IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében"

Átírás

1 IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató Szépség és egészség nap, Vadászat, Városnézés Ráckevén, Hajókázás a Dunán április (csütörtök szombat) Ráckeve, Savoyai Kastély 2014

2 A múlt élménye

3 Miért érdemes részt venni? egy értékteremtő családi esemény, melyen átélheti az ÉVSZÁZAD EGYIK LEGSZEBB ESKÜVŐJÉT, úgy, ahogy az megtörtént 160 évvel ezelőtt; a Sisi nevével fémjelzett DÁMALOVAGLÁS, mindenki számára egy különlegességet, és újdonságot kínál, ahol a lovas-élet erős hagyományokkal van jelen, ezzel is jelentősen javítva a magyar lovas hagyományok megőrzését, és történelmünkből való megjelenítésének sokszínűségét, mely egyben központi ország-imázs rendezvény; figyelmet fordítsunk a társadalmi szerepvállalásra, a jótékonyságra; az eseményen való részvétel nemcsak nemes ügy, de kivételesen hatékony marketingeszköz is; lehetőséget kínál személyes kapcsolatépítésre és országos, valamint nemzetközi médiajelenlétre; egyedülálló alkalom arra, hogy legszebb hagyományainkat ápoljuk, mutassuk meg önmagunkat, és figyeljünk egymásra; bemutatásra kerülnek Sisi ESKÜVŐI- És DÁMALOVAGLÓ RUHAKÖLTEMÉNYE; megelevenednek a monarchia korában elkészített ételkülönlegességek.

4 Milyen üzleti lehetőséget tartogat Önnek és cégének? A rendezvény a maga klasszikus értékivel, azok szépségével, erejével teszi emlékezetessé az eseményt, mely horderejénél fogva a könnyed szórakozáson túl, ÜZLETI LEHETŐSÉGET is kínál prominens üzletemberek, valamint partnerei meghívásával tovább erősítheti üzleti ismertségét úgy, hogy cége presztízsét növeli, és a közös élményeken keresztül kapcsolatait elmélyítheti, és ÚJ ÜZLETEK jönnek létre; támogatóként, vagy kiállítóként, egy igazán királyi környezetben, és eseményen tudja népszerűsíteni cége profilját, és kapcsolatokat építhet; a rendkívül érdeklődőnek mutatkozó országos, és nemzetközi média nyilvánosságán keresztül, magas reklámértékkel bíró esemény, mely sok újdonságot tartogat; lendületbe hozhatja menedzsmentjét, top managereit, munkatársait a magyar társasági élet egyik messze legnagyobb szabású rendezvényén való részvételével; lepje meg családtagjait, barátait, munkatársait egy báli meghívóval, mely a legkülönlegesebb ajándék karácsonyra, vagy bármilyen alkalomra, és egy életre szóló élményt ad.

5 Meghívó A Sisi Közhasznú Alapítvány tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját, Barátait, és Üzleti Partnereit a IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Báljára, az ESKÜVŐ jegyében melyet április 24-én (csütörtök) Ráckevén, a Savoyai Kastélyban (2300 Ráckeve, Kossuth L. u. 95.; órától ünnepelünk. Immár 4. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legrangosabb rendezvényére a Sisi Bál keretén belül, mely üzletember találkozó, illetve, Vállalkozói estély is egyben. Ez egy olyan alkalom, - ahol 300 vállalkozóval építhet üzleti kapcsolatot; - magyar, német és osztrák üzlettel találkozhat; - az eseményről több országos médium is tudósít, így ez megjelenési lehetőség az Önök Cégének; - évek óta statisztikai tény, hogy a résztvevők 70%-a a báljainkon üzleti kapcsolatot teremtett; - ismert és elismert üzletemberek emelik az est fényét, akikkel találkozhat személyesen, valamint közös képet is készíthet velük, melyet referenciaként felhasználhat; - a 3 nap folyamán különféle programok várják a szórakozni vágyó vendégeinket: zenés táncos operett egyveleg, este pedig élő zene mellett gyertyafényes vacsora segít a kikapcsolódásban, hiszen fehér asztal mellett könnyebb és jobb üzleteket kötni.

6 Együttműködő Partnereink Magyar Nagykövetség Bécs Ungarisches Tourismusamt geschl. AG Regio Augsburg Tourismus GmbH reisen einfach online planen und buchen b u s r e i s e n. c c D'Elia Szalon Magyar Dámalovas Egyesület vitéz Mikecz Kálmán Honvéd és Huszár Hagyományőrző Egyesület VOSZ-KMRSZ Business Woman Club Ráckevei Rendőrkapitányság Dömsödi Polgármesteri Hivatal Dömsödi Alfonz Lovasklub Savoyai Kastély, Ráckeve Tourinform Iroda, Ráckeve Média MTV DUNA TV TV2 RTL KLUB DUNAVIDÉK TV KÖR TV LÁNCHÍD RÁDIÓ RÁDIÓ17 LAKIHEGY RÁDIÓ HIDEGKÚTI KILÁTÓ MOOD MAGAZIN DÖMSÖDI HÍRNÖK NIMRÓD LOVASOK.HU

7 A rendezvény-sorozat fő helyszíne Ráckeve, Savoyai Kastély Az idei évben, Ráckevén, a fővárostól mintegy 45 km-re, közvetlenül a Kis-Duna partján fekvő, a közel 300 éves barokk stílusú épület-együttes, a Savoyai Kastély ad otthont az esküvői pompának.

8 A NAGY NAP április 24. (csütörtök) Történelmünk, és az Ernst Marischka rendezte Sissi filmtrilógia alapján az esküvői menet impozáns hajóval indul, melyen Sisi gyönyörű ruhában, és ékszer-költeményben a vendégeivel hajókáznak Ráckevére, a Savoyai kastélyhoz. A hajóúton halk zene szól, valamint musical-, és operett egyveleg, és tánc-bemutató szórakoztatja a nagyérdeműt, és inasok szolgálnak fel finom falatokat, és hűsítő italokat. Ekkor az összes felekezetű templom harangja Ráckevén megkondulnak. Közben, a Savoyai kastély udvarán szimfonikus zenekar hangolja az esküvői hangulatra az egybegyűlteket. Sisi, és a vendégsereg kb. 16 órára hajóznak le a Dunán a ráckevei Savoyai kastély elé, ahol Ferenc József, és vendégei várják a császárikirályi tribünön, közvetlenül a Duna-partján. Innen, a felsorakozott hintókkal az ifjú pár tesz egy tiszteletkört az ünneplőkkel, és huszárokkal, majd kb. fél 19 óra fele érkeznek vissza a kastélyhoz. Az ifjú vőlegény bekíséri a menyasszonyt a kastélyba, ahol ünnepélyesen átadja menyasszonyának nászajándékát, egy gyémántkoronát, és hozzá gyémántokkal díszített övet. Ezzel kezdetét veszi az esküvői ceremónia. Az ünnepélyes megnyitó, és az ifjú pár nyitó keringője után, az ünnepi esküvői vacsorát tálalják fel. A zenés, táncos műsor után, Sisi korhű esküvői ruhakölteményeiben gyönyörködhetünk, mely visszarepít bennünket a Monarchia korába, mely segítségével átélhetjük Sisi személyének társaságát, annak élményét, hogy vele együtt bálozhatunk ezen a nagy napon.

9 A NAGY NAP képekben

10 Sisivel Dámanyeregben április 26. (szombat) A Magyarok Királynéja nevéhez fűződő nap, a magyar lovas társadalom számára egy új időszámítás kezdete. E rendezvény segít bemutatni és visszahozni történelmünk monarchia-korabeli lovas életének különlegességeit és újdonságait. A rendezvényt méltóképpen huszár felvonulás nyitja meg, melyet hintók és csikósok kísérnek a rendezvény helyszínére. Az ünnepélyes megnyitó után, a Magyar Dámalovas Szövetség kosztümös bemutatóját csodálhatjuk meg, amely visszarepít bennünket a XIX. század idejébe. Képzeletben átélhetjük Sisi társaságát, annak élményét, hogy vele együtt lovagolhatunk ki a természetbe. Magyar Dámalovas Egyesület A BEMUTATÓ A külföldön már közkedvelt zenés karusszel-bemutatót, igény szerint 2-12 korhű ruhába öltözött hölgy adja elő. A speciális idomítási munka eredményeként cirkuszi trükkökkel varázsolják a barokk hangulatot show jellegűvé. A résztvevők először az ügyességi, majd a díjugratásban mérhetik össze tudásukat. Mindkét számban az első három helyezett hölgy kap, elért eredményei alapján díjazást. A többi versenyző is emléklappal térhet haza, megőrizvén annak emlékét, hogy ezen a - dámalovaglás hagyományát elindító - napon résztvevők voltak. A teljes napon át kocsi verseny, póni-, és lovaglási lehetőség, musical-, és operett egyveleg, tánc-bemutató, kézműves foglalkozások, kirakodóvásár szórakoztatja az odalátogató vendégeket.

11 Program április 24. (csütörtök) ESKÜVŐI HAJÓ-MENET a Budai Vártól, a ráckevei Savoyai Kastélyig a Kis-Dunán IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, az ESKÜVŐ jegyében április 25. (péntek) Fakultatív nap - Szépség és Egészség nap a Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior-ban Fedett élményfürdő korlátlan használata: 4 sávos úszómedence, termál élménymedence, termálvizes ülőmedence Vitál Zóna korlátlan használata: aromaterápiás gőzfürdő, római hang- és fényterápiás tepidárium, gyógynövényes-, és illóolajos szauna Vitál Terasz korlátlan használata: Kneipp taposó medence, mediterrán pihenő és napozó terasz, kültéri termál ülőmedence - Népművelő program, Városnézés Ráckevén, Hajókázás a Dunán - Vadászati lehetőség kellő létszámnál Vándorének c. Neoton-musical 2 részben a Ju és Zsu Társulat előadásában Rendező: Csikósné Ócsai Juli, a Társulat igazgatója Helyszín: Dömsöd, Petőfi Sándor Oktatási és Művelődési Központ (2344 Dömsöd, Béke tér 2.) április 26. (szombat) Sisivel Dámanyeregben - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató huszár hintó csikós felvonulás közben: reggeli a VIP vendégeinknek ünnepélyes megnyitó Magyar Dámalovas Egyesület bemutatója pályarendezés ügyességi verseny-bemutató Jó ebédhez szól a nóta! - operett egyveleg Ócsai Juli, Csikós Zsuzsi, és Nagy Sebasztian előadásában közben: ebéd a VIP vendégeinknek díjugrató verseny-bemutató ünnepélyes díjátadó fotózás Egész nap kocsi verseny, tánc-bemutató, póni-lovaglás, kézműves foglalkozások, kirakodóvásár

12 Belépőjegy árak Díszterem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) VIP terem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora ÜZLETI TÁRSASÁGBAN, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Sétáló jegy Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Alagsori terem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Hajó Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Dunán, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Áraink az áfát tartalmazzák! Díszterem Hajó VIP terem Alagsori terem Hajóút Sisivel a ráckevei Savoyai kastélyig A hajóút ára Ft.-/fő Az út alatt operett, és musical előadás szórakoztatja a nagyérdeműt. További információ, és jegyrendelés a megadott elérhetőségeken és a weboldalon Sisi Közhasznú Alapítvány sisialapitvany@gmail.com és/vagy zita.rakszegi@gmail.com

13 Opciók 1 éjszaka Ráckevén Érkezés: Távozás: április 24. (csütörtök) április 25. (péntek) Exkluzív ajánlattal készültünk arra az esetre, ha Ön a Sisi Bál után nem szándékozik hazamenni, hanem egy éjszakát Ráckevén szeretne tölteni. Ezt a csomagot azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik egy éjszakát Ráckevén szándékoznak töltenek, és részesei szeretnének lenni A múlt élményé -nek! Elfoglalt, de a romantikát, és a kikapcsolódást kedvelő üzletembereknek a következő ÜZLETI CSOMAGokat kínáljuk VIP CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Kék Duna Wellnesshotel/ parkolás, IFA; - ruhakölcsönzés díjának 20%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - hintózás Ráckevén; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, VIP vacsora ÜZLETEMBEREK TÁRSASÁGÁBAN, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Dísztermi CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Kék Duna Wellnesshotel/ parkolás, IFA - hintózás Ráckevén; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő.

14 Alagsori CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Kék Duna Wellnesshotel/ parkolás, IFA - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Hajó CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Kék Duna Wellnesshotel/ parkolás, IFA - báli vacsora, mely magába foglalja: magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Dunán, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Fogyasztás a mini-bárból és telefonhasználat külön díjazás mellett. Igény szerint a tartózkodás meghosszabbítható Szeretnénk kedveskedni Sisi rajongó-, és külföldről érkező vendégeinknek. Nekik, a következő SISI CSOMAGokat kínáljuk a különböző termekben SISI VIP CSOMAG ára Ft.- - ruhakölcsönzés díjának 100%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, VIP vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő.

15 SISI Dísztermi CSOMAG ára Ft.- - ruhakölcsönzés díjának 50%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben a Sisi asztal közelségében, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. SISI Alagsori CSOMAG ára Ft.- - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. SISI Hajó CSOMAG ára Ft.- - Hajóút Sisivel a ráckevei Savoyai kastélyig; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Dunán, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. SISI Sétáló ára Ft.- - hintózás Ráckevén; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Lemondási feltételek Foglalása kötelezettséget jelent. Mivel lemondás esetén jelentős költségekkel kell számolnunk, kénytelenek vagyunk sztornó díjat felszámítani az alábbiak szerint: február 24. előtti lemondás esetén nem számítunk fel sztornódíjat február 25. és március 12. között a sztornó díj a foglalás árának 25%-a március 13. és március 28. között történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás árának 50%-a március 29. után történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás teljes összege.

16 Jegyrendelés és fizetési feltételek Jelentkezési feltételek: Az útján küldött jelentkezés ajánlatunk elfogadásának, azaz megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk. Átutalásos fizetésnél a banki beérkezés napjára, készpénzfizetéskor a jegyátvétel napjára állítjuk ki a számlát. A számlát a jegyátvételkor adjuk át. A részvételi díj befizetésének hiányában a megrendelést nem tudjuk teljesíteni! JEGYRENDELÉS ben pontos névvel és elérhetőséggel: sisialapitvany@gmail.com, vagy zita.rakszegi@gmail.com a tárgy rovatba Sisi Bál / név megjelölést kérünk Személyesen ALMÁRIUM Gasztro Art Cím: 1085 Budapest, Horánszky u kapcsolattartó: Ruszkay Adrienn üzletvezető mobil: ruszkay.adrienn@almariumbisztro.hu Utalás K&H Bank Zrt IBAN: HU JEGYÁTVÉTEL A belépőjegyeket csak a készpénzzel történő kifizetés, vagy az Alapítványunkhoz megérkezett átutalás után lehet átvenni az ALMÁRIUM Gasztro Art-ban Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 5. Jegyrendeléskor, asztal és szék foglalási sorrendben töltjük fel a termeket. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 72 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy a fenti jegyvásárlási lehetőségen szíveskedjenek megvásárolni a jegyeket.

17 LEMONDÁSI FELTÉTELEK Foglalása kötelezettséget jelent. Mivel lemondás esetén jelentős költségekkel kell számolnunk, kénytelenek vagyunk sztornó díjat felszámítani az alábbiak szerint: február 24. előtti lemondás esetén nem számítunk fel sztornódíjat február 25. és március 12. között a sztornó díj a foglalás árának 25%-a március 13. és március 28. között történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás árának 50%-a március 29. után történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás teljes összege. FONTOS! Átutalásos fizetés esetén csak a legkésőbb április 17-én elindított átutalásokat tudjuk fogadni április 17-től, csak ELŐZETES TELEFONOS EGYEZTETÉS után - mobil: , van lehetőség jegyrendelésre! A rendezvény előtt 48 órán belül foglalni a foglaltság függvényében lehet telefonon. A IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál szervezője (információ, jegyrendelés, jegyátvétel) Sisi Közhasznú Alapítvány Postacím: 2344 Dömsöd, Dabi krt. 30/a. Mobil: Tel: sisialapitvany@gmail.com Bankszámlaszám K&H Bank Zrt IBAN: HU

18 Kiállítói helyek, és árak KIÁLLÍTÓI AJÁNLAT Kiállítói helyszín: Savoyai Kastély hallja, és udvara Megjelenés módja: Megjelenés értéke: A megjelenési díj magában foglalja: 1,20 x 0,90, vagy 1,0 1.0 méteres asztal; vagy egyéb közösen kidolgozott megjelenési lehetőség; Ft.-; külső helyszín: KÉRJE AJÁNLATUNKAT! - 1 fő, aki a megjelenő céget képviseli; - étel-, italfogyasztás; - asztal - stand; - szórólap, molinó, egyéb megbeszélt reklámeszköz kihelyezése; - a bál honlapján való a cég logójával való megjelenés. Foglalja le standját MOST AJÁNDÉKAINKÉRT! február 24-ig való befizetés GRÁTISZ felajánlunk az Önök cégéből még egy fő részvételét március 24-ig való befizetés GRÁTISZ felajánlunk autó tesztvezetést Kiállítói stand berendezésének időpontja: április 23. egész nap, vagy 24. reggel 8 órától 12 óráig

19 Sisi Bál KATALÓGUS 2014 A Sisi Bál Magyarország egyik legrangosabb kulturális és társadalmi eseménye, mely a gazdasági-, és üzleti-, valamint kulturális-, és művészemberek találkozóhelye. A Sisi Bál Klub Katalógus egy A/5-ös méretű, kétezres példányszámú exkluzív kiadvány, amely a jegyvásárló közönség minden tagjának egy értékes ajándékcsomag részeként kerül átadásra távozáskor. Mivel az rendezvény közönsége az ország, és a külföldi gazdasági, kulturális és társadalmi elitjéből áll, a lehetőség egyedülálló, különleges ajánlat. Az Ön cége a következő feltételekkel vehet benne részt: Hirdetési tarifák a Magazin oldalai A/5-ös méretben értendőek (A/5 = 1/1) Borító I Ft.- Borító II Ft.- 1/1 oldal Ft.- ½ fekvő és álló oldal Ft.- ¼ oldal Ft.- PR cikk 1/1 oldal Ft.- ½ álló oldal 1/4 oldal Nyomdakész anyaggal nem rendelkező ügyfelek hirdetésének elkészítését az alábbi árakon vállaljuk: 1 oldal A/5 hirdetés Ft.- 1 dupla oldalas hirdetés Ft.- Borító I.és II. 1/1 ½ fekvő oldal Áraink az áfát tartalmazzák! Terjedelme: - a reklámoldalak számának függvényében Hirdetési anyagleadás: - határidő: március 31. (hétfő) éjfél, - elektronikus formában (tiff, jpeg, pdf formátumban; képek 300 dpi felbontásban) Minden további információval, és ÜZLETI LEHETŐSÉGEKkel örömmel ÁLLUNK RENDELKEZÉSÜKRE!

20 Hol tud megszállni a rendezvény napjaiban? Partner Szálláshelyeink vagyis KEDVEZMÉNYES szálláslehetőség a vendégeink részére Savoyai Kastélyszálló, Ráckeve Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Ráckeve Kék Duna Wellness Hotel****, Ráckeve HUNGUEST HOTELS, Budapest Hotel SISSI, Budapest Foglalja le szálláshelyét MOST Kérem, hívja a es, vagy a es telefonszámokat, és/vagy írjon a sisialapitvany@gmail.com címre, és foglalja le KEDVEZMÉNYES szálláshelyét! Minden lefoglalt szobát, kérem bejelenteni szíveskedjenek, mert az ügyintézés a Hotelek felé a Sisi Közhasznú Alapítványon keresztül történik, és a kedvezmény csak az Alapítványon keresztül szervezett vendégekre vonatkozik. A vendégeink számára az utaztatás, és személyszállítás szervezett buszokkal történik! Ha Ön több személlyel, de más hotelből érkezne a rendezvényre, kérem hívjon, és SEGÍTÜNK! Információ: Rakszegi Zita , zita.rakszegi@gmail.com

21 A Sisi Közhasznú Alapítvány rendezvényein Cégével mindig jelen tud lenni Önnek csak ki kell választania a támogatni kívánt eseményt, és mi SEGÍTÜNK, hogy Cége a legjobb feltételek között mutathassa meg magát! 2014 január március 30. március-április április 10. április 24. április 26. május 4. június-augusztus október november 16. november 30.-december április 24. Esküvő Kiállítás és Vásár a Kongresszusi Központban Sport-, és Fitness nap indítása, majd minden hónap utolsó vasárnapján etikett, és illem órák az első bálozók, és az érdeklődők részére Budapest Sajtótájékoztató divatbemutató a dámalovagló ruhaköltemények pályamunkáiból IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, az ESKÜVŐ jegyében Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató Anyák napi koncert Sisi-kupa: horgász-, golf-, tenisz-verseny Sisi-bora pályázat eredmény értékelése szakmai zsűrivel, és kihirdetése Erzsébet napja alkalmából Szavalóverseny jótékonysági karácsonyi kirakodó, és vásár; meleg étel-, és csomagosztás V. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál

22 Társadalmi szerepvállalásaink december 15. Adományozás országszerte a MUSIC FM közreműködésével május 15. Nagymarosi FC támogatása a 2011-es Sisi Bálon befolyt jótékonysági adományokból június 3. Dömsödi Gyermeknapon Jótékonysági Cipővásár adomány: a cipők eladásából származó bevétel teljes összegét a dömsödi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kapta meg április 9. Húsvéti Jótékonysági cipővásár Kiskunlacházán adomány: a cipők eladásából származó bevétel teljes összegét a kiskunlacházi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kapta meg Eddig KIOSZTOTT ADOMÁNY értéke, közel 2 Millió Forint

23 Ajánlások Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg Horváth István bécsi magyar nagykövet Dr.Bárándy György ügyvéd Medveczky Ilona Györgyi Anna színésznő IDEAFONTANA Kft Monarchia Zeneművészeti Egyesület Györe György BGF főiskolai szakoktató

24 Támogatóink, Jótékonysági felajánlások D Elia Szalon Schönbrunni kastély Sisi Múzeum Andrássy Kúria Hotel**** Hotel Fagus **** Sopron Magyar Turizmus Zrt. Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. Díszruha Szalon Léber Barbara Couture Party Szabóság & Öltönyszalon Srassz Csipke Bt. Sűrű-Fillér Kft Pereg Pékség Bacardi-Martini Hungary Kft. VIVIEN Ásványvíz és Üdítőital Zrt. Cady-Trade 95 Kft. Saeco kávégépek Foto Reklámstúdió és Szolgáltató Kft. Hotelinfo Kft. ZVK Kft. Cosinus Gamma Kft. HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. BMW Budapest Motors Kft. FordOk.hu IceArt Bt. Násztor Papírmanufaktúra Bíró Ica Megújulás Klub Go! Utazás BorHírlap IdeaFontana Reklám- és Médiaügynökség Kft. EnviroClean Hungary Kft. - Fordítóiroda La Fiesta Party Service Kft. Rakszegi Virágszalon ZWACK St. Hubertus Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. Porsche Inter Auto Hungaria Porsche M5 Ráckevei Rendőrkapitányság Aranykalász Vadásztársaság, Ráckeve Savoyai Kastély Hotel*** Ráckevei Savoyai Kulturális Egyesület NIMRÓD Vadászújság Diana Vadászhölgy Klub Galambos Pincészet, Abaújszántó Frittmann Borászat, Soltvadkert Mályinkai Pálinka 2011 D Elia Szalon ACER Kft. - König meggy Becsei Vendéglő Kapitány Cukrászat, Kiskunlacháza Bringóhintó Kkt. Sétahajókázó, Ráckeve "LEVENDULA" Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Ju és Zsu Társulat Rakszegi Virágszalon KörTV Ráckevei Újság D Elia Szalon KÉSZ Holding Zrt. ZWACK St. Hubertus KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. MÁS-KONTÓ Adó és Pénzügyi Tanácsadó, Könyvelő Kft. s.i.c-consulting Unternehmensberatung GmbH Aranysziget Ékszerkészítő és Javító Kft. Ju és Zsu Társulat Royal Diamonds Ékszerház Rakszegi Virágszalon Trezor-Liktor Co.Ltd. Víg Attila, festőművész Medmarket-Patika Kft. Cca Adó és pénzügyi Tanácsadó Sissi Hotel***, Budapest Menedzser Elizabeth**** Hotel, Gyula Bunt Szőrme Szalon Hidegkúti Kilátó Pannonvoyage Kft. HairFun Szépészeti Kft. Kapitány Cukrászat, Kiskunlacháza BOCK Pincészet István Borház Kft. Juhász Testvérek Pincészete Nobilis Pálinka

25 Média-partnerek MTV DUNA TV TV2 RTL KLUB ECHO TV Ráckevei Kör TV Duna-Vidék TV Juventus Rádió Rádió17 Rádió24 Katolikus Rádió Diplomata Magazin Superior***** Magazin Hidegkúti Kilátó NIMRÓD Vadászújság Chef&Pincér Bor Hírlap Pálinkamustra Go! Utazás LOVASOK.HU VOSZ-KMRSZ Eseménymenedzser.hu - O G H - Open Gates Hungary Kft. Hotelinfo.hu Kulturinfo.hu Index.hu Stop.hu Velvet.hu Kultissimo.hu Muosz.hu Magyar Turizmus Zrt. HOT! Magazin Best Magazin Blikk Bors Dömsödi Hírnök A Mi Újságunk Ráckevei Újság T.A.I. Fachzeitungsverlag TOURISMUSWIRTSCHAFT AUSTRIA & INTERNATIONAL Magyar Turizmus Zrt., Bécs

26 Új élményekre, és üzletekre vágyó vendégeinknek a következőket AJÁNLJUK Elsőként élje át az ÉVSZÁZAD EGYIK LEGSZEBB ESKÜVŐJÉT, úgy, ahogy az megtörtént 160 évvel ezelőtt, valamint a DÁMALOVAGLÁS szépségét, és legyen ott, ennek a hagyománynak az elindulásánál! Támogatóként használja ki Sisi És Ferenc József, 160. Házassági Évfordulójának NAGY NAPJÁT, és ezáltal a széles körű média-megjelenést, valamint hogy ezzel a magas reklámértékkel bíró eseménnyel kötik össze cége nevét! Kiállítóként legyen ott, és foglalja le standját MOST AJÁNDÉKAINKÉRT! Hívjon vagy írjon, és örömmel segítünk az Ön cége számára kiválasztani és lefoglalni a legoptimálisabb helyet! Ajándékozza meg Szeretteit és Barátait, hogy egy igazán életre szóló élményt szerezzen nekik! Jutalmazza meg Munkatársait, valamint lepje meg Partnereit a IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál Meghívójával! február 24-ig való befizetés esetén, és a vendégek számától függően a következő AJÁNDÉKAINK közül választhat: golfozási lehetőség, kényeztető nap, Mága Zoltán Újévi Koncert március 24-ig való befizetés esetén, és a vendégek számától függően a következő AJÁNDÉKAINK közül választhat: luxus autó tesztvezetés, Elisabeth musical Janza Kata főszereplésével, Csomor Csilla estéjre jegy Foglalja le MOST meghívóját, és vegye meg időben, hogy részese lehessen A múlt élményé -nek! Az esetleges változtatás jogát a Szervező Bizottság fenntartja!

27 Támogatóként egy igazán királyi környezetben, és eseményen tudja népszerűsíteni cége profilját, és kapcsolatokat építhet február 24-ig való befizetés esetén NÉVADÓ szponzor PLATINA szponzor ARANY szponzor a támogató által kiválasztott eredeti rekonstrukció alapján készült SISI ruha ékszerutalvány március 24-ig való befizetés esetén NÉVADÓ szponzor PLATINA szponzor ARANY szponzor luxus külföldi utazás SISI egyik legkedveltebb helyére buszos kirándulás Bécsbe, vagy Pozsonyba, a SISI emlékhelyekre luxus vacsora a Michelin-csillagos Onyx étteremben a Zsirai Pincészetben 6 fő részére szóló borkóstoló, Mád A támogatói lista a mellékelt dokumentum tartalmazza! Kontakt Rakszegi Zita kuratóriumi elnök Sisi Közhasznú Alapítvány zita.rakszegi@gmail.com Idegen nyelven való felvilágosítás Sawatzke-Tukarcs Zsuzsanna tukarcs.zs@gmail.com Bankszámlaszám: IBAN: HU

IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében

IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében 2014. április 24. (csütörtök) Ráckeve, Savoyai Kastély 2014 A múlt élménye Miért érdemes részt venni? egy értékteremtő családi esemény, melyen

Részletesebben

Erzsébet királyné 175. születésnapjának tiszteletére megrendezésére kerülő esemény

Erzsébet királyné 175. születésnapjának tiszteletére megrendezésére kerülő esemény Erzsébet királyné 175. születésnapjának tiszteletére megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató Sisi 175. születésnapi Estélye a Savoyai Kastélyban, ahol

Részletesebben

tiszteletére m egrendezésére kerülő esem ény Sisivel D ám anyeregben" - D íj

tiszteletére m egrendezésére kerülő esem ény Sisivel D ám anyeregben - D íj E rzsébet királyné 175. születésnapjának tiszteletére m egrendezésére kerülő esem ény Sisivel D ám anyeregben" - D íj D íj-, és ügyességi verseny-bem utató Sisi 175. születésnapi E stélye a Savoyai K astélyban

Részletesebben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Tisztelt leendő Partnerünk! A 2012-es évben Sisi 175. születésnapjának megemlékezése mellett,

Részletesebben

nak Dámanyeregben" Sisivel Sisi 175. szület OLIMPIKONJAINKNAK Sisi BÜSZKESB bemutató a Savoyai Kastélyban,, ahol a Savoyai Kast

nak Dámanyeregben Sisivel Sisi 175. szület OLIMPIKONJAINKNAK Sisi BÜSZKESB bemutató a Savoyai Kastélyban,, ahol a Savoyai Kast Erzsébet királyn lyné 175. szület letésnapjának nak tiszteletére megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi gi verseny-bemutat bemutató Sisi 175. szület letésnapi Estélye

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Erzsébet Királyné megkoronázásának évfordulója tiszteletére június. 7. napján 10 órai kezdettel SISI KEDVENC BORA.

Erzsébet Királyné megkoronázásának évfordulója tiszteletére június. 7. napján 10 órai kezdettel SISI KEDVENC BORA. Sisi Alapítvány Székhely: 2344 Dömsöd, Dabi krt. 30/a. Telefon:+36 24 434 412 Mobil:+36 70 332 8852 Bankszámlaszám: 51700272-10013711 IBAN: HU19 5170 0272 1001 3711 0000 0000 www.sisibal.hu Felhívás A

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára és GCP Tanfolyam Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára Tisztelt Cégvezető! 2019. április 24-26. között Balatonfüreden kerül megrendezésre a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők

Részletesebben

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 01.03. 06.25. 06.26. 08.29. 08.30. 12.29. Deluxe 19.000.- 27.500.- 21.000.- Echo 24.000.- 32.500.- 26.000.- Echo Premium felár: (Echo lakosztály

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK HÚSVÉT Messze földön jártam, szép harmatos reggel Aranytündér kútvizéből vizet merítettem. Aranytündér kútvizével öntözgetni járok, olyan szagos, mint a rózsa, gyertek ti is, lányok! ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2019. március 20-22., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a beruházások

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Továbbképző Konferenciája Helyszín: Ramada Resort Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16. Időpont: 2016. január 16 17. (Szombat Vasárnap) KIÁLLÍTÓI

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy www.ceuco.com 1/5 HUNGARIKUMOK az európai gasztronómiai és borkultúrában PROGRAMOK nap időpont napirend Utazás a szállodákból Villányba. Pincelátogatás a borvidék Aurum díjas borászainak pincészeteiben,

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA NEMZETKÖZI KONFERENCIA 2014. szeptember 4-6. Keszthely Szervező: Bírók a Mediációért Egyesület, a GEMME Magyarországi Szekciója Fővédnök: ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL Együttműködő partnerek:

Részletesebben

rendezvények rendezvények Médiaajánlat

rendezvények rendezvények Médiaajánlat Médiaajánlat Bemutatkozás A magyar bor iránt elkötelezett szervezetként fontosnak tartjuk ráirányítani a figyelmet azokra a borfajtákra, amelyek mind belföldön, mind külföldön méltán képviselhetik hazánkat.

Részletesebben

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS 2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS PIROSKA HOTEL*** BÜK Érvényes: 2012.06. 01 30.között, a hét bármely napján! Ár: 8.126 Ft / fő / éj 2 éjszaka foglalással Ár: 7.460 Ft / fő / éj 3 éjszaka foglalással Szállás kétágyas

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2017. március 22-24., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a katasztrófák

Részletesebben

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29.

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29. Kedves Tarokk Barátok! Örömmel tudatom Veletek, hogy idén immáron 8. alkalommal rendezzük meg Szilvásváradon a hagyományos Gibás Imre tarokkkupát, illetve természetesen csatlakozunk az Országos tarokkverseny

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az idei évben,..-án kerül megrendezésre a I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az Ótapolca mentén, Pápa és Győr között, egyesületünk első, hagyományteremtő alkalommal, rendezi meg a Kulturális és Lovas Napokat,

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Tartalomjegyzék: Technikai adatok 2 A program eredményessége, szakmai hatásai 3 Részletes Program 4-6 Fotóalbum 7-16 Sajtómegjelenések 17-22 Kreatív anyagok 23-24

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27.

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ Siófok, 2011. március 25-27. http://www.diamond-congress.hu/sejt2011 A Magyar Genetikusok Egyesülete és a Magyar Biológiai Társaság Sejt- és Fejlődésbiológiai

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, 2018. január 24-27. www.mptpszichiatria.hu/mpt2018 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft.

Részletesebben

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről!

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! M6 Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai

Részletesebben

TUDOMÁNYOS ÜLÉS ÜLÉS MEGHÍVÓ A DIABETOLÓGIA ÉS HATÁRTERÜLETEINEK AKTUÁLIS KÉRDÉSEI A DIABETOLÓGIA ÉS HATÁRTERÜLETEINEK AKTUÁLIS KÉRDÉSEI

TUDOMÁNYOS ÜLÉS ÜLÉS MEGHÍVÓ A DIABETOLÓGIA ÉS HATÁRTERÜLETEINEK AKTUÁLIS KÉRDÉSEI A DIABETOLÓGIA ÉS HATÁRTERÜLETEINEK AKTUÁLIS KÉRDÉSEI A DIABETOLÓGIA A DIABETOLÓGIA ÉS HATÁRTERÜLETEINEK ÉS HATÁRTERÜLETEINEK AKTUÁLIS KÉRDÉSEI AKTUÁLIS KÉRDÉSEI TUDOMÁNYOS ÜLÉS ÜLÉS BAJA 2011. JÚNIUS 3 5. BAJA 2011. június 3 5. MEGHÍVÓ A DIABETOLÓGIA ÉS

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA 1. Konferencia házigazdája (főszponzor) 1.300.000 Ft + Áfa értékesített mennyiség: 1 db - ELKELT kizárólag a főszponzor kreatívjai helyezhetők ki a konferencia

Részletesebben

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON.

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 1.Oldal VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 2.Oldal A rendezvény bemutatása. Az aktuális BMW modellek megismerése és vezetése 24 óra alatt, BMW certifikált instruktorok és a BMW márka képviselői segítségével A

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://balaton.mett.hu Húsz évvel az első Balaton Konferencia megrendezése után a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly

Részletesebben

FELHÍVÁS III. LINYI VÁSÁR RÉSZVÉTEL AZ ÜZLETEMBER DELEGÁCIÓBAN

FELHÍVÁS III. LINYI VÁSÁR RÉSZVÉTEL AZ ÜZLETEMBER DELEGÁCIÓBAN JELENTKEZÉSI LAP - business CHINA LINYI MARKET TRADE FAIR 2012. SZEPTEMBER 6-9., LINYI, KÍNA Cég neve: Címe: Ügyvezető ig. Kapcsolattartó: Telefon(ok): E-mail cím: Alkalmazottak száma (2010; 2011): Fax:

Részletesebben

2009. december 3 4. M E G H Í V Ó. A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula. A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest

2009. december 3 4. M E G H Í V Ó. A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula. A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest 2009. december 3 4. M E G H Í V Ó A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest M a g y a r É p ü l e t g é p é s z e k A kiállítás A hagyományos, szakmai körökben

Részletesebben

UPDATE 2013 Szervező Intézmény. Kedves Kolléganők és Kollégák! Tudományos Szervezők. Előzetes program

UPDATE 2013 Szervező Intézmény. Kedves Kolléganők és Kollégák! Tudományos Szervezők. Előzetes program Értesítő Kedves Kolléganők és Kollégák! UPDATE 2013 Szervező Intézmény A Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája az idei évtől új, kétnapos szakmai továbbképző tanfolyamot rendez,

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Elnök/President: Dr. Molnár Dénes. Főtitkár/Secretary General: Dr. Gárdos László M E G H Í V Ó

Elnök/President: Dr. Molnár Dénes. Főtitkár/Secretary General: Dr. Gárdos László M E G H Í V Ó Kedves Kollégák! Elnök/President: Dr. Molnár Dénes Főtitkár/Secretary General: Dr. Gárdos László M E G H Í V Ó MAGYAR GYERMEKORVOSOK TÁRSASÁGA 2012. ÉVI NAGYGYŰLÉSÉRE 2012. szeptember 06-08. Tapolca, Hotel

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

Brandépítés, személyes márka

Brandépítés, személyes márka Brandépítés, személyes márka Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2018. Május 25-26. Balatonkenese, Telekom Hotel Mi a márka fogalma és milyen elemei vannak? Hogyan és milyen módon tudjuk pozícionálni

Részletesebben

KARDIABETOLÓGIA 2015. Tudományos ülés. emlékére MEGHÍVÓ. BAJA 2015. június 19 20.

KARDIABETOLÓGIA 2015. Tudományos ülés. emlékére MEGHÍVÓ. BAJA 2015. június 19 20. KARDIABETOLÓGIA 2015 Tudományos ülés Prof. Dr. de Chatel Rudolf emlékére MEGHÍVÓ BAJA 2015. június 19 20. Kardiabetológia 2015 Kedves Kollégák! Baja városa és gyógyítói régóta elkötelezettek a modern orvostudomány,

Részletesebben

Siófok, június 1-2.

Siófok, június 1-2. Szponzori kiajánló Siófok, 2019. június 1-2. Balatoni Hajózási Zrt. 1.250.000 komputas 750.000 személyhajó utas 2.000 vitorláshely bérlő 22 személyhajó kikötő 11 vitorláskikötő A Balatoni Hajózási Zrt.

Részletesebben

Jelentkezés Regisztrációs adatok:

Jelentkezés Regisztrációs adatok: Jelentkezés Regisztrációs adatok: * Név: * Beosztás, foglalkozás: * Település: * Hivatal, cég neve: * Levelezési cím: Építészek esetében kamarai névjegyzék szám: Területi Építész Kamara, amelyhez tartozik:

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME. VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd.

Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME. VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd. Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd Értesítő Tisztelt Kollégák, AITSZME Tagok, Kedves Vendégek! Az Aneszteziológus

Részletesebben

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Nyílt torna női, férfi és vegyes párosok részére Amatőr versenyzők és szállóvendégek is jelentkezhetnek 2010. július 31.-augusztus 1. (szombat-vasárnap) Versenykiírás

Részletesebben

Fiatal Diabetológusok Fóruma Budapest, 2013. november 14-16. MEGHÍVÓ

Fiatal Diabetológusok Fóruma Budapest, 2013. november 14-16. MEGHÍVÓ 2013 Fiatal Diabetológusok Fóruma Budapest, 2013. november 14-16. MEGHÍVÓ Fiatal Diabetológusok Fóruma Kedves Fiatal Kollégánk! Szeretettel várunk 2013. november 14-16-án a Budapesten megrendezésre kerülő

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén!

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén! 2015-ben megújult szállodánk az FBVSZOSZ minden tagjának 15 % kedvezményt biztosít aktuális téli-, ünnepi- és évkezdő ajánlataiból, valamint a szálloda személyre szabott ajándékutalványaiból! A a Balaton

Részletesebben

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG Háziorvosi Munkacsoport TERÁPIÁS MŰHELY Siófok, 2014. november 7-8. Partner Tájékoztató Tisztelt Partnerünk! A Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportja, a Vanderlich

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük.

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük. A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek örvendő Balaton Szimpózium nemzetközi konferenciát. A 12 th Balaton Symposium on High-Performance

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM SZEPTEMBER 1.

A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM SZEPTEMBER 1. A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM 2017. SZEPTEMBER 1. KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ Kapcsolat: Kis-Tóth Roland FruitVeB Tel: 06-70-338-9569 E-mail: roland.kis-toth@fruitveb.hu Fax: 06-1-209-1697 www.fruitveb.hu

Részletesebben

Gyula 2011. október 14-15. Gyula. Vezetéknév: Keresztnév: Munkahely: Város: Irányítószám: Utca: Telefon: Fax: E-mail: Orvosi pecsétszám:

Gyula 2011. október 14-15. Gyula. Vezetéknév: Keresztnév: Munkahely: Város: Irányítószám: Utca: Telefon: Fax: E-mail: Orvosi pecsétszám: JELENTKEZÉSI LAP Gyula 2011. október 14-15. Gyula Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: CORACOMP Kft. 5711. Gyula, Szüret u. 12. Tel.: +36-30/337-5801 E-mail: cszabolcs78@t-online.hu

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

Emlőrák az onkológus és a reumatológus szemével. A Magyar Szenológiai Társaság és a Magyar Reumatológusok Egyesülete Közös Tudományos Fóruma

Emlőrák az onkológus és a reumatológus szemével. A Magyar Szenológiai Társaság és a Magyar Reumatológusok Egyesülete Közös Tudományos Fóruma 1 Emlőrák az onkológus és a reumatológus szemével A Magyar Szenológiai Társaság és a Magyar Reumatológusok Egyesülete Közös Tudományos Fóruma Tapolca 2011. május 6-7. MEGHÍVÓ A Malom-tó és a vízimalom

Részletesebben

Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016

Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016 Hunguest Hotel Erkel***/**** árai 2015-2016 NAPI SZOBAÁRAK 1 ÉJ ESETÉN GYULAI ÜDVÖZLET HUF/szoba/éj 2015. 09. 01. - 2016. 04. 01.* Egyágyas szoba 25 700 29 700 26 700 30 700 Kétágyas szoba 39 400 47 400

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. FIZETENDŐ ÖSSZESEN: Ft Ft

JELENTKEZÉSI LAP. FIZETENDŐ ÖSSZESEN: Ft Ft JELENTKEZÉSI LAP Egy jelentkezési lapon csak egy személy regisztrálhat. Kérjük, olvashatóan, NYOMTATOTT BETŰKKEL töltse ki. BEKÜLDENDŐ: Régió-10 Kft. 6701 Szeged, Pf.: 898. info@regio10.hu I. SZEMÉLYES

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK Bonnya: Somogy Kertje Üdülőfalu**** Nyári piknik csomag VIII.28-ig 21 800 Ft/fő 2 éjszaka szállás félpanzióval, üdvözlőital, pezsgős bekészítés a szobában, Somogy Kertje

Részletesebben

Harmadik bejelentés, meghívó, mely részben módosítja a korábbiakat.

Harmadik bejelentés, meghívó, mely részben módosítja a korábbiakat. Česká společnost pro osvětlováni, Magyar Elektrotechnikai Egyesület Világítástechnikai Társasága, Slovenska Svetelnotechnická Spolocnost Polski Komitet Oświetleniowy SEP LUMEN V4 V. Konference Vyšegrádských

Részletesebben

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 Reklámkampány Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 UTAZÁS KIÁLLÍTÁS Televízió - RTL Klub Fókusz nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Reflektor nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Törzsutas

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVIII. KONGRESSZUSA

MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVIII. KONGRESSZUSA MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVIII. KONGRESSZUSA Tapolca, Hunguest Hotel Pelion 2017. április 20-21. www.conf.hu/mit2017 (elérhető 2017. február 13-tól) Kedves Kollégák! Az idei évben a Magyar Infekciókontroll

Részletesebben

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI HH NAGYERDŐ*** DEBRECEN Érvényes: 2013.10.01 12.22-ig.( kivéve őszi szünet) Ár: 7.245 Ft / fő / éj, a hét bármely napján, min. 2éj foglalással 2 éjszaka szállás félpanzióval (bőséges

Részletesebben

FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA. 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta

FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA. 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel Máta ÉrtesítőÉ R T E S Í T Ô www.asszisztencia.hu

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

Üzleti modellezés. Gyakorlati kérdések megválaszolása a döntési folyamatban. Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja

Üzleti modellezés. Gyakorlati kérdések megválaszolása a döntési folyamatban. Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja Üzleti modellezés Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2018. Szeptember 21-22. Balatonkenese, Telekom Hotel Új vállalkozást szeretnénk indítani? Vagy új terméket, illetve új szolgáltatást bevezetni?

Részletesebben

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény házigazdája: Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet Belgyógyászati Osztálya Dr. Petró Gizella főorvos A szervező bizottság elnöke Tel.: +36/52-511 777 Email: petrogizi@gmail.com

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE MDT Családorvosi Munkacsoport regionális továbbképző rendezvénye HELYSZÍN Hotel Eger & Park****, Eger IDŐPONT 2018. augusztus 31 szeptember 1. RENDEZVÉNY HONLAPJA http://stand-art.hu/mcsm2018

Részletesebben

Utazok.hu kedvezmények. Szállás kedvezmények. Program kedvezmények. előlap. hátlap

Utazok.hu kedvezmények. Szállás kedvezmények. Program kedvezmények. előlap. hátlap kedvezmények Szállás kedvezmények Program kedvezmények hátlap 1. oldal tartalom előlap 1. lépés Nyomtassa ki a kuponfüzet lapjait 2. lépés Vágja szét a lapokat a fekete szaggatott vonal mentén 3. lépés

Részletesebben

INNORAIL 2015 SZPONZORI CSOMAGOK. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában

INNORAIL 2015 SZPONZORI CSOMAGOK. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában INNORAIL 2015 Vasúti infrastruktúra és innováció Európában Budapest, 2015. október 14-16. www.innorail2015.hu Szervező: Innorail Kiadó és Konferencia Kft. SZPONZORI CSOMAGOK INNORAIL 2015 TISZTELT PARTNERÜNK!

Részletesebben

Hírlevél május havi programajánló

Hírlevél május havi programajánló Makó és Térsége Tourinform Iroda kiadványa Hírlevél 2010 május havi programajánló 2010. április 24-én jelenik meg Makó régi képeslapokon című könyv. A könyv civil kezdeményezésre, a városban élő képeslap

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://www.vandorgyules.mett.hu/ A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek

Részletesebben

Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, február

Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, február Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, 2019. február 22-23. A lengyel-magyar barátság erősítése céljából szervezett edzőtábor, amelyen 30-30 fő lengyel illetve magyar

Részletesebben

III. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság 2014.június 27-29. Hódmezővásárhely

III. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság 2014.június 27-29. Hódmezővásárhely III. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság 2014.június 27-29. Hódmezővásárhely A verseny célja: A MSzÚOSz által szervezett legmagasabb szintű versenyen Magyarország 2014. évi Fedett Pályás

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben