4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet"

Átírás

1 4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet

2 4 lépés az új konyhádig Ez a brosúra segít lemérni, megtervezni, megrendelni és beszerelni IKEA konyhádat. Megtudhatod belőle, hogy mi mindenre kell odafigyelned, és megismerheted a vásárlási folyamat egyes lépéseit. 1MÉRD LE! 2TERVEZD MEG! 3VÁSÁROLD MEG! 4SZERELD BE!

3 Ezekre van szükséged. Csak rád várnak az IKEA áruházakban. Konyhabrosúránk az egyik legjobb ötlet- és információforrás. Ráadásul áttekintést kaphatsz teljes konyhakínálatunkról. Három vásárlási segédletünk. Részletes információkat tartalmaznak konyhakínálatunkról, valamint egyszerű termék-összehasonlításokat és segítséget találhatsz bennük, hogy pontosan azt választhasd ki, amire szükséged van. Tervezési segédletünk segít lemérni, megtervezni, megrendelni és beszerelni IKEA-konyhádat. Tippeket és tanácsokat találhatsz benne új konyhád megtervezéséhez. Az IKEA honlapja, a az egyik legnagyobb segítség. Itt található a Konyhatervező, valamint információkat találhatsz teljes konyhakínálatunkról és szolgáltatásainkról. Konyha összeszerelési útmutatónkban tippeket és információkat találhatsz konyhád megfelelő beszereléséhez.

4 1MÉRD LE Konyhád lemérése nem bonyolult feladat, viszont nagyon fontos, hogy jól csináld, hiszen ezek a méretek lesznek terved alapjai. Hagyj elég időt a pontos mérések elvégzéséhez (a méretek rögzítéséhez mellékeltünk egy milliméterpapírt). Itt találhatod, hogyan csináld. HELYISÉG FELMÉRÉSE Szinte minden konyhában található egy kellemetlen sarok. A legtöbb probléma viszont elkerülhető, ha előbb méréseket végzel. Ha segítségre van szükséged a méréssel kapcsolatban, lépj kapcsolatba helyi IKEA áruházaddal, mi pedig segítünk a mérések megfelelő elvégzésében Ft-tól Helyiség felmérése, beleértve a szakember kiszállási díját, a 0-2 zónában, az áruházaktól számított 20 km-en belül. Kezdd azzal, hogy megméred a padló és a mennyezet közötti távolságot, majd a falak közötti, végül pedig a sarkok és az ajtók közötti távolságot. Mérj le minden ablakot, valamint azok távolságát a padlótól, a mennyezettől, illetve a helyiség sarkaitól. Tedd ugyanezt az ajtókkal is. Jegyezz fel mindent, ami a helyiségbe lóg, például a radiátorokat, szellőzőnyílásokat és csöveket. Jegyezd fel a lefolyók és a vízvezetékek helyét. Ha terveid között szerepel az áthelyezésük, jelöld az új helyüket. Mérd le és jegyezd fel a meglévő konnektorok és villanykapcsolók helyét. Jelöld, hová szeretnéd helyezni az újakat.

5 Konyhám méretei Milliméterben mérj. Így új konyhád megfelelően fog illeszkedni a helyiséghez.

6 2TERVEZD MEG! Konyhád megtervezésekor formát öltenek álmaid és ötleteid. Sok mindenre oda kell figyelned, például hogy hová kerüljön a hűtő, vagy hogy hány fiókra van szükséged. Eszközeink segítenek a döntésben. Ha pedig szakértői tanácsra lenne szükséged, munkatársaink rendelkezésedre állnak az áruház konyhabútorosztályán. Gondold át, hogyan használod konyhádat, illetve hogy mi az, ami kényelmes számodra. Vedd figyelembe, hogy mi tetszik jelenlegi konyhádban, illetve mi az, amit megváltoztatnál. Hasznos lehet, ha készítesz egy listát a megtartandó és a lecserélendő dolgokról. Az egysoros konyhák tökéletesek, ha kevés hellyel rendelkezel. Egyszerűek, áramvonalasak és nagyszerűen néznek ki. A párhuzamos konyhák nagyszerűek, ha sok ember főz egyszerre. Rengeteg hely jut az ételek előkészítésére és tárolására is. Ha szigettel bővíted konyhádat, extra tárolóhelyhez és sok munkaterülethez juthatsz, ráadásul egy remek szociális központtal gazdagodhatsz. Hagyj 120 cm-t a sziget és a többi szekrény között. Ha nagy helyiséggel rendelkezel, akkor az U alakú elrendezés az ideális. Maximális helykihasználást és rengeteg tároló lehetőséget nyújt. A konyha akkor működik a legjobban, ha az munkazónákra van osztva. Ezek a zónák: - a tárolás (hűtő/fagyasztó/kamra), - a mosogatás (mosogató/mosogatógép) - és a főzés (sütő/főzőlap). A munkazónák praktikus felépítést kölcsönöznek konyhád számára. A munkazónák elhelyezkedését, illetve a köztük lévő távolságot gyakran munkaháromszögnek nevezzük. Egy jó munkaháromszög segít a gyors és egyszerű közlekedésben. A végső cél egy számodra megfelelő konyha kialakítása. Tervezd meg úgy, hogy illeszkedjen otthonodhoz és életstílusodhoz. Végül is a Te konyhádról van szó. A sarkokból az L alakú konyhák hozzák ki a legtöbbet. Akkor is ideálisak, ha egy étkezőasztallal vagy konyhaszigettel akarod bővíteni konyhádat.

7 Néhány fontos méret és információ, amire jó, ha odafigyelsz a tervezés során. 80 cm 50 cm 120 cm Az ételek előkészítésére a főzőlap és a mosogató közötti munkafelület a legalkalmasabb. Hagyj elegendő helyet két szemközti szekrénysor között, hogy egyszerre minden ajtót ki lehessen nyitni, mindkét oldalon. A faliszekrények magasságát úgy tervezd meg, hogy azok ne akadályozzák a rálátást a munkalapra. Hagyj helyet a munkalapon, hogy a főzőlapról levett forró edényeket edénytartókra tudd helyezni. Biztonsági és funkcionális okok miatt a páraelszívót szereld az ajánlott magasságra a főzőlap fölé. Ha bizonytalan vagy, kérdezd szekértő eladóinkat az áruházban. A főzőeszközöket, edényeket és serpenyőket tárold a sütő/ főzőlap mellett, hogy minden karnyújtásnyira legyen. A hatékonyabb főzés érdekében helyezd különböző helyekre a főzőlapot és a sütőt. Ez különösen praktikus, ha egyszerre többen főztök. Egy megemelt sütővel ráadásul kevesebbet kell hajlonganod. A mosogatógépet a mosogatóhoz és az edényszárítóhoz közel helyezd el, így egyszerűbb a be- és kipakolás, illetve elkerülheted a vízcseppeket a padlón. Könnyen megtalálhatod dolgaidat a konyhában, ha finoman gördülő, teljesen kihúzható fiókokban, illetve kihúzható kamrákban tárolod az élelmiszereket és eszközeidet. A fiókok tartalma így átlátható és elérhető. Helyezz 5 cm-es kitöltő elemet a szekrény és a fal közé, így biztosítva a fiókok és az ajtók teljes kinyitását. Ez különösen fontos, ha kihúzható drótkosarakkal rendelkezel, illetve ha a fal nem teljesen egyenes. Rögzítsd a konyhaszigetet úgy, hogy építesz egy lábazatvázat, amit a szekrényekhez és a padlóhoz is hozzáerősítesz. Ne helyezz fiókokat a sarkokba. Ha kinyitod a fiókot, az nekiütődhet a mellette lévő szekrény ajtajához vagy meggátolhatja a hozzáférést. Ha mégis muszáj így elhelyezned őket, helyezz közéjük kitöltő elemet. Az ablak mellett mosogatni jó dolog. Ha viszont befelé nyílnak az ablakok, akkor útban lehet a csap. Ha fal mellé, vagy a szekrénysor végére helyezed a mosogatót, a korlátozott munkaterület megnehezíti a munkafolyamatot. Ha fal mellé helyezed a sütőt, a korlátozott munkaterület nehezíti a munkafolyamatot, a főzés közben keletkező hő és foltok pedig veszélyt jelenthetnek a falra. A sütő, mosogatógép vagy páraelszívó sarokba helyezése megakadályozhatja a szekrények és fiókok teljes kinyitását.

8 Tervezd meg új konyhádat az Méréseiddel és az IKEA Konyhatervező segítségével tervezhetsz, kísérletezhetsz és létrehozhatod konyhádat 3D-ben. A programot az IKEA weboldalán a Konyhák címszó alatt találod. Az első indítás alkalmával egy bővítményt (plug-in) kell telepítened. Kezdj hozzá. Először is kattints a Bejelentkezés -re a jobb felső sarokban, majd válaszd a Regisztrálj most! lehetőséget, így létrehozhatsz egy felhasználói fiókot. Erre azért van szükség, hogy elmenthesd tervedet, illetve bármikor hozzáférhess az IKEA Konyhatervező használata során. Később is szükséged lesz rá, amikor készen állsz a rendelés leadására az IKEA áruházban. Azt javasoljuk, hogy a tervezés megkezdése előtt szánj 5-10 percet a tervező súgójának elolvasására. Ez hasznos tippeket nyújthat a tervező használatával kapcsolatban. Ha sikeresen regisztráltál, megjelenik a felhasználóneved. Írd be a méreteket Kategória kiválasztása Termék kiválasztása Méretek beírása. Használd a milliméterpapírra felírt méreteket és hozd létre a helyiséget a tervezőben. Kiválaszthatsz egy helyiség formát, majd személyre szabhatod azt a berendezési tárgyak, ajtók és ablakok hozzáadásával. Csak válassz a bal oldalt található menüből, majd kattints az Alkalmazás gombra, ha készen vagy. Kategória kiválasztása. Először is kattints a baloldali menüben található Konyha fülre. Itt kiválaszthatod, hogy milyen kategóriával akarsz foglalkozni. Ezután választhatsz a kategória kínálatából. Mindössze egy gyors kattintás és a termék máris a helyiségbe kerül.

9 IKEA Konyhatervező segítségével Csak kövesd a Tervezd meg konyhádat oldalon olvasható utasításokat. Ha bármikor segítségre lenne szükséged, látogass el bármelyik IKEA áruházba, ahol szakembereink rendelkezésedre állnak. Árak és rendelés. Ha készen vagy, akkor kinyomtathatod az aktuális nézetet vagy a terv minden összegyűjtött nézetét. Ezen kívül kinyomtathatod a kiválasztott elemek listáját és az árlistát is. Csak kattints a nyomtató ikonra. Tervezd meg konyhádat Lehetőségek módosítása. A jobb oldalt található menüben módosíthatod a bal oldali menüben kiválasztott termék rendelkezésre álló lehetőségeit. Beállíthatod például a termék színét és anyagát, illetve olyan extra dolgokat adhatsz hozzájuk, mint pl. a fogantyúk. Egészítsd ki a helyiséget. Lehetőségek módosítása Kiegészítheted konyhádat munkalapokkal, padlóval, étkezőbútorokkal, sőt még növényekkel is. Akár a falakat és a mennyezetet is átfestheted, hogy valóban személyre szabhasd a megjelenést. Válassz a bal oldalt található menü Étkező és Dekoráció fülei közül. Írd fel a Konyhatervezőben használt űfelhasználónevedet és jelszavadat. Szükséged lesz rájuk, hogy hozzáférhess elmentett tervedhez, illetve hogy elvihesd azt az áruházba. Felhasználóneved: Jelszavad:

10 3VÁSÁROLD MEG! Ha elégedett vagy terveddel, látogass el az áruházba és keresd fel konyhai szakértőinket. Ők átnézik veled konyhai tervedet és segítenek, ha valamiben nem vagy biztos. Ha készen vagy, leadhatod rendelésedet, mi pedig segíthetünk a házhoz szállításban, de egyéb szolgáltatásokat is kínálunk. Ellenőrzőlista Hozd magaddal Konyhai méréseidet IKEA Konyhatervező bejelentkezési adataidat Jó, ha odafigyelsz ezekre is Szekrények, fiókok és előlapok Ajtók és fogantyúk Munkalapok Mosogatók Csapok Sütő Mikrohullámú sütő Főzőlap Páraelszívó Hűtő/fagyasztó Mosogatógép Fontold meg szolgáltatásainkat Helyiség felmérése Összeszerelés Áru-összekészítés és házhoz szállítás Házhoz szállítás ÁRU-ÖSSZEKÉSZÍTÉS ÉS SZÁLLÍTÁS Egy kisebb összeg ellenében összeszedjük a bevásárlólistádon szereplő termékeket, és otthonodba vagy irodádba szállítjuk. A szolgáltatás csak házhoz szállítás egyidejű megrendelése esetén vehető igénybe. További információért fordulj vevőszolgálati munkatársainkhoz Ft-tól HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS Termékeink többségét úgy terveztük és úgy csomagoltuk, hogy Te magad is haza tudd vinni. Azonban kérésedre, kedvező áron a megvásárolt árut kiszállítjuk az otthonodba vagy az irodádba. Az árakat az áruházaktól mért távolság és az áru értéke határozza meg Ft-tól 0. zóna, áruérték 1 és Ft között. PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK Finanszírozási kérdésekben készséggel adunk tanácsot. Csak válaszd ki, amit meg szeretnél venni, és fizess úgy, ahogy Neked a leginkább megfelel. Az IKEA pénzügyi szakértői segítenek, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő hitelkonstrukciót, olyan ütemezésben, amely Neked a legkényelmesebb. Hitellel kapcsolatos részletes tájékoztatásért látogass el a weboldalra.

11 4SZERELD BE! Az IKEA konyhákat úgy tereztük meg, hogy te szerelhesd be őket, de bármiben szívesen segítünk. Kezdd azzal, hogy szerzel egy konyha összeszerelési útmutatót, ami lépésről lépésre végigvezet a saját kezű konyhai szereléseken. Vagy tekintsd meg a képzett konyhai szakemberek által végzett, különböző szerelési szolgáltatásainkat. A konyha összeszerelési útmutatóban tippeket és információkat találhatsz konyhád megfelelő beszereléséről.. RÉGI BÚTOR ELSZÁLLÍTÁSA ÉS KÖRNYEZETBARÁT FELDOLGOZÁSA Megvetted az új konyhát és nem tudod, mit tegyél a régivel? Ebben is szívesen segítünk. A bútort újrahasznosítjuk vagy környezetbarát módon megsemmisítjük. Ezt a szolgáltatást kizárólag új termék megvásárlásának részeként,és házhoz szállítási szolgáltatás egyidejű megrendelése esetén biztosítjuk. A szolgáltatás az IKEA áruházban megvásárolt termékekkel megegyező mennyiségű és típusú régi bútorokra vonatkozik Ft-tól KONYHA ÖSSZESZERELÉS ÉS SZAKIPARI SZOLGÁLTATÁSOK Szakszervíz partnereink vállalják konyhád teljes összeszerelését és bekötését is. Bekötik a háztartási készülékeket, a mosogatót és a csapot, és beszerelik az egész konyhát egészen a fogantyúkig. Természetesen a munka végén a csomagolóanyagok elszállításáról is gondoskodnak. A részletekről érdeklődj az áruházakban Ft/db - tól + kiszállási díj Az összeszerelési szolgáltatások minimális díja 9500 Ft + kiszállási díj. Áraink forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. A szolgáltatásokra és az árakra vonatkozó ajánlat július 31-éig érvényes. A változtatás jogát fenntartjuk.

12 Magad is mindent megcsinálhatsz. De ha szeretnéd, szívesen segítünk. Néha csak egy kis segítségre van szükség ahhoz, hogy valóra válhasson egy álom. Szolgáltatások széles választékát kínáljuk, hogy mindenben segíthessünk. Elképzelhető, hogy csak egy kis segítségre van szükséged, de lehet, hogy egy olyan személyre, aki mindent elvégez helyetted. Akárhogy is legyen, mi segítünk és boldogan összeállítunk egy számodra megfelelő szolgáltatási csomagot. Természetesen minél több dolgot csinálsz meg te magad, annál alacsonyabb lesz az ár. Viszont minél többet segítünk, te annál inkább hátradőlhetsz és pihenhetsz! Inter IKEA Systems B.V HELYISÉGEK FELMÉRÉSE Nem bízol mérési képességeidben? Mi segíthetünk. Képzett szakembereink felkeresnek otthonodban és elvégzik a szükséges méréseket, feljegyzéseket. A szolgáltatás tartalma: A helyiség pontos felmérése, beleértve a helyiség méreteit, az ajtók, konnektorok, víz - és szennyvízcsatlakozók elhelyezkedését, a fal síkjából kiálló tárgyak helyét és a falszerkezetet. KONYHABÚTOR ÖSSZESZERELÉS ÉS SZAKIPARI SZOLGÁLTATÁSOK Ha IKEA-konyhát vásárolsz, értékes időt takaríthatsz meg, ha szakemberekre bízod a bútorok összeszerelését, különösen,ha a kényes részekről, például villanyszerelési munkákról, háztartási gépek bekötéséről vagy asztalosmunkáról van szó. A beszerelés többféleképpen történhet, az igényeidnek megfelelően. ÁRU-ÖSSZEKÉSZÍTÉS ÉS SZÁLLÍTÁS Egy kisebb összeg fejében összeszedjük a bevásárlólistádon szereplő bútorokat, és mindet elszállítjuk az otthonodba vagy az irodádba. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS Termékeink többségét úgy terveztük és úgy csomagoltuk, hogy Te magad is haza tudd vinni. Azonban egy kisebb összeg fejében a megvásárolt árut kiszállítjuk az otthonodba vagy az irodádba. Az árakat a távolság és az áru értéke határozza meg. PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK Finanszírozási kérdésekben készséggel adunk tanácsot. Csak válaszd ki, amit meg szeretnél venni, és fizess úgy, ahogy Neked a leginkább megfelel. Az IKEA pénzügyi szakértői segítenek, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő hitelkonstrukciót, olyan ütemezésben, amely Neked a legkényelmesebb. Hitellel kapcsolatos részletes tájékoztatásért látogass el a weboldalra.

4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet

4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet 4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet 4 lépés az új konyhádig Ez a brosúra segít lemérni, megtervezni, megrendelni és beszerelni IKEA konyhádat. Megtudhatod belőle, hogy mi mindenre kell odafigyelned,

Részletesebben

4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet

4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet 4 LÉPÉS AZ ÚJ KONYHÁDIG Tervezési segédlet Ezekre van szükséged. Csak rád várnak az IKEA áruházakban. 4 lépés az új konyhádig Ez a brosúra segít lemérni, megtervezni, megrendelni és beszerelni IKEA konyhádat.

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ:

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: Ehlén Johansson BIZTONSÁG: Az állítható oszlopot a mennyezethez kell rögzíteni, az oldalelemt pedig a falhoz. Az egyes mennyezetekhez különböző

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ:

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: Ehlén Johansson BIZTONSÁG: Az állítható oszlopot a mennyezethez kell rögzíteni (a padlóhoz nem), az oldalelemet pedig a falhoz. Bizonyos mennyezetekhez

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ:

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: Ehlén Johansson BIZTONSÁG: Az állítható oszlopot a mennyezethez kell rögzíteni (a padlóhoz nem), az oldalelemet pedig a falhoz. Bizonyos mennyezetekhez

Részletesebben

Árjegyzék. Helyiség felmérése. beleértve a szakember kiszállási díját

Árjegyzék. Helyiség felmérése. beleértve a szakember kiszállási díját Árjegyzék Helyiség felmérése beleértve a szakember kiszállási díját A helyiség pontos felmérése (beleértve a helyiség méreteit, az ajtók, konnektorok, víz- és szennyvízcsatlakozók elhelyezkedését, a fal

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SVALNÄS. Fali polcrendszer. JÓ TUDNI Bambuszból készült, ami egy könnyen tisztítható, tartós, természetes anyag.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SVALNÄS. Fali polcrendszer. JÓ TUDNI Bambuszból készült, ami egy könnyen tisztítható, tartós, természetes anyag. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SVALNÄS Fali polcrendszer JÓ TUDNI Bambuszból készült, ami egy könnyen tisztítható, tartós, természetes anyag. BIZTONSÁG A falisín rögzítéséhez használd a mellékelt alátéteket. Különböző

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET Tárolórendszer sorozat ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A felborulást megelőzendő, a bútort rögzíteni kell a falhoz

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A bútorok némelyikét a mellékelt

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Fali polcok

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Fali polcok VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Fali ok BIZTONSÁG Az egyes faltípusokhoz más-más rögzítő alkatrész szükséges, ezért ezeket A megfelelő rögzítő csavarok kiválasztásához szakembertől kérj segítséget. JÓ TUDNI! A ok maximális

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VIDGA. Függöny és lapfüggöny felfüggesztő rendszer. TERVEZŐ: David Wahl

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VIDGA. Függöny és lapfüggöny felfüggesztő rendszer. TERVEZŐ: David Wahl VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VIDGA Függöny és lapfüggöny felfüggesztő rendszer TERVEZŐ: David Wahl JÓ TUDNI! Tervezés előtt pontosan mérd le az ablakod. Kövesd tanácsainkat, melyeket a 10. oldalon találsz! KIEMELKEDŐ

Részletesebben

Konyhatervezési alapismeretek. Egy új konyhának mindenekelőtt egyet kellene tudni: hosszú évekig örömet szerezni

Konyhatervezési alapismeretek. Egy új konyhának mindenekelőtt egyet kellene tudni: hosszú évekig örömet szerezni Konyhatervezési alapismeretek Egy új konyhának mindenekelőtt egyet kellene tudni: hosszú évekig örömet szerezni Újonnan megvásárolt konyhabútorunkkal szemben alapvető elvárásunk, hogy jól nézzen ki és

Részletesebben

AZ ÚJ IKEA KONYHÁD. az első lépéstől. az utolsóig

AZ ÚJ IKEA KONYHÁD. az első lépéstől. az utolsóig AZ ÚJ IKEA KONYHÁD az első lépéstől Ez a segédlet végigvezet a folyamat lépésein, és mindent megtalálsz benne a saját ízlésednek megfelelő stílus felfedezésétől, az IKEA konyhád lemérésén keresztül a tervezésig,

Részletesebben

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET IVAR Tárolórendszer HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartós és könnyen tisztán tartható felületet kapsz, ha lekezeled olajjal, méhviasszal, lakkal, festékkel vagy páccal. KÖRNYEZET Újrafelhasználható

Részletesebben

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK ÉV További részleteket a garancia brosúrában olvashatsz. BIZTONSÁG Falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk.

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SILVERÅN. Fürdőszobabútor

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SILVERÅN. Fürdőszobabútor VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SILVERÅN Fürdőszobabútor TISZTÍTÁS: Vízbe, vagy karcmentes mosószerbe mártott anyaggal tisztítsd meg, majd tiszta ruhával töröld szárazra. Minden víznyomot a leghamarabb le kell törölni,

Részletesebben

KONYHAI VILÁGÍTÁS VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET

KONYHAI VILÁGÍTÁS VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET KONYHAI VILÁGÍTÁS Az étel előkészítésénél a munkalap megfelelő megvilágítása nem csak biztonságosabbá, de könnyebbé és élvezhetőbbé is teszi a konyhai tennivalókat. A fali szekrények

Részletesebben

Ágykeretek VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET

Ágykeretek VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Ágykeretek Egy jó nap mindig egy jó éjszakával kezdődik Egy igazán jó nap a tökéletes alvással kezdődik. Ebben a vásárlási segédletben ágykereteket, kanapéágy-kereteket, vendégágyakat,

Részletesebben

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET IVAR Tárolórendszer HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartós és könnyen tisztán tartható felületet kapsz, ha lekezeled olajjal, méhviasszal, lakkal, festékkel vagy páccal. KÖRNYEZET Újrafelhasználható

Részletesebben

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer ELEMJEGYZÉK KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer JÓ TUDNI Győződj meg arról, hogy a kiválasztott csavarok/ szerelvények megfelelnek annak a faltípusnak, amelyben használod majd őket. Felszerelhető

Részletesebben

Kitűnő világítás lágyabb formában

Kitűnő világítás lágyabb formában Kitűnő világítás lágyabb formában Inter IKEA Systems B.V. 2019. A süllyesztett spotlámpák tökéletesek a különböző tevékenységekhez használt területek megvilágításához, jó közvetlen fényt nyújtanak és kiegészítik

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET /RÄCKA/HUGAD Fali/mennyezeti konzol és függönyrúd ELEMEK Fali/mennyezeti konzol Függönyrúd tartó Függönyrúd Záróelem Egyszerűség és változatosság kéz a kézben Mindenkinek másra van szüksége,

Részletesebben

Pult projekt becslési munkalap

Pult projekt becslési munkalap Pult projekt becslési munkalap Töltsd ki ezt a munkalapot ÁDH pultod előzetes felméréseként, hogy megbecsüld a beruházásod. Munkapultod ára nagyban függ a lap fajtájától, szinétől, az élzárástól/ profiltól

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS Funkcionális világítás A megfelelő világítás minden konyhában fontos, mind a megjelenés, mind a biztonság szempontjából. A munkalap feletti egyenletes fényben

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET IVAR Tárolórendszer

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET IVAR Tárolórendszer VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET IVAR Tárolórendszer HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartós és könnyen tisztán tartható felületet kapsz, ha lekezeled olajjal, méhviasszal, lakkal, festékkel vagy páccal. KÖRNYEZET Újrafelhasználható

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET /RÄCKA/HUGAD Fali/mennyezeti konzol és függönyrúd ELEMEK Fali/mennyezeti konzol Függönyrúd tartó Függönyrúd Sarokösszekötő függönyrúd Záróelem Egyszerűség és változatosság kéz a kézben

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SKÅDIS. Tárolósorozat

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SKÅDIS. Tárolósorozat VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SKÅDIS Tárolósorozat Tárolás az otthon minden területén Attól függetlenül, hogy az otthonodban hol van szükséged tárolásra vagy mit tervezel tárolni, a SKÅDIS tárolósorozat segíthet.

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET STUVA. Tárolórendszer. TERVEZŐ Ebba Strandmark

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET STUVA. Tárolórendszer. TERVEZŐ Ebba Strandmark VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET STUVA Tárolórendszer TERVEZŐ Ebba Strandmark KEZELÉSI ÚTMUTATÓ A vázat nedves textíliával tisztítsd, majd száraz textíliával töröld át. BIZTONSÁG A gyerekek ritkán csinálják azt, amit

Részletesebben

Garanciális tájékoztató PAX/ KOMPLEMENT. Gardróbszekrények és belső kiegészítők

Garanciális tájékoztató PAX/ KOMPLEMENT. Gardróbszekrények és belső kiegészítők Garanciális tájékoztató PAX/ KOMPLEMENT Gardróbszekrények és belső kiegészítők A hétköznapi életvitel magas elvárásokat támaszt a gardróbokkal szemben. A PAX/KOMPLEMENT gardróbszekrények és belső kiegészítők

Részletesebben

BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS

BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS Funkcionális világítás A megfelelő világítás minden konyhában fontos, mind a megjelenés, mind a biztonság szempontjából. A munkalap feletti egyenletes fényben a főzés és minden

Részletesebben

LILLÅNGEN ÁPOLÁS BIZTONSÁG

LILLÅNGEN ÁPOLÁS BIZTONSÁG LILLÅNGEN ÁPOLÁS Nedves vagy karcmentes mosószeres ruhával töröld tisztára. Tiszta ronggyal töröld szárazra. Minden víznyomot a leghamarabb le kell törölni, így megakadályozva a nedvességnek a bútor anyagába

Részletesebben

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Segítség az új IKEA konyhád összeszereléséhez ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Ez az útmutató hasznos tanácsokkal lát el és lépésről lépésre vezet végig az álmaid konyhájához vezető úton, így akár te magad is beszerelhetsz

Részletesebben

Segítség az új IKEA konyhád összeszereléséhez ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

Segítség az új IKEA konyhád összeszereléséhez ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Segítség az új IKEA konyhád összeszereléséhez ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Ez az útmutató hasznos tanácsokkal lát el és lépésről lépésre vezet végig az álmaid konyhájához vezető úton, így akár te magad is beszerelhetsz

Részletesebben

Részletek:

Részletek: Kóstoljon bele a siker ízébe! Válasszon NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütőt a különleges konyhai élményekhez, és legyen partnerével a NEFF vendége egy exkluzív gourmet esten Giannival! Részletek: www.neff-home.com/hu

Részletesebben

Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez. Mindent a maga idejében - de mikor is?

Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez. Mindent a maga idejében - de mikor is? Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez Mindent a maga idejében - de mikor is? Hol tart most az építkezéssel? Mit, mikor kell tennie, hogy minden idõben elkészüljön, és ne kelljen felesleges

Részletesebben

konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek

konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek 2 MIÉRT TAKARÍT MEG PÉNZT, HA KONYHABLOKKOT VESZ? A NIKA blokkokat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebbe kerüljenek. Több pénzt spórolhat meg,

Részletesebben

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban.

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Lincos Kft. megújuló weboldal A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Kezdőoldal: hu.lincos.tools Ez a képernyő fogadja a weboldalra látogatókat,

Részletesebben

KONYHA ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

KONYHA ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ KONYHA ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Lépésenkénti útmutató új konyhád megfelelő beszereléséhez Ez a brosúra új konyhád saját kezű előkészítésének és beszerelésének útmutatója. Tippeket és ötleteket találhatsz,

Részletesebben

KONYHA ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

KONYHA ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ KONYHA ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Lépésenkénti útmutató új konyhád megfelelő beszereléséhez Szükséges anyagok és szerszámok Ez a brosúra új konyhád saját kezű előkészítésének és beszerelésének útmutatója.

Részletesebben

ALGOT VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Mindentudó otthoni tároló. TERVEZŐ Francis Cayouette

ALGOT VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Mindentudó otthoni tároló. TERVEZŐ Francis Cayouette VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ALGOT Mindentudó otthoni tároló TERVEZŐ Francis Cayouette MINŐSÉG Az otthon bármely pontján használható tároló. Az ALGOT polcok erősek és könnyen tisztán tarthatók. A konzolok nagy szilárdságú

Részletesebben

-40% 1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! ** Álomkonyha - álomáron! minden tervezett konyhabútorra! **

-40% 1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! ** Álomkonyha - álomáron! minden tervezett konyhabútorra! ** Álomkonyha - álomáron! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! Ingyenesen 419.900.- Ft 699.900,- helyett Manhattan tervezhető konyhaprogram Bázis: 699.900,- helyett 419.900,- Family: 1.34.900,- helyett

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ALGOT Mindentudó otthoni tároló

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ALGOT Mindentudó otthoni tároló VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ALGOT Mindentudó otthoni tároló TERVEZŐ Francis Cayouette MINŐSÉG Az otthon bármely pontján használható tároló. Az ALGOT polcok erősek és könnyen tisztán tarthatók. A konzolok nagy szilárdságú

Részletesebben

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden Billy BIZTONSÁG A bútort a mellékelt biztonsági konzollal a falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő rögzítőket, amiket külön vásárolhatsz

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET PLATSA. Tárolórendszer

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET PLATSA. Tárolórendszer VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET PLATSA Tárolórendszer BIZTONSÁG A bútort a mellékelt rögzítőkkel kell a falhoz erősíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítő csavarokat ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET METOD konyhaszekrények

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET METOD konyhaszekrények VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET METOD konyhaszekrények 25 ÉV GARANCIA Az IKEA METOD konyhákra 25 év garanciát biztosítunk. Még több információt a garanciafüzetben találsz. Hozd ki a legtöbbet a METOD konyhaszekrényekből

Részletesebben

Alapvető beállítások elvégzése Normál nézet

Alapvető beállítások elvégzése Normál nézet Alapvető beállítások elvégzése Normál nézet A Normál nézet egy egyszerűsített oldalképet mutat. Ez a nézet a legalkalmasabb a szöveg beírására, szerkesztésére és az egyszerűbb formázásokra. Ebben a nézetben

Részletesebben

AJTÓZÁRAK: a. dreambaby ajtózárainak széles típusválasztéka áll rendelkezésünkre. Egy részük kívülre felszerelve

AJTÓZÁRAK: a. dreambaby ajtózárainak széles típusválasztéka áll rendelkezésünkre. Egy részük kívülre felszerelve AJTÓZÁRAK: a dreambaby bútorra szerelhetô ajtózárainak széles típusválasztéka áll rendelkezésünkre. Egy részük kívülre felszerelve lehetôvé teszi a bútorfogantyúval vagy bútorgombbal ellátott ajtók zárását,

Részletesebben

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Első lépések:... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési kulcs... 4 Felhasználói adatok... 5 Telepítő csomagok

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató JLR EPC Gyors kezdés útmutatója Tartalom Lépésenkénti gyakorlati útmutató.....2-7 Képernyős útmutató........8-10 Hungry Version 2.0 JLR EPC Gyors kezdés útmutatója 1. Az alkalmazásba való belépés Nyissa

Részletesebben

KONYHAI VILÁGÍTÁS Hozz létre egyedi megoldást a világításra.

KONYHAI VILÁGÍTÁS Hozz létre egyedi megoldást a világításra. KONYHAI VILÁGÍTÁS Hozz létre egyedi megoldást a világításra. Az ANSLUTA vezetékrendszer segítségével gyorsan és könnyen alakíthatsz ki pontosan olyan világítást a konyhában, amilyenre szükséged van. A

Részletesebben

www.egeszsegtervem.hu Egészségterv ismertető A Bi-LINK program és a Gateway segédszoftver segítségével

www.egeszsegtervem.hu Egészségterv ismertető A Bi-LINK program és a Gateway segédszoftver segítségével www.egeszsegtervem.hu Egészségterv ismertető A Bi-LINK program és a Gateway segédszoftver segítségével Szükséges programok Ahhoz, hogy mérési adatainak feltöltését és kezelését kompletten elvégezhesse

Részletesebben

POSZEIDON dokumentáció (1.2)

POSZEIDON dokumentáció (1.2) POSZEIDON dokumentáció (1.2) Bevezetés a Poszeidon rendszer használatába I. TELEPÍTÉS Poszeidon alkalmazás letölthető: www.sze.hu/poszeidon/poszeidon.exe Lépések: FUTTATÁS / (FUTTATÁS) / TOVÁBB / TOVÁBB

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

GARÁZS. Felhasználói kézikönyv

GARÁZS. Felhasználói kézikönyv GARÁZS Felhasználói kézikönyv AZ ÖSSZESZERELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT Felhasználói kézikönyv. Az összeszerelés megkezdése előtt kérjük értesítse a helyi önkormányzatot, hogy szükséges e építési engedély. Kérjük

Részletesebben

GALANT TERVEZÉS BÚTORÁPOLÁS BIZTONSÁG

GALANT TERVEZÉS BÚTORÁPOLÁS BIZTONSÁG GALANT TERVEZÉS Olle Lundberg BÚTORÁPOLÁS Nedves ronggyal töröld át, majd egy tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG Az edzettüveggel óvatosan kel bánni. A sérült szélek, vagy a karcolt felszín hirtelen

Részletesebben

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához QualcoMAE jártassági vizsgálatok Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához Első lépések... 2 A jelentkezési lap kitöltése... 6 A minták megérkeztének visszaigazolása... 10 Eredmények rögzítése...

Részletesebben

Vételár: 197.900,- Törlesztő részlet: 36 x 7.872,- Saját erő: 0,- THM: 28,08% 2014.02.26-03.18-ig 2014.02.26-03.18-ig 2014.02.26-03.

Vételár: 197.900,- Törlesztő részlet: 36 x 7.872,- Saját erő: 0,- THM: 28,08% 2014.02.26-03.18-ig 2014.02.26-03.18-ig 2014.02.26-03. Konyhabútorok ízlés szerint! KIKA, HOVA MÁSHOVA! 2014.02.26-03.18. SZÁMÍTÓGÉPES LÁTVÁNYTERVEZÉS Speed tervezhető konyha-összeállítás Speed tervezhető konyha-összeállítás Sokféle munkalap és fogantyú, széles

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Tartalomjegyzék 1 MEGJEGYZÉS a.hu domainnel regisztrált ÜGYFELEK számára... 2 2 Bejelentkezés az O365 fiókba... 3 2.1 Az adminisztrátor felhasználói

Részletesebben

2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok

2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok Konyhakadémia 2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok Ez az a rész, amiről önmagában tudnánk egy diplomamunkának megfelelő mennyiségű és tartalmú fejezetet írni, de legalábbis szakember jelölteknek

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Apache OpenOffice telepítési útmutató

Apache OpenOffice telepítési útmutató Apache OpenOffice telepítési útmutató 1. Az OpenOffice magyar nyelvű verziójának telepítését az alábbi oldalról tudod elkezdeni. Katt a linkre: http://www.openoffice.org/download/ Mindig a legfrissebb

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN. Fürdőszobabútor

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN. Fürdőszobabútor VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN Fürdőszobabútor TISZTÍTÁS Nedves vagy karcmentes mosószeres ruhával töröld tisztára. Tiszta ronggyal töröld szárazra. Minden víznyomot a leghamarabb le kell törölni, hogy a

Részletesebben

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Személyre szabás Az Outlookot testre szabhatja. Másik

Részletesebben

VisualBaker Telepítési útmutató

VisualBaker Telepítési útmutató VisualBaker Telepítési útmutató Office Hungary Bt web: www.visualbaker.hu e-mail: info@visualbaker.hu Tartalomjegyzék: Telepítési útmutató... 1 Tartalomjegyzék:... 2 Első lépések:... 3 Telepítési kulcs...

Részletesebben

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás TELEPÍTÉS (1) Üdvözli a Bi-LINK. Az alkalmazás használatával követheti, megértheti és irányíthatja legfontosabb egészségügyi paramétereit. Az első lépés készüléke adatainak megtekintéséhez, hogy letölti,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv

WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv CaIS integrált alkalmazáscsomag [M] rendszerekre WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv MV1 NoSQL multidimensional database and application Runtime System Project : WEB-CaIS ver 1.5 Cserpes Sajtműhely

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN. Fürdőszobabútor

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN. Fürdőszobabútor VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN Fürdőszobabútor TISZTÍTÁS Nedves vagy karcmentes mosószeres ruhával töröld tisztára. Tiszta ronggyal töröld szárazra. Minden víznyomot a leghamarabb le kell törölni, hogy a

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VESZÉLY: FIGYELEM: H22

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VESZÉLY: FIGYELEM: H22 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS. A jelen útmutatóban és magán a készüléken is fontos biztonsági üzenetek szerepelnek, amiket mindig el kell olvasni és be kell tartani.

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

KORPUSZ SZEKRÉNYCSALÁD kereskedelmi árlista

KORPUSZ SZEKRÉNYCSALÁD kereskedelmi árlista KORPUSZ SZEKRÉNYCSALÁD kereskedelmi árlista A KORPUSZ szekrényrendszer elemei minden bútorcsaládunkhoz felhasználhatóak. A szekrények széles méretválasztéka biztosítja a legjobb helykihasználást. Egyenes,

Részletesebben

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció)

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) v EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) 2 MAGYAR EM8660 - Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Bejárati ablak/ajtó

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET PLATSA. Tárolórendszer

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET PLATSA. Tárolórendszer VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET PLATSA Tárolórendszer BIZTONSÁG A bútort a mellékelt rögzítőkkel kell a falhoz erősíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítő csavarokat ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő

Részletesebben

CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN

CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN A hét minden napján minden órában elérhető videó kommunikációs központodból, bármikor néhány lépéssel videó e-mail-t küldhetsz. Láss

Részletesebben

Jelentkezési lap képző szervek részére

Jelentkezési lap képző szervek részére Jelentkezési lap képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegzék Belépés Jelentkezési lap felület Kézi kitöltés menete Alapadatok megadása Korábban megszerzett vezetői engedély adatai Személyes

Részletesebben

2 MF-2 EX ELEKTROMOS FŐZŐLAP

2 MF-2 EX ELEKTROMOS FŐZŐLAP A gyártó nem vállal felelősséget a füzetben található nyomtatási vagy másolási hibákért. A gyártó fenntartja a jogot a termékek érdekében szükséges és hasznos változtatásokra, annak veszélye nélkül, hogy

Részletesebben

A MEGFELELŐ LÉGKONDICIONÁLÓ KIVÁLASZTÁSA

A MEGFELELŐ LÉGKONDICIONÁLÓ KIVÁLASZTÁSA A MEGFELELŐ LÉGKONDICIONÁLÓ KIVÁLASZTÁSA A friss és hűvös levegőt nyújtó légkondicionáló nagyon fontos a fedélzeti kényelemhez. Ez a vásárlási útmutató segít megérteni a légkondicionáló modellek különböz

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Első lépések Tartalomjegyzék Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Könyvespolc A könyvespolc elemei A könyvespolc funkciói Egy kiadvány letöltése Egy kiadvány megnyitása Olvasó modul Olvasás

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET HAVSTA. Tárolórendszer sorozat

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET HAVSTA. Tárolórendszer sorozat VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET HAVSTA Tárolórendszer sorozat TISZTÍTÁS: Fa: Enyhén tisztítószeres vízbe áztatott ronggyal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. Üveg: Nedves ruhával vagy ablaktisztítóval

Részletesebben

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a több, mint 40 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben

Részletesebben

Tulipa Kft Nagykereskedelmi webshop

Tulipa Kft Nagykereskedelmi webshop Nagykereskedelem 4400 Nyíregyháza Bottyán János út 10. Tel/fax: 42/ 504 902 tulipa@tulipakert.hu www.tulipakert.hu Tulipa Kft Nagykereskedelmi webshop A Tulipa Kft néhány éve a Holland partnerekkel közösen

Részletesebben

CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató

CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató Bejelentkezés A CitiDirect BE SM futtatásának minimális rendszerkövetelményei megegyeznek a CitiDirect Online Banking rendszer követelményeivel. Kérjük, kattintson

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra

A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra Nyomtató telepítése A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra duplán kattintva kezdeményezhetjük.

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés 1 TARTALOMJEGYZÉK VELUX árajánlat készítése Vásárlói ajánlat készítése meglévő ajánlatból Vásárlói ajánlat készítése a Termékválasztó

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Töltsd velünk a nyarat!

Töltsd velünk a nyarat! Inter IKEA Systems B.V. 2012. FALSTER szék Szürke 13 195 Ft Töltsd velünk a nyarat! Budaörs 20% július 5. augusztus 22. PAX/KOMPLEMENT 20% minden Pax gardróbra és Komplement kiegészítőre! 2012. július

Részletesebben

Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe

Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe 1. Indítsa el az Internet Explorer 8-as böngészőt. (Windows XP esetén: Start menü > Internet

Részletesebben

Felügyeleti Szolgáltató Kezelő Rendszer (FSZKR) Online Telepítési Ütemező

Felügyeleti Szolgáltató Kezelő Rendszer (FSZKR) Online Telepítési Ütemező Oldal: 1 / 11 Felügyeleti Szolgáltató Kezelő Rendszer (FSZKR) Online Telepítési Ütemező Felhasználói kézikönyv Üzemeltetők részére 0.2.2 verzió 2018. április 12. Oldal: 2 / 11 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

4. lecke: Konyha tervezés

4. lecke: Konyha tervezés 4. lecke: Konyha tervezés ARCHLine.XP Az oktatási anyagot, melyet a kezében tart minden leendő és jelenlegi ARCHLine.XP felhasználónak ajánljuk. Segítségével bárki könnyedén, lépésről lépésre elsajátíthatja

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1. Belépés a www.akademiai.hu-n vásárolt e-könyvek eléréséhez. 2. A könyvespolc. 3. Az olvasó nézet

Tartalomjegyzék. 1. Belépés a www.akademiai.hu-n vásárolt e-könyvek eléréséhez. 2. A könyvespolc. 3. Az olvasó nézet Tartalomjegyzék 1. Belépés a www.akademiai.hu-n vásárolt e-könyvek eléréséhez 2. A könyvespolc 3. Az olvasó nézet 3.1. A lapozás, a helyi menü megjelenítése 3.2. A helyi menü opciói 3.3. Hivatkozások és

Részletesebben