E bizonyítvány eredeti példánya a kiállító hatóság birtokában marad.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "E bizonyítvány eredeti példánya a kiállító hatóság birtokában marad."

Átírás

1 5. melléklet V. FORMANYOMTATVÁNY EURÓPAI ÖRÖKLÉSI BIZONYÍTVÁNY (Az öröklési ügyekre irányadó joghatóságról, az alkalmazandó jogról, az öröklési ügyekben hozott határozatok elismeréséről és végrehajtásáról, valamint az öröklési ügyekben kiállított közokiratok elfogadásáról és végrehajtásáról, valamint az európai öröklési bizonyítvány bevezetéséről szóló 650/2012/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet cikke) E bizonyítvány eredeti példánya a kiállító hatóság birtokában marad. E bizonyítvány hiteles másolatai az e nyomtatvány végén található, megfelelő négyzetben jelzett időpontig érvényesek. A bizonyítványhoz csatolt mellékletek* I. melléklet A kérelmező(k) adatai (kitöltése KÖTELEZŐ, ha a kérelmező(k) jogi személy(ek)) II. melléklet A kérelmező(k) képviselőjének adatai (kitöltése KÖTELEZŐ, ha a kérelmező(k)nek van képviselője) III. melléklet Az örökhagyó házassági vagy azzal egyenértékű jogviszonnyal kapcsolatos vagyonjogi rendszerére vonatkozó információk (kitöltése KÖTELEZŐ, ha az örökhagyó elhalálozásakor fennállt ilyen vagyonjogi rendszer) IV. melléklet Az örökös(ök) jogállása és jogai (kitöltése KÖTELEZŐ, ha a bizonyítvány célja ezek igazolása) V. melléklet Az öröklésben közvetlen jogokkal rendelkező hagyományos(ok) jogállása és jogai (kitöltése KÖTELEZŐ, ha a bizonyítvány célja ezek igazolása) VI. melléklet A végrendelet végrehajtására vagy a hagyaték kezelésére vonatkozó jogosítványok (kitöltése KÖTELEZŐ, ha a bizonyítvány célja ezek igazolása) Nem csatoltak mellékletet. 1. A kiállító hatóság tagállama * Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország 1 OJ L 201, , p * Kötelező információk.

2 Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria 2. Kiállító hatóság 2.1. A hatóság neve és megjelölése*: cím Utca és házszám/postafiók*: Település és irányítószám*: Telefon: Fax Az ügyre vonatkozó információk 3.1. Hivatkozási szám*: A bizonyítvány kiállításának időpontja (év/hónap/nap)*: 4. A kiállító hatóság hatásköre (a 650/2012/EU rendelet 64. cikke) 4.1. A kiállító hatóság abban a tagállamban található, amelynek bíróságai a következő alapján rendelkeznek joghatósággal az öröklés tárgyában történő határozathozatalra*: a 650/2012/EU rendelet 4. cikke (Általános joghatóság) a 650/2012/EU rendelet 7. cikkének a) pontja (Joghatóság jogválasztás esetén) a 650/2012/EU rendelet 7. cikkének b) pontja (Joghatóság jogválasztás esetén) a 650/2012/EU rendelet 7. cikkének c) pontja (Joghatóság jogválasztás esetén) a 650/2012/EU rendelet 10. cikke (Kiegészítő joghatóság) a 650/2012/EU rendelet 11. cikke (Forum necessitatis) 4.2. További tényezők, amelyek alapján a kiállító hatóság saját álláspontja szerint hatáskörrel rendelkezik a bizonyítvány kiállítására 2 : Kérjük, tüntesse fel például az örökhagyó utolsó szokásos tartózkodási helyére vagy a joghatósági megállapodásra vonatkozó információkat.

3 A kérelmező (természetes személy) adatai Családi név és utónév (utónevek)*: Születési családnév (ha különbözik az 5.1. pontban megadott névtől): Nem* Férfi Nő 5.4. Születési idő (év/hónap/nap) és hely (település/ország [ISO-kód])*: Családi állapot* Egyedülálló Házas Bejegyzett élettárs Elvált Özvegy Egyéb (kérjük, jelölje meg): Állampolgárság* Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Azonosító szám Nemzeti személyi azonosító: Társadalombiztosítási azonosító jel: 3. Jogi személyek esetében kérjük, töltse ki és csatolja az I. mellékletet. Több kérelmező esetén kérjük, csatoljon pótlapot. A képviselő tekintetében kérjük, töltse ki és csatolja a II. mellékletet. 4. Kérjük, több szám esetén a leginkább releváns számot adja meg.

4 Adóazonosító jel: Egyéb (kérjük, részletezze): 5.8. cím Utca és házszám/postafiók*: Település és irányítószám*: Ország* Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Telefon: Fax Az örökhagyóval fennálló rokoni kapcsolat Fiúgyermek Lánygyermek Apa Anya Fiúunoka Lányunoka Nagyapa Nagyanya Házastárs Bejegyzett élettárs Tényleges élettárs 5 Fiútestvér Lánytestvér Unokaöcs Unokahúg Nagybácsi Nagynéni Unokatestvér Egyéb (kérjük, jelölje meg):. 6. Az örökhagyó adatai 6.1. Családi név és utónév (utónevek)*: Születési családnév (ha különbözik a 6.1. pontban megadott névtől): Nem* Férfi Nő 6.4. Születési idő (év/hónap/nap) és hely (település/ország [ISO-kód])*: A tényleges élettárs fogalma az együttélés bizonyos tagállamokban ismert olyan jogintézményeit fedi le, mint például a sambo (Svédország) vagy az avopuoliso (Finnország).

5 6.5. Elhalálozáskori családi állapot* Egyedülálló Házas Bejegyzett élettárs Elvált Özvegy Egyéb (kérjük, jelölje meg): Állampolgárság* Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Azonosító szám Nemzeti személyi azonosító: Társadalombiztosítási azonosító jel: Adóazonosító jel: Születési anyakönyvi kivonat száma: Egyéb (kérjük, részletezze): Elhalálozáskori lakcím Utca és házszám/postafiók*: Település és irányítószám*: Ország* Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Születési idő (év/hónap/nap) és hely*:......

6 Halottvizsgálati bizonyítvány száma, a kiállítás ideje és helye: Végintézkedésen alapuló/törvényes öröklés 7.1. Az öröklés* végintézkedésen alapul törvényes öröklés részben végintézkedésen alapuló, részben törvényes öröklés Ha az öröklés részben vagy egészben végintézkedésen alapul, a bizonyítvány alapját a következő érvényes végintézkedés(ek) képezi(k) Típus: Végrendelet Közös végrendelet Öröklési szerződés Az elkészítés időpontja (év/hónap/nap): Az elkészítés helye (település/ország [ISO-kód]): Azon hatóság neve és megjelölése, amely előtt elkészítették: A nyilvántartásba vétel vagy letétbe helyezés időpontja (év/hónap/nap): A nyilvántartás vagy a letéteményes megnevezése: A végintézkedés hivatkozási száma a nyilvántartásban vagy a letéteményesnél: Egyéb hivatkozási szám: A kiállító hatóság tudomása szerint az örökhagyó egyéb, továbbá visszavont vagy semmisnek nyilvánított végintézkedései a következők Típus: Végrendelet Közös végrendelet Öröklési szerződés Az elkészítés időpontja (év/hónap/nap): Az elkészítés helye (település/ország [ISO-kód]): Azon hatóság neve és megjelölése, amely előtt elkészítették: A nyilvántartásba vétel vagy letétbe helyezés időpontja (év/hónap/nap): 6. Több végintézkedés esetén kérjük, csatoljon pótlapot.

7 A nyilvántartás vagy a letéteményes megnevezése: A végintézkedés hivatkozási száma a nyilvántartásban vagy a letéteményesnél: Egyéb hivatkozási szám: A 650/2012/EU rendelet 68. cikkének j) pontjával kapcsolatban lényeges egyéb információ (kérjük, részletezze): Az öröklésre alkalmazandó jog 8.1. Az öröklésre a következő ország joga alkalmazandó:* Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Az alkalmazandó jog meghatározása a következő tényezők alapján történt:* Az örökhagyó szokásos tartózkodási helye elhalálozásának időpontjában ebben az államban volt (a 650/2012/EU rendelet 21. cikkének (1) bekezdése) Az örökhagyó annak az államnak a jogát választotta, amelynek állampolgárságával rendelkezett (a 650/2012/EU rendelet 22. cikkének (1) bekezdése) (lásd a 7.2. pontot) Az örökhagyó nyilvánvalóan szorosabban kapcsolódott ehhez az államhoz, mint a szokásos tartózkodási helye szerinti államhoz (a 650/2012/EU rendelet 21. cikkének (2) bekezdése), kérjük, részletezze:

8 Egy harmadik állam 650/2012/EU rendelet 21. cikkének (1) bekezdése alapján alkalmazott joga ennek az államnak a jogára utalt tovább, illetve vissza (a 650/2012/EU rendelet 34. cikkének (1) bekezdése). Kérjük, részletezze: Egynél több jogrendszerrel rendelkező állam joga alkalmazandó (a 650/2012/EU rendelet 36. és 37. cikke).a következő jogszabályok alkalmazandók (kérjük, lehetőség szerint jelölje meg a területi egységet): Az örökhagyó bizonyos vagyontárgyainak öröklésével kapcsolatos vagy arra kiható korlátozásokat megállapító különös szabályok alkalmazandóak (a 650/2012/EU rendelet 30. cikke) (kérjük, jelölje meg az érintett szabályokat és vagyontárgyakat):.. A kiállító hatóság igazolja, hogy minden szükséges lépést megtett a kedvezményezetteknek a bizonyítvány kiállítása iránti kérelemről történő tájékoztatásához, és hogy a bizonyítvány kiállításakor a kedvezményezettek a bizonyítványban szereplő egyetlen adatot sem vitatták. A következő pontokat azért nem töltötték ki, mert a bizonyítvány kiállításának célja szempontjából azokat nem tekintették lényegesnek*:... Pótlapok csatolása esetén az oldalak száma összesen*:..

9 Kiállítás helye*: ideje*: (év/hónap/nap) Aláírás és/vagy a kiállító hatóság pecsétje*:... HITELES MÁSOLAT Ezen, európai öröklési bizonyítványról kiállított hiteles másolatot a következő személy részére bocsátották ki *: (a kérelmező(k), illetve a jogos érdekét (érdeküket) bizonyító személy(ek) neve) (a 650/2012/EU rendelet 70. cikke) Érvényességének lejárta*:. (év/hónap/nap) Kiállítás időpontja*:.. (év/hónap/nap) Aláírás és/vagy a kiállító hatóság pecsétje*:... V. FORMANYOMTATVÁNY I. MELLÉKLET A kérelmező(k) (jogi személyek) adatai 7 1. A szervezet neve*:. 2. A szervezet nyilvántartása* 2.1. Nyilvántartási szám 4 : Több jogi személy kérelmező esetén kérjük, csatoljon pótlapot.

10 2.2. A nyilvántartás/nyilvántartó hatóság megnevezése*: Nyilvántartásba vétel ideje (év/hónap/nap) és helye*: A szervezet címe 3.1. Utca és házszám/postafiók*: Település és irányítószám*: 3.3. Ország* Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Telefon: Fax A szervezet nevében aláírásra jogosult személy családi neve és utóneve(i)*: Más lényeges információ (kérjük, részletezze): V. FORMANYOMTATVÁNY II. MELLÉKLET A kérelmező(k) képviselőjének (képviselőinek) adatai 8 1. Családi név és utónév (utónevek) vagy a szervezet neve*: 8. Több képviselő esetén kérjük, csatoljon pótlapot.

11 2. A szervezet nyilvántartása 2.1. Nyilvántartási szám: A nyilvántartás/nyilvántartó hatóság megnevezése*: Nyilvántartásba vétel ideje (év/hónap/nap) és helye*:. 3. cím 3.1. Utca és házszám/postafiók*: Település és irányítószám*: Ország* Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Telefon: 5. Fax Képviselői minőség* Gyám Szülő Jogi személy nevében történő aláírásra jogosult személy Meghatalmazott Egyéb (kérjük, jelölje meg): V. FORMANYOMTATVÁNY III. MELLÉKLET Az örökhagyó házassági vagy azzal egyenértékű jogviszonnyal kapcsolatos vagyonjogi rendszerére vonatkozó információk 9 1. A (korábbi) házastárs vagy (korábbi) élettárs családi neve és utóneve(i)*: A (korábbi) házastárs vagy (korábbi) élettárs születési családneve (ha különbözik az 1. pontban megadott névtől):. 9. Több vonatkozó vagyonjogi rendszer esetén kérjük, csatoljon pótlapot.

12 3. A házasságkötés vagy olyan más kapcsolat létesítésének ideje és helye, amely a házassághoz hasonló joghatású lehet: Az örökhagyó kötött-e házassági szerződést az 1. pontban említett személlyel? 4.1. Igen A szerződés kelte (év/hónap/nap): Nem. 5. Az örökhagyó kötött-e a vagyonjogi joghatásokra vonatkozó szerződést az 1. pontban említett személlyel a házasságkötéshez hasonlónak tekintett joghatásokkal bíró kacspolattal összefüggésben? 5.1. Igen A szerződés kelte (év/hónap/nap): Nem. 6. A vagyonjogi rendszerre a következő ország jogát alkalmazták: Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): 6.1. E jog meghatározása jogválasztás alapján történt.* Igen Nem Ha egynél több jogrendszerrel rendelkező állam joga volt alkalmazandó, kérjük, részletezze (lehetőség szerint jelölje meg a területi egységet): Az alkalmazott vagyonjogi rendszer a következő volt: 7.1. Vagyonelkülönítő rendszer 7.2. Vagyonösszesítő rendszer 7.3. Vagyonközösségi rendszer 7.4. Közszerzeményi rendszer 7.5. Halasztott vagyonközösségi rendszer 7.6. Egyéb (kérjük, részletezze): Kérjük, jelölje meg a vagyonjogi rendszert eredeti nyelven, valamint a hivatkozott jogszabályi rendelkezéseket 10 : A házasság és a bejegyzett élettársi kapcsolat vagyonjogi hatásainak nemzeti rendszereire vonatkozó további információk az európai igazságügyi portálon találhatók (

13 Az örökhagyó és az 1. pontban megjelölt személy házassági vagy azzal egyenértékű vagyonjogi rendszerén alapuló vagyonjogi viszonyokat megszüntették, a vagyontárgyakat pedig felosztották: 9.1. Igen Nem. V. FORMANYOMTATVÁNY IV. MELLÉKLET Az örökös(ök) jogállása és jogai A kérelmező az örökös?* 1.1. Igen A bizonyítvány formanyomtatványának 5. szakaszában említett személy (szükség esetén jelölje meg, mely kérelmezőről van szó): Az I. mellékletben említett személy (szükség esetén jelölje meg, mely kérelmezőről van szó): 1.2. Nem Családi név és utónév (utónevek) vagy a szervezet neve: Születési családnév (ha különbözik az pontban megadott névtől): Azonosító szám Nemzeti személyi azonosító: Társadalombiztosítási azonosító jel: Adóazonosító jel: Nyilvántartási szám: Egyéb (kérjük, részletezze): cím Utca és házszám/postafiók: Település és irányítószám: Ország 11. Több örökös esetén kérjük, csatoljon pótlapot.

14 Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Telefon: Fax Születési idő (év/hónap/nap) és hely, szervezet esetében pedig a nyilvántartásba vétel ideje (év/hónap/nap), helye és a nyilvántartás/nyilvántartó hatóság megnevezése: Az örökös elfogadta az örökséget Igen, feltétel nélkül Igen, a hagyatéki leltározás kedvezményének igénybevételével (kérjük, részletezze a joghatásokat): Igen, egyéb feltételekkel (kérjük, részletezze a joghatásokat): Az öröklésre alkalmazandó jog alapján nincs szükség elfogadásra. 3. Az örökös kijelölése a következőképpen történt 12 *: 3.1. végintézkedés alapján 3.2. jogszabály erejénél fogva 4. Az örökös visszautasította az örökséget. 5. Az örökös kötelesrészt fogadott el. 6. Az örökös visszautasította a kötelesrészt. 7. Az örökös érdemtelen az öröklésre: 7.1. végintézkedés alapján 7.2. jogszabály erejénél fogva 7.3. bírósági határozat alapján 8. Az örökös a hagyaték következő hányadára jogosult (kérjük, részletezze): Több válasz is megjelölhető.

15 9. Az örököst megillető és a bizonyítvány kiállítása iránti kérelem tárgyát képező vagyontárgy(ak) (kérjük, részletezze a vagyontárgy(ak)at és jelöljön meg minden vonatkozó azonosító adatot) 13 : Az örökös jogaihoz kapcsolódó feltételek és korlátozások (tüntesse fel, hogy az örökös jogai korlátozottak-e az öröklésre alkalmazandó jog és/vagy a végintézkedés alapján): Egyéb lényeges információk vagy további magyarázatok (kérjük, részletezze):.... V. FORMANYOMTATVÁNY V. MELLÉKLET 13. Tüntesse fel, hogy az örökös megszerezte-e a vagyontárgyak tulajdonjogát vagy a rájuk vonatkozó egyéb jogokat (utóbbi esetben kérjük, jelölje meg e jogok jellegét és a vagyontárgyakra vonatkozó jogok egyéb jogosultjait). Nyilvántartásban szereplő vagyontárgy esetében kérjük, adja meg a nyilvántartás helye szerinti tagállam joga által a vagyontárgy beazonosításához előírt információkat (ingatlan esetében például az ingatlan pontos címe, ingatlan-nyilvántartási, parcella- vagy telekkönyvi szám, az ingatlan leírása szükség esetén csatolja a vonatkozó dokumentumokat).

16 Az öröklésben közvetlen jogokkal rendelkező hagyományos(ok) jogállása és jogai A kérelmező a hagyományos?* 1.1. Igen A bizonyítvány formanyomtatványának 5. szakaszában említett személy (szükség esetén jelölje meg, mely kérelmezőről van szó): Az I. mellékletben említett személy (szükség esetén jelölje meg, mely kérelmezőről van szó): 1.2. Nem Családi név és utónév (utónevek) vagy a szervezet neve: Születési családnév (ha különbözik az pontban megadott névtől): Azonosító szám 4 : Nemzeti személyi azonosító: Társadalombiztosítási azonosító jel: Adóazonosító jel: Nyilvántartási szám: Egyéb (kérjük, részletezze): cím Utca és házszám/postafiók: Település és irányítószám: Ország: Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Több hagyományos esetén kérjük, csatoljon pótlapot.

17 Telefon: Fax Születési idő (év/hónap/nap) és hely, szervezet esetében pedig a nyilvántartásba vétel ideje (év/hónap/nap), helye és a nyilvántartás/nyilvántartó hatóság megnevezése: A hagyományos elfogadta a hagyományt Igen, feltétel nélkül Igen, feltételekkel (kérjük, részletezze): Az öröklésre alkalmazandó jog alapján nincs szükség elfogadásra. 3. A hagyományos visszautasította a hagyományt. 4. A hagyományos a hagyaték következő hányadára jogosult (kérjük, részletezze): A hagyományost megillető és a bizonyítvány kiállítása iránti kérelem tárgyát képező vagyontárgy(ak) (kérjük, részletezze a vagyontárgy(ak)at és jelöljön meg minden vonatkozó azonosító adatot) 15 : A hagyományos jogaihoz kapcsolódó feltételek és korlátozások (tüntesse fel, hogy a hagyományos 15. Tüntesse fel, hogy a hagyományos megszerezte-e a vagyontárgyak tulajdonjogát vagy a rájuk vonatkozó egyéb jogokat (utóbbi esetben kérjük, jelölje meg e jogok jellegét és a vagyontárgyakra vonatkozó jogok egyéb jogosultjait). Nyilvántartásban szereplő vagyontárgy esetében kérjük, adja meg a nyilvántartás helye szerinti tagállam joga által a vagyontárgy beazonosításához előírt információkat (ingatlan esetében például az ingatlan pontos címe, ingatlan-nyilvántartási, parcella- vagy telekkönyvi szám, az ingatlan leírása szükség esetén csatolja a vonatkozó dokumentumokat).

18 jogai korlátozottak-e az öröklésre alkalmazandó jog és/vagy a végintézkedés alapján)*: Egyéb lényeges információk vagy további magyarázatok (kérjük, részletezze): V. FORMANYOMTATVÁNY VI. MELLÉKLET A végrendelet végrehajtására vagy a hagyaték kezelésére vonatkozó jogosítványok A következő személy jogosítványai*: 1.1. A kérelmező A bizonyítvány formanyomtatványának 5. szakaszában említett személy (szükség esetén jelölje meg, mely kérelmezőről van szó): Az I. mellékletben említett személy (szükség esetén jelölje meg, mely kérelmezőről van szó): A IV. mellékletben említett örökös (szükség esetén jelölje meg, mely örökösről van szó): Az V. mellékletben említett hagyományos (szükség esetén jelölje meg, mely hagyományosról van szó):. 16. Több személy esetén kérjük, csatoljon pótlapot.

19 1.4. Egyéb Családi név és utónév (utónevek) vagy a szervezet neve: Születési családnév (ha különbözik az pontban megadott névtől): Azonosító szám 4 : Nemzeti személyi azonosító: Társadalombiztosítási azonosító jel: Adóazonosító jel: Nyilvántartási szám: Egyéb (kérjük, részletezze): cím Utca és házszám/postafiók: Település és irányítószám: Ország: Belgium Bulgária Cseh Köztársaság Németország Észtország Görögország Spanyolország Franciaország Horvátország Olaszország Ciprus Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Málta Hollandia Ausztria Egyéb (kérjük, adja meg az ISO-kódot): Telefon: Fax Születési idő (év/hónap/nap) és hely, szervezet esetében pedig a nyilvántartásba vétel ideje (év/hónap/nap), helye és a nyilvántartás/nyilvántartó hatóság megnevezése:.. 2. Jogosítványok* a végrendelet végrehajtására 2.2. a hagyaték vagy egy részének kezelésére 3. A végrendelet végrehajtására vagy a hagyaték kezelésére vonatkozó jogosítványok az alábbiakra terjednek ki* 3.1. a hagyaték egésze 3.2. a hagyaték egésze, a következő vagyontárgyak kivételével (kérjük, részletezze):

20 3.3. a hagyaték következő, meghatározott része vagy a hagyatékba tartozó következő, konkrét vagyontárgyak (kérjük, részletezze): Az 1. szakaszban említett személy a következőkre jogosult* 12 : 4.1. a hagyatéki vagyontárgyakra és tartozásokra vonatkozó valamennyi információ beszerzése 4.2. valamennyi végrendelet és a hagyatékhoz kapcsolódó egyéb dokumentum megismerése 4.3. bármilyen biztosítási intézkedés elfogadása vagy kérelmezése 4.4. bármilyen sürgős intézkedés elfogadása 4.5. a vagyontárgyak összegyűjtése 4.6. a tartozások behajtása és érvényes nyugta kiállítása 4.7. szerződések teljesítése és felmondása 4.8. bankszámla nyitása, fenntartása és megszüntetése 4.9. kölcsön felvétele a vagyontárgyakon fennálló terhek átruházása vagy létesítése a vagyontárgyakon fennálló dologi jogok vagy jelzálogjog létesítése kölcsön folyósítása üzleti tevékenység folytatása részvényesi jogok gyakorlása perindítás és perelhetőség tartozások kiegyenlítése hagyományok kiadása a hagyaték felosztása a tiszta hagyaték kiadása ingatlanhoz vagy ingósághoz kapcsolódó jogok nyilvántartásba vételének kérelmezése adományozás egyéb (kérjük, részletezze):.... Ha a fenti válaszok közül egy vagy több megjelölése nem jelzi egyértelműen a végrendeleti végrehajtóra/hagyatéki gondnokra ruházott jogosítványokat, kérjük, adjon meg minden további szükséges részletet 17 : Jelölje meg például, hogy a fent említett jogosítványok valamelyikét gyakorolhatja-e a végrehajtó/gondnok a saját nevében.

21 Kérjük, jelölje meg, hogy a 4. szakaszban említett jogosítványok bármelyikét a 650/2012/EU rendelet 29. cikke (2) bekezdésének második albekezdése vagy 29. cikke (3) bekezdésének első albekezdése szerinti kiegészítő jogosítványként gyakorolják-e*: A végrendeleti végrehajtót/a hagyatéki gondnokot a következő jelölte ki 12 : 5.1. végintézkedés (lásd a bizonyítvány formanyomtatványának 7.2. pontját) 5.2. bírósági határozat 5.3. az örökösök közötti megállapodás 5.4. jogszabály 6. A jogosítványok a következőből erednek 12 : 6.1. végintézkedés (lásd a bizonyítvány formanyomtatványának 7.2. pontját) 6.2. bírósági határozat 6.3. az örökösök közötti megállapodás 6.4. jogszabály 7. A kötelezettségek és feladatok a következőből erednek 12 : 7.1. végintézkedés (lásd a bizonyítvány formanyomtatványának 7.2. pontját) 7.2. bírósági határozat 7.3. az örökösök közötti megállapodás 7.4. jogszabály 8. A 4. szakaszban említett jogosítványokhoz kapcsolódó feltételek vagy korlátozások 18 *: Jelölje meg például, hogy a fent említett jogosítványok valamelyikét gyakorolhatja-e a végrehajtó/gondnok a saját nevében.

22 ...

1. melléklet I. FORMANYOMTATVÁNY

1. melléklet I. FORMANYOMTATVÁNY 1. melléklet I. FORMANYOMTATVÁNY TANÚSÍTVÁNY ÖRÖKLÉSI ÜGYBEN HOZOTT HATÁROZATTAL KAPCSOLATBAN (Az öröklési ügyekre irányadó joghatóságról, az alkalmazandó jogról, az öröklési ügyekben hozott határozatok

Részletesebben

VI. MELLÉKLET. A kérelmet az alábbi hivatkozási számmal/számokkal jelölt kérelemmel/kérelmekkel együtt kell feldolgozni:

VI. MELLÉKLET. A kérelmet az alábbi hivatkozási számmal/számokkal jelölt kérelemmel/kérelmekkel együtt kell feldolgozni: VI. MELLÉKLET TARTÁSI KÖTELEZETTSÉGRE VONATKOZÓ HATÁROZAT ELISMERÉSE, VÉGREHAJTHATÓVÁ NYILVÁNÍTÁSA VAGY VÉGREHAJTÁSA IRÁNTI KÉRELEM FORMANYOMTATVÁNYA (A tartással kapcsolatos ügyekben a joghatóságról,

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz:

MELLÉKLET. a következőhöz: EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.2.10. COM(2016) 85 final ANNEX 4 MELLÉKLET a következőhöz: A Bizottság közleménye az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak az európai migrációs stratégia szerinti kiemelt

Részletesebben

ADATLAP 1 a külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez

ADATLAP 1 a külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez ADATLAP 1 a külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez I. Kérelem Alulírott anya apa meghatalmazottként eljáró (neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését. II. A gyermek/ anyakönyvezendő

Részletesebben

HAN001 ÁLLAMPOLGÁRSÁG IGAZOLÁSA IRÁNTI KÉRELEM. Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Központi számunk: 96/

HAN001 ÁLLAMPOLGÁRSÁG IGAZOLÁSA IRÁNTI KÉRELEM. Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Központi számunk: 96/ A Magyar Köztársaság Igazságügyi és Rendészeti Miniszterének: Budapest Kérem a magyar állampolgárságom:* fennállásának megszűnésének illetve annak megállapítását, hogy nem voltam magyar állampolgár * kérem

Részletesebben

NYILATKOZAT. Nyújt-e be Európai öröklési bizonyítvány kiállítása iránti igényt (külön nyomtatvány): Igen - Nem

NYILATKOZAT. Nyújt-e be Európai öröklési bizonyítvány kiállítása iránti igényt (külön nyomtatvány): Igen - Nem Ügyiratszám: (a levelünk bal felső sarkában található) I. számú nyomtatvány NYILATKOZAT MINT ÖRÖKLÉSBEN ÉRDEKELT KÉREM AZ ELJÁRÁST LEFOLYTATNI: - A FELTÜNTETETT VAGYONTÁRGYAKRA; - ILLETVE HAGYATÉKI VAGYON

Részletesebben

Állampolgárság igazolása iránti KÉRELEM

Állampolgárság igazolása iránti KÉRELEM A Magyar Köztársaság Belügyminiszterének Budapest Állampolgárság igazolása iránti KÉRELEM Kérem a magyar állampolgárságom fennállásának, megszűnésének, illetve annak megállapítását, hogy nem voltam magyar

Részletesebben

1408/71 rendelet: 12.; 72. cikk 574/72 rendelet: 10a.; 85.2. és 3. cikk

1408/71 rendelet: 12.; 72. cikk 574/72 rendelet: 10a.; 85.2. és 3. cikk MIGRÁNS MUNKAVÁLLALÓK SZOCIÁLIS BIZTONSÁGÁVAL FOGLALKOZÓ IGAZGATÁSI BIZOTTSÁG Lásd az Útmutatót a 3. oldalon E 405 ( 1 ) A BIZTOSÍTÁSI, FOGLALKOZTATOTTSÁGI VAGY MUNKANÉLKÜLISÉGI IDŐSZAKOK ÖSSZESÍTÉSÉRE,

Részletesebben

Ezt a bekeretezett mezőt az átvevő hatóság tölti ki! Szerv megnevezése: London Külképviselet EAK eseményazonosító: HALH

Ezt a bekeretezett mezőt az átvevő hatóság tölti ki! Szerv megnevezése: London Külképviselet EAK eseményazonosító: HALH Ezt a bekeretezett mezőt az átvevő hatóság tölti ki! Szerv megnevezése: London Külképviselet EAK eseményazonosító: HALH Kérjük / Nem kérjük, hogy az anyakönyvezés megtörténtéről Konzulátusunkat a konz.lon@mfa.gov.hu

Részletesebben

ADATLAP az állandó tartózkodási kártya kiállításához

ADATLAP az állandó tartózkodási kártya kiállításához I. ADATLAP az állandó tartózkodási kártya kiállításához A hatóság tölti ki! Kérelmet átvevő hatóság: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Gépi A kérelem átvétel dátuma: Arcfénykép A kérelem jogalapja: év hónap

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: A Bizottság jelentése az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak

MELLÉKLET. a következőhöz: A Bizottság jelentése az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2017.5.17. COM(2017) 242 final ANNEX 1 MELLÉKLET a következőhöz: A Bizottság jelentése az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak az egységes európai közbeszerzési dokumentum (ESPD)

Részletesebben

N Y I L A T K O Z A T

N Y I L A T K O Z A T N Y I L A T K O Z A T Kérem, hogy a nyilatkozatot olvasható, nyomtatott betűvel töltse ki! Pótlap csatolandó, amennyiben valamely adathoz nem áll rendelkezésére elegendő hely. I. Az elhunyt személy adatai:

Részletesebben

ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez. Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését.

ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez. Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését. ADATLAP 1 külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez I. Kérelem Alulírott (kérelmező neve) kérem külföldön történt születésnek hazai anyakönyvezését. II. Az anyakönyvezendő személy adatai: születési

Részletesebben

Aláírás: TAJ szám: - - Kelt:,...

Aláírás: TAJ szám: - - Kelt:,... Igénybejelentő lap özvegyi nyugdíj igényléséhez elhunyt nyugdíjas (mezőgazdasági járadékos) jogán HA AZ ELHUNYT NYUGELLÁTÁSBAN RÉSZESÜLT [KET-3300-399-6.] E nyomtatvány pontos kitöltése a kérelem elbírálását

Részletesebben

Jogi terminológia szószedete

Jogi terminológia szószedete Jogi terminológia szószedete A TANÁCS 2201/2003/EK RENDELETE (2003. november 27.) a házassági ügyekben és a szülői felelősségre vonatkozó eljárásokban a joghatóságról, valamint a határozatok elismeréséről

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! 1) Biztosítási jogviszony az EGT tagállamban végzett kereső tevékenység alapján

Tisztelt Ügyfelünk! 1) Biztosítási jogviszony az EGT tagállamban végzett kereső tevékenység alapján Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény 2009. január 1-től hatályos 80. (5) bekezdése értelmében a Közösségi rendelet vagy a

Részletesebben

Állampolgárság igazolása iránti KÉRELEM

Állampolgárság igazolása iránti KÉRELEM A Magyar Köztársaság belügyminiszterének Budapest Állampolgárság igazolása iránti KÉRELEM Kérem a magyar állampolgárságom fennállásának, megszűnésének, illetve annak megállapítását, hogy nem voltam magyar

Részletesebben

I. INFORMÁCIÓKÉRÉS szolgáltatásnyújtás céljából munkavállalók transznacionális rendelkezésre bocsátásáról

I. INFORMÁCIÓKÉRÉS szolgáltatásnyújtás céljából munkavállalók transznacionális rendelkezésre bocsátásáról FORMANYOMTATVÁNY A KÉRELMEZŐ IGAZGATÓSÁG FELHASZNÁLÁSÁRA (FAKULTATÍV) I. INFORMÁCIÓKÉRÉS szolgáltatásnyújtás céljából munkavállalók transznacionális rendelkezésre bocsátásáról a munkavállalók szolgáltatások

Részletesebben

TAJ szám: - - Kelt:, -. -

TAJ szám: - - Kelt:, -. - Igénybejelentő lap özvegyi nyugdíj igényléséhez elhunyt nyugdíjas (mezőgazdasági járadékos) jogán HA AZ ELHUNYT NYUGELLÁTÁSBAN RÉSZESÜLT [] E nyomtatvány pontos kitöltése a kérelem elbírálását segíti és

Részletesebben

ADATLAP külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez

ADATLAP külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez Szerv EAK eseményazonosító: I. Kérelmezı(k) adatai ADATLAP külföldön történt születés hazai anyakönyvezéséhez Kérelmezı 1 anya/apa/érintett/egyéb kérelmezı Családi és utóneve: Lakcíme: Elérhetısége: @

Részletesebben

Szentirmai & Udvardy. Ügyvédi Társulás

Szentirmai & Udvardy. Ügyvédi Társulás Európai öröklés és európai öröklési bizonyítvány Az Európai Parlament és a Tanács 650/2012/EU Rendelete értelmében a 2015. augusztus 17. napját követően elhunyt személyek utáni öröklés vonatkozásában jelentősen

Részletesebben

Hagyatéki. Vonatkozó jogszabályok:

Hagyatéki. Vonatkozó jogszabályok: Hagyaték Vonatkozó jogszabályok: A hagyatéki eljárásról szóló 2010. évi XXXVIII. törvény A hagyatéki eljárás egyes cselekményeiről szóló 29/2010. (XII.31.) KIM rendelet Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.

Részletesebben

L 165 I Hivatalos Lapja

L 165 I Hivatalos Lapja Az Európai Unió L 165 I Hivatalos Lapja Magyar nyelvű kiadás Jogszabályok 61. évfolyam 2018. július 2. Tartalom II Nem jogalkotási aktusok HATÁROZATOK Az Európai Tanács (EU) 2018/937 határozata (2018.

Részletesebben

(Kötelezően közzéteendő jogi aktusok)

(Kötelezően közzéteendő jogi aktusok) 2006.4.27. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 114/1 I (Kötelezően közzéteendő jogi aktusok) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 629/2006/EK RENDELETE (2006. április 5.) a szociális biztonsági rendszereknek

Részletesebben

Adatlap a külföldön létesített bejegyzett élettársi kapcsolat hazai anyakönyvezéséhez

Adatlap a külföldön létesített bejegyzett élettársi kapcsolat hazai anyakönyvezéséhez Szerv megnevezése: EAK eseményazonosító: Adatlap a külföldön létesített bejegyzett élettársi kapcsolat hazai anyakönyvezéséhez I. Kérelmező(k) adatai Kérelmező 1 bejegyzett élettárs/érintett/egyéb kérelmező

Részletesebben

KÉRELEM SZÜLETÉSI CSALÁDI ÉS/VAGY UTÓNÉV MEGVÁLTOZTATÁSÁRA

KÉRELEM SZÜLETÉSI CSALÁDI ÉS/VAGY UTÓNÉV MEGVÁLTOZTATÁSÁRA 1 KÉRELEM SZÜLETÉSI CSALÁDI ÉS/VAGY UTÓNÉV MEGVÁLTOZTATÁSÁRA Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Hatósági Főosztály Anyakönyvi Osztály 1357 Budapest, Pf.: 2. Tel.: 06-1-79-55191, Fax.: 06-1-79-50364

Részletesebben

INFORMÁCIÓKÉRÉS A CSALÁDI JUTTATÁSOKRA VALÓ JOGOSULTSÁGRÓL A CSALÁDTAGOK LAKÓHELYE SZERINTI TAGÁLLAMBAN

INFORMÁCIÓKÉRÉS A CSALÁDI JUTTATÁSOKRA VALÓ JOGOSULTSÁGRÓL A CSALÁDTAGOK LAKÓHELYE SZERINTI TAGÁLLAMBAN MIGRÁNS MUNKAVÁLLALÓK SZOCIÁLIS BIZTONSÁGÁVAL FOGLALKOZÓ IGAZGATÁSI BIZOTTSÁG Lásd az Útmutatót a 4. oldalon E 411 ( 1 ) INFORMÁCIÓKÉRÉS A CSALÁDI JUTTATÁSOKRA VALÓ JOGOSULTSÁGRÓL A CSALÁDTAGOK LAKÓHELYE

Részletesebben

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL AZ ORSZÁGOS EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁR RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL A Magyarországon egészségügyi szolgáltatásra jogosult személyek, akik Magyarországon, vagy az Európai

Részletesebben

NYILATKOZAT a hagyatéki leltár tartalmát képező adatok megállapításához

NYILATKOZAT a hagyatéki leltár tartalmát képező adatok megállapításához NYILATKOZAT a hagyatéki leltár tartalmát képező adatok megállapításához 1. Az örökhagyó neve:... Születési neve:... Anyja születési családi és utóneve:. Születési helye, ideje:.állampolgársága:..... Halálesete

Részletesebben

***I AZ EURÓPAI PARLAMENT ÁLLÁSPONTJA

***I AZ EURÓPAI PARLAMENT ÁLLÁSPONTJA Európai Parlament 2014-2019 Egységes szerkezetbe foglalt jogalkotási dokumentum 13.6.2017 EP-PE_TC1-COD(2016)0186 ***I AZ EURÓPAI PARLAMENT ÁLLÁSPONTJA amely első olvasatban 2017. június 13-án került elfogadásra

Részletesebben

NYILATKOZAT HAGYATÉKI ELJÁRÁS LEFOLYTATÁSÁHOZ. Kérem szíveskedjék a nyilatkozatot olvasható betűkkel kitölteni!

NYILATKOZAT HAGYATÉKI ELJÁRÁS LEFOLYTATÁSÁHOZ. Kérem szíveskedjék a nyilatkozatot olvasható betűkkel kitölteni! Iktatószám: Bag Nagyközség Önkormányzata Polgármesteri Hivatal 2191 Bag, Szent Imre utca 52. Telefon: (28) 504-135/19-es mellék, Fax: (28) 504-136 muszaki@bagfalu.hu www.bagfalu.hu NYILATKOZAT HAGYATÉKI

Részletesebben

I. (ŐSZI) FÉLÉV A TÉTELEK

I. (ŐSZI) FÉLÉV A TÉTELEK POLGÁRI JOG ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR 2017-2018. I. (ŐSZI) FÉLÉV A TÉTELEK 1. A polgári jog fogalma, tárgya, helye és összefüggései a jogrendszerben. 2. A magánjog története Nyugat-Európában és Magyarországon

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.8.9. C(2016) 5091 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A kötelezettségszegési eljárások keretében a Bizottság által a Bíróságnak javasolt rögzített összegű és kényszerítő bírságok

Részletesebben

Kérem, szíveskedjék a nyilatkozatot olvasható betűkkel kitölteni!

Kérem, szíveskedjék a nyilatkozatot olvasható betűkkel kitölteni! Érkezett:... Érkeztető szám:... Ügytípus/Jelleg:... Ügyintéző:... HÓDMEZŐVÁSÁRHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA LAKOSSÁGSZOLGÁLATI IRODA- HATÓSÁGI CSOPORT 6800 HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, KOSSUTH TÉR

Részletesebben

16878/12 ja/ac/agh 1 DG D 2A

16878/12 ja/ac/agh 1 DG D 2A AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2012. november 30. (03.12) (OR. en) Intézményközi referenciaszám: 2011/0059 (CNS) 2011/0060 (CNS) 16878/12 JUSTCIV 344 FELJEGYZÉS Küldi: az elnökség Címzett: a Tanács

Részletesebben

NYILATKOZAT HAGYATÉKI LELTÁRHOZ (a nyilatkozatot olvashatóan nyomtatott betűkkel szíveskedjen kitölteni!)

NYILATKOZAT HAGYATÉKI LELTÁRHOZ (a nyilatkozatot olvashatóan nyomtatott betűkkel szíveskedjen kitölteni!) NYILATKOZAT HAGYATÉKI LELTÁRHOZ (a nyilatkozatot olvashatóan nyomtatott betűkkel szíveskedjen kitölteni!) 1. Elhunyt neve: Elhunyt születési neve: Születési helye, ideje: Családi állapota: Állampolgársága:

Részletesebben

Kitöltési útmutató az E-adatlaphoz V1.2

Kitöltési útmutató az E-adatlaphoz V1.2 Kitöltési útmutató az E-adatlaphoz V1.2 Változás jegyzék Módosítás dátuma Módosítás jellege Érintett oldalak 2014.10.03 Változás 4. oldal 2014.12.10 Kiegészítés 3. oldal 2. ú melléklet Leírás NYOMT_AZON

Részletesebben

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL AZ ORSZÁGOS EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁR RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL A Magyarországon egészségügyi szolgáltatásra jogosult személyek, akik Magyarországon, vagy az Európai

Részletesebben

Javaslat módosítási szándék megfogalmazásához a Törvényalkotási bizottság számára a nemzetközi magánjogról szóló T/ számú törvényjavaslathoz

Javaslat módosítási szándék megfogalmazásához a Törvényalkotási bizottság számára a nemzetközi magánjogról szóló T/ számú törvényjavaslathoz Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága Hivatkozási szám a TAB ülésén: 1. (T/14237) A bizottság kormánypárti tagjainak javaslata. Javaslat módosítási szándék megfogalmazásához a Törvényalkotási bizottság

Részletesebben

Tartózkodási engedély iránti kérelem

Tartózkodási engedély iránti kérelem Tartózkodási engedély iránti kérelem A kérelmet átvevő hatóság: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Gépi A kérelem átvétel dátuma: év hónap nap Tartózkodási engedély kiadása első alkalommal beutazás helye: Arcfénykép

Részletesebben

KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ

KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális-, Kulturális- és Oktatási Bizottsága 7761 Kozármisleny, Pécsi u. 124. : 72/570-918; KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI

Részletesebben

ADATSZOLGÁLTATÁS A HAGYATÉKI LELTÁRHOZ a 2014. március 15. napjától bekövetkezett halálesethez

ADATSZOLGÁLTATÁS A HAGYATÉKI LELTÁRHOZ a 2014. március 15. napjától bekövetkezett halálesethez Ügyiratszám: VII/./ ADATSZOLGÁLTATÁS A HAGYATÉKI LELTÁRHOZ a 2014. március 15. napjától bekövetkezett halálesethez (A rovatokat kérem OLVASHATÓAN, NYOMTATOTT NAGY BETŰKKEL kitölteni!) I. AZ ELHUNYTRA (örökhagyóra),

Részletesebben

Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, március 17. (OR. en)

Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, március 17. (OR. en) Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2016. március 17. (OR. en) Intézményközi referenciaszám: 2014/0013 (NLE) 15436/15 AGRI 684 AGRIORG 101 JOGALKOTÁSI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: A TANÁCS RENDELETE

Részletesebben

NYILATKOZAT - HAGYATÉKHOZ

NYILATKOZAT - HAGYATÉKHOZ NYILATKOZAT - HAGYATÉKHOZ 1. Az elhunyt neve: Születési neve: Születési helye, ideje: Családi állapota: Állampolgársága: Foglalkozása: Elhalálozás helye, ideje: Megjegyzés: kérjük csatolni a halotti anyakönyvi

Részletesebben

ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez

ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez Szerv megnevezése: EAK eseményazonosító: ADATLAP a külföldön kötött házasság hazai anyakönyvezéséhez I. Kérelmező(k) adatai Kérelmező 1 férj/feleség/érintett/egyéb kérelmező Családi és utóneve: Lakcíme:

Részletesebben

A8-0061/19 AZ EURÓPAI PARLAMENT MÓDOSÍTÁSAI * a Bizottság javaslatához

A8-0061/19 AZ EURÓPAI PARLAMENT MÓDOSÍTÁSAI * a Bizottság javaslatához 8.6.2017 A8-0061/19 Módosítás 19 Petra Kammerevert a Kulturális és Oktatási Bizottság nevében Jelentés Santiago Fisas Ayxelà Az Európa kulturális fővárosai kezdeményezés 2020 2033. évekre COM(2016)0400

Részletesebben

N Y I L A T K O Z A T H A G Y A T É K I E L J Á R Á S H O Z

N Y I L A T K O Z A T H A G Y A T É K I E L J Á R Á S H O Z 1042 Budapest, István út 14. 231-3101, Fax.: 231-3170 altalanos.igazg.oszt@ujpest.hu Hivatali ügyfélkapu elérhetőség: IVKERPMH, KRID: 701127129 Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat POLGÁRMESTERI

Részletesebben

Felkérjük a Tanácsot, hogy vizsgálja meg a szöveget annak érdekében, hogy általános megközelítést lehessen elérni a határozati javaslatról.

Felkérjük a Tanácsot, hogy vizsgálja meg a szöveget annak érdekében, hogy általános megközelítést lehessen elérni a határozati javaslatról. Conseil UE Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2016. november 10. (OR. en) Intézményközi referenciaszám: 2016/0186 (COD) 13660/16 LIMITE FELJEGYZÉS Küldi: Címzett: az Állandó Képviselők Bizottsága (I. rész)

Részletesebben

II. A személyes adatok kezelésének célja, jogalapja és időtartama

II. A személyes adatok kezelésének célja, jogalapja és időtartama TÁJÉKOZTATÓ A HAGYATÉKI ELJÁRÁSSAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN MEGVALÓSULÓ ADATKEZELÉSEKRŐL Jelen tájékoztató tárgya a közjegyző hagyatéki eljárással (a továbbiakban: eljárás) kapcsolatos adatkezelése. I. Adatkezelők

Részletesebben

Közlekedési kedvezmény megállapítása iránti KÉRELEM (Beadási határidő: tárgyév március 31. és szeptember 30.)

Közlekedési kedvezmény megállapítása iránti KÉRELEM (Beadási határidő: tárgyév március 31. és szeptember 30.) Közlekedési kedvezmény megállapítása iránti KÉRELEM (Beadási határidő: tárgyév március 31. és szeptember 30.) Kérem, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót! A kérelmet és a

Részletesebben

NÉVVÁLTOZTATÁS. A névváltoztatási kérelem beadásának módja

NÉVVÁLTOZTATÁS. A névváltoztatási kérelem beadásának módja NÉVVÁLTOZTATÁS Magyar állampolgár családi és utónevét kérelmére az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium megváltoztathatja. Kiskorú gyermek családi és utónevének megváltoztatását törvényes képviselője

Részletesebben

(Anyakönyvi szerv azonosítója): Külképviselet megnevezése: Iktatószám: (Apai elismerő nyilatkozat azonosító száma):

(Anyakönyvi szerv azonosítója): Külképviselet megnevezése: Iktatószám: (Apai elismerő nyilatkozat azonosító száma): 1 Jegyzőkönyv i elismerő nyilatkozatról születendő gyermekre (Anyakönyvi szerv azonosítója): Külképviselet megnevezése: Iktatószám: (Apai elismerő nyilatkozat azonosító száma): I. A személyesen megjelent

Részletesebben

A D A T L A P. a kivételes rokkantsági ellátás igényléséhez 1

A D A T L A P. a kivételes rokkantsági ellátás igényléséhez 1 A D A T L A P a kivételes rokkantsági ellátás igényléséhez 1 Ügyszám: Iktatószám:. A személyi adatok hitelességét a számú.. (dokumentum típusa) alapján igazolom. A hatósági bizonyítvány kiállítását kérő

Részletesebben

Fedezet tulajdonosa (zálogkötelezett) Fedezet haszonélvezője. Állandó lakcím: irsz. település irsz. település

Fedezet tulajdonosa (zálogkötelezett) Fedezet haszonélvezője. Állandó lakcím: irsz. település irsz. település OTP Bank Nyrt. OTP Áthidaló hitel - Személyi adatlap Érdeklődési kód: Ezt az adatlapot a hitelkérelemmel érintett személyekről kell egy példányban kitölteni. Így: A hiteligénylőről, aki a hitel adósa lesz

Részletesebben

A tagállamonkénti aláírók legalacsonyabb száma

A tagállamonkénti aláírók legalacsonyabb száma I. MELLÉKLET A tagállamonkénti aláírók legalacsonyabb száma Belgium 15 750 Bulgária 12 750 Cseh Köztársaság 15 750 Dánia 9 750 Németország 72 000 Észtország 4 500 Írország 8 250 Görögország 15 750 Spanyolország

Részletesebben

NYILATKOZAT. Állt-e gondnokság/gyámság alatt:...gondnok/gyám neve: címe:...

NYILATKOZAT. Állt-e gondnokság/gyámság alatt:...gondnok/gyám neve: címe:... NYILATKOZAT 1. Az elhunyt neve:... Születési neve:... Anyja neve:... Születési helye, ideje:... Családi állapota:... Állampolgársága:... elhalálozás helye, ideje:... Az örökhagyó tagja-e kamarának ( MOKK:

Részletesebben

A BELGA KIRÁLYSÁG, A BOLGÁR KÖZTÁRSASÁG, A CSEH KÖZTÁRSASÁG, A DÁN KIRÁLYSÁG, A NÉMETORSZÁGI SZÖVETSÉGI KÖZTÁRSASÁG, AZ ÉSZT KÖZTÁRSASÁG, ÍRORSZÁG,

A BELGA KIRÁLYSÁG, A BOLGÁR KÖZTÁRSASÁG, A CSEH KÖZTÁRSASÁG, A DÁN KIRÁLYSÁG, A NÉMETORSZÁGI SZÖVETSÉGI KÖZTÁRSASÁG, AZ ÉSZT KÖZTÁRSASÁG, ÍRORSZÁG, JEGYZŐKÖNYV AZ EURÓPAI UNIÓRÓL SZÓLÓ SZERZŐDÉSHEZ, AZ EURÓPAI UNIÓ MŰKÖDÉSÉRŐL SZÓLÓ SZERZŐDÉSHEZ ÉS AZ EURÓPAI ATOMENERGIA-KÖZÖSSÉGET LÉTREHOZÓ SZERZŐDÉSHEZ CSATOLT, AZ ÁTMENETI RENDELKEZÉSEKRŐL SZÓLÓ

Részletesebben

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL AZ ORSZÁGOS EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁR RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJA AZ EURÓPAI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁRÓL A biztosítottak körében már ismert E-111 jelű nyomtatványt 2005. november 1-jétől Magyarországon

Részletesebben

Kérelem. Súlyos mozgáskorlátozottak közlekedési kedvezményeinek igénybevételére. Születési neve:. Település irányítószámmal:

Kérelem. Súlyos mozgáskorlátozottak közlekedési kedvezményeinek igénybevételére. Születési neve:. Település irányítószámmal: Kérelem Súlyos mozgáskorlátozottak közlekedési kedvezményeinek igénybevételére Súlyos mozgáskorlátozott (kérelmező) Neve: Születési neve:. Anyja neve:. Születési hely és idő :. Családi állapota: hajadon

Részletesebben

KÉRELEM LAKHATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ RENDSZERES KIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ

KÉRELEM LAKHATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ RENDSZERES KIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális-, Kulturális- és Oktatási Bizottsága 7761 Kozármisleny, Pécsi u. 124. : 72/570-918; KÉRELEM LAKHATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ RENDSZERES KIADÁSOK VISELÉSÉHEZ

Részletesebben

Közlekedési kedvezmény megállapítása iránti KÉRELEM (Beadási határidő: tárgyév március 31. és szeptember 30.)

Közlekedési kedvezmény megállapítása iránti KÉRELEM (Beadási határidő: tárgyév március 31. és szeptember 30.) Nyíregyházi Járási Hivatala Közlekedési kedvezmény megállapítása iránti KÉRELEM (Beadási határidő: tárgyév március 31. és szeptember 30.) Kérem, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót!

Részletesebben

NYILATKOZAT a hagyatéki leltár tartalmát képező adatok megállapításához

NYILATKOZAT a hagyatéki leltár tartalmát képező adatok megállapításához NYILATKOZAT a hagyatéki leltár tartalmát képező adatok megállapításához 1. Az örökhagyó neve:... Születési neve:... Anyja születési családi és utóneve:. Születési helye, ideje:.állampolgársága:..... Halálesete

Részletesebben

Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai egészségbiztosítási kártyája?

Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai egészségbiztosítási kártyája? MEMO/11/406 Brüsszel, 2011. június 16. Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai kártyája? Nyaralás: álljunk készen a váratlan helyzetekre! Utazást tervez az EU területén, Izlandra,

Részletesebben

Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban

Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban Kiadások változása Az államháztartás kiadásainak változása (pénzforgalmi szemléletben milliárd Ft-ban) 8 500 8 700 9 500

Részletesebben

Magánnyugdíjpénztár nyilvántartásba vétele iránti kérelem

Magánnyugdíjpénztár nyilvántartásba vétele iránti kérelem A - Beküldő adatai Jelölje, ha a kérelmet hiánypótlás céljából nyújtja be. Ügyszám:.. Végzés száma: P k Beküldő adatai: Elektronikus beküldés esetén a Beküldő az a személy, akinek az ügyfélkapuján keresztül

Részletesebben

A D A T L A P. a kivételes rokkantsági ellátás igényléséhez 1

A D A T L A P. a kivételes rokkantsági ellátás igényléséhez 1 A D A T L A P a kivételes rokkantsági ellátás igényléséhez 1 Ügyszám: Iktatószám: I. A KÉRELMEZŐ ADATAI A személyi adatok hitelesítésére jogosult szerv/személy tölti ki! A személyi adatok hitelességét

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2015.10.23. COM(2015) 523 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK Az Európai Fejlesztési Alap (EFA): a 2015., 2016., 2017., 2018. és 2019. évi kötelezettségvállalásokra, kifizetésekre

Részletesebben

Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, május 12. (OR. en)

Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, május 12. (OR. en) Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2017. május 12. (OR. en) 9046/17 ADD 1 EF 97 ECOFIN 351 AGRIFIN 50 FEDŐLAP Küldi: Az átvétel dátuma: 2017. május 8. Címzett: az Európai Bizottság főtitkára részéről Jordi

Részletesebben

Tartózkodási engedély kérelem családi együttélés biztosítása céljából

Tartózkodási engedély kérelem családi együttélés biztosítása céljából Tartózkodási engedély kérelem családi együttélés biztosítása céljából Kérelmet átvevő hatóság: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Gépi Kérelem adatbevitelét végző szerv: Tartózkodási engedély kiadása első alkalommal

Részletesebben

TAJ szám: - - Kelt:,...

TAJ szám: - - Kelt:,... ONYF. 3515275. Igénybejelentés az 1997. évi LXXXI. törvény alapján özvegyi nyugdíj elbírálásához HA AZ ELHUNYT NEM RÉSZESÜLT NYUGELLÁTÁSBAN [ONYF. 3515275.] E nyomtatvány pontos kitöltése a kérelem elbírálását

Részletesebben

A hozzáadott érték adó kötelezettségekből származó adminisztratív terhek

A hozzáadott érték adó kötelezettségekből származó adminisztratív terhek A hozzáadott érték adó kötelezettségekből származó adminisztratív terhek 15.02.2006-15.03.2006 A beállított feltételeknek 589 felel meg a(z) 589 válaszból. Jelölje meg tevékenységének fő ágazatát. D -

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

Szerv azonosítója: Szerv megnevezése: Eljáró ügyintéző: Ügyintéző elérhetősége: Iktatószám: EAK ügyazonosító: A kérelmező adatai

Szerv azonosítója: Szerv megnevezése: Eljáró ügyintéző: Ügyintéző elérhetősége: Iktatószám: EAK ügyazonosító: A kérelmező adatai Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt Szerv azonosítója: Szerv megnevezése: Eljáró ügyintéző: Ügyintéző elérhetősége: Iktatószám: EAK ügyazonosító: tel: e-mail: Illetékbélyeg helye Családi neve:

Részletesebben

Tartózkodási engedély kérelem egyéb célból

Tartózkodási engedély kérelem egyéb célból Tartózkodási kérelem egyéb célból _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Kérelmet átvevő hatóság: Gépi Tartózkodási kiadása első alkalommal beutazás helye: Arcfénykép beutazás ideje:... év... hó... nap Tartózkodási

Részletesebben

HONOSÍTÁSI, VISSZAHONOSÍTÁSI KÉRELEM. Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Központi számunk: 96/

HONOSÍTÁSI, VISSZAHONOSÍTÁSI KÉRELEM. Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Központi számunk: 96/ A Magyar Köztársaság Elnökének: Budapest fénykép helye fénykép helye Alulírott és házastársam, kérem/kérjük, hogy nevű kiskorú, cselekvőképtelen nagykorú gyermeke(immel/inkkel)* az 1993. évi LV. törvény

Részletesebben

Aláírás: TAJ szám: - - Kelt:,...

Aláírás: TAJ szám: - - Kelt:,... ONYF. 3515275. Igénybejelentés az 1997. évi LXXXI. törvény alapján özvegyi nyugdíj elbírálásához HA AZ ELHUNYT NEM RÉSZESÜLT NYUGELLÁTÁSBAN [ONYF. 3515275.] E nyomtatvány pontos kitöltése a kérelem elbírálását

Részletesebben

Tartózkodási engedély kérelem hivatalos célból

Tartózkodási engedély kérelem hivatalos célból Tartózkodási kérelem hivatalos célból Kérelmet átvevő hatóság: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Gépi Tartózkodási kiadása első alkalommal Arcfénykép beutazás helye: beutazás ideje:... év... hó... nap Tartózkodási

Részletesebben

Tartózkodási engedély kérelem tanulmányi célból

Tartózkodási engedély kérelem tanulmányi célból Tartózkodási kérelem tanulmányi célból Kérelmet átvevő hatóság: : ügyszám Gépi Tartózkodási kiadása első alkalommal Arcfénykép beutazás helye: beutazás ideje:... év... hó... nap Tartózkodási vízum száma:

Részletesebben

NYILATKOZAT HAGYATÉKI ELJÁRÁS LEFOLYTATÁSÁHOZ. Kérem szíveskedjék a nyilatkozatot minél olvashatóbb betűkkel kitölteni!

NYILATKOZAT HAGYATÉKI ELJÁRÁS LEFOLYTATÁSÁHOZ. Kérem szíveskedjék a nyilatkozatot minél olvashatóbb betűkkel kitölteni! Iktatószám: Bagi Polgármesteri Hivatal 2191 Bag, Szent Imre utca 52. Telefon: (28) 504-135/19-es mellék, Fax: (28) 504-136 muszaki@bagfalu.hu www.bagfalu.hu NYILATKOZAT HAGYATÉKI ELJÁRÁS LEFOLYTATÁSÁHOZ

Részletesebben

Hitelintézetek önkéntes betétbiztosítási, illetve intézményvédelmi alapja nyilvántartásba vétele iránti kérelem. A - Beküldő adatai

Hitelintézetek önkéntes betétbiztosítási, illetve intézményvédelmi alapja nyilvántartásba vétele iránti kérelem. A - Beküldő adatai A - Beküldő adatai Jelölje, ha a kérelmet hiánypótlás céljából nyújtja be. Ügyszám:. P k. Végzés száma: Beküldő adatai: Elektronikus beküldés esetén a Beküldő az a személy, akinek az ügyfélkapuján keresztül

Részletesebben

RESTREINT UE. Strasbourg, COM(2014) 447 final 2014/0208 (NLE) This document was downgraded/declassified Date

RESTREINT UE. Strasbourg, COM(2014) 447 final 2014/0208 (NLE) This document was downgraded/declassified Date EURÓPAI BIZOTTSÁG Strasbourg, 2014.7.1. COM(2014) 447 final 2014/0208 (NLE) This document was downgraded/declassified Date 23.7.2014 Javaslat A TANÁCS RENDELETE a 2866/98/EK rendeletnek az euró litvániai

Részletesebben

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között Tisztelt Szülők! Az általános iskolai beiratkozásról az alábbi tájékoztatást nyújtjuk: Időpont: 2016. április 14. (csütörtök) 8.00-19.00 óra között 2016. április 15. (péntek) 8.00-19.00 óra között Helyszín:

Részletesebben

Vegyes nyugdíjpénztár nyilvántartásba vétele iránti és a jogelőd szervezetek nyilvántartásból való törlése iránti kérelem A - Beküldő adatai

Vegyes nyugdíjpénztár nyilvántartásba vétele iránti és a jogelőd szervezetek nyilvántartásból való törlése iránti kérelem A - Beküldő adatai A - Beküldő adatai Jelölje, ha a kérelmet hiánypótlás céljából nyújtja be. Ügyszám:.. Végzés száma: P k Beküldő adatai: Elektronikus beküldés esetén a Beküldő az a személy, akinek az ügyfélkapuján keresztül

Részletesebben

Kölcsönigénylés számú melléklete Kezes részére

Kölcsönigénylés számú melléklete Kezes részére K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu Befogadás dátuma:. Átvette:... Kölcsönigénylés iktatószáma:. Hitelazonosító:..

Részletesebben

Tartózkodási engedély kérelem tanulmányi célból

Tartózkodási engedély kérelem tanulmányi célból Tartózkodási kérelem tanulmányi célból _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Kérelmet átvevő hatóság: Gépi Kérelem adatbevitelét végző szerv: Tartózkodási kiadása első alkalommal beutazás helye: Arcfénykép beutazás

Részletesebben

Szerv azonosítója: Szerv megnevezése: Eljáró ügyintéző: Ügyintéző elérhetősége: Iktatószám: EAK ügyazonosító: A kérelmező adatai

Szerv azonosítója: Szerv megnevezése: Eljáró ügyintéző: Ügyintéző elérhetősége: Iktatószám: EAK ügyazonosító: A kérelmező adatai Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt Szerv azonosítója: Szerv megnevezése: Eljáró ügyintéző: Ügyintéző elérhetősége: Iktatószám: EAK ügyazonosító: tel: e-mail: Illetékbélyeg helye Családi neve:

Részletesebben

Sajóvámos Község Önkormányzata Képviselő Testületének

Sajóvámos Község Önkormányzata Képviselő Testületének Sajóvámos Község Önkormányzata Képviselő Testületének /2013( ) önkormányzati rendelete a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátások, valamint a szociális szolgáltatások helyi szabályairól szóló

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK. Pénzügyi információk az Európai Fejlesztési Alapról

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK. Pénzügyi információk az Európai Fejlesztési Alapról EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2018.6.15. COM(2018) 475 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK Pénzügyi információk az Európai Fejlesztési Alapról Európai Fejlesztési Alap (EFA): a kötelezettségvállalások,

Részletesebben

Nemzeti tartózkodási engedély kérelem

Nemzeti tartózkodási engedély kérelem Nemzeti tartózkodási engedély kérelem _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Kérelmet átvevő hatóság: Gépi Kérelem adatbevitelét végző szerv: Tartózkodási engedély kiadása első alkalommal Arcfénykép beutazás helye:

Részletesebben

Hatáskörrel rendelkező szerv. Öttevény Község Jegyzője 9153 Öttevény, Fő utca 100. Illetékességi terület. Öttevény Község közigazgatási területe.

Hatáskörrel rendelkező szerv. Öttevény Község Jegyzője 9153 Öttevény, Fő utca 100. Illetékességi terület. Öttevény Község közigazgatási területe. Hatáskörrel rendelkező szerv Öttevény Község Jegyzője 9153 Öttevény, Fő utca 100. Illetékességi terület Öttevény Község közigazgatási területe. Elérhetőség Öttevényi Polgármesteri Hivatal 9153 Öttevény,

Részletesebben

Hozzájárulok személyi azonosítóm kezeléséhez és a személyiadat- és lakcímnyilvántartásban tárolt adataim felhasználásához.

Hozzájárulok személyi azonosítóm kezeléséhez és a személyiadat- és lakcímnyilvántartásban tárolt adataim felhasználásához. Kérelem anyakönyvi kivonat kiállítása iránt Szerv azonosítója: 223090 Hatvani Közös Önkormányzati Szerv megnevezése: Hivatal Eljáró ügyintéző: tel: Ügyintéző elérhetősége: e-mail: Iktatószám: EAK ügyazonosító:

Részletesebben

Nemzeti tartózkodási engedély kérelem

Nemzeti tartózkodási engedély kérelem Nemzeti tartózkodási engedély kérelem _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Kérelmet átvevő hatóság: Gépi Kérelem adatbevitelét végző szerv: Tartózkodási engedély kiadása első alkalommal beutazás helye: Arcfénykép

Részletesebben

31997 R 0118: A Tanács 1996.12.2-i 118/97/EGK rendelete (HL L 28. szám, 1997.1.30., 1. o.), az alábbi módosításokkal:

31997 R 0118: A Tanács 1996.12.2-i 118/97/EGK rendelete (HL L 28. szám, 1997.1.30., 1. o.), az alábbi módosításokkal: 2. A SZEMÉLYEK SZABAD MOZGÁSA A. SZOCIÁLIS BIZTONSÁG 1. 31971 R 1408: A Tanács 1971. június 14-i 1408/71/EGK rendelete a szociális biztonsági rendszereknek a Közösségen belül mozgó munkavállalókra, önálló

Részletesebben

KÉRELEM szociális rászorultság megállapítása iránt egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság igénybevétele céljából

KÉRELEM szociális rászorultság megállapítása iránt egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság igénybevétele céljából Hatályos: 2018.09.01-től KÉRELEM szociális rászorultság megállapítása iránt egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság igénybevétele céljából 1. Személyes adatok 1.1. A kérelmezőre vonatkozó adatok:

Részletesebben

2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.:

2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.: 2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ 2018. 08. 03. 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf. 166. Tel.: +36 1 882 85 00 kapcsolat@kt.hu www.kozbeszerzes.hu A Közbeszerzési Hatóság Elnökének tájékoztatója a Kbt. 62. (1)

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2017.10.25. COM(2017) 622 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK Az Európai Fejlesztési Alap (EFA): a 2017., 2018. és 2019. évi kötelezettségvállalásokra, kifizetésekre és

Részletesebben

Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA

Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2013.1.29. COM(2013) 35 final 2013/0019 (NLE) C7-0045/13 Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA A gyermektartás és a családi tartások egyéb formáinak nemzetközi behajtásáról szóló, 2007.

Részletesebben

TAJ szám: - - Kelt:,...

TAJ szám: - - Kelt:,... ONYF. 3515276/A. Igénybejelentés az 1997. évi LXXXI. törvény alapján szülői nyugdíj elbírálásához [ONYF. 3515276/A.] E nyomtatvány pontos kitöltése a kérelem elbírálását segíti és csak aláírással együtt

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS I. KERÜLET BUDAVÁRI POLGÁRMESTERI HIVATAL Víziváros Vár - Krisztinaváros Tabán Gellérthegy

BUDAPEST FŐVÁROS I. KERÜLET BUDAVÁRI POLGÁRMESTERI HIVATAL Víziváros Vár - Krisztinaváros Tabán Gellérthegy 1 Ügyiratszám: BDV/ BUDAPEST FŐVÁROS I. KERÜLET BUDAVÁRI POLGÁRMESTERI HIVATAL Víziváros Vár - Krisztinaváros Tabán Gellérthegy - /2019 IGAZGATÁSI IRODA 23. számú bejelentőlap NYILATKOZAT HAGYATÉK LELTÁROZÁSÁHOZ

Részletesebben

Aláírás: TAJ szám: - - Kelt:,...

Aláírás: TAJ szám: - - Kelt:,... Adatlap a többször módosított 1968. február 29-i 259/68/EGK, Euratom, ESZAK tanácsi rendelet és a 2012. évi CXII. törvény alapján, nyugdíjtranszferhez E nyomtatvány pontos kitöltése a kérelem elbírálását

Részletesebben