14. Képeslap gyorsárverés

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "14. Képeslap gyorsárverés"

Átírás

1 Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban július között. Ajánlattételi határidő: július 23. szerda - interneten óráig - egyéb elérhetőségeinken óráig Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők július 24-én, csütörtökön órától! Maradékeladás: július óráig Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. Tel: Vásárlói jutalék: 19% Nyitva tartás : H P K (anyagmegtekintés )

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 19 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot.

3 Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk.

4 Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6 Tartalomjegyzék Mai Magyarország Magyar képeslap tételek Felvidék Kárpátalja Erdély Délvidék Horvátország Külföldi képeslapok Külföldi képeslap tételek Motívum képeslapok Motívum tételek Üdvözlő lapok Irredenta Katonai témák Uralkodó, politikus Híres emberek Kellemes licitálást kívánunk!

7 Mai Magyarország k. Abaujszántó, Népház (nyúzott bélyeg) k. Baja, a Liszt Rend. III. Béla reálgimnáziuma k. Balatonalmádi, Hősök emlékműve Balaton-Fonyód, Figura villa vízparti részlet Balaton-Fonyód, Sándor-telepi fürdőházak, lovaskocsi Balatonföldvár, Kupavezér nagyszálló k. Balatonföldvár, feljáró a kápolnához (nyúzott bélyeg) Balatonfüred-fürdő, Erzsébet udvar k. Balatonfüred-fürdő, parti részlet k. Balatonfüred-fürdő, parti részlet k. Balatonfüred, gyógyfürdő, Erzsébet-udvar k. Balatonfüred-fürdő, vitorlások kikötője k. Balatonkenese, Otthon szálló k. Balatonkeresztúr-fürdő, nyaralók Balatonlelle, mozaik kl. (panziók, hajóállomás, strand, szökőkút) k. Barcs, vasútállomás k. Bánréve, vasútállomás (hátoldalon ragasztónyomok) k. Berettyóujfalu, Kir. Járásbíróság (törés, kopás) k. Berettyóujfalu, Református elemi iskola k. Békés, osztott kl. Kőrösparti részletek k. Békéscsaba, Fő tér, lovaskocsik k. Békéscsaba, Nádor szálló k. Békéscsaba, Szent István-tér, lovaskocsik k. Bogát, Somogyjád, osztott kl k. Bonyhád, Járásbíróság (bélyeghiány) Budapest, Nemzeti Múzeum, villamossal, színes, futott Litho díjjegyes k. Budapest, XIII. Margitszigeti vízesés k. Budapest, Ferencz József híd k. Budapest, Császár fürdő k. Budapest, Eskü-ut és Clotildpaloták k. Budapest, a székes főváros legnagyobb és legdíszesebb helyisége, Weingruber Ignác kávéháza k. Budapest, Andrássy út, Kodály körönd k. Budapest, Andrássy út az Operával (jó állapot) k. Budapest, II. Lukács fürdő k. Budapest, Vígszínház k. Budapest, Hotel "ORIENT" szálloda k. Budapest, Királyi várlak (kis beszakadás) k. Budapest, Hűvösvölgy, Vígadó az Orvvadászhoz k. Budapest, Grand Hotel Hungária, látkép, kőnyomatos kl k. A Párisi áruház égése 1903 Augusztus 24-én k. Budapest, Párisi nagy áruház égése után (bélyeghiány)...500

8 Augusztus 24. Budapest, A Párisi áruház égése k. Budapest, Kerepesi út, lovaskocsi Január 19. Budapest, Grand Hotel Hungária, menükártya levelezőlap Budapest, Vajdahunyad vára, (Földmivelési múzeum) k. Budapest, Apostolok Söntése, étterem k. Budapest, Jánoshegyi Erzsébet kilátó torony k. Budapest, Felsővizivárosi plébánia templom, Főoltár k. Budapest, Gyár utca (törések) k. Budapest, Nyugati-pályaudvar, lovaskocsi, villamos k. Budapest éjjel, Váczi-körút, villamos (nyúzott bélyeg) k. Budapest, Kossuth-Mausoleum k. Budapest, Margitszigeti alsó vendéglő (törés) k. Budapest, Mátyásföld, Fő utca a róm. kath. templommal Budapest, Kossuth Lajos utca, lovaskocsik Budapest, Szt. Gellért szobra k. Budapest, Városligeti Vajda Hunyad várának udvara k. Budapest, Petőfi tér k. Budapest, Császár-fürdő (kopott sarkok) k. Budapest, Halászbástya k. Budapest, Erzsébet Királynő Sanatorium, főépület férfi szárnya, látkép k. Budapest, Budai oldal, látkép Budapestre k. Budapest, Szabadság tér, villamos (kis lyuk) k. Budapest, Rákóczi út, villamos (olajfestmény technikával készült lap) k. Budapest, Margitsziget, Arany János szobor k. Budapest, I. Nemzeti palota, Duna látképe k. Budapest, Jézus Szíve templom, VIII.ker k. Budapest, Kossuth Lajos utca (kopott sarkok) k. Budapest, Alkotmány utca, Parlament k. Budapest, Dreher Antal serfőzdéi, Első magyar részvény serfőzöde, látkép k. Budapest, Erzsebet körút, villamos k. Budapest, Margitsziget, vízesés k. Budapest, Szt. Gellért nagyszálló (bélyeghiány) k. Budapest, Tungsram gyár madártávlatból k. Budapest, Szt. Gellért szálloda étterme k. Budapest, Székely Góbé étterem k. A budapesti tisztviselőtelepi főgimnázium, földrajzi előadóterem k. Budapest, Kulacs vendéglő, Kulacs szoba k. Budapest, Sanghay Dancing bar (bélyeghiány, ragasztónyomok) k. Budapest, Raposa étterem, VII. Akácfa utca k. Budapest, Népstadion a lelátóról látkép k. Buják, asszonyok vizet mernek a gémes kútból k. Csaba, Fő tér, díszes kl k. Debrecen, R. kath. főgimnázium és templom (kopott sarkok)...600

9 Debreczen, pályaudvar (kopott sarok) k. Derekegyháza, Kastély bejárata (nyúzott bélyeg) k. Dobogókő, Báró Eötvös Lóránt menedékház, téli táj k. Dombóvár, Polgári leányiskola (nyúzott bélyeg) Dombóvár, Eszterházy utca (kopott sarok) k. Dömös, Melizan pensio, Rencz és Bergmann Dunaföldvár, Kossuth Lajos utca, Nemzeti szálloda Eger, Angol kisasszonyok zárdája (kopott sarkok) k. Dunaharaszti, Dunafürdő Eger, Eszterházy-tér k. Eger, főgimnasium szeptember 8. Eger, kilátó és menedékház, két képes kl k. Eger, róm. kath. főszékesegyház k. Eger, török mecset k. Erzsébetfalva, Csepelszigeti erdőrészlet k. Erzsébetfalva, Községháza (törés) k. Esztergom, Vártemplom, látkép k. Esztergom, Bazilika belseje k. Esztergom-Tábor, Strázsahegy k. Fadd, 3 képes kl. templom, utcarészlet, Leventeotthon (bélyeghiány) k. Fad, mozaik kl. (nyúzott bélyeg) k. Feketehegyfürdő, Thököly ház k. Fonyód-fürdő, Állomás-részlet k. Füzesgyarmat, kis alakú mozaik kl k. Gödöllő, Erzsébet királyné szobra k. Gödöllő, részlet a felső parkból k. Görömbölyi Tapolca, fürdőrészlet (kopott sarkok) k. Gyékényes, vasútállomás (kopott sarkok) k. Győr, városháza k. Győr, Batthyány tér k. Győr, sétatér k. Győr, Rábahíd és a Karmeliták épülete k. Gyulafehérvár, Székesegyház belseje, Főoltár k. Herceg, Esterházy-kastély kapuja k. Hévízgyógyfürdő, tórészlet a fürdőházzal k. Hévíz-gyógyfürdő, Mexikó (sarokkopás) Hévízgyógyfürdő, Magyar posta altisztek gyógy-és üdülőtelepe Hévízgyógyfürdő, Gabi-villa k. Hévíz-gyógyfürdő, strandfürdő k. Hortobágy, itatónál, gémes kút k. Iharosberény, Báró Inkey-kastély Izbég, Róm. kat. templom (nyúzott bélyeg) k. Jánoshalma, Róm. kath. templom (bélyeghiány)...500

10 k. Kalocsa, Zárdatemplom belseje k. Kamara erdő, mozaik kl., látkép, fürdőrészlet stb k. Kál, osztott kl., Róm. kath. templom, utcarészlet, községháza k. Keresztúr, régi ház belülről k. Keszthely, Balaton part, csónakázók Keszthely, Kath. Főgymnásium k. Keszthely, Szigetfürdő (bélyeghiány) k. Királyháza, Magyar Állami vasúti colonia Kiskunhalas, MÁV állomás (nyúzott bélyeg) k. Kőszeg, Templomköz a Bencéstemplom szentélyével k. Kőszeg, Hősök kapuja k. Kőszeg, várrészlet k. Kőszeg, 600 éves gesztenyefa a Királyvölgyben k. Kőszeg, Hősök kapuja, Jurisich tér, várrészlet (bélyeghiány) k. Kőszeg, A Szent-Benedek rend temploma és székháza k. Kőszeg, várrészlet (kopott sarkok) k. Kőszeg, belvárosi részlet k. Kőszeg, nevezetességei, leírás, plébánia templom k. Kőszeg, Hétforrás k. Kunszentmiklós, Róm.kath.templom (kis törések) k. Leányfalu, nyaralórészlet Leányfalu, Dunarészlet, látkép (saroktörés) Leányfalu, látkép Lillafüred, Patrona Hungariae kápolna k. Lillafüred, télen, sportélet a Palota-szálló előtti tó jegén k. Magyarszék, osztott kl., Róm.kath. templom és plébánia, iskola k. Máriapócs, templom k. Mátrafüred, Ivanits üdülő, pensió k. Miskolc, Kossuth szobor Miskolc, városkép, lovaskocsi k. Miskolc, Széchenyi tér k. 2db Miskolc - Diósgyőr Vasgyár képeslap k. Mohács, Korona Szálloda éttermei és kerthelyisége, hármas osztású kl k. Mónosbél látképe Nagykanizsa, Deák Ferenc tér (kopott sarok) k. Nagykanizsa, Csengeri út k. Nagymaros, Visegrád látképe k. Nagymaros, mozaik kl, Béla sétány, strandfürdő, Főtér k. Nagyvázsony, Kinizsi vár, Kinizsi sírja, osztott kl k. Nyíregyháza, Kossuth Lajos tér a kath. nagytemplommal és a Korona szállodával k. Olaszliszka, látkép k. Ózd, Munkásolvasóegylet és színház k. Ózd, gyárépületek, látkép (bélyeghiány)...500

11 k. Örkény-tábor, Erzsébet királyné-szobor (saroktörés) k. Paks, Szt. Háromság tér (saroktörés) k. Parád, Gyógyfürdő, Zsuzsanna-lak k. Pápa, Esterházy kastély (sarokkopás) k. Pápa, M. kir. dohánygyár (törés) k. Pesterzsébet, evangelikus templom (nyúzott bélyeg) k. Pécs, Szt. Mór kollégium Pécs, Széchényi tér és gimnázium k. Pécs, Széchényi tér (bélyeghiány, törés) k. Péliföldszentkereszt, kegytemplom (nyúzott bélyeg) k. Putnok, M.kir. Gazdasági Felső Leánynevelő Intézet, Majori részlet, látkép k. Révfülöp, mozaik kl. hajóállomás, Ivanics Pensio, stb Sárospatak, a város látképe (bélyeghiány) Sárospatak, Főiskolai küldöttségi szállás k. Sopron, Széchenyi-szobor Sopron, Kossuth Lajos út, lovaskocsi (nyúzott bélyeg) k. Sopron, Barokk-ház a Szent Mihály utcában k. Szalkszentmárton, látkép (kopott sarkok) k. Szalkszentmárton, Állami elemi iskola k. Szeged, Zsinagóga, díszes kl. (törések) k. Szeged, Közúti híd, lovaskocsi k. Szeged, Városház (enyhe sarokkopás) Szeged, Bástya utca (szélen kis kopások) k. Szeged, Kárász utca (kopott sarkok) k. Szeged, Klauzál tér a Kossuth szoborral k. Szeghalom, Róm. kath. templom (kis törések) Szekszárd, Hősök szobra (kis törés) k. Szentes, mozaik kl. vasútállomás, városháza, strand, hősök tere (kopott sarkok) k. Szentgotthárd, Magyar Iskola-szanatórium k. Szentgotthárd, Vajda Ödön tér, park részlet k. Szigetmonostor, két képes kl. hajóállomás, látkép (kopott sarkok) k. Szécsény, Róm. Kath. templom és iskola Székesfehérvár, Indóház Székesfehérvár, Cistercita templom Szombathely, kék-fehér, portósan futott k. Szombathely, Iparos székház a Kisfaludy Sándor utcával k. Szombathely, Leánylyceum és felsőkereskedelmi iskola Tapolcza, Fő utca (ujjnyomok) k. Técső, osztott kl. Tiszahíd, Korona szálló k. Tihany, Apátság k. Tihany, éjjel, Apátság k. Tiszafüred, 3 képes kl. iskola, templom, városháza...500

12 k. Vácz, Constantin tér a siketnémák intézetével (tévnyomat: a piros feliratok fordított kettősnyomatával), fekete-fehér, használatlan k. Vásárosnamény, róm.kat.templom, Ref. templom, látkép, Dr. Tomcsányi-kastély, mozaik kl k. Vecsés, Fő utca k. Veszprém, Petőfi színház k. Veszprém, város látképe (hátoldalon ragasztónyomok) k. Veszprém, vár, Szent-Háromság tér k. Visegrád, Nagymaros, látképe k. Zirc, mozaik kl. (nyúzott bélyeg) k. Zirc, Postás erdei ház, ebédlő k. Zsámbék látképe Magyar képeslap tételek k. 7db vegyes kl. 4db Budapest, Vajdahunyad vára, városliget, Budai vár, 1db Beszterce, 1db Máramaros db magyar városképes kl. (közte mozaik, fotó kl. stb.) (vegyes minőség) Felvidék k. Aranyida, Aranyidai és Kojsói havasok, látkép k. Eperjes, Fő utca Neptun csatornával (bélyeghiány) Érsekujvár, Kossuth Lajos tér, Nemzeti Szálloda k. Érsekújvár, Nyitra híd k. Érsekujvár, pályaudvar Fenyőháza, Hutti, fekete-fehér, futott Fenyőháza, parkrészlet, fekete-fehér, futott k. Fülek, látkép Huszt, Rákóczi-vár és a Huszt vize, fekete-fehér, futott (bélyeg letépve) k. Kassa, Nemzeti Színház k. Kassa, Megyeháza (kis foltok) k. Kassa, Bankói részlet a villákkal, látkép k. Kassa, Fő utca, parkrészlet Kassa, Parkrészlet a Koronával, fekete-fehér, futott k. Kárpátalja, Hucul népi kerámiák, fekete-fehér, használatlan Komárom, Nagydunahíd, fekete-fehér, futott Léva, Kossuth tér, lovaskocsik k. Lőcse, templom és városháza északi oldal k. Lőcse, látkép k. 4db Magas-Tátra, benne Dobsinai jégbarlang k. Parádfürdő látképe k. Pozsony, várhegy (sarokkkopás, törés) k. Pozsony, mádárlátkép k. Pozsony, Maria Teresia szobor k. Pozsony, Kossuth Lajos tér, villamos k. Pozsony, Rakpart hadtestparancsnoksági épülettel (kis sarokkopás)...600

13 k. Rimaszombat, utcarészlet k. Rimaszombat, Állami gyermek menhely k. Rimaszombat, vármegyeháza k. Stubnya-fürdő, Fő sétány, katonák Tátra Csorbató, színes, futott (kopott sarkok) k. Trencsénteplic, fürdő, látkép k. Trencsén-Teplic, látkép k. Trencsénteplic, (fürdő) látkép Kárpátalja k. Kőrösmező, Hucul menyasszony, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Hucul gazdaság, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Fekete Tiszai I. világháborús fedezék, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Aspina - erdészház, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, 400 éves fatemplom, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Görögkeleti vízszentelés a Fekete Tiszán, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, a Tisza forrása, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Húsvéti kalácsszentelés fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, fekete-fehér, használatlan k. Faúsztatás Kőrösmező és Nagybocskó között, fekete-fehér, használatlan k. Munkács, M.kir. dohánygyár k. Munkács, Latorcza-híd k. Perecseny, Ung völgye, fekete-fehér, használatlan k. Rahó, fekete-fehér, használatlan Turka, látkép Ungvár, fekete-fehér, futott Ungvár, színes, Tábori Postán futott (kopott sarkok) Erdély k. Arad, Szentháromság-szobor Arad, Városligeti részlet (kis saroktörés) k. Arad, utcarészlet, iskola k. Borsabánya, utcarészlet, k. Brassó, Ferenc József tér k. Brassó, (Bolgárszék) látkép k. Felsőilva, falu látképe és tájkép (képoldalon kopás) Gyalu, Állami iskola k. Gyulafehérvár, sétatéri kioszk (bélyeghiány) k. Gyulafehérvár, Károly kapu (kopott sarkok) k. Herkulesfürdő, látkép, hegyek, folyó k. Kalotaszeg, szövő asszonyok k. Kolozsborsa, Báró Bánffy kastély (kis sarokkopás) Kolozsvár, Nemzeti színház k. Kolozsvár, Szent György-szobor (képoldalon foltos) k. Kolozsvár, Korcsolya csarnok...500

14 k. Kolozsvár, Sétatér (bélyeghiány) k. Kolozsvár, látkép a fellegvárról k. Kolozsvár, Szamoshíd környéke, lovaskocsik (saroktörés) k. Kolozsvár látképe k. Kolozsvár, Deák Ferenc utca k. Kolozsvár, Marianum leánynevelő -intézet k. Kolozsvár, botanikus kerti részlet k. Kolozsvár, Mátyás király tér k. Krasznahorkaváraljai képtárrészlet k. Lupény, tisztitelep k. Máramaros, felmenet a Kőhát északkeleti oldalán k. Máramarossziget, M.kir.áll. felsőbb leányiskola, lovaskocsik k. Medgyes, utcarészlet Nagybánya, Pocol-ház (enyhe sarokkopás) k. Nagykároly, mozaik kl. (Gr. Károlyi kastély, vasútállomás, városháza, polgári leányiskola) k. Nagyszeben, Nagy tér k. Nagyszeben, utcarészlet, lépcső Nagyvárad, Püspöki palota és székesegyház (saroktörés) k. Nagyvárad, Kishídfő, Zsinagóga (kopott sarkok) k. Nagyvárad, városháza (sarokkopás) Nagyvárad, Szacsvay szobor az Ezredéves- emlék téren k. Nagyvárad, Fekete Sas szálloda k. Naszód, Magyar Királyi Állami Népiskola k. Orsova, Széchenyi emléktábla, fekete-fehér, használatlan k. Piski, Bem szobor (bélyeghiány) Pöstyén, Vágrészlet a híddal (kis kopás) Püspökfürdő, fekete-fehér, futott k. Segesvár, városháza és várostorony (kopott sarkok) k. Szatmárnémeti, Pannonia szálló (saroktörés) k. Szatmárnémeti, Horthy Miklós tér, a székesegyházzal k. Szilágysomlyó, látkép k. Tövis, utcarészlet Tusnád-fürdő, fekete-fehér, számbélyegzővel futott Tusnád-fürdő, fekete-fehér, számbélyegzővel futott Tusnád-fürdő, Szent Anna-tó fekete-fehér, futott Vizaknasósgyógyfürdő, Bercsényi sóstó (kopott sarkok) Délvidék k. Belgrad, háború utáni állapotok k. Fehértemplom, sétány k. Pertrix elemek, reklám kl k. Szabadka, Mária Terézia templom k. Szabadka, Reichel palota...500

15 Szabadka, M.kir. állami tanítóképző intézet k. Szabadka, Deák utca és Szt. István tér k. Szabadka, utcarészlet, üzletek k. Ujvidék, Duna utca k. Versecz, Város liget, szobor k. Vocina, mozaik kl. várrom, látkép stb k. Zimony, Uri utca, lovaskocsi k. Zombor, Ferenc József laktanya Horvátország k. 4db Abbázia kl., tengerpart, kikötő k. Cirkvenica, kikötő (nyúzott bélyeg) k. Crikvenica, szanatórium k. Dubrovnik, 4 db kl. tenger, látkép k. Fiume, (Rijeka) kikötő k. Fiume, korzó, látkép Fiume, kikötő k. Fiume, kikötő, cukorka reklám k. 2 db Lovran kl., látkép k. Szapáry, kikötő k. Trieszt, látkép (kopott sarkok) k. Zagreb, Akadémia, tér (kopott szél és sarkok) k. Zagreb, vasútállomás k. Zagreb, Bakács utca Külföldi képeslapok Ausztria Arco (Dél-Tirol) fekete-fehér, futott (sarokhiba) Ausztria 1910k. Bécs, Tegethoff emlékmű, fekete-fehér, használatlan k. Balti-tenger, strand, Hotel Seeadler k. Boszniai viseletek k. Ilidze, park, tó k. Innsbruck, Mária Terézia utca, lovaskocsi k. Közép-Európa térkép kl k. Lipcse, kilátás a parkra k. Mariazell, Bécsi utca, utcarészlet Montenegró Cetinje, fekete-fehér, futott k. München, Akadémia, lovaskocsik, este k. Nedec, vár (kopott sarkok) Németország 1950k. Buchenwald, Koncentrációs tábor, Krematórium, fekete-fehér, használatlan Palermo, családi fotó kl k. Trieszt, Saturnia, hajó Külföldi képeslap tételek db külföldi képeslap, vízesés, kikötő, látkép stb

16 Motívum képeslapok k. A csillagvizsgáló csikósok k. Dreher-Mauls reklám kl k. Június 18. nagy teljesítményű gép start után Országúti Egyházközség 4.sz.B.I.K. cserkészcsapatának 10 éves jubileuma alkalmából 1923 április hó 8-án felszentelt tábori lobogója Motívum tételek k. 15db Stengel motívum kl Üdvözlő lapok Újévi üdvözlő kl Irredenta k. Irredenta kl k. Irredenta kl k. Irredenta kl k. Irredenta kl Irredenta kl., Magyarország területi épségének védelmi ligája Katonai témák db katonai fotó ill. kl. (vegyes minőség) k. 2db katonai grafikai kl k. 4db I. vh. katonai fotó kl A Hizen japán csatahajó tisztikara és osztrák-magyar hadifoglyok, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan, ráírással A Hizen japán csatahajó tisztjei és osztrák-magyar hadifoglyok, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan, ráírással Ferencz József királyunk imája, fekete-fehér, futott (bélyeg lenyúzva) Hősi halottak emléktáblája a budapesti Vas utcai gróf Széchenyi István felső kereskedelmi iskola falán, fekete-fehér, használatlan Hadsereg síverseny, Mátra, színes, futott Japán tisztek csoportképe, eredeti fekete-fehér foto, nem lap (15 10,5cm) Japán tiszt és osztrák-magyar hadifoglyok, eredeti fekete-fehér foto, nem lap (12 7 cm) (hajtott) Karácsony az SMS Radetzky fedélzetén, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan ráírással k. Károly Ferencz József főherceg trónörökös (a későbbi IV. (Boldog) Károly király, fekete-fehér, használatlan Olasz front, ágyú, amatőr fotó kl Olasz front, ágyú, amatőr fotó kl Oroszországi hadifogolytábor osztrák-magyar hadifoglyai, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan Oroszországi hadifogolytáborba látogató Olivier di Gavardo dán konzul érkezése, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan ráírással Tisztek, fekete-fehér, használatlan ráírással...600

17 Uralkodó, politikus k. A Roosevelt família, fotó kl k. Az eskü, IV. Károly koronázása k. II. Bernard herceg k. Carl Eduard herceg k. General der Infanterie Ludwig Frhr. von Gebsattel k. General von Laffert Horthy Miklós portré kl Szept. 15. Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Magyarország kormányzója Kolozsvárott, Erdély felszabadulásának emlékére k. Otto Heinrich, vezető, Frankfurt Híres emberek k. 12db külföldi színész lap, benne Gunnar Tolnaes, Ellen Richter, Thea Sandten Stb., k. 11db Külföldi színésznő portrék, Dorrit Weixler, Betty Darmand, Stb

18 Fodor Aukciósház Kft. Tel: Budapest, Pozsonyi út Leuchtturm IRODÁNKBAN KAPHATÓ GYŰJTÉSI KELLÉKEK Numis éremalbum, 5db lappal klf. színekben Numis éremalbum, 5db lappal, tokkal, klf. színekben Numis Classic éremalbum, 5db lappal, klf színekben Numis éremgyűjtő lapok, klf méretekben Optima Classic éremalbum, 10db lappal, klf színekben Numis Classic bankjegyalbum, klf színekben Optima Classic bankjegyalbum, 20db lappal, klf színekben Optima Classic gyűrűs berakó, tokkal, klf színekben Optima éremgyűjtő lapok, klf méretekben Grande lapok, 2-es, 3-as, 4-es osztásban Zsebalbum bankjegyekhez Zsebalbum érmékhez, 96 férőhellyel Zsebalbum éremkeretes érmékhez, 60 férőhellyel Éremkoffer, 6 táblával, 112 férőhellyel Nagyító 3x-os Nagyító 4x-es Nagyító 5x-ös, világítós Nagyító 6x-os, világítós Nagyító 20x-os, világítós Kézi UV-lámpa Asztali UV-lámpa Képeslap berakó 100 férőhellyel, klf színekben Lindner Bélyegragasztó (1000db/cs) Bélyegalbum (A/4) 24 fehér lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 24 fekete lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 32 fekete lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 16 fekete lappal, kék és bordó színben Bélyegalbum (A/4) 8 fekete lappal, kék és bordó színben Bélyegalbum (A/5) 8 fehér lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/5) 16 fehér lappal, klf színekben Bélyegcsipesz, egyenes lekerekített, 12cm Bélyegcsipesz, egyenes lapát, 12cm Bélyegcsipesz, hajlított lekerekített, 12cm Bélyegcsipesz, hajlított lapát, 12cm Bélyegcsipesz, egyenes hegyes, 15cm Bélyegcsipesz, egyenes lapát, 15cm

19 Fodor Aukciósház Kft. Tel: Budapest, Pozsonyi út Stecklap 3 soros (100db) Stecklap 4 soros (100db) Stecklap 5 soros (100db) FDC album (230x148mm), 100 férőhellyel, klf színekben FDC album (280x150mm), 100 férőhellyel, klf színekben Víztiszta tok régi képeslapokhoz (T74) 100db Víztiszta tok modern képeslapokhoz (T76) 100db Víztiszta tok levelekhez (T83Q) 128x190mm, 100db Víztiszta tok levelekhez (T86) 148x210mm, 100db Éremcsipesz, teflonos 12cm Zsebalbum érmékhez, 48 férőhellyel Hartberger összetapasztható éremtok, klf méretekben Bankjegytok, víztiszta (888) 213x152mm, 100db Bankjegytok, víztiszta (893) 140x80mm, 100db Bankjegytok, víztiszta (894) 156x80mm, 100db Silbo ezüsttisztító folyadék Silbo réz- és sárgaréztisztító folyadék Lindner ezüsttisztító folyadék Lindner aranytisztító folyadék Lindner réz-, sárgaréz-, ón-, nikkeltisztító folyadék Silux ezüsttisztító folyadék Silux aranytisztító folyadék EGYÉB KELLÉKEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MUNKATÁRSAINKNÁL! Tel:

20 Fodor Aukciósház Kft. Tel: Budapest, Pozsonyi út 54.. Fax: Megbízás a árverésre Név: Ügyfélszám: Cím:..... Telefon:.. Átvétel módja: személyesen postán (utánvétel, utalás) Megbízom a Fodor Aukciósház Kft-t, hogy az alábbiakban felsorolt tételeket a megadott maximális licitár erejéig részemre megvásárolja. Az árverési szabályokat ismerem és elfogadom. A megvásárolt tételek ellenértékét a számla kézhezvételekor kifizetem. Dátum:.. Aláírás:... Tételszám Ajánlat Tételszám Ajánlat Tételszám Ajánlat

19. Képeslap gyorsárverés

19. Képeslap gyorsárverés 19. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban július 13-22. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

2. Képeslap gyorsárverés

2. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. március 26. és április 4. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

18. Képeslap gyorsárverés

18. Képeslap gyorsárverés 18. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon június 1-10. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

16. Képeslap gyorsárverés

16. Képeslap gyorsárverés 16. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon december 12-17.. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

13. Képeslap gyorsárverés

13. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban november 15-22. között. Ajánlattételi határidő: november

Részletesebben

1. Képeslap gyorsárverés

1. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház első képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. február 28. és március 7. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

15. Képeslap gyorsárverés

15. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenötödik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon október 22-29. között. Ajánlattételi határidő: október 29. szerda - interneten

Részletesebben

10. Képeslap gyorsárverés

10. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 5-17. között. Ajánlattételi határidő: július 17.

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

11. Képeslap gyorsárverés

11. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenegyedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. szept. 26. és okt. 2. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

20. Képeslap gyorsárverés

20. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban október 12-21. között. Ajánlattételi határidő: október 21. szerda - interneten

Részletesebben

12. Képeslap gyorsárverés

12. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban október 22-30. között. Ajánlattételi határidő: október

Részletesebben

17. Képeslap gyorsárverés

17. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhetedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon április 1-15. között. Ajánlattételi határidő: április 15. szerda - interneten

Részletesebben

4. Képeslap gyorsárverés

4. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. május 21-30. között. Ajánlattételi határidő: május 30.

Részletesebben

3. Képeslap gyorsárverés

3. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. május 2-9. között. Ajánlattételi határidő: május 9. szerda

Részletesebben

START Klub Kártya átvevő helyek

START Klub Kártya átvevő helyek START Klub Kártya átvevő helyek Balassagyarmat, vasútállomás: 2660 Balassagyarmat, Benczúr Gyula u. u. 1/a Kunszentmiklós-Tass, vasútállomás: 6090 Kunszentmiklós-Tass, Vasút u. 9. H-V: 00:00-24:00 H-V:

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

9. Képeslap gyorsárverés

9. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 6-15. között. Ajánlattételi határidő: május 15.

Részletesebben

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Békés Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

6. Képeslap gyorsárverés

6. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. szeptember 12-19. között. Ajánlattételi határidő: szeptember

Részletesebben

"Adni öröm" gyűjtőhelyek

Adni öröm gyűjtőhelyek "Adni öröm" gyűjtőhelyek Spar Ajka, Ifjúság u. 9. Spar Baja, Bernhardt S. u.77. Spar Baja, Jelky tér 4. Spar Balassagyarmat, Mikszáth K. u.14. Spar Balassagyarmat, Rákóczi fej. út 56. Spar Balatonfüred,

Részletesebben

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLAT JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÓ Cím 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca

Részletesebben

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma. T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma.  T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő Ügyfélkapcsolati helyek, valamint felügyeleti szervek elérhetősége Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma Lakossági ügyfelek részére Ügyfélszolgálat megnevezése Lakossági 1412 ügyfélszolgálat

Részletesebben

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY R ö v i d í t v e : K o r s z e r ű T e c h n i k a A l a p í t v á n y ( K T A ) A MEOSZ akadálymentesítési, közlekedési és technikai

Részletesebben

Sorszám Leltári szám Település Téma Sátoraljaújhe Látkép Sátoraljaújhe Látkép Sátoraljaújhe Látkép

Sorszám Leltári szám Település Téma Sátoraljaújhe Látkép Sátoraljaújhe Látkép Sátoraljaújhe Látkép Sorszám Leltári szám Település Téma 1 2015.1.1. Sátoraljaújhe Látkép 2 2015.1.2. Sátoraljaújhe Látkép 3 2015.1.3. Sátoraljaújhe Látkép 4 2015.1.4. Sátoraljaújhe Látkép 5 2015.1.5. Sátoraljaújhe Látkép

Részletesebben

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78/a, Rózsakert 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1039 Budapest,

Részletesebben

Fiókirodák címe, nyitva tartása

Fiókirodák címe, nyitva tartása Fiókirodák címe, nyitva tartása S.sz. Település Posta Posta címe nyitva tartás 1. Ajka Ajka 1 posta 8400 Ajka Szabadság tér 7. Kedd 14:00-18:00 Péntek 12:00-16:00 2. Bácsalmás Bácsalmás posta 6430 Bácsalmás

Részletesebben

7. Képeslap gyorsárverés

7. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. október 10-17. között. Ajánlattételi határidő: október

Részletesebben

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek A, Á 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 7570 Barcs,

Részletesebben

Natúr modullal rendelkező dm üzletek

Natúr modullal rendelkező dm üzletek 1053 Budapest, Királyi Pál u. 20. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1026 Budapest, Pázsit

Részletesebben

8. Képeslap gyorsárverés

8. Képeslap gyorsárverés Minden kedves Ügyfelünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk! Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető

Részletesebben

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo ÁRUHÁZ Cím TPP pult Nyitva tartás H-Sz CS P Szo V Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. Aréna Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Pláza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. Baja 6500

Részletesebben

Patika neve Település Irányítószám Cím

Patika neve Település Irányítószám Cím Patika neve Település Irányítószám Cím Patika Plus Ajka 8401 Fő út 66. Patika Plus Albertirsa 2730 Vasút u. 4. / 11. Manna Patika Baja 6500 Czirfusz Ferenc utca 31. Patika Plus Balassagyarmat 2660 Mikszáth

Részletesebben

Város Megnevezés Utca. Tornaterem Szent I. Művelődési Ház Szent I. Templom Szent I. Plébánia Szent I. Általános Iskola Szent I.

Város Megnevezés Utca. Tornaterem Szent I. Művelődési Ház Szent I. Templom Szent I. Plébánia Szent I. Általános Iskola Szent I. Almáskamarás Város Megnevezés Utca Idősek Klubja Dózsa Gy. Tornaterem Szent I. Művelődési Ház Szent I. Templom Szent I. Plébánia Szent I. Óvoda Dózsa Gy. Általános Iskola Szent I. Battonya Békés Békéscsaba

Részletesebben

A bankkártyás adófizetés szabályai

A bankkártyás adófizetés szabályai Tájékoztató a bankkártyás adófizetésről: így fizethet adót bankkártyával! A berkalkulato r.net oldalán összegyűjtöttük azokat a NAV által közétettbankkártyával történő adófizetéshez szükségesek 2011-ben.

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 Jogelőd neve Szervezet neve, székhelye Képviselő Csatlakozás időpontja 1. Bács-Kiskun megye Bács-Kiskun Megyei ok Katona József 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. Türr István

Részletesebben

Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1

Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1 Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1 Abádszalók Jászkun Volán Zrt. autóbusz-állomás, Deák F. u. 20. (59) 355-780 Ajka Somló Volán Zrt. autóbusz-állomás (88) 312-222 információs szolgálat (88) 311-183

Részletesebben

MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája

MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája 1. Agria Bélapátfalva Takarékszövetkezet Cím: 3346 Bélapátfalva, Május 1 út 2/a. Tel.: 36/554-370 Fax: 36/554-371 E-mail: agriatksz@agriatksz.hu

Részletesebben

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS Város Zóna Szezon Üzemidő Üzemidő Üzemidő Hétfő - Péntek Szombat Vasárnap Max. parkolási idő Személygépkocsi díj Megjegyzés Budapest I. KERÜLET 3016 01.02-12.23 180 perc 440 Ft/óra Budapest I. KERÜLET

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A Generali Infrastrukturális Részvény Alap Befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A ( Alapkezelő ) - amelynek székhelye: 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44., nyilvántartja a Fővárosi

Részletesebben

5. Képeslap gyorsárverés

5. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötödik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. augusztus 8-15. között. Ajánlattételi határidő: augusztus

Részletesebben

HELYI VÉDETT ÉPÜLETEK

HELYI VÉDETT ÉPÜLETEK 1 KALOCSA VÁROS ÉRTÉKVÉDELMI RENDELET FOTÓMELLÉKLET Az értékvédelmi rendelet alkalmazása során a fotók alatt lévő megjegyzések szerint kell eljárni!! HELYI VÉDETT ÉPÜLETEK Alkony utca 8. Újvárosi óvoda

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200 Sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák Bács-Kiskun megye: Bajai Városi Kórház Cím: 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: (79) 422-233, (79) 422-328, (79) 423-373, (79) 425-575, (79) 428-452 Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye MVMSZ tagok nyilvántartása Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye 1. megyei hatókörű városi Katona József Múzeum 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. 2. területi,

Részletesebben

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 3 Pest 1870 Budapest 13 Pest 1870 Budapest 8 Pest 1871 Budapest 19 Pest 1871 Budapest 21 Pest 1871 Budapest 11 Pest 1871 Budapest 22 Pest

Részletesebben

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája VEKOP-1.2.3-16 kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája Közép-Magyarország Budapest 1015 Budapest Hattyú utca

Részletesebben

A Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása

A Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei

Részletesebben

Nagyrécse-Galambok kerékpártúra

Nagyrécse-Galambok kerékpártúra Nagyrécse-Galambok kerékpártúra Túra hossza: 39 km Nehézsége: Könnyű Terep: Dombvidék A kerékpártúra Nagyrécsén a Kossuth u és a Petőfi u találkozásánál kezdődik (1). Innen a Kossuth úton a falut északi

Részletesebben

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 5630 Békés, Kossuth utca 3.

Részletesebben

Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz

Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz Város Zónakód Aktuális szezon munkanapon szabadnapon munkaszüneti napon Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz Ajka 8401 Jan 02 - Dec 24 07:00-17:00 07:00-12:00 - -

Részletesebben

(bérlet is kapható) ITON Kft. Viszonteladói pénztár (bérlet is kapható) Kamaraerdei utca 23. közért 6.00-19.00 7.00-14.00 ZÁRVA

(bérlet is kapható) ITON Kft. Viszonteladói pénztár (bérlet is kapható) Kamaraerdei utca 23. közért 6.00-19.00 7.00-14.00 ZÁRVA Nyitva tartás Település Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Alsónémedi 8.00-16.00 Biatorbágy Baross Gábor út 5/a. 8.00-18.00 Kossuth Lajos utca 6. Budakeszi Autóbusz végállomás ITON Kft. Viszonteladói

Részletesebben

Képzési díj visszaigénylési útmutató

Képzési díj visszaigénylési útmutató Képzési díj visszaigénylési útmutató www.mvh.gov.hu honlapon lehet elérni a visszaigénylési felületet Elektronikus ügyintézés Ügyfél-tájékoztatási rendszer Az ügyfélkapus felhasználói név és jelszó megadása

Részletesebben

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál)

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Nyitvatartás: H-Cs 8:00-18:00 P 8:00-17:00 Telefon: 1 466-4633 Fax: 1 385-3837 Vályog úti

Részletesebben

Posta. (bérlet is kapható) Iton Kft. Viszonteladói pénztár (bérlet is kapható) Kamaraerdei utca 23. közért 6.00-19.00 7.00-14.

Posta. (bérlet is kapható) Iton Kft. Viszonteladói pénztár (bérlet is kapható) Kamaraerdei utca 23. közért 6.00-19.00 7.00-14. Nyitva tartás Település Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Alsónémedi 8.00-16.00 Biatorbágy Baross Gábor út 5/a. 8.00-18.00 Kossuth Lajos utca 6. Budakeszi Autóbusz-végállomás 8.00-16.00 6.00-18.00 Kamaraerdei

Részletesebben

M.1. számú melléklet. 1/10. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfélszolgálati irodáinak felsorolása, azok nyitvatartása

M.1. számú melléklet. 1/10. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfélszolgálati irodáinak felsorolása, azok nyitvatartása M.1. számú melléklet GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfélszolgálati irodáinak felsorolása, azok nyitvatartása 1/10. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. Állandó nyitva tartású személyes ügyfélszolgálati

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra 6. sz. melléklet A hírközlési és a fogyasztóvédelmi hatóság szervei és azok elérhetősége

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A Generali Nemzetközi Részvény Alapok Alapja Befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A ( Alapkezelõ ) - amelynek székhelye: 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44., nyilvántartja a Fõvárosi

Részletesebben

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság... 4

Részletesebben

Fiók neve Nyitvatartási rend Cím Telefon

Fiók neve Nyitvatartási rend Cím Telefon Ajkai Fiók 8400 Ajka, Szabadság tér 4/a. 88/510-030 Allee Skála Fiók H: 10.00-20.00 K: 10.00-20.00 Sze:10.00-20.00 Cs: 10.00-20.00 P: 10.00-20.00 Szo:10.00-14.00 Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október

Részletesebben

MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája

MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája 1. Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet Nyíregyházi kirendeltség Cím: 4400. Nyíregyháza, Egyház u. 9. Tel.: 42/506-762 Fax: 42/506-763

Részletesebben

40. Numizmatikai gyorsárverés

40. Numizmatikai gyorsárverés 40. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2015. Január 19-21. között

Részletesebben

Cover Your Grey termékeket forgalmazó dm üzletek listája

Cover Your Grey termékeket forgalmazó dm üzletek listája A 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 1045 Budapest, Rózsa u. 16-18. 1051 Budapest, Arany J. u. 30. 1052 Budapest, Károly krt. 26. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1013 Budapest, Krisztina Krt. 39/B 1021 Budapest,

Részletesebben

Portfolió jelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára

Portfolió jelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára Portfolió jelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára 2007. március hónapra 2007. március 30. Az Alapkezelő ezen jelentést a 2001. évi CXX. Törvény a Tőkepiacról alapján készítette el és teszi közzé

Részletesebben

SZEMÉTSZEDÉSI AKCIÓ. Évfolyam Útvonal Koordinátor Civil szervezet Egyéb

SZEMÉTSZEDÉSI AKCIÓ. Évfolyam Útvonal Koordinátor Civil szervezet Egyéb SZEMÉTSZEDÉSI AKCIÓ Időpontja: 2011. április 13. (szerda) Gyülekező időpontja: 14,30-15,00 óra között Gyülekező helye: Piac tér Köszöntő és tájékoztató: 15,00 óra Szemétszedés csoportokban koordinátorok

Részletesebben

Érvényes: december 13-tól AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK

Érvényes: december 13-tól AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK 03 Ács, cukrászda, 5.35, 12.25, 14.40 03 Ács, vá., 14.40 03 Ács, Zöldfa u., 14.40 02 Ajka, aut. áll. 16.30 07 Almásfüzítő, vá., 4.40, 5.32, 6.25, 6.50 N 8.50, 9.45 N10.45, 11.15, 11.45, 15.35 P15.45 03

Részletesebben

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117 "Minden 35. vásárló visszanyeri vásárlása teljes összegét" játék nyertes nyugtaszámok Levásárlási határidő meghosszabbítva plusz 1 nappal! A nyertes sorszámú nyugta tulajdonosa legkésőbb 2014. április

Részletesebben

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL Sorszám Város Irányítószám 1 Ajka 8400 Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2 Baja 6500 Szegedi út 3 Balassagyarmat 2660 Kõvári út 4 Budaörs 2040 METRO 5 Budapest 1151 Bogáncs u. (XV.) 6 Budapest 1117 Irinyi u.45.

Részletesebben

Portfolió jelentés a CA Alapcsalád befektetői számára

Portfolió jelentés a CA Alapcsalád befektetői számára Portfolió jelentés a CA Alapcsalád befektetői számára 2006. július hónapra 2006. július 31. Az Alapkezelő ezen jelentést a 2001. évi CXX. Törvény a Tőkepiacról alapján készítette el és teszi közzé A Törvény

Részletesebben

1. melléklet. 10 274 HB lakóház. 2008 Ányos Pál u. 24 267 HB lakóház. 1 285 H Rupert -ház lakóház. 9 143 H lakóház. 1 2499 H lakóház 6 2470 H lakóház

1. melléklet. 10 274 HB lakóház. 2008 Ányos Pál u. 24 267 HB lakóház. 1 285 H Rupert -ház lakóház. 9 143 H lakóház. 1 2499 H lakóház 6 2470 H lakóház Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 6/202. (III.30.) rendelete az épített környezet értékeinek helyi védelméről. melléklet H B T Jelmagyarázat Homlokzati elemek, vakolatdíszek - architektúra,

Részletesebben

Magyar Államkincstár családtámogatási ügyfélszolgálatok

Magyar Államkincstár családtámogatási ügyfélszolgálatok Magyar Államkincstár családtámogatási ügyfélszolgálatok (anyasági támogatás, családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) Figyelem! Az összeállítás a 2011. augusztus 18-i aktuális

Részletesebben

IRSZ Város Cím 2740 Abony Radák u. 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 6500 Baja Szegedi út 8448

IRSZ Város Cím 2740 Abony Radák u. 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 6500 Baja Szegedi út 8448 2740 Abony Radák u. 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 6500 Baja Szegedi út 8448 Bakonygyepes 8.sz. fkl. út 2660 Balassagyarmat Kővári út 8172 Balatonakarattya

Részletesebben

Adamas 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. zálogfiók címe: 1191 Budapest, Kossuth tér Üzletház I.4. sz.

Adamas 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. zálogfiók címe: 1191 Budapest, Kossuth tér Üzletház I.4. sz. 1. sz. Melléklet A Hitelezési Üzletág Általános Szerződési Feltételeiről szóló Üzletszabályzat első számú kiegészítése kézizálogkölcsön nyújtásához elnevezésű szabályzathoz Zálogházak és befogadható zálogtárgyak

Részletesebben

Hungary - MOL Filling stations and Truck friendly filling stations

Hungary - MOL Filling stations and Truck friendly filling stations 1 of 6 Hungary - Filling stations and friendly filling stations INA Zalakomár M7 I. (kimenő) 46.512415000000 17.191828000000 X X X X X NONSTOP NONSTOP NONSTOP NONSTOP NONSTOP NONSTOP INA Zalakomár M7 II.

Részletesebben

magyarországi gyógyfürdő megyénkénti nyilvántartása gyógyfürdő Bács-Kiskun Kalocsa Kalocsa Csajda-Uszoda és Gyógyfürdő 426-3/Gyf/2007 I/68

magyarországi gyógyfürdő megyénkénti nyilvántartása gyógyfürdő Bács-Kiskun Kalocsa Kalocsa Csajda-Uszoda és Gyógyfürdő 426-3/Gyf/2007 I/68 gyógyfürdő Bács-Kiskun Kalocsa Kalocsa Csajda-Uszoda és Gyógyfürdő 426-3/Gyf/2007 I/68 Kiskunfélegyháza Kiskunfélegyháza Városi Kórház- Rendelőintézet Gyógyfürdő és Rehabilitációs Központ 365-5/Gyf/2007

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

MOL - Hungary E-toll services on MOL Filling stations

MOL - Hungary E-toll services on MOL Filling stations services MOL Filling statis Abádszalók Füredi út 47.464230 20.589420 yes yes yes yes no no yes Aby Radák utca 47.191410 20.002530 yes yes no no no no no Ady 6.sz. főút 47.130488 18.865122 yes yes no no

Részletesebben

Pesthidegkút bemutatása

Pesthidegkút bemutatása BUDAPEST II. kerület / Pesthidegkút Pesthidegkút bemutatása 2013. szeptember 26. 1 Budapest II. kerülete A II. kerület területe: 36 km 2 Népesség: Polgármester: 88 200 fő Dr. Láng Zsolt 2 Pesthidegkút

Részletesebben

Agip Baja Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út

Agip Baja Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út Agip Abda 62550 Győr-Moson- 9151 Abda Bécsi út 1. 47.6840292687097 18.952205 Agip Baja 61350 Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út 97. 46.195104 19.6489445326511 Agip Balatonederics 65100 Veszprém 8312

Részletesebben

238-9/Gyf/2005 KEF-3034-4/2014 I/56 Békési Gyógyászati Központ és KEF-27812-3/2014 Békés

238-9/Gyf/2005 KEF-3034-4/2014 I/56 Békési Gyógyászati Központ és KEF-27812-3/2014 Békés gyógyfürdő Bács-Kiskun Kalocsa Kalocsa Csajda-Uszoda és Gyógyfürdő 426-3/Gyf/2007 I/68 Kiskunfélegyháza Kiskunfélegyháza Városi Kórház- Rendelőintézet Gyógyfürdő és Rehabilitációs Központ 365-5/Gyf/2007

Részletesebben

Abony Kossuth Lajos tér 18. Ajka Szabadság tér 7. Szabadság tér 4/a. Aszód Kossuth Lajos u. 2. Bácsalmás Szent János u. 15. Baja Kossuth Lajos u. 14.

Abony Kossuth Lajos tér 18. Ajka Szabadság tér 7. Szabadság tér 4/a. Aszód Kossuth Lajos u. 2. Bácsalmás Szent János u. 15. Baja Kossuth Lajos u. 14. město adresa Abony Kossuth Lajos tér 18. Ajka Szabadság tér 7. Ajka Szabadság tér 4/a. Aszód Kossuth Lajos u. 2. Bácsalmás Szent János u. 15. Baja Kossuth Lajos u. 14. Baja Tóth Kálmán tér 1. Baja Vörösmarty

Részletesebben

SZEGED VÁROS HELYI EGYEDI VÉDETT ÉPÜLETEI

SZEGED VÁROS HELYI EGYEDI VÉDETT ÉPÜLETEI SZEGED VÁROS HELYI EGYEDI VÉDETT ÉPÜLETEI Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 55/2005.(XI.17.) Kgy. rendelete Szeged város helyi építészeti örökségének védelméről 1/a melléklet: Helyi egyedi védelem

Részletesebben

Mucsi Balázs Sándor főigazgató Pelyhéné Bartha Irén főigazgató 2015.06.15 Dr. Varga Zoltán Balázs 2015.06.15

Mucsi Balázs Sándor főigazgató Pelyhéné Bartha Irén főigazgató 2015.06.15 Dr. Varga Zoltán Balázs 2015.06.15 BAJAI SZAKKÉPZÉSI 6500 Baja, Petőfi Sándor utca 1 12.) 2015.06.15 Korm. rendelet Virág Tibor főigazgató BÉKÉSCSABAI SZAKKÉPZÉSI 5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1 BERETTYÓÚJFALUI SZAKKÉPZÉSI BUDAPESTI GAZDASÁGI

Részletesebben

LPG/E CO+ Hétköznap nyitás. Hétköznap zárás

LPG/E CO+ Hétköznap nyitás. Hétköznap zárás 5241 Abádszalók Füredi út 0:00 24.00 0 0 0 0 1 20.589420 47.464230 2740 Abony Radák utca 6:00 22:00 0 1 1 0 1 20.002530 47.191410 2457 Adony 6.sz. fıút 6:00 22:00 1 1 1 0 1 18.865122 47.130488 8400 Ajka

Részletesebben

A MAGYAR VÁROSOK SZÖVETSÉGÉNEK SZERVEI

A MAGYAR VÁROSOK SZÖVETSÉGÉNEK SZERVEI A MAGYAR VÁROSOK SZÖVETSÉGÉNEK SZERVEI 1. Dr. Toller László polgármester 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Tel: 72/ 533-807 Fax: 72/ 212-049 E-mail: tollerl@ph.pecs.hu 2. Társelnök: Dr. Magyar Levente polgármester

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL. A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL. A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele hirdetmény NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A K&H Befektetési Alapkezelő Zrt. (amelynek székhelye: 1051 Budapest, Vigadó tér 1.), mint a kibocsátó törvényes

Részletesebben

Árlista. Irodai térképek. Magyaroszág tematikus térképek. Érvényes: 2008. február 15-től

Árlista. Irodai térképek. Magyaroszág tematikus térképek. Érvényes: 2008. február 15-től tiefel Eurocart Kft. outh-east Europe X (70 50 cm) () M (120 80 cm) (140 100 cm) X () Magyaroszág tematikus térképek M X cikkszám 8782787 3860 878877 41227 440407 487717 453107 112103 440417 440427 453117

Részletesebben

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete

Részletesebben

SPAR és INTERSPAR áruházak

SPAR és INTERSPAR áruházak SPAR és INTERSPAR áruházak INTERSPAR: 1032 Budapest, Bécsi u. 154. 1103 Budapest, Sibrik Miklós u. 30. 1106 Budapest, Kerepesi út 61. 1117 Budapest, Október 23-a u. 8-10. 1191 Budapest, Üllői u. 201. 1201

Részletesebben

Pilisvörösvári Helyi Választási Iroda 3/2014. HVI vezetői határozat melléklete

Pilisvörösvári Helyi Választási Iroda 3/2014. HVI vezetői határozat melléklete Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 14-112-001-5, Cím: Fõ tér 1. (polgármesteri hivatal), TEVK: 01 Akácfa köz teljes közterület Báthory utca teljes közterület Béke utca teljes közterület Cékla köz teljes

Részletesebben

Országos törzskönyvi nyilvántartás a magyarországi gyógyfürdőkről

Országos törzskönyvi nyilvántartás a magyarországi gyógyfürdőkről Országos törzskönyvi nyilvántartás a magyarországi gyógyfürdőkről Sorszám Település Megye intézményneve 1. Debrecen Hajdú-Bihar Debreceni Minősítési ill. felülvizsgálati engedély száma 36.540/1958 209-1/2011

Részletesebben

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47.130488 18.865122 Igen Veszprém 8400 Ajka Fõ út 47.112216 17.555332 Igen Pest 2170 Aszód Pesti út 3. 47.649330 19.470080 Igen Bács-Kiskun 6430 Bácsalmás Backnang u. 7. 46.124010

Részletesebben

Sodexo AJÁNDÉK utalvány elfogadó helyek

Sodexo AJÁNDÉK utalvány elfogadó helyek Sodexo AJÁNDÉK utalvány elfogadó helyek Irányítószám Város 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 8261 Badacsony

Részletesebben

Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete 17/2008. (III.28.) számú rendelete a háziorvosi körzetek megállapításáról 1 (EGYSÉGES SZERKEZETBEN)

Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete 17/2008. (III.28.) számú rendelete a háziorvosi körzetek megállapításáról 1 (EGYSÉGES SZERKEZETBEN) Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete 17/2008. (III.28.) számú rendelete a háziorvosi körzetek megállapításáról 1 (EGYSÉGES SZERKEZETBEN) Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

Megvalósítás helyszíne település. Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Közterületen élők étkeztetése

Megvalósítás helyszíne település. Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Közterületen élők étkeztetése TE-001 TE-002 TE-003 TE-004 TE-005 TE-006 TE-007 TE-008 Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Betegszoba működtetése 8

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2014/S )

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2014/S ) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:256368-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S 143-256368 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427, Fényes

Részletesebben

21213 2060 Bicske Botond tér 53032 4110 Biharkeresztes 42. sz. fkl. út

21213 2060 Bicske Botond tér 53032 4110 Biharkeresztes 42. sz. fkl. út 44369 2740 Abony Radák u. 21010 2457 Adony 6.sz. fkl. út 25524 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 18247 2170 Aszód Pesti út 3. 45114 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 25022 8261 Badacsony 71.sz. föút 45158

Részletesebben