Egység Hírlevél. Különleges webcast október 28-án

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Egység Hírlevél. Különleges webcast október 28-án"

Átírás

1 Egység Hírlevél Különleges webcast október 28-án Már csak három hónapra vagyunk 2012-től! Ahogyan ez az esztendő közeleg, világszerte egy drámai emelkedésnek vagyunk tanúi. Nagyon sokan fejlődnek spirituálisan, a felébredési folyamatról szóló jelentések rengeteg olyan emberről számolnak be, akik felébredett állapotokat tapasztalnak meg, és sokan is válnak felébredetté. Ezen változások közül néhány szemmel látható a február 11-i energiaszintemelkedés óta. És most október hónapban lesz egy újabb energiaszint-emelkedés, ami nagyon kedvezően fog hatni a Felébredésre és az Isten Felismerésre. Ezután az energiahullám után, fel fog gyorsulni a Felébredési folyamat, a deeksha sokkal erőteljesebbé fog válni, és az emberek nagyon erős kapcsolatot kezdenek el majd érezni az Istenivel.

2 Ezért szeretnénk meginvitálni téged és a közösségedet, hogy csatlakozz hozzánk október 28-án, indiai idő szerint kor (magyar idő szerint 15.00), hogy megünnepeljük ezt a hatalmas energiaszint-emelkedést. Ezen a nagy jelentőségű napon az Egység Közösség számára lesz egy különleges webcast meditáció és deeksha Sri Amma Bhagavan-nal. Ez a Sri Amma Bhagavan-nal való meditáció segít felébreszteni a kundalinit, ami lehetővé teszi, hogy az egyén a tudatosságnak magasabb szintjeit tapasztalja meg. Kérjük az összes Egység Közösséget, hogy bolygó szerte gyűljenek össze, és tartsanak egy Bakthi Yoga eseményt, akár a Sri Ama Bhagavan webcast előtt vagy után. Végezhetitek akár a Bakthi Yoga 1-et vagy 2-őt, attól függően, hogy melyiket kedveli jobban a közösségetek. Az, hogy bolygó szerte összegyűlnek az Egység Közösségek ezen a napon, az egy nagyon erőteljes emelkedést hoz létre az emberi tudatosságban, ami segít elhozni az Egység korát. Bepillantás a bensönkbe nkbe Az integritás az integritásod hiányának meglátásával kezdődik. Tudatossá válsz a különféle menekülési módszereidben, melyeket azért találtál ki, hogy elmozdulj az igazságtól. A szobádban kúszó kígyót megfoghatod, ha lezárod mindazon lyukakat, melyeken keresztül a kígyó megszökhet. A menekülések első fajtája az elhalasztás, vagyis amikor úgy kezdődnek a gondolatok, hogy mostantól kezdve. Ahelyett, hogy konfrontálódnál a szívtelenségeddel, a kegyetlenségeddel, úgy döntesz, hogy mostantól kezdve kedves leszek. Felismered, hogy az igazságot épp egy szőnyeg alá rejtetted és megkezded az utazásodat a kedvesség felé, amit kivetítesz a jövőbe. A kedvesség felé, ami mindeddig nem igaz számodra. A menekülési rendszerek második fajtáját úgy hívjuk, hogy magyarázatok, vagyis amikor a gondolatok mert -et tartalmaz-

3 nak. Közömbösnek kellett lennem, mert, Azért sértegettem őt, mert, Azért vettem azt el, ami nem az enyém, mert az okok széles tárháza áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy elmeneküljünk attól, hogy meglássuk a kapzsiságot és csábítást, a félelmet vagy a szeretet hiányát. Így dekorálunk ki sikeresen egy hazugságot, és mindezt addig ismételgetjük saját magunknak, amíg igaznak nem tűnik a hazugságunk. A menekülési rendszerek harmadik változata, amikor a gondolat felcímkéz valamit. Például olyan címkével látunk el valamit, hogy agresszív vagyok, hirtelen haragú vagyok, Hát lehet, hogy zsugori és rossz voltam : ezek csupán csak jellemzik a belső folyamatot vagy a cselekedetet. Mondod, de nem látod. Óriási különbség van a címkézés és a látás között. A címkézés beletörődés. A látás elfogadás. A címkézés gondolat-teher. A látás némaság. A címkézésben a gondolat állandósít. A látásban a gondolat utad enged a tapasztalásnak. Gondolatébresztö Átaludni a vihart Egy fiatalember munkát keresett mezőgazdasági munkásként. Amikor a farmer a képesítéseiről kérdezte, ő azt felelte: Át tudok aludni egy vihart. Ez egy kicsit nyugtalanította a farmert de tetszett neki a fiatalember, így felvette őt. Néhány héttel később, a farmer és a felesége egy éjjel arra ébredt, hogy pusztító erejű vihar söpör végig a völgyben. A farmer kiugrott az ágyból, és az újdonsült jobb kezéért kiáltott, ám a fiatalember mélyen aludt. Így hát a férfi és a felesége kezdték el gyorsan leellenőrizni, hogy minden dolog biztonságban van-e. Azt találták, hogy a farmház spalettái biztonságosan rögzítve lettek. Egy nagy adag tűzifa oda lett készítve a kandalló mellé. Ezután a farmer és a felesége a birtokot ellenőrizték le. A szerszámok be lettek téve a pajtába, ahol teljes biztonságban voltak. A férfi észrevette, hogy egy bálányi búza is fel lett tekerve, és be lett csomagolva egy vízhatlan ponyvába.

4 A traktor be lett víve a garázsába. Az istálló megfelelően be lett zárva. Még az állatok is nyugodtak voltak, és oda volt nekik készítve sok-sok élelem. Minden rendben volt. A férfi most értette meg a fiatalember szavait: Át tudok aludni egy vihart. A mezőgazdasági munkás hűségesen és pontosan dolgozott amikor tiszta volt az égbolt, és felkészült a viharra is, legyen bármilyen is az. Így amikor tényleg kitört a vihar, nem aggódott, nem félt. Békésen aludhatott. Tapasztalat Namaste mindenkinek! Anette Carlstorm vagyok Svédországból. Rengeteg csodálatos visszajelzés érkezik azoktól, akik most tértek vissza Indiából! Szeretnék ezek közül néhányat megosztani, mert sokan még csak a megfelelő szavakat sem találják, vagy nem tudnak teljes mondatokat alkotni (angolul), és így nem tudják kifejezni mindazt, amiben részük van. Íme, néhány tapasztalat, amit a csoport emberei osztottak meg velünk, és amiket spontán módon tapasztalnak meg: Ok nélküli béke, még akkor is, amikor látszólag különös vagy átlagos dolgok történnek körülöttük

5 Ok nélküli öröm és nevetés, még akkor is, ha valami balszerencse folytán beteggé válnak, vagy megsérül a lábuk: mindez nem zavarja a jelen lévő örömöt, a személy csak örömben ül, és ok nélkül nevet Nyugalom, és mindannak az elfogadása, ami van, még akkor is, ha a nagy dolgok vannak változóban Szabadon beszélgetnek növényekkel, és a növények is boldogan válaszolnak vissza A belső zene (Nada) hallgatása probléma nélkül Az őszintének lenni érzése, és csak emberek között, a városban, stb. lenni Minden-nemű belső konfliktus nélkül annak tanúja lenni, ahogyan a különböző személyiségek jönnek és mennek Valami megváltozott, valami egészen más, mint korábban Az ok nélküli hála áramlása Boldogság érzés, hogy létezel Olyan érzés, mintha drogot vagy pezsgőt fogyasztottál volna Minden egy kicsit lassabb Semmi sem ugyanaz, egy kicsit olyan érzés, mintha hajléktalan lennél, és mégis otthon érzed magad ebben Nincs többé személyes szenvedés, ez többé nem lehetséges Látni azt, hogy mindaz, ami megtapasztalásra került az Elmélyítő kurzuson, az lassan hogyan integrálódik a mindennapi életbe. Valami megváltozott. Olyan, mintha a lelked minden mély sebét elfújták volna Nincs pánik, nincs aggódás. Minden békés. Fizikai változás tapasztalása. Mindenféle misztikus megtapasztalás! Csoda Chhaya Subhash Hapase vagyok Ahmednagar ból, és egy hatalmas csodát szeretnék megosztani. Épp egy kalasha pooja-t csináltam otthon, 108 pénzdarabbal. Ahogyan imádkoztam, a kezeimet, amiben a pénzérmék voltak, egyszer csak hirtelen magához vonzotta a Srimurthi. Úgy éreztem, mintha a Srimurthi húzta volna a kezeimet. Nekem üveg keretes Srimuthi-m van. A legnagyobb csodálatomra a pénzérméket, amik a kezemben voltak, a Srimurthi úgy vonzotta magához, mintha csak mágnes lett volna. És utána a pénzérmék rátapadtak a Srimurthi-ra! Az összes pénzérme a Srimurthi-n maradt! Ez ma a negyedik nap, hogy az érmék a Srimurthi-n vannak! E csodán keresztül az áldás állapotába kerültem! A pénzérmék továbbra is a Srimurthi-n vannak. Nagyon sok követő jön, hogy megnézze a Csodát! Köszönöm AmmaBhagavan!

6 Közelgö esemény A Globális Afrika ubuntu / Oneness Indaba (2011. nov. 9-11, Johannesburg, Dél-Afrika) egy példa nélkül álló alkalom a Globális Egység Család számára, hogy hozzájáruljon Afrika, valamint a Világ Spirituális Újjászületéséhez. Az egy stadionban megrendezésre kerülő esemény részét képezi a Sikilel'iAfrika (Áldd meg Afrikát) Globális Ünnepség, aminek keretein belül az Afrikából és a világ más részeiről összegyűlő ember 11 percen át részesül az Egység Áldás megosztásában (élő webcast Sri Amma Bhagavan-nal). Meleg szívvel hívja most Afrika az egész Egység Családot, hogy vegyen részt ezen a történelmi jelentőségű eseményen! Szeretettel várjuk a különleges ország-delegációkat. (Igénybe vehető ország / csoport-csomagok!) Az összes Egység Áldásadót hívjuk, hogy csatlakozzon, vagy vegyen részt a november 11-én, dél-afrikai idő szerint éjjel 11-órakor megrendezésre kerülő Sri Bhagavan élő webcast-on, így kapcsolódva a Sikilel'iAfrika Globális Ünnepségen keresztül (ami egy stadionban megrendezésre kerülő fős rendezvény) a Globális Egység Közösséghez. Ez az esemény egy egyedülálló lehetőséget fog biztosítani egy, az afrikai kontinens spirituális felébredését szolgáló, fókuszált imához, szándékhoz és Egység Áldáshoz. (A Sikilel'iAfrika eseményt élőben közvetítjük a Facebook-on is, mely eseményt ilyen módon potenciálisan 400 millió néző tekintheti meg bolygó-szerte.) További információ: Történések Sri Bhagavan konferencia Oroszországban Sri Bhagavan videó konferenciát tartottak valamennyi ex-szovjetuniós ország számára szeptember 18- án. Azok az emberek, akik részt vettek ezen az eseményen, felkészülésképp egy 21 napos shadana-t végeztek, aminek 21. napjára esett a Sri Bhagavan konferencia. Az ex-szovjet nációk összesen több mint 300 központja csatlakozott a konferenciához, több mint 1500 ember vett részt az eseményen. Az emberek sokkal nagyobb tisztánlátásra tettek szert a felébredéssel és a problémáikkal kapcsolatban, köszönhetően a kérdések Sri Bhagavan általi megválaszolásának. A Sri Bhagavan-nal való meditáció alatt az emberek mélységes csendet, szeretetet, áldást és összekapcsoltságot tapasztaltak.

7 Élő webcast és Bakthi Yoga Németországban Szeptember 11-én speciális Sri Bhagavan elő webcast-ot tartottak Németországban. Most először tűnt fel élőben Sri Bhagavan egy olyan eseményen, amelyhez több mint 70 helyről csatlakozott szimultán 900 ember. Az Egység Áldásadók és Trénerek kérdéseket tettek fel Sri Bhagavan-nak. Mindenki nagyon áldottnak érezte magát, hogyan Sri Bhagavan-tól kapják a válaszokat, és elárasztotta őket az a Sri Bhagavan-tól érkező feltétel nélküli szeretet és törődés, amit tapasztaltak. Valamennyi németországi Egység barát kifejezte mérhetetlen háláját a csodálatos webcast-ért. Többen mondták azt, hogy már az esemény előtti napokban is úgy érezték, hogy a levegő csak úgy vibrált új energiát hozva, egy új kiterjesztett minőséget a világ számára. Az emberek tapasztalatai rendkívül erősek és mélyek voltak. Az egyik résztvevő személyes tapasztalata: A 49 perces shadana alatt háborúk különböző jeleneteit láttam és éreztem, az összes abban lévő őrültséget és fájdalmat is beleértve. A Bakthi Yoga folyamat után leültem a Srimurthi elé, ami 3 dimenziósnak hatott és nagyon erősen össze volt kapcsolva a szívemmel. Sokkal jobban, mint valaha, pedig már 4 éve Áldásadó vagyok. Pontosabban fogalmazva: a Srimurthi a SZÍVEMBEN volt. Bármikor, amikor csak akarok, tudok ahhoz a belső állapothoz kapcsolódni. A következő nap egy sokkal-sokkal mélyebb csend volt bennem, mint annak előtte. Sokkal jobban össze voltam kapcsolódva a feleségemmel és képes voltam igazán figyelni rá, még akkor is, amikor vádaskodott velem. Ezekben a napokban volt egy pont, amikor akkora fájdalom volt bennem, hogy belül Amma Bhagavan-hoz mentem és teljesen megadtam magamat. Gyakran megteszem ezt, de soha nem volt ennyire mély és ilyen teljes. Ezután a fizikai fájdalomnak egy hatalmas hulláma robbant fel a szívemben. Olyan érzés volt, mint a szívinfarktus. Több mint 5 percig tartott, és utána a sírás még mindig folytatódott. Hatalmas gyógyulás és megszabadulás volt benne. Most tovább nő a kapcsolatom Sri Amma Bhagavan-nal, annak ellenére, hogy már korábban is erős kapcsolatom volt vele. Remélem, hogy újra eljöhetek HOZZÁD AMMA BHAGAVAN, és remélem, hogy ott lehetek a gyönyörű campus-odban és a hihetetlen jelenlétedben, és újra láthatlak szemtől szemben még egyszer az életben!

8

Oneness Hírlevél. Belső Csúcs. 2011. Július 31.

Oneness Hírlevél. Belső Csúcs. 2011. Július 31. 2011. Július 31. Oneness Hírlevél Belső Csúcs Egyszer egy fiatal asszony egyedül autózott a fák között éjfél után. A nő nagyon álmos volt, és az egyik pillanatban az autójával egy hatalmas fának csapódott.

Részletesebben

Dr Doren Virtue. Angyalokkal gyógyítás

Dr Doren Virtue. Angyalokkal gyógyítás Dr Doren Virtue Angyalokkal gyógyítás Párbeszéd, gyógyítás és élet az angyalokkal Köszönet nektek, Angyalok, kik a Mennyekben és a Földön szolgáltok, szeretetetekért, odaadásotokért és szolgálataitokért.

Részletesebben

LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY!

LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY! KORÓDI SÁNDOR LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY! 2011. Tartalom I. Gondolat - Érzelem - Önmagad/ Hogyan hatnak a gondolataid érzelmeiden keresztül arra az emberre, akit önmagadként megtapasztalsz?... 4 1. Környezet...

Részletesebben

Az élet hét törvénye

Az élet hét törvénye Deepak Chopra: Az élet hét törvénye Tau Benső út-ikalauz könytárából http://www.tau.hu Deepak Chopra: Az élet hét törvénye 2 Tartalom: Az élet hét törvénye 1 Tartalom: 2 Bevezetés 3 ELSŐ FEJEZET A Tiszta

Részletesebben

LÉLEKMORZSÁK. Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket és Boldog újévet kívánunk!

LÉLEKMORZSÁK. Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket és Boldog újévet kívánunk! LÉLEKMORZSÁK Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket és Boldog újévet kívánunk! web: www.lelekmorzsak.honlapom.com e-mail: lelekmorzsa@gmail.com Facebook: Lélekmorzsák https://www.facebook.com/groups/459063764152317/

Részletesebben

TAITA ALAPÍTVÁNY. Afrikai Gyermekekért. Egy csepp magyar segítség Fekete-Afrikában

TAITA ALAPÍTVÁNY. Afrikai Gyermekekért. Egy csepp magyar segítség Fekete-Afrikában TAITA ALAPÍTVÁNY Afrikai Gyermekekért Egy csepp magyar segítség Fekete-Afrikában ELNÖKI KÖSZÖNTŐ IGAZGATÓI KÖSZÖNTŐ Az ember megy a maga útján. És amerre jár széles e világon, örömet csihol. Kegyelmet

Részletesebben

Tartalom. A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele

Tartalom. A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele Megújulás 2014. III. szám A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele Egy Lélek, sok kegyelem A Lelkes Napok után mindig az a kérdés van bennünk, vajon Isten adhat-e ennél többet és jobbat jövőre.

Részletesebben

titkolt tudás kezdőknek

titkolt tudás kezdőknek titkolt tudás kezdőknek Titkolt tudás kezdőknek írta: Montalk 2008 www.montalk.net tom@montalk.net TITKOLT TUDÁS KEZDŐKNEK Montalk 2008 montalk.net ISBN 978-1-60702-602-0 Magyar fordítás: Viszocsánszki

Részletesebben

KATHLEEN McGOWAN AZ IMA EREJE. A hétköznapi csodákért

KATHLEEN McGOWAN AZ IMA EREJE. A hétköznapi csodákért KATHLEEN McGOWAN AZ IMA EREJE A hétköznapi csodákért Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved; Jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben úgy a földön is. A

Részletesebben

TARTALOM. Bevezetés...4 Ching Hai Legfelsõbb Mester rövid életrajza...8

TARTALOM. Bevezetés...4 Ching Hai Legfelsõbb Mester rövid életrajza...8 TARTALOM 1 TARTALOM Bevezetés...4 rövid életrajza.....8 A túlvilág rejtélye.........16 elõadása 1992. június 26. ENSZ New York Beavatás: a Quan Yin módszer...61 Az öt szabály...64 Miért legyünk vegetáriánusok?...66

Részletesebben

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú A kérdéseket Selymes József atya állította össze 2011. november Lilla: Szeretettel köszöntelek, kedves Mária a magam és Selymes József

Részletesebben

Útravaló fiatal házasoknak

Útravaló fiatal házasoknak A házasság: ÖRÖM és FELADAT A házasság: ÖRÖM és FELADAT Útravaló fiatal házasoknak P. Tilmann Beller elõadásaiból összeállította dr. Csermák Kálmán és Alice Családakadémia-Óbudavár Egyesület Óbudavár,

Részletesebben

BEVEZETŐ. Peter Senge

BEVEZETŐ. Peter Senge BEVEZETŐ Peter Senge Örömmel tettem eleget annak a felkérésnek, hogy felfrissítsem az előszót barátom és kollégám, J. Jaworski Szinkronicitás, A vezetés belső útja című könyvének magyar kiadásához. 2004

Részletesebben

NNCL2079-62Dv1.0. Tanmaya Honervogt REIKI A KÉZ ÁLTAL KÖZVETÍTETT GYÓGYÍTÁS ÉS HARMÓNIA

NNCL2079-62Dv1.0. Tanmaya Honervogt REIKI A KÉZ ÁLTAL KÖZVETÍTETT GYÓGYÍTÁS ÉS HARMÓNIA NNCL2079-62Dv1.0 Tanmaya Honervogt REIKI A KÉZ ÁLTAL KÖZVETÍTETT GYÓGYÍTÁS ÉS HARMÓNIA A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Tanmaya Honervogt: Reiki. Healing and karmony through the hands Gaia

Részletesebben

A MINDENNAPOK LELKIGYAKORLATA

A MINDENNAPOK LELKIGYAKORLATA A MINDENNAPOK LELKIGYAKORLATA BEVEZETŐ Magyarországon mind többen kerülnek kapcsolatba a szent ignáci lelkigyakorlattal. Sokan közülük a megtapasztalt elmélkedést és imát szeretnék mindennapjaikban is

Részletesebben

Rázd ki magad a porból

Rázd ki magad a porból Graham Powell Rázd ki magad a porból Graham Powell A mű eredeti címe: Christian, set yourself free! Sovereign World Trust PO BOX 777 Tonbridge Kent TN11 9XT England All rights reserved Minden jog fenntartva.

Részletesebben

SM-001 SM-002 SM-004 SM-003. Meditáció és halálközeli élmény. Isten Fényének hajnala. kommunikációra. Éljünk örök boldogságban!

SM-001 SM-002 SM-004 SM-003. Meditáció és halálközeli élmény. Isten Fényének hajnala. kommunikációra. Éljünk örök boldogságban! SM-001 Meditáció és halálközeli élmény Azok számára, akik halálközeli élményeket éltek át, ez a valóság volt. Sokszor feltételezünk dolgokat. Azt hisszük, hogy ez ilyen, az meg olyan, valami így vagy úgy

Részletesebben

Niszargadatta Mahárádzs tanításai a megvalósításról és előfeltételeiről BEVEZETÉS

Niszargadatta Mahárádzs tanításai a megvalósításról és előfeltételeiről BEVEZETÉS A MEGVALÓSÍTÁS GYÖNGYFÜZÉRE* Niszargadatta Mahárádzs tanításai a megvalósításról és előfeltételeiről BEVEZETÉS Az ébred fel, aki akar. László András A XX. század második felének spiritualitásában egészen

Részletesebben

Carl Rogers ILYEN VAGYOK (részlet)

Carl Rogers ILYEN VAGYOK (részlet) Carl Rogers ILYEN VAGYOK (részlet) Szeretném beavatni Önöket, szeretnék néhány dolgot elmondani abból, amit sokezer óra során tanultam, amikor négyszemközt dolgoztam együtt bajba jutott emberekkel. Szeretném

Részletesebben

A megsebzett Belsô Gyermekünk

A megsebzett Belsô Gyermekünk 2 fotók: Belényesi Tímea (http://timeabelenyesi.blogspot.com) A megsebzett Belsô Gyermekünk Kisnémet Mónika Kedves Olvasó! Tudja-e, hogy nincs olyan ember, aki legalább egy gyermekért, ahogy én szoktam

Részletesebben

A szerző személyes életútja (Részlet A belső erő útján c. készülő könyvből)

A szerző személyes életútja (Részlet A belső erő útján c. készülő könyvből) A szerző személyes életútja (Részlet A belső erő útján c. készülő könyvből) Ez a könyv azzal a céllal készült, hogy segítsek embertársaimnak a teljességhez, tudatossághoz és boldogsághoz vezető út megtalálásában

Részletesebben

Még mindig nem értitek?

Még mindig nem értitek? Még mindig nem értitek? Ezzel otthagyta őket, és ismét hajóba szállva elment a túlsó partra. De elfelejtettek kenyeret vinni, és mindössze egy kenyér volt velük a hajóban. Jézus figyelmeztette őket, és

Részletesebben

EL CAMINO DE SANTIAGO

EL CAMINO DE SANTIAGO EL CAMINO DE SANTIAGO ZARÁNDOKLAT KÉPEKBEN ÉS GONDOLATOKBAN FOTÓ: POLNER TAMÁS SZÖVEG: VARGA LÓRÁNT Egy úton vezessen az bárhová lenyűgöző, és eközben félelmetes érzés elindulni. Túl nagy távolság van

Részletesebben

A Lélek áldása. Tartalom. Az új egyházi évvel megszínesedik a. A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele

A Lélek áldása. Tartalom. Az új egyházi évvel megszínesedik a. A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele Megújulás 2013. IV. szám A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele Az ICCRS nemzetközi prófétai találkozója Betlehemben A felső teremben folytattuk imánkat, ahol Istentől új pünkösdöt kértünk

Részletesebben

A teljesítmény lélektana

A teljesítmény lélektana Brian Tracy Phoenix szemináriuma A teljesítmény lélektana Bevezető... 2 A hét lelki törvény... 7 Képességeink Kibontakoztatása... 16 Tudat alatti erıforrások... 25 Vegyük kezünkbe sorsunkat!... 29 A negatív

Részletesebben

Ó Uram! Múltamat irgalmasságodba, jelenemet szeretetedbe, jövőmet gondoskodásodba ajánlom!

Ó Uram! Múltamat irgalmasságodba, jelenemet szeretetedbe, jövőmet gondoskodásodba ajánlom! jelen 2014. ősz Ó Uram! Múltamat irgalmasságodba, jelenemet szeretetedbe, jövőmet gondoskodásodba ajánlom! (Pietrelcinai Szent Pio) Postai vagy digitális úton a Jezsuita Rend adatbázisában tárolt, korábban

Részletesebben

A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele

A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele Megújulás 2012. III. szám A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Hírlevele 50 éve kezdődött a II. Vatikáni Zsinat A II. Vatikáni Zsinat nyitó lépést tett afelé, hogy Jézust és Egyházát minél jobban

Részletesebben

Hitelesség. 1. összejövetel

Hitelesség. 1. összejövetel Hitelesség 1. összejövetel 19 Előkészítés Az összejövetel helyszínét rendezzük be úgy, hogy mindnyájan kényelmesen le tudjunk ülni, és láthassuk is egymást (körben ülve). A kör közepére helyezzünk el egy

Részletesebben

Ide gyűjtöttem össze kivonatolva az információkat, amelyeket Kryon a földönkívüliekkel kapcsolatban mondott...

Ide gyűjtöttem össze kivonatolva az információkat, amelyeket Kryon a földönkívüliekkel kapcsolatban mondott... Ide gyűjtöttem össze kivonatolva az információkat, amelyeket Kryon a földönkívüliekkel kapcsolatban mondott... "Pillanatnyilag a Föld az egyedüli bolygó, mennyei lényekkel benépesítve... Ez megmagyarázza,

Részletesebben