02-03 TÍPUSVÁLASZTÉK 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR. Agrotron

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "02-03 TÍPUSVÁLASZTÉK 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR. Agrotron 6120.4-6130.4-6140.4-6150.4 6160.4-6140 - 6150-6160 - 6180-6190"

Átírás

1 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR Agrotron

2 MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ TELJESÍTMÉNY ÉS TARTALOM A kiemelkedő teljesítmény és kényelem mellett a 6-os sorozat lehetőséget nyújt az ideális traktor személyre szabott kiválasztására a konkrét rendeltetési cél függvényében. Az új 6-os sorozat minden egyes részletét a gazdálkodók és mezőgazdasági vállalkozások igényeinek kielégítése jegyében alakították ki, továbbá a meggyőző teljesítmény kifejlesztése mellett az alacsony üzemanyag-fogyasztásra is nagy hangsúlyt fektettek. A termelékenység maximalizálása és a működési költségek minimalizálása érdekében a megfelelő traktor kiválasztásakor a kiemelkedő teljesítmény mellett számos egyéb, alapvető fontosságú műszaki jellemzőt is figyelembe kell venni. A gazdálkodók széleskörű felhasználási igényeinek kielégítése érdekében a 6-os sorozat bőséges típusválasztéka különböző felszereltségi változatokban rendelhető. A 4 és 6 hengeres motorokat egyaránt SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) és DCR (Deutz közös-nyomócsöves) technológiával látták el.

3 ÁLLJÁK A SARAT: A 6-OS SOROZAT 4 ÉS 6 HENGERES TÍPUSAI A 4 hengeres motorral szerelt rövid tengelytávú típusokat elsősorban többfunkciós és szállítással összefüggő feladatok ellátására, míg a masszív felépítésű, hoszszabb tengelytávú 6 hengeres változatokat főleg a jelentős igénybevétellel járó talajművelési munkálatok elvégzése céljából alakították ki. A 6-os sorozat jelentős előrelépést jelent a közép- és nagy teljesítményű traktorok szegmensében. A 4 hengeres típusok a sokoldalú hasznosíthatóságot és mozgékonyságot igénylő alkalmazások, míg a 6 hengeres változatok a teljesítményorientált felhasználá- si módok esetén bizonyulnak ideális választásnak. A különböző felszereltségek széles választéka a mezőgazdasági alkalmazások széles körét lefedi: a talajműveléstől és vetéstől kezdődően a növényvédelmen és betakarításon át egészen a hatékony munkaeszköz-vontatásig. A 6-os sorozat rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően a traktort univerzális jellegű munkaeszközként használó közepes méretű gazdaságok, valamint a különböző műveleteket és szállítási feladatokat ellátó mezőgazdasági vállalkozók számára egyaránt tökéletes.

4 04-05 JELLEMZŐK 6-OS SOROZAT KÖLTSÉGKÍMÉLŐ MEGOLDÁS GAZDASÁGA SZÁMÁRA

5 LEGFONTOSABB MŰSZAKI JELLEMZŐK S-Class 2 vezetőfülke csendes, kényelmes és ergonomikus. Új Powershift Sense Shift (terhelésérzékelővel ellátott, terhelés alatt kapcsolható) váltó fáradság nélküli sebességváltás. Modulált 4 sebességes TLT-hajtás a munkaeszközök fokozatosan gyorsuló ütemű vontatásáért. Integrált elülső vonóhorog és irányváltásintenzitásszabályozással ellátott első TLThajtóegység. Opcionálisan rendelhető ISOBUS csatlakozók és Agrosky kormányzási rendszerek azonnal beépíthetők. Erőteljes és környezetbarát 4 vagy 6 hengeres DEUTZ motorok SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) technológiával. Akár hét darab hidraulika csatlakozó és 120 l/perc teljesítményű szivatytyúval ellátott átfogó hidraulikus rendszer 26 munkalámpából és opcionális Xenon világítótestekből álló sokoldalú világítás. Az erőátvitel, a hidraulikus rendszer és a motor kezelő szervei alapfelszereltségként a kartámaszon található konzolon nyertek elhelyezést. Tökéletes összhangban működő hidraulikus elsőtengely-felfüggesztés és pneumatikus felfüggesztésű vezetőfülke. A kiváló tapadás és a minimális talajtömörítés érdekében akár 42 hüvelykes hátsó kerékátmérő. Akár 9,2 tonnás emelési teherbírás nincs munkaeszköz, amely gondot okozna. Az új 6-os sorozat tökéletes választás a korszerű erőátviteli technológia előnyös tulajdonságait kereső felhasználók számára. A felhasználóbarát kialakítás és a kiváló vontatási teljesítmény az Agrotron által mindig is kulcsfontosságúnak tekintett páratlan gazdaságossággal párosul. Az innovatív SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) technológiának köszönhetően az új fejlesztésű DEUTZ motorok teljesítménye hihetetlen üzemanyag-takarékossággal és meglepően alacsony üzemeltetési költségekkel párosul. A motorokat remekül kiegészíti a Powershift Sense Shift (terhelésérzékelővel ellátott, terhelés alatt kapcsolható) váltómű, így korábban még nem tapasztalt, páratlanul magas színvonalú menetkényelemben lehet része.

6 06-07 AGROTRON BEVÁLT MINŐSÉG... AMELY MÁR TÖBB EZER ALKALOMMAL BIZONYÍTOTT!

7 A DEUTZ-FAHR Agrotron az egyik legkeresettebb német traktor a világon, napjainkig több mint példány hagyta el a gyártószalagot. A rendkívüli termelékenységet és sokoldalúságot a több mint 100 millió munkaóra bizonyítja leginkább. MEGGYŐZŐ MINŐSÉG A lauingeni gyáregységben, kiválóan képzett munkaerő által készített új 6-os sorozatot a szigorú német műszaki színvonalat szem előtt tartva fejlesztették ki. Szívesen végigvezetjük üzemünkben egy gyárlátogatás keretében, hogy személyesen is meggyőződhessen a gyártási folyamat felülmúlhatatlan minőségéről. A CÉLKÖZÖNSÉGGEL EGYÜTT KIFEJLESZTVE A DEUTZ-FAHR a fejlesztési folyamatok minden egyes lépését a gazdálkodók és mezőgazdasági vállalkozók széles körű bevonása mellett végzi. A termékekkel szemben támasztott követelmények maximális kielégítése érdekében a fejlesztési folyamatot a különböző területeken működő szakértői csoportok szoros együttműködése jellemzi. CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ FEJLESZTŐKÖZPONT A termékfejlesztést a DEUTZ-FAHR a világ egyik legkorszerűbb agráripari műszaki kutatóközpontjában végzi. Tesztközpontunk munkatársai a különböző traktoralkatrészek tartósságát és megbízhatóságát hosszan tartó vizsgálatoknak vetik alá. A különböző vizsgálati eredmények kulcsfontosságú szerepet játszanak a termékfejlesztés során.

8 08-09 S-Class2 VEZETŐFÜLKE S-CLASS 2 VEZETŐFÜLKE CSENDES, KÉNYELMES ÉS ERGONOMIKUS

9 DEUTZ-FAHR KÖRKÖRÖS KILÁTÁS A nagyméretű szélvédőnek és ablakoknak, a lekerekített sárvédőknek és a lejtős kialakítású motorháztetőnek köszönhetően a DEUTZ- FAHR 6-os sorozata a nagyobb teljesítményű kategóriába tartozó versenytársakhoz hasonlóan zavartalan körkörös kilátást biztosít. TÖKÉLETES KLÍMA A kellemes munkakörnyezetről a 6-os sorozat hatékony légkondicionáló rendszere gondoskodik. A kombinált fűtés/hűtés hőmérséklet-szabályozása és a 14 darab állítható szellőzőnyílás segítségével ön mindig optimális hőmérsékleti viszonyok között dolgozhat. A LEGENDÁS VEZETŐFÜLKE Az új 6-os sorozat S-Class 2 vezetőfülkéje, a legendás kialakítású Agrotron fülke, egy továbbfejlesztett változata. A nagyméretű szélvédő és ablakok, valamint a vékony oszlopok 360 fokos zavartalan kilátást biztosítanak. A teljesen új kialakítású belsőtér esztétikumát a vonzó színek és a kiváló minőségű anyagok teszik teljessé. Az iratok biztonságos elhelyezését a logikusan elrendezett nagyméretű tároló rekeszek teszik lehetővé, az italhűtő pedig akár nagyobb méretű palackok hűtésére is alkalmas. A biztonsági övvel felszerelt és párnázott utasülésen utasa is igazán otthon érezheti magát.

10 10-11 PowercomS KARTÁMASZ POWERCOMS VEZÉRLŐKAR COMFORTIP FUNKCIÓVAL 1 Elektrohidraulikus segédszelep 2 Elektrohidraulikus segédszelep 3 Hidraulikus Power shuttle (terhelés alatt kapcsolható irányváltó): előremenet/hátramenet 4 Emelésvezérlés: emelés és leeresztés/gyors talajfogás bekapcsolása, EHR aktiválása 5 POWERSHIFT (TERHELÉS ALATT KAPCSOLHATÓ VÁLTÓ): terhelés alatt kapcsolható váltó 6 Comfort tengelykapcsoló (kapcsológomb a sebességváltó kar elülső részén) 7 Programozható motorfordulatszám 8 Elektronikus kézi gázkar 9 Üres fokozat (sebességváltó) 10 Differenciálzár 11 Négykerék-meghajtás 12 A 3. és 4. segédszelepet vezérlő botkormány 13 APS Automatikus Powershift (terhelés alatt kapcsolható váltó) POWERCOMS KARTÁMASZ: MINDEN KÉZNÉL VAN

11 EGYSZERŰBB ÉS KÉNYELMESEBB MUNKAVÉGZÉS Az S-Class 2 vezetőfülke ergonomikusan elrendezett kezelőszerveinek köszönhetően azonnal otthon érezheti magát. Mind az alap-, mind pedig a P-változat esetén a napi szinten használt legfontosabb kezelőszervek a kartámaszon található, közvetlenül kézre eső konzolban vannak elhelyezve. A P-változatot emellett elektrohidraulikus segédszelep-vezérlés, valamint ComfortTip típusú fordulókezelő funkcióval is felszerelték.

12 12-13 MENETKÉNYELEM KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG: MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉG Függetlenül attól, hogy talajmunkálatokat végez, közúton halad, vagy éppen homlokrakodási műveleteket hajt végre, az új 6-os sorozat minden helyzetben páratlan kényelmet nyújt. Az elsőtengely-felfüggesztés, a vezetőfülke-felfüggesztés, valamint a rugózott vezetőülés még a legdurvább terepviszonyok egyenetlenségeit is letompítja, a változó terhelés által keltett eltérések kiegyenlítéséről pedig az újfejlesztésű, Sense Shift (terhelésérzékelővel ellátott) sebességváltó gondoskodik. Az alapfelszereltség részét képező, automatikusan kapcsolható négykerék-meghajtás, differenciálzár és TLT tovább könnyítik a gépkezelő munkáját, a TLT külső kezelőszervei, a vonószerkezet és a segédszelep pedig a különböző munkaeszközök vontatását, valamint a statikus jellegű műveletek végrehajtását teszik egyszerűbbé.

13 ELSŐTENGELY-FELFÜGGESZTÉS Az új 6-os sorozat elektromosan vezérelt hidraulikus első felfüggesztése egy masszív kialakítású lengőtengelyből, két darab hidraulikus munkahengerből, valamint egy elektromos vezérlőrendszerből áll. Ezáltal a felfüggesztés az első tengely teljes mértékű oldalirányú kilengése esetén is lezárható. Ez a megoldás nemcsak a traktor elülső részének megterhelésével járó műveletek végrehajtásakor, hanem a vontatmány munkamélységének pontos fenntartását és ugyanakkor teljes mértékű vonóerőt igénylő nehéz talajművelési munkálatok elvégzése során is igen hasznos. VEZETŐFÜLKE-FELFÜGGESZTÉS A vezetőfülke opcionális légrugós felfüggesztése két darab nagyméretű pneumatikus működésű munkahenger segítségével tartja meg a fülke súlyát. Az automatikus szintszabályozás a gépkezelő testtömegétől függetlenül mindig megfelelő magasságban tartja a vezetőfülkét. A rendszer az állandó mértékű rugóút folyamatos fenntartásáról is gondoskodik minden körülmények között. A hidraulikus rendszerekkel ellentétben a külső hőmérséklet nincs hatással a menetkényelemre. FÉKEK Az új 6-os sorozat hátsó tengelyét nagyméretű nedves tárcsafékekkel szerelték fel. A fékerő nemkívánatos súrlódásoktól és teljesítményveszteségektől mentes, optimális elosztásáról az új kenési rendszer gondoskodik. Az új fékrendszer teljesítményrásegítési funkcióval ellátott fékjei minden helyzetben fokozatosan és biztonságosan adagolható, meggyőző mértékű fékerőt nyújtanak.

14 14-15 ENERGIAHATÉKONYSÁG MEGLEPŐEN GAZDASÁGOS

15 MOTOR Az innovatív SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) / AdBlue technológiának köszönhetően az új fejlesztésű DEUTZ motorok teljesítménye hihetetlen üzemanyag-takarékossággal és meglepően alacsony üzemeltetési költségekkel párosul. A motorok akár 100%-os tisztaságú biodízel (B100) üzemanyaggal is üzemeltethetőek, így ön mindig a leginkább költséghatékony üzemanyagot választhatja. VÁLTÓMŰ A kimagasló hatékonyság elérése érdekében a szintén újfejlesztésű, Sense Shift (terhelésérzékelővel ellátott) váltómű egyszerű szerkezeti felépítése által minimális szintre csökkenti az esetleges teljesítményveszteséget. A tökéletes áttételezésnek és a zökkenőmentes fokozatváltásnak köszönhetően a motor minden helyzetben optimális fordulatszámon üzemel. TLT A négyfokozatú TLT két gazdaságos sebességfokozata a kívánt haladási sebesség fenntartása mellett is alacsony szinten tartja a motorfordulatszámot. Ezáltal az üzemanyag-takarékosság kiváló minőségű munkavégzéssel párosul. HIDRAULIKUS RENDSZER A változtatható kiszorítású szivattyúval ellátott opcionális terhelésérzékeléses hidraulikus rendszer által a traktor mindig csak a szükséges olajmennyiséget hasznosítja. A hidraulikus rendszert ellátó olajkör (kizárólag T7140 típusú sebességváltó esetén) az erőátviteli munkakörtől függetlenül működik. Ezáltal kiküszöbölhetőek az olaj felmelegedésével kapcsolatos problémák, és a rendszer mindig a vontatott munkaeszköz meghajtásához szükséges mennyiségű olajat biztosít. S-CLASS 2 VEZETŐFÜLKE Az új fejlesztésű vezetőfülke otthonos munkakörnyezetet teremt. A kezelőszervek ergonomikus elrendezése és alapfelszereltségként számos automatizált funkció gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé. SPÓROLJON AZ ÜZEMANYAGGAL VEZESSEN DEUTZ TRAK- TORT! A szlogen már hosszú évtizedek óta a DEUTZ-FAHR traktorok bámulatba ejtő üzemanyag-takarékosságára utal. Napjainkban azonban a hatékony motor csak egy a számos tényező közül, melyek egy traktor gazdaságosságát meghatározzák. A traktorok által nyújtott energiahatékonyság mind hektáronként, mind pedig kilométerenként alacsonyabb üzemeltetési költséget biztosít. Ennek elérését a következő tényezők teszik lehetővé. D R S AV E I V E DIE S E L D E U T Z

16 16-17 MOTOR MEGLEPŐEN ERŐTELJES A DEUTZ motorok már több mint 140 éve egyet jelentenek a kimagasló teljesítménnyel és a takarékos üzemeltetéssel. A legújabb fejlesztésű üzemanyag-befecskendező rendszerek és az innovatív SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) technológia alkalmazásának köszönhetően a 6-os sorozatú motorok kivételes teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosítanak. Az AdBlue adalékkal működő rendkívül hatékony kipufogógáz-utókezelő rendszer használata által a motorok üzemanyag-fogyasztása a teljesítmény romlása nélkül csökkenthető.

17 Állandó teljesítménytartomány (ford./perc) Teljesítmény (kw) Teljesítmény (kw) Állandó nyomatéktartomány: (ford./perc)\ Fordulatszám (ford./perc) (ford./perc) Állandó nyomatéktartomány Állandó teljesítménytartomány (ford./perc) Nyomaték (Nm) Nyomaték (Nm) Fordulatszám (ford./perc) Adagoló szűrő Üzemanyag-szivattyú Nyomászáró szelep NYOMÓCSŐ Üzemanyagnyomás-érzékelő Üzemanyagnyomás-érzékelő Üzem anyagnyomás-érzékelő Üzemanyagtartály Egyéb kezelőszervek ektronikus motorvezérlő egység Egyéb érzékelők Előszűrő Pedál érzékelő Sebességérzékelő (km/h) Sebességérzékelő (km/h) Nagy nyomás Alacsony nyomás MOTOR ÉS ERŐÁTVITEL TÖKÉLETES ÖSSZHANG A 6-os sorozatú traktorokba szerelt állandó teljesítményt nyújtó motorok még a legnehezebb helyzetekben is maximális hatékonysággal, teljesítményveszteség nélkül működnek. A motorok kimagasló erejéről, teljesítményéről és egyedülálló takarékosságáról az elektronikusan vezérelt és wastegate (megkerülő) szeleppel ellátott turbófeltöltő, a 4 szelepes hengerfej, valamint a DCR (Deutz közös nyomócsöves) nagynyomású üzemanyag-befecskendező rendszer gondoskodik. A terhelésérzékelővel ellátott váltómű hatékony módon továbbítja a hátsó kerekekhez a motor által kifejtett forgatónyomatékot. B100 KÉSZEN ÁLL A JÖVŐ ÜZEM- ANYAGAIRA Az akár 1600 bar értékű befecskendezési nyomással üzemeltethető nagynyomású DEUTZ közös nyomócsöves rendszer által az égéstérbe jutó üzemanyag teljes mértékben porlasztásra kerül. A robosztus szerkezeti felépítésnek és a nagynyomású szivattyúk egyedülálló motorolaj kenési rendszerének köszönhetően az új fejlesztésű motorok akár 100%-os tisztaságú biodízel üzemanyaggal is működtethetőek. Ugyanakkor a motorok a széles körben elérhető 20%-os biodízel keverékekkel is üzemeltethetők.

18 18-19 ERŐÁTVITEL PÁRATLAN EGYSZERŰSÉG: MINDIG A MEGFELELŐ ÁTTÉTEL MINDEN MUNKÁHOZ AZ OPTIMÁLIS FOKOZAT A 6-os sorozat két különböző típusú terhelésérzékelővel ellátott erőátviteli egységgel rendelkezik. A típusú traktorok 32x32 fokozatú sebességváltója négy powershift (terhelés alatt kapcsolható) és négy hagyományos fokozattal rendelkezik. Az azonos sebességfokozatokból kapcsolható szántóföldi/közúti áttételtartományok segítségével mindig a legmegfelelőbb üzemi sebesség választható ki. Az opcionális mászó fokozatok által a rendelkezésre álló sebességfokozatok száma 48x48-ra emelhető. A 24x24 sebességfokozattal rendelkező típusú váltóművek fokozatszáma az opcionális (négy legalacsonyabb fordulatszám-tartományban kapcsolható) kúszó fokozatok által 40x40-re bővíthető. A terhelésérzékelővel ellátott vezérlés terhelt és terheletlen állapot esetén egyaránt egyenletes sebességváltást biztosít. A kényelmesen kezelhető Comfort tengelykapcsoló kar használatával a kuplungpedál érintése nélkül manuálisan kapcsolhatók a különböző sebességfokozatok, ez különösen a sűrű sebességváltást igénylő közúti használat alkalmával előnyös. A sebességkiegyenlítésnek köszönhetően a szállítási műveletek során a sebességfokozatok kézi kapcsolásakor a megfelelő, terhelés alatt kapcsolható sebesség automatikusan vált, ezáltal egyenletes gyorsulást biztosít. Közúton a járművek végsebessége a maximális üzemanyag-takarékosságot, alacsony zajszintet és fülkevibrációt biztosító 1550 ford./perc (*) fordulatszám mellett érhető el. A szabályozható modulációvezérléssel ellátott elektrohidraulikus Power Shuttle (terhelés alatt kapcsolható irányváltó) használatával 12 km/h sebességig menet közben is módosítható a jármű menetiránya, akár még lejtőn is; ez egyszerűen a kormánykeréktől balra található karral történik, még a kuplungpedál megnyomására sincs szükség.

19 AUTOMATIKUS SEBESSÉGVÁLTÁS: KEVÉSBÉ FÁRASZTÓ A MUNKA A P változatú traktorok az alapfelszereltségben Powershift (terhelés alatt kapcsolható) sebességváltó fordulatszám-tartományonként négy különböző fokozatot kínálnak. Az APS (Automatikus Powershift (terhelés alatt kapcsolható váltó)) a terhelési viszonyok és a motorfordulatszám alapján automatikusan választja meg a megfelelő sebességet. A gyorsreagálású Powershift funkció különösen a sűrű sebességváltással járó műveletek során bizonyul igen hatékony megoldásnak. Míg a rendszer az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében elvégzi a motorteljesítmény optimalizálását, a gépkezelő teljes mértékben az adott művelet végrehajtására összpontosíthat. Az automatikusan kapcsolható négykerék-meghajtás, valamint a differenciálzár-vezérlés által a jármű még a legkiszolgáltatottabb helyzetekből is kimozdítható. A rendszer a négykerék-meghajtás bekapcsolását, illetve kioldását teljesen automatikusan végzi, a differenciálmű pedig a sebesség és a kormányzási szög függvényében zár össze. E megoldás nemcsak a traktor termőföldön történő tapadását maximalizálja, hanem kivételesen hatékony irányíthatóságot is biztosít a jármű számára. Fenti kép: Powershuttle irányváltó szabályozható modulációs beállításokkal L 0,39 M 0,47 H 0,56 S 0,67 S 0,70 M H S 0,84 1,00 1,20 L 1,14 M H S 1,35 1,61 1,93 L 1,69 M H S 1 2 2,03 2,43 2, L 3,2 M 3,8 H 4,6 S 5,5 L 4,9 M H S L M H S L M H S L M H S 5,7 6,9 5,9 7,0 8,4 7,9 9,4 11,3 13,6 11,8 14,2 8,2 9,8 9,2 11,0 13,2 15,8 13,8 16,6 17,0 20,4 16,3 19,5 A sebességfokozatok különböző fordulatszám-tartományokban történő pontos megválasztása, valamint a sebességkiegyenlítés minden helyzetben optimális sebességet biztosít. 23,4 19,8 23,8 19,0 22,8 27,3 32,7 29,1 34,9 41,8 28,0 L 24,9 M 29,9 6 H 35,8 50,0 S 42,9 km/h (*) ahol a jogszabály lehetővé teszi

20 20-21 HIDRAULIKA PONTOS HIDRAULIKA

21 KATEGÓRIAELSŐ HIDRAULIKUS RENDSZER A hidraulikus rendszert egy, a kormányművet és a kenési munkaköröket ellátó 42 l/perc teljesítményű szivattyúval, valamint a segédszelepeket és a vonóhorgot ellátó állandó kiszorítású, 83 l/perc teljesítményű szivattyúval szerelték fel. Az opcionálisan elérhető, terhelésérzékelővel ellátott (120 l/perc teljesítményű) hidraulikus rendszer a vontatmány hidraulikai igényei alapján automatikusan szabályozza a teljesítményt, így teljesítményveszteség és az üzemanyag-fogyasztás mérséklése mellett jelentős mértékben megnöveli a hidraulikus alkatrészek élettartamát. A rendszer alapváltozatban négy darab kettős működésű mechanikus szeleppel van ellátva. A P-változatot négy (vagy igény szerint akár hét) darab, kettős működésű, elektronikusan vezérelt szeleppel szerelték fel. Mindkét összeállítás akár két darab elülső szeleppel is kiegészíthető. A segédszelepek akár a vonóhorog használata estén is aktiválhatóak. A két szelep időzített kikapcsolás-vezérléssel, míg a négy alap szelep áramlásszabályozással is megrendelhető, takarékosságot, alacsony zajszintet és fülkevibrációt biztosító 1550 ford./perc (*) fordulatszám mellett érhető el. A szabályozható modulációvezérléssel ellátott elektrohidraulikus Power Shuttle (terhelés alatt kapcsolható irányváltó) használatával 12 km/h sebességig menet közben is módosítható a jármű menetiránya, akár még lejtőn is; ez egyszerűen a kormánykeréktől balra található karral történik, még a kuplungpedál megnyomására sincs szükség. SOKOLDALÚSÁG ÉS EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG A hidraulikus szivattyú felől a nyomás alatt álló olajáramlás az úgynevezett Power-Beyond típusú csatlakozás segítségével a vontatmány egy, illetve több hidraulikus motorjához irányítható. E funkció a saját hidraulikus egységgel és szabályozószelepekkel rendelkező munkagépek vontatása esetén elengedhetetlen fontosságú. A nagy kimeneti teljesítmény a jelentősebb vontatmányok által támasztott igények kielégítése mellett a hidraulikai hatékonyság növelése által az üzemanyag-fogyasztást is mérsékli. Az új 6-os sorozatba tartozó valamennyi traktor a nyomás alatt álló hidraulika csövek összekapcsolására szolgáló push-pull típusú hidraulikus csatlakozóval van felszerelve. A kapcsolás során esetlegesen kiszivárgó olaj egy külön tartályba távozik.

22 22-23 TLT MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ TELJESÍTMÉNY

23 GAZDASÁGOS TLT-HAJTÁS Teljesítményfelvétel: g/kwh Fordulatszám (ford./perc) A gazdaságos TLT nem csak a motorfordulatszámot csökkenti le, hanem a kopást, a zajterhelést és az üzemanyag-fogyasztást is mérsékli. A sebességfokozatok között elektrohidraulikus vezérléssel ellátott TLT fordulatszám-választó karral válthat. TELJES KÖRŰ TLT-VÁLASZTÉK A rendelkezésre álló különböző TLT fordulatszám-tartományok nagymértékben megnövelik a traktor sokoldalúságát, és az alacsonyabb teljesítményigényű munkálatok során is maximális hatékonyságot biztosítanak. Az Agrotron 6-os sorozatú traktorok alapfelszereltségben négy különböző TLT fordulatszám-tartományt nyújtanak, melyek közül a két szokásos, 540 és 1000 ford./perc fordulatszámú tartomány normál és ECO (Gazdaságos) üzemmódban egyaránt elérhető. A csatlakoztatott munkagépek fokozatosan gyorsuló ütemű, egyenletes vontatásártól a mechanikusan kiválasztható és elektrohidraulikusan kapcsolható sebességfokozatok, valamint az automatikus terhelésérzékelő funkció gondoskodik. A hátsó TLT már alapfelszereltségben is mindkét hátsó sárvédőről vezérelhető, az opcionális elülső vonóhorog pedig 1000 ford./perc fordulatszámon használható TLTegységgel van felszerelve.

24 24-25 KARBANTARTÁS EGYSZERŰEN SZERVIZELHETŐ ÉS KARBANTARTHATÓ

25 NAGYSZERŰEN ÁTLÁTHATÓ Az egyes folyadékszintek egyszerű módon ellenőrizhetők, a legfontosabb alkotórészek pedig a vezetőfülkéből elektronikus úton tarthatók figyelemmel. EGYSZERŰEN HOZZÁFÉRHETŐ Az új 6-os sorozat legfontosabb karbantartási pontjai alulról egyszerűen hozzáférhetőek. A hűtőrendszer csuklósan nyitható, így gyorsabb a különböző alkatrészek tisztítása. A kenési pontok megfelelően védett, ugyanakkor egyszerűen megközelíthető helyen vannak elhelyezve. VEGYEN EGY MÉLY LÉLEGZETET! A többfokozatú légbeszívó szűrőrendszernek köszönhetően a motor friss levegővel történő ellátása folyamatosan biztosított. Alapfelszereltségben a ciklon előszűrő automatikus porszűrő rendszerrel van ellátva. A biztonsági szűrőbetéttel ellátott új PowerCore főszűrő rendkívül poros környezetben történő munkavégzés során is teljes körű motorvédelmet nyújt. KÉNYELEM A RÉSZLETEKBEN IS A pneumatikus rendszerrel ellátott traktorok a teherautókkal azonos szintű biztonságot és kényelmet nyújtó légszárító berendezéssel is fel vannak szerelve. Nincs szükség a pneumatikus rendszerben felgyülemlett víz manuális módon történő leeresztésére, és az alacsony hőmérsékleten fennálló fagyásveszély sem fenyegeti a rendszert. HOSSZÚ KARBANTARTÁSI INTERVALLUMOK A hosszú szűrő- és olajcsere intervallumok jelentősen lecsökkentik a munkaórákra lebontott üzemeltetési költségeket. A kevésbé időigényes karbantartás által jóval magasabb fokú termelékenységet érhet el a főszezonban. DEUTZ-FAHR MÁRKASZERVIZ A DEUTZ-FAHR márkakereskedések és szervizek személyzete minden évben továbbképző tanfolyamokon vesz részt. A szükséges ismeretek birtokában így a legújabb termékek esetében is minőségi szolgáltatást nyújtanak, az értékesítés során pedig a traktor teljes élettartamára kiterjedő támogatás biztosítása mellett az adott igényeknek leginkább megfelelő változatot ajánlják az ügyfelek figyelmébe. Partnereink magas fokú szakmai tudásának és termékeink alapos ismeretének köszönhetően ön a leghatékonyabb módon hasznosíthatja munkagépeinket. A legújabb diagnosztikai rendszereket, valamint a legcélszerűbb eszközöket alkalmazó szervizpartnereinkhez mindig bizalommal fordulhat. SAME DEUTZ-FAHR FINANSZÍROZÁS Partnereink által a megfelelő finanszírozási megoldások terén is szívesen állunk rendelkezésére. Használt munkagépe értékesítése esetén vegye igénybe több évtizedes tapasztalatunkat, és a márkakereskedőkkel kialakított szoros együttműködésünket. Látogasson el márkakereskedőinkhez, a szakértő személyzet mindig örömmel áll ügyfeleink rendelkezésére. EREDETI DEUTZ-FAHR PÓTALKATRÉSZEK Az eredeti, gyári DEUTZ-FAHR pótalkatrészek használatával traktora éveken keresztül változatlan színvonalú megbízhatóságot és teljesítményt nyújt. A megfelelő alkatrészek használata érdekében válassza a DEUTZ-FAHR értékesítési és szervizhálózatát.

26 26-27 TOVÁBBI OPCIÓK SZÉLESKÖRŰ FELSZERELTSÉG

27 Az új 6-os sorozathoz kínált felszerelések és opciók széles választékának köszönhetően a saját igényei és szükségletei szerint összeállított traktort választhat. A bőséges alapfelszereltség a szükséges igények alapján az opcionális felszerelések széles választékával egészíthető ki. A DEUTZ-FAHR márkakereskedések szívesen állnak rendelkezésére.

28 28-29 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 6-OS SOROZAT MOTOR Gyártó Motortípus Károsanyag-kibocsátási besorolás Befecskendező rendszer típusa / befecskendezési nyomás Hengerek száma Lökettérfogat (cm³) Jóváhagyott üzemanyag(ok) A névleges motorfordulatszámon elérhető teljesítmény (ECE R -120 szabvány szerint) Névleges fordulatszám Maximális teljesítmény (ECE R-120 szabvány szerint) A névleges motorfordulatszámon elérhető teljesítmény, teljesítményrásegítéssel (ECE R -120 szabvány szerint) Maximális teljesítmény teljesítményrásegítéssel (ECE R-120 szabvány szerint) Állandó fordulatszám-tartomány (ford./perc) Maximális nyomaték Nyomatéktartalék (%) Üzemanyagtartály űrtartalma AdBlue tartály űrtartalma Olajcsere intervallum VÁLTÓMŰ Váltómű típusa Sebességfokozatok száma Automata sebességváltó (APS) Terhelésarányos szelepvezérlés Sebességkiegyenlítés Állítható Powershuttle (terhelés alatt kapcsolható irányváltó) Motorfordulatszám 40 km/h sebességnél (ford./perc) Motorfordulatszám 50 km/h sebességnél (ford./perc) Fékrásegítő Négykerékhajtás-kapcsolás Elektrohidraulikus Differenciálzár Elektrohidraulikus, 100%-os differenciálzár Fékezett első tengely Sűrített levegős rendszer Mechanikus rögzítőfék Tengelyközi áttételezés (i) Hátsó TLT szabványos fordulatszáma TLT tengelykapcsoló Többtárcsás nedves tengelykapcsoló olajkenéssel Külső TLT-vezérlés Elülső TLT fordulatszáma Elülső TLT maximális teljesítmény-leadása Tengelyprofil 1 3/8, 6-fogas Motorfordulatszám normál TLT esetén (ford./perc) Motorfordulatszám ECO TLT esetén (ford./perc)

29 MŰSZAKI ADATOK HIDRAULIKA Gyártó Rögzített lökettérfogatú szivattyú (alapfelszereltség) Rögzített lökettérfogatú szivattyú (opcionális) Terhelésérzékelő hidraulika-kör változó lökettérfogatú szivattyúval Hidraulikus szivattyú teljesítménye (P változat esetén alapfelszereltség) Hidraulikus üzemi nyomás Mechanikus szelepek (alapfelszereltség) Elektronikus szelepek (alapfelszereltség) Szelepek (opcionális) Power Beyond funkció Hátsó emelő: 3-pontos felfüggesztés besorolási osztálya Max. hátsó emelési kapacitás Elülső emelő (opcionális) EHR-vezérlés hátulról történő távvezérelhetősége Hátsó szelepvezérlés távvezérlés útján Elülső vonóhorog távvezérlése EHR-vezérlés hátulról történő távvezérelhetősége Radaros érzékelő ALVÁZ ASM (Automatikus rendszerfelügyelet) Első sárvédők Elsőtengely-felfüggesztés (50 km/h változatok esetén alapfelszereltség) Kerékcsúszás-szabályozás Kormánymű szivattyú Kormányzás Pneumatikus rendszer ELEKTRONIKA Feszültség Generátor Indítómotor Elektronikus akkumulátor főkapcsoló 7-pólusú ISO jel aljzat GUMIABRONCSOK Első 1 Hátsó 1 Első 2 Hátsó 2 Első 3 Hátsó 3 TÖMEG Legnagyobb megengedett össztömeg (kg) Legnagyobb megengedett első tengelyterhelés (kg) Legnagyobb megengedett hátsó tengelyterhelés (kg) Tömeg* (kg) 6-OS SOROZAT Hidropneumatikus, önszintező független, 42 l/perc * +80 kg (első TLT), +25 kg (vezetőfülke felfüggesztése), +50 kg (pneumatikus rendszer)

30 30-31 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 6-OS SOROZAT VEZETŐFÜLKE S-Class vezetőfülke PowerComS botkormány Teljesítmény-felügyeleti rendszer Agrosky irányító rendszer Max Comfort Professional XL csomag, alacsony frekvenciájú rugózás, légrugós felfüggesztés, elektromos deréktámasz Max Comfort Dynamic XL csomag, dinamikus légrugós felfüggesztés, elektromos deréktámasz Párnázott utasülés Comfortip (fordulókezelő rendszer) Mechanikus fülkerugózás Vezetőfülke légrugózással Légkondicionálás Mechanikusan állítható hátsó visszapillantó tükör Hátsó ablaktörlő Térmegvilágítás Halogén munkalámpa VONTATÁSI RENDSZER Automatikus vonóhorog Állítható magasságú gömbfej-csukló Rögzített gömbfej-csukló Imbolygótárcsa Pickup vonóhorog Piton Fix vonófej Hidraulikus felkar MÉRETEK Elülső kerékagyak közötti távolság (mm) Hátsó kerékagyak közötti távolság (mm) Tengelytáv (mm) (a) Hasmagasság (mm) (e) Fordulókör 1900 mm-es nyomtáv mellett Hosszúság (mm) (b) Szélesség (650-es gumiabroncsok esetén) (mm) (f) Magasság a vezetőfülke felső szélénél (mm) (d) Tengely középvonala / tető felső széle közötti távolság (mm) (c)

31

32 További információkért forduljon a DEUTZ-FAHR márkakereskedőkhöz: KÖZPONT: 6500 Baja, Szegedi út 102. Tel.: / , Fax: / dorker@dorker.hu Eredeti SDF kenőanyagok és hűtőfolyadékok használatát javasoljuk. DEUTZ-FAHR LUBRICANTS A DEUTZ-FAHR a 7series.deutz-fahr.com/ védjegye.

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT ERŐ, TELJESÍTMÉNY ÉS STÍLUS KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY KOMPAKT CSOMAGOLÁSBAN Bár alig több mint 4 méter, a Deutz-Fahr a legfejlettebb

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT ÚJ KORSZAK A TERMELÉKENYSÉGBEN. PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY, HATÉKONYSÁG ÉS TERMELÉKENYSÉG. A DEUTZ-FAHR újabb választ ad a modern mezőgazdaság egyre szigorúbb elvárásaira, amelyek sokkal

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT

DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT A JÖVŐBE LÁTNI NEM ELÉG KÉT SZEM HIDRAULIKUS RENDSZER TERHELÉSÉRZÉKELŐVEL Szükség esetén akár 160 l/perc hidraulikus teljesítmény ECO/POWER (GAZDASÁGOS/NAGY

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT AZ ÚJ 5G SOROZAT. KIVÁLÓAN ALKALMAS KISMÉRETŰ TRAKTOROK, MELYEK MEGFELELNEK AZ ÖN IGÉNYEINEK. 5G SOROZAT 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 3 hengeres Max.

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A ZETOR CSALÁD LEGERŐSEBB ÉS LEGJOBBAN FELSZERELT TRAKTORA F F HSX F HD Max. Teljesítmény (kw) 100.2 =

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Valtra N a legjobb traktorok egyike

Valtra N a legjobb traktorok egyike Valtra N a legjobb traktorok egyike Új felépítésu N traktor Öntöttvasból épül fel az új alváz Az elsohíd mögött helyezkedik el a motor Egységes orrrész Alacsony fordulási sugár Nagyon jó súlyelosztás Ideális

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o ÚJ 5D-T4i sorozat sorozat 90-100 - 110 5D-T4i A Landini traktorkínálat tovább bővül az 5D Tier 4 Interim sorozat bevezetésével. A Powerfarm utódaként kifejlesztett 5D traktorsorozat három modellváltozatból

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Lamborghini MACH VRT T4

Lamborghini MACH VRT T4 Lamborghini MACH VRT T4 210 230 250 TARTALOMJEGYZÉK 3 4 5. oldal MACH VRT: LAMBORGHINI STÍLUS NYERS ERŐVEL ÖTVÖZVE. 14 17. oldal AZ INNOVÁCIÓ SZÍVBŐL JÖN. 18 21. oldal HATÉKONYSÁG A JOBB MUNKAVÉGZÉS ÉRDEKÉBEN.

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Intelligens technológia a holnap gazdáinak.

Intelligens technológia a holnap gazdáinak. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG www.strobl-kriegner.com Intelligens technológia a holnap gazdáinak. www.agrotipp.hu NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG A KOMPAKT mindenes 4055 KOMPAKT S 4065

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT

LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT 75 113 LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT AZ ÚJ 5DS, 5DV, 5DF ÉS 5DF ECOLINE SOROZAT. RENDKÍVÜL SZÉLES MODELLVÁLASZTÉK A MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉGÉRT. STAGE

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 6 T4i sorozat 7 T4i sorozat Új 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 2 Landini Minden egyes Landini traktor azt a szenvedélyt és elkötelezettséget tükrözi, amely azoknak a munkáját hatja át, akik ennek a

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. ERŐ A Forterra típus a ZETOR traktorcsalád legerőteljesebb tagja. A nagyteljesítményű motor és a nagyobb

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha az új, sportos stílusú Yamaha NMAX robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Termékismertető Rakodók / tartozékok

Termékismertető Rakodók / tartozékok Hoftrac udvari rakodók, Homlokrakodók Teleszkópos rakodók Termékismertető Rakodók / tartozékok Közel 40 év tapasztalat Minden területen otthosan mozgunk! Közel 40 éve vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK 1903009001 1903009000 19030090001 190301900 1903019001 1903019002 190302900 1903029001 35.10; 38.10; 37.8 37.7 38.9 40.7 EID1235 EID1207 EID1225 EID1225 EID1232 EID1232 EID1201

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat AGROline 2017 TXG 237 (27 LE) - egész éves használat ISEKI TXG 237 (27 LE) Háromhengeres ISEKI dízelmotor Max. teljesítmény 27 LE, 53 Nm Hidraulika szivattyú 24 l/perc, 150 bar Hátsó kardán: 540 1/perc,

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU ISO A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU SAE A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve Hűtőrendszer zárt rendszerű, folyadékhűtés zárt rendszerű,

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Tárgy: Önkormányzati utak karbantartását segítő, támogatott gépbeszerzések pályázatra. VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Tisztelt

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT

AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT Deutz-Fahr Agrotron TTV AZ ÚJ 7-E SOROZAT DEUTZ-FAHR Agrotron TTV A DEUTZ-FAHR bemutatja a 7-es sorozatot; a nagyteljesítményű

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

lehetőség D'elight

lehetőség D'elight Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos új robogót úgy tervezték, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ennek a gazdaságos városi robogónak a vezetését

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként 48 www.masseyferguson.com Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként Essential Efficient Exclusive Motor 4 hengeres AGCO POWER, Tier 4 Final l l l Szelektív katalitikus redukciós (SCR) technológia

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve. Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve. Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást.

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást. Műszaki adatok A Lindner Unitrac modellek egyedi fejlesztésű futóművel vannak ellátva: kerekenkénti függesztés, 4 tárcsás fék, hidraulikus rugózat talajkiegyenlítővel kombinálva. Az első és hátsó tengelyeknél

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

SPARK SPARK VRT

SPARK SPARK VRT SPARK SPARK VRT 120 130 140 Egy csomagban a technológia, teljesítmény és hatékonyság. Motor A Lamborghini Spark 120-140 modellek szíve a FARMotion motor, amely teljes mértékben megfelel a Stage IV európai

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Turbó kompresszor + intercooler Fogyasztás 217 g/kwh 208 g/kwh Feltöltési Motorolaj 10 l, üzemanyagtartály 95 l, hűtőrendszer 7 l adatok

Turbó kompresszor + intercooler Fogyasztás 217 g/kwh 208 g/kwh Feltöltési Motorolaj 10 l, üzemanyagtartály 95 l, hűtőrendszer 7 l adatok DIECI AGRI STAR Rendeltetésszerű felhasználása: A Dieci Agri Star teleszkópos rakodók az állattartó telepeken, szárítótelepeken, majori munkákhoz, illetve egyéb mezőgazdasági és ipari feladatokhoz használhatók,

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben