ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ"

Átírás

1 ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2017/III GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Online Comparison Shopping Kft. Minden jog fenntartva!

2 AZ KUTATÁSRÓL I. forduló Január II. forduló Április III. forduló Július IV. forduló Október Kiemelt téma: Kiemelt téma: Kiemelt téma: Kiemelt téma: ÉVÉRTÉKELÉS LOGISZTIKA MARKETING TRENDEK A FORGALOM ALAKULÁSA 2017 ELSŐ FÉLÉVÉBEN WEBSHOP KEZELÉS KÖZÖSSÉGI MARKETING TARTALOMMARKETING

3 2017 ELSŐ FÉLÉVES FORGALMA Műszaki cikk 32,0 Mrd Ft 56,7 Mrd Ft 2017 ELSŐ 6 HÓNAPJA ~154 Mrd Ft ~14 millió tranzakció 17,8 Mrd Ft Játék, kultúra Számítástechnika Szépség, egészség Divat, sport 2017 első félévében az összesített online kiskereskedelmi forgalom 20%-kal, azaz több mint 25 milliárd Ft-tal haladta meg 2016 azonos időszakának eredményét. A vizsgált szegmensek közül forgalom tekintetében egyedül a divat, sport szektor tudott átlagon felül 22%-kal növekedni. 6,7 Mrd Ft 16,7 Mrd Ft Otthon, kert 12,2 Mrd Ft 11,9 Mrd Ft További 12 termékkategória

4 AZ OKI SZEKTOROK EGYÜTTES FORGALMA AZ OKI szektorok 2017 első félévében az előző évi forgalmuk 48%-át már teljesítették félév 97,4 Mrd Ft (+18,5%)? ,2 Mrd Ft (+15%) 122,6 Mrd Ft (+20%) 204,8 Mrd Ft ,5 Mrd Ft 102,3 Mrd Ft (+16%) (+14%) 173,8 Mrd Ft ,85 Mrd Ft 89,8 Mrd Ft 151,65 Mrd Ft Első félév (január-június) Második félév (július-december)

5 AZ OKI INDEX javuló kereskedői hangulat 25,1 24,2 A kereskedők bizakodóan tekintenek a harmadik negyedévre: a tanévkezdésnek / iskolakezdésnek az online kiskereskedelemben is várhatóan megmutatkozik a hatása. 25,0 17, Az indexet alkotó három attitűd: A következő három hónap üzleti lehetőségei Elmúlt negyedév eladási pozícióinak megítélése A gazdasági környezettel kapcsolatos várakozások Az OKI index módszertana A GKI Digital Árukereső.hu OKI indexe egy mérőszám, mely több tényezőt figyelembe véve értékeli az online kiskereskedelem aktuális negyedévét, figyelembe véve a forgalmat, a gazdasági környezetet, a kereskedők hangulatát, várakozásait. Az index célja, hogy értékével és változásának irányával jelezze a gazdaság, azon belül is a kereskedelem szereplőinek várakozásait, tapasztalatait. Az index attitűdkérdéseken alapul, így annak változása sokkal több információt hordoz, mint nominális értéke.

6 TRENDKÖRKÉP2017

7 TRENDKÖRKÉP2017 PERSZONALIZÁCIÓ reneszánsz a személyre szabottság révén újra kezd divatba jönni az Erősödik a remarketing szerepe Megkerülhetetlenné válnak a személyre szabott on- és off-site ajánlások Fontossá válik a big-data elemzése Az előttünk álló időszak egyik ha nem a legfontosabb trendje a perszonalizáció lesz, aminek lényege az adatgyűjtés és az adatok értelmezésén alapuló, személyre szabott értékesítés (és ezt kihasználva egy hatékonyabb, gyorsabb vásárlói élmény kialakítása). Az on- és off-site perszonalizáció révén szegmentált ajánlások jelenhetnek meg, eredményesebbé válhat a remarketing és ennek köszönhetően végre személyre szabottabbá válhatnak a lerágott csontnak tekintett hírlevelek is. A perszonalizációval szorosan összefüggő trend a digitalizáció, melynek az e-kereskedelem szempontjából a legnagyobb hatása abban van, hogy a webáruházak digitális kikötőkké, webplázákká válhatnak. Ők lehetnek az elsődleges ügyfél elérési pont, nem csak a hagyományos termékeik értékesítése, hanem akár minden más digitális termék és szolgáltatás vonatkozásában is. DIGITALIZÁCIÓ A PSD2 szabályozás eredményeként lehetőség nyílik arra, hogy az e-kereskedő olyan adatokhoz jusson melyekkel megértheti, elemezheti fogyasztói pénzköltési és vásárlási szokásait. Az adatokból egyedi profilokat állíthat össze, melynek alapján személyre szabott termékajánlatokat alakíthat ki. Az adatok elemzése alapján többek között pénzügyi költés,- számlamenedzsment, akár biztosítási szolgáltatásokat is ajánlhat a fogyasztóknak. A pénzügyi szolgáltatások piacára új szereplőként belépve az e-kereskedő a fogyasztó és a bank közé is beállhat, azaz első ügyfélelérési pont lehet. Ennek eredményeként nem csupán meglévő termékeit, hanem a bevezetendő új szolgáltatásokat is nagyobb siker-aránnyal tudja kínálni. MOBILITÁS A mobilitás, bár nem új keletű, csak most kezd igazán fontos tényezővé válni. Egyrészt UI/UX kihívás a kisebb képernyő, másrészt részidős (utazás közbeni, otthoni) tevékenységként van jelen az életünkben, ezáltal a korábbinál fontosabbá válik az impulzivitás és a lokáció alapú döntéshozatal (ajánlás). GYORSASÁG A mobilitás mellett a gyorsaság, az azonnaliság is egyre meghatározóbbá válik. Valós idejű pénzügyi tranzakciók, és napon belüli kiszállítások szintén erősítik az e-kereskedő elsődleges ügyfélelérési szerepét.

8 TRENDKÖRKÉP2017 FOLYAMATOS PROMÓCIÓK A folyamatos promóciók révén a fogyasztók ingerküszöbe magasabb mint eddig bármikor, gyorsan döntenek, de ki is várnak egy-egy kampányig a költéseikkel, így az életben maradáshoz elengedhetetlen egy jól csomagolt ajánlat. MULTI- VAGY OMNI CHANNEL MŰKÖDÉS A sikerhez az üzleti folyamatokon és a gondolkozáson is állítani kell. Első lépés a párhuzamosság, ami most még sok kereskedőnél nem jellemző. A kereskedői magatartásban sokkal inkább még az alá-fölé rendeltség jellemzi az online és az offline viszonyát, ami nem igazán jövőbe mutató. Az egyik vagy másik csatorna diadala helyett, a jövőben sokkal inkább várható egy teljes szinergia a különböző csatornák között, ezt nevezik a nemzetközi szakirodalomban omni channel modellnek. LEKÖTÉS ÉS LOJALITÁS Az átláthatóság értéknöveltebb szolgáltatás, amivel lekötést és hűséget válthatunk ki a vásárlóinkból. Ezt pedig egyre inkább érdemes lesz a jövőben jutalmazni. TARTALOM A jövőben egyre fontosabbá válik a tartalom alapú megkülönböztetés is, mert ez az a marketing eszköz ami a vásárlókat megkülönbözteti a szimpla érdeklődőktől. Legyen az blog, cikk, videó, teszt mindegyik segít abban, hogy hatékonyabban konvertáljon a kereskedő. A vevőket pedig bátorítja, segíti a döntéshozatalban. A vásárlók ugyanis szeretnek kérdezni, amit régen a boltban tettek fel az eladónak, azt ma a Google keresőjébe írják be. Így véleményük komoly mértékben formálható egy-egy jól összerakott, színes termékbemutató által. SZEMÉLYESSÉG A tartalom kapcsán a Google végső soron továbbra is a kereskedő véleményét tolmácsolja, ezért fontos trend a személyesség újbóli előtérbe kerülése. A vevők igénylik a személyes történeteket és az arcok ismeretét a kedvenc cégük sikere mögött.

9 MARKETING SZEMLE A FEJLŐDÉS ÚTJA A marketingstratégiával rendelkező kereskedők több mint 40%-a a kampányszemléletű tervezés helyett már dedikált költségvetést rendel az egyes területeknek és média felületeknek. 2. A különböző kijelzőkhöz igazított megjelenés lassan alapelvárássá válik: a webáruházaknak már több mint ¾-e reszponzív weboldallal rendelkezik. 3. Az ár-összehasonlító oldalak által üzemeltetett véleményprogramok segítségével a webáruházak több mint 80%-a méri a vásárlóik elégedettségét! PIAC A közösségi oldalakon való aktív jelenlét egyre inkább megkerülhetetlen az online kiskereskedelemben is: az e-kereskedők 78%-a tervezetten és rendszeresen hirdet Facebook-on. Emellett 2017-ben a legnagyobb közösségi oldal már az elsődleges hírközlési platformmá is vált, amihez ráadásul egyre inkább egy erős ügyfélszolgálati szerepkör is társul. 5. A webáruházak 32%-a jelen van YouTube-on, 31%-ának pedig már Instagram oldala is van Erősödik a tartalommarketing és a hűségprogramok szerepe: a folyamatos promóciók keltette, egyre nagyobb zajban felértékelődnek a megkülönböztetésre használható marketing eszközök. Ezek között a legnépszerűbb és viszonylag olcsón megvalósítható eszköz a tartalomgyártás: blog, teszt, cikk, videó, podcast formájában. A nagyobb webáruházaknál pedig 2017-ben már sorra indulnak el a különféle pontgyűjtő, vásárlást jutalmazó programok. A sikeres működéshez a gyűjtött vásárlói- és ügyféladatok felhasználása lényeges támpontot ad a webáruházaknak. Azonban a működés ilyen mértékű, tudatos tervezése még nem jellemző a hazai e-kereskedőkre, mindössze a szereplők 17%-a alapozza a döntéseit a saját adatai elemzésére.

10 MARKETING SZEMLE ADATKEZELÉS A regisztrációnál a webáruházak mindössze 10%-a kéri be kötelező adatként a vásárlók nemét. 2. A regisztrációnál a webáruházak csupán 7%-a kéri be kötelezően a vásárlók életkorát. 3. A regisztrációnál a webáruházak 34%-a kötelező adatként nem kéri be a vásárlók lakóhelyét. PIAC A vásárlóknak megjelenített / vagy elküldött ajánlatok kapcsán a webáruházak 63%-a alkalmaz valamilyen termékajánlást. Ugyanakkor, ezek az ajánlások jellemzően nem a korábbi vásárlások értékén, vagy összetételén alapulnak. 5. A vásárlóknak megjelenített / vagy elküldött ajánlatok kapcsán a webáruházak mindössze 19%-a alkalmaz személyre szabott termékajánlást. Esetükben a személyre szabottság kapcsán a korábbi vásárlások adatai és az alap demográfiai profil jelenti leginkább a kiindulási pontot A marketing tartalmak tervezésénél a webáruházak negyede figyelembe veszi a korábbi kampányok eredményeit. A közösségi oldalakon közzétett tartalmak és hirdetések eredményességét a webáruházak 34%-a rendszeresen kiértékeli és fel is használja a későbbiekben.

11 TOP 5 ON-SITE MARKETING ESZKÖZ (A használat arányában) 1. Termékajánlás 63% 2. Vásárlói vélemények 42% 3. Tartalommarketing 37% 4. Termékösszehasonlító funkció 29% 5. Kívánságlista összeállítása 29% A hírlevélre feliratkozók száma A webáruházban látogatók száma A MARKETING MÉRŐSZÁMOK Konverziós ráta A webáruházban valaha vásárlók száma A kosárelhagyások aránya A visszatérő vásárlók arány A weboldalról kilépők aránya Egy user által az oldalon eltöltött idő Egy userre eső oldalletöltések száma 22% 11% 13% 13% 24% 15% 23% 19% 25% 15% 32% 39% 41% 31% 44% 39% 46% 45% Nem méri / nem ismeri Csak méri Fel is használja a marketing feladatokhoz 64% 57% 48% 46% 45% 41% 38% 35% 30% 2017 I. FÉLÉV FORGALMA (2016 I. félévéhez mérten) 154 Mrd Ft (+20%) TRANZAKCIÓK SZÁMA 14 millió db (+14%) A VÁSÁRLÁSI GYAKORISÁG ONLINE KISKERESKEDELMI INDEX MARKETING2017 KÖZÖSSÉGI MÉDIA JELENLÉT (A használat arányában) FACEBOOK 92% YOUTUBE 32% INSTAGRAM 31% A Facebookon a kereskedők 78%-a rendszeresen hirdet. KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATI CÉLJA 68% 55% 50% Posztolás Ügyfélszolgálat Hirdetés havonta 13% HÍRLEVÉL-AKTIVITÁS (A használat arányában) ritkábban 16% 2-3 hetente 14% 1-2 naponta 7% Átlagosan 6 db / hó hetente 40% AZ ÁTLAGOS KONVERZIÓ 1,9% 2016: 2,1% MEGJELENÉS 75% Reszponzív webáruház: Az online vásárlások átlagos száma egy év alatt: 16,8 ( ) 10,9 db AZ OKI INDEX 25 ( ) ISMÉT JAVULÓ KERESKEDŐI HANGULAT Felmérés: augusztus GKI Digital Árukereső.hu

12 A KUTATÁS SZAKMAI HÁTTERÉT ÉS AZ ELEMZÉST BIZTOSÍTOTTA: A KUTATÁST TÁMOGATTA: GKI DIGITAL KUTATÓ ÉS TANÁCSADÓ KFT. H-1092 Budapest, Ráday utca Timár Szabolcs ügyvezető timar@gkidigital.hu Madar Norbert ICT üzletágvezető madar@gkidigital.hu HIVATKOZÁSI FORMA: GKI Digital Árukereső.hu: Online Kiskereskedelmi Index 2017/III GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Online Comparison Shopping Kft. Minden jog fenntartva! ONLINE KISKERESKEDELEM ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX SAJTÓREGGELI

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX SAJTÓREGGELI ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX SAJTÓREGGELI 2016. március 3. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló Január II.

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/II. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

Erőteljes növekedést mutat az Online Kiskereskedelmi Index

Erőteljes növekedést mutat az Online Kiskereskedelmi Index SAJTÓKÖZLEMÉNY - azonnal közölhető 2014. szeptember 2. Erőteljes növekedést mutat az Online Kiskereskedelmi Index Az online kiskereskedelem hat legnagyobb szektora az év első hat hónapjában, együttesen

Részletesebben

ÜNNEPI TRENDEK AZ E-KERESKEDELEMBEN

ÜNNEPI TRENDEK AZ E-KERESKEDELEMBEN ÜNNEPI TRENDEK AZ E-KERESKEDELEMBEN KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2017/IV. 2017 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Online Comparison Shopping Kft. Minden jog fenntartva! TEMATIKA I. forduló Január II. forduló

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/I. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Árukereső.hu GKI Digital. Online Kiskereskedelmi Index. Összefoglaló

Árukereső.hu GKI Digital. Online Kiskereskedelmi Index. Összefoglaló Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index 2014/III. Összefoglaló H-1092 Buda pe st Rá da y utca 42-44. III. eme let telefon: +36 1 318 1284 fax: +36 1 318 4023 email: info@gkidigital.hu web:

Részletesebben

Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index

Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index 2015/I. Összefoglaló H-1092 Budapest Ráday utca 42-44. III. emelet telefon: +36 1 318 1284 fax: +36 1 318 4023 email: info@gkidigital.hu web: www.gkidigital.hu

Részletesebben

Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index

Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index 2015/IV. Összefoglaló H-1092 Budapest Ráday utca 42-44. III. emelet telefon: +36 1 318 1284 fax: +36 1 318 4023 email: info@gkidigital.hu web: www.gkidigital.hu

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index

Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index 2015/III. Összefoglaló H-1092 Budapest Ráday utca 42-44. III. emelet telefon: +36 1 318 1284 fax: +36 1 318 4023 email: info@gkidigital.hu web: www.gkidigital.hu

Részletesebben

Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index

Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index 2015/II. Összefoglaló H-1092 Budapest Ráday utca 42-44. III. emelet telefon: +36 1 318 1284 fax: +36 1 318 4023 email: info@gkidigital.hu web: www.gkidigital.hu

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

2018 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Online Comparison Shopping Kft. Minden jog fenntartva!

2018 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Online Comparison Shopping Kft. Minden jog fenntartva! B L A C K F R I D A Y É S A Z Ü N N E P I I D Ő S Z A K 2018 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Online Comparison Shopping Kft. Minden jog fenntartva! Az OKI kutatás háttere A GKI Digital az Árukereső.hu

Részletesebben

Alapok: a következő vevőink

Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak akik már gondolkodnak Alapok: a következő vevőink akik

Részletesebben

GKIeNET T-Mobile. Egyre több webkosarat tol a magyar. Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés. 2012. május

GKIeNET T-Mobile. Egyre több webkosarat tol a magyar. Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés. 2012. május GKIeNET T-Mobile Egyre több webkosarat tol a magyar Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. Postacím: 1092 Budapest,

Részletesebben

Újradefiniált kereskedelem

Újradefiniált kereskedelem Újradefiniált kereskedelem Magyar Termék Google rendezvény 2017. 03.06. Az előadást és az összefoglalót készítette: Csukás Zsuzsanna FMCG szakértő zsuzsanna.csukas@applause.hu Az előadás tartalma Általános

Részletesebben

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum Komjáthy Csaba Digitális átalakulás, nem csak az online boltokban A bolti értékesítés megoszlása a teljes kereskedelmi bevételek tekintetében

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2017/I. 2017 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Online Comparison Shopping Kft. Minden jog fenntartva! AZ KUTATÁS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

Árukereső.hu GKI Digital. Összefoglaló

Árukereső.hu GKI Digital. Összefoglaló Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index 2014. március Összefoglaló H - 1092 Budapest Ráday utca 42-44. III. emelet telefon: +36 1 318 1284 fax: +36 1 318 4023 email: info@gkidigital.hu web:

Részletesebben

DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK?

DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK? DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK? Online marketing fogalmak Marketing értékesítés Online marketing termékek és szolgáltatások reklámozása és eladásösztönzése az interneten

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Automatizált Marketing Webshopoknak

Automatizált Marketing Webshopoknak Automatizált Marketing Webshopoknak Kocsis Márk üzletágvezető, Digitális Marketing Tanácsadás linkedin.com/in/kocsismark Konverziós költség CPC / Konv. arány CPC függ: hirdetési csatorna hirdetői verseny,

Részletesebben

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi trendek Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva Klikkmánia - We understand, We

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2014

Nagy Webáruház Felmérés 2014 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2014 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 586 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Hogyan támogatja az e-kereskedelmet a tartalommarketing?

Hogyan támogatja az e-kereskedelmet a tartalommarketing? Hogyan támogatja az e-kereskedelmet a tartalommarketing? Boruzs Ákos - Digital Manager Hungary Croatia Bosnia and Herzegovina Slovenia 2015 Szeptember Hogyan viselkednek a beauty shopperek és mi befolyásolja

Részletesebben

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek?

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? DR. AL-ABSI GÁBER SEIF ÜGYVEZETŐ-HELYETTES ÜZLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ 2017. 03. 02. GYORS

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere 1 Mivel készültünk a mai napra? 2 Fogyasztói magatartás A mai fogyasztók már nem járnak vásárolni, hanem mindig és mindenhol vásárolnak. Forrás:

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

Árukereső.hu GKI Digital. Online Kiskereskedelmi Index. Összefoglaló

Árukereső.hu GKI Digital. Online Kiskereskedelmi Index. Összefoglaló Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index 2014/II. Összefoglaló H-1092 Buda pe st Rá da y utca 42-44. III. eme let telefon: +36 1 318 1284 fax: +36 1 318 4023 email: info@gkidigital.hu web:

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Az e-kereskedelem forradalma

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Az e-kereskedelem forradalma Dr. Al-Absi Gáber Seif Az e-kereskedelem forradalma Az OTP Mobil üzletágai 10+ szolgáltatás B2C usereknek vállalati megoldások (parkolás, e-matrica, stb.) mobilalkalmazás egyérintéses mobilfizetés Az egyszerű,

Részletesebben

A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben

A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben 1. Használati szokások 2. A mobil értéke 3. Mobilra specializált megoldások 4. Mobil élmény Nomophobia főnév Mobiltelefon mentességtől, hiánytól való félelem

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon.

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. Garai Tímea, Segítségünkkel globális méretű B2C márkák és webáruházak építenek adat alapú vásárlói hűségprogramokat. #data-driven

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány. Media Hungary, május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank

Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány. Media Hungary, május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány Media Hungary, 2017. május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank 1 TARTALOM Banki szektor bemutatása Tipikus konverziós utak 2 Banki termékek az Online értékesítés szerepe

Részletesebben

Új utak az értékesítésben avagy mikor váltja be az online értékesítés a hozzá fűzött reményeket?

Új utak az értékesítésben avagy mikor váltja be az online értékesítés a hozzá fűzött reményeket? Új utak az értékesítésben avagy mikor váltja be az online értékesítés a hozzá fűzött reményeket? Kővári Zoltán V. MABISZ NEMZETKÖZI BIZTOSÍTÁSI KONFERENCIA, 2014. november 6. Online értékesítés eredményei

Részletesebben

Árukereső.hu GKI Digital. Online Kiskereskedelmi Index. Összefoglaló

Árukereső.hu GKI Digital. Online Kiskereskedelmi Index. Összefoglaló Árukereső.hu GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index 2014/IV. Összefoglaló H - 1 0 9 2 B u d a p e s t R á d a y u t c a 4 2-4 4. I I I. e m e l e t telefon: +36 1 318 1284 fax: +36 1 318 4023 email:

Részletesebben

A magyarországi B2C internetes kereskedelem 2011-es összefoglaló adatai

A magyarországi B2C internetes kereskedelem 2011-es összefoglaló adatai A magyarországi B2C internetes kereskedelem 2011-es összefoglaló adatai Postacím: 1092 Budapest, Ráday u. 42-44. www.gkienet.hu Székhely: 1092 Budapest, Ráday u. 42-44. Tel/fax: 373-0779 / 323-3280 E-mail:

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Az Arkánum Medhotel fejlődése

Az Arkánum Medhotel fejlődése Az Arkánum Medhotel fejlődése Hogyan véssük be egy új hotel nevét a köztudatba 2015-ben? Péter Krisztina Link Consulting Kft. PR is storytelling for your business. Patrick Goodness, The Goodness Company

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN AVAGY MIÉRT NEM CSAK A SZÁLLODAI ECOMMERCE MANAGERNEK KELL EZZEL FOGLALKOZNI? MSZÉSZ Közgyűlés Danubius Hotel Gellért, Budapest, 2017.04.06. nora.toth@intren.hu INTREN-RŐL

Részletesebben

A KLUBTÓL A KANAPÉIG KONCERT, KOMMUNIKÁCIÓ, KÖZÖSSÉG Az A38 Hajó zenei csatornái a YouTube-on

A KLUBTÓL A KANAPÉIG KONCERT, KOMMUNIKÁCIÓ, KÖZÖSSÉG Az A38 Hajó zenei csatornái a YouTube-on A KLUBTÓL A KANAPÉIG KONCERT, KOMMUNIKÁCIÓ, KÖZÖSSÉG Az A38 Hajó zenei csatornái a YouTube-on Bodrogi Bozán András // YouTube szakértő - Google Ground // projektmenedzser Vasák Benedek // A38 Hajó - kommunikációs

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31.

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. 1 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 2 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 3 2016 enet Internetkutató

Részletesebben

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK HATÉKONY CÉLZÁS AMIHEZ ELŐSZÖR A CÉLPONTOT KELL ISMERNI Google Trends Google Keyword Planner Soovle Ubbersuggest MINDEN STRATÉGIÁNÁL A LEGFONTOSABB MÉRNI AZ EREDMÉNYEKET

Részletesebben

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17.

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17. A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // 2018. május 17. Ki nézett ma már online videót? Néhány adat Becslések szerint 2017-ben az összes online adatforgalom

Részletesebben

Webanalitika a mindennapokban

Webanalitika a mindennapokban Webanalitika a mindennapokban NEEK konferencia 2015.02.19. www.gemius.hu Rólunk A Gemius világszerte Piaci igények széleskörű ismerete Nemzetközi háttér, folyamatos fejlesztés Innovatív üzleti megoldások

Részletesebben

Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában. Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató November 5.

Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában. Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató November 5. Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató 2013. November 5. Az új korszak átformálja a üzleti folyamatokat Big Data, közösség, mobil és felhőalapú e-business

Részletesebben

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT A GrandVision Hungary Kft. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. cégjegyzékszám: 01-09-468765.) (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetetett www.ofotert.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017 Médiaajánlat 2017 Bemutató A 2017-ben indult egészségügyi portál, melynek tartalomszolgáltatója Dr. Novák Hunor, a magyar internet egyik legismertebb orvosa. Munkásságát 2016 decemberében a Nekem szól!

Részletesebben

Tájékozódás és vásárlás a magyar internetezők körében. Összefoglaló

Tájékozódás és vásárlás a magyar internetezők körében. Összefoglaló Tájékozódás és a magyar internetezők körében Összefoglaló Tájékozódás és online és offline Termékenként és termékkategóriánként Tájékozódás és termékenként (1./2) Online tájékozódás Online tájékozódás

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Értékesítésmenedzsment és még valami más

Értékesítésmenedzsment és még valami más Értékesítésmenedzsment és még valami más Dr. Veres István Egyetemi adjunktus E-mail: veres@mvt.bme.hu Értékesítésmenedzsment és még valami más Miért is vagyok itt? Hogyan kezdődött? Mi motivált? Mottó:

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

Mire kattan a nő? Central Médiacsoport Székház, március 29. Nők a mobilon túl is. Pintér Róbert

Mire kattan a nő? Central Médiacsoport Székház, március 29. Nők a mobilon túl is. Pintér Róbert 1 Mire kattan a nő? Central Médiacsoport Székház, 2018. március 29. Nők a mobilon túl is Pintér Róbert Nők Magyarországon 2 Offline: 50 év a fordulópont Offline korfa, 2017. január* 52% ~5 123 000 fő 48%

Részletesebben

E-Shopping Report 2011 Internetes vásárlási trendek Magyarországon

E-Shopping Report 2011 Internetes vásárlási trendek Magyarországon Internetes vásárlási trendek Magyarországon Kutatási ismertető 2011. augusztus KutatóCentrum 1024 Budapest, Margit krt. 5/b Tel.:+36 (1) 373 09 36. Fax: +36 (1) 373 09 54. Eredmények, 2011 Az elmúlt egy

Részletesebben

Digitalizációs Kutatás Madar Norbert. A kutatást a megbízásából a készítette

Digitalizációs Kutatás Madar Norbert. A kutatást a megbízásából a készítette Digitalizációs Kutatás 2018 Madar Norbert A kutatást a megbízásából a készítette HAGYOMÁNYOS / DIGITÁLIS A digitalizáció a hétköznapokban: milyen téren van jelen? HAGYOMÁNYOS DIGITÁLIS TÉRKÉP GPS ÚJSÁG,

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

Digital Connected Consumer 2018

Digital Connected Consumer 2018 Digital Connected Consumer 2018 GfK tanulmány a magyar digitális fogyasztóról, vásárlásról, pénzügyekről, trendekről GfK Budapest, 2018. 1 Fontos a vállalata üzleti sikerei szempontjából, hogy a digitális

Részletesebben

Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni?

Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni? Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni? Sztípity Róbert Szek.Org Meetup - 2016. november 14. Shop.Builder számokban 1997-óta működik, 2000 óta sárga háttéren 330.229 regisztrált

Részletesebben

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek előadó: Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu Miért is kell ezzel a témával foglalkozni? Erre tart a világ - Nem igaz, már itt van -

Részletesebben

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Digitális payment stratégia a HoReCa szektorban

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Digitális payment stratégia a HoReCa szektorban Dr. Al-Absi Gáber Seif Digitális payment stratégia a HoReCa szektorban Az OTP Mobil üzletágai SimpleBill PFM és számlabefizetés 10+ szolgáltatás B2C usereknek vállalati megoldások (parkolás, e-matrica,

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

milliárd Ft, folyó áron

milliárd Ft, folyó áron milliárd Ft, folyó áron 2017 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! Forrás: enet magyarországi e-kiskereskedelmi forgalom-előrejelzés 2015-2020, 2016 18+ internetezők 4 179 854 fő 76%-a 2017 enet

Részletesebben

INFORMÁCIÓMENEDZSMENT E-KERESKEDELEM (3.-4. HÉT)

INFORMÁCIÓMENEDZSMENT E-KERESKEDELEM (3.-4. HÉT) INFORMÁCIÓMENEDZSMENT E-KERESKEDELEM (3.-4. HÉT) Dr. Danyi Pál, egyetemi docens danyi@mvt.bme.hu 1 A HÉT IT CIKKE: MIÉRT LETT BUKÁS A PLAYSTATION VITA? 2012-ben jelent meg, 15 milliót adtak el belőle PSP:

Részletesebben

Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs

Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs CEO 24/10/2011 Van internet bankunk! Mi következik? sokkal hatékonyabb működés több értékesítés: csoportos beszedési megbízás, hitelkártya, lekötés, kötvény,

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2017 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

APPEAR INDOOR ENVIRONMENT. Wireless + Location based services + Mobile applications

APPEAR INDOOR ENVIRONMENT. Wireless + Location based services + Mobile applications APPEAR INDOOR ENVIRONMENT Wireless + Location based services + Mobile applications Falus Tamás Omnicode Magyarország Kft. MIT AJÁNLUNK? Analitika Marketing Üzemeltetés MIT AJÁNLUNK? Analitika Marketing

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

E-Business Symposium - 2008.04.08. Az értékek mértéke. A magyarországi e-kereskedelem számokban. Kis Gergely. 2008 GKIeNET Kft.

E-Business Symposium - 2008.04.08. Az értékek mértéke. A magyarországi e-kereskedelem számokban. Kis Gergely. 2008 GKIeNET Kft. E-Business Symposium - 2008.04.08 Az értékek mértéke A magyarországi e-kereskedelem számokban Kis Gergely 2008 GKIeNET Kft. Az internet hozzáférés alakulása 2001-2007 (%) A 14 évesnél idısebb lakosság

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

Árulj te is a Krafty-n!

Árulj te is a Krafty-n! Árulj te is a Krafty-n! A krafty.hu az elso magyar online piactér, ahol a kínálat megválogatott tárgyakból áll. felkutattuk és Összegyujtöttük a legegyedibb, legeredetibb,,,kézmuves vagy kisszériás hazai

Részletesebben

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft.

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. Digitalizáció a marketingben új tervezési és hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. 68,38 milliárd Ft Ennyit költöttek a hazai hirdetők digitális reklámra. (IAB/2016) Forrás: https://iabhublog.com/

Részletesebben

Fizetési trendek az e-kereskedelemben idehaza Megtörhető az utánvét hegemóniája? Rövidíte1, publikus verzió

Fizetési trendek az e-kereskedelemben idehaza Megtörhető az utánvét hegemóniája? Rövidíte1, publikus verzió 1 2015.10.21. W3C - E-kereskedelem és Online Fizetés Műhelykonferencia Fizetési trendek az e-kereskedelemben idehaza Megtörhető az utánvét hegemóniája? Rövidíte1, publikus verzió Pintér Róbert Kínálati

Részletesebben

Az infoszféra tudást közvetítő szerepe a mai társadalomban

Az infoszféra tudást közvetítő szerepe a mai társadalomban Az infoszféra tudást közvetítő szerepe a mai társadalomban Charaf Hassan Egyetemi docens, BME Tartalom Általános tényadatok Trendek számokban Magyarország: az infoszféra helyzete Az informatikai kutatások

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM. Készítette Borbola Péter

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM. Készítette Borbola Péter ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM Készítette Borbola Péter EGY KIS IDÉZET A kereskedelem a hálón kezdetben lehet,hogy veszteséges lesz, de biztosan azzá fog válni, ha nem kerül oda! Esther Dyson TÉMAKÖRÖK, TARTALOM

Részletesebben

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató SALES HOUSE + TECHNOLÓGIAI SZOLGÁLTATÓ Ecommerce monetizációs megoldások és lehetőségek A Vásárlók alapvetően

Részletesebben

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban VI. Építő Marketing Szeminárium 2014. november 13. Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban Rajki Diána, Build-Communication Kft. ügyvezető igazgató Online marketing tervezése

Részletesebben

WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18.

WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18. WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT. 1051 BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18. - HÁTTÉRTÖRTÉNET - Amikor megkaptuk a HillVital webshop-hoz tartozó fiókot

Részletesebben

User explorer riport a Google Analyticsben. "Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb a potenciális vásárlóidat"

User explorer riport a Google Analyticsben. Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb a potenciális vásárlóidat 1 User explorer riport a Google Analyticsben "Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb a potenciális vásárlóidat" 2 In God we A Google Analytics használata elsőre összetett, de könnyen megtanulható.

Részletesebben

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET?

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? VOIT PETER HEAD OF EXPANSION - POST FOR RENT PETER@POSTFORRENT.COM +36 70 211 77 47 LINKEDIN.COM/IN/VOITPETER HOGYAN TALÁLJUK MEG A JÓ CÉLKÖZÖNSÉGET

Részletesebben

Sales-Sales-Sales. avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA ÁPRILIS 21. H.E.N.E.

Sales-Sales-Sales. avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA ÁPRILIS 21. H.E.N.E. Sales-Sales-Sales avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA 2016. ÁPRILIS 21. H.E.N.E. A VEVŐ minden cég életében a legnagyobb ÉRTÉK! Ki számít jó vevőnek? Régi vevő Visszaszerzett

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről

ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről AZ ÜGYFÉLÉLMÉNY SZEREPE AZ AUTÓKERESKEDELEMBEN ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről KIHÍVÁS #1 JELENTŐS VÁLTOZÁS A VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOKBAN! 7,8 1,3 83% NISSAN EUROPE STUDY 2013, WWW.MASHABLE.COM

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

enet Telekom: Jelentés az internetgazdaságról Karácsonyi vásárlási láz a neten

enet Telekom: Jelentés az internetgazdaságról Karácsonyi vásárlási láz a neten enet Telekom: Jelentés az internetgazdaságról Karácsonyi vásárlási láz a neten 2012 enet. Minden jog fenntartva enet Internetkutató és Tanácsadó Kft. Postacím: 1092 Budapest, Ráday u. 42-44. www.enet.hu

Részletesebben

Webáruházi trendek 2015 BCM Nagykereskedelmi és Konferencia Központ 2015. február 19. Készült: 2015. 02.19.

Webáruházi trendek 2015 BCM Nagykereskedelmi és Konferencia Központ 2015. február 19. Készült: 2015. 02.19. Webáruházi trendek 2015 BCM Nagykereskedelmi és Konferencia Központ 2015. február 19. Készült: 2015. 02.19. 1 2015 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 2 Teljes lakosság: 9.877.000 fő KSH lakónépességi

Részletesebben

Smart Destination. Szentgotthárd,

Smart Destination. Szentgotthárd, Smart Destination Szentgotthárd, 2017.05.22 Ami ma nem smart, az nem igazán sexy Smart City koncepció A helyi lakosság életminőségének javítását szolgálja egy-egy település innovatív, jórészt digitális

Részletesebben

A felnőttkorba lépő digitális fogyasztó

A felnőttkorba lépő digitális fogyasztó A felnőttkorba lépő digitális fogyasztó Bacher János Ügyfélkapcsolati igazgató GfK Hungária 2012. március 21. GfK 2012 Presentation guideline and slide gallery February 2012 1 Háttér 2 A fogyasztói magatartás

Részletesebben