14. Képeslap gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "14. Képeslap gyorsárverés"

Átírás

1 Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban július között. Ajánlattételi határidő: július 23. szerda - interneten óráig - egyéb elérhetőségeinken óráig Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők július 24-én, csütörtökön órától! Maradékeladás: július óráig Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. Tel: Vásárlói jutalék: 19% Nyitva tartás : H P K (anyagmegtekintés )

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 19 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot.

3 Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk.

4 Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6 Tartalomjegyzék Mai Magyarország Magyar képeslap tételek Felvidék Kárpátalja Erdély Délvidék Horvátország Külföldi képeslapok Külföldi képeslap tételek Motívum képeslapok Motívum tételek Üdvözlő lapok Irredenta Katonai témák Uralkodó, politikus Híres emberek Kellemes licitálást kívánunk!

7 Mai Magyarország k. Abaujszántó, Népház (nyúzott bélyeg) k. Baja, a Liszt Rend. III. Béla reálgimnáziuma k. Balatonalmádi, Hősök emlékműve Balaton-Fonyód, Figura villa vízparti részlet Balaton-Fonyód, Sándor-telepi fürdőházak, lovaskocsi Balatonföldvár, Kupavezér nagyszálló k. Balatonföldvár, feljáró a kápolnához (nyúzott bélyeg) Balatonfüred-fürdő, Erzsébet udvar k. Balatonfüred-fürdő, parti részlet k. Balatonfüred-fürdő, parti részlet k. Balatonfüred, gyógyfürdő, Erzsébet-udvar k. Balatonfüred-fürdő, vitorlások kikötője k. Balatonkenese, Otthon szálló k. Balatonkeresztúr-fürdő, nyaralók Balatonlelle, mozaik kl. (panziók, hajóállomás, strand, szökőkút) k. Barcs, vasútállomás k. Bánréve, vasútállomás (hátoldalon ragasztónyomok) k. Berettyóujfalu, Kir. Járásbíróság (törés, kopás) k. Berettyóujfalu, Református elemi iskola k. Békés, osztott kl. Kőrösparti részletek k. Békéscsaba, Fő tér, lovaskocsik k. Békéscsaba, Nádor szálló k. Békéscsaba, Szent István-tér, lovaskocsik k. Bogát, Somogyjád, osztott kl k. Bonyhád, Járásbíróság (bélyeghiány) Budapest, Nemzeti Múzeum, villamossal, színes, futott Litho díjjegyes k. Budapest, XIII. Margitszigeti vízesés k. Budapest, Ferencz József híd k. Budapest, Császár fürdő k. Budapest, Eskü-ut és Clotildpaloták k. Budapest, a székes főváros legnagyobb és legdíszesebb helyisége, Weingruber Ignác kávéháza k. Budapest, Andrássy út, Kodály körönd k. Budapest, Andrássy út az Operával (jó állapot) k. Budapest, II. Lukács fürdő k. Budapest, Vígszínház k. Budapest, Hotel "ORIENT" szálloda k. Budapest, Királyi várlak (kis beszakadás) k. Budapest, Hűvösvölgy, Vígadó az Orvvadászhoz k. Budapest, Grand Hotel Hungária, látkép, kőnyomatos kl k. A Párisi áruház égése 1903 Augusztus 24-én k. Budapest, Párisi nagy áruház égése után (bélyeghiány)...500

8 Augusztus 24. Budapest, A Párisi áruház égése k. Budapest, Kerepesi út, lovaskocsi Január 19. Budapest, Grand Hotel Hungária, menükártya levelezőlap Budapest, Vajdahunyad vára, (Földmivelési múzeum) k. Budapest, Apostolok Söntése, étterem k. Budapest, Jánoshegyi Erzsébet kilátó torony k. Budapest, Felsővizivárosi plébánia templom, Főoltár k. Budapest, Gyár utca (törések) k. Budapest, Nyugati-pályaudvar, lovaskocsi, villamos k. Budapest éjjel, Váczi-körút, villamos (nyúzott bélyeg) k. Budapest, Kossuth-Mausoleum k. Budapest, Margitszigeti alsó vendéglő (törés) k. Budapest, Mátyásföld, Fő utca a róm. kath. templommal Budapest, Kossuth Lajos utca, lovaskocsik Budapest, Szt. Gellért szobra k. Budapest, Városligeti Vajda Hunyad várának udvara k. Budapest, Petőfi tér k. Budapest, Császár-fürdő (kopott sarkok) k. Budapest, Halászbástya k. Budapest, Erzsébet Királynő Sanatorium, főépület férfi szárnya, látkép k. Budapest, Budai oldal, látkép Budapestre k. Budapest, Szabadság tér, villamos (kis lyuk) k. Budapest, Rákóczi út, villamos (olajfestmény technikával készült lap) k. Budapest, Margitsziget, Arany János szobor k. Budapest, I. Nemzeti palota, Duna látképe k. Budapest, Jézus Szíve templom, VIII.ker k. Budapest, Kossuth Lajos utca (kopott sarkok) k. Budapest, Alkotmány utca, Parlament k. Budapest, Dreher Antal serfőzdéi, Első magyar részvény serfőzöde, látkép k. Budapest, Erzsebet körút, villamos k. Budapest, Margitsziget, vízesés k. Budapest, Szt. Gellért nagyszálló (bélyeghiány) k. Budapest, Tungsram gyár madártávlatból k. Budapest, Szt. Gellért szálloda étterme k. Budapest, Székely Góbé étterem k. A budapesti tisztviselőtelepi főgimnázium, földrajzi előadóterem k. Budapest, Kulacs vendéglő, Kulacs szoba k. Budapest, Sanghay Dancing bar (bélyeghiány, ragasztónyomok) k. Budapest, Raposa étterem, VII. Akácfa utca k. Budapest, Népstadion a lelátóról látkép k. Buják, asszonyok vizet mernek a gémes kútból k. Csaba, Fő tér, díszes kl k. Debrecen, R. kath. főgimnázium és templom (kopott sarkok)...600

9 Debreczen, pályaudvar (kopott sarok) k. Derekegyháza, Kastély bejárata (nyúzott bélyeg) k. Dobogókő, Báró Eötvös Lóránt menedékház, téli táj k. Dombóvár, Polgári leányiskola (nyúzott bélyeg) Dombóvár, Eszterházy utca (kopott sarok) k. Dömös, Melizan pensio, Rencz és Bergmann Dunaföldvár, Kossuth Lajos utca, Nemzeti szálloda Eger, Angol kisasszonyok zárdája (kopott sarkok) k. Dunaharaszti, Dunafürdő Eger, Eszterházy-tér k. Eger, főgimnasium szeptember 8. Eger, kilátó és menedékház, két képes kl k. Eger, róm. kath. főszékesegyház k. Eger, török mecset k. Erzsébetfalva, Csepelszigeti erdőrészlet k. Erzsébetfalva, Községháza (törés) k. Esztergom, Vártemplom, látkép k. Esztergom, Bazilika belseje k. Esztergom-Tábor, Strázsahegy k. Fadd, 3 képes kl. templom, utcarészlet, Leventeotthon (bélyeghiány) k. Fad, mozaik kl. (nyúzott bélyeg) k. Feketehegyfürdő, Thököly ház k. Fonyód-fürdő, Állomás-részlet k. Füzesgyarmat, kis alakú mozaik kl k. Gödöllő, Erzsébet királyné szobra k. Gödöllő, részlet a felső parkból k. Görömbölyi Tapolca, fürdőrészlet (kopott sarkok) k. Gyékényes, vasútállomás (kopott sarkok) k. Győr, városháza k. Győr, Batthyány tér k. Győr, sétatér k. Győr, Rábahíd és a Karmeliták épülete k. Gyulafehérvár, Székesegyház belseje, Főoltár k. Herceg, Esterházy-kastély kapuja k. Hévízgyógyfürdő, tórészlet a fürdőházzal k. Hévíz-gyógyfürdő, Mexikó (sarokkopás) Hévízgyógyfürdő, Magyar posta altisztek gyógy-és üdülőtelepe Hévízgyógyfürdő, Gabi-villa k. Hévíz-gyógyfürdő, strandfürdő k. Hortobágy, itatónál, gémes kút k. Iharosberény, Báró Inkey-kastély Izbég, Róm. kat. templom (nyúzott bélyeg) k. Jánoshalma, Róm. kath. templom (bélyeghiány)...500

10 k. Kalocsa, Zárdatemplom belseje k. Kamara erdő, mozaik kl., látkép, fürdőrészlet stb k. Kál, osztott kl., Róm. kath. templom, utcarészlet, községháza k. Keresztúr, régi ház belülről k. Keszthely, Balaton part, csónakázók Keszthely, Kath. Főgymnásium k. Keszthely, Szigetfürdő (bélyeghiány) k. Királyháza, Magyar Állami vasúti colonia Kiskunhalas, MÁV állomás (nyúzott bélyeg) k. Kőszeg, Templomköz a Bencéstemplom szentélyével k. Kőszeg, Hősök kapuja k. Kőszeg, várrészlet k. Kőszeg, 600 éves gesztenyefa a Királyvölgyben k. Kőszeg, Hősök kapuja, Jurisich tér, várrészlet (bélyeghiány) k. Kőszeg, A Szent-Benedek rend temploma és székháza k. Kőszeg, várrészlet (kopott sarkok) k. Kőszeg, belvárosi részlet k. Kőszeg, nevezetességei, leírás, plébánia templom k. Kőszeg, Hétforrás k. Kunszentmiklós, Róm.kath.templom (kis törések) k. Leányfalu, nyaralórészlet Leányfalu, Dunarészlet, látkép (saroktörés) Leányfalu, látkép Lillafüred, Patrona Hungariae kápolna k. Lillafüred, télen, sportélet a Palota-szálló előtti tó jegén k. Magyarszék, osztott kl., Róm.kath. templom és plébánia, iskola k. Máriapócs, templom k. Mátrafüred, Ivanits üdülő, pensió k. Miskolc, Kossuth szobor Miskolc, városkép, lovaskocsi k. Miskolc, Széchenyi tér k. 2db Miskolc - Diósgyőr Vasgyár képeslap k. Mohács, Korona Szálloda éttermei és kerthelyisége, hármas osztású kl k. Mónosbél látképe Nagykanizsa, Deák Ferenc tér (kopott sarok) k. Nagykanizsa, Csengeri út k. Nagymaros, Visegrád látképe k. Nagymaros, mozaik kl, Béla sétány, strandfürdő, Főtér k. Nagyvázsony, Kinizsi vár, Kinizsi sírja, osztott kl k. Nyíregyháza, Kossuth Lajos tér a kath. nagytemplommal és a Korona szállodával k. Olaszliszka, látkép k. Ózd, Munkásolvasóegylet és színház k. Ózd, gyárépületek, látkép (bélyeghiány)...500

11 k. Örkény-tábor, Erzsébet királyné-szobor (saroktörés) k. Paks, Szt. Háromság tér (saroktörés) k. Parád, Gyógyfürdő, Zsuzsanna-lak k. Pápa, Esterházy kastély (sarokkopás) k. Pápa, M. kir. dohánygyár (törés) k. Pesterzsébet, evangelikus templom (nyúzott bélyeg) k. Pécs, Szt. Mór kollégium Pécs, Széchényi tér és gimnázium k. Pécs, Széchényi tér (bélyeghiány, törés) k. Péliföldszentkereszt, kegytemplom (nyúzott bélyeg) k. Putnok, M.kir. Gazdasági Felső Leánynevelő Intézet, Majori részlet, látkép k. Révfülöp, mozaik kl. hajóállomás, Ivanics Pensio, stb Sárospatak, a város látképe (bélyeghiány) Sárospatak, Főiskolai küldöttségi szállás k. Sopron, Széchenyi-szobor Sopron, Kossuth Lajos út, lovaskocsi (nyúzott bélyeg) k. Sopron, Barokk-ház a Szent Mihály utcában k. Szalkszentmárton, látkép (kopott sarkok) k. Szalkszentmárton, Állami elemi iskola k. Szeged, Zsinagóga, díszes kl. (törések) k. Szeged, Közúti híd, lovaskocsi k. Szeged, Városház (enyhe sarokkopás) Szeged, Bástya utca (szélen kis kopások) k. Szeged, Kárász utca (kopott sarkok) k. Szeged, Klauzál tér a Kossuth szoborral k. Szeghalom, Róm. kath. templom (kis törések) Szekszárd, Hősök szobra (kis törés) k. Szentes, mozaik kl. vasútállomás, városháza, strand, hősök tere (kopott sarkok) k. Szentgotthárd, Magyar Iskola-szanatórium k. Szentgotthárd, Vajda Ödön tér, park részlet k. Szigetmonostor, két képes kl. hajóállomás, látkép (kopott sarkok) k. Szécsény, Róm. Kath. templom és iskola Székesfehérvár, Indóház Székesfehérvár, Cistercita templom Szombathely, kék-fehér, portósan futott k. Szombathely, Iparos székház a Kisfaludy Sándor utcával k. Szombathely, Leánylyceum és felsőkereskedelmi iskola Tapolcza, Fő utca (ujjnyomok) k. Técső, osztott kl. Tiszahíd, Korona szálló k. Tihany, Apátság k. Tihany, éjjel, Apátság k. Tiszafüred, 3 képes kl. iskola, templom, városháza...500

12 k. Vácz, Constantin tér a siketnémák intézetével (tévnyomat: a piros feliratok fordított kettősnyomatával), fekete-fehér, használatlan k. Vásárosnamény, róm.kat.templom, Ref. templom, látkép, Dr. Tomcsányi-kastély, mozaik kl k. Vecsés, Fő utca k. Veszprém, Petőfi színház k. Veszprém, város látképe (hátoldalon ragasztónyomok) k. Veszprém, vár, Szent-Háromság tér k. Visegrád, Nagymaros, látképe k. Zirc, mozaik kl. (nyúzott bélyeg) k. Zirc, Postás erdei ház, ebédlő k. Zsámbék látképe Magyar képeslap tételek k. 7db vegyes kl. 4db Budapest, Vajdahunyad vára, városliget, Budai vár, 1db Beszterce, 1db Máramaros db magyar városképes kl. (közte mozaik, fotó kl. stb.) (vegyes minőség) Felvidék k. Aranyida, Aranyidai és Kojsói havasok, látkép k. Eperjes, Fő utca Neptun csatornával (bélyeghiány) Érsekujvár, Kossuth Lajos tér, Nemzeti Szálloda k. Érsekújvár, Nyitra híd k. Érsekujvár, pályaudvar Fenyőháza, Hutti, fekete-fehér, futott Fenyőháza, parkrészlet, fekete-fehér, futott k. Fülek, látkép Huszt, Rákóczi-vár és a Huszt vize, fekete-fehér, futott (bélyeg letépve) k. Kassa, Nemzeti Színház k. Kassa, Megyeháza (kis foltok) k. Kassa, Bankói részlet a villákkal, látkép k. Kassa, Fő utca, parkrészlet Kassa, Parkrészlet a Koronával, fekete-fehér, futott k. Kárpátalja, Hucul népi kerámiák, fekete-fehér, használatlan Komárom, Nagydunahíd, fekete-fehér, futott Léva, Kossuth tér, lovaskocsik k. Lőcse, templom és városháza északi oldal k. Lőcse, látkép k. 4db Magas-Tátra, benne Dobsinai jégbarlang k. Parádfürdő látképe k. Pozsony, várhegy (sarokkkopás, törés) k. Pozsony, mádárlátkép k. Pozsony, Maria Teresia szobor k. Pozsony, Kossuth Lajos tér, villamos k. Pozsony, Rakpart hadtestparancsnoksági épülettel (kis sarokkopás)...600

13 k. Rimaszombat, utcarészlet k. Rimaszombat, Állami gyermek menhely k. Rimaszombat, vármegyeháza k. Stubnya-fürdő, Fő sétány, katonák Tátra Csorbató, színes, futott (kopott sarkok) k. Trencsénteplic, fürdő, látkép k. Trencsén-Teplic, látkép k. Trencsénteplic, (fürdő) látkép Kárpátalja k. Kőrösmező, Hucul menyasszony, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Hucul gazdaság, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Fekete Tiszai I. világháborús fedezék, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Aspina - erdészház, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, 400 éves fatemplom, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Görögkeleti vízszentelés a Fekete Tiszán, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, a Tisza forrása, fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, Húsvéti kalácsszentelés fekete-fehér, használatlan k. Kőrösmező, fekete-fehér, használatlan k. Faúsztatás Kőrösmező és Nagybocskó között, fekete-fehér, használatlan k. Munkács, M.kir. dohánygyár k. Munkács, Latorcza-híd k. Perecseny, Ung völgye, fekete-fehér, használatlan k. Rahó, fekete-fehér, használatlan Turka, látkép Ungvár, fekete-fehér, futott Ungvár, színes, Tábori Postán futott (kopott sarkok) Erdély k. Arad, Szentháromság-szobor Arad, Városligeti részlet (kis saroktörés) k. Arad, utcarészlet, iskola k. Borsabánya, utcarészlet, k. Brassó, Ferenc József tér k. Brassó, (Bolgárszék) látkép k. Felsőilva, falu látképe és tájkép (képoldalon kopás) Gyalu, Állami iskola k. Gyulafehérvár, sétatéri kioszk (bélyeghiány) k. Gyulafehérvár, Károly kapu (kopott sarkok) k. Herkulesfürdő, látkép, hegyek, folyó k. Kalotaszeg, szövő asszonyok k. Kolozsborsa, Báró Bánffy kastély (kis sarokkopás) Kolozsvár, Nemzeti színház k. Kolozsvár, Szent György-szobor (képoldalon foltos) k. Kolozsvár, Korcsolya csarnok...500

14 k. Kolozsvár, Sétatér (bélyeghiány) k. Kolozsvár, látkép a fellegvárról k. Kolozsvár, Szamoshíd környéke, lovaskocsik (saroktörés) k. Kolozsvár látképe k. Kolozsvár, Deák Ferenc utca k. Kolozsvár, Marianum leánynevelő -intézet k. Kolozsvár, botanikus kerti részlet k. Kolozsvár, Mátyás király tér k. Krasznahorkaváraljai képtárrészlet k. Lupény, tisztitelep k. Máramaros, felmenet a Kőhát északkeleti oldalán k. Máramarossziget, M.kir.áll. felsőbb leányiskola, lovaskocsik k. Medgyes, utcarészlet Nagybánya, Pocol-ház (enyhe sarokkopás) k. Nagykároly, mozaik kl. (Gr. Károlyi kastély, vasútállomás, városháza, polgári leányiskola) k. Nagyszeben, Nagy tér k. Nagyszeben, utcarészlet, lépcső Nagyvárad, Püspöki palota és székesegyház (saroktörés) k. Nagyvárad, Kishídfő, Zsinagóga (kopott sarkok) k. Nagyvárad, városháza (sarokkopás) Nagyvárad, Szacsvay szobor az Ezredéves- emlék téren k. Nagyvárad, Fekete Sas szálloda k. Naszód, Magyar Királyi Állami Népiskola k. Orsova, Széchenyi emléktábla, fekete-fehér, használatlan k. Piski, Bem szobor (bélyeghiány) Pöstyén, Vágrészlet a híddal (kis kopás) Püspökfürdő, fekete-fehér, futott k. Segesvár, városháza és várostorony (kopott sarkok) k. Szatmárnémeti, Pannonia szálló (saroktörés) k. Szatmárnémeti, Horthy Miklós tér, a székesegyházzal k. Szilágysomlyó, látkép k. Tövis, utcarészlet Tusnád-fürdő, fekete-fehér, számbélyegzővel futott Tusnád-fürdő, fekete-fehér, számbélyegzővel futott Tusnád-fürdő, Szent Anna-tó fekete-fehér, futott Vizaknasósgyógyfürdő, Bercsényi sóstó (kopott sarkok) Délvidék k. Belgrad, háború utáni állapotok k. Fehértemplom, sétány k. Pertrix elemek, reklám kl k. Szabadka, Mária Terézia templom k. Szabadka, Reichel palota...500

15 Szabadka, M.kir. állami tanítóképző intézet k. Szabadka, Deák utca és Szt. István tér k. Szabadka, utcarészlet, üzletek k. Ujvidék, Duna utca k. Versecz, Város liget, szobor k. Vocina, mozaik kl. várrom, látkép stb k. Zimony, Uri utca, lovaskocsi k. Zombor, Ferenc József laktanya Horvátország k. 4db Abbázia kl., tengerpart, kikötő k. Cirkvenica, kikötő (nyúzott bélyeg) k. Crikvenica, szanatórium k. Dubrovnik, 4 db kl. tenger, látkép k. Fiume, (Rijeka) kikötő k. Fiume, korzó, látkép Fiume, kikötő k. Fiume, kikötő, cukorka reklám k. 2 db Lovran kl., látkép k. Szapáry, kikötő k. Trieszt, látkép (kopott sarkok) k. Zagreb, Akadémia, tér (kopott szél és sarkok) k. Zagreb, vasútállomás k. Zagreb, Bakács utca Külföldi képeslapok Ausztria Arco (Dél-Tirol) fekete-fehér, futott (sarokhiba) Ausztria 1910k. Bécs, Tegethoff emlékmű, fekete-fehér, használatlan k. Balti-tenger, strand, Hotel Seeadler k. Boszniai viseletek k. Ilidze, park, tó k. Innsbruck, Mária Terézia utca, lovaskocsi k. Közép-Európa térkép kl k. Lipcse, kilátás a parkra k. Mariazell, Bécsi utca, utcarészlet Montenegró Cetinje, fekete-fehér, futott k. München, Akadémia, lovaskocsik, este k. Nedec, vár (kopott sarkok) Németország 1950k. Buchenwald, Koncentrációs tábor, Krematórium, fekete-fehér, használatlan Palermo, családi fotó kl k. Trieszt, Saturnia, hajó Külföldi képeslap tételek db külföldi képeslap, vízesés, kikötő, látkép stb

16 Motívum képeslapok k. A csillagvizsgáló csikósok k. Dreher-Mauls reklám kl k. Június 18. nagy teljesítményű gép start után Országúti Egyházközség 4.sz.B.I.K. cserkészcsapatának 10 éves jubileuma alkalmából 1923 április hó 8-án felszentelt tábori lobogója Motívum tételek k. 15db Stengel motívum kl Üdvözlő lapok Újévi üdvözlő kl Irredenta k. Irredenta kl k. Irredenta kl k. Irredenta kl k. Irredenta kl Irredenta kl., Magyarország területi épségének védelmi ligája Katonai témák db katonai fotó ill. kl. (vegyes minőség) k. 2db katonai grafikai kl k. 4db I. vh. katonai fotó kl A Hizen japán csatahajó tisztikara és osztrák-magyar hadifoglyok, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan, ráírással A Hizen japán csatahajó tisztjei és osztrák-magyar hadifoglyok, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan, ráírással Ferencz József királyunk imája, fekete-fehér, futott (bélyeg lenyúzva) Hősi halottak emléktáblája a budapesti Vas utcai gróf Széchenyi István felső kereskedelmi iskola falán, fekete-fehér, használatlan Hadsereg síverseny, Mátra, színes, futott Japán tisztek csoportképe, eredeti fekete-fehér foto, nem lap (15 10,5cm) Japán tiszt és osztrák-magyar hadifoglyok, eredeti fekete-fehér foto, nem lap (12 7 cm) (hajtott) Karácsony az SMS Radetzky fedélzetén, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan ráírással k. Károly Ferencz József főherceg trónörökös (a későbbi IV. (Boldog) Károly király, fekete-fehér, használatlan Olasz front, ágyú, amatőr fotó kl Olasz front, ágyú, amatőr fotó kl Oroszországi hadifogolytábor osztrák-magyar hadifoglyai, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan Oroszországi hadifogolytáborba látogató Olivier di Gavardo dán konzul érkezése, eredeti foto-lap, fekete-fehér, használatlan ráírással Tisztek, fekete-fehér, használatlan ráírással...600

17 Uralkodó, politikus k. A Roosevelt família, fotó kl k. Az eskü, IV. Károly koronázása k. II. Bernard herceg k. Carl Eduard herceg k. General der Infanterie Ludwig Frhr. von Gebsattel k. General von Laffert Horthy Miklós portré kl Szept. 15. Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Magyarország kormányzója Kolozsvárott, Erdély felszabadulásának emlékére k. Otto Heinrich, vezető, Frankfurt Híres emberek k. 12db külföldi színész lap, benne Gunnar Tolnaes, Ellen Richter, Thea Sandten Stb., k. 11db Külföldi színésznő portrék, Dorrit Weixler, Betty Darmand, Stb

18 Fodor Aukciósház Kft. Tel: Budapest, Pozsonyi út Leuchtturm IRODÁNKBAN KAPHATÓ GYŰJTÉSI KELLÉKEK Numis éremalbum, 5db lappal klf. színekben Numis éremalbum, 5db lappal, tokkal, klf. színekben Numis Classic éremalbum, 5db lappal, klf színekben Numis éremgyűjtő lapok, klf méretekben Optima Classic éremalbum, 10db lappal, klf színekben Numis Classic bankjegyalbum, klf színekben Optima Classic bankjegyalbum, 20db lappal, klf színekben Optima Classic gyűrűs berakó, tokkal, klf színekben Optima éremgyűjtő lapok, klf méretekben Grande lapok, 2-es, 3-as, 4-es osztásban Zsebalbum bankjegyekhez Zsebalbum érmékhez, 96 férőhellyel Zsebalbum éremkeretes érmékhez, 60 férőhellyel Éremkoffer, 6 táblával, 112 férőhellyel Nagyító 3x-os Nagyító 4x-es Nagyító 5x-ös, világítós Nagyító 6x-os, világítós Nagyító 20x-os, világítós Kézi UV-lámpa Asztali UV-lámpa Képeslap berakó 100 férőhellyel, klf színekben Lindner Bélyegragasztó (1000db/cs) Bélyegalbum (A/4) 24 fehér lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 24 fekete lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 32 fekete lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 16 fekete lappal, kék és bordó színben Bélyegalbum (A/4) 8 fekete lappal, kék és bordó színben Bélyegalbum (A/5) 8 fehér lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/5) 16 fehér lappal, klf színekben Bélyegcsipesz, egyenes lekerekített, 12cm Bélyegcsipesz, egyenes lapát, 12cm Bélyegcsipesz, hajlított lekerekített, 12cm Bélyegcsipesz, hajlított lapát, 12cm Bélyegcsipesz, egyenes hegyes, 15cm Bélyegcsipesz, egyenes lapát, 15cm

19 Fodor Aukciósház Kft. Tel: Budapest, Pozsonyi út Stecklap 3 soros (100db) Stecklap 4 soros (100db) Stecklap 5 soros (100db) FDC album (230x148mm), 100 férőhellyel, klf színekben FDC album (280x150mm), 100 férőhellyel, klf színekben Víztiszta tok régi képeslapokhoz (T74) 100db Víztiszta tok modern képeslapokhoz (T76) 100db Víztiszta tok levelekhez (T83Q) 128x190mm, 100db Víztiszta tok levelekhez (T86) 148x210mm, 100db Éremcsipesz, teflonos 12cm Zsebalbum érmékhez, 48 férőhellyel Hartberger összetapasztható éremtok, klf méretekben Bankjegytok, víztiszta (888) 213x152mm, 100db Bankjegytok, víztiszta (893) 140x80mm, 100db Bankjegytok, víztiszta (894) 156x80mm, 100db Silbo ezüsttisztító folyadék Silbo réz- és sárgaréztisztító folyadék Lindner ezüsttisztító folyadék Lindner aranytisztító folyadék Lindner réz-, sárgaréz-, ón-, nikkeltisztító folyadék Silux ezüsttisztító folyadék Silux aranytisztító folyadék EGYÉB KELLÉKEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MUNKATÁRSAINKNÁL! Tel:

20 Fodor Aukciósház Kft. Tel: Budapest, Pozsonyi út 54.. Fax: Megbízás a árverésre Név: Ügyfélszám: Cím:..... Telefon:.. Átvétel módja: személyesen postán (utánvétel, utalás) Megbízom a Fodor Aukciósház Kft-t, hogy az alábbiakban felsorolt tételeket a megadott maximális licitár erejéig részemre megvásárolja. Az árverési szabályokat ismerem és elfogadom. A megvásárolt tételek ellenértékét a számla kézhezvételekor kifizetem. Dátum:.. Aláírás:... Tételszám Ajánlat Tételszám Ajánlat Tételszám Ajánlat

16. Képeslap gyorsárverés

16. Képeslap gyorsárverés 16. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon december 12-17.. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

32. Numizmatikai gyorsárverés

32. Numizmatikai gyorsárverés 32. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. július 11-16. között.

Részletesebben

13. Numizmatikai gyorsárverés

13. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. március 18-20. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Nyári nyereményeső a ZGumee-val! - nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

Nyári nyereményeső a ZGumee-val! - nyereményjáték részvételi és játékszabályzata Nyári nyereményeső a ZGumee-val! - nyereményjáték részvételi és játékszabályzata 1. A Magyar Lapterjesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, röviden Lapker Zrt. (1097 Budapest, Táblás utca 32. Cg. 01-10-043804)

Részletesebben

A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei

A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei A jelen dokumentum tartalmazza a "Philips Perfect Care árengedmény" értékesítési akció (a továbbiakban csak: "értékesítési

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát!

www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát! www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát! Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az mindent elszalaszt amiért útrakelt! Kedves (leendő) Utasunk! Köszönjük

Részletesebben

Tartalom. Jelmagyarázat 6, 24 25, 51, 55. Hasznos információk 5. Városi közlekedés 11. Múzeumok, templomok 14. Kulturális Sugárút 22

Tartalom. Jelmagyarázat 6, 24 25, 51, 55. Hasznos információk 5. Városi közlekedés 11. Múzeumok, templomok 14. Kulturális Sugárút 22 Tartalom 5 Hasznos információk 5 Városi közlekedés 11 Múzeumok, templomok 14 14 Kulturális Sugárút 22 Nevezetességek, városnézés 26 Antiklesen 36 Zene, színház, események 38 Budapest környéke 40 11 42

Részletesebben

PRAKTIKER ONLINE ÜZLETSZABÁLYZAT

PRAKTIKER ONLINE ÜZLETSZABÁLYZAT PRAKTIKER ONLINE ÜZLETSZABÁLYZAT Bevezető rendelkezések Ezen Üzletszabályzat feltételei lépnek hatályba a Praktiker Magyarország Építési- Barkácspiacok Kft. terméksorából kiválasztott árucikknek a) a www.praktikerwebshop.hu

Részletesebben

Városlátogatások Kirándulások Nyaralások Csobbanások

Városlátogatások Kirándulások Nyaralások Csobbanások UTAZZON A LEGJOBB ÁRON! 2015 Városlátogatások Kirándulások Nyaralások Csobbanások www.keneditravel.hu TISZTELT TÖRZSUTASAINK ÉS LEENDŐ UTASAINK! Ismét eltelt egy élményekben gazdag, utazásokkal teli év

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelent ÁSZF tartalmazza a Kreatív Puzzle Játék webáruházban (továbbiakban Webáruház) történő vásárlás jogi feltételeit, valamint a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerinti

Részletesebben

Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció

Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció a MOL-töltőállomásokon A fogyasztói promóció szervezője a MOL-LUB Kft. (székhely: 2931 Almásfüzitő Fő út 21.)

Részletesebben

AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK 2014

AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK 2014 AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK 2014 W W W. B L A G U S S. H U 2 KEDVES UTAZÓ! Örömmel nyújtjuk át Önnek a 2014- es autóbuszos utazásainkat bemutató megújult katalógusunkat. A közkedvelt és immár hagyományosnak számító

Részletesebben

A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai. 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.

A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai. 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol. Tatradol travel Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.hu

Részletesebben

ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ

ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ AZ ALÁBBI ISMERTETŐ A KIBOCSÁTÓ MEGBÍZÁSÁBÓL KÉSZÜLT, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY A BEFEKTETŐKET TÁJÉKOZTASSA

Részletesebben

UTAZZON A LEGJOBB ÁRON!

UTAZZON A LEGJOBB ÁRON! UTAZZON A LEGJOBB ÁRON! 2014 UTAZZON Városlátogatások A LEGJOBB ÁRON! Kirándulások Nyaralások Csobbanások www.keneditravel.hu TISZTELT TÖRZSUTASAINK ÉS LEENDŐ UTASAINK! Szeretettel nyújtjuk át Önöknek

Részletesebben

H 8200 Veszprém, Rákóczi út 5. Tel.: 88/412-392 Tel./fax: 88/327-125 E-mail: info@annatourist.hu www.annatourist.hu

H 8200 Veszprém, Rákóczi út 5. Tel.: 88/412-392 Tel./fax: 88/327-125 E-mail: info@annatourist.hu www.annatourist.hu H 8200 Veszprém, Rákóczi út 5. Tel.: 88/412-392 Tel./fax: 88/327-125 E-mail: info@annatourist.hu www.annatourist.hu AUSZTRIA SVÁJC BENELUX ÁLLAMOK FRANCIAORSZÁG TÖRÖKORSZÁG OLASZORSZÁG HORVÁTORSZÁG LENGYELORSZÁG

Részletesebben

AUTOCLUB TRAVEL. Több, mint egy utazási iroda

AUTOCLUB TRAVEL. Több, mint egy utazási iroda AUTOCLUB TRAVEL Több, mint egy utazási iroda 2015. évi csoportos utazások AUTOCLUB TRAVEL Több, mint egy utazási iroda Kedves Utasaink! Az Autoclub Travel országszerte 11 ügyfélszolgálati ponton várja

Részletesebben

a KISALFÖLD VOLÁNTOURIST Munkatársai és értékesítô Partnerei IRODÁINKBAN AZ AUTÓBUSZOS KÖRUTAZÓ ÉS VÁROSLÁTOGATÓ PROGRAMOK LEGSZÉLESEBB

a KISALFÖLD VOLÁNTOURIST Munkatársai és értékesítô Partnerei IRODÁINKBAN AZ AUTÓBUSZOS KÖRUTAZÓ ÉS VÁROSLÁTOGATÓ PROGRAMOK LEGSZÉLESEBB TURISTA az, aki útra kel azért, mert foglalkozásának egyformasága, gondjainak sokasága közepette álmaiban feltûnik elôtte egy olyan szebb világ, melyben zöldebb a fû, kékebb az ég, magasabbak a hegyek,

Részletesebben

Döntés az OTP Bank Nyrt. új Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködéséről, és javaslat az Alapszabály módosítására

Döntés az OTP Bank Nyrt. új Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködéséről, és javaslat az Alapszabály módosítására Döntés az OTP Bank Nyrt. új Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködéséről, és javaslat az Alapszabály módosítására A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésével összefüggő

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye

Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye Hivatkozási szám: BKO-133/2012 Budapest, 2012. március 28. Az OTP Bank Nyrt. (székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 16.; nyilvántartásba vette a Fővárosi Törvényszék

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK H-1116 Budapest Hauszmann A. u. 2. www.evopay.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tartalomjegyzék I. A szerződő felek... 2 II. A szolgáltatás tárgya... 2 III. Általános rendelkezések... 2 IV. Az adatkezelésre

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak

Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel./Fax.: +36/99/312-024 Tel: +36/99/523-611, +36/99/328-109, +36/99/523-610

Részletesebben

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7.

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel./Fax.: +36/99/312-024 Tel: +36/99/523-611, +36/99/328-109, +36/99/523-610 www.jakabbus.hu E-mail: office@jakabbus.hu Városlátogatások nyaralóprogramok természetjárások

Részletesebben

SynergoLAB. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) SynergoLAB Kft. Székhely: 1119. Budapest, Andor u. 24-28.

SynergoLAB. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) SynergoLAB Kft. Székhely: 1119. Budapest, Andor u. 24-28. SynergoLAB Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) SynergoLAB Kft. Székhely: 1119. Budapest, Andor u. 24-28. Telephely: 1012. Budapest, Logodi u. 9. 1.em. 7. Cégjegyzékszám: 01-09-184915 Adószám: 24834128-2-43

Részletesebben

Sláger utak. elérhető árakon! www.tatradol.hu. Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések. A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014.

Sláger utak. elérhető árakon! www.tatradol.hu. Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések. A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014. Tatradol travel Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014. évi ajánlatai 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.hu

Részletesebben

ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ

ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ AZ ALÁBBI ISMERTETŐ A KIBOCSÁTÓ MEGBÍZÁSÁBÓL KÉSZÜLT, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY A BEFEKTETŐKET TÁJÉKOZTASSA

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Érvényes: 2015. június 15-től

HIRDETMÉNY. Érvényes: 2015. június 15-től Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény HIRDETMÉNY az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a pénzforgalmi bankszámlák esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről Érvényes:

Részletesebben