IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében"

Átírás

1 IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató Szépség és egészség nap, Vadászat, Városnézés Ráckevén, Hajókázás a Dunán április (csütörtök szombat) Ráckeve, Savoyai Kastély 2014

2 A múlt élménye

3 Miért érdemes részt venni? egy értékteremtő családi esemény, melyen átélheti az ÉVSZÁZAD EGYIK LEGSZEBB ESKÜVŐJÉT, úgy, ahogy az megtörtént 160 évvel ezelőtt; a Sisi nevével fémjelzett DÁMALOVAGLÁS, mindenki számára egy különlegességet, és újdonságot kínál, ahol a lovas-élet erős hagyományokkal van jelen, ezzel is jelentősen javítva a magyar lovas hagyományok megőrzését, és történelmünkből való megjelenítésének sokszínűségét, mely egyben központi ország-imázs rendezvény; figyelmet fordítsunk a társadalmi szerepvállalásra, a jótékonyságra; az eseményen való részvétel nemcsak nemes ügy, de kivételesen hatékony marketingeszköz is; lehetőséget kínál személyes kapcsolatépítésre és országos, valamint nemzetközi médiajelenlétre; egyedülálló alkalom arra, hogy legszebb hagyományainkat ápoljuk, mutassuk meg önmagunkat, és figyeljünk egymásra; bemutatásra kerülnek Sisi ESKÜVŐI- És DÁMALOVAGLÓ RUHAKÖLTEMÉNYE; megelevenednek a monarchia korában elkészített ételkülönlegességek.

4 Milyen üzleti lehetőséget tartogat Önnek és cégének? A rendezvény a maga klasszikus értékivel, azok szépségével, erejével teszi emlékezetessé az eseményt, mely horderejénél fogva a könnyed szórakozáson túl, ÜZLETI LEHETŐSÉGET is kínál prominens üzletemberek, valamint partnerei meghívásával tovább erősítheti üzleti ismertségét úgy, hogy cége presztízsét növeli, és a közös élményeken keresztül kapcsolatait elmélyítheti, és ÚJ ÜZLETEK jönnek létre; támogatóként, vagy kiállítóként, egy igazán királyi környezetben, és eseményen tudja népszerűsíteni cége profilját, és kapcsolatokat építhet; a rendkívül érdeklődőnek mutatkozó országos, és nemzetközi média nyilvánosságán keresztül, magas reklámértékkel bíró esemény, mely sok újdonságot tartogat; lendületbe hozhatja menedzsmentjét, top managereit, munkatársait a magyar társasági élet egyik messze legnagyobb szabású rendezvényén való részvételével; lepje meg családtagjait, barátait, munkatársait egy báli meghívóval, mely a legkülönlegesebb ajándék karácsonyra, vagy bármilyen alkalomra, és egy életre szóló élményt ad.

5 Meghívó A Sisi Közhasznú Alapítvány tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját, Barátait, és Üzleti Partnereit a IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Báljára, az ESKÜVŐ jegyében melyet április 24-én (csütörtök) Ráckevén, a Savoyai Kastélyban (2300 Ráckeve, Kossuth L. u. 95.; órától ünnepelünk. Immár 4. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legrangosabb rendezvényére a Sisi Bál keretén belül, mely üzletember találkozó, illetve, Vállalkozói estély is egyben. Ez egy olyan alkalom, - ahol 300 vállalkozóval építhet üzleti kapcsolatot; - magyar, német és osztrák üzlettel találkozhat; - az eseményről több országos médium is tudósít, így ez megjelenési lehetőség az Önök Cégének; - évek óta statisztikai tény, hogy a résztvevők 70%-a a báljainkon üzleti kapcsolatot teremtett; - ismert és elismert üzletemberek emelik az est fényét, akikkel találkozhat személyesen, valamint közös képet is készíthet velük, melyet referenciaként felhasználhat; - a 3 nap folyamán különféle programok várják a szórakozni vágyó vendégeinket: zenés táncos operett egyveleg, este pedig élő zene mellett gyertyafényes vacsora segít a kikapcsolódásban, hiszen fehér asztal mellett könnyebb és jobb üzleteket kötni.

6 Együttműködő Partnereink Magyar Nagykövetség Bécs Ungarisches Tourismusamt geschl. AG Regio Augsburg Tourismus GmbH reisen einfach online planen und buchen b u s r e i s e n. c c D'Elia Szalon Magyar Dámalovas Egyesület vitéz Mikecz Kálmán Honvéd és Huszár Hagyományőrző Egyesület VOSZ-KMRSZ Business Woman Club Ráckevei Rendőrkapitányság Dömsödi Polgármesteri Hivatal Dömsödi Alfonz Lovasklub Savoyai Kastély, Ráckeve Tourinform Iroda, Ráckeve Média MTV DUNA TV TV2 RTL KLUB DUNAVIDÉK TV KÖR TV LÁNCHÍD RÁDIÓ RÁDIÓ17 LAKIHEGY RÁDIÓ HIDEGKÚTI KILÁTÓ MOOD MAGAZIN DÖMSÖDI HÍRNÖK NIMRÓD LOVASOK.HU

7 A rendezvény-sorozat fő helyszíne Ráckeve, Savoyai Kastély Az idei évben, Ráckevén, a fővárostól mintegy 45 km-re, közvetlenül a Kis-Duna partján fekvő, a közel 300 éves barokk stílusú épület-együttes, a Savoyai Kastély ad otthont az esküvői pompának.

8 A NAGY NAP április 24. (csütörtök) Történelmünk, és az Ernst Marischka rendezte Sissi filmtrilógia alapján az esküvői menet impozáns hajóval indul, melyen Sisi gyönyörű ruhában, és ékszer-költeményben a vendégeivel hajókáznak Ráckevére, a Savoyai kastélyhoz. A hajóúton halk zene szól, valamint musical-, és operett egyveleg, és tánc-bemutató szórakoztatja a nagyérdeműt, és inasok szolgálnak fel finom falatokat, és hűsítő italokat. Ekkor az összes felekezetű templom harangja Ráckevén megkondulnak. Közben, a Savoyai kastély udvarán szimfonikus zenekar hangolja az esküvői hangulatra az egybegyűlteket. Sisi, és a vendégsereg kb. 16 órára hajóznak le a Dunán a ráckevei Savoyai kastély elé, ahol Ferenc József, és vendégei várják a császárikirályi tribünön, közvetlenül a Duna-partján. Innen, a felsorakozott hintókkal az ifjú pár tesz egy tiszteletkört az ünneplőkkel, és huszárokkal, majd kb. fél 19 óra fele érkeznek vissza a kastélyhoz. Az ifjú vőlegény bekíséri a menyasszonyt a kastélyba, ahol ünnepélyesen átadja menyasszonyának nászajándékát, egy gyémántkoronát, és hozzá gyémántokkal díszített övet. Ezzel kezdetét veszi az esküvői ceremónia. Az ünnepélyes megnyitó, és az ifjú pár nyitó keringője után, az ünnepi esküvői vacsorát tálalják fel. A zenés, táncos műsor után, Sisi korhű esküvői ruhakölteményeiben gyönyörködhetünk, mely visszarepít bennünket a Monarchia korába, mely segítségével átélhetjük Sisi személyének társaságát, annak élményét, hogy vele együtt bálozhatunk ezen a nagy napon.

9 A NAGY NAP képekben

10 Sisivel Dámanyeregben április 26. (szombat) A Magyarok Királynéja nevéhez fűződő nap, a magyar lovas társadalom számára egy új időszámítás kezdete. E rendezvény segít bemutatni és visszahozni történelmünk monarchia-korabeli lovas életének különlegességeit és újdonságait. A rendezvényt méltóképpen huszár felvonulás nyitja meg, melyet hintók és csikósok kísérnek a rendezvény helyszínére. Az ünnepélyes megnyitó után, a Magyar Dámalovas Szövetség kosztümös bemutatóját csodálhatjuk meg, amely visszarepít bennünket a XIX. század idejébe. Képzeletben átélhetjük Sisi társaságát, annak élményét, hogy vele együtt lovagolhatunk ki a természetbe. Magyar Dámalovas Egyesület A BEMUTATÓ A külföldön már közkedvelt zenés karusszel-bemutatót, igény szerint 2-12 korhű ruhába öltözött hölgy adja elő. A speciális idomítási munka eredményeként cirkuszi trükkökkel varázsolják a barokk hangulatot show jellegűvé. A résztvevők először az ügyességi, majd a díjugratásban mérhetik össze tudásukat. Mindkét számban az első három helyezett hölgy kap, elért eredményei alapján díjazást. A többi versenyző is emléklappal térhet haza, megőrizvén annak emlékét, hogy ezen a - dámalovaglás hagyományát elindító - napon résztvevők voltak. A teljes napon át kocsi verseny, póni-, és lovaglási lehetőség, musical-, és operett egyveleg, tánc-bemutató, kézműves foglalkozások, kirakodóvásár szórakoztatja az odalátogató vendégeket.

11 Program április 24. (csütörtök) ESKÜVŐI HAJÓ-MENET a Budai Vártól, a ráckevei Savoyai Kastélyig a Kis-Dunán IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, az ESKÜVŐ jegyében április 25. (péntek) Fakultatív nap - Szépség és Egészség nap a Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior-ban Fedett élményfürdő korlátlan használata: 4 sávos úszómedence, termál élménymedence, termálvizes ülőmedence Vitál Zóna korlátlan használata: aromaterápiás gőzfürdő, római hang- és fényterápiás tepidárium, gyógynövényes-, és illóolajos szauna Vitál Terasz korlátlan használata: Kneipp taposó medence, mediterrán pihenő és napozó terasz, kültéri termál ülőmedence - Népművelő program, Városnézés Ráckevén, Hajókázás a Dunán - Vadászati lehetőség kellő létszámnál Vándorének c. Neoton-musical 2 részben a Ju és Zsu Társulat előadásában Rendező: Csikósné Ócsai Juli, a Társulat igazgatója Helyszín: Dömsöd, Petőfi Sándor Oktatási és Művelődési Központ (2344 Dömsöd, Béke tér 2.) április 26. (szombat) Sisivel Dámanyeregben - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató huszár hintó csikós felvonulás közben: reggeli a VIP vendégeinknek ünnepélyes megnyitó Magyar Dámalovas Egyesület bemutatója pályarendezés ügyességi verseny-bemutató Jó ebédhez szól a nóta! - operett egyveleg Ócsai Juli, Csikós Zsuzsi, és Nagy Sebasztian előadásában közben: ebéd a VIP vendégeinknek díjugrató verseny-bemutató ünnepélyes díjátadó fotózás Egész nap kocsi verseny, tánc-bemutató, póni-lovaglás, kézműves foglalkozások, kirakodóvásár

12 Belépőjegy árak Díszterem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) VIP terem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora ÜZLETI TÁRSASÁGBAN, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Sétáló jegy Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Alagsori terem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Hajó Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Dunán, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Áraink az áfát tartalmazzák! Díszterem Hajó VIP terem Alagsori terem Hajóút Sisivel a ráckevei Savoyai kastélyig A hajóút ára Ft.-/fő Az út alatt operett, és musical előadás szórakoztatja a nagyérdeműt. További információ, és jegyrendelés a megadott elérhetőségeken és a weboldalon Sisi Közhasznú Alapítvány és/vagy

13 Opciók 1 éjszaka Ráckevén Érkezés: Távozás: április 24. (csütörtök) április 25. (péntek) Exkluzív ajánlattal készültünk arra az esetre, ha Ön a Sisi Bál után nem szándékozik hazamenni, hanem egy éjszakát Ráckevén szeretne tölteni. Ezt a csomagot azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik egy éjszakát Ráckevén szándékoznak töltenek, és részesei szeretnének lenni A múlt élményé -nek! Elfoglalt, de a romantikát, és a kikapcsolódást kedvelő üzletembereknek a következő ÜZLETI CSOMAGokat kínáljuk VIP CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Kék Duna Wellnesshotel/ parkolás, IFA; - ruhakölcsönzés díjának 20%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - hintózás Ráckevén; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, VIP vacsora ÜZLETEMBEREK TÁRSASÁGÁBAN, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Dísztermi CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Kék Duna Wellnesshotel/ parkolás, IFA - hintózás Ráckevén; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő.

14 Alagsori CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Kék Duna Wellnesshotel/ parkolás, IFA - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Hajó CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Kék Duna Wellnesshotel/ parkolás, IFA - báli vacsora, mely magába foglalja: magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Dunán, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Fogyasztás a mini-bárból és telefonhasználat külön díjazás mellett. Igény szerint a tartózkodás meghosszabbítható Szeretnénk kedveskedni Sisi rajongó-, és külföldről érkező vendégeinknek. Nekik, a következő SISI CSOMAGokat kínáljuk a különböző termekben SISI VIP CSOMAG ára Ft.- - ruhakölcsönzés díjának 100%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, VIP vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő.

15 SISI Dísztermi CSOMAG ára Ft.- - ruhakölcsönzés díjának 50%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben a Sisi asztal közelségében, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. SISI Alagsori CSOMAG ára Ft.- - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. SISI Hajó CSOMAG ára Ft.- - Hajóút Sisivel a ráckevei Savoyai kastélyig; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - hintózás Ráckevén; - báli vacsora, mely magába foglalja: magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Dunán, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. SISI Sétáló ára Ft.- - hintózás Ráckevén; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Lemondási feltételek Foglalása kötelezettséget jelent. Mivel lemondás esetén jelentős költségekkel kell számolnunk, kénytelenek vagyunk sztornó díjat felszámítani az alábbiak szerint: február 24. előtti lemondás esetén nem számítunk fel sztornódíjat február 25. és március 12. között a sztornó díj a foglalás árának 25%-a március 13. és március 28. között történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás árának 50%-a március 29. után történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás teljes összege.

16 Jegyrendelés és fizetési feltételek Jelentkezési feltételek: Az útján küldött jelentkezés ajánlatunk elfogadásának, azaz megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk. Átutalásos fizetésnél a banki beérkezés napjára, készpénzfizetéskor a jegyátvétel napjára állítjuk ki a számlát. A számlát a jegyátvételkor adjuk át. A részvételi díj befizetésének hiányában a megrendelést nem tudjuk teljesíteni! JEGYRENDELÉS ben pontos névvel és elérhetőséggel: vagy a tárgy rovatba Sisi Bál / név megjelölést kérünk Személyesen ALMÁRIUM Gasztro Art Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 5. kapcsolattartó: Ruszkay Adrienn üzletvezető mobil: Utalás K&H Bank Zrt IBAN: HU JEGYÁTVÉTEL A belépőjegyeket csak a készpénzzel történő kifizetés, vagy az Alapítványunkhoz megérkezett átutalás után lehet átvenni az ALMÁRIUM Gasztro Art-ban Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 5. Jegyrendeléskor, asztal és szék foglalási sorrendben töltjük fel a termeket. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 72 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy a fenti jegyvásárlási lehetőségen szíveskedjenek megvásárolni a jegyeket.

17 LEMONDÁSI FELTÉTELEK Foglalása kötelezettséget jelent. Mivel lemondás esetén jelentős költségekkel kell számolnunk, kénytelenek vagyunk sztornó díjat felszámítani az alábbiak szerint: február 24. előtti lemondás esetén nem számítunk fel sztornódíjat február 25. és március 12. között a sztornó díj a foglalás árának 25%-a március 13. és március 28. között történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás árának 50%-a március 29. után történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás teljes összege. FONTOS! Átutalásos fizetés esetén csak a legkésőbb április 17-én elindított átutalásokat tudjuk fogadni április 17-től, csak ELŐZETES TELEFONOS EGYEZTETÉS után - mobil: , van lehetőség jegyrendelésre! A rendezvény előtt 48 órán belül foglalni a foglaltság függvényében lehet telefonon. A IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál szervezője (információ, jegyrendelés, jegyátvétel) Sisi Közhasznú Alapítvány Postacím: 2344 Dömsöd, Dabi krt. 30/a. Mobil: Tel: Bankszámlaszám K&H Bank Zrt IBAN: HU

18 Kiállítói helyek, és árak KIÁLLÍTÓI AJÁNLAT Kiállítói helyszín: Savoyai Kastély hallja, és udvara Megjelenés módja: Megjelenés értéke: A megjelenési díj magában foglalja: 1,20 x 0,90, vagy 1,0 1.0 méteres asztal; vagy egyéb közösen kidolgozott megjelenési lehetőség; Ft.-; külső helyszín: KÉRJE AJÁNLATUNKAT! - 1 fő, aki a megjelenő céget képviseli; - étel-, italfogyasztás; - asztal - stand; - szórólap, molinó, egyéb megbeszélt reklámeszköz kihelyezése; - a bál honlapján való a cég logójával való megjelenés. Foglalja le standját MOST AJÁNDÉKAINKÉRT! február 24-ig való befizetés GRÁTISZ felajánlunk az Önök cégéből még egy fő részvételét március 24-ig való befizetés GRÁTISZ felajánlunk autó tesztvezetést Kiállítói stand berendezésének időpontja: április 23. egész nap, vagy 24. reggel 8 órától 12 óráig

19 Sisi Bál KATALÓGUS 2014 A Sisi Bál Magyarország egyik legrangosabb kulturális és társadalmi eseménye, mely a gazdasági-, és üzleti-, valamint kulturális-, és művészemberek találkozóhelye. A Sisi Bál Klub Katalógus egy A/5-ös méretű, kétezres példányszámú exkluzív kiadvány, amely a jegyvásárló közönség minden tagjának egy értékes ajándékcsomag részeként kerül átadásra távozáskor. Mivel az rendezvény közönsége az ország, és a külföldi gazdasági, kulturális és társadalmi elitjéből áll, a lehetőség egyedülálló, különleges ajánlat. Az Ön cége a következő feltételekkel vehet benne részt: Hirdetési tarifák a Magazin oldalai A/5-ös méretben értendőek (A/5 = 1/1) Borító I Ft.- Borító II Ft.- 1/1 oldal Ft.- ½ fekvő és álló oldal Ft.- ¼ oldal Ft.- PR cikk 1/1 oldal Ft.- ½ álló oldal 1/4 oldal Nyomdakész anyaggal nem rendelkező ügyfelek hirdetésének elkészítését az alábbi árakon vállaljuk: 1 oldal A/5 hirdetés Ft.- 1 dupla oldalas hirdetés Ft.- Borító I.és II. 1/1 ½ fekvő oldal Áraink az áfát tartalmazzák! Terjedelme: - a reklámoldalak számának függvényében Hirdetési anyagleadás: - határidő: március 31. (hétfő) éjfél, - elektronikus formában (tiff, jpeg, pdf formátumban; képek 300 dpi felbontásban) Minden további információval, és ÜZLETI LEHETŐSÉGEKkel örömmel ÁLLUNK RENDELKEZÉSÜKRE!

20 Hol tud megszállni a rendezvény napjaiban? Partner Szálláshelyeink vagyis KEDVEZMÉNYES szálláslehetőség a vendégeink részére Savoyai Kastélyszálló, Ráckeve Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Ráckeve Kék Duna Wellness Hotel****, Ráckeve HUNGUEST HOTELS, Budapest Hotel SISSI, Budapest Foglalja le szálláshelyét MOST Kérem, hívja a es, vagy a es telefonszámokat, és/vagy írjon a címre, és foglalja le KEDVEZMÉNYES szálláshelyét! Minden lefoglalt szobát, kérem bejelenteni szíveskedjenek, mert az ügyintézés a Hotelek felé a Sisi Közhasznú Alapítványon keresztül történik, és a kedvezmény csak az Alapítványon keresztül szervezett vendégekre vonatkozik. A vendégeink számára az utaztatás, és személyszállítás szervezett buszokkal történik! Ha Ön több személlyel, de más hotelből érkezne a rendezvényre, kérem hívjon, és SEGÍTÜNK! Információ: Rakszegi Zita ,

21 A Sisi Közhasznú Alapítvány rendezvényein Cégével mindig jelen tud lenni Önnek csak ki kell választania a támogatni kívánt eseményt, és mi SEGÍTÜNK, hogy Cége a legjobb feltételek között mutathassa meg magát! 2014 január március 30. március-április április 10. április 24. április 26. május 4. június-augusztus október november 16. november 30.-december április 24. Esküvő Kiállítás és Vásár a Kongresszusi Központban Sport-, és Fitness nap indítása, majd minden hónap utolsó vasárnapján etikett, és illem órák az első bálozók, és az érdeklődők részére Budapest Sajtótájékoztató divatbemutató a dámalovagló ruhaköltemények pályamunkáiból IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, az ESKÜVŐ jegyében Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató Anyák napi koncert Sisi-kupa: horgász-, golf-, tenisz-verseny Sisi-bora pályázat eredmény értékelése szakmai zsűrivel, és kihirdetése Erzsébet napja alkalmából Szavalóverseny jótékonysági karácsonyi kirakodó, és vásár; meleg étel-, és csomagosztás V. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál

22 Társadalmi szerepvállalásaink december 15. Adományozás országszerte a MUSIC FM közreműködésével május 15. Nagymarosi FC támogatása a 2011-es Sisi Bálon befolyt jótékonysági adományokból június 3. Dömsödi Gyermeknapon Jótékonysági Cipővásár adomány: a cipők eladásából származó bevétel teljes összegét a dömsödi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kapta meg április 9. Húsvéti Jótékonysági cipővásár Kiskunlacházán adomány: a cipők eladásából származó bevétel teljes összegét a kiskunlacházi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kapta meg Eddig KIOSZTOTT ADOMÁNY értéke, közel 2 Millió Forint

23 Ajánlások Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg Horváth István bécsi magyar nagykövet Dr.Bárándy György ügyvéd Medveczky Ilona Györgyi Anna színésznő IDEAFONTANA Kft Monarchia Zeneművészeti Egyesület Györe György BGF főiskolai szakoktató

24 Támogatóink, Jótékonysági felajánlások D Elia Szalon Schönbrunni kastély Sisi Múzeum Andrássy Kúria Hotel**** Hotel Fagus **** Sopron Magyar Turizmus Zrt. Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. Díszruha Szalon Léber Barbara Couture Party Szabóság & Öltönyszalon Srassz Csipke Bt. Sűrű-Fillér Kft Pereg Pékség Bacardi-Martini Hungary Kft. VIVIEN Ásványvíz és Üdítőital Zrt. Cady-Trade 95 Kft. Saeco kávégépek Foto Reklámstúdió és Szolgáltató Kft. Hotelinfo Kft. ZVK Kft. Cosinus Gamma Kft. HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. BMW Budapest Motors Kft. FordOk.hu IceArt Bt. Násztor Papírmanufaktúra Bíró Ica Megújulás Klub Go! Utazás BorHírlap IdeaFontana Reklám- és Médiaügynökség Kft. EnviroClean Hungary Kft. - Fordítóiroda La Fiesta Party Service Kft. Rakszegi Virágszalon ZWACK St. Hubertus Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. Porsche Inter Auto Hungaria Porsche M5 Ráckevei Rendőrkapitányság Aranykalász Vadásztársaság, Ráckeve Savoyai Kastély Hotel*** Ráckevei Savoyai Kulturális Egyesület NIMRÓD Vadászújság Diana Vadászhölgy Klub Galambos Pincészet, Abaújszántó Frittmann Borászat, Soltvadkert Mályinkai Pálinka 2011 D Elia Szalon ACER Kft. - König meggy Becsei Vendéglő Kapitány Cukrászat, Kiskunlacháza Bringóhintó Kkt. Sétahajókázó, Ráckeve "LEVENDULA" Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Ju és Zsu Társulat Rakszegi Virágszalon KörTV Ráckevei Újság D Elia Szalon KÉSZ Holding Zrt. ZWACK St. Hubertus KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. MÁS-KONTÓ Adó és Pénzügyi Tanácsadó, Könyvelő Kft. s.i.c-consulting Unternehmensberatung GmbH Aranysziget Ékszerkészítő és Javító Kft. Ju és Zsu Társulat Royal Diamonds Ékszerház Rakszegi Virágszalon Trezor-Liktor Co.Ltd. Víg Attila, festőművész Medmarket-Patika Kft. Cca Adó és pénzügyi Tanácsadó Sissi Hotel***, Budapest Menedzser Elizabeth**** Hotel, Gyula Bunt Szőrme Szalon Hidegkúti Kilátó Pannonvoyage Kft. HairFun Szépészeti Kft. Kapitány Cukrászat, Kiskunlacháza BOCK Pincészet István Borház Kft. Juhász Testvérek Pincészete Nobilis Pálinka

25 Média-partnerek MTV DUNA TV TV2 RTL KLUB ECHO TV Ráckevei Kör TV Duna-Vidék TV Juventus Rádió Rádió17 Rádió24 Katolikus Rádió Diplomata Magazin Superior***** Magazin Hidegkúti Kilátó NIMRÓD Vadászújság Chef&Pincér Bor Hírlap Pálinkamustra Go! Utazás LOVASOK.HU VOSZ-KMRSZ Eseménymenedzser.hu - O G H - Open Gates Hungary Kft. Hotelinfo.hu Kulturinfo.hu Index.hu Stop.hu Velvet.hu Kultissimo.hu Muosz.hu Magyar Turizmus Zrt. HOT! Magazin Best Magazin Blikk Bors Dömsödi Hírnök A Mi Újságunk Ráckevei Újság T.A.I. Fachzeitungsverlag TOURISMUSWIRTSCHAFT AUSTRIA & INTERNATIONAL Magyar Turizmus Zrt., Bécs

26 Új élményekre, és üzletekre vágyó vendégeinknek a következőket AJÁNLJUK Elsőként élje át az ÉVSZÁZAD EGYIK LEGSZEBB ESKÜVŐJÉT, úgy, ahogy az megtörtént 160 évvel ezelőtt, valamint a DÁMALOVAGLÁS szépségét, és legyen ott, ennek a hagyománynak az elindulásánál! Támogatóként használja ki Sisi És Ferenc József, 160. Házassági Évfordulójának NAGY NAPJÁT, és ezáltal a széles körű média-megjelenést, valamint hogy ezzel a magas reklámértékkel bíró eseménnyel kötik össze cége nevét! Kiállítóként legyen ott, és foglalja le standját MOST AJÁNDÉKAINKÉRT! Hívjon vagy írjon, és örömmel segítünk az Ön cége számára kiválasztani és lefoglalni a legoptimálisabb helyet! Ajándékozza meg Szeretteit és Barátait, hogy egy igazán életre szóló élményt szerezzen nekik! Jutalmazza meg Munkatársait, valamint lepje meg Partnereit a IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál Meghívójával! február 24-ig való befizetés esetén, és a vendégek számától függően a következő AJÁNDÉKAINK közül választhat: golfozási lehetőség, kényeztető nap, Mága Zoltán Újévi Koncert március 24-ig való befizetés esetén, és a vendégek számától függően a következő AJÁNDÉKAINK közül választhat: luxus autó tesztvezetés, Elisabeth musical Janza Kata főszereplésével, Csomor Csilla estéjre jegy Foglalja le MOST meghívóját, és vegye meg időben, hogy részese lehessen A múlt élményé -nek! Az esetleges változtatás jogát a Szervező Bizottság fenntartja!

27 Támogatóként egy igazán királyi környezetben, és eseményen tudja népszerűsíteni cége profilját, és kapcsolatokat építhet február 24-ig való befizetés esetén NÉVADÓ szponzor PLATINA szponzor ARANY szponzor a támogató által kiválasztott eredeti rekonstrukció alapján készült SISI ruha ékszerutalvány március 24-ig való befizetés esetén NÉVADÓ szponzor PLATINA szponzor ARANY szponzor luxus külföldi utazás SISI egyik legkedveltebb helyére buszos kirándulás Bécsbe, vagy Pozsonyba, a SISI emlékhelyekre luxus vacsora a Michelin-csillagos Onyx étteremben a Zsirai Pincészetben 6 fő részére szóló borkóstoló, Mád A támogatói lista a mellékelt dokumentum tartalmazza! Kontakt Rakszegi Zita kuratóriumi elnök Sisi Közhasznú Alapítvány Idegen nyelven való felvilágosítás Sawatzke-Tukarcs Zsuzsanna Bankszámlaszám: IBAN: HU

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOKI FÜRDŐEGYLET TURISZTIKAI EGYESÜLET E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 10-ei ülésére Tárgy: A 2014. évi turisztikai szezonra való felkészülés

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

Dolomiti Utazási iroda

Dolomiti Utazási iroda Dolomiti Utazási iroda 2008 Dolomiti Utazásszervező és Szolgáltató Kft. Honlap: tavaszi nyári ajánlatok Mobil: 06 20 999-6066 E-mail: info@newtime.hu Grafikusaink és programozóink magas minőségű munkákat

Részletesebben

Önkormányzati havilap XIX. évfolyam, 2. szám 2010. február. M e g h í v ó!

Önkormányzati havilap XIX. évfolyam, 2. szám 2010. február. M e g h í v ó! Önkormányzati havilap XIX. évfolyam, 2. szám 2010. február M e g h í v ó! Tápiószecső Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete nevében szeretettel meghívom Önt és kedves Családját az 1848-as forradalom

Részletesebben

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Dorogiak!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Dorogiak! Dorog Város Képviselõ-testületének lapja Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Dorogiak! 1984. január 1-e kiemelkedõ jelentõségû településünk életében, hiszen Dorog nagyközséget ezen dátummal nyilvánították

Részletesebben

PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN!

PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN! PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN! Az Egység 2002 Kft. ügyvezetõjétõl kapott információk alapján arról tájékoztatjuk tagságunkat, hogy a Magyar Nemzeti Üdültetési Alapítvány hivatalosan is

Részletesebben

Szigethalmi Nyugdíjasok Baráti Köre

Szigethalmi Nyugdíjasok Baráti Köre Szigethalmi Nyugdíjasok Baráti Köre TÁPI Bokréta Nyugdíjasklub Megjelent a 2015. április 19-20-21-én Balatonfüreden, a Hotel Annabellában megrendezendő Életet az éveknek Fesztivál kiírása és jelentkezési

Részletesebben

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK 2013 2014 T É L JÁTÉK, BIZTONSÁG, SZAKÉRTELEM, JÓ HANGULAT! Sí és snowboard táborainkban minden megvan, ami egy tökéletes családi síeléshez szükséges. A sípályán oktatóink

Részletesebben

Fiatalok vetélkedtek. Tudta? Nyertek. Érd szépét várják. Kulturális programok. Érdi hangok a Balatonnál

Fiatalok vetélkedtek. Tudta? Nyertek. Érd szépét várják. Kulturális programok. Érdi hangok a Balatonnál XXIII. évfolyam, 32. szám 2013. augusztus 29. Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának ingyenes hetilapja 2 3 10 Rákötési engedélyek Újabb 1215 ingatlan tulajdonosa kapott augusztus közepén rákötési engedélyt.

Részletesebben

XIX. ÉVF. 4. SZÁM 2009. ÁPRILIS

XIX. ÉVF. 4. SZÁM 2009. ÁPRILIS Mórahalmi XIX. ÉVF. 4. SZÁM 2009. ÁPRILIS ÁRA: 100 Ft Katolikus szertartással szenteltek fel imatermet a Csongrád Megyei Önkormányzat Napsugár Otthon Fogyatékos Személyek Részlegében, 2008. december 20-án.

Részletesebben

Csoportos és egyéni szervezésben. december május INGYENES: Felszállás 12 városban. Parkolás repül s útjainknál. Európa Amerika Afrika Ázsia

Csoportos és egyéni szervezésben. december május INGYENES: Felszállás 12 városban. Parkolás repül s útjainknál. Európa Amerika Afrika Ázsia Csoportos és egyéni szervezésben 2014 2015 december május INGYENES: Felszállás 12 városban Parkolás repül s útjainknál Európa Amerika Afrika Ázsia Tisztelt Útitársunk! Ön a Proko Travel tél-tavasz katalógusát

Részletesebben

www.vkisterseg.eu A hónap témája Lóháton a Kistérségben Gazdaság Ismét nyílt nap a sanofi-aventis gyárában Közélet Interjú Vécsey László képviselővel

www.vkisterseg.eu A hónap témája Lóháton a Kistérségben Gazdaság Ismét nyílt nap a sanofi-aventis gyárában Közélet Interjú Vécsey László képviselővel g V. évfolyam 5. szám 2010. május Friss HÍrek, kulturális ProGrAmAjánLÓk és A GÖdÖLLői mozi HAVi műsora FiLmismertetőkkeL: www.vkisterseg.eu A hónap témája Lóháton a Kistérségben Gazdaság Ismét nyílt nap

Részletesebben

Gyermek horgásztó a Mesevár Óvoda alatti tó

Gyermek horgásztó a Mesevár Óvoda alatti tó Az Önkormányzat lapja XV. évfolyam 4. szám Ára: 125,- Ft MÁJUS 28.GYEREKNAP MÁJUS 28. * Trampolin * Bábozás * Barkácsolás * Kézmûves foglalkozások * Gyermek játszóeszközök DÉLELÕTT * Lepényevõ verseny

Részletesebben

Köszöntő. 2014-ben is vendégszeretettel várjuk Pécsett! A kiadvány a DDOP 2.1.3./B-11-2011-0005 pályázati program keretében valósult meg

Köszöntő. 2014-ben is vendégszeretettel várjuk Pécsett! A kiadvány a DDOP 2.1.3./B-11-2011-0005 pályázati program keretében valósult meg Köszöntő Az országban minden évben Pécsre érkezik meg legkorábban a tavasz, egyik pillanatról a másikra kizöldül a Mecsek, virágoznak a mandulafák, előbújik a medvehagyma. A város terein és parkjaiban

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2015. június 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2015. június 25-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A Magas-Bakony Turisztikai Desztinációs Menedzsment Nonprofit Kft. 2015. évi munkaterve és a 2015-2020-as

Részletesebben

GYENESDIÁSI HÍRADÓ Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzatának ingyenes kiadványa

GYENESDIÁSI HÍRADÓ Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzatának ingyenes kiadványa GYENESDIÁSI HÍRADÓ Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzatának ingyenes kiadványa 2014. március XXV. évfolyam, 3. szám Megjelenik: március 21-én Programajánló Március 19 - április 16-ig iskolai zöld programok

Részletesebben

Ha Nászút, akkor Coral Tours!

Ha Nászút, akkor Coral Tours! nu_prosi_01110:coral_nu 200.12.0. 9:55 Page 2 Ha Nászút, akkor Coral Tours! Magyarország első nászutazási irodája, ahol mindent egy helyen megtalál! Kedves Nászutas Pár! Köszönjük bizalmukat, amellyel

Részletesebben

Bajnokcsapat! 2013. június :: II. évfolyam 6. szám. Az újságot kérje a postai kézbesítõjétõl!

Bajnokcsapat! 2013. június :: II. évfolyam 6. szám. Az újságot kérje a postai kézbesítõjétõl! 2013. június :: II. évfolyam 6. szám Bajnokcsapat! Csopak FC - Felsõörsi IKSE 4:1 így az U19-es focicsapat már megnyerte a Veszprém - Megyei II. o. U19 ifjúsági bajnokságot. Június 2-án vasárnap délután

Részletesebben

Átadták az Erzsébet királyné Szállodát Február 14-én, csütörtökön ünnepélyes

Átadták az Erzsébet királyné Szállodát Február 14-én, csütörtökön ünnepélyes XVII. évf. 7. szám 2008. február 21. Terjesztői ára: 75 Ft Hotel, étterem, kávézó, üzletek, mélygarázs Átadták az Erzsébet királyné Szállodát Február 14-én, csütörtökön ünnepélyes keretek között felavatták

Részletesebben

POLGÁRMESTERI BESZÁMOLÓ

POLGÁRMESTERI BESZÁMOLÓ Tavaszi készülődés Balánbánya - új testvérvárosunk A környék legszínvonalasabb vendéglátását és ajándékozását támogatóinknak köszönhetjük, akik ismét megmutatták, mire képes Válban az összefogás. A testvértelepülési

Részletesebben

Hétvégén is nyitva! Ügyfélbarátabb lesz a polgármesteri hivatal

Hétvégén is nyitva! Ügyfélbarátabb lesz a polgármesteri hivatal Hétvégén is nyitva! Ügyfélbarátabb lesz a polgármesteri hivatal Az elmúlt években sokszor találkoztam olyan lakosainkkal, akik panaszkodtak a hivatali ügyintézésre. Szerencsére soha nem az ügyintézőinkkel

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP DANUBIUS HOTELS GROUP DANUBIUS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK 2012. november 1-2013. március 31. danubiushotels.hu FOGLALJON MOST! Tartalom DANUBIUS AJÁNDÉKKÁRTYA Szállodai élmények ajándékba! A választás szabadsága.

Részletesebben

ÚJPESTI NAPLÓ. Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban. INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám

ÚJPESTI NAPLÓ. Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban. INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám ÚJPESTI NAPLÓ ÚJPEST ÖNKORMÁNYZATÁNAK HIVATALOS LAPJA www.ujpest.hu FOTÓ: VÁRAI MIHÁLY Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban Hátrányos

Részletesebben

Tóth Tamás, Bittenbinder Miklós, Pálffy Tamás

Tóth Tamás, Bittenbinder Miklós, Pálffy Tamás BÜKI ÚJSÁG A büki önkormányzat lapja XVII. évfolyam 2. szám 2015. Február 20. Megszülettek a költségvetés fő számai Bük Város Önkormányzata januári ülésén foglalkozott a város 2015. évi költségvetésével.

Részletesebben

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL A BUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2007. JANUÁR - FEBRUÁR VII.ÉVFOLYAM, 1.

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL A BUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2007. JANUÁR - FEBRUÁR VII.ÉVFOLYAM, 1. BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL A BUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2007. JANUÁR - FEBRUÁR VII.ÉVFOLYAM, 1. SZÁM TISZTÚJÍTÓ EGYHÁZKÖZSÉGI KÖZGYŰLÉS 2007. MÁRCIUS 11. (VASÁRNAP) 11:00

Részletesebben

VELENCEI SZEZONNYITÓ RETRO PARTY

VELENCEI SZEZONNYITÓ RETRO PARTY VELENCEI HÍRADÓ A VELENCEI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA Virágos Velence Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki részt kíván venni városunk virágosításában május -én, szombaton 9 órára! (Cikk a 0. oldalon.) 8.

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2011

SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2011 SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2011 1. Intézményi alapadatok... 1 1.1. Általános alapadatok... 1 1.2. Az intézmény szervezeti felépítése... 1 2. Személyi alapadatok, feltételek... 2 2.1. Személyi alapadatok... 2 2.2.

Részletesebben

A MAGYARORSZÁGI RENDEZVÉNYSZERVEZŐK SZÖVETSÉGÉNEK HIVATALOS LAPJA

A MAGYARORSZÁGI RENDEZVÉNYSZERVEZŐK SZÖVETSÉGÉNEK HIVATALOS LAPJA MaReSz 2011. június 12. évfolyam 2. szám A MAGYARORSZÁGI RENDEZVÉNYSZERVEZŐK SZÖVETSÉGÉNEK HIVATALOS LAPJA Kiadványunk az interneten is megtalálható: www.maresz.hu TARTALOM MaReSz NAP 2011. március 29.

Részletesebben

Hirdessen a VOSZ-Hírekben!

Hirdessen a VOSZ-Hírekben! Hirdetés Hirdessen a VOSZ-Hírekben! A VOSZ-Hírek tartalmi felépítése miatt egy rendkívül kedvezô és igen hatékony hírdetési lehetôséget kínál, mivel annak állandó rovatai (például: jogszabályfigyelô, szakmai

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! Miben rejlik az ELTE Plusz program különlegessége?

Tisztelt Partnerünk! Miben rejlik az ELTE Plusz program különlegessége? Tisztelt Partnerünk! Az utóbbi években egyre több cég ismerte fel, hogy az egyetemi hallgatók ma már szinte minden vállalkozás esetében fontos célcsoportnak számítanak. A 18-26 éves korcsoport meghatározó

Részletesebben