Egyszerű, biztonságos, tartós: ecosteps újrahasznosítási modell!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Egyszerű, biztonságos, tartós: ecosteps újrahasznosítási modell!"

Átírás

1 Egyszerű, biztonságos, tartós: újrahasznosítási modell!

2 Figyelem! Az gyűjtési koncepcióval teljesíti a törvényi előírásokat.

3 Profitáljon egy innovatív gyűjtési koncepciójú teljeskörű újrahasznosítási programból. A Johnson Controls újrahasznosítási kezdeményezésével az akkumulátorok szakszerű és környezetbarát újrahasznosítását kínálja. Ez aktív felelősségvállalás és garancia a fenntarthatóságra. Az erőforrásokkal való lelkiismeretes és fenntartható bánásmód a Johnson Controls vállalati filozófiájának alapelve és szilárd alkotóeleme. A víziónk: alakítsunk ki egy kellemesebb, biztonságosabb és fenntarthatóbb világot. Az újrahasznosítási programmal fontos lépést teszünk ebben az irányban. Az gyűjtési koncepció egyszerűbbé, kifizetődőbbé és fenntarthatóbbá teszi a használt akkumulátorok kezelését. Újrahasznosítási kezdeményezésünkben való részvételével Ön is aktívan hozzájárul a környezetvédelemhez és további előnyöket is élvez. Az új gyűjtési koncepcióval minden, a kereskedésekből és műhelyekből érkező járműakkumulátort közvetlenül begyűjtenek és szakszerűen leadnak. Amíg gépkocsivezetői új akkumulátorokat szállítanak vásárlóinak, vásárlói használt akkumulátorait egyúttal leadásra magukkal is viszik. Így folytonos körfolyamat jön létre, amely egyszerűbb már nem is lehetne. Az azonban még ettől is sokkal több előnnyel jár. A gyűjtési koncepció egyértelmű előnyöket kínál Önnek: stabilabb árak nagyobb árrések kisebb tőkelekötés aktív környezetvédelem jobb arculat a törvényekkel teljesen összhangban van egyszerű kezelés tanusított újrahasznosítási rendszer A kereskedés és a műhelyek is profitálnak az gyűjtési koncepcióból: stabilabb árak nincs vesződség a használt akkumulátorokkal És a végfelhasználó? Ő biztosan tudja: használt akkumulátora szakszerű újrahasznosítási rendszerbe kerül az újrahasznosítási programban csak erre felhatalmazott műhelyek vesznek részt.egyszerű, környezetbarát kezelés A következő oldalakon részletesen bemutatjuk Önnek újrahasznosítási kezdeményezésünk gyűtési koncepcióját.

4 Hogyan működik az gyűjtési koncepció? Ez az akkumulátor-újrahasznosítás legegyszerűbb fajtája és egyben aktív környezetvédelem. Olyan előnyökkel, amelyeket a kereskedés és a műhelyek nem hagyhatnak figyelmen kívűl! A környezetbarát újrahasznosítási tudatosság egyre nő. Éppen az akkumulátorok területén időszerű lépéseket tenni ez nagy lehetőségeket rejt magában.miért? A használt akkumulátorokban található ólom a legkorszerűbb újrahasznosítási eljárással 100%-ban újrafelhasználható. És így működik: mi akkumulátort szállítunk Önnek, a nagykereskedésnek. Ön egyébként is rendszeresen felkeresi kereskedőit és műhelyeit és leszállítja a megrendelt új akkumulátorokat. Ekkor ügyfelei egyúttal leadhatják a használt akkumulátorokat. Így ügyfeleinek csak az új akkumulátor alapárát kell fizetniük. Ha elegendő használt akkumulátorral tele tároló edény gyűlt össze Önnél, mi elhozzuk ezeket és a használt akkumulátorokat saját Johnson Controls ólomkohónkba vagy tanusított partnerkohókba szállítjuk. A régi ólom ott 100 %-ban újrahasznosításra kerül: új, nagy teljesítményű akkumulátoraink gyártásához használjuk fel. Az -szel gondoskodunk az akkumulátorok szakszerű és környezetbarát újrahsznosításáról. És a fénypont: minden kereskedőpartner egyértelmű előnyöket élvez és hathatós érveket kap! Ön, mint nagykereskedő jobb árakat kínál, gondoskodik a nagyobb vásárlói kötődésről, a törvényekkel összhangban álló, egyszerű eljárást tesz lehetővé és támogatja a természetes erőforrásokkal való fenntartható bánásmódot. Ez hosszú távon költséget takarít meg és kíméli a környezetet! Kereskedőpartnerei is jobb árakat kínálhatnak a végfelhasználóknak! A használt akkumulátorok körülményes és hosszú köztes tárolása a múlté és a törvényi előírások betartása is automatikusan megvalósul a környezetvédelem jegyében is. A végfelhasználó tehát kedvezőbben jut új akkumulátorához. És régi akkumulátorát környezetbarát módon adja le. Mindezek nyomós okok arra, hogy résztvegyen elsőosztályú újrahasznosítási programunkban. Minden partner számít! Hiszen minél több használt akkumulátor gyűlik össze, annál többet tehetünk Önért és a környezetért! Az előnyei egy pillantásra: az növeli az akkumulátorüzlet jövedelmezőségét. az növeli az új akkumulátorok eladási volumenét a kereskedelmi árak lényegesen alacsonyabbak. az hozzásegít egy korszerű, környezetbarát arculathoz. az segít az adminisztrációs és kezelési költségek csökkentésében. az segít Önnek a törvényi előírások betartásában. az tanusított nagykereskedőkhöz, illetve autorizált kereskedőkhöz és műhelyekhez köti az ügyfeleket.

5 Az újrahasznosítási folyamat. 1. A JC a nagykereskedőhöz szállítja az akkumulátort. ÚJ: KEDVEZŐ ELSZÁMOLÁS: Csak az alapár fizetendő. NAGYKERESKEDŐ GroSShändler 4. A JC a nagykereskedőtől átveszi az akkumulátorokkal megrakott tárolókat és az ólomkohóba szállítja azokat. 2. ÜZEM ÓLOMKOHÓ 5. KÖRNYEZETKÍMÉLŐ. Az szinte teljes mértékben újrahasznosítja a használt akkumulátorokból származó ólmot és új akkumulátorok előállítására használja fel azt. 3. HATÉKONY BEGYŰJTÉS. A nagykereskedés minden új szállítmánnyal ingyen visszaveszi a használt akkumulátorokat. ÚJ: MŰHELY KERESKEDÉS Az új akkumulátor a nagykereskedésből a kereskedőkhöz és a műhelyekbe kerül. LEADÁS EGYSZERŰ + INGYENES. A vásárló megvásárolja az új akkumulátort, a használtat pedig leadja. VÁSÁRLÁS HASZNÁLT AKKUMULÁTOR ÚJ AKKUMULÁTOR

6 :29:48 Uhr Sticker_HU.indd :14:33 Uhr Ön meggyőzi a kereskedelmi partnereit mi pedig támogatjuk Önt. Fogjunk bele, mert gyűjtési koncepciónk meggyőző! Átfogó marketingtámogatást kínálunk Önnek az ügyfelekkel való aktív kommunikáció érdekében. Minden -partner a Johnson Controls teljeskörű szolgáltatását kapja: legyen szó a képviseletünkkel folytatott személyes beszélgetésről vagy az ügyfelekkel való kommunikáció támogatását szolgáló ingyenes információs anyagról. Arra törekszünk, hogy elkötelezett munkája révén előnybe kerüljön Ön és a környezet. Aki az mellett dönt, egy tanusított, szakszerű és környezetbarát újrahasznosítás mellett dönt. Ezt részvételi tanúsítványunk igazolja és a résztvevő üzemet autorizált használt akkumulátor-gyűjtőhelyként azonosítja a hozzátartozó szórólapokkal. Ezen kívül minden aktív, a végfelhasználókkal kapcsolatban álló üzem megkapja a figyelemfelkeltő ablakmatricát, az információs posztert és a praktikus felállítható szórólaptartót. Ezen brosúra információival felszerelkezve, illetve a műhely -szórólap vevők közötti kiosztásával garantáltan rendelkezésére áll minden érv a vevőivel folytatott beszélgetések során. A praktikus táskában összeállítottunk minden kommunikációs anyagot, hogy meggyőzze vevőit és bemutassa az -et mint teljeskörű újrahasznosítási megoldást. Tekintse meg: az Ön továbbadásra váró kommunikációs eszközei Táska Benne az Ön által kiválasztott anyagokkal. Golyóstoll Újrahasznosított anyagból jegyzeteléshez. Pohár Mutatós ajándék, útközben hasznos. a mi újrahasznosínyezésünk. l nagykereskedőjét és vegyen ben! asznosítási programról ókat talál az alábbi webcímen: rols.hu/ Ilyen egyszerű az akkumulátorújrahasznosítás: az lehetővé teszi! Műhely -szórólap Minden tudnivaló röviden a kereskedés és a műhely számára (leporelló). Itt leadhatja régi akkumulátorát Adja vissza itt elhasznált akkumulátorát és óvja ezzel a környezetet! Matrica Figyelemfelkeltő emlékeztető ablakokra és ajtókra (A4 formátum).

7 Certifikate_HU.indd 1 Rechnungsb_HU.indd 1 Jean-Francois Bouveyron Alelnök, Európai értékesítési vezető József Lovas Ügyvezető igazgató, Magyarország :15:52 Uhr A kereskedés bélyegzője Flyer_EC_HU.indd :35:25 Uhr Newsletter_HU.indd :09:25 Uhr :15:05 Uhr AD_Endconsumer_HU_A4.indd 1 ÉRTÉKESÍTÉS :40:53 Uhr támogató kommunikáció Profitáljon a fenntartható újrahasznosításból az -szel! A Johnson Controls az újrahasznosítási program gyűjtési koncepciójával a használt járműakkumulátorok szakszerű és környezetbarát újrahasznosítását kínálja. Ha Ön résztvesz az -ben, még egyszerűbbé és kifizetődőbbé válik a használt akkumulátorok kezelésének kérdése. Így minden érintett jól jár és egyben a környzet is. Az Önnél leadott használt járműakkumulátorokat közvetlenül az Ön nagykereskedője gyűjteti be és szakszerűen tároltatja. Vegyen részt az gyűjtési koncepciójában és biztosítsa ezzel az akkumulátorok kifizetődő, egyszerű és környezetbarát újrahasznosítását. Azzal, hogy visszaadja használt akkumulátorát és az ezekből származó ólom 100 %-ban újrahasznosításra kerül az új akkumulátorok előállításánál, kíméli a természetes erőforrásokat és velünk együtt közösen bezárja az akkumulátorok körfolyamatát. Számlához csatolt reklámanyag Az ideális rövid információ az értékesítéskor nemzetközi kommunikáció a Johnson Controls-szal Sajtóinformáció Széleskörű tudósítás minden érintett médiumban. Az gyűjtési koncepcióval egyértelmű előnyöket kínálunk Önnek: stabilabb árak jogbiztonság a törvényi előírások betartása révén nincs vesződség a használt akkumulátorokkal nincs raktározás egyszerű, környezetbarát eltávolítás kedvező vásárlási feltételek az új akkumulátor használttal történő közvetlen elszámolása révén Vevői is értékelik erőfeszítéseit, mert... a használt akkumulátorokkal szakszerű újrahasznosítási rendszer foglalkozik csak az erre felhatalmazott műhelyek vesznek részt az újrahasznosítási programban az gyűjtési koncepciójának köszönhetően Csatlakozzon Ön is! Beszéljen még ma nagykereskedőjével az gyűjtési koncepcióban való részvételéről. Tájékozódjon most a résztvevő nagykereskedésnél vagy az interneten: NEWSLETTER 11/2010 Profitáljon a fenntartható újrahasznosításból az -szel! A Johnson Controls az újrahasznosítási program gyűjtési koncepciójával a használt járműakkumulátorok szakszerű és környezetbarát újrahasznosítását kínálja. Ha Ön résztvesz az -ben, még egyszerűbbé és kifizetődőbbé válik a használt akkumulátorok kezelésének kérdése. Így minden érintett jól jár és egyben a környzet is. Az Önnél leadott használt járműakkumulátorokat közvetlenül az Ön nagykereskedője gyűjteti be és szakszerűen tároltatja. Vegyen részt az gyűjtési koncepciójában és biztosítsa ezzel az akkumulátorok kifizetődő, egyszerű és környezetbarát újrahasznosítását. Azzal, hogy visszaadja használt akkumulátorát és az ezekből származó ólom 100 %-ban újrahasznosításra kerül az új akkumulátorok előállításánál, kíméli a természetes erőforrásokat és velünk együtt közösen bezárja az akkumulátorok körfolyamatát. CD PR-szöveggel, fényképanyaggal és minden fontos, a gyűjtési koncepcióra vonatkozó adattal. Az gyűjtési koncepcióval egyértelmű előnyöket kínálunk Önnek: stabilabb árak jogbiztonság a törvényi előírások betartása révén nincs vesződség a használt akkumulátorokkal nincs raktározás egyszerű, környezetbarát eltávolítás kedvező vásárlási feltételek az új akkumulátor használttal történő közvetlen elszámolása révén Vevői is értékelik erőfeszítéseit, mert... a használt akkumulátorokkal szakszerű újrahasznosítási rendszer foglalkozik csak az erre felhatalmazott műhelyek vesznek részt az újrahasznosítási programban az gyűjtési koncepciójának köszönhetően Csatlakozzon Ön is! Beszéljen még ma nagykereskedőjével az gyűjtési koncepcióban való részvételéről. Tájékozódjon most a résztvevő nagykereskedésnél vagy az interneten: hírlevél Aktuális információk az -ről és az újrahasznosítás témaköréről az Ön vevői számára. Hirdetések Cél, hogy a bevezetés időszakában megszólítsuk a kereskedéseket vagy a végfelhasználókat a fontos újságokban és folyóiratokban. Óvjuk aktívan környezetünket hasznosítsuk újra használt akkumulátorát! Az a Johnson Controls újrahasznosítási kezdeményezése. A járműakkumulátorok világszerte piacvezető gyártójaként komoly erőfeszítéseket teszünk az újrahasznosítás ügyéért. Használt akkumulátorát az akcióban résztvevő kereskedőknél és műhelyekben visszaadhatja, ezzel Ön is aktívan hozzájárulhat környezetünk és természetes erőforrásaink megkíméléséhez. Nyomós érvek az mellett Az elhasznált akkumulátorában található ólmot 100 %-osan újrahasznosítjuk A nyersanyag-megtakarítás kíméli a környezetet és az erőforrásokat A törvényi előírásoknak megfelel Azzal, hogy használt akkumulátorát kijelölt műhelyeinkben leadja, óvja a környezetet Adja le használt akkumulátorát a résztvevő partnereknél és járuljon hozzá aktívan a környezetvédelemhez. Az -ről további információt talál az alábbi webcímen: Végfelhasználói anyagok Az a mi újrahasznosítási Papír kezdeményezésünk. display környezetet. Amit az információs szóróanyagok tárolására ahsználhat. Adja vissza elhasználódott akkumulátorát és kímélje ezzel a További információ: Az Ön használt akkumulátor-gyűjtőpontja Óvjuk aktívan környezetünket: hasznosítsuk újra a használt akkumulátorokat. Poszter Az értékesítési helyiségben kifüggesztendő, az újrahasznosítási körfolyamatot ábrázoló poszter a végfelhasználó számára (DIN A2). Az a mi újrahasznosítási kezdeményezésünk. Az a mi újrahasznosítási kezdeményezésünk. Adja vissza elhasználódott akkumulátorát és kímélje ezzel a környezetet. Adja vissza elhasználódott akkumulátorát és kímélje ezzel a További információ: környezetet. További információ: Az Ön használt akkumulátor-gyűjtőpontja Az Ön használt akkumulátor-gyűjtőpontja Óvjuk aktívan környezetünket: hasznosítsuk újra a használt akkumulátorokat. Óvjuk aktívan környezetünket: hasznosítsuk újra a használt akkumulátorokat. Az újrahasznosítási folyamat. tanúsítvány A kereskedés bélyegzője A kereskedés bélyegzője EGYSZERŰ + SZAKSZERŰ: Ha használt akkumulátorát leadja MŰHELYÉBEN vagy KERESKEDŐJÉNÉL, biztosítja annak szakszerű eltávolítását és jót tesz a környezettel. LEADÁS VÁSÁRLÁS a Johnson Controls kezdeményezésének partnere. A vállalat ezzel biztosítja az erőforrásokkal való felelősségteljes bánásmódot és aktívan óvja a környezetet. A használt akkumulátorok kizárólag tanúsított üzemekben kerülnek újrahasznosításra. Köszönjük az részeként tett erőfeszítéseit! Flyer_EC_HU.indd :09:25 Uhr Flyer_EC_HU.indd :09:25 Uhr AZ ÚJ AKKUMULÁTOROKAT A KERESKEDŐKHÖZ, VALAMINT A MŰHELYEKBE VISZIK. KÖRNYEZETKÍMÉLŐ: Az a tanúsított ISO-szabvány szerint szinte teljes mértékben újrahasznosítja a használt akkumulátorokból származó ólomot és új akkumulátorok előállításához használja fel azt. A HASZNÁLT AKKUMULÁTOROKAT BEGYŰJTIK ÉS AZ ÚJRAHASZNOSÍTÓ ÜZEMBE VISZIK. Tanúsítvány Hivatalos gyűjtőhelyként azonosítja az üzemet (DIN A4). HASZNÁLT AKKUMULÁTOR ÚJ AKKUMULÁTOR ÓLOM Az újrahasznosítási kezdeményezésről további információt talál az alábbi webcímen:

8 Egy tiszta kampány. Az újrahasznosítási kezdeményezés minden érintett előnyére válik: profitál a környezet, az autósok, a műhely, a kereskedés, a gyártó. Regisztráljon és vegyen részt a Johnson Controls tanúsított újrahasznosítási kezdeményezésében. Segítse tevékenyen a szakszerű újrahasznosítást és gondoskodjon arról, hogy az elhasznált és régi járműakkumulátorok ügyfeleitől begyűjtésre kerüljenek. A többit mi intézzük és elhozzuk Öntől az összegyűjtött akkumulátorokat, hogy szakszerű és környezetbarát módon újrahasznosítsuk. Így minden érintett helyesen cselekszik, tekintettel a törvényi előírások betartására, valamint az erőforrásokkal és a környezettel való kíméletes bánásmódra. Mint e világ része, mondjon igent: igen, csatlakozom! Regisztrálja magát most! Beszéljen most az Ön Johnson Controls képviselőjével, aki megbeszél Önnel minden tudnivalót és regisztrálja jelentkezését. Az -ről további információkat talál az alábbi webcímen: Johnson Controls Autóakkumulátor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Budapest Váci út 110. Tel.: Fax: / 2830

Fenntarthatósági jelentés 2010. A zöldebb jövőért program

Fenntarthatósági jelentés 2010. A zöldebb jövőért program Fenntarthatósági jelentés A zöldebb jövőért program 1 Tartalom 1 Előszó 2 Cégtörténet, cégprofil 4 A zöldebb jövőért - Bevezetés FEJLESZTÉS 6 Környezetbarát sörgyártás 14 Környezetbarát kereskedelem TÁMOGATÁS

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK ALAP/LEVELEZŐ TAGOZAT MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ SZAKIRÁNY KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN Készítette:

Részletesebben

Marketing tanácsadó program! 12/1. CD

Marketing tanácsadó program! 12/1. CD Marketing tanácsadó program! 12/1 CD A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása, mindenkinek a saját üzleti döntése 2013, Studio-B Marketing

Részletesebben

Működési Kódex Így dolgozunk mi

Működési Kódex Így dolgozunk mi Működési Kódex Így dolgozunk mi 2 3 Előszó Megerősítés átalakítás innováció. Ez az, amit az új csoportstratégiával el akarunk érni. Társaságunk sikerének kulcsa a csoportszintű cégkultúrában rejlik, amelyet

Részletesebben

Nemesfém újrahasznosítás. Nemesfém termékek. Nemesfém menedzsment. Nemesfém öntöde

Nemesfém újrahasznosítás. Nemesfém termékek. Nemesfém menedzsment. Nemesfém öntöde Nemesfém újrahasznosítás Nemesfém termékek Nemesfém menedzsment Nemesfém öntöde Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim, tisztelt Ügyfelek és Üzleti Partnerek, a nagy hagyományokkal rendelkező -ház valamennyi

Részletesebben

Fenntarthatósági jelentés 2009. Szilárd, megbízható alapokon

Fenntarthatósági jelentés 2009. Szilárd, megbízható alapokon Fenntarthatósági jelentés 2009 Szilárd, megbízható alapokon Bevezetô 2 Kedves Olvasó! Mennyire fenntarthatóak a fenntarthatósági törekvéseink a válság idején? Minden bizonnyal ez a leggyakrabban elhangzó

Részletesebben

Fenntarthatósági. jelentés 2010/2011. Tesco-Global Áruházak Zrt.

Fenntarthatósági. jelentés 2010/2011. Tesco-Global Áruházak Zrt. Fenntarthatósági 2010/2011 jelentés Tesco-Global Áruházak Zrt. 4 Vezérigazgatói köszöntő 6 A Tesco Magyarországon 6 köszöntő Tartalomjegyzék 8 20 12 Vállalati felelősség a Tescónál Vállalati értékeink

Részletesebben

ÚTMUTATÓ magyar kis- és középvállalkozásoknak a vesztegetésellenes üzletpolitikai irányelvek kidolgozására

ÚTMUTATÓ magyar kis- és középvállalkozásoknak a vesztegetésellenes üzletpolitikai irányelvek kidolgozására ÚTMUTATÓ magyar kis- és középvállalkozásoknak a vesztegetésellenes üzletpolitikai irányelvek kidolgozására A Transparency International (TI) vezetô nemzetközi civil szervezet, melynek célja a korrupció

Részletesebben

Hogyan készítsünk környezeti jelentést? Skwarek Kristóf Éri Vilma Steve Brookes

Hogyan készítsünk környezeti jelentést? Skwarek Kristóf Éri Vilma Steve Brookes Skwarek Kristóf Éri Vilma Steve Brookes Budapest, 2002. június Készült a Tetra Alapítvány támogatásával. Tetra Alapítvány Budapest, 2002. június TARTALOM 1. BEVEZETŐ...1 1.1. A környezeti jelentésről...1

Részletesebben

A MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS ALAPJAI

A MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS ALAPJAI FINNA HENRIETTA - TÓTH ZSUZSANNA ESZTER A MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS ALAPJAI Oktatási anyag a magyarországi kis- és középvállalkozások számára 1 TARTALOMJEGYZÉK Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 4 1. Az európai

Részletesebben

EU rendelet a környezetvédelmi vezetésről

EU rendelet a környezetvédelmi vezetésről EU rendelet a környezetvédelmi vezetésről Kiadja a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Tervezés és nyomdai kivitelezés: Sásdi Kiadó és Nyomda Kft. Felelős vezető: Sásdi Zoltán Illusztráció: Tréfás

Részletesebben

NÉMETORSZÁG. A német hulladékpolitika tehát a csővégi stratégiáktól a zárt anyagkörök felé mozdult.

NÉMETORSZÁG. A német hulladékpolitika tehát a csővégi stratégiáktól a zárt anyagkörök felé mozdult. NÉMETORSZÁG Németországban a kommunális hulladék képződésének csökkentésére irányuló törekvések 1991-ben érték el az első kiemelkedő eredményt, mikor a kormány rendeletet hozott a csomagolóanyagokról.

Részletesebben

HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM!

HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM! HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM! 2 BEVEZETŐ Van néhány dolog, amihez Magyarországon mindenki ért. Ilyen elsősorban a foci, aztán az autók. Vállalatvezetők körében ezekhez az utóbbi időben csatlakozni látszik

Részletesebben

PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN

PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN juttatások ÉS ÖSZTÖnZŐ SZOLgÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT A Sodexo a STOP Hunger Állítsuk meg az éhezést program keretében támogatja a Gyermekétkeztetési

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. óta sikeresen működteti vállalkozását, mely építési beruházásokon darus munkák elvégzésével foglalkozik.

Sikerre hangoltuk. óta sikeresen működteti vállalkozását, mely építési beruházásokon darus munkák elvégzésével foglalkozik. Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 18. szám 2010. szeptember 14. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Taxy követeléskezelő rendszer önkormányzatoknak 2 Sikerre hangoltuk Pikler Tamás

Részletesebben

Telepítési Csomag Kézikönyv önkéntes programok szociális intézményekben történõ elindításához

Telepítési Csomag Kézikönyv önkéntes programok szociális intézményekben történõ elindításához HEFOP -2.2.1.-06/1-2006-12-0020/4.0. BEFOGADÓ INTÉZMÉNYEK. A SZOCIÁLIS SZEKTOR FEJLESZTÉSE ÖNKÉNTES PROGRAMOK SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKBE TÖRTÉNÕ INTEGRÁLÁSÁN KERESZTÜL. Alcím: Szociális szakemberek és önkéntesek

Részletesebben

A gazdasági társaságok társadalmi felelősségvállalása

A gazdasági társaságok társadalmi felelősségvállalása Dr. Szuchy Róbert A gazdasági társaságok társadalmi felelősségvállalása A CSR egy olyan megközelítés, amely szerint a vállalatok önkéntes alapon környezeti és társadalmi szempontokat építenek be üzleti

Részletesebben

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is.

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. Az AWD számos perspektívát kínál. Mindenekelôtt több pénzt. Mindannyiunknak megvannak a maga vágyai és céljai. És ez rendjén is van így, amíg ezeket meg tudjuk

Részletesebben

A FLAVIA projekt bemutatása Oldal 4. Bevezető - Eljöhet a vasút reneszánsza? Oldal 5. Cargo-Partner Kft./ Papírtekercsek Oldal 7

A FLAVIA projekt bemutatása Oldal 4. Bevezető - Eljöhet a vasút reneszánsza? Oldal 5. Cargo-Partner Kft./ Papírtekercsek Oldal 7 Közútról Vasútra TARTALOMJEGYZÉK Előszó Oldal 3 A FLAVIA projekt bemutatása Oldal 4 Bevezető - Eljöhet a vasút reneszánsza? Oldal 5 Cargo-Partner Kft./ Papírtekercsek Oldal 7 Pultrans Kft./ Poranyagok

Részletesebben

bcsdh Kiszámíthatóbb környezet kell a fenntarthatóság előmozdításához

bcsdh Kiszámíthatóbb környezet kell a fenntarthatóság előmozdításához Felelős vállalatirányítás Etikus működés Alapértékek tisztelete Környezeti felelősségvállalás Partnerség az érintett és érdekelt felekkel Átlátható működés Kiszámíthatóbb környezet kell a fenntarthatóság

Részletesebben

A CÉLZOTT MARKETING SZAKÉRTOJE

A CÉLZOTT MARKETING SZAKÉRTOJE A CÉLZOTT MARKETING SZAKÉRTOJE Az M. C. Direct Kft. magyar tulajdonú, hatékony és széleskörű direkt marketing megoldásokat nyújtó szolgáltató. Célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű lehetőségeket nyújtsunk

Részletesebben

Felelősségvállalás és fenntarthatóság a magyarországi nagyvállalatoknál

Felelősségvállalás és fenntarthatóság a magyarországi nagyvállalatoknál SUSTAINABILITY SERVICES Felelősségvállalás és fenntarthatóság a magyarországi nagyvállalatoknál A 2008 2009-es jelentések tükrében ADVISORY Felelősségvállalás és fenntarthatóság a magyarországi nagyvállalatoknál

Részletesebben

A zöldebb jövőért program

A zöldebb jövőért program HEINEKEN Hungária A zöldebb jövőért program Fejlesztés Támogatás Hatás HEINEKEN Hungária 01 A jelentés háttere A HEINEKEN Hungária negyedik alkalommal teszi közzé környezetünk védelmében tett intézkedéseit.

Részletesebben

A CERREC PROJEKT PROJEKT AZ ÚJRAHASZNÁLATÉRT

A CERREC PROJEKT PROJEKT AZ ÚJRAHASZNÁLATÉRT A CERREC PROJEKT PROJEKT AZ ÚJRAHASZNÁLATÉRT Újrahasználat: új fogalom a hulladékgazdálkodásban Az erőforrás-gazdálkodás egyrészt kiemelkedően fontos kérdés Európában, melynek célja a fenntartható fejlődés

Részletesebben

Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS

Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS A 2015-ös ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás alkalmazását segítő szakértői háttéranyag Sodexo utalványt vásárló munkáltatók részére! Összegyűjtöttünk Önnek

Részletesebben

Teljesítmény növelés. Alfa Laval szervizszolgáltatások

Teljesítmény növelés. Alfa Laval szervizszolgáltatások Teljesítmény növelés Alfa Laval szervizszolgáltatások Teljesítmény növelés Ahogy az autók, az egyéb műszaki berendezések is rendszeres átvizsgálásra, karbantartásra és ápolásra szorulnak ahhoz, hogy a

Részletesebben

Újrahasználati Központ (Re-Use) rendszer országos kialakításának megvalósíthatósági tanulmánya

Újrahasználati Központ (Re-Use) rendszer országos kialakításának megvalósíthatósági tanulmánya 1 Újrahasználati Központ (Re-Use) rendszer országos kialakításának megvalósíthatósági tanulmánya Juhász Péter, Márton Balázs, Mester Attila, Németh László, Portik-Bakai Zsuzsa, dr. Szenes Ildikó, Sziromi-

Részletesebben

TARTALOM. ÁROP 1.2.18 Szervezetfejlesztési Program

TARTALOM. ÁROP 1.2.18 Szervezetfejlesztési Program TARTALOM 1. BEVEZETŐ... 4 2. A CAF MODELL JELENTŐSÉGE, FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE... 5 3. A CAF MODELL GYAKORLATI ALKALMAZÁSÁNAK MENETE... 7 4. AZ ADOTTSÁGOK ÉRTÉKELÉSE... 9 1. KRITÉRIUM: VEZETÉS... 10 1.1.

Részletesebben

SZEREPVÁLLALÁSUNK NÖVELÉSE

SZEREPVÁLLALÁSUNK NÖVELÉSE UNILEVER FENNTARTHATÓSÁGI TERV SZEREPVÁLLALÁSUNK NÖVELÉSE 2014. ÉVI JELENTÉS 1 AZ UNILEVERROL TARTALOM Termékeinket naponta 2 milliárd fogyasztó használja Több mint 190 országban vagyunk jelen termékeinkkel

Részletesebben

TrophyResort Nyrt ETIKAI KÓDEX

TrophyResort Nyrt ETIKAI KÓDEX TrophyResort Nyrt ETIKAI KÓDEX 1 ETIKAI KÓDEX TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 2 BEVEZETÉS... 4 ÉRTÉKEINK... 5 Etikai értékeink... 5 Tisztesség... 5 Felelősségvállalás... 5 Kiválóság... 5 Átláthatóság...

Részletesebben