetooth mobiltelefon-kihangosító (HFT) rendszer o - - Elegance Plus kivitelnél Elegance Plus kivitelnél Audiorendszer kormányról vezérelhető Tolatókamera - - KÜLSő MEGJELENÉS A szélvédőbe integrált antenna Napfénytető - - Elegance Plus kivitelnél Elegance Plus kivitelnél Külső tükör fekete - - Külső tükör a karosszéria színére fényezett, fekete alappal - - Ajtókilincs fekete - - Ajtókilincs a karosszéria színére fényezett Ajtókilincs krómozott - - Jelmagyarázat Alapfelszerelés Opció Nem rendelhető Külső világítás Fényszórók halogén - - Fényszórók Xenon, automata magasságállítással - - Fényszórómosó - - Ködfényszórók - - kerekek 15"-os acél keréktárcsák "-os könnyűfém keréktárcsák - - Abroncsméret 195/65 R Abroncsméret 205/55 R Helytakarékos pótkerék abroncsméret T135/80 D15 99M Méretek 1755 mm (a külső tükrök nélkül) 1435 mm o A kompatibilis mobiltelefon-készülékek listáját megtalálja a weboldalon. Csak javasolt USB pendrive-ot alkalmazzon. Előfordulhat, hogy az audiorendszer egyes USB-egységeket nem képes kezelni. Jelmagyarázat Alapfelszerelés Opció Nem rendelhető 4545 mm Az üzemanyag-fogyasztási, CO 2 -kibocsátási és tömegadatokat az EC irányelvekben leírt folyamatok szerint határoztuk meg. A valós üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatok a vezetési stílus, az út-, forgalmi és időjárási viszonyok, a jármű műszaki állapota és felszereltsége függvényében eltérhetnek a hivatalos adatoktól. A tömegadatok (menetkész állapotban mérve) mindig alapfelszereltségű modellre vonatkoznak. Opciós tartozékok beépítése esetén nőhet a tömeg és csökkenhet a hasznos terhelhetőség. *Legnagyobb vontatható tömeg: ezek az adatok arra vonatkoznak, hogy a jármű tengerszinten hogyan képes két, egyenként 75 kilós utassal a fedélzetén elindulni egy 12%-os emelkedőn métert meghaladó tengerszint feletti magasságokon csökkenhet a motorteljesítmény, valamint a vontatási képesség. A legnagyobb vontatható tömegből le kell vonni minden plusz terhet, így a további utasok vagy csomagok tömegét. A katalógusban szereplő modellkivitelek és felszereltségi szintek nem biztos, hogy minden piacon elérhetők. Pontos tájékoztatásért kérjük, forduljon Honda márkakereskedőjéhez. A 4 ajtós Civicre számos különböző garancia vonatkozik: 3 év/ km általános jótállás 3 év jótállás a fényezésre 5 év jótállás a kipufogó rozsdásodása ellen 10 év jótállás a felfüggesztés rozsdásodása ellen 12 év jótállás a szerkezeti átrozsdásodás ellen

15 A képen egy Elegance Plus modell látható opcionális napfénytetővel.

16 A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői több részletben is eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártó fenntartja magának a jogot, hogy a járművek paramétereit (a színeket is beleértve) előzetes értesítéssel vagy értesítés nélkül bármikor megváltoztassa, ha azt szükségesnek ítéli. Ez kisebb és nagyobb változtatásokat egyaránt jelenthet. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tájékoztató anyagban a lehető legpontosabb adatok szerepeljenek. A kiadványban bemutatott termékek pontos műszaki jellemzőiről érdeklődjön a Honda márkakereskedőknél. A tájékoztató anyag semmilyen körülmények között nem minősül ajánlattételnek a gyártó részéről. Az értékesítést a helyi importőrök és kereskedők végzik az általuk kiadott értékesítési és jótállási feltételeknek megfelelően, amelyek másolata kérésre hozzáférhető. Ugyanakkor, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kiadványban szereplő információk pontosak legyenek annak ellenére, hogy a tájékoztató anyag előkészítésére és nyomtatására a terjesztés előtt hónapokkal kerül sor. A specifikációkban időközben bekövetkezett esetleges változtatásokat, illetve bizonyos kivételes esetekben a felszereltségre vagy egyéb jellemzőkre vonatkozó legfrissebb információkat nem minden esetben tudjuk naprakészen átvezetni. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a pontos termékjellemzőkkel kapcsolatban mindig konzultáljon a terméket leszállító kereskedővel, különösen akkor, ha döntése a kiadványban bemutatott valamely tulajdonságon múlik. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B Cikkszám: BRCAR-2HC-223H Kiadás dátuma: május Kérjük, ne dobja ki a katalógust, inkább adja tovább egy barátjának, vagy hasznosítsa újra.

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/T 6 M/M. benzin vagy <

1,6 literes Valvematic 6 M/T 6 M/M. benzin vagy < Corolla Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/M 6 M/M Fogyasztás (utoljára a 692/2008. rendelettel módosított 715/2007 EU direktíva alapján) Vegyes (liter/100 km) 5,9 6,5 6,2 4,7 4,8 5,2 Városi (liter/100

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

LIFESTYLE PLUS. 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó. 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó

LIFESTYLE PLUS. 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó. 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó 1.6 i-dtec 160 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Kilencfokozatú automatikus váltó 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista Verzió incom Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & LX 4x4 MT6 ilver 503.4BU.0

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 201.02.22.-tól visszavonásig CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 EXE 1 4WD CR-V 1.6 EXE 1 4WD 9AT RE677FEKGNI RE687FEKGNI

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/T. 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,6 literes Valvematic 6 M/T. 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < és HSD Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,8 literes HSD CVT 1,33 literes 6 M/M CCO (DPF) 6 M/M CCO (DPF) 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord.

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet

A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet AZ ÚJ CIVIC A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet Az új Civic tervezése során egyértelmû cél lebegett mérnökeink szeme elôtt: olyan autót kívántak alkotni, amely lenyûgözô menetteljesítményeket,

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JANUÁR 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3085000Ft 3225000Ft 3780000Ft

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig!

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Life 1.0i 5 ajtós 66 LE 2 599 000 1.25i 5 ajtós 87 LE

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Bravo Actual 66/90 3 890 000 3 350 000 3 150 000 Bravo Active 66/90 4 090 000

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben