5-3-1% Onecard HITELkártya. pénzvisszatérítéssel. Spóroljon még többet! OneCard Hitelkártyával vásárlásai után pénzvisszatérítést kap.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "5-3-1% Onecard HITELkártya. pénzvisszatérítéssel. Spóroljon még többet! OneCard Hitelkártyával vásárlásai után pénzvisszatérítést kap."

Átírás

1 5-3-1% pénzvisszatérítéssel Onecard HITELkártya Spóroljon még többet! OneCard Hitelkártyával vásárlásai után pénzvisszatérítést kap.

2 Mit nyújt a OneCard? A hitelkártya praktikus, rugalmas és biztonságos fizetőeszköz, amellyel vásárlásai után pénzvisszatérítést kap! 5% negyedévente változó ajánlatokkal, 3% élelmiszerüzletekben, szupermarketekben, hipermarketekben történt vásárlások után, 1% a hitelkártya-számlájáról kiegyenlített csoportos beszedési megbízásai után, 1% az összes többi OneCard Hitelkártyával fizetett vásárlás összege után OneCard pénzvisszatérítési naptár OneCard Hitelkártyával könnyen megspórolhat évente több tízezer forintot! A OneCard 5% pénzvisszatérítést nyújt negyedévente megújuló ajánlatokkal. Nézze meg a naptárban, melyik negyedévben milyen kategóriájú vásárlásokkal spórolhat! 5% január március Kultúra és szórakozás: színház, koncert, mozi, múzeumi belépők, éttermi fogyasztás, könyvesbolti vásárlás július szeptember Nyaralás és utazás: tömegközlekedési bérlet vagy jegy, vonatjegy, repülőjegy, taxi, szállás, utazási irodában fizetett utazás április június Sport és egészség: gyógyszertár, uszoda, fitnesswellness belépő, egészségügyi kezelések, fogászat, parfüméria, optika, drogéria, szépségszalonok október december Divat és ruházat: ruházat, divatáru, cipővásárlás 3% 1% Bármelyik élelmiszerboltban, szupermarketben, és hipermarketben történt vásárlás Összes többi vásárlás, közüzemi számla fizetése csoportos beszedési megbízással Partnerkedvezmények 3 20% Azonnali kedvezmények kijelölt partnereinknél

3 Regisztráljon ingyen minden negyedévben! A 3% és 5% pénzvisszatérítéshez Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy minden negyedévben regisztrál az aktuális negyedéves pénzvisszatérítésre, így abban a negyedévben az adott kategóriában történt vásárlásai után 3 illetve 5%-ot jóváírunk hitelkártya-számláján! A pénzvisszatérítésnek nem feltétele, hogy meghatározott alkalommal és összegben használja hitelkártyáját. Interneten, telefonon és a Mobilalkalmazással is gyorsan regisztrálhat! direktnet.raiffeisen.hu Azonosítójával lépjen be az internetbank felületére, és regisztráljon pár kattintással a Kártya menüpontban Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, válassza az automata rendszerben a 2. menüpontot, és a 6-os gomb megnyomásával Direkt Azonosítója segítségével regisztráljon gyorsan és egyszerűen. Okostelefonon Töltse le okostelefonjára a Mobilalkalmazást és regisztráljon kényelmesen a 3 5%-os pénzvisszatérítésre. Regisztrációra a főkártyabirtokos az adott negyedéven belül bármikor jogosult. A pénzvisszatérítés a regisztráció időpontjától függetlenül a teljes negyedéves időszakra vonatkozik, és automatikusan kiterjed a társkártyával végrehajtott vásárlásokra is. Az 1%-os visszatérítésre nem kell regisztrálnia. A hitelkeret terhére végrehajtott vásárlások utáni pénzvisszatérítés maximális összege negyedévente OneCard Gold esetén legfeljebb Ft, OneCard Standard esetén legfeljebb Ft. A pénzvisszatérítés összegét az adott negyedévet követően írjuk jóvá hitelkártyája-számláján. A pontos összegről a számlakivonaton adunk tájékoztatást. Olvassa el a pénzvisszatérítésre vonatkozó szabályzatot, amely elérhető a weboldalon, valamint bármelyik bankfiókunkban.

4 MIRE JÓ A ONECARD HITELKÁRTYA? Szabadon használhatja: vásárlásra belföldön és külföldön egyaránt internetes fizetésre készpénzfelvételre hitelkártya-számlájáról csoportos beszedési megbízások teljesítésére hitelkártya-számlájáról eseti átutalási megbízás megadására. Egyetlen érintéssel is fizethet hitelkártyájával! A MasterCard PayPass TM technológiának köszönhetően gyorsan és egyszerűen fizethet hitelkártyájával. Nincs szükség arra, hogy hitelkártyáját lehúzzák a terminálon, nem kell átadnia a pénztárosnak sem, elegendő a terminálhoz tartania Ft alatt PIN kód sem szükséges. Használja mindennapos vásárlásokhoz! Hitelkártyájával készpénz nélkül vásárolhat, ilyenkor személyre szabott hitelkeretét (azaz a bank pénzét) költi, amit csak utólag, havonta egyszer kell visszafizetnie. Amíg hitelkártyáját használja, addig bankszámláján lévő pénze kamatozik. Gyors megoldást nyújt átmeneti anyagi nehézség esetén! Ha gyorsan pénzre van szüksége, utaljon át hitelkártya-számlájáról saját számlájára, vagy bármelyik belföldi bankszámlára az internetbankon vagy telefonon keresztül. Akár a teljes hitelkeretét is átutalhatja egy összegben, és a pénz pár órán belül megérkezik a megadott bankszámlára. A bank az eseti átutalási megbízásokat a rendelkezésre álló felhasználható hitelkeret terhére teljesíti. Eseti átutalási megbízást kizárólag a telefonos ügyfélszolgálaton ( ), illetve a Raiffeisen DirektNet internetbankon keresztül adhat. Az eseti átutalási megbízás alapján terhelésre került összegek utáni ügyleti kamatok számítására a készpénzfelvételi tranzakciókra vonatkozó rendelkezések irányadóak.

5 Kamatmentesen vásárolhat! A hitelbírálat során meghatározott hitelkeret terhére egész hónapban kamatmentesen, szabadon költhet, akkor ha a fizetési határidőig a hitelkártya-számláján fennálló teljes tartozását kiegyenlíti. A hitelkártyás vásárlások után kamatot tehát csak akkor kell fizetnie, ha a megadott fizetési határidőig tartozását csak részben fizette vissza. Hogyan érdemes használni a OneCard hitelkártyát? Az Ön által igényelt, és a hitelbírálat során meghatározott hitelkeretet bármikor szabadon felhasználhatja. Kártyájával a hitelkeret terhére vásárolhat, készpénzt vehet fel, vagy akár közüzemi számláit is kifizetheti csoportos beszedési megbízás megadásával. A csoportos beszedéssel történő fizetés vásárlási tranzakciónak minősül, így erre is érvényes a kamatmentes visszafizetési lehetőség. A számlakivonat készítésének időpontja minden hónap 25. napja (amennyiben nem banki napra esik, úgy az előző banki nap), a visszafizetési határidő utolsó napja pedig minden hónap 10. napja (amennyiben nem banki nap, úgy a következő banki nap). Így 15 nap áll rendelkezésére, hogy teljes tartozását kamatmentesen viszszafizesse, vagy a minimum összeget befizesse. Figyeljen arra, hogy a készpénzfelvétel a tranzakció értéknapjától kamatozik, így arra a kamatmentes visszafizetési lehetőség nem vonatkozik. 1. hónap 2. hónap 25-e 10-e 25-e Számlakivonat (1.havi) 30 nap 15 nap Fizetési határidő Számlakivonat (2.havi) Vásárlások összege: Ft Visszafizetés: egyenleg 100%-a minimum 5%-a Ft Kamatmentes minimum: Ft Havi kamatfizetés

6 Ha a megadott határidőre nem tudja a teljes tartozását visszafizetni, a részletekben történő visszafizetést is választhatja. A visszafizetéssel feltölti hitelkeretét, amelyet aztán újra felhasználhat. Figyeljen arra, hogy a Bank által meghatározott minimum visszafizetendő összeget minden hónapban határidőben teljesítse, így nem kell késedelmi díjat fizetnie. A minimálisan visszafizetendő összeg a felhasznált hitelkeret 5%-a, de legalább Ft. Elkerülhető a késedelmi díj, ha a minimum összeg beszedésére megbízást ad a Banknak. Tipp: Vásárlásait és a csoportos beszedési megbízással teljesített fizetések összegét is kamatmentesen visszafizetheti, és még pénzvisszatérítést is kap utánuk, így duplán spórolhat OneCard Hitelkártyájával! HOGYAN FIZETHETI VISSZA A FELHASZNÁLT ÖSSZEGET? A felhasznált hitelkeretről havonta számlakivonat készül. Az adott hónapban felhasznált hitelkeret rugalmasan fizethető vissza. Ön dönti el, hogy a teljes felhasznált hitelkeretet, vagy a minimum fizetendő összeget, esetleg a kettő között egy szabadon megválasztható összeget fizet vissza. A visszafizetést több módon is teljesítheti: A minimum összeg beszedésére vonatkozó megbízással elég egyszer megadnia a felhatalmazást, havonta átvezetésre kerül bankszámlájáról hitelkártyaszámlájára, nem kell figyelnie a visszafizetési határidőre, így nem esik késedelembe, csak akkor teljesül, ha bankszámláján rendelkezésre áll a szükséges összeg, kényelmes, mert nem kell várakoznia a bankfiókban, a Bank mindig az adott havi minimum fizetendő összeget szedi be, a szolgáltatás díjmentes.

7 Átutalással bankszámlájáról Ön dönti el, hogy mennyit utal, a fizetési határidő napjáig kell beérkeznie legalább a minimum fizetendő összegnek, okostelefonjáról is feltöltheti hitelkártya-számláját mobil applikációnkon keresztül. Készpénzbefizetéssel bármelyik Raiffeisen bankfiókban minden hónapban megküldjük a számlakivonatot, amely alapján bármelyik bankfiókunkban befizetheti tartozását. Keretfeltöltő szolgáltatással automatikusan visszafizetheti teljes tartozását, elég egyszer megadnia a felhatalmazást, amennyiben sikertelen a keretfeltöltés, a minimum fizetendő összeget szedi be a bank így Ön akkor sem kerül késedelembe, ha bankszámláján nem áll rendelkezésre a teljes összeg. Tipp: Nem esik késedelembe, ha megbízást ad a minimum visszafizetendő összeg beszedésére. MENNYIT SPÓROLHAT ONECARD HITELKÁRTYÁVAL? OneCard Hitelkártyával évente több tízezer forintot spórolhat. Nézze meg az alábbi példán: Vásárlások % Havi költés (Ft) Éves pénzvisszatérítés (Ft) Kultúra és szórakozás 5% Sport és egészség 5% Utazás, tömegközlekedés 5% Divat és ruházat 5% Élelmiszer 3% Üzemanyag 1% Közüzemi számlák csoportos beszedési megbízással 1% Minden más vásárlás 1% Éves pénzvisszatérítés összege: Ft

8 A spórolás mértéke attól függ, mennyit használja hitelkártyáját. Kalkulálja ki Ön is a weboldalon, hogy mennyit spórolna OneCarddal! HOL VÁSÁROLHAT AZONNALI KEDVEZMÉNNYEL? A pénzvisszatérítésen felül 3 20% azonnali kedvezmények várják partnereinknél, országszerte több száz üzletben! Nem kell mást tennie, mint OneCard matricával ellátott üzletben, vagy értékesítési ponton OneCard Hitelkártyájával fizetni, vagy a szolgáltatás igénylése során felmutatni érvényes OneCard Hitelkártyáját. A partnerkedvezmények igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a weboldalon. ONECARD GOLD HITELKÁRTYA EXKLUZÍV SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÉS KEDVEZMÉNYEKKEL

9 A OneCard Gold exkluzív megjelenése mellett kiemelt kedvezményeket és szolgáltatásokat nyújt. Biztosítási szolgáltatások Díjmentes balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, sürgősségi biztosítás (külföldi utazás alatt baleset és betegség következtében felmerült sürgősségi orvosi költségekre), valamint asszisztencia-szolgáltatás kapcsolódik hozzá, akár 20 millió Ft értékben. Premium Banking Partnerkedvezmények További információ: MasterCard Premium kedvezmények Belföldi díjmentes szolgáltatások és kedvezmények: Kártyája felmutatásával díjmentesen léphet be a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján található MasterCard Lounge-ba, ahol kellemes környezetben töltheti a repülés előtti pillanatokat. Számos állandó és időszakos kedvezmény várja a MasterCard Premium Selection programjában. További információ: Nemzetközi kedvezmények: Igénybe veheti a MasterCard Premium Club nemzetközi kedvezményeit, többek között a világ egyik vezető autókölcsönzőjénél, a Hertznél 147 országban, valamint az Avis Autókölcsönző programjához is csatlakozhat. A kedvezmények igénybevételéhez látogassa meg honlapunkat:

10 HITELKÁRTYÁJÁHOZ AZ ALÁBBI KÉNYELMI, BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSOKAT AJÁNLJUK DIREKTNET INTERNETBANK Igényeljen OneCard hitelkártyájához internetbanki hozzáférést, így online megtekintheti egyenlegét, tranzakcióit, feltöltheti hitelkeretét bankszámlájáról, csoportos beszedési megbízásokat adhat meg, és kényelmesen regisztrálhat a 3 5%-os pénzvisszatérítésekre. MOBILALKALMAZÁS A díjmentesen letölthető alkalmazással okostelefonján is megtekintheti hitelkártyája egyenlegét, tranzakcióit, visszafizetheti tartozását, regisztrálhat a 3 5%-os pénzvisszatérítésre és az üzletkeresővel megtalálhatja az Ön közelében lévő One- Card kedvezményadó partnereket. Androidos telefonra: iphone telefonra: Windows Phone-ra: MOBIL BANKING - SMS ÉRTESÍTÉS Amikor hitelkártyájával vásárol, vagy pénzt vesz fel, azonnal SMS üzenetet kap a tranzakció összegéről, és a hitelkártya-számla egyenlegéről. UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás, felelősségbiztosítással. OneCard Gold Hitelkártyához díjmentesen tartozik utazási biztosítás. ELEKTRONIKUS SZÁMLAKIVONAT Bármikor díjmentesen megnézheti hitelkártya-számla kivonatait a DirektNet internetbankon, és akár le is mondhatja azok postai kiküldését.

11 HITELFEDEZETI VÉDELEM Kössön a hitelkártyájához hitelfedezeti védelmet! A Biztosító a biztosítási eseménytől függően egyszeri részfizetést vagy egyösszegű visszafizetést teljesít a Bank felé Ön, vagy hozzátartozója helyett. A Hitelfedezeti Biztosítás 9 biztosítási eseményre (munkanélküliség, keresőképtelenség, haláleset, rokkantság, hitelkártya elvesztés/lopás, hitelkártyával vásárolt áru védelme, ellopott/elveszett okmányok, ellopott/elveszett kulcsok, rablótámadás ATM-nél) nyújt fedezetet, hogy előre felkészülhessen a nem várt eseményekre. A szolgáltatást a CARDIF Biztosító Magyarország Zrt. és a CARDIF Életbiztosító Magyarország Zrt. nyújtja. A Hitelfedezeti Biztosításra vonatkozó általános feltételeket megtalálja a oldalon. BIZTONSÁGOSAN VÁSÁROLHAT HITELKÁRTYÁVAL A OneCard egy MasterCard PayPass TM chipes kártya. A kártyabirtokosra vonatkozó adatokat a mágnescsík mellett a kártya előlapjába beépített chip is tartalmazza. A chip segítségével ellenőrzi a kártyaelfogadó rendszer a kártya valódiságát, a kártyabirtokos beazonosítása pedig PIN kóddal történik. A PIN kódot nem csak készpénzfelvételkor, hanem a legtöbb esetben vásárláskor is meg kell adnia. PIN kódját a hitelkártya kiküldésekor külön levében küldjük meg Önnek. A kódot jegyezze meg, ne írja fel sehova, és ügyeljen arra, hogy ne jusson illetéktelen kezekbe. Tipp: A legmagasabb biztonsági szint érdekében igényeljen Mobil Banking szolgáltatást és Hitelfedezeti Védelmet, így nyugodtan használhatja kártyáját a világon bárhol, bármikor! Ha elveszti hitelkártyáját, kérjük, azonnal hívja ügyfélszolgálatunkat:

12 IGÉNYELJEN ONECARD HITELKÁRTYÁT, ÉS KEZDJE EL A SPÓROLÁST! Hol igényelheti? Online: Adatai megadásával visszahívást kérhet. Bármelyik Raiffeisen bankfiókban. Foglaljon honlapunkon időpontot! 24 órás Telefonos Ügyfélszolgálatunkon: THM értékek: OneCard Standard : 37,8%, OneCard Gold esetén: 40,2%, A THM meghatározása a július 6-án aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A megadott THM érték OneCard Standard esetén Ft-os hitelkeretre, OneCard Gold esetén a minimális Ft-os hitelkeretre és 1 éves futamidőre vonatkozik. A Bank a vonatkozó jogszabály alapján a THM kalkuláció során csak a hitelkártya havi vásárlási kamatát, havi zárási, illetve éves díját vette figyelembe. Az egyedi szerződés alapján jóváhagyott végleges hitelkeret összegére érvényes teljes hiteldíj-mutatót amely eltérhet a jelen hirdetésben feltüntetett értéktől a Bank írásbeli, az egyedi szerződés részét képező értesítője tartalmazza. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Kérjük, igénylés előtt tájékozódjon a OneCard Hitelkártyák kondícióiról a Lakossági Kondíciós Listából, amely megtalálható bankfiókjainkban vagy a internetes oldalon. A hitelkártya szerződéses feltételeit az Általános Üzleti Feltételek és a OneCard igénylőlap és szerződés elnevezésű dokumentum tartalmazza, amely elérhető a internetes oldalon, vagy bankfiókjainkban. Hitelfelvétel előtt kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a kamatkockázatról. Felhívjuk szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapjára, az ott található termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra, (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program). Felhívjuk továbbá figyelmét az MNB tájékoztatójára a túlzott eladósodottság kockázatairól. Az Ön kapcsolattartója a Raiffeisen Banknál: L További információért látogasson el a oldalra, hívja a Raiffeisen Direktet a as telefonszámon, vagy érdeklődjön bankfiókjainkban.

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa Gyakran feltett kérdések UPC PARTNERKÁRTYÁVAL 2 ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYEK 1) Miért hasznos nekem a upc partnerkártya 2? A upc partnerkártya 2 tudatos használatával Ön éves szinten több ezer forint megtakarítást

Részletesebben

A FŐHITELKÁRTYA IGÉNYLÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

A FŐHITELKÁRTYA IGÉNYLÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI Hitelkártya általános igénylési feltételek A FŐHITELKÁRTYA IGÉNYLÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI 18 év feletti életkor; bejelentett magyarországi állandó lakóhely; MasterCard Electronic hitelkártyák esetében legalább

Részletesebben

Hitelkártya általános igénylési feltételek

Hitelkártya általános igénylési feltételek Hitelkártya általános igénylési A FŐHITELKÁRTYA IGÉNYLÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI 18 év feletti életkor; bejelentett magyarországi állandó lakóhely; MasterCard Electronic hitelkártyák esetében legalább havi

Részletesebben

Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában!

Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában! Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában! A Kisokos tartalma I. Mielőtt belefogna, érdemes átgondolni II. Milyen típusú hitelek léteznek a Raiffeisen Banknál? III. Mit érdemes figyelembe venni a hitel

Részletesebben

Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, Hitelkártya és Bevásárlókártya

Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, Hitelkártya és Bevásárlókártya Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, Hitelkártya és Bevásárlókártya Kondíciós Lista Érvényben: 2009. április 3-tól visszavonásig 1. Kedvezmények Éves díj Bankszámlánként az első bankkártya első éves díjára az

Részletesebben

Hitelkártya általános igénylési feltételek

Hitelkártya általános igénylési feltételek Hitelkártya általános igénylési feltételek A FŐHITELKÁRTYA IGÉNYLÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI 18 év feletti életkor; bejelentett magyarországi állandó lakóhely; MasterCard Electronic hitelkártyák esetében legalább

Részletesebben

Azonosító: H-418/2013 Közzétételt követően publikus! 50/14

Azonosító: H-418/2013 Közzétételt követően publikus! 50/14 2011.10.01-től az AVON Kártya chippel ellátva kerül kibocsátásra. FŐKÁRTYA DÍJAI Kártya típusa... MasterCard Standard - külföldi és belföldi használatú hitelkártya Kártya érvényessége...2 év Hitelbírálati

Részletesebben

A CIB BANK ZRT. ÁLTAL KÍNÁLT CIB PARTNER KEDVEZMÉNNYEL ÉRINTETT TER- MÉKEK RÖVID ISMERTETÉSE

A CIB BANK ZRT. ÁLTAL KÍNÁLT CIB PARTNER KEDVEZMÉNNYEL ÉRINTETT TER- MÉKEK RÖVID ISMERTETÉSE Számlavezetési-, és kiegészítő banki szolgáltatásokra vonatkozó tájékoztatás a Bank munkavállalói juttatáscsomagra szerződött partnereinek munkavállalói részére Alábbi tájékoztatónkban röviden ismertetjük

Részletesebben

I. Fogalmak. Cb 04/47 Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe Levélcím: 1367 Budapest, Pf. 123 www.citibank.hu

I. Fogalmak. Cb 04/47 Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe Levélcím: 1367 Budapest, Pf. 123 www.citibank.hu A Citibank Forintalapú Egyéni Hitelkártyáról szóló Általános Szerzõdési Feltételek A 2015. június 1. napjától hatályos Általános Szerzõdési Feltételekhez képest a változások kiemelve olvashatók. I. Fogalmak

Részletesebben

HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HKEE Cardif/2011. 02. 03.

HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HKEE Cardif/2011. 02. 03. HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HKEE Cardif/2011. 02. 03. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: Szerződés) szabályozza a Budapest Bank Nyrt. (továbbiakban: Bank) és az Ügyfél

Részletesebben

CITI LIFE PROGRAM Általános Szerzõdési Feltételek

CITI LIFE PROGRAM Általános Szerzõdési Feltételek CITI LIFE PROGRAM Általános Szerzõdési Feltételek Jelen dokumentum tartalmazza a Citibank Europe plc (székhelye: 1 North Wall Quay, Dublin 1, Írország, cégjegyzékszáma: 132781, tevékenységi engedély kibocsátója

Részletesebben

Az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: III/75.005-19/2002 BÉT Zrt. és Deutsche Börse AG tőzsdetag) és

Az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: III/75.005-19/2002 BÉT Zrt. és Deutsche Börse AG tőzsdetag) és Az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: III/75.005-19/2002 BÉT Zrt. és Deutsche Börse AG tőzsdetag) és az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

Részletesebben

BANKSZÁMLÁK ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

BANKSZÁMLÁK ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK BANKSZÁMLÁK ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK Lakossági tájékoztató kiadvány Készítette a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szakértőiből álló Pénzügyi

Részletesebben

Társkártya igénylő minőségében igénylő ügyfél esetén:

Társkártya igénylő minőségében igénylő ügyfél esetén: Lehetséges hitelcélok: A kölcsöntermékeket hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek: Adós minőségében igénylő ügyfél esetén a)devizabelföldi,

Részletesebben

Pénzforgalomról mindenkinek 1. Bankkártyák

Pénzforgalomról mindenkinek 1. Bankkártyák Pénzforgalomról mindenkinek 1. Bankkártyák 2008 Bankkártyák 2008. január A Magyar Nemzeti Bank jelen kiadványa kizárólag tájékoztatás célját szolgálja. A jelen tájékoztató tartalma nem minõsül a jogalkotásról

Részletesebben

Pénzügyi Iránytű Program. Háttéranyag a 2013.04. havi tartalmakhoz

Pénzügyi Iránytű Program. Háttéranyag a 2013.04. havi tartalmakhoz Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2013.04. havi tartalmakhoz A hónap témája: Likviditásmenedzsment a háztartásban családi kassza Érintett témakörök: 1. A program felvezetése. 1.1. pénzügyek az életciklus

Részletesebben

2015. JÚNIUS 01. NAPJÁTÓL VISSZAVONÁSIG KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. MÁJUS

2015. JÚNIUS 01. NAPJÁTÓL VISSZAVONÁSIG KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. MÁJUS Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről.

Részletesebben

LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY

LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY Copyright 2014 AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe, az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője Minden jog 1. v/20140325 LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe

Részletesebben

Lakossági Kamat- és Díjfeltételek I. Általános díjfeltételek CitiBlue-ügyfelek részére

Lakossági Kamat- és Díjfeltételek I. Általános díjfeltételek CitiBlue-ügyfelek részére Lakossági Kamat- és Díjfeltételek I. Általános díjfeltételek CitiBlue-ügyfelek részére 1 Bevezető rendelkezések Hatályos: 2015. január 1. a) A Lakossági Kamat- és Díjfeltételek irányadók a Citibank Europe

Részletesebben

2014. ÁPRILIS 10. NAPJÁTÓL VISSZAVONÁSIG

2014. ÁPRILIS 10. NAPJÁTÓL VISSZAVONÁSIG FHB MAESTRO FHB MAESTRO Hirdetmény Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a Postahelyen értékesített lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Hatályba lépés: 2015. április 27. Közzétéve: 2015. április 27.

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Hatályba lépés: 2015. április 27. Közzétéve: 2015. április 27. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Hatályba lépés: 2015. április 27. Közzétéve: 2015. április 27. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. A Lakossági

Részletesebben

HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek szabályozza a Budapest Bank Zrt. (továbbiakban: Bank) és az Ügyfél között létrejött, a Hitelkártya (továbbiakban: Hitelkártya)

Részletesebben

FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN ÉS HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN ÉS HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN ÉS HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek szabályozza a Budapest Bank Zrt.-vel (továbbiakban: Bank) szerződéses kapcsolatban álló kereskedő

Részletesebben

Pénzügyi Iránytű Program

Pénzügyi Iránytű Program A hónap témái, érintett témakörök: Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2013.05. havi tartalmakhoz 1. Szabad-e hitelből fogyasztani? Mit kell/lehet tenni a túlzott eladósodottság érdekében? Mi a hitel,

Részletesebben

Személyi Kölcsön és Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek

Személyi Kölcsön és Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek Érvényes: 2011. február 03.-tól Személyi Kölcsön és Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek szabályozza a Budapest Hitel-és Fejlesztési Bank Nyilvánosan Működő

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ 2015. május 27. Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 4 HOGYAN HASZNÁLJUK A KÖNYVET?... 4 1. MIT NYÚJT ÖNNEK A BUDAPEST INTERNETBANK...

Részletesebben

FHB HITELKÁRTYA IGÉNYLŐLAP ÉS SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS (TOVÁBBIAKBAN: SZERZŐDÉS) AZ FHB BANK ZRT. ÁLTAL NYÚJTOTT KÖLCSÖNÖKHÖZ

FHB HITELKÁRTYA IGÉNYLŐLAP ÉS SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS (TOVÁBBIAKBAN: SZERZŐDÉS) AZ FHB BANK ZRT. ÁLTAL NYÚJTOTT KÖLCSÖNÖKHÖZ FHB HITELKÁRTYA IGÉNYLŐLAP ÉS SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS (TOVÁBBIAKBAN: SZERZŐDÉS) AZ FHB BANK ZRT. ÁLTAL NYÚJTOTT KÖLCSÖNÖKHÖZ Ügyletazonosító*:... Kampánykód*:... Ügynök kódja*:... Ügyintéző kódja*:...

Részletesebben

Érvényes: 2015. április 17-étől Közzétéve: 2015. április 2.

Érvényes: 2015. április 17-étől Közzétéve: 2015. április 2. A Bank 2014.10.01-jétől a standard bankszámla értékesítését felfüggeszti, a szolgáltatás a továbbiakban kizárólag az MKB, az MNB és a Waberer s ösztöndíjasok számára igényelhető. I. Standard bankszámlavezetés,

Részletesebben

LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Jelen Általános Szerződés Feltételek

LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Jelen Általános Szerződés Feltételek LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Jelen Általános Szerződés Feltételek Közzétételének időpontja: 2015. április 27. Hatályba lépésének időpontja: 2015. április 27. 1 1. A Lakossági Bankkártya

Részletesebben

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! Valami plusz csak Önnek Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói

Részletesebben