Phonak Belong TM. Amikor hallókészüléke minden hanghoz automatikusan alkalmazkodik - life is on.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Phonak Belong TM. Amikor hallókészüléke minden hanghoz automatikusan alkalmazkodik - life is on."

Átírás

1 Phonak Belong TM Amikor hallókészüléke minden hanghoz automatikusan alkalmazkodik - life is on.

2 Együtt életeket változtatunk meg.

3 Bemutatkozik a Phonak Belong platform a forradalmian új újratölthető elemtechnológiával és az új AutoSense OS TM operációs rendszerrel. Az új Phonak Belong platform számos innovatív technológiával rendelkezik, melyek célja a felhasználók életének könnyebbé tétele. A Phonak Audéo B-R a világ első lítium-ion akkumulátoros újratölthető hallókészüléke. Emellett az új AutoSense OS operációs rendszerrel még messzebbre toltuk ki az innováció határait, hogy tovább növeljük az általános teljesítményt és a hangminőséget. Forradalmian új újratölthető technológia 24 órán keresztüli* hallás egyetlen egyszerű feltöltéssel Minden idők leggyorsabban tölthető és legtovább használható hallókészüléke Egyszerű használat, nem kell tovább bajlódni az eldobható elemekkel Új AutoSense operációs rendszer Jobb beszédértés és nagyobb kényelem 1, 2 Páratlan hallási teljesítmény a mindennapi hallási szituációkban 3 Teljesen automatikus működés, amely jobb beszédértést biztosít a felhasználóknak, mint a manuálisan választott programok esetén 4, 5 * Teljes feltöltés után, maximum 80 percnyi vezeték nélküli streamelési idő mellett. Kéjük keresse fel:

4 Egyszerűbb élet, egy egyszerűen zseniális megoldással Ahogyan a felhasználók aktivitása növekszik, olyan hallókészülékekre van szükségük, amelyek képesek arra, hogy automatikusan lépést tartsanak ezzel az életmóddal. Létfontosságú, hogy a hallásvesztés ne korlátozza szabadságukat abban, hogy hova mennek és mit csinálnak. Amikor megalkottuk a Phonak Belong platformot, ezeket a kulcsfontosságú tényezőket tartottuk szem előtt. Ahogyan a készülék neve is sugallja, azt szeretnénk, ha ügyfeleink olyan hallókészüléket használnának, amely lehetőséget biztosít nekik arra, hogy anélkül érezhessék magukat egynek környezetükkel, hogy azon kellene idegeskedniük, hol is vannak éppen. Ügyfelei bátran számíthatnak arra, hogy hallókészülékeik észrevétlenül és automatikusan végzik dolgukat. A feltölthető lítium-ion akkumulátor technológiával és az új AutoSense operációs rendszerrel felszerelt Belong olyan alkotásunk, mely egyszerűsíti a felhasználók életét azáltal, hogy kivételesen jó hallásélményt biztosít.

5 Amikor 24 órán keresztül* élvezheti a hallást egyetlen feltöltéssel - life is on. A Phonak Audéo B-R az első hallókészülék, amely egy speciálisan erre a célra tervezett lítium-ion akkumulátort tartalmaz. Ezzel teszi lehetővé a 24 órán keresztül* tartó hallást, mindössze egyetlen egyszerű feltöltéssel. A Phonak Audéo B-R feltölthető hallókészülék egyesíti a legújabb hallókészülék technológiánkat és a forradalmian új elemtechnológiát. Úgy terveztük, hogy könnyebbé tegye az életet, ezért az Audéo B-R hallókészülékkel a felhasználóknak nem kell többé az eldobható elemekkel bajlódniuk, amelyek kicsik és nehézkesen kezelhetőek. Ügyfeleink mostantól élvezhetik a szabadságot és magabiztosságot, tudván, hogy az Audéo B-R kényelmesen feltölthető és készen áll a hosszú napokra és éjszakákra is, ha szükség van rá. * Teljes feltöltés után, maximum 80 percnyi vezeték nélküli streamelési idő mellett. Kéjük keresse fel:

6 Leggyorsabban feltölthető, legtovább használható A lítium-ion akkumulátor 40%-kal nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos újratölthető akkumulátorok, így megbízható és képes a fejlettebb technológia, valamint az Audéo B-R teljesítményének támogatására is. A lítium-ion akkumulátor emellett gyorsabban tölthető, hosszabb ideig működik és még folyamatos újratöltésekkel sem megy tönkre az évek múlásával sem. Ez teszi lehetővé a Phonak újratölthető hallókészülékei számára, hogy egyetlen 3 óráig tartó töltéssel 24 órán keresztül* működjön. Újra és újra. * Teljes feltöltés után, maximum 80 percnyi vezeték nélküli streamelési idő mellett. Kéjük keresse fel:

7 Okos feltöltési opciók A Phonak újratölthető hallókészülékei könnyen használható, intelligens töltési lehetőségeket kaptak, így a felhasználók bárhol feltölthetik készülékeiket, és nem kell majd attól tartaniuk, hogy kifogynak az energiából. Phonak Charger Case Töltő, szárítótégely és biztonságot nyújtó keményfedelű tartó egyben Tisztítószettet is tartalmaz Phonak Power Pack Egyszerűen a Phonak Charger Case-hez csatlakoztatható Ideális rövid utakra, amikor nem áll rendelkezésre áramforrás Phonak Mini Charger A legkompaktabb töltési lehetőség

8 Amikor a hallókészülék minden hanghoz automatikusan alkalmazkodik Kever, nem pedig váltogat Az AutoSense operációs rendszer valós időben érzékeli a felhasználó hallási környezetét. Több mint 200 különböző beállítás és számos funkció Az eszköz egyszerre több funkciót használ fel, ezeket vegyítve, több mint 200 különböző beállítási lehetőséget kínálva. - life is on. A hang mindenhol körbevesz minket és folyamatosan változik. Ez az, ami a hallást igazi kihívássá teszi, a hallókészülékek feladatát pedig rendkívül bonyolulttá. Nem számít, hogy az ügyfele éppen hol tartózkodik vagy mit csinál. Az Audéo B hallókészüléket azért hoztuk létre, hogy megkönnyítse az ő életét. Ami az Audéo B és B-R készülékeket igazán különlegessé teszi, az az egyedi operációs rendszer, az AutoSense OS. A rendszer érzékeli az ügyfelei hangkörnyezetét és ehhez igazítja a hallókészülék beállításait is. Ehhez elég csak bekapcsolni, minden más automatikusan történik. Reggelinél Vonaton Irodában Étteremben Megbeszélésen Vásárlásnál Bárban Taxiban Koncerten

9 Nagyobb hallási teljesítmény azokban a szituációkban, amikor ügyfeleinek a legnagyobb szükségük van rá. Nagyobb beszédértés zajban 60%-kal javítja a beszédértést a hallókészüléket nem használókéhoz képest, úgy, hogy csak egy hangot erősít fel a zajos környezetben. 6 Jobb beszédértés 20%-kal jobb beszédértést biztosít, köszönhetően annak, hogy a készülék automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb beállításokat a mindennapi hallási szituációkhoz. 4, 5 Hallás autóban 37%-kal csökkenti az autóban lévő beszédértéshez szükséges erőfeszítést a korábbi technológiával összehasonlítva. 7 Halk hangok hallása Legújabb termékeink 10%-kal javítják a halk beszéd megértését. 1 Természetes zenei élmény A legjobbra értékelt hallókészülék a zenei hangminőség terén. 8

10 A leghatékonyabb automatikus hallási rendszer Az új AutoSense operációs rendszer Az AutoSense operációs rendszert úgy tervezték, hogy tökéletesen érthetővé tegye a beszédet, jobb hangteljesítményt és hallási kényelmet nyújtson. Mint a leghatékonyabb automatikus készülék, a mindennapi hallási szituációkban segít. Ez a fejlett technológia sikeresen egyesíti a környezeti hangokat és teljesíti azokat a feladatokat, amelyeket egy hallókészüléknek kell. 3 Ezt úgy éri el, hogy minden 0,4. másodpercben elemzi a hangokat, valamint további beállításokat is végez. Ezek keverésével több mint 200 különféle beállítási lehetőséget használ, hogy így tökéletes, a környezethez illeszkedő hallást biztosítson. Nincs szükség a hallókészülék kézzel történő változtatására, ugyanis minden automatikusan történik. Az új AutoSense OS az adaptív SoundRecover2 innovatív előkalkulációját is tartalmazza, amelynek kiterjesztett működése még több és jobb beszédmegértést eredményez.. Ezen felül a szimmetrikus beállítási lehetőségek nagyobb kényelmet biztosítanak a hallókészüléket első alkalommal használók számára 3 aszimmetrikus hallásvesztés esetén. Ezek a tulajdonságok fektették le az új AutoSense alapjait és tették az egyedi operációs rendszerek közül a legjobbá a hallókészülék piacon a jelenleg elérhetők közül. Magas frekvenciájú hangok hallása SoundRecover2 A hallásvesztés növekedésével az új SoundRecorder2 javítja a magas frekvenciás beszédértést adaptív frekvenciacsökkentő algoritmusa segítségével, melyet csak akkor alkalmaz, ha a hallásvesztés mértéke ezt megköveteli. A közepes és alacsony frekvenciájú hangok megmaradnak, amíg a magas frekvencián lévőket hallhatóvá teszi. Halk hangok hallása Expanzió Hallókészülékek esetében az egyik legnehezebb feladat, hogy megfelelő egyensúly legyen a kényelem és a hallás tiszta sága között. Expanziós rendszerünkkel képesek vagyunk arra, hogy egy személy hallásvesztésének mértékéhez igazítsuk az expanzió nagyságát, figyelembe véve a páciens hallási programjait és akusztikus csatolóját. Ez azt jelenti, hogy a halk beszéd is sokkal jobban érthető anélkül, hogy a jó hangminőségről vagy a kényelemről le kéne mondani. 2 Még jobb hallási kényelem Szimmetrikus beállítás Azok, akik első alkalommal használnak hallókészüléket és aszimmetrikus hallásvesztéssel élnek, néha kényelmetlenül érzik magukat, amikor a hang felerősödik abban a fülükben, amelyikre rosszabbul hallanak. A Phonak olyan algoritmust hozott létre, amely figyelembe veszi a két fül közötti hallás különbségét. Ennek eredménye az, hogy a rosszabb fülbe első használat során kevesebb hangot továbbít. Így lényegesen nagyobb kényelmet biztosít az új felhasználók számára 2 anélkül, hogy csökkentené a beszéd érthetőségét.

11 Két fül jobban hall, mint egy Binaurális VoiceStream Technológia TM Minél nagyobb a zajszint, annál nagyobb a kihívás. Épp ezért hasznosítja az AutoSense operációs rendszer a Binaurális VoiceStream Technológiát. A Binaurális VoiceStream Technológia azon a tényen alapszik, hogy két fül mindig jobban hall, mint egy. A teljes hangsávot valós időben és két irányban közvetíti, így azzal, hogy szimulálja azt, amit az agy a két füllel tesz, megoldást jelent a kihívást jelentő hallási helyzetekben is. A két hallókészülék összekapcsolása biztosítja, hogy az Ügyfelek mindkét fülükre halljanak, különösen zajos környezetben, telefonon vagy ha nem tudnak szembenézni a beszélővel. Ez a technológia az alapja a Phonak CROS megoldásnak is.

12 Phonak Target 5.0 egyszerűen a világ kedvenc illesztési szoftvere 9 Hangszóró ellenőrzés A hangszórók ellenőrzése csökkenti annak a veszélyét, hogy a páciens hallókészülék illesztését elindítja úgy, hogy a hallókészüléken lévő hangszóró és a szoftverben lévő kiválasztott típus eltérjen egymástól. Az esetleges hiba orvoslása az illesztési szoftverben is lehetséges, vagy az akusztikai paraméterek oldalán, vagy egy olyan hangszóró cseréjével, amely megfelel a Phonak Targetben megadott paramétereknek. Ez időt és munkát takarít meg az illesztési eljárás során. Előnyök bemutatása Hatékony eszköz a tanácsadásban, amely lehetővé teszi a páciens és hozzátartozója számára, hogy megtapasztalják a hallókészülék által nyújtott élményt a hallókészülék nélkülivel szemben, a monaurális és binaurális hallás különbségét, valamint a technológia szintek összehangolását, ráadásul mindezt hagyományos fejhallgatók segítségével. TargetMatch A Phonak Targetben, NOAH alatt telepítve érhető el. A TargetMatch integrálja az Otometric AURIAL illesztési hardverét és szoftverét. Segíti a audiológusokat a próbaillesztés teljes folyamatában, a valós fül mérésekben (REM) és az automatikus vagy manuális célzásban, a mérésekre alapuló készülékbeállításban. Ezzel egyszerűvé és hatékonnyá teszi a valós fül mérések elvégzését.

13 Phonak CROS TM B A Phonak Cros B egy vezeték nélküli CROS eszköz, amely a Phonak Belong technológián alapul. Amikor a CROS B egy Audéo B hallókészülékkel van párosítva, az eszköz lehetővé teszi a féloldali siketséggel (SSD) élők számára, hogy a beszédet érthetően hallják és képesek legyenek a beszélgetés követésére bármilyen irányból. Az egyedülálló Binaurális VoiceStream Technológia segítségével a CROS B vezeték nélkül továbbítja a hangot a hallókészülékbe a siket fül oldaláról a jobban halló oldalra. A Phonak a StereoZoom funkciót is beépítette a CROS B-be, mely a bizonyítottan leghatékonyabb binaurális mikrofonnyaláb-formáló technológia. A StereoZoom képes kiszűrni a tömegben egyetlen egy hangot, így háttérzaj esetén is biztosítja a sokkal hatékonyabb beszédértést 10. Azért, hogy a CROS B modellek a másik fülön viselt hallókészülékhez illeszkedjen, az összes olyan színben elérhető, mint az Audéo B készülékek.

14 Nagy teljesítményű technológia első osztályú dizájnnal Nagyobb gomb a könnyebb használatért, az Audéo B-R jelzőfényét is magába foglalja A Phonak Audéo B és B-R egy teljesen új design-t és IP68-as védelmet kapott.. A hallókészülék zárt borítása miatt az Audéo B-R-nél kicsi az esély arra, hogy víz vagy por kerüljön a készülékbe. High-tech kompozit anyag a tartósságért A mikrofonok új elhelyezésének köszönhetően nem csak a haj súrlódása okozta zajszint csökken, de a szennyeződésektől is védve van.

15 A Phonak Belong platform technikai áttekintése Termékportfólió Teljesítmény szintje Teljesítmény szintje RIC Premium B90 Advanced B70 Standard B50 Essential B30** Jellemzők Premium B90 Advanced B70 Standard B50 Essential B30** Premium Advanced Standard Essential Phonak Audéo B90 Phonak Audéo B70 Phonak Audéo B50 Phonak Audéo B30 AutoSense Operációs Rendszer Csendes környezet Beszéd zajban Komfort zajban Zene Premium Advanced Standard Essential UltraZoom SNR-Boost FlexControl FlexVolume DuoPhone Premium Advanced Standard Essential Beszéd hangos zajban SoundRecover2 Beszéd az autóban Felhasználó egyedi szokások beállításai Komfort visszhangban Valós fül hangzás Kiegészítő programok Finomhangolható csatornák Max. egyéni programok Sípolás blokkolás Beszéd szélzajban Zaj blokkolás Komfort visszhangban Szélzaj blokkolás Beszéd hangos zajban Visszhang blokkolás Beszéd 360 fokban SoundRelax Beszéd zajban QuickSync Csendes környezet AOV Komfort zajban Tinnitus Balance egyensúly Zene Automatikus akklimatizáció Akusztikus telefon CROS B kompatibilis*** Akusztikus telefon RogerReady Streaming programok Roger és direkcionális mikrofonok Max. streaming programok Bluetooth audio + mikrofon Bluetooth Telefon / DECT + mikrofon RemoteMic / Roger Audio jack ** Phonak Audéo B-R-hez nem elérhető *** A CROS B nem kompatibilis az Audéo B-R-rel

16 Teljesítményszint CROS B Modellek és színek Elérhető mikrofon módok a CROS B-hez Automatikus StereoZoom Manuális StereoZoom Valós fül hangzás Omnidirekcionális A képek mérete megegyezik a valós mérettel Premium (B90) Advanced (B70) Standard (B50) Essential (B30) Audéo B -10 Audéo B-312 Audéo B-312T Audéo B -13 Audéo B-R CROS B-312 CROS B-13 P1 Homokbézs P3 P4 P5 P6 P7 P8 T7 Szantálfa Gesztenye Pezsgő Ezüstszürke Grafitszürke Fekete Alpesi fehér 01 Bézs

17 Vezeték nélküli Phonak kiegészítők a teljesítmény növeléséért A Phonak olyan kiegészítők széles választékát kínálja, melyek képesek igény szerint növelni az Ügyfelek hallókészülékeinek teljesítményét. Akkor is, ha nehezen értik a beszédet tévézésnél, telefonálás vagy zenehallgatás közben. Olyan vezeték nélküli megoldásokat biztosítunk, amelyek kielégítik minden igényüket. A vezeték nélküli kiegészítők lehetővé teszik számukra, hogy teljesen részt tudjanak venni zajos beszédhelyzetekben, vagy ha túl nagy a távolság a hallgató és a beszélő között. A Phonak külön vezeték nélküli Roger megoldásokat biztosít mindazoknak, akik modern munkahelyen dolgoznak. Ebben a környezetben ugyanis valódi kihívást jelent megérteni a beszédet, pedig a kommunikáció kulcsfontosságú eleme a sikernek. Ezek a szinte minden hallókészülékkel kompatibilis megoldások megkönnyítik ügyfelei életét, hogy a hallás helyett a munkára tudjanak összpontosítani.

18 1 B2b2c kiadvány, 6. pont 2 Phonak Internal Report, február. Szimmetrikus erősítés tanulmány. 3 Phonak Field Study News kidolgozás alatt, október (várható megjelenés). Különféle gyártók automatikus osztályozási rendszereinek objektív és szubjektív összehasonlítása. 4 Rakita L, Jones C. Automatikus hallókészülék rendszer teljesítménye és elfogadottsága valós hallási környezetben. Hearing Review. 2015;22(12):28. 5 Phonak Field Study News, June Az AutoSense OS előnyei az új generációs hallókészülékek automatizálásában 6 Phonak Field Study News, 2011 április. Az AutoSense OS előnyei az új generációs hallókészülékek automatizálásában. 7 Phonak Internal Validation, Tanulmány az autóban történő beszédértésről. 8 Phonak Field Study News, 2016 február. Phonak Venture Music program benchmark. 9 Phonak Nemzetközi Ügyfélelégedettségi kérdőív, Phonak Field Study News, 2015 szeptember. Stereozoom.

19 Life is on Mi a Phonaknál úgy véljük, hogy a jó hallás elengedhetetlen a teljes élethez. Több mint 70 éve hűek maradunk küldetésünkhöz, hogy úttörőnek számító hallási megoldásokat biztosítsunk, amelyek megváltoztatják az emberek életét. Hogy szociálisan és érzelmileg is képesek legyenek boldogulni. Life is on.

Amikor a hallókészülék minden hangot automatikusan felismer life is on.

Amikor a hallókészülék minden hangot automatikusan felismer life is on. Újratölthető hallókészülék, beépített lítium-ion akkumulátorral Amikor a hallókészülék minden hangot automatikusan felismer life is on. Bemutatjuk a Phonak Audéo TM B hallókészüléket A világ vezető, életeket

Részletesebben

Phonak Bolero TM. Amikor 24 órán* keresztül élvezheti a hallást egyetlen feltöltéssel - life is on

Phonak Bolero TM. Amikor 24 órán* keresztül élvezheti a hallást egyetlen feltöltéssel - life is on Phonak Bolero TM B ÚJ újratölthető hallókészülékek beépített lítium-ion akkumulátorral Amikor 24 órán* keresztül élvezheti a hallást egyetlen feltöltéssel - life is on Bemutatjuk az új, újratölthető technológiájú

Részletesebben

Phonak Audéo TM B. Termék információk

Phonak Audéo TM B. Termék információk Phonak Audéo TM B Termék információk A Phonak Audéo B egy igazán átfogó RIC portfolió az enyhe hallásveszteségtől egészen a súlyos hallásveszteségekig. Az Audéo B öt féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

Phonak Bolero B. Termék információk

Phonak Bolero B. Termék információk Phonak Bolero B TM Termék információk A Phonak Bolero B egy átfogó BTE termékcsalád a kisfokú hallásveszteségektől a nagyfokú hallásveszteségekig. A Phonak Bolero B négy választható formát és négy teljesítményszintet

Részletesebben

Phonak CROS B. Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on

Phonak CROS B. Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on Phonak CROS B Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on A CROS hallókészülékeim visszaadták a hangokat, amik visszaadták az életemet.. Angie Aspinall, Phonak CROS viselő Hallás

Részletesebben

Phonak Audéo TM B. Termék információk

Phonak Audéo TM B. Termék információk Phonak Audéo TM B Termék információk A Phonak Audéo B egy igazán átfogó RIC portfolió az enyhe hallásveszteségtől egészen a súlyos hallásveszteségekig. Az Audéo B hat különféle megjelenéssel, háromféle

Részletesebben

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat:

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat: Termék információk A Phonak Bolero V egy igazán átfogó BTE portfólió az enyhe hallásveszteségtől, egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Bolero V háromféle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat:

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat: Termék információk Phonak Audéo V egy igazán átfogó RIC portfólió az enyhe hallásveszteségektől, egészen a súlyos hallásveszteségekig. Phonak Audéo V négyféle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető el.

egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető el. Termék információk A Virto V egy igazán átfogó hallójárati portfólió az enyhe hallásveszteségtől, egészen a súlyos hallásveszteségig. A Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető

Részletesebben

Phonak Audéo TM. B-Direct. mindenkinek. Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on

Phonak Audéo TM. B-Direct. mindenkinek. Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on Phonak Audéo TM B-Direct mindenkinek Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on Bemutatjuk a Phonak Audéo TM B-Direct hallókészüléket, mely könnyedén

Részletesebben

Viselje. Szeresse. Feledkezzen meg róla.

Viselje. Szeresse. Feledkezzen meg róla. Viselje. Szeresse. Feledkezzen meg róla. Pamphlet_BtBtC_Phonak_Audeo_V_94x210_HU.indd 2 02/02/15 11:00 Kommunikáljon, vegyen részt a beszélgetésben, legyen önmaga Egy kellemes séta a parkban hallhatja

Részletesebben

Phonak Virto TM. Hozzáférés megadva

Phonak Virto TM. Hozzáférés megadva Phonak Virto TM B Hozzáférés megadva Amikor egy biometrikus készülék segíti önt a jobb hallás elérésében, life is on Bemutatjuk a világ első biometrikus kalibrációval működő hallókészülékét, a Phonak Virto

Részletesebben

Phonak Naída TM. Termék információ

Phonak Naída TM. Termék információ Phonak Naída TM Termék információ V A Phonak Naída V megnövelt teljesítményt nyújt a nagy-súlyos fokú, illetve hallásmaradvánnyal élő embereknek. A Phonak Naída V 4 teljesítményszinten (90, 70, 50, 30)

Részletesebben

Phonak CROS II. Life is on. Okos megoldás a féloldali siketségre

Phonak CROS II. Life is on. Okos megoldás a féloldali siketségre Life is on Fontosnak tartjuk, hogy megfeleljünk mindazok igényeinek, akik tudásunkra, ötleteinkre és törődésünkre támaszkodnak. Azzal, hogy kreatívan állunk a technológiai kihívásokhoz és a határokat feszegetjük

Részletesebben

Phonak Virto V Teljesítményre építve. Diszkrécióra tervezve.

Phonak Virto V Teljesítményre építve. Diszkrécióra tervezve. Phonak Virto V Teljesítményre építve. Diszkrécióra tervezve. Teljesítményre építve. Diszkrécióra tervezve. A Phonak folyamatosan feszegeti a technológia határait saját innovatív termékeivel, hogy a páciensek

Részletesebben

Phonak Naída TM. Termék információk

Phonak Naída TM. Termék információk Phonak Naída TM Termék információk B A Phonak Naída B, a világ legmegbízhatóbb nagyteljesítményű hallókészülékének az ötödik generációját képviseli és széleskörű megoldást biztosít a nagyfokú-súlyos hallásveszteségekre

Részletesebben

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi Phonak Virto V Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi A legjobban őrzött titok Elkötelezettségünk a technológiai újítások és a meglévő technológiák határainak feszegetése felé azt eredményezte, hogy kifejlesztettünk

Részletesebben

Phonak NaÍda Q. Erő, mely megváltoztatja az életét

Phonak NaÍda Q. Erő, mely megváltoztatja az életét Phonak NaÍda Q Erő, mely megváltoztatja az életét Kommunikáljunk Hiszünk abban, hogy mindenki hangja fontos. Hangunk a kapocs a világhoz, segítségével kommunikálhatunk szeretteinkkel, barátainkkal és a

Részletesebben

Phonak Sky TM. Termék információk

Phonak Sky TM. Termék információk Phonak Sky TM Termék információk B A Phonak Sky B a legújabb és legátfogóbb Phonak portfólió, amelyet kifejezetten gyermekek számára terveztek. Kis-közepes hallásveszteségektől egészen hallásmaradványig

Részletesebben

Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on. Phonak Naída TM

Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on. Phonak Naída TM Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on Phonak Naída TM B A Naída gondoskodik a világról és visszahozza az élet örömét! Laura A., Egyesült Királyság A kifejezetten

Részletesebben

Ön érti a beszédet, bárhol is van, bármit is tesz

Ön érti a beszédet, bárhol is van, bármit is tesz Ön érti a beszédet, bárhol is van, bármit is tesz Kommunikáció Úgy gondoljuk, minden egyes hang fontos. Hangunk segítségével kommunikálunk a világgal, családunkkal, barátainkkal. Minél tisztábban hallunk,

Részletesebben

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Phonak Bolero V Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Kalandozz a világban! Az életet élni kell. Ez csak akkor lehetséges, ha nem félünk a kalandoktól, és az élet minden csodáját igyekszünk megtapasztalni.

Részletesebben

Termék információ. Több információért keresse fel honlapunkat: www.phonakpro.com

Termék információ. Több információért keresse fel honlapunkat: www.phonakpro.com Termék információ A gyermekek számára tervezett Phonak Sky Q, a legátfogóbb portfóliót nyújtja minden életkorban a kisfokú hallásveszteségektől, egészen a nyagyfokú hallásveszteségekig. Mind a négy modell

Részletesebben

Life is on Az élet zajlik

Life is on Az élet zajlik Life is on Az élet zajlik Érzékenyen reagálunk mindenki igényeire, aki függ tudásunktól, ötleteinktől és gondoskodásunktól. Kreativitásunkkal arra törekszünk, hogy a technológia határait egyre jobban kitágítsuk.

Részletesebben

Roger TM a munkában. A munkájára fókuszáljon, ne a hallására

Roger TM a munkában. A munkájára fókuszáljon, ne a hallására Roger TM a munkában A munkájára fókuszáljon, ne a hallására Kommunikáció, részvétel és hozzájárulás A modern munkahely kihívást jelenthet hallásunk számára, ahol a siker kulcsa a megfelelő kommunikáció.

Részletesebben

Csak a teljesítmény számít

Csak a teljesítmény számít Csak a teljesítmény számít A teljesítmény a legfontosabb szempont, amikor kiválasztunk egy cochleáris implantátumot. A lehető legjobb hallást szeretnénk biztosítani a legnagyobb kihívást jelentő hangkörnyezetben,

Részletesebben

Hallás Zajban. Az Integrált Jelfeldolgozás segítségével

Hallás Zajban. Az Integrált Jelfeldolgozás segítségével Hallás Zajban Az Integrált Jelfeldolgozás segítségével Részletes Rugalmas Automatikus A helyes egyensúly megtalálása Az aktív élethez, az emberekkel való kapcsolattartáshoz minden érzékünkre szükség van

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

Power hallási megoldások Vegyen részt még több beszélgetésben

Power hallási megoldások Vegyen részt még több beszélgetésben Power hallási megoldások Vegyen részt még több beszélgetésben Vegyen részt még több beszélgetésben A nagyfokú-súlyos hallásvesztéssel élő ügyfeleink számára a legfontosabb, hogy képesek legyenek megérteni

Részletesebben

Növelje meg hallókészülékei teljesítményét. A Phonak vezeték nélküli kiegészítői

Növelje meg hallókészülékei teljesítményét. A Phonak vezeték nélküli kiegészítői Növelje meg hallókészülékei teljesítményét A Phonak vezeték nélküli kiegészítői A modern hallókészülék-technológia a hallást és a beszédértést a legtöbb szituációban élvezhetővé teszi. De ha telefonálunk,

Részletesebben

AZ OTICON INO BEMUTATÁSA

AZ OTICON INO BEMUTATÁSA AZ OTICON INO BEMUTATÁSA ÉLVEZZE A NÉLKÜLÖZHETETLEN DOLGOKAT Az Oticon Ino az alapvető hallókészülékekhez ülékekhe képest egy magasabb szintű megoldás. Az Ino-val páciensei megtapasztalhatják a legújabb

Részletesebben

A Phonak Marvel technológiája

A Phonak Marvel technológiája A Phonak Marvel technológiája Az új Marvel technológiával ellátott platformunk kifejezi elkötelezettségünket, mely szerint folyamatosan küzdünk a korlátozások nélküli hallásért. Irányadó elveink közé tartozik,

Részletesebben

Roger TM a kihívást jelentő hallási helyzetekben. Jobb hallás zajban és távolság esetén

Roger TM a kihívást jelentő hallási helyzetekben. Jobb hallás zajban és távolság esetén Roger TM a kihívást jelentő hallási helyzetekben Jobb hallás zajban és távolság esetén A beszédértési szakadék áthidalása A mai hallókészülék-technológia kitűnően teljesít a beszédértés javítását illetően.

Részletesebben

Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on. Phonak Naída TM

Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on. Phonak Naída TM Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on Phonak Naída TM B Együtt életeket változtatunk meg A nagyfokú-súlyos hallásveszteséggel és hallásmaradvánnyal élő páciens A

Részletesebben

Elkötelezettek vagyunk, hogy életeket megváltoztató hallási megoldásokat alkossunk.

Elkötelezettek vagyunk, hogy életeket megváltoztató hallási megoldásokat alkossunk. Life is on Elkötelezettek vagyunk, hogy életeket megváltoztató hallási megoldásokat alkossunk. 3 Célunk Hiszünk benne, hogy életeket változtatunk meg, és olyan világot teremtünk, ahol az élet mindenki

Részletesebben

Kicsi készülék óriási lehetőségekkel

Kicsi készülék óriási lehetőségekkel Kicsi készülék óriási lehetőségekkel Kommunikáció Úgy gondoljuk, minden egyes hang fontos. Hangunk segítségével kommunikálunk a világgal, családunkkal, barátainkkal. Ha tisztábban hallunk, megértetni is

Részletesebben

Phonak megoldások gyermekek számára Mert a gyermek nem kis felnőtt

Phonak megoldások gyermekek számára Mert a gyermek nem kis felnőtt Phonak megoldások gyermekek számára Mert a gyermek nem kis felnőtt A Phonak több, mint 40 éve dolgozik együtt szorosan vezető gyermekgyógyászati specialistákkal, hallásgondozókkal és tanárokkal, hogy innovatív

Részletesebben

Vissza a hallás világába

Vissza a hallás világába Vissza a hallás világába Hozza ki a legtöbbet hallókészülékeiből Üdvözöljük újra a hangokkal teli világban Ami a legfontosabb A hallókészülékek bonyolult kommunikációs rendszerekké fejlődtek. Kaphatóak

Részletesebben

Útmutató a Phonak Target illesztöprogramhoz

Útmutató a Phonak Target illesztöprogramhoz Phonak Target 5.4 2018. augusztus Útmutató a Phonak Target illesztöprogramhoz A Phonak Target illesztö szoftvert képzett hallásgondozó szakemberek általi használatra tervezték, hogy a segítségével az ügyfél

Részletesebben

Roger Dynamikus SoundField Az osztálytermek hangerősítésének új korszaka

Roger Dynamikus SoundField Az osztálytermek hangerősítésének új korszaka Roger Dynamikus SoundField Az osztálytermek hangerősítésének új korszaka A [Roger] Dinamikus SoundField használatával az osztályban nagyon nyugodtnak érzem magam és nem kell a hangomat a normál erősség

Részletesebben

Phonak megoldások mindenkinek

Phonak megoldások mindenkinek Phonak megoldások mindenkinek A jó hallás elengedhetetlen a teljes élethez. Tudjon meg többet a Phonak hallókészülékeiről. Tartalomjegyzék Phonak megoldások mindenkinek... oldal A halláscsökkenés lehetséges

Részletesebben

3M PELTOR X4 fültokok

3M PELTOR X4 fültokok 3M PELTOR X4 fültokok Rendkívül keskeny, kiváló teljesítmény A magasabb teljesítményű zajcsökkentés többé nem jelent nagyméretű fültokokat. A PELTOR X4 fültokok akár 33 db-ig csillapítják a zajt, miközben

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI TARTOZÉKOK. A SurfLink kiegészítők

VEZETÉK NÉLKÜLI TARTOZÉKOK. A SurfLink kiegészítők VEZETÉK NÉLKÜLI TARTOZÉKOK A SurfLink kiegészítők A vezeték nélküli élményért A Starkey Hearing Technologies, SurfLink vezeték nélküli kiegészítőinek segítségével mindent meghallhat, amit csak szeretne.

Részletesebben

3.3. Útmutató asztali számítógéppel végzett illesztéshez

3.3. Útmutató asztali számítógéppel végzett illesztéshez 2014. március 3.3 Útmutató asztali számítógéppel végzett illesztéshez Ez az útmutató részletes leírást nyújt a hallókészülék illesztéséhez a Phonak Target szoftver segítségével. Kérjük, tekintse át a Phonak

Részletesebben

Phonak Target 5.1. Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez. Tartalom március

Phonak Target 5.1. Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez. Tartalom március Phonak Target 5.1 2017. március Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez A Phonak Target illesztö szoftvert képzett hallásgondozó szakemberek általi használatra tervezték, hogy a segítségével az ügyfél

Részletesebben

Phonak vezeték nélküli portfóliója

Phonak vezeték nélküli portfóliója Phonak vezeték nélküli portfóliója Termék információ A Phonak vezeték nélküli kommunikációs rendszerei nagy lehetőséget nyújtanak nehéz hallási helyzetekben. Jobb beszédértést biztosítanak zajkörnyezetben

Részletesebben

Életében először fog kipróbálni egy hallókészüléket?

Életében először fog kipróbálni egy hallókészüléket? A HALLÓKÉSZÜLÉKEK Életében először fog kipróbálni egy hallókészüléket? A hallókészülékeknek köszönhetően könynyebbé és kényelmesebbé válik a hallás. A legtöbb hangot jobban fogja hallani, a beszédet pedig

Részletesebben

Halláscsökkenések diagnosztikája és terápiás lehetőségek

Halláscsökkenések diagnosztikája és terápiás lehetőségek Halláscsökkenések diagnosztikája és terápiás lehetőségek Matievics Vera, Arany Tünde SZTE Fül-Orr-Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinika, Szeged Noé Egészségközpont Szeged AUDIOLÓGIAI DIAGNOSZTIKA -szubjektív

Részletesebben

Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez

Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez Phonak Target 5.2 2017. augusztus Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez A Phonak Target illesztöő szoftvert képzett hallásgondozó szakemberek általi használatra tervezték, hogy a segítségével az

Részletesebben

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 800 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

- Megjegyzés: ha hosszú ideig nem használja (hónapig/hónapokig), akkor havonta töltse fel, az akku elgyengülésének megakadályozásához!

- Megjegyzés: ha hosszú ideig nem használja (hónapig/hónapokig), akkor havonta töltse fel, az akku elgyengülésének megakadályozásához! Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 500 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Phonak-megoldások gyermekek számára. Amikor a hallókészülék technológia segít a gyermek kibontakozásában, life is on

Phonak-megoldások gyermekek számára. Amikor a hallókészülék technológia segít a gyermek kibontakozásában, life is on Phonak-megoldások gyermekek számára Amikor a hallókészülék technológia segít a gyermek kibontakozásában, life is on Együtt életeket változtatunk meg Az agyunkhoz a fülünkön át vezet az út Kulcs a gyermek

Részletesebben

Hallásmaradvány javítására. Minden nap többet kap

Hallásmaradvány javítására. Minden nap többet kap Hallásmaradvány javítására Minden nap többet kap Halljon minden nap kristálytisztán Képzeljen el egy beszélgetést egy zsúfolt étteremben, vagy egy sétát egy forgalmas utcán, mindezt úgy, hogy minden eddiginél

Részletesebben

Phonak Target 6.0. Útmutató a Phonak Target illesztöprogramhoz. Tartalom november

Phonak Target 6.0. Útmutató a Phonak Target illesztöprogramhoz. Tartalom november Phonak Target 6.0 2018. november Útmutató a Phonak Target illesztöprogramhoz A Phonak Target illesztö szoftvert képzett hallásgondozó szakemberek általi használatra tervezték, hogy a segítségével az ügyfél

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Phonak-megoldások gyermekeknek

Phonak-megoldások gyermekeknek Phonak-megoldások gyermekeknek Segítik gyermeke hallását, beszédét és beilleszkedését 40 éve kapcsoljuk össze a gyermekeket a világgal Innovatív technológia, lelkes hallásgondozó szakemberek és szoros

Részletesebben

Rogerpedia A-tól Z-ig a Rogerről felnőtteknek

Rogerpedia A-tól Z-ig a Rogerről felnőtteknek Rogerpedia A-tól Z-ig a Rogerről felnőtteknek A Sonova brand Content 4 5 6 8 9 10 10 11 13 14 15 16 17 Miért van szüksége az ügyfélnek Rogerre? Mi az a Roger rendszer? Roger technológia Adaptív működés

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

4.2. Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez

4.2. Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez 4.2 2015 Augusztusi Útmutató számítógéppel végzett illesztéshez Ez az útmutató részletes leírást nyújt a Phonak Target szoftverrel végzett hallókészülék illesztéshez. www.phonakpro.com/target_guide Kérjük,

Részletesebben

Phonak vezeték nélküli portfóliója Termék információ

Phonak vezeték nélküli portfóliója Termék információ Phonak vezeték nélküli portfóliója Termék információ Mi már évek óta meghallgatjuk a termékeink használóit és megértettük mi az, ami valóban számít nekik. Ez az odafigyelés inspirálta azokat az új generációs

Részletesebben

A Huawei a barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon bemutatta legújabb prémium okosóráját, a HUAWEI WATCH 2-t.

A Huawei a barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon bemutatta legújabb prémium okosóráját, a HUAWEI WATCH 2-t. A Huawei a barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon bemutatta legújabb prémium okosóráját, a HUAWEI WATCH 2-t. A HUAWEI WATCH 2 megörökölte elődje klasszikus, elegáns dizájnját, emellett új funckiókat

Részletesebben

Fedezze fel a hallását. Amit a hallásveszteségről tudni kell

Fedezze fel a hallását. Amit a hallásveszteségről tudni kell Fedezze fel a hallását Amit a hallásveszteségről tudni kell Megértés A hang hatalma Gondoljon a beszélgetés és a hallgatás egyszerű folyamatára. A hang képes informálni, tanítani, vezetni, irányítani,

Részletesebben

Phonak megoldások gyermeknek

Phonak megoldások gyermeknek Phonak megoldások gyermeknek Fedezze fel a világot magabiztosan Mert a gyermek nem kis felnőtt Fedezze fel a világot magabiztosan Szülőként a legjobbat akarjuk gyermekünk számára. Egészségüktől és jólétüktől

Részletesebben

2373-06 Hallásakusztika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

2373-06 Hallásakusztika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 2373-06 Hallásakusztika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Idős férfibeteg feleségével érkezik a rendelésre. A páciens szerint nincs halláscsökkenése, csak a felesége panaszkodik, hogy

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

Phonak Remote. Használati útmutató

Phonak Remote. Használati útmutató Phonak Remote Használati útmutató Az első lépések A Phonak Remote alkalmazást a hallássegítő megoldások világvezető vállalata, a svájci, zürichi székhelyű Phonak fejlesztette ki. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Gyors használati útmutató Bluetooth fejhallgató mikrofonnal PNI BT-MIKE 7500 PTT-vel, dual channel

Gyors használati útmutató Bluetooth fejhallgató mikrofonnal PNI BT-MIKE 7500 PTT-vel, dual channel 1 HU Gyors használati útmutató Bluetooth fejhallgató mikrofonnal PNI BT-MIKE 7500 PTT-vel, dual channel PNI BT-MIKE 7500 Bluetooth fejhallgató a Bluetooth V3.0 technológiát használja, amely bizotsítja

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

A Roger TM. a gyerekek és a fiatalok kommunikációját segíti. A megértési szakadék áthidalása

A Roger TM. a gyerekek és a fiatalok kommunikációját segíti. A megértési szakadék áthidalása A Roger TM a gyerekek és a fiatalok kommunikációját segíti A megértési szakadék áthidalása A határtalan lehetőségek világa Mászás, séta vagy futás a Rogerrel A gyermekek energikusan és aktívan élnek. Világuk

Részletesebben

Phone Clip Használati útmutató

Phone Clip Használati útmutató Phone Clip Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Be- és kikapcsolás....................................

Részletesebben

Igazi élményt adó látogató-vezetések

Igazi élményt adó látogató-vezetések Igazi élményt adó látogató-vezetések Igazi élményt adó látogató-vezetések A tökéletes rendszer minden vezetéshez A Phonak Roger Guide-U készüléke a világ legnevezetesebb attrakciói és vállalatai számára

Részletesebben

ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T

ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T (UX305UA-FC037T) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: ZenBook Termékvonal: Asus Ultrabook Termékvonal2: Ultrabook Processzor: Intel Core i7 Processzor jellemző: i7-6500u / 2,50GHz

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI 1014 10000mAh Utasítások: Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Az első használat előtt, kérjük olvassa el ezt a kézikönyvet, a termék megfelelő használata

Részletesebben

BT-23 használati utasítás

BT-23 használati utasítás BT-23 használati utasítás Megjelenés és funkciók Az akkumulátor feltöltése A beépített újratölthető akkumulátor a felszerelt töltővel tölthető. Mielőtt először használná a terméket, kérjük, töltse fel

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i24 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e- mailek írásához,

Részletesebben

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS A jövő üzleti telefon rendszere 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés és jelenlét Összhang az IT-vel Olvassa el! Ajánlatkérő

Részletesebben

ML15. Kezelési útmutató. Importőr: Quantum-R Kft Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: Fax:

ML15. Kezelési útmutató. Importőr: Quantum-R Kft Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: Fax: ML15 Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu A csomag tartalma Ügyeljen a biztonságra! Az új fejhallgató

Részletesebben

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Használat előtt olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, és őrizze meg későbbi felhasználás céljából. 01 Termék Áttekintő Érintőképernyő Pulzusszám Szenzor Töltő

Részletesebben

Katona Gábor dr. Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gége és Bronchológiai Osztály

Katona Gábor dr. Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gége és Bronchológiai Osztály Katona Gábor dr. Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gége és Bronchológiai Osztály Bilaterális hallás Stereo hallás - binaurális hallás Hangerő és időkülönbség a két fül között Jelentősége: Irányhallás Nincs

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-VK40S-VP KÜLTÉRI EGYSÉG CP-VK40S-VP Ajtózár Beltéri monitor 1: piros 2: kék 3: sárga 4: fehér 5: fekete Méretek: 58 x 135 x 39 mm SZÁM FUNKCIÓ Esővédő keret LED segédfény

Részletesebben

MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK

MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK 1 Mesteremberek vagyunk. Zenészek vagyunk. KitSound vagyunk És mindannyian

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2012. január 9. Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva A Sony 2012-ben 11 féle, különleges gonddal tervezett fejhallgatóval jelentkezik,

Részletesebben

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento Élvezd a csendet csendes mérés hőmérséklet/páratartalom Nincsenek zavaró zajok:

Részletesebben

Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető.

Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető. Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető. Soha többé nem fordul elő, hogy nem hallja meg a kapucsengőt amikor a házban, a kertben vagy a garázsban tartózkodik. Az új rádiós csengetés- "jelző" vezeték

Részletesebben

Teljes termékskála benzin nélkül is

Teljes termékskála benzin nélkül is Teljes termékskála benzin nélkül is Csendesen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné karban tartani a kertjét, de nem szeretne megalkudni a teljesítmény terén? Itt a megoldás: a Husqvarna akkumulátoros

Részletesebben

Marque 2 M165. Használati utasítás

Marque 2 M165. Használati utasítás Marque 2 M165 Használati utasítás Tartalomjegyzék A doboz tatalma 3 Fejhallgató bemutatása 4 Párosítás 5 Első párosítás 5 További telefon párosítása 5 Töltés 6 Igazítás 7 A fejhallgató megfelelő illeszkedésének

Részletesebben

Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők

Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők Hol tartunk? Mikrofon Gitár Dob Keverő Végfok Mi az a keverő? Elektronikus eszköz Audio jelek átalakítása, majd keverése Csatornák erősítése (Hangszínszabályozás)

Részletesebben

Tartozékok. A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából

Tartozékok. A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából Tartozékok A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából PRE-EOBD KÁBELADAPTEREK Lényeges eszköz minden Pre-EOBD (16 tűs)

Részletesebben

Hogyan veheti észre, hogy halláscsökkenésben szenved?

Hogyan veheti észre, hogy halláscsökkenésben szenved? A HALLÁSVESZTÉSRŐL Hogyan veheti észre, hogy halláscsökkenésben szenved? Nem elképzelhetetlen, hogy Ön tudja meg utoljára. A hallásromlás fokozatosan következik be és lehet, hogy már csak akkor veszi észre,

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer testo 315-3 Párhuzamos CO- és CO 2 mérés, az európai EN 50543 szabványnak megfelelően Párhuzamos és közvetlen CO-/CO 2 mérés C Megfelel az EN 50543 szabványnak Kényelmes

Részletesebben

TELEFON-ALKÖZPONTOK KARBANTARTÁSA, KIÉPÍTÉSE, BÉRÜZEMELTETÉSE

TELEFON-ALKÖZPONTOK KARBANTARTÁSA, KIÉPÍTÉSE, BÉRÜZEMELTETÉSE TELEFON-ALKÖZPONTOK KARBANTARTÁSA, KIÉPÍTÉSE, BÉRÜZEMELTETÉSE Több Ügyfelünk jelezte korábban, hogy a telefonközpontja, mint egy mostohagyermek mindenféle felügyelet nélkül, csak úgy van. Ha pedig esetleg

Részletesebben

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Doboz tartalma A hálózati (220V)

Részletesebben

Plantronics Explorer 50. Használati útmutató

Plantronics Explorer 50. Használati útmutató Plantronics Explorer 50 Használati útmutató Tartalomjegyzék Üdvözöljük 3 A doboz tartalma 4 A headset bemutatása 5 Ügyeljen a biztonságra! 5 Párosítás és töltés 6 Párosítás 6 Párosítás mód aktiválása 6

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben