Receptszponzorációs lehetőségek 2015

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Receptszponzorációs lehetőségek 2015"

Átírás

1 Receptszponzorációs lehetőségek 2015

2 Receptszponzorációs lehetőségek a gasztro lapcsoportban Jól körülhatárolt női célcsoportoknak szóló, konyhaművészethez kapcsolódó tartalmak. A tematikus szerkesztőségi anyagok mellett kínálunk kapcsolódási lehetőséget a hirdetőinknek, RECEPTEK SZPONZORÁCIÓJÁVAL. Megjelenés: havonta Pld. szám: Olvasottság: 116 ezer Megjelenés: évente 6 szám Nyomott pld. szám: * Megjelenés: évente 6 szám Értékesített pld. szám: Megjelenés: évente 3 szám Értékesített pld. szám: ** Forrás: TNS Hoffmann NOK olvasottságkutatás 2014/ /1. né Példányszám adatok: MATESZ Gyorsjelentés 2015.I. né. aktívan értékesített pld. *Central Médiacsoport, Terjesztési Osztály, átlag **Central Médiacsoport, Terjesztési Osztály, november

3 Affinitás Olvasók százalékos megoszlása A gasztro lapcsoport olvasóinak receptekkel kapcsolatos attitűdje Érdekelnek a magazinokban a főzéssel, receptekkel kapcsolatos tematikák 95% 184 Nők Lapja Konyha 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Nők Lapja Konyha 16% 49% 0% 5% 10% 15% 20% 25% 30% 35% 40% 45% 50% Szeretek új recepteket kipróbálni Főzésnél szükségem van receptekre Forrás: TGI-NOK 2014/1-4

4 Nők Lapja Konyha & Desszert receptszponzoráció A szponzoráció megjelenése: Receptenként egy termékfotót VAGY logót és a hozzávalók felsorolásában a termék nevét közöljük le. A támogatható felület: RECEPT (db), egy recept mérete: min. 1/3 oldal.* Ennél a megjelenési formánál a szerkesztőségi tematika szerint készülő recept vagy receptek szponzorálhatóak meg, ezért értelemszerűen a megjelenő recept kiválasztása és a megjelenés mérete kizárólag a szerkesztőség kompetenciája. Amennyiben a kiválasztott lapszámban a támogató terméke szerinti receptet a szerkesztőség nem tervez vagy nem tud megoldani, akkor a receptszponzoráció nem valósítható meg. * a szerkesztőségi anyag tördelésétől és az oldalon elhelyezni tervezett receptek számától függően. FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

5 Nők Lapja Konyha & Desszert receptszponzoráció A receptszponzorációk a lap szakmai nívójának megfelelő szerkesztőségi tartalommal készülnek. A receptszponzorációt igénybe vevő ügyfelünk természetesen megjelenés előtt megtekintheti a támogatott receptet, azonban kifogását csak tárgyi tévedés esetén tudjuk figyelembe venni. A lap átfutási ideje miatt, szponzorációs igényt legkésőbb a megjelenés előtt 1,5 hónappal tud a szerkesztőség elfogadni. A receptszponzoráció lehetőségének hiányában, recept-sas megjelenés valósítható meg. (ld. később)

6 Nők Lapja Konyha Recept-SAS Tematikától lényegesen eltérő recept igény esetén vagy, ha a szerkesztőség által felajánlott receptek az ügyfél számára nem megfelelőek, akkor az egyedi igények megvalósítására a recept- SAS felületeink alkalmasak, a szokásos SAS kondíciókkal. (költségek részletezése lent) Szponzorálható recept: 1/2 oldal felületen 1 db recept 1/1 oldal felületen 2 db recept 2/1 oldal felületen 3 db recept megjelenítése FONTOS! A recept-sas megjelenéseknél a recepteket (recept+ételfotó) a megrendelő biztosítja. Ebben az esetben csak SAS szerkesztőségi költség fizetendő. Igény esetén a szerkesztőség a recept elkészítését is vállalja. Ez esetben a receptek előállításának plusz PRODUKCIÓS költsége van!

7 Nők Lapja Konyha 4 oldalas tematikus melléklet A 4 oldalas melléklet a lap megszokott terjedelmén belül készül. A melléklet minden receptje a hirdető terméke(i)nek felhasználásával készül. A melléklet 2 oldalpáron jelenik meg. Tartalmi elemek A melléklet nyitóoldalán (bal) egy recept jelenik meg logóval, termékfotóval. Az ezt követő két oldalon az ügyfél igényei szerint további négy vagy öt recept jelenhet meg termékfotó elhelyezéssel, a lap layoutjához és rovatstruktúrájához igazodva. A záró, negyedik (jobb) oldalon a megrendelő 1/1 oldalas direkt hirdetése jelenik meg. A receptekben a hozzávalóknál és az ételleírásnál névvel is szerepeltetjük a hirdető termékét. A megrendelő logója az oldalakon frekventált elhelyezést kap (lap tetején vagy alul). Megrendelési határidő: megjelenés előtt 7 héttel!

8 Nők Lapja Konyha 8 oldalas tematikus melléklet A 8 oldalas melléklet a lap megszokott terjedelmén felül készül. A melléklet minden receptje a hirdető terméke(i)nek felhasználásával készül. A melléklet 4 oldalpáron jelenik meg. Tartalmi elemek A melléklet nyitóoldalán (bal) egy recept jelenik meg logóval, termékfotóval. A mellékleten belül 1/1 oldal méretű direkt hirdetés megjelentetésére van lehetőség. Minden további oldalon a hirdető brand-jének megfelelő receptek jelennek meg, a lap layoutja és rovatstruktúrája szerint. A receptekben a hozzávalóknál és az étel leírásoknál névvel is szerepeltetjük a hirdető termékét. A megrendelő logója az oldalakon frekventált elhelyezést kap (lap tetején vagy alul). FONTOS! A recept-sas megjelenéseknél a recepteket (recept+ételfotó) a megrendelő biztosítja. Ebben az esetben csak SAS szerkesztőségi költség fizetendő. Igény esetén a szerkesztőség a recept elkészítését is vállalja. Ez esetben a receptek előállításának plusz PRODUKCIÓS költsége van! A 8 oldalas melléklet elkészítése és beemelése miatt felmerülő külön költségeket (papír, előkészítés, nyomás, művelet, stb.) az ár már tartalmazza! Megrendelési határidő: megjelenés előtt 10 héttel!

9 Lajos Mari Konyhája receptszponzorációs lehetőségek Megjelenés formája 1/3, 1/2 és 1/1 oldalas receptek, a rovatok különböző struktúrája szerint Értékesíthető felületek : RECEPT (db), egy recept mérete: minimum 1/3 oldal. A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logó megjelenés a támogatott receptnél. A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve. FONTOS! Mivel a lap meglévő fotóanyagok felhasználásával készül, így csak a szerkesztőség által tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásra van lehetőség, ennek nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Fentiek miatt a recept szponzorációs lehetőségek, témák pontos előzetes egyeztetést igényelnek! Megjelenés: 5 lapszám Terjedelem: 48 + borító

10 Nők Lapja Konyha Desszert receptszponzoráció Megjelenés formája Jellemzően 1,5, 1/1 és1/2 oldalas receptek. Értékesíthető felületek: RECEPT (db), egy recept mérete minimum ½ oldal. A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logó megjelenése a támogatott receptnél A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

11 Meglepetés Konyha & Rejtvény receptszponzorációs lehetőségek Megjelenés formája 1/3, 1/2, 2/3 és 1/1 oldalas receptek Értékesíthető felületek: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/3 oldal. A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logó megjelenése a támogatott receptnél A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

12 Meglepetés Konyha & Rejtvény Bővített receptszponzorációs lehetősége Lehetőséget biztosítunk az ügyfél EGYEDI IGÉNYEI szerint készülő receptre is, ha az a lap tematikájához szorosan kapcsolódik. Itt a szokásos szponzorációs megjelenések kivitelezési lehetőségein kívül (ld. egyszerű receptszponzorációk) a szponzoráló termék szerepelhet az egyedileg fotózott ételfotókon. Megjelenés formái (felületi lehetőségei) megegyeznek a receptszponzorációknál szereplőkkel: 1/3, 1/2, 2/3 és 1/1 oldalas receptek Értékesíthető felületek: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/3 oldal. FONTOS! Az egyedi igények szerint készülő, termék fotózással készülő, bővített receptszponzorációk, szerkesztőségi valamint produkciós költséggel készülnek, aminek összege előzetes egyeztetést igényel! A recept oldalak gyártási átfutás ideje miatt a szponzoráció megrendelésének határideje: MEGJELENÉS ELŐTT EGY HÓNAPPAL!

13 Receptszponzorációs lehetőségek a tematikus lapcsoportban Jól körülhatárolt női célcsoportoknak szóló, élethelyzetekhez vagy életmódhoz kapcsolódó tartalmak. A nőket érintő általános és tematikus szerkesztőségi anyagok mellett kínálunk kapcsolódási lehetőséget a hirdetőinknek, RECEPTEK SZPONZORÁCIÓJÁVAL. Megjelenés: havonta Pld. szám: Olvasottság: 69 ezer Megjelenés: évente 9 szám Pld. szám: Megjelenés: havonta Pld. szám: Olvasottság: 94 ezer Megjelenés: évente 8 szám Pld. szám: Forrás: TNS Hoffmann NOK olvasottságkutatás 2014/ /1. né Példányszám adatok: MATESZ Gyorsjelentés 2015.I. né. aktívan értékesített pld.

14 Affinitás Olvasók százalékos megoszlása A tematikus lapcsoport olvasóinak receptekkel kapcsolatos attitűdje Érdekelnek a magazinokban a főzéssel, receptekkel kapcsolatos tematikák % 78% 77% Nők Lapja Egészség Otthon Praktika 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Otthon 32% 41% Praktika 31% 47% Nők Lapja Egészség 21% 48% 0% 5% 10% 15% 20% 25% 30% 35% 40% 45% 50% Szeretek új recepteket kipróbálni Főzésnél szükségem van receptekre Forrás: TGI-NOK 2014/1-4

15 OTTHON Gasztro rovat Gasztró receptek A rovat teljes terjedelme: 3-4 oldalon A rovat kivitele: Havonta, bizonyos témában készülő oldalak, a laphoz illeszkedő téma megközelítéssel, receptekkel. Ebben a rovatrészben a szponzorálható felület: RECEPT (db), egy recept mérete minimum: 1/3 oldal méretben (változóan a téma függvényében), ez ELŐZETES szerkesztőségi TÉMAEGYEZTETÉST IGÉNYEL! A megjelenés kivitele: receptenként egy termékfotót és a hozzávalók felsorolásában a termék nevét közöljük le.

16 OTTHON Gasztro rovat Juditnál, otthon A rovat teljes terjedelme: 2-3 oldalon A rovat kivitele: A tördelési forma a téma és fotóanyag függvénye. A rovat az utolsó oldalon, a tematikához kapcsolhatóan szponzorációs csíkkal (rovatszponzoráció formájában) szponzorálható. A megjelenés kivitele: szponzorcsík az utolsó oldal alján, termékfotó, logó, szlogen, rövid szöveg megjelenítésére van lehetőség.

17 Nők Lapja Egészség Étrend & mozgás rovat A rovat teljes terjedelme: 2 oldalpár (4 recept) Szponzorálható felület: RECEPT (db), egy recept mérete min. 1/2 oldal. A receptek havonta egy-egy téma köré csoportosíthatók, amelyek a megszokott ízeket egészségesebb formában mutatják be. A megjelenés: A támogató termékének neve megjelenik a receptben a hozzávalók között, valamint receptenként egy termékfotót VAGY logót közlünk. Csatlakozni a szerkesztőség által megadott tematikához lehet. Ettől eltérő igény esetén előzetes egyeztetés szükséges! FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

18 Praktika Főételek rovat A rovat terjedelme 3/1 oldal Értékesíthető felületek: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/2 oldal. A rovat kivitele: A szerkesztőség által készített receptek fogások szerint felosztva. A megjelenés kivitele: Termék fotó VAGY logó megjelenése minden támogatott receptnél A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

19 Praktika Desszertek, sütik rovat A rovat terjedelme 2/1 oldal Egy recept felülete minimum kb. 1/4 oldal A rovat kivitele: A szerkesztőség által készített receptek előre tervezett tematikában, időszaki aktualitásokhoz kapcsolódva. A támogatható felület: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/4 oldal. A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logó megjelenése a támogatott receptnél. A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve. Ebben a rovatban csak a szerkesztőség által megadott tematikához lehet csatlakozni szponzorációval. FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

20 Nők Lapja Psziché Ízek és élmények rovat A rovat terjedelme: 4/1 oldal Egy recept felülete általában: 1/1 oldal A rovat kivitele: A szerkesztőség által készített receptek előre tervezett tematikában, időszaki aktualitásokhoz kapcsolódva. A támogatható felület: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/1 oldal. A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logó megjelenése a támogatott receptnél. A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve. Ebben a rovatban csak a szerkesztőség által megadott tematikához lehet csatlakozni receptszponzorációval. FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

21 Receptszponzorációs lehetőségek a Női lapcsoportban A nőket nap mint nap foglalkoztató témák sokszínű feldolgozását kínálják női magazinjaink: szépségápolási, divat- és életviteli tanácsok, ezotéria, gasztronómia, lelki témák, a nőket érintő társadalmi kérdések, jól szegmentált női tömeglapjainkban. Ezek mellett kínálunk kapcsolódási lehetőséget a hirdetőinknek, RECEPTEK SZPONZORÁCIÓJÁVAL. Megjelenés: hetente Pld. szám: Olvasottság: 749 ezer Megjelenés: hetente Pld. szám: Olvasottság: 300 ezer Forrás: TNS Hoffmann NOK olvasottságkutatás 2014/ /1. né Példányszám adatok: MATESZ Gyorsjelentés 2015.I. né. aktívan értékesített pld.

22 A női lapcsoport olvasóinak receptekkel kapcsolatos attitűdje Affinitás Olvasók százalékos megoszlása Érdekelnek a magazinokban a főzéssel, receptekkel kapcsolatos tematikák 81% 79% 157 Meglepetés 152 Nők Lapja 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Meglepetés 30% 51% Nők Lapja 24% 45% 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% Szeretek új recepteket kipróbálni Főzésnél szükségem van receptekre Forrás: TGI-NOK 2014/1-4.

23 Nők Lapja magazin Konyha rovat Séfek és bloggerek receptjei A rovat teljes terjedelme: általában 3 oldal, 7 recept Szponzorálható felület: RECEPT (db), egy recept mérete min. 1/3 oldal. A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logó megjelenés a támogatott receptnél. A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve. *tematikától, a szerkesztőségi anyag tördelésétől és az oldalon elhelyezni tervezett receptek számától függően FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

24 Nők Lapja magazin Konyha rovathoz kapcsolódó Recept-SAS A konyha rovathoz kapcsolódó Recept-SAS megjelenésre a rovat 3. oldalát követő jobb oldalon álló 1/2 vagy 1/1 oldalas felületen van lehetőség. A megjelenés kivitele: Recept-SAS igény esetén 1/2 oldalas felületen kb. 1-2 recept, míg 1/1 felületen 2-3 recept megjelenése oldható meg esztétikusan. Ez a megjelenés lehet tematika független. A receptben lehetőség van termékfotó és/vagy logó elhelyezésre valamint a támogató termékének neve is szerepelhet a recept hozzávalók között és az elkészítés folyamatában. FONTOS! A recept-sas megjelenéseknél a recepteket (recept+ételfotó) a megrendelő biztosítja. Ebben az esetben csak SAS szerkesztőségi költség fizetendő. Igény esetén a szerkesztőség a recept elkészítését is vállalja. Ez esetben a receptek előállításának plusz PRODUKCIÓS költsége van!

25 Meglepetés magazin Konyha rovat A rovat teljes terjedelme: 4/1 oldal, melyből 3/1 oldal recept, 1/1 oldal a vegyes konyhatippek összeállítás Egyszerű receptszponzorációként a szponzorálható recept felülete: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/3 oldal. A rovat kivitele: A rovat megjelenése hetente, egy előre tervezett tematikához kapcsolódó tartalommal. Első 1/1 oldal: recept oldal (1 recepttel), Második 1/1 oldal: recept oldal (2 db fél oldalas recepttel), Harmadik 1/1 oldal: recept oldal (1 recepttel), Negyedik oldal: vegyes konyhatippek A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logómegjelenése minden támogatott receptnél. A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve. FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

26 Receptszponzorációs lehetőségek a Női glossy lapcsoportban Változatos tematika a vásárlási tippektől a könnyed olvasmányokon át az igényes magazintartalomig, a fiatal és középkorú, fizetőképes keresletet alkotó, minőségorientált városi nőknek. Ezek mellett kínálunk kapcsolódási lehetőséget a hirdetőinknek, RECEPTEK SZPONZORÁCIÓJÁVAL. Megjelenés: havonta Pld. szám: Olvasottság: 120 ezer Megjelenés: évente 6 szám Pld. szám: Olvasottság: 56 ezer Megjelenés: negyedévente Pld. szám: * Olvasottság: 88 ezer Forrás: TNS Hoffmann NOK olvasottságkutatás 2014/ /1. né Példányszám adatok: MATESZ Gyorsjelentés 2015.I. né. aktívan értékesített pld. *Matesz Print Audit I. fé. összesen értékesített pld

27 Affinitás Olvasók százalékos megoszlása A női glossy lapcsoport olvasóinak receptekkel kapcsolatos attitűdje Érdekelnek a magazinokban a főzéssel, receptekkel kapcsolatos tematikák 83% 82% 60% Nők Lapja Évszakok Wellness Cosmopolitan 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Nők Lapja Évszakok 24% 45% Cosmopolitan 33% 45% Wellness 30% 43% 0% 5% 10% 15% 20% 25% 30% 35% 40% 45% 50% Szeretek új recepteket kipróbálni Főzésnél szükségem van receptekre Forrás: TGI-NOK 2014/1-4.

28 Cosmopolitan Gasztro rovat Receptek csak ügyféligény esetén készülnek! A rovat felülete: általában 1 recept 1 oldalon A támogatható felület: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/1 oldal. A rovat kivitele: Trendi, könnyen elkészíthető ételek. A megjelenés kivitele: A receptekben a hozzávalók leírásában termékmegnevezés, valamint logó vagy termékfotó megjelenítésére van lehetőség. Kizárólag a szerkesztőség által megadott tematikákhoz lehet receptszponzorációval csatlakozni, ezért a szponzoráló termék és a megvalósítható recept előzetes egyeztetést igényel! Megfelelő tematika hiányában a megjelenés recept-sas formában valósítható meg. Ebben az esetben a SAS szerkesztőségi költségén felül, technikai költséggel is számolni kell, melynek összege előzetes egyeztetést igényel.

29 Wellness Táplálkozás rovat A receptoldalak teljes terjedelme: 4/1 oldal (5 vagy 6 recept, egy témakörből válogatva) A rovat kivitele: viszonylag könnyen elkészíthető, egészséges ételek fotói recepttel, melyben a hozzávalók listáján és az elkészítés módján kívül az ételek elkészítési idejét is megjelenítjük. A támogatható felület: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/2 oldal. A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logó megjelenése a támogatott receptnél. A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve. Kiegészítő megjelenési lehetőség: Tematikus 1/2 oldalas SAS vagy direkt hirdetés elhelyezése, ha a hirdetés illeszkedik a témához! FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

30 Nők Lapja Évszakok Konyha rovat A rovat teljes terjedelme: 2/1 oldal, 3 recept A támogatható felület: RECEPT (db), egy recept mérete minimum 1/2 oldal. A rovat kivitele: A receptek az utazási rovat témaköréhez kapcsolódnak. A három recept közül az egyik teljes oldalon jelenik meg. A megjelenés kivitele: A receptekben a hozzávalók leírásában termékmegnevezés, valamint logó VAGY termékfotó megjelenítésére van lehetőség. A szerkesztőség által megadott tematikákhoz lehet receptszponzorációval csatlakozni. FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

31 Receptszponzorációs lehetőségek a média lapcsoportban Magazinjaink tartalmukban szorosan kapcsolódnak a média világához és a (legsikeresebb) televíziós műsorokhoz. Olvasóikra jellemző a tévénézés és a tévés sztárok iránti fokozott érdeklődés. Példányszám és olvasottság tekintetében kategóriájukban piacvezetők, tömegelérést garantálnak. Ezek mellett kínálunk kapcsolódási lehetőséget a hirdetőinknek, RECEPTEK SZPONZORÁCIÓJÁVAL. Megjelenés: hetente Pld. szám: Olvasottság: 748 ezer Megjelenés: hetente Pld. szám: Olvasottság: 223 ezer Megjelenés: hetente Pld. szám: Olvasottság: 375 ezer Forrás: TNS Hoffmann NOK olvasottságkutatás 2014/ /1. né Példányszám adatok: MATESZ Gyorsjelentés 2015.I. né. aktívan értékesített pld.

32 A Színes RTV és Best olvasóinak receptekkel kapcsolatos attitűdje Affinitás Olvasók százalékos megoszlása Érdekelnek a magazinokban a főzéssel, receptekkel kapcsolatos tematikák % % 72% 64% 80% 60% % 20% 0 Best Story Színes RTV 0% Story 24% 45% Best 30% 48% Színes RTV 26% 40% 0% 5% 10% 15% 20% 25% 30% 35% 40% 45% 50% Szeretek új recepteket kipróbálni Főzésnél szükségem van receptekre Forrás: TGI-NOK 2014/1-4.

33 Színes RTV Recept rovat A rovat szponzorációja: A Nők Lapja Konyhából átvett, tematikusan összeállított oldalakhoz való egyszerű receptszponzorációs kapcsolódási lehetőség. Ezek előzetes egyeztetést igényelnek! A rovat teljes terjedelme 1/4 oldal A támogatható felület: RECEPT (db), egy recept mérete: 1/4 oldal. A rovat kivitele: A Nők Lapja Konyha szerkesztősége által a Színes RTV-ben megjelentetett receptek. A megjelenés kivitele: A szponzorációban termékfotó VAGY logó elhelyezése és a hozzávalóknál valamint az elkészítés folyamatában a terméknév elhelyezésére van lehetőség. Figyelem! Meglévő, kész receptet lehet szponzorálni! Nincs szerkesztőségi, sem produkciós költség.

34 Színes RTV Recept-SAS Önálló, az ügyfél igényei szerint összeállított recept oldal, SAS-ként (Különleges hirdetési összeállítás) valósulhat meg. A megjelenés terjedelme 1/1 oldal A szponzorálható felület: 1/1 oldal A megjelenés kivitele: Ez a megjelenés lehet tematika-független. A receptben lehetőség van termékfotó és/vagy logó elhelyezésre valamint a támogató termékének neve is hangsúlyosan szerepelhet a recept hozzávalók között és az elkészítés folyamatában. Az összeállítás csak a megrendelő által biztosított receptekből és fotókból készülhet! FONTOS! A recept-sas megjelenéseknél a recepteket (recept+ételfotó) a megrendelő biztosítja. Így csak a SAS-ok esetében szokásos szerkesztőségi költség merül fel.

35 Best Receptszponzoráció A rovat teljes terjedelme 1/1 oldal / 1 recept A rovat a lap tematikájához hasonlóan a hírességekkel foglalkozik, tematikája kötött, ezért kötelező az előzetes egyeztetés! A megjelenés kivitele: Termékfotó elhelyezése VAGY logó megjelenítése a hozzávalóknál és az elkészítés folyamatában feltüntetjük a szponzor cég termékének nevét A szponzoráció: Teljes rovat szponzoráció 1/2 felület FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

36 Story Anyukám receptje rovat A rovat terjedelme 1/1 oldal Értékesíthető felületek: RECEPT (db), egy recept mérete kb. 1/2 oldal. A rovat kivitele: általában 1 recept egy oldalon sztárkommenttel A megjelenés kivitele: Termék fotó VAGY logó megjelenése minden támogatott receptnél A támogató termékének neve a recept hozzávalók között valamint az elkészítés folyamatában megjelenítve FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való kapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő recept igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható lehet a receptszponzoráció. Ez esetben azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

37 Story Recept-SAS Tematikától lényegesen eltérő recept igény esetén vagy, ha a szerkesztőség által felajánlott receptek az ügyfél számára nem megfelelőek, akkor az egyedi igények megvalósítására a recept- SAS felületeink alkalmasak, a szokásos SAS kondíciókkal. (költségek részletezése lent) Szponzorálható recept: 1/3 oldal felületen 1 db recept 1/2 oldal felületen 2 db recept 1/1 oldal felületen 3 db recept megjelenítése FONTOS! A recept-sas megjelenéseknél a recepteket (recept+ételfotó) a megrendelő biztosítja. Így csak a SAS-ok esetében szokásos szerkesztőségi költség merül fel.

38 ÚJ RECEPTSZPONZORÁCIÓS FORMA! TIPPBOX Gasztro rovataink receptjeinek legújabb látványos és figyelemfelkeltő szponzorációs lehetősége a TIPPBOX szponzorációs forma, amelynél lehetőség van a receptek hozzávalóival, az elkészítés eszközeivel vagy egyéb, a recepthez kapcsolható, az ügyfél igényeinek megfelelő tippekkel, ötletekkel, ajánlásokkal való kiegészítésére egy kiemelt kereten belül. A tippbox szponzoráció az alábbi magazinokban megvalósítható: Nők Lapja, NL Konyha, Meglepetés, Meglepetés Konyha & Rejtvény, Otthon, NL Egészség, Desszert, Praktika, Wellness, NL Évszakok, Lajos Mari konyhája

39 ÚJ HIRDETÉSI FORMA! TIPPBOX Értékesíthető felületek: Egy RECEPT mellett kiemelt TIPPBOX megjelenés. Megjelenés kivitele: A recept oldalon jól láthatóan elkülönülő, tipp feliratú boxban, 1 db termékfotó, rövid szöveg, (max.100 karakter) 1 db logó elhelyezésére van lehetőség. FONTOS! Meglévő, a tervezett tematikában szereplő receptekhez való Tippboxkapcsolódásnak nincs sem szerkesztőségi, sem produkciós költsége. Egyedi, a tervezett tematikától eltérő receptekhez való kapcsolódási igények esetén, szerkesztőségi egyeztetést követően megoldható a TIPPBOX receptszponzorációs forma. Ekkor azonban, a recept előállítási költsége (PRODUKCIÓS KÖLTSÉG) külön fizetendő.

40 Szponzor feltüntetése a támogatott felületen A törvényi szabályozással összhangban, a Central Médiacsoport a megjelenéssel egyidejűleg az adott felületen megjeleníti az adott recept szponzorát, támogatóját is. Receptszponzorációk: Elhelyezés: Jól olvashatóan, a szponzorációhoz egyértelműen köthető módon az oldal vagy a szponzorált felület tetején vagy alján vízszintesen elhelyezve. Szöveg: Az oldalt (vagy receptet) XY. cég támogatta. vagy Az oldal (vagy recept) megjelenését XY. cég szponzorálta. SAS megjelenések: Elhelyezés: A felületen vagy oldalon jól olvashatóan, vízszintesen elhelyezve. Szöveg: Promóció vagy Különleges Hirdetési Összeállítás

41 Recept - SAS megjelenések A receptszponzorációs prezentációban megtalálható lapjainkban, valamint a kiadó VALAMENNYI magazinjában lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, hogy egyedi igényeik alapján, receptet vagy recept összeállítást jelentessenek meg. Ennek megvalósítása különleges hirdetési összeállításként (SAS) lehetséges 1/3, 1/2 vagy 1/1 oldal méretben. Továbbiakban RECEPT-SAS. Az anyagokat, ahol erre lehetőség van és releváns rovat kínálkozik*, a szerkesztőségi gasztro/konyha rovatok közvetlen környezetében (pl.: folytatólagosan a cikk után) jelentetjük meg. Ügyfeleink számára ezt a lehetőséget speciális kedvezményes áron biztosítjuk! A Recept-SAS-oknál, amennyiben receptet és ételfotót a szerkesztőségnek kell biztosítania a megjelenéshez úgy a szerkesztőségi költségen felül PRODUKCIÓS (recept előállítási) költséggel is kalkulálni kell. *tematikus elhelyezés lehetősége laponként változó, a lehetőségekről előzetes egyeztetés javasolt

42 Mintaoldalak

43 Nők Lapja magazin Konyha rovat receptszponzoráció

44 Nők Lapja magazin Konyha rovat receptszponzoráció

45 Nők Lapja Konyha Desszert receptszponzoráció

46 Színes RTV SAS

47 Meglepetés receptszponzoráció

48 Nők Lapja Konyha 4 oldalas tematikus melléklet

49 Nők Lapja Konyha 4 oldalas tematikus melléklet

50 Receptszponzoráció SAS mintaoldal

51 Receptszponzoráció SAS mintaoldal

52 ÚJ HIRDETÉSI FORMA! TIPPBOX

Receptszponzorációs lehetőségek 2017

Receptszponzorációs lehetőségek 2017 Receptszponzorációs lehetőségek 2017 Receptszponzorációs lehetőségek a gasztro lapcsoportban Jól körülhatárolt női célcsoportoknak szóló, konyhaművészethez kapcsolódó tartalmak. A tematikus szerkesztőségi

Részletesebben

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Keresztrejtvény K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Egységes feltételek A feltüntetett árak minden esetben net értendők, és tartalmazzák a szerkesztőségi költségeket

Részletesebben

CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió. Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig

CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió. Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig Általános feltételek A CM Sales Kft. a támogatott megjelenések 3 fajtáját különbözteti

Részletesebben

Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere

Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere» Rovatszponzoráció» Különleges Hirdetési Összeállítás, S.A.S. ( Special Advertising Section)» PR cikk» Tématámogatás» Receptszponzorációk» Keresztrejtvény

Részletesebben

Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek

Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek S.A.S. Az ilyen típusú megjelenés azáltal erősíti a hirdető márkakommunikációját, hogy az újság szerkesz- tett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán

Részletesebben

Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek

Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek S.A.S. Az ilyen típusú megjelenés azáltal erősíti a hirdető márkakommunikációját, hogy az újság szerkesztett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán

Részletesebben

Csomagajánlatok 2015 - magazinok -

Csomagajánlatok 2015 - magazinok - Csomagajánlatok 2015 - magazinok - ÁLTALÁNOS ÉRVRENDSZER A Central Médiacsoport portfólióval minden főbb vásárlási célcsoport elérhető, így minden más magazinkiadó terméke kiváltható. A Central Médiacsoport

Részletesebben

AJÁNLATOK ISKOLAKEZDÉSHEZ 2019

AJÁNLATOK ISKOLAKEZDÉSHEZ 2019 AJÁNLATOK ISKOLAKEZDÉSHEZ 2019 A nyár végi időszakban sokan már az őszi iskolakezdésre készülnek. Hirdetőink számára összegyűjtöttük azokat a lapszámokat, ahol kiemelten foglalkozunk a témával, hogy ehhez

Részletesebben

Rejtvényözön. Médiaajánló 300.000 2009. Unaloműző EGYEDISÉG PÉLDÁNY. 0% meddőszórás INTERAKTÍV ÉS KREATIVITÁS HIRDETÉSI LEHETŐSÉG

Rejtvényözön. Médiaajánló 300.000 2009. Unaloműző EGYEDISÉG PÉLDÁNY. 0% meddőszórás INTERAKTÍV ÉS KREATIVITÁS HIRDETÉSI LEHETŐSÉG Unaloműző Ingyenes reklám- és rejtvényújság Rejtvényözön EGYEDISÉG ÉS KREATIVITÁS 0% meddőszórás 300.000 PÉLDÁNY INTERAKTÍV HIRDETÉSI LEHETŐSÉG Médiaajánló 2009. REJTVÉNYEK HÍREK TIPPEK RECEPTEK HOROSZKÓP

Részletesebben

SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG

SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG Az ügyfélkedvezmények meghatározásakor a Sanoma Media Budapest Zrt. Kereskedelmi

Részletesebben

GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában

GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában magazin 5 gasztromagazin közel 900 ezer eladott példánnyal * online Havonta 1,6 millió egyedi látogató elérése a gasztronómiai oldalainkon ** brand extension

Részletesebben

GASZTRONÓMIA A CENTRAL MÉDIACSOPORT PORTFÓLIÓJÁBAN

GASZTRONÓMIA A CENTRAL MÉDIACSOPORT PORTFÓLIÓJÁBAN GASZTRONÓMIA A CENTRAL MÉDIACSOPORT PORTFÓLIÓJÁBAN RENDEZVÉNY A Central évente több mint 20 rendezvényével több mint 15 000 résztvevő számára nyújt szórakozást, információt, felüdülést, férfiaknak és nőknek

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Megjelenés a következő lapokban:

Megjelenés a következő lapokban: 2019 EGÉSZSÉGKALAUZ Az Egészség Kalauz a fogyasztók számára releváns tartalommal, a szakújságírói gárda hozzáértésével készül. Az itt közölt információk közérthetően, megbízhatóan és hitelesen foglalkoznak

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI JA MÉDIAAJÁNLAT KIDSOASIS CSALÁDBARÁT UTAZÁSOK a KidsOasis tevékenységében A KidsOasis egyedülálló szereplő a magyar turizmus piacon és elkötelezett a magyar családok,

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat Laptopkonyha.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Laptopkonyha.hu bemutatkozás 3 Laptopkonyha.hu tartalmi elemei 4 A Laptopkonyha.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Oázis Magazin. Médiaajánlat 2011

Oázis Magazin. Médiaajánlat 2011 Oázis Magazin Médiaajánlat 2011 A Magazin története számokban 7 év, több mint 1,000,000 olvasott példány 2,6 Ft/elérés/fő/1 oldalas hirdetés esetén Már évi 6 megjelenés 2,2 olvasó/lapszám A Magazin olvasói

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK NÉPZENEI ÉS NÉPTÁNC FESZTIVÁL Megrendezés időpontja: 2015. október 14. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

Csábítsuk el az olvasót egy szempillantással! AdMonitor kutatási eredmények. Antunovics Ildikó marketing menedzser

Csábítsuk el az olvasót egy szempillantással! AdMonitor kutatási eredmények. Antunovics Ildikó marketing menedzser Csábítsuk el az olvasót egy szempillantással! AdMonitor kutatási eredmények Antunovics Ildikó marketing menedzser Egy kis játék: Jelöljétek be az előttetek lévő magazinban azt a 10 oldalt, ami véleményetek

Részletesebben

Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft.

Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft. Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft. 1143 Bu da pest, Francia út 5. Levélcím: 1426 Budapest, 72. Pf.: 94 Telefon: +36 1 479 8020 Fax: +36 1 479 8029 info@patikatukor.hu A legnagyobb tradícióval

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI Móri Bornapok 2013 VII. Nemzetközi Néptánc FesztivÁL Megrendezés időpontja: 2013. október 3-6. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat Elitemagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Elitemagazin.hu bemutatkozás 3 Az Elitemagazin.hu tartalmi elemei 4 Az Elitemagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2013. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 1/1 1/2 2/1 1/2 1/2 1/8. fekvô. junior átfutó. álló. junior. fekvô.

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2013. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 1/1 1/2 2/1 1/2 1/2 1/8. fekvô. junior átfutó. álló. junior. fekvô. AZ AUTÓ Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Stahl.hu. Médiaajánlat. www.stahl.hu

Stahl.hu. Médiaajánlat. www.stahl.hu rovatszerkezet. Eszem-iszom gasztronómiai tematikájú rovat, elsősorban speciális receptösszeállításokat tartalmaz. Két speciális alrovata videós főzős receptekkel, illetve borral kapcsolatos cikkeket tartalmaz

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL Megrendezés időpontja: 2018. október 4-7. Várható látogatószám az előző évek alapján: 60.000 fő Belépődíj a szabadtéri

Részletesebben

MiNők.hu médiaajánlat

MiNők.hu médiaajánlat MiNők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 MiNők.hu bemutatkozás 3 A MiNők.hu tartalmi elemei 4 A MiNők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2014. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior.

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2014. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior. AZ AUTÓ Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az-autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat MEGYEI NAPILAPOK / HÍRPORTÁLOK MÉDIAAJÁNLÓ 2019 Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat Az Inform Média Lapkiadó Kft. 1991. óta Északkelet-Magyarország piacvezető médiavállalkozása

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

AXEL SPRINGER PORTFÓLIÓ

AXEL SPRINGER PORTFÓLIÓ AXEL SPRINGER PORTFÓLIÓ Kiskegyed A legolvasottabb női lap a 18-59 éves főbevásárlók körében. Szórakoztató, informatív női hetilap. Egyedüli jelleg a piacon: kettő az egyben, sztármagazin + klasszikus

Részletesebben

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ritakonyhaja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Weborvos.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat Weborvos.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Weborvos.hu bemutatkozás 3 A Weborvos.hu tartalmi elemei 4 A Weborvos.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Kinek szól az [origo] karácsony melléklete?

Kinek szól az [origo] karácsony melléklete? Kinek szól az [origo] karácsony melléklete? Akit érdekel hogy hogyan ünnepelik a karácsonyt a világban hogy lehet pihenni az ünnepek forgataga alatt mivel készülünk a gyerekeknek a szerkesztőség kedvence:

Részletesebben

Marmalade.hu médiaajánlat

Marmalade.hu médiaajánlat Marmalade.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Marmalade.hu bemutatkozás 3 Marmalade.hu tartalmi elemei 4 A Marmalade.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK NÉPTÁNC ÉS NÉPZENEI FESZTIVÁL 2017 Megrendezés időpontja: 2017. október 58. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

A legnagyobb női elérést a CM Sales online portfóliója nyújtja

A legnagyobb női elérést a CM Sales online portfóliója nyújtja A legnagyobb női elérést a CM Sales online portfóliója nyújtja Női elérés 2,000,000 1,800,000 1,600,000 1,400,000 1,719,301 1,597,162 1,400,145 1,200,000 1,000,000 800,000 600,000 400,000 200,000 - CM

Részletesebben

MÉDIAINFORMÁCIÓK. Piacfigyelő megnyitások megoszlása Növényterm. Állatteny. 2013. I. negyedév heti átlag 63 980 20 515 67 % 33 %

MÉDIAINFORMÁCIÓK. Piacfigyelő megnyitások megoszlása Növényterm. Állatteny. 2013. I. negyedév heti átlag 63 980 20 515 67 % 33 % MÉDIAINFORMÁCIÓK ALAPADATOK: Műfaj: ELEKTRONIKUS HÍRFIGYELŐ KIADVÁNY Gyakoriság: HETI MEGJELENÉS Terjedelem: kb. 2 x 70 oldal/hét Példányszám: 60 000 + Kiadó: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Felhasználói

Részletesebben

Evamagazin.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat Evamagazin.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Evamagazin.hu bemutatkozás 3 A Evamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Evamagazin.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

MÉDIAA JÁNL AT. Tartalom és forma Olvasói jellemzők Technikai adatok Hirdetési árak S zponzorációk Szakmai mellékletek

MÉDIAA JÁNL AT. Tartalom és forma Olvasói jellemzők Technikai adatok Hirdetési árak S zponzorációk Szakmai mellékletek MÉDIAA JÁNL AT Tartalom és forma Olvasói jellemzők Technikai adatok Hirdetési árak S zponzorációk Szakmai mellékletek Megújult külső és tartalom A lap a Magyar Mérnöki Kamara hivatalos orgánuma, havonta

Részletesebben

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 NagyUtazás-oldalcsoport bemutatkozás 3 A NagyUtazás-oldalcsoport tartalmi elemei 4 A NagyUtazás-oldalcsoport

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat Tozsdeforum.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Tozsdeforum.hu bemutatkozás 3 Az Tozsdeforum.hu tartalmi elemei 4 Az Tozsdeforum.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Origo Adhouse Anyák napi ajánlata

Origo Adhouse Anyák napi ajánlata Anyák napja 2012 Origo Adhouse Anyák napi ajánlata Anyák napja alkalmából átfogó és exkluzív kampány indítására van lehetőség az Origo Adhouse portfóliójában, mely lehetőséget ad a Hirdetők számára külön-külön,

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja A NAGYBETŰS - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja Telefon: (+36 88) 624-813 Fax: (+36 88) 624-813 Internet:http://kairo.uni-pannon.hu Az A NAGYBETŰS c. magazin 2009. évi médiaajánlata A NAGYBETŰS

Részletesebben

A 14 21 éves, biztosan továbbtanuló fiatalok oktatási tematikus lapja A lap profilja: felkészülés a kétszintû érettségire felnõttképzés a felsõoktatás világa tanulási technikák és gyakorlás nyelvtanulás

Részletesebben

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő Megújult a A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik A 2014 végén megújult Borászportál.hu csaknem tíz éve látja el friss hírekkel, izgalmas írásokkal a borfogyasztó közönséget. A portál a meglévő

Részletesebben

Tartalom. újság. A megújult lap Olvasói jellemzők Új rovatszerkezet Hirdetési megjelenések és

Tartalom. újság. A megújult lap Olvasói jellemzők Új rovatszerkezet Hirdetési megjelenések és A m a g y a r m é r n ö k i k a m a r a l a p j a mérnök újság médiaajánló / 1 újság Médiaajánlat 2014 Tartalom A megújult lap Olvasói jellemzők Új rovatszerkezet Hirdetési megjelenések és árak Szponzorációs,

Részletesebben

Metropol.hu médiaajánlat

Metropol.hu médiaajánlat Metropol.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Metropol.hu bemutatkozás 3 Metropol.hu tartalmi elemei 4 A Metropol.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN MAGAZIN KIAJÁNLÓ 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN PERSPECTIVE Lapunkon keresztül alternatív perspektívát adunk Olvasóinknak a jövő technológiai újításaihoz és a mögöttük fellelhető üzlet

Részletesebben

Médiaajánlat 2012 február - március

Médiaajánlat 2012 február - március Médiaajánlat 2012 február - március Utazás & CEMP-csoport A CEMP csoport utazási portfóliója Idegenforgalmi gyűjtőoldal, mely az utazási irodák és belföldi hotelajánlatok gyűjtőportáljaként egy nyaralás

Részletesebben

médiaajánlat Forgassa Haszonnal! ÖRÖKÖLNI TUDNI KELL Így adjuk át a családi üzletet! Mikor vegyünk újat? MI CSAK SAJÁT MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK

médiaajánlat Forgassa Haszonnal! ÖRÖKÖLNI TUDNI KELL Így adjuk át a családi üzletet! Mikor vegyünk újat? MI CSAK SAJÁT MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK 0 8 0 0 8 0 8 0 0 9 0 8 0 10 Haszon 490 KARRIER: Elbocsátás stílszerűen PÉNZT KERESNI VÁLSÁGOS IDŐKBEN! ÖRÖKÖLNI TUDNI KELL Így adjuk át a családi üzletet! MI CSAK SAJÁT MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK Interjú Besence

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat FIFA-lapcsoport médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 FIFA-lapcsoport bemutatkozás 3 A FIFA-lapcsoport tartalmi elemei 4 Az oldalak strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

VIN PORT.hu. Médiaajánlat 2015

VIN PORT.hu. Médiaajánlat 2015 VIN PORT.hu Médiaajánlat 2015 www.vinoport.hu info@vinoport.hu 8 éves a Vinoport.hu amely 2014. júliusában új köntösbe öltözött! A megújult a Vinoport.hu minden eddiginél fiatalosabb, letisztultabb és

Részletesebben

50 FELETT IS AKTÍVAN!

50 FELETT IS AKTÍVAN! 50 FELETT IS AKTÍVAN! KI A CÉLCSOPORT? főbevásárlók (elsősorban nők) 25-30 éves, családos, ABC státuszú nők 40+ -os nők 50+ -os korosztály kismamák, babáskisgyerekes anyukák ÁTLAGÉLETKOR VILÁGVISZONYLATBAN

Részletesebben

Joy.hu médiaajánlat 3333

Joy.hu médiaajánlat 3333 Joy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Joy.hu bemutatkozás 3 A Joy.hu tartalmi elemei 4 A Joy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

V I N P O R T. h u MédiaajánlaT

V I N P O R T. h u MédiaajánlaT VIN P O R T. h u MédiaajánlaT www.vinoport.hu info@vinoport.hu Több mint 10 éves a Vinoport.hu amely 2014. júliusában új köntösbe öltözött! A megújult a Vinoport.hu minden eddiginél fiatalosabb, letisztultabb

Részletesebben

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon Bemutatkozás A 2015-ben 10 éves Termálfürdő.hu Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja, amely a fürdőzés mellett életmód, wellness témákban nyújt érdekes és minőségi információkat olvasóinak.

Részletesebben

Shape.hu médiaajánlat

Shape.hu médiaajánlat Shape.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Shape.hu bemutatkozás 3 A Shape.hu tartalmi elemei 4 A Shape.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció

Elő- és utókommunikáció Elő- és utókommunikáció Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról tudni lehet és

Részletesebben

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vasarnapihirek.hu bemutatkozás 3 A Vasarnapihirek.hu tartalmi elemei 4 A Vasarnapihirek.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Mit közvetítenek a női magazinok 2012-ben?

Mit közvetítenek a női magazinok 2012-ben? Haraszti Adrienn Tömör Ágnes Mit közvetítenek a női magazinok 0-ben? A Nők Lapja, a Kiskegyed, az Éva és a Cosmopolitan magazinok 0-es évfolyamának tartalomelemzése Bevezetés A tömegkommunikáció korszakában

Részletesebben

Bemutatkozik a. Start Up Guide. program

Bemutatkozik a. Start Up Guide. program Bemutatkozik a Start Up Guide program Start Up Guide program Üzleti, vállalkozás működtetési és fejlesztési tanácsok mikro- és kisvállalkozók számára Branded content felület a mikro- és kisvállalkozókat

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal Elő- és utókommunikáció Világgazdaság Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról

Részletesebben

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu Topapro.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topapro.hu bemutatkozás 3 A Topapro.hu tartalmi elemei 4 A Topapro.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Bemutatkozás ismerd meg az RC News-t!

Bemutatkozás ismerd meg az RC News-t! Médiaajánlat Bemutatkozás ismerd meg az RC News-t! 01 Az RC Creative Media 2014 májusában indította útjára az RC News online magazint, amely a friss és informatív hírek hiteles forrása. Segítünk, hogy

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai Vox.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vox.hu bemutatkozás 3 A Vox.hu tartalmi elemei 4 A Vox.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Irányjelzők a média rengetegében!

Irányjelzők a média rengetegében! Irányjelzők a média rengetegében! Együttműködési lehetőségek a Sanoma Media Budapest Zrt-vel Nagy Attila értékesítési csoportvezető Autó és Stílus autómagazin Autókatalógus - Best - Cosmopolitan Elle -

Részletesebben

Story ipad különszám 2011 exkluzív megjelenési lehetőség

Story ipad különszám 2011 exkluzív megjelenési lehetőség Startlap - FN.hu - Kirakat.hu - Nők Lapja Cafe - NLCafe Párkereső StoryOnline - Vezess.hu - Vezess.hu Forma1 Olcsóbbat - Mozi24 - TV24 Hír24 - Citromail Story ipad különszám 2011 exkluzív megjelenési lehetőség

Részletesebben

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hajraegeszseg.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák

Részletesebben

Bemutatkozik a. Start Up Guide. program

Bemutatkozik a. Start Up Guide. program Bemutatkozik a Start Up Guide program Start Up Guide program Üzleti, vállalkozás működtetési és fejlesztési tanácsok mikro- és kisvállalkozók számára A megoldandó probléma A magyar mikro- és kisvállalkozások

Részletesebben

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás TV2 Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brand-et,

Részletesebben

Miről és kinek szól a magazin?

Miről és kinek szól a magazin? Médiaajánló 2018 Miről és kinek szól a magazin? Bemutatjuk Önnek a Hirdetésben Hírverés Magazint! A formabontó külső előre vetíti gondolkodásunk irányát. Kulcsszavunk az INNOVÁCIÓ! A Hirdetésben Hírverés

Részletesebben

Észak-Magyarország Kelet-Magyarország Hajdú-bihari Napló napilapok TARIFA Termékprofil. Hirdetői előnyök

Észak-Magyarország Kelet-Magyarország Hajdú-bihari Napló napilapok TARIFA Termékprofil. Hirdetői előnyök Termékprofil Az A/3-as alapú 16 oldalas napilap vasárnap kivételével a hét minden napján, kedden egy 16 oldalas színes rejtvény magazinnal, pénteken pedig egy 24 oldalas színes TV műsor melléklettel jelennek

Részletesebben

Hogyan használjuk a magazin felületeket pénzügyi kommunikációra?

Hogyan használjuk a magazin felületeket pénzügyi kommunikációra? Hogyan használjuk a magazin felületeket pénzügyi kommunikációra? Salamon Brigitta Hirdetési marketingosztály-vezető Sanoma Budapest Zrt. AdMonitor kutatás Sanoma Budapest Együttműködő partner: TNS Hungary

Részletesebben

M é d i a a j á n l at 2014

M é d i a a j á n l at 2014 Médiaajánlat 2014 Normál hirdetési felületeink és áraink Belíven 290 000 Ft+áfa 1/1 oldal 177 120 mm 86 245 mm 180 000 Ft+áfa Kifutós méret (kifutó nélkül) 215 145 mm Kifutós méret (kifutó nélkül) 110

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

TISZTELT HÖLGYEM/URAM!

TISZTELT HÖLGYEM/URAM! TISZTELT HÖLGYEM/URAM! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a 13 éves Képmás magazint, és figyelmébe ajánljuk, mint egy rejtőzködő de sokat fogyasztó mikroszegmens elérésében segítséget nyújtó, elsősorban

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu MÉDIAAJÁNLAT Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu Kik látogatják az oldalunkat? A 2jepetto.hu oldal kizárólag melegburkolatokkal, és

Részletesebben

EGYENES ÚT AZ EGYETEMRE A 14 21 éves, biztosan továbbtanuló fiatalok oktatási tematikus lapja A lap profilja: felkészülés a kétszintû érettségire felnõttképzés a felsõoktatás világa tanulási technikák

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES 2019 SZEPTEMBER 30-TÓL VISSZAVONÁSIG.

MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES 2019 SZEPTEMBER 30-TÓL VISSZAVONÁSIG. MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES 2019 SZEPTEMBER 30-TÓL VISSZAVONÁSIG. 1 TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZÁS...3 TELJESÍTMÉNY ÉS LÁTOGATÓK SZÁMOKBAN...4 DISPLAY FELÜLETEK Desktop banner megjelenések...7 Rich media...10

Részletesebben

Anyák Napja. 2011. március 1.

Anyák Napja. 2011. március 1. Anyák Napja 2011. március 1. Kinek ajánljuk? Csokoládé márkák (édesség) Virágbolt, virágküldő-szolgálat Wellness, spa Kozmetika Sütés-főzés Ajándékboltok Fotókidolgozó cégek Ajándékutalvány AJÁNLAT [origo]

Részletesebben

TOP 100 Magyar Bor. a Világgazdaság prémium kiadványa

TOP 100 Magyar Bor. a Világgazdaság prémium kiadványa TOP 100 Magyar Bor a Világgazdaság prémium kiadványa 1 Miért a TOP 100 Magyar Bor-ral? A TOP 100 Magyar Bor idén néhány dologban változik az előző évekhez képest. A magazin elkészítésében korábbi partnerét

Részletesebben

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Ckm.hu médiaajánlat 3333 Ckm.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ckm.hu bemutatkozás 3 A Ckm.hu tartalmi elemei 4 A Ckm.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Pafi.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat Pafi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pafi.hu bemutatkozás 3 A Pafi.hu tartalmi elemei 4 A Pafi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

NONBANNER ÁRLISTA WE LOVE BALATON / WE LOVE BUDAPEST / VS.HU ÉRVÉNYES DECEMBER 7-TŐL VISSZAVONÁSIG LETÖLTHETO ÁSZF

NONBANNER ÁRLISTA WE LOVE BALATON / WE LOVE BUDAPEST / VS.HU ÉRVÉNYES DECEMBER 7-TŐL VISSZAVONÁSIG LETÖLTHETO ÁSZF NONBANNER ÁRLISTA WE LOVE BALATON / WE LOVE BUDAPEST / VS.HU ÉRVÉNYES 2016. DECEMBER 7-TŐL VISSZAVONÁSIG Az alábbi árak listaárak, azaz nem tartalmazzák a kedvezményeket és az áfát. Az egyedi megjelenések

Részletesebben

DÉL-PEST MEGYE MÉDIAAJÁNLÓ 2016. Hírös Modul Kft., 2700 Cegléd, Múzeum utca 3., +36 53 317 422, info@dpmsz.hu, www.dpmsz.hu

DÉL-PEST MEGYE MÉDIAAJÁNLÓ 2016. Hírös Modul Kft., 2700 Cegléd, Múzeum utca 3., +36 53 317 422, info@dpmsz.hu, www.dpmsz.hu DÉL-PEST MEGYE MÉDIAAJÁNLÓ 2016 Dél-Pest Megyei Szuperinfó Kedves Ügyfelünk! Szerkesztőségünk több, mint 25 éve juttatja el hétről-hétre a környékünkön élők postaládájába a Szuperinfó ingyenes információs

Részletesebben

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n KREATÍV KAMPÁNYOK Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n TARTALOM Bevezető 3 Termék lista 4 edm 4 Display típusok és beépített megjelenések 5 1. AV alapú display típusok 5 2. Beépített megjelenések

Részletesebben

Litera.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat Litera.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Litera.hu bemutatkozás 3 A Litera.hu tartalmi elemei 4 A Litera.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben