Küzdj másokért! Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. Beszámoló IV január december

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Küzdj másokért! Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. Beszámoló IV. 2013. január 2013. december"

Átírás

1 Küzdj másokért! Beszámoló IV január december

2 2 PROLÓG A 2010 január áprilisig tartó első beszámolóját májusában tettük nyilvánossá. A második beszámoló májusától Januárig, a harmadik beszámoló januárjától decemberig ölelte fel a történéseket. Az itt lévő, negyedik beszámoló az előző tájékoztatók formai és tartalmi követelményrendszere szerint épül fel. Barta Balázs felügyelőbizottsági elnök

3 január AKTIVITÁS HEGYEM diplomata- felkérést kapott Oláh Gergő Szervezetünk az X- Faktor indulása óta sokat tett azért, hogy Gergő és a HEGYEM egymásra találjon, és most tisztelettel jelentjük: ez megtörtént. Az egymásratalálás oka egyszerű: Gergő abból a faluból, Karancslapujtőről indult el országhódító útjára, ahol a HEGYEM már évek óta jelen van, és ahol jóideje támogatja a nélkülöző gyermekeket,. A felkérést két nagykövetünk, Pártos Csilla és Erdei Zsolt adta át. INFO: Fényes medálokkal ismerték el gyermekeink tudását február Sikeres hónapok után, 2012 végén újabb hat HEGYEM gyermek csatlakozott a Kyokushin Rengokai égisze alatt dolgozó szegedi Ichiro Dojo legénységéhez. A Sensei Kardos Imre (4. DAN) vezette klubban már tizennyolc karatékánk dolgozik, hogy minél hatékonyabban sajátítsák el a kyo fortélyait. Nem is akárhogyan..., a hagyományosan az év elején megrendezett regionális, makói gyermekviadalon remekül szerepeltek az Ichiro Dojo HEGYEM gyermekei. A versenyen Ruszkai Renáta ezüstérmet, Mezei Virág pedig bronzérmet szerzett. A két fiatal karatéka küzdelemben és formagyakorlatban is begyűjtötte az elismeréseket. INFO: A szegediek Szegeden is bizonyítottak február A pöttöm dél- alföldi HEGYEM- harcosok később a szegedi Bonifert Domonkos Általános Iskolában is bizonyíthatták képességeiket egy muay thai- box bemutatóval egybekötött családi napon. A Szandzsu Thai Boksz Klub szervezésében sorra kerülő esemény egyáltalán nem volt eseménytelen. Elég, ha csak annyit mondunk, hogy a hatéves Zsoltika, a szegedi GYILKOLÓGÉP bedühödött... INFO:

4 március Látogatás a februári sikerdojóban Nagy volt az izgalom a szegedi Ichiro Dojóban: a HEGYEM egyik alapítója, Dr. Gubacsi Attila látogatta meg a lurkóinkat, akiknek egy kőkemény edzést is levezényelt. A gyerekek gyönyörűen katáztak és mozogtak; igyekeztek pontosan, hatékonyan felhasználni tudásukat a küzdelmekben. INFO: Északi harcosaink is megmutatták! március Számos arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek harcosaink a III. Kazincbarcika Open Cup nemzetközi shotokan karate bajnokságon. Sőt a 15 egyesület 150 karatékáját felvonultató versenyt a Lázi József mesterünk által vezényelt HEGYEM- bemutató nyitotta meg. INFO: Madár az övén is képviselte a HEGYEM- et! március PROMÓCIÓ Boksz- és médiatörténelmi jelentőségű megállapodás született március elején: Erdei Madár Zsolt a Monte- Carlo millió dolláros szupernégyes elnevezésű torna első fordulójában HEGYEM- nadrágban lép szorítóba írtuk akkor. A Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom nagykövete az önzetlen segítségnyújtás szükségességére és a Mozgalom küldetésének fontosságára akarta felhívni a figyelmet. INFO: et_.html

5 március PROMÓCIÓ M O N A K.O.: Blogot indítottunk, Zsoltot kísértük Ahol a Ferrari épp olyan megszokott közlekedési eszköz, mint a BKK- busz; ahol először vásárolnak, és csak utána kérdezik meg a portéka árat; ahol a környezet szépsége éppolyan megkapó, mint az emberek laza és életigenlő mosolya. Erdei Madár Zsolt, a HEGYEM nagykövete Monaco- ban bokszol a hétvégén, és nekünk lehetőségünk van arra, hogy kövessük. Elindítottuk a hegyem.blog.hu- t. INFO: MADÁR nem nyert, de mégis győzött március PROMÓCIÓ Pontozással veszített az egymillió dolláros összdíjazású Monte- Carlo millió dolláros szupernégyes elnevezésű monacói négyestorna első fordulójában Erdei Zsolt. A szakértők szerint Madár végig jobb ellenfelénél, a bírók mégis Gyenyisz Gracsovot hirdették ki győztesnek. INFO: Hegyem Mesterek Értekezlete április április Találkoztak és tanácskoztak a HEGYEM tanárai és nagykövetei. A Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom működésének tapasztalatairól, a szervezet stratégiájáról, valamint a közös együttlétek, táborok és versenyek hasznosságáról tartottak konferenciát a HEGYEM- mesterek április közepén. INFO:

6 6 II. rész: A bemutatókkal, közös gyakorlással egybekötött szakmai találkozón az ötletek begyűjtésére, a tapasztalatok megosztására, valamint a HEGYEM Kódex elfogadására is sor került. HEGYEM Kódex: 1. Tisztelet Az élet alfája és omegája a közös megbecsülés, egymás tisztelete. Ez vonatkozik az ígéretek betartására, a pontosságra az élet minden apró mozzanatára. 2. Tolerancia és elfogadás A tiszteletből következik egymás elfogadása, az egymás iránti tolerancia. A másság elfogadása, legyen az vallás, bőrszín, helyrajzi hovatartozás, társadalmi, anyagi helyzet, politikai nézet, ízlésbeli különbség. Bármennyire is nagynak látszik a különbség, képviseljük a testvériség alapeszményét, mert konfliktusmentes, boldog életet csak így élhet a jövő generációja. 3. Ígéretek szentsége; Pacta sunt servanda Az adott szó kötelez! Minden kimondott szó, tett, ígéret akár mestertől, akár tanítványtól legyen szent, betartott és betartatott. Ez már egymás tiszteletéből adódóan is nélkülözhetetlen, de a kiszámíthatóságnak az alapja. 4. Kitartás Soha nem adom fel! Naponta kapjuk a megoldandó feladatokat, nézünk szembe kilátástalannak tűnő nehézségekkel. Ezek azonban csak megerősítő próbatételek. A minden helyzetből való reményteli küzdelem, "a soha nem adom fel!" rögzültt mentalitása az életben maradás és fejlődés alapja. Mutassunk példát, kérjük számon a kitartást! 5. Szorgalom, Tanulás és Alázat A végsőkig kitartás következménye egy sokkal aktívabb, szorgalmas életmód. Egy ilyen mentalitás természetes következménye az eredményesség és a fejlődés. Az alázatos, mindenkitől szándékolt tanulás folyamatossága nélkülözhetetlen alapérték. Legyen az mester vagy tanítvány, felnőtt vagy hátrányos helyzetű gyermek. Minden helyzetből tanulhatunk, tapasztalatot gyűjthetünk, és jobbá válhatunk. Tegyük alázatosan, nyitott szívvel, elmével, de lehajtott fejjel. Ez az élet igazi célja. 6. A Szeretet - az ÉLET energiája A fentiek összessége a forrás és végcél, egymás, önmagunk, hivatásunk, életünk, környezetünk SZERETETE az ÉLET energiája, találkozás a végső igazsággal. INFO:

7 május Köszönet, felhívás, invitálás A HEGYEM több száz gyermek nevében, levélben köszönte meg barátainak és támogatóinak, hogy az elmúlt évben is kitartóan támogatták a szervezetet. Az elkötelezettségért cserébe a Mozgalom a támogatókat meghívta a III. HEGYEM Táborba, amely minden eddiginél színesebb és gazdagabb programmal várta a lurkókat július 15. és július 19- dike között. INFO: Új főhadiszálláson a HEGYEM május Megtisztelő ajándékot kapott a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom: a Sunrise CrossFight Aréna önálló irodát biztosított a HEGYEM- nek. Az új helyiség új lehetőségeket is megnyitott: olyan teremben lehettünk jelen, ahol Mozgalmunk rendezvényeit zökkenőmentesen, klasszikus küzdősportos díszletek között tarthatjuk meg. INFO: Mosolyogtunk a mosolygós gyereknap után május AKTIVITÁS Még a szeszélyes és rendetlen időjárás is visszafogta magát, amikor a Rózsadomb Center udvarán Pártos Csilla Nagykövetünk, a Chili Jóga alapítója megtartotta második gyereknapi rendezvényét. INFO:

8 8 Dolgozni kezdett az Erdei Zsolt Sportegyesület május PROMÓCIÓ A két súlycsoportban is világbajnok profi ökölvívó, Erdei Zsolt ünnepélyesen elindította saját nevével fémjelzett sportegyesületét, az Erdei Zsolt Sportegyesületet (EZS SE), amely a CrossFight Arénában kapott helyet. Az EZS SE az ökölvívó szakosztály és a szabadidősport szakosztály indulásával kezdte meg munkáját. INFO: Gyereknapi parádé Orosházán is június AKTIVITÁS SEGÍTSÉG Ahogyan ben, ban is jelentős gyerekcsapattal érkezett a HEGYEM Orosházára, hogy részt vegyen a helyi nőegylet által minden évben, a rászoruló családoknak megrendezett saját gyereknapi programján. Zseniális nap volt. INFO: Diplomatánk lett a sport- államtitkár június AKTIVITÁS Különleges játszótér- avatásra készülődtünk a XI. kerületben a nyári kánikula első hetében. Az esemény főszereplője egy felújított játszótér volt, amelyet Dr. Hoffmann Tamás, a kerület polgármestere és Dr. Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért és Ifjúságért felelős államtitkára adott át a gyerekeknek. A megnyitón fellépett a HEGYEM is: szegedi lurkóink bemutatót tartottak, Madár léceket tört, az államtitkár pedig jelezte: nem idegen tőle egy spontánul végrehajtott wing tsun formagyarkolat bemutatása. Dr. Simicskó István megkapta diplomata megbízólevelünket. INFO:

9 9 HEGYEM Nyílt Nap új színhely, új diplomatákkal július AKTIVITÁS PROMÓCIÓ Pazar vendéglátónak bizonyult a Sunrise Crossfight Aréna: vakáció- indító nyílt napján minden jóval megkínálta a vendégeit. Mi sem panaszkodhatunk: a HEGYEM Erdei Zsolttal, pici karatékákkal és ütős, akrobatikus, misztikus bemutatókkal úgy jelent meg, ahogyan elvárható tőlünk. És ahogy egy ilyen eseményhez illik: újabb diplomatákat is avattunk: 1) Fritz Sdunek Napjaink egyik legsikeresebb német ökölvívóedzője, egykori amatőr bokszoló. Három magyar versenyző is az ő keze alatt lett világbajnok: Erdei Zsolt, Kovács István és Balzsay Károly. Sdunek mester Vlagyimir Klicsko, Vitalij Klicsko és Dariusz Michalczewski felkészüléseit is irányítja. 2) Orlik Zoltán Az Erdei Zsolt Baráti Kör elnöke, az Erdei Zsolt Sportegyesületet (EZS SE) szabadidősport szakosztály- igazgatója. Az elkötelezett támogatónk a III. HEGYEM Szeretet Táborban is részt vett. 3) Szénási Zsolt Hanshi (8. DAN) Az Európai Kyusho Akadémia (EKA) alapítója, szakmai alelnöke, vezető instruktora, valamint a SMART SportSystem, a SmartGuard atyja. Különleges és unikális tudása miatt minden bemutatója és edzése élményszámba megy. 4) Várkonyi Attila (DJ Dominique) A hazai médiaipar egyik meghatározó alakja régóta foglalkozik jótékonysági tevékenységgel. Az 1985 óta lemezlovasként és ceremóniamesterként is dolgozó DJ Dominique minden ismertségét felhasználja azért, hogy Mozgalmunkat segítse. INFO:

10 10 III. HEGYEM SZERETET TÁBOR, Salgóbánya július 15 július július SEGÍTSÉG AKTIVITÁS Tábori napló I.: Újra HEGYEM- kiáltásoktól hangos Salgóbánya Amire vártunk, eljött... Hivatalosan is megnyílt a III. HEGYEM Szeretet Tábor, amelyre az idén is több tucat gyermek érkezett Salgóbányára az ország számos pontjáról. A szervezők kitettek magukért: sohasem volt még ennyire színes és sokrétű a tábori program a gyerekek egymás után kóstolhatnak bele a különböző harcművészeti irányzatok rejtelmeibe, valamint a gazdag helyszín gazdag programválasztékába. INFO: kialtasoktol_hangos_salgobanya.html Tábori napló II.: Bemutatkoznak a szőnyegek varázslói Igazi sztárvendégek részvételével kezdődött meg a III. HEGYEM SZERETET TÁBOR szakmai programja. Az első nap azok a gyerekek voltak a középpontban, akik a középpontokat általában alulról látják, de persze a karatékák sem maradtak tanulnivaló nélkül. Természetesen a kőkemény edzések sem akadályoztak meg senkit, hogy este a megszokott vehemenciával látogassák sorra a rég nem látott barátokat és ismerősöket... INFO: Tábori napló III.: Amikor a törpék igazán örülnek a nagyoknak A tábor második napja a Nagykövetek és a különleges vendégek napja volt a salgóbányai HEGYEM táborban. Pártos Csilla és Erdei Zsolt hozták a formájukat. Előbbi lenyűgöző jógagyarkolatokat hozott magával, utóbbi pedig újra bizonyította: csibészség nélkül még egyetlen bokszoló sem jutott fel a csúcsra. Mindezek mellett óriási megtiszteltés volt a HEGYEM számára, hogy a táborban üdvözölhettük Shihan Kálóczi József (5. DAN), Bódi István (3. DAN) és Kalmár Árpád (4. DAN) kyokushin karatemestereket, akik vitathatatlanul a tábor egyik legértékesebb edzésnapját celebrálták a gyerekeknek. INFO:

11 11 Tábori napló IV.: Kína és New York, lélek és izom Ha a tábori program második napja választékos volt, akkor a harmadik napra már nem igazán tudunk jelzőt találni... A HEGYEM- gyermekek a szokásos jelenetek mellett ugyanis újabb és újabb élményeket élhettek át, amikről még hónapokig fogunk beszélni. Volt itt motorcsoda, életpontokat kereső és megtaláló harcművész, kung- fu- harcos, break- bemutató, no és egy világbajnok testépítő is, akinek bicepsze akkora árnyékot vetett a táborhelyre, hogy felkapcsoltuk a lámpákat. INFO: Tábori napló V.: Oláh Gergő velünk volt, és mindig velünk lesz Negyedik nap, amely azzal zárult, hogy Oláh Gergő, a Karancslapujtőről származó, az egész országot meghódító X- Faktor- győztes meglátogatta a tábort. Jött, látott, győzött énekelt, küzdött, és átvette a HEGYEM diplomata oklevelét. Gergő érkezéséről nem tudtak a táborlakók, így amikor felvirradt a csütörtök, még csak abban voltak biztosak, ma sem telik el a nap komoly edzések és szórakoztató programok nélkül". INFO: Köszönet a Mestereknek A III. HEGYEM Szeretet Tábor abból a szempontból is különleges volt, hogy számos harcművészeti stílus nagynevű, tapasztalt és elismert mestere tisztelte meg a gyermekeinket. Nagy öröm számunkra, hogy a mesterek felismerték a HEGYEM missziójának fontosságát; hogy mellénk álltak; hogy segítenek bennünket; hogy együtt küzdhetünk másokért. Táborvezető mesterek voltak: Shihan Büki Péter (5. DAN), Judo Senpai Szendi Norbert (2. DAN), Kyokushin Karate Senpai Lázi József (2. DAN), Shotokan Karate Senpai Veréb Zoltán (1. DAN), Shotokan Karate Gellénné Siket Edit (1. DAN), TaiChi- ZenDo Deme János birkózó edző, Nagyszénás Kiss István birkózó edző, Orosháza Dr. Gubacsi Attila (3. DAN), Kyokushin Karate a HEGYEM és a Szeretet Tábor alapítója

12 12 Vendégmesterek voltak: Józsa Barnabás (4. DAN), Shotokan Karate Németh Nyiba Sándor olimpikon, birkózó edző Sárközi Róbert MMA világbajnok Shihan Juhász Ferenc (7. DAN), Shotokan Karate Shihan Kálóczi József (5. DAN), Kyokushin Karate Kalmár Árpád (4. DAN), Kyokushin Karate Bódi István (3. DAN), Kyokushin Karate Shihan Szénási Zsolt (8. DAN), Shito Ryu Shihan Kovács Gábor (6. DAN), Shotokan Karate Sifu Serflek József, Kung- fu, ChiKung Szénási Gergely akr. világbajnok, harcművész, breaktáncos Tóth TOZÓ Zoltán világbajnok testépítő Hanshi Adámy István (8. DAN), Kyokushin Karate Sensei Németh Pál (4. DAN), Kyokushin Karate Orlik Zoltán, szabadidősport szakosztály- igazgató, Erdei Zsolt Sportegyesület INFO: Sportnap és HEGYEM, mozgás és egészség augusztus AKTIVITÁS A nyár talán utolsó látványos pillanataként mozgalmas sportparkká változott a Ramada Aquaworld, és ebben a metamorfózisban a HEGYEM is aktív szerepet vállalt. Az augusztus közepén megrendezett Generációk Sportnapját ugyanis nagyköveteink, Pártos Csilla és Erdei Zsolt celebrálta; a szervezést bokszoló világbajnokunk sportegyesülete valamint a Generációk Központ vállalta magára. A sportnapon minden a mozgásról és az egészségről szólt. INFO: Kelemen Gabriella, a HEGYEM új gazdasági vezetője augusztus Kelemen Gabriella a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom új gazdasági vezetőjeként lép tatamira. Igaz, ezen a küzdőtéren elsősorban pályázatokkal, számokkal és gazdasági lehetőségekkel harcol majd. A fiatal és elkötelezett közgazdász színrelépése mérdföldkő a HEGYEM életében. Tervek és

13 13 tettek Kelemen Gabriellával beszélgettünk a mozgalom múltjáról, jelenéről és jövőjéről: INFO: Jiu jitsu táborban tanultak és nyaraltak a HEGYEM lurkók augusztus SEGÍTSÉG Nagy megtiszteltésnek éltük meg, hogy a Jiu Jitsu Kelemen Ryu azzal kereste meg a Mozgalmunkat, hogy szívesen fogadnának hét HEGYEM gyerkőcöt balatonfenyvesi edzőtáborukba. Bátor jelentkezőket kerestünk, mivel közösségünk számára a jiu jitsu nem számít mindennapi stílusnak. De találtunk bátor jelentkezőket... INFO: HEGYEM dojót avattak Budapesten szeptember AKTIVITÁS Új dojót nyitott a tízéves Seiken STKE Budapest szívében. A Margitsziget szomszédságában megnyílt edzőterem lesz a kyokushin karate klub új főhadiszállása, de egyben a Hiko- ryu Taijutsu harcművészeti stílus európai Honbu- ja (központi edzőterme) is. Ami számunkra azonban még ennél is fantasztikusabb hír: az új dojóban HEGYEM- gyermekek is tanulnak majd. INFO: Karácsondon dobás- és földharctechnikákat oktattak szeptember AKTIVITÁS Szeptember elején a karácsondi Jang Tang Do mester, Veréb Zoltán (2. DAN) edzésére látogatott el Shihan Büki Péter (5. DAN). A kétszer három órás foglalkozáson a fiatal karatékák élménygazdag tapasztalatokat szereztek. INFO: _es_foldharctechnikakat_oktattak.html

14 október AKTIVITÁS PROMÓCIÓ Adományvonal a HEGYEM- nek Az ősz egyik legfontosabb és legfantasztikusabb híre az volt, hogy a HEGYEM támogatói, segítői, szimpatizánsai október 1- től már a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány pályázatán elnyert ADHAT VONAL (www.adhatvonal.hu) telefonvonalán keresztül is tudnak adományokat küldeni a szervezetnek. INFO: et_.html Adományátadás Madár szárnyai alatt október SEGÍTSÉG A szeptemberi XIII. Budapesti Nagy Sportágválasztóhoz egy jótékonysági felhívás is kapcsolódott, amellyel a szervezők a hátrányos helyzetű családok gyermekeinek, jelen esetben a HEGYEM lurkóinak iskolakezdését szerették volna támogatni. A begyűjtött adományokat októberben adták át a HEGYEM- nek. INFO: Kornél VB- érmet hozott a HEGYEM- nek október Büszkén írjuk: négy HEGYEM- gyermeket válogattak be Magyarország SKDUN Shotokan Karate Világbajnokságra delegált csapatába. A magas presztízsű, október elején, a szerbiai Újvidéken megrendezett viadalon a HEGYEM- gyerekek közül Kossuth Kornél volt a legeredményesebb. INFO: ermet_hozott_a_hegyemnek_.html

15 október Újabb nemzetközi versenyen remekelt a HEGYEM Hat versenyzőnk kilenc érmet gyűjtött egy harcművészeti viadalon, amit a romániai Nagykárolyban rendeztek. Az MSKE HEGYEM- tanítványokkal felállt csapata minden elismerést megérdemel. INFO: Gyerekeink sikeresen vizsgáztak! november A kemény munka meghozta édes gyümölcsét: a Lázi József (2. DAN) vezette HEGYEM- es csapatunk tizenhárom tagja (köztük négy bódvalenkei srác) sikeresen övvizsgázott, és kapta meg a shotokan karate kiérdemelt fokozatait. A HEGYEM különösen büszke, mert a srácok nagyon kitettek magukért, ráadásul a vizsgázottak között többek már nemzetközi versenyeken is bizonyítottak. INFO: Megszületett a Way of Life HEGYEM támogatási modell november A Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom Magyarországon szokatlan, ugyanakkor innovatív, a kölcsönösségre és a viszonosság elvére épülő támogatási modellt dolgozott ki. Egy több szinten megvalósuló és újszerű fundraising forrásteremtő stratégiáról van szó, amelynek alapeleme, hogy civil szervezetünk nem elvárja a támogatást, hanem megdolgozik érte. A megcélzott támogatói körnek egyedi, funkcionális, hatékony támogatási rendszert dolgoztunk ki, amelyben nemcsak aktív adományozó és passzív adományozott fél szerepel. Az adományozás, a támogatás rendszerében a HEGYEM aktívan kapcsolódik be, és olyan szolgálatási portfóliót kínál, amelynek igénybevételével a támogató is mérhető eredményeket produkálhat saját működésében.

16 16 A HEGYEM azt szeretné, ha a vele kapcsolatba került cégek éppolyan hasznosnak és eredményesnek éreznék a kapcsolatot, mint mi, akik az adományokat jótékony célokra fordítjuk. Az új stratégia a HEGYEM Way of Life program név alatt fut. A HEGYEM szolgáltató szereplőként egészségvédelmi, sportolási, oktatási, a testi- lelki egyensúlyt biztosító tevékenységeket kínál a cégeknek, amelyek révén az adott cég munkatársai kiegyensúlyozottabbak, kreatívabbak lesznek, jobban végzik munkájukat, így hasznosabb fogaskerekei egy jól olajozott vállalati gépezetnek. A konkrét szolgáltatásokon túl a HEGYEM olyan környezetet biztosít, amely révén a cég saját maga is meggyőződhet támogatásának fontosságáról, valamint lehetőséget biztosít az adományozó és adományozott közötti kapcsolat teljes körű kiaknázására. Legyen szó csapatépítésről, üzenetátadásról, koherencia- erősítésről, a szervezeti/vállalati kultúra elemeinek rögzítéséről, a társadalmi tőke növeléséről, vagy éppen a jótékonysági szerepvállalást hirdető kommunikációról. Továbbiak: Way of Life prezentáció; adattár Budapest útjain robogott a HEGYEM- Mikulás tandem december SEGÍTSÉG Megbeszéltük a Mikulással: ha Magyarországon jár, töltsön velünk egy ajándékosztós napot. A Mikulásnak lehet a szavára adni. Ari és Jack krampusz kíséretében pontosan érkezett, és még az sem ijesztette meg, hogy már az elején rögzítettük: éjfélig közel száz gyerekhez kell eljutnunk. INFO: mikulas_tandem.html Fényes érmekkel gazdagodott Karácsond december Remekül szerepelt a Veréb Zoltán (2. DAN) mester által vezetett karácsondi csapatunk az Érden, a Rendvédelmi Kiképzők Szövetsége Országos Szervezete által megrendezett amatőr és profi meghívásos nyílt versenyen. Az önvédelmi kupán két versenyszámban, "kumite" és "földharc" kategóriában harcoltak a mieink. INFO:

17 december SEGÍTSÉG Elindult a HEGYEM Nagy Karácsonyi Csomagtúrája A HEGYEM szervezett, vásárolt, bepakolt, és elindult hagyományos csomagosztó túrájára. Szerettünk volna valamennyi kis lurkónak olyan ajándékokat átnyújtani, amikre leginkább a vacsorasztalon csodálkozhatnak majd rá. A HEGYEM karácsonyi csomag- és ajándéktúráján több lelkes támogató is velünk tartott. INFO: Barátok kíséretében folytatódott az adománykörút Sok- sok zöldséggel, húspakkal, gyümölccsel, a Family Frost- tal és az Orlik családdal indultunk neki Bátonyterenyének és a Karancsvidéknek. A hideg ellenére hosszú, tartalmas és meleg napot zártunk: mindehol megilletődötten és köszönettel vártak bennünket. A HEGYEM csomag- és ajándéktúrája fent a messzi északon folytatódott. INFO: Élelmiszeradományokkal kopogtattunk szeretett családjainknál Monca, a dél- alföldi HEGYEM- vezető végigjárta az otthonokat, és hússal, szaloncukrokkal, finom- hasznos- édes ajándékokkal lepte meg a lurkókat. Ők pedig Moncát lepték meg. INFO: Így köszöntöttük a karácsonyt december LÉLEK Karácsonykor mindig nagy dolgokat kívánnak egymásnak az emberek, holott az életünk sok kicsi, apró momentumtól válik egyedivé és szerethetővé. Ezért azt kívánjuk, hogy lássátok meg azokat a dolgokat, amiket hajlamosak vagyunk nem észrevenni. A vacsorában a fáradozást, a karácsonyfában a fenyőt, a borban a szőlőt, az ünnepi ruhában az embert, a képeslapban a szándékot, Jézus születésében a reményt, az ajándékokban pedig azt a szeretetet, amivel készítették Nektek... INFO:

Küzdj másokért! Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. Beszámoló III. 2012. január 2012. december

Küzdj másokért! Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. Beszámoló III. 2012. január 2012. december Küzdj másokért! Beszámoló III. 2012. január 2012. december 2 PROLÓG A 2010 január 2011. áprilisig tartó első beszámolóját 2011. májusában tettük nyilvánossá. A második beszámoló 2011. májusától 2013. januárig

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

HARCMŰVÉSZETI-, ÖNVÉDELMI, WELLNESS ÉS ÉLETMÓD TÁBOR Siófok, Hotel Ezüstpart, 2012. június 18 23.

HARCMŰVÉSZETI-, ÖNVÉDELMI, WELLNESS ÉS ÉLETMÓD TÁBOR Siófok, Hotel Ezüstpart, 2012. június 18 23. HARCMŰVÉSZETI-, ÖNVÉDELMI, WELLNESS ÉS ÉLETMÓD TÁBOR KARATE-HARCMŰVÉSZETEK-, ÖNVÉDELEM, ÉLETMÓD-TÁPLÁLKOZÁS TANÁCSADÁS, KIKAPCSOLÓDÁS, SPORT ÉS FAKULTATÍV CSALÁDI PROGRAMOK, WELLNESS-TAICHI-JOGA-MASZSÁZS,

Részletesebben

Remekül szerepeltek az MKKSZ versenyzői

Remekül szerepeltek az MKKSZ versenyzői Ismét Nyírmada! 54 fő állt a sorban szombaton reggel, hogy megmutassa tudását. Alapvetően gyerekek vizsgáztak színes csíkokra és övekre október második hétvégéjén, Nyírmadán. Iván János és Király György

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 107. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szakmai beszámoló a Hikari Aikido Sportegyesület működéséről és terveinek

Részletesebben

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2013 évi RKSZ önvédelmi Magyar Kupa bajnoki címek eldöntése - a 2013. évi verseny évad megnyitása,

Részletesebben

RADAVA 2015 RADAVA Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán

RADAVA 2015 RADAVA Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán RADAVA 2015 A szlovákiai RADAVA adott helyet július elején a szlovákiai nemzetközi tábornak, melyet Harsányi Csaba mester szervezett. Az évek óta jó hangulatban megrendezésre kerülő táborba több országból

Részletesebben

Free Fighter Közhasznú Sportegyesület

Free Fighter Közhasznú Sportegyesület Az IBK HUNGARY Free Fighter sportegyesülete által szervezett edzésnap és házibajnokság 2013. március 22-23-24. (P-V) 2013. március 22. (Péntek) 21:00-24:00-ig éjszakai fürdőzés ( kiskorúak szülői felügyelettel

Részletesebben

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Január 19-20-n mutatkozott be először Párizsban Vikartóczky Gusztáv mester Hanbojitsu anyagával Philippe Galais mester meghívására. A rendezvényre a váratlan hóesés ellenére

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. 2009. január 17-ént Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet az éves közgyűlését.

Részletesebben

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. IX. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYIGAZGATÓ Kozák László

Részletesebben

Öten érkeztünk Szlovákiából Jászberénybe a XXXIII. Nemzetközi edzőtáborba. Ötünkből három danvizsgára készült. Persze a felkészülésünk már jóval a

Öten érkeztünk Szlovákiából Jászberénybe a XXXIII. Nemzetközi edzőtáborba. Ötünkből három danvizsgára készült. Persze a felkészülésünk már jóval a Öten érkeztünk Szlovákiából Jászberénybe a XXXIII. Nemzetközi edzőtáborba. Ötünkből három danvizsgára készült. Persze a felkészülésünk már jóval a tábor előtt megkezdődött, viszont itt még módunkban állt

Részletesebben

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3.

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3. VERSENYKIÍRÁS X. ZEMPLÉN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás meghívásos karate bajnokság 1. A verseny célja: a bajnoki cím eldöntése, a sportbaráti kapcsolatok mélyítése,

Részletesebben

V. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA

V. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA A verseny célja: - a magyar harcművészek fejlődésének segítése - minél több versenyzési lehetőség biztosítása a versenyzők fejlődésének érdekében - a Kung-Fu és a Wushu köztudatba való bevezetése - a sportág

Részletesebben

XI. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

XI. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. XI. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYKIÍRÁS VERSENYIGAZGATÓ

Részletesebben

A FELNŐTT MAGYAR KUMITE VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI TERVE

A FELNŐTT MAGYAR KUMITE VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI TERVE 2014. ELŐSZÓ Bátran állíthatjuk, hogy 2013. a magyar karate egyik legsikeresebb éve volt. A korosztályos Európa- és világbajnokságokról rendre 4-5 éremmel térhetett haza csapatunk, a főiskolás Eb-n négyen

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. Készült a 2013. december 11-i képviselő-testületi ülésre! Készítette: dr. Varga Dorina önkormányzati referens

POLGÁRMESTERE. Készült a 2013. december 11-i képviselő-testületi ülésre! Készítette: dr. Varga Dorina önkormányzati referens BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI POLGÁRMESTERE ÖNKORMÁYZAT Készült a 2013. december 11-i képviselő-testületi ülésre! Készítette: dr. Varga Dorina önkormányzati referens Tárgy: Javaslat az Összefüggések Alapítvány

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE 1 2014/2015. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az általános és középfokú köznevelési intézményekben

Részletesebben

Budapest Főnix. Kendo és Iaido klub. eseményei és eredményei

Budapest Főnix. Kendo és Iaido klub. eseményei és eredményei Budapest Főnix Kendo és Iaido klub 2013 eseményei és eredményei január Tisza Kupa, Szeged Klubunk három csapattal vett részt a 2013. évi Tisza Kupán. 2. hely: Főnix A csapat Gasparin Szabolcs, Korbély

Részletesebben

Seishin Karate klub Keszegfalva

Seishin Karate klub Keszegfalva Seishin Karate klub Keszegfalva A karate klub 1998.feruárjában kezdte meg működését. Azóta is folyamatosan működik, és folyamatosan nő a látogatottsága. A 2010-es év sikercsapata Alsó sor (balról jobbra):

Részletesebben

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Részvétel a 2016. évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai igazgató Az előterjesztést az MBSZ Elnöksége 2016. július 6-i ülésén 30/2016. számú határozatával elfogadta. 1 A

Részletesebben

CSEPELI BIRKÓZÓ CLUB

CSEPELI BIRKÓZÓ CLUB CSEPELI BIRKÓZÓ CLUB 1212 BUDAPEST, BÉKE TÉR 1. TELF: 420-3810, FAX: 420-4501 ADÓSZ: 18242980-2-43. KHB:10400195-01917150-00000000 III. Magyar Bajnokság Grappling (GI, NO GI), Pankration, Amatőr MMA Versenyágakban

Részletesebben

VIII. Esztergom-kertváros Kupa

VIII. Esztergom-kertváros Kupa VIII. Esztergom-kertváros Kupa Ideje: 2012.04.21. Nyílt Nemzetközi Harcművészeti Bajnokság Rendezője: Esztergom-kertvárosi Kempo Karate Klub Főbírája: Pokorni Gábor 4. Dan Verseny helye: 2500 Esztergom

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből. 2008. január 11-13 között Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet a szakmai

Részletesebben

Tanaka Koshiro Budapesten oktatott. Tai jitsu / Nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu

Tanaka Koshiro Budapesten oktatott. Tai jitsu / Nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu Tanaka Koshiro Budapesten oktatott Tanaka Koshiro mester tartott edzést Budapesten, akit az afgán-szovjet háború legkiemelkedőbb közelharc kiképzőjeként tartanak számon. A személyes találkozóra írja Dr.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24.

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. VERSENYKIÍRÁS Muay Thai Amatőr Világkupa Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. A Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség (1066 Budapest, Jókai utca 18.) engedélyével nyílt bajnokságként megrendezésre

Részletesebben

Látogatás Normandiában

Látogatás Normandiában Látogatás Normandiában Január utolsó hetében Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán Franciaországba utazott Jean Luc Lemoine mester meghívására, ahol kétnapos nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu kurzust

Részletesebben

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, 8. Dan Hanshi Papp Valér, 5. Dan

Részletesebben

I. Kiskun Kupa 2016. Február 20.

I. Kiskun Kupa 2016. Február 20. 2015-12-18 12:00:00 I. Kiskun Kupa 2016. Február 20. I. Kiskun Kupa I. Kiskun Kupa Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A" B" és C" kategóriás meghívásos, nemzetközi,

Részletesebben

Projektmenedzsment Kiválóság Tábla

Projektmenedzsment Kiválóság Tábla Az ÉV Projektmenedzsere Díj kiírási rendszere A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla, a magyar projektmenedzsment szervezetek által létrehozott közösség, amely évente a Projektmenedzsment világnapján Év

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

I. Szitás Róbert 18.000 gr,

I. Szitás Róbert 18.000 gr, Általános iskolás horgászaink részt vettek május 11-én az általános iskolák közötti horgászversenyen, amit a szegedi Herman Ottó HE. rendezett. A résztvevő csapat tagjai: Cseh Dániel, Csuhaj András 6.osztály,

Részletesebben

Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában,

Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában, Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában, ama XII. ÁGOTA táborrul, mely tarttatott az jeles Szeged városában, azon vidám ifjak örömére!!! Az ÁGOTA Alapítvány (helyett) bemutatja (a 2

Részletesebben

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2015. április 25. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS Sportegyesület

Részletesebben

Ideje: 2014. október 4.

Ideje: 2014. október 4. Nyílt KEMPO Magyar Kupa V. Pilis Városi Nyílt Kempo Verseny Ideje: 2014. október 4. Szervezője: Pilisi Sport és Szabadidő Egyesület Főbírája: Hernádi Zoltán 4.dan Helye: Gubányi Károly Általános iskola

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS I.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 1. A verseny célja: A bajnoki cím eldöntése, a barátság mélyítése, a Kyokushin Karate népszerűsítése.

Részletesebben

Generációk Központ és a Chili Jóga Római

Generációk Központ és a Chili Jóga Római szombat vasárnap Generációk Központ és a Chili Jóga Római közösségi megnyitója 2013. február 2-3. NEXT 2. oldal szombat Részletes Programterv SZOMBAT Kapunyitás» Ünnepélyes megnyitó» Elôadások» Tanácsadás»

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott

Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott gas.hu HUNGARIAN OPEN 2009 VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az MKKSZ bajnoki címének eldöntése A barátság ápolása a résztvevő klubok között

Részletesebben

Projektlátogatás: A felújított egykori katolikus iskolában kialakított Örökségvédelmi Közösségi Ház átadása

Projektlátogatás: A felújított egykori katolikus iskolában kialakított Örökségvédelmi Közösségi Ház átadása Projektlátogatás: A felújított egykori katolikus iskolában kialakított Örökségvédelmi Közösségi Ház átadása Helyszín: Nick Ideje: 2014. szeptember 20. 10.00 óra Szeptember 20-án ismét egy kedves meghívásnak

Részletesebben

(2015. évi előzetes tervezet)

(2015. évi előzetes tervezet) (2015. évi előzetes tervezet) JANUÁR január 31. U21-es kispályás torna Nagykőrösi Kossuth Lajos Általános Iskola Nagykőrösi Kinizsi FC FEBRUÁR február 1. U16-os kispályás kupa Nagykőrösi Kossuth Lajos

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁYZAT POLGÁRMESTERE 5 8/&/5~ Készült a 2015. április 1. napján tartandó képviselő-testületi Készítette: dr. Sulcz Andrea jegyzői kabinetvezető ülésre! Tárgy: Javaslat

Részletesebben

A nevezési lapon kérjük feltüntetni:

A nevezési lapon kérjük feltüntetni: Nyílt Sport Jitsu Gyermek,Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokság A verseny időpontja: 2013. november 2. (szombat), 10 óra A verseny helyszíne: Alcsútdobozi sportcsarnok, Alcsútdoboz József A. u. 5. A verseny

Részletesebben

JUDO. SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal. Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző. Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9.

JUDO. SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal. Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző. Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9. JUDO SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9. BEVEZETŐ Mi a judo: egy sajátos etikai, nevelési, testnevelési és harcművészeti

Részletesebben

Méltó születésnapi ajándék

Méltó születésnapi ajándék Szeged gazdálkodásának egyre nagyobb hányadát teszik ki azok az állami és uniós pályázatok, melyeket teljes egészében a város fejlesztésére fordítanak. Az idén 32 milliárd forintot fektetnek be a város

Részletesebben

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, Hanshi Papp Valér, Kyoshi A verseny

Részletesebben

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL Érkezett adományok áttekintés... 2 Könyvvizsgálat adomány... 2 Adhat Vonal támogatása...

Részletesebben

Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv

Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv 103 fő versenyző (86 felnőtt, 17 junior) 24 egyesület Ács László Bakos Balázs (Gazdagréti Kempo HE) Barabás Béla (Agacu ZBKKSE) Balla Tamás Bognár Levente (Tatabánya

Részletesebben

A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék. /A. Einstein/

A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék. /A. Einstein/ DÉR NAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT Mottó: A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék. /A. Einstein/ Iskolánk 2003-ban vette fel Dér István festőművész (1937 1993) nevét. A település

Részletesebben

V. Hetény Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2004.04.24 1.oldal. Jurandori Maxi Fiú (7 nevezés) I. Vartek Mátyás Lágymányosi Ju-Jitsu Klub

V. Hetény Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2004.04.24 1.oldal. Jurandori Maxi Fiú (7 nevezés) I. Vartek Mátyás Lágymányosi Ju-Jitsu Klub V. Hetény Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2004.04.24 1.oldal 1.Jurandori versenyszám (54 nevezés) Jurandori Mini Fiú (7 nevezés) I. Halmagyi Viktor II. Kisling Zénó III. Vígh Péter IV. Petővári Nicola Jurandori

Részletesebben

DocuCom PDF Trial. www.pdfwizard.com. Zeon PDF Driver Trial. www.zeon.com.tw. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA

DocuCom PDF Trial. www.pdfwizard.com. Zeon PDF Driver Trial. www.zeon.com.tw. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA SZEMPONTOK AZ OLIMPIAI JÁTÉKOK FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJÁHOZ I. Olimpiai célkitűzések: A Magyar BMX Cross szövetség a BMX cross kerékpáros versenyeken

Részletesebben

MELLearN Konferencia Szegeden

MELLearN Konferencia Szegeden 9 9, 8$0 :, ()*(, %# ; A TARTALOMBÓL: Ünnep eltt 1 MELLearN Konferencia Szegeden 1 Új kihívások a felnttképzésben 2 MELLearN szimpózium az ONK-n 4 Rövid hírek 5 A MELLearN Egyesület vezetsége és munkatársai,

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

shihan@hungariankempo.hu Levél: 2315. Szigethalom, Hold u. 20.

shihan@hungariankempo.hu Levél: 2315. Szigethalom, Hold u. 20. Név: LOVÁSZ GÁBOR Szül. hely, idő: BUDAPEST, 1965. 07. 09. Elérhetőség: Tel.: 204 499-381 Email: shihan@hungariankempo.hu Levél: 2315. Szigethalom, Hold u. 20. Titulusok: A Nemzetközi Kempo Szövetség Európai

Részletesebben

Bp, XV. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Bp, XV. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Szervezője: Rendezője: Fővédnöke: Főbírája: Helye: Újpalota Sportegyesület Bp, XV. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Bitvai Nándor Alpolgármester úr Hernádi Zoltán 4.Dan Károly Róbert Kereskedelmi

Részletesebben

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015 Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: V. MIGHTYFIST Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség, Sasok Sportegyesület Rendező: Szalay Gábor V.dan, Békássy Csaba V.dan

Részletesebben

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL A tevékenység meghatározása 2012. évben az Oktatási, Kulturális és sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése Sport

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015.

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: ITF Taekwon-do Magyar Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sasok Sportegyesület

Részletesebben

A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza

A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza Baján csobbant a csapat Megyedöntőn jártak 2009.01.15. A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza Január 8-án a vizek városában

Részletesebben

J A V A S L A T. a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására. Ózd, 2013. Szeptember 26.

J A V A S L A T. a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására. Ózd, 2013. Szeptember 26. J A V A S L A T a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására Ózd, 2013. Szeptember 26. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselő testületi

Részletesebben

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL Érkezett adományok áttekintés... 2 Könyvvizsgálat adomány... 2 Adhat Vonal támogatása...

Részletesebben

KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év

KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év A tevékenység meghatározása 2010 évben a Kulturális és Sport sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése

Részletesebben

SZAFI Egyesület tevékenységéről szóló beszámoló 2009. évről

SZAFI Egyesület tevékenységéről szóló beszámoló 2009. évről SZAFI Egyesület tevékenységéről szóló beszámoló 2009. évről Egyesületünk 2005. október 27 én alakult szülői kezdeményezésre. Célja: Tápiószecsőn és a környező Tápió vidék - Kistérségben értelmi vagy testi

Részletesebben

Palatábla 2015. április május. Palatábla VELÜNK TÖRTÉNT- RÓLUNK SZÓL!

Palatábla 2015. április május. Palatábla VELÜNK TÖRTÉNT- RÓLUNK SZÓL! Palatábla VELÜNK TÖRTÉNT- RÓLUNK SZÓL! 1 Versenyeredmények Tanítványaink közül többen is részt vettek a tavaszi tanulmányi versenyeken, amelyeket komoly felkészülés előzött meg. Költészetnapi szavalóverseny:

Részletesebben

KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015

KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

IV. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA

IV. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA A verseny célja: - a magyar harcművészek fejlődésének segítése - minél több versenyzési lehetőség biztosítása a versenyzők fejlődésének érdekében - a Kung-Fu és a Wushu köztudatba való bevezetése - a sportág

Részletesebben

Hivatalos Versenykiírás

Hivatalos Versenykiírás Hivatalos Versenykiírás II. Össz Kyokushin Karate Világbajnokság Súlycsoportos Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és U-25 Knock-Down Kumite; Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és Felnőtt férfi-női kata

Részletesebben

ESETTANULMÁNY. A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása. TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt

ESETTANULMÁNY. A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása. TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt ESETTANULMÁNY A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt A lakosság egészségfejlesztését szolgáló fizikai aktivitás szakmai támogatása

Részletesebben

6. Karácsony előtt dr. Sztakó József ellátogatott az óvodákba, ahol Minden évben a karácsonyi koncerten kerül kiosztásra a Tótkomlós ifjú tehetsége díj. A fiatalokat a helyi oktatási a Képviselő-testület

Részletesebben

X. évfolyam - 12. szám 2009. December Szennyvíz-hálózat építés: Nem akadály az esõ, a hó és a hideg sem! Nincs akadály a szennyvízelvezető hálózat kivitelezői előtt, hiszen az időjárás viszontagságai sem

Részletesebben

Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns!

Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns! 2015. V. évf. 13. szám Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns! A 2015/16-os iskolaév utolsó, sorrendben a 2015-ös év III. tartod most a kezedben, amely

Részletesebben

I. Debrecen Grappling Bajnokság

I. Debrecen Grappling Bajnokság I. Debrecen Grappling Bajnokság G4 Grappling Liga 2013-2014 4. forduló 2014.03.08 Végeredmény Gi Grappling leányok, nők Ifjúsági1 korosztály 48+ kg. 2 versenyző I. Tóth Anett Gracie Barra Orgovány II.

Részletesebben

BESZÁMOLÓ A 2011-2012 ROTARY ÉVRŐL

BESZÁMOLÓ A 2011-2012 ROTARY ÉVRŐL BESZÁMOLÓ A 2011-2012 ROTARY ÉVRŐL Elnökség átadása 2011.06.29. Várszínház és Mővészetek Háza Füzér 2011.07.02. Átadó-ünnepség, szülinap. Szeged-Sopron-Kisvárda Hármas-találkozó -I. Telkibánya 2011.07.03.

Részletesebben

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 Beszámoló értékelés. 2012. július 2013. július

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 Beszámoló értékelés. 2012. július 2013. július Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 Beszámoló értékelés 2012. július 2013. július A Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja projekt keretében szakemberek 2010 és 2020

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke Kezdetektől napjainkig A hegyikerékpározás az 1980-as években kezdte el meghódítani

Részletesebben

Versenykiírás I. Gyöngyösi Kikiáltó Kempo Kupa

Versenykiírás I. Gyöngyösi Kikiáltó Kempo Kupa Szakmai fővédnök: Fővédnök: Főbíró: Hanshi Lévai László (7. Dan) Magyar ZBK Kempo Sportszervezet tiszteletbeli elnöke Dr. Bekecs Andrea (Heves megyei Kormányhivatal Gyöngyösi Járási Hivatal vezetője) Renshi

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen iskolai sportnapot szerveztünk a sportiskolás tanulóknak.

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen iskolai sportnapot szerveztünk a sportiskolás tanulóknak. SPORTISKOLAI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. JANUÁR 1-ÁPRILIS 30. SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai módszertani

Részletesebben

Magyar Kung-fu Országos Bajnokság Ranglista I. forduló belsőerős stílusok és I. Tavaszi Kikelet Kupa belsőerős stílusok nyílt versenye

Magyar Kung-fu Országos Bajnokság Ranglista I. forduló belsőerős stílusok és I. Tavaszi Kikelet Kupa belsőerős stílusok nyílt versenye Öt Elem Wushu Egyesület és a Magyar Tradicionális Kung-fu és Wushu Szakszövetség szervezésében megrendezésre kerül a Magyar Kung-fu Országos Bajnokság Ranglista I. forduló belsőerős stílusok és I. Tavaszi

Részletesebben

2011 az ÖNKÉNTESSÉG EURÓPAI ÉVE. Papp-Váry Borbála helyettes államtitkár KIM

2011 az ÖNKÉNTESSÉG EURÓPAI ÉVE. Papp-Váry Borbála helyettes államtitkár KIM 2011 az ÖNKÉNTESSÉG EURÓPAI ÉVE Papp-Váry Borbála helyettes államtitkár KIM AZ ÖNKÉNTESSÉG EURÓPAI ÉVÉNEK CÉLKITŰZÉSEI az Unio Tanácsa 2010/37/EK döntése alapján Az Európai Unión belüli önkéntes tevékenység

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18930191-1-19 Bejegyző szerv: VESZPRÉM MEGYEI BÍRÓSÁG Regisztrációs szám: PK. 60 010/2000 EGYÜTT A KÖNYVTÁRÉRT ALAPÍTVÁNY 8420 Zirc, JÓZSEF A. utca 1 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási

Részletesebben

JUBILEUMI PÉCSI IPPON SHOBU SHOTOKAN K ARATE KUPA 2015. MÁJUS 2.

JUBILEUMI PÉCSI IPPON SHOBU SHOTOKAN K ARATE KUPA 2015. MÁJUS 2. JUBILEUMI PÉCSI IPPON SHOBU SHOTOKAN K ARATE KUPA 2015 MÁJUS 2 A verseny megnevezése: A verseny célja: A verseny időpontja: A verseny helyszíne: A verseny rendezője: A verseny főszervezője: A verseny főbírója:

Részletesebben

ITDK és Bolyai napi rendezvények ünnepélyes eredményhirdetése és díjátadása

ITDK és Bolyai napi rendezvények ünnepélyes eredményhirdetése és díjátadása ITDK és Bolyai napi rendezvények ünnepélyes eredményhirdetése és díjátadása A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Dísztermében 2013. december 12-én a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar 2013. őszi Intézményi

Részletesebben

Területi Katasztrófavédelmi verseny 2015. március 26.

Területi Katasztrófavédelmi verseny 2015. március 26. Területi Katasztrófavédelmi verseny 2015. március 26. Csapattagok: Bak Dávid 7.b Boldizsár Cintia 6.b Dudás Fanni 7.b csapatkapitány Kardellás Renátó 6.a Felkészítő tanárok: Kardosné Nagy Tímea Kelemen

Részletesebben

Szakmai beszámoló. A kiszámítható életpálya c. konferenciáról, Budapest, 2014. november 26. Országos Széchényi Könyvtár

Szakmai beszámoló. A kiszámítható életpálya c. konferenciáról, Budapest, 2014. november 26. Országos Széchényi Könyvtár Az előttünk álló évek egyik kiemelt feladata a kulturális területen dolgozók társadalmi megbecsültségének és elismertségének növelése Szakmai beszámoló A kiszámítható életpálya c. konferenciáról, Budapest,

Részletesebben

Rétság Városi Sport Egyesület

Rétság Városi Sport Egyesület - Rétság Városi Sport Egyesület - Részlet az alapszabályból: A Rétság Városi Sport Egyesület az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény alapján önállóan m köd társadalmi szervezet. Az egyesület a

Részletesebben

Köszönetünket fejezzük ki Szakács Zoltánnak a sárbogárdi TÜZÉP vezetőjének, aki 19db udvari ülőkének való fával támogatta iskolán öko programjának

Köszönetünket fejezzük ki Szakács Zoltánnak a sárbogárdi TÜZÉP vezetőjének, aki 19db udvari ülőkének való fával támogatta iskolán öko programjának Október első napján Énekel az iskola, elnevezésű programmal emlékeztünk meg a zenei világnapról. Elsősorban Bodoki Györgyné Betti néni volt segítségünkre ebben, ő volt az, aki megénekeltette az iskola

Részletesebben

Tisztelt cégvezető Úr/Asszony!

Tisztelt cégvezető Úr/Asszony! Tisztelt cégvezető Úr/Asszony! Felkérés támogatásra. A Békéscsabai Torna Klub Fitness Szakosztálya 2013 május 11.-én Békéscsabán a Szent István Egyetem tornacsarnokában, Országos Fit-Kid bajnokságot szervez,

Részletesebben

Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója.

Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója. Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója. 2012. január: Iskolai csoportedzések, István Király ált iskola, minden hétfő 14 órától Gyolcsos Ferenc vezetésével 15 fő. Táncsics Mihály Általános iskola kedd

Részletesebben

Lajos polgármester. Ezután az óvodások zenés, ötletes, hangulatos műsora következett Németh

Lajos polgármester. Ezután az óvodások zenés, ötletes, hangulatos műsora következett Németh XI. évf. 6. sz. 2014. december www.kiralyhegyes.hu "Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon errõl Szenteste!" Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám Kedves Olvasó! Szeszélyes tavasz vége felé járva végre többször örülhetünk a várva várt melegnek. Az általunk kínált portékák is színesebbek, vidámabbak és nyarat idézik.

Részletesebben

IX. J&S Speed kupa versenykiírása

IX. J&S Speed kupa versenykiírása 2011-03-22 08:26:54 Renmei Kyokushin Karate Sportegyesület 2011. évi Nemzetközi nyílt C kategóriás Felnőtt, Gyerek, Serdülő Kyokushin Kumite Utánpótlás,Felnőtt C, B, Kata Kyokushin Karate Verseny Renmei

Részletesebben

I. Kiskun Kupa. Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt

I. Kiskun Kupa. Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt I. Kiskun Kupa Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás meghívásos, nemzetközi, pénzdíjas karatebajnokság Várható összdíjazás: 1,5 millió forint

Részletesebben

XI. Kecskemét Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny

XI. Kecskemét Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny ZÁRÓ JEGYZŐKÖNYV 2005.11.26 2.oldal 1.Jurandori versenyszám (61 nevezés) Jurandori Mini Fiú (6 nevezés) I. Mintál Erik Halasi Harcművész Egyesület II. Náder Ákos Hetényegyházi Ju-Jitsu Klub III. Buda Szabolcs

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK OKTATÁSI, KULTURÁLIS, IFJÚSÁGI ÉS SPORT BIZOTTSÁGA

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK OKTATÁSI, KULTURÁLIS, IFJÚSÁGI ÉS SPORT BIZOTTSÁGA 1 509-8/2013. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK OKTATÁSI, KULTURÁLIS, IFJÚSÁGI ÉS SPORT BIZOTTSÁGA 2013. szeptember 30-án megtartott üléséről 8. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 2 J E

Részletesebben

A FELSÔ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENYEK EREDMÉNYEI

A FELSÔ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENYEK EREDMÉNYEI A FELSÔ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENYEK EREDMÉNYEI MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM Országos Kazinczy verseny Balatonboglár 3. helyezett Madácsi Réka 8.b Országos Kossuth Lajos szónokverseny 3. helyezett Sipos

Részletesebben

XX.JUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015. MÁJUS 3.

XX.JUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015. MÁJUS 3. XXJUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015 MÁJUS 3 A verseny megnevezése: A verseny célja: A verseny időpontja: A verseny helyszíne: A verseny rendezője: A verseny főszervezője: A verseny főbírója:

Részletesebben

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa Versenykiírás Verseny rendezője: Sárosdi Kempo SE. Főszervező: Renshi Koncz Gábor 3.DAN, Renshi Kordás István 3.DAN A verseny főbírója: Kormos László 3.DAN Szakmai fővédnök: Hanshi Lévai László 8.DAN A

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL Vasvári Pál Múzeum 4440 Tiszavasvári, Kálvin út. 7. Mobil:+36/30-676-8514 www.vasvaripalmuzeum.hu e-mail: info@vasvaripalmuzeum Nyitva tartás: Április 1-től - október 31-ig: K-V: 09-18 óráig November 1-től

Részletesebben