Egyszerű, biztonságos, tartós: ecosteps újrahasznosítási modell!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Egyszerű, biztonságos, tartós: ecosteps újrahasznosítási modell!"

Átírás

1 Egyszerű, biztonságos, tartós: újrahasznosítási modell!

2 Figyelem! Az gyűjtési koncepcióval teljesíti a törvényi előírásokat.

3 Profitáljon egy innovatív gyűjtési koncepciójú teljeskörű újrahasznosítási programból. A Johnson Controls újrahasznosítási kezdeményezésével az akkumulátorok szakszerű és környezetbarát újrahasznosítását kínálja. Ez aktív felelősségvállalás és garancia a fenntarthatóságra. Az erőforrásokkal való lelkiismeretes és fenntartható bánásmód a Johnson Controls vállalati filozófiájának alapelve és szilárd alkotóeleme. A víziónk: alakítsunk ki egy kellemesebb, biztonságosabb és fenntarthatóbb világot. Az újrahasznosítási programmal fontos lépést teszünk ebben az irányban. Az gyűjtési koncepció egyszerűbbé, kifizetődőbbé és fenntarthatóbbá teszi a használt akkumulátorok kezelését. Újrahasznosítási kezdeményezésünkben való részvételével Ön is aktívan hozzájárul a környezetvédelemhez és további előnyöket is élvez. Az új gyűjtési koncepcióval minden, a kereskedésekből és műhelyekből érkező járműakkumulátort közvetlenül begyűjtenek és szakszerűen leadnak. Amíg gépkocsivezetői új akkumulátorokat szállítanak vásárlóinak, vásárlói használt akkumulátorait egyúttal leadásra magukkal is viszik. Így folytonos körfolyamat jön létre, amely egyszerűbb már nem is lehetne. Az azonban még ettől is sokkal több előnnyel jár. A gyűjtési koncepció egyértelmű előnyöket kínál Önnek: stabilabb árak nagyobb árrések kisebb tőkelekötés aktív környezetvédelem jobb arculat a törvényekkel teljesen összhangban van egyszerű kezelés tanusított újrahasznosítási rendszer A kereskedés és a műhelyek is profitálnak az gyűjtési koncepcióból: stabilabb árak nincs vesződség a használt akkumulátorokkal És a végfelhasználó? Ő biztosan tudja: használt akkumulátora szakszerű újrahasznosítási rendszerbe kerül az újrahasznosítási programban csak erre felhatalmazott műhelyek vesznek részt.egyszerű, környezetbarát kezelés A következő oldalakon részletesen bemutatjuk Önnek újrahasznosítási kezdeményezésünk gyűtési koncepcióját.

4 Hogyan működik az gyűjtési koncepció? Ez az akkumulátor-újrahasznosítás legegyszerűbb fajtája és egyben aktív környezetvédelem. Olyan előnyökkel, amelyeket a kereskedés és a műhelyek nem hagyhatnak figyelmen kívűl! A környezetbarát újrahasznosítási tudatosság egyre nő. Éppen az akkumulátorok területén időszerű lépéseket tenni ez nagy lehetőségeket rejt magában.miért? A használt akkumulátorokban található ólom a legkorszerűbb újrahasznosítási eljárással 100%-ban újrafelhasználható. És így működik: mi akkumulátort szállítunk Önnek, a nagykereskedésnek. Ön egyébként is rendszeresen felkeresi kereskedőit és műhelyeit és leszállítja a megrendelt új akkumulátorokat. Ekkor ügyfelei egyúttal leadhatják a használt akkumulátorokat. Így ügyfeleinek csak az új akkumulátor alapárát kell fizetniük. Ha elegendő használt akkumulátorral tele tároló edény gyűlt össze Önnél, mi elhozzuk ezeket és a használt akkumulátorokat saját Johnson Controls ólomkohónkba vagy tanusított partnerkohókba szállítjuk. A régi ólom ott 100 %-ban újrahasznosításra kerül: új, nagy teljesítményű akkumulátoraink gyártásához használjuk fel. Az -szel gondoskodunk az akkumulátorok szakszerű és környezetbarát újrahsznosításáról. És a fénypont: minden kereskedőpartner egyértelmű előnyöket élvez és hathatós érveket kap! Ön, mint nagykereskedő jobb árakat kínál, gondoskodik a nagyobb vásárlói kötődésről, a törvényekkel összhangban álló, egyszerű eljárást tesz lehetővé és támogatja a természetes erőforrásokkal való fenntartható bánásmódot. Ez hosszú távon költséget takarít meg és kíméli a környezetet! Kereskedőpartnerei is jobb árakat kínálhatnak a végfelhasználóknak! A használt akkumulátorok körülményes és hosszú köztes tárolása a múlté és a törvényi előírások betartása is automatikusan megvalósul a környezetvédelem jegyében is. A végfelhasználó tehát kedvezőbben jut új akkumulátorához. És régi akkumulátorát környezetbarát módon adja le. Mindezek nyomós okok arra, hogy résztvegyen elsőosztályú újrahasznosítási programunkban. Minden partner számít! Hiszen minél több használt akkumulátor gyűlik össze, annál többet tehetünk Önért és a környezetért! Az előnyei egy pillantásra: az növeli az akkumulátorüzlet jövedelmezőségét. az növeli az új akkumulátorok eladási volumenét a kereskedelmi árak lényegesen alacsonyabbak. az hozzásegít egy korszerű, környezetbarát arculathoz. az segít az adminisztrációs és kezelési költségek csökkentésében. az segít Önnek a törvényi előírások betartásában. az tanusított nagykereskedőkhöz, illetve autorizált kereskedőkhöz és műhelyekhez köti az ügyfeleket.

5 Az újrahasznosítási folyamat. 1. A JC a nagykereskedőhöz szállítja az akkumulátort. ÚJ: KEDVEZŐ ELSZÁMOLÁS: Csak az alapár fizetendő. NAGYKERESKEDŐ GroSShändler 4. A JC a nagykereskedőtől átveszi az akkumulátorokkal megrakott tárolókat és az ólomkohóba szállítja azokat. 2. ÜZEM ÓLOMKOHÓ 5. KÖRNYEZETKÍMÉLŐ. Az szinte teljes mértékben újrahasznosítja a használt akkumulátorokból származó ólmot és új akkumulátorok előállítására használja fel azt. 3. HATÉKONY BEGYŰJTÉS. A nagykereskedés minden új szállítmánnyal ingyen visszaveszi a használt akkumulátorokat. ÚJ: MŰHELY KERESKEDÉS Az új akkumulátor a nagykereskedésből a kereskedőkhöz és a műhelyekbe kerül. LEADÁS EGYSZERŰ + INGYENES. A vásárló megvásárolja az új akkumulátort, a használtat pedig leadja. VÁSÁRLÁS HASZNÁLT AKKUMULÁTOR ÚJ AKKUMULÁTOR

6 :29:48 Uhr Sticker_HU.indd :14:33 Uhr Ön meggyőzi a kereskedelmi partnereit mi pedig támogatjuk Önt. Fogjunk bele, mert gyűjtési koncepciónk meggyőző! Átfogó marketingtámogatást kínálunk Önnek az ügyfelekkel való aktív kommunikáció érdekében. Minden -partner a Johnson Controls teljeskörű szolgáltatását kapja: legyen szó a képviseletünkkel folytatott személyes beszélgetésről vagy az ügyfelekkel való kommunikáció támogatását szolgáló ingyenes információs anyagról. Arra törekszünk, hogy elkötelezett munkája révén előnybe kerüljön Ön és a környezet. Aki az mellett dönt, egy tanusított, szakszerű és környezetbarát újrahasznosítás mellett dönt. Ezt részvételi tanúsítványunk igazolja és a résztvevő üzemet autorizált használt akkumulátor-gyűjtőhelyként azonosítja a hozzátartozó szórólapokkal. Ezen kívül minden aktív, a végfelhasználókkal kapcsolatban álló üzem megkapja a figyelemfelkeltő ablakmatricát, az információs posztert és a praktikus felállítható szórólaptartót. Ezen brosúra információival felszerelkezve, illetve a műhely -szórólap vevők közötti kiosztásával garantáltan rendelkezésére áll minden érv a vevőivel folytatott beszélgetések során. A praktikus táskában összeállítottunk minden kommunikációs anyagot, hogy meggyőzze vevőit és bemutassa az -et mint teljeskörű újrahasznosítási megoldást. Tekintse meg: az Ön továbbadásra váró kommunikációs eszközei Táska Benne az Ön által kiválasztott anyagokkal. Golyóstoll Újrahasznosított anyagból jegyzeteléshez. Pohár Mutatós ajándék, útközben hasznos. a mi újrahasznosínyezésünk. l nagykereskedőjét és vegyen ben! asznosítási programról ókat talál az alábbi webcímen: rols.hu/ Ilyen egyszerű az akkumulátorújrahasznosítás: az lehetővé teszi! Műhely -szórólap Minden tudnivaló röviden a kereskedés és a műhely számára (leporelló). Itt leadhatja régi akkumulátorát Adja vissza itt elhasznált akkumulátorát és óvja ezzel a környezetet! Matrica Figyelemfelkeltő emlékeztető ablakokra és ajtókra (A4 formátum).

7 Certifikate_HU.indd 1 Rechnungsb_HU.indd 1 Jean-Francois Bouveyron Alelnök, Európai értékesítési vezető József Lovas Ügyvezető igazgató, Magyarország :15:52 Uhr A kereskedés bélyegzője Flyer_EC_HU.indd :35:25 Uhr Newsletter_HU.indd :09:25 Uhr :15:05 Uhr AD_Endconsumer_HU_A4.indd 1 ÉRTÉKESÍTÉS :40:53 Uhr támogató kommunikáció Profitáljon a fenntartható újrahasznosításból az -szel! A Johnson Controls az újrahasznosítási program gyűjtési koncepciójával a használt járműakkumulátorok szakszerű és környezetbarát újrahasznosítását kínálja. Ha Ön résztvesz az -ben, még egyszerűbbé és kifizetődőbbé válik a használt akkumulátorok kezelésének kérdése. Így minden érintett jól jár és egyben a környzet is. Az Önnél leadott használt járműakkumulátorokat közvetlenül az Ön nagykereskedője gyűjteti be és szakszerűen tároltatja. Vegyen részt az gyűjtési koncepciójában és biztosítsa ezzel az akkumulátorok kifizetődő, egyszerű és környezetbarát újrahasznosítását. Azzal, hogy visszaadja használt akkumulátorát és az ezekből származó ólom 100 %-ban újrahasznosításra kerül az új akkumulátorok előállításánál, kíméli a természetes erőforrásokat és velünk együtt közösen bezárja az akkumulátorok körfolyamatát. Számlához csatolt reklámanyag Az ideális rövid információ az értékesítéskor nemzetközi kommunikáció a Johnson Controls-szal Sajtóinformáció Széleskörű tudósítás minden érintett médiumban. Az gyűjtési koncepcióval egyértelmű előnyöket kínálunk Önnek: stabilabb árak jogbiztonság a törvényi előírások betartása révén nincs vesződség a használt akkumulátorokkal nincs raktározás egyszerű, környezetbarát eltávolítás kedvező vásárlási feltételek az új akkumulátor használttal történő közvetlen elszámolása révén Vevői is értékelik erőfeszítéseit, mert... a használt akkumulátorokkal szakszerű újrahasznosítási rendszer foglalkozik csak az erre felhatalmazott műhelyek vesznek részt az újrahasznosítási programban az gyűjtési koncepciójának köszönhetően Csatlakozzon Ön is! Beszéljen még ma nagykereskedőjével az gyűjtési koncepcióban való részvételéről. Tájékozódjon most a résztvevő nagykereskedésnél vagy az interneten: NEWSLETTER 11/2010 Profitáljon a fenntartható újrahasznosításból az -szel! A Johnson Controls az újrahasznosítási program gyűjtési koncepciójával a használt járműakkumulátorok szakszerű és környezetbarát újrahasznosítását kínálja. Ha Ön résztvesz az -ben, még egyszerűbbé és kifizetődőbbé válik a használt akkumulátorok kezelésének kérdése. Így minden érintett jól jár és egyben a környzet is. Az Önnél leadott használt járműakkumulátorokat közvetlenül az Ön nagykereskedője gyűjteti be és szakszerűen tároltatja. Vegyen részt az gyűjtési koncepciójában és biztosítsa ezzel az akkumulátorok kifizetődő, egyszerű és környezetbarát újrahasznosítását. Azzal, hogy visszaadja használt akkumulátorát és az ezekből származó ólom 100 %-ban újrahasznosításra kerül az új akkumulátorok előállításánál, kíméli a természetes erőforrásokat és velünk együtt közösen bezárja az akkumulátorok körfolyamatát. CD PR-szöveggel, fényképanyaggal és minden fontos, a gyűjtési koncepcióra vonatkozó adattal. Az gyűjtési koncepcióval egyértelmű előnyöket kínálunk Önnek: stabilabb árak jogbiztonság a törvényi előírások betartása révén nincs vesződség a használt akkumulátorokkal nincs raktározás egyszerű, környezetbarát eltávolítás kedvező vásárlási feltételek az új akkumulátor használttal történő közvetlen elszámolása révén Vevői is értékelik erőfeszítéseit, mert... a használt akkumulátorokkal szakszerű újrahasznosítási rendszer foglalkozik csak az erre felhatalmazott műhelyek vesznek részt az újrahasznosítási programban az gyűjtési koncepciójának köszönhetően Csatlakozzon Ön is! Beszéljen még ma nagykereskedőjével az gyűjtési koncepcióban való részvételéről. Tájékozódjon most a résztvevő nagykereskedésnél vagy az interneten: hírlevél Aktuális információk az -ről és az újrahasznosítás témaköréről az Ön vevői számára. Hirdetések Cél, hogy a bevezetés időszakában megszólítsuk a kereskedéseket vagy a végfelhasználókat a fontos újságokban és folyóiratokban. Óvjuk aktívan környezetünket hasznosítsuk újra használt akkumulátorát! Az a Johnson Controls újrahasznosítási kezdeményezése. A járműakkumulátorok világszerte piacvezető gyártójaként komoly erőfeszítéseket teszünk az újrahasznosítás ügyéért. Használt akkumulátorát az akcióban résztvevő kereskedőknél és műhelyekben visszaadhatja, ezzel Ön is aktívan hozzájárulhat környezetünk és természetes erőforrásaink megkíméléséhez. Nyomós érvek az mellett Az elhasznált akkumulátorában található ólmot 100 %-osan újrahasznosítjuk A nyersanyag-megtakarítás kíméli a környezetet és az erőforrásokat A törvényi előírásoknak megfelel Azzal, hogy használt akkumulátorát kijelölt műhelyeinkben leadja, óvja a környezetet Adja le használt akkumulátorát a résztvevő partnereknél és járuljon hozzá aktívan a környezetvédelemhez. Az -ről további információt talál az alábbi webcímen: Végfelhasználói anyagok Az a mi újrahasznosítási Papír kezdeményezésünk. display környezetet. Amit az információs szóróanyagok tárolására ahsználhat. Adja vissza elhasználódott akkumulátorát és kímélje ezzel a További információ: Az Ön használt akkumulátor-gyűjtőpontja Óvjuk aktívan környezetünket: hasznosítsuk újra a használt akkumulátorokat. Poszter Az értékesítési helyiségben kifüggesztendő, az újrahasznosítási körfolyamatot ábrázoló poszter a végfelhasználó számára (DIN A2). Az a mi újrahasznosítási kezdeményezésünk. Az a mi újrahasznosítási kezdeményezésünk. Adja vissza elhasználódott akkumulátorát és kímélje ezzel a környezetet. Adja vissza elhasználódott akkumulátorát és kímélje ezzel a További információ: környezetet. További információ: Az Ön használt akkumulátor-gyűjtőpontja Az Ön használt akkumulátor-gyűjtőpontja Óvjuk aktívan környezetünket: hasznosítsuk újra a használt akkumulátorokat. Óvjuk aktívan környezetünket: hasznosítsuk újra a használt akkumulátorokat. Az újrahasznosítási folyamat. tanúsítvány A kereskedés bélyegzője A kereskedés bélyegzője EGYSZERŰ + SZAKSZERŰ: Ha használt akkumulátorát leadja MŰHELYÉBEN vagy KERESKEDŐJÉNÉL, biztosítja annak szakszerű eltávolítását és jót tesz a környezettel. LEADÁS VÁSÁRLÁS a Johnson Controls kezdeményezésének partnere. A vállalat ezzel biztosítja az erőforrásokkal való felelősségteljes bánásmódot és aktívan óvja a környezetet. A használt akkumulátorok kizárólag tanúsított üzemekben kerülnek újrahasznosításra. Köszönjük az részeként tett erőfeszítéseit! Flyer_EC_HU.indd :09:25 Uhr Flyer_EC_HU.indd :09:25 Uhr AZ ÚJ AKKUMULÁTOROKAT A KERESKEDŐKHÖZ, VALAMINT A MŰHELYEKBE VISZIK. KÖRNYEZETKÍMÉLŐ: Az a tanúsított ISO-szabvány szerint szinte teljes mértékben újrahasznosítja a használt akkumulátorokból származó ólomot és új akkumulátorok előállításához használja fel azt. A HASZNÁLT AKKUMULÁTOROKAT BEGYŰJTIK ÉS AZ ÚJRAHASZNOSÍTÓ ÜZEMBE VISZIK. Tanúsítvány Hivatalos gyűjtőhelyként azonosítja az üzemet (DIN A4). HASZNÁLT AKKUMULÁTOR ÚJ AKKUMULÁTOR ÓLOM Az újrahasznosítási kezdeményezésről további információt talál az alábbi webcímen:

8 Egy tiszta kampány. Az újrahasznosítási kezdeményezés minden érintett előnyére válik: profitál a környezet, az autósok, a műhely, a kereskedés, a gyártó. Regisztráljon és vegyen részt a Johnson Controls tanúsított újrahasznosítási kezdeményezésében. Segítse tevékenyen a szakszerű újrahasznosítást és gondoskodjon arról, hogy az elhasznált és régi járműakkumulátorok ügyfeleitől begyűjtésre kerüljenek. A többit mi intézzük és elhozzuk Öntől az összegyűjtött akkumulátorokat, hogy szakszerű és környezetbarát módon újrahasznosítsuk. Így minden érintett helyesen cselekszik, tekintettel a törvényi előírások betartására, valamint az erőforrásokkal és a környezettel való kíméletes bánásmódra. Mint e világ része, mondjon igent: igen, csatlakozom! Regisztrálja magát most! Beszéljen most az Ön Johnson Controls képviselőjével, aki megbeszél Önnel minden tudnivalót és regisztrálja jelentkezését. Az -ről további információkat talál az alábbi webcímen: Johnson Controls Autóakkumulátor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Budapest Váci út 110. Tel.: Fax: /

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE Tartós megoldás az Ön üres tartályai számára: A SCHÜTZ TICKET SERVICE szolgáltatás. A mai ipari vállalatok egyik legfontosabb célja a sértetlen

Részletesebben

2 CE minõsítés megléte (amennyiben ezt harmonizált EU direktíva megköveteli)

2 CE minõsítés megléte (amennyiben ezt harmonizált EU direktíva megköveteli) Elõre gyártott építészeti hõ(hang)szigetelõ anyagok I. Termékjellemzõk Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A mûszaki specifikáció: MSZ EN ÉME Egyéb A megfelelõség-igazolás

Részletesebben

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében A Toyota alapítása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy kiváló minõségû és úttörõ jelentõségû termékek elõállításával, valamint magas szintû szolgáltatásainkkal

Részletesebben

Honda filozófiája. Újrahasznosításra tervezve. Különböző technológiákat fejlesztettünk erre:

Honda filozófiája. Újrahasznosításra tervezve. Különböző technológiákat fejlesztettünk erre: Honda filozófiája A Honda évek óta ott található az élvonalban azon vállalatok között, akik tudatossággal művelik a környezetvédelmet. Mint egy világméretű autógyártó cég kellő komolysággal érzi felelősségét

Részletesebben

SCH-ÓZON KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával

SCH-ÓZON KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával SCH-ÓZON KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával Tegyen meg mindent a bizalmas üzleti információk védelméért és járuljon hozzá a fenntartható fejlődéshez! FENNTARTHATÓ

Részletesebben

Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés

Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés Biztonság Hatékonyság Környezetvédelem www.remondis-data.hu Megsemmisítés teljesen zárt rendszerben Testre szabott szolgáltatási

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

1. Mit takar a használt elektromos és elektronikus berendezés és az ebből keletkező e- hulladék?

1. Mit takar a használt elektromos és elektronikus berendezés és az ebből keletkező e- hulladék? Kedves Vásárlóink! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hulladékká vált elektromos, elektronikus berendezés (ehulladék) a kommunális hulladéktól elkülönítetten gyűjtendő, települési hulladékként nem ártalmatlanítható!

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

DUPAREC KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával

DUPAREC KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával DUPAREC KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával Tegyen meg mindent a bizalmas üzleti információk védelméért és járuljon hozzá a fenntartható fejlődéshez! FENNTARTHATÓ

Részletesebben

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Mi az ECOSE Technológia? egy forradalmian új, természetes, formaldehid-mentes kötőanyagtechnológia, mely üveg-, kőzetgyapot és számos más termék gyártásakor biztosítja

Részletesebben

Kiváló Építési Termék 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 99/92/EK számú Bizottsági Határozat (hőszigetelő anyagok) 89/106/EGK Építési Termé

Kiváló Építési Termék 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 99/92/EK számú Bizottsági Határozat (hőszigetelő anyagok) 89/106/EGK Építési Termé I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 99/92/EK számú Bizottsági Határozat (hőszigetelő anyagok) 89/106/EGK Építési Termék Irányelv A műszaki specifikáció:

Részletesebben

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája Mutassa be cégét és termékeit innovatív és tudatosan fejlődő cégek vezetőinek és legyen a Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciájának kiállító partnere 2014. október 8-án Kedves Kiállító Partnerünk!

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

Kiváló Építési Termék termék-specifikus követelményei Követlménylap I/VIII

Kiváló Építési Termék termék-specifikus követelményei Követlménylap I/VIII Követlménylap I/VIII I. Termékjellemzõk Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A mûszaki specifikáció: MSZ EN ÉME Egyéb A megfelelõség-igazolás módozata a mûszaki specifikáció

Részletesebben

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai.

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai. Újrahasznosítási ipar Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai www.lcpackaging.com Kiváló minőség, 100%- os újrahasznosíthatóság 02 A bigbag zsákok vezető szakértője az újrahasznosítási iparágban

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ. Országos közlekedésbiztonsági akció

Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ. Országos közlekedésbiztonsági akció Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ Országos közlekedésbiztonsági akció TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A LÁTNI ÉS LÁTSZANI ORSZÁGOS KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI KAMPÁNY 2012 ÓTA HÍVJA FEL A FIGYELMET EGY

Részletesebben

Wine in Moderation. Bevezetési útmutató borászatok számára

Wine in Moderation. Bevezetési útmutató borászatok számára Wine in Moderation Bevezetési útmutató borászatok számára BEVEZETÉSI ÚTMUTATÓ A jelen útmutató a bevált gyakorlaton alapul, hogy megkönnyítse a program bevezetését a Wine in Moderation Art de Vivre programhoz

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Sipos Géza

Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Sipos Géza Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Sipos Géza Néhány szó magunkról. Alapítás, fejlődés lépései: 1989.-ben négyen alapítottuk a céget. Az alapítók informatikai képzettséggel, gyakorlattal és minimális

Részletesebben

vállalati felelősségvállalás alapelvei

vállalati felelősségvállalás alapelvei Az ALDI SÜD vállalatcsoport vállalati felelősségvállalás alapelvei Bevezetés Az ALDI DÉL vállalatcsoportra a felelős vállalatirányítás elvei érvényesek. Ebben az iratban szemléltetjük, melyik alapelvek

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere 1 Mivel készültünk a mai napra? 2 Fogyasztói magatartás A mai fogyasztók már nem járnak vásárolni, hanem mindig és mindenhol vásárolnak. Forrás:

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/003 (I. 5.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 435- ÉME Tűz és füstgátló szerkezetek esetén Egyéb A megfelelőség-igazolás módozata

Részletesebben

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG Háziorvosi Munkacsoport TERÁPIÁS MŰHELY Siófok, 2014. november 7-8. Partner Tájékoztató Tisztelt Partnerünk! A Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportja, a Vanderlich

Részletesebben

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5.

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Partner Tájékoztató XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Tisztelt Partnerünk! Szeretettel várjuk Önöket Balatonfüreden, 2013. október 3-5. között megrendezésre kerülő Magyar

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 14351-1 ÉME Tűz és füstgátló szerkezetek esetén Egyéb A megfelelőség-igazolás módozata

Részletesebben

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség tevékenysége, 2012. Q1. 2012. április 11.

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség tevékenysége, 2012. Q1. 2012. április 11. Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség tevékenysége, 2012. Q1 2012. április 11. Az új termékdíjas törvény Az új koncepció céljai: Egyablakos rendszer kiépítése Átlátható Számonkérhető Nyomon követhető

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 14351-1 ÉME Tűz és füstgátló szerkezetek esetén Egyéb A megfelelőség-igazolás módozata

Részletesebben

EU támogatásból kerékpártároló épül az ALISCA Terra Kft. telephelyén.

EU támogatásból kerékpártároló épül az ALISCA Terra Kft. telephelyén. EU támogatásból kerékpártároló épül az ALISCA Terra Kft. telephelyén. A 2009. évben az akkori Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fejlesztési Igazgatóság, mint a Környezet és Energia Operatív Program

Részletesebben

HELYI TERMÉKEK A KÖZÉTKEZTETÉSBEN Budapesti Corvinus Egyetem 2011. január 18. Méltányosan forgalmazott termékek a közétkeztetésben

HELYI TERMÉKEK A KÖZÉTKEZTETÉSBEN Budapesti Corvinus Egyetem 2011. január 18. Méltányosan forgalmazott termékek a közétkeztetésben HELYI TERMÉKEK A KÖZÉTKEZTETÉSBEN Budapesti Corvinus Egyetem 2011. január 18. Méltányosan forgalmazott termékek a közétkeztetésben Újszászi Györgyi Védegylet Mi a méltányos kereskedelem, vagyis a FAIR

Részletesebben

CodeMeter - A Digitális Jogkezelő

CodeMeter - A Digitális Jogkezelő CodeMeter - A Digitális Jogkezelő Másolásvédelem és Komplett Kereskedelmi Rendszer Digitális Tananyagokhoz CodeMeter a jövő Digitális Jogkezelése Mikola Rezső ügyvezető ig. MrSoft Kft. T: 1-280-8811 -

Részletesebben

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ipari hulladékgazdálkodás 02. dr. Torma András Környezetmérnöki Tanszék

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ipari hulladékgazdálkodás 02. dr. Torma András Környezetmérnöki Tanszék HULLADÉKGAZDÁLKODÁS ipari hulladékgazdálkodás 02 dr. Torma András Környezetmérnöki Tanszék Vállalati hulladékgazdálkodás fogalma A vállalati hulladékgazdálkodás a vállalat tevékenysége során keletkező

Részletesebben

4450 Ft/m 2. Színpompás Ősz 2015. berlin Vario. Kertek Kövek Hangulatok. Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. Régi ár 7188 Ft/m 2

4450 Ft/m 2. Színpompás Ősz 2015. berlin Vario. Kertek Kövek Hangulatok. Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. Régi ár 7188 Ft/m 2 Színpompás Ősz 2015 Kertek Kövek Hangulatok berlin Vario Régi ár 7188 Ft/m 2 4450 Ft/m 2 homokkő, kagylóbarna színben Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. KK Kavics Beton A minőség garantált

Részletesebben

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot,

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.varta-automotive.com ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com A DYNAMIC TRIO. KIMAGASLÓ TECHNIKA MINDEN FELHASZNÁLÁSRA. A Dynamic Trio-val minden felhasználásra a testreszabott

Részletesebben

Vállalati kultúránk elemi alapját a felelősségtudatos és tiszteletteljes, morális munkavégzés képezi.

Vállalati kultúránk elemi alapját a felelősségtudatos és tiszteletteljes, morális munkavégzés képezi. MAGATARTÁSI KÓDEX 2 ELŐSZÓ Vállalati kultúránk elemi alapját a felelősségtudatos és tiszteletteljes, morális munkavégzés képezi. Elkötelezettek vagyunk a fair, átlátható és tisztességes tényleges verseny

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

Kedves Partnerünk! BEVEZETÉS/ELŐSZÓ

Kedves Partnerünk! BEVEZETÉS/ELŐSZÓ Göngyölegkatalógus BEVEZETÉS/ELŐSZÓ Kedves Partnerünk! 2 Knorr-Bremse Csoport a technológia A piacvezetőjeként több mint egy évszázada folyamatos fejlődést mutat fel az ágazatban a gyártás, a fejlesztés

Részletesebben

A hulladékok tételes jegyzékét a hulladékok jegyzékéről szóló 16/2001. (VII.18.) KöM rendelet tartalmazza.

A hulladékok tételes jegyzékét a hulladékok jegyzékéről szóló 16/2001. (VII.18.) KöM rendelet tartalmazza. Hulladékok kezelése Mi a hulladék? A 2000. évi XLIII. törvény (Hgtv.) meghatározása, miszerint: A hulladék bármely, a Hgtv. 1.sz. melléklete szerinti kategóriák valamelyikébe tartozó tárgy vagy anyag,

Részletesebben

Irodai Szelektív Papírgyűjtés Biztonságos Iratmegsemmisítés

Irodai Szelektív Papírgyűjtés Biztonságos Iratmegsemmisítés Irodai Szelektív Papírgyűjtés Biztonságos Iratmegsemmisítés Biztonságos és környezetbarát megoldás irodai papírhulladék kezelésére és újrahasznosítására Megbízható - Rugalmas - Díjmentes INEST Nonprofit

Részletesebben

Szerelési és kezelési útmutató. Asztali állvány DS (2018/10) hu

Szerelési és kezelési útmutató. Asztali állvány DS (2018/10) hu Szerelési és kezelési útmutató Asztali állvány DS-1 6720889403 (2018/10) hu Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 Szimbólumok magyarázata és biztonsági tudnivalók....... 2 1 Szimbólum-magyarázatok........................

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

SEFTA-KER KFT. FENNTARTHATÓSÁGI TERV

SEFTA-KER KFT. FENNTARTHATÓSÁGI TERV SEFTA-KER KFT. FENNTARTHATÓSÁGI TERV A Sefta-Ker Kft. felismerve a fenntartható fejlődés jelentőségét, egyúttal mélyítve munkatársainak e szemlélet iránti elkötelezettségét megalkotja fenntarthatósági

Részletesebben

Karbonsemleges marketing csomag. A karbonsemlegesség megtérül

Karbonsemleges marketing csomag. A karbonsemlegesség megtérül Karbonsemleges marketing csomag A karbonsemlegesség megtérül Tegyen egy lépést a környezettudatosság felé, és a következő lépést a világ teszi meg Ön felé! Mérje fel és ellentételezze vállalkozásának károsanyag-kibocsátását,

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet, Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) Vonatkozó szabványok: MSZ 9333: 2011 A műszaki

Részletesebben

Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10. Mikrohitel közvetítői kommunikáció

Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10. Mikrohitel közvetítői kommunikáció Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10 Mikrohitel közvetítői kommunikáció Gáspár Bence, főosztályvezető, Kommunikációs és Ügyfélkapcsolati főosztály, MAG Zrt. Uniós Vállalkozói Hitelek

Részletesebben

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM Webes felületi lehetoség Ne engedje hogy teendői helyhez kössék! Szoftverünk táblagépen is fut, így üzletkötői akár a helyszínen, elektronikusan vehetnek fel új partnert vagy új rendelést, amellyel nem

Részletesebben

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség tevékenysége, 2012. Q1. 2012. április 11.

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség tevékenysége, 2012. Q1. 2012. április 11. Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség tevékenysége, 2012. Q1 2012. április 11. Az új termékdíjas törvény Az új koncepció céljai: Egyablakos rendszer kiépítése Átlátható Számonkérhető Nyomon követhető

Részletesebben

A RT5 Taxi Holding Kft. jogelődeit, az 1980-as években alapították, sok munkatársunk több mint 20-30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

A RT5 Taxi Holding Kft. jogelődeit, az 1980-as években alapították, sok munkatársunk több mint 20-30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Bemutató Kik vagyunk. A RT5 Taxi Holding Kft. jogelődeit, az 1980-as években alapították, sok munkatársunk több mint 20-30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A RT5 Taxi Holding Kft a korábbi Rádió

Részletesebben

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Az ITSource Kft. célja ügyfelei költséghatékony és rugalmas kiszolgálása. Cégünk olyan hosszú távú együttműködés megvalósítására törekszik, melynek során

Részletesebben

Mintacím szerkesztése

Mintacím szerkesztése Mintacím szerkesztése Mintacím szerkesztése Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) bemutatása Budapest, 2012. május 16. Az Mintacím OHÜ külső szerkesztése működési modellje Nemzetgazdasági

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet, Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) Vonatkozó szabványok: MSZ 9333: 2011 A műszaki

Részletesebben

SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft www.survive.hu www.zolduzlet.hu. Mintaprojekt Zöldülnek a Királyok

SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft www.survive.hu www.zolduzlet.hu. Mintaprojekt Zöldülnek a Királyok SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft www.survive.hu www.zolduzlet.hu Mintaprojekt Zöldülnek a Királyok Előzmények Fogyasztói elvárások a környezetbarát üzletvitel tekintetében A

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

ENELFA - ENtrepreneurship by E-Learning For Adults. Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése

ENELFA - ENtrepreneurship by E-Learning For Adults. Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése A projekt jövőbeni hasznosíthatósága kétirányú: egyrészről a Továbbképzési és Szakképzési Központ segítségével külső körnek történő értékesítés,

Részletesebben

AZ ELECTRO-COORD BEMUTATJA. Jekko ÚJ TÁROLÓESZKÖZ ÚJRAHASZ NOSÍTHATÓ ELEKTROMOS HULLA DÉKOK OTTHONI GYŰJTÉSÉHEZ ELEMEK

AZ ELECTRO-COORD BEMUTATJA. Jekko ÚJ TÁROLÓESZKÖZ ÚJRAHASZ NOSÍTHATÓ ELEKTROMOS HULLA DÉKOK OTTHONI GYŰJTÉSÉHEZ ELEMEK AZ ELECTRO-COOR BEMUTATJA Jekko ÚJ TÁROLÓESZKÖZ ÚJRAHASZ NOSÍTHATÓ ELEKTROMOS HULLA ÉKOK OTTHONI GYŰJTÉSÉHEZ KISMÉRETU ELEKTROMOS KÉSZÜLÉKEK ELEMEK ENERGIATAKARÉKOS LÁMPÁK ÉS IZZÓK HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

ECONATURAL. Mérföldkő a papírgyártás történetében

ECONATURAL. Mérföldkő a papírgyártás történetében ECONATURAL Mérföldkő a papírgyártás történetében Lucart Professional EcoNatural: a környezettudatos papír új generációja. Az újrafelhasznált italos kartondobozokból készült EcoNatural a 100%-osan környezetbarát

Részletesebben

A csomagolástervezés innovatív megoldásai, design trendek Nagy Alexandra

A csomagolástervezés innovatív megoldásai, design trendek Nagy Alexandra A csomagolástervezés innovatív megoldásai, design trendek 2019 Nagy Alexandra 2018. 11. 08. A csomagolások megoldásainak trendjei reflektálnak az alapanyagokra a megváltozott életmódra a design trendekre

Részletesebben

Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás)

Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás) Saját vállalkozás Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás) Piaci részesedés Haszonkulcs Marketing folyamatok Marketing szervezet Értékesítési/marketing kontrol adatok

Részletesebben

20 pontos akcióterv. Élelmiszeripari Főosztály Laszlovszky Gábor főosztályvezető

20 pontos akcióterv. Élelmiszeripari Főosztály Laszlovszky Gábor főosztályvezető 20 pontos akcióterv Élelmiszeripari Főosztály Laszlovszky Gábor főosztályvezető 2017.09.14. Az élelmiszeripar helyzete Az élelmiszeripart a Kormány stratégiai ágazattá nyilvánítja. 2015 20 pontos akcióterv

Részletesebben

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával Társaságunk Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával A Xypex Chemical Corporation egyike a világ vezető vízszigetelő anyag gyártóinak. A társaság a Xypex kristályos technológia bevezetésével

Részletesebben

Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás.

Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás. Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás. 706000 833789 00128 Egyszerűen és gyorsan keresztül Európán. Útközben nem

Részletesebben

VÁLLALATI FOLYAMATMENEDZSMENT BEVEZETÉSE A LAMON KFT-NÉL GOP-2.2.1-08/2-2008-0007 ESETTANULMÁNY A PROJEKT MEGVALÓSULÁSÁRÓL

VÁLLALATI FOLYAMATMENEDZSMENT BEVEZETÉSE A LAMON KFT-NÉL GOP-2.2.1-08/2-2008-0007 ESETTANULMÁNY A PROJEKT MEGVALÓSULÁSÁRÓL VÁLLALATI FOLYAMATMENEDZSMENT BEVEZETÉSE A LAMON KFT-NÉL GOP-2.2.1-08/2-2008-0007 ESETTANULMÁNY A PROJEKT MEGVALÓSULÁSÁRÓL Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1. A cég adatai... 3 2. A cég bemutatása...

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2012.

Marketing tervezési naptár 2012. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2012. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

K&H Bank innovatív szolgáltatása szállodák és éttermek számára

K&H Bank innovatív szolgáltatása szállodák és éttermek számára K&H Bank innovatív szolgáltatása szállodák és éttermek számára Tubai Csilla K&H Bank Bankkártya elfogadás vezetője MSZÉSZ Közgyűlés 2013.05.09.Kecskemét tartalom a K&H Bank a K&H Bank bankkártya elfogadás

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

Jogi és menedzsment ismeretek

Jogi és menedzsment ismeretek Jogi és menedzsment ismeretek Értékesítési politika Célja: A marketingcsatorna kiválasztására és alkalmazására vonatkozó elvek és módszerek meghatározása Lépései: a) a lehetséges értékesítési csatornák

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni?

Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni? Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni? Az általános árfeltüntetési szabályoknak megfelelően a webshopban kínált termékek esetében is a fogyasztó által ténylegesen

Részletesebben

Insert holder to. the back for wall mounting. Insert holder to. the bottom for table-top display

Insert holder to. the back for wall mounting. Insert holder to. the bottom for table-top display LED INDICATOR Insert holder to the bottom for table-top display Insert holder to the back for wall mounting HU Jótállási jegy A termék gyártója: FAST ČR, a.s. (Černokostelecká1621, Říčany u Prahy

Részletesebben

A Compass Group Etikai Kódexe

A Compass Group Etikai Kódexe A Compass Group Etikai Kódexe 1.2. kiadás A Compass Group etikai kódexe és az ENSZ Global Compact programja Mivel vállalatunk világszinten vezető szerepet tölt be ezen a területen, a legmagasabb szintű

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Web Értékesítő" 3. 1. Szerepkör leírás" 3. 2 Szerepkör profil" 4. 2.1 Profil összefoglalása" 4. 2.2 Részletes profil" 5

Web Értékesítő 3. 1. Szerepkör leírás 3. 2 Szerepkör profil 4. 2.1 Profil összefoglalása 4. 2.2 Részletes profil 5 ! Web Értékesítő Web Értékesítő" 3 1. Szerepkör leírás" 3 2 Szerepkör profil" 4 2.1 Profil összefoglalása" 4 2.2 Részletes profil" 5 2 Web Értékesítő 1. Szerepkör leírás Profil neve Profil alternatív nevei

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. év november 26.-i ülésére Tárgy: A közterületek tisztántartásáról és a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról

Részletesebben

Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában

Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában Kertész Csaba, Horváth Gergő 2015 október 16. Agenda Az NI bemutatása Ellátási lánc, ellátási lánc menedzsment Az NI egységei, kapcsolatai

Részletesebben

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein!

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Hogyan kezdhet a Catawikin árulni www.catawiki.hu/signup Mi a Catawiki? A Catawiki a világ leggyorsabban növekvő online aukciósháza. Weboldalunk olyan embereket

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A változásokról 2013. január 30-án küldtünk tájékoztatót Önöknek e-mail-ben.

Tisztelt Partnerünk! A változásokról 2013. január 30-án küldtünk tájékoztatót Önöknek e-mail-ben. Tisztelt Partnerünk! 2012. december 29-én életbe lépett a 443/2012. (XII. 29.) számú Korm. rendelet az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről. A változásokról

Részletesebben

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture.

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. Érjük el a 2012-ben építkezni, felújítani szándékozó magyar lakosságot A kampány célja: -Elérni a 2012-ben építkező és felújító lakosságot

Részletesebben

PROJEKT CÍME: A lakossági tanácsadás fejlesztése a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok

PROJEKT CÍME: A lakossági tanácsadás fejlesztése a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok PROJEKT CÍME: A lakossági tanácsadás fejlesztése a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok hatékonyságának növelése érdekében Fenntartható tematikához kapcsolódó

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! SPA2335 Felhasználói

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

BETON A fenntartható építés alapja. Hatékony energiagazdálkodás

BETON A fenntartható építés alapja. Hatékony energiagazdálkodás BETON A fenntartható építés alapja Hatékony energiagazdálkodás 1 / Hogyan segít a beton a hatékony energiagazdálkodásban? A fenntartható fejlődés eszméjének fontosságával a társadalom felelősen gondolkodó

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

Hogyan ajánljunk kényelmi cipőt és gyógypapucsot?

Hogyan ajánljunk kényelmi cipőt és gyógypapucsot? Hogyan ajánljunk kényelmi cipőt és gyógypapucsot? A német Bauerfeind család vállalkozása Gyógyászati segédeszközök Magas minőségű ortézisek, kompressziós harisnyák, speciális talpbetétek. Minden termék:

Részletesebben

Miért kommunikál egy. csarnokcég. hiperlokálisan (is)? Rajki Diána, Build-Communication

Miért kommunikál egy. csarnokcég. hiperlokálisan (is)? Rajki Diána, Build-Communication Miért kommunikál egy csarnokcég hiperlokálisan (is)? Rajki Diána, Build-Communication Szakmai közhely - sok a budget egyszerű, nem túl kreatív ötlet is lejut(hat) a célcsoporthoz - kevés a budget kreatív

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Az Ön partnere az ötlettől a termékig

Az Ön partnere az ötlettől a termékig Az Ön partnere az ötlettől a termékig Fix tájékozódási pont a műanyagok piacán Anyag Funkcióintegráció Megvalósíthatóság Újrahasznosítás Mérnöki szolgáltatások Alkatrészek megtervezése Szerszámok Folyamatok

Részletesebben