Tapasztalatszerzésem során arra jutottam, hogy vannak olyan típusú ékszerek, amelyekből nehéz egyedi darabokra lelni elérhető áron.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tapasztalatszerzésem során arra jutottam, hogy vannak olyan típusú ékszerek, amelyekből nehéz egyedi darabokra lelni elérhető áron."

Átírás

1 1 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ A Kerekecske Gombocska égisze alatt sokféle egyedi terméket készítek, de mindközül az ékszerek a gyengéim. Emiatt különös figyelemmel kísérem az emberek ékszerviselési szokásait, gyakran kíváncsiskodom, kinek mi a kedvenc darabja és főként az érdekel, hogy miért. Kérdezni sem félek tőlük, nem harapnak. :) Tapasztalatszerzésem során arra jutottam, hogy vannak olyan típusú ékszerek, amelyekből nehéz egyedi darabokra lelni elérhető áron. A kollekció végső lendületét nővérem panaszos sóhajai indították el, aki a merev munkahelyi dress code által megpecsételt, egy bizonyos idő után unalmassá váló ruháihoz illő, különleges kiegészítők utáni hajtóvadászatba fogott. Olyan egyedi, kézzel készült darabokat kínálni az üzleti életben vagy a hivatalokban dolgozók számára, amikkel egyszerre maradnak az öltözködési szabályokon belül és lépnek ki az egyhangú, uniformizált, hétköznapi viseletükből. 1. Színvonalas bizsu elemek, minőségi anyagból készült medálok, így természetes ásványok, kagylók valamint saját öntésű beton felhasználásával alkottam meg a kollekció darabjait. 2. Klasszikus (fekete, fehér, szürke) és finom, pasztell árnyalatokkal, gyöngyházfényű kellékekkel dolgoztam.

2 2 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ 3. Egyedi tervezésű darabokat készítettem annak érdekében, hogy segítségükkel változatosabbá tehesd egyforma darabjaidat, ezzel növelve a ruháid kombinálhatóságát és lehetővé téve a munkatársaid hasonló öltözetétől való különbözést. 4. Izgalmas és egyben letisztult mintákkal dolgoztam. 1. Nem használtam szúrós, hegyes alkatrészeket, melyek kárt tehetnének a ruháidban. 2. A kollekcióban olyan darabokat is találsz, melyek megfelelnek a legszigorúbb munkahelyi elvárásoknak és amelyek mellett jól megférnek az állandó darabjaid (jegygyűrűd, karórád), ha vannak, valamint olyanokat is, melyek egy kevésbé kötött irodai megjelenés izgalmas kiegészítői lehetnek. Ugyanígy készült kecses, bájos darab és szigorú, határozott is, hogy beosztásod egyedi elvárásainak is megfelelhess. 3. Az eleganciához sokak számára hozzátartozik a természetesség, amely igényt az ásványokkal elégíti ki a kollekció. Ha munkahelyed profiljához inkább a dinamikus és modern megjelenés passzol, a beton mint nyersanyag valamint a geometriai minták állnak rendelkezésedre különböző kombinációkban. 4. Ahol dress code van, ott a pontos érkezés alapszintű elvárás, de bármikor előfordulhat, hogy valami miatt elcsúszik az időd. Ezekre a sietős reggelekre két klasszikus szettet is terveztem, melyek szinte bármilyen ruhához viselhetők, így sem egymáshoz, sem a ruhához való összehangolás nem fog hátráltatni a rohanásban.

3 3 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

4 4 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

5 5 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ A tejkvarc tulajdonképpen a még ki nem kristályosodott hegyikristály, mely szinte egészen telt fehér a sok zárványtól. Hókvarcnak is nevezik. TEJKVARC SZETT A szett nyakláncból, fülbevalóból és karláncból áll. A különböző méretű tejkvarc gyöngyöket ezüstszínű ékszerelemekkel kombináltam. Tejfehér színe és letisztult stílusa miatt jolly joker darab lehet az ékszerdobozodban, a szett darabjai viselhetők együtt vagy akár külön-külön is. Gyógyító hatása a hegyikristályéhoz hasonló, azonban azt hosszabb idő alatt fejti ki. Mivel jótékony hatással van a szemekre, képernyő előtti munkavégzés, hosszú vezetés, sok olvasás mellett viselésének kedvező hatást tulajdonítanak.

6 6 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ ANGELIT FÜLBEVALÓ Angelitből csiszolt, ovális fülbevaló tejkvarccal és strasszos díszítőelemmel. Nagyon kellemes, finom színű darab, amely a természetes és elegáns megjelenés kísérője. Önmagában vagy más, fehér ékszerrel párosítva ajánlom viselni irodába, de szabadidős programokon a farmernadrág, fehér póló szettnek is jó barátja lehet.

7 7 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ HOWLIT SZETT A howlit szett egy nyakláncból és egy rugalmas karláncból áll. A klaszszikus ásvány karkötők mindig jelen voltak az öltözködésünkben, és ez feltehetően a jövőben sem lesz másképp, mivel ebben a formájában bármelyik ásvány remekül mutat és szinte örök darab. A howlit karláncot splitter és gömb alakú gyöngy összeállításban, ezüstszínű köztesekkel alkottam meg, a nyaklánc ugyanezen mintázatot követi a letisztultság és a hordhatóság, variálhatóság megőrzése érdekében.

8 8 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ TEJKVARC FÜLBEVALÓ Tejfehér, fürtös elrendezésű fülbevaló különböző méretű tejkvarc gyöngyökkel és strasszos díszítőelemmel. Könnyedén kombinálhatod más ékszerekkel, de önmagában is nagyon mutatós. Dolgos hétköznapokra és különleges alkalmakra egyaránt ajánlom. A tejkvarc messziről teljesen fehérnek tűnik, közelebbről szemlélve viszont megpillanthatjuk a sűrű zárványokat, melyektől igazán érdekes lesz ez az ásvány.

9 9 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ AVENTURIN NYAKLÁNC Aventurin gyöngyökből és szív alakú aventurin medálból készült természetes ásvány nyaklánc ezüstszínű köztes gyöngyökkel és strasszos medálvezetővel kiegészítve. Kecses, jól kombinálható, visszafogott színű darab. Klasszikus és földszínekhez illik leginkább.

10 10 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ AMAZONIT SZETT Az amazonit szett része egy pár fülbevaló, egy karlánc és egy nyaklánc, melyeket együtt is viselhetsz egy egyszerű öltözék koronájaként vagy külön-külön, ha az aktuális outfitedhez kompletten túl hangsúlyos volna a trió. Az ékszerek amazonit csavart hasábokból és tejkvarc gyöngyökből állnak, melyeket ezüstszínű alkatrészekkel egészítettem ki. Az erős damilra fűzött nyakláncon mutatós foglalatban ülő amazonit medál függ. A kékeszöld és fehér szín-összeállítás finom, harmonikus, de mérete és formái miatt a szett kimondottan figyelemfelkeltő, minimál stílusú öltözékhez egy-egy darabját váltogasd.

11 11 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ RÓZSAKVARC NYAKLÁNC Mesés, tulipános foglalatban elhelyezkedő, szív alakú rózsakvarc medál ízléses, ezüstszínű láncon. Irodai outfited finom kiegészítője, ám nem kell neszesszeredbe rejtened a munka utáni programokon sem: a rózsakvarc ékszer a romantikus szetteknek, randevú öltözékeknek is elengedhetetlen kelléke. Szimpatikussá és bájossá teszi megjelenésed, pasztell színű ruhadarabokkal fokozhatod ezt a hatást. Viselése hercegnőkhöz méltó.

12 12 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

13 13 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

14 14 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ val együtt is viselheted. GYÖNGYÖS NYAKLÁNC PÁVAKAGYLÓ MEDÁLLAL Minden elemében hangsúlyosabb darab, a medál nagyobb méretű, azonban a mintázat nem fedi be a teljes felszínt, aminek köszönhetően megőrzi eleganciáját. A medál antikolt ezüstszínű, hosszú láncon függ, amelyet további gyöngyök díszítenek. PÁVAKAGYLÓ MOZAIK NYAKLÁNC Mesés, színjátszó korong antikolt ezüstszínű, finom, rövid, apró szemekből álló nyakláncon. A gazdag mintázatot a medál mérete akadályozza meg a tolakodásban. Rendkívül különleges darab, viselését elsősorban monokróm szettekhez ajánlom. Visszafogott eleganciája magányában érvényesül leginkább, de apró gyöngyfülbevaló is megy hozzá.

15 15 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ GYÖNGYHÁZ INTARZIA FÜLBEVALÓ A természet kincseiből készült, megkapó mintázatú, kerek, gyöngyház fülbevaló. A medálokat színben harmonizáló akril gyönggyel kiegészítve beszúrós alapra rögzítettem. Önmagában is nagyon mutatós, ezért nem szükséges más ékszert viselni hozzá. Megállja helyét szabadidős programokon is.

16 16 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ GYÖNGYHÁZ SZÍV ÉKSZER SZETT Az előzőekkel ellentétben itt sem a mintázat, sem a nagy méret nem korlátozza a kombinálhatóságot, emiatt szett készült a mesés gyöngyház szívekből. Nagyon finom, vékony, fényes ezüst ékszerláncon helyezkednek el a medálok, melyeket kagylóhéj gyöngyök tesznek még elbűvölőbbé a fülbevalón, a nyakláncon és a karláncon egyaránt.

17 17 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

18 18 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ BETONKORONGOK FEHÉRREL NYAKLÁNC Kimagasló darab a palettán mind a méretét, mind a hordhatóságát tekintve. Öt lapocskából áll, melyek fehér díszítést kaptak, ennek köszönhetően pedig igazi jolly joker ez a nyaklánc. Irodai outfitekhez és szabadidős szettekhez egyaránt remekül illik. További kiegészítő viselését nem teszi szükségessé, de ha szeretnéd, egy visszafogott, színben harmonizáló fülbevalóval párosíthatod. A betonékszerek világában az arany középutat képviseli: a nyers határozottságot a kerek forma kissé finomítja, bizonyos értelemben képlékennyé teszi, így nem zárja ki a bájos és kecses megjelenésben való részvételét sem.

19 19 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ DECIDE. COMMIT. SUCCEED. FELIRATOS BETON-NYAKLÁNC Szögletes formájú, betonból öntött medál bézs színű festéssel és transzferált, motiváló szavakkal. A medálhoz illően a szögletes formát a festés és a nyaklánc továbbviszi, mely antikolt ezüstszínével remekül kiegészíti a szigorúbb stílust. Ajánlatom különös tekintettel azoknak szól, akik imádják a feliratos darabokat, de értelemszerűen nem jelenhetnek meg üzleti, hivatali munkahelyükön a kedvenc zenekaruknak egy ütős refrénjével ékesített pólóban. Íme a bizonyíték, hogy mindenre van megfelelő alternatíva. :)

20 20 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ BETONÉKSZER BÉZS RÉSZLETEKKEL Hosszúkás betonmedál bézs sávokkal és hasított bőr medálvezetővel finom, vékony, antikolt ezüstszínű láncon. A lánc a szögletesség szigorát enyhíti, a bőr részlet pedig egy izgalmat, játékosságot kölcsönöz az ékszernek, ebből kifolyólag kreatív területen, de nem vezető pozícióban dolgozóknak ajánlom elsősorban. RÓZSASZÍN BETONGYŰRŰ Szemrevaló mind méretét, mind dizájnját tekintve ez a betonból készült, szögletes gyűrű. A rózsaszín, festett szív és a kerek strassz kecsessé teszi a forma ellenére. Alapja ezüstszínű és állítható, így könnyedén méretre igazíthatod. Viselésekor vedd figyelembe, hogy munkaidőben az ábrándozás nem megengedett. :)

21 21 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ BETONKOCKA FÜLBEVALÓ Nagyszerűsége épp az egyszerűségében rejlik ennek a betonból öntött gyöngy fülbevalónak. Beszúrós kivitelben készült, a strasszos rondellektől pedig elegáns külsőt kapott. Jól párosítható más, stílusban passzoló ezüstékszerrel. BETONDZSUNGEL NYAKLÁNC Hat téglácska összeillesztéséből készült, nagyméretű medál. Egyes téglákat bézs színűre festettem, hogy éppen csak mérsékeljem a nyersebb hatást. Harciasabb, talán kissé offenzív darab, emiatt még inkább igényli, hogy személyiségedhez is passzoljon, ne csak az outfitedhez. Törekvő, céltudatos, ellentmondást nem tűrő jellemhez ajánlom elsősorban.

22 22 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ RÓZSASZÍN TÉGLA GYÖNGYFÜRTTEL NYAKLÁNC

23 23 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ BARACK ÉS FEKETE BETON- NYAKLÁNC A tégla alakú medált betonból öntöttem, majd egy fekete és egy barack színű, félkörívű festéssel díszítettem. A festést matt lakkal tartósítottam, a kész medált pedig egy vékony, antikolt ezüstszínű, hosszabbra vágott láncra vezettem fel. Ez a medál is könnyű, sima felületű, így viselése kényelmes. Klasszikus fekete vagy barack színű ruhához mutat a legjobban, amit más, ezüstszínű ékszerekkel egészíthetsz ki a nyaklánc mellett.

24 24 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

25 25 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ PIROS LÁMPAGYÖNGY EZÜSTSZÍNŰ NYAKLÁNCON Finom, szolidan elegáns ékszer, melyet egy visszafogott, vékony, fényes ezüstszínű nyaklánc és a rajta csúszó dekoratív lámpagyöngy alkot. Színe ellenére nem hivalkodó, hanem kifejezetten kellemes és szolid, amelyet nem célszerű túl sok, más ékszerrel kombinálni a munkahelyi öltözetedben. EZÜSTSZÍNŰ NYAKLÁNC LÁMPAGYÖNGYÖKKEL Finom, vékony nyaklánc mesés, áttetsző, rózsamintás lámpagyöngyökkel, ezüstszínű köztesekkel és áttetsző akril bicone-okkal. Nőies darab, ami a telt színek mellőzésének köszönhetően sejtelmes, nem hivalkodó és nagyon jól kihasználható a mindennapi office outfitek során, de találkákra összeállított szettek kecses éke is lehet. A rózsaszínt, a szolidságot és a romantikát kedvelő nőknek ajánlom elsősorban.

26 26 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ FÜLBEVALÓ INDIAI ÜVEGMEDÁLLAL Ezüstszínű fülbevaló különleges, szív alakú üvegmedállal és áttetsző rózsaszín gyöngyökkel. Az ékszer egésze igazán sejtelmes, ami leginkább kifinomult ízlésű, bájos hölgyekhez passzol.

27 27 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ LILÁSBORDÓ, FONOTT BŐR KARLÁNC PORCELÁN DÍSSZEL A vintage lilásbordó, fonott bőrszál ezüstszínű bayonette kapcsolóval záródik, ami nemcsak praktikus és funkcionális kellék a karkötőn, hanem kifejezetten csinos éke annak. A királynőre a koronát viszont a mesés, hosszúkás navette porcelán köztessel helyeztem fel, ami csodás gyöngyházfényű, világos ametisztszínű, és a négysoros bőrszálat egyesíti. Kifinomult darab, magabiztos nőknek ajánlom. Bármilyen, harmonizáló színű szettet önmagában is feldob, nem szükséges mellé további ékszereket viselni, mert ő egy igazi uralkodó. LILA-ARANYSZÍNŰ KARLÁNC LEVÉLBE ZÁRT KÖVEKKEL Minden elemében különleges, rugalmas karlánc lila gyöngyökkel, eltúlzott köztesekkel és aranyszínű levélmedállal. Hangsúlyos darab, ezért munkahelyi öltözeted egyedüli ékszereként ajánlom viselni.

28 28 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

29 29 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

30 30 O f f i c e é k s z e r k o l l e k c i ó KEREKECSKE GOMBOCSKA KÉZMŰVES WEBÁRUHÁZ

Stílus. Egyéniség. Divat.

Stílus. Egyéniség. Divat. Bizsuliget 2015 Stílus. Egyéniség. Divat. F e j e z d k i e g y é n i s é g e d, s t í l u s o d a B i z s u l i g e t é k s z e r e i v e l. V á l a s s z k o l l e k c i ó n k b ó l, v a g y á l l í

Részletesebben

KOLLER. International Business Consulting B E V E Z E T Ő A J Á N L A T A I N K

KOLLER. International Business Consulting B E V E Z E T Ő A J Á N L A T A I N K B E V E Z E T Ő Tisztelt Olvasónk! Már kezdetét vette Advent ünnepe. A karácsonyi és év végi ajándékozások izgalma már ott van a családokban, a barátok között és a munkahelyeken is. Reméljük, mindenki

Részletesebben

KOLLER. International Business Consulting B E V E Z E T Ő A J Á N L A T A I N K

KOLLER. International Business Consulting B E V E Z E T Ő A J Á N L A T A I N K B E V E Z E T Ő Tisztelt Olvasónk! Nagy örömünkre az Ékszer magazin is felidézi a magyar asszonyok szépségének évszázados hírét. Jóhírünket keltette nem csak a született szépség, hanem a beszéd, a szellemiség

Részletesebben

KATALÓGUS. Érvényes: márciustól.

KATALÓGUS. Érvényes: márciustól. KATALÓGUS Érvényes: 2017. márciustól 1 Szereti a gyönyörű ékszereket? Mi is. Azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy szebbnél-szebb ékszereket tudjon viselni anélkül, hogy aggódnia kellene a fémallergiától

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

TETŐBEN OTTHON PB I1

TETŐBEN OTTHON PB I1 TETŐBEN OTTHON PB I1 EGYEDIEK VAGYUNK - AHOGY A TETŐ IS Nincs két egyforma ízlés. Színek, formák, felületek sokszínűsége teszi otthonunkat is egyedivé. A tető látszik, meghatároz, hatással van Komoly vagy

Részletesebben

Tavaszi Ajánlat 2019 Nemes, prémium Frühwald térkövek és lapok

Tavaszi Ajánlat 2019 Nemes, prémium Frühwald térkövek és lapok Érvényes: 2019. április 1- június 30. Tavaszi Ajánlat 2019 Nemes, prémium Frühwald térkövek és lapok Antracit melír Cappuccino Barna melír Jura Lungo Balaton Laprendszer Premium Az értékes természetes

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

Ünnepelje a Valentin-nap pillanatait PANDORA ékszerekkel

Ünnepelje a Valentin-nap pillanatait PANDORA ékszerekkel Ünnepelje a Valentin-nap pillanatait PANDORA ékszerekkel Válasszon bármilyen terméket a Valentin-napi katalógusunkból, válasszon mellé egy tetszőleges másodikat a teljes termékpalettából és a két termék

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

MID SEASON SALE CSAK MOST! AKÁR 30%-KAL ALACSONYABB ÁRAK

MID SEASON SALE CSAK MOST! AKÁR 30%-KAL ALACSONYABB ÁRAK MID SEASON SALE CSAK MOST! AKÁR 30%-KAL ALACSONYABB ÁRAK 1 MID SEASON SALE A KOLLEKCIÓ LEÁRAZÁSA Fedezze fel különleges ajánlatunkat! 2018. március 29-től a készlet erejéig a kifutó ékszerek kedvezményes

Részletesebben

Írta: Szlobonyik Hanna november 06. csütörtök, 08:00 - Módosítás: november 06. csütörtök, 09:35

Írta: Szlobonyik Hanna november 06. csütörtök, 08:00 - Módosítás: november 06. csütörtök, 09:35 Válaszd ki a neked tetsző színt és tudd meg, mennyire illik hozzád, mivel kombináld és mikor viseld! Színezd ki a napjaid az idei év legdivatosabb árnyalataival! {loadposition user5} Az arany Az igazán

Részletesebben

használati tárgy kollekciókkal állunk szíves rendelkezésükre. A feketeerdei AMS cég álló, fali,

használati tárgy kollekciókkal állunk szíves rendelkezésükre. A feketeerdei AMS cég álló, fali, B E V E Z E T Ő Tisztelt Olvasónk! Előző számunkban is reklámozott 20%-os ballagási kedvezmény sikerein felbuzdulva június 15-ig az általános iskolai ballagóknak is 20% kedvezményt nyújtunk! Túl vagyunk

Részletesebben

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált Illatteszter papírcsíktömb A kitéphető parfümteszter csíkokat bármikor magadnál tarthatod, így játszva bemutathatsz akár több illatot is Vásárlóidnak. Könnyen kitéphető, perforált csíkok, 40 alkalomra

Részletesebben

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001 Mészkő mozaikok A IV. század végén a mozaik fő díszítőelemként jelent meg az építészetben. A padlót és a falakat apró, színes márványkockák díszítették, melyek szépséget és vidámságot vittek a mindennapokba.

Részletesebben

ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára

ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára ASTERGLASS EGYEDI TERVEZÉSŰ ÜVEG AJÁNDÉK- ÉS DÍSZTÁRGYAK ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára kézzel készített, stílusos olvasztott üvegékszerek és festett üveglámpák 2012 Tavasz E L É R H E T Ő S É G :

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

Telefon: 06 26 / 527 320, 06 26 / 527 321, 06 26 / 527 323 Fax: 06 26 / 527 260 E-mail: b2b@ico.hu www.ico.eu

Telefon: 06 26 / 527 320, 06 26 / 527 321, 06 26 / 527 323 Fax: 06 26 / 527 260 E-mail: b2b@ico.hu www.ico.eu Telefon: 06 26 / 527 320, 06 26 / 527 321, 06 26 / 527 323 Fax: 06 26 / 527 260 E-mail: b2b@ico.hu www.ico.eu PREMIER A Parker PREMIER egyesíti az értékes alapanyagok luxusát, a kiváló minőséget és a kézműves

Részletesebben

Természetesen szép 1

Természetesen szép 1 Természetesen szép 1 1040457 23.090 Ft 1046373 Nyakék tenyésztett gyöngyökbòl, ezüst zárral 1 kb. 45 és 50 cm 1046363 és tenyésztett gyöngyökkel 44.990 Ft 1040456 fehérarany, 29.090 Ft 1046362 gyémánttal*

Részletesebben

A kifinomult otthon titka. Nyári Akció Idôtartama: tól ig

A kifinomult otthon titka. Nyári Akció Idôtartama: tól ig A kifinomult otthon titka Nyári Akció Idôtartama: 2018.05.23-tól 2018.08.31-ig Hamarosan elérhetôek egyedi nemesítettfelületkezelt termékeink. Különleges burkolataink a harmónia oázisát teremtik meg, melyek

Részletesebben

az ünnepi CSAPJ LE többet ajándékokra! BOMBA ÁR 1490 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért...

az ünnepi CSAPJ LE többet ajándékokra! BOMBA ÁR 1490 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... BOMBA ÁR plüssmackó különböző színekben, 75 cm magas CSAPJ LE az ünnepi ajándékokra! többet kevesebbért... mindennap! pulóver csecsemőknek, kislányoknak, rózsaszín és krém színben 74-92 cm méretben BOMBA

Részletesebben

Ami a webáruházból kimaradt

Ami a webáruházból kimaradt Ami a webáruházból kimaradt Csábító bodyk, exkluzív alakformáló fűzők Csábító és nőies A finom mintázatú, rugalmas csipke csábító nőiességet kölcsönöz ennek a merevítős bodynak. A merevítős melltartó rész

Részletesebben

OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46

OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46 OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46 1 Beköszönt az új arany korszak! 1001010 kb. 42cm 37.790 Ft REGISZTRÁLT MÁR? 1038589 gyémántokkal, össz. kb. 0,12ct.** és zafírokkal 57.990 Ft 1038581,

Részletesebben

www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go

www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go TRENDI STÍLUS RAGYO GÓ FORMÁK! Legyen szó hétköznapi viseletről, randi szerelésről vagy elegáns irodai meg jelenésről, öltözködésünket rendszerint

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS WWW.KONYVJELZOKUCKO.HU SZERENCSEHOZÓ... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR.

KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS WWW.KONYVJELZOKUCKO.HU SZERENCSEHOZÓ... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR. KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS SZERENCSEHOZÓ.... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR. 35 SELYEMSZALAG. 38 BOJTOS 42 BOJT SZOKNYÁS ANGYALKA. 46 SZIVECSKE. 49 OKLEVÉL.

Részletesebben

ESKÜVÕI. TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.

ESKÜVÕI. TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox. ESKÜVÕI TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK MAGIC PARTY-BOX 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu Termékek Dekorációs kellékek: I. Asztaldekoráció 1.

Részletesebben

Délnyugat - Magyarország legnagyobb kínálatával várjuk mindazon nõket és már a férfiakat

Délnyugat - Magyarország legnagyobb kínálatával várjuk mindazon nõket és már a férfiakat A z Elizabeth N. Divatházban elkészítettük a 2006-os év újmodelljeit. A jövõ év slágere lesz a gyûrt orgonából és gyûrt szaténból készült ruhák és ugyan ebbõl az anyagból készült férfiöltönyök. A Divatház

Részletesebben

KATALÓGUS Megrendelés: Személyes átvétel: ÉKSZEREK. Telefon:

KATALÓGUS Megrendelés: Személyes átvétel: ÉKSZEREK. Telefon: Megrendelés: Telefon: 061-787-4743 E-mail: down@downalapitvany.hu Weboldal: downalapitvany.hu Webshop: http://www.kezmuveshop.hu/ Facebook oldal: Down Alapítvány Kézműves Termékek Személyes átvétel: Down

Részletesebben

d argento: a tüzes kollekció!

d argento: a tüzes kollekció! d argento: a tüzes kollekció! Magyarország legnagyobb ékszerkereskedòjénél Országszerte már 49 helyen! 1 3. 2.790 Ft 4. 8.690 Ft 2. 8.690 Ft 5. 10.490 Ft 6. 14.690 Ft 1. 26.590 Ft 7. 13.490 Ft 8. 10.490

Részletesebben

Jubileumi akció 2018 Érvényes augusztus november 30.

Jubileumi akció 2018 Érvényes augusztus november 30. Jubileumi akció 2018 Érvényes 2018. augusztus 21. 2018. november 30. ÚJDONSÁG! kombi térburkoló kő Tiziano, Gránit bézs Il Lungo, Jura 1.710 Ft/db 6.043 Ft/m2 1.200Ft/db 4.890 Ft/m2 Tiziano, Antracit Il

Részletesebben

11999,- 5999,- 7499,-

11999,- 5999,- 7499,- Uptown Chic pénztárca Mérete: 18,5 x 3 x 9,5 cm. 31392 4 Uptown Chic kistáska Mérete: 28,5 x 6 x 20,5 cm. 31413 4 Uptown Chic utazótáska 31386 24 11 Elfordítható kapoccsal zárható Lecsatolható pánt 3 3

Részletesebben

IRODASZEREK, MANAGER TERMÉKEK MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS KRISTÁLLYAL DÍSZÍTVE

IRODASZEREK, MANAGER TERMÉKEK MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS KRISTÁLLYAL DÍSZÍTVE IRODASZEREK, MANAGER TERMÉKEK MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS KRISTÁLLYAL DÍSZÍTVE Golyóstoll, fekete mágneses tetejű 13,5cm: - 1805XGT009: fehér kristályos - 1805XGT010: rózsaszín kristályos - 1805XGT011:

Részletesebben

Modern nagyvonalúság. Engedje, hogy a következő oldalakon ötleteinkkel inspiráljuk és hozzon létre egyedi stílusú teret kertjében.

Modern nagyvonalúság. Engedje, hogy a következő oldalakon ötleteinkkel inspiráljuk és hozzon létre egyedi stílusú teret kertjében. Modern nagyvonalúság Igényes design a felületi burkolásban. az airpave prémium porcelán lapprogram mindössze 2 cm-es vastagságával korszerű és modern életstílust képvisel, elegánsan könnyed megjelenést

Részletesebben

Egyedi, kézműves ékszerek és kiegészítők egyedi nőknek, elérhető áron

Egyedi, kézműves ékszerek és kiegészítők egyedi nőknek, elérhető áron Egyedi, kézműves ékszerek és kiegészítők egyedi nőknek, elérhető áron A Kriana Design termékei egytől-egyig kézzel készültek, aprólékos munkával, odafigyeléssel, minőségi alapanyagok felhasználásával.

Részletesebben

MID SEASON SALE CSAK MOST! AKÁR 30%-KAL ALACSONYABB ÁRAK

MID SEASON SALE CSAK MOST! AKÁR 30%-KAL ALACSONYABB ÁRAK MID SEASON SALE CSAK MOST! AKÁR 30%-KAL ALACSONYABB ÁRAK 1 MID SEASON SALE A KOLLEKCIÓ LEÁRAZÁSA Fedezze fel különleges ajánlatunkat! 2018. március 29-től a készlet erejéig a kifutó ékszerek kedvezményes

Részletesebben

Beköszöntő. Kedves Olvasó! Váradi Krisztina üzletvezető

Beköszöntő. Kedves Olvasó! Váradi Krisztina üzletvezető Brill katalógus 2010/2011 Beköszöntő Kedves Olvasó! Az Aczél Zálogház és Ékszerüzlet közel 20 éve áll kedves Ügyfelei és Vásárlói rendelkezésére. Szakmai múltunk bizonyítéka gondos és hozzáértő szakemberek

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

Mindig alacsony áron FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ KOLLEKCIÓNKAT. többet. 750 Ft. 750 Ft-tól 2190 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT tól

Mindig alacsony áron FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ KOLLEKCIÓNKAT. többet. 750 Ft. 750 Ft-tól 2190 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT tól FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ többet kevesebbért... mindennap! KOLLEKCIÓNKAT Mindig alacsony áron Gyertya pohár formájú, ezüst színű, többféle változat, 7x8 cm képkeret mérete: 13 x 18 cm Párnahuzat puha rojtos

Részletesebben

2014.október Gyermekek Háza

2014.október Gyermekek Háza 2014.október Gyermekek Háza 2014.október 1. 17.45-19.45 óráig 2014.október 1. 15-17 óra István fotográfus.. Részvételi díj: 4.500 Ft/hó. 2014.október 2. 9.15-9.45 óra 2014.október 2. 10-10.40 óra és 11-11.40

Részletesebben

Beköszöntő. Kedves Olvasó! Váradi Krisztina üzletvezető

Beköszöntő. Kedves Olvasó! Váradi Krisztina üzletvezető Brill katalógus 2010/2011 Beköszöntő Kedves Olvasó! Az Aczél Zálogház és Ékszerüzlet közel 20 éve áll kedves Ügyfelei és Vásárlói rendelkezésére. Szakmai múltunk bizonyítéka gondos és hozzáértő szakemberek

Részletesebben

Öltözködés, öltözet. A vendéglátás protokollja a protokolláris vendéglátás. Álló alkalmak, ültetéses alkalmak, buffet-dinner, parti

Öltözködés, öltözet. A vendéglátás protokollja a protokolláris vendéglátás. Álló alkalmak, ültetéses alkalmak, buffet-dinner, parti Öltözködés, öltözet. A vendéglátás protokollja a protokolláris vendéglátás. Álló alkalmak, ültetéses alkalmak, buffet-dinner, parti Öltözködés, öltözet A hivatalos életben az öltözködésnek fontos szerepe

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek

Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek Mi lesz trendi a konyhabútorok körében 2018-ban? Legyen modern, klasszikus, rusztikus, minimalista, színes vagy épp egyszínű, a divatos konyha meghökkentően

Részletesebben

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére Kabinbőrönd Legyen szó hosszúhétvégéről, akár egy üzleti bemutatóra szánt termékekről és nyomtatványokról, a könnyű bőröndbe gond nélkül be tudsz pakolni! 2 keréken

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

SALE CSAK MOST! AKÁR 50%-KAL ALACSONYABB ÁRAK

SALE CSAK MOST! AKÁR 50%-KAL ALACSONYABB ÁRAK SALE CSAK MOST! AKÁR 50%-KAL ALACSONYABB ÁRAK 1 TÉL VÉGI LEÁRAZÁS SALE Fedezze fel különleges ajánlatunkat! 2018. december 27-től a készlet erejéig a kifutó ékszerek kedvezményes áron vásárolhatóak meg.*

Részletesebben

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás Konyha bútortervezés Villanyszerelés Át kell gondolni, hogy mennyi konnektorra lesz szükség, mennyi háztartási gép lesz használatban, például kávéfőző, mikró, hűtő, turmix, kenyérpirító stb. A konyhabútor

Részletesebben

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings többet kevesebbért... mindennap! felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, méretekben 5 99 430 ft 100% pamut felső lányoknak, menta vagy sárga színben, a következő méretekben: bomba ár leggings lányoknak,

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

Business traveller s lookbook

Business traveller s lookbook Business traveller s lookbook How to stay in style during a long journey without bringing the whole wardrobe? by Siklós Barbara Stílus coach Megjegyzés az olvasókhoz: ez a LOOKBOOK egy konkrét élethelyzethez,

Részletesebben

-5% Ballagási használt arany ékszer Katalógus

-5% Ballagási használt arany ékszer Katalógus Ballagási használt arany ékszer Katalógus MEDÁL Ár: 15.100 Ft 14.345 Ft 7969 Ft/gr Súly: 1,8 gr Sorszám: 107754 AURUM 3 Pécs, Rákóczi u- 39/D. +36 (72) 514 560 NYAKLÁNC Ár: 15.940 Ft 15.145 Ft 7970 Ft/gr

Részletesebben

D.M.D. LUXURY VILÁGA

D.M.D. LUXURY VILÁGA D.M.D. LUXURY VILÁGA Termék név: Heart Of Eternity-01 Termék kód: DI/HOE-01 Szín: Black Anyag: Fém Henger formájú, szűk virágtartó, a karcsú, elegáns növények tökéletes kiegészítője. Bel - és kültérre

Részletesebben

A munkalap. Munkalapok jellemzői: Felhasználható: Teherbírás Kopás és ütésálló Könnyen tisztán tartható

A munkalap. Munkalapok jellemzői: Felhasználható: Teherbírás Kopás és ütésálló Könnyen tisztán tartható A munkalap A legkedveltebb és legolcsóbb típusok a postforming eljárással, rétegelt díszítőlemez felragasztásával készülő egy, vagy két oldalán kerekített élű forgácslapból készülő lapok. A 28mm-es munkalapok

Részletesebben

ÜNNEPI AKCIÓS KIADVÁNY

ÜNNEPI AKCIÓS KIADVÁNY ÜNNEPI AKCIÓS KIADVÁNY MOSDOSHOP.HU FOGANTYUSHOP.HU 2015 TARTALOMJEGYZÉK MOSDOSHOP.HU AKCIÓS TERMÉKEK - 1.-2. oldal öntött márvány mosdók - 3.-4. oldal Umbara, Karlsson fali órák - 5.-6. oldal Umbra ékszertartók

Részletesebben

meditáció bizalom önvizsgálat koncentráció erő és egyensúly JÓGA légzés test és lélek harmóniája teljesítmény pozíciók rugalmasság

meditáció bizalom önvizsgálat koncentráció erő és egyensúly JÓGA légzés test és lélek harmóniája teljesítmény pozíciók rugalmasság 2017 JÓGA meditáció bizalom önvizsgálat koncentráció erő és egyensúly JÓGA légzés test és lélek harmóniája teljesítmény pozíciók rugalmasság A DECATHLON JÓGA VÁLASZTÉKA Ma nem kevesebb, mint 200 különböző

Részletesebben

Vidám kalandok. pénztárcabarát árakon többet. 750 ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR.

Vidám kalandok. pénztárcabarát árakon többet. 750 ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR. Vidám kalandok pénztárcabarát árakon többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR pulóver téli mintával, 74-92 cm kislányoknak, kisfiúknak, 98 128 cm: lányoknak, fiúknak, nadrág 68-92 cm, kislányoknak, mintával,

Részletesebben

Az akció idôtartama: tôl visszavonásig.

Az akció idôtartama: tôl visszavonásig. VIASTEIN AKCIÓ Az akció idôtartama: 2018.03.01-tôl visszavonásig. 5.990 Ft/m²* ALMADA STANDARD Az ALMADA sima felületû standard kivitele klasszikus és idôtálló eleganciával jelenik meg. A négy összehangolt

Részletesebben

ENGEDD, HOGY ELCSÁBíTSON KOLLEKCIÓNK többet kevesebbért... bögre mindennap! Ft teatojás 590 Ft től LED fényfüzér

ENGEDD, HOGY ELCSÁBíTSON KOLLEKCIÓNK többet kevesebbért... bögre mindennap! Ft teatojás 590 Ft től LED fényfüzér ENGEDD, HOGY ELCSÁBíTSON Valentin-napi többet kevesebbért... mindennap! KOLLEKCIÓNK bögre ajándékdobozban, Valentin-napi mintával, 420 ml teatojás fém és szív alakú szilikon résszel AZ AJÁNLAT 2019.01.31-től

Részletesebben

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA MAGYARORSZÁG TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA A kiadvánnyal kapcsolatban minden jog fenntartva. Jelen dokument bármely elemének felhasználása csak a Rettig ICC. írásos jóváhagyásával lehetséges.

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

Üzleti ajándék katalógus. Prémium írószerek és kiegészítők

Üzleti ajándék katalógus. Prémium írószerek és kiegészítők Üzleti ajándék katalógus Prémium írószerek és kiegészítők 2010 2011 töltőtoll Legacy Klasszikus vonalvezetés, időtálló kivitel. Palládium és arany borítás teszik a luxust teljessé. Gyönyörű díszdobozban

Részletesebben

díszburkolatok és kiegészítők

díszburkolatok és kiegészítők díszburkolatok és kiegészítők Budapest, Andrássy út 22., Operaház Corte opera térkő corte 10 xkluzív térkő E xkluzív tér kő E Corte Corte Családi ház Corte opera és operett térkő Családi ház Corte sárga

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

Rózsa katalógus Tearózsa hibridek tel

Rózsa katalógus Tearózsa hibridek   tel Rózsa katalógus 2013. Tearózsa hibridek www.rozsa.kereskedes.eu tel. +36 70 311-6255 www.rozsa.kereskedes.eu rozsa@kereskedes.eu Tearózsa hibridek www.rozsa.kereskedes.eu tel.: +36 70 311-6255 Tearózsa

Részletesebben

Rábaablak 93 Kft Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/ Beltéri ajtók RÁBAABLAK

Rábaablak 93 Kft Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/ Beltéri ajtók RÁBAABLAK Rábaablak 93 Kft. 9641 Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/360-444 Email: rabaablak@rabaablak.hu www.rabaablak.hu Beltéri ajtók RÁBAABLAK SZEMÉLYRE SZABOTT MINŐSÉG A Rábaablak nyílászárói személyesen

Részletesebben

Csak most! akár 50% kedvezmény

Csak most! akár 50% kedvezmény Csak most! AKÁR 50% KEDVEZMÉNY Különleges téli ajánlat Fedezze fel az egyedülálló téli ajánlatot, mellyel a PANDORA kifejezetten Önnek szeretne kedveskedni! 2015. január 16-tól a készlet erejéig a kifutó

Részletesebben

Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva, csatolva küldök ismét egy anyagot Katalin hercegnő öltözetére vonatkozóan.

Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva, csatolva küldök ismét egy anyagot Katalin hercegnő öltözetére vonatkozóan. Baranyi Fanny TV2 Tények műsora Kedves Fanny! Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva, csatolva küldök ismét egy anyagot Katalin hercegnő öltözetére vonatkozóan. Budapest, 2016. szeptember 28. Sz. Hossó Nikoletta

Részletesebben

MESÉS HÚSVÉT. többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 750 ft. kevesebbért... KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD

MESÉS HÚSVÉT. többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 750 ft. kevesebbért... KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD MESÉS HÚSVÉT KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR póló fiúknak, nyomott Mickey mintával, szürke-türkiz csíkos, BOMBA ÁR felső lányoknak, Jégvarázs nyomott mintával, fehér

Részletesebben

-25% Karácsonyi új arany ékszer Katalógus

-25% Karácsonyi új arany ékszer Katalógus Karácsonyi új arany ékszer Katalógus ÚJ ARANY MEDÁL Ár: 16.300 Ft 12.225 Ft 12225 Ft/gr Súly: 1,0 gr Sorszám: 108145 AURUM 2 Pécs, Forrás Üzletház fsz. +36 (72) 210 778 ÚJ ARANY GYŰRŰ Ár: 17.000 Ft 12.750

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

díszburkolatok és kiegészítők

díszburkolatok és kiegészítők díszburkolatok és kiegészítők Colosso-Multiblokk térlépcső szürke és mogyoró színben Colosso-Mercato pihenőhely őzbarna és szürke színben Colosso-Riva növénykazetta mogyoró színben COLOSSO 56 www.leier.eu

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna Merten 1 > M-Elegance Üveg gyöngyfehér neonnarancs gyémántfehér smaragdzöld mahagónibarna rubinvörös > M-Elegance termékcsalád Az M-Elegance családot a különleges, üvegből, fémből valamint fábó készült

Részletesebben

"Rudolf" karácsonyfa (A761393) Karácsonyfa, fa talapzaton, mûanyag ágakkal és díszekkel. Méret: 35 170 mm Ár: 189.-Ft+Áfa/db

Rudolf karácsonyfa (A761393) Karácsonyfa, fa talapzaton, mûanyag ágakkal és díszekkel. Méret: 35 170 mm Ár: 189.-Ft+Áfa/db HELSINBORG (LCX1349) 6 darabos fa karácsonyfadísz szett. Átlátszó fedelû kartondobozban. Méret: 20X5X1CM Ár: 452.- Ft+Áfa/db WOODTREE (LCX1278) Karácsonyfa alakú fadekoráció 12 db különbözo ráakasztható

Részletesebben

Kenneth Cobonpue Luisa de los Santos Christie Manguerra

Kenneth Cobonpue Luisa de los Santos Christie Manguerra Kenneth Cobonpue Luisa de los Santos Christie Manguerra 2008 ban Kenneth Cobonpue úgy döntött, hogy saját és néhány tervező kollégájának kiegészítő kollekciójára külön márkát alapít. A gyártási és esztétikai

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel

Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel szettben eladó. Ár: 58 000 FT+ÁFA/szett PEDRALI PERDALI VOLT

Részletesebben

kollekció kedvező áron kisfiúknak és kislányoknak többet 360 ft mindennap! AZ AJÁNLAT tól ig, kevesebbért...

kollekció kedvező áron kisfiúknak és kislányoknak többet 360 ft mindennap! AZ AJÁNLAT tól ig, kevesebbért... többet kevesebbért... mindennap! Színes kollekció kisfiúknak és kislányoknak kedvező áron body BOMBA ÁR vagy 62 92 cm 360 ft AZ AJÁNLAT 2018.07.13-tól 2018.07.26-ig, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES.

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

AJÁNDÉKOK VARÁZSLATOS. többet A PÉNZTÁRCÁDRA SZABVA. mindennap! 1190 ft ft. kevesebbért...

AJÁNDÉKOK VARÁZSLATOS. többet A PÉNZTÁRCÁDRA SZABVA. mindennap! 1190 ft ft. kevesebbért... VARÁZSLATOS AJÁNDÉKOK A PÉNZTÁRCÁDRA SZABVA többet kevesebbért... mindennap! TY plüss játék 15 cm, különböző változatokban 1190 ft tűzoltóautó vizet pumpál Az ajánlat 2018.03.23-tól 2018.04.05-ig, illetve

Részletesebben

a hűvösebb napokra! többet SZÍVMELENGETŐ ÁRON BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft kevesebbért...

a hűvösebb napokra! többet SZÍVMELENGETŐ ÁRON BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft kevesebbért... Divatos darabok SZÍVMELENGETŐ ÁRON a hűvösebb napokra! többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR pulóver szürke, rózsaszín vagy krémszínben XS XL Az ékszerek és kiegészítők külön kaphatók, a készlet erejéig.

Részletesebben

Stílus Biztonság Funkcionalitás Illessze össze és kész! Válasszon keretet a tablet. típus*** alapján

Stílus Biztonság Funkcionalitás Illessze össze és kész! Válasszon keretet a tablet. típus*** alapján Stílus Biztonság Funkcionalitás Filofax Tablet Case Más tablet tartókkal ellentétben a Filofax márkavédett tablet tartó rendszere egyaránt kínál stílust és funkcionalitást Önnek, mindkettőt kompromisszum

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

Fashion; A divat nagyban!

Fashion; A divat nagyban! Sylverro a Plusz Size Fashion; A divat nagyban! A divat nagyban Hiszünk abban, hogy minden Nő nagyszerűen nézhet ki, függetlenül a kortól és mérettől! Plusz Size Fashion: A saját gyártású Sylverro márkanév

Részletesebben

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process.

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process. 2017 / 2018 2017 / 2018 Content About us 7 Sofas Sofa Beds Relax Sofas Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco 8 10 11 12 13 14 15 16 17 Hippo Layer Viva Fairy 18 19 20 21 Arco Pleasure

Részletesebben

2006. 01. 31. Báli divat, báli körkép 2006. Jálics Petra Nõk Lapja Cafe

2006. 01. 31. Báli divat, báli körkép 2006. Jálics Petra Nõk Lapja Cafe 2006. 01. 31. Báli divat, báli körkép 2006 Jálics Petra Nõk Lapja Cafe Február a farsang hava, a bálok ideje. A következő hetekben egymást érik a különböző táncos rendezvények. Lássuk, milyen idén a divatos

Részletesebben

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban!

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Gomba 890.- Hóember 2.490.- -tól 2 db-os szett 5.990.- /szett Mécsestartó csillagformájú, akasztható, ezüst és fekete színben, 38 x 9

Részletesebben

Nyiss az alacsony árakra!

Nyiss az alacsony árakra! Nyiss az alacsony árakra! többet kevesebbért... mindennap! farmernadrág fiúknak, gumírozott szárral, világoskék vagy sötétkék színben, 1490 Ft NYITÁS 2018.02.22., 9 ÓRA SZÁZHALOMBATTA VÁROSKAPU, 2440 SZÁZHALOMBATTA,

Részletesebben

SZAKÜZLETEK PÁTRIA INFO NOTES KOLLEKCIÓ

SZAKÜZLETEK PÁTRIA INFO NOTES KOLLEKCIÓ SZAKÜZLETEK PÁTRIA INFO NOTES KOLLEKCIÓ TARTALOM Öntapadós jegyzettömb Oldaljelölő sárga 4 papír 22 Z-tömb 7 műanyag 24 neonszínű/élénk 8 szett 29 pasztell 12 környezetbarát 16 Kreatív öntapadós papírtekercs

Részletesebben

díszburkolatok és kiegészítők

díszburkolatok és kiegészítők díszburkolatok és kiegészítők Riva térkő szürke és antracit színekben Riva térkő mogyoró és antracit színekben Riva térkő őzbarna színben, Colosso-Mercato kerti falelemmel riva 16 xkluzív térkő E xkluzív

Részletesebben

Modern vonalak, mediterrán színek

Modern vonalak, mediterrán színek élettér Modern vonalak, mediterrán színek Vendéglátóink a nyugalom és a béke miatt választották lakhelyükül a Debrecen kertvárosában, családiházas környezetben, de a belvároshoz közel álló házat. A két

Részletesebben

OEK-butik állványok. ONDA plakáttartó állvány. Akril állványok. TWIN-szett DEKOLINE. OEK-butik állványok

OEK-butik állványok. ONDA plakáttartó állvány. Akril állványok. TWIN-szett DEKOLINE. OEK-butik állványok ONDA plakáttartó állvány Akril állványok TWIN-szett DEKOLINE 31 ONDA ONDA új! Onda die Welle ONDA ONDA az új hullám plakáttartó állvány Az új ONDA plakáttartó állvány egyből a jó útra tereli reklámját!

Részletesebben

ideje készülődni! többet itt a karácsony, BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 1090 ft kevesebbért ft-tól

ideje készülődni! többet itt a karácsony, BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 1090 ft kevesebbért ft-tól többet kevesebbért... mindennap! Mindjárt itt a karácsony, ideje készülődni! BOMBA ÁR díszdoboz négy- vagy hatszög formájú, különböző mintákkal, méretek: 23 x 15 x 7 cm vagy 20 x 17,5 x 6,8 cm -tól BOMBA

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát,

Részletesebben

őszi kollekciók Új, kényelmes többet 1490 ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR pulóver

őszi kollekciók Új, kényelmes többet 1490 ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR pulóver többet kevesebbért... mindennap! Új, kényelmes őszi kollekciók BOMBA ÁR pulóver V-nyakú vagy dekoratív sávokkal alul, AZ AJÁNLAT 2018.09.21-től 2018.10.04-ig, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES. TÖBBET

Részletesebben

kedvező áron többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2890 ft 2190 ft 1490 ft 1490 ft kevesebbért...

kedvező áron többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2890 ft 2190 ft 1490 ft 1490 ft kevesebbért... Őszi DIVAT kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! mellény nőknek, műszőrméből, fekete vagy rózsaszín színben, S L blúz nőknek, divatos széles ujjakkal, rózsaszínben, BOMBA ÁR leggings nőknek, kockás

Részletesebben