Tisztelt Polgármester Asszony!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Polgármester Asszony!"

Átírás

1 BALATONKENESE. MÁRKÓ U. 12./ BERHIDA ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISELŐ TESTÜLET. POLGÁRMESTERÉNEK. BERHIDA VESZPRÉMI U Tisztelt Képviselő Testület! Tisztelt Polgármester Asszony! Kérem engedjék meg, hogy mint a BONUS DENS FOGORVOSI SZOLGÁLTATÓ BT. Ügyvezetője, kérésüknek megfelelően tájékoztatást adjak, a 2011 évben végzett munkáról.

2 1996. Júliusától látja el a Bt. A község fogászati ellátását. Ezen időszak alatt sem Önök, sem a Lakosság nem jelzett felénk különösebb problémát az ellátással kapcsolatban. Mindez arra enged következtetni, hogy a lakosság a fogászati ellátással elégedett. Reméljük így lesz az elkövetkező évben is.! Mint ismeretes időközben a rendelő építési és a hibákat korrigálandó szigetelési munkálatai befejeződtek. " Sajnos akadnak apróbb kivitelezési hibák az épületben. Nyilván a gyors ütemben egymás után végzett munkák miatt, az épület nem tudott kiszáradni, és igen erős penészesedés indult meg a falakon, a rendelőben keresztül repedt a plafon és pereg belőle a vakolat. " Írtam az ezt megelőző beszámolókban.nos azóta jelentős változások történtek.egy szigetelő és szárító eljárás került megvalósításra a rendelőben. Egyelőre úgy néz ki,hogy ellentétben az eddig alkalmazott eljárásokkal, ez most megfelelőnek látszik.az azóta eltelt kb.. 5 hónap óta ismételt penészesedés nem tapasztalható! Reméljük így lesz ez a továbbiakban is. A festések megtörténtek, sajnos a rendelő helyiség plafonja kimaradt, pedig arra is ráfért volna, jó lenne a jövőben pótólni.ha már a pótlásnál tartunk : a váró helyiség fűtése sajnos nagyon alul lett tervezve,/mondjuk valamennyi helyiségé is, de ez egy másik

3 kérdés/,az az egy radiátor nem képes megfelelő hőmérsékletre felfűteni a várót. A többi rendelőben,még a szélfogóban is lett elhelyezve radiátor, sajnos nálunk nem. Úgy hogy amennyiben lehetséges jó lenne a váróban legalább még egy de igazából kettő darab radiátor felhelyezése, hogy a téli időszakban biztositani tudjuk a minimálisan elvárható 20 Celsius fokot várakozó Betegeink számára. Meg szeretném említeni még, hogy mivel nekem, nekünk,/ hiszen ez a többi vállalkozó orvost is érinti / kell a rendelő fenntartási költségeit is fizetnünk, és mivel már rendelkezünk az alap feltételekkel /külön víz villany és gáz órák /Nagyon üdvös lenne, hogy mindenki csak az általa fogyasztott mennyiséget fizesse! Vonatkozik ez főleg a villamos energia fizetésére!ugyanis a. Ez is idézet a tavalyi beszámolóból.nos azóta annyi történt, hogy az elektromos órák kapcsolóháza elkészült az épület oldalán, de sajnos az órák áthelyezése, és a direkt szerződéskötés az EON-nal nem történt meg. Szintén elmaradt a víz művekkel és a gáz szolgáltatóval történő direkt szerződés kötés is. A fenti sorok idézetek az utolsó beszámolómból. Nos azóta ez a.kérdés is megoldódott, immár külön szerződésünk van a szolgáltatókkal a víz, gáz és a villany fogyasztását illetően. Valamennyi esetében rendelkezünk külön mérő órával.

4 Még egy eseményről szeretnék beszámolni, hosszú idő után az O.E.P. illetve az Egészségügyi Kormányzat ismét lehetővé tette a betegellátást szolgáló eszközök beszerzésének támogatását. Ennek keretében az O.E.P. 1.5 millió forintot biztosit olyan formában, hogy havonta 50 ezer forintot küld erre a célra 3 éven keresztül, de a vásárlásnak egy éven belül meg kell történnie.így, mivel más lehetőség nem volt bankkölcsönt kellett felvenni,hogy a beszerzéseket meg tudjam tenni. Ez azt jelenti hogy a 1.5 millió forint már csak 1.2 millió/banki kamat /Természetesen ez az összeg is nagyon sokat jelent ebben a súlyosan alulfinanszírozott rendszerben! Ennek az akciónak a keretében sikerült beszereznem többek között egy Hőlégsterilizátort,kézi műszereket, Kavo turbina egységet, és felújításra került a számítógép rendszer is/ gép, nyomtató, monitor, program stb./ez mindösszesen azt jelenti hogy havonta törlesztem a kölcsönt a Merkantil Banknak melyhez az O.E.P. biztosit forintot az e feletti részt pedig én teszem hozzá, pillanatnyilag ez 4-5 ezer forintot jelent. Nagyon örültem ennek a lehetőségnek, mert ezeknek a berendezéseknek a pótlására önerőből nem tudtam volna megoldani, viszont pótlásukra nagyon nagy szükség volt, mert pl. a Hőlégsterilizátor 23éves lett, és az idén már működési engedélyt sem kaptam volna rá. És így van ez a többi beszerzett

5 eszközökkel is. A továbbiakban be szeretnék számolni a évben végzett munkáról évben, összesen 3105 beteg jelent meg rendelőnkben. Részükre elvégeztünk összesen 9529 beavatkozást, mely az alábbiakban oszlott meg: 01.kategória / év./: 2588.db. 7G. kategória / év/: 6162.db. 7I.kategória /60.év - /: 581.db. 7K.kategória /közgyógyellátottak/: 67.db. 7R. kategória /rokkant /: 11.db. 7S.kategória / sürgősségi ellátás / : 20.db. 7T.kategória /terhes /:100.db. Részletesebben: Összesen elvégeztünk 2011 évben: Foghúzás : 594.db. Esztétikus tömés:568. db. Gyökértömés :31.db. Fogkőeltávolitás: 90.db. Nyálkahártya kezelés:158.db. Pulpotómia:3.db.

6 Elkészült 11 db fogpótlás. Az elvégzett beavatkozások, kategória, korcsoportok szerinti megoszlása: évig: Foghúzás: 95.db. Esztétikus tömés: 138.db. Gyökértömés: 5.db. Pulpotómia: 3.db. Fogkőeltávolitás: 7.db. Fluoridálás: 2740 db. Fogászati szűrés:1437 db évig. Foghúzás: 348.db. Esztétikus tömés: 409.db. Gyökértömés:27. db. Fogkőeltávolitás: 80.db. Fogászati szűrés:395. db. 60. év felett. Foghúzás: 130.db Esztétikus tömés: 2.db.

7 Fogászati szűrés: 86.db. Fogpótlás: 10. db. Közgyógyellátott. Foghúzás:10.db. Esztétikus tömés:3.db. Fogpótlás:1. db. Fogászati szűrés:11.db. Rokkant. Foghúzás: 1.db. Fogkőeltávolitás: 1.db. Terhes. Foghúzás: 4.db. Esztétikus tömés: 16. db. Fogkőeltávolitás: 1.db. Fogászati szűrés: 26. db. Sürgősségi ellátás. Foghúzás : 6. db.

8 Elvégeztük területünkhöz tartozó valamennyi óvodás korú gyermek szűrését és fluoros kezelését is. Az iskolák, óvodák együttműködése Továbbra is rendkívül megfelelő, példaszerű volt ebben az évben. Külön kiemelném ismét a Berhidai Iskolát, ahol az elmúlt időben nagyon sok probléma volt,nos most is példamutatóan alakult az együttműködés! Pontosan, időben jöttek a gyerekek, és így most hosszú idő után először sikerült ismét valamennyi Berhidai gyereket leszűrni.a Peremartoni,ill.Papkeszi iskolákkal, ill. az Óvodákkal eddig és most sem volt gond. Pontosan időben jöttek. Kivéve a Vilonyai Óvodát! Sajnos többszöri egyeztetés után sem sikerült azt elérnünk, hogy a kb.20 gyermeket elhozzák a rendelőbe, fogászati szűrésre. De nem adjuk fel a reményt idén ismét próbálkozunk! Fontos ezeknek a szűréseknek az elvégzése, most is rengeteg olyan gyermekeket találtunk akiknek súlyos fogazati rendellenességek miatt fogszabályozási kezelésre van szükségük! Statisztikai adatok ig. terjedő időszakban. Praxis létszám: fő. Korcsoport szerinti megoszlás: 18. év alatti : fő év között: fő. 60. év felett: fő Betegforgalmi adatok havi bontásban:

9 2011. Január fő Február fő Március fő Április fő Május fő Június fő Július fő Augusztus fő Szeptember fő Október fő November fő 2011 December fő. ÖSSZESEN: fő. A fogászati rendelést felkeresett betegek kategóriák, illetve korcsoportok szerinti megoszlása: JANUÁR: 0-18év: 36.beteg év:89.beteg. 60- év: 10.beteg.

10 Közgyógyellátott: 1.beteg. Rokkant: - Terhes: 4.beteg. Sürgősségi eset:- FEBRUÁR: év: 125.beteg év:63.beteg. 60-év.: 14.beteg. Közgyógyellátott:1.beteg. Rokkant: -.beteg. Terhes:4. beteg Sürgősségi eset:-.beteg. MÁRCIUS év:123.beteg év.:69.beteg. 60.-év:16.beteg Rokkant.:-beteg. Közgyógyellátott:1.beteg. Terhes:4.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg.

11 ÁPRILIS év.:122.beteg év.:108.beteg. 60.-év.:20.beteg. Közgyógyellátot:1.beteg. Rokkant.:1.beteg. Sürgősségi eset.:3.beteg. MÁJUS év.:314.beteg év.:118.beteg. 60.-év.:21.beteg. Közgyógyellátott.:1.beteg. Rokkant.:1.beteg. Terhes.:3.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. JÚNIUS év.:299.beteg év.:75.beteg. 60.-év.:17.-beteg. Közgyógyellátott.:1.beteg.

12 Rokkant.:-.beteg. Terhes.:4.beteg Sürgősségi eset.:3.beteg. JÚLIUS év.:50.beteg év.:112.beteg. 60.-év.48.beteg. Közgyógyellátott.:-2.beteg Rokkant.:1.beteg.. Terhes.:2 Sürgősségi eset.:2.beteg. AUGUSZTUS év.:59.beteg év.:256.beteg. 60.-év.:58.beteg. Közgyógyellátott.:6.beteg. Rokkant.-1.beteg. Terhes.:12.beteg. Sürgősségi eset.:5.beteg.

13 SZEPTEMBER év.:207.beteg év.:237.beteg. 60.-év.:16.beteg. Közgyógyellátott.:6.beteg. Terhes.:17.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. OKTÓBER év.:208.beteg. 18.,-60.év.:103.beteg. 60.-év.:9.beteg. Közgyógyellátott.31.beteg. Rokkant.:-.beteg. Terhes.:7.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. NOVEMBER év.:240.beteg év.:87.beteg. 60.-év.:26.beteg. Közgyógyellátott.:7.beteg. Rokkant.:-.beteg.

14 Terhes.:4.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. DECEMBER év.:129.beteg év.:61.beteg. 60.-év.:22.beteg. Közgyógyellátott.:1.beteg. Rokkant.:3.beteg. Terhes.:3.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. Összesen tehát évben 3105 beteg kereste fel rendelőnket az alábbi kategóriák szerint megoszlásban: év.:1678 fő év.:1136.fő. 60.-év.:202.fő. Közgyógyellátott:25.fő. Rokkant.:6.fő. Terhes.:49.fő. Sürgősségi eset.: 9.fő. Sajnos a TB. finanszírozás 2011 évben sem változott lényegre törően,

15 ismét el lehet mondani azt amit eddig : az adminisztráció jelentősen megnőtt, a bevezetésre, került a időkorlátos rendszer, ez az összes hibájával együtt maradt továbbra is. Ezekről régebbi beszámolóimban részletesen írtam, nem akarom most ismételni, sajnos most is aktuális minden " Alapjaiban úgy érzem, hogy a sok nehézség, finanszírozási gondok ellenére próbáltuk és próbáljuk a lakosság számára megfelelően végezni munkánkat a múlt évben is, és szeretnénk ez a következő évben is megtenni. Remélem sikerülni fog. Kérem beszámolóm szíves elfogadását DR. NÉMETH ATTILA Ügyvezető. BONUS-DENS-BT.

BALATONKENESE. MÁRKÓ U. 12./3. 8174. BERHIDA ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISELŐ TESTÜLET. POLGÁRMESTERÉNEK. BERHIDA VESZPRÉMI U. 1 8181.

BALATONKENESE. MÁRKÓ U. 12./3. 8174. BERHIDA ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISELŐ TESTÜLET. POLGÁRMESTERÉNEK. BERHIDA VESZPRÉMI U. 1 8181. BALATONKENESE. MÁRKÓ U. 12./3. 8174. BERHIDA ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISELŐ TESTÜLET. POLGÁRMESTERÉNEK. BERHIDA VESZPRÉMI U. 1 8181. Tisztelt Képviselő Testület! Tisztelt Polgármester Asszony! Kérem engedjék

Részletesebben

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Polgármester Asszony! BALATONKENESE. MÁRKÓ U. 12./3. 8174. BERHIDA ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISELŐ TESTÜLET. POLGÁRMESTERÉNEK. BERHIDA VESZPRÉMI U. 1 8181. Tisztelt Képviselő Testület! Tisztelt Polgármester Asszony! Kérem engedjék

Részletesebben

Tisztelt Polgármester Úr, Képviselő Testület!

Tisztelt Polgármester Úr, Képviselő Testület! Tárgy: Beszámoló a fogászati alapellátás helyzetéről Tisztelt Polgármester Úr, Képviselő Testület! 1. A fogászati ellátás keretében végzett tevékenységek köre: A Magyarországi helyi önkormányzatokról szóló

Részletesebben

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése. Javaslat

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése. Javaslat GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1. napirendi pont Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése Javaslat Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és az egészségügyi szolgáltatást nyújtó

Részletesebben

TALPUNK ALATT (már nem) FÜTYÜL A SZÉL!!

TALPUNK ALATT (már nem) FÜTYÜL A SZÉL!! TALPUNK ALATT (már nem) FÜTYÜL A SZÉL!! Szánti Istvánné, Sárosdiné Horváth Márta Egyetemi okleveles ápoló, OKJ ápoló Fejér Megyei Szent György Kórház, II.Járóbeteg Szakrendelő Székesfehérvár 2012. Fejér

Részletesebben

Összesített lista a kezelésekrõl munkahelyenként

Összesített lista a kezelésekrõl munkahelyenként 01 - Magyar biztosítás alapján végzett térítésmentes ellátás Esetszám: 1162 FA002 Fogorvosi vizsgálat, kontroll 149 0 0 FA010 Rtg. kontrasztanyag befecskendezése FA014 Szakrendelésre utalás 17 0 0 FA018

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az alapellátásban dolgozó orvosok (felnőtt-és gyermek háziorvosok, fogorvosok) kötelező adatszolgáltatásáról

ELŐTERJESZTÉS. Az alapellátásban dolgozó orvosok (felnőtt-és gyermek háziorvosok, fogorvosok) kötelező adatszolgáltatásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/242, 244 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Az alapellátásban dolgozó

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁG ELNÖKE E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2009. február 27-i ülésére Tárgy: Beszámoló a fogászati alapellátás 2008. évi munkájáról Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Ikt.sz.: /2017/U1 Tárgy: Tájékoztató kérése

Ikt.sz.: /2017/U1 Tárgy: Tájékoztató kérése Ikt.sz.: /2017/U1 Tárgy: Tájékoztató kérése Dr. Bandl Erzsébet részére Tisztelt Doktornő! Tájékoztatom, hogy a Szatymaz Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. évi Munkaterve szerint 2017. szeptember

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január hó 29. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január hó 29. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január hó 29. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

International Ambulance Service Kft. 2049. Diósd Pf.19. Érd Központi Orvosi Ügyelet Felnőtt és gyermek ügyelet. 2012.

International Ambulance Service Kft. 2049. Diósd Pf.19. Érd Központi Orvosi Ügyelet Felnőtt és gyermek ügyelet. 2012. Érd Központi Orvosi Ügyelet Felnőtt és gyermek ügyelet 2012. évi beszámolója I. Ellátási terület: 2005.02.01-től Érd városában, illetve a négy környező településen (Diósdon, Tárnokon, Sóskúton, és Pusztazámoron)

Részletesebben

./2011. TÁJÉKOZTATÓ az Önkormányzat 2011. évi költségvetésének I-III. negyedéves teljesítéséről

./2011. TÁJÉKOZTATÓ az Önkormányzat 2011. évi költségvetésének I-III. negyedéves teljesítéséről Heréd Község Polgármesterétől Heréd, Rákóczi út 39. 377-009./2011. TÁJÉKOZTATÓ az Önkormányzat 2011. évi költségvetésének I-III. negyedéves teljesítéséről Tisztelt Képviselő-testület! Heréd Község Önkormányzatának

Részletesebben

93/2018. (IV.24.) határozat 1. melléklete:

93/2018. (IV.24.) határozat 1. melléklete: 93/2018. (IV.24.) határozat 1. melléklete: Tájékoztatós információk a háziorvosi feladat ellátásról a 2017-es évről Dr. Jambrikné Dr. Takács Imola Munkánk része a primer és szekunder prevenció, akut és

Részletesebben

Miért nem érdemes CSAK a gázszámlára hagyatkozni vásárláskor?

Miért nem érdemes CSAK a gázszámlára hagyatkozni vásárláskor? Miért nem érdemes CSAK a gázszámlára hagyatkozni vásárláskor? Hogyan lehet sokkal nagyobb a fűtésköltség, mint azt Ön várta? Nádas Krisztián Ön ingatlanvásárlás előtt áll Talán már ki is nézte a megfelelőt:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében.

Jegyzőkönyv. Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében. Jegyzőkönyv Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Napirendi

Részletesebben

Összesített lista a kezelésekrõl munkahelyenként

Összesített lista a kezelésekrõl munkahelyenként 01 - Magyar biztosítás alapján végzett térítésmentes ellátás Esetszám: 1871 229 0 0 FA014 Szakrendelésre utalás 44 0 0 FA018 Gyógyszerrendelés 130 0 0 FA098 Gyökérkezelés 107 0 0 324 0 0 FA116 Érzékeny

Részletesebben

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 2018. évi költségvetési rendelet 1. melléklete Gomba Község Önkormányzata 2018. évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 212 450 322 K1 Személyi juttatások

Részletesebben

A 2011. KÖLTSÉGVETÉSI ÉV SZAKMAI BESZÁMOLÓJA

A 2011. KÖLTSÉGVETÉSI ÉV SZAKMAI BESZÁMOLÓJA JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT (DOMBÓVÁR, ATTALA, DALMAND ÖNKORMÁNYZATOK TÁRSULÁSAKÉNT MŰKÖDŐ INTÉZMÉNY) A 2011. KÖLTSÉGVETÉSI ÉV SZAKMAI BESZÁMOLÓJA Dombóvár, 2013. február 15. KÉSZÍTETTE:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. január20-án (csütörtökön) 9 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. január20-án (csütörtökön) 9 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. január20-án (csütörtökön) 9 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság üléséről. Az ülés helye: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Bencs Kálmán terem A bizottság

Részletesebben

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 2018. évi költségvetési rendelet 1. melléklete Gomba Község Önkormányzata 2018. évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 217 072 543 K1 Személyi juttatások

Részletesebben

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 2018. évi költségvetési rendelet 1. melléklete Gomba Község Önkormányzata 2018. évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 216 582 841 K1 Személyi juttatások

Részletesebben

Összesített lista a kezelésekrõl munkahelyenként

Összesített lista a kezelésekrõl munkahelyenként 01 - Magyar biztosítás alapján végzett térítésmentes ellátás Esetszám: 963 FA002 Fogorvosi vizsgálat, kontroll 139 0 0 FA013 Igazolás, tájékoztatás FA014 Szakrendelésre utalás 14 0 0 FA018 Gyógyszerrendelés

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. április 29-i ülésére

Részletesebben

Fogászati szolgáltatások elszámolásának feltételei

Fogászati szolgáltatások elszámolásának feltételei I. VIZSGÁLATOK, DOKUMENTÁCIÓ FA002+ Fogorvosi vizsgálat 0 10 1 A S T E 01 02 03 04 05 06 7G 7T 7I 7K 7R 7U 7S 7B 08 09 0A 0D 0E 0F S TA004 Rendelőn kívül végzett vizsgálat 250 20 1 A S T E 01 02 03 04

Részletesebben

Magyar joganyagok - 48/1997. (XII. 17.) NM rendelet - a kötelező egészségbiztosítás k 2. oldal (2) A fogászati sürgősségi ellátás körébe tartozó beava

Magyar joganyagok - 48/1997. (XII. 17.) NM rendelet - a kötelező egészségbiztosítás k 2. oldal (2) A fogászati sürgősségi ellátás körébe tartozó beava Magyar joganyagok - 48/1997. (XII. 17.) NM rendelet - a kötelező egészségbiztosítás k 1. oldal 48/1997. (XII. 17.) NM rendelet a kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető fogászati ellátásról

Részletesebben

Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ Pécs, Egyetem u. 2. BESZÁMOLÓ 2006. év. Készítette: Illés Tiborné Gazd. vez.

Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ Pécs, Egyetem u. 2. BESZÁMOLÓ 2006. év. Készítette: Illés Tiborné Gazd. vez. Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ Pécs, Egyetem u. 2. BESZÁMOLÓ 2006. év Készítette: Illés Tiborné Gazd. vez. BESZÁMOLÓ 2006. év A Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ 2006. év költségvetése ez időszakban

Részletesebben

A munkálatok 2010. márc. 29.-én kezdődtek az intézmény I. épületében.

A munkálatok 2010. márc. 29.-én kezdődtek az intézmény I. épületében. Beszámoló Az Elesett Öregekért Alapítvány 2010.03.16 -án megnyerte a DDOP-3.1.1.-09-2009-0071.sz. pályázatot, amely pályázat keretében az Alapítvány fenntartásában működő gadányi Szeretetotthon teljes

Részletesebben

FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása

FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása 101/2009. (VI. 18.) MÖK határozat A/ melléklete FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása amely létrejött egyrészről a (8200 Veszprém, Megyeház tér 1.; képviseli:, a megyei közgyűlés elnöke), mint a

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete és Sárosd Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. május 3.-i együttesen tartott üléséről. Tartalom: Határozatok:

Részletesebben

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 2018. évi költségvetési rendelet 1. melléklete Gomba Község Önkormányzata 2018. évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 218 325 342 K1 Személyi juttatások

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T PAPOS KÖZSÉG KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2002. április 30-án tartott nyilvános képviselőtestületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Határozatai: 99-108 Rendelete: 6-7 Készült: 2. példányban Kapják: 2. sz. példányát

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Peresztegi Lászlóné

JEGYZŐKÖNYV. Peresztegi Lászlóné 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 5.- án 17.00 órai kezdettel megtartott kihelyezett üléséről. Közmeghallgatás Berhida Kultúrház Jelen vannak: Pergõ

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó a évi költségvetés I. negyedévi alakulásáról

T á j é k o z t a t ó a évi költségvetés I. negyedévi alakulásáról Berhida Város Polgármesterétől 8181. Berhida, Veszprémi u. 1-3. Tel.: 88/585-621 Fax: 585-620 Tisztelt Képviselő-testület! T á j é k o z t a t ó a 2013. évi költségvetés I. negyedévi alakulásáról A 2013.

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont

Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont Tárgy: Beszámoló a Közös Hivatal tevékenységéről Tisztelt Képviselő-testület! A Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánd Község Önkormányzata, Hárskút Község Önkormányzata, Márkó Község Önkormányzata közös képviselő-testületi ülésén, 2013. november 20-án, szerdán, 17 óra 30 perc kezdettel,

Részletesebben

Szervezetfejlesztés Bugyi Nagyközség Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0033 számú pályázat alapján

Szervezetfejlesztés Bugyi Nagyközség Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0033 számú pályázat alapján Szervezetfejlesztés Bugyi Nagyközség Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0033 számú pályázat alapján A közszolgáltatásokról végzett átfogó lakossági elégedettség és igényfelmérés eredményeinek összefoglalása

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 136/2018.

Az előterjesztés száma: 136/2018. Az előterjesztés száma: 136/2018. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható.! Decs nagyközség képviselő-testületének 2018. október 31.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Zajk községben 2015. november 20-án 16.30 órakor tartott közmeghallgatásról.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Zajk községben 2015. november 20-án 16.30 órakor tartott közmeghallgatásról. J e g y z ő k ö n y v Készült Zajk községben 2015. november 20-án 16.30 órakor tartott közmeghallgatásról. Az ülés helye: Művelődési Ház Zajk Jelen vannak: Grózner Tiborné polgármester, Kovács Tibor alpolgármester,

Részletesebben

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT 5510 Dévaványa, Széchenyi u.9.sz. Tel.:66-483-044, email:vedonoci@freemail.hu

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT 5510 Dévaványa, Széchenyi u.9.sz. Tel.:66-483-044, email:vedonoci@freemail.hu VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT 5510 Dévaványa, Széchenyi u.9.sz. Tel.:66-483-044, email:vedonoci@freemail.hu VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT BESZÁMOLÓJA 2010 ÉVRŐL Az elmúlt év során a védőnői ellátást 2 körzeti

Részletesebben

2017. évi felújítások és beruházások Tájékoztató

2017. évi felújítások és beruházások Tájékoztató Költségvetési 2017. évi felújítások és beruházások Tájékoztató összeg ezer Ft Felmerült költségek ezer Ft Végösszeg ezer Ft 1. Iskola 1.1 Kisértékű tárgyi eszközök 400 1.2 Berhidai út 54. épület statikai

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. az önkormányzati feladatok ellátásáról 2010-2014. években

B E S Z Á M O L Ó. az önkormányzati feladatok ellátásáról 2010-2014. években B E S Z Á M O L Ó az önkormányzati feladatok ellátásáról 2010-2014. években Tisztelt Képviselő-testület! A Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal és Vilonyai Kirendeltsége által végzett önkormányzati feladatok

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület június 27-én tartandó ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat évi gazdálkodásáról.

E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület június 27-én tartandó ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat évi gazdálkodásáról. Izsák Város Polgármesterétől. E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület 2017. június 27-én tartandó ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat 2017. évi gazdálkodásáról. Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről.

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről. BADACSONYTÖRDEMIC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 19/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott

Részletesebben

INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT.

INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT. INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT. Háromnegyedéves beszámoló 2014. év 1.oldal I. Összefoglaló a 2014. év I-III. negyedéves beszámolójáról Társaság neve: Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. Székhelye:

Részletesebben

Összesen 135 válasz érkezett Összegzés

Összesen 135 válasz érkezett Összegzés Összesen 135 válasz érkezett Összegzés ügyfélfogadási, rendelési ideje? Mennyire tudja azt összeegyeztetni munkaidejével? - Polgármesteri Hivatal Megfelelő, egyáltalán nem okoz gondot 83 61% Néha gondot

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület május 25-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület május 25-i ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2017. május 25-i ülésére Tárgy: Javaslat a Gödöllői Mesék Háza Óvoda II. sz. épületének 2017. évi felújítására (kiviteli tervezés és kivitelezés),

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bag Nagyközség Önkormányzat 2010. december 02. képviselő-testületi ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bag Nagyközség Önkormányzat 2010. december 02. képviselő-testületi ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bag Nagyközség Önkormányzat 2010. december 02. képviselő-testületi ülésén. Jelen vannak: Tóth Gábor polgármester, Dr. Balatoni Gyöngyi alpolgármester, Balázs János, Dr. Dénes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egercsehi és Szúcs, Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2011. február 2-án 14 00 órakor tartott együttes ülésén, az Egercsehi Polgármesteri Hivatalban Határozatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő 29 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. február 23-án (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

Tisztelt Képviselőtestület!

Tisztelt Képviselőtestület! Tisztelt Képviselőtestület! A Polgármester Úr kérésének megfelelően a következő tájékoztató anyagot készítettem a Lengyeltóti Város egészségügyi helyzetéről című napirendhez. TÁJÉKOZTATÁS Készítette: dr.kovács

Részletesebben

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából J a v a s l a t határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Határozati javaslat

ELŐTERJESZTÉS. Határozati javaslat Marcali Kistérségi Többcélú Társulás 8700 Marcali Rákóczi u. 11. 85/501-001 / 85/501-055 www.marcalikisterseg.hu Ügyiratszám:./2018. 1.sz. előterjesztés ELŐTERJESZTÉS A Marcali Kistérségi Többcélú Társulás

Részletesebben

A határozati javaslatot törvényességi szempontból megvizsgáltam:

A határozati javaslatot törvényességi szempontból megvizsgáltam: BADACSONYTOMAJ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8258 Badacsonytomaj, Fő utca 14. Telefon: 87/571-270 Fax: 87/471-289 E-mail: onkormanyzat@badacsonytomaj.hu Szám: 1/13-... / 2015. ELŐTERJESZTÉS Badacsonytomaj Város

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonszemes és Balatonőszöd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2012. február 20-án 13.00 órakor kezdődő a Körjegyzőségi Hivatal tanácskozó termében közösen megtartott

Részletesebben

~ 352 ~ 102-19/2011. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. december 15-én 18,30-kor megtartott soros üléséről.

~ 352 ~ 102-19/2011. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. december 15-én 18,30-kor megtartott soros üléséről. 102-19/2011. Jegyzőkönyv Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. december 15-én 18,30-kor megtartott soros üléséről. Határozat száma: 240/2011.(XII.15) 241/2011.(XII.15) 242/2011.(XII.15) 243/2011.(XII.15)

Részletesebben

KÜLÖNSZÁM! B E S Z Á M O L Ó. Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről KÜLÖNSZÁM!

KÜLÖNSZÁM! B E S Z Á M O L Ó. Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről KÜLÖNSZÁM! A NYÍRLUGOSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA KÜLÖNSZÁM 2010. szeptember B E S Z Á M O L Ó Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről Ismét eltelt négy év. Az 1990. szeptember 30-i első szabad önkormányzati

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Előterjesztő: Szitka Péter Készítette: Dr. Gór Ildikó fogászati kollegiális vezető fog-és szájbetegségek szakorvosa jogi szakokleveles orvos Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Beszámoló a fogászati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. december 20-i ülésére.

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. december 20-i ülésére. E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. december 20-i ülésére. Tárgy: Fogorvosi szolgálatok működésével kapcsolatos szerződések. Előadó: dr. Horváth Sándor bizottsági

Részletesebben

JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ. Fogászati asszisztens szakképesítés Fogászati beavatkozások, kezelések modul. 1.

JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ. Fogászati asszisztens szakképesítés Fogászati beavatkozások, kezelések modul. 1. Emberi Erőforrások Minisztériuma Korlátozott terjesztésű! Érvényességi idő: az írásbeli vizsgatevékenység befejezésének időpontjáig A minősítő neve: Rauh Edit A minősítő beosztása: mb. főigazgató-helyettes

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2018. 06. 21. Javaslat a háziorvosi szolgálatok (felnőtt, gyermek, ügyelet) és a fogászati szolgálat 2017. évi működéséről

Részletesebben

DUNASZERDAHELY VÁROS

DUNASZERDAHELY VÁROS DUNASZERDAHELY VÁROS Dunaszerdahely Város 2015/21. sz. (2015. november 24.) a város hatáskörében működő iskolákban és iskolai intézményekben a részleges költségtérítésre irányuló járulék összegének meghatározásáról

Részletesebben

Tájékoztató az egészségügyi alapellátás helyzetéről

Tájékoztató az egészségügyi alapellátás helyzetéről Tájékoztató az egészségügyi alapellátás helyzetéről A védőnő tevékenységéről 2009-ben Berhida Város Önkormányzatának Egészségügyi és Szociális Bizottsága valamint Képviselő-testülete 2010 Márciusi ülésére

Részletesebben

1. napirend. Előterjesztés

1. napirend. Előterjesztés 1. napirend Tárgy: A beszámolója Kulcs Községi Önkormányzat Képviselőtestületének a szociális ellátásokról szóló, 4/2015. (II. 27.) Önkormányzati rendelete 4. (3) bekezdése alapján a részére átruházott

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS A fogorvosi tevékenység vállalkozási formában történő ellátásáról amely létrejött egyrészről Lajosmizse Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (képviselő: Zsigó Viktor

Részletesebben

6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu, honlap: www.csanytelek.

6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu, honlap: www.csanytelek. Csanytelek Község Önkormányzata Polgármesterétől Csanytelek Község Önkormányzata J e g y z ő j é t ő l 6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu,

Részletesebben

~8. szám ú előterjesztés

~8. szám ú előterjesztés ~8. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete részére a Budapest X. kerület,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. június 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. június 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. június 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Burkus Imréné

Részletesebben

KIVONAT. H a t á r o z a t

KIVONAT. H a t á r o z a t KIVONAT A Képviselő-testület 2017. március 30-án megtartott üléséről készült jegyzőkönyvből 87/2017. Kth. Megbízási szerződés kötés a kiskunhalasi 6. számú gyermek háziorvosi körzet tartós helyettesítés

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám alatti alapellátásban foglalkoztatott szolgáltatók feladat-ellátási szerződéseinek módosítása

ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám alatti alapellátásban foglalkoztatott szolgáltatók feladat-ellátási szerződéseinek módosítása Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám

Részletesebben

14 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 7-én 17 órakor megtartott üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 7/2013.(II. 7.) A

Részletesebben

FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása

FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása 101/2009. (VI. 18.) MÖK határozat 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a fogszabályozási szakellátás feladatának ellátását Pápa, és Balatonfüred vonzáskörzetének települései kivételével 2014. július

Részletesebben

1.számú melléklet ezer Ft-ban

1.számú melléklet ezer Ft-ban 1.számú melléklet Gyöngyösoroszi Önkormányzat 2008. évi bevételei jogcímenként I. Állami támogatás Állandó létszámhoz és feladat mutatóhoz kötött 97295 Közoktatási normatív kötött 222 Közcélú munka támogatás

Részletesebben

Berhida Város Önkormányzata Pergő Margit Polgármester Asszony. Berhida Veszprémi u. 1-3. 8181. 2010. évi szolgáltatási díjjavaslat

Berhida Város Önkormányzata Pergő Margit Polgármester Asszony. Berhida Veszprémi u. 1-3. 8181. 2010. évi szolgáltatási díjjavaslat Berhida Város Önkormányzata Pergő Margit Polgármester Asszony Berhida Veszprémi u. 1-3. 8181 Szabó Imre 2939-40/2009/K-1 2010. évi szolgáltatási díjjavaslat Tisztelt Polgármester Asszony! A 2010. évi szolgáltatási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 27-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Fogászati eszközök bérlése Iktatószám: 7071/2017. Melléklet:

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2011. március 30-i ülésére

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2011. március 30-i ülésére 2870-1/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2011. március 30-i ülésére Tárgy: Házi- és gyermekorvosi, fogorvosi szolgálatok támogatása Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

2. A lakosság és a helyi szervezetek közérdekű bejelentéseinek, javaslatainak, előterjesztése

2. A lakosság és a helyi szervezetek közérdekű bejelentéseinek, javaslatainak, előterjesztése J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somoskőújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 3-án 17 00 órai kezdettel a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban tartott közmeghallgatáson.

Részletesebben

MATEMATIKA ÉRETTSÉGI TÍPUSFELADATOK KÖZÉPSZINT Statisztika

MATEMATIKA ÉRETTSÉGI TÍPUSFELADATOK KÖZÉPSZINT Statisztika MATEMATIKA ÉRETTSÉGI TÍPUSFELADATOK KÖZÉPSZINT Statisztika A szürkített hátterű feladatrészek nem tartoznak az érintett témakörhöz, azonban szolgálhatnak fontos információval az érintett feladatrészek

Részletesebben

Gyöngyösoroszi Önkormányzat 2011. évi bevételei jogcímenként

Gyöngyösoroszi Önkormányzat 2011. évi bevételei jogcímenként 1.számú melléklet Gyöngyösoroszi Önkormányzat 2011. évi bevételei jogcímenként I. Állami támogatás Állandó létszámhoz és feladat mutatóhoz kötött 81386 Normatív, kötött felhasználású 324 Állami támogatás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. I. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu 82-5/2014. JEGYZŐKÖNYV Balajt község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. évi március hó 26. napján, szerdán 10

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tisztelt Társulási Tanács!

ELŐTERJESZTÉS. Tisztelt Társulási Tanács! Marcali Kistérségi Többcélú Társulás 8700 Marcali Rákóczi u. 11. 85/501-001 / 85/501-055 www.marcalikisterseg.hu Ügyiratszám: 1019/9/2016 3. számú előterjesztés ELŐTERJESZTÉS A Marcali Kistérségi Többcélú

Részletesebben

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 2018. évi költségvetési rendelet 1. melléklete Gomba Község Önkormányzata 2018. évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 225 519 201 K1 Személyi juttatások

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselő-testületének 2002. július 11-én megtartott rendkívüli üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

Fogászati ellátás november

Fogászati ellátás november Fogászati ellátás november 16-2. Kiosztott ill. kitöltött kérdőívek aránya db 3 25 3 2 15 2 175 18 153 1 5 57 1 81 79 54 56 28 kiosztott kitöltött Miért jár ebbe a rendelőbe? 8 7 6 5 4 3 2 1 MÁV dolgozó

Részletesebben

ÉRTÉKELÉS a villamosipari engedélyesekhez beérkezett fogyasztói reklamációk és panaszok alakulásáról 2004

ÉRTÉKELÉS a villamosipari engedélyesekhez beérkezett fogyasztói reklamációk és panaszok alakulásáról 2004 ÉRTÉKELÉS a villamosipari engedélyesekhez beérkezett fogyasztói reklamációk és panaszok alakulásáról 2004 Tartalom: 1, Bevezetés 2, Társaságonkénti értékelés 3, Mutatószámonkénti értékelés 4, Összefoglalás

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2016. (II.25.) határozata

Részletesebben

lg>ll15'l3*l*dto. r T2öíofivTa

lg>ll15'l3*l*dto. r T2öíofivTa Kőbányai Egészségügyi Szolgálat 1102 Budapest Endre u. 10. Tárgy: Javaslat a 300097902 számú iskolai védőnői praxis megszüntetésére és új területi védőnői praxis kialakítására a Zsivaj utcai rendelőben.

Részletesebben

FOGORVOSI FELADATOK ELLÁTÁSA 2017 ÉVBEN

FOGORVOSI FELADATOK ELLÁTÁSA 2017 ÉVBEN 577-5/2018 jegyzőkönyv 4. melléklete 55/2018 (III.27.) határozat 1. melléklete: FOGORVOSI FELADATOK ELLÁTÁSA 2017 ÉVBEN Fogorvos Dr. Boér Judit Asszisztens Szabó Ágnes A fogorvosi rendelőben megjelent

Részletesebben

Alap Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 6/2013. (V. 7.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról

Alap Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 6/2013. (V. 7.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról Alap Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 6/2013. (V. 7.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról Alap Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 28-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 28-i rendes ülésére 5. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 28-i rendes ülésére Tárgy: Az egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó feladat-ellátási

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2019. 06. 20. Javaslat a háziorvosi szolgálatok (felnőtt, gyermek, ügyelet) és a fogászati szolgálat 2018. évi működéséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481. Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-1/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. a szociális ellátás feltételrendszerének javítására

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. a szociális ellátás feltételrendszerének javítására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T a szociális ellátás feltételrendszerének javítására Készítette: Lombos Antal ágazatvezető Előterjesztő: Horváth Gyula alpolgármester

Részletesebben

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról

KIMUTATÁS Gomba Község Önkormányzata évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 2018. évi költségvetési rendelet 1. melléklete Gomba Község Önkormányzata 2018. évi összesített költségvetéséhez kapcsolódó bevételei és kiadásai kiemelt előirányzatokról 240 483 403 K1 Személyi juttatások

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2./ Zalányi Dent Fogorvosi Kft-vel fogászati alapellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés megkötése

JEGYZŐKÖNYV. 2./ Zalányi Dent Fogorvosi Kft-vel fogászati alapellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés megkötése JEGYZŐKÖNYV Készült Tök község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 28-án (pénteken) 18 óra 30 perckor a Művelődési Házban (2073 Tök, Kútvölgy 14.) megtartott rendkívüli üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Előterjesztés az Eszterlánc Óvoda Nevelési Programjának 107/2011. (IX.15.) 249.

Jegyzőkönyv. Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Előterjesztés az Eszterlánc Óvoda Nevelési Programjának 107/2011. (IX.15.) 249. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 15-én megtartott üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Beszámoló két ülés között történt

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2017. (VI. 23.) önkormányzati rendelete

Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2017. (VI. 23.) önkormányzati rendelete Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2017. (VI. 23.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról Majosháza

Részletesebben

6. napirendi pont Tárgyalja: Egészségügyi és Okt. Bizottság

6. napirendi pont Tárgyalja: Egészségügyi és Okt. Bizottság 6. napirendi pont Tárgyalja: Egészségügyi és Okt. Bizottság LUMNICZER SÁNDOR KÓRHÁZ-RENDELŐINTÉZET 9330. Kapuvár, dr.lumniczer Sándor u.10. Pf.34. Tel.:96/596-500 Fax: 96/242-224 E-mail: kapuvari_korhaz@vivamail.hu

Részletesebben