Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete."

Átírás

1 Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. Metylan tapétaleoldó oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : Felülvizsgálat ideje: Nyomtatás ideje: Termékazonosító Metylan tapétaleoldó 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.2. Az anyag vagy keverék megfelel azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Tervezett alkalmazás: tapétaoldó 1.3. A biztonsági adatlap szállítójának adatai Henkel Magyarország Kft. Dávid Ferenc u Budapest HU tel.: +36 (1 372) 5555 fax: +36 (1 372) 0200 ua-productsafety.hu@henkel.com 1.4. Sürg sségi telefonszám ETTSZ: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Tel: (24 h) 2.1. Az anyag vagy keverék osztályozása Osztályozás (DPD): Besorolásra nincs szükség Címkézési elemek 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása Címkézési elemek (DPD): S-mondatok: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Kiegészít információ: A készítmény az érvényes EU irányelvek és a 44/2000. (XII. 27) EüM. rendelet értelmében nem min sül veszélyesnek, nem jelölés köteles Egyéb veszélyek El írásszer használat esetén nem áll fenn veszély.

2 Metylan tapétaleoldó oldal 2 / 8 A termék kémiai általános jellemz i: ragasztó eltávolító szer Készítmény alapanyagai: zsíralkoholok 3. SZAKASZ: Összetétel vagy az összetev kre vonatkozó adatok Összetev k az 1272/2008/EK rendelet szerint: Szulfonsav, C13-17-szek-alkán, EK szám REACH regisztrációs szám Tartalom Besorolás < 5 % Heveny toxicitás 4; Orális H302 rirritáció 2; Dermális H315 Súlyos szemkárosodás/szem irritáció 1 H318 A figyelmeztet "H" mondatok teljes szövege a 16. "Egyéb információk" pontban található. Az osztályba nem sorolt anyagoknak lehetnek érvényes közösségi munkahelyi expozíciós határértékei. Összetev k az 1999/45/EK rendelet szerint: Szulfonsav, C13-17-szek-alkán, EK szám REACH regisztrációs szám Tartalom Besorolás < 5 % Xn - Ártalmas; R22 Xi - Irritatív; R38, R41 Az R számokhoz tartozó R mondatok az adatlap 16. Egyéb információk pontjában vannak felsorolva Az osztályba nem sorolt anyagoknak lehetnek érvényes közösségi munkahelyi expozíciós határértékei Az els segély-nyújtási intézkedések ismertetése Általános információk: Nem kívánt hatás esetén forduljon orvoshoz. 4. SZAKASZ: Els segélynyújtás Belégzés: Friss leveg szükséges, tartós panaszok esetén orvoshoz kell fordulni. rrel történ érintkezés: Vízzel és szappannal kell öblíteni. B rápolást kell alkalmazni. Szennyezett és átitatott ruházatot le kell cserélni. Szembe kerülés: Öblögesse vízzel (10 percig), szükség esetén forduljon orvoshoz. Lenyelés: Öblítse ki a szájat és a szájüreget. 1-2 pohár vizet inni. Az orvos tanácsát kérni A legfontosabb akut és késleltetett tünetek és hatások Nem áll rendelkezésre adat A szükséges azonnali orvosi ellátás és különleges ellátás jelzése Lásd a Fejezetet: Az els segély-nyújtási intézkedések ismertetése 5. SZAKASZ: T zvédelmi intézkedések

3 Metylan tapétaleoldó oldal 3 / Oltóanyag A megfelel oltóanyag: széndioxid, hab, por, permetez /porlasztott vízsugár Biztonsági okokból t zoltásra nem alkalmazható t zoltószerek: Nagynyomású vízsugár 5.2. Az anyagból vagy a keverékb l származó különleges veszélyek z esetén szénmonoxid (CO) és széndioxid (CO2) szabadulhat fel T zoltóknak szóló javaslat Viseljen környezeti leveg l független légz készüléket. Egyéni véd felszerelést kell viselni. 6. SZAKASZ: Intézkedések véletlenszer expozíciónál 6.1. Személyi óvintézkedések, egyéni véd eszközök és vészhelyzeti eljárások Személyi véd felszerelés viselend. Kerülni kell a b rrel való érintkezést és a szembejutást. Megfelel szell zést kell biztosítani. A kifolyt termék csúszásveszélyt okoz Környezetvédelmi óvintézkedések Nem szabad a csatornába / felszíni vízbe / talajvízbe engedni 6.3. A területi elhatárolás és a szennyezésmentesítés módszerei és anyagai Folyadékot nedvszívó anyaggal (pl. homok, t zeg, f részpor) kell felszedni. Szennyezett anyagot a 13. fej. szerint hulladékként kell kezelni Hivatkozás más szakaszokra Lásd a 8. fejezetben megadott javaslatot 7.1. A biztonságos kezelésre irányuló óvintézkedések Szemmel és b rrel való érintkezés kerülend. A munkahelyiségeket megfelel en szell ztetni kell. Higiéniai intézkedések: A szünetek el tt és a munka végeztével kezet kell mosni. Munka közben enni, inni és dohányozni nem szabad. 7. SZAKASZ: Kezelés és tárolás 7.2. A biztonságos tárolás feltételei, az esetleges összeférhetetlenséggel együtt fagymentesen tartandó Az eredeti edényben tartandó. Élelmiszerekkel és fogyasztási cikkekkel együtt nem szabad tárolni Meghatározott végfelhasználás (végfelhasználások) tapétaoldó 8. SZAKASZ: Az expozíció ellen rzése/egyéni védelem 8.1. Ellen rzési paraméterek Munkahelyi expozíciós határértékek Érvényes: HU Nem tartalmaz munkahelyi expozíciós határértékkel rendelkez összetev t.

4 Metylan tapétaleoldó oldal 4 / 8 Biológiai expozíciós index: nincs 8.2. Az expozíció ellen rzése: Légzésvédelem: Nem szükséges. Kézvédelem: Javasolt nitril-gumi véd keszty viselése (anyagvastagság > 0.1 mm, Áttörési id <(><<)> 30s). A keszty t az anyaggal történ esetleges érintkezés vagy szennyez dés esetén le kell cserélni. A keszty t például gyógyszertárakban vagy laboreszköz forgalmazó cégeknél lehet beszerezni. Szemvédelem: Véd szemüveg rvédelem: Megfelel véd ruházat 9. SZAKASZ: Fizikai és kémiai tulajdonságok 9.1. Az alapvet fizikai és kémiai tulajdonságokra vonatkozó információ Küls jellemz k folyadék folyékony átlástzó Szag szagtalan Szagküszöbérték Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható ph-érték 8,5-11 (23 C (73 F)) Kezdeti forráspont Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Lobbanáspont > 100 C (> 212 F); beszállítói módszer vizes készítmény Bomlási h mérséklet Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható znyomás Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható ség 0,9-1,01 g/cm3 (20 C (68 F)) Litersúly Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Viszkozitás Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Viszkozitás (kinematikus) Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Robbanásveszélyes tulajdonságok Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Oldhatóság, min ségi Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Dermedéspont Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Olvadáspont Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható zveszélyesség Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Öngyulladási h mérséklet Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Robbanási határok Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Megoszlási hányados: n-oktanol/víz Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Párolgási sebesség Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható zs ség Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Oxidáló tulajdonságok Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható 9.2. Egyéb információk Nem áll rendelkezésre adat / Nem alkalmazható Reakciókészség Rendeltetésszer használat esetén nincs Kémiai stabilitás A javasolt tárolási feltételek mellett stabil. 10. SZAKASZ: Stabilitás és reakciókészség

5 Metylan tapétaleoldó oldal 5 / A veszélyes reakciók lehet sége Lásd a következ fejezetet: Reakciókészség Kerülend körülmények Rendeltetésszer használat esetén nincs Nem összeférhet anyagok El írásszer használat esetén nem áll fenn veszély Veszélyes bomlástermékek nem ismertek A toxikológiai hatásokra vonatkozó információ 11. SZAKASZ: Toxikológiai adatok Általános toxikológiai tájékoztató: Termékaerozolok hosszabb id után - hígitott formában is - átmeneti szaruhártyahomályt okozhatnak (látászavarok). A készítmény osztályozása az 1999/45/EC Direktíva 6(1)(a) cikknek megfelel en történt. A 3. fejezetben felsorolt összetev kre vonatkozó egészségi és környezeti információt az alábbiakban adjuk meg. rirritáció: Primér b rirritáció: enyhén irritáló, nem jelölésköteles. Szemirritáció: Primér szemirritáció: enyhén irritáló, nem jelölésköteles. Légz szervi vagy b rszenzibilizáció: nem érzékenyít Eredmény Teszt faj típusa Tengerima tengeri lac malac maximizác iós módszer Eljárás Csírasejt-mutagenitás: Eredmény Vizsgálat típusa / beadás módja negatív bacterial reverse mutation assay (e.g Ames test) Metabólikus aktiválás / hatóid van és nincs faj Eljárás 12. SZAKASZ: Ökológiai információk Általános ökológiai információ: Csatornába, talajba, felszíni vízbe és talajvízbe engedni nem szabad. A készítmény osztályozása az 1999/45/EC Direktíva 6(1)(a) cikknek megfelel en történt. A 3. fejezetben felsorolt összetev kre vonatkozó egészségi és környezeti információt az alábbiakban adjuk meg.

6 Metylan tapétaleoldó oldal 6 / Toxicitás Érték fajta Érték akut toxicitás vizsgálat Expozíciós id LC50 4,1 mg/l Fish 48 h Leuciscus idus EC50 7,5 mg/l Daphnia 24 h Daphnia magna NOEC 20,1 mg/l Algae 72 h Scenedesmus subspicatus (new name: Desmodesmus subspicatus) EC50 95,5 mg/l Algae 72 h Scenedesmus subspicatus (new name: Desmodesmus subspicatus) faj Eljárás OECD Guideline 201 (Alga, Growth Inhibition Test) OECD Guideline 201 (Alga, Growth Inhibition Test) Perzisztencia és lebonthatóság biológiailag lebontható Eredmény alkalmazás módja Lebonthatóság Eljárás könnyen aerob 71 % EU Method C.4-E (Determination of the "Ready" BiodegradabilityClosed Bottle Test) Bioakkumulációs képesség / A talajban való mobilitás Nem áll rendelkezésre adat A PBT- és a vpvb-értékelés eredményei Nem áll rendelkezésre adat Egyéb káros hatások Nem áll rendelkezésre adat. 13. SZAKASZ: Ártalmatlanítási szempontok Hulladékkezelési módszerek Termék megsemmisítése: A keletkezett hulladék és az anyag maradékának megsemmisítését a helyi hatóságok el írásainak megfelel en kell végezni. Szennyezett csomagolóanyag megsemmisítése: A csomagolóanyagot csak a maradékok eltávolítása után szabad az újrahasznosítani. Hulladék-kód Ragasztók, tömít anyagok hulladékai, amelyek különböznek a t l.

7 Metylan tapétaleoldó oldal 7 / SZAKASZ: Szállításra vonatkozó információk UN szám Az ENSZ szerinti megfelel szállítási megnevezés Szállítási veszélyességi osztály(ok) Csomagolási csoport Környezeti veszélyek A felhasználót érint különleges óvintézkedések A MARPOL 73/78 II. melléklete és az IBC kódex szerinti ömlesztett szállítás Nem alkalmazható 15. SZAKASZ: Szabályozással kapcsolatos információk Az adott anyaggal vagy keverékkel kapcsolatos biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi el írások/jogszabályok VOC összetétel 0,00 % (CH) Termékösszetev k a Mosó- és tisztítószer rendelet szerint. Etoxilált/propoxilált (C12-C14)zsíralkohol-etoxilát Szulfonsav, C13-17-szek-alkán, Víz 1,2-Benzizotiazol-3(2H)-on Kémiai biztonsági értékelés Kémiai biztonsági értékelés nem készült.

8 Metylan tapétaleoldó oldal 8 / SZAKASZ: Egyéb információk A termék címkézésére vonatkozó információ a 2. fejezetben található. A biztonsági adatlapon rövidítéssel megadott mondatok teljes szövege: R22 Lenyelve ártalmas. R38 B rizgató hatású. R41 Súlyos szemkárosodást okozhat. H302 Lenyelve ártalmas. H315 B rirritáló hatású. H318 Súlyos szemkárosodást okoz. További információk: A fenti adatok a jelenlegi ismereteinkre korlátozódnak, a termék tulajdonságait nem biztosítják, és semmiféle jogviszony alapjául nem szolgálnak.

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Special Textil oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 409563 Felülvizsgálat ideje: 19.11.2012 Nyomtatás ideje: 12.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Metylan Üvegszövet- és Textiltapéta ragasztó oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 128186 Felülvizsgálat ideje: 15.11.2012 Nyomtatás ideje: 27.02.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit Padlopon diszperziós alapozó oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 345204 Felülvizsgálat ideje: 27.09.2011 Nyomtatás ideje: 05.10.2012 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Parkett Fugenleim oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 425735 Felülvizsgálat ideje: 12.09.2011 Nyomtatás ideje: 29.11.2012 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ponal Super 3 Wasserfest oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 41550 Felülvizsgálat ideje: 20.09.2012 Nyomtatás ideje: 05.10.2012 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit P 640 nút- és csapragasztó oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 167522 Felülvizsgálat ideje: 23.07.2012 Nyomtatás ideje: 27.02.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit Cereplaszta oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 376442 Felülvizsgálat ideje: 27.11.2012 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Cimsec Gipszalapozó oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 332448 Felülvizsgálat ideje: 08.09.2011 Nyomtatás ideje: 13.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Parketta Plusz oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 283883 Felülvizsgálat ideje: 23.08.2011 Nyomtatás ideje: 25.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CT 74 silicate plaster, 2,5 mm oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 457274 Felülvizsgálat ideje: 15.01.2013 Nyomtatás ideje: 24.01.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CC 83 oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 41988 Felülvizsgálat ideje: 27.11.2012 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit R 777 diszperziós el ken oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 229016 Felülvizsgálat ideje: 23.11.2012 Nyomtatás ideje: 22.01.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CS 11 oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 384791 Felülvizsgálat ideje: 03.05.2012 Nyomtatás ideje: 25.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint CERESIT Betonfrost oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 333057 Felülvizsgálat ideje: 19.07.2011 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit BT 26 oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 186128 Felülvizsgálat ideje: 05.10.2011 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CT 19 Speciális tapadóhíd oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 281879 Felülvizsgálat ideje: 28.02.2013 Nyomtatás ideje: 28.02.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit UK 200 sz nyeg- és PVC-burkolat ragasztó oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 283340 Felülvizsgálat ideje: 11.12.2012 Nyomtatás ideje: 15.02.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit K 188 E speciális, extra min ség ragasztó oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 260741 Felülvizsgálat ideje: 28.11.2012 Nyomtatás ideje: 22.01.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CO 84 oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 205275 Felülvizsgálat ideje: 05.09.2011 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Padlopon tunopren (HU) oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 317668 Felülvizsgálat ideje: 13.07.2011 Nyomtatás ideje: 05.10.2012 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint TECHNOMELT KS 611 korábban DORUS Q 611 natur oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 100591 Felülvizsgálat ideje: 18.05.2011 Nyomtatás ideje: 29.08.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ponal 1K-D4 oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 310316 Felülvizsgálat ideje: 19.09.2011 Nyomtatás ideje: 19.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Metylan TG Power Granulat Plus oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 324248 Felülvizsgálat ideje: 11.10.2011 Nyomtatás ideje: 13.11.2012 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Power Fix Easy Pack oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 365802 Felülvizsgálat ideje: 30.03.2011 Nyomtatás ideje: 20.06.2011 1. Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint TECHNOMELT KS 224/2 korábban Dorus KS 224/2 natur oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 100520 Felülvizsgálat ideje: 15.03.2012 Nyomtatás ideje: 02.09.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Loctite Ultra Repair gyurmaragasztó oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 432692 Felülvizsgálat ideje: 22.09.2011 Nyomtatás ideje: 27.02.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CS 16 minden szín oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 362765 Felülvizsgálat ideje: 28.03.2012 Nyomtatás ideje: 19.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Metylan Üvegszövet- és Textiltapéta ragasztó oldal 1 / 7 BA száma : 128186 Felülvizsgálat ideje: 08.06.2015 Nyomtatás ideje: 13.08.2015 Előző verzió kiadása: 06.05.2015

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Hobby Hot Sticks transparent oldal 1 / 6 BA száma : 408802 Felülvizsgálat ideje: 21.05.2015 Nyomtatás ideje: 22.09.2015 Előző verzió kiadása: 19.11.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit T425 Tackifier oldal 1 / 6 BA száma : 575298 Felülvizsgálat ideje: 30.01.2017 Nyomtatás ideje: 31.01.2017 Előző verzió kiadása: - 1.1. Termékazonosító

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit Universal-Luftentfeuchter oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 73652 Felülvizsgálat ideje: 26.10.2011 Nyomtatás ideje: 01.11.2012 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete.

Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. BONDERITE C-NE 400 known as P3-neutracare 400 oldal 1 / 1 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 302897 Felülvizsgálat ideje: 05.08.2013 Nyomtatás ideje:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex FIX Extreme Total oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 469590 Felülvizsgálat ideje: 26.11.2012 Nyomtatás ideje: 19.04.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CP 44 oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 203243 Felülvizsgálat ideje: 16.09.2011 Nyomtatás ideje: 27.10.2012 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CT 13 Homlokzati impregnálószer oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 41854 Felülvizsgálat ideje: 27.07.2012 Nyomtatás ideje: 27.10.2012 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Total Fix PL 700 építési ragasztó oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 228622 Felülvizsgálat ideje: 03.10.2012 Nyomtatás ideje: 19.02.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint CR166 ELASTYCZNA POW#OKA USZCZELNIAJ#CA oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 204635 Felülvizsgálat ideje: 04.11.2011 Nyomtatás ideje: 30.10.2012 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete.

Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. Ceresit szaniter szilikon CS25 összes szín oldal 1 / 10 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 428454 Felülvizsgálat ideje: 11.10.2013 Nyomtatás ideje: 14.11.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint Ceresit STOP Pára Levendula Illat oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 340437 Felülvizsgálat ideje: 19.05.2010 Nyomtatás ideje: 21.05.2010

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Metylan direct tapétaragasztó oldal 1 / 6 BA száma : 340209 Felülvizsgálat ideje: 29.05.2015 Nyomtatás ideje: 13.08.2015 Előző verzió kiadása: 11.03.2014 1.1.

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint CIMSEC Rapid oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 333085 Felülvizsgálat ideje: 09.05.2011 Nyomtatás ideje: 27.11.2012 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CP 48 Dichtelast XPRESS oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 305055 Felülvizsgálat ideje: 19.06.2012 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint BONDERITE C-MC 12 known as P3-grato 12 oldal 1 / 1 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 185277 Felülvizsgálat ideje: 27.02.2012 Nyomtatás ideje: 14.11.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit UK 400 PVC-burkolat ragasztó oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 283394 Felülvizsgálat ideje: 27.11.2012 Nyomtatás ideje: 15.02.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint VALVE GRINDING COMPOUND oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : SET00023012N Felülvizsgálat ideje: 14.11.2012 Nyomtatás ideje: 05.02.2013 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ponal PUR-Leim oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 59357 Felülvizsgálat ideje: 22.11.2011 Nyomtatás ideje: 31.05.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CS25 Trio Protect Sanitary Silicone - all colours oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 428454 Felülvizsgálat ideje: 30.06.2011 Nyomtatás ideje:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit PP 15 oldal 1 / 11 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 247518 Felülvizsgálat ideje: 26.11.2012 Nyomtatás ideje: 11.12.2012 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit R 790 oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 292459 Felülvizsgálat ideje: 04.12.2012 Nyomtatás ideje: 27.02.2013 1.1. Termékazonosító Thomsit R

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint oldal 1 / 7 BA száma : 76872 Felülvizsgálat ideje: 18.06.2015 Nyomtatás ideje: 23.06.2015 Előző verzió kiadása: 29.09.2014 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit SL 85 System-Ausgleich oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 42278 Felülvizsgálat ideje: 09.08.2012 Nyomtatás ideje: 12.11.2012 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint CIMSEC Ausgleichsmörtel schnell oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 368298 Felülvizsgálat ideje: 20.04.2011 Nyomtatás ideje: 27.11.2012 1. Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit UK 400 sz nyeg- és PVC burkolat ragasztó oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 260739 Felülvizsgálat ideje: 27.11.2012 Nyomtatás ideje: 11.12.2012

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint CERESIT CE 43 GRAND ELIT WHITE oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 452798 Felülvizsgálat ideje: 13.03.2012 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CS27 Sealant black oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 349857 Felülvizsgálat ideje: 02.05.2012 Nyomtatás ideje: 12.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint AQUENCE FU 406/1 korábban Dorus FU 406/1 oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 100493 Felülvizsgálat ideje: 22.09.2011 Nyomtatás ideje: 29.08.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CL 50 oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 218031 Felülvizsgálat ideje: 27.11.2012 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1.1. Termékazonosító Ceresit CL

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CS 28 oldal 1 / 7 BA száma : 365881 Felülvizsgálat ideje: 22.05.2015 Nyomtatás ideje: 24.08.2015 Előző verzió kiadása: 20.03.2014 1.1. Termékazonosító

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint CIMSEC Márvány & Gránit gyorskötés ragasztóhabarcs oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 370598 Felülvizsgálat ideje: 29.03.2012 Nyomtatás ideje: 13.02.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ponal Lackleim lakkragasztó oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 124416 Felülvizsgálat ideje: 21.05.2012 Nyomtatás ideje: 19.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ponal Statik kétkomponens purhab oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 41140 Felülvizsgálat ideje: 30.11.2011 Nyomtatás ideje: 22.05.2013 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Palma Nut és Csapragasztó oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 167558 Felülvizsgálat ideje: 03.10.2012 Nyomtatás ideje: 05.10.2012 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint TEROSTAT VII 8 MM oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: 75655 Felülvizsgálat ideje: 10.01.2011 Nyomtatás ideje: 11.01.2011 Termékazonosító: TEROSTAT VII

Részletesebben

Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete.

Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. BONDERITE C-NE 5088 known as P3-Neutrapon 5088 oldal 1 / 1 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 88022 Felülvizsgálat ideje: 30.08.2013 Nyomtatás ideje:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete.

Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. Biztonsági adatlap a Tanács 1907/2006/EK rendelete. BONDERITE C-AD 0555 known as P3-tensopon 0555 oldal 1 / 1 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 48326 Felülvizsgálat ideje: 14.08.2013 Nyomtatás ideje: 14.11.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ponal Super 3 Vízálló oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 41550 Felülvizsgálat ideje: 20.09.2012 Nyomtatás ideje: 19.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Repair Extreme oldal 1 / 9 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 225573 Felülvizsgálat ideje: 04.11.2010 Nyomtatás ideje: 28.03.2011 1. Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit STOP AERO 360 páragy jt tabletta, levendula oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 447823 Felülvizsgálat ideje: 15.12.2011 Nyomtatás ideje: 05.01.2012

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Repair Extreme oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 225573 Felülvizsgálat ideje: 14.08.2012 Nyomtatás ideje: 18.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Metylan TG Power Granulat Plus oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 324248 Felülvizsgálat ideje: 11.10.2011 Nyomtatás ideje: 22.10.2012 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit Silicone Glue Transparent oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 448228 Felülvizsgálat ideje: 23.12.2011 Nyomtatás ideje: 31.10.2012 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint CERESIT Padlopon Expressz Universal önterül aljzatkiegyenlít oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 333107 Felülvizsgálat ideje: 18.04.2011 Nyomtatás ideje:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 1. Az anyag/készítmény és a társaság azonosítása Termék neve: Dialyser-SYS-SHB A termék sorszáma.: h 23105, h 23115 Az anyag/készítmény alkalmazása: Laboratóriumi reagens In Vitro diagnosztikai célra Társaság:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint VALVE GRINDING COMPOUND oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: 75612 Felülvizsgálat ideje: 09.09.2010 Nyomtatás ideje: 18.01.2011 Termékazonosító: VALVE GRINDING

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit TF 303 T Thomsit-Floor hangszigetel alátét oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 42592 Felülvizsgálat ideje: 29.11.2012 Nyomtatás ideje: 11.12.2012

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint TEROSON SE TAPE 10MMX16M known as TEROTAPE 10MMX16M oldal 1 / 7 BA száma : 136534 Felülvizsgálat ideje: 21.10.2014 Nyomtatás ideje: 28.05.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Tangit KS tisztító oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 41927 Felülvizsgálat ideje: 05.12.2011 Nyomtatás ideje: 11.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint TEROSON VR 500 known as PLASTILUBE TB 75ml oldal 1 / 6 BA száma : 76984 Felülvizsgálat ideje: 19.06.2015 Nyomtatás ideje: 22.06.2015 Előző verzió kiadása: 22.08.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint BONDERITE C-AD 674 known as P3-cronisol 674 oldal 1 / 1 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 47780 Felülvizsgálat ideje: 10.07.2013 Nyomtatás ideje: 14.11.2013 1.

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CC 92 oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 210294 Felülvizsgálat ideje: 16.04.2012 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pritt Correction Thinner oldal 1 / 9 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 248498 Felülvizsgálat ideje: 20.01.2012 Nyomtatás ideje: 14.11.2012 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CD 25 Betonjavító szárazhabarcs 5-30mm oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 472557 Felülvizsgálat ideje: 28.02.2013 Nyomtatás ideje: 28.02.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Metylan Folyéky Tapétaragasztó Kcenrtátum oldal 1 / 9 BA száma : 377916 Felülvizsgálat ideje: 14.03.2014 Nyomtatás ideje: 19.03.2014 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint TEROSON VR 5080 known as Loc&Tson Fx'n'Repr Tape 50m,M/L oldal 1 / 7 BA száma : 200194 Felülvizsgálat ideje: 23.05.2015 Nyomtatás ideje: 22.06.2015 Előző verzió

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CD26 oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 390209 Felülvizsgálat ideje: 05.10.2011 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit TK 199 speciális rögzít oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 283303 Felülvizsgálat ideje: 07.08.2012 Nyomtatás ideje: 27.02.2013 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint CERESIT CE 51 Epoclean Speciális tisztítószer oldal 1 / 11 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 218187 Felülvizsgálat ideje: 30.10.2012 Nyomtatás ideje: 26.02.2013

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit Padlopon Maxi oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 303139 Felülvizsgálat ideje: 16.04.2012 Nyomtatás ideje: 12.11.2012 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CT 13 Homlokzati impregnálószer oldal 1 / 8 BA száma : 41854 Felülvizsgálat ideje: 02.06.2015 Nyomtatás ideje: 15.08.2015 Előző verzió kiadása: 31.03.2015

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Metylan Stukko Hungary oldal 1 / 8 BA száma : 445030 Felülvizsgálat ideje: 27.05.2015 Nyomtatás ideje: 13.08.2015 Előző verzió kiadása: 20.10.2014 1.1. Termékazonosító

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint LOCTITE 55 oldal 1 / 6 BA száma : 168432 Felülvizsgálat ideje: 02.06.2015 Nyomtatás ideje: 14.08.2015 Előző verzió kiadása: 24.07.2014 1.1. Termékazonosító LOCTITE

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pritt Multi-Fix oldal 1 / 7 BA száma : 49132 Felülvizsgálat ideje: 07.10.2016 Nyomtatás ideje: 12.10.2016 Előző verzió kiadása: 28.08.2015 1.1. Termékazonosító

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint MaxSan Disinfectant Universal oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (BA) száma: 418094 418096 V000.0 Felülvizsgálat ideje:2012.01.03 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint TIP folyékony szappan Felülvizsgálat: 2013-02-12 Verzió: 01 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO szerint

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO szerint Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint BA száma: 371274 V001.0 2009.november 11. 1. Anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása: Perwoll

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint LOCTITE 55 known as Loctite 55 oldal 1 / 7 BA száma : 168432 Felülvizsgálat ideje: 23.12.2013 Nyomtatás ideje: 03.06.2014 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ceresit CT 64 oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: 1306913 Felül ideje: 2012.01.10 Nyomtatás ideje: 2012.10.17. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO szerint

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO szerint Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint BA száma: 264133 V001.0 Felülvizsgálva: 2010. 01 27 1. Anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint SDS No: 132097 Kiállítva: 1999. szeptember Átdolgozva: 2001. március 2004. augusztus 2005. július Felülvizsgálva: 2007. július 23. 1. A készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint AQUENCE KL 072/6 known as Dorus MD 072/6 oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 127317 Felülvizsgálat ideje: 18.04.2013 Nyomtatás ideje: 03.06.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben