A MISKOLCI EGYETEM BÉLYEGZŐINEK KÉSZÍTÉSE, NYILVÁNTARTÁSA ÉS HASZNÁLATA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A MISKOLCI EGYETEM BÉLYEGZŐINEK KÉSZÍTÉSE, NYILVÁNTARTÁSA ÉS HASZNÁLATA"

Átírás

1 A MISKOLCI EGYETEM BÉLYEGZŐINEK KÉSZÍTÉSE, NYILVÁNTARTÁSA ÉS HASZNÁLATA Miskolc, 2017

2 7.5. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM BÉLYEGZŐINEK KÉSZÍTÉSE, NYILVÁNTARTÁSA ÉS HASZNÁLATA A Miskolci Egyetem Szenátusának 33/2017. sz. határozata Készült 8 példányban A/2. sorszámú, változás átvezetésére kötelezett példány.

3 Kiadásért felelős: rektor Kiadja a Miskolci Egyetem Sokszorosító Üzeme Nyomdaszám: Re... ME Miskolc-Egyetemváros,. A szabályzat gondozásáért felelős: kancellár

4

5 MISKOLCI EGYETEM A Miskolci Egyetem bélyegzőinek készítése, nyilvántartása és használata Változat száma: Tartalomjegyzék Fejezetszám F e j e z e t c í m Old. szám Vált. szám Bevezetés dátuma I. II. III. IV. V. A szabályzat hatálya A bélyegzők típusai, használatuk köre A bélyegzők nyilvántartása, kezelése A bélyegzők készítése, megsemmisítése Záró rendelkezések Szabályzat érvényességi ideje: határozatlan Nyomtatás dátuma:

6

7 MISKOLCI EGYETEM A Miskolci Egyetem bélyegzőinek készítése, nyilvántartása és használata Oldalszám: 7 Változat száma: A Miskolci Egyetem Szenátusa a bélyegzők készítésének, nyilvántartásának és használatának rendjét az alábbiak szerint szabályozza. I. fejezet A SZABÁLYZAT HATÁLYA 1. Jelen szabályzat hatálya kiterjed a Miskolci Egyetem (továbbiakban: Egyetem) valamennyi szervezeti egységére, valamennyi oktató és nem oktató dolgozójára és hallgatójára. II. fejezet A BÉLYEGZŐK TÍPUSAI, HASZNÁLATUK KÖRE 2. (1) Az Egyetem, illetve szervezeti egységei, valamint a hallgatói és a doktorandusz hallgatói önkormányzat hivatalos bélyegzője kör alakú. A Miskolci Egyetem képviseletének hitelesítésére csak olyan bélyegzők használhatók, amelyeken az Egyetem hivatalos neve Miskolci Egyetem fel van tüntetve és a bélyegzők nyilvántartásában szerepel. Feliratok: a) Az Egyetem esetén körben Miskolci Egyetem Miskolc, középen Magyarország hivatalos állami címere. b) A karoknál körben Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar, Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar, Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar, Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar, Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar középen Magyarország hivatalos állami címere. c) 1 Nem kari szervezetbe tartozó oktatási, kutatási egységeknél körben Miskolci Egyetem Idegennyelvi Oktatási Központ, Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézet, Miskolci Egyetem Konfuciusz Intézet, Miskolci Egyetem Alkalmazott Földtudományi Kutatóintézet, Korszerű Anyagok és Intelligens Technológiák Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ, középen Magyarország hivatalos állami címere. d) 2 Központi funkcionális és szolgáltató egységeknél körben 1 Szabályzat érvényességi ideje: határozatlan Nyomtatás dátuma: január 4.

8 MISKOLCI EGYETEM A Miskolci Egyetem bélyegzőinek készítése, nyilvántartása és használata Oldalszám: 8 Változat száma: Miskolci Egyetem Rektori Hivatal, Miskolci Egyetem Kancellária Hivatal, Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum, Miskolci Egyetem Jogi és Igazgatási Osztály, Miskolci Egyetem Humángazdálkodási Osztály, Miskolci Egyetem Informatikai Szolgáltató Központ, Miskolci Egyetem Tudásvagyon Hasznosítás Igazgatóság, Miskolci Egyetem Pályázati és Tudástranszfer Központ, Miskolci Egyetem Innovációmenedzsment Koordinációs Központ, Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központ, Miskolci Egyetem MEMOOC Képzési Központ, Miskolci Egyetem Üzemeltetési Igazgatóság, Miskolci Egyetem Bolyai Kollégium, Miskolci Egyetem Hallgatói Központ, Miskolci Egyetem Sport Központ, Miskolci Egyetem Létesítmény Ellátási Osztály, Miskolci Egyetem Létesítmény Fejlesztési és Karbantartási Osztály, Miskolci Egyetem Hallgatói Szolgáltatások Igazgatóság, Miskolci Egyetem Gazdasági Igazgatóság, Miskolci Egyetem Belső Ellenőrzési Osztály, Miskolci Egyetem Számviteli Osztály, Miskolci Egyetem Pénzügyi Osztály, Miskolci Egyetem Beszerzési Osztály középen Magyarország hivatalos állami címere. e) hallgatói érdekképviseleti szervezeteknél körben Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzat, Miskolci Egyetem Doktorandusz Hallgatói Önkormányzat középen Magyarország hivatalos állami címere. (2) Az Egyetem magasabb vezetői tisztségükben az alábbi feliratú körbélyegzők használatára jogosultak. a) Miskolci Egyetem Rektora, b) Miskolci Egyetem Kancellárja, c) Miskolci Egyetem Rektorhelyettese, d) Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar Dékánja, e) Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Dékánja, f) Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar Dékánja, g) Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar Dékánja, h) Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Dékánja, i) Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar Dékánja, j) Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Dékánja, középen Magyarország hivatalos állami címere. 2 Szabályzat érvényességi ideje: határozatlan Nyomtatás dátuma: január 4.

9 MISKOLCI EGYETEM A Miskolci Egyetem bélyegzőinek készítése, nyilvántartása és használata Oldalszám: 9 Változat száma: Az Egyetem képviseletében a cégszerű aláírású iratokon kizárólag a fentiekben meghatározott körbélyegzők használhatók. Azon körbélyegzők, amelyekből több darab elkészítése és használata indokolt, sorszámozottá válnak és feliratukon a sorszámot (arab számmal) is fel kell tüntetni. (3) Az Egyetem karainak, a Bartók Béla Zeneművészeti Intézetnek és az Alkalmazott Földtudományi Kutatóintézetnek a szervezetébe tartozó szervezeti egységek (intézetek, tanszékek, könyvtárak, hivatalok, központok, osztályok stb.) a Miskolci Egyetem.. Intézet/Tanszék/Könyvtár/Hivatal/Központ/Osztály feliratú körbélyegzőt jogosultak használni. (4) A Belső Ellenőrzési Osztály ügyvivő szakértői az ME Belső Ellenőrzési Osztály feliratú, középen sorszámmal ellátott, háromszög alakú bélyegzőt jogosultak használni az ügyirataikon. (5) A cégszerű aláírást nem igénylő iratokon a szervezeti egységek a Miskolci Egyetem neve mellett a szervezeti egység nevét, működési helyét, telefonszámát, egyéb adatát feltüntető téglalapalakú, lenyomatú bélyegzőt használhatnak. (6) A Hallgatói Önkormányzat, és a Doktorandusz Hallgatói Önkormányzat a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzat feliratú, és a Miskolci Egyetem Doktorandusz Hallgatói Önkormányzat feliratú körbélyegzőt, a HÖK/DÖK bizottságai, a kari hallgatói önkormányzatok és azok bizottságai a a) nevét és működési helyének megnevezését feltüntető téglalapalakú, lenyomatú bélyegzőt használhat és/vagy b) nevét és a kar címerét vagy más kari jelképet feltüntető körbélyegzőt használhat. (7) 3 A fent megjelölteken kívüli egyéb bélyegző használatát a lenyomat szövegével a rektorhoz tartozó szervezeti egységek esetében a Rektori Hivatal vezetője, a kancellárhoz tartozó szervezeti egységek esetében a kancellár-helyettes engedélyezi (pl. anyagátvételi bélyegzők, szolgáltatásteljesítési, iktatóbélyegzők, gyakorlat igazoló, abszolutórium, stb.). Az egyes pályázati projektek megvalósítása során a projektvezető kezdeményezése, és a kancellár-helyettes engedélye alapján a Miskolci Egyetem... ( pályázati projekt megnevezése) feliratú téglalap alakú bélyegző használható. (8) A körbélyegzőket 3 cm átmérőjű méretben kell elkészíteni. III. fejezet A BÉLYEGZŐK NYILVÁNTARTÁSA, KEZELÉSE 3. (1) 4 A bélyegzők szigorú számadás alá tartoznak. A kari szervezethez, valamint a Bartók Béla Zeneművészeti Intézethez tartozó szervezeti egységek bélyegzőiről a kar/ intézet 3 4 Szabályzat érvényességi ideje: határozatlan Nyomtatás dátuma: január 4.

10 MISKOLCI EGYETEM A Miskolci Egyetem bélyegzőinek készítése, nyilvántartása és használata Oldalszám: 10 Változat száma: dékáni/intézeti hivatala, az egyéb bélyegzőkről a Jogi és Igazgatási Osztály Központi Kezelő Csoportja vezet sorszám szerinti, naprakész nyilvántartást. A nyilvántartás tartalmazza a bélyegző lenyomatát, kezelője megnevezését és az átvétel időpontját, igazolását, a selejtezés időpontját, ha a bélyegző megsemmisült vagy elveszett, akkor a bejelentés időpontját. (2) Bélyegzőt csak a szervezeti egység vezetője által kezelésre kijelölt személy kezelhet. Gondoskodni kell arról, hogy munkaidőben, illetve hivatalos használatuk során illetéktelen személyhez ne kerülhessen, a munkaidő lejártával biztonságos, zárható helyen kell őrizni. A kezelésre kijelölt személy közalkalmazotti jogviszonya megszűnésekor köteles a bélyegzőt a nyilvántartást vezető számára leadni. IV. fejezet A BÉLYEGZŐK KÉSZÍTÉSE, MEGSEMMISÍTÉSE 4. (1) Bélyegző készítését a rektorhoz tartozó szervezeti egységek esetében a Rektori Hivatal vezetője, a kancellárhoz tartozó szervezeti egységek esetében a Kancellária Hivatal vezetője engedélyezi. Az elkészítésről, illetve a bélyegző kézhezvételét követő 24 órán belül a nyilvántartást vezető felé történő bejelentésről a kezelésre kijelölt személy gondoskodik. (2) 5 A bélyegző elvesztése esetén haladéktalanul gondoskodni kell a hivatalos érvénytelenítésről. A bélyegzők érvénytelenítéséről az Oktatási Közlönyben közleményt kell megjelentetni. Az eljárást a bélyegzőt nyilvántartó Jogi és Igazgatási Osztály Központi Kezelő Csoportja, az illetékes kar, a Bartók Béla Zeneművészeti Intézet dékáni/intézeti hivatala folytatja le. Az eljárás végén a bélyegzőt törölni kell a nyilvántartásból. Az erre vonatkozó dokumentációt a Selejtezési Bizottság részére meg kell küldeni. (3) 6 A feleslegessé vált bélyegzők selejtezésére Az egyetem használatában lévő felesleges vagyontárgyak feltárásáról, hasznosításáról és selejtezéséről szóló szabályzat rendelkezései szerint kerül sor. A selejtezési jegyzőkönyv egy másolati példányát nyolc napon belül meg kell küldeni a Jogi és Igazgatási Osztály Központi Kezelő Csoportja felé. A selejtezési jegyzőkönyv alapján a bélyegző nyilvántartásból törlésre kerülnek a selejtezett bélyegzők. (4) 7 A törlési eljárás dokumentációját a nyilvántartás részeként kell őrizni Szabályzat érvényességi ideje: határozatlan Nyomtatás dátuma: január 4.

11

A MISKOLCI EGYETEM BÉLYEGZŐINEK KÉSZÍTÉSE, NYILVÁNTARTÁSA ÉS HASZNÁLATA

A MISKOLCI EGYETEM BÉLYEGZŐINEK KÉSZÍTÉSE, NYILVÁNTARTÁSA ÉS HASZNÁLATA A MISKOLCI EGYETEM BÉLYEGZŐINEK KÉSZÍTÉSE, NYILVÁNTARTÁSA ÉS HASZNÁLATA Miskolc, 2012 5.5. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM BÉLYEGZŐINEK KÉSZÍTÉSE, NYILVÁNTARTÁSA ÉS HASZNÁLATA A Miskolci Egyetem

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI EGYETEM CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS SZABÁLYZAT

DUNAÚJVÁROSI EGYETEM CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS SZABÁLYZAT DUNAÚJVÁROSI EGYETEM CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS Dunaújváros 2016 1. kiadás 1. módosítás 2 (9). oldal Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa által 51-2014/2015. (2015.02.10.) sz. határozatával

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA A BÉLYEGZŐK ÉS PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL, HASZNÁLATÁRÓL ÉS SELEJTEZÉSÉRŐL

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA A BÉLYEGZŐK ÉS PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL, HASZNÁLATÁRÓL ÉS SELEJTEZÉSÉRŐL 1. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 32. függelék A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA A BÉLYEGZŐK ÉS PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL,

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZABÁLYZATA BÉLYEGZŐK és PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL, HASZNÁLATÁRÓL és SELEJTEZÉSÉRŐL

Az ÓBUDAI EGYETEM SZABÁLYZATA BÉLYEGZŐK és PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL, HASZNÁLATÁRÓL és SELEJTEZÉSÉRŐL 3. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 32. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZABÁLYZATA BÉLYEGZŐK és PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL, HASZNÁLATÁRÓL és

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM DIÁKIGAZOLVÁNYRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM DIÁKIGAZOLVÁNYRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM DIÁKIGAZOLVÁNYRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA Miskolc, 2012. 3.3. számú Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM DIÁKIGAZOLVÁNYRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 375/2012. SZÁMÚ

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA A BÉLYEGZŐK ÉS PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL, HASZNÁLATÁRÓL ÉS SELEJTEZÉSÉRŐL

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA A BÉLYEGZŐK ÉS PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL, HASZNÁLATÁRÓL ÉS SELEJTEZÉSÉRŐL A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZABÁLYZATA A BÉLYEGZŐK ÉS PECSÉTEK BESZERZÉSÉRŐL, HASZNÁLATÁRÓL ÉS SELEJTEZÉSÉRŐL BUDAPEST 2003. május A Budapesti Műszaki Főiskola Szabályzata a bélyegzők és pecsétek beszerzéséről,

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI EGYETEM CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS SZABÁLYZAT

DUNAÚJVÁROSI EGYETEM CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS SZABÁLYZAT DUNAÚJVÁROSI EGYETEM CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS Dunaújváros 2018 2. kiadás 0. módosítás 2 (9). oldal Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa által 57-2017/2018. (2018.04.24.) sz. határozatával

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEINEK SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEINEK SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEINEK SZABÁLYZATA Miskolc, 2017. 3.6. sz. Egyetemi szabályzat ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEK SZABÁLYZATA A Miskolci Egyetem Szenátusának 215/2017. sz. határozata Készült 8 példányban.

Részletesebben

MISKOLCI EGYETEM HUMÁNERŐFORRÁS OSZTÁLY ÜGYRENDJE

MISKOLCI EGYETEM HUMÁNERŐFORRÁS OSZTÁLY ÜGYRENDJE MISKOLCI EGYETEM HUMÁNERŐFORRÁS OSZTÁLY ÜGYRENDJE Miskolc, 2016 8.9. számú Egyetemi Szabályzat MISKOLCI EGYETEM HUMÁNERŐFORRÁS OSZTÁLY ÜGYRENDJE Készült 8 példányban 1. sorszámú, változás átvezetésére

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR INTÉZETI KÖNYVTÁRAINAK NYILVÁNTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI RENDJÉNEK SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR INTÉZETI KÖNYVTÁRAINAK NYILVÁNTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI RENDJÉNEK SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR INTÉZETI KÖNYVTÁRAINAK NYILVÁNTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI RENDJÉNEK SZABÁLYZATA Miskolc, 2018 1.1.9.1. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM DIÁKIGAZOLVÁNYRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM DIÁKIGAZOLVÁNYRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM DIÁKIGAZOLVÁNYRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA Miskolc, 2016. 3.3. számú Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM DIÁKIGAZOLVÁNYRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 55/2016. SZÁMÚ

Részletesebben

MTA NYELVTUDOMÁNYI INTÉZET BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA

MTA NYELVTUDOMÁNYI INTÉZET BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA MTA NYELVTUDOMÁNYI INTÉZET BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA TARTALOMJEGYZÉK I.ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 1.A SZABÁLYZAT HATÁLYA... 3 2. AZ BÉLYEGZŐK HASZNÁLATÁRA JOGOSULTAK KÖRE... 3 3. A BÉLYEGZŐK HASZNÁLATA...

Részletesebben

MISKOLCI EGYETEM KONFUCIUSZ INTÉZET ÜGYRENDJE

MISKOLCI EGYETEM KONFUCIUSZ INTÉZET ÜGYRENDJE MISKOLCI EGYETEM KONFUCIUSZ INTÉZET ÜGYRENDJE Miskolc, 2016. 8.4. sz. Egyetemi Szabályzat MISKOLCI EGYETEM KONFUCIUSZ INTÉZET ÜGYRENDJE Készült 8 példányban, sorszámú, változás átvezetésére kötelezett

Részletesebben

MISKOLCI EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI OSZTÁLY ÜGYRENDJE

MISKOLCI EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI OSZTÁLY ÜGYRENDJE MISKOLCI EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI OSZTÁLY ÜGYRENDJE Miskolc, 2016 8.8. számú Egyetemi Szabályzat MISKOLCI EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI OSZTÁLY ÜGYRENDJE Készült 8 példányban 1. sorszámú, változás átvezetésére

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM VEZETÉKES- ÉS MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA. Miskolc 2015.

A MISKOLCI EGYETEM VEZETÉKES- ÉS MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA. Miskolc 2015. A MISKOLCI EGYETEM VEZETÉKES- ÉS MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA Miskolc 2015. 6.16. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM VEZETÉKES- ÉS MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA A Miskolci

Részletesebben

MISKOLCI EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI OSZTÁLY ÜGYRENDJE

MISKOLCI EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI OSZTÁLY ÜGYRENDJE MISKOLCI EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI OSZTÁLY ÜGYRENDJE Miskolc, 2016 8.8. számú Egyetemi Szabályzat MISKOLCI EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI OSZTÁLY ÜGYRENDJE Készült 8 példányban 1. sorszámú, változás átvezetésére

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER A MISKOLCI EGYETEM FELVÉTELI SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER A MISKOLCI EGYETEM FELVÉTELI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER A MISKOLCI EGYETEM FELVÉTELI SZABÁLYZATA Miskolc, 2013. 1.3.12. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE SZABÁLYZAT ÉVFOLYAMDOLGOZAT KÉSZÍTÉSÉRŐL Miskolc,

Részletesebben

LIPTÁK GÁBOR VÁROSI KÖNYVTÁR. Balatonfüred BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA

LIPTÁK GÁBOR VÁROSI KÖNYVTÁR. Balatonfüred BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA Az SzMSz 9. számú függeléke LIPTÁK GÁBOR VÁROSI KÖNYVTÁR Balatonfüred BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA Utolsó módosítás dátuma: 2016. JANUÁR 4. TARTALOMJEGYZÉK I.ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 1.A SZABÁLYZAT

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEINEK SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEINEK SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEINEK SZABÁLYZATA Miskolc, 2014 3.6. sz. Egyetemi szabályzat ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEK SZABÁLYZATA A Miskolci Egyetem Szenátusának 282/2014. sz. határozata Készült 8 példányban.

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM DEMONSTRÁTORI SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM DEMONSTRÁTORI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM DEMONSTRÁTORI SZABÁLYZATA Miskolc, 2017. 3.8. számú Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM DEMONSTRÁTORI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 219/2017. SZÁMÚ HATÁROZATA. Készült

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYSÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYSÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYSÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL Miskolc 2016. 6.17. sz. Egyetemi Szabályzat SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYSÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL

Részletesebben

A szombathelyi Kutyamenhely Alapítvány BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA

A szombathelyi Kutyamenhely Alapítvány BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA A szombathelyi Kutyamenhely Alapítvány BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA ( módosításokkal együtt, egységes szerkezetben) Utolsó módosítás dátuma: 2010. november 10. I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.A szabályzat

Részletesebben

3/2018. (VI.29.) sz. kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről

3/2018. (VI.29.) sz. kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje delegált jogkörök 1 IKT/5-1550/2018. 3/2018. (VI.29.) sz. i utasítás a Szegedi Tudományegyetem Kancellárját illető munkáltatói jogkörök delegálásának rendjéről

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem kancellárjának K/10/2015. (XI.02.) határozata. az egyetemi bélyegzőhasználat rendjéről szóló szabályzat elfogadásáról

A Semmelweis Egyetem kancellárjának K/10/2015. (XI.02.) határozata. az egyetemi bélyegzőhasználat rendjéről szóló szabályzat elfogadásáról A Semmelweis Egyetem kancellárjának K/10/2015. (XI.02.) határozata az egyetemi bélyegzőhasználat rendjéről szóló szabályzat elfogadásáról Az SZMSZ 21. (14) bekezdésében és 22. (3) bekezdésében kapott felhatalmazás

Részletesebben

1/2019. (II. 28.) sz. kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről

1/2019. (II. 28.) sz. kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje delegált jogkörök 1 IKT/5-547/2019. 1/2019. (II. 28.) sz. i utasítás a Szegedi Tudományegyetem Kancellárját illető munkáltatói jogkörök delegálásának rendjéről

Részletesebben

CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS SZABÁLYZAT

CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS SZABÁLYZAT DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA CÉGSZERŰ ALÁÍRÁS ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT, NYILVÁNTARTÁS 2015. Dunaújváros 1. kiadás 0. módosítás 2 (9). oldal Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa által 51-2014/2015. (2015.02.10.) sz. határozatával

Részletesebben

BÉLYEGZŐHASZNÁLATI SZABÁLYZAT

BÉLYEGZŐHASZNÁLATI SZABÁLYZAT Dánszentmiklósi Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Iktatószám: 164/2018. BÉLYEGZŐHASZNÁLATI SZABÁLYZAT Készítette: Gál Mária intézményvezető Dánszentmiklós, 2018. szeptember 03. Tartalomjegyzék

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER A GÉPÉSZMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KAR HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE SZABÁLYZAT A SZAKDOLGOZAT/DIPLOMATERV KÉSZÍTÉSÉRŐL

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem. Szervezeti és Működési Szabályzatának 1. számú melléklete

A Pécsi Tudományegyetem. Szervezeti és Működési Szabályzatának 1. számú melléklete A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzatának 1. számú melléklete A Pécsi Tudományegyetem név-, címer- és bélyegzőhasználatának rendje 2007 2017. március 23. napjától hatályos változat

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM FELNŐTTKÉPZÉSI REGIONÁLIS KÖZPONTJÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM FELNŐTTKÉPZÉSI REGIONÁLIS KÖZPONTJÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM FELNŐTTKÉPZÉSI REGIONÁLIS KÖZPONTJÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Miskolc, 2014. 1.1.18. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM FELNŐTTKÉPZÉSI REGIONÁLIS KÖZPONTJÁNAK SZERVEZETI

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 319/2014. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEMEN FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ HALLGATÓK ELŐNYBEN RÉSZESÍTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE

A MISKOLCI EGYETEMEN FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ HALLGATÓK ELŐNYBEN RÉSZESÍTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE A MISKOLCI EGYETEMEN FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ HALLGATÓK ELŐNYBEN RÉSZESÍTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE Miskolc, 2012. 8.2. számú Egyetemi Szabályzat Hallgatók Előnyben Részesítésével Foglalkozó Bizottság

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM MŰSZAKI FÖLDTUDOMÁNYI KAR HÁLÓZATI KÖNYVTÁR MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM MŰSZAKI FÖLDTUDOMÁNYI KAR HÁLÓZATI KÖNYVTÁR MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM MŰSZAKI FÖLDTUDOMÁNYI KAR HÁLÓZATI KÖNYVTÁR MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Miskolc, 2016. A MISKOLCI EGYETEM MŰSZAKI FÖLDTUDOMÁNYI KAR HÁLÓZATI KÖNYVTÁR MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A MŰSZAKI FÖLDTUDOMÁNYI

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Az utasítás hatálya

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Az utasítás hatálya 2/2015. (I.20.) számú rektori - kancellári közös utasítás 1 a rektor közvetlen irányítása alatt álló szolgáltató és funkcionális egységek közalkalmazottjai és munkavállalói feletti munkáltatói jogok gyakorlásáról

Részletesebben

5/2017. (VIII. 01.) sz. kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről

5/2017. (VIII. 01.) sz. kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje delegált jogkörök 1 IKT/5-1614/2017. 5/2017. (VIII. 01.) sz. i utasítás a Szegedi Tudományegyetem Kancellárját illető munkáltatói jogkörök delegálásának rendjéről

Részletesebben

Dokumentum adatlap. Az egyetemi bélyegzőhasználat rendjéről. rektor

Dokumentum adatlap. Az egyetemi bélyegzőhasználat rendjéről. rektor Dokumentum adatlap Szervezet neve: Dokumentum címe: Iktatószám: Elfogadó: I. Semmelweis Egyetem Az egyetemi bélyegzőhasználat rendjéről 104599-14/KSJIF/2017 Szenátus Kancellár Rektor x Rektor és Kancellár

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TERÜLETÉN FOLYTATOTT HIRDETÉSI, REKLÁMTEVÉKENYSÉGRŐL

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TERÜLETÉN FOLYTATOTT HIRDETÉSI, REKLÁMTEVÉKENYSÉGRŐL SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TERÜLETÉN FOLYTATOTT HIRDETÉSI, REKLÁMTEVÉKENYSÉGRŐL Miskolc, 2017 7.8. sz. Egyetemi Szabályzat SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TERÜLETÉN FOLYTATOTT HIRDETÉSI, REKLÁMTEVÉKENYSÉGRŐL

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR TANULMÁNYI EMLÉKÉREM SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR TANULMÁNYI EMLÉKÉREM SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR TANULMÁNYI EMLÉKÉREM SZABÁLYZATA Miskolc, 2012. 1.3.5.5. sz. Egyetemi Szabályzat MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR TANULMÁNYI EMLÉKÉREM SZABÁLYZAT A MISKOLCI

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem. Szervezeti és Működési Szabályzatának 1. számú melléklete

A Pécsi Tudományegyetem. Szervezeti és Működési Szabályzatának 1. számú melléklete A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzatának 1. számú melléklete A Pécsi Tudományegyetem név-, címer- és bélyegzőhasználatának rendje Pécs 2007. 1 A Pécsi Tudományegyetem szabályzata a

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 30/2015. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

1/2019. (II. 28.) sz. rektori utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Rektorát illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről

1/2019. (II. 28.) sz. rektori utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Rektorát illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje delegált jogkörök 1 IKT/5-546/019. 1/019. (II. 8.) sz. rektori utasítás a Szegedi Tudományegyetem Rektorát illető munkáltatói jogkörök delegálásának rendjéről

Részletesebben

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. 8/2018. (VII. 15.) számú dékáni utasítás A BÉLYEGZŐHASZNÁLAT RENDJÉRŐL, SZABÁLYAIRÓL

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. 8/2018. (VII. 15.) számú dékáni utasítás A BÉLYEGZŐHASZNÁLAT RENDJÉRŐL, SZABÁLYAIRÓL Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 8/2018. (VII. 15.) számú dékáni utasítás A BÉLYEGZŐHASZNÁLAT RENDJÉRŐL, SZABÁLYAIRÓL Hatályba lépés napja: 2018. VII. 15. A hatályba lépéssel egyidejűleg

Részletesebben

4/2016. (2016.XII.31) sz. Dékáni Utasítás a bélyegzőhasználat rendjéről, szabályairól. Általános rendelkezések 1. Az utasítás hatálya

4/2016. (2016.XII.31) sz. Dékáni Utasítás a bélyegzőhasználat rendjéről, szabályairól. Általános rendelkezések 1. Az utasítás hatálya 4/2016. (2016.XII.31) sz. Dékáni Utasítás a bélyegzőhasználat rendjéről, szabályairól A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (továbbiakban: Egyetem) Szervezeti és Működési Rend (továbbiakban:

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE SZABÁLYZAT A LECKEKÖNYV KEZELÉSÉNEK ÉS HASZNÁLATÁNAK

Részletesebben

Szabályzat a bélyegzők használatának rendjéről

Szabályzat a bélyegzők használatának rendjéről Szabályzat a bélyegzők használatának rendjéről A közfeladatot ellátó szervek iratkezelésének általános követelményeiről szóló 335/2005. (XII. 29.) Korm. rendelet 54. -ában kapott felhatalmazás alapján

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 3/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

6/2016. (XII. 20.) sz. kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről

6/2016. (XII. 20.) sz. kancellári utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Kancellárját illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje delegált jogkörök 1 IKT/5-2825/2016. 6/2016. (XII. 20.) sz. i utasítás a Szegedi Tudományegyetem Kancellárját illető munkáltatói jogkörök delegálásának rendjéről

Részletesebben

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE Szeged, 2019. április 29. SZ-8/2018/2019. Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje 1 MUNKÁLTATÓI JOGKÖRREL RENDELKEZŐ: REKTOR Munkakör,

Részletesebben

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE Szeged, 2017. június 12. Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje 1 MUNKÁLTATÓI JOGKÖRREL RENDELKEZŐ: REKTOR Munkakör, beosztás, (Kjt.

Részletesebben

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE Szeged, 2016. december 19. Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje 1 MUNKÁLTATÓI JOGKÖRREL RENDELKEZŐ: REKTOR rektorhelyettes dékán Klinikai

Részletesebben

A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN

A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN 2014. május 15. 2 A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN A Debreceni Egyetem Szenátusa a nemzeti felsőoktatásról

Részletesebben

4/2017. (04.01.) sz. dékáni utasítás a bélyegzőhasználat és az iratkezelés egyes szabályairól

4/2017. (04.01.) sz. dékáni utasítás a bélyegzőhasználat és az iratkezelés egyes szabályairól DÉKÁN 4/2017. (04.01.) sz. dékáni utasítás a bélyegzőhasználat és az iratkezelés egyes szabályairól A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Szervezeti és Működési Rend 41. (1) pontjában, továbbá

Részletesebben

A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉNEK 2. SZÁMÚ MELLÉKLETE

A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉNEK 2. SZÁMÚ MELLÉKLETE A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉNEK 2. SZÁMÚ MELLÉKLETE A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA NÉV-, LOGÓ - ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLAT RENDJÉRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZAT BUDAPEST 2015 (2015. április

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 17/2018. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 189/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

33. szám 124. évfolyam 2009. november 20. TARTALOM. 3/2009. (XI. 20. MÁV Ért. 33.) EVIG számú elnök-vezérigazgatói

33. szám 124. évfolyam 2009. november 20. TARTALOM. 3/2009. (XI. 20. MÁV Ért. 33.) EVIG számú elnök-vezérigazgatói 33. szám 124. évfolyam 2009. november 20. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 2/2009. (XI. 20. MÁV Ért. 33.) EVIG számú elnök-vezérigazgatói utasítás a A

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 214/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL Miskolc 2012. 6.17. sz. Egyetemi Szabályzat SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI

A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI A MISKOLCI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT III. KÖTET HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE SZABÁLYZAT A LECKEKÖNYV KEZELÉSÉNEK ÉS HASZNÁLATÁNAK

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM DEMONSTRÁTORI SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM DEMONSTRÁTORI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM DEMONSTRÁTORI SZABÁLYZATA Miskolc, 2010 3.8. számú Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM DEMONSTRÁTORI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 373/2010. SZÁMÚ HATÁROZATA. Készült

Részletesebben

11/2016. (VIII. 15.) sz. Dékáni Utasítás a bélyegzőhasználat rendjéről, szabályairól. Általános rendelkezések 1. Az utasítás hatálya

11/2016. (VIII. 15.) sz. Dékáni Utasítás a bélyegzőhasználat rendjéről, szabályairól. Általános rendelkezések 1. Az utasítás hatálya 11/2016. (VIII. 15.) sz. Dékáni Utasítás a bélyegzőhasználat rendjéről, szabályairól A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (továbbiakban: Egyetem) Szervezeti és Működési Rend (továbbiakban:

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa az 5/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM OKTATÓI MUNKA HALLGATÓK ÁLTALI VÉLEMÉNYEZÉSÉRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM OKTATÓI MUNKA HALLGATÓK ÁLTALI VÉLEMÉNYEZÉSÉRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM OKTATÓI MUNKA HALLGATÓK ÁLTALI VÉLEMÉNYEZÉSÉRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA Miskolc, 2017. 1.3.18. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM AZ OKTATÓI MUNKA HALLGATÓK ÁLTALI VÉLEMÉNYEZÉSI RENDJÉRŐL

Részletesebben

Vezetékes és mobiltelefonok használatának rendje

Vezetékes és mobiltelefonok használatának rendje Testnevelési Egyetem Vezetékes és mobiltelefonok használatának rendje A Szenátus elfogadta a 70/2015. (X. 29.) számú határozatával. A 2016. II. 25-ig elfogadott módosításokkal egységes szerkezetben. Módosító

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM DIPLOMÁS PÁLYAKÖVETÉSI RENDSZER SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM DIPLOMÁS PÁLYAKÖVETÉSI RENDSZER SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM DIPLOMÁS PÁLYAKÖVETÉSI RENDSZER SZABÁLYZATA Miskolc, 2017. 1.3.14. számú Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM DIPLOMÁS PÁLYAKÖVETÉSI RENDSZER SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

DEBRECENI EGYETEM A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE február 23.

DEBRECENI EGYETEM A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE február 23. DEBRECENI EGYETEM A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE 2017. február 23. Tartalom I. Általános rendelkezések...3 1. Bevezető rendelkezések, általános szabályok...3 II. Jogszabály által meghatározott...4

Részletesebben

1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 3. melléklet Hallgatói követelményrendszer 18. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI BALESETEK MEGELŐZÉSÉVEL KAPCSOLATOS, valamint a BEKÖVETKEZETT

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TERÜLETÉN FOLYTATOTT HIRDETÉSI, REKLÁMTEVÉKENYSÉGRŐL

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TERÜLETÉN FOLYTATOTT HIRDETÉSI, REKLÁMTEVÉKENYSÉGRŐL SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TERÜLETÉN FOLYTATOTT HIRDETÉSI, REKLÁMTEVÉKENYSÉGRŐL Miskolc, 2012 7.8. sz. Egyetemi Szabályzat SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TERÜLETÉN FOLYTATOTT HIRDETÉSI, REKLÁMTEVÉKENYSÉGRŐL

Részletesebben

DEBRECENI EGYETEM A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE szeptember 29.

DEBRECENI EGYETEM A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE szeptember 29. DEBRECENI EGYETEM A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE 2016. szeptember 29. Tartalom I. Általános rendelkezések... 3 1. Bevezető rendelkezések, általános szabályok... 3 II. Jogszabály által meghatározott...

Részletesebben

Ü Z L E T I T U D O M Á N Y O K I N T É Z E T E

Ü Z L E T I T U D O M Á N Y O K I N T É Z E T E Szervezeti és Működési Rend 11. melléklete: Üzleti Tudományok Intézete működési rendje 2012. Beosztás Ü Z L E T I T U D O M Á N Y O K S z a b á l y z a t Oldal: 2/8. Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta oktatási

Részletesebben

T U R I Z M U S, T E R Ü L E T F E J L E S Z T É S I É S I D E G E N N Y E L V I I N T É Z E T

T U R I Z M U S, T E R Ü L E T F E J L E S Z T É S I É S I D E G E N N Y E L V I I N T É Z E T Szervezeti és Működési Rend 10. melléklete: Turizmus, Területfejlesztési és Idegen Nyelvi Intézet működési rendje 2012. Beosztás T U R I Z M U S, S z a b á l y z a t Oldal: 2/7. Készítette Ellenőrizte

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM GYAKORNOKI SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM GYAKORNOKI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM A Miskolc, 2015 Szabályzat érvényességi ideje: határozatlan 7.15. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM A A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 38/2015. SZ. HATÁROZATA. Készült 8 példányban.

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM NÉV-, CÍMER- ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLATÁNAK RENDJE

Az ÓBUDAI EGYETEM NÉV-, CÍMER- ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLATÁNAK RENDJE Az ÓBUDAI EGYETEM NÉV-, CÍMER- ÉS BÉLYEGZŐHASZNÁLATÁNAK RENDJE BUDAPEST, 2018. (2018. április 3. napjától hatályos, 1. verziószámú változat) TARTALOMJEGYZÉK Általános rendelkezések... 3 Értelmező rendelkezések...

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM ÜZEMELTETÉSI IGAZGATÓSÁGÁNAK ÜGYRENDJE

A MISKOLCI EGYETEM ÜZEMELTETÉSI IGAZGATÓSÁGÁNAK ÜGYRENDJE A MISKOLCI EGYETEM ÜZEMELTETÉSI IGAZGATÓSÁGÁNAK ÜGYRENDJE Miskolc 2016. 8.6. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM ÜZEMELTETÉSI IGAZGATÓSÁGÁNAK ÜGYRENDJE Készült 8 példányban. sorszámú, változás átvezetésére

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM NEVÉNEK HASZNÁLATÁRÓL

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM NEVÉNEK HASZNÁLATÁRÓL SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM NEVÉNEK HASZNÁLATÁRÓL Miskolc, 2008 6.15. sz. Egyetemi Szabályzat SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM NEVÉNEK HASZNÁLATÁRÓL A Miskolci Egyetem Szenátusának 195/2008. sz. határozata.

Részletesebben

16/2018. (november 30.) számú dékáni utasítás az

16/2018. (november 30.) számú dékáni utasítás az BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KAR 16/2018. (november 30.) számú dékáni utasítás az EGYESÜLT INNOVÁCIÓS ÉS TUDÁSKÖZPONT Szervezeti és Működési Szabályzatának

Részletesebben

Budapest XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenei Nyelvi általános Iskola és Gimnázium OM:035322

Budapest XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenei Nyelvi általános Iskola és Gimnázium OM:035322 2. számú melléklet Budapest XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenei Nyelvi általános Iskola és Gimnázium OM:035322 BÉLYEGZŐ HASZNÁLATI SZABÁLYZATA A Vörösmarty Mihály Ének-zenei Nyelvi Általános Iskola

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM TUDOMÁNYOS KUTATÁSRA ÉS MŰVÉSZETI ALKOTÓTEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM TUDOMÁNYOS KUTATÁSRA ÉS MŰVÉSZETI ALKOTÓTEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM TUDOMÁNYOS KUTATÁSRA ÉS MŰVÉSZETI ALKOTÓTEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ SZABÁLYZATA Miskolc, 2011 4.1. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM TUDOMÁNYOS KUTATÁSRA ÉS MŰVÉSZETI ALKOTÓTEVÉKENYSÉGRE

Részletesebben

AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM LEVÉLTÁRÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1

AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM LEVÉLTÁRÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1 AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM LEVÉLTÁRÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1 BUDAPEST, 2006 1 Hatályon kívül helyezte az ELTE SzMSz I. kötet 4.d) számú melléklete, az Egyetemi Könyvtár és Levéltár

Részletesebben

Tanulmányi időbeosztás a 2014/2015. tanév II. félévére

Tanulmányi időbeosztás a 2014/2015. tanév II. félévére Tanulmányi időbeosztás a 2014/2015. tanév II. félévére Dátum Esemény Regisztrációs hét február 2. (hétfő): Neptun nyitás 8 órától ÁJK 13 órától GÉIK Nappali 2015. február 2. (hétfő) február 6. [levelező

Részletesebben

Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév I. félévére

Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév I. félévére Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév I. félévére Dátum Esemény 2016. augusztus 21. (vasárnap) augusztus 25. (csütörtök) Gólyatábor Regisztrációs hét augusztus 29. (hétfő): 8 órától ÁJK 2016. augusztus

Részletesebben

Hatályos: 2011. május 26-tól

Hatályos: 2011. május 26-tól GYULA ÉS KÖRNYÉKE TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS FELESLEGES VAGYONTÁRGY HASZNOSÍTÁSI ÉS SELEJTEZÉSI SZABÁLYZATA Hatályos: 2011. május 26-tól A Gyula és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás Kistérségi Iroda

Részletesebben

Hatályba lépett: május 4-én

Hatályba lépett: május 4-én A BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM FIZIKAI INTÉZETÉNEK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Jóváhagyta a BME Természettudományi Kar Tanácsa 2011. május 4-én Hatályba lépett: 2011. május 4-én

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM KÖZPONTI HONLAPJÁNAK MŰKÖDTETÉSÉRŐL Miskolc, 2007. III. 7. 10. sz. Egyetemi Szabályzat SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM KÖZPONTI HONLAPJÁNAK MŰKÖDTETÉSÉRŐL A Miskolci Egyetem

Részletesebben

AZ ADATKEZELÉS ÉS ADATTOVÁBBÍTÁS INTÉZMÉNYI RENDJE

AZ ADATKEZELÉS ÉS ADATTOVÁBBÍTÁS INTÉZMÉNYI RENDJE ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM 8. sz. melléklet a 164/115. ZMNE számhoz 1.sz. példány AZ ADATKEZELÉS ÉS ADATTOVÁBBÍTÁS INTÉZMÉNYI RENDJE - 2007 - 2 Bevezető A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (a

Részletesebben

A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA SZÁRAZBÉLYEGZŐ KEZELÉSÉRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA 2008.

A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA SZÁRAZBÉLYEGZŐ KEZELÉSÉRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA 2008. A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA SZÁRAZBÉLYEGZŐ KEZELÉSÉRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZATA 2008. Hatályos: 2008. október 1-től Jóváhagyta: Dr. Lukács János elnök 2 A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA SZÁRAZBÉLYEGZŐ KEZELÉSÉRŐL

Részletesebben

Az Informatikai Kar Rendészeti és Vagyonvédelmi Szabályzata

Az Informatikai Kar Rendészeti és Vagyonvédelmi Szabályzata Az Informatikai Kar Rendészeti és Vagyonvédelmi Szabályzata 1. Az Informatikai Kar Rendészeti és Vagyonvédelmi Szabályzata megegyezik az Egyetem Rendészeti és Vagyonvédelmi Szabályzatával. A Szabályzathoz

Részletesebben

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Hatály: 2017. II. 1 - A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA (EGYSÉGES SZERKEZETBEN az 5/2015. (I. 15.) szenátusi határozat, a 2/2016. (I. 21.) szenátusi határozat, valamint

Részletesebben

A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN. Egységes szerkezetben az 1-19. sz. módosítással (A módosítások lábjegyzetben jelölve)

A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN. Egységes szerkezetben az 1-19. sz. módosítással (A módosítások lábjegyzetben jelölve) A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN Egységes szerkezetben az 1-19. sz. módosítással (A módosítások lábjegyzetben jelölve) 2011. március 31. 2 A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK

Részletesebben

OKTATÁSI IGAZOLVÁNYOK KEZELÉSI RENDJE

OKTATÁSI IGAZOLVÁNYOK KEZELÉSI RENDJE Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiuma 7150 Bonyhád, Széchenyi tér 18. Tel: +36-74/451-424; +36-74/451-918; OM: 203054 OKTATÁSI IGAZOLVÁNYOK KEZELÉSI RENDJE Érvényes: 2017. március

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem. Szervezeti és Működési Szabályzatának 39. számú melléklete. A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Levéltárának

A Pécsi Tudományegyetem. Szervezeti és Működési Szabályzatának 39. számú melléklete. A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Levéltárának A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzatának 39. számú melléklete A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Levéltárának Szervezeti és Működési Szabályzata Pécs 2007 Preambulum * A Pécsi Tudományegyetem

Részletesebben

TESTNEVELÉSI EGYETEM. Rendezvényszervezési szabályzat

TESTNEVELÉSI EGYETEM. Rendezvényszervezési szabályzat TESTNEVELÉSI EGYETEM Rendezvényszervezési szabályzat 1 Tartalomjegyzék I. FEJEZET: BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK...3 1. Szabályozás célja...3 2. Szabályozás személyi és tárgyi hatálya...3 3. Alapfogalmak...3

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 3488-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. december 17-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM HALLGATÓI MOTIVÁCIÓS VIZSGÁLATOK SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM HALLGATÓI MOTIVÁCIÓS VIZSGÁLATOK SZABÁLYZATA 3.3. sz. melléklet A MISKOLCI EGYETEM HALLGATÓI MOTIVÁCIÓS VIZSGÁLATOK SZABÁLYZATA Miskolc, 2017. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM HALLGATÓI MOTIVÁCIÓS VIZSGÁLATOK SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet 1 / 5 2017.01.06. 8:45 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem ELTE Bölcsészettudományi

Részletesebben

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM Ikt. szám: MKE/362-7/2018 MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM A JOGI ÉS HUMÁNPOLITIKAI OSZTÁLY ÜGYRENDJE Jóváhagyta a Szenátus 20/2018. (X. 26.) számú határozatával. 2 1. Általános rendelkezések A Magyar Képzőművészeti

Részletesebben

Miskolci Egyetem költségvetési alapokmánya

Miskolci Egyetem költségvetési alapokmánya Miskolci Egyetem költségvetési alapokmánya 1. Fejezet, megnevezése : XX. Oktatási Minisztérium 2. Költségvetési szerv a) azonosító adatai - törzskönyvi nyilvántartási szám: PIR törzsszám: 308801000 - megnevezése:

Részletesebben

2/2017. (VIII. 01.) sz. rektori utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Rektorát illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről

2/2017. (VIII. 01.) sz. rektori utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Rektorát illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje delegált jogkörök 1 IKT/5-161/2017. 2/2017. (VIII. 01.) sz. rektori utasítás a Szegedi Tudományegyetem Rektorát illető munkáltatói jogkörök delegálásának rendjéről

Részletesebben

Tanulmányi időbeosztás a 2018/2019. tanév II. félévére

Tanulmányi időbeosztás a 2018/2019. tanév II. félévére Tanulmányi időbeosztás a 2018/2019. tanév II. félévére 2019. február 4. (hétfő) február 8. [levelező tagozaton február 9. is] 2019. február 7. (csütörtök) 10 óra 30 és február 8. 10 óra 30 2019. február

Részletesebben