KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság április 12-ei üléséről. 50/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság április 12-ei üléséről. 50/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat"

Átírás

1 Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 50/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra kerüljenek, a 2. napirendi pont egészüljön ki.. kérelmével: Nyílt ülés: 1. A Belváros Egészségügyéért Díj adományozása évben Zárt ülés: 2. Döntés az Egyesített Szociális Intézmény által nyújtott szociális szolgáltatásban kérelmek ügyében az intézményvezető javaslata alapján 3. Köztemetési költség megtérítésének elengedése iránti kérelem ( 1055 Bp., Falk Miksa utca.) Lakás-karbantartás: 4.. (1053 Bp., Reáltanoda utca..) 5. (1056 Bp., Nyári Pál utca.) Támogatási kérelmek: 6. A kerületi nyugdíjasok balatonfenyvesi üdüléséhez való anyagi támogatási kérelem 7. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egyesített Bölcsődék szervezésében történő Bölcsődék Napja program támogatása 8.. (1051 Bp., Mérleg utca támogatási kérelme

2 Tárgy: A Belváros Egészségügyéért Díj adományozása évben 51/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság úgy dönt, hogy a Belváros Egészségügyéért Díj átadásával kapcsolatos kiadásokra várhatóan ,- Ft-ot biztosít a rendelkezésre álló évi keretösszegből. A díjjal járó jutalom összege ,- Ft/fő. A Bizottság felkéri a Népjóléti Osztályt, gondoskodjon a szükséges intézkedések megtételéről.

3 Tárgy:Döntés az Egyesített Szociális Intézmény által nyújtott szociális szolgáltatásban kérelmek ügyében az intézményvezető javaslata alapján (..) 52/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság úgy dönt, hogy 2 kategóriával, azaz 0,- forintra (térítésmentes) mérsékeli (1054 Bp., Vadász utca.) étkezésért fizetendő személyi térítési díjának napi összegét napjától a soron következő felülvizsgálat napjáig, azzal, hogy a Bizottság részletes tájékoztatást kér a kérelmező körülményeiről, helyzetének előzményeiről és a befizetési kötelezettségeinek teljesítéséről. Továbbá felkéri az Egyesített Szociális Intézmény Vezetőjét, hogy a Bizottság döntéséről az érintettet írásban értesítse.

4 Tárgy: Döntés az Egyesített Szociális Intézmény által nyújtott szociális szolgáltatásban kérelmek ügyében az intézményvezető javaslata alapján (..) 53/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság úgy dönt, hogy 2 kategóriával, azaz 195,- forintra mérsékeli (1056 Bp., Duna utca.) étkezésért fizetendő személyi térítési díjának napi összegét, 2 kategóriával, azaz 50,- forintra mérsékeli a szállítási díjának összegét és 2 kategóriával, azaz 440,- forintra mérsékeli a házi segítségnyújtásért fizetendő összegét napjától a soron következő felülvizsgálat napjáig. Továbbá felkéri az Egyesített Szociális Intézmény Vezetőjét, hogy a Bizottság döntéséről az érintettet írásban értesítse.

5 Tárgy: Döntés az Egyesített Szociális Intézmény által nyújtott szociális szolgáltatásban kérelmek ügyében az intézményvezető javaslata alapján (..) 54/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság úgy dönt, hogy 2 kategóriával, azaz 140,- forintra mérsékeli.. (1054 Bp., Kálmán I. utca..) étkezésért fizetendő személyi térítési díjának napi összegét napjától a soron következő felülvizsgálat napjáig. Továbbá felkéri az Egyesített Szociális Intézmény Vezetőjét, hogy a Bizottság döntéséről az érintettet írásban értesítse.

6 Tárgy: Döntés az Egyesített Szociális Intézmény által nyújtott szociális szolgáltatásban kérelmek ügyében az intézményvezető javaslata alapján (.) 55/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság úgy dönt, hogy 9 kategóriával, azaz 0,- forintra (térítésmentes) mérsékeli (1053 Bp., Vámház krt...) étkezésért fizetendő személyi térítési díjának napi összegét és 9 kategóriával, azaz 0,- forintra mérsékeli(térítésmentes)a szállítási díjának összegét napjától a soron következő felülvizsgálat napjáig. Továbbá felkéri az Egyesített Szociális Intézmény Vezetőjét, hogy a Bizottság döntéséről az érintettet írásban értesítse.

7 Tárgy: Döntés az Egyesített Szociális Intézmény által nyújtott szociális szolgáltatásban kérelmek ügyében az intézményvezető javaslata alapján ( ) 56/2016. (IV. 12.) Eü. ésszoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság úgy dönt, hogy 7 kategóriával, azaz 0,- forintra (térítésmentes) mérsékeli. (1053 Bp., Vámház krt....) étkezésért fizetendő személyi térítési díjának napi összegét és 7 kategóriával, azaz 0,- forintra (térítésmentes) mérsékeli a szállítási díjának összegét napjától a soron következő felülvizsgálat napjáig. Továbbá felkéri az Egyesített Szociális Intézmény Vezetőjét, hogy a Bizottság döntéséről az érintettet írásban értesítse.

8 Tárgy: Döntés az Egyesített Szociális Intézmény által nyújtott szociális szolgáltatásban kérelmek ügyében az intézményvezető javaslata alapján (..) 57/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság úgy dönt, hogy 2 kategóriával, azaz 280,- forintra mérsékeli. (1054 Bp., Garibaldi utca....)étkezésért fizetendő személyi térítési díjának napi összegét, 2 kategóriával, azaz 70,- forintra mérsékeli a szállítási díjának összegét és 2 kategóriával, azaz 630,- forintra mérsékeli a házi segítségnyújtásért fizetendő összegét napjától a soron következő felülvizsgálat napjáig. Továbbá felkéri az Egyesített Szociális Intézmény Vezetőjét, hogy a Bizottság döntéséről az érintettet írásban értesítse.

9 Tárgy: Döntés az Egyesített Szociális Intézmény által nyújtott szociális szolgáltatásban kérelmek ügyében az intézményvezető javaslata alapján (..) 58/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság úgy dönt, hogy 1kategóriával, azaz 0,- forintra (térítésmentes) mérsékeli..(1056 Bp., Nyáry Pál utca.)étkezésért fizetendő személyi térítési díjának napi összegét és 1 kategóriával, azaz 0,- forintra (térítésmentes) mérsékeli a szállítási díjának összegét napjától a soron következő felülvizsgálat napjáig. Továbbá felkéri az Egyesített Szociális Intézmény Vezetőjét, hogy a Bizottság döntéséről az érintettet írásban értesítse.

10 Tárgy: Köztemetési költség megtérítésének elengedése iránti kérelem ( Bp., Falk Miksa utca.) 59/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a szociális juttatások rendszeréről szóló 3/2015. (II. 3.) B-L. Ö. rendelet 24. (3) bekezdés a) pontja alapján javasolja ,- Ft összegű köztemetési költség megtérítésének méltányosságból történő elengedését.

11 Tárgy: Lakás-karbantartási kérelem ( Bp., Reáltanoda utca.) 60/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a szociális juttatások rendszeréről szóló 3/2015. (II. 3.) B-L. Ö. rendelet 29. (5) bekezdése alapján méltányosságból javasolja. részére a lakás-karbantartási támogatás megállapítását, azzal a feltétellel, hogy a ,- Ft Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. bankszámlaszámára kerüljön átutalásra.

12 Tárgy: Lakás-karbantartási kérelem ( 1056 Bp., Nyári Pál utca..) 61/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a szociális juttatások rendszeréről szóló 3/2015. (II. 3.) B-L. Ö. rendelet 29. (5) bekezdése alapján méltányosságból javasolja. részére a lakás-karbantartási támogatás megállapítását, azaz a maximálisan adható ,- Ft összegű támogatás kifizetését.

13 Tárgy: A kerületi nyugdíjasok balatonfenyvesi üdüléséhez való anyagi támogatási kérelem 62/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros V. kerület Egészségügyi és Szociális Bizottsága javasolja a Polgármesternek elfogadásra a kerületi nyugdíjasok Balatonfenyvesen történő üdültetéséhez az anyagi hozzájárulás ,- Ft összegben a bizottsági keret évi terhére.

14 Tárgy: Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egyesített Bölcsődék szervezésében történő Bölcsődék Napja program támogatása 63/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros V. kerület Egészségügyi és Szociális Bizottsága javasolja a Polgármesternek elfogadásra ,- Ft biztosítását a bizottsági keret évi terhére a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egyesített Bölcsődék szervezésében történő Bölcsődék Napjához kötődő kulturális program megrendezésének támogatását.

15 Tárgy: Támogatási kérelem ( 1051 Bp., Mérleg utca..) 64/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros V. kerület Egészségügyi és Szociális Bizottsága javasolja a Polgármesternek elfogadásra.. (sz.: Budapest,.-.) 1051 Bp., Mérleg utca szám alatti lakos részére unkhoz benyújtott kérelme alapján ,- Ft egyszeri rendkívüli támogatás biztosítását a évi bizottsági keret terhére.

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 13-i üléséről. 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 13-i üléséről. 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 7-ei üléséről. 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 7-ei üléséről. 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a 10/2017. meghívóban

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. április 9-ei üléséről. 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. április 9-ei üléséről. 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 23-i üléséről. 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 23-i üléséről. 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 8-ai üléséről. 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 8-ai üléséről. 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. május 12-i üléséről. 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. május 12-i üléséről. 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság december 1-jei üléséről. 177/2015. (XII. 1.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság december 1-jei üléséről. 177/2015. (XII. 1.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 177/2015. (XII. 1.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 7-ei üléséről. 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 7-ei üléséről. 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság január 19-ei üléséről. 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság január 19-ei üléséről. 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság szeptember 8-i üléséről. 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság szeptember 8-i üléséről. 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság június 14-ei üléséről. 96/2016. (VI. 14.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság június 14-ei üléséről. 96/2016. (VI. 14.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 96/2016. (VI. 14.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság május 10-ei üléséről. 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság május 10-ei üléséről. 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság április 08-i üléséről. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság április 08-i üléséről. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat egy helyszínen felvett: o - 1055 Bp. Bajcsy-Zs. u... gázdíj és

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT Tárgy: Napirend elfogadása 069/2018.(05.22.) Eü. és Szoc. Biz. határozat úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi pont: 1. A Segítő Kezek az Aktív Évekért

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság június 21-ei üléséről. 112/2016. (VI. 21.) Eü. ésszoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság június 21-ei üléséről. 112/2016. (VI. 21.) Eü. ésszoc. Biz. Határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 112/2016. (VI. 21.) Eü. ésszoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

25/2018. (III. 6.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

25/2018. (III. 6.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 25/2018. (III. 6.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy az 3/2018. meghívóban

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 15-ai üléséről. 165/2016. (XI. 15.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 15-ai üléséről. 165/2016. (XI. 15.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 165/2016. (XI. 15.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság december 9-i üléséről. 024/2014. (XII. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság december 9-i üléséről. 024/2014. (XII. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat 024/2014. (XII. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy: Napirend Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 10-ei üléséről. 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 10-ei üléséről. 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a 9/2017. meghívóban

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT 2018. június 19-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Napirend elfogadása 082/2018.(06.19.) Eü. és Szoc. Biz. határozat úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 27-ei üléséről. 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 27-ei üléséről. 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy: Napirend 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi megtárgyalásra

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 13-ai üléséről. 001/2015. (I. 13.) Eü.ésSzoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 13-ai üléséről. 001/2015. (I. 13.) Eü.ésSzoc. Biz. határozat 001/2015. (I. 13.) Eü.ésSzoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. március 10-ei üléséről. 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. március 10-ei üléséről. 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottsága KIVONAT

Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottsága KIVONAT 364/2013. (XII. 03.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: napirend Az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság napirendjét kiegészíti 1 db zárt ülés, 3. pontjában tárgyalandó: o Beszámoló az V. kerületben

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. az Bizottság 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat azok sorrendjében elfogadja. A Bizottság a határozatot

Részletesebben

Határozat kivonat az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság november 09-i üléséről. 1/2010. (XI. 09.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

Határozat kivonat az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság november 09-i üléséről. 1/2010. (XI. 09.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. 1/2010. (XI. 09.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság mai ülésének napirendi pontjai és azok sorrendje a következő a következő: 1. Az Egészségügyi Szociális

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 07. e i üléséről. 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 07. e i üléséről. 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 07/2017 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbiak szerint fogadja el: NYÍLT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK 1. Belváros-Lipótváros,

Részletesebben

KIVONAT. az Oktatási Bizottság 2015. szeptember 7-i üléséről. 42/2015 (IX. 7.) OB. hat.

KIVONAT. az Oktatási Bizottság 2015. szeptember 7-i üléséről. 42/2015 (IX. 7.) OB. hat. Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 42/2015 (IX. 7.) OB. hat. úgy dönt, hogy a meghívóban feltüntetett napirendi pontok megtárgyalásra kerüljenek, a 4. napirendi pontot nyílt ülésen tárgyalja a bizottság,

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének december 18 án 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének december 18 án 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-301/2008. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. december 18 án 9

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A Városfejlesztési, Műemlékvédelmi é s Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: A napirend elfogadása 032/2016.(06.21.) V.M.K.B.hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 02/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja az alábbi módosítással: Leveszi a zárt ülésre megjelölt: 5. Bp.,

Részletesebben

1.. Az ER 4. (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

1.. Az ER 4. (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának 8/2009. (III. 25.) rendelete a szociális szolgáltatásokról és a fizetendő térítési díjakról szóló 12/2007. (III. 12.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 172/2013.(09.11.) JÜK határozat elfogadta a szeptember 11-ei bizottsági ülés meghívó szerinti napirendi

Részletesebben

Határozat kivonat az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 08-i üléséről. 47/2010. (XII. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

Határozat kivonat az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 08-i üléséről. 47/2010. (XII. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. 47/2010. (XII. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. Határozat Az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság a mai ülés napirendi pontjai és azok sorrendje a következő: 1. A gyermekvédelmi ellátásokról szóló önkormányzati

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság szeptember 22-ei üléséről. 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság szeptember 22-ei üléséről. 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 29/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosításokkal: Leveszi zárt ülésről: 18..Bp., V. Ferenczy

Részletesebben

KIVONAT. az Oktatási Bizottság december 1-jei üléséről

KIVONAT. az Oktatási Bizottság december 1-jei üléséről Tárgy: Napirendi pont elfogadása 73/2016. (XII. 1.) OB. hat. Az Oktatási Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban feltüntetett napirendi pontok megtárgyalásra kerüljenek, kiegészítve a Szabolcsi Bence Zeneiskola

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 9-i üléséről. 95/2015. (VI. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 9-i üléséről. 95/2015. (VI. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 95/2015. (VI. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 18.-ai üléséről. 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 18.-ai üléséről. 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 09/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja. A tárgyalási sorrendet a Bizottság úgy határozza meg, hogy előre

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 05-ei üléséről. 311/2016. (05.05.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 05-ei üléséről. 311/2016. (05.05.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 311/2016. (05.05.)TELB. Határozat A a 14/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat változatás nélkül fenntartja. A Bizottság a határozatot 4 igenszavazat mellett elfogadta.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 12-ei üléséről. 01/2017. (01.12.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 12-ei üléséről. 01/2017. (01.12.)TELB. Határozat a Tárgy:napirend A 01/2017. (01.12.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 01/2017-es ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: ZÁRT ÜLÉSRE VONATKOZÓ NAPIRENDI PONTOK 1. felújítási költség megtérítése

Részletesebben

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2015. (II. 18.) rendelete

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2015. (II. 18.) rendelete JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II. 18.) rendelete a szociális igazgatásáról és a szociális ellátások helyi szabályairól Jánossomorja Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. december 10 én 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. december 10 én 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-302/2009. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 10 én 9

Részletesebben

Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság április 14-ei üléséről. 201/2015. (04.14.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság április 14-ei üléséről. 201/2015. (04.14.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 201/2015. (04.14.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 08/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja azzal a módosítással, hogy leveszi a meghívóban szereplő 16. Bp.,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. november 26-ai üléséről. 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. november 26-ai üléséről. 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat a Tárgy: napirend 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat úgy dönt, hogy a 37/2013 sorszámú meghívóban megjelölt napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: Leveszi napirendről a 9. Bp., V. Markó

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-32/2015. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2015. március 12-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 24/2015.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Napirend elfogadása 018/2018.(05.22.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint elfogadja: Zárt ülésre javasolt napirendi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 24-ei üléséről. 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 24-ei üléséről. 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 16/2015 sorszámon kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontok közül leveszi a zárt ülésen szereplő 10... méltányossági kérelme

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 13.-ai üléséről. 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 13.-ai üléséről. 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 01/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy leveszi a Zárt ülésre megjelölt: 3. Bp.,

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 111-9/2017. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. február 14-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. február 14-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 44/2013. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. február 14-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: a személyes gondoskodást nyújtó

Részletesebben

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2015. (II. 18.) rendelete

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2015. (II. 18.) rendelete JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II. 18.) rendelete a szociális igazgatásáról és a szociális ellátások helyi szabályairól módosításokkal egységes szerkezetben Jánossomorja

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 16. ai üléséről. 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 16. ai üléséről. 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 01/2018 számú bizottsági ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Az Önkormányzat 2018.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Ügyiratszám: 156/2015. 2/1. számú előterjesztés a Kéthelyi Széchenyi István Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Szülői Szervezetének pénzügyi támogatási kérelme elbírálásához A Szülői Szervezet 2015.

Részletesebben

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-129/2017. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2017. június 22-ei rendes, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 08/2017.-es ülésre, az alábbi napirendi pontokat fogadja el: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés az Október 6. u. 16-18.

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat.

HATÁROZAT KIVONAT. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat. 2010. április 13-án a Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy a meghívóban

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT a szeptember 16-ai rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT a szeptember 16-ai rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-246/2010. 13/2010. II. HATÁROZAT KIVONAT a 2010. szeptember 16-ai rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 440/2010. (IX.16.) B-L.Ö.h. 16 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL ÖNKÉNT VÁLLALT FELADAT KERETÉBEN NYÚJTHATÓ Belvárosi kismamabérlet támogatás iránti K É R E L E M

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL ÖNKÉNT VÁLLALT FELADAT KERETÉBEN NYÚJTHATÓ Belvárosi kismamabérlet támogatás iránti K É R E L E M AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL ÖNKÉNT VÁLLALT FELADAT KERETÉBEN NYÚJTHATÓ Belvárosi kismamabérlet támogatás iránti K É R E L E M Kérelmező neve:... Születési neve:.. Szül. helye, ideje (év, hónap, nap):. Anyja

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 23/2016. (III.7.) ENEB. hat. az Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban feltüntetett napirendi pontok kiegészítve két újabb előterjesztéssel

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: február 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: február 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 6/2010.( II. 09. ) VMKB. hat. 8 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy 1. napirendi pontként kerüljön fel megtárgyalásra a Döntés

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság november 25-ei üléséről. 50/2014. (11.25.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság november 25-ei üléséről. 50/2014. (11.25.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 50/2014. (11.25.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 04/2014 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbi módosítással elfogadja: Leveszi a Zárt ülésen megjelölt 9. Bp., V. Apáczai

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-191/2009. 09/2009. II. a HATÁROZAT KIVONAT 2009. június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 353/2009. (VI.25.) B-L.Ö.h. úgy dönt, hogy a Bp. V. ker. Bástya utca

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 17-ei üléséről. 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 17-ei üléséről. 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat a Tárgy:napirend A 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat A úgy dönt hogy a 02/2017-es ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSRE VONATKOZÓ NAPIRENDI PONTOK 1. Az Önkormányzat 2017. évi

Részletesebben

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottsága M E G H Í V Ó

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottsága M E G H Í V Ó , Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottsága Ülésszám: ESzB 2/64-15/2016. M E G H Í V Ó Értesítem, hogy Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30.

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30. Beoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről 2013. szeptember 30. Határozat Tárgy Határidő Felelős Teljesítés 95/2013. (V. 27.) A módosított napirend elfogadásra került. 96/2013.

Részletesebben

A pénzben és természetben nyújtott szociális ellátások helyi szabályairól szóló 14/2007. (IV. 27.) rendelet módosítása

A pénzben és természetben nyújtott szociális ellátások helyi szabályairól szóló 14/2007. (IV. 27.) rendelet módosítása KAPUVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9330 Kapuvár, Fő tér 1. (96) 596-001 napirendi pont Tárgyalja: Egészségügyi és Oktatási Bizottság Ügyrendi és Kommunikációs Bizottság A pénzben és természetben nyújtott szociális

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS IV.KERÜLET ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. ÉVI MUNKATERVE. 2014. FEBRUÁR 27. (csütörtök) 15:00

BUDAPEST FŐVÁROS IV.KERÜLET ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. ÉVI MUNKATERVE. 2014. FEBRUÁR 27. (csütörtök) 15:00 BUDAPEST FŐVÁROS IV.KERÜLET ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. ÉVI MUNKATERVE 2014. FEBRUÁR 27. (csütörtök) 15:00 1. Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat és intézményei 2013. évi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 09-ei üléséről. 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 09-ei üléséről. 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat a Tárgy:napirend A 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 04/2017-es ülésén, az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSRE VONATKOZÓ NAPIRENDI PONTOK 1. Javaslat a Bűntetés-Végrehajtás

Részletesebben

HAJDÚBAGOS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 1/2004. ( II. 16. ) ÖR. számú RENDELETE

HAJDÚBAGOS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 1/2004. ( II. 16. ) ÖR. számú RENDELETE HAJDÚBAGOS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2004. ( II. 16. ) ÖR. számú RENDELETE A szociális igazgatásról és a szociális ellátások helyi rendszeréről szóló 7/2003. (IX. 11.) ÖR. számú rendelet

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság szeptember 29. -ei üléséről. 629/2015. (09.29.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság szeptember 29. -ei üléséről. 629/2015. (09.29.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 629/2015. (09.29.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy a meghívóban az 5.-ös sorszánon (zárt ülés) szereplő előterjesztés

Részletesebben

BELVÁROS-LIPÓTVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGATLANVAGYONA FORGALOMKÉPESSÉG SZERINTI BONTÁSBAN ( DECEMBER 31.)

BELVÁROS-LIPÓTVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGATLANVAGYONA FORGALOMKÉPESSÉG SZERINTI BONTÁSBAN ( DECEMBER 31.) 16/a sz. melléklet BELVÁROS-LIPÓTVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGATLANVAGYONA FORGALOMKÉPESSÉG SZERINTI BONTÁSBAN ( 21. DECEMBER 31.) Törzs-ingatlanvagyon: I. Forgalomképtelen ingatlanvagyon 1. Helyi

Részletesebben

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata 2012. évi költségvetésről szóló 3/2012. (II. 24.) önkormányzati rendelet módosítására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat.

HATÁROZAT KIVONAT. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat. Készült: 2010. május 11-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy 4. napirendi pontként a Budapest

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága KIVONAT a 2010. november 10-ei ülésről 16/2010. (11.10.) JÜK határozat elfogadja a bizottsági ülés meghívó

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT 2009. szeptember 10 ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT 2009. szeptember 10 ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-214/2009. 11/2009. II. a HATÁROZAT KIVONAT 2009. szeptember 10 ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 386/2009. (IX.10) B-L.Ö.h. 18 igen szavazattal, egyhangúlag úgy dönt,

Részletesebben

Helyi joganyagok - Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületé 2. oldal 2. Vezetői besorolás 4. (1) A Hivatal munkamegosztása szem

Helyi joganyagok - Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületé 2. oldal 2. Vezetői besorolás 4. (1) A Hivatal munkamegosztása szem Helyi joganyagok - Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületé 1. oldal Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2010. (III. 10.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete

Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselőtestülete 2009. december 11ei ülésére A KÉPVISELŐTESTÜLET 2009. I. FÉLÉVI ÜLÉSTERVE : Csécsei Béla polgármester Ellenjegyzés: dr. Xantus Judit jegyző Előzmény:

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 19. ei üléséről. 348/2018. (06.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 19. ei üléséről. 348/2018. (06.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 348/2018. (06.19.)TELB. Határozat A a 13/2018 számú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés üres, nem lakás célú tetőtéri

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A napirend elfogadása 026/2015.(V.12.) V.M.K.B. hat. úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: 1. Beszámoló a Fővárosi Közterület-hasznosítási Társulás tevékenységéről (T-101/2015.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 112/2016. (XII.1.) ENEB. hat. 5 igen szavazattal az Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottság úgy dönt, hogy az alábbi napirendi pontok megtárgyalásra kerüljenek:

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-332/2013. 14/2013. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2013. december 05-ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 371/2013.

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság február 10-ei üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság február 10-ei üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. február 10-ei üléséről 25/2010. (02.10.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-243/2011. 14/2011. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2011. október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 374/2011. (X.13.) B-L.Ö.h. 1 igen szavazattal, 12 nem szavazattal és tartózkodás

Részletesebben

31/2002. (VII.26.) sz. önkormányzati rendelete

31/2002. (VII.26.) sz. önkormányzati rendelete 31/2002. (VII.26.) sz. önkormányzati rendelete a rendszeres és rendkívüli gyermekvédelmi támogatásról, valamint az egyéb gyermekvédelmi ellátási formákról szóló 67/1997. (XII.29.) sz. önk. rendelet módosításáról

Részletesebben

A Humánszolgáltatási Bizottság az alábbi napirendet fogadta el:

A Humánszolgáltatási Bizottság az alábbi napirendet fogadta el: Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület Humánszolgáltatási Bizottság J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T Készült: A Humánszolgáltatási Bizottság 2011. március 16.-án (szerdán) 15,00 órakor a Józsefvárosi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 11/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja és az alábbi előterjesztéseket felveszi: NYÍLT ülésre - Döntés a Játékkal

Részletesebben

Távolmaradását bejelentette: Cinglér Erika, Horváth Sándor Jelen vannak: jelenléti ív szerint

Távolmaradását bejelentette: Cinglér Erika, Horváth Sándor Jelen vannak: jelenléti ív szerint Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület Népjóléti Bizottság J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T Készült: A Népjóléti Bizottság 2010. június 08-án (kedden) 13,00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 89/2014. (VI.04.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. június 4-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Az önkormányzati

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT január 14-ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT január 14-ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-3/2010. 01/2010. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2010. január 14-ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 1/2010. (I.14.) B-L.Ö.h. 2/2010. (I.14.) B-L.Ö.h. 3/2010. (I.14.) B-L.Ö.h.

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének május 30 án 9.00 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének május 30 án 9.00 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-158/2007. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. május 30 án 9.00

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 02-ai üléséről. 51/2016. (02.02.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 02-ai üléséről. 51/2016. (02.02.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 51/2016. (02.02.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 03/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: Leveszi a ZÁRT ülésre megjelölt 11.. (Bp.,

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. 24/2009. (III.5.) OTB. hat.

HATÁROZAT KIVONAT. 24/2009. (III.5.) OTB. hat. HATÁROZAT KIVONAT Készült: 2009. március 5-én az Oktatási és Testvérvárosi Bizottság (a továbbiakban OTB) ülésén. Az OTB határozatképes, jelen van 7 fő bizottsági tag. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása

Részletesebben

Hozzászólás nem volt, a bizottság a napirenddel kapcsolatban az alábbi határozatot hozta:

Hozzászólás nem volt, a bizottság a napirenddel kapcsolatban az alábbi határozatot hozta: Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Gazdasági Bizottság Jegyzőkönyv készült a Gazdasági Bizottság 2014. április 23-án 12:00 órakor tartott rendes üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 12/2011. (III. 31.) önkormányzati rendelete

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 12/2011. (III. 31.) önkormányzati rendelete BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 12/2011. (III. 31.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelmi és ifjúsági támogatások

Részletesebben