Tisztelt Polgármester Asszony!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Polgármester Asszony!"

Átírás

1 BALATONKENESE. MÁRKÓ U. 12./ BERHIDA ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISELŐ TESTÜLET. POLGÁRMESTERÉNEK. BERHIDA VESZPRÉMI U Tisztelt Képviselő Testület! Tisztelt Polgármester Asszony! Kérem engedjék meg, hogy mint a BONUS DENS FOGORVOSI SZOLGÁLTATÓ BT. Ügyvezetője, kérésüknek megfelelően tájékoztatást adjak, a 2011 évben végzett munkáról.

2 1996. Júliusától látja el a Bt. A község fogászati ellátását. Ezen időszak alatt sem Önök, sem a Lakosság nem jelzett felénk különösebb problémát az ellátással kapcsolatban. Mindez arra enged következtetni, hogy a lakosság a fogászati ellátással elégedett. Reméljük így lesz az elkövetkező évben is.! Mint ismeretes időközben a rendelő építési és a hibákat korrigálandó szigetelési munkálatai befejeződtek. " Sajnos akadnak apróbb kivitelezési hibák az épületben. Nyilván a gyors ütemben egymás után végzett munkák miatt, az épület nem tudott kiszáradni, és igen erős penészesedés indult meg a falakon, a rendelőben keresztül repedt a plafon és pereg belőle a vakolat. " Írtam az ezt megelőző beszámolókban.nos azóta jelentős változások történtek.egy szigetelő és szárító eljárás került megvalósításra a rendelőben. Egyelőre úgy néz ki,hogy ellentétben az eddig alkalmazott eljárásokkal, ez most megfelelőnek látszik.az azóta eltelt kb.. 5 hónap óta ismételt penészesedés nem tapasztalható! Reméljük így lesz ez a továbbiakban is. A festések megtörténtek, sajnos a rendelő helyiség plafonja kimaradt, pedig arra is ráfért volna, jó lenne a jövőben pótólni.ha már a pótlásnál tartunk : a váró helyiség fűtése sajnos nagyon alul lett tervezve,/mondjuk valamennyi helyiségé is, de ez egy másik

3 kérdés/,az az egy radiátor nem képes megfelelő hőmérsékletre felfűteni a várót. A többi rendelőben,még a szélfogóban is lett elhelyezve radiátor, sajnos nálunk nem. Úgy hogy amennyiben lehetséges jó lenne a váróban legalább még egy de igazából kettő darab radiátor felhelyezése, hogy a téli időszakban biztositani tudjuk a minimálisan elvárható 20 Celsius fokot várakozó Betegeink számára. Meg szeretném említeni még, hogy mivel nekem, nekünk,/ hiszen ez a többi vállalkozó orvost is érinti / kell a rendelő fenntartási költségeit is fizetnünk, és mivel már rendelkezünk az alap feltételekkel /külön víz villany és gáz órák /Nagyon üdvös lenne, hogy mindenki csak az általa fogyasztott mennyiséget fizesse! Vonatkozik ez főleg a villamos energia fizetésére!ugyanis a. Ez is idézet a tavalyi beszámolóból.nos azóta annyi történt, hogy az elektromos órák kapcsolóháza elkészült az épület oldalán, de sajnos az órák áthelyezése, és a direkt szerződéskötés az EON-nal nem történt meg. Szintén elmaradt a víz művekkel és a gáz szolgáltatóval történő direkt szerződés kötés is. A fenti sorok idézetek az utolsó beszámolómból. Nos azóta ez a.kérdés is megoldódott, immár külön szerződésünk van a szolgáltatókkal a víz, gáz és a villany fogyasztását illetően. Valamennyi esetében rendelkezünk külön mérő órával.

4 Még egy eseményről szeretnék beszámolni, hosszú idő után az O.E.P. illetve az Egészségügyi Kormányzat ismét lehetővé tette a betegellátást szolgáló eszközök beszerzésének támogatását. Ennek keretében az O.E.P. 1.5 millió forintot biztosit olyan formában, hogy havonta 50 ezer forintot küld erre a célra 3 éven keresztül, de a vásárlásnak egy éven belül meg kell történnie.így, mivel más lehetőség nem volt bankkölcsönt kellett felvenni,hogy a beszerzéseket meg tudjam tenni. Ez azt jelenti hogy a 1.5 millió forint már csak 1.2 millió/banki kamat /Természetesen ez az összeg is nagyon sokat jelent ebben a súlyosan alulfinanszírozott rendszerben! Ennek az akciónak a keretében sikerült beszereznem többek között egy Hőlégsterilizátort,kézi műszereket, Kavo turbina egységet, és felújításra került a számítógép rendszer is/ gép, nyomtató, monitor, program stb./ez mindösszesen azt jelenti hogy havonta törlesztem a kölcsönt a Merkantil Banknak melyhez az O.E.P. biztosit forintot az e feletti részt pedig én teszem hozzá, pillanatnyilag ez 4-5 ezer forintot jelent. Nagyon örültem ennek a lehetőségnek, mert ezeknek a berendezéseknek a pótlására önerőből nem tudtam volna megoldani, viszont pótlásukra nagyon nagy szükség volt, mert pl. a Hőlégsterilizátor 23éves lett, és az idén már működési engedélyt sem kaptam volna rá. És így van ez a többi beszerzett

5 eszközökkel is. A továbbiakban be szeretnék számolni a évben végzett munkáról évben, összesen 3105 beteg jelent meg rendelőnkben. Részükre elvégeztünk összesen 9529 beavatkozást, mely az alábbiakban oszlott meg: 01.kategória / év./: 2588.db. 7G. kategória / év/: 6162.db. 7I.kategória /60.év - /: 581.db. 7K.kategória /közgyógyellátottak/: 67.db. 7R. kategória /rokkant /: 11.db. 7S.kategória / sürgősségi ellátás / : 20.db. 7T.kategória /terhes /:100.db. Részletesebben: Összesen elvégeztünk 2011 évben: Foghúzás : 594.db. Esztétikus tömés:568. db. Gyökértömés :31.db. Fogkőeltávolitás: 90.db. Nyálkahártya kezelés:158.db. Pulpotómia:3.db.

6 Elkészült 11 db fogpótlás. Az elvégzett beavatkozások, kategória, korcsoportok szerinti megoszlása: évig: Foghúzás: 95.db. Esztétikus tömés: 138.db. Gyökértömés: 5.db. Pulpotómia: 3.db. Fogkőeltávolitás: 7.db. Fluoridálás: 2740 db. Fogászati szűrés:1437 db évig. Foghúzás: 348.db. Esztétikus tömés: 409.db. Gyökértömés:27. db. Fogkőeltávolitás: 80.db. Fogászati szűrés:395. db. 60. év felett. Foghúzás: 130.db Esztétikus tömés: 2.db.

7 Fogászati szűrés: 86.db. Fogpótlás: 10. db. Közgyógyellátott. Foghúzás:10.db. Esztétikus tömés:3.db. Fogpótlás:1. db. Fogászati szűrés:11.db. Rokkant. Foghúzás: 1.db. Fogkőeltávolitás: 1.db. Terhes. Foghúzás: 4.db. Esztétikus tömés: 16. db. Fogkőeltávolitás: 1.db. Fogászati szűrés: 26. db. Sürgősségi ellátás. Foghúzás : 6. db.

8 Elvégeztük területünkhöz tartozó valamennyi óvodás korú gyermek szűrését és fluoros kezelését is. Az iskolák, óvodák együttműködése Továbbra is rendkívül megfelelő, példaszerű volt ebben az évben. Külön kiemelném ismét a Berhidai Iskolát, ahol az elmúlt időben nagyon sok probléma volt,nos most is példamutatóan alakult az együttműködés! Pontosan, időben jöttek a gyerekek, és így most hosszú idő után először sikerült ismét valamennyi Berhidai gyereket leszűrni.a Peremartoni,ill.Papkeszi iskolákkal, ill. az Óvodákkal eddig és most sem volt gond. Pontosan időben jöttek. Kivéve a Vilonyai Óvodát! Sajnos többszöri egyeztetés után sem sikerült azt elérnünk, hogy a kb.20 gyermeket elhozzák a rendelőbe, fogászati szűrésre. De nem adjuk fel a reményt idén ismét próbálkozunk! Fontos ezeknek a szűréseknek az elvégzése, most is rengeteg olyan gyermekeket találtunk akiknek súlyos fogazati rendellenességek miatt fogszabályozási kezelésre van szükségük! Statisztikai adatok ig. terjedő időszakban. Praxis létszám: fő. Korcsoport szerinti megoszlás: 18. év alatti : fő év között: fő. 60. év felett: fő Betegforgalmi adatok havi bontásban:

9 2011. Január fő Február fő Március fő Április fő Május fő Június fő Július fő Augusztus fő Szeptember fő Október fő November fő 2011 December fő. ÖSSZESEN: fő. A fogászati rendelést felkeresett betegek kategóriák, illetve korcsoportok szerinti megoszlása: JANUÁR: 0-18év: 36.beteg év:89.beteg. 60- év: 10.beteg.

10 Közgyógyellátott: 1.beteg. Rokkant: - Terhes: 4.beteg. Sürgősségi eset:- FEBRUÁR: év: 125.beteg év:63.beteg. 60-év.: 14.beteg. Közgyógyellátott:1.beteg. Rokkant: -.beteg. Terhes:4. beteg Sürgősségi eset:-.beteg. MÁRCIUS év:123.beteg év.:69.beteg. 60.-év:16.beteg Rokkant.:-beteg. Közgyógyellátott:1.beteg. Terhes:4.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg.

11 ÁPRILIS év.:122.beteg év.:108.beteg. 60.-év.:20.beteg. Közgyógyellátot:1.beteg. Rokkant.:1.beteg. Sürgősségi eset.:3.beteg. MÁJUS év.:314.beteg év.:118.beteg. 60.-év.:21.beteg. Közgyógyellátott.:1.beteg. Rokkant.:1.beteg. Terhes.:3.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. JÚNIUS év.:299.beteg év.:75.beteg. 60.-év.:17.-beteg. Közgyógyellátott.:1.beteg.

12 Rokkant.:-.beteg. Terhes.:4.beteg Sürgősségi eset.:3.beteg. JÚLIUS év.:50.beteg év.:112.beteg. 60.-év.48.beteg. Közgyógyellátott.:-2.beteg Rokkant.:1.beteg.. Terhes.:2 Sürgősségi eset.:2.beteg. AUGUSZTUS év.:59.beteg év.:256.beteg. 60.-év.:58.beteg. Közgyógyellátott.:6.beteg. Rokkant.-1.beteg. Terhes.:12.beteg. Sürgősségi eset.:5.beteg.

13 SZEPTEMBER év.:207.beteg év.:237.beteg. 60.-év.:16.beteg. Közgyógyellátott.:6.beteg. Terhes.:17.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. OKTÓBER év.:208.beteg. 18.,-60.év.:103.beteg. 60.-év.:9.beteg. Közgyógyellátott.31.beteg. Rokkant.:-.beteg. Terhes.:7.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. NOVEMBER év.:240.beteg év.:87.beteg. 60.-év.:26.beteg. Közgyógyellátott.:7.beteg. Rokkant.:-.beteg.

14 Terhes.:4.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. DECEMBER év.:129.beteg év.:61.beteg. 60.-év.:22.beteg. Közgyógyellátott.:1.beteg. Rokkant.:3.beteg. Terhes.:3.beteg. Sürgősségi eset.:-.beteg. Összesen tehát évben 3105 beteg kereste fel rendelőnket az alábbi kategóriák szerint megoszlásban: év.:1678 fő év.:1136.fő. 60.-év.:202.fő. Közgyógyellátott:25.fő. Rokkant.:6.fő. Terhes.:49.fő. Sürgősségi eset.: 9.fő. Sajnos a TB. finanszírozás 2011 évben sem változott lényegre törően,

15 ismét el lehet mondani azt amit eddig : az adminisztráció jelentősen megnőtt, a bevezetésre, került a időkorlátos rendszer, ez az összes hibájával együtt maradt továbbra is. Ezekről régebbi beszámolóimban részletesen írtam, nem akarom most ismételni, sajnos most is aktuális minden " Alapjaiban úgy érzem, hogy a sok nehézség, finanszírozási gondok ellenére próbáltuk és próbáljuk a lakosság számára megfelelően végezni munkánkat a múlt évben is, és szeretnénk ez a következő évben is megtenni. Remélem sikerülni fog. Kérem beszámolóm szíves elfogadását DR. NÉMETH ATTILA Ügyvezető. BONUS-DENS-BT.

Jegyzőkönyv. Bedi Ferenc Förhéczné Fátyol Tímea Kránicz János Tóthné Hujber Ingrid Tóthné Varga Brigitta

Jegyzőkönyv. Bedi Ferenc Förhéczné Fátyol Tímea Kránicz János Tóthné Hujber Ingrid Tóthné Varga Brigitta Jegyzőkönyv mely készült a 2012. november 13 án Nagyszentjánoson a Polgármesteri Hivatal dísztermében 18.00 órai kezdettel megtartott képviselő testületi ülésről. Jelen vannak: a képviselő testület tagjai

Részletesebben

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. 56/556-010

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. 56/556-010 Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. 56/556-010 MEGHÍVÓ FEGYVERNEK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL TESTÜLETE 2014. JÚNIUS 19-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN- 15 ÓRAKOR ÜLÉST TART, Melyre tisztelettel

Részletesebben

Beszámoló Bököny község II.sz. Háziorvosi Körzetének helyzetéről

Beszámoló Bököny község II.sz. Háziorvosi Körzetének helyzetéről Beszámoló Bököny község II.sz. Háziorvosi Körzetének helyzetéről 1983 jan. 01-óta látom el a község II.sz Körzetének betegeit 1993 jún. 01-óta vállalkozóként. A körzethez bejelentkezett betegek száma 1355

Részletesebben

Tisztelt Polgármester Úr, Jegyző Asszony, Képviselő Testület és Lakosság!

Tisztelt Polgármester Úr, Jegyző Asszony, Képviselő Testület és Lakosság! JELENTÉS ÁGFALVA ÖNKORMÁNYZATA RÉSZÉRE A 2013. ÉVBEN VÉGZETT HÁZIORVOSI, VALAMINT EGYÉB EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÓ TEVÉKENYSÉGRŐL, MELY DR. NÉMETH JÁNOSHOZ, ILLETVE A JAJRABAJRA KFT -HEZ KÖTHETŐ Tisztelt

Részletesebben

Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény 6775 Kiszombor Szegedi u. 2. Tel: 62/297-074 e-mail: EESZI.KISZOMBOR@gmail.com.

Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény 6775 Kiszombor Szegedi u. 2. Tel: 62/297-074 e-mail: EESZI.KISZOMBOR@gmail.com. Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény 6775 Kiszombor Szegedi u. 2. Tel: 62/297-074 e-mail: EESZI.KISZOMBOR@gmail.com. Ikt. szám: 92/2011. Tárgy: 2010. évi beszámoló Kiszombor Község Önkormányzat

Részletesebben

A TERÜLETI SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ INTÉZMÉNY BESZÁMOLÓJA

A TERÜLETI SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ INTÉZMÉNY BESZÁMOLÓJA A TERÜLETI SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ INTÉZMÉNY BESZÁMOLÓJA A 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL BALATONKENESE VÁROSBAN 2014. ÁPRILIS AZ INTÉZMÉNY ÉLETÉT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOK Az elmúlt év egyik örömteli eseménye volt,

Részletesebben

Éves beszámoló a Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának 2009. évi munkájáról.

Éves beszámoló a Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának 2009. évi munkájáról. Éves beszámoló a Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának 9. évi munkájáról. . március A Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának feladata Budapest I. kerülete teljes lakossága részére

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2013. november 28-án Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselőtestületének. Készült:

JEGYZŐKÖNYV. 2013. november 28-án Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselőtestületének. Készült: JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: 2013. november 28-án Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselőtestületének nyílt üléséről. Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal Képviselő-testületi ülésterme (4440 Tiszavasvári,

Részletesebben

Kisbajcs Község Önkormányzata. Képviselő-testületének./2011. (IV.19.) r e n d e l e t tervezete

Kisbajcs Község Önkormányzata. Képviselő-testületének./2011. (IV.19.) r e n d e l e t tervezete Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének./20. (IV.9.) r e n d e l e t tervezete Az önkormányzat és a közös fenntartású intézmények 200. évi költségvetéséről szóló 2/200. (III.02.) sz. rendelet

Részletesebben

Hosszúpályi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülését. 2014. szeptember 25-én (csütörtök) du. 14 00 órára

Hosszúpályi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülését. 2014. szeptember 25-én (csütörtök) du. 14 00 órára H O S S Z Ú P Á L Y I N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 4 2 7 4 H o s s z ú p á l y i, S z a b a d s á g t é r 6. T e l : 5 2 / 3 7 5-5 1 1, 5 2 / 5 9 8-4

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2013. június 27-i soron következő, n y í l t ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2013. június 27-i soron következő, n y í l t ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2013. június 27-i soron következő, n y í l t ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 80/2013. (VI. 27.) önkormányzati testületi határozat a Püspökladány Gyógyfürdő termálvíz hulladékhőjének

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2012. június 28-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2012. június 28-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2012. június 28-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 86/2012. (VI. 28.) önkormányzati testületi határozat az intézmények energiaszükségleteinek napenergiával történő ellátására

Részletesebben

A polgármester fóruma

A polgármester fóruma 2014. január XX. 1. A polgármester fóruma 2014-ben is folytatódik az Újságoló hasábjain keresztül Molnár Zsolt, Szigetmonostor polgármesterének fóruma. A jelen számban az elmúlt év értékelése, a gátak

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. április 23-án a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendes nyílt ülésének

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. április 23-án a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendes nyílt ülésének EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. április 23-án a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendes nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T

Részletesebben

ÁTFOGÓ ÉRTÉKELÉS A BUDAPEST FŐVÁROS XIX. KERÜLET KISPEST ÖNKORMÁNYZAT GYERMEKVÉDELMI ÉS GYERMEKJÓLÉTI FELADATAINAK 2010.

ÁTFOGÓ ÉRTÉKELÉS A BUDAPEST FŐVÁROS XIX. KERÜLET KISPEST ÖNKORMÁNYZAT GYERMEKVÉDELMI ÉS GYERMEKJÓLÉTI FELADATAINAK 2010. ÁTFOGÓ ÉRTÉKELÉS A BUDAPEST FŐVÁROS XIX. KERÜLET KISPEST ÖNKORMÁNYZAT GYERMEKVÉDELMI ÉS GYERMEKJÓLÉTI FELADATAINAK 2010. ÉVI ELLÁTÁSÁRÓL 1997-ben fogadta el az Országgyűlés a gyermekek védelméről és a

Részletesebben

A polgármester fóruma. Művésztábor. Berecz András a Faluházban. VI. Monostori Kisállatvásár. Nőgyógyászati rákszűrés

A polgármester fóruma. Művésztábor. Berecz András a Faluházban. VI. Monostori Kisállatvásár. Nőgyógyászati rákszűrés 2014. március - április 1200 XX. 3-4. Berecz András a Faluházban Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2014. május 12-én hétfőn 18.30 órakor Szigetmonostor Faluházba (Árpád u. 15.), ahol Magyarország legismertebb

Részletesebben

Ebesi Hírlap. Ülést tartott a képviselő-testület

Ebesi Hírlap. Ülést tartott a képviselő-testület Ebesi Hírlap Ebes Község Önkormányzatának havonta megjelenő lapja VII. évfolyam 10. szám 2008. október Ingyenes kiadvány Lesz pénz a helyben történő szűrővizsgálatokra 2008. szeptember 24-én tartott ülésén

Részletesebben

11/2013.(XII. 5.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. december hó 5. napján megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve.

11/2013.(XII. 5.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. december hó 5. napján megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve. 11/2013.(XII. 5.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. december hó 5. napján megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve. Napirend: 1./ Zákányszéki Lengyel téri és az Ó-temető

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sárvár város Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. április 28-án (csütörtökön) 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. SZEPTEMBER 25. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. SZEPTEMBER 25. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. SZEPTEMBER 25. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Képviselőtestülete 2013. szeptember 25-én tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Alsónémedi Önkormányzatának tájékoztatója

HIRDETMÉNY. Alsónémedi Önkormányzatának tájékoztatója Terjeszti a Magyar Posta Alsónémedi Önkormányzatának tájékoztatója XVI. évfolyam 2006. szeptember HIRDETMÉNY Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Választópolgárokat, hogy a Helyi Választási Bizottság az alábbi

Részletesebben

Előterjesztés. Az előterjesztést készítette: Sándor Gyuláné pénzügyi osztályvezető. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Az előterjesztést készítette: Sándor Gyuláné pénzügyi osztályvezető. Tisztelt Képviselő-testület! Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-058., 491-401. Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu. Előterjesztés Füzesgyarmat Város Önkormányzat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Farmos Község Önkormányzat J e g y z ő k ö n y v Készült: Farmos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 29-én 18.00 órai kezdettel tartott ülésén. Jelen vannak: Horváth László polgármester,

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 FAX: (06-32) 460-918

PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 FAX: (06-32) 460-918 PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-146/ 2013. A határozati javaslat elfogadásához minősített szavazattöbbség szükséges!

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 29-én megtartott közmeghallgatással egybekötött üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 29-én megtartott közmeghallgatással egybekötött üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 29-én megtartott közmeghallgatással egybekötött üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak:

Részletesebben

Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 15. napján 18.00 órától megtartott üléséről

Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 15. napján 18.00 órától megtartott üléséről J E G Y ZŐKÖNYV Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 15. napján 18.00 órától megtartott üléséről Helyszín: Művelődési Ház 2135 Csörög, Arany J. u. 53. Jelen vannak: Dr. Császár

Részletesebben

5. SZ. JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2013. március 28-ai üléséről.

5. SZ. JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2013. március 28-ai üléséről. SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 5. SZ. JEGYZŐKÖNYV Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2013. március 28-ai üléséről. Jelen vannak: 1. a Közgyűlés tagjai a mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2015. március 25-én 16 órakor a Jánossomorjai Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Alsóörs község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. november 27-én 16.30 órai kezdettel megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Alsóörs község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. november 27-én 16.30 órai kezdettel megtartott üléséről ALSÓÖRS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 14 /2014. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: Alsóörs község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. november 27-én 16.30 órai kezdettel megtartott üléséről Az ülés

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2014. február 4-én megtartott nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2014. február 4-én megtartott nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 102-4/2014. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 4-én megtartott nyílt ülésének Jegyzőkönyve Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2014. (II.4.) önkormányzati határozata

Részletesebben