MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG"

Átírás

1 7/2008. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ elnökségének június 11. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: Dr. Baráth Etele, Kadler Gusztáv, Vaskuti István (8. határozatig), Farkas Zoltán, Horváth Péter, Csernák Károly, Kovács Béla, Apáthy Endre, Csonka Gábor (5. határozat után), Koletics Miklós Meghívottként: Bonn Ottó, Lukács Zsuzsanna, Schmidt Gábor, Angyal Zoltán, Nagy László, Vékássy Bálint, Kaszala Klaudia, Dr. Molnár Mária Napirend: 1. Az olimpiai válogatással kapcsolatos egyes döntések meghozatala 2. Egyebek 1/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, egyhangú) Az emlékeztetőt Farkas Zoltán hitelesíti. 1. Az olimpiai válogatással kapcsolatos egyes döntések meghozatala Angyal Zoltán írásbeli előterjesztését indokolva elmondta, hogy három számban (C méter, NK méter, C méter) a válogatási elveknek megfelelően befejezhető a válogatás, a versenyzők Vajda Attila, Kovács Katalin, Kozmann György, Kolonics György - olimpiai csapattagságát javasolja. Javaslatot tett továbbá arra, hogy a Kammerer Zoltán - Kucsera Gábor kajak páros az olimpiai csapatba kerüljön, a nyújtott teljesítmény alapján befejezhesse a válogatást K és 1000 méteren egyaránt. Javasolta továbbá, hogy Vajda Attila C méteren elért eredménye alapján C méteren is fejeződjön be a válogatás. Vaskuti István tájékoztatta az elnökséget, hogy a Szakmai Bizottság megtárgyalta az előterjesztést, a kenu szakággal kapcsolatban megfogalmazódott, hogy a fiatalok is jól teljesítettek, de további válogatózás esetén sem lenne elég a kvóta. A női szakággal részletesen nem foglalkozott a Bizottság, a női edzők nem voltak ott az ülésen. A férfi kajakban tisztázni kell a helyzetet, a félreérthető nyilatkozatok miatt ne legyen tévút. Férfi kajakban azonos napon nincs lehetőség a duplázásra. A szövetségi kapitánynak lehetősége van arra, hogy javaslatot tegyen a négyesre, de egyenlőre nincs világos lehetőség az összeállításra és a kvótaszám is limitált, nem volt lehetőség a mezőny tudását látni, a második válogató adhat segítséget a négyes kérdés tisztázására. Dr. Baráth Etele kérte, hogy egyenként tárgyalja az elnökség a javaslatot, és egyetértett abban, hogy Vajda Attila mindkét számban mentesüljön a további válogatózás alól. Vaskuti István kérésére Angyal Zoltán elmondta, hogy Vajda Attilára vonatkozó javaslatában nem ingatták meg a Szakmai Bizottság ülésén, szerinte megvan a lehetőség a versenyzőben, hogy a gyengébbik számában is pontszerző legyen.

2 2 Csernák Károly elfogadja Angyal Zoltán érveit, de a többi versenyzővel szemben nem tartja jónak a javaslatot, erkölcsi aggályai vannak. Farkas Zoltán szerint senki sem közelíti meg egyesben a hazai mezőnyben Vajda Attilát, nem kell aggálynak felmerülnie. Koletics Miklós több edző véleményét tolmácsolta azzal, hogy a fiatal versenyzőknek is jó lenne, ha lenne értelme tovább készülniük. Dr. Baráth Etele felhívta a figyelmet, hogy a második válogató verseny Magyar Bajnokság lesz, és idén Szegeden lesz még U23 EB is. 2/2008/7. Elnökségi határozat (6 igen, Kadler Gusztáv, Csernák Károly, Koletics Miklós tartózkodás) Vajda Attila mindkét számban C méter és C méter mentesül a további olimpiai válogatózás alól. 3/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, egyhangú) Kovács Katalin teljesítette a válogatási elveket, NK méteren befejeződött az olimpiai válogatás. Abban az esetben, ha Kovács Katalin párosban is szeretné megszerezni az olimpiai csapattagságot, úgy a június i válogató versenyen NK méteren kötelező indulnia. Csernák Károly javasolta, hogy mivel Kolonics György az ötödik olimpiájára készül - ne kelljen tovább válogatóznia. Dr. Baráth Etele egyetértve azzal, hogy Kolonicséknak ne kelljen tovább válogatóznia, javasolta, hogy a Sáfrán testvérek is vegyenek részt az olimpiai felkészülésben edzőpartnerként, ezzel premizálva kvótaszerző szép szereplésüket. Vaskuti István felhívta a figyelmet, hogy amennyiben tudjuk, hogy 3 kenus utazik az olimpiára, vissza kell adnunk a kvótát. Angyal Zoltán felvetette, hogy a kvóta visszaadása mellett a Sáfrán-párost ki kellene vinni az olimpiára akkreditáció nélkül, és ha gond van, cserélni. Schmidt Gábor elmondta, hogy a MOB szerint ilyen cserelehetőség csak vívásban és evezésben van, de tisztázni fogja a lehetőséget. 4/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, egyhangú) Kozmann György-Kolonics György teljesítették a válogatási elveket, tagjai az olimpiai csapatnak, C méteren befejeződött a válogatás. 5/2008/7. Elnökségi határozat (5 igen, Kadler Gusztáv, Vaskuti István, Apáthy Endre, Koletics Miklós tartózkodás) Kozmann György-Kolonics György C méteren is csapattagok, ezen a távon is befejeződött a válogatás. A Sáfrán testvérek alkotta párost az olimpiai felkészülésre az edzőtáborba a Szövetség meghívja és lehetőség szerint biztosítja nem akkreditált versenyzőként olimpiai jelenlétüket. Angyal Zoltán a Kammerer Zoltán- Kucsera Gábor párosra vonatkozó javaslatával kapcsolatos kérdésekre válaszolva elmondta, hogy nem támogatja az azonos napon duplázást a férfi kajak esetében. Az első hazai válogató versenyen a Kammerer-féle négyes nagyon nyert, a VK azonban nem adott lehetőséget a kormány meghibásodása miatt a tiszta kép kialakulására.

3 3 Kadler Gusztáv felhívta a figyelmet, hogy a válogatási elvek a csapatba kerülés feltételeiben egyértelműek, az hogy, a csapatba került versenyzők közül kik indulhatnak egy-egy versenyszámban, az más kérdés. Vaskuti István szerint, ha a Kammerer-féle négyes elindul a második válogatón, ha nyer is, a második helyen végző négyesé a válogató-nyerés. Kadler Gusztáv szerint az olimpiai csapatba kerül az adott táv sorozat-győztese, de ha nincs annyi csapattag, amennyi kvóta van, a szövetségi kapitány nemzeti érdekekre hivatkozva behívhat a csapatba versenyzőt. Horváth Péter szerint közepes négyesek vannak, ha a Kammerer-féle négyes nyer, ki kell egészíteni a csapathajót, de mi alapján? Schmidt Gábor szerint kérdés, ha ki kell egészíteni a csapatot, mi lesz a behívási sorrend? Angyal Zoltán elmondta, hogy a férfi kajakban azért nem akar duplázást, mert a K2 és a K4 között 50 perc van, közte eredményhiretés, ez kockázatos lenne. Sajnálja, hogy a VK-n a kérdés nem dőlt el. Dr. Baráth Etele felvetette annak lehetőségét, hogy a második válogatón dupláznia kelljen 1000 méteren a párosnak. Horváth Péter felhívta a figyelmet, hogy az nem ugyanaz, mint az olimpián. Dr. Baráth Etele felhívta a figyelmet, hogy még nincs helyzet, hiszen van még egy válogató, ne módosítsanak a válogatási elveken. 6/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, Csernák Károly tartózkodás) Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor olimpiai csapattagságát az elnökség jóváhagyja, K és K méteren befejeződött a válogatás. Dr. Baráth Etele elmondta, hogy a női szakágban sok egyeztetés zajlik, most még nincs döntési helyzet, majd a második válogató után. Vékássy Bálint kérdésére Angyal Zoltán elmondta, Hogy Kovács Katinak indulási kötelezettsége van egyesben a második válogatón a döntés értelmében, de eredmény nincs előírva. 2. Egyebek a) Etikai problémák, szabálytalanságok a sportolói reklámtevékenységben és nyilvános szerepléseken Dr. Baráth Etele szerint minősíthetetlen hibák történtek az EB-n és a VK-n a reklámelőírások terén, a versenyzők öltözete össze-vissza volt, a legtöbb esetben nem felelt meg a Reklámszabályzat előírásainak. Nem etikus a hajó minőségére fogni a nem várt eredményt, amikor a Szövetség új hajókat ad. A könnyebb hajó miatti kizárás minősíthetetlen hiba a versenyzők részéről. Elfogadhatatlan, hogy egy vadonat új négyes kormánya eltörik. Számon kell kérni az ezen hibákért felelős edzőket, versenyzőket, szakosztályokat. A két nagy szponzor levélben kérte, hogy fejeződjenek be a balhék, mert számukra is kínos. A válogatott versenyzőknél tudnunk kell, mi történik, ne a nyilvánossághoz forduljanak problémáikkal, hanem az elnökséghez. Farkas Zoltán jelezte, hogy a sajtó több esetben leszólta a Szövetséget, szerintük az elnökség nyomást próbált gyakorolni kérdések megoldására, ezért helyreigazításokat kell kérni.

4 4 Schmidt Gábor elmondta, hogy az elmúlt időszakban többször kért a Szövetség helyreigazítást a sajtóban. Kellemetlen, ha nem szólnak a Szövetségnek, ha probléma van, például a hajókérdésben, hiszen tud a Szövetség hajót biztosítani. Angyal Zoltán elmondta, hogy a lányok nem kérték a szövetségi négyes hajót, mert a NELO ígért nekik. Minden versenyen kéri a versenyzőket és az edzőket, hogy minden egyes futam előtt mérlegeljenek, értehetetlen, hogy mégis előfordult ilyen hiba. Dr. Baráth Etele szerint mindenképpen rendbe kell tenni a megjelenéseket, gondolni kell az olimpia utáni fellépésekre is. Schmidt Gábor elmondta, hogy a szezon elején részletes tájékoztatót küldtek a versenyzőknek a megjelenési előírásokról, a Reklámszabályzatnak megfelelő felszerelésről. A melegítő rendelkezésre áll, a speciális mezzel van gond, mert két éve nincs új. Sajnos olyan egyéni szponzorok is felkerülnek a mezekre, melegítőre és a hajóra, amelyek nincsenek engedélyeztetve. Az olimpián kizárólag a Szövetség által készíttetett mezben lehet nyilatkozni, melyre az engedélyezett egyéni szponzorokat is felhímezteti a Szövetség. Kadler Gusztáv elmondta, hogy élversenyzők panaszkodnak, hogy nincs elég szerelésük, az olimpiai csapattagokat rendesen fel kell szerelni. 7/2008/7. Elnökségi határozat (10 igen, egyhangú) Azok a versenyzők és sportegyesületek, akik a Reklámszabályzat alapján a Szövetség jóváhagyása iránti kérelmet a szövetség jogi képviselőjéhez nem juttatták el, és annak alapján a jóváhagyást az egyéni és sportegyesületi reklámfelületek hasznosítására nem kapták meg, egyéni és sportegyesületi szponzorokat a válogatott melegítőn és a további hasznosítható sportolói felületeken nem jeleníthetnek meg. A jóváhagyás iránti kérelem benyújtására az Elnökség végső határidőként június 26. napját jelölte meg. Az olimpiai csapatba bekerülő versenyzők kizárólag a Szövetség által készíttetett felszerelésben nyilatkozhatnak, ezért a csapattag versenyzők engedélyeztetett egyéni és sportegyesületi szponzorainak a Szövetség rendelkezésére bocsátott logóját a Szövetség saját költségén hímezteti fel az egységes pólóra. Amennyiben a Reklámszabályzat megszegéséből eredően a Szövetség szponzorai a szponzori szerződéstől elállnak vagy kötbér fizetésére kötelezik a Szövetséget, a Szövetség a kárt továbbhárítja a szabályt megszegő versenyzőre. 8/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, egyhangú) A sportruházattal való ellátásban differenciálni kell, ősszel ki kell alakítani az erre vonatkozó új rendszert. b) Tagfelvétel 9/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, egyhangú) Az elnökség a Taksony Sportegyesületet a Magyar Kajak-Kenu Szövetség tagjai sorába felvette. c) Külföldi versenyző felkészítése Angyal Zoltán kérte az elnökséget, hogy a korábbi döntésnek megfelelően erősítse meg a kapitányt abban, hogy az olimpia évében nem megengedett külföldi versenyző felkészítése az állami és szövetségi juttatásban részesülő edzők számára.

5 5 10/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, egyhangú) Az elnökség megerősíti, hogy az olimpia évében nem megengedett külföldi versenyző felkészítése az állami és szövetségi juttatásban részesülő edzők számára. d) B -közép A B -közép nézőként való jelenléte az Olimpián fontos ügy, viszonylag olcsó szállást már sikerült szerezni, az útiköltségre való gyűjtést is szervezik. 11/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, egyhangú) Az elnökség fontosnak tartja a B közép olimpiai jelenlétét, részt vesz a gyűjtésben és javasolja a versenyzőknek, edzőknek is, hogy támogassák az utazásukat. e) Wesselényi ösztöndíj javaslat Angyal Zoltán tájékoztatta az elnökséget, hogy Nagy László nem kíván részt venni a továbbiakban a közös munkában Hűvös Viktorral a férfi kajakos csoport felkészítésében. Angyal Zoltán javasolta, hogy Vécsi Viktor ösztöndíja kerüljön kiegészítésre nyolcvanezer forinttal. 12/2008/7. Elnökségi határozat (9 igen, egyhangú) Az elnökség elfogadja a javaslatot Vécsi Viktor ösztöndíjának kiegészítésére. Kadler Gusztáv az elnökség nevében megköszönte Nagy Lászlónak a férfi kajakos csoport felkészítésében végzett eddigi munkáját. Készítette: Dr. Molnár Mária Hitelesítette: Farkas Zoltán

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 11/2005. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MKKSZ elnökségének 2005. november 9. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: dr. Baráth Etele (3.

Részletesebben

12/2013. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

12/2013. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 12/2013. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökség 2013. július 23. napján, 14:00 órakor, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén. Jelen vannak: Dr. Baráth

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG. Készült az MKKSZ Elnökségének 2014. február 21. napjára, az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén.

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG. Készült az MKKSZ Elnökségének 2014. február 21. napjára, az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. 3/2014. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökségének 2014. február 21. napjára, az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: Dr. Baráth Etele,

Részletesebben

7/2018. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

7/2018. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 7/2018. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökségének 2018. július 23. napjára a Latorca utcai székházba összehívott ülésén. Jelen vannak: Schmidt Gábor, Kadler Gusztáv,

Részletesebben

5/2016. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

5/2016. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 5/2016. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökségének 2016. június 14. napjára a Latorca utcai székházba összehívott ülésén. Jelen vannak: Dr. Baráth Etele, Kadler Gusztáv,

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG. Készült az MKKSZ Elnökségének január 6. napjára, az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén.

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG. Készült az MKKSZ Elnökségének január 6. napjára, az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. 1/2014. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökségének 2014. január 6. napjára, az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: Dr. Baráth Etele, Kadler

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 6/2007. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MKKSZ elnökségének 2007. június 12. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: dr. Baráth Etele, Kadler

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG. Készült az MKKSZ Elnökség április 3. napján, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén.

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG. Készült az MKKSZ Elnökség április 3. napján, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén. 5/2014. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökség 2014. április 3. napján, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén. Jelen vannak: Dr. Baráth Etele, Kadler

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 3/2006. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MKKSZ elnökségének 2006. február 28. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: dr. Baráth Etele (10.

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 12/2007. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ elnökségének 2007. november 14. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: dr. Baráth Etele,

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 3/2007. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MKKSZ elnökségének 2007. március 20. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: dr. Baráth Etele, Kadler

Részletesebben

U1/2016. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

U1/2016. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG U1/2016. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökségének 2016. december 19. napjára a Latorca utcai székházba összehívott ülésén. Jelen vannak: Schmidt Gábor, Kadler Gusztáv,

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 2/2006. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MKKSZ elnökségének 2006. február 8. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: dr. Baráth Etele (6.

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 1/2007. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MKKSZ elnökségének 2007. január 18. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: dr. Baráth Etele, Kadler

Részletesebben

Tájékoztató a magyar kajak-kenu válogatott olimpiai felkészüléséről /vázlat/

Tájékoztató a magyar kajak-kenu válogatott olimpiai felkészüléséről /vázlat/ Magyar Kajak-Kenu Szövetség Közgyűlése Tájékoztató a magyar kajak-kenu válogatott olimpiai felkészüléséről /vázlat/ Budapest, 2012. április 4. Készítette: Storcz Botond szövetségi kapitány Helyzetelemzés

Részletesebben

10/2013. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

10/2013. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 10/2013. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökség 2013. június 18. napján, 14:00 órakor, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén. Jelen vannak: Kadler

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015

KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

1/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

1/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 1/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökségének 2015. január 29. napjára, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén. Jelen vannak: Dr. Baráth Etele,

Részletesebben

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Reklámszabályzata 2014.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Reklámszabályzata 2014. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség Reklámszabályzata 2014. 2 A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége a sportról szóló 2004. évi I. törvény 35-37. -ai figyelembevételével, a vagyoni értékű jogok hasznosításáról

Részletesebben

KIKÜLDETÉS IRÁNYELVEI ÉVRE v.2019/1.4.

KIKÜLDETÉS IRÁNYELVEI ÉVRE v.2019/1.4. KIKÜLDETÉS IRÁNYELVEI 2020. ÉVRE v.2019/1.4. Ezen dokumentum a Nemzeti A Válogatott versenyzők világversenyekre történő kiküldetésének feltételeit, módját határozza meg. 1 A Magyar Íjász Szövetség, továbbiakban

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

KIKÜLDETÉS IRÁNYELVEI ÉVRE v.2018/1.6..

KIKÜLDETÉS IRÁNYELVEI ÉVRE v.2018/1.6.. KIKÜLDETÉS IRÁNYELVEI 2019. ÉVRE v.2018/1.6.. Ezen dokumentum a Nemzeti A Válogatott versenyzők világversenyekre történő kiküldetésének feltételeit, módját határozza meg. A Magyar Íjász Szövetség (továbbiakban:

Részletesebben

A Magyar Vívó Szövetség. Kerettagok és edzők részére biztosított felszerelés, ruházat viseléséről 2016.

A Magyar Vívó Szövetség. Kerettagok és edzők részére biztosított felszerelés, ruházat viseléséről 2016. A Magyar Vívó Szövetség Kerettagok és edzők részére biztosított felszerelés, ruházat viseléséről 2016. 2 A Magyar Vívó Szövetség elnöksége a Magyar Vívószövetség által a válogatott kerettagok és edzők

Részletesebben

Weisz Róbert szakmai igazgató

Weisz Róbert szakmai igazgató AZ UTÁNPÓTLÁS-NEVELŐ Á NEVELŐ Ő PROGRAMOK ÉS VÁLOGATOTT KERETEK RENDSZERE KAJAK-KENUKENU SPORTÁGBAN Weisz Róbert szakmai igazgató Magyar Olimpiai Bizottság NEFMI Sport Szakállamtitkárság Nemzeti Sport

Részletesebben

DocuCom PDF Trial. www.pdfwizard.com. Zeon PDF Driver Trial. www.zeon.com.tw. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA

DocuCom PDF Trial. www.pdfwizard.com. Zeon PDF Driver Trial. www.zeon.com.tw. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA SZEMPONTOK AZ OLIMPIAI JÁTÉKOK FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJÁHOZ I. Olimpiai célkitűzések: A Magyar BMX Cross szövetség a BMX cross kerékpáros versenyeken

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG. Készült az MKKSZ Elnökség 2013. június 11. napján, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén.

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG. Készült az MKKSZ Elnökség 2013. június 11. napján, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén. MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökség 2013. június 11. napján, az MKKSZ Latorca utcai Székházába összehívott ülésén. 9/2013. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Jelen vannak: Dr. Baráth Etele, Belcsik

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. *Azon határozatnál, melyeknél az elnökség nem egyhangúan szavazott ott az igen/nem illetve a tartózkodások aránya jelölésre kerül. Kiemelt edzők 2014. év első féléves felosztására

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság április 24-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság április 24-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-167/2019. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2019. április 24-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

Összefoglaló az Edzőbizottság évi munkájáról

Összefoglaló az Edzőbizottság évi munkájáról Összefoglaló az Edzőbizottság 2014. évi munkájáról Az edzőbizottság az elmúlt évben a MESZ működési szabályzatában előírtak szerint végezte feladatát. Sok esetben nem tudott élni a szabályzatban kapott

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 11/2006. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MKKSZ elnökségének 2006. december 13. napjára az MKKSZ Latorca utcai Klubházába összehívott ülésén. Jelen vannak: dr. Baráth Etele,

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Magyar Kajak-Kenu Szövetség Magyar Kajak-Kenu Szövetség A KAJAK-KENU SPORTÁG OLIMPIAI CIKLUSRA VONATKOZÓ SPORTSZAKMAI PROGRAMJA ÉS EREDMÉNYTERVE Készítette: Csabai Edvin szakmai igazgató & MKKSZ Szakmai Csoport Budapest, 2013.10.31.

Részletesebben

A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának évi hazai versenyrendszere

A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának évi hazai versenyrendszere A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának 2016. évi hazai versenyrendszere Budapest, 2016. január előterjesztő: Csabai Edvin szakmai igazgató készítette: Patyi Melinda szabadidős szakmai koordinátor

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kajak-Kenu Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

A évi felkészülési program a felnőtt gyorsasági kajak-kenu válogatott részére

A évi felkészülési program a felnőtt gyorsasági kajak-kenu válogatott részére Magyar Kajak-Kenu Szövetség Elnöksége A 2012. évi felkészülési program a felnőtt gyorsasági kajak-kenu válogatott részére Budapest, 2011. október 30. Készítette: Storcz Botond szövetségi kapitány 1. Helyzetelemzés

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ SZAKÁG PROGRAMJA 2015

SÁRKÁNYHAJÓ SZAKÁG PROGRAMJA 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu SÁRKÁNYHAJÓ SZAKÁG PROGRAMJA 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI ÉV: 2015

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2014. június 3.

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2014. június 3. MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE 2014. június 3. Tartalom Jegyzőkönyvvezető... 2 Jegyzőkönyv hitelesítő... 2 Napirendi pontok elfogadása... 2 CdJ 2015 szervezésének folytatása... 2 Héraklész

Részletesebben

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Részvétel a 2016. évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai igazgató Az előterjesztést az MBSZ Elnöksége 2016. július 6-i ülésén 30/2016. számú határozatával elfogadta. 1 A

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Előterjesztés a MOB Elnökség március 22-i ülésére TERVEZET

Előterjesztés a MOB Elnökség március 22-i ülésére TERVEZET Előterjesztés a MOB Elnökség 2016. március 22-i ülésére TERVEZET I. 2016. évi szövetségi ösztöndíj-felosztási javaslatok A MOB Közgyűlése a 2016. február 2-i ülésén elfogadta a MOB 2016. évi költségvetését.

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 2013 JANUÁR MKKSZ SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 SZERVEZŐ Magyar Kajak-Kenu Szövetség Cím: 1138 Budapest, Latorca u.2 Email: info@mkksz.hu

Részletesebben

Előterjesztés Részvétel a évi Felnőtt Európa-bajnokságon

Előterjesztés Részvétel a évi Felnőtt Európa-bajnokságon Előterjesztés Részvétel a 2018. évi Felnőtt Európa-bajnokságon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai alelnök Az előterjesztést tárgyalja: 2018. 04. 20-i Elnökségi Ülés A verseny megnevezése: Felnőtt Európa-bajnokság

Részletesebben

Világjátékok 2013 Cali

Világjátékok 2013 Cali Világjátékok 2013 Cali Bevezető: A Világjátékokat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert szervezet, a Világjátékok Nemzetközi Szövetségének (IWGA) égisze alatt rendezik. Ez a szervezet tömöríti

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

Pályázat A magyar kajak-kenu szövetség utánpótlás vezetőedző posztjára

Pályázat A magyar kajak-kenu szövetség utánpótlás vezetőedző posztjára Utánpótlás vezetőedző pályázat 2017. Pályázat A magyar kajak-kenu szövetség utánpótlás vezetőedző posztjára Készítette: Hüttner Csaba Budapest, 2016. december 10. Tartalomjegyzék 1 Bevezető... 3 2 Eredménycélok

Részletesebben

ÉLSPORT IRÁNYELVEI ÉVRE v.2015/1

ÉLSPORT IRÁNYELVEI ÉVRE v.2015/1 ÉLSPORT IRÁNYELVEI 2017. ÉVRE v.2015/1 A Nemzeti A és B Válogatottba történő jelentkezésnek lehetőségei, módja és felvételének feltételei. A válogatottba való bekerülés minden versenyző, edzője és klubja

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2016. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2016.07.06. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1. 1/2016. (III.23.) évi küldöttgyűlési

Részletesebben

A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről

A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről Készítette: Salga István szakedző A Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályának egyedüli

Részletesebben

9/2018. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG

9/2018. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 9/2018. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ - MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG Készült az MKKSZ Elnökségének 2018. október 18. napjára a Latorca utcai székházba összehívott ülésén. Jelen vannak: Schmidt Gábor, Kárai Péter,

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

1/2012. Eln. Hat. számú határozat. a Gerevich Aladár ösztöndíjak 2012. évi megállapításáról

1/2012. Eln. Hat. számú határozat. a Gerevich Aladár ösztöndíjak 2012. évi megállapításáról 1/2012. Eln. Hat. számú a Gerevich Aladár ösztöndíjak 2012. évi megállapításáról Az elnökség a Gerevich Aladár ösztöndíj program keretében a szövetség részére rendelkezésre álló keretösszeg 2012. január

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 17/2008. (IX. 5.) MNÖ határozatot

JEGYZŐKÖNYV. 17/2008. (IX. 5.) MNÖ határozatot JEGYZŐKÖNYV Készült: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat testületének 2008. szeptember 5-én 14 30 órai kezdettel Veszprémben, a Német Házban (Thököly u. 11.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

JAVASLAT. a csepeli sportolók olimpiára való felkészülési támogatására és a Csepel SC Alapítvány támogatásának kiegészítésére

JAVASLAT. a csepeli sportolók olimpiára való felkészülési támogatására és a Csepel SC Alapítvány támogatásának kiegészítésére 1 BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER JAVASLAT a csepeli sportolók olimpiára való felkészülési támogatására és a Csepel SC Alapítvány támogatásának kiegészítésére Készítette: Vukovich

Részletesebben

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVE 2014. június 11. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. június 11-én 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi ötödik (5.)

Részletesebben

MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon. Egységes szerkezetben. 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig

MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon. Egységes szerkezetben. 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon Egységes szerkezetben 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig 2014.05.30. Határozatok: 2014/2015/000-tól 2014/2015/000-ig Az Elnökség - 2014-2015/0.

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23.

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23. Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, 2018. június 23. A Vásárosnaményi Roadshow állomás Időpont: 2018. június 23. Helyszín: Vásárosnamény Gergelyiugornya Tisza - part Kapcsolattartó: Lévai Csaba Elérhetőség:

Részletesebben

1, Bemutatkozás - motiváció. Simon Miklós. szakedző, mesteredző. Szakmai önéletrajz (részletesen a mellékletben)

1, Bemutatkozás - motiváció. Simon Miklós. szakedző, mesteredző. Szakmai önéletrajz (részletesen a mellékletben) 1, Bemutatkozás - motiváció Simon Miklós szakedző, mesteredző Szakmai önéletrajz (részletesen a mellékletben) 1980 edzői pálya kezdete 1980-1992 utánpótlás korosztály, klub edző 1993-2003 ifi válogatott

Részletesebben

Készült az MKKSZ 2012. évi rendes közgyűlésére. Készítették: Hüttner Csaba Storcz Botond Vaskuti Máté Vékássy Bálint Weisz Róbert

Készült az MKKSZ 2012. évi rendes közgyűlésére. Készítették: Hüttner Csaba Storcz Botond Vaskuti Máté Vékássy Bálint Weisz Róbert TÁJÉKOZTATÓ JELENTÉS a magyar kajak-kenu sportág és az MKKSZ 2011. évi helyzetéről, működéséről Készült az MKKSZ 2012. évi rendes közgyűlésére Készítették: Hüttner Csaba Storcz Botond Vaskuti Máté Vékássy

Részletesebben

Válogatott keret, válogatási elvek, tájékozódási búvárúszás szakág 2017

Válogatott keret, válogatási elvek, tájékozódási búvárúszás szakág 2017 Válogatott keret, válogatási elvek, tájékozódási búvárúszás szakág 2017 A Magyar Búvár Szakszövetség 2017. évben a 2017. évi Nyílt Európa Bajnokságra való felkészülést és kiutazást tudja támogatni központi

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

VÍZITÚRA SZAKÁG ÉVI PROGRAMTERVEZETE

VÍZITÚRA SZAKÁG ÉVI PROGRAMTERVEZETE Magyar Kajak-Kenu Szövetség VÍZITÚRA SZAKÁG 2018. ÉVI PROGRAMTERVEZETE Budapest, 2017. december készítette: Patyi Melinda szabadidős szakmai koordinátor Tartalomjegyzék Vízitúra szakág 2018. évi programtervezete...3

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16.

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16. VERSENYKIÍRÁS 37. Villamosenergia-ipari Kajak-kenu találkozó Szeged, 2015. 08. 14-16. A találkozó időpontja: 2015. Aaugusztus 14-16. A találkozó helye: Szeged, Maty-éri Evezős és Kajak-Kenu Pálya A találkozó

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség A FELNŐTT KAJAK-KENU MARATON VÁLOGATOTT ÉVI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA. Budapest, január 22.

Magyar Kajak-Kenu Szövetség A FELNŐTT KAJAK-KENU MARATON VÁLOGATOTT ÉVI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA. Budapest, január 22. Magyar Kajak-Kenu Szövetség A FELNŐTT KAJAK-KENU MARATON VÁLOGATOTT 2017. ÉVI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA Készítette: Weisz Róbert vezetőedző Budapest, 2017. január 22. Tartalomjegyzék 1 Tervezési időszak,

Részletesebben

Készítette: Weisz Róbert vezetőedző

Készítette: Weisz Róbert vezetőedző MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG PARACANOE SZAKÁG 2014. ÉVI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA Készítette: Weisz Róbert vezetőedző 1. Bevezető A 2013. évi robbanásszerű nemzetközi fejlődés mind létszám, mind minőség terén

Részletesebben

IRÁNYELVEK, CÉLKITŰZÉSEK

IRÁNYELVEK, CÉLKITŰZÉSEK IRÁNYELVEK, CÉLKITŰZÉSEK Tokyo 2020 2020. júl. 24. 2020. aug. 9. Várhatóan 207 ország részvételével, 11.090 sportoló indulhat. 33 sportágban 339 aranyérem kerül kiosztásra. 40 versenyhelyszín és több mint

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2.

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2. SZERVEZŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG H-1138 Budapest, Latorca u. 2. Kapcsolattartó: Balázs Réka +36 30 560 6921 reka.balazs@mkksz.hu HELYSZÍN 7677, Széchenyi tér 5-6. IDŐPONT ELŐZETES PROGRAM 08.00 08.30

Részletesebben

Kecskeméti Roadshow 2015. augusztus. 22.

Kecskeméti Roadshow 2015. augusztus. 22. Kecskeméti Roadshow 2015. augusztus. 22. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Hírös Sport Nonprofit Kft. 6000 Kecskemét Olimpia u. 1/a. www.hiros-sport.hu

Részletesebben

Az utánpótlás magyar kajak-kenu válogatott évi felkészülési programja

Az utánpótlás magyar kajak-kenu válogatott évi felkészülési programja Az utánpótlás magyar kajak-kenu válogatott 2018. évi felkészítési programja Az utánpótlás magyar kajak-kenu válogatott 2018. évi felkészülési programja Készítette: Dónusz Éva utánpótlás szövetségi kapitány

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró Július. 18.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró Július. 18. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró 2015. Július. 18. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu

Részletesebben

A felnőtt maraton kajak-kenu válogatott évi felkészülési programja

A felnőtt maraton kajak-kenu válogatott évi felkészülési programja A felnőtt maraton kajak-kenu válogatott 2015. évi felkészülési programja IV. rész Készítette: Weisz Róbert szövetségi vezetőedző Budapest, 2014. október 12. Módosítva: 2015. március 31. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 2/2013. J E G Y Z Ő

Részletesebben

Jegyzőkönyv A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Közgyűléséről A Közgyűlés időpontja: 2009. április 24., péntek 15 óra A Közgyűlés helye: Népstadion területén lévő gyakorló jégpálya tanácsterme A közgyűlés

Részletesebben

Programtervezet 2015. Vízitúra szakág

Programtervezet 2015. Vízitúra szakág PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség Programtervezet 2015. Vízitúra szakág KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI ÉV: 2015 Milánó TÉMA készítette: TÉMA készítette:

Részletesebben

Versenyrendszer Az országos Sárkányhajó Roadshow 2012. balatonfüredi versenyén 22 fõs

Versenyrendszer Az országos Sárkányhajó Roadshow 2012. balatonfüredi versenyén 22 fõs Szervezõk Helyszín Balatoni Kajak Kenu Evezõs és Vitorlás SE H-8230 Balatonfüred, Arácsi u. 4. Házi Zsuzsanna +36-70-369-6743 sari.hzsuzsi@gmail.com www.balatoni-sarkanyhajo.hu Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 21-2/2012.(11.29.) számú határozata a 2012. évi sportcélú működési támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntésről A Bizottság

Részletesebben

Elnökségi határozatok:

Elnökségi határozatok: 0A/2015.11.19 számú elnökségi határozat Az elnökség elfogadta a Napirendet. 0B/2015.11.19 számú elnökségi határozat Jegyzőkönyvvezető: Balogh Borbála Elnökségi határozatok: 2015.11.19. 0C/2015.11.19 számú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V április 15-én órakor a Humán és Népjóléti Bizottság rendkívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V április 15-én órakor a Humán és Népjóléti Bizottság rendkívüli ülésén. A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1/50-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013.

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. augusztus 29-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről A Magyar Olimpiai Bizottság Elnöksége 2015. március 17-i ülésén megtárgyalásra került a 2. napirendi pont a Gerevich-ösztöndíjakról,

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 20/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Magyar Kajak-Kenu Szövetség Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI ÉV: 2014 Moszkva PROGRAMTERVEK BESZÁMOLÓK TÉMA

Részletesebben

Kőbánya Sport Club 1105 Budapest Ihász utca 24.

Kőbánya Sport Club 1105 Budapest Ihász utca 24. ,!!.-. \, Ktruict Kőbányai,. ' v.:\!,cki-testület ülése Kőbánya Sport Club 1105 Budapest Ihász utca 24. Tel/Fax: 2616710, Mobü: +36305269214 ' m QÁWA SPORT eü* www.kobanvasc.hu ksc@3cobanvasc.hu 1367 Versenysport:

Részletesebben

A felnőtt magyar kajak-kenu válogatott 2016. évi felkészülési programja

A felnőtt magyar kajak-kenu válogatott 2016. évi felkészülési programja A felnőtt magyar kajak-kenu válogatott 206. évi felkészülési programja Budapest, 205. október 9. előterjesztő: Csabai Edvin szakmai igazgató A felnőtt magyar kajak-kenu válogatott 206. évi felkészülési

Részletesebben

I. REGIONÁLIS SELEJTEZŐ GYŐR

I. REGIONÁLIS SELEJTEZŐ GYŐR I. REGIONÁLIS SELEJTEZŐ GYŐR Szervező Szakmai támogató Időpont Helyszín Graboplast Győri Vízisport Egyesület H 9025 Győr, Töltésszer u. 22. +3630 377 5754 enagy67@t online.hu www.gyorivizisport.hu Magyar

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság IV. forduló Újpesti-öböl augusztus 4.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság IV. forduló Újpesti-öböl augusztus 4. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2018. IV. forduló Újpesti-öböl 2018. augusztus 4. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Újpesti-öböl (Budapest,

Részletesebben

MAGYAR KAJAK - KENU SZÖVETSÉG 2015.03.17 tervezett bevételek (2015.)

MAGYAR KAJAK - KENU SZÖVETSÉG 2015.03.17 tervezett bevételek (2015.) tervezett bevételek (2015.) 4. számú melléklet ek 2015. bevételek MIND saját ok áthúzódó 2015. évi bevétel 1 361 777 863 577 436 519 1 797 800 000 451 589 628 2 826 826 147 423 600 000 3 250 426 147 1

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket: Tisztelt Sporttársak! A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket: 2007. július 1-től életbe lépett nevezési rend értelmében minden nemzeti szövetség jogosult versenyszámonként

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szakmai beszámoló a Szekszárdi Kajak-Kenu Sportegyesület működéséről és terveinek

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SZABÁLYZAT

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SZABÁLYZAT MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SZABÁLYZAT a Magyar Kajak-Kenu Szövetség tulajdonában és vagyonkezelésében lévő eszközök és ingatlanok igénybevételének rendjéről Megállapította a Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Részletesebben

JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG ÉVI SZAKMAI TERVÉRE

JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG ÉVI SZAKMAI TERVÉRE JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2018. ÉVI SZAKMAI TERVÉRE Általános működés A 2018. évi alap-, működési- és szakmai támogatással, valamint az Olimpiai Reménységek Versenyével kapcsolatos szakmai tervek

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szakmai beszámoló a Szekszárdi Kerékpáros Sportegyesület működéséről és terveinek

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2018 III. forduló és világbajnoki válogató Szolnok június 30.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2018 III. forduló és világbajnoki válogató Szolnok június 30. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2018 III. forduló és világbajnoki válogató Szolnok 2018. június 30. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Szolnok,

Részletesebben

KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI. Magyar Kajak-Kenu Szövetség PROGRAMTERVEK BESZÁMOLÓK. szakmai igazgató

KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI. Magyar Kajak-Kenu Szövetség PROGRAMTERVEK BESZÁMOLÓK. szakmai igazgató BESZÁMOLÓK PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 202-206 Rio TERVEZÉSI ÉV: 205 Milánó TÉMA készítette:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság október 14-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság október 14-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-496/2015. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság 2015. október 14-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Sport

Részletesebben

Magyar Birkózó Szövetség. Magyar Edzők Társasága Olimpiai felkészülés és kvalifikáció Konferencia május 8.

Magyar Birkózó Szövetség. Magyar Edzők Társasága Olimpiai felkészülés és kvalifikáció Konferencia május 8. Magyar Birkózó Szövetség Magyar Edzők Társasága Olimpiai felkészülés és kvalifikáció Konferencia 2018. május 8. 2 FELKÉSZÜLÉS - KVALIFIKÁCIÓ KVALIFIKÁCIÓ - FELKÉSZÜLÉS Lassan félidejéhez érkezik az olimpiai

Részletesebben