PROTEIN PALACSINTA RECEPTFÜZET 18 FINOM, EGYSZERŰ ÉS DIÉTÁS PALACSINTA RECEPT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PROTEIN PALACSINTA RECEPTFÜZET 18 FINOM, EGYSZERŰ ÉS DIÉTÁS PALACSINTA RECEPT"

Átírás

1 PROTEIN RECEPTFÜZET 18 FINOM, EGYSZERŰ ÉS DIÉTÁS RECEPT

2 PROTEIN RECEPTFÜZET Örülünk, hogy letöltötted első, ingyenes receptfüzetünket, amit nagy szeretettel készítettünk Neked. Az online füzetünkben 18 könnyen elkészíthető palacsinta receptet osztunk meg Veled, melyek között találsz: édes, sós, egészséges és desszert palacsinta recepteket is. Jó étvágyat kíván, a Body&Fit Hungary csapata! Van Neked is egy jó palacsinta recepted? Sütési tippeket a 16. oldalon találsz Perfect Protein Smart Protein Sport Protein Vegan Protein Oszd meg velünk a közösségi médián keresztül vagy, ha az elkészített palacsintákról készült képeket küldenéd el, annak is nagyon fogunk örülni.

3 ÉDES Fehér csokoládés, vaníliakrémes palacsinta Narancsos palacsinta Körtés, almás, mazsolás palacsinta Mézes-vajas palacsinta Szilvás-mandulatésztás palacsinta Cseresznyés tejszínhabos palacsinta

4 ÉDES FEHÉR CSOKOLÁDÉS, VANÍLIAKRÉMES NARANCSOS 100 gramm áfonya 2 evőkanál WheyChoco White 2 evőkanál őrölt mogyoró 4 kocka fehér csokoládé ½Narancs méz, ízlés szerint Melegítsd elő a palacsintasütőt úgy, hogy jó alaposan az egész sütőt olívaolajjal bekened. Miután az olaj jól felforrósodott önts bele egy adag tésztát. Ha az alja megsült, fordítsd meg és, azt is süsd barnára. Kend meg a WheyChoco White-tal és szórd meg az áfonyával, majd tekerd fel. Hintsd meg az őrölt mogyoróval és a fehércsoki darabokkal. Főzd kb. 10 percig a narancsot, amíg meg nem puhul majd, ha kihűlt vágd ketté és a belsejét kapard bele egy tálba. A narancs héjának a felét is reszeld bele és add még hozzá az 50g palacsintakeveréket és a 120 ml vizet. Jól keverd ki a tésztát, forrósítsd fel a palacsintasütőt egy kis olívaolajjal bekenve majd, süsd meg a palacsintákat. Tálaláskor csurgasd meg mézzel, ízlés szerint.

5 ÉDES KÖRTE, ALMA ÉS MAZSOLA MÉZES-VAJAS 1 db Körte 1 db Alma 20 gramm Mazsola Méz,ízlés szerint Vaj, ízlés szerint 1 Evőkanál mazsola Hámozd meg és szeleteld fel a körtét és az almát, majd pirítsd meg őket olívaolajon egy serpenyőben a mazsolával együtt. Keverd ki a palacsintakeveréket és süsd meg felforrósított olívaolajon. A kész palacsintákat töltsd ízlésednek megfelelő mennyiségű megpirított hozzávalókkal. Süss ki 4 kisebb palacsintát 2 nagy helyett. Ezután még a meleg palacsintát kend meg nagyon vékonyan vajjal, és csurgass rá ízlésed szerint mézet és végül add hozzá a mazsolát. Csavard fel a palacsintákat és fogyaszd egészséggel.

6 ÉDES SZILVÁS-MANDULATÉSZTÁS CSERSZNYÉS TEJSZÍNHABOS 3 db szilva 2 evőkanál almalé 50 gramm mandulamassza 2 evőkanál szeletelt mandula ¼ üveg cseresznye lekvár ½ csomag tejszínhab Készítsd el a palacsintákat a dobozon található utasítások szerint. Mosd meg a szilvákat, vágd ketté és a magokat távolítsd el. A szeletelt mandulát pirítsd meg egy kis kókuszolajon majd, a mandulamasszát add hozzá az almaléhez. Kend meg a készre sütött palacsintákat ezzel a keverékkel, majd szórd meg a felkockázott szilva darabokkal. Tálaláskor szórd meg a pirított mandala szeletekkel. Öntsd a tejszínhabot egy nagy tálba. Adj hozzá édesítőt és verd kemény habbá. Melegítsd fel a cseresznye lekvárt alacsony hőfokon, majd keverd össze óvatosan a tejszínhabbal, de úgy, hogy a díszítéshez még maradjon belőle. Ezzel a keverékkel kend meg a palacsintákat, tekerd fel, és díszitsd a maradék tejszínhabbal.

7 SÓS Spenótos-krémsajtos Sonkás-ananászos Csirkés Mozzarella Füstölt lazacos Darált húsos

8 SÓS SPENÓTOS-KRÉMSAJTOS SONKÁS-ANANÁSZOS 1 hagyma 150 gramm spenót 20 gramm fenyőmag 1 evőkanál light krémsajt 2 szelet sonka 2 szelet ananász 1 evőkanál krémsajt 75 gramm rukkola Pucold meg a hagymát és vágd apró kockákra. Mosd meg a spenótot, majd hagyd jól lecsepegni. Olaj hozzáadása nélkül pirítsd meg a fenyőmagot. Ezután, egy másik serpenyőben kókuszolajon pirítsd meg a felkockázott hagymát, majd add hozzá a lecsepegtetett spenótot is. vedd alacsonyabb hőfokra a sütőt és öntsd hozzá a palacsintatésztát. A kész palacsintákat kend meg a krémsajttal és szórd rá a fenyőmaggal. Csavard fel, vagy hajtsd ketté és fogyaszd egészséggel. Vágd fel az ananászt kis darabokra, majd kevés olívaolajon pirítsd meg őket úgy, hogy kissé megbarnuljanak. A megpirított ananász egy részét rakd egy tálba, ami pedig a serpenyőben maradt, arra öntsd rá a palacsintatészta egy részét és süsd meg, úgy, hogy amikor az egyik fele már megsült a palacsintának, akkor rakj rá egy szelet sonkát. A kész palacsintát kend meg a krémsajttal és szórd meg a rukkkolával. Csavard fel és fogyaszd egészséggel.

9 SÓS CSIRKÉS MOZZARELLA 1 db csirkemell 150 gramm spenót 50 gramm feta sajt 1 gerezd fokhagyma csipet só csipet bors ¼ mozzarella golyó 3 szelet pármai sonka 2 evőkanál fügelekvár 4 friss bazsalikom levél Vágd apró kockákra a csirkemellet, majd sózd és borsozd meg. A fokhagymát is vágd apró darabokra és olívaolajon pirítsd meg, majd add hozzá az apróra vágott csirkemellet. Eközben mosd mg a spenótot, majd jól csepegtesd le. Amikor már majdnem kész a csirke, add hozzá a spenótot és süsd össze őket. Süsd ki palacsintákat és töltsd meg a csirkével és a feta sajttal. Igazán finom, sós palacsinta különlegesség! Olajozd be a palacsintasütőt és süsd meg a palacsintákat. Vád apró kockára a sonkát és a mozzarella sajtot, majd rakd rá a palacsintára. Csavard fel és öntsd rá ízlésesen a fügelekvárt és szórd meg a friss bazsalikommal.

10 SÓS FÜSTÖLT LAZACOS Összetevők: 50 gramm saláta 2 evőkanál tejföl 1 újhagyma bors metélőhagyma 100 gramm füstölt lazac Kókuszolajon süsd meg a palacsintákat. Keverd össze a tejfölt, a darabokra vágott salátát, a metélőhagymát, az újhagymát és a felkockázott füstölt lazacot. Sózd és borsozd ízlésednek megfelelően. Ezt a keveréket kend el a készre sütött palacsintákon, csavard fel és fogyaszd egészséggel. DARÁLTHÚSOS Összetevők: 100 gramm darálthús 1 db paprika 1 db hagyma 1 gerezd fokhagyma 2 evőkanál mangó csatni Só, Bors Vágd apróra a fokhagymát és keverd össze a darált hússal, majd fűszerezd ízlésednek megfelelően. Egy serpenyőt olajozz ki és forrósítsd fel. Eközben hámozd meg a vöröshagymát, vágd apró kockára és pirítsd meg az olajon. Mosd meg a paprikát, magozd ki és add a darált húsos keverékhez. A pirított hagymára öntsd rá, és főzd meg úgy, mintha pörköltet készítenél. Töltsd meg vele a palacsintákat, csavard fel, és tálald mangó csatnival.

11 EGÉSZSÉGES Földimogyoró és Banán palacsinta Csokoládés palacsinta Körte és Pekándió palacsinta Gojbogyó és Mandula palacsinta

12 EGÉSZSÉGES FÖLDIMOGYORÓ ÉS BANÁN ½ Banán 1 evőkanál földimogyoró krém 1 teáskanál kakaóbab fahéj Készítsd el a palacsinta tésztát a leírás alapján, majd süsd meg. Karikázd fel a banánt. Kend meg a palacsintákat földimogyóró krémmel, rakj rá néhány karika banánt, csavard fel és szórd meg kakaóbabbal. Próbáld ki kakaós földimogyoró krémmel is! CSOKOLÁDÉS 2 teáskanál kakaópor 1 teáskanál maca por 1 maroknyi szamóca 2 evőkanál keverék (pl.: chia, kakaóbab, kókuszreszelék) Add hozzá a palacsintatésztához a maca port és a kakóport. Olajozd ki a palacsinta sütőt és süsd meg a palacsintákat. Mosd meg szamócát és vágd kisebb darabokra, majd töltsd meg a palacsintákat vele. Tálalásnál szórd meg a keverékkel.

13 EGÉSZSÉGES KÖRTE ÉS PEKÁNDIÓ 1 Körte 1 teáskanál kókuszolaj 1 teáskanál fahéj 1 evőkanál faeper 1 evőkanál pekándió Készítsd el a palacsinta tésztát a leírás alapján, majd süsd meg. Vágd fel a körtét kisebb darabokra. Olajozz be egy palacsintasütőt amiben, a körtét megpirítod egy kis fahéjjal. Ezzel a keverékkel töltsd meg a kisütött palacsintákat, szórd meg a faeperrel és a pekándióval, majd csavard fel, vagy hajtogasd háromszögbe és fogyaszd egészséggel. GOJIBOGYÓ ÉS MANDULA 25 gramm gojibogyó 20 gramm mandulavaj 2 evőkanál Whey Isolat Crispies egy kevés méz Készítsd el a palacsintatésztát a leírás alapján, majd süsd meg. Kend meg a palacsintákat mandulavajjal, majd szórd meg a gojibogyóval és a Whey Isolat Crispies-el. Csavard fel és a tálaláskor csurgasd meg kevés mézzel.

14 DESSZERT földieperrel és joghurt fagylattal málnával és vanília fagylalttal

15 DESSZERT földieperrel és joghurt fagylattal cseresznyével és vanília fagylalttal 2 gombóc joghurt fagylalt 100 gramm földieper 2 teáskanál édesítő ízlésnek megfelelő mennyiségű tejszínhab 2 gombóc vanília fagylalt 125 gramm cseresznye lekvár porított édesítő ízlés szerint Vedd ki a fagyasztóból a fagyit, hogy könnyebben tudj majd gombócokat merni belőle. Ezután olajozd ki a palacsinta sütőt, melegítsd fel és süsd meg a palacsintákat. Vágd fel az epret kicsi darabokra, szórd meg édesítővel, majd a tejszínhab felével keverd össze. Ezzel a keverékkel töltsd meg a palacsintákat, tálaláskor pedig a maradék tejszínhabbal díszitsd. Vedd ki a fagyasztóból a fagyit, hogy könnyebben tudj majd gombócokat merni belőle. Ezután olajozd ki a palacsintasütőt, melegítsd fel és süsd meg a palacsintákat, majd kend meg őket a lekvárral. Tálalánál szórd meg porított édesítővel és egy gombóc fagyival.

16 Smart Protein Pannenkoekenmix Smart Protein keverék (400g) Keverj össze 400g Smart Protein Pancake mixet, 4 tojást és 1000ml vizet vagy tejet shaker vagy turmix segítségével. Ezután, a serpenyőt fújd be olajjal, hogy a tészta ne tudjon leragadni és forrósítsd fel. Ezt követően a kész tésztából már csak ki kell sütnöd a palacsintákat. Sports Pancakes Sport palacsintakeverék steviával (450g) 50g Sport palacsinta keveréket keverj össze 125 ml vízzel. Olajozott serpenyőben néhány perc alatt süsd aranybarnára Perfect Protein Pancakes Fehérjés palacsintapor (750g) Keverj össze shakerben vagy turmixgépben 50 gramm palacsintaport 150/130 ml vízzel, majd serpenyőben süsd készre. 30 db palacsinta elkészítésére elegendő. Vegan Protein Pancakes Vegán Protein keverék (400g) Keverj össze 50g vegán protein palacsintakeveréket ml vízzel. Pár perc után a tésztát már sütheted is.

17 BODY&FIT HUNGARY KFT

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com ANTIPASTI Olasz előételek házilag Hazavinni & kipróbálni marche-restaurants.com (Töltött gomba) Funghi ripieni 200 g óriás csiperke, barna vagy fehér 10 g petrezselyemzöld 1 friss tojás 25 g zsemlemorzsa

Részletesebben

ÉTREND 1700 KCAL 1. HÉT HÉTFŐ

ÉTREND 1700 KCAL 1. HÉT HÉTFŐ HÉTFŐ Paradicsomos-sajtos rántotta - 1 teljes tojás - 3 tojás fehérje - pár db koktélparadicsom (vagy normál paradicsom) - 50 g mozarella light - kókuszolaj (1 kis ek.) - 3 db puffasztott rizs vagy abonett

Részletesebben

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap 2018. november 05. Eger, Vallon u. 2. Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája. Rendezvény célja: - egészséges

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 4. Hét

Menü - 1800 kcal. 4. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad.

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad. Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz. Friss gondolat. Finomat ad. Friss tészták - friss ötletekkel töltve! Friss karácsonyi tésztáinkkal garantált a siker. Minden évben elérkezik az idő, amikor

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 2. Hét

Menü - 1800 kcal. 2. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése:

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése: Bambi bölcsőde Brokkolis sajtkrém Hozzávalók: 25 dkg brokkoli (mirelit vagy friss) 15 dkg reszelt trappista sajt 1 dl forralt tej őrölt szerecsendió, esetleg fokhagyma Elkészítése: A brokkolit megpároljuk,

Részletesebben

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV ...... HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV 2 www.electrolux.com AUTOMATIKUS PROGRAMOK Program száma Program neve 1 MARHA HÁTSZÍN 2 SERTÉS ROSTON 3 CSIRKE EGÉSZBEN 4 PIZZA 5 MUFFIN 6 QUICHE LORRAINE 7 FEHÉR KENYÉR 8 BURGONYAFELFÚJT

Részletesebben

Receptötletek. a friss és sütésre kész tésztákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6

Receptötletek. a friss és sütésre kész tésztákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6 Receptötletek a friss és sütésre kész tésztákhoz Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6 Friss tészták Tante Fannytól A valaha legjobb, ahogy ma is szeretjük. Frissen sütjük, és sajnos, mindig rögtön

Részletesebben

Minden, ami csokis! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel!

Minden, ami csokis! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! További megjelent gyűjteményünk: Csokis álmok Vaniliás finomságok Trópusi ízek Ünnepi meglepetések

Részletesebben

A Paleo jó neked. Szakácskönyv 115 paleo recepttel. Kalmár Erzsébet. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

A Paleo jó neked. Szakácskönyv 115 paleo recepttel. Kalmár Erzsébet. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! A Paleo jó neked Szakácskönyv 115 paleo recepttel Kalmár Erzsébet 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Bevezető Üdvözlök minden kedves olvasót, aki az első megjelent szakácskönyvemet lapozgatja. Pár

Részletesebben

Merena Mónika. Kedvenc sütemény receptjeim

Merena Mónika. Kedvenc sütemény receptjeim Merena Mónika Kedvenc sütemény receptjeim Gyors meggyes joghurtos sütemény 4 tojás, 1 pohár gyümölcsjoghurt, 1 joghurtos pohár olaj, 2 joghurtos pohár kristálycukor, 3 joghurtos pohár finomliszt, 1 csomag

Részletesebben

Törtcsokoládés muffin

Törtcsokoládés muffin Törtcsokoládés muffin 300 g fi nomliszt, 3 és fél kk sütôporral elkeverve 55 g porcukor 190 g fehércsokoládé, darabokra vágva 100 g tört grillázsos csokoládé 1 tojás, könnyedén felverve 60 g olvasztott

Részletesebben

Menü - 1500 kcal. 3. Hét

Menü - 1500 kcal. 3. Hét Menü - 1500 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1500 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-25%-a, ami 75-93 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 50 grammnak

Részletesebben

1300 kcal minta étrend

1300 kcal minta étrend Reggeli Tízórai Ebéd Uzsonna Vacsora Összesen Étel 1 adag (4) Fehérjés zabkása 150g Uborka 150g Paprika 150g Paradicsom 1db (52g) Főt tojás 100g Főtt rizs (zsír és olaj nélkül) 100g Sült csirkemell 200g

Részletesebben

Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival

Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival Tartalomjegyzék Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival Csokis-málnás nyers muffin Nyers csoki bon-bon Narancsos brownie szaloncukor Fahéjas-szilvás zselés szaloncukor Mézeskalács szaloncukor Mennyei

Részletesebben

ÜNNEPI HANGULAT

ÜNNEPI HANGULAT ÜNNEPI HANGULAT 2016. 11. 28. 2017. 01. 01. Vendéglátóknak Új szín ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Kelesztő Tál 600 ml 40 000 Ft-os Parti Kelesztő Tál 4,5 L VENDÉGLÁTÓI AJÁNLAT 40 000 Ft-os Parti felett a 14 L-es

Részletesebben

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad.

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad. Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz. Friss gondolat. Finomat ad. Friss tészták - friss ötletekkel töltve! Friss és sokoldalú Minden évben elérkezik az idő, amikor újra megsüthetjük kedvenc karácsonyi

Részletesebben

RECEPTEK. Gofrik. Svédországi inspirációkkal. Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1

RECEPTEK. Gofrik. Svédországi inspirációkkal. Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1 RECEPTEK Gofrik Svédországi inspirációkkal Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1 Szerencsés véletlen, finom következmény Apró félreértéseknek köszönhetjük az élet legnagyobb örömeit! Vegyük például

Részletesebben

Előszó. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az Európai Uniónak, hogy lehetőséget biztosított számunkra a Comenius program anyagi keretein belül.

Előszó. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az Európai Uniónak, hogy lehetőséget biztosított számunkra a Comenius program anyagi keretein belül. Előszó Kedves Olvasó! Eme könyvecskét a European Young Chamber csoportja állította össze egy projekt részeként, amit az uniós Comenius Program támogatott. E program támogatta az európai iskolák csapatmunkáját,

Részletesebben

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Hozzávalók Sorbet krém 6 dl homoktövis velő 1 dl homoktövis lekvár 0,6 dl prosorbet Karamell 6 ek. cukor 2 dl Homoktövis velő Ropogós

Részletesebben

Receptkönyv Gőzölős sütő

Receptkönyv Gőzölős sütő HU Receptkönyv Gőzölős sütő 2 www.aeg.com 1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK 1.1 Zöldségek, hagyományos Főzőedény: Bármilyen főzőedényt választhat, amely legalább 100 C-ig hőálló. 400 g karfiol 200 g sárgarépa 200

Részletesebben

Veganz Pink Smoothie. Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat, és kb. 2 percig alaposan összeturmixoljuk.

Veganz Pink Smoothie. Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat, és kb. 2 percig alaposan összeturmixoljuk. RECEPTEK Veganz Pink Smoothie Hozzávalók: 2 db érett biobanán 3 dl Veganz bio rizsital 2 ek. Veganz Smoothie bioalappor zöldborsófehérjével és gojibogyóval Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat,

Részletesebben

Előszó. Jó főzést mindenkinek! Móni és Márió

Előszó. Jó főzést mindenkinek! Móni és Márió Előszó Éveken át jártuk a világot, gyűjtöttük az információkat, hogy egyre mélyebbre merülhessünk az egészséges táplálkozás rejtelmeibe. Magyarországra hazatérve időnként azt tapasztaltuk, hogy az egészséges

Részletesebben

Használja egészséggel!

Használja egészséggel! Mindent eperrel! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! FONTOS!!! A shake-et mindig mixerrel vagy konyhai robotgéppel készítsük! Naponta

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 1. Hét

Menü - 1800 kcal. 1. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

Menüjavaslatok. Vacsorára

Menüjavaslatok. Vacsorára Menüjavaslatok Vacsorára Főtt tojás Főtt tojás 4 db tojás 1000 g friss spenót 300 ml 10%-os tejszín 60 g liszt 30 ml napraforgó olaj 4 gerezd fokhagyma 5 g petrezselyemzöld 2 g őrölt bors 1 l víz 1 db

Részletesebben

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával Gomba- és salátavariációk a ajánlásával Garnélás gombasaláta 1000 g Bio-Fungi 500 g tisztított garnélarák 1 db közepes méretű ananász 1 csokor koriander 2-3 db citrom leve 2-3 gerezd fokhagyma olívaolaj,

Részletesebben

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !"#$%&'#()*"+$,-)./)01

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !#$%&'#()*+$,-)./)01 Burgonyalepény pizza módra - sajttal burgonyalepény db 10 paradicsom konzerv kg 0,15 fehér hagyma kg 0,1 fokhagyma kg 0,04 oregano kg 0,01 sajt kg 0,2 vaj kg 0,05 olívaolaj l 0,04 márványsajt kg 0,1 só,

Részletesebben

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV TURMIX CB2200 FŐZŐ FUNKCIÓVAL OLDAL TARTALOM 6-17 LEVESEK 18-25 SZÓSZOK & PESZTOK 26-27 GUACAMOLE & LEKVÁR ELŐSZÓ FUNKCIÓK Kedves vásárló! Köszönjük, hogy a CB2200-as

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Minden, ami csokis! 2.rész

Minden, ami csokis! 2.rész 2.rész Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! További megjelent gyűjteményünk: Csokis álmok Vaniliás finomságok Trópusi ízek Ünnepi

Részletesebben

Alapanyagcsere igény: 1600 kcal. Beviteli irányértékek: Szélsőértékek (+/- 5%): + edzések után: 30g fehérjepor vízben feloldva. Megj.

Alapanyagcsere igény: 1600 kcal. Beviteli irányértékek: Szélsőértékek (+/- 5%): + edzések után: 30g fehérjepor vízben feloldva. Megj. Alapanyagcsere igény: 1600 kcal 180cm / 74kg Beviteli irányértékek: Kilokalória: 1600 Szénhidrát 195g (49%) Fehérje 140g (35%) Zsír 28g (16%) Szélsőértékek (+/- 5%): Szénhidrát: 185g / 205g Fehérje: 133g

Részletesebben

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad.

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad. eks kavalkád Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz Friss gondolat. Finomat ad. Friss karacsonyi tesztak! Az idén magam készítem a karácsonyfadíszeket! Sütési örömök kavalkádja vegan ` vegan `

Részletesebben

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Idei karácsonyi ínycsiklandozó menünket Bede Róbert mesterszakács készítette el. A hozzávalókat megtaláljátok áruházunkban és aktuális gasztronómiai katalógusunkban:

Részletesebben

Curry Grillkolbász 210 g (tekert):

Curry Grillkolbász 210 g (tekert): Curry Grillkolbász 210 g (tekert): India csodás íz világát rejti a termék. A curry, mint fűszerkeverék alap-íz Indiában. Összetevői: gyömbér, római kömény, koriander, sáfrány, fahéj. Tájegységenként az

Részletesebben

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Az egészséges táplálkozás nem jelent éhezést! És azt sem jelenti, hogy le kell mondania a hagyományos ételekről és édességekről.

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Borsófőzelék főtt tojással (4 adag) 600g mirelit zöldborsó 1ek olívaolaj

Részletesebben

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt.

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt. RECEPTEK Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban Összetevõk 4 db csirkemell 4 szelet Ahidai sonka 8 szelet sajt 5 dkg vaj 2 ek liszt 3 dl tej só bors 10 dkg reszelt sajt 1-1,5 dl tejszín Elkészítés A csirkemell

Részletesebben

Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen

Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen Reggeli: Sárgarépás tojáskrém kenyérrel Elkészítési leírás: A tojás(oka)t keményre főzzük, majd alaposan kihűtjük. Ezután majonézzel, ízlés szerint mustárral,

Részletesebben

NYÁRI RECEPT ÖZÖN. 2015. június 15. július 12. (25-28. hetek)

NYÁRI RECEPT ÖZÖN. 2015. június 15. július 12. (25-28. hetek) NYÁRI RECEPT ÖZÖN 2015. június 15. július 12. (25-28. hetek) Vendéglátóknak 25-28. hetek ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Kis Klassz Tál 240 ml 60 000 Ft-os Parti Emeletes Tortatartó 40 000 Ft-os Parti Szilikon Tepsi

Részletesebben

GYÜMÖLCSTURMIX KÉSZÍTO RECEPTFÜZET

GYÜMÖLCSTURMIX KÉSZÍTO RECEPTFÜZET GYÜMÖLCSTURMIX KÉSZÍTO RECEPTFÜZET Turmixolási tippek - Többször rövid ideig, kb. 1 másodpercig turmixolja. Ezután a kívánt sűrűségtől függően többször kb. 15 másodpercig, kb. 2 másodperces szünetekkel

Részletesebben

Muffinformák hu. Termékismertető és receptek

Muffinformák hu. Termékismertető és receptek Muffinformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikonból készült muffinformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Ezáltal a süteményeket különösen könnyű kivenni belőlük általában

Részletesebben

Étlap ( ) Óvodás 4-6 Étel név Korcsoport: Óvodás 4-6 Összetevõk: 1 adagra vonatkozóan!

Étlap ( ) Óvodás 4-6 Étel név Korcsoport: Óvodás 4-6 Összetevõk: 1 adagra vonatkozóan! Étel név Korcsoport: Összetevõk: 1 adagra vonatkozóan! 2016.11.07. HÉTFÕ Gyümölcs tea Zalai felvágott Õszi zöldségleves Hentes tokány Párolt rizs Nutella Félbarna kenyér 2016.11.08. KEDD Kakaó Fahéjas

Részletesebben

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia Gourmet_Box_dobozmatrica_100x247.indd 1 26/11/14 15:40 L KC A 521 C P E R ÉSZ 12 T T K A AL sütőtökpürér e tálalva, sü lt céklával irkemelltlve, s c i s a y n Ta kel tö zöldfűszerek ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Chilis bab (3 adag) 1 ek olívaolaj 150g vöröshagyma 400g darált pulykacomb

Részletesebben

Palacsinta. Sziget.

Palacsinta. Sziget. Palacsinta Sziget www.palacsintasziget.hu Sós óriáspalacsinták Pusztai óriás Hortobágyi recept szerint, paprikás csirkével töltve, magyaros fűszerezéssel... 990 Ft Erdei gombás palacsinta Iillatos erdei

Részletesebben

Sonkakészítő hőmérővel. *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866

Sonkakészítő hőmérővel. *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866 Sonkakészítő hőmérővel *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866 Jelmagyarázat www.tescoma.com/video/420866 PRESTO sonkakészítő hőmérővel Tulajdonságok A PRESTO sonkakészítő kiváló eszköz a házi

Részletesebben

Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök

Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök Burcsa Annamária A hokkaido tök, amelyet tévesen japán sütőtöknek is neveznek, egy igazi kuriózum. A tökfélék közül leginkább édes ízével tűnik ki Az észak-amerikai

Részletesebben

Avair receptek - Karácsonyi töltött pulykamellfilé

Avair receptek - Karácsonyi töltött pulykamellfilé 2010 december 20. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Givenincs Avairértékelve receptek - Karácsonyi Mérték 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Főzzön vele! Az automata vezérlésű elektromos kukta újdonság a biztonságos

Részletesebben

1500 Kcal ás mintaétrend

1500 Kcal ás mintaétrend 1500 Kcal ás mintaétrend 1. R: 2dl tej 1,5%-os 1db zsemle margarin 10g (light: 35% zsírtartalmú, vagy még alacsonyabb) csirkemell felvágott 1 vékony szelet paradicsom, paprika, vagy más az idénynek megfelelő

Részletesebben

Derelyeformázó. Használati útmutató és receptek.

Derelyeformázó. Használati útmutató és receptek. Derelyeformázó hu Használati útmutató és receptek www.tchibo.hu/utmutatok Fontos tudnivalók Tisztítsa meg a formákat az első használat előtt és minden használat után meleg vízzel és kevés mosogatószerrel.

Részletesebben

Világimanap 2010. Kamerun Receptek

Világimanap 2010. Kamerun Receptek Világimanap 2010. Kamerun Receptek Banánkenyér 1-3/4 csésze liszt 1 csésze cukor 1 tk. szódabikarbóna 2 felvert tojás 1 tk. sütıpor 3 közepesen érett banán pürévé nyomva 2 evıkanál margarin csipet só Elkészítés:

Részletesebben

Mindenki nyer. a Tupperware-val Az ajánlat érvényes. ( hetek) * az ajánlat a készlet erejéig érvényes

Mindenki nyer. a Tupperware-val Az ajánlat érvényes. ( hetek) * az ajánlat a készlet erejéig érvényes Az ajánlat érvényes 2018.06.04.- 2018.07.01. (23-26. hetek) Mindenki nyer a Tupperware-val * az ajánlat a készlet erejéig érvényes 75 ml langyos víz (37-38 C) 10 g friss élesztő 150 g liszt 1 tojássárgája

Részletesebben

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL» 2 személyre -15 perc 1/2 db paprika 1 ek olívaolaj 1 ek currypor Vágd kockára a paprikát és süsd olajban 3 percig. Azután önts hozzá 300 ml sovány tejet. A maradék

Részletesebben

Kreatív karácsonyi menük konyhatündéreknek

Kreatív karácsonyi menük konyhatündéreknek A recepteket írta: Ganter Klári hivatásos konyhatündér az otthoni főzés szakértője 9+1 Karácsonyi menü azoknak, akik szeretnek időt pénzt energiát spórolni, de nem engednek a kreativitásból 1 A karácsony

Részletesebben

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek hu Sütőforma fedéllel Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93708AS1X2VIII 2017-09 353 686 Tapadásgátló bevonat A sütőforma és az aljak tapadásgátló bevonattal vannak ellátva, aminek

Részletesebben

Király pizzéria. 801 Margherita /sósz, sajt/ 830.- 802 Funghi /szósz, gomba, sajt/ 870.- 803 Prosciutto /szósz, sonka, sajt/ 890.-

Király pizzéria. 801 Margherita /sósz, sajt/ 830.- 802 Funghi /szósz, gomba, sajt/ 870.- 803 Prosciutto /szósz, sonka, sajt/ 890.- Király pizzéria Pizzák 30cm: 801 Margherita /sósz, sajt/ 830.- 802 Funghi /szósz, gomba, sajt/ 870.- 803 Prosciutto /szósz, sonka, sajt/ 890.- 804 Capricciosa /szósz, gomba, sajt, sonka/ 920.- 805 Salami

Részletesebben

ősziesen Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad.

ősziesen Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad. Szívélyesen ősziesen okosan Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad. Minden megérett a kulinaris Elvezetekre Üdvözöljük az év

Részletesebben

Összetétel. Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) dió, alma, barna rizsliszt, nádcukor, tojás, szódabikarbóna, fahéj

Összetétel. Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) dió, alma, barna rizsliszt, nádcukor, tojás, szódabikarbóna, fahéj TORTÁK Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) Diós almatorta (tej- és cukormentes) Mogyorós meggytorta (tej- és cukormentes) Mascarponés répatorta (tej- és/vagy lisztmentesen is készíthető) Fekete Erdei meggy

Részletesebben

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra Ha vágysz a változatosságra, mutatok néhány lehetőséget, amivel új ízt alkothatsz. Próbálj ki minél többet! Így készítsd el a saját ízkombinációd

Részletesebben

Sütőforma üvegaljjal

Sütőforma üvegaljjal Sütőforma üvegaljjal hu Termékismertetö Kedves Vásárlónk! A sütőforma szilikon pereme nagyon rugalmas, így sütés után könnyű eltávolítani a süteményről. Az üvegalj és a sütőforma pereme szivárgásmentesen

Részletesebben

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô Kedves Olvasó! Ugye Önnel is többször elôfordult már, hogy munka után szinte beesett a konyhába és gyorsan valami finomat kellett összedobni vacsorára a családnak?! Ehhez azonban elôször be kell vásárolni,

Részletesebben

7 napos egészséges. mintaétrend

7 napos egészséges. mintaétrend 7 napos egészséges mintaétrend Kedves Olvasó! Ez a kiadvány azért készült, hogy segítséget nyújtson neked a helyes étkezésben. A következő oldalakon 7 napos mintaétrendet találsz napi 3 főétkezéssel és

Részletesebben

330.-/DB(KB. 20dkg.)

330.-/DB(KB. 20dkg.) A pirog vagy pirozsok egy orosz ételféleség, mely kelt tésztából készül különféle töltelékkel. Neve valószínűleg a pír, lakoma szóból ered. Oroszországon kívül a többi szláv konyhában is ismert étel. A

Részletesebben

DUOSO modell: BG-F-2313

DUOSO modell: BG-F-2313 DUOSO modell: BG-F-2313 Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Üzembe helyezés előtt olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi áttekintésre is.

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

Receptfüzet. gluténmentes ételekhez

Receptfüzet. gluténmentes ételekhez Receptfüzet gluténmentes ételekhez Mix B Szögletes kenyér 7 Bagett 8 Burgonyás kenyér 9 Tarka zsemlék 10 Pizza 11 Édes joghurtos zsemle 12 Szilvás sütemény 13 Mix C Palacsinta 15 Sajtos galuska 16 Quiche

Részletesebben

NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS

NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS Ma már nem is lehetne egyszerűbb a konyhában tökéletes eredményeket elérni, a Whirlpool új többfunkciós sütőjének köszönhetően, amely sokféle

Részletesebben

ÉVI ÉTKEZÉSI NAPLÓJA. Elöljáróban

ÉVI ÉTKEZÉSI NAPLÓJA. Elöljáróban Elöljáróban A napi étkezések 150-160 gramm szénhidrátot tartalmaznak. Fehérjéből normál mennyiséget fogyasztok, zsiradékból keveset. Ha találsz némi hasonlóságot Angelocska étkezéséhez (pl. utóvacsik),

Részletesebben

A B S O R I C E F E H É R J E P O R RECEPTKÖNYV S Ó S

A B S O R I C E F E H É R J E P O R RECEPTKÖNYV S Ó S ABSORICE FEHÉRJEPOR RECEPTKÖNYV S Ó S TARTALOM 1. Fehérjés pizza 2. Pulykafasírt 3. Kecskesajt szuflé 4. Quiche 5. Sós mugcake 6. Rost dús galuska 7. Sárgaborsó főzelék 8. Brokkoli krémleves 9. Krumplikrokett

Részletesebben

A termék regisztrációja és segítségnyújtás a. www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016. Kenyérsütô receptek

A termék regisztrációja és segítségnyújtás a. www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016. Kenyérsütô receptek A termék regisztrációja és segítségnyújtás a www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016 Kenyérsütô receptek 1. Receptek ek Ne keverjen be a receptkönyvben megadottnál nagyobb mennyiségû hozzávalókat,

Részletesebben

ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV

ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV CASO MIXER & FACSARÓ OLDAL TARTALOM GYÜMÖLCSÖS & SZAFTOS ZÖLDSÉG IMÁDÓK SMOOTHIE-K SORBET & JÉGKRÉM ELŐSZÓ Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy CASO turmixot gyümölcscentrifugát

Részletesebben

RECEPTEK KENYÉRKÉSZÍTŐ BM 1000

RECEPTEK KENYÉRKÉSZÍTŐ BM 1000 RECEPTEK KENYÉRKÉSZÍTŐ BM 1000 OLDAL TARTALOM ALAP INFORMÁCIÓK KENYÉR TORTÁK LEKVÁR KELT TÉSZTA ELŐSZÓ ww Kedves vásárló! FUNKCIÓK Köszönjük, hogy a CASO BM1000 kenyérkészítőjét választotta. Biztosíthatjuk,

Részletesebben

Fogyókúra napok ebéd mintái

Fogyókúra napok ebéd mintái Fogyókúra napok ebéd mintái Vegetáriánus receptek Töltött cukkíni 15dkg cukkíni 45 1,5-7,5 10 dkg gomba 40 5,9 0,2 3,3 1 db tojás 70 5 5-2 dkg barna rizs 60 2,8 0,2 10,6 5 dkg gomolya 140 9 10,5 1,5 5

Részletesebben

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma,

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, Rakott padlizsán - Mussaka 4 padlizsán, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál aprított petrezselyem, 1/2 dl olívaolaj, 3 gerezd fokhagyma, bors, 2 evőkanál

Részletesebben

NATUR KRÉMEK RECEPTEKKEL. Bio szeretetből

NATUR KRÉMEK RECEPTEKKEL. Bio szeretetből NATUR KRÉMEK RECEPTEKKEL Bio szeretetből A csonthéjban rejlenek az egészséges magok. Natur krémek, mint energiacsomagok Ellenállhatatlan ízek, extra adag egészség. A dió és mogyorófélékből készült krémek

Részletesebben

TÁPANYAGOK HOT DOGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG CSOKIS MOGYORÓS ZABDESSZERT EPRES KÓKUSZOS ZABDESSZERT

TÁPANYAGOK HOT DOGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG CSOKIS MOGYORÓS ZABDESSZERT EPRES KÓKUSZOS ZABDESSZERT TÁPANYAGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG Kcal (735,7 kcal), Fehérje (26,4 gramm), Szénhidrát (65 gramm), Szénhidrátból cukor (0,4 gramm), Zsír (45,6 gramm) Kcal

Részletesebben

TÁPANYAGOK HOT DOGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG CSOKIS MOGYORÓS ZABDESSZERT EPRES KÓKUSZOS ZABDESSZERT

TÁPANYAGOK HOT DOGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG CSOKIS MOGYORÓS ZABDESSZERT EPRES KÓKUSZOS ZABDESSZERT TÁPANYAGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG Kcal (735,7166 kcal), Fehérje (26,41779 gramm), Szénhidrát (65,05299 gramm), Szénhidrátból cukor (0,41 gramm), Zsír

Részletesebben

1. FEJEZET RÉTEGEZZ ÉS DOBOZOLJ! LAKTATÓ SALÁTÁK

1. FEJEZET RÉTEGEZZ ÉS DOBOZOLJ! LAKTATÓ SALÁTÁK 1. FEJEZET RÉTEGEZZ ÉS DOBOZOLJ! LAKTATÓ SALÁTÁK 18 19 20 A munkahelyi ebédek világában mostanában nagyon divatosak az üvegekbe, dobozokba rétegezett saláták. Hogy ne csak csomagoláskor, hanem fogyasztáskor

Részletesebben

Fitness Lunch március 2015.

Fitness Lunch március 2015. S. Kovács Ádám, világbanok sportoló Fitness Lunch - 2015. március Az előző két hónap ha rendesen végig csináltad akkor kiváló alapokat nyújtott. Itt az idő, hogy komolyabban vegyük saját magunkat és bízzunk

Részletesebben

Boróka konyhája. Saláták. Citromfüves aromás vitaminos saláta. Kapros cukkíni saláta

Boróka konyhája. Saláták. Citromfüves aromás vitaminos saláta. Kapros cukkíni saláta Boróka konyhája Saláták... 1 Citromfüves aromás vitaminos saláta... 1 Kapros cukkíni saláta... 1 Joghurtos, zelleres, kapros káposzta saláta... 2 Bazsalikomos tofu saláta... 2 Áfonyasaláta... 3 Tárkonyos

Részletesebben

7 recept az egészségért

7 recept az egészségért 7 recept az egészségért Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Rólad Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője, egy 3 éves és egy 6

Részletesebben

Pálcikás jégkrémkészítő

Pálcikás jégkrémkészítő Pálcikás jégkrémkészítő Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69648AS2X5III Kedves Vásárlónk! A szilikonformák segítségével egy szempillantás alatt frissítő pálcikás jégkrémet készíthet.

Részletesebben

Egyszerű és ízletes receptek

Egyszerű és ízletes receptek Jó dolgok várnak Egyszerű és ízletes receptek Különleges receptfüzet tele nagyszerű ötletekkel TARTALOM Krémek Padlizsánkrém Brokkolikrém Gyökérzöldséges krém Csokoládé humusz 3 4 5 6 Mini lepények és

Részletesebben

THE ART OF BANQUETING KÖNNYED EBÉDEK

THE ART OF BANQUETING KÖNNYED EBÉDEK Kempinski Hotel Corvinus Budapest Erzsébet tér 7-8 1051 Budapest Hungary T +36 1 429 3571 F +36 1 429 4475 meetings.corvinus@kempinski.com kempinski.com/budapest KEMPINSKI.COM THE ART OF BANQUETING KÖNNYED

Részletesebben

2016. JANUÁR ÓRIÁS PARTIK HETE

2016. JANUÁR ÓRIÁS PARTIK HETE 2016. JANUÁR ÓRIÁS PARTIK HETE Vendéglátóknak 2016. * A Vendéglátó választhat, hogy a 2015. december 28. - 2016. 31. közötti időszakra meghirdetett, vagy a 2016. 18-31. időszakra vonatkozó Vendéglátói

Részletesebben

Fahéjas csillag sütőkészlet

Fahéjas csillag sütőkészlet hu Termékismertető és recept Fahéjas csillag sütőkészlet Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú fahéjas csillagok sütése: A fahéjas csillag szilikon sütőlap nagyon rugalmas

Részletesebben

2015 RECEPTFÜZET 1. Írta Orosz Mihály

2015 RECEPTFÜZET 1. Írta Orosz Mihály 2015 RECEPTFÜZET 1 Írta Orosz Mihály Medvehagymás fűszervaj» 15 dkg vaj» 15-17 szál medvehagyma és bors» chili pehely» 1 gerezd fokhagyma» 2 ek. Aprított petrezselyemzöld A medvehagymát felaprítom, s hozzákeverem

Részletesebben

Müzliszelet sütőformák

Müzliszelet sütőformák hu Termékismertető és receptek Müzliszelet sütőformák Kedves Vásárlónk! Kényeztesse magát valami egészségessel: Új sütőformáival egyszerűen és gyorsan készítheti el kedvenc müzliszeletét, méghozzá a legjobb

Részletesebben

Muffin sütőforma. Termékismertető és recept

Muffin sütőforma. Termékismertető és recept Muffin sütőforma Termékismertető és recept Kedves Vásárlónk! Új muffin sütőformájában a legfinomabb muffinokat sütheti. Utána lezárhatja a muffin sütőformát a különösen magas hordozófedéllel. Így a muffin

Részletesebben

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad.

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad. eks kavalkád Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz Friss gondolat. Finomat ad. Friss karacsonyi tesztak! Az idén magam készítem a karácsonyfadíszeket! Sütési örömök kavalkádja Mindenkinek, aki

Részletesebben

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett.

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Az alábbi receptjeinknek megvan a saját történetük Leves Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Csirkegulyás - ½ csirkemell-filé - 1 kisfej

Részletesebben

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Műtétet követő 1. nap: TEA ÉS VÍZ Igyon lassan, kis kortyokban Várjon 1-2 percet a kortyok között; Egyszerre soha ne igyon többet 1 dlnél Csakis szénsavmentes

Részletesebben

Mini kuglófformák. Termékismertető és receptek

Mini kuglófformák. Termékismertető és receptek Mini kuglófformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikonból készült mini kuglófformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Így a süteményeket különösen könnyű kivenni belőlük

Részletesebben

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez hu Termékismertető és recept Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez Kedves Vásárlónk! Még soha nem volt ilyen egyszerű tökéletes piskótatekercset készíteni: A tésztát egyszerűen süsse meg a

Részletesebben

Tortakészítő készlet

Tortakészítő készlet Tortakészítő készlet többemeletes torták sütéséhez hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! Új tortakészítő készlete 3 szilikonformából áll, amelyeket külön-külön is használhat. A helytakarékos

Részletesebben

Reggeli. Reggelik. 0-30g szénhidrát-tartalomig

Reggeli. Reggelik. 0-30g szénhidrát-tartalomig Reggeli Reggelik 0-30g szénhidrát-tartalomig Zöldséges túrókrém Hozzávalók 4 adaghoz: 25 dkg tehéntúró, 10 dkg kígyóuborka, 5 dkg piros kaliforniai paprika, 10 dkg retek, 10 dkg natúr joghurt, só, frissen

Részletesebben

Lekvár gyorsan, stílusosan

Lekvár gyorsan, stílusosan Lekvár gyorsan, stílusosan azenlekvarom.hu Nyereményjáték, receptek, tippek, ingyenesen letölthető alkalmazás és még sok meglepetés a legfinomabb lekvárokhoz! Az élet édesen teljes azenlekvarom.hu Nyerjen

Részletesebben