Aki fél, az menjen cukrászkisasszonynak PARLAGFŰRIADÓ!!! "Szocialista" kormányzást!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Aki fél, az menjen cukrászkisasszonynak PARLAGFŰRIADÓ!!! "Szocialista" kormányzást!"

Átírás

1 szerda Népszabadság - Oszkó: a Fidesz nem rukkolt elő újdonsággal Kétnapos frakcióülést tartanak a szocialisták Kormányülés - MSZP: elégtelenek a kormány tervei a 100 milliárd forintos költségvetési lyuk foltozására OGY - Már hétfőn dönthet a parlament a devizakölcsönök árfolyamáról Aki fél, az menjen cukrászkisasszonynak PARLAGFŰRIADÓ!!! "Szocialista" kormányzást! A Magyar Szocialista Párt minden médiaszereplése megtekinthető az alábbi honlapon:

2 Népszabadság - Oszkó: a Fidesz nem rukkolt elő újdonsággal Budapest, szeptember 7., szerda (MTI) - Oszkó Péter szerint a Fidesz-kormány nem rukkolt elő újdonsággal a válsághelyzet kezelését illetően, ugyanolyan eszközökhöz nyúl, mint tették azt a korábbi kormányok, amikor stabilizálni kellett a költségvetést - idézte az előző kormány pénzügyminiszterét szerdai számában a Népszabadság. A lap szerint Oszkó Péter úgy reagált a kormány keddi bejelentéseire, hogy "nincs új a nap alatt". Mint írták, a szakember szkeptikus azt illetően, hogy a 100 milliárd forint bejön-e még az idén tervezett intézkedésekkel. Szerinte még a beszerzések befagyasztásával is csak szűken lehet elérni az ettől várt 40 milliárd forintos megtakarítást, a többi esetben pedig erősen kétséges, hogy meglesz a remélt bevétel. Kétnapos frakcióülést tartanak a szocialisták Budapest, szeptember 7., szerda (MTI) - Kétnapos évadnyitó frakcióülést tart az MSZP szerdán és csütörtökön Gárdonyban, ahol a szocialista képviselőcsoport az őszi ülésszakra vonatkozó terveit vitatja meg. Az már korábban eldőlt, hogy az MSZP parlamenti vitanapot kezdeményez a magyar gazdaság helyzetéről, és újra benyújtja a kétkulcsos adórendszerre vonatkozó indítványát. Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető az MTI-nek korábban arról is beszámolt, hogy a szocialista frakcióban minden sarkalatos törvénynek meglesz a felelőse. A rapportőrök, illetve a rapportőri csoportok feladata lesz a kétharmados többséget igénylő jogszabályokkal kapcsolatos MSZP-álláspont kialakítása és kommunikálása. A Népszabadság előzőleg arról számolt be, hogy a szocialisták ősztől új stílusban próbálnak meg politizálni, kezdeményezőbbek, provokatívabbak akarnak lenni, így várhatóan ennek mikéntje is szóba kerül a kétnapos frakcióülésen. Az ott elhangzottakról csütörtökön sajtótájékoztatón számolnak be.

3 Kormányülés - MSZP: elégtelenek a kormány tervei a 100 milliárd forintos költségvetési lyuk foltozására Budapest, szeptember 7., szerda (MTI) - Az MSZP szerint a kormány kedden ismertetett intézkedései alkalmatlanok arra, hogy befoltozzák az idei költségvetésben a vártnál alacsonyabb gazdasági növekedés miatt keletkezett százmilliárd forintos lyukat. Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón azt mondta: a jövedéki adók emeléséből az év utolsó két hónapjában aligha folyik be a várt tízmilliárdos bevétel, ráadásul a jövedékiadó-emelés, ha nem párosul szigorúbb ellenőrzéssel, a feketegazdaságot erősíti. A gázolaj jövedéki adójának emelését úgy értékelte, hogy az áremelkedéshez és így a fogyasztás csökkenéséhez vezethet. Kétségesnek nevezte azt is, hogy sikerül-e az adóbehajtás hatékonyságának növelésével még idén 40 milliárd forint többletbevételhez jutnia a költségvetésnek. Hozzátette, továbbra is kérdéses, hogy a kabinet miből fedezi majd, hogy az Európai Unió bíróságának döntése miatt még idén 250 milliárd forint áfát kell visszafizetnie a vállalkozásoknak, és nincs kormányzati válasz arra sem, hogy mi lesz akkor, ha a tervekkel ellentétben - amint arra több elemző számít - mégsem bővül 2 százalékkal a magyar gazdaság, noha ez további költségvetési kiigazítást tenne szükségessé. Az MSZP elnöke szerint szemfényvesztés, dilettantizumus és tehetetlenség jellemzi a kormány gazdaságpolitikáját. Megjegyezte, nem ismert, hogyan orvosolná a kormány a jövő évi költségvetés várható problémáit. Bár a kabinet szeptember elsejéig meg kellett volna, hogy küldje a Költségvetési Tanácsnak a 2012-es büdzsé alapelveit és főbb számait, ez nem történt meg - hangsúlyozta. Mesterházy Attila azt feltételezi, hogy az ellátórendszerek önfenntartóvá tétele érdekében a kormány tandíjat vezet be, fizetőssé tesz bizonyos egészségügyi ellátásokat és áttér a svéd nyugdíjmodellre. Szavai szerint a tehetetlenség jele, hogy a kormány nem tud mit kezdeni a munkanélküliséggel. Ezzel kapcsolatban leszögezte, nem az államadósság jelenleg tapasztalható mértékű csökkentése, hanem a munkahelyteremtés és a gazdaságélénkítés volna a kormány legfontosabb feladata. Sürgette, hogy a meghatározó gazdaságpolitikai kérdésekről a kormány folytasson konzultációt, a parlament pedig javaslatának megfelelően tartson vitanapot ebben a témában. "Az is jó lenne, ha a miniszterelnök eligazítást adna nekünk, hogy mikor hazudik a választópolgároknak" - utalt arra, hogy az Origo.hu-n megjelent, a Wikileaks-ről kiszivárgott állítólagos amerikai diplomáciai táviratok egyike szerint a 2006-os választások előtt Orbán Viktor arról beszélt diplomatáknak: a kampányban "hagyják figyelmen kívül", amit mond. Nem kívánta ugyanakkor kommentálni Mesterházy Attila, hogy a nyilvánosságra jutott táviratok egyike szerint 2010 februárjában azt mondta az amerikai nagykövetnek Gyurcsány Ferencről, "nem hagyhatjuk, hogy újra hatalomra jusson".

4 OGY - Már hétfőn dönthet a parlament a devizakölcsönök árfolyamáról Budapest, szeptember 7., szerda (MTI) - Már hétfőn dönthet az Országgyűlés a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről és a lakóingatlanok kényszerértékesítéséről szóló törvény módosításáról. A kormány a parlament őszi ülésszakát megelőző szerdai házbizottsági ülésen azt kérte, hogy az előterjesztést a törvényhozás a házszabálytól eltérve tárgyalja, vagyis hétfőn az általános és a részletes vita lefolytatása után a zárószavazás is megtörténjen - tájékoztatta a sajtót Altorjai Anita. Az Országgyűlés sajtófőnöke elmondta, hogy házszabálytól eltérésre vonatkozó javaslatot a kormánypártok és a Jobbik a házbizottsági tanácskozáson támogatta, az MSZP és az LMP később dönt. Ugyancsak hétfőn szavaz a Ház Gyurcsány Ferenc volt kormányfő mentelmi jogának felfüggesztéséről, amit a mentelemi bizottság javasolt a parlamentnek. A kérdésről vita nélkül, a jelenlévő képviselők kétharmadának egybehangzó voksával dönt az Országgyűlés. Altorjai Anita tájékoztatása szerint a Ház ősszel is heti ülésezési rendben tárgyal, viszont a törvényjavaslatok nagy száma miatt az eddig szokásos hétfői és keddi mellett többször lesz szükség szerdai és csütörtöki ülésnapok beiktatására. Az Országgyűlés hétfőn kezdi meg őszi ülésszakát. A kormány június közepén benyújtott törvényalkotási programjáról a sajtófőnök úgy fogalmazott, hogy az a korábbi évekhez képest jóval több, 63 törvényjavaslatot tartalmaz; az indítványok közül 30 hatályos törvény módosítására vonatkozik, 33 pedig új jogszabály megalkotását kezdeményezi. Elhangzott, hogy a 2012-es költségvetési törvényjavaslatot a kabinet október 14-én nyújtja be, a vita várhatóan az október 24-i héten kezdődik, és a tervek szerint már a rendkívüli ülésszak idején, december 19-én szavaznak róla. Altorjai Anita elmondta, hogy a zárszámadási törvényjavaslatot szeptember 20-án nyújtják be, a zárószavazás október 10- én lesz, az adótörvényeket pedig szeptember 23-án terjesztik be a Háznk és november 7-én voksolnak róla. Az Országgyűlés sajtófőnöke közölte, hogy a házbizottsági tanácskozáson Kövér László házelnök felhívta a frakciók figyelmét, hogy az Országházban augusztus 15-től tilos a dohányzás, a tiltás minden helyiségre és a parlamenti erkélyekre is vonatkozik. Kérdésre válaszolva elhangzott, hogy a parlamenti beléptetési rendszer a tavaszi ülésszakhoz képest egyelőre nem változik.

5 Aki fél, az menjen cukrászkisasszonynak Budapest, szeptember 7., szerda (OS) - Harmincöt éve ezen a napon hunyt el Kéthly Anna, a magyar szociáldemokrácia kiemelkedő alakja, a Magyar Országgyűlés második női politikusa. A Magyar Szocialista Párt frakcióülésén megemlékezett a kivételes elszántságáról és akaratáról ismert Kéthlyről, akit párttársa egyszer a magyar politika Jeanne d Arc-jának nevezett, nem véletlenül. A Kéthly Anna által képviselt értékek ma is sokat mondanak nekünk, akárcsak a múlt század első felében. Ma, amikor Magyarországon gyorsuló ütemben nő a szakadék a szegények, átlagos keresetűek és a gazdagok, kiváltságosok között, a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolása épp olyan fontos, mint az ő idejében. Ma, amikor csökkentik a tankötelezettséget, oda kell figyelnünk arra, hogy miért tartotta Kéthly az iskolába járást a felemelkedés egyetlen útjának. Ma, amikor egész Európában erősödik a nacionalizmus, még erősebben kell kiállnunk az elnyomottak mellett - mint ahogy tette ezt ő, aki fellépett a zsidótörvények, a faji és vallási diszkrimináció és 1942-ben az újvidéki mészárlás ellen. Aki fél, az menjen cukrászkisasszonynak - mondta a politikus, amikor párttársai óvták a különböző fenyegetésektől. Kéthly Anna 1945 után a demokratikus baloldaliság megtestesítője, akit politikai tevékenysége nyomán 1950-ben négy év börtönbüntetésre ítéltek ban a Nagy Imre-kormányban államminiszteri rangot viselt november 4-én írta róla Bibó István, hogy Magyarország egyetlen törvényes külföldi képviselője és külképviseleteinek törvényes feje Kéthly Anna államminiszter. Kéthly Anna örökségét mindenki magáénak érezheti, aki a társadalmi különbségek felszámolásáért, a nők és az elnyomottak egyenlőségéért, illetve a faji, vallási megkülönböztetés ellen küzd. A Magyar Szocialista Párt mindezekért büszkén emlékszik ma Kéthly Annára, és emlékezésre kér fel minden a magyar állampolgárt. Mesterházy Attila, pártelnök, frakcióvezető

6 PARLAGFŰRIADÓ!!! Hetedik napja fekete riasztás van érvényben az ország számos pontján a Kormány pedig még mindig nem tesz semmit a csaknem 2 millió magyar ember egészségéért Egy héttel ezelőtt a Facebook Tisztiorvos elnevezésű oldalán megjelent információk szerint, a kánikulában tovább romlott a helyzet, már fekete riasztás (6-os skálán 5-ös szintű) van érvényben az ország számos pontján. A hír hallatán, csaknem 2 millió magyar ember érdekében Oláh Lajos, a Fenntartható fejlődés bizottságának alelnöke haladéktalanul arra szólította fel a Kormányt, hogy még azon a napon rendeljék el a parlagfűriadót, azonnali hatállyal értesítsék a lakosságot a katasztrófahelyzetről és minden eszközükkel azon legyenek, hogy a kialakult állapotot mérsékeljék. Ezzel szemben a Kormány azóta is hallgat, nem tesz semmit a probléma kezelése, esetleges megoldása érdekében. A szocialista képviselő javasolja a Kormánynak, ha már a csaknem 2 millió magyar ember jajkiáltásával nem is foglalkoznak, legalább a maguk által elfogadott alkotmányt tartsák szem előtt! Meddig sérülhet még az egészséges környezethez való jog kérdezi az illetékeseket az MSZP-s képviselő. Majd ismételten, immáron sokadjára felszólítja a Kormányt, hogy haladéktalanul rendeljék el a parlagfűriadót és minden eszközükkel azon legyenek, hogy a kialakult katasztrófahelyzetet mérsékeljék. Továbbá kéri őket, számoljanak be arról, mit tettek az eddigiekben az ország parlagfűmentesítéséért és mit kívánnak tenni a kialakult vészhelyzet kezeléséért. Számoljanak be arról, hogy mire költötték az adófizetők által felajánlott, több mint 1 milliárd forintot? Mi az, amit azonnal lehet és kell tenni? Kéri, azaz követeli, hogy a lakosság figyelmét haladéktalanul hívják fel a médián keresztül, akár társadalmi célú hirdetés formájában, a vészhelyzetre és adjanak praktikus tanácsokat a védekezésre, a probléma kezelésére. Végül pedig véleménye szerint, a katasztrófahelyzet kellős közepén talán nem kellene tovább húzni az időt, és azonnali hatállyal ki kellene nevezni egy kormánybiztost, az ügy felelőseként. Oláh emlékeztet, az elmúlt időszakban számos írásbeli kérdést intézett az illetékes minisztériumok és a miniszterelnök felé is, parlagfű témájában, melyekre kezdetben sorra az a válasz érkezett, hogy napirenden tartják az ügyet és folyamatban vannak a döntések. Azonban legutóbbi miniszterelnökhöz intézett kérdésére, az a válasz érkezett a közigazgatási szünetre hivatkozva, hogy döntés csak őszre várható. A szocialista képviselő felháborítónak tartja, mikor minden 5. ember szenved a parlagfű pollenjétől, közigazgatási szünetre hivatkozik valaki a Kormányzat részéről.

7 Felhívja a kormánytagok figyelmét, a parlagfű pollenje nem ismeri a közigazgatási szünet fogalmát, ne húzzák tovább az időt, haladéktalanul tegyék meg a szükséges lépéseket! "Szocialista" kormányzást! Az MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP-s képviselőket, hogy a kormány dilettáns gazdaságpolitikája helyett támogassák inkább az emberek valódi problémáit célzó szocialista javaslatokat! A kormány dilettáns gazdaságpolitikájának "hála", ismét útnak indult a 400 forintos rémálom-határ felé az üzemanyagok ára. Az újabb áremelés - melynek alapvető oka továbbra is az ész nélkül kivetett energetikai különadó, valamint a forint zuhanását előidéző felelőtlen fideszes nyilatkozatok - úgy tűnik, csak a kezdet. Mert bár ellenzékben a Fidesz még az üzemanyagok tehermentesítését kérte számon ("...a kormánynak igenis van lehetősége a probléma kezelésére és a jövedéki adó csökkentésére, csak akarni kell!" Varga Mihály, 2008.), kormányra kerülve hamar elfelejtette korábbi követelését. Sőt, Matolcsy György tegnap már a gázolajra rakódó jövedéki adó 13 forintos emelését jelentette be De nincs ezen mit csodálkozni akkor, amikor már Orbán Viktor miniszterelnökről (az emberről, aki bevallása szerint sohasem hazudott ) is kiderült, hogy ellenzékben tudatosan hazudott az embereknek a megválasztása érdekében. Az újabb megszorító intézkedés mindenesetre nem csak azt eredményezi, hogy a dízel ára heteken belül felzárkózik a benzinéhez, hanem azt is, hogy a jövőben minden ipari-kereskedelmi termék, beleérve az alapvető élelmiszereket is, ismét drágulni fog. Ez pedig amellett, hogy már megint az alacsonyabb keresetűeket terheli tovább, a fogyasztás visszaesését is maga után vonja. Az MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP-s képviselőket, hogy a kormány dilettáns gazdaságpolitikája és az országot romba döntő felelőtlen nyilatkozatok helyett Hajdúszoboszlón támogassák inkább az emberek problémáit megoldó szocialista intézkedéseket: - az üzemanyagárak, elsősorban a gázolaj tarifájának csökkentése érdekében korábban beterjesztett határozati javaslatot,

8 - a MSZP által már többször benyújtott, az igazságtalan adórendszert felváltó többkulcsos szjatörvényt, - a bajba jutott devizahitelesek megmentését célzó kilenc pontos javaslatcsomagot, - valamint a munkahelyteremtést előremozdító járulékcsökkentő javaslatot! Török Zsolt, szóvivő

http://mszp.hu/calendar

http://mszp.hu/calendar 2012.04.04. szerda A civil társadalmat erősítené az EU a keleti partnerországokban Komoly előrelépések az EU keletei partnersége terén Túllőhet a célon az EU szigorú termékcímkézése Nemzeti Eszközkezelő

Részletesebben

http://mszp.hu/calendar

http://mszp.hu/calendar 2012.05.08. kedd Mesterházy Attila az Egyesült Államokban tárgyal Képzetlenül a munka világában Tíz ok a telefonadó ellen Nem igaz, hogy a családi vállalkozásokat segítik a földbérletpályázatokon Ingyenes

Részletesebben

Összehasonlító adatok 2006., 2010., évekről

Összehasonlító adatok 2006., 2010., évekről AZ ORSZÁGGYŰLÉS TEVÉKENYSÉGE 215. január 26. Összehasonlító adatok 26., 21., 214. évekről Készítette: Tájékoztatási és Módszertani Osztály Tartalomjegyzék oldal Az országgyűlési ülésszakok, ülések és ülésnapok

Részletesebben

Összehasonlító adatok 2006., 2010., I. félévek

Összehasonlító adatok 2006., 2010., I. félévek AZ ORSZÁGGYŰLÉS TEVÉKENYSÉGE 214. július 4. Összehasonlító adatok 26., 21., 214. I. ek Készítette: Tájékoztatási és Módszertani Osztály A 214. július 4-ei ülés számított adataival. Tartalomjegyzék oldal

Részletesebben

A HÁZBIZOTTSÁG JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA JÚNIUS 4-5. (HÉTFŐ-KEDD) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE

A HÁZBIZOTTSÁG JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA JÚNIUS 4-5. (HÉTFŐ-KEDD) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE A HÁZBIZOTTSÁG JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2018. ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA JÚNIUS 4-5. (HÉTFŐ-KEDD) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2018. június 1-jén 10 45 órai állapot szerint JÚNIUS 4. HÉTFŐ üléskezdés: 13 00 óra határozathozatalok:

Részletesebben

Magyar Szocialista Párt - Országos Sajtóközpont SAJTÓLEVÉL SAJTÓTÁJÉKOZTATÓINK

Magyar Szocialista Párt - Országos Sajtóközpont SAJTÓLEVÉL SAJTÓTÁJÉKOZTATÓINK Magyar Szocialista Párt - Országos Sajtóközpont SAJTÓLEVÉL SAJTÓTÁJÉKOZTATÓINK NAPI HÍREK KÖZLEMÉNYEK MÉDIASZEREPLÉSEK SAJTÓTÁJÉKOZTATÓINK Hiller István: demokráciában elfogadhatatlan az a kormányzati

Részletesebben

Mélyponton a teljes politikai elit

Mélyponton a teljes politikai elit Mélyponton a teljes politikai elit A Policy Solutions gyorselemzése a vezető politikusok népszerűségéről 2011. m{jus Vezetői összefoglaló Soha nem volt annyira negatív a teljes politikai elit megítélése,

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER (HÉTFŐ-KEDD- SZERDA) ÉS SZEPTEMBER 19-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER (HÉTFŐ-KEDD- SZERDA) ÉS SZEPTEMBER 19-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2016. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER 12-13-14. (HÉTFŐ-KEDD- SZERDA) ÉS SZEPTEMBER 19-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2016. szeptember 12-én 16 00 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: SZEPTEMBER

Részletesebben

Iromány száma: H/ Benyújtás dátuma: :02. Parlex azonosító: 1D9VP7FG0001

Iromány száma: H/ Benyújtás dátuma: :02. Parlex azonosító: 1D9VP7FG0001 Iromány száma: H/18383. Benyújtás dátuma: 2017-11-15 12:02 Országgyűlési képviselő Parlex azonosító: 1D9VP7FG0001 Címzett: Kövér László, az Országgyűlés elnöke Tárgy: Határozati javaslat benyújtása Benyújtó:

Részletesebben

ÖSSZEHASONLÍTÓ ADATOK AZ ORSZÁGGYŰLÉS TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2011., 2015., I. félévek

ÖSSZEHASONLÍTÓ ADATOK AZ ORSZÁGGYŰLÉS TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2011., 2015., I. félévek ÖSSZEHASONLÍTÓ ADATOK AZ ORSZÁGGYŰLÉS TEVÉKENYSÉGÉRŐL 211., 215., 219. I. félévek ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA, 219 Készült a Tájékoztatási és Iromány-nyilvántartó Iroda Tájékoztatási és Módszertani Osztályán,

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA MÁRCIUS (HÉTFŐ-KEDD) ÉS MÁRCIUS 27-I (HÉTFŐI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA MÁRCIUS (HÉTFŐ-KEDD) ÉS MÁRCIUS 27-I (HÉTFŐI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2017. ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA MÁRCIUS 20-21. (HÉTFŐ-KEDD) ÉS MÁRCIUS 27-I (HÉTFŐI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2017. március 20-án 14 15 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: MÁRCIUS 20. HÉTFŐ

Részletesebben

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a február 20-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a február 20-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TÖRVÉNYHOZÁSI IGAZGATÓSÁG TÁJÉKOZTATÁSI ÉS IROMÁNY-NYILVÁNTARTÓ IRODA Budapest, 2017. február 2 TÁJÉKOZTATÓ a 2017. február 20-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA MÁJUS I, HÉTFŐ-KEDDI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA MÁJUS I, HÉTFŐ-KEDDI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2014. ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA MÁJUS 12-13-I, HÉTFŐ-KEDDI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2014. május 12. 14 30 órai állapot szerint MÁJUS 12. HÉTFŐ üléskezdés: 13 00 óra ülés befejezése: kb. 21 00 óra,

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS JÚLIUS 2-3. (HÉTFŐ-KEDD) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS JÚLIUS 2-3. (HÉTFŐ-KEDD) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2018. JÚLIUS 2-3. (HÉTFŐ-KEDD) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2018. június 29-én 11 00 órai állapot szerint JÚLIUS 2. HÉTFŐ üléskezdés: 13 00 óra határozathozatalok:

Részletesebben

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2017. ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA MÁRCIUS 20-21. (HÉTFŐ-KEDD) ÉS MÁRCIUS 27-I (HÉTFŐI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2017. március 17-én 11 30 órai állapot szerint

Részletesebben

Devizahitelek - Mesterházy: veszélyes politikai blöff a kormánypártok javaslata MSZP: iskolabezárásoktól tart az MSZP az államosítás miatt

Devizahitelek - Mesterházy: veszélyes politikai blöff a kormánypártok javaslata MSZP: iskolabezárásoktól tart az MSZP az államosítás miatt 2011.09.09. péntek MSZP: nincs szükség újabb "látszatkonzultációkra" Csige Tamás (MSZP): Orbán Viktor hagyja abba az álomvilág építését Sukoró-ügy - Demokratikus Charta: ne függesszék fel Gyurcsány mentelmi

Részletesebben

Politikusok médiahasználata a magazinműsorokban

Politikusok médiahasználata a magazinműsorokban Politikusok médiahasználata a magazinműsorokban A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése 2014. március 31 április 6. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztálya

Részletesebben

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése 2012. február A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és -elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

2012.03.13. kedd. Elfogadhatatlan a magyar kohéziós támogatás felfüggesztési javaslata

2012.03.13. kedd. Elfogadhatatlan a magyar kohéziós támogatás felfüggesztési javaslata 2012.03.13. kedd Elfogadhatatlan a magyar kohéziós támogatás felfüggesztési javaslata Az orbáni politika lépéskényszerbe hozta az Európai Bizottságot Csak a független bíróságok élvezik a bizalmat Az EU

Részletesebben

ÖSSZEHASONLÍTÓ ADATOK AZ ORSZÁGGYŰLÉS TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2009., 2013., I. félév

ÖSSZEHASONLÍTÓ ADATOK AZ ORSZÁGGYŰLÉS TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2009., 2013., I. félév ÖSSZEHASONLÍTÓ ADATOK AZ ORSZÁGGYŰLÉS TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2009., 2013., ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA, 2017 Készült a Tájékoztatási és Iromány-nyilvántartó Iroda Tájékoztatási és Módszertani Osztályán, az Informatikai

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2014. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER 15-16-I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2014. szeptember 12-én 12 45 órai állapot szerint SZEPTEMBER 15. HÉTFŐ

Részletesebben

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2018. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER 17-18. (HÉTFŐ-KEDD) ÉS SZEPTEMBER 24-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2018. szeptember 14-én 11 00 órai állapot szerint

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS JÚNIUS 18-I (HÉTFŐ) ÉS JÚNIUS 20-I (SZERDA) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS JÚNIUS 18-I (HÉTFŐ) ÉS JÚNIUS 20-I (SZERDA) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS JÚNIUS 18-I (HÉTFŐ) ÉS JÚNIUS 20-I (SZERDA) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2018. június 14-én 16 30 órai állapot szerint JÚNIUS 18. HÉTFŐ üléskezdés:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ikt. sz.: MGB/2-3/2015. EL-1/2015. sz. ülés (EL-4/2014-2018. sz. ülés)

Jegyzőkönyv. Ikt. sz.: MGB/2-3/2015. EL-1/2015. sz. ülés (EL-4/2014-2018. sz. ülés) Ikt. sz.: MGB/2-3/2015. EL-1/2015. sz. ülés (EL-4/2014-2018. sz. ülés) Jegyzőkönyv az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottsága Ellenőrző albizottságának 2015. január 20-án, kedden, 10 óra 00 perckor az Országgyűlés

Részletesebben

http://mszp.hu/calendar

http://mszp.hu/calendar 2012.06.22. péntek A miskolci rendőrség előtt demonstráltak helyi szocialisták Emberközelibb politikát Európában! A költség el van vétve Fenyegető igazságtalanság Széll-el szemben Kaposváron Nagykátán

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a szeptember 21-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék

TÁJÉKOZTATÓ a szeptember 21-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék Országgyűlés Hivatala Budapest, 2015. szeptember 22. Törvényhozási Igazgatóság Tájékoztatási és Irománynyilvántartó Iroda TÁJÉKOZTATÓ a 2015. szeptember 21-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2014. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER 27-28-I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2014. október 27-én 14 30 órai állapot szerint OKTÓBER 27. HÉTFŐ üléskezdés: 13 00 óra határozathozatalok: 14

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 757/2014. (VII. 30.) sz. HATÁROZATA. megállapította,

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 757/2014. (VII. 30.) sz. HATÁROZATA. megállapította, Ügyiratszám: MN/18134-6/2014. Tárgy: kiegyensúlyozottsági kérelem elbírálása Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 757/2014. (VII.

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER (HÉTFŐ-KEDD) ÉS SZEPTEMBER 24-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER (HÉTFŐ-KEDD) ÉS SZEPTEMBER 24-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2018. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER 17-18. (HÉTFŐ-KEDD) ÉS SZEPTEMBER 24-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2018. szeptember 17-én 16 10 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: SZEPTEMBER 17.

Részletesebben

Orbán repül t ajándékozott a volt szlovák államf nek

Orbán repül t ajándékozott a volt szlovák államf nek Orbán repülőt ajándékozott a volt szlovák államfőnek Saját, 80. születésnapjára szervezett szimpóziumot Rudolf Schuster volt szlovák államfő. Orbán Viktor meglepő ajándékkal kedveskedett: az idős politikusnak

Részletesebben

Országgy űlés Hivatal a

Országgy űlés Hivatal a Országgy űlés Hivatal a 2016. évi.... törvény Irományszám :97JIg h Q Érkezett : 2016 AUG 30. az üzemanyagárak indokolatlan áremelésének megakadályozása érdekében egye s pénzügyi tárgyú törvények módosításáró

Részletesebben

http://mszp.hu/calendar

http://mszp.hu/calendar 2012.06.21. csütörtök Továbbra is folytatható a szakszerű libatömés Magyarországon Javíthatatlan költségvetés Négymillióan a létminimum alatt Enni vagy nem lenni: az itt a kérdés! Megyeházákból szellemházak?

Részletesebben

Frakcióvezetők a Parlamentben

Frakcióvezetők a Parlamentben Frakcióvezetők a Parlamentben A Képviselőfigyelő elemzése alapján az LMP-s Schiffer András számít messze a legaktívabb frakcióvezetőnek az Országgyűlésben. Mind a hozzászólások, mind a nem önálló kategóriájában

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2014. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER 15-16-I, (HÉTFŐ-KEDDI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2014. szeptember 15-én 15 45 órai állapot szerint SZEPTEMBER 15. HÉTFŐ üléskezdés: 13 00 óra határozathozatalok:

Részletesebben

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2018. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER 15-16-17-18. (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA-CSÜTÖRTÖK) ÉS OKTÓBER 24-I (SZERDA) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2018. október 11-én 12 00

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA-CSÜTÖRTÖK) ÉS OKTÓBER 24-I (SZERDA) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA-CSÜTÖRTÖK) ÉS OKTÓBER 24-I (SZERDA) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2018. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER 15-16-17-18. (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA-CSÜTÖRTÖK) ÉS OKTÓBER 24-I (SZERDA) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2018. október 15-én 14 30 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE:

Részletesebben

Magyar Szocialista Párt - Országos Sajtóközpont SAJTÓLEVÉL SAJTÓTÁJÉKOZTATÓINK

Magyar Szocialista Párt - Országos Sajtóközpont SAJTÓLEVÉL SAJTÓTÁJÉKOZTATÓINK Magyar Szocialista Párt - Országos Sajtóközpont SAJTÓLEVÉL SAJTÓTÁJÉKOZTATÓINK NAPI HÍREK KÖZLEMÉNYEK MÉDIASZEREPLÉSEK SAJTÓTÁJÉKOZTATÓINK Korózs Lajos: totális káosz a kormányhatározat, ötletelés zajlik;

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA ÁPRILIS (HÉTFŐ-KEDD- SZERDA) ÉS ÁPRILIS 18-I (HÉTFŐI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA ÁPRILIS (HÉTFŐ-KEDD- SZERDA) ÉS ÁPRILIS 18-I (HÉTFŐI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2016. ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA ÁPRILIS 11-12-13. (HÉTFŐ-KEDD- SZERDA) ÉS ÁPRILIS 18-I (HÉTFŐI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2016. április 11-én 14 15 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: ÁPRILIS

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a február 16-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék

TÁJÉKOZTATÓ a február 16-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék Hivatala Budapest, 2015. február 17. Törvényhozási Igazgatóság Tájékoztatási és Irománynyilvántartó Iroda TÁJÉKOZTATÓ a 2015. február 16-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1 Tartalomjegyzék Házszabályi

Részletesebben

nappal min: 5 C max: 8 C

nappal min: 5 C max: 8 C nappal min: 5 C max: 8 C éjszaka min: -3 C max: 1 C Belépés Regisztráció Előfizetés Keresés 2016.01.13. Veronika, Csongor, Yvett Belépés Regisztráció Előfizetés Rovatok Főoldal Belföld Külföld Gazdaság

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER (HÉTFŐ, KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER (HÉTFŐ, KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2015. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER 5-6-7-8. (HÉTFŐ, KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2015. október 2-án 11 45 órai állapot szerint OKTÓBER

Részletesebben

Iromány száma: H/962. Benyújtás dátuma: :46. Parlex azonosító: M72Q6T340001

Iromány száma: H/962. Benyújtás dátuma: :46. Parlex azonosító: M72Q6T340001 Iromány száma: H/962. Benyújtás dátuma: 2018-07-31 13:46 Országgyűlési képviselő Parlex azonosító: M72Q6T340001 Címzett: Kövér László, az Országgyűlés elnöke Tárgy: Határozati javaslat benyújtása Benyújtó:

Részletesebben

Az összefogás a siker kulcsa

Az összefogás a siker kulcsa Az összefogás a siker kulcsa Az elmúlt időszakban különösen sokat hallhattak, olvashattak az előző évek eredményeiről, mégsem mehetünk el szó nélkül ezek mellett, mégpedig több okból sem. Egyrészt mind

Részletesebben

Önkormányzati cégek vezetőinek visszahívását kezdeményezi a szegedi városvezetés

Önkormányzati cégek vezetőinek visszahívását kezdeményezi a szegedi városvezetés 2011.09.08. csütörtök Önkormányzati cégek vezetőinek visszahívását kezdeményezi a szegedi városvezetés Sukoró-ügy - Gyurcsány: semmi sem támasztja alá az ügyészség álláspontját "Agresszívebb" kommunikációt

Részletesebben

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése 2014. június A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint. SZEPTEMBER 27. KEDD üléskezdés: 9 00 óra határozathozatalok: legkorábban: 9 50 órától

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint. SZEPTEMBER 27. KEDD üléskezdés: 9 00 óra határozathozatalok: legkorábban: 9 50 órától AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2016. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER 26-27. (HÉTFŐ-KEDD) ÉS OKTÓBER 3-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2016. szeptember 23-án 12 00 órai állapot szerint

Részletesebben

MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁRAK LENYÚLÁSA FIDESZ MÓDRA?

MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁRAK LENYÚLÁSA FIDESZ MÓDRA? MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁRAK LENYÚLÁSA FIDESZ MÓDRA? Korózs Lajos Elnökségi tag lajos.korozs@mszp.hu STRASBOURGI BÍRÓSÁGHOZ ÉS AZ ALKOTMÁNY BÍRÓSÁGHOZ FORDUL AZ MSZP Az MSZP minden jogorvoslati lehetőséget ki

Részletesebben

A magyar politikai rendszer 10/8/12. A kormány

A magyar politikai rendszer 10/8/12. A kormány A kormány 1 A kormányokról általában az egész politikai intézményrendszer és az állami döntéshozatal központi szereplője több mint végrehajtás nehéz lenne az állami tevékenységnek olyan területét kiragadni,

Részletesebben

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a szeptember 12-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a szeptember 12-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TÖRVÉNYHOZÁSI IGAZGATÓSÁG TÁJÉKOZTATÁSI ÉS IROMÁNY-NYILVÁNTARTÓ IRODA Budapest, 2016. szeptember 13. TÁJÉKOZTATÓ a 2016. szeptember 12-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Politikusok médiahasználata a hírműsorokban

Politikusok médiahasználata a hírműsorokban Politikusok médiahasználata a hírműsorokban A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése 2014. március 17-23. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

Fizetésemelés 2015 Az MSZP első követelése a dolgozókért

Fizetésemelés 2015 Az MSZP első követelése a dolgozókért Fizetésemelés 2015 Az MSZP első követelése a dolgozókért Miért? A magyarok az egyik legtöbbet dolgozó nép Európában, mégis úgy érzik, nem becsülik eléggé a munkájukat, nem kapnak annyi fizetést, amelyből

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: EUB/91-1/2013. EUB-32/2013. sz. ülés (EUB-121/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: EUB/91-1/2013. EUB-32/2013. sz. ülés (EUB-121/2010-2014. sz. ülés) Ikt. sz.: EUB/91-1/2013. EUB-32/2013. sz. ülés (EUB-121/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának 2013. november 5-én, kedden, 8 óra 38 perckor az Országház főemelet

Részletesebben

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése 2014. OKTÓBER A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és -elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint. MÁRCIUS 17. CSÜTÖRTÖK üléskezdés: 9 00 óra határozathozatalok: legkorábban: 9 50 órától

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint. MÁRCIUS 17. CSÜTÖRTÖK üléskezdés: 9 00 óra határozathozatalok: legkorábban: 9 50 órától AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2016. ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA MÁRCIUS 16-17. (SZERDA-CSÜTÖRTÖK) ÉS MÁRCIUS 21-I (HÉTFŐI) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2016. március 11-én 11 45 órai állapot szerint

Részletesebben

J e g y zőkönyv AIÜB-V-1/2010. AIÜB-V-1/2010-2014.

J e g y zőkönyv AIÜB-V-1/2010. AIÜB-V-1/2010-2014. AIÜB-V-1/2010. AIÜB-V-1/2010-2014. J e g y zőkönyv az Országgyűlés az Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottsága az országgyűlési képviselők számának csökkentéséhez szükséges választójogi reformot

Részletesebben

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1580/2013. (XI.6.) sz. HATÁROZATA

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1580/2013. (XI.6.) sz. HATÁROZATA Ügyiratszám: Ügyintéző: Tárgy: MN/53725-7/2013. személyes adat kiegyensúlyozottsági kérelem elbírálása Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 1580/2013. (XI.6.) sz. HATÁROZATA A Nemzeti Média-

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS NOVEMBER 5-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS NOVEMBER 5-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2018. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER 29-30-31. (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS NOVEMBER 5-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2018. október 29-én 14 30 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: OKTÓBER 29.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ikt. sz.: NOB-40/23-2/2014. NOB-7/2014. sz. ülés (NOB-7/ sz. ülés)

Jegyzőkönyv. Ikt. sz.: NOB-40/23-2/2014. NOB-7/2014. sz. ülés (NOB-7/ sz. ülés) Ikt. sz.: NOB-40/23-2/2014. NOB-7/2014. sz. ülés (NOB-7/2014-2018. sz. ülés) Jegyzőkönyv az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottságának 2014. október 13-án, hétfőn, 10 óra 32 perckor az Országház

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Ikt. sz.: NBB-41/126-7/2018. NBB-17/2018. sz. ülés (NBB-17/2018-2022. sz. ülés) J e g y z ő k ö n y v az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának 2018. december 18-án, kedden 10 órára az Országgyűlés

Részletesebben

J e g y zőkönyv FVB-19/ (FVB-19/ )

J e g y zőkönyv FVB-19/ (FVB-19/ ) FVB-19/20010. (FVB-19/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi bizottságának 2010. december 6-án, hétfőn, 10 óra 5 perckor a Képviselői Irodaház V. emelet 562. számú tanácstermében

Részletesebben

Nemzetpolitikai összefoglaló. 2013. 29. hét

Nemzetpolitikai összefoglaló. 2013. 29. hét Nemzetpolitikai összefoglaló 2013. 29. hét Magyarország Év végére meglesz az ötszázezredik magyar állampolgár a határon túlról Év végére meglesz az ötszázezredik magyar állampolgár a határon túlról - jelentette

Részletesebben

Politikusok médiahasználata a magazinműsorokban

Politikusok médiahasználata a magazinműsorokban Politikusok médiahasználata a magazinműsorokban A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése 2014. március 24-30. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

KÉT ZACSKÓVAL KEZÉBEN MAGYARÁZOTT FODOR GÁBOR...19

KÉT ZACSKÓVAL KEZÉBEN MAGYARÁZOTT FODOR GÁBOR...19 1 A Magyar Országgyűlés Sajtószolgálata SAJTÓSZEMLE FODOR GÁBOR MINISZTERJELÖLT MEGHALLGATÁSA A KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG ÜLÉSÉN (A hírügynökségek, napilapok, elektronikus média alapján) 2007. április

Részletesebben

Az Országgyűlés évi november december havi ülésterve

Az Országgyűlés évi november december havi ülésterve ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TÖRVÉNYHOZÁSI IGAZGATÓSÁG SZERVEZÉSI FŐOSZTÁLY Lezárva: 2018. 9. 11 00 óra Az Országgyűlés 2018. évi havi ülésterve Előterjesztések és 19. 26-27-28-29. és 3. 3. 1. 2. A Magyarország

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS JÚLIUS 6-I (HÉTFŐI) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS JÚLIUS 6-I (HÉTFŐI) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2015. JÚLIUS 6-I (HÉTFŐI) RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2015. július 6-án 10 15 órai állapot szerint JÚLIUS 6. HÉTFŐ üléskezdés: 9 00 óra határozathozatalok: legkorábban: 9 50 órától (napirend

Részletesebben

J e g y zőkönyv FMB-7/2011. (FMB-36/ )

J e g y zőkönyv FMB-7/2011. (FMB-36/ ) FMB-7/2011. (FMB-36/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának 2011. május 9-én, hétfőn, 9.30 órakor a Képviselői Irodaház 128. számú tanácstermében megtartott

Részletesebben

Az Országgyűlésről szóló évi XXXVI. törvény a alapján mellékelten az alábbi

Az Országgyűlésről szóló évi XXXVI. törvény a alapján mellékelten az alábbi Országgyűlési képviselő Képviselői önálló indítvány Országgyűlési határozati javaslat kezdeményezése Dr. Kövér László úrnak, az Országgyűlés elnökének Helyben Tisztelt Elnök Úr! Az Országgyűlésről szóló

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a június 5-i plenáris ülésnap főbb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ a június 5-i plenáris ülésnap főbb eseményeiről ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TÖRVÉNYHOZÁSI IGAZGATÓSÁG TÁJÉKOZTATÁSI ÉS MÓDSZERTANI OSZTÁLY 2018 TÁJÉKOZTATÓ a 2018. június 5-i plenáris ülésnap főbb eseményeiről Tartalomjegyzék Napirend előtti felszólalás...

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS MÁJUS 6-I (KEDDI) ALAKULÓ ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS MÁJUS 6-I (KEDDI) ALAKULÓ ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2014. MÁJUS 6-I (KEDDI) ALAKULÓ ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2014. május 6-án 10 45 órai állapot szerint MÁJUS 6. (KEDD) üléskezdés: 10 00 óra ülés befejezése: kb. 14 00 óra, illetve a napirendi

Részletesebben

Dr. Szél Bernadett LMP

Dr. Szél Bernadett LMP otn ;»z 14 1ZgU Az Országgy űlés Ér!-;ez.«'.: 20 1.4 NOV 2 C..../2014 (...) OGY határozata a családbarát parlamenti m űködéshez szükséges intézkedésekr ől 1. Az Országgyűlés kifejezi elkötelezettségét

Részletesebben

Az Orbán-kormány ötödik évének mérlege

Az Orbán-kormány ötödik évének mérlege Az Orbán-kormány ötödik évének mérlege A harmadik Orbán-kormány jogalkotása számokban 2015. augusztus Bevezető A Policy Solutions Törvénygyártók című projektjének célja, hogy felmérje a jogalkotás sebességét

Részletesebben

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a május 2-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a május 2-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TÖRVÉNYHOZÁSI IGAZGATÓSÁG TÁJÉKOZTATÁSI ÉS IROMÁNY-NYILVÁNTARTÓ IRODA Budapest, 2016. május 3. TÁJÉKOZTATÓ a 2016. május 2-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: ISB/40-1/2012. ISB-10/2012. sz. ülés (ISB-69/ sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: ISB/40-1/2012. ISB-10/2012. sz. ülés (ISB-69/ sz. ülés) Ikt. sz.: ISB/40-1/2012. ISB-10/2012. sz. ülés (ISB-69/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságának 2012. május 29-én, kedden, 11 óra

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ikt. sz.: GAB/25-2/2014. GAB-9/2014. sz. ülés (GAB-9/2010-2014. sz. ülés)

Jegyzőkönyv. Ikt. sz.: GAB/25-2/2014. GAB-9/2014. sz. ülés (GAB-9/2010-2014. sz. ülés) Ikt. sz.: GAB/25-2/2014. GAB-9/2014. sz. ülés (GAB-9/2010-2014. sz. ülés) Jegyzőkönyv az Országgyűlés Gazdasági bizottságának 2014. október 13-án, hétfőn, 11 óra 5 perckor az Országház főemelet 37-38.

Részletesebben

J e g y zőkönyv KSB-14/2011. (KSB-36/ )

J e g y zőkönyv KSB-14/2011. (KSB-36/ ) KSB-14/2011. (KSB-36/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának 2011. szeptember 13-án, kedden, 13 óra 02 perckor a Képviselői Irodaház V. emelet 569. számú tanácstermében

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS DECEMBER HAVI ÜLÉSTERVE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS DECEMBER HAVI ÜLÉSTERVE ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA Törvényhozási Igazgatóság Szervezési Főosztály 2014. 15-én 14 15 órai állapot. AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2014. DECEMBER HAVI ÜLÉSTERVE Előterjesztések 1. Magyarország 20 évi központi költségvetéséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. december 20-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. december 20-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről Jegyzőkönyv Készült: 2011. december 20-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről Az ülés helye: Megyeháza II. emeleti Barkóczy terme Eger, Kossuth Lajos utca 9. Jelen voltak: Bossányi László,, Dr. Gondos István,

Részletesebben

Politikusok médiahasználata a hírműsorokban

Politikusok médiahasználata a hírműsorokban Politikusok médiahasználata a hírműsorokban A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése 2014. február 15-23. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

2011. szeptember 20., kedd

2011. szeptember 20., kedd 2011. szeptember 20., kedd Költségvetés 2012 - MSZP: brutális megszorítások lesznek Országvédelmi akcióterv - Mesterházy: Lázár bizonyíthatja, hogy nem fél ellentmondani Orbánnak Költségvetés 2012 - MSZP:

Részletesebben

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG GYORSJELENTÉSE 2018. JÚNIUS A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA FEBRUÁR (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS FEBRUÁR 27-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA FEBRUÁR (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS FEBRUÁR 27-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2017. ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA FEBRUÁR 20-21-22. (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS FEBRUÁR 27-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2017. február 20-án 15 45 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: FEBRUÁR 20.

Részletesebben

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG GYORSJELENTÉSE 2018. NOVEMBER A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila: Együtt a megszorításokért!

Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila: Együtt a megszorításokért! Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila: Együtt a megszorításokért! A baloldal eddig előkerült tervei, nyilatkozatai és javaslatai egyértelművé teszik, hogy Gyurcsány, Bajnai és Mesterházy

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS SZEPTEMBER 25-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS SZEPTEMBER 25-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2017. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA SZEPTEMBER 18-19-20. (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS SZEPTEMBER 25-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2017. szeptember 18-án 15 15 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: SZEPTEMBER

Részletesebben

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA FEBRUÁR (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS FEBRUÁR 25-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA FEBRUÁR (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS FEBRUÁR 25-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2019. ÉVI TAVASZI ÜLÉSSZAKA FEBRUÁR 18-19-20. (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS FEBRUÁR 25-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJE 2019. február 18-án 14 15 órai állapot szerint AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: FEBRUÁR 18.

Részletesebben

Nemzetpolitikai összefoglaló. 2015. 31. hét

Nemzetpolitikai összefoglaló. 2015. 31. hét Nemzetpolitikai összefoglaló 2015. 31. hét Erdély Ponta: Orbán bántó és provokáló alak Victor Ponta sértőnek nevezte a magyar miniszterelnök Romániával szemben tanúsított magatartását. A román kormányfő

Részletesebben

"NEM" a népszavazáson

NEM a népszavazáson Este hét órakor hivatalosan befejez?dött a voksolás az ország 3177 településén kialakított 10 331 szavazókörben a vasárnap tartott országos népszavazáson. Az érvényes szavazatot leadók több, mint 98 százaléka

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: ISB/54-1/2012. ISB-18/2012. sz. ülés (ISB-77/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: ISB/54-1/2012. ISB-18/2012. sz. ülés (ISB-77/2010-2014. sz. ülés) Ikt. sz.: ISB/54-1/2012. ISB-18/2012. sz. ülés (ISB-77/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságának 2012. július 2-án, hétfőn, 11 óra

Részletesebben

A Fogyasztóvédelmi Bizottság tevékenysége, tervei

A Fogyasztóvédelmi Bizottság tevékenysége, tervei A Fogyasztóvédelmi Bizottság tevékenysége, tervei Simon Gábor a Fogyasztóvédelmi bizottság elnöke Budapest, 2011. szeptember 29. Tartalom A plenáris ülés előkészítésével kapcsolatos tevékenységek Soros

Részletesebben

2012.02.15. szerda. Utólagos normakontrollt szeretne az MSZP a rokkantnyugdíjak ügyében

2012.02.15. szerda. Utólagos normakontrollt szeretne az MSZP a rokkantnyugdíjak ügyében 2012.02.15. szerda A Fidesz kudarcairól tereli el a figyelmet Budai Gyula Orbánon bukott 2300 munkahely? Szabad sajtót, demokratikus jogállamot! Utólagos normakontrollt szeretne az MSZP a rokkantnyugdíjak

Részletesebben

A nap főbb hírei 2013.06.27. (csütörtök)

A nap főbb hírei 2013.06.27. (csütörtök) 1 A nap főbb hírei 2013.06.27. (csütörtök) A főbb témák: 1. Nemzetközi konferencia a családon 2. Győri Enikő: Magyarország nem kényszerül vétójogának gyakorlására 3. OGY - 4. Bírósági mediáció 5. Az új

Részletesebben

Kicsengettek PARLAMENT. Mennyi az annyi? 70 milliárdos önkormányzati elvonás a költségvetésben

Kicsengettek PARLAMENT. Mennyi az annyi? 70 milliárdos önkormányzati elvonás a költségvetésben 70 milliárdos önkormányzati elvonás a költségvetésben Kicsengettek November utolsó napján biztos többséggel fogadták el a kormánypárti, egyes szabad demokrata és független képviselők a 2010. évi költségvetést.

Részletesebben

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a november 14-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a november 14-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TÖRVÉNYHOZÁSI IGAZGATÓSÁG TÁJÉKOZTATÁSI ÉS IROMÁNY-NYILVÁNTARTÓ IRODA Budapest, 2016. november 15. TÁJÉKOZTATÓ a 2016. november 14-ei plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint. OKTÓBER 3. KEDD üléskezdés: 9 00 óra határozathozatalok: legkorábban: 9 50 órától

AZ ÜLÉS ELSŐ HETE: szünet: szükség szerint. OKTÓBER 3. KEDD üléskezdés: 9 00 óra határozathozatalok: legkorábban: 9 50 órától AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉNEK JAVASLATA AZ ORSZÁGGYŰLÉS 2017. ÉVI ŐSZI ÜLÉSSZAKA OKTÓBER 2-3-4. (HÉTFŐ-KEDD-SZERDA) ÉS OKTÓBER 9-I (HÉTFŐ) ÜLÉSÉNEK NAPIRENDJÉRE 2017. szeptember 28-án 11 45 órai állapot szerint

Részletesebben

Nemzetpolitikai összefoglaló. 2013. 39. hét

Nemzetpolitikai összefoglaló. 2013. 39. hét Nemzetpolitikai összefoglaló 2013. 39. hét Erdély Magyarország Megtartották a Kárpát-medencei magyar felsőoktatási tanévnyitót Az Óbudai Egyetem és hat külhoni felsőoktatási intézmény, egymással videókonferenciával

Részletesebben

J e g y zőkönyv FVB-17/2011. (FVB-39/2010-2014.)

J e g y zőkönyv FVB-17/2011. (FVB-39/2010-2014.) FVB-17/2011. (FVB-39/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi bizottságának 2011. szeptember 6-án, kedden, 9 óra 17 perckor a Képviselői Irodaház III. számú tanácstermében határozatképtelenség

Részletesebben

Iromány száma: T/3354/13. Benyújtás dátuma: :46. Parlex azonosító: 1J96BYUB0005

Iromány száma: T/3354/13. Benyújtás dátuma: :46. Parlex azonosító: 1J96BYUB0005 Iromány száma: T/3354/13. Benyújtás dátuma: 2018-12-06 18:46 Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága Parlex azonosító: 1J96BYUB0005 Címzett: Kövér László, az Országgyűlés elnöke Benyújtó: Dr. Bajkai

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a július 20-i plenáris ülésnap főbb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ a július 20-i plenáris ülésnap főbb eseményeiről ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TÖRVÉNYHOZÁSI IGAZGATÓSÁG TÁJÉKOZTATÁSI ÉS MÓDSZERTANI OSZTÁLY 218 TÁJÉKOZTATÓ a 218. július 2-i plenáris ülésnap főbb eseményeiről Tartalomjegyzék Döntés összegző módosító javaslatról...

Részletesebben

Az EP plenáris ülése: 2009. május 4 7., Strasbourg

Az EP plenáris ülése: 2009. május 4 7., Strasbourg Az EP plenáris ülése: 2009. május 4 7., Strasbourg A 2004 2009-es ciklus utolsó plenáris ülését tartotta az Európai Parlament Strasbourgban. A plenárison vitáztak a munkaidőről szóló irányelv részleteiről,

Részletesebben

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a március 20-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA. TÁJÉKOZTATÓ a március 20-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1. Tartalomjegyzék ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TÖRVÉNYHOZÁSI IGAZGATÓSÁG TÁJÉKOZTATÁSI ÉS IROMÁNY-NYILVÁNTARTÓ IRODA Budapest, 2017. március 2 TÁJÉKOZTATÓ a 2017. március 20-ai plenáris ülésnap főbb eseményeiről 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben