Beépíthető készülékek 2008

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beépíthető készülékek 2008"

Átírás

1 Beépíthető készülékek 2008 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

2 2 Tartalom Tökéletes forma, tökéletes működés Gőzsütő Kompakt beépíthető készülékek Beépíthető sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Hűtők és fagyasztók Mosogatógépek Mosó-szárító gépek kik úgy döntenek, hogy EG-Electrolux márkájú készülékekkel szerelik fel háztartásukat, olyan gépek mellett döntöttek, amelyek nagy precizitással készültek, magas szintelvárásoknak felelnek meg, és a legújabb EG-Electrolux fejlesztések szerint működnek. választás főbb szempontjai közé tartozik még, hogy a készülékek rendkívül hosszú élettartamúak, és takarékosan működnek, akár az áram- vagy vízfogyasztásról, akár a használó idejéről legyen szó. gyártó célja, hogy mindenben a legtöbbet nyújtsa, amit csak a technika és a modern design lehetővé tesz. Sőt, sok tekintetben már most a jövőt képviselik a készülékek. Tökéletes forma, tökéletes működés ez az, ami leginkább jellemző rájuk. Üdvözöljük az EG-Electrolux világában! z EG 1994 óta tagja az Electrolux Csoportnak, amely évente több mint 55 millió készüléket ad el a világ több mint 150 országában. z Electrolux Csoport választéka, szakértelme és az EG márka tradíciója első rangú háztartási gépek előállítását teszi lehetővé. z EG készülékek e két erős márka tulajdonságainak ötvözésével az EG-Electrolux márkanevet viselik.

3 3 Beépíthető sütők Fedezze fel az egyedülálló EG-Electrolux beépíthető készülékek világát! modern életmód új neve a lakásban: EG-Electrolux. z EG 1994 óta tag ja az Electro lux Cso port - nak, amely éven te több mint 55 mil lió ké szü - lé ket ad el a vi lág több mint 150 or szágában. z Electro lux Cso port vá lasz té ka, szakértelme és az EG már ka tra dí ci ó ja el ső ran gú ház tar - tá si gé pek elő ál lí tá sát te szi le he tő vé. z EG ké szü lé kek e két erős már ka tu laj don sá ga i nak öt vö zé sé vel 2005-től az EG-Electrolux már - ka ne vet vi se lik. gé pek in tel li gens tár sak a ház tar tá si mun ká ban: a hű tés ben, a fő zés ben, a mo sás ban és a mo so ga tás ban. Tö ké le te sen meg fe lel nek a mo dern élet fel ada ta i nak. Ki - tű nő en mű köd nek, tetszetősek, az egyé ni el - vá rá sok nak meg fe le lő en prog ra moz ha tó ak, mu tat ják azo kat az in for má ci ó kat, ame lyek re a hasz ná ló juk nak szük sé ge van. Er go nó mi ai szak em be rek ter ve zik őket, hogy ké nyel mes le gyen ve lük a mun ka. z új ter mék sor nál össze kap cso ló dik a csúcs tech ni ka a tö ké le tes kül ső vel. sütők lát vány nak is ki vé te le sek. cso dá la tos for ma fel hasz ná ló ba rát funk - ciók kal tár sul. Csak ar ra kell kon cent rál ni, ami fon tos, és a fő zés vé gén az al ko tás örö me töl ti el azt, aki EG-Electrolux ké szü lé ket hasz nál. Min den mo dell va la mi spe ci á li sat ajánl. Pél dá ul a mo so ga tó gép a leg ér té ke sebb por ce lán ra is vi gyáz, a hű tő fi gyel mez tet, ha nyit va ma radt az aj ta ja. Vé gül egy na gyon idő sze rű és hasz nos do log: az EG-Electrolux ter mé kek nél ki emel ten fon tos erény a ha té - kony ság, az ener gia- és víz taka ré kos ság, és ter mé sze te sen az, hogy hasz ná ló juknak időt ta ka rí ta nak meg.

4 4 Gőzsütő

5 z új B MULTI-gőzsütővel olyan sokoldalú az ételkészítés, mint még soha Gőzsütő 5 Profi kezelőpanel. Játszi könnyedséggel kezelhetők a MULTI-gőzsütő kijelző segítségével az automatikus programok. jelzések jól áttekinthetőek. sütésről nemcsak a beállításnál, hanem működés közben is minden megtudható. programozás igen egyszerű az úgynevezett rutinprogramok választásával. Egyszerűen egészséges Egyre inkább erősödik az emberekben az az igény, hogy ételeik egészségesek legyenek. z alapanyagok kímélő, megfelelő elkészítése is nagy szerepet játszik ebben, így nem csoda, hogy a kíméletes gőz segítségével történő párolás is népszerű. technika, az EG-Electrolux multigőzsütője három funkciójával is segíti ezt a célt. 10 sütési mód gőzsütés mellett a még 10-féle sütési módra képes. Többre, mint általában a gőzfunkció nélküli sütők. PROFI forró levegő L-GUSTO forró levegő infrasütés grillezés nagy felületű grillezés alsó és felső sütés alsó sütés BIO-sütés melegen tartás felolvasztás Vital gőzsütés Kiváló elkészítési módja a zöldségnek, halnak, köretnek (pl. rizs, gőz-, zsemlegombóc). gőz hőmérséklete beállítható, ezért a sokféle étel tökéletesen elkészíthető. Sütési programok Sokféle sütési programlehetőséget kínál még a multigőzsütő. INTERVLL gőzsütés gőz és a forró levegő váltakozó befúvásával a legjobb sütési lehetőséget kínálja sokféle ételhez. sült ropogós lesz és közben megtartja eredeti méretét. Ideális csőben sült ételek és felfújtak készítéséhez. Házi látványpékségként is szolgál, a benne sült kenyér, zsemle olyan, mintha egy pékségben vásárolták volna. INTERVLL PLUS gőzsütés z INTERVLL gőzsütéshez képest ennél a sütési módnál nagyobb a gőzsütés aránya, ezért olyan ételekhez ajánlott, amelyek több párát igényelnek. Ideális lehet például zöldségekhez, felfújtakhoz. Kombi gőzsütés Komplett fogások egyszerre történő elkészítésére szolgál. hús forrólevegő-befúvással sül ropogósra, a köret, a zöldségek pedig kíméletesen, vital gőzsütéssel készülnek el ez idő alatt. utomata programok 24 gyakran használt recepthez: GŐZSÜTÉS-receptek (pl. friss zöldségek) SÜTEMÉNY-receptek (pl. márványkalács) PIKÁNS receptek (pl. lasagne) SPECIÁLIS receptek (pl. félkész sütemények) lacsony hőmérséklet az ISOFRONT plus ajtó külső üvegénél biztonság fontos tulajdonság. KOMPKT sütőknél is. Így minden készüléknél az ajtó külső üvege csak maximum 50 C-ra melegszik fel. Felmelegítésprogram gőz hatására a sütő kíméletesen melegíti fel az ételeket. Így azok megtartják gusztusos külsejüket is. Tisztításprogram (gőzzel) tisztításprogram felold minden szennyeződést, így a sütő oldalai könnyen lemoshatóak. Ez a sokoldalú sütő sok lehetőséget kínál a kreatív ötletek megvalósításához is. Rozsdamentes acélfelület ujjlenyomat nélkül Már a múlté, hogy a rozsdamentes acélsütőn nyomot hagy a kéz. z új bevonattal ellátott felület mindig csillogó marad.

6 6 Gőzsütő B Energia- Húshőmérő z új MULTI-gőzsütő előnyei kezelési utasítást beépítették a készülékbe Szinte nincs is szükség a kezelési utasítás használatára, hiszen az indítás (BE) parancs után az elektronika lépésről lépésre végigvezeti a különböző ételkészítési funkciókat. Mindezt magyar nyelven. Menü á la carte MULTI-gőzsütő beállítható a 22 leggyakoribb nyelvre, és könnyen felismerhető jelekkel nyújt segítséget. Minden menülépés után odaillő további beállítási lehetőségeket kínál fel. beépíthető gőzsütő Backtronic top - elektronikus szabályozás Isofront top ujjlenyomatmentes felület elektronikus óra automatikus húshőmérő sütőprogramok súlymegadással automatikus receptek memória funkció gyermekbiztonsági zár gyorsfelfűtés sütésiidő-kijelzés elektronikus hőmérséklet-szabályozás biztonsági kapcsoló melegen tartás funkció maradékhő-kijelzés sütő biztonsági kapcsoló mechanikus ajtózár hűtőventilátor 3 rétegű üvegajtó, sütési útmutatóval 3 sütési szint sütősín stop funkcióval 5 sütési magasság Technikai adatok: 3500 (W/Wh), 230/240 V~ B utomatikus receptek kik bíznak a bevált programokban, és teljesen biztosra szeretnének menni, azok a sütéshez választhatnak a 6 édes automatikus recept, a 7 pikáns automatikus recept és a 3 speciális recept közül (ezek között szerepel például az aszalás is). Menümemória 20 saját recepthez Saját recepteknél a kreativitást a MULTI-gőzsütő készülék a memóriában való tárolás lehetőségével jutalmazza. recepteket el lehet nevezni (pl. apa pizzája). 20 egyéni receptbeállítás tárolható el (ebből 10 program húshőmérő használatával és 10 további egyéni program). z elektronika megjegyzi az egyénileg megadott sütési módot, a hőfokot és az időt. Ezek az adatok szükség esetén újra meg újra lehívhatóak. OV020D Húsprogramok hőmérővel hús belsejében az ideális sütési szint eléréséhez a MULTI-gőzsütő beprogramozható. húsprogrammal és a készülékben lévő húshőmérővel a siker garantált. kiválasztott húsfajta elkészítése teljesen pontosan történik meg.

7 PROFI-ESPRESSO kávéfőző Kompakt készülékek 7 PE 9039 PROFI-ESPRESSO kávéfőző Új LINE-CONTROL design legmodernebb trend szerint berendezett konyhához házi kávéház is tartozik. z sem lenne furcsa, ha a családtagok, a vendégek annyira azonosulnának a hangulattal, hogy rendelnének egy kávét. Illik a beépített konyhabútorhoz, harmonizál a többi készülékkel, hiszen azonos a formavilága a tűzhellyel, mosogatógéppel. Emellett azonban még sokoldalú, praktikus és könnyen kezelhető is. Egyszóval zseniális. kinek még nincs, biztosan vágyakozva néz rá. LINE-CONTROL Érthető jelzések, összetéveszthetetlen érintő- és tekerőgombok szolgálják a könnyű programozást. Tisztításuk könnyű. Ezt nyújtja a LINE-CONTROL kezelőpanel. beállítás gyors és egyszerű, az eredmény látványos és ínycsiklandozó. Beépíthető kávéfőző kávéház kávéház otthon otthon Két kifolyó szabályozóval z új konstrukció egyik előnye, hogy egyszerre két adag kávé is készíthető. Egy szabályozó elforgatásával könnyen beállítható, hogy egy vagy két csészébe kerüljön a finom eszpresszó- vagy hosszúkávé. látét kis csészéhez z eszpresszókávé kis csészéjét egy tartozékul szolgáló állványra lehet tenni, így nem spriccel az edény mellé a finom ital. Forró víz kivezetése Tea vagy instant leves készítésekor hasznos az a melegvíz-csap, amellyel forró vizet lehet engedni közvetlenül az edénybe. Gőzölésre állítva hasznos kapucsínóhoz is, tejhab készítésekor. Használat után a gumitömítésű szelep egyszerűen hátrafordítható. Könnyen beállítható daráló kihúzható készülék lehetővé teszi, hogy a kulisszák mögé is be lehessen pillantani. kávétartály, a daráló beállítása könnyen hozzáférhető. darálás finomságát igény szerint lehet szabályozni. Docking-System víztartály Hogyan tudjuk vízzel feltölteni a készüléket? z új módszerrel egyszerűen és gyorsan. nagy víztartály kivehető és feltöltés után könnyen a helyére rakható. Természetesen vízszűrő filterrel is fel van szerelve. Kiegészítő tartozék: fiók rozsdamentes acélból PROFI-Espresso kávéfőző alá egy fiók építhető be. készülék használatát teszi kényelmesebbé, mert elhelyezhető benne minden, ami a kávéfőzéshez kell: jól használható és könnyen tisztítható fém tárolórekeszek, műanyag zaccőgyűjtő stb. Minden kéznél van.

8 8 Beépíthető sütők

9 Beépíthető sütők 9 Tökéletes forma: a legújabb EG-Electrolux design Jól szemléltetik az új EG-Electrolux designvilág egységes stílusát a beépíthető sütők. kapcsolók, szabályzók és süllyesztett gombok például a sütő szabályozására szolgáló TOUCH-CONTROL érintőgombok ergonómiailag egységes vonalat alkotnak. z egységes vonalvezetés megkönnyíti a használatot. funkciót, a hőmérsékletet és főzési beállítást mutató kijelzők a könnyen használható elektronikus vezérlést szolgálják. kapcsolótábla vízszintes vonalvezetése folytatódik a sütő fogantyúján is. sütőajtó teljes szélességét átfogja az elegáns és stabil markolat. Biztonságosan, jól megfogható. Tökéletes forma: a legújabb EG-Electrolux design hőszigetelő bevonat miatt nem forrósodik át, nem égeti meg az ember kezét, ha megfogja, vagy véletlenül nekiütődik, vagy a gyerek hozzáér. TOP modelleken a sütő előlapjára gravírozott elegáns EG-Electrolux logó teszi még tetszetősebbé a készüléket. Tökéletes funkció vízszintes vonalvezetéshez jól illenek a szögletes kapcsolók, amelyekkel kényelmesen vezérelhető az egyszerűen használható óra, BCKTRONIC és BCKTRONIC plus programozási rendszer. sütőprogram beállítása a BCKTRONIC vezérlőn nagyon könnyű, hiszen alig kell hozzáérni az érintőgombos kapcsolókhoz. kijelzőn megjelenő információk egyszerűek és érthetőek. Nem kell hosszasan tanulmányozni a használati útmutatót. z EG-Electrolux újdonsága: BCKTRONIC top csúcsprogramozás, csúcs sütőfunkciók BCKTRONIC top elektronikája minden elképzelhető sütési és főzési igényt a legtökéletesebben kielégít. Használójának a sütővezérlés legújabb technológiáját kínálja. Ezenkívül még szép kivitelezésű is: stílusos és jól áttekinthetőek a funkciói. BCKTRONIC top rendszer minden TOP ú (a 9-es sorozat) sütő felszereltségéhez hozzátartozik. PYROLUXE öntisztító rendszer z EG-Electrolux sütők egy részénél pirolitikus öntisztító rendszer található. legjobb módszer a sütők belső felületének tisztítására. rárakódott szennyeződések magas hőmérsékleten hamuvá égnek és lehullanak. tisztításhoz elég egy nedves ruha, amellyel ki lehet törölni a hamut. Egy külön beépített katalizátor a keletkezett gőzt is tisztítja. z EG-Electrolux sütők ajtófrontja a tisztítási folyamat alatt is a lehető legalacsonyabb hőmérsékletű, ezért nagyon biztonságos. Funkciók Használói tájékoztató elemek, 22 nyelv beállítási lehetősége, 10 sütési mód, gyorsfelfűtés, hússütő programok súlymegadással, illetve húshőmérővel, automatikus receptek, 20 egyéni recept mentése, biosütőprogram, maradékhő-hasznosítás, maradékidő-kijelzés sütésnél és főzésnél, elektronikus hőmérséklet-szabályozás ( C), hőmérséklet-választási javaslat, időkapcsoló, biztonsági kapcsoló a sütőhöz és a főzőlapokhoz, gyermekbiztonsági zár, kapcsolózár, alapbeállítás módosítása, tisztítóprogram, intelligens sütőmegvilágítás, szervizkódkijelző üzemmód.

10 10 Beépíthető sütők 40 C Húshőmérő Húshőmérő húshőmérő használatával garantált az alapos sütés. sültbe szúrt tű a belső hőmérsékletet érzékeli. kijelzőn megjelenik az eszköz ikonja. sütő elektronikája kikapcsol, ha a belső hőmérséklet a beállítottnak megfelelő. z optimális belső hőmérséklet garantálja, hogy az étel pont annyira legyen átsülve, amennyire szükséges: kissé nyersen, közepesen vagy átsülve (rare, medium, welldone). GR-CONTROL energiahasznosítás Segíti a takarékosságot az a lehetőség, hogy az EG-Electrolux GR-CONTROL funkciójú készülékei maximálisan kihasználják a sütő melegét. Egy kijelző világít addig, amíg a kikapcsolt készülék energiáját érdemes felhasználni. Benyomható szabályozógombok kijelzéssel LINE CONTROL kapcsolópanelen a főzőlapok gombjai nyomásra kiemelkednek és világítva, könnyen leolvashatóan mutatják a beállított hőmérséklet-fokozatot. Beállítás után visszasüllyeszthetőek, így benyomva nem piszkolódnak és nem is lehet elállítani őket. ISOFRONT plus és ISOFRONT top z EG-Electrolux készülékeknél a sütőajtó hőmérséklete sütés közben mindig is alacsony volt és a fejlesztések során a konstruktőrök mindig is arra törekednek, hogy a szigetelés minél tökéletesebb legyen. különböző kategóriájú sütőajtók külső hőmérséklete egyórai forrólevegő-befúvásos programon 200 C-on: ISOFRONT maximum 70 C; ISOFRONT plus maximum 50 C és ISOFRONT top csupán 40 C. lsó-felső sütés programon ezek az értékek még jelentősen alacsonyabbak (a mérések egy óra után 200 C-on történtek). hűvös külső felület a PYROLUXE öntisztítási program működésekor is igaz. Ekkor is alacsony marad az ajtó hőmérséklete: az EG-Electrolux BSIS ú készüléknél maximum 90 C, a TOP ú készülékeknél maximum 70 C. Könnyen tisztán tartható sütőtartozékok Tegnap súrolás, ma SUPER CLEN SUPER CLEN VOLLUSZUG plus és BCKUSZUG plus tartozékok VOLLUSZUG plus BCKUSZUG plus Könnyen tisztítható ajtó és tartozékok sütőajtónak teljesen sima és könnyen tisztítható üveg a belső felülete. z erősen ráégett szennyeződés is könnyen, kaparóeszköz nélkül is letörölhető. z üveglapok szétnyithatók, így a két lap közötti részt is ki lehet takarítani. z ajtókeret felülete és anyaga is sima, így könnyen és kényelmesen lemosható. sütőtér kialakítása is úgy történt, hogy a tisztítás egyszerű legyen. Például a grillfűtőszál lehajtható, a borítás sima. belső térben a bevonat LONGCLEN zománccal készült, a tartozékok könnyen tisztíthatók, csak le kell mosni őket. tepsik és a rácsot tartó sínek is könnyen kivehetők és visszatehetők. BCKUSZUG védőkapcsoló Ez a biztonsági megoldás megakadályozza, hogy a készüléket PYROLUXE öntisztító üzemmódba helyezzék akkor, amikor a magas hőre érzékeny BCKUSZUG sütősínek a sütőben vannak. Ez a biztonsági kapcsoló minden pirolitikus tisztításra képes sütőbe be van építve. a legmodernebb elvárásoknak felelnek meg: egyszerűek, gyorsan és kényelmesen használhatóak. SUPER CLEN bevonatot könnyen és gyorsan lehet tisztítani. tepsiket egyszerre három kihúzható, teleszkópos tartósínre lehet helyezni, egyenként is könnyen lehet mozgatni, a VOLLUSZUG plusnál teljesen ki is lehet venni, azaz minden tepsit egymástól függetlenül, tetszőleges sorrendben és oldalról lehet betenni, illetve kivenni. És mindezt gyakorlatilag égési sérülés veszélye nélkül. jól kialakított sínek minden tepsit és rácsot, valamint a SUPER CLEN PROFI edényeket elmozdíthatatlanul és billenésbiztosan tartják. teleszkópos sínek levehetőek, így a sima felületű sütőfal könnyen tisztítható. z EG-Electrolux minden jelenleg kapható tűzhelye vagy sütője utólag is felszerelhető a különböző sínekkel. Rozsdamentes acélfelület ujjlenyomat nélkül Már a múlté, hogy a rozsdamentes acélsütőn nyomot hagy a kéz. z új bevonattal ellátott felület mindig csillogó marad.

11 sütés különböző módjai: Forró légkeverés Ennél a sütési programnál a készülék a felső és az alsó fűtőszál melegét a ventilátorral úgy osztja el, hogy a belső hőmérséklet azonos akkor is, ha két tepsiben sül az étel egyszerre. MULTI forró légkeverés ventilátor és a körfűtőszál is üzemben van. Használata javasolt sütemények, kisebb pékáru készítésekor, valamint három tepsiben egyszerre készülő menük esetében is. PROFI forrólevegő-befúvás ventilátor, a körfűtőszál, illetve az alsó- és felső sütés is egyszerre működik. Ezt használják gyakran a profi készülékekben is. bonyolult gasztronómiai különlegességeket is el lehet vele készíteni. Előnye még az időés energiatakarékosság. Pizzasütés ventilátor, a körfűtőszál és az alsó sütés egyszerre működik. Ezzel a programmal pont olyan pizzát lehet sütni, mint amilyet az olasz pizzériában készítenek. sütési módok kombinációjával a tészta teljesen átsül, nem ázik el a feltéttől, miközben finom, ízletes marad. Felső és alsó sütés leggyakrabban használt sütési mód. felső és az alsó fűtőszál egyszerre üzemel. legtöbb recepthez ezt a funkciót kell használni, például a kenyérsütésnél is. Külön kapcsolható felső sütés Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha egy már megsült étel tetejét kell egy kicsit megpirítani vagy ropogós sütemény sül (pl. keksz). Külön kapcsolható alsó sütés Ez a mód különösen lédús sütemények, pizza készítésekor jó vagy ha egy étel nem sült át eléggé és így korrigálni kell. Eltevéshez, befőzéskor sterilizáláshoz is hasznos. Infrasütés termosztátos grill és a ventilátor együttes használata ideális megoldás húsok, szárnyasok, pl. marha, bárány, kacsa, csirke sütéséhez. Nagy felületű grill grillszál nagy felületen, nagy teljesítménnyel működik. jánlott hússzeletek grillezéséhez tepsiben vagy rostélyon. Grill Kis mennyiségű ételek grillezéséhez való, mint pl. egy-két hússzelet, hal, pirítós, melegszendvics. Felolvasztás Ebben az üzemmódban csak a ventilátor és a megvilágító lámpa üzemel. Hője a légkeveréssel együtt olyan hatást kelt, mintha szobahőmérsékleten olvadna fel a mélyhűtött élelmiszer. Melegen tartás Készételek fogyasztható hőmérsékleten való tartására, edények felmelegítésére szolgál 80 C-on. Design wards Kitüntetettek! z EG-Electrolux tűzhelyek és sütők számos rangos nemzetközi designdíjat nyertek el. EU-energiacímke az EG-Electrolux beépíthető főzőlapjaihoz és sütőihez Energia Gyártó Modell lacsony energiafogyasztás Magas energiafogyasztás Energiafelhasználás (kwh) Felfűtés: hagyományos légkeverés/forró levegő befúvás (Általános felhasználáskor) Nettó térfogat (liter) Zajszint (db() re 1 pw) További adatok a készülékekről a prospektusban. EN szabványok 2002/40/EG meghatározás energiacímkéhez Villamos sütő BC 123 X.YZ X.YZ BC Beépíthető sütők 11 z úgynevezett energiacímke lehetőséget ad a főzőlapok és a sütők összehasonlításához. Energiafelhasználásuk alapján a készülékeket G kategóriába lehet sorolni. z a legalacsonyabb, a G a legmagasabb fogyasztási értéket jelenti. z EG-Electrolux beépíthető főzőlapjai és sütői mindig azt a maximumot nyújtják, ami csak a környezetvédelem és az energiatakarékosság területén lehetséges. Több mint magától értetődő, hogy az energiafelhasználási adatok az kategóriába esnek, hiszen a legalacsonyabb áramfelhasználás jellemző rájuk.

12 12 Beépíthető sütők B B B Energia- Húshőmérő Energia- Húshőmérő Energia- elektromos beépíthető sütő Touch-control érintőkapcsoló Backtronic top multifunkciós kijelző Isofront top ujjlenyomatmentes felület pirolitikus tisztítás elektronikus óra automatikus húshőmérő sütőprogramok súlymegadással automatikus receptek memória funkció sütésiidő-kijelzés elektronikus hőmérséklet-szabályozás biztonsági kapcsoló melegen tartás funkció alacsony hőmérsékleten tartás gyermekbiztonsági zár teleszkópos sütősín gyorsfelfűtés maradékhő-kijelzés sütő biztonsági kapcsoló zárható sütőtér hűtőventilátor hőmérséklet-szabályozás zsír- és szagszűrő 4 rétegű üvegajtó sütési útmutatóval 3 sütési szint 3 teleszkópos sütősín 5 sütési magasság Tartozékok: 1 zománcozott tepsi 1 zománcozott süteményestálca 1 univerzális tepsi 1 sütőrács elektromos beépíthető sütő Backtronic top - elektronikus szabályozás, multifunkciós kijelző Touch-control érintőkapcsoló Isofront top ujjlenyomatmentes felület automatikus húshőmérő sütőprogramok súlymegadással automatikus receptek memória funkció elektronikus óra sütésiidő-kijelzés elektronikus hőmérséklet-szabályozás biztonsági kapcsoló melegen tartás funkció alacsony hőmérsékleten tartás gyermekbiztonsági zár gyorsfelfűtés maradékhő-kijelzés sütő biztonsági kapcsoló hűtőventilátor hőmérséklet-szabályozás zsír- és szagszűrő 4 rétegű üvegajtó sütési útmutatóval 3 sütési szint 3 teleszkópos sütősín 5 sütési magasság Tartozékok: 1 zománcozott tepsi 2 univerzális tepsi 1 sütőrács Csatlakoztatási adatok: 3500 (W/Wh), 230 V~ elektromos beépíthető sütő Backtronic - elektronikus szabályozás Isofront top ujjlenyomatmentes felület pirolitikus tisztítás elektronikus óra süllyesztett gombok elektronikus hőmérséklet-szabályozás biztonsági kapcsoló gyermekbiztonsági zár gyorsfelfűtés maradékhő-kijelzés hőmérséklet-szabályozás sütő biztonsági kapcsoló mechanikus ajtózár hűtőventilátor zsírszűrő 4 rétegű üvegajtó sütési útmutatóval 3 sütési szint 5 sütési magasság Tartozékok: 1 zománcozott tepsi 2 univerzális tepsi 1 sütőrács Csatlakoztatási adatok: 3500 (W/Wh), 230 V~ Csatlakoztatási adatok: 3500 (W/Wh), 230 V~

13 Beépíthető sütők 13 B B B Energia- Energia- Húshőmérő Energia- elektromos beépíthető sütő Backtronic - elektronikus szabályozás Isofront plus ujjlenyomatmentes felület elektronikus óra süllyesztett gombok elektronikus hőmérséklet-szabályozás gyermekbiztonsági zár gyorsfelfűtés maradékhő-kijelzés sütő biztonsági kapcsoló mechanikus ajtózár hűtőventilátor zsírszűrő 4 rétegű üvegajtó sütési útmutatóval 3 sütési szint 5 sütési magasság Tartozékok: 1 zsírfelfogó tálca 2 univerzális tepsi 1 sütőrács elektromos beépíthető sütő elektronikus szabályozás Isofront plus ujjlenyomatmentes felület húshőmérő-kijelző süllyesztett gombok mechanikus ajtózár hűtőventilátor zsírszűrő 3 rétegű üvegajtó sütési útmutatóval 3 sütési szint 5 sütési magasság Tartozékok: 1 zsírfelfogó tálca 2 univerzális tepsi 1 sütőrács Csatlakoztatási adatok: 3500 (W/Wh), 230 V~ elektromos beépíthető sütő Isofront plus ujjlenyomatmentes felület SET időmérő süllyesztett gombok mechanikus ajtózár hűtőventilátor zsírszűrő 3 rétegű üvegajtó sütési útmutatóval 3 sütési szint 5 sütési magasság Tartozékok: 1 zsírfelfogó tálca 2 univerzális tepsi 1 sütőrács Csatlakoztatási adatok: 3500 (W/Wh), 230 V~ Csatlakoztatási adatok: 3500 (W/Wh), 230 V~

14 14 Beépíthető sütők B Energia- elektromos beépíthető sütő Isofront plus ujjlenyomatmentes felület süllyesztett gombok maradékhő-kijelzés hűtőventilátor zsírszűrő 3 rétegű üvegajtó sütési útmutatóval 3 sütési szint 5 sütési magasság Tartozékok: 1 zsírfelfogó tálca 1 zománcozott süteményes tálca 1 sütőrács Csatlakoztatási adatok: 3500 (W/Wh), 230 V~ Minden 60 cm-es beépíthető sütő

15 Főzőlapok 15

16 16 Főzőlapok lényeg egy pillantásra STOP+GO Semmi gond, ha főzés közben megszólal a telefon, nyugodtan lehet beszélgetni. z EG-Electrolux főzőlapok többségének STOP+GO funkciója van. főzőlap elektronikája a funkció aktivizálásakor átvált a beállított teljesítményről melegen tartó üzemmódba. beszélgetés befejezése után ismét vissza lehet állítani a főzőlapot az eredeti teljesítményre. Főzőzóna időkapcsoló TOUCH-CONTROL érintőgombos kapcsolóval az egyes főzőzónák működésének időtartamát igény szerint be lehet állítani. Ha letelt a beprogramozott idő, a főzőlap kikapcsol, s erre hangjelzés figyelmeztet. Elektromos kijelző minden főzőzónához z 1 9 fokozat között beállított teljesítmény a főzőlap felső részén jól láthatóan megjelenik. Ha betű világít, azt jelenti, hogy a zóna automatikus főzés funkción van, a H jel figyelmeztetés, addig világít, amíg a lap forró. z F azt jelenti, nincs a lapon odaillő edény, illetve edényfelismerő készülék esetén nincs lábas a főzőzónán. Biztonsági kapcsoló Ennek a gombnak a benyomásával a beállított teljesítményt lehet rögzíteni. Ez a funkció azért hasznos, mert nem lehet óvatlanul átállítani a főzőlapot, például amikor letöröljük. Kikapcsolt állapotban minden főzőzónát biztonságosan blokkolni lehet. Digitális kijelzés minden főzőlapon beállított hőmérséklet-fokozat (1 9) magán a főzőlapon, felül olvasható le. Rövidítések: = automata felfűtés, H = figyelem, a főzőlap még meleg, F = nincs vagy nem megfelelő az edény a bekapcsolt főzőzónán. Gyorsizzítás z EG-Electrolux főzőlapokat modern gyorsfelfűtő főzőzónákkal szerelték fel. bekapcsolt főzőfelület teljes egészében, egyenletesen melegszik fel néhány másodperc alatt. Indukció az erőfunkció z indukciós főzőlapok erőfunkciója (POWER FUNKCION) akkora energiát ad le, hogy nagy mennyiségű folyadék is kivételesen gyorsan tud felforrni. Például egy liter hideg csapvíz két perc alatt forr fel. INDUKCIÓS felmelegítés Ez a felfűtési mód elektromágneses indukción alapul. hőt, a főzőlap és a speciális edény (mágnesezhető) között keletkező mágneses mező indukálja. Csak azon a felületen melegszik fel a főzőzóna, ahol az edény hozzáér, a többi rész hideg marad. hőátadás olyan jól szabályozható és gyors, hogy a legkényesebb étel sem ég oda az edényben. PROFI háromkörös főzőzóna Kiválóan használható speciális, nagy edényekhez (pl. a Paella) a PROFI háromkörös főzőzóna. Átmérője 27 cm. z edény jól elhelyezkedik rajta és nagy felületen adja át a hőt. két további méretű 21 és 14,5 cm átmérőjű főzőzóna is többfajta edényhez használható. Háromkörös főzőzóna Háromkörös főzőzóna különböző edények méretéhez állítható a háromkörös főzőzóna, így csak akkora felület melegszik fel, ami az edény aljához ér és ezzel energia takarítható meg. Kétkörös Espresso főzőzóna z EG-Electrolux tűzhely 10 cm átmárőjű főzőzónáján kiválóan lehet kis edényben tejet, vajat melegíteni, valamint a kotyogós kávéfőzőhöz is remekül használható. Ez egy kétkörös főzőzóna, sok lehetőséggel. SINGLE-CONTROLL főzőzóna-szabályozás Minden főzőzónának teljesen önálló beállítása van saját TOUCH-CONTROL érintőgombos kapcsolóval. Főzőzónákhoz tartozó egyedi beállítások: teljesítmény megadása + - szabályzási lehetőség kijelzés nyilakkal 7 szegmenst jelölő kiírás a kapcsolóhoz tartozó főzőzóna kijelzése egyértelmű, nem cserélhető fel. funkciók egyértelmű elrendezése a biztonságot szolgálja, ezért sokkal kényelmesebben lehet főzni. Slide Controll a főzőzónákhoz Egy remek újdonság az EG-Electroluxtól! z ujjat a szabályzón csak csúsztatni kell, így lehet beállítani a főzőzónák teljesítményét. Nem szükséges tehát a gombot nyomogatva begépelni a beállítást. Lehetőség van arra is, hogy a módozatot a Slide Controllal pötyögtessék. megjelenő szimbólumokkal gyorsan ki lehet választani a megfelelő fokozatot. Különösen előnyös ez az indukciós főzőlapnál, ami teljes fokozaton a leghatékonyabb.

17 Főzőlapok 17 z EG-Electrolux a lehető legnagyobb sütési-főzési rugalmasságot nyújtja KF-mn Tegyen bármilyen átmérőjű edényt az új indukciós főzőlap bármelyik zónájára z EG-Electrolux, az Electrolux Csoport vezető márkája olyan új, indukciós főzőlapot vezetett be, amelynél nem kell ügyelni a hagyományos, kör alakú főzőzónákra. Ez a kivételes technológia lehetővé teszi, hogy ha bármilyen, 12,5 és 21 cm közötti indukciós főzésre alkalmas edényt a négy főzési terület bármelyikére helyeznek, az edény aljának felületén egyenlő hőmérséklet lesz. z Electrolux által nemrégiben végzett fogyasztói kutatásból az derült ki, hogy az otthoni szakácsművészek kreativitásának a négy külön főzőzóna gyakran gátat szab. Nagyobb serpenyőt kell helyezniük kisebb főzőzónákra, a főzési igények helyett a zónák méretéhez igazodnak. Több fogyasztó jelezte, hogy egy-egy nagyobb menü készítésénél a négy meghatározott főzőzóna miatt nem tudják jól kihasználni a felületet. önálló, 68 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület 4 indukciós főzőzóna elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés gyermekbiztonsági zár Key-lock funkció időmérő program vége hangjelzés Stop + go funkció automatikus felfűtés főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás 4 indukciós főzőzóna: bal hátsó: 2300/3200 W/210 mm jobb hátsó: 2300/3200 W/210 mm bal első: 2300/3200 W/210 mm jobb első: 2300/3200 W/210 mm 78001KF-mn z új technológiával a fogyasztóknak nem kell többé aszerint megválasztaniuk az edényt, hogy az megfelel-e a melegítőzóna pontos méretének, és nem kell azzal vesződniük, hogy a fazekat vagy a serpenyőt egy szigorúan behatárolt főzőzónán helyezzék el. z indukciós főzőlap üvegkerámia felülete négy főzőzónára van osztva, mindegyik közepe egy-egy kereszttel van megjelölve. Ha az edény amelyet bármelyik zónára vagy akár egyszerre két zónára helyeztek teljesen lefedi a keresztet, aljának teljes felületén egyenletesen fog felmelegedni, függetlenül helyzetétől vagy méretétől. 70 cm szélességű indukciós főzőlapnak fényes, rozsdamentes acélszegélye van. Ez a moderntől a hagyományosig minden stílusú konyhához jól illik. z érintőgombos kapcsolók és a hőfokkijelzők a főzőlap felületébe vannak beépítve, főzés közben könnyen hozzáférhetőek, illetve láthatóak.

18 18 Főzőlapok 68002K-mn 67670K-mn 96901K-mn Háromkörös főzőzóna önálló, 60 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület 4 indukciós főzőzóna elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés gyermekbiztonsági zár Key-lock funkció jelzőóra program vége hangjelzés 4 indukciós főzőzóna: bal hátsó: 1400 W/140 mm jobb hátsó: 1800 W/180 mm bal első: 2200/3100 W/210 mm jobb első: 1800/2800 W/180 mm önálló, 60 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület 2 indukciós főzőzóna elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés Key-lock funkció jelzőóra program vége hangjelzés Stop + go funkció automatikus felfűtés főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás 4 főzőzóna: bal hátsó: jobb hátsó: bal első: jobb első: hilight 1200 W/145 mm hilight, kétkörös 1500/2400 W/170x265 mm indukciós 2300/3700 W/210 mm indukciós 1400/1800 W/145 mm önálló, 90 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés Key-lock funkció jelzőóra program vége hangjelzés Stop + go funkció automatikus felfűtés főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás 5 főzőzóna: bal hátsó: hilight 1200 W/145 mm hátsó közép: hilight, paella, háromkörös 1050/1950/2700 W /145/210/270 mm jobb hátsó: hilight, kétkörös 1400/2200 W/170x265 mm bal első: hilight 1800 W/180 mm jobb első: hilight 1800 W/180 mm 68002K-mn 67670K-mn 96901K-mn

19 Főzőlapok K-mn 66300Kf-an 66200K-mn Háromkörös főzőzóna Háromkörös főzőzóna slide vezérlés önálló, 60 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés Key-lock funkció gyermekbiztonsági zár jelzőóra program vége hangjelzés Stop + go funkció automatikus felfűtés főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás 4 főzőzóna: bal hátsó: jobb hátsó: bal első: jobb első: hilight, 1200 W/145 mm hilight, kétkörös 1500/2400 W/170x265 mm hilight, háromkörös 800/1600/2300 W/120/175/210 mm hilight 1200 W/145 mm önálló, 60 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés Key-lock funkció jelzőóra program vége hangjelzés automatikus felfűtés főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás 4 főzőzóna: bal hátsó: jobb hátsó: bal első: jobb első: hilight, 1200 W/145 mm hilight, kétkörös 1500/2400 W/170x265 mm hilight, háromkörös, 800/1600/2300 W/120/175/210 mm hilight 1200 W/145 mm önálló, 60 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés Key-lock funkció jelzőóra program vége hangjelzés automatikus felfűtés főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás 4 főzőzóna: bal hátsó: jobb hátsó: bal első: jobb első: hilight, 1200 W/145 mm hilight, kétkörös 700/1700 W/120x180 mm hilight, kétkörös 750/2200/W/120/210 mm hilight 1200 W/145 mm 66331K-mn 66300Kf-an HO030D KF 66200K-mn

20 20 Főzőlapok 79850G-m 69807G-m önálló, 70 cm-es gázfőzőlap LED-kijelző elektromos szikragyújtás kapcsológombbal termosztátos biztosítás 3 öntöttvas edénytartó rács önálló, 60 cm-es gázfőzőlap LED-kijelző elektromos szikragyújtás kapcsológombbal termosztátos biztosítás 2 öntöttvas edénytartó rács 5 főzőzóna: bal hátsó: normál égésű 1900 W/62 mm hátsó közép: gyorségésű 3100 W/120 mm jobb hátsó: normál égésű 1900 W/62 mm bal első: normál égésű 1900 W/62 mm jobb első: takarékos 1000 W/48 mm 4 főzőzóna: bal hátsó: jobb hátsó: bal első: jobb első: normál égésű 1900 W/62 mm normál égésű 1900 W/62 mm gyorségésű 2900 W/98 mm takarékos 1000 W/48 mm 79850G-m 69807G-m

21 Főzőlapok 21 FM4513K-an FM6300G-an FM4300G-an önálló, 36 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés jelzőóra program vége hangjelzés gyermekbiztonsági zár Stop + go funkció automatikus felfűtés főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás 2 főzőzóna: bal hátsó: bal első: hilight 1200 W/145 mm hilight, kétkörös 700/1700 W/120/180 mm önálló, 58 cm-es kerámia gázfőzőlap elektromos szikragyújtás tisztításkor levehető, formatervezett rács termosztátos biztosítás 4 öntöttvas edénytartó rács 4 főzőzóna: bal hátsó: jobb hátsó: bal első: jobb első: gyorségésű 3000 W/104 mm normál égésű 1900 W/74 mm normál égésű 1900 W/74 mm takarékos 1000 W/58 mm önálló, 36 cm-es kerámia gázfőzőlap elektromos szikragyújtás termosztátos biztosítás 2 öntöttvas edénytartó rács 2 főzőzóna: bal hátsó: bal első: gyorségésű 3000 W/104 mm normál égésű 1900 W/74 mm FM4513K-an FM6300G-an FM4300G-an

22 22 Frontline modulrendszer Egyszerű használat Frontline modulrendszer általános jellemzői modulrendszer valamennyi elemét tetszőleges sorrendben lehet kombinálni. Formai kialakításuk azonos: keret nélküli üvegkerámia felület mágnessel rögzített alumínium elválasztólap szabályozás, érintőgombokkal vagy lutech kapcsolókkal a 36 cm széles modulokat szerelőelemekkel lehet a többi modullal összekapcsolni. Olajsütő és kombigrill z FM 4500 FR modullal grillezni és olajban sütni is lehet. Roston sütéshez a modul felső részét kell használni, a grill merev rácsában vannak a fűtőszálak, a hő eloszlását lávakő segíti. modul alsó részében egy olajtartály, illetve sütőkosár van, amely fritőzként szolgál. lumínium elválasztólap főzőzónát és a kezelőpanelt elválasztó lap lutech tervezésű, mágnessel rögzül a felülethez, a modul tisztításakor könnyen eltávolítható. Biztonságos szabályozás főzőlapoknak érintőgombos kapcsolójuk van, a hőteljesítmény pontosan beállítható. z elektronikus vezérlőrendszer része a felforrási automatika, a biztonsági kikapcsoló, ha a gomb hosszú ideig benyomva marad. Túlmelegedéskor működésbe lép a kikapcsolóautomatika és a kezelőpanel biztonsági blokkolója. utomatikus edényfelismerés z FM 7531 K-N modell háromszoros főzőzónája bekapcsoláskor automatikusan felismeri az edény átmérőjét. z edény méretétől függően a hármas zóna külső vagy középső köre be-, illetve kikapcsol. Ha a munkafelület kiválasztógombját megnyomják, de az ahhoz tartozó működési zónában nincs megfelelő edény vagy a serpenyő túl kicsi, a kijelzőn hibaüzenet jelenik meg.

23 Főzőlapok 23 FM4360G-an FM4803K-an FM4500FR önálló, 36 cm-es kerámia gázfőzőlap wok főzőlap elektromos szikragyújtás termosztátos biztosítás Főzőzóna: nagy égő 3700 W/130 mm önálló, 36 cm-es elektromos főzőlap üvegkerámia kezelőfelület 2 indukciós főzőzóna elektronikus szabályozás maradékhő-kijelzés program vége hangjelzés gyermekbiztonsági zár Stop + go funkció időmérő automatikus felfűtés főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás 2 főzőzóna: bal hátsó: bal első: 1450/1800 W/145 mm 2300/3700 W/210 mm önálló, 36 cm-es elektromos grill- és olajsütő öntöttvas grillrács időzítő Frontline kezelőegység lávakő gyermekbiztonsági zár sütő biztonsági kapcsoló sütőkosár sütőolaj-mennyiség: max./min.: 3,5/1,5 l grill: 2 kw sütő: 2,3 kw maradékhő-kijelzés FM4360G-an FM4803K-an D FM4500FR

24 24 Elszívók

25 Elszívók 25 lényeg egy pillantásra Teleszkópos takaróelem fali, illetve a szigetes elhelyezésű elszívók légelvezető csöve teleszkópos, ezért állítható a különböző magasságú helyiségekhez (természetesen átlagos magassági szinten belül). Külső fali légelvezetés Külső kivezetés Páraelszívó készülék Fali kivezető nyílás UTO-SENSOR párafelismerés Gondolkodó elszívónak is nevezhetjük a DK9960 és 9990 típusokat, mert automatikusan bekapcsolják önmagukat. szenzorok érzékelik a hőt, a párát és azt, hogy milyen a levegő mozgása. Ha ezek lényegesen változnak, akkor az UTO-SENSOR a megfelelő fokozatba kapcsol. És magától értetődő, hogy ugyanígy ki is kapcsol. Elektronikus vezérlés z elszívási fokozatok a finom beállítású nyomó-, illetve érintőgombokkal (TOUCH-CONTROL) választhatóak ki. vezérlés már az elektronika dolga. Ez ellenőrzi a szűrő telítettségét; jelzi, ha a zsírfiltert cserélni kell, illetve a fémszűrő tisztításra szorul. Késleteltetési taktika utókeringtetés Gombnyomással kapcsolható be az utókeringtetés funkció, amely arra szolgál, hogy a főzés, sütés után maximum 20 perc alatt megtisztítsa a készülék a levegőt. párát, szagokat elszívja, mielőtt automatikusan kikapcsol gép. Intenzív elszívás Intenzív fokozat bekapcsolása után a készülék öt perc után automatikusan visszaáll az eredeti fokozatba. Ha O fokozatról kapcsolják be ezt a funkciót, az elszívó öt percig működik, majd kikapcsol. Kiáramló levegős üzemmód kiáramló levegős üzemmódban működő páraelszívó készülékek elszívják a főzéskor keletkező párát, megtisztítják azt a zsírszűrőben és a szabadba vezetik. Keringtetett levegő vezetése Levegő visszavezetése a konyhába Páraelszívó készülék Zsírszűrő Zsírszűrő Szénszűrő zsírfilter a tiszta megoldás mint a neve elárulja, a zsírfilter dolga, hogy a párából a zsírt kiszűrje. mikor cserélni, illetve tisztítani kell, az elszívó beállítógombja jelzi. Szag helyett levegőt szénszűrővel szénszűrőt is időnként cserélni kell. kiválasztott készülékhez külön tartozékkent mosható vagy többféle módon tisztítható szénszűrő kapható. Keringtetett levegő üzemmód Sok helyen (pl. szellőzőkürtővel nem rendelkező emeleti lakásoknál) a főzési párát nem lehet vagy nem szabad közvetlenül a szabadba kivezetni. Ekkor a levegőkeringtető EG-Electrolux elszívók kínálják a megfelelő megoldást: a zsírszűrőn felül egy aktív szénszűrő segítségével keringtetnek. főzés során keletkezett párából kiszűri a készülék a zsírt, a szagot, és a tiszta levegőt visszajuttatja a konyhába. Csendes készülékek Silent Range jellel ellátott készülékek különösen csendesen működnek.

26 26 Elszívók DI9993-m DI8610-m DD9993-m Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód 90 cm széles szigetelszívó elektronikus szabályozás 4 teljesítményfokozat (3 + intenzív) kikapcsoláskésleltetés minden fokozaton zsírszűrőtelítettség-kijelző szénszűrőtelítettség-kijelző háttérvilágítás 6 halogénlámpa (20 W) 1 motor 1 alumíniumkazetta szűrő kivezetés vagy visszakeringetési mód zajszint min./max.: 40/56 db zajszint intenzív: 66 db Légszállítási értékek: min./max.: 260/550 m 3 /h intenzív: 840 m 3 /h 100 cm széles szigetelszívó 4 nyomógomb elektronikus szabályozás 4 teljesítményfokozat (3 + intenzív) 4 halogénlámpa (20 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 1 motor 1 bordázott zsírszűrő zajszint min./max.: 44/60 db zajszint intenzív: 64,1 db Légszállítási értékek: min./max.: 230/410 m 3 /h intenzív: 500 m 3 /h 90 cm széles kéményes elszívó elektronikus szabályozás 4 teljesítményfokozat (3 + intenzív) kikapcsoláskésleltetés minden fokozaton háttérvilágítás zsírszűrőtelítettség-kijelző szénszűrőtelítettség-kijelző 5 halogénlámpa (20 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 1 motor 1 alumíniumkazetta szűrő zajszint min./max.: 40/56 db zajszint intenzív: 66 db Légszállítási értékek: min./max.: 260/550 m 3 /h intenzív: 840 m 3 /h DI9993-m DI8610-m DD9993-m

27 Elszívók 27 DD9693/9663-m DD8891 m DK9990 m Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód 90/60 cm széles kéményes elszívó elektronikus szabályozás 4 teljesítményfokozat (3 + intenzív) kikapcsoláskésleltetés minden fokozaton zsírszűrőtelítettség-kijelző szénszűrőtelítettség-kijelző 3/2 halogénlámpa (20 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 1 motor 2/1 alumíniumkazetta szűrő zajszint min./max.: 40/56 db zajszint intenzív: 68 db Légszállítási értékek: min./max.: 230/510 m 3 /h intenzív: 770 m 3 /h 90 cm széles kéményes elszívó elektronikus szabályozás 4 teljesítményfokozat (3 + intenzív) kikapcsoláskésleltetés minden fokozaton zsírszűrőtelítettség-kijelző szénszűrőtelítettség-kijelző 2 halogénlámpa (20 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 1 motor 2 alumíniumkazetta szűrő zajszint min./max.: 46/63 db zajszint intenzív: 65 db Légszállítási értékek: min./max.: 240/490 m 3 /h intenzív: 570 m 3 /h 90 cm széles kéményes elszívó elektronikus szabályozás 4 teljesítményfokozat (3 + intenzív) hátulról megvilágított elektronikus gombok 3 beépített szenzor (páratartalom, hőmérséklet-változás, hőmérséklet) zsírszűrőtelítettség-kijelző szénszűrőtelítettség-kijelző 2 halogénlámpa (20 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 1 motor 3 alumíniumkazetta szűrő zajszint min./max.: 46,7/62,2 db zajszint intenzív: 67,3 db Légszállítási értékek: min./max.: 280/510 m 3 /h intenzív: 650 m 3 /h DD9663-m/DD9693-m DD8891 m DK9990-m

28 28 Elszívók DK9660 m DK9360 m DF6260ML/1 Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód 60 cm széles kéményes elszívó elektronikus szabályozás 4 teljesítményfokozat (3 + intenzív) hátulról megvilágított elektronikus gombok kikapcsoláskésleltetés minden fokozaton zsírszűrőtelítettség-kijelző szénszűrőtelítettség-kijelző 2 halogénlámpa (20 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 1 motor 2 alumíniumkazetta szűrő zajszint min./max.: 46,7/62,2 db zajszint intenzív: 67,3 db Légszállítási értékek: min./max.: 280/510 m 3 /h intenzív: 650 m 3 /h 60 cm széles kéményes elszívó nyomógombos vezérlés 3 teljesítményfokozat 2 halogénlámpa (20 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 1 motor 3/2 alumíniumkazetta szűrő zajszint min./max.: 47/62 db Légszállítási értékek: min./max.: 210/410 m 3 /h 60 cm széles kihúzható elszívó működtetés tolókapcsolóval 2 motor 4 teljesítményfokozat (3 + intenzív) mikrokapcsoló a motorhoz és a lámpához 2 energiatakarékos izzó (9 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 2 alumíniumkazetta szűrő zajszint min./max.: 49/58 db zajszint intenzív: 65 db Légszállítási értékek: min./max.: 280/420 m 3 /h intenzív: 610 m 3 /h DK9660-m DK9360 m DF6260ml/1

29 Elszívók 29 DL6250ml Kiveze - tett üzem - mód Keringte tett üzem mód 55 cm széles kétmotoros elszívó működtetés csúszókapcsolóval 2 motor 1 energiatakarékos izzó (11 W) kivezetés vagy visszakeringetési mód 1 alumíniumkazetta szűrő zajszint min./max.: 51/71 db Légszállítási értékek: min./max.: 200/390 m 3 /h DL6250ml

30 30 Mikrohullámú sütők

31 Mikrohullámú sütők 31 lényeg egy pillantásra mikrónak felszereltségtől függően watt a teljesítménye. Ez öt fokozatban állítható az ételnek megfelelően, ügyelve arra, hogy a vitaminok és az ásványi anyagok megmaradjanak. Kvarcgrill z étel barnára sül a kvarcgrillel. Önállóan vagy mikrohullámú sütéssel együtt használható. grillszálat teljesen beépítették a készülék belsejébe. Ennek két fontos előnye van: a mikró belső tere egészen kihasználható, valamint könnyen tisztítható. Könnyen kezelhető elektronika Minden funkció kényelmesen beállítható az elektronikus forgókapcsolóval és a nyomógombokkal. Egyszerű beállítani a kívánt teljesítményt (wattban) és az időt. grillt külön gombnyomással lehet bekapcsolni. Egy tekerés, egy gombnyomás és kész! Mikrohullámú sütő beállítása készülék típusától függően watt között lehet beállítani a teljesítményt. z intenzitás 5 fokozatban válaszható, attól függően, milyen élelmiszert készítünk. Így messzemenően megőrzik a nyersanyagok vitaminés ásványianyag-tartalmukat. Rozsdamentes acél belső tér Tökéletes látvány és ragyogó tisztaság a rozsdamentes acél belső térben minden EG-Electrolux MICROMTDOU modellnél. Magas belső tér 17 literes űrtartalom különösen nagy belső teret jelent. magasságot úgy alakították ki, hogy cumisüveg vagy más magas edény kényelmesen elférjen benne. utomatikus kiolvasztás, sütés és kombisütés jól átgondolt automatikus programok egy teljes folyamatot visznek véghez: az étel felolvasztását, sütését és kombigrillezését. funkciók egymást követik, csak az étel súlyát kell megadni, a többi a mikró dolga. Kijelző beállítás megjelenik a kijelzőn, például az idő (24 órában), a mikrohullámú teljesítmény (wattban) és a sütési idő. Elektronikus óra napi időt 24 órás jelzésben mutatja. Ha a készülék működik, ellenőrizhető rajta a választott funkció időtartama vagy a hátralévő üzemidőt mutatja az óra. QUICK-start Egy gombnyomás, és a mikró 30 másodpercig a legnagyobb teljesítményen működik. Ugyanis ez a leggyakrabban használt idő és teljesítmény, amivel folyadékot, italt melegítenek. Még nagyobb forgótányér lapterületében is nagy a belső tér. készülék modellenként különböző méretű, de a forgótányér mindegyikben nagy. (27,2 32,5 közötti átmérők) Gyermekbiztonság Egy kombináció beprogramozásával a mikrót ki lehet kapcsolni a nem kívánt működést elkerülendő (pl. gyerekek miatt). Rozsdamentes acélfelület ujjlenyomat nélkül Már a múlté, hogy a rozsdamentes acél felületen nyomot hagy a kéz. z új bevonattal ellátott felület mindig csillogó marad.

32 32 Mikrohullámú sütők MCD2660E m MC1761E m 26 liter 17 liter beépíthető mikrohullámú sütő grillfunkcióval elektronikus vezérlés űrtartalom: 26 l ujjlenyomatmentes felület LED-kijelző időzítő típusa: irányítógomb, 90 perc 5 teljesítményszint grill működési idő: 90 perc kombi sütőfunkció programvégi hangjelzés gyermekbiztonsági zár 30 mp-es gyorsmelegítés 3 sütő-főző funkció belső világítás (25 W) 325 mm-es üveg forgótányér Csatlakoztatási adatok: teljesítmény: 900 W 2400 W csatlakoztatás 230 V~ beépíthető mikrohullámú sütő elektronikus vezérlés űrtartalom: 17 l ujjlenyomatmentes felület LED-kijelző időzítő típusa: irányítógomb, 90 perc 5 teljesítményszint programvégi hangjelzés gyermekbiztonsági zár 30 mp-es gyorsmelegítés belső világítás (25 W) 3 sütő-főző funkció 272 mm-es üveg forgótányér Csatlakoztatási adatok: teljesítmény: 800 W 1200 W csatlakoztatás 230 V~ MCD2660E m MC1761E m

33 Hűtők

34 34 Hűtők lényeg egy pillantásra COOLMTIC elektronikus hűtésszabályozás Ha nagyobb mennyiségű ételt és italt kell lehűteni, nagyobb hűtőkapacitásra van szükség. COOLMTIC gomb megnyomásával a hűtőtér névleges hőmérséklete hat óráig +2 C lesz, majd automatikusan visszaáll az eredeti beállításra. Energia- + Energia- + + z + és ++ energia azt jelzi, hogy az EG hűtő- és fagyasztókészülékeinél az energiafogyasztás csökkentésén van a legnagyobb hangsúly. legtöbb készülék energiafogyasztása körülbelül 24 százalékkal alacsonyabb az energiahoz képest, ezért + minősítést kaptak. Néhány készülék energiafogyasztása az határértéknél körülbelül 45 százalékkal kisebb, ezért két pluszt érdemeltek: ++. Digitális hőmérséklet-kijelzés kijelző mutatja a hűtő belsejének hőmérsékletét. Gyorsan leolvasható, hogy mi történik a készülékben. No-frost hűtőrendszer Nem kell leolvasztani, mert nincs jég- vagy dérképződés. hűtő és a fagyasztó is automatikusan leolvad, a kicsapódott nedvesség a készüléken kívül elpárolog. Palacktartó kerek üvegek a hűtőszekrényben biztonságosan tárolhatók. Tetszetős a nemesacél ívekből kialakított EG palacktartó rács. z újszerű üvegpolc kényelmesen tolható be különböző magasságokban a hűtőszekrény oldalsó sínjeibe. Szükség esetén egymás fölé még több palacktartó rács tehető. palacktartó külön tartozékként kapható. Elektromágneses hűtésszabályozás: FROSTMTIC FROSTMTIC gombbal a hőmérséklet egy időre gyorsan lecsökken. Ez teszi lehetővé az élelmiszerek gyors és kíméletes fagyasztását. fagyasztás után a FROSTMTIC automatikusan a normál üzemmódba kapcsol vissza. Üvegpolcok biztonsági üvegből készült polcok 25 kg terhelést bírnak ki. Állítható magasságúak, könnyen kezelhetőek, átlátszóak és higiénikusak. z egyik megosztható, ezért a magas edények is elférnek a hűtőben. Elektronikus hűtésszabályozás Állandó a hőmérséklet a hűtőben az elektronikus hűtésszabályzóval. Ez elősegíti az élelmiszerek minőségének megőrzését. Nagyon halk z alacsony zajszintű konstrukció miatt a beépíthető hűtőszekrények hallatlanul csendesek.

35 Hűtők 35 SN i SC i Energia- 38 db Energia db beépíthető hűtő-fagyasztó kombináció beépítési magasság: 1780 mm elektronikus hőmérséklet-vezérlés No-Frost rendszerű fagyasztó hőfokszabályozó gyorsfagyasztás funkció gyorsfagyasztás-kijelző hűtőleolvasztás: automata fagyasztóleolvasztás: automata 1 kompresszor változtatható ajtónyitás tárolási idő üzemzavar esetén: 21 h 3 teljes szélességű + 2 osztott, állítható üvegpolc a hűtőtérben 2 átlátszó, műanyag fiók 1 teljes szélességű, átlátszó tejtartó rekesz 2 teljes szélességű, átlátszó ajtópolc + 1 mozgatható polc tetővel 1 teljes szélességű, átlátszó palacktartó 2+1 teljes szélességű, átlátszó, műanyag fagyasztófiók hűtőtér-űrtartalom (bruttó/nettó): 214/210 l fagyasztótér-űrtartalom (bruttó/nettó): 68/55 l teljes űrtartalom (bruttó/nettó): 282/265 l fagyasztókapacitás: 4 kg/24 h energiafogyasztás: 0,86 kwh/nap zajszint: 38 db energia: beépíthető hűtő-fagyasztó kombináció beépítési magasság: 1780 mm elektronikus hőmérséklet-vezérlés digitális hőmérséklet-kijelző 2 hőfokszabályozás gyorsfagyasztás funkció gyorsfagyasztás-kijelző hőmérsékletszint-figyelmeztető hűtőleolvasztás: automata fagyasztóleolvasztás: kézi intenzív hűtés gyermekbiztonsági zár 1 kompresszor változtatható ajtónyitás tárolási idő üzemzavar esetén: 24 óra 3 teljes szélességű + 2 osztott, állítható üvegpolc a hűtőtérben 2 átlátszó, műanyag fiók 1 teljes szélességű, átlátszó tejtartó rekesz 2 teljes szélességű, átlátszó ajtópolc 1 teljes szélességű, átlátszó palacktartó 3 teljes szélességű, átlátszó, műanyag fagyasztófiók hűtőtér-űrtartalom (bruttó/nettó): 209/205 l fagyasztótér-űrtartalom (bruttó/nettó): 76/70 l teljes űrtartalom (bruttó/nettó): 285/275 l fagyasztókapacitás: 13 kg/24 h energiafogyasztás: 0,805 kwh/nap zajszint: 34 db energia: + SN i SC i

akciós ajánlat 2007-2008

akciós ajánlat 2007-2008 AEG-Electrolux beépíthetô készülékek akciós ajánlat 2007-2008 Érvényes: 2007. szeptember 15. 2008. március 31. vagy a készlet erejéig PERFEKT IN FORM UND FUNKTION A sütés különböző módjai Forrólevegő-befúvás

Részletesebben

Exkluzív beépíthető készülékválaszték

Exkluzív beépíthető készülékválaszték Exkluzív beépíthető készülékválaszték 2010 Tartalom 3 5 8 10 10 11 15 Sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Kávéfőzők Hűtők Mosogatógépek új modell, elérhető 2010-től elektromos főzőlap Direct Touch

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

Beépíthetô készülékek 2006

Beépíthetô készülékek 2006 Beépíthetô készülékek 2006 TÖKÉLETES FORM, TÖKÉLETES MÛKÖDÉS 2 Tartalom Tökéletes forma, tökéletes mûködés Sütôk PROFI-ESPRESSO-kávéfôzôk Fôzôlapok Mikrohullámú sütôk Elszívók Hûtôk és fagyasztók Mosogatógépek

Részletesebben

Beépíthető sütő újdonságok

Beépíthető sütő újdonságok Beépíthető sütő újdonságok 2012 2 Beépíthető sütők Az első fogás már főzés közben is élvezhető: a Bosch beépíthető sütők szépsége és tudása. HotAir Eco hőlégbefúvás: energiatakarékos sütési mód a Bosch-tól.

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4.

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4. Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Brand Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 604 A inox ÚJDONSÁG!

Részletesebben

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok _indukciós biztonságos, mert csak ott meleg, ahol kell A főzőlapok csak akkor kapcsolnak

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETÔ 2004 KÉSZÜLÉKEK 2 Candy beépíthetô készülékek - 2004 Önálló sütôk - Plan család FP 25 X elektronikus programozás teleszkópos gomb 7 sütésmód - pizzasütés - kiolvasztás - légkeveréses sütés -

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 4 3 62 mm Kód: 44 Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő Rozsdamentes acél keret és fogantyú

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 840 1 mm 3 562 mm Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő - Kapacitás: 48/40 liter (bruttó/nettó)

Részletesebben

Beépíthető készülékek

Beépíthető készülékek Beépíthető készülékek 2009 Tartalom 4 10 18 24 26 29 36 45 Sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Kávéfőzők Hűtők Mosogatógépek Mosó-szárító gép A teljesítmény és a design harmóniája Az AEG-Electrolux

Részletesebben

beépíthető készülékek 2007

beépíthető készülékek 2007 beépíthető készülékek 2007 2 electrolux tartalomjegyzék és bevezetés Tartalomjegyzék és bevezetés 2 Kompakt sütők 6 Beépíthető tv 8 Frissítőközpont 10 utomata kávéfőző 12 Gőzsütő 14 Beépíthető sütők 17

Részletesebben

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia október 1-2013. október 1- Brand Javasolt GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 631 A inox 8066310 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 1 WOK gázégő, 60 cm

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

beépíthető készülékek 2008

beépíthető készülékek 2008 beépíthető készülékek 2008 2 electrolux tartalomjegyzék és bevezetés ward Winner 2007 Tartalomjegyzék és bevezetés 2 Kompakt sütők 4 Beépíthető tv 6 utomata kávéfőző 8 Gőzsütő 10 Beépíthető sütők 12 Elektromos

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet!

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! 16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! Mikrohullámú sütők A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Most Főzőlapok vonzó áron Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Főzés profi módon Az indukciós főzőlapok termékjellemzői Az indukciós elv A profi szakácsok már régóta ismerik az indukciós

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

electrolux xxx 1 Beépíthetô készülékek 2006/2007

electrolux xxx 1 Beépíthetô készülékek 2006/2007 electrolux xxx 1 Beépíthetô készülékek 2006/2007 Tartalomjegyzék és bevezetés 2 Termékcsoportok Beépíthetô sütôk 3 Aláépíthetô sütô 12 Fôzôlapok 14 Szagelszívók 26 Mikrohullámú sütôk 31 Hûtô- és fagyasztószekrények

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe.

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. Otthoni professzionális séf, kicsiben. A precíz elektronikus

Részletesebben

http://www.markabolt.hu/ Beépíthető készülékek 2009

http://www.markabolt.hu/ Beépíthető készülékek 2009 Beépíthető készülékek 2009 Electrolux, az átgondolt design megalkotója Termékfilozófiánk alapja az átgondoltan kialakított és működő otthon, ahol mindenütt intelligens design lelhető fel. Ahol minden

Részletesebben

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete Hotpoint Ariston - Indesit Bemutatóterem Konyhatechnológia Kft. 1085 Budapest, József krt. 5. Tel.: 06-1-486-1467 www.kta.hu Nyitvatartás: Hétfõ, Szerda, Péntek: 10:00-18:00 óráig Kedd, Csütörtök: 10:00-19:00

Részletesebben

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével BEÉPÍTHETŐ készülékek 2011 tő e h ít p é e b x lu o tr c le E Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE

Részletesebben

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS 2010 ZCB990XQ ZIT64BV ZBB6286 ZBA3224A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZHC6131X ZNC12X ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön kevesebb

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK 41518510 HS 615 E 41521410 HS 635 E02 inox 41524310 HS 725 E00 inox 41522510 HS 735 E01 41524313 HS 710 fekete E00 Energiaosztály: A, 5 funkciós, süllyeszthető

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának A titkos hozzávaló: az indukciós főzőlap Electrolux indukciós főzőlapok Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az indukciós főzőlap

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA Típus Cikk szám leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123 gázfőzőlap GCI 57 black 3910 75 990 Ft 8435025739109 gázfőzőlap GCI 57 white 3939

Részletesebben

Beépíthető készülékek

Beépíthető készülékek Beépíthető készülékek 2010 Tartalom 3 10 18 24 26 29 36 45 47 Sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Kávéfőzők Hűtők Mosogatógépek Mosó-szárító gép Beépítési rajzok új modell, elérhető 2010-től elektromos

Részletesebben

'!2E20AE-ccdbcc! N 70 T48BD1AN0 INDUKCIÓS FŐZŐLAP BEÉPÍTETT ELSZÍVÓVAL 1/5

'!2E20AE-ccdbcc! N 70 T48BD1AN0 INDUKCIÓS FŐZŐLAP BEÉPÍTETT ELSZÍVÓVAL 1/5 Az indukciós főzőlap a beépített elszívással két készüléket egyesít, hogy kényelmesebb legyen a főzés. Combi Zone két lehetséges használati móddal: 2 különálló indukciós főzőzóna vagy 1 nagy összekapcsolt

Részletesebben

Különleges ajánlatok. Érvényes: 2009. november 1-től december 31-ig. Megérint a jövő.

Különleges ajánlatok. Érvényes: 2009. november 1-től december 31-ig. Megérint a jövő. Különleges ajánlatok Érvényes: 2009. november 1-től december 31-ig Megérint a jövő. Vásároljon most különböző beépíthető Siemens készülékeket* és egy kiskészülékkel lesz gazdagabb. * Az akcióban a beépíthető

Részletesebben

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának A titkos hozzávaló: az Electrolux ok Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlapokkal, de sokkal

Részletesebben

www.markabolt.hu Beépíthető készülékek 2010

www.markabolt.hu Beépíthető készülékek 2010 Beépíthető készülékek 2010 2 electrolux ikonok új modell, 2010-től kapható maradékhő-felhasználás automatikus kikapcsolás a program végén pirolitikus sütő öntisztítással percszámláló mosogatógép automata

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

FŐZÉS HŰTÉS MOSOGATÁS

FŐZÉS HŰTÉS MOSOGATÁS Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön kevesebb időt a konyhában. Töltsön kevesebb időt a bevásárlással, s legyen otthon mégis mindig friss élelmiszer. Élvezze a hosszan tartó

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve:

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: SNACK BERENDEZÉSEK SNACK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: LPG: 37 g/cm 2 Földgáz: 20 g/cm 2 CG-310 típusu tűzhelyek gázpalack tároló szekrénnyel

Részletesebben

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19- old. multifunkciós -21 old. Sütők _minőségi ételek csak az élelmiszer típusát kell megadni A többiről a sütő gondoskodik: beállítja

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HC-670 TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. A készülék típusazonosítója: Energiahatékonysági osztály:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HC-670 TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. A készülék típusazonosítója: Energiahatékonysági osztály: Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HC-670 Energiahatékonysági osztály: A A hatékonyabb, G kevésbé hatékony Fûtési funkció, amelyen az energiahatékonysági

Részletesebben

124 990 Ft TCD 805 + ME 607 I + TF 2003 = 162 970 Ft 139 990 Ft. 129 990 Ft TC 604 FVI + ME 609 DI + TF 2003 = 170 970 Ft 149 990 Ft 3:1 SZETT

124 990 Ft TCD 805 + ME 607 I + TF 2003 = 162 970 Ft 139 990 Ft. 129 990 Ft TC 604 FVI + ME 609 DI + TF 2003 = 170 970 Ft 149 990 Ft 3:1 SZETT 3:1 SZETT AJÁNLAT (sütőfőzőlappáraelszívó) L 604 FTI gázfőzőlap BASIC L 604 FTI gázfőzőlap MEDIUM 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 60 cm vagy 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás,

Részletesebben

háztartási készülékek

háztartási készülékek 2006 háztartási készülékek Zanussi háztartási készülékek a megfelelő választás Önnek is tartalom 03 04 kombinációk 0 kombinációk és hűtőszekrények 06 hűtőszekrények 07 hűtőszekrények és fagyasztószekrény

Részletesebben

MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői

MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői HASZNÁLT BEMU- TATÓTERMI DARAB 2 161 350.-Ft 1 837 150.-Ft 15% Hőlégkavarásos sütő-gőzpároló berendezés, elektromos üzemű fordított nyitás iránnyal! (a kép illusztráció)

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-820/HA-830/HA-840 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-820/HA-830/HA-840 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-820/HA-830/HA-840 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ HA820_HA830_HA840 1 Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy a TEKA termékét választotta. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a modern és praktikus termék,

Részletesebben

ZCB990XQ ZOB282NC ZIT64BV zgf646ctnc ZGS645TX ZHC6131X ZNC12X ZBB6286 ZBB3294 ZBA3224A ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZDTS105

ZCB990XQ ZOB282NC ZIT64BV zgf646ctnc ZGS645TX ZHC6131X ZNC12X ZBB6286 ZBB3294 ZBA3224A ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZDTS105 ZCB990XQ ZOB282NC ZIT64BV zgf646ctnc ZGS645TX ZHC6131X ZNC12X ZBB6286 ZBB3294 ZBA3224A ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZDTS105 Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

Beépíthető készülékek/ Konyhastúdiók/2011

Beépíthető készülékek/ Konyhastúdiók/2011 Beépíthető készülékek/ Konyhastúdiók/2011 2 AEG TARTALOM 3 SÜTÉS-FŐZÉS 19 ÖNÁLLÓ SÜTŐK 22 KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK 28 ÖNÁLLÓ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK 32 CRYSTAL LINE FŐZŐLAPOK 38 SZAGELSZÍVÓK 42 MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK

Részletesebben

Beépíthető sütők katalógusa. Partner Program 2012

Beépíthető sütők katalógusa. Partner Program 2012 Beépíthető sütők katalógusa Partner Program 2012 Bosch sütők számtalan extrával hogy Önnek csak a vendégeivel kelljen foglalkozni. Sütőautomatika AutoPilot beépített automata programok Súlyautomatikával

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 5 év garancia érvényes: 2014.október 06- tól visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

2016.dec. 31-ig. meghosszabbítva! beépíthető háztartási készülékek. Nagy választék kalandból

2016.dec. 31-ig. meghosszabbítva! beépíthető háztartási készülékek. Nagy választék kalandból A Beko 5 év teljes körű gyártói garanciát ad minden beépíthető háztartási készülékére. Nagy választék kalandból beépíthető háztartási készülékek meghosszabbítva! 2016.dec. 31-ig Érvényes: 2016. május 9

Részletesebben

Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek

Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek az igénynek a kielégítését, hiszen a mindennapi életet

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HKE-635 TÍPUSÚ SÜTŐHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HKE-635 TÍPUSÚ SÜTŐHÖZ Vevőtájékoztató adatlap, megfelelőségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HKE 635 A készülék kivitele: Beépíthető Energiahatékonysági osztály: A A hatékonyabb, G kevésbé hatékony

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG 64220 S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ Forgalmazó: Hauser Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Baross u. 89 Email: info@hauser.eu HILG 64220 S 2 HU TARTALOMJEGYZÉK 1. Fontos tudnivalók,

Részletesebben

12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS. 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz?

12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS. 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz? 12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz? Kompakt készülékek Manapság mindenki arra törekszik, hogy bevált receptjei alapján tökéletes ételeket készítsen, lehetőség szerint

Részletesebben

DOM GRILL 38 ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEÉPÍTHETŐ GRILL

DOM GRILL 38 ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEÉPÍTHETŐ GRILL DOM GRILL 38 ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEÉPÍTHETŐ GRILL TARTALOM ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ 2 BEÉPÍTÉS 3 ÖSSZESZERELÉS 4 HASZNÁLATI TANÁCSOK 5 KARBANTARTÁS 6 Az elektromos készülékek megsemmisítése

Részletesebben

Háztartási nagykészülékek

Háztartási nagykészülékek s Háztartási nagykészülékek Újdonságok 2005 Siemens. Megérint a jövô. Hûtô-fagyasztó kombinációk Tele ötletes megoldásokkal de az Ön élelmiszerei számára mindig van hely. Kétkompresszoros kivitel lsó fagyasztós

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HA 890 Listaár: 249.900 Multifunkciós (9 funkció) Ajtónyitásra a sütô automatikusan kikapcsol Tripla üvegû sütôajtó Push/pull és érintô gombok

Részletesebben

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas)

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas) 10 év garancia Ide írja be az Ön kondícióját: 20 Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok javasolt fogy ár GK sorozat 1401100

Részletesebben

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION kény A frissen vásárolt élelmiszerek gyorshűtése és gyorsfagyasztása 2 AEG-Electrolux Kényelem Kihúzható zöldségtároló rekesz A kihúzható

Részletesebben

The Wine Cooling Experts

The Wine Cooling Experts The Wine ooling Experts MAGYAR Otthon Étterem Beépíthetô Rendezvény Exkluzív 5 7 9 3 égünk 2006 óta a bor szakszerû tárolására alkalmas borhûtôket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhûtô piac

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

újdonságok, design, stílus

újdonságok, design, stílus újdonságok, design, stílus akciós szórólap az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes 109 990 Ft 99 990 Ft ECT 610 ASC-1 Beépíthetõ üvegkerámia fõzõlap 4 főzőzóna, gyerekzár, hi-light fűtőszál,

Részletesebben

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Javaslatok Üzembehelyezés A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen vagy nem megfelelő üzembehelyezésből adódó károkért. A minimális biztonsági távolság

Részletesebben

HPS Ajtóblokkolás. Ha ez a jelzőfény ég, akkor a sütőajtó zárva van, nem lehet kinyitni. 3 Elektronikus óra. 4 Hőmérsékletszabályozó

HPS Ajtóblokkolás. Ha ez a jelzőfény ég, akkor a sütőajtó zárva van, nem lehet kinyitni. 3 Elektronikus óra. 4 Hőmérsékletszabályozó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HPS-735 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Vezérlőpanel Rögzítés a konyhaszekrényhez Tűzhelytömítés Forgatható grill Króm tartó + kihúzható sínek Sütőrács Sütőtepsik Zsírfelfogó

Részletesebben

HPS Ajtóblokkolás. Ha ez a jelzőfény ég, akkor a sütőajtó zárva van, nem lehet kinyitni. 3 Elektronikus óra. 4 Hőmérsékletszabályozó

HPS Ajtóblokkolás. Ha ez a jelzőfény ég, akkor a sütőajtó zárva van, nem lehet kinyitni. 3 Elektronikus óra. 4 Hőmérsékletszabályozó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HPS-635 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Vezérlőpanel Rögzítés a konyhaszekrényhez Tűzhelytömítés Forgatható grill Króm tartó Sütőrács Sütőtepsik Zsanér Ajtó Léghűtés kivezetés

Részletesebben

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS?

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? EGYSZERŰ. VEGYE KÖNNYEDÉN! 1 FŐZÉS KÖNNYEDÉN Tűzhelyek 12 50 cm széles tűzhelyek 12 Mikrohullámú sütők 18 HŰTÉS KÖNNYEDÉN Kombinált hűtő-fagyasztók

Részletesebben

Látogasson el a oldalra!

Látogasson el a   oldalra! ZCB990XQ ZOB282NC ZIT64BV ZBB6286 ZBB3294 ZB3224 ZDI311X ZDT311 zgf646ctnc ZDIS102X ZGS645TX ZHC6131X ZNC12X ZB3154 ZUS6144 ZUF6114 ZDTS105 Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön

Részletesebben

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007 tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 007 electrolux tûzhelyek z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhetô trendeken alapul és három különbözô termékcsoportot foglal

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2009

electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2009 electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 009 electrolux Egy modern design irányzat z Electrolux 006-ban új designkoncepciót indított útjára. Global Design koncepció azokra a trendekre és fogyasztói kutatásokra

Részletesebben

17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS

17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS 17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS Most pedig adjuk hozzá a cukrot...vagy ez só? Főzőlapok Velünk a főzés igazi élménnyé válik. A Teka főzőlapok egyet jelentenek a tisztasággal, biztonsággal és a hatékonysággal.

Részletesebben

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú

Részletesebben

Szabadonálló elektromos olajsütő

Szabadonálló elektromos olajsütő A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 5 év garancia érvényes: 2013.április 10-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt fogyasztói ár EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123

Részletesebben

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat CATA MD FEHÉR SZETT 65 LITERES SÜTŐTÉR INDUKCIÓS FŐZŐZÓNA CATA MD 700 WH multifunkciós sütő funkció, 0-50 C, tripla üvegezésű sütőajtó süllyeszthető gombok db 75%-ban kihúzható sütősín db mély tepsi (5

Részletesebben

Páraelszívók. Amikor konyhánkba elszívót választunk, legelőször annak formájáról döntünk, illetve beépítésének módjáról.

Páraelszívók. Amikor konyhánkba elszívót választunk, legelőször annak formájáról döntünk, illetve beépítésének módjáról. Páraelszívók Amikor konyhánkba elszívót választunk, legelőször annak formájáról döntünk, illetve beépítésének módjáról. A beépítés módja szerint az alábbi készülékeket különböztetjük meg: Szekrénybe építhető

Részletesebben

Elektromos asztali olajsütők

Elektromos asztali olajsütők A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

újdonságok, design, stílus

újdonságok, design, stílus év tapasztalat, hónap garancia! újdonságok, design, stílus A 2010. május 1. és augusztus 31. között vásárolt 50 000 forintnál nagyobb értékű Gorenje háztartási gépeinkre 60 hónapos (3 év teljeskörű + 2

Részletesebben

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Electrolux beépíthető készülékek Táplálja a szívét és a lelkét!

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Electrolux beépíthető készülékek Táplálja a szívét és a lelkét! BEÉPÍTHETŐ Electrolux beépíthető készülékek 2011 Jó étvágyat! Táplálja a szívét és a lelkét! Hozza a legjobb formáját! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET www.electrolux.hu

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

WHIRLPOOL. Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/3. Érvényes: 2011. aug. 1-től dec. 31-ig, vagy korábbi visszavonásig. beépíthetô készülékekre

WHIRLPOOL. Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/3. Érvényes: 2011. aug. 1-től dec. 31-ig, vagy korábbi visszavonásig. beépíthetô készülékekre WHIRLPOOL Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/3 Érvényes: 2011. aug. 1-től dec. 31-ig, vagy korábbi visszavonásig Az akció 2011.05.01-2011.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt beépíthetô

Részletesebben

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok.

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok. Termékkatalógus 2012 Mosógépek Sütôk Fôzôlapok katalogus.indd 1 2012.06.04. 20:03:44 Mosógépek MFS60-S1410 My-Cycle (Saját ciklus) Számos mosógépünkbe kényelmi funkcióként építettük be a Saját ciklus programot.

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA

A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA bézs, antracit, szín EH 60 4G HLX 60 4G önálló gázlap 4 gázégő, oldalsó kezelőszervek, elektromos szikragyújtás, zománcozott égőfejek és rácsok önálló gázlap 4 gázégő 1 háromkörös,

Részletesebben

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2006/2007

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2006/2007 tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 006/007 electrolux tûzhelyek Innováció és ergonómia az Ön igényei szerint Otthonunk berendezése során kiemelt figyelmet fordítunk a minket körülvevô élettér minôségére,

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 229.900 Multifunkciós (10 funkció) Érintôgombos vezérlés digitális kijelzôvel Elôre beprogramozott receptek Elektronikus hômérséklet

Részletesebben

4 égős szabadonálló gáztűzhelyek

4 égős szabadonálló gáztűzhelyek A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben