Csipesz, szemöldökkefe, egy világos színű szemceruza és egy jól megvilágított tükör - ezek az alapfeltételek, ha a tökéletességre törekszel.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csipesz, szemöldökkefe, egy világos színű szemceruza és egy jól megvilágított tükör - ezek az alapfeltételek, ha a tökéletességre törekszel."

Átírás

1 SZÉPSÉGTIPPEK: A SZEMÖLDÖK ÁPOLÁSA Szőrös, ível és gondozást igényel: szemöldök. Megannyi kellemetlen megjegyzés a szemöldököddel kapcsolatban - ne is mondd! Alapvető tudnivalók, és elengedheted a kozmetikusod kezét. Mire jó a formás szemöldök? Keretbe foglalja az arcod, világossá teszi a tekintetet, és fiatalít. Ráadásul a sminkelés magas fokú művészete is fölöslegessé válik egy bozontos szemöldök esetében. Nemcsak az idő nehezíti egy pompás szemöldök kialakítását, hanem a kiváló forma megtervezése és elkészítése is. Csipesz, szemöldökkefe, egy világos színű szemceruza és egy jól megvilágított tükör - ezek az alapfeltételek, ha a tökéletességre törekszel. Megvan minden? Akkor vágjunk bele! Csak módjával. Először is, legyél szíves kezedbe venni a szemcerkát, majd húzni egy vonalat az orrhoz legközelebb eső ponttól a halánték árnyékába. Ha kész a vonal, akkor az alá eső szálakat szedd ki. A fájdalom megelőzése érdekében masszírozd át jégkockával az ominózus területet, vagy dörzsölj a bőrbe érzéstelenítő krémet. A körömfestésnél, a szőrtelenítésnél sem szokás kapkodni, a szépségápolás ezen módját se siesd el. Egyszerre ne tépkedj ki 5-6 szálat. A gyorsaság helyett koncentrálj arra, hogy kifeszíted a bőrt, és 1 szálat húzol ki a szőrnövés irányába. Mit gondolsz, mikor leszel kész? Ha minden szőröcskét eltávolítottál a fehér vonal alatt. E-g-y-e-s-é-v-e-l. A profik szerint általánosságban 10 hiba fordul elő szemöldökszedésnél. Az elkeskenyedő végek, a bozontos szemöldök, a ritkás típusnál ki nem töltött csupasz területek ugyanúgy rossznak számítanak, mint a túl sok szőrszál kiszedése az ív alatt vagy a két szemöldök között. Nem kelt jó benyomást sem a természetellenes, sem az ebihal forma. Egyenesen úgy hagyni, ahogy van, pedig a legsúlyosabb vétek.

2 Utólagos munkálatok Csak a rendületlenül növő szálakat távolítsd el, ne érintsd a természetes szemöldökvonalat. A szőrszálak 8 hét alatt nőnek vissza. Ha túl sűrűn szeded, akkor a szőrtüszők elpusztulhatnak. Mindig csak egy sor szőrszálnak veselkedj neki. A csupasz foltokat szemceruzával vagy színazonos matt szemhéjfestékkel tüntesd el. Tanácsok különböző arcformára A szögletes arc vonalainak finomításához a szemöldököt íveld a pupilla fölé. Ovális arcformához a külső végéig kissé ferdén emelkedő szemöldök áll jól. A hosszú, négyszögletes arcról a vízszintes szemöldök vonja el a figyelmet. A kerek arcúak szemöldöke pedig legyen formás, rövid és felfelé ívelő Miután eltaláltuk a megfelelő formát és színt, eljött az idő a szemöldökápolásra is. A befejező részből kiderül, hogy miért jó, ha zselézzük, és mire való a fogkefe. Miután kiszedtük és be is festettük, itt az idő, hogy ápoljuk a szemöldökünket, mert nem elég, hogy középen nem ér össze, és tökéletesre sikerült eltalálni a színét, ha a szálak rakoncátlanul összevissza állnak, akkor csak félmunkát végeztünk. A szemöldök a hajunkhoz hasonlóan rendszeres ápolást igényel, ezért sorozatunk utolsó részében átvesszük, hogy mit is ért Borsakozmetikus ápolt szemöldök alatt. Fésülés A legfontosabb, hogy naponta átfésüljük a szemöldökünket, ez főleg azoknál nélkülözhetetlen, akiket Brezsnyevhez hasonló vastag szemöldökkel áldott meg a sors, ugyanis hiába van kiszedve, ha hosszú szálak összevissza állnak, néhány lefittyen, néhány pedig kacéran az ég felé mered. A szemöldök átfésüléséhez tökéletesen megfelel egy fogkefe, használt is megteszi, de mi az új mellett tesszük le a voksunkat, de aki cifrázni szeretné, az beruházhat egy speciális szemöldök kefére is, ami pontosan úgy néz ki mint egy szempillaspirál feje. Ennek az az előnye, hogy aprólékosabban tudunk vele dolgozni. A megfelelő technika elsajátítása pedig egyik eszköznél sem igényel semmilyen szaktudást, egyetlen dologra kell figyelni, hogy a száliránnyal megegyező irányba fésüljük át a szemöldököt.

3 Ápolás Az, hogy a szemöldökünket rendre kifésültük, csak az első lépés, ugyanis arról is gondoskodni kell, hogy kellő mennyiségű tápanyaghoz jusson. A szemöldök és a szempilla esetében ugyan nem olyan szembetűnő a vitaminhiány, mint a hajnál, de mégis érdemes olykor-olykor ricinusolajjal kezelni, ami a népi hagyományok szerint erősíti a szempillákat és a szemöldököt, sőt töredezett hajra, olajpakolásként is alkalmazható. Az ujjunkon kívül semmi más eszközt nem igényel a felvitele, a technika a következő: néhány csepp olajat kell az ujjunkra kenni, majd gondosan belemasszírozni a szemöldökbe. Arra viszont érdemes figyelni, hogy éjszakára kenjük be a szemöldökünket vagy szempillánkat ricinusolajjal, ugyanis a nappalra felkent olaj még a vízálló szemfestékeket is könnyedén feloldja, ami aztán szépen lassan lefolyik rólunk. Ne használjunk illatosított olajokat erre a célra, ugyanis a bőrt és a szemet irritálhatják a különböző illatanyagok. A másik lehetőség, ha befektetünk egy speciális szemöldök- és szempillaápolóba, amelybe szőrszálakat vitalizáló anyagokat kevertek, és gondoskodik a fényes és egészséges szemöldökről és szempilláról. Ezek kinézetre pont úgy festenek, mint egy hagyományos szempillaspirál, azzal a különbséggel, hogy ezekbe nem kerül festékanyag. A kefével átkenjük a szemöldököt és a pillákat, és már végeztünk is. Külön jó tulajdonsága, hogy ezt akár reggel is elvégezhetjük, ugyanis nem kell attól tartani, hogy le fog folyni a festék, sőt érdemes közvetlenül a festés előtt bekenni a pillákat, főleg akkor, ha vízálló szemfestéket használunk. Akinek viszont a gondos szedés és fésülés ellenére is összevissza állnak a szőrszálai, annak marad a zselézés, amelynek a segítségével könnyen a helyükre kerülhetnek a szálak. Csakúgy, mint a hajunk esetében, itt is mindig jó minőségű terméket válasszunk, ugyanis senkinek sem érdeke, hogy egy gyatra minőségű zselé tönkretegye a szemöldököt. A technika itt sem túl bonyolult, egy szemöldökkefe segítségével vékony rétegben kell felvinni a zselét, és egészen addig fésülni, amíg nem érjük el a kívánt formát. Miután megszáradt már kár belenyúlni, ugyanis a zselétől összeragadt szemöldökszálak makacsul fognak ragaszkodni egymáshoz. A zselézés különösen azoknak jön jól, akiknek vastag és hosszú szálú a szemöldökük.

4 Szemöldök Ami festménynek a keret, az szemnek a szemöldök. A nyolcvanas évek Brooke Shields-féle bozontja éppúgy kiment már a divatból mint a Marlene Dietrich nevéhez fűződő keskeny csík. Vezető kozmetikusok szerint ma a természetes szemöldök hódít, amely finoman kiemeli a szemet. Legendák és szonettek zengenek a titokzatos női tekintetekről. A varázslathoz viszont a szemöldök ápolása is hozzá tartozik. A forma és az ív kialakítását legjobb a profira, azaz a kozmetikusra bízni. De a mindennapos korrekció elvégezhető egyszerűen, otthon a fürdőszobatükör előtt is. A szemöldöknek csupán az alsó peremét és az orrtő környékét gyomláljuk ki, a sűrűbb felső ív többnyire rendben van. Ha két ujjunk közé szorítjuk a bőrt, és csipesszel a száliránynak megfelelően húzzuk ki a szőrszálakat, akkor a művelet szinte alig fáj. Ceruzával csupán a nagyon ritka szemöldököt szabad kiemelni, szigorúan a természetes színével. Egy kis kefére fújt hajlakk vagy a szempillaspirál pedig egyenes vonalba rendezi a szálakat. Ha viszont semmilyen szer nincs otthon, szakemberek legegyszerűbb megoldásként a nyálat javasolják.

5 Formakeresés Minden archoz más szemöldök illik. A tökéletes, egyéniségünkhöz méltó formát aprólékos munka megtalálni, de megéri. Kerek archoz minél laposabb szemöldök passzol. Szögletes archoz fülközép felé mutató szemöldök. Hosszúkás archoz pedig lefelé ívelő szemöldök illik. Klasszikusan lendületes vonalú szemöldöke volt Nofretete egyiptomi királynőnek (Kr.e. 14. század), amely napjainkban ismét divatba jött. A ceruzát körzőként használva, alul az orr legszélesebb pontjaihoz kell függőlegesen illeszteni - ez lesz a szemöldökök belső vége. Ugyanebből a pontból indul a külső ív is, a szem szélén túl meghosszabbítva, megkapja a szemöldök végét. Ha nem elég hosszú, egészítsük ki szemöldökkihúzóval. A szemöldök kiemelése A dús, erős szemöldököt, különösen a natur sminkhez nem kell kihúzni, elég színtelen zselés spirállal, vagy egy majdnem üres szempillaspirállal befésüli. A szemöldökfestés iránya és hossza is fontos. A szemzugon túlhúzott vonal morcossá teszi a tekintetet. A szemet és a szemöldök ívét egyaránt hangsúlyozza, a ha színe egy árnyalattal sötétebb a haj színénél. Tovább fokozza a kiemelést, ha a szemöldök alá világos szemhéjpúdert rakunk.

Melyik szemüveg illik az arcformájához?

Melyik szemüveg illik az arcformájához? Melyik szemüveg illik az arcformájához? Rémes látvány! Talán Ön is tapasztalta már, hogy a kiválasztott keret felpróbálása során kiderül: a keret rémesen áll. A minőségi szemüveglencse és a kényelmes keret,

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők 1 : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők A vendégek az előnyös frizurára vonatkozó tanácsadást tartják a fodrász legfontosabb tevékenységének. A frizurának a koponya rendellenes formáját

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT Kozmetikus feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 51 7812 01 KOZMETIKUS A szintvizsga időtartama: Elérhető maximális

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

KOZMETIKUS TANULÓK FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA

KOZMETIKUS TANULÓK FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA B é k é s c s a b a i K ö z p o n t i S z a k k é p z ő I s k o l a é s K o l l é g i u m Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 5600 Békéscsaba, Baross u. 1-3. Tanműhely: tel.: +36 (66)

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Gyakorló kozmetikus szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 52 815 02 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV

KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV Diagnosztizálás Szubjektív tünetek: Objektív tünetek: A diagnosztizálás során kézápolást kizáró ok nem merült fel. 2 Kezelési terv 1. Kézápolás- francia manikűrrel A manikűr

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. B feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. B feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT B feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 52 815 01 1000 00 00 Kozmetikus Szintvizsga időtartama: Elérhető maximális

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2014. december 7. (vasárnap) Helyszín: Pécsi Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola 7632 Pécs, Malomvölgyi út

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY február 25.

WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY február 25. WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY 2018. február 25. 1 Feladatok 1./ Szőrtelenítés spatulás technikával Elkészítési idő: 30 perc A versenyzőnek lábszáron kell végrehajtani egy szőrtelenítő

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT C feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 52 815 01 1000 00 00 Kozmetikus Szintvizsga időtartama: Elérhető maximális

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 52 815 01 0000 00 00 KOZMETIKUS FEOR száma 5312 A verzió A szintvizsga idıtartama: 240

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Készült a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából az Országos Szakképzési Tanács támogatásával

Készült a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából az Országos Szakképzési Tanács támogatásával Készült a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából az Országos Szakképzési Tanács támogatásával A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara köszönetét fejezi ki az Országos Szakképzési Tanácsnak a munkához

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

I. II. III. IV. A B C D B C D A C D A B D A B C

I. II. III. IV. A B C D B C D A C D A B D A B C Körbargello Előre szólok, hogy nem olyan nehéz és bonyolult ám, mint amilyennek első ránézésre tűnik, de azért igényel némi gyakorlatot és pontos szabást-varrást. A körcikkek kiszabásához természetesen

Részletesebben

Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander

Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander Legyen Ön a saját sminkmestere! Jerome Alexander Immár több mint négy évtizede arra tanítoma nőket, hogy legyenek a lehető leggyönyörűbbek. Mint szépségtanácsadó, amellett köteleztem el magam, hogy megmutassam

Részletesebben

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése 1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése A vizsgáról szóló részletes tájékoztatás található az iskola honlapján: www.sisy.hu 1.2 Szakközépiskolai 9-12. évfolyam, ágazati kerettanterv alapján 9. évfolyam

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. A feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. A feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT A feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 52 815 01 1000 00 00 Kozmetikus Szintvizsga időtartama: Elérhető maximális

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. D feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. D feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT D feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 52 815 01 1000 00 00 Kozmetikus Szintvizsga időtartama: Elérhető maximális

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján C feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 33 815 01 1000 00 00 Fodrász Szintvizsga

Részletesebben

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal)

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Tini arckezelés (18 év alatt) Méregtelenítő pórustisztító arckezelés Bioptron fényterápiával Gépes ampullás kezelés pakolásokkal Oxigénes energetizáló

Részletesebben

V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5.

V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt?

Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt? Hogyan készítheted el tökéletes sminkedet 5 perc alatt? Kis írásunkból megtudhatod, hogyan lehetsz lenyűgöző a munkahelyeden, vagy az esti parti alkalmával. Hihetetlen, de tényleg csak 5 percet kell rászánnod

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2015. december 6. (vasárnap) Helyszín: Pécsi SzC Simonyi Károly Szakközépiskolája és Szakiskolája 7632 Pécs, Malomvölgyi

Részletesebben

Face Forward_42_79 OK.qxd 08/9/17 10:39 Page 44 arcról arcra

Face Forward_42_79 OK.qxd 08/9/17 10:39 Page 44 arcról arcra színek a sminkben Cheri Oteri A Cheri által játszott mulatságos figurák gyakran távolról sem vonzóak, de mindig egyediek és megdöbbentôen hitelesek. Ez és az egyedülálló tetterô, amely Cherit jellemzi,

Részletesebben

Rétegrendek és anyagok jellemzői

Rétegrendek és anyagok jellemzői Rétegrendek és anyagok jellemzői Essential line Essential Violet: közép sűrű építő zselé, nem éget, nem sárgul, hajlítható, rugalmas, és könnyen reszelhető. Kötési Fontos!!! csak Uv lámpában köt 2. Essential

Részletesebben

TEGOSOLAR ALKALMAZÁSTECHNIKAI ÚTMUTATÓ

TEGOSOLAR ALKALMAZÁSTECHNIKAI ÚTMUTATÓ TEGOSOLAR ALKALMAZÁSTECHNIKAI ÚTMUTATÓ Alap-tudnivalók A Tegosolar zsindelyek hatékonysága akkor maximális, ha déli tájolásúak. Vagyis válasszuk ki azt, vagy azokat a tetősíkokat, amelyek megfelelnek ennek

Részletesebben

Hincz Gyula Leányka című festményének restaurálási dokumentációja

Hincz Gyula Leányka című festményének restaurálási dokumentációja Hincz Gyula Leányka című festményének restaurálási dokumentációja 2011 Készítette: Csűrös Orsolya és Zsiros Ágnes festő-restaurátorok A festmény adatai: Szerző: Hincz Gyula A mű címe: Leányka Mérete: 60

Részletesebben

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát?

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Alapanyagok - egy teljes BDU (Battle Dress Uniform) öltözet (nadrág, zubbony) vagy overall - háló (4-5 cm négyzetrácsközökkel) - vászon (víztaszító) - hab - zsákvászon

Részletesebben

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Őszi Hangulat Szépnek tartjuk, ha az emberből nyugalom sugárzik.

Részletesebben

Foglalkozási napló. Kozmetikus

Foglalkozási napló. Kozmetikus Foglalkozási ló a 20 /20. tanévre Kozmetikus (OKJ száma: 54 15 02) szakma gyakorlati oktatásához 13. évfolyam A ló vezetéséért felelős: A ló megnyitásának dátuma: A ló lezárásának dátuma: Tanuló Gondviselő

Részletesebben

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása (Forrás: Az Amerikai Alaszkai Malamut Klub bírói oktatóanyaga) Összeállította: W. Willhauck Fordította: Romoda Csilla Fajta eredete:

Részletesebben

AZ ASZTALOS MARÓGÉP ÜZEMELTETÉSI

AZ ASZTALOS MARÓGÉP ÜZEMELTETÉSI AZ ASZTALOS MARÓGÉP ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSA 1. A berendezés leírása:... 1 2. Marószerszámok és azok felszerelésének munkabiztonsági előírásai... 1 3. A marószerszámok felszerelésének általános munkabiztonsági

Részletesebben

Kápráztassa el szomszédait és díszítse nappaliját csodálatos karácsonyi hópelyhes ablakdekorációval!

Kápráztassa el szomszédait és díszítse nappaliját csodálatos karácsonyi hópelyhes ablakdekorációval! Sajtóközlemény Kápráztassa el szomszédait és díszítse nappaliját csodálatos karácsonyi hópelyhes ablakdekorációval! 2010. november 3. Csodálatosan megvilágított karácsonyi ablakkal megmutathatja környezetének,

Részletesebben

Arcjóga Arctorna Edzésterv

Arcjóga Arctorna Edzésterv Arcjóga Arctorna EDZÉSTERV Hogyan haladj a gyakorlatokkal? Lépésről lépésre. Gondolj arra, mintha lego kockákból várat építenél. Türelemjáték. Milyen jó lenne, minél gyorsabban egymásba kapcsolni a lego

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

KOZMETIKUS. I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai. II. A szakképesítés munkaterülete

KOZMETIKUS. I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai. II. A szakképesítés munkaterülete KOZMETIKUS I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai 1. Szakképesítés azonosító száma: 51 7812 01 2. Szakképesítés megnevezése: Kozmetikus II. A szakképesítés munkaterülete 1. A szakképesítéssel

Részletesebben

A játékosok célja. A játék elemei. Spielablauf

A játékosok célja. A játék elemei. Spielablauf Donald X. Vaccarino játéka 2-4 játékos részére, 8 éves kortól A játék elemei 8 különböző játéktábla rész (A továbbiakban negyed) A játékosok célja Minden játékos települések ügyes megépítésével saját birodalmát

Részletesebben

Indián nyár, indián szerelem

Indián nyár, indián szerelem Indián nyár, indián szerelem Vidám kalandok Forrai István Publio Kiadó 2012 Minden jog fenntartva! Tartalomjegyzék Indián nyár, indián szerelem1 Vidám kalandok1 Egy kis világban1 A nagyvilág2 Lelépés a

Részletesebben

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24.

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

Részletesebben

Gyanta 01 Leírás: -Nagyon vékony repedésekhez. Cikkszám: 910028 (3 ml) Gyanta 1,6 Leírás: -Csillag, és kombinált sérülésekhez. Cikkszám: 910002 (3 ml)

Gyanta 01 Leírás: -Nagyon vékony repedésekhez. Cikkszám: 910028 (3 ml) Gyanta 1,6 Leírás: -Csillag, és kombinált sérülésekhez. Cikkszám: 910002 (3 ml) Gyanta 01 -Nagyon vékony repedésekhez. Cikkszám: 910028 (3 ml) Gyanta 1 -Körkörös sérülés, repedésekkel. Univerzális gyanta. Cikkszám: 910003 (3 ml) Cikkszám: 910003C (20 ml) Gyanta 1,6 -Csillag, és kombinált

Részletesebben

BAALBEK -3D -ART GLITTER -icurl

BAALBEK -3D -ART GLITTER -icurl BAALBEK -3D -ART GLITTER -icurl ÁRLISTA 2011 JÚLIUS 3D BAALBEK SZEMPILLA árlista 3D BAALBEK tartós szempilla hosszabbítás 3D-szett 3D szempilla normál kezdőcsomag táskával 1 szett 85 000 106 250 3D-szettm

Részletesebben

1. Tétel. Levonásra kerülnek pontok: - az arc felületén borotvahab marad -1 pont

1. Tétel. Levonásra kerülnek pontok: - az arc felületén borotvahab marad -1 pont 1. Tétel 1. Férfi borotválás Elkészítési idı 20 perc (maximum 10 pont adható) Pihés modell nem alkalmas, min. egy napos szakállal rendelkezzen a modell. A modell helyes elıkészítése a mővelethez. A technológiai

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást áttekintette,

Részletesebben

PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések

PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések T3 EXPERIENCE FÉRFIAKNAK Kezelési idő: 5 perc Termékek: (1) Teafa termékcsalád esszenciális olajai; Levendulás Mentás és Citromos, Zsályás illatok (2) Frissítő

Részletesebben

MUNKAANYAG. Papp Lajos. Az előzékelés technológiája. A követelménymodul megnevezése: Nagyüzemi könyvgyártás

MUNKAANYAG. Papp Lajos. Az előzékelés technológiája. A követelménymodul megnevezése: Nagyüzemi könyvgyártás Papp Lajos Az előzékelés technológiája A követelménymodul megnevezése: Nagyüzemi könyvgyártás A követelménymodul száma: 0958-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-004-50 AZ ELŐZÉKELÉS

Részletesebben

NEMZETKÖZI SZAKÁLL ÉS BAJUSZ VERSENYEK KATEGÓRIÁI

NEMZETKÖZI SZAKÁLL ÉS BAJUSZ VERSENYEK KATEGÓRIÁI NEMZETKÖZI SZAKÁLL ÉS BAJUSZ VERSENYEK KATEGÓRIÁI A résztvevők három kategóriában versenyeznek: Bajusz, Részleges szakáll és Teljes szakáll. Mindhárom kategória több versenyszámra van felosztva, az alábbiak

Részletesebben

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Basic 4300 Basic 4304 Basic 4305 Basic 4306 Classic 4320 Classic 4321 Classic 4323 Classic

Részletesebben

Alkalmazástechnika Oldalsz. : 2/31. TEGOLA CANADESE S. p. A. Kutatás és Fejlesztés. Kód: DRS2022. Felrakási utasítás Standard tipusú zsindelyhez

Alkalmazástechnika Oldalsz. : 2/31. TEGOLA CANADESE S. p. A. Kutatás és Fejlesztés. Kód: DRS2022. Felrakási utasítás Standard tipusú zsindelyhez TEGOLA CANADESE Alkalmazástechnika Oldalsz. : 2/31 Felrakási utasítás Standard tipusú zsindelyhez Bevezetés: A bitumenes zsindely egyszerű és korrekt felhelyezésének előfeltétele, hogy a fogadó felület

Részletesebben

PROFIKNAK! Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl

PROFIKNAK! Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl 20%kal jobb hõszigetelõ képesség, 30%kal gyorsabb építés, 100%kal szebb falazat. Porotherm csak PROFIKNAK! POROTHERM PROFI és DRYFIX Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl Új termék,

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre i napló a 20 /20. tanévre Fodrász szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 55 15 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és értékelése Tanuló

Részletesebben

RESTAURÁLÁSI DOKUMENTÁCIÓ. Ismeretlen festő: Okolicsányi Farkas nemesi testőrként

RESTAURÁLÁSI DOKUMENTÁCIÓ. Ismeretlen festő: Okolicsányi Farkas nemesi testőrként RESTAURÁLÁSI DOKUMENTÁCIÓ Ismeretlen festő: Okolicsányi Farkas nemesi testőrként 2014-2015 A restaurálandó tárgy Ismeretlen festő: Okolicsányi Farkas Nemesi testőrként Leltári száma: 60.171. Tulajdonos,

Részletesebben

Ritzelés körkéses ritzelőgépeken

Ritzelés körkéses ritzelőgépeken Ritzelés körkéses rizelőgépeken - 1 - Ritzelés körkéses ritzelőgépeken 1 Bevezető A ritzen német szó hasítást, karcolást jelent. Nyomdai körökben ritzelés (riccelés) alatt leginkább öntapadó anyagok öntapadó

Részletesebben

Hincz Gyula Erdélyi táj című festményének restaurálási dokumentációja

Hincz Gyula Erdélyi táj című festményének restaurálási dokumentációja Hincz Gyula Erdélyi táj című festményének restaurálási dokumentációja 2011 Készítette: Csűrös Orsolya és Zsiros Ágnes festő-restaurátorok A festmény adatai: Szerző: Hincz Gyula A mű címe: Erdélyi táj Mérete:

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola GYAKORLÓ KOZMETIKUS szakképzése a legjobb választás?

Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola GYAKORLÓ KOZMETIKUS szakképzése a legjobb választás? Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola GYAKORLÓ KOZMETIKUS szakképzése a legjobb választás? VÁRUNK TÉGED IS A 2016. SZEPTEMBERÉBEN INDULÓ OSZTÁLYUNKBA! Leérettségiztél, de nem sikerült a felvételid? Nem

Részletesebben

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.-

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.- ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK ARCTISZTÍTÁS: GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.- GRUBER EXQUISIT ALAPKEZELÉS 8500.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Dermovate kenőcs klobetazol-propionát

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Dermovate kenőcs klobetazol-propionát Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Dermovate kenőcs klobetazol-propionát Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, amely az Ön

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

2013. 10.07 módosítás

2013. 10.07 módosítás sportmasszőr (2011/2012-től kifutóban) OKJ 52 726 01 0010 52 02 szakképesítések beszámíthatóságát építette be. A Fittness-wellness asszisztens (2011/2012-től kifutóban) szakképesítés: 9. nyelvi előkészítő

Részletesebben

A 32. sorszámú Gyakorló kozmetikus megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

A 32. sorszámú Gyakorló kozmetikus megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK A 32. sorszámú Gyakorló kozmetikus megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés azonosító száma: 52 815 02 1.2. Szakképesítés

Részletesebben

Natúr tölgy. Pácolt tölgy. Éger. Cseresznye. Biofenyõ. Bükk. Vörös bükk. Magasfényû piros. Magasfényû fekete. Magasfényû grafitmetál

Natúr tölgy. Pácolt tölgy. Éger. Cseresznye. Biofenyõ. Bükk. Vörös bükk. Magasfényû piros. Magasfényû fekete. Magasfényû grafitmetál I. kategória: Marásminta: A3/P, A4/Sz, A33/R3, A1/P, A11/P Szín: 35-féle színben Méret: szériaméretben (egyedi méretben is rendelhetõ egyedi áron) A3/P A4 /Sz A33/R3 A1/P A11/P Uni fehér Uni bordó Natúr

Részletesebben

Q30 ventilátor használati útmutató

Q30 ventilátor használati útmutató Q30 ventilátor használati útmutató Fontos! Későbbi használat céljából őrizzük meg az útmutatót. Összeszerelés előtt mindenképp tanulmányozzuk át az útmutatót. utasítások Motor Tápkábel Biztosító anya Hátsó

Részletesebben

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.-

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.- ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK ARCTISZTÍTÁS: GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.- GRUBER EXQUISIT ALAPKEZELÉS 7100.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT

Részletesebben

METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben)

METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben) METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben) Cégünket, a VARIMET Kft.-t 2005-ben alapítottuk. Főként lakatos munkákkal foglalkozunk,

Részletesebben

Az ellipszis, a henger AF 22 TORZS/ HATODIK/Tor62al98.doc

Az ellipszis, a henger AF 22 TORZS/ HATODIK/Tor62al98.doc Az ellipszis, a henger AF 22 TORZS/ HATODIK/Tor62al98.doc..\..\Tartalomjegyzék.doc - Az ellipszis Cél: Látvány utáni tanulmány. Szakkörön, rajziskolában heteken át szerkezeti rajzokat készítenénk, átlag

Részletesebben

Versenyző kódja: 3 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny.

Versenyző kódja: 3 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny. 21 543 01-2016 MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Szakma Kiváló Tanulója Verseny Elődöntő ÍRÁSBELI FELADAT Szakképesítés: 21 543 01 SZVK rendelet száma: 27/2012. (VIII.27.) NGM rendelet : Asztalosipari

Részletesebben

Funcosil1. cikkszám: 0750-0769. Azonnal felhasználható szárazhabarcs. Kötő- és adalékanyagai tisztán ásványi alapúak. Minőségbiztosítási rendszer:

Funcosil1. cikkszám: 0750-0769. Azonnal felhasználható szárazhabarcs. Kötő- és adalékanyagai tisztán ásványi alapúak. Minőségbiztosítási rendszer: Műszaki Funcosil1 ismertető Restauriermörtel - Restaurálóhabarcs cikkszám: 0750-0769 A termék alapanyaga: Azonnal felhasználható szárazhabarcs. Kötő- és adalékanyagai tisztán ásványi alapúak. Minőségbiztosítási

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben

Házi Verseny 2013. március.27.

Házi Verseny 2013. március.27. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2013. március.27. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA

A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA I. Előkészítés a vendég fogadása a frizura kialakítását meghatározó tényezők vizsgálata a hajviselet és a hajvágás menetének megtervezése hajmosás vagy nedvesítés (férfi hajat

Részletesebben

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6.

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6. 2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. FONTOS TUDNIVALÓK: A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. Mielőtt a verseny indul,

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETİFI U. 24. SZERVEZİ ÉS A RENDEZVÉNY FİVÉDNÖKE ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS

Részletesebben

33 7812 01 Fodrász Szakmai kommunikáció

33 7812 01 Fodrász Szakmai kommunikáció 2 1. Magas (kb. 175 cm), hosszú nyakú, középkorú (kb. 40 év), kosztümöt viselő, nem harsány színvilágú, határozott, de nem hivalkodó egyéniségű a vendég. Egy árnyalattal világosabb hajszínt szeretne, arany

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

A módszertani műhelymunkák keretében

A módszertani műhelymunkák keretében A módszertani műhelymunkák keretében Kertészkedünk A lakásotthonban, a gyermekek igényeitől függően olyan szabadidős illetve tematikus foglalkozásokat tartunk, amelyek nagymértékben fejlesztik kreativitásukat,

Részletesebben

A Paint program használata

A Paint program használata A Paint program használata A Windows rendszerbe épített Paint program segítségével képeket rajzolhat, színezhet és szerkeszthet. A Paint használható digitális rajztáblaként. Egyszerű képek és kreatív projektek

Részletesebben

Árlisták. 1 alkalom: 7.000,- Ft akciósan 3.990,- Ft. 5 alkalom ,- Ft akciósan ,- Ft. 10 alkalom ,- Ft akciósan 40.

Árlisták. 1 alkalom: 7.000,- Ft akciósan 3.990,- Ft. 5 alkalom ,- Ft akciósan ,- Ft. 10 alkalom ,- Ft akciósan 40. Árlisták Nagy Regina szempillaépítő: Új szett: 8.000,- Ft 2 hetes töltés: 3.500,- Ft 3 hetes töltés: 4.500,- Ft 4 hetes töltés: 5.500,- Ft 2D Új szett: 12.500,- Ft akciósan 9.500,- Ft 2 hetes töltés: 7.500,-

Részletesebben

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA MAGYARORSZÁG TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA A kiadvánnyal kapcsolatban minden jog fenntartva. Jelen dokument bármely elemének felhasználása csak a Rettig ICC. írásos jóváhagyásával lehetséges.

Részletesebben

Speciális tetőfedések és ács szerkezetei

Speciális tetőfedések és ács szerkezetei Speciális tetőfedések és ács szerkezetei 57 Hajlatképzés A hajlatképzést többnyire a bádogos szerkezetek kiváltására alkalmazzák. Fő jellemzője, hogy kis méretű palákból jobbos vagy balos fedéssel íves

Részletesebben