HELLA A SZABAD ALKATRÉSZPIACON

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HELLA A SZABAD ALKATRÉSZPIACON"

Átírás

1 HELLA A SZABAD ALKATRÉSZPIACON

2 NÁLUNK AZ ÜGYFELEK ÁLLNAK A KÖZÉPPONTBAN Folyamatosan növekszenek a technológiával szemben támasztott igények és egyre nagyobb a műszaki összetettség ugyanez vonatkozik a járművekre és az alkatrészpiacra is. Az évtizedek során mindez a HELLA szerepét is átalakította: egyrészt nagykereskedelmi partnernek tekintjük magunkat, aki egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi az üzletmenetet, másrészt a műhelyek barátjaként támogatásunkkal hozzájárulunk a gyorsabb és jövedelmezőbb munkafolyamatokhoz hogy a jármű gyorsan visszakerülhessen az utakra.

3 A HELLA MINT NAGYKERESKEDELMI PARTNER Az Ön napi üzletmenete már így is eléggé összetett, ennélfogva magától értetődő feladatunknak tekintjük, hogy minél inkább leegyszerűsítsük azt az Ön számára. Ez nálunk okosan kidolgozott logisztikai háttérrel kombinált kiváló áruelérhetőséggel veszi kezdetét, első osztályú adatkezeléssel folytatódik és a célzott értékesítési támogatással még korántsem ér véget. AZ OKOS LOGISZTIKA NÁLUNK MÉG NEM MINDEN A HELLA magas fokú elérhetőséggel bíró minőségi termékek széles skáláját kínálja Önnek: a pót-, kopó- és karosszéria-alkatrészektől kezdve a fogyóeszközökön és tartozékokon át a professzionális műhelyfelszereltségig bezárólag. Az optimális információkezeléstől a rugalmas logisztikai megoldásokig: gondoskodunk róla, hogy termékeink mindig ott legyenek, ahol és amikor Önnek azokra szüksége van. SZÉLES KÍNÁLATTAL VÁRJUK ÖNT A HELLA sokkal több, mint a fény nálunk nél több termék várja Önt, tőlünk egyetlen ügyfél sem távozik üres kézzel. A szakszerű javításhoz és karbantartáshoz professzionális diagnosztikai, klímaszerviz- és műhelymegoldásokkal állunk rendelkezésre. Ezen túlmenően a HELLA első osztályú műszaki szolgáltatást, valamint kiváló logisztikát kínál, amelyet magas fokú rugalmasság és alkatrész-elérhetőség jellemez. Nálunk mindenhez egy kézből juthat hozzá. TEMÉRDEK ERŐS MÁRKA AZ ÖN SIKERÉÉRT Ahhoz, hogy Ön minden területen erős partnert tudhasson maga mellett, a HELLA erős partnerségi kapcsolatokat alakított ki, amelyekből Ön csakis profitálhat: BEHR HELLA Service: az Ön szakértője a hőmérséklet-szabályozás területén. HELLA PAGID Brake Systems: a legjobbat a legjobbtól a fékek területén HELLA GUTMANN Solutions: műhelyfelszerelések professzionális szolgáltatója a többmárkás diagnosztikát, a klímaszervizt és a vizsgáló és beállító szerszámokat illetően A HELLA márkanévvel együtt, amely meghatározó szereplõ a világítás terén, valamint a villamossági es elektronikai területek éllovasa, rögtön négy olyan erõs márkát is maga mellett tudhat, amelyekre Ön es ügyfelei egyaránt számíthatnak.

4 GYEREKJÁTÉK AZ ADATKEZELÉS Egyre nagyobbak az adatkezeléssel szembeni követelmények. Mi pedig nem csupán megfelelni szeretnénk ezeknek: legyen bár szó rendszerintegrációt célzó átfogó tájékoztatásról, alkalmazási adatokról és kereszthivatkozásokról vagy a hozzáadott értéket nyújtó, pl. marketingszövegeket és 360 -os ábrákat tartalmazó információkról, amelyek még inkább megkönnyítik a munkáját. Ily módon egyszerű és hibamentes alkatrész-azonosítást teszünk lehetővé az Ön számára. g sá ében. é r d ek s egyszerűbbé tes zi az Több mint 100 év tapasztalatával a háta mögött, több mint 35 ország több mint 125 telephelyéről a járműalkatrészek, járműdiagnosztika és szervizszolgáltatások egyik legnagyobb kereskedelmi szervezeteként a HELLA a szó legigazibb értelmében közel áll ügyfeleihez. E piaci közelség révén gyorsan felismerjük az Ön és ügyfelei igényeit és még ennél is gyorsabban tudunk ezekre reagálni. Örömmel állunk szolgálatára a jövőben is! d ke ítja é yors g l, fe en b m ele AZ ÖN SIKERÉÉRT SZÓ SZERINT ÉRTELMEZZÜK A PIAC KÖZELSÉGÉT r Közvetlen ügyfélszolgálatunk ellátja Önt aktuális választék- és készletinformációkkal és megbízási és szállítási tanácsadással is rendelkezésre áll. Ha mégis adódnának még logisztikai kérdések, úgy azok kezelésére is itt kerül sor. A NAGYKERESKEDELEMBEN part ne ÖNÉRT VAGYUNK PARTNER A HELLA Átfogó kereskedelmi tájékoztatásra van szüksége? Csak egy kattintás és máris beléphet HELLA PARTNER WORLD online portálunkra. Itt néhány kattintással mindent megtalál, amire szüksége van a portál az Ön igényeit követve egyszerűen és érthetően épül fel. an ag y k er es EGYETLEN KATTINTÁSSAL ELÉRHETŐ PARTNERPORTÁLUNK üzl et e t ah at ék y on sa ozá k fo

5 A HELLA MINT A MŰHELYEK BARÁTJA A műhelyek célja egytől egyig arról gondoskodni, hogy az autó a lehető leggyorsabban visszakerüljön az utakra. A műhelyműködtetésben szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően pontosan erre összpontosítva optimalizáltuk folyamatainkat és szolgáltatásainkat: a teljes javítási folyamaton végigkísérve támogatjuk és tesszük gyorsabbá, jövedelmezőbbé a műhelyét. A JÁRMŰ ÁTVÉTELÉNÉL AH EL LA am űh k ye el g ja, rát ba Professzionális diagnosztikai műszereinkkel Ön már a jármű átvételekor egyszerűen elvégezheti a jármű- és a hibaazonosítást. Az Ön műhelyének szolgálatában áll a HELLA teljes OE és diagnosztikai szakértelme. A speciális fejlesztésű diagnosztikai szoftver nem csupán a hibák okait segít lokalizálni, hanem az érintett alkatrészeket és csatlakozásokat is segít azonosítani. y or s a bb BARÁTJA á, jövedelmezőbbé A MŰHELYEK A HIBADIAGNOSZTIKA SORÁN és i d ő t álló v át e s zi a ap n Egy nyelvet beszélünk a műhelyekkel: szakképzett kollégáink várják hívását és segíti Önt gyorsan és hozzáértő módon minden hibadiagnosztikával kapcsolatos kérdésben. Nemzetközi szinten több mint hívást válaszolunk meg évente. Műszaki központunk az adatok kiértékelésében nyújt támogatást Önnek. Átfogó diagnosztikai és javítási adatbázisunkban több mint jármű számára talál javítási segédletet, megoldási javaslatokat és műszaki adatokat. Ezen kívül az interneten átfogó műszaki szolgáltatások állnak rendelkezésre, pl. a HELLA TECH WORLD műhelyportál. AZ ALKATRÉSZ-AZONOSÍTÁSNÁL A HELLA biztosítja a műhelyek számára a megfelelő pótalkatrészeket. A HELLA adatkezelési szakértelme révén gyorsan azonosíthatóak a pótalkatrészek méghozzá minden termékterületen: villamosság/elektronika, hőszabályozás, fékek és világítás. Így tud velünk gyorsabban (javítási) eredményt elérni! iü zle t ene tm e t.

6 AZ ALKATRÉSZ-ELÉRHETŐSÉGNÉL Az alkatrész-elérhetőség terén a HELLA verhetetlen, és gondoskodik róla, hogy a műhelyek ebből közvetlenül profitáljanak. A HELLA széles termékpalettája ugyanis azonnal elérhető a kereskedőnél és rövid időn belül megérkezik Önhöz. A JAVÍTÁSNÁL A tényleges javítási folyamat során nemcsak alkatrészkezelésünk, hanem ingyenes szolgáltatásaink is segítik Önt: a HELLA TECH WORLD portálon pl. több mint járműspecifikus javítási információt, számos videót, valamint tippeket, trükköket és további műszaki információkat is talál, például a klíma karbantartásával kapcsolatban. AZ ÉRTÉKESÍTÉSI TÁMOGATÁSNÁL A meggyőző termékeket és szolgáltatásokat meggyőző módon is kell értékesíteni: átfogó marketinges szakértelemmel támogatjuk az Ön műhelyét, például széleskörű értékesítési dokumentáció, kiépített értékesítési pontok, kampányok stb. révén. A TOVÁBBKÉPZÉSNÉL Ahhoz, hogy sikeres legyen, az Ön műhelyének mindenkor lépést kell tartania az aktuális járműpiaci fejlesztésekkel és újításokkal. Ezért kínál a HELLA a műhelyek számára professzionális (helyszíni) oktatásokat és online szemináriumokat, amelyekkel naprakészen tarthatja magát és felszerelkezhet a jövőre nézve. Hosszú évek műhelyekben szerzett tapasztalatának köszönhetően folyamatainkat és szolgáltatásainkat egyre jobban optimalizálni tudjuk e területen, és a műhelyek által támasztott különleges követelményekre tudunk összpontosítani. Támogatjuk a teljes javítási folyamatot és ily módon gyorsabbá és jövedelmezőbbé tesszük a műhely üzletmenetét. HELLA A műhelyek barátja.

7 OE SZAKÉRTELEM MINDENKINEK Ügyfeleinkben közös, hogy a neves autógyártókhoz hasonlóan a világon mindenhol számíthatnak technológiai és eredeti felszereltségre vonatkozó szakértelmünkre. És ez még nem minden: OE üzletágunkban a termékinnováció a mindennapok része e szakértelmet az értékesítés utáni piacon szerzett tudásunkkal ötvözzük. Így tudunk Önnek folyamatosan új megoldásokat kínálni, pontosan az Ön igényeire szabottan, már ma a holnap által támasztott követelményeknek megfelelve. Másképpen megfogalmazva: a HELLA hozzáértő és megbízható szakértőként áll Ön mellett és tájékoztatással, tanácsadással, alkatrészekkel támogatja Önt.

8 HELLA Hungária Gépjárműalkatrész-Kereskedelmi Kft Budapest, Forgách u. 17. Tel.: Fax: Internet: HELLA KGaA Hueck & Co., Lippstadt 9Z J01275/GR/03.17/0.15 Az itt közölt tényekre és árakra vonatkozó információ módosításának joga fenntartva Printed in Germany ÜZLET. EGYSZERŰBBEN.

REFLEKTORFÉNYBEN A FÉK

REFLEKTORFÉNYBEN A FÉK REFLEKTORFÉNYBEN A FÉK www.hella.com/brakesystems 12 1 MINDENBŐL A LEGJOBBAT A minőségi féktechnológiához kapcsolódóan szakszerű értékesítési támogatást nyújtunk. Innovációs képességeinkhez első osztályú

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590. Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával

Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590. Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590 Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával Élvonalbeli Vezérlőegység diagnosztika az optimális hatékonyságért Az új és erős KTS 560 és KTS 590 modulok

Részletesebben

TERMÉKEINK DAF GÉPJÁRMŰVEKHEZ

TERMÉKEINK DAF GÉPJÁRMŰVEKHEZ TERMÉKEINK DAF GÉPJÁRMŰVEKHEZ Az alábbiakban megtalálhatja a legfontosabb pótalkatrészek listáját DAF gépjárművéhez. Ha további alkatrészekre van szüksége vagy más járművekhez való termékeket keres, tekintse

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec.

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec. Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához Formula XT Cera Tec Hydra Tec www.textar.com Mindent. Kivéve a kompromisszumokat. ELSŐ OSZTÁLYÚ FÉKEZÉSI TECHNOLÓGIA Ha első osztályú fékezési technológiát keres,

Részletesebben

Az online platform, amely összeköti Európát.

Az online platform, amely összeköti Európát. Az online platform, amely összeköti Európát. Az élelmiszer-ágazati portál: foodsolution.info Hozzáadott érték a beszerzéshez. Használja a foodsolution.info oldalt beszerzéshez, termékfejlesztéshez, benchmarkinghoz,

Részletesebben

Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás.

Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás. Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás. 706000 833789 00128 Egyszerűen és gyorsan keresztül Európán. Útközben nem

Részletesebben

VIGYÁZAT, HAMIS TERMÉKEK!

VIGYÁZAT, HAMIS TERMÉKEK! VIGYÁZAT, HAMIS TERMÉKEK! www.behrhellaservice.com A TERMÉK HAMISÍTÁS BŰNCSELEKMÉNYNEK SZÁMÍT ÉS VESZÉLYES LEHET! A Behr gépjárműklímához és motorhűtéshez kapcsolódó termékei világszerte mércét teremtenek

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Profiktól Profiknak: képzési Program

Profiktól Profiknak: képzési Program Profiktól profiknak: Képzési program Előszó A világ egyre inkább felgyorsul rég elmúltak azok az idők, amikor a karburátort, megszakító érintkezőt vagy a gyújtási időpontot be kellett állítani. Ahhoz,

Részletesebben

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A PEUGEOT a professzionális felhasználók*, a műszaki dokumentumok kiadói és a javítási felszerelések gyártói számára elérhetővé teszi a

Részletesebben

Hatályos: jétől. pénzügyek egyszerűen jobban

Hatályos: jétől. pénzügyek egyszerűen jobban Hatályos: 2017.05.01-jétől pénzügyek egyszerűen jobban Az OVB Európában Több mint 45 éves tapasztalat Tevékenység 14 európai országban Közel 3,3 millió ügyfél Nagyjából 5.000 főállású pénzügyi tanácsadó

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

Az Ön partnere az ötlettől a termékig

Az Ön partnere az ötlettől a termékig Az Ön partnere az ötlettől a termékig Fix tájékozódási pont a műanyagok piacán Anyag Funkcióintegráció Megvalósíthatóság Újrahasznosítás Mérnöki szolgáltatások Alkatrészek megtervezése Szerszámok Folyamatok

Részletesebben

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz Használati útmutató a Meusburger portálhoz 1. Tartalomjegyzék 1. Általános információk 3 2. Regisztrálás a Mesuburger portálra 4 3. 3.1 3.2 Jelszó Jelszó a regisztrálásnál Elfelejtette jelszavát? 4. Jegyrendelés

Részletesebben

ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához

ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához passion for precision ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához Online elérhető költségmentes ToolExpert 2.0 ToolExpert 2.0 innovatív online eszköz az Ön

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Ügyfelünk a mall.cz A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Rugalmas B2C logisztikai megoldás Egy nagy online webáruházban mint mint például a Mall.cz esetében minden megtalálható, amire

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

ő ö Ü Á Á ó É í ő ö ö ó ö ó ő ó ó ö ö ó ó ó ó ö ö ó ö ó ó ó ü ó ő ő ő ö ű ö ó ő ó ö ő É ó É ó ő ó ő ő ü ü ö í í ó ó ü ü ó ü ü ö í í ó ü ő ő ü ö ó ő ü

ő ö Ü Á Á ó É í ő ö ö ó ö ó ő ó ó ö ö ó ó ó ó ö ö ó ö ó ó ó ü ó ő ő ő ö ű ö ó ő ó ö ő É ó É ó ő ó ő ő ü ü ö í í ó ó ü ü ó ü ü ö í í ó ü ő ő ü ö ó ő ü íö ú ó Á Á Á ő ö É É É Ü Á ő ö Ü Á Á ó É í ő ö ö ó ö ó ő ó ó ö ö ó ó ó ó ö ö ó ö ó ó ó ü ó ő ő ő ö ű ö ó ő ó ö ő É ó É ó ő ó ő ő ü ü ö í í ó ó ü ü ó ü ü ö í í ó ü ő ő ü ö ó ő ü ő ő ü ó ö ú ú ő ó Á ó ó

Részletesebben

KOMPRESSZOR OLAJOK. PAG-, PAO- és POE-olajok

KOMPRESSZOR OLAJOK. PAG-, PAO- és POE-olajok KOMPRESSZOR OLAJOK PAG-, PAO- és POE-olajok OLAJ SOKFÉLE KOMPRESSZOROLAJ KAPHATÓ, DE MELYIKET ÉRDEMES MEGVENNI? A klímarendszerben az olaj ugyanolyan létfontosságú szerepet játszik, mint a vér az emberi

Részletesebben

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA

MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK SZIMULÁCIÓS MEGOLDÁSOK EL E KTRONIKAI TERVEZÉS SZIMULÁCIÓ TECHNOLÓGIA MEGMUNKÁLÁS GYÁRTÁS- TÁMOGATÁS GYÁRTÁS A CAD-Terv Cégcsoport

Részletesebben

A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKKÍNÁLATA

A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKKÍNÁLATA ALTERNATÍV TERMÉKEK A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKKÍNÁLATA termékek az eredeti pótalkatrész helyett Megoldás értékarányos javításhoz Ideális választás idősebb járművek esetén Vízhűtők és klímakompresszorok

Részletesebben

í ő Ü ŐÉ ó ő ú ó ő ú ó ó ú ő í ú í ő ú ó ő ő ó ő ő ű í ó í ó ő ó ő ő ő í

í ő Ü ŐÉ ó ő ú ó ő ú ó ó ú ő í ú í ő ú ó ő ő ó ő ő ű í ó í ó ő ó ő ő ő í ő ő í ő í ő Ü ŐÉ ó ő ú ó ő ú ó ó ú ő í ú í ő ú ó ő ő ó ő ő ű í ó í ó ő ó ő ő ő í í ő Ü ŐÉ ó ó í í í í ő ó ó ő í ő í í í ű í í ó í ő í ő ő ő ő í ó Ü ÓÉ ő Ü ű í ő í í ó í í ó í ű í í ű í ű í í í ű í í í

Részletesebben

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben.

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben. Logisztikai szolgáltatók integrációja B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben Külső logisztikai szolgáltatók integrációja interdiszciplináris web-alapú platformon The logistic domai under the 6th Fram

Részletesebben

Datakart Geodézia Földmérési és Térképészeti Kft.

Datakart Geodézia Földmérési és Térképészeti Kft. Jövő-központúság és rugalmasság Igényfelmérés és partnerség Funkcionalitás és kezelhetőség Kivitelezés és karbantartás Hozzáértés és motiváció Egyediség és felhasználó-központúság Egyedi szoftver és rendszermegoldások

Részletesebben

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver D-30744-2015 D-30745-2015 Mérési eredmények mentése, gázérzékelő műszerek professzionális konfigurálása és teljesítmény adatok megtekintése mindez a személyre

Részletesebben

Elméleti és gyakorlati tudásanyag a teljes felkészültséghez

Elméleti és gyakorlati tudásanyag a teljes felkészültséghez Elméleti és gyakorlati tudásanyag a teljes felkészültséghez A mérnök oktatásban és a gépjármű-technológiai képzésben egyre nagyobb szerepet kapnak a műszaki fejlesztések. Manapság a járművekben található

Részletesebben

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ ISMERTETŐ Ő www.web2auto.hu MI A WEB2AUTO? Járműtulajdonosok virtuális közössége Kényelmi szolgáltatás a felhasználók számára Elektronikus nyilvántartó és figyelmeztető rendszer

Részletesebben

GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT

GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT SZERVIZBERENDEZÉSEK AutóTeszt Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT KATALÓGUS 1116 BUDAPEST, KONDOROSI ÚT 2/A., TEL.: (+36-1) 205-3668, 801-8160 FAX: (+36-1) 203-2475,

Részletesebben

A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket.

A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A jövőd raktára. Most. Működik a raktára? Biztosan elég az, hogy működik? Partnereinknél gyakran találkoztunk olyan jelekkel, amelyek

Részletesebben

Karbantartási és diagnosztikai adatmenedzselő rendszer (KarMen)

Karbantartási és diagnosztikai adatmenedzselő rendszer (KarMen) Karbantartási és diagnosztikai adatmenedzselő rendszer (KarMen) Görgey Péter, Németh Bálint Siófok, 2009. október 15. I. Peremfeltételek (1) Zöldmezős beruházások, felújítások beszűkülése, válság OVIT

Részletesebben

ELEKTROMOBILIZÁLÓ: KÖSZÖNTÜNK, NAGARES!

ELEKTROMOBILIZÁLÓ: KÖSZÖNTÜNK, NAGARES! ELEKTROMOBILIZÁLÓ: KÖSZÖNTÜNK, NAGARES! Mostantól a portfóliójában Járműi megoldások ÚJDONSÁG WWW.MAHLE-AFTERMARKET.COM 02 Köszöntünk, Nagares! Köszöntünk, Nagares! 03 KÉT KIVÁLÓ CSAPAT: MAHLE ÉS NAGARES

Részletesebben

í í ü ő ű í í íí ü ü Á ü ő í ő ő ő ú ő í ü ü í í ú Á ü ú ú í É í ü

í í ü ő ű í í íí ü ü Á ü ő í ő ő ő ú ő í ü ü í í ú Á ü ú ú í É í ü Á Ü Ó Á Á í Á ü ü í í ú ű ő ú ő ő ő ü ü í ü ü ü ü í í ü ü ő ú Á í í ü ő ű í í íí ü ü Á ü ő í ő ő ő ú ő í ü ü í í ú Á ü ú ú í É í ü ú É ű ő ü ő í í ű ü í í í í ü í ő ü ő í ő ú ü í í ú í ű í ü í í í ü í

Részletesebben

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve

Részletesebben

See Hello! A jövő elérkezett a Cisco TelePresence segítségével.

See Hello! A jövő elérkezett a Cisco TelePresence segítségével. Vezetői tájékoztató See Hello! A jövő elérkezett a Cisco TelePresence segítségével. 2010 Cisco és/vagy annak leányvállalatai. Minden jog fenntartva. Ez a dokumentum nyilvános Cisco-információkat tartalmaz.

Részletesebben

ű É ő ő ű ő Ü ő ű É ő ő ő ő ő ű ő ő ű É ű ő ű ő ő ű ő ő ő ő É ű ű

ű É ő ő ű ő Ü ő ű É ő ő ő ő ő ű ő ő ű É ű ő ű ő ő ű ő ő ő ő É ű ű ő ű ő ő Ú Ú ű Ú É ÚÉ Ö Ö Ő Á Ú Ú ő ő É É Ü Ú Ú ű Ú Ú ő Ó Ú ű ő Ü ű ű É ő ő ű ő Ü ő ű É ő ő ő ő ő ű ő ő ű É ű ő ű ő ő ű ő ő ő ő É ű ű Á É É Á Á ő ő Ú ő ő ő ő ő ő ő Ú ő ű ő ő ő ű ő ű ő ő ő ő Ü ő Ú ő ő ő

Részletesebben

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel ŠKODA FLOTTASZERVIZ Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel Tisztelt Ügyfelünk! A flottakezelés szakértőiként pontosan tudjuk, hogy melyek a legfontosabb szempontok az Ön számára a járműparkot illetően;

Részletesebben

ü ö ő ü í ü ú íő ő ö ü ö ö Ö ö ö ö ö ő ö ő ö ő ö ö ö ü ő ü ü ö ő í í ő ü ü ő ő ű í ú ú ö Ö ő ü í ü ő ü ö í ő ő Á ú í ő ö ö í ő ő ő ö í ő ö É ö í ő ú ő

ü ö ő ü í ü ú íő ő ö ü ö ö Ö ö ö ö ö ő ö ő ö ő ö ö ö ü ő ü ü ö ő í í ő ü ü ő ő ű í ú ú ö Ö ő ü í ü ő ü ö í ő ő Á ú í ő ö ö í ő ő ő ö í ő ö É ö í ő ú ő Á ö É ö Á É ű É ö í ü ü ő ö ő Á ú í ö ö í ő ő ü ö ő ü í ü ú íő ő ö ü ö ö Ö ö ö ö ö ő ö ő ö ő ö ö ö ü ő ü ü ö ő í í ő ü ü ő ő ű í ú ú ö Ö ő ü í ü ő ü ö í ő ő Á ú í ő ö ö í ő ő ő ö í ő ö É ö í ő ú ő ő ü

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Autóelektronikai műszerész szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 54 525 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma:

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben

Tartozékok. A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából

Tartozékok. A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából Tartozékok A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából PRE-EOBD KÁBELADAPTEREK Lényeges eszköz minden Pre-EOBD (16 tűs)

Részletesebben

Üdvözöljük a tökéletes kábelrendezők világában

Üdvözöljük a tökéletes kábelrendezők világában Üdvözöljük a tökéletes kábelrendezők világában Piacok és Termékek Üdvözöljük a HellermannTyton-nál. A HellermannTyton piacvezető a kábel rögzítők, kötegelők, jelölők és kábelvédelem területén. Üttörő szerepet

Részletesebben

A Thales vasúti megoldásai és hazai piacra szánt fejlesztései

A Thales vasúti megoldásai és hazai piacra szánt fejlesztései A Thales vasúti megoldásai és hazai piacra szánt fejlesztései MIKICS GYÖRGY XVIII. KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉSI ÉS BERUHÁZÁSI KONFERENCIA 2018. ÁPR. 26. www.thalesgroup.com Thales csoport Vezető globális tech

Részletesebben

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás Direkt Expressz Az előremutató megoldás Bemutatjuk a TNT Direkt Expressz szolgáltatását DIREKT: A küldemény közvetlenül a célország hálózatába jut, elkerülve a nemzetközi elosztóközpontokat és raktárakat.

Részletesebben

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ Protruck Kft tevékenysége a haszongépjármű sebességváltók területén A Protruck Kft, mint a ZF magyarországi szervizképviselete, a haszongépjármű szektorban az alábbi

Részletesebben

Ó é Ó ü é é é é é é ú é é é é é é Ó é é é é é é Í é é é é é é é é Ó é é é é é é é Ó é ü é é é é é é é é é Ó é é é é ú é é é é é é é é é é é ü é é é é

Ó é Ó ü é é é é é é ú é é é é é é Ó é é é é é é Í é é é é é é é é Ó é é é é é é é Ó é ü é é é é é é é é é Ó é é é é ú é é é é é é é é é é é ü é é é é Ó Á Á Á Ü Á Ó Ü Á Á Á Ü é é é Ó é é é é é é é ű é é é ű é é ü ű é é é é é é ü é é é é é é é é é é é é é é Ó é é é é é é é é é ü é é é é é Ó é é é é é é é é é é é é ú é ű Í ü é é é é ú é é é Ó é é Ó é é

Részletesebben

Europass új munkaero egy kattintással

Europass új munkaero egy kattintással év HU Europass új munkaero egy kattintással az Mi az Europass Az Europass az Európai Bizottság által kifejlesztett dokumentumcsalád, mely egyszerűbbé teszi az európai polgárok mobilitását. A Cedefop által

Részletesebben

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Az ITSource Kft. célja ügyfelei költséghatékony és rugalmas kiszolgálása. Cégünk olyan hosszú távú együttműködés megvalósítására törekszik, melynek során

Részletesebben

Ó Í Ó Í ü ü Ö ú ú ü ü ü Ü ü ü ÍÜ ü ü ü ü ü Í ü ü ü Í ü ü ü ü ü ü ú ü ü ü Í ü

Ó Í Ó Í ü ü Ö ú ú ü ü ü Ü ü ü ÍÜ ü ü ü ü ü Í ü ü ü Í ü ü ü ü ü ü ú ü ü ü Í ü Á Ü ú ű Í Í Ü ú ú Á ú ü Í ü ü ú Ü Á ú ü ü Á ú ü ü ü ü Ó Í Ó Í ü ü Ö ú ú ü ü ü Ü ü ü ÍÜ ü ü ü ü ü Í ü ü ü Í ü ü ü ü ü ü ú ü ü ü Í ü Í Ó Á ü ü ü Á ü Ü ü ü ü ü ú ü ü ü ü Ö ü ü Ó ü ü ü ú Í ú ü Í Ó Ó Ü Á ü

Részletesebben

Akár 4 n. kész. Összeszerelési szolgáltatásaink

Akár 4 n. kész. Összeszerelési szolgáltatásaink Tervezzen rugalmasabban, érje el hamarabb a céljait Saját Összeállítás Rendelése megoldásunkkal szerelt sorkapocslécekhez és kötődobozokhoz Let's connect. Összeszerelési szolgáltatásaink Akár 4 n alatt

Részletesebben

HUSKY 150. Felhasználói kézikönyv Eredeti Kezelési utasítás HBHUSKY150HU0815SO 460 985-20

HUSKY 150. Felhasználói kézikönyv Eredeti Kezelési utasítás HBHUSKY150HU0815SO 460 985-20 HUSKY 150 Felhasználói kézikönyv Eredeti Kezelési utasítás HBHUSKY150HU0815SO 460 985-20 hu Tartalomjegyzék HUSKY 150 Tartalomjegyzék 1 A kézikönyvhöz... 7 1.1 Alkalmazása... 7 1.2 Szövegrészek jelölése...

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ PREZENTÁCIÓ 2019

CÉGBEMUTATÓ PREZENTÁCIÓ 2019 CÉGBEMUTATÓ PREZENTÁCIÓ 2019 CÉGCSOPORT BEMUTATÁSA 100% magántulajdon Tagvállalat 1 Tagvállalat 2 PPD d.o.o. ENNA csoport tagvállalat Tagvállalat 3 Tagvállalat X 278 Svájci leányvállalat Szlovén leányvállalat

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ SUPERSEAL csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ SUPERSEAL csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ SUPERSEAL csatlakozók Eredeti gyári minőség Megbízható és stabil Maximális védelem külső behatásokkal szemben TERMÉKJELLEMZŐK A SUPERSEAL csatlakozók megfelelnek az IEC 529, valamint

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113 Budapest, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01-09-925346 Web: www.ad-klima.hu E-mail: info@ad-klima.hu Tel.: +36 1 209-0186

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Á Á Á ö ö Á É É ö ú É Á É É ű ö ö ö Á É É É ö Á Í Á É ö ö ö Ö Ö ű ö Ö ű Ó ü ö ű ö Ó Ó ú ö ö Á É É ö ű É Á É É ö

Á Á Á ö ö Á É É ö ú É Á É É ű ö ö ö Á É É É ö Á Í Á É ö ö ö Ö Ö ű ö Ö ű Ó ü ö ű ö Ó Ó ú ö ö Á É É ö ű É Á É É ö ö ö ö ű ö ö ö ú ö ö ű ö ö ö ö ö Á Á Á ö ö Á É É ö ú É Á É É ű ö ö ö Á É É É ö Á Í Á É ö ö ö Ö Ö ű ö Ö ű Ó ü ö ű ö Ó Ó ú ö ö Á É É ö ű É Á É É ö Ö ö Á É É ö ü É É É ö ö ü Ű ö É É É É Á Á Á Á ü É ű É É É

Részletesebben

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Az egészség nem várhat! Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen. Nem pótolható. Nem megvásárolható. Odafigyeléssel,

Részletesebben

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Az egészség nem várhat! Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen. Nem pótolható. Nem megvásárolható. Odafigyeléssel,

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

Az Enterprise Europe Network szolgáltatásai a versenyképesség jegyében.

Az Enterprise Europe Network szolgáltatásai a versenyképesség jegyében. Az Enterprise Europe Network szolgáltatásai a versenyképesség jegyében Egyedülálló földrajzi lefedettség 60+ ország 600+ szervezet 3000+ szakértő Hungarian Consortium for Enterprises Konzorcium vezető

Részletesebben

Á ó ö í í ö í ö ö ó í ű ó í

Á ó ö í í ö í ö ö ó í ű ó í Á Ö É Ö Á Á Í ó ó Á ó ö í í ö í ö ö ó í ű ó í ó ú ö ó ó ö ó í í ü í í í ü Í í í ó í ú ö ó ü ű ó í ü ö ö ű ö í í ü ó ö í ö ö É Í ö Í ö ö ö ü ű ó ó ó Í ö ó ó ö í ö í ó ú ö ó ü ó ó ö ö í ü ö ö ó ó ö ö ü ö

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

Nagyteljesítményû kenôzsírok

Nagyteljesítményû kenôzsírok Nagyteljesítményû kenôzsírok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára Photo by courtesy of SKF www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet

Részletesebben

ü í ű í ó ö ó ü ö ú ó í Á ó ö ú ü ó í ö ó ó ó Á ó ö ú ó ó ó íú ü ó ö ö í ü ó ö ú ó í í í í Ö í ö ú ó í í ú í ü ű ö Í í ó Ö Ö ö ű ö í ó í Í í ü í

ü í ű í ó ö ó ü ö ú ó í Á ó ö ú ü ó í ö ó ó ó Á ó ö ú ó ó ó íú ü ó ö ö í ü ó ö ú ó í í í í Ö í ö ú ó í í ú í ü ű ö Í í ó Ö Ö ö ű ö í ó í Í í ü í Ö É É Ő Ü Á ö ü ö Ö ó Ö ü í ü ü ó í ó ó ö Á ö ö ö í ü ü ü í í ü ö ü ü í ó í ü ó ü ö ó ü í ü ü ó í ú ü ö ú ó í Á ü ű ö Ö í ó ó ö ó Á ö ú í ó ó ó ó ö ö í ó ü í ű í ó ö ó ü ö ú ó í Á ó ö ú ü ó í ö ó ó ó Á

Részletesebben

Bemutatkozó anyag, referenciák

Bemutatkozó anyag, referenciák Sales Database Kft. Bemutatkozó anyag, referenciák A cégről A Vállalkozás 2007 óta foglalkozik webes alkalmazás fejlesztéssel, kezdetben egyéni vállalkozásként, majd 2010 óta Sales Database Kft. néven.

Részletesebben

Küldetésünk a biztonság

Küldetésünk a biztonság Cím: Vecsés, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, T2A, F104 Tel: +36 1 296 5682 Fax: +36 1 296 5589 budsec@bud.hu Küldetésünk a biztonság Megbízható biztonsági re ndszerek ADATOK LÉGI KÖZLEKEDÉS

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ PREZENTÁCIÓ 2018

CÉGBEMUTATÓ PREZENTÁCIÓ 2018 CÉGBEMUTATÓ PREZENTÁCIÓ 2018 CÉGCSOPORT BEMUTATÁSA ANYAVÁLLALATUNK - PPD d.o.o. Import részesedés Horvátországban 100% magántulajdonban lévő horvát vállalkozás A legnagyobb földgáz importőr a 2016/2017-es

Részletesebben

ü Í ü ü ő ú Í ö ú ö Á ő ő ü ö Á ü ő ü ö ü ü ő ü ü ö É ü ö ü ő ű ú ő ü ö Ö Á Ú ö ü ö ú Ó ű ö ö ö Í ö Ü ö ö ú ő ú ü ö Ó Ö Ó ö Ö ő Í

ü Í ü ü ő ú Í ö ú ö Á ő ő ü ö Á ü ő ü ö ü ü ő ü ü ö É ü ö ü ő ű ú ő ü ö Ö Á Ú ö ü ö ú Ó ű ö ö ö Í ö Ü ö ö ú ő ú ü ö Ó Ö Ó ö Ö ő Í ű Í ő ő ü ü ő ú É ü ű ö ö ú ű ő ő ü ö Ü ő ő ő ö ö ü ú ö ü ü ő ö ú ü ő ú ú ő ö ö ö ü ö ü ö ú ü Í ü ő ö ü ö ö ő ü ú ö ö ö ő ű ö ö ü ü ő ő ő ü ö ü ö ú ü ő ö ö ú ü ü ü ö ü ü ü ő ü ö ö ő ő ü Í ü ö ú ő ü ö ö

Részletesebben

A KÍNÁLAT TOVÁBB BŐVÜLT

A KÍNÁLAT TOVÁBB BŐVÜLT A KÍNÁLAT TOVÁBB BŐVÜLT VENTILÁTOROK SZEMÉLYGÉPKOCSIKHOZ A Behr Hella Service ventilátor kínálata 2011 óta 85 termékről már több, mint 250 termékre bővült. A termo menedzsment szakértője, ezzel sikeresen

Részletesebben

Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek. Energy Online - szinte ingyen

Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek. Energy Online - szinte ingyen Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek Energy Online - szinte ingyen Energiafelügyelet a legmodernebb eszközökkel Intelligens és célirányos információ akkor és ahogy Ön szeretné Napjainkban már végtelen

Részletesebben

é ó é é é ő é é é é é ö í ó ó é í é é é é é é ö é í é é é í é ú é é é é é é ö é í í ó őí ü ü é é ó é ó é ü é é ó ő é é í é í ó í é ő ő ő ü ő é ó é í é

é ó é é é ő é é é é é ö í ó ó é í é é é é é é ö é í é é é í é ú é é é é é é ö é í í ó őí ü ü é é ó é ó é ü é é ó ő é é í é í ó í é ő ő ő ü ő é ó é í é ó ü É Í É Á ú Ü Ü é ó é ö ú óé ü é í é éü Á í é ű é í óé é ú ó ü ó é í é é ú ö é é í í ú ő é í ű ó ó é é í é é é í é ű é í é é é é ü ö ú ó ű é é ó é ö ö ő í őí é é ö ó é í é É é őí é í é ű ő é é í óé ű

Részletesebben

/

/ Ebben a rövid füzetben szeretnénk bemutatni mindazt, amit kínálunk ügyfeleink számára. Fő beszállítóink termékein kívül a forgácsoló szerszámok és a szükséges kiegészítők teljes kínálatát (szinte minden

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

Elmer Kft. Cégbemutató

Elmer Kft. Cégbemutató Elmer Kft. Cégbemutató 2012 Elmer Kft. Cím: 1145 Budapest, Amerikai út 98. Tel: +36-1-445-1951 Fax: +36-1-445-1968 E-mail: elmer@ciklo-group.com Web: www.elmer.hu Küldetésünk: Magyarország egyik vezető

Részletesebben

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett?

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? A Marketing Commando Minitréningje 2004-2006, Marketing Commando! www.marketingcommando.hu

Részletesebben

Üzleti folyamatmenedzsment: - káoszból rendet!

Üzleti folyamatmenedzsment: - káoszból rendet! Üzleti folyamatmenedzsment: - káoszból rendet! Tóth Bálint WebSphere Brand Sales Manager IBM Magyarország balint.toth@hu.ibm.com, +36-20-8235554 2011. 10. 19. Komplexitás a vállalaton belül Vállalat Munkatársak

Részletesebben

EURO 5: KTS - ESI[tronic]

EURO 5: KTS - ESI[tronic] EURO 5: KTS - ESI[tronic] 1 Tartalom Mi az EURO 5 Vezérlőegység-újraprogramozás Miért jobb a Bosch megoldása 2 Mi az EURO 5? Az Euro 5 egy új európai szabvány, mely emissziós határértékeket határoz meg

Részletesebben

Í Á ÓÉ Ú Á ö ú ö ó ö ü ö ó ö ü ö ó ö ú ú ö ú ó ó ö ó ó ó ö ó ó ű ó ö ó ö ö ú ó ó ú ö Ö ó ö Ö ö ó ó ó ö ö ú ó ö ú ó ó ó ü ó ú ó ö ö ú ó ó Á Á ú ó ü ö Ö ó ö ö ó ö ú Á ö ú ö ö ö ö ö ú ö ú ü ö ú ű ö ö ó ó

Részletesebben

ő ö é Ü ü é Ó é é ú ü ö ű é é é é í Ü Ö ö ö ö ü ö é é Ó é é ő é ű í ű ő ő é é é ő é é é Ü Ü Ö Ö ő Ö é ü ö ü ő é é é ő ő é ü í ő é ő ő é é é é é é é é ő í ö é ö ő é ő é é ő é ü ő é é é é ú ő é é ő ő é é

Részletesebben

Í Í Á Í Á Ü Ö ü Á ü ó Í ó ű ó ü ó ó ó ú ű ó ó ü ű ó ó ű ó ü ü ü ű Í ű ü ü ű ó ű ü ó ű ü ű ű ü ű óé ű ü ó ű ű ü ü ó ú ü ű ó ü ü É ü ó ó ű ó ó ó ú ó ü ó ü ű ü ó ü ú ó Í ó ó ó ó ó ü ü ó ó ú ó ű ü ú ú ó ü

Részletesebben

ő á ö é é í í ó ű á ő é é ő á á á é á é á é é é é ő é á á é é é é ö ö ú é íí ü é é ú ő ő é ó í é é é é ó í é é é ü ö ö á é ó é ő ó é á í ó é í ü é é á é é í é é ü é é á í ó í é ü ö ö é é ó ó é ó ó é á

Részletesebben

Ü Á É É í Ő É Ő Á Ü Ó í Á É Ü Á É É í ŐÉ Ő Á Ü ü Ó Ó ö ő ö ö ö ő ó Ó ö ű ö ő ó Ó Ó ö ö Ó í ő ü ü ü Ü Á É í ő ő ü ú í ú Ü ű ö ü ö ü ü ú Ü í í ó ó É Ö ü ő ü ö ú Ü ö ö ü ő ő í ő Á Ó Ó í Ó ú ő ó í Ö Ó ö ö

Részletesebben

ó ö ó őé é ü ő É ö ó ő é ű Ü ú é ü é ő ó ó ó é ő ó é é ó ö ó őé é Ü ő ó ő ú ó é ű Ü ú é ü é ó ó ö é ő ó é ó é ó ó ó ö ó ó őé é ü ő ő őé ü é ó ó ő é ű ü ú é ü é ő ó ö ó é ó é é ó ó Ó Á Á Á é é é ő ő é é

Részletesebben

ö ö É Ú Á í ö í ö ö öé ö í ö ö Ö Ö Ö ó ó ó ö Ö í í í ó ó Ö í Ö ű í ö ő í ő ü Ö ű í í Ö ó í ű Ö ó í í ó ó ö í Ö Ö Ö ű ó ó ő ő ő ő í ó ó í ó ű ó Ö Ö ű í ő ú ó ő Ö Ö ö Ö ü Ő ö ü ó ó í í ö ü ő Ö ü í ú ó ó

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01 09 925346 Web: www.ad klima.hu E mail: info@ad klima.hu Tel.: +36 1 209 0186 Fax: +36

Részletesebben

ű ó Ó é é é é ó ő ü é é ü ú é é é é Ú ő ú é é é ú é é é ő Ö é ó é Ö ó é ő é é ü ő é ú é é ő é ü é é é é ó é ü ű é ó é ű é é Ö é ű é ó é é ű é é ó ő é

ű ó Ó é é é é ó ő ü é é ü ú é é é é Ú ő ú é é é ú é é é ő Ö é ó é Ö ó é ő é é ü ő é ú é é ő é ü é é é é ó é ü ű é ó é ű é é Ö é ű é ó é é ű é é ó ő é é ú é ú é ő ő é ú é é ú ő ő ó ú é é é ű é é é é é ó é ú é ő ő é ó é é é é é é é Ó é é Ó ó ő é ó ó é ő ő é é ü ú é é ő é ó é é Ó é ú é ú é é ú é ő é é é ó é é é ú é é é é é ó ű ó Ó é é é é ó ő ü é é ü ú

Részletesebben

Környezetvédelmi szaktanácsadás

Környezetvédelmi szaktanácsadás Környezetvédelmi szaktanácsadás ELEMZÉS TANÁCSADÁS TERVEZÉS WWW.WESSLING.HU Szakértői szaktanácsadói tevékenységünket folyamatosan terjesztjük ki az épített környezet kérdéseire. Az ezen a területen végzett

Részletesebben

Í Ó É É É É Ó Ó ú ú Ó Ő Í Ó Ö Ó

Í Ó É É É É Ó Ó ú ú Ó Ő Í Ó Ö Ó ÍÍ Ó É Ó Ó ú Ó Ó Ó ú Ó É Í Ó É É É É Ó Ó ú ú Ó Ő Í Ó Ö Ó É ú Ö Ö Ó É Ó ú ú Á Ó Í Ó Á Ő Ó Ó ú Ó Ó Ó Ó Ó Ó ú Ó Í Í Ó Ő É Ó ú Ő Ő É Ó Ö Ó Ó Ó É Ó Ó É Ú Í Ö ú ú Ö Ö Ó ú ú Ó Ó Ó Ó Ó Ó Í Ó ú Ú Ó ú Í Ó Ó Ó Ó

Részletesebben