FELVONÓ, ÁLLAGMEGÓVÓ KARBANTARTÁSI SZERZ DÉS TERVEZET!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FELVONÓ, ÁLLAGMEGÓVÓ KARBANTARTÁSI SZERZ DÉS TERVEZET!"

Átírás

1 FELVONÓ, ÁLLAGMEGÓVÓ KARBANTARTÁSI SZERZ DÉS TERVEZET! Amely létrejött, egyrészt.. másrészt IMSZI-M Kft Budapest Krisztina krt között, az alulírott helyen és időben a mellékletben felsorolt felvonók karbantartására, az alábbi feltételekkel: Megbízott képvisel : Baráth Szilvia Cégjegyzékszám: Adószám: Cégforma: Korlátolt Felel sségű Társaság. reláció: HU I.VÁLLALKOZÓ SZOLGÁLTATÁSAI: 1./ Rendszeres és megelőző karbantartás, melyet az MSZ szabványban foglaltak figyelembevételével a vállalkozó kizárólag képzett szerelőkkel végeztet. A megelőző karbantartás tartalmazza a tisztítást, kenést, műszaki és biztonságtechnikai ellenőrzéseket, be- és után állításokat az alábbi főegységeknél. ELEKTROMOS KÖTELES FELVONÓKNÁL: - hajtás, /motor és hajtómű olajcserével együtt/, - kötéltárcsák, csapágyak, - sebességhatároló, - vezérlőszekrény, - vezetősínek, - emelőkötelek, - sebességhatároló-feszítőmű, - kiegyenlítő lánc, - fülketető, fogókészülékek, - úszókábel, kapcsolók, érintkezők, - aknasüllyeszték, - ajtózárak, ajtócsukók, ajtómozgató berendezések és egyéb mozgó alkatrészek.

2 -2 - KARBANTARTÁSI ÁRAINK TARTALMAZZÁK MÉG AZ ALÁBBI ALKATRÉSZEK TÉRÍTÉSMENTES JAVÍTÁSÁT ÉS CSERÉJÉT IS: - rövidre záró érintkező, - beállító-sáv, - kötéltárcsa borítás ajtómozgatáshoz, - vezetőpapucs fülkeajtóhoz, - olajállás mutató, - emelőkar fékszerkezethez. A segédanyagokat, olaj és kenőanyagot biztosítjuk és környezetkímélő módon kezeljük. 2./ Kötelezettségvállalás javításra és pótalkatrészekre: Megrendelő tájékoztatást kap az esetleges kopási jelenségekről és egyéb hiányosságokról, melyeket meg kell szüntetni a berendezés kifogástalan és üzembiztos működése érdekében. A karbantartás elvégzését, valamint minden elvégzett munkát a felvonókönyvbe bejegyezzük. A havi karbantartást, a vállalkozó minden hónap, 10. napjáig elvégzi. A nagyobb javításokat előzetes határidő egyeztetés után végzi el a vállalkozó. A vállalkozó nem köteles olyan felújításokat vagy javításokat elvégezni, melyek a berendezések hanyag vagy rendellenes használatára vezethetők vissza. A vállalkozó vállalja, hogy az esetlegesen szándékos rongálásból eredő meghibásodásokat megrendelővel minden esetben közli, és azt a felek közös megegyezéssel rendezik, külön megrendelésre.

3 -3-3. HIBAELHÁRÍTÁS: Vállalkozó től megkezdi a felvonó karbantartását és a jelentkező hibák elhárítását, 24-órán belül. Díjmentes hibaelhárítást olyan üzemzavarok esetében végzünk, amelyek be- és után állítással 3 óra / l,5 pár szerelőóra alatt megszüntethetők. Amennyiben műszakilag, javításra vagy cserére szoruló alkatrészek fokozott mennyiségű üzemzavarhoz vezetnek ezek már nem tartoznak a hibaelhárítás körébe. A vállalkozó kötelezi magát arra, hogy ezeket megrendelő felé írásban jelzi és ajánlatot tesz a javításra vagy a szerződés keretén belül kicseréli. I. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK: 1. Érvényesség: A szerződés meghatározatlan ideig marad érvényben. Jelen szerződést mindkét fél egy hónapos felmondási idő betartásával írásban felmondhatja. 2. Ár- és fizetési feltételek: 2.1. A vállalási ár az ajánlatadás időpontjában érvényes anyag- és bérköltségek alapján került meghatározásra.

4 Az árak aktualizálása minden év elején, a prognosztizált költségek változása alapján a felek közös megegyezésével történik A számla havonta, utólag kerül kibocsátásra, melyet megrendelő a munka elvégzéséről szóló, műszaki ellenőr aláírásával ellátott igazolólap másolata alapján egyenlít ki. Amennyiben megrendelő a karbantartás díjának előre fizetését vállalja, a következő árengedményt biztosítjuk: 1 negyedévre előre: 2,5 %, 2 negyedévre előre: 5 %, 4 negyedévre előre: 10 % Esedékesség: A számla kiküldésétől számított 15 nap kamatfelszámítás nélkül. 2.4 Fizetési késedelem esetén a vállalkozónak jogában áll a tartozás megfizetésének időpontjáig szolgáltatását felfüggeszteni, ha előtte 10 napos fizetési határidő adásával írásban felszólította megrendelőt, és az ezt követő 45 nap eltelte után sem egyenlítette ki megrendelő a tartozását. A vállalkozó ilyen tartalmú nyilatkozata nem jelenti a szerződéstől való visszalépését. Vállalkozó nem vállal garanciát azon károkért, amelyek megrendelőt vagy harmadik személyt ér a teljesítés felfüggesztése következtében.

5 / Egyebek: 3.l. A szerződést módosítani vagy kiegészíteni csak írásban, mindkét fél aláírásával lehet Jelen szerződés két példányban készült, egyik példány megrendelőnél marad, a másik példány a vállalkozót illeti A teljesítés és jogi illetőség helye Budapest. Budapest, MEGRENDEL Baráth Szilvia Ügyvezető

6 - 6 - MELLÉKLET Telephely: 1. db, Személy-teher felvonó Émi száma: Ft+Áfa. 1. db, Személy-teher felvonó Émi száma: Ft+Áfa Vállalkozó vállalja a felvonóval kapcsolatos teljes körű ÉMI, ügyintézést. Felvonó szakért t IMSZI-M Kft. egyeztetett id pontban hívja ki. ÉMI, szakért díját a megrendel, egyenlíti ki. A felvonó folyamatos üzemelése érdekében, amennyiben a megrendelő nem érhető el /pl. esti vagy hétvégi meghibásodás/ előzetes egyeztetés nélkül Ft anyagköltségig vállalkozó hitelez és a felvonó javítását elvégzi. Ha a megel z karbantartás során észlelt, elöregedett, várhatóan meghibásodást okozó alkatrész cseréjét a MEGRENDEL nem rendeli meg rendszeres meghibásodások esetén a VÁLLALKOZÓ nem tehet felel ssé. VÁLLALKOZÓ kötelezi magát, hogy év közben árat nem emel. Áremelés előzetes egyeztetés után, következő év január. 1.-én, infláció mértékével egyenes arányban. Budapest MEGRENDEL IMSZI-M KFT, Budapest, 1122 Krisztina krt, Tel:06/20/9541/993 Fax: E-levél címe 1961imre@gmail.com imszi@net-tv.hu

7 MIN SÉGI FELVONÓ KARBANTARTÁSI SZERZ DÉS TERVEZET Amely létrejött, egyrészt.. másrészt IMSZI-M Kft Budapest Krisztina krt között, az alulírott helyen és időben a mellékletben felsorolt felvonók karbantartására, az alábbi feltételekkel: Megbízott képvisel : Baráth Szilvia Cégjegyzékszám: Adószám: Cégforma: Korlátolt Felel sségű Társaság. reláció: HU I.VÁLLALKOZÓ SZOLGÁLTATÁSAI: 1./ Rendszeres és megelőző karbantartás, melyet az MSZ szabványban foglaltak figyelembevételével a vállalkozó kizárólag képzett szerelőkkel végeztet. A megelőző karbantartás tartalmazza a tisztítást, kenést, műszaki és biztonságtechnikai ellenőrzéseket, be- és után állításokat az alábbi főegységeknél. ELEKTROMOS KÖTELES FELVONÓKNÁL: - hajtás, /motor és hajtómű olajcserével együtt/, - kötéltárcsák, csapágyak, - sebességhatároló, - vezérlőszekrény, - vezetősínek, - emelőkötelek, - sebességhatároló-feszítőmű, - kiegyenlítő lánc, - fülketető, fogókészülékek, - úszókábel, kapcsolók, érintkezők, - aknasüllyeszték, - ajtózárak, ajtócsukók, ajtómozgató berendezések és egyéb mozgó alkatrészek.

8 -2 - KARBANTARTÁSI ÁRAINK TARTALMAZZÁK MÉG AZ ALÁBBI ALKATRÉSZEK TÉRÍTÉSMENTES JAVÍTÁSÁT ÉS CSERÉJÉT IS: - kabinvilágítás és jelző izzók, - rövidre záró érintkező, - beállító-sáv, - kötéltárcsa borítás ajtómozgatáshoz, - vezetőpapucs fülkeajtóhoz, - olajállás mutató, - emelőkar fékszerkezethez. A segédanyagokat, olaj és kenőanyagot biztosítjuk és környezetkímélő módon kezeljük. 2./ Kötelezettségvállalás javításra és pótalkatrészekre: Megrendelő tájékoztatást kap az esetleges kopási jelenségekről és egyéb hiányosságokról, melyeket meg kell szüntetni a berendezés kifogástalan és üzembiztos működése érdekében. A karbantartás elvégzését, valamint minden elvégzett munkát a felvonókönyvbe bejegyezzük. A nagyobb javításokat előzetes határidő egyeztetés után végzi el a vállalkozó. A vállalkozó nem köteles olyan felújításokat vagy javításokat elvégezni, melyek a berendezések hanyag vagy rendellenes használatára vezethetők vissza. A vállalkozó vállalja, hogy az esetlegesen szándékos rongálásból eredő meghibásodásokat megrendelővel minden esetben közli, és azt a felek közös megegyezéssel rendezik, külön megrendelésre. -3 -

9 3. HIBAELHÁRÍTÁS: Vállalkozó től megkezdi a felvonó karbantartását és a jelentkező hibák elhárítását. Amennyiben a megelőző karbantartás ellenére üzemzavar lép fel azt a hét minden napján 24 órás ügyeletben elhárítjuk, /2 órán belül/. Díjmentes hibaelhárítást olyan üzemzavarok esetében végzünk, amelyek be- és után állítással 3 óra / l,5 pár szerelőóra alatt megszüntethetők. Amennyiben műszakilag, javításra vagy cserére szoruló alkatrészek fokozott mennyiségű üzemzavarhoz vezetnek ezek már nem tartoznak a hibaelhárítás körébe. A vállalkozó kötelezi magát arra, hogy ezeket megrendelő felé írásban jelzi és ajánlatot tesz a javításra vagy a szerződés keretén belül kicseréli. I. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK: 1. Érvényesség: A szerződés meghatározatlan ideig marad érvényben. Jelen szerződést mindkét fél egy hónapos felmondási idő betartásával írásban felmondhatja. 2. Ár- és fizetési feltételek: 2.1. A vállalási ár az ajánlatadás időpontjában érvényes anyag- és bérköltségek alapján került meghatározásra.

10 Az árak aktualizálása minden év elején, a prognosztizált költségek változása alapján a felek közös megegyezésével történik A számla havonta, utólag kerül kibocsátásra, melyet megrendelő a munka elvégzéséről szóló, műszaki ellenőr aláírásával ellátott igazolólap másolata alapján egyenlít ki. Amennyiben megrendelő a karbantartás díjának előre fizetését vállalja, a következő árengedményt biztosítjuk: 1 negyedévre előre: 2,5 %, 2 negyedévre előre: 5 %, 4 negyedévre előre: 10 % Esedékesség: A számla kiküldésétől számított 15 nap kamatfelszámítás nélkül. 2.4 Fizetési késedelem esetén a vállalkozónak jogában áll a tartozás megfizetésének időpontjáig szolgáltatását felfüggeszteni, ha előtte 10 napos fizetési határidő adásával írásban felszólította megrendelőt, és az ezt követő 45 nap eltelte után sem egyenlítette ki megrendelő a tartozását. A vállalkozó ilyen tartalmú nyilatkozata nem jelenti a szerződéstől való visszalépését. Vállalkozó nem vállal garanciát azon károkért, amelyek megrendelőt vagy harmadik személyt ér a teljesítés felfüggesztése következtében.

11 / Egyebek: 3.l. A szerződést módosítani vagy kiegészíteni csak írásban, mindkét fél aláírásával lehet Jelen szerződés két példányban készült, egyik példány megrendelőnél marad, a másik példány a vállalkozót illeti A teljesítés és jogi illetőség helye Budapest. Budapest, MEGRENDEL Baráth Szilvia Ügyvezető - 6 -

12 MELLÉKLET Telephely: 1116 Fehérvári út db, Személy-teher felvonó Émi száma: Ft+Áfa. 1. db, Személy-teher felvonó Émi száma: Ft+Áfa 24 órás ügyeletben a hibaelhárítást 2 órán belül megkezdjük. Vállalkozó vállalja a felvonóval kapcsolatos teljes körű ÉMI, ügyintézést. Felvonó szakért t IMSZI-M Kft. egyeztetett id pontban hívja ki. ÉMI, szakért díját a megrendel, egyenlíti ki. A felvonó folyamatos üzemelése érdekében, amennyiben a megrendelő nem érhető el /pl. esti vagy hétvégi meghibásodás/ előzetes egyeztetés nélkül Ft anyagköltségig vállalkozó hitelez és a felvonó javítását elvégzi. Ha a megel z karbantartás során észlelt, elöregedett, várhatóan meghibásodást okozó alkatrész cseréjét a MEGRENDEL nem rendeli meg rendszeres meghibásodások esetén a VÁLLALKOZÓ nem tehet felel ssé. VÁLLALKOZÓ kötelezi magát, hogy év közben árat nem emel. Áremelés előzetes egyeztetés után, következő év január. 1.-én, infláció mértékével egyenes arányban. Budapest MEGRENDEL IMSZI-M KFT, Budapest, 1122 Krisztina krt, Tel:06/20/9541/993 Fax: E-levél címe 1961imre@gmail.com imszi@net-tv.hu

MIN SÉGI FELVONÓ KARBANTARTÁSI SZERZ DÉS TERVEZET

MIN SÉGI FELVONÓ KARBANTARTÁSI SZERZ DÉS TERVEZET MIN SÉGI FELVONÓ KARBANTARTÁSI SZERZ DÉS TERVEZET Amely létrejött, egyrészt.. másrészt IMSZI-M Kft. 1122 Budapest Krisztina krt. 31-33. között, az alulírott helyen és időben a mellékletben felsorolt felvonók

Részletesebben

Havi felvonó karbantartási szerződés

Havi felvonó karbantartási szerződés Havi felvonó karbantartási szerződés Megrendelő: Budapest, Vállalkozó: Liftmester Kft. Szerződés tárgya: 1131 Budapest, E-mail: info@liftmester.hu Tel: 06/30-2679-976 1 db. 500kg.-os, 6 személyes személyfelvonó

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Nagy Miklós éphat.e.a.

Részletesebben

Karbantartási és szervíz szerződés

Karbantartási és szervíz szerződés Karbantartási és szervíz szerződés A szerződő felek: Ezen szerződés létrejött egyrészről: Cégnév:. Cím: H-7624 Pécs, Zichy Gyula utca 13. Postacím: H-7624 Pécs, Zichy Gyula utca 13. Adószám: 14204537-2-02

Részletesebben

Karbantartási szerződés

Karbantartási szerződés UNIVILL KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 1147 BUDAPEST, FŰRÉSZ U. 25. +36 1 221 9607, 252 9910 +36 1 252 9510 info@univill.hu http://www.univill.hu Szerződés száma: Karbantartási szerződés Amely létrejött

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT Március 15. utca 66. Tel.: + 36/ 30/ 777 6441 e-mail: dragoneye.kft@gmail.com w w w. d r a g o n e y e. s o k o l d a l. h u Vállalkozási szerződés amely létre jött

Részletesebben

Mlf ^ÍJff. A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatala szeméi

Mlf ^ÍJff. A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatala szeméi Mlf ^ÍJff 2.sz.melléklet Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő osztály: ÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatala szeméi A kötelezettségvállalás

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz AJÁNLATI FELHÍVÁS Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefaxszámai, email címe: VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

Megrendelő megrendeli, Vállalkozó pedig az alábbi feladatok ellátására kötelezettséget vállal (a továbbiakban: Feladat):

Megrendelő megrendeli, Vállalkozó pedig az alábbi feladatok ellátására kötelezettséget vállal (a továbbiakban: Feladat): VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS EGÉSZSÉGÜGYI HOLDING NONPROFIT ZRT. FELVONÓK CSERÉJE AZ EGÉSZSÉGÜGYI HOLDING NONPROFIT ZRT. TAGVÁLLALATA (JÓSA ANDRÁS OKTATÓKÓRHÁZ NONPROFIT KFT.) RÉSZÉRE amely egyrészről az másrészről

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

Gépi mozgatású kapuk karbantartása, kapuk és sorompók eseti javítása

Gépi mozgatású kapuk karbantartása, kapuk és sorompók eseti javítása Gépi mozgatású kapuk karbantartása, kapuk és sorompók eseti javítása (Eljárás száma: T-476/17.) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI DISZPOZÍCIÓ 2018. MŰSZAKI DISZPOZÍCIÓ /követelmények, feltételek,

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Cégnév/Név: Székhely: Adószám: képviseli: mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: IDM Hőszivattyú Kft. Székhely: 2051 Biatorbágy, Ritsman Pál u. 39. Adószám:

Részletesebben

ECR-Trade Pénztárgép Kft.

ECR-Trade Pénztárgép Kft. ECR-Trade Pénztárgép Kft. 1133 Budapest, Dráva u. 5/a. Tel/fax: 350-4006, 239-0534 Á T A L Á N Y D Í J A S J A V Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S mely létrejött egyrészről az ECR-Trade Pénztárgép Kft.(1133

Részletesebben

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése:

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése: 4./ Fizetési feltételek: A Szállító által adott árajánlat alapján a szerződő felek a melléklet szerinti árakban állapodnak meg. Az árak tartalmazzák a Szállító összes költségét és díját, a Bajai Szent

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) mint megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő), másrészről a : KIPSZER Klíma Controll

Részletesebben

A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatal faxkészülékeinek szerződéses karbantartása 2010. december 31-ig.

A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatal faxkészülékeinek szerződéses karbantartása 2010. december 31-ig. 2.sz.melléklet Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : Városüzemeltetési Osztály A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatal faxkészülékeinek szerződéses karbantartása 2010.

Részletesebben

Üzemeltetési és karbantartási szerződés

Üzemeltetési és karbantartási szerződés 16. sz. (5. sz.) melléklet Üzemeltetési és karbantartási szerződés Ügyintéző: Szerz. sz.: Jele: /20... T./20... Melyet a... (3700 Kazincbarcika,...) mint Megrendelő és a TIMPANON Kft (Kazincbarcika, Eszperantó

Részletesebben

DTP biztonsági ajtó. Garanciális feltételek

DTP biztonsági ajtó. Garanciális feltételek DTP biztonsági ajtó Garanciális feltételek 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Előszó... 3 1. Általános Garanciális Feltételek... 4 2. Garancia időtartama és kiterjedése... 4 3. A garancia érvényessége...

Részletesebben

Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. v 2

Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. v 2 Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK v 2 1. A Szolgáltató neve, székhelye, postacíme, cégbírósági bejegyzési száma A szolgáltató neve: Smartsector Kft. Székhely: 1087 Budapest

Részletesebben

Irodabútorok személyre szabottan...

Irodabútorok személyre szabottan... 4. kiegészítők Irodabútorok személyre szabottan... ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Árak és árajánlat Áraink a mindenkori aktuális árlisták árai. Árengedményről kölcsönös megbeszélés alapján, a lehetőségeink szerint,

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Pásztó Város Önkormányzata 3060 Pásztó, Kölcsey Ferenc. u. 35. Képviseli: Sisák Imre polgármester Tel: 0632-460-753 Fax: 0632-460-918 Adószám: 15450827-2-12

Részletesebben

Megbízási Szerződés (módosítás)

Megbízási Szerződés (módosítás) o A Megbízási Szerződés (módosítás) ''L Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. (1145 Budapest, Laky Adolf u.26. adószám: 23084454-2-42 képviseli: Steiner Attila igazgató), továbbiakban; Megbízó, és az O-r-.,.-t'.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Mely létrejött,továbbiakban Vevő és a PeTitan Informatika Kft.. 6726 Szeged, Fülemüle u. 28., továbbiakban Eladó között az alábbi feltételekkel: 1. Szerződés tárgya: Jelen szerződés

Részletesebben

Alfa biztonsági ajtó. Garanciális feltételek

Alfa biztonsági ajtó. Garanciális feltételek Alfa biztonsági ajtó Garanciális feltételek 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Előszó... 3 1. Általános Garanciális Feltételek... 4 2. Garancia időtartama és kiterjedése... 4 3. A garancia érvényessége...

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS KÖNYVVITELI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS KÖNYVVITELI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS KÖNYVVITELI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA Amely létrejött, egyrészről Név:.... Adószám:. Székhely:.... Levelezési cím:. Képviselő:. Telefonszám:.... E-mail cím:. mint Megbízó (továbbiakban:

Részletesebben

A rendelet be nem tartása esetén a bírság az előző pénzügyi év teljes forgalmának akár 4%-a is lehet.

A rendelet be nem tartása esetén a bírság az előző pénzügyi év teljes forgalmának akár 4%-a is lehet. FONTOS INFORMÁCIÓ! A kamerás megfigyelőrendszer működtetésének szabályait a 2016/679 EU Rendelet az alábbiak szerint változtatta meg: A kamerás megfigyelőrendszer alkalmazásának jogszerűségét, mindenkor

Részletesebben

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról Amely létrejött egyrészről (Cégnév),..(Cím), (Adószám), (Telefon) Képviselő neve: Másrészről Sági Zoltán

Részletesebben

TÉLI ÚTÜZEMELTETÉS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VÁLLALKO- ZÁSI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSA

TÉLI ÚTÜZEMELTETÉS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VÁLLALKO- ZÁSI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSA A 336/2009. (X.8.) Kt. sz. határozat melléklete TÉLI ÚTÜZEMELTETÉS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VÁLLALKO- ZÁSI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSA mely létrejött egyrészről Szentendre Város Önkormányzata (2000 Szentendre Városháza

Részletesebben

Berendezések és épületek karbantartása MF 14.B1

Berendezések és épületek karbantartása MF 14.B1 Változtatás átvezetésére kötelezett példány: nem kötelezett példány: Példány sorszám: Berendezések és épületek karbantartása MF 14.B1 Készítette: Vattai Éva Rita Folyamatgazda Átvizsgálta: Dr. Várvölgyi

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Robotika. Szervizkönyv

Robotika. Szervizkönyv Robotika Szervizkönyv Azonosító adatok Robot adatok Sorozatszám:... Típus:... Vezérlőszekrény:... Üzembe helyezés éve / Garancia érvényessége:... Első tulajdonos Cég:... Cím:... Telephely:... Telephely

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. január 26-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. január 26-i ülésére Tárgy: Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátása 2015. évben Sorszám: / Előterjesztő: Siklósi István polgármester Készítette: Gulyásné dr. Sáli Henrietta aljegyző Véleményező Ügyrendi, Jogi, Közbiztonsági

Részletesebben

S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés

S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés Mely létrejött egyrészről a Telmon Távfelügyeleti Szolgáltató Kft (3529 Miskolc, Bocskai u. 11.), továbbiakban mint MEGBÍZOTT Másrészről továbbiakban mint ELŐFIZETŐ

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:..., mint Megrendelő

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS-tervezet Önkormányzati, állami, egyházi, nonprofit fenntartású bentlakásos intézmények korszerűsítése című pályázati felhíváshoz Pályázatírás tárgyában amely létrejött egyrészről Hajdúnánási

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

TÜV Rheinland InterCert Kft. Ipari szolgáltatások (BS I) üzletág I02 üzleti terület

TÜV Rheinland InterCert Kft. Ipari szolgáltatások (BS I) üzletág I02 üzleti terület 1. A szabályozás célja Jelen eljárásutasítás rögzíti az Európai Parlament (EP) és Tanács a tagállamok felvonókra vonatkozó jogszabályainak összehangolásáról szóló 95/16/EK irányelvével összeegyeztethető

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS l VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3) mint megrendelő (a továbbiakban : Megrendelő), másrészről a : Schindler Hungária Lift

Részletesebben

Szállítási és forgalmazási szerződés

Szállítási és forgalmazási szerződés 1/5 Szállítási és forgalmazási szerződés mely létrejött egyfelől a Zimmer Hungária Kft. ( adószám: 10832037 2 13; Cg: 13 09 069532, bankszámla szám: Sopron Bank Zrt. 17600011 00203863 00200004 2011 Budakalász,

Részletesebben

ÁSzF ELESETTEK SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET. Tatabánya. Hatályba lép:

ÁSzF ELESETTEK SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET. Tatabánya. Hatályba lép: ELESETTEK SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET ÁSzF Tatabánya Hatályba lép: 2014.10.01 I. Általános feltételek 1. A szolgáltató a kínált szolgáltatás leírását, igénybevételének módját és feltételeit, az előfizetővel

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés mely létrejött egyrészről Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat (székhelye: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1., képviseli: Dr. Kálmán András polgármester, bankszámla szám: 10700134-26007409-51100005,

Részletesebben

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött a közvilágítási aktív berendezések üzemeltetésével kapcsolatos elszámolásról SZERZŐDÉS SZÁMA: / 2013. Megállapodás közvilágítási aktív

Részletesebben

Elérhetőségek: Telefon: Daru javítás: Fax: /

Elérhetőségek: Telefon: Daru javítás: Fax: / Elérhetőségek: Telefon: Daru javítás: +36-30-952-10-51 Fax: +36 24/431-102 A Daru Szervíz: Szervízelést vállal Budapest, Pest megyében, az ország bármely területén, tovább Magyarországgal szomszédos területeken

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 1. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA BKK BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI KÖZPONT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. valamint

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 1. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA BKK BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI KÖZPONT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. valamint ../..- /2013/.. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 1. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA BKK BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI KÖZPONT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG valamint FŐMTERV Mérnöki Tervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság KÖZLEKEDÉS

Részletesebben

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS Helyi wireless hálózaton történõ Internet szolgáltatás igénybevételére 1. Szerzõdõ felek: Szerzõdés száma: A szolgáltató adatai A szolgáltató neve: SYSCON-INFORMATIKA

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1-9/ 2017. Sorszám: 18. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. október 5. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

H o r n e t I T P r e m i u m

H o r n e t I T P r e m i u m H o r n e t I T P r e m i u m r e n d s z e r f e l ü g y e l e t i S z e r z ő d é s mely létrejött HRN-S12- azonosítószámmal a(z) (továbbiakban Megrendelő) Cím: Adószám: Bankszámlaszám: valamint a Hornet

Részletesebben

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ECO sorozat... ECO 130-420 gép jellemzők Start-stop inverter rendszer 30-70% energia megtakarítást eredményez LG (Korea) PLC vezérlés 7.2-es vagy 8.4-es

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2015. június 17-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2015. június 17-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-333/2015. ELŐTERJESZTÉS a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2015. június 17-i ülésére Tárgy: Ferenc

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2012. április 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2012. április 18-i ülésére Iktató szám: Sz-258/2012. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2012. április 18-i ülésére Tárgy: A légszennyezést

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés ügyiratszám:08-8/73-7/2016. Vállalkozási szerződés amely létrejött egyrészről: Név: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Székhely: Pécs Széchenyi tér 1. Adószám: 15478706-2-02 Költségvetési elszámolási

Részletesebben

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S amely létrejött egyfelől - képviselője: - székhely: - számlaszám: - adószám: - cégjegyzékszám: mint Bérlő, másfelől a M6 L.O.G Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft. - képviselője:.

Részletesebben

Közétkeztetési szolgáltatási szerződés

Közétkeztetési szolgáltatási szerződés Közétkeztetési szolgáltatási szerződés amely létrejött egyrészről Kazincbarcika Város Önkormányzata (képviseli: Szitka Péter polgármester, 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4, adószám:15350057-2-05, törzsszám:

Részletesebben

.. (továbbiakban: Üzemeltető) (továbbiakban együttesen Felek) között az alulírott helyen és napon az alábbi feltételekkel:

.. (továbbiakban: Üzemeltető) (továbbiakban együttesen Felek) között az alulírott helyen és napon az alábbi feltételekkel: Kávézói együttműködési tervezet 1 Mely létrejött egyrészről a Másrészről a EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Kastély) Cím: 2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS. között az alulírott helyen és időpontban, az alábbi feltételek mellett:

MEGÁLLAPODÁS. között az alulírott helyen és időpontban, az alábbi feltételek mellett: MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a Székhely: Képviseli: mint önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat), és másrészről a Castrum Network Kft. Székhely: 1053 Budapest, Magyar u. 3. 1. em. 2. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. mely létrejött egyrészről

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. mely létrejött egyrészről MF-7.2-05. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Vált. sz. 0 Oldal sz.: 1/3 MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS MSZ: 0019/2017 mely létrejött egyrészről Tolmács Község Önkormányzata 2657 Tolmács Sport utca 1. adószám: 15452654-2-12 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés

S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés S z o l g á l t a t á s i s z e r ződés Mely létrejött egyrészről a Telmon Távfelügyeleti Szolgáltató Kft (3529 Miskolc, Bocskai u. 11.), Másrészről továbbiakban mint MEGBÍZOTT továbbiakban mint ELŐFIZETŐ

Részletesebben

A fentiekre figyelemmel javaslom az előterjesztés mellékletét képező szerződések módosítását!

A fentiekre figyelemmel javaslom az előterjesztés mellékletét képező szerződések módosítását! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu "Funkcióbővítő rehabilitáció KMOP-2009-5.2.1/B

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 1. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS A szerződés száma:. amely létrejött egyrészről a. mint Megrendelő (Székhelye... Cégjegyzékszáma:, adószáma: - a továbbiakban mint Megrendelő; másrészről az ASSUR KFT mint Szállító

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY. Vállalkozás [1] neve és címe: Sukk László egyéni vállalkozó 8330 Sümeg, Tikhegy u. 45. Termék megnevezése:... Termék típusa:...

JÓTÁLLÁSI JEGY. Vállalkozás [1] neve és címe: Sukk László egyéni vállalkozó 8330 Sümeg, Tikhegy u. 45. Termék megnevezése:... Termék típusa:... JÓTÁLLÁSI JEGY Vállalkozás [1] neve és címe: Sukk László egyéni vállalkozó 8330 Sümeg, Tikhegy u. 45. Termék megnevezése:... Termék típusa:... Termék gyártási száma (amennyiben van):... Gyártó neve és

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3/2015/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS

LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az 1. pontban nevezett bérbeadó (a továbbiakban: Bérbeadó), másrészről pedig a 2. pontban nevezett bérlő (a továbbiakban: Bérlő) együttesen a továbbiakban:

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS STÚDIÓVEZETŐI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS STÚDIÓVEZETŐI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS STÚDIÓVEZETŐI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA amely létrejött KŐRÖSHEGY Község Önkormányzata Székhely: 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Adószám: 15731735-2-14 Képviseli: Marczali Tamás polgármester

Részletesebben

Az SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. Általános Szerződési Feltételei

Az SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. Általános Szerződési Feltételei Az SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. Általános Szerződési Feltételei I. A Szerződés hatálya Jelen Általános Szerződési Feltételek hatálya kiterjed az SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. (továbbiakban SKF Zrt.) által

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:..., székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:...

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:..., székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:... VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve/megnevezése) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:...,

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről........., mint Megrendelők. Valamint....

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről........., mint Megrendelők. Valamint.... VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről......, mint Megrendelők Valamint.... Vállalkozó cégjegyzékszáma: Cégjegyzéket vezető bíróság: Adóazonosító szám: Bankszámla szám: mint Vállalkozó között

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

KÖZFELADATELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (intézmény karbantartás, üzemeltetés)

KÖZFELADATELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (intézmény karbantartás, üzemeltetés) KÖZFELADATELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (intézmény karbantartás, üzemeltetés) Amely létrejött egyrészről Három Szirom Óvoda (4242 Hajdúhadház, Petőfi utca 1/a. szám; Törzskönyvi azonosító szám (PIR): 643768, adószám:

Részletesebben

Újhartyán Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20.-i ülésére. 4. napirend:

Újhartyán Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20.-i ülésére. 4. napirend: 1 E L Ő T E R J E S Z T É S Újhartyán Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20.-i ülésére 4. napirend: Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Szavazás módja: Újhartyán Német Nemzetiségi

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés Szerződésszám: 2010/ BusinessWeb szolgáltatási csomagról (üzleti előfizetők részére)

Szolgáltatási szerződés Szerződésszám: 2010/ BusinessWeb szolgáltatási csomagról (üzleti előfizetők részére) amely létrejött egyrészről a Cégnév: Cím: Levelezési cím: (u.az. mint a cím: ) Adószám: Szolgáltatási szerződés Szerződésszám: 2010/ szolgáltatási csomagról (üzleti előfizetők részére) Képviseli: Telefonszám:

Részletesebben

Amely létrejött, az egyik részről a (címe:., adószáma:., bankszámla száma:

Amely létrejött, az egyik részről a (címe:., adószáma:., bankszámla száma: AÜTSZ-KXXXXXX/000 Á T A L Á N Y D Í J A S Ü Z E M E L T E T É S T T Á M O G A T Ó S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött, az egyik részről a (címe:., adószáma:., bankszámla száma:, képviselőjének adatai: név:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek a Novreczky Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 50. fsz 1., cg: 02-09-068815; adószám: 13075675-2-02),

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

Karbantartási utasítás

Karbantartási utasítás Villamos üzemű felvonó MM-I-97.1 24.11.2012 A Általános karbantartási utasítás A felvonó karbantartását havonta legalább egyszer (legfeljebb 30 naponként), de a nagy igénybevétel miatt célszerű havonta

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25.-i ülésére Tárgy: A városi honlap készítésével kapcsolatos megbízási szerződés módosítása Előadó: Horváth László

Részletesebben

INTERNET SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

INTERNET SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött Az Előfizető neve: INTERNET SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Az Előfizető számlázási címe: Telepítési címe, ha eltér a fentitől Az Előfizető adószáma / Sz.ig. Száma 1 : Az Előfizető bankszámlaszáma:

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek Általános Szolgáltatási Feltételek Vállalkozó: LG TECHNOLOGIES Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 5. fszt. 3. Cégjegyzékszám: 15-09-080769 Adószám: 24376004-2-15 Képviseli:

Részletesebben

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint,

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint, LifeBOX SZERZŐDÉS A LifeBOX internetes tartalomszolgáltatás, műsor gyártás-és sugárzás kizárólagos jogbirtokosa a Varga és Zsótér Bt.(székhely : 1117.Budapest, Bercsényi u.26.fszt.3. adószám : 21816408-2-43,

Részletesebben

Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet

Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet Ügyiratszám: Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet Tisztelt Képviselő-testület! A régi vízmű épületének átalakítási munkáira 2016. június 23-i Képviselő-testületi ülésen

Részletesebben

H o r n e t I T B u s i n e s s

H o r n e t I T B u s i n e s s H o r n e t I T B u s i n e s s r e n d s z e r f e l ü g y e l e t i S z e r z ő d é s mely létrejött HRN-S12- azonosítószámmal a(z) (továbbiakban Megrendelő) Cím: Adószám: Bankszámlaszám: valamint a

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről Előterjesztés A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről 1. előterjesztés száma: 306 /2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fábián Róbert 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére 1023 Budapest, Bécsi út 4. T: 06-1-224-6278, F: 06-1-214-2224 honlap: www.vitaminep.hu e-mail: vitaminep@vitaminep.hu SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére mely létrejött egyrészről a VITAMIN Egészségpénztár

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek PixelHosting.eu (Berkeczi Imre E.V., ) mint Szolgáltató vagy Bérbeadó az alábbiak szerint határozza meg az általa nyújtott szolgáltatások igénybevételét: 1. A szerződés

Részletesebben

1. A szerződés tárgya : A Vállalkozó vállalja az Országházi ülésteremben és kongresszusi teremben kialakított 880 db képviselői egységgel működő hango

1. A szerződés tárgya : A Vállalkozó vállalja az Országházi ülésteremben és kongresszusi teremben kialakított 880 db képviselői egységgel működő hango VÁLLALKOZÁSI SZERZÓIaÉS Amely létrejött egyrészről : Országgyűlés Hivatala 1357 Budapest, Kossuth tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 mint megrendelő, (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről : Pericad Bt.

Részletesebben

VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u

VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u. 28-30. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK járóbeteg orvosi szolgáltatás ellátására Jóváhagyva: Budapest, 2016...

Részletesebben

Vállalkozói szerződés

Vállalkozói szerződés amely létrejött egyrészről Megbízó Pásztó Város Önkormányzata Székhelye: 3060 Pásztó, Kölcsey Ferenc u. 35. Nyt.-i szám: 450823 Adószám: 15450827-2-12 Bankszámlaszám: 11741024-15450827 Képviseli: Sisák

Részletesebben

'Szerviz Orczy' Gáti Attila László mb. osztályvezető. Szabó Família Kft. (Orczy szerviz) Tisztelt Gáti Attila!

'Szerviz Orczy' Gáti Attila László mb. osztályvezető. Szabó Família Kft. (Orczy szerviz) Tisztelt Gáti Attila! Szerviz Orczy Feladó: Gáti Attila Küldve: 2015. április 8. 12:36 Címzett: 'Szerviz Orczy' Másolatot kap: marton.zsuzsa@lisztakademia.hu; 'Kardos-Karst Erzsébet'; diszpecser@zeneakademia.hu

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE amely létrejött egyrészről a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. Székhely : 1132 Budapest, Váci út 72-74.

Részletesebben

K1874 Budapest, Alföldi u. 7. szám alatti telephelyen építmény-felújítási, korszerűsítési, átalakítási, építési és bontási munkák

K1874 Budapest, Alföldi u. 7. szám alatti telephelyen építmény-felújítási, korszerűsítési, átalakítási, építési és bontási munkák K1874 Budapest, Alföldi u. 7. szám alatti telephelyen építmény-felújítási, korszerűsítési, átalakítási, építési és bontási munkák Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/238 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

6. d. sz. melléklet 3. sz. melléklete Szerződésminták Szerződés száma: KORREKCIÓS ELSZÁMOLÁSI MEGÁLLAPODÁSSZERZŐDÉS

6. d. sz. melléklet 3. sz. melléklete Szerződésminták Szerződés száma: KORREKCIÓS ELSZÁMOLÁSI MEGÁLLAPODÁSSZERZŐDÉS KORREKCIÓS ELSZÁMOLÁSI MEGÁLLAPODÁSSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről cégnév: FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. székhely: 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 20. központi ügyintézés helye: 1101 Budapest,

Részletesebben