Kompakt REGO KOMPAKT LÉGKEZELŐK LEÍRÁSA 86% 65% 92%

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kompakt REGO KOMPAKT LÉGKEZELŐK LEÍRÁSA 86% 65% 92%"

Átírás

1 KOPKT ÉGKEZEŐK EÍRÁS KOPKT sorozat standard forgódobos vagy lemezes hővisszanyerővel ellátott és egyszerű befúvó légkezelőkből áll. készülékek légmennyiség tartománya: 4-8 m³/h. indegyik KOPKT légkezelő működési elve PUG & PY: mindegyik készülék beépített szabályozórendszerrel működik és telepített komplett, előre kábelezett automatikával kerül leszállításra. inden készülék érintésérzékeny, modern szabályozópanellel van ellátva. széleskörű funkcióknak és a kompakt méretnek köszönhetően a KOPKT légkezelők kiegyenlített szellőztetés biztosítására használhatók, hővisszanyeréssel vagy hővisszanyerés nélkül lakások, nyilvános vagy ipari helyek szellőztetésére. z intelligens kivitelnek és funkciónak köszönhetően a KOPKT készülékek segítségével a működtetési költségek alacsonyan tarthatók, biztonságos, megbízható és tartós működtetést tesznek lehetővé. levegő a helyiségekbe frissen és tisztán kerül. KOPKT REGO égkezelők forgódobos hővisszanyerővel. égmennyiség: 17-8 m³/h. Hővisszanyerési hatásfok max. 86%. KOPKT REU égkezelők lemezes hővisszanyerővel. égmennyiség: 22-8 m³/h. Hővisszanyerési hatásfok max. 65%. 86% 65% KOPKT OTK apos kivitelű befúvó légkezelők égmennyiség: 1-42 m³/h. Extra kompakt kivitel - a magasság csak 35 mm, az OTK 3 és OTK 4 esetén 545 mm. égkezelők magas hatásfokú keresztáramú lemezes hővisszanyerővel égmennyiség: 7 m³/h. Hővisszanyerési hatásfok max. 92%. 92% változtatás jogát fenntartjuk!

2 KOPKT REGO típusok egnövelt funkcionalitás z új generációjú 5 szabályozórendszer, mely a KOPKT REGO készülékekbe van beépítve, sokkal hatékonyabb teljesítményt biztosít és használata komfortosabb. z új 5 a régi 3 szabályozók legjobb tulajdonságaival rendelkezik: a régebbi funkciók nagy része tovább lett fejlesztve és sokkal kényelmesebb a használata. Kényelmesebb szabályozás z új modern panel úgy lett kialakítva, hogy sokkal kényelmesebben lehessen szavbályozni a légkezelőket a 5 szabályozópanellel. REGO U típusok REGO U típusok (9 és 45 közötti méretek) legfontosabb tulajdonsága a csatlakozások univerzális kialakítása többcélú felhasználásra: ugyanaz a készülék csatlakoztatható a légcsatornához függőlegesen és vízszintesen is. csatlakozásokat a beépítés helyszínén meg lehet változtatni a beépítési igényeknek megfelelően. REGO 14 U - új és nagy teljesítményű REGO készülékek széles választéka bővült az új REGO 14 U készülékkel. készülék névleges légmennyisége 14 m³/h. űködési paraméterek kiértékelése Komfovent ogplotter új számítógépes program úgy lett kialakítva, hogy a készülék működésének utolsó hét napját ki lehessen értékelni. Így készülék működése a 5 szabályozóval nem csak valós időben ellenőrizhető. szabályozópanel előnyei: odern kivitel Rendkívül vékony - csak 12,5 mm. Színes érintésérzékeny E kijelző. Intelligens szabályozás. Állítható képernyőkimélő: max. 3 jellemzőt tud a kijelző mutatni, ha a készülék készenléti módban van. eépített hőmérő és páratartalom érzékelő. felhasználó igényeinek megfelelően 3 különböző módon lehet elhelyezni: süllyesztve vagy felületre építve, illetve a légkezelő oldalfalára helyezve a beépített mágnesek segítségével. Szabályozza a KOPKT REGO készülékeket bárhonnan! sak töltse le a KOFOVENT mobil alkalmazást IOS és ndroid felülethez. változtatás jogát fenntartjuk!

3 iért érdemes KOPKT légkezelőket választani? PUG & PY megoldás Intelligens kivitel: mindegyik készülék teljesen integrált automatikával rendelkezik, nincs külső elektronikus szabályozódoboz. szellőztetési folyamatokhoz kifejlesztett speciális automatika szabályozó rendszert képzett szakemberek tervezték, amely hozzájárul az energiamegtakarításhoz. obil készülékek (okostelefonok, számítógépek, tabletek) használatával a légkezelők a világ bármely tájáról szabályozhatók. agas hatásfokú E ventilátorok lacsony energiafelhasználás - E ventilátorok minden készülékben magas hatásfokú E (elektronikusan kommutált) ventilátormotorok 5%-kal kevesebb energiát használnak fel, mint az (váltakozó áramú) ventilátormotorok feszültségszabályozással. forgódobok meghajtómotorja is magas hatásfokú és csendes E motor. agas hővisszanyerési hatásfokú készülékek hővisszanyerő típusától függően a hővisszanyerési hatásfok akár 92% is lehet, mert az elszívott levegő hőjének nagy része visszanyerődik a befújt levegőbe. Hűtési visszanyerés is lehetséges. Hatékony hővisszanyerés - a kivánt forgódob hatásfok elérhető forgódobos hővisszanyerők hatásfoka 3 különböző lehet:, vagy X, a kívánt hővisszanyerési szinttől függően. hatékony működés és a miniális működési költségek biztosításához E forgódob hajtó motor van a forgódobos hővissznyerőkben. Hővisszanyerési hatásfok Hővisszanyerési hatásfok (%) X opciós, - standard, X - opciós sendes működés és könnyű beépítés KOPKT légkezelők hézagmentes, szigetelt és festett burkolattal és kiváló minőségű alkatrészekből állnak, biztosítva a rendkívül halk működést és beépítést. készülékek burkolata két horganyzott acéllemez, a köztük lévő hézagban tűzálló, hő- és hangszigetelt ásványgyapot szigetelés (λ =,36W/mK) található. 45 mm vastag szigeteléssel ellátott légkezelők fűtetlen helyiségbe is beépíthetők. készülékek ajtajai zárhatók és szintén 45 mm vastag szigeteléssel vannak ellátva. hézagok tömítéssel rendelkeznek minden nyitható és eltávolítható panel esetén. külső burkolat felülete porfestett standard esetben R 735 színben. Ez megóvja a készüléket a korroziótól. KOPKT légkezelők két változatban kaphatók: vízszintes vagy függőleges kivitelben. készülékek kompakt kivitelének köszönhetően könnyen elhelyezhetők padláson, pincében vagy más hasonló helyen. z alacsony kivitelű típusok álmennyezet fölé vagy falra szerelhetők. készülékek úgy lettek kialakítva, hogy standard ajtónyíláson beférjenek és ha a készülék szélessége 9 mm-nél nagyobb, akkor több részre szerelhetők szét. változtatás jogát fenntartjuk!

4 satlakozási sokoldalúság a KOPKT REGO 9-45 esetén Egy készüléknek akár 14 csatlakoztatási lehetősége lehet; Nagy előny, hogy megvan a lehetősége a csőcsatlakozások helyszínen történő megváltoztatására; Tökéletes megoldás több készülék raktáron tartására; kívánt változat megrendelésénél csak egyszer kell kiválasztani a csatlakozás kódját z egyik fő előny, hogy egy készüléket több célra lehet felhasználni - ugyanazon készüléknek lehet vízszintes és függőleges csőcsatlakozása, a beépítéskor a készülék a kívánt változat szerint megfordítható és a helyszínen kiválaszható a kívánt csőcsatlakozás. Egy légkezelő - sok csatlakozási lehetőség. csatlakozás helye könnyen megváltoztatható: csavarozza ki a zárt csőcsatlakozási paneleket (1) és a már nyitott csatlakozás karimáit (2) és utána cserélje ki a helyüket a kívánt csatlakozási változatra. Nincs szükség egyéb változtatásra, a készülék belsejében minden elő van készítve az ilyen cseréhez. REGO 9-45 U lehetséges csatlakozási lehetőségei H1 V1 HV1 H2 V2 HV2 H3 V3 HV3 H4 V4 HV5 H5 V5 zárt csatlakozás Nyitott csatlakozás Jobboldali vizsgálóoldal. bal oldal a jobb oldal tükörnézete. Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő változtatás jogát fenntartjuk!

5 Szabályozó rendszerek beépített szabályozórendszer biztosítja a légkezelő biztonságos működését, szabályozza a beállított szellőztetési rendszer paramétereit és optimalizálja a készülék müködtetési költségét. 3 szabályozórendszer a KOPKT REU és OTK készülékekbe van beépítve, a 5 szabályozórendszer a KOPKT REGO készülékekbe. 3 szabályozórendszer Előnyök: Könnyű szabályozás; légkezelő szabályozásához szükséges minden funkció elérhető; felhasználó az kijezőn ellenőrizheti a működést; égmennyiség szabályozás és kijelzés; Számítógépen keresztüli szabályozás; Nyelv kiválasztási lehetőség. 3 szabályozó működési funkciói Készülékszabályozás panel használatával Távszabályozás be/ki panel a készülék működésének szabályozására szolgál: a működési módok és paraméterek megváltoztatására, a készülék be- és kikapcsolására bármikor. készülék be- és kikapcsolására szolgál külső kapcsoló segítségével. efújt levegőhőmérséklet szintentartás készülék automatikusan a felhasználó által beállított hőmérséklet értéken fújja be a levegőt. Helyiséghőmérséklet szintentartás készülék automatikusan a helyiség hőmérséklet értékén beállított ( ) hőmérsékleten fújja be a levegőt. lapjeleltolás ehetőség a befújt levegő vagy helyiség levegő hőmérséklet beállított értékének eltolására egy adott időtartamra. Hőmérsékletfenntartó mód beállítása utomata hőmérsékletfenntartó mód kiválasztása Szellőztetési erősség szabályozás Fokozott légszállítás távszabályozással (OVR) 1,2 Állandó légmennyiség szabályozás (V) 1 Változtatható légmennyiségszabályozás (VV) 1,3 égminőség funkció (Q) 1,3 Szellőztetés korrekció télen Készülék heti programozása Készülék működési mód kiválasztás Évszak beállítása utomata évszakváltás szabályozópanelen kiválasztható a fenntartandó hőmérséklet: befújt levegő vagy helyiség. kültéri hőmérséklettől függően, a karbantartó mód automatikusan kiválasztható. felhasználó beállíthatja a leggazdaságosabb és leghatékonyabb szellőztetési erősségi szintet. szellőztető készülék intenzitása kontaktusokkal szabályozható. z intenzitás negyedik szintje ezen kontaktusokkal aktiválható. készülék fenntartja a felhasználó által beállított befújt és elszívott légmennyiséget. készülék a különböző helyiségek szellőztetési igényeinek megfelelően fújja be és szívja el a levegőt. gyakori szellőzetési igény cserélődése miatt ezen légmennyiségek fenntartása teljesen lecsökkenti a készülék üzembentartási költségeit. biztosított szellőztetési intenzitási korrekció a megnövekedett O 2 -nak, páratartalom szintnek stb. megfelelően. Télen, ha nincs elét fűtőteljesítmény, a hőmérséklet fenntartása a szellőztetési erősség csökkentésével történik. Heti működés előre programozása, három nap eseményeinek beállításával. inden napi eseménynél a felhasználó beállíthatja a szellőztetés erősségét vagy a fenntartandó nyomásértéket. utomata módban a készülék a heti programozás szerint, míg kézi beállítás módban az állandó beállított erősség alapján üzemel. készülék a leggazdaságosabb módban üzemel, a nyári és téli beállítás alapján. kültéri hőmérséklettől függően, az évszak automatikusan átváltódik. változtatás jogát fenntartjuk!

6 Szivattyú szabályozás Hűtőenergia visszanyerés Éjszakai hűtés nyáron 2 Elszívott levegő korrekció 1 vízpumpa a kültéri hőmérséklet és a felhasználói igény függvényében van szabályozva. Nyáron a hűtőenergia a helyiségbe keverődik vissza. Nyáron éjszaka, ha hűtésre van szükség, a szellőztetés intenzitási szintje automatikusan a harmadik szintre kapcsol. helyiség levegője a kültéri levegővel, hő- vagy hűtési visszanyeréssel és egyéb levegő hűtéssel vagy fűtéssel hűl le. felhasználó egy beállított időtartamra beállíthatja az elszívó ventilátor fordulatszámát. Védelmi funkció Vizes fűtőelem fagyvédelme Elektromos fűtőelem fagyvédelme emezes hővisszanyerő fagyvédelme Ventilátor túlhevülésvédelme Forgódobos hővisszanyerő forgás védelme Vészhelyzeti leállítás tűz esetén Vészhelyzeti leállítás a hőmérsékleti határértékek túllépésénél Távoli készülékhiba kijelzés Visszatérő víz hőmérséklet fenntartás aximálisan csökkenti a víz lefagyásának lehetőségét. Ha túlhevülés veszély van, a fűtőelem automatikusan leáll. készülék fűtőelem hűtéssel van felszerelve. Ha a készülék fűtés alatt leáll, a ventilátorok a beállított időtartamig üzemelnek. Ha alacsony a kültéri hőmérséklet, a hővisszanyerő lefagyás ellen védett. ventilátormotor meghibásodás ellen védett. Ha a hővisszanyerő meghibásodik, a készülék működése leáll. Ha a készülék az épület tűzjelző rendszerére van kötve, tűz esetén a készülék automatikusan leáll. Ha a befújt levegő hőmérséklete a vészhelyzeti szinten eléri, a készülék működése leáll. ehetőség van a készülék hibajelzésének leolvasására távolról. Ha a készülék télen nem működik, a 25 -os visszatérő vízhőmérséklet a melegvizes fűtő lefagyását megakadályozza. Egyéb funkciók Szűrőelpiszkolódás kijelzés űködési mód, hőmérséklet és idő kijelzés Hibakijelzés Nyelv kiválasztása égmennyiség kijelzés 1 Készülék szabályozás P-vel 2 egalább egy szűrő elpiszkolódásánál figyelmeztetés jelenik meg a kijelzőn. felhasználó a folyamatokat a szabályozópanelen ellenőrizheti. Egy különálló készülékrész vagy elem meghibásodása esetén a légkezelő leáll. kijelzőn szöveges üzenet jelenik meg. szabályozópanel menüjében nyelv kiválasztási lehetőség. Opció a befújt és elszívott légmennyiség (m³/h, m³/s, l/s) ellenőrzésére. készülékek kezelése és szabályozása számítógéppel, P-hez, hálózathoz vagy internethez való csatlakozással. 1 - csak E ventilátorral ellátott készülékek esetén. 2 - külön rendelhető funkció. 3 - külön rendelhető tartozék. változtatás jogát fenntartjuk!

7 5 szabályozórendszer Részletes információk a felhasználó részére: égmennyiség kijelzés (m³/h, m³/s, l/s). hőviszanyerő hővisszanyerési hatásfoka (%). hővisszanyerő visszanyerési energiája (kw). Hőenergia megtakarítás kijelzése (%). ventilátorok működési idejének kijelzése (óra). fűtőelem energiafogyasztásának kijelzése (kwh). hővisszanyerő által visszanyert energia kijelzése (kwh). Különböző működtetési módok 5 különböző működtetési mód lehetséges: omfort1, omfort2, Economy1, Economy2 és Special. felhasználó beállíthatja befújt és elszívott légmennyiséget és a levegő hőmérsékletet minden mód esetén külön-külön. Hőmérséklet szabályozási módok: Supply air (befújt levegő) / Extract air (elszívott levegő) / Room (helyiség). Ki lehet választani melyik hőmérsékletet szabályozza a készülék. égáram szabályozási módok: Állandó légáram szabályozás (V), Változó légáram szabályozás (VV), irekt szabályozott légáram (V). Univerzális működési ütemezés max. 2 eseményig, ahol a felhasználó meghatározhatja a hét napjait és az öt működési mód közül egyet. Pihenőnap ütemezéssel a felhasználó megváltoztathatja a működési módot vagy azt hogy a légkezelő mikor kapcsoljon ki az év adott napjain. ax. 1 esemény vihető be. ég több szabályozási lehetőség ax. 3 egy hálózatra között légkezelő szabályozása egy szabályozópanellel. szabályozópanel az internetre csatlakoztatható és böngésző segítségével kezelhető kiegészítő tartozék nélkül. készülék szabályozható ndroid operációs rendszerű okostelefon segítségével. Nemcsak szabályozópanel és internet segítségével szabályozható a készülék, hanem különféle külső szabályozással (kapcsoló, időzítő stb.) és rendszerekkel (pl. okosház vezérlő rendszerrel). Összekapcsolhatóság és protokollok odbus RTU RS-485-ön keresztül odbus TP Etherneten keresztül net/ip Etherneten keresztül változtatás jogát fenntartjuk!

8 5 kiterjesztett szabályozó funkciók égminőség szabályozás Szellőztetés kültéri kiegyenlítéssel Nyár éjszakai hűtés Túlvezérlési funkció inimum hőmérséklet szabályozás Páratartalom szabályozás Keringtető szivattyú szabályozás bekapcsolva égmennyiség sűrűség szabályozás Igény szerinti működés Átállás funkció Két különböző légminőség érték állítható be két különböző működési módhoz (pl. omfort és Economy). Ezen értékek beállításával automatikusan nő vagy csökken a szellőztetés intenzitása. Ez a funkció a kültéri hőmérsékletnek megfelelően szabályozza a légmennyiséget. Négy hőmérsékleti érték beállítására van lehetőség, ebből kettő téli és kettő nyári érték. Ha a kültéri hőmérséklet a kompenzációs görbén belül található, a szellőztetés intenzitása ezen érték szerint nő vagy csökken. Ez a funkció a nyári energiamegtakarítás miatt szükséges: a külső hideg levegőt használja fel a fűtött helyiségek hűtésére. felhasználónak lehetősége van ki vagy bekapcsolni ezt a funkciót és beállítani a hőmérsékletet, melyet ezen funkció automatikusan aktivál. készülék túlfutási szabályozása külső készülékkel oldható meg (időzítő, kapcsoló, termosztát stb.). külső készüléktől érkező jel aktiválja a funkciót, amely a készüléket egy előre beprogramozott módba kapcsolja, felülírva a már futó működési módot. Ez a funkció kényszeríti a felhasználó által beállított befújt és elszívott légmennyiség csökkentését, amikor a készülékben lévő fűtő teljesítménye nem elegendő és/vagy a hővisszanyerés nem biztosítja a helyiségbe belépő minimum hőmérséklet értéket. légkezelők levegő páratartalom szabályozó funkcióval is rendelhetők. Ha ez a funkció működik, a felhasználó kiválaszthatja a páratartalom szabályozás helyét: befújt levegő, elszívott levegő és helyiség. felhasználó kiválaszhatja a szabályozás módját is: nedvesítés, szárítás vagy a kettő egyidejűleg. ind a fűtő és hűtő szivattyú az adott fűtési vagy hűtési igény szerint működik, figyelmen kívül hagyva a szezonális szabályozást. légsűrűség a hőmérséklettől függ. 5-nek van egy olyan funkcióval, mely automatikusan szabályozza a légmennyiséget, hogy megakadályozza a szellőztett helyiségekben fellépő kiegyensúlyozatlanságot. légkezelő indító funkciója úgy van kialakítva, hogy a készülék ne induljon el, ha a kiválasztott paraméterek (O 2, légminőség, páratartalom vagy hőmérséklet) közül az egyik a kritikus beállított értéket átlépte. kombinált vizes fűtő, hűtő és X-hűtő szabályozása átáll fűtő módba. Új biztonsági funkciók Forgódobos vagy lemezes hővisszanyerő hibavédelem Forgódobos vagy lemezes hővisszanyerő fagyvédelem Szervíz idő kijelzés Forgódob tisztító funkció Forgódob felmelegítő funkció keringtető szivattyú elindítása a légkezelő kikapcsolt állapotában Túl alacsony légmennyiség Külső leállítás Vészleállítás tűz esetén Intelligens öndiagnosztika Ez a funkció a hővisszanyerő hőmérsékleti hatásfokát vizsgálja. Ha nem éri el a kivánt értéket, a hiba kijelzésre kerül és a készülék elmenti a hibát. lacsony kültéri hőmérséklet esetén ez a funkció folyamatosan ellenőrzi a hővisszanyerő hőmérsékleti hatásfokának csökkenő tendenciáját, meghatározza a pillanatot, amikor a hővisszanyerő elkezd lefagyni és automatikusan aktiválja a fagyvédő funkciót. Egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, amikor a légkezelő folyamatos működése eléri a 12 hónapot. Ez a funkció biztosítja, hogy a forgódobos hővisszanyerő nem piszkolódjon el, ha nem működik. Ha a készülék hővisszanyerés nélkül működik, pl. ha a forgódob nem forog, ez a funkció kényszer útján aktiválódik, hogy a légáram lefújja a port a forgódobról. Ez a funkció kényszer útján aktiválja a hővisszanyerőt, ha a légkezelő le van kapcsolva és a készülékben vagy a légcsatornában a olyan alacsony, hogy a forgódob lefagyhat. Ez a funkció elindítja a vizes keringtető szivattyúkat rövid időre, ha azok a beállított időn túl nincsenek bekapcsolva. Ha a légkezelő nem szállítja a beállított időn belül a beállított légmennyiséget, a felhasználó szöveges figyelmeztető információt kap. eállítás külső készülékkel. utomata újraindítással vagy anélkül használható. készülékben található külső tűzriasztás, mely az épület tűzriasztó rendszerére csatlakoztatható. készülékben található belső tűzriasztás is, mely érzékeli a készülékben vagy a szellőztető rendszerben megnövekedett hőmérsékletet. légkezelő szabályozójának és alkotóelemeinek önellenőrző funkciója. Ha hibát észlel, a 5 leállítja a készülék működését és figyelmeztet a hibának megfelelő tájékoztató üzenetekkel. változtatás jogát fenntartjuk!

9 KOPKT REGO égkezelők forgódobos hővisszanyerővel. 17 és 8 m³/h légszállítással. 86% KOPKT REGO készülékek előnyei Hőenergia megtakarítás szellőztetés folyamata közben az elszívott levegő hője a befújt levegő ágon nyerődik vissza - így max. 86 %-os hővisszanyerés lehetséges. Hatékony hő Normál működési körülmények között a forgódobos hővisszanyerő nem fagy le: -2 alatti frisslevegő hőmérsékletnél sem, ugyanakkor nincs szükség a befújt levegő kiegészítő felmelegítésére, így még kemény hideg esetén is hőenergia keletkezik. forgódobos hővisszanyerő használata körülbelül négyszeres energiafelhasználás csökkenést eredményez. Kiegyensúlyozott páratartalom Normális működési körülmények között a forgódobos hővisszanyerőnél nincs kondenzáció a hővisszanyeréskor, mivel a páratartalom 93%-a visszakerül a szellőztetett helyiségekbe. páratartalom többletet a készülék a kültérbe szállítja. helyiségek levegője nem annyira nedves, így a levegő páratartalma fenntartható. ivel a kondenzvíz nem csapódik le, nincs szükség vízelvezetésre - így egyszerűbbé válik a készülék beszerelése lacsony zajszint KOPKT légkezelők ventilátorai halk működésűek és a készülék hangszigetelt, mely alacsony zajszintet biztosít ** (+11 *) +2 Frisslevegő Elszívott levegő efújt levegő Elhasznált levegő * hőmérséklet a hővisszanyerő után ** minimum kültéri hőmérséklet -4 változtatás jogát fenntartjuk!

10 Forgódobos hővisszanyerő hővisszanyerési hatásfok igénytől függően max. 86 %: három forgódob visszanyerési szint lehetséges. Optimális hatásfok az típusú forgódobbal, magasabb hatásfok a standard típussal vagy az opcionális X típussal érhető el. készülékek két különböző típusú forgódobos hővisszanyerővel kaphatók: Hővisszanyerő alumínium fóliaszalaggal. Visszanyeri a hőt (fűtési időszakban) vagy a hideget (nyáron, ha van léghűtés). Visszanyeri a levegő nedvességtartalmát. Hővisszanyerő higroszkópikus alumínium fóliaszalaggal. Visszanyeri a hőt (fűtési időszakban) vagy a hideget (nyáron, ha van léghűtés). Ezen típusú hővisszanyerők sokkal hatékonyabban nyerik vissza a levegő nedvességtartalmát. Energiahatékony E motor indegyik forgódobos hővisszanyerő E motorokkal van felszerelve, melyek energiát takarítanak meg és egyenletes forgódob működést és szabályozást biztosítanak. forgódobos hővisszanyerő előnyei agas hővisszanyerési hatásfok - max. 85%. Nincs lefagyásveszély. forgódobos hővisszanyerő használata a befújt levegő felmelegítésével körülbelül négyszeres energiafelhasználás csökkenést eredményez. páratartalom a befújt levegő oldalra áramlik - nincs szükség kiegészítő légszárítóra a helyiségekben. Nincs szükség kondenzvízelvezetésre - könnyen beépíthető. Kompakt kivitel. hűtött levegő visszanyerhető, melynek eredménye a léghűtés csökkentett energiafelhasználása. -3 vagy annál alacsonyabb külső hőmérséklet esetén kiegészítő védelemként ajánlott csőbe építhető előfűtőt beépíteni. Kivitel: 1. forgódob két együtt felcsévélt alumínium fóliaszalagból készül, ahol az egyik fólia sík, a másik hullámosított. Ez a kialakítás sok-sok kis sima csatornát hoz létre, amelyeken a levegő lamináris áramlással halad keresztül. 2. Horganyzott acéllemez ház 3. otortengely csapágyazással 4. Tömítő szalag a légáramok között 5. E motor 6. Forgódob ékszíj KOPKT REGO légkezelők standard méretei égkezelő méretek,11,22,33,44,55,67,78,89 1 1,11 1,22 1,28 1,38 1,5 2,2 m³/s m³/h égmennyiség 2 % 12 % Teljesítménytartomány változtatás jogát fenntartjuk!

11 KOPKT REGO 4 Panel thickness Unit weight Supply voltage aximal operating current 48 kg 4 m 3 /h 1~ 23 V 6,2 Paint color R 735 ontrol system 45 mm KOFOVENT 5 KIVÁSZ- TÁSI SEGÉET The photo is intended for informational purposes only, exact details may vary. REGO 4H 21 8 С (4x) esign 1. Rotary heat exchanger 2. Electric air heater 5. Supply fan 6. Exhaust fan 7. utomatic control devices 8. onnection of main cable Jobboldali nézet Egyes készülékek esetén a jobb és baloldal tükrözve van, de egyes készülékeknél el van forgatva, válassza ki a megfelelő beépítési oldalt. aloldali nézet Outdoor intake Supply air Extract indoor Exhaust air Tartozékok p. 81 p. 82 p. 83 p. 86 p. 88 p. 84 változtatás jogát fenntartjuk!

12 ir Filters. Supply / Exhaust P kiszámításához E motoroknál a következő képlet szükséges: P = SFP*V; ahol SFP - kw(m³/s) és V - m³/s. Filter z SFP class kiszámításához motoroknál a következő képlet szükséges: EN779:211 5/F7* Type SFP = P/V; ahol P - kw és V - m³/s. ompact imensions bxhxl 41x2x46 mm E Fans Input power at point 1 Pa / 4 3 m /h 94 W Rotation speed 328 rpm Protection level, IE 34-5 IP 44 Electric ir Heater (E) apacity 1 kw ir temperature, Δt 7,5 * Option REGO 4 jelleggörbe Static pressure (Pa) 7 SFP 1,25 65 SFP 1 2 (X) 1 () 3 () SFP,5 6 SFP,75 W /d() /s) * Supply Exhaust Intake temperature, Supply temperature, 12,2 13,7 14,6 15,5 16,4 3 /h) P[kW]= SFP[kW/(m 3 /s)] V[m 3 rotary heat exchanger. orrection factor for HW approximately 15 Pa at 4 3 /h. m coustic ata k OT k 2k 4k 8k d() REGO 4 HE Supply Inlet ,8 Supply Outlet ,1 Exhaust Inlet ,8 Exhaust Outlet asing W (d) ,8 hangteljesítményszintek w d kiszámításához figyelembevéve a készülék minden légcsatorna nyílásánál (a burkolat megbontása nélkül) 8 oktávsávban* és -súlyozott** összhangteljesítményszint értéket w, és a hangteljesítményszintet w a készülék burkolatánál (a légcsatornanyílások megbontása nélkül) 8 oktávsávban* és -súlyozott összhangteljesítményszint értékét w, a korrekciós együtthatókat előjelesen hozzá kell adni a teljesítménydiagram -súlyozott összhangteljesítményszintjének w, d() legközelebbi zajgörbéjén található értékhez (általában a légkezelő elszívásánál a nyomóoldalon) a légkezelő kívánt munkapontján. * 8 oktávsáv - frekvencia: 63, 125, 25, 5, 1, 2, 4 és 8 Hz, ** -súlyozott: az emberi hallás által érzékelhető különböző frekvenciák. k SU Hővisszanyerési hatásfok Pressure drop (Pa) T X Nyomásesés (X) 1 () 3 () 2 (X) 1 () 3 () X 3 /h) /h) Ezen diagramok szükségesek a légkezelő teljesítményének értékeléséhez a különböző hatásfokú forgódobos hőcserélőknél. légkezelő teljesítmény diagram adatok típusú frogódobos hővisszanyerőre és az 5 típusú szűrőre vonatkoznak. ivel minden KOPKT REGO készüléknek meg kell felelnie a magas energiahatékonysági követelményeknek, az típusú nagy hatásfokú forgódobos hővisszanyerő a standard kivitel. íg az opcionális X típusú forgódobos hővisszanyerő lehetőséget ad a hővisszanyerés maximális hatékonyságának elérésére. nyomásesés grafikon segítségével ellenőrizhető, hogy a készülék teljesítménye a megfelelő működési területre esik vagy sem, például: z 1 ponttal jelölt 3 m³/h légszállítású és 16 Pa statikus nyomású készülék lett kiválasztva a teljesítmény diagramon. hhoz hogy ellenőrizni lehessen, hogy a standard légkezelő X vagy típusú forgódob működési területére esik-e, szükség van a nyomásesés kiszámítására. X típusú forgódobot a teljesítménygörbén kell kiszámítani: azaz nyomásesés 5 Pa-t (a nyomásesés 2. pontjának adata alapján) kell hozzáadni 1. pontban található statikus nyomáshoz, hogy a készülék munkapontját megkapjuk (3 m³/h). X teljesítményű forgódob paraméterei a 2. pontban találhatók (Statikus nyomás 21 Pa, 3 m³/h, hővisszanyerési hatásfok 85,5%). 2. pont ellenőrzésekor, ez a működési területen marad. bban az esetben, ha a munkapont kiesik a teljesítménysávból - nagyobb méretű készüléket kell választani, a magasabb hatásfokú hővisszanyerővel. Hasonlóan kell elvégezni a kiválasztást típusú forgódob esetén. Keresse meg az értéket a nyomásesés diagramon (ez mindig mínusz); és ezt az értéket ki kell vonni a teljesítmény grafikon értékéből, hogy az 1. pont értékét megkapjuk. készülék adatai a 3. pontban lesznek (3 m³/h, 12 Pa, hővisszanyerési hatásfok: 77%). változtatás jogát fenntartjuk!

13 KOPKT REGO 4 Panelvastagság 45 mm Tömeg Névleges légmennyiség 48 kg 4 m³/h Tápfeszültség 1~ 23 V aximális üzemi áramfelvétel 6,2 Festés színe R 735 Szabályozóautomatika típusa 5 REGO 4H 21 8 С (4x) Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Szabályozó automatika 8. Tápkábel Jobboldali nézet aloldali nézet Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő Tartozékok változtatás jogát fenntartjuk!

14 evegőszűrők efúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E ventilátorok Felvett teljesítmény 4 m³/h és 1 Pa-nál EN779:211 F5/F7* Kompakt 41x2x46 mm 94 W Fordulatszám 328 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 44 Elektromos fűtőelem (E) Fűtőteljesítmény evegőhőmérséklet, t * opcionális Hővisszanyerési hatásfok* 1 kw 7,5 efúvás Elszívás Külső levegő hőm., efújt levegő hőm., 12,2 13,7 14,6 15,5 16,4 * Ha a külső hőmérséklet -23 (-4 ) alatt van, a műszaki adatokat a KOPKT kiválasztó programmal kell kiválasztani. Zajszint adatok k 2k 4k 8k d() REGO 4 HE efúvás szívóo ,8 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,8 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,8 Jelleggörbék REGO 4 Statikus nyomás (Pa) P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F5 szűrő, forgódobos hővisszanyerő -. Korrekciós tényező vizes fűtőelemnél HW kb. 15 Pa 4 m³/h-nál. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa. Hővisszanyerési hatásfok (%) Nyomásesés Nyomásesés (Pa) SFP 1,25 SFP 1 65 W /d() SFP,5 X X Hővisszanyerési hatásfok égmennyiség (m³/s) SFP, opcionális, - standard, X - opcionális változtatás jogát fenntartjuk!

15 KOPKT REGO 5 Panelvastagság 45 mm Tömeg V/H Névleges légmennyiség 14/9 kg 5 m Tápfeszültség 1~ 23 V aximális üzemi áramfelvétel 6,9 Festés színe R 735 Szabályozóautomatika típusa 5 REGO 5H (4x) 198 С REGO 5V Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Tápkábel 5 3 Jobboldali nézet aloldali nézet С 25 (4x) Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő 7 Tartozékok változtatás jogát fenntartjuk!

16 evegőszűrők efúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E ventilátorok Felvett teljesítmény 5 m³/h 1 Pa-nál EN779:211 F5/F7* Kompakt 54x26x46 mm 86 W Fordulatszám 225 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 44 Elektromos fűtőelem (E) Fűtőteljesítmény 1 kw evegőhőmérséklet, Δt 6 * opcionális Hővisszanyerési hatásfok* efúvás Elszívás Külső levegő hőm., efújt levegő hőm., 13,4 14,6 15,4 16,2 16,9 * Ha a külső hőmérséklet -23 (-4 ) alatt van, a műszaki adatokat a KOPKT kiválasztó programmal kell kiválasztani. Zajszint adatok k 2k 4k 8k d() REGO 5 VE efúvás szívóo ,9 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,9 Elszívás nyomóo , urkolat W (d) ,8 REGO 5 HE efúvás szívóo ,8 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,8 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,8 Jelleggörbék REGO 5 Statikus nyomás (Pa) P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F5 szűrő, forgódobos hővisszanyerő -. Korrekciós tényező vizes fűtőelemnél H/VW kb. 15 Pa 5 m³/h-nál. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa SFP 1,25 65 SFP 1 SFP,756 SFP,5 W /d() 5 55 Hővisszanyerési hatásfok Hővisszanyerési hatásfok (%) Nyomásesés Nyomásesés (Pa) opcionális, - standard, X - opcionális X X égmennyiség (m³/s) változtatás jogát fenntartjuk!

17 KOPKT REGO 6 U RHP Panel vastagság 5 mm Tömeg V/H 11 kg Névleges légszállítás 6 m³/h Tápfeszültség 1~ 23 V ax. üzemi áramfelvétel 6 RHP 9,5 ax. üzemi áramfelvétel 6 RHP+ 11,5 Festés színe R 735 Szabályozó automatika típusa 5 REGO 6 UH RHP (4x) С REGO 6 UV RHP Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvóventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Tápkábel 8. Kompresszor 9. Nyomóoldali kalorifer 1. Szívóoldali kalorifer Jobboldali nézet aloldali nézet 2 (4x) Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő változtatás jogát fenntartjuk!

18 evegőszűrők befúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E ventilátorok Felvett teljesítmény 6 m³/h 1 Pa-nál Fordulatszám EN779:211 5/F7* Kompakt 5x28x46 mm 153 W 25 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 54 Elektromos fűtőelem (E) Fűtőteljesítmény 1 kw evegőhőmérséklet, Δt 6 m³/h-nál 5 * opcionális Kompresszor és légkezelő adatok Hűtőközeg Kompresszor fűtőteljesítmény 6 RHP Kompresszor fűtőteljesítmény 6 RHP+ Zajadatok R W 28 W -súlyozott hangteljesítményszint W, d(). unkapont: 5 m³/h (139 l/s), 1 Pa. Oktávsáv középfrekvencia, Hz Össz REGO 6 UV RHP efúvás szívóoldal ,9 efúvás nyomóoldal ,7 Elszívás szívóoldal ,4 Elszívás nyomóoldal ,7 urkolat ,9 zajadatok táblázat a hangteljesítmény szintet W mutatja, amely nem tévesztendő össze a hangnyomásszinttel p -súlyozott hangnyomás szint p, d(), 1 m² normál szigetelt helyiségben, a burkolattól 3 méterre mérve. Környezet felé ,4 Jelleggörbék REGO 6 U RHP Statikus nyomás (Pa) Hővisszanyerési hatásfok (%) Fűtőteljesítmény, kw P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: 5 szűrő. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa Fűtési mód % 6 RHP SFP 1,25 SFP 1 SFP,75 SFP,5 Hővisszanyerési hatásfok 6 RHP+ égmennyiség (m³/s) Külső hőmérséklet, lkalmazás: 2, RH 45% beltér kw 6 5,5 5 4,5 4 3,5 Össz (kw) Hűtési mód Hűtőteljesítmény, kw RHP+ 6 RHP Külső hőmérséklet, lkalmazás: 24, RH 55% beltér változtatás jogát fenntartjuk!

19 KOPKT REGO 7 Panelvastagság 45 mm Tömeg V/H Néveleges légmennyiség 14/9 kg 7 m³/h Tápfeszültség 1~ 23 V aximális üzemi áramfelvétel 11,5 Festés színe R 735 Szabályozó automatika típusa 5 REGO 7H (4x) 198 С REGO 7V Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Tápkábel 5 Jobboldali nézet aloldali nézet С 25 (4x) Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő 7 Tartozékok változtatás jogát fenntartjuk!

20 evegőszűrők efúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E ventilátorok Felvett teljesítmény 7 m³/h 1 Pa-nál EN779:211 F5/F7* Kompakt 54x26x46 mm 115 W Fordulatszám 22 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 54 Jelleggörbék REGO 7 Statikus nyomás (Pa) 7 SFP 1,25 65 SFP 1 égmennyiség (m³/s) Elektromos fűtőelem (E) Fűtőteljesítmény evegőhőmérséklet, t * opcionális 2 kw 8,6 SFP,75 SFP,5 W /d() Hővisszanyerési hatásfok* efúvás Elszívás Külső levegő hőm., efújt levegő hőm., 12,2 13,6 14,5 15,4 16,4 * Ha a külső hőmérséklet -23 (-4 ) alatt van, a műszaki adatokat a KOPKT kiválasztó programmal kell kiválasztani. Zajszint adatok k 2k 4k 8k d() REGO 7 VE efúvás szívóo ,9 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,9 Elszívás nyomóo , urkolat W (d) ,8 REGO 7 HE efúvás szívóo ,8 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,8 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,8 P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F5 szűrő, forgódobos hővisszanyerő -. Korrekciós tényező vizes fűtőelemnél H/VW kb. 15 Pa 7 m³/h-nál. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa. Hővisszanyerési hatásfok Hővisszanyerési hatásfok (%) Nyomásesés Nyomásesés (Pa) X opcionális, - standard, X - opcionális X változtatás jogát fenntartjuk!

21 KOPKT REGO 9 U Panelvastagság 45 mm Tömeg Névleges légmennyiség 195 kg 9 m³/h Tápfeszültség (E) 3~ 4 V Tápfeszültség (W) 1~ 23 V aximális üzemi áramfelvétel (E) 7,7 aximális üzemi áramfelvétel (W) 3,3 Festés színe R 735 Szabályozó automatika típusa 5 REGO 9 UH С 315 (4x) REGO 9 UV Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos vagy vizes fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Tápkábel Jobboldali nézet 8. vizes változat (W) vízcsatlakozása 9. Kondenzvíz elvezetés (nyáron vízzárral kell felszerelni =15 mm) vizes változat (W) esetén aloldali nézet (4x) С 1 Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő 75 Tartozékok változtatás jogát fenntartjuk!

22 evegőszűrők efúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E Ventilátorok Felvett teljesítmény 9 m³/h 1 Pa-nál efúvás Elszívás Külső levegő hőm., efújt levegő hőm., 14, 15,1 15,8 16,5 17,2 Vizes fűtő/hűtőelem (HW) Télen Nyáron Vízhőmérséklet be/ki, 9/7 8/6 6/4 45/35 7/12 Teljesítmény, kw 2,5 2,5 2,5 2,5 5,3 4,5 Vízmennyiség, dm³/h Nyomásesés, kpa , 1,6 satlakozás, 1/2 Hőmérséklet/páratartalom be/ki - / % RH EN779:211 F5/F7* Kompakt 8x4x46 mm 165 W Fordulatszám 25 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 54 Elektromos fűtőelem (E) Fűtőteljesítmény evegőhőmérséklet, t * opcionális Hővisszanyerési hatásfok* 3 kw * Ha a külső hőmérséklet -23 (-4 ) alatt van, a műszaki adatokat a KOPKT kiválasztó programmal kell kiválasztani. Zajszint adatok 3/5-18/89 26/7-18/ k 2k 4k 8k d() REGO 9 VE efúvás szívóo ,7 efúvás nyomóo ,4 Elszívás szívóo ,9 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,1 Jelleggörbék REGO 9 U Statikus nyomás (Pa) 7 SFP 1,25 65 SFP 1 SFP,75 SFP,5 W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F5 szűrő, forgódobos hővisszanyerő -. Korrekciós tényező vizes fűtőelemnél H/VW kb. 3 Pa 9 m³/h-nál. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa égmennyiség (m³/s),5,1,15,2,25,3 Hővisszanyerési hatásfok Hővisszanyerési hatásfok (%) Nyomásesés Nyomásesés (Pa) X opcionális, - standard, X - opcionális X REGO 9 HE efúvás szívóo ,3 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,3 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,1 változtatás jogát fenntartjuk!

23 KOPKT REGO 12 U Panelvastagság 45 mm Tömeg V/H Névleges légmennyiség 195 kg 12 m³/h Tápfeszültség (E) 3~ 4 V Tápfeszültség (W) 1~ 23 V axiimális üzemi áramfelvétel (E) 12,5 axiimális üzemi áramfelvétel (W) 6,5 Festés színe R 735 Szabályozó automatika típusa 5 REGO 12 UH С 315 (4x) REGO 12 UV Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos vagy vizes fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Tápkábel Jobboldali nézet 8. vizes változat (W) vízcsatlakozása 9. Kondenzvíz elvezetés (nyáron vízzárral kell felszerelni =15 mm) vizes változat (W) esetén aloldali nézet (4x) С 1 Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő 75 Tartozékok változtatás jogát fenntartjuk!

24 evegőszűrők efúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E ventilátorok Felvett teljesítmény 12 m³/h 1 Pa-nál EN779:211 F5/F7* Kompakt 8x4x46 mm 18 W Fordulatszám 182 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 54 Elektromos fűtőelem (E) Fűtőteljesítmény evegőhőmérséklet, t * opcionális Hővisszanyerési hatásfok* Vizes fűtő/hűtőelem (HW) 4,5 kw 11,1 efúvás Elszívás Külső levegő hőm., efújt levegő hőm., 13,2 14,4 15,2 16, 16,8 * Ha a külső hőmérséklet -23 (-4 ) alatt van, a műszaki adatokat a KOPKT kiválasztó programmal kell kiválasztani. Télen Nyáron Vízhőmérséklet be/ki, 9/7 8/6 6/4 45/35 7/12 Teljesítmény, kw 3,6 3,6 3,6 3,6 7, 6, Vízmennyiség, dm³/h Nyomásesés, kpa ,5 2,7 satlakozás, 1/2 Hőmérséklet/páratartalom be/ki - / % RH Zajszint adatok 13,2-22 3/5-18/89 26/7-18/ k 2k 4k 8k d() REGO 12 VE efúvás szívóo ,9 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,8 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,8 Jelleggörbék REGO 12 U Statikus nyomás (Pa) SFP,5 W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F5 szűrő, forgódobos hővisszanyerő -. Korrekciós tényező vizes fűtőelemnél H/VW kb. 3 Pa 12 m³/h-nál. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa. Hővisszanyerési hatásfok (%) SFP 1 SFP,75 SFP 1,25 X - opcionális, - standard, X - opcionális X égmennyiség (m³/s),5,1,15,2,25,3,35,4 Hővisszanyerési hatásfok Nyomásesés Nyomásesés (Pa) REGO 12 HE efúvás szívóo ,8 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,8 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,8 változtatás jogát fenntartjuk!

25 KOPKT REGO 12 P Panelvastagság Tömeg Névleges légmennyiség Tápfeszültség aximális üzemi áramfelvétel 45 mm 12 kg 12 m³/h 3~ 4 V 1,3 Festés színe R 735 Szabályozó automatika típusa REGO 12PE - levehető ajtóval. REGO 12PES - csúszóajtóval. 5 REGO 12 PE (4x) С Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Szabályozó automatika 8. Tápkábel Jobboldali nézet aloldali nézet Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő Tartozékok változtatás jogát fenntartjuk!

26 evegőszűrők efúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E ventilátorok Felvett teljesítmény 12 m³/h 1 Pa-nál efúvás Elszívás Külső levegő hőm., efújt levegő hőm., 1,1 11,9 13,1 14,2 15,4 * Ha a külső hőmérséklet -23 (-4 ) alatt van, a műszaki adatokat a KOPKT kiválasztó programmal kell kiválasztani. Zajszint adatok EN779:211 F5/F7* Kompakt 41x42x46 mm 34 W Fordulatszám 234 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 54 Elektromos fűtőelem (E) Fűtőteljesítmény 3 kw evegőhőmérséklet, t 1 * opcionális Hővisszanyerési hatásfok* k 2k 4k 8k d() REGO 12 PE efúvás szívóo ,8 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,8 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,8 Jelleggörbék REGO 12 PE Statikus nyomás (Pa) P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F5 szűrő, forgódobos hővisszanyerő -. Korrekciós tényező vizes fűtőelemnél H/VW kb. 3 Pa 12 m³/h-nál. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa SFP 1,25 SFP 1 SFP,75 SFP,5 W /d() Hővisszanyerési hatásfok Hővisszanyerési hatásfok (%) Nyomásesés Nyomásesés (Pa) X X égmennyiség (m³/s) opcionális, - standard, X - opcionális változtatás jogát fenntartjuk!

27 KOPKT REGO 14 U Panelvastagság 45 mm Tömeg V/H Névleges légmennyiség 195 kg 14 m³/h Tápfeszültség (E) 3~ 4 V Tápfeszültség (W) 1~ 23 V aximális üzemi áramfelvétel (E) 12,7 aximális üzemi áramfelvétel (W) 6,7 Festés színe R 735 Szabályozó automatika típusa 5 REGO 14 UH С 315 (4x) REGO 14 UV Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos vagy vizes fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Tápkábel Jobboldali nézet 8. vizes változat (W) vízcsatlakozása 9. Kondenzvíz elvezetés (nyáron vízzárral kell felszerelni =15 mm) vizes változat (W) esetén aloldali nézet (4x) С 1 Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő 75 Tartozékok változtatás jogát fenntartjuk!

28 evegőszűrők efúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E ventilátorok Felvett teljesítmény 14 m³/h 1 Pa-nál Zajszint adatok EN779:211 F5/F7* Kompakt 8x4x46 mm 24 W Fordulatszám 25 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 54 Elektromos légfűtő (E) Fűtőteljesítmény evegőhőmérséklet, t * opcionális Hővisszanyerési hatásfok* Vizes fűtő/hűtőelem (HW) 4,5 kw 9,6 efúvás Elszívás Külső levegő hőm., efújt levegő hőm., 12,6 14, 14,8 15,7 16,6 * Ha a külső hőmérséklet -23 (-4 ) alatt van, a műszaki adatokat a KOPKT kiválasztó programmal kell kiválasztani. Télen Nyáron Vízhőmérséklet be/ki, 9/7 8/6 6/4 45/35 7/12 Teljesítmény, kw 4,5 4,5 4,5 4,5 8,2 7,1 Vízmennyiség, dm³/h Nyomásesés, kpa ,6 3,5 satlakozás, 1/2 Hőmérséklet/páratartalom be/ki - / % RH 12,6-22 3/5-18/89 26/7-18/ k 2k 4k 8k d() REGO 14 VE efúvás szívóo ,9 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,8 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,8 Jelleggörbék REGO 14 U Statikus nyomás (Pa) P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F5 szűrő, forgódobos hővisszanyerő -. Korrekciós tényező vizes fűtőelemnél H/VW kb. 3 Pa 14 m³/h-nál. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa SFP 1,25 SFP 1 SFP,75 SFP,5 W /d() Hővisszanyerési hatásfok Hővisszanyerési hatásfok (%) Nyomásesés Nyomásesés (Pa) X - opcionális, - standard, X - opcionális X égmennyiség (m³/s),5,1,15,2,25,3,35, REGO 14 HE efúvás szívóo ,8 efúvás nyomóo ,1 Elszívás szívóo ,8 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,8 változtatás jogát fenntartjuk!

29 KOPKT REGO 16 U Panelvastagság 45 mm Tömeg Névleges légmennyiség 27 kg 16 m³/h Tápfeszültség (E) 3~ 4 V Tápfeszültség (W) 1~ 23 V aximális üzemi áramfelvétel (E) 12,7 aximális üzemi áramfelvétel (W) 6,7 Festés színe R 735 Szabályozó automatika típusa 5 REGO 16 UH С x4 (4x) 99 3x4 (4x) REGO 16 UV Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos vagy vizes fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor Jobboldali nézet 9 7. Tápkábel 8. vizes változat (W) vízcsatlakozása 9. Kondenzvíz elvezetés (nyáron vízzárral kell felszerelni =28 mm) vizes változat (W) esetén. 9 4x3 (4x) aloldali nézet С 1 75 Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő Tartozékok változtatás jogát fenntartjuk!

30 evegőszűrők efúvás/elszívás Szűrőosztály Típus éretek SZxxH E ventilátorok Felvett teljesítmény 16 m³/h 1 Pa-nál efúvás Elszívás Külső levegő hőm., efújt levegő hőm., 12, 13,5 14,4 15,4 16,3 Zajszint adatok EN779:211 F5/F7* Kompakt 8x45x46 mm 34 W Fordulatszám 229 1/min Védettségi osztály, IE 34-5 IP 54 Elektromos légfűtő (E) Fűtőteljesítmény evegőhőmérséklet, t * opcionális Hővisszanyerési hatásfok* Vizes fűtő/hűtőelem (HW) 4,5 kw 8,6 * Ha a külső hőmérséklet -23 (-4 ) alatt van, a műszaki adatokat a KOPKT kiválasztó programmal kell kiválasztani. Télen Nyáron Vízhőmérséklet be/ki, 9/7 8/6 6/4 45/35 7/12 Teljesítmény, kw 5,5 5,5 5,5 5,5 9,3 8,1 Vízmennyiség, dm³/h Nyomásesés, kpa , 2,3 satlakozás, 1 Hőmérséklet/páratartalom be/ki - / % RH /5 18/89 26/7-18/ k 2k 4k 8k d() REGO 16 VE efúvás szívóo , efúvás nyomóo Elszívás szívóo ,9 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,1 Jelleggörbék REGO 16 U Statikus nyomás (Pa) SFP 1,25 SFP 1 SFP,75 SFP,5 W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] - V[m³/h]; az SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F5 szűrő, forgódobos hővisszanyerő -. Korrekciós tényező vizes fűtőelemnél H/VW kb. 3 Pa 16 m³/h-nál. Korrekciós tényező F7 osztályú szűrőknél kb. -7 Pa X égmennyiség (m³/s),1,2,3,4,5 Hővisszanyerési hatásfok Hővisszanyerési hatásfok (%) Nyomásesés Nyomásesés (Pa) opcionális, - standard, X - opcionális X REGO 16 HE efúvás szívóo , efúvás nyomóo Elszívás szívóo ,3 Elszívás nyomóo ,3 urkolat W (d) ,1 REGO 16 VW efúvás szívóo , efúvás nyomóo Elszívás szívóo ,9 Elszívás nyomóo urkolat W (d) ,1 REGO 16 HW efúvás szívóo , efúvás nyomóo Elszívás szívóo ,3 Elszívás nyomóo ,3 urkolat W (d) ,1 változtatás jogát fenntartjuk!

31 KOPKT REGO 2 U Panelvastagság 45 mm Tömeg Névleges légmennyiség 285 kg /h Tápfeszültség (E) 3~ 4 V Tápfeszültség (W) 1~ 23 V aximális üzemi áramfelvétel (E) 14,9 aximális üzemi áramfelvétel (W) 5, Festés színe R 735 Szabályozó automatika típusa 5 REGO 2 UH С x4 (4x) 99 3x4 (4x) REGO 2 UV Kivitel 1. Forgódobos hővisszanyerő 2. Elektromos vagy vizes fűtőelem 3. Frisslevegő szűrő 4. Elszívott levegő szűrő 5. efúvó ventilátor 6. Elszívóventilátor 7. Tápkábel 9 8. vizes változat (W) vízcsatlakozása 9. Kondenzvíz elvezetés (nyáron vízzárral kell felszerelni =28 mm) vizes változat (W) esetén. 5 S 4x3 (4x) С Shown as left 1 75 Frisslevegő efújt levegő Elszívott levegő Elhasznált levegő ccessories változtatás jogát fenntartjuk!

Kompakt RECU. KOMPAKT RECU légkezelők 92% 65% KOMPAKT RECU légkezelők lemezes hővisszanyerővel Légmennyiség tartomány: m³/h

Kompakt RECU. KOMPAKT RECU légkezelők 92% 65% KOMPAKT RECU légkezelők lemezes hővisszanyerővel Légmennyiség tartomány: m³/h Kompakt REU KOMPKT REU légkezelők KOMPKT REU légkezelők lemezes hővisszanyerővel Légmennyiség tartomány: 220-8 000 m³/h Hővisszanyerési hatásfok 92% Hővisszanyerési hatásfok % KOMPKT REU készülékek előnyei

Részletesebben

Domekt CF Domekt CF 400 V függőleges kivitel. Domekt CF 400 V Jobboldali nézet. Energiavisszanyerési hatásfok 84%

Domekt CF Domekt CF 400 V függőleges kivitel. Domekt CF 400 V Jobboldali nézet. Energiavisszanyerési hatásfok 84% omekt F omekt F 400 V függőleges kivitel Energiavisszanyerési hatásfok 84% omekt F 400 V lakásszellőztető úgy lett kialakítva és kifejlesztve, hogy mesterséges szellőzést teremtsen lakásokban, apartma-

Részletesebben

Domekt. Domekt R 200 V függőleges kivitel Működési elv: Ha a konyhai elszívó BE van kapcsolva

Domekt. Domekt R 200 V függőleges kivitel Működési elv: Ha a konyhai elszívó BE van kapcsolva omekt omekt R V függőleges kivitel készülék speciálisan úgy lett kialakítva, hogy beépíthető legyen a konyhabútorba a tűzhely fölé. rendkívül kompakt méret és a készülékhez közvetlenül csatlakoztatható

Részletesebben

DOMEKT. Légszállítási tartomány 500 és 1000 m³/h között. 2 Merkapt lakásszellőzési rendszer

DOMEKT. Légszállítási tartomány 500 és 1000 m³/h között. 2 Merkapt lakásszellőzési rendszer OMEKT Légszállítási tartomány 0 és 1000 m³/h között OMEKT tulajdonságai és előnyei: Energiahatékony megoldás; Plug&Play elv - a készülék teljesen elő van készítve a beüzemelésre; OMEKT légkezelők különösen

Részletesebben

LAKÁSSZELLŐZÉSI RENDSZER

LAKÁSSZELLŐZÉSI RENDSZER MERKPT LKÁSSZELLŐZÉSI RENSZER OMEKT szellőztetőgép Légszállítási tartomány 0 és 1000 m³/h között OMEKT szellőztetőgép tulajdonságai és előnyei: Energiahatékony megoldás; Plug&Play elv - a készülék teljesen

Részletesebben

Domekt. DOMEKT légkezelők

Domekt. DOMEKT légkezelők omekt OMKT légkezelők OMKT lakóépület szellőztető készülékek úgy lettek kialakítva és kifejlesztve, hogy hatékony energiamegtakarítás mellett biztosítsák az egészséges mikroklímát. készülékek úgy lettek

Részletesebben

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók 17:22 IRVENT Tel/Fax: [94] -48 Tel/Fax: [52] 422-64 CDP 75 légcsatornázható légszárító CDP 75 típusú légcsatornázható légszárító nagyobb magán- és közületi uszodákban,

Részletesebben

SZELLŐZTETŐ- RENDSZER. A ventilátor 50%-os fordulaton történő működtetése 70%-os energiafelhasználás. csökkenést eredményez. SZELLŐZTETŐ- RENDSZER

SZELLŐZTETŐ- RENDSZER. A ventilátor 50%-os fordulaton történő működtetése 70%-os energiafelhasználás. csökkenést eredményez. SZELLŐZTETŐ- RENDSZER HALK MŰKÖDÉSŰ CSŐVENTILÁTOROK TD-SILENT ECOWATT sorozat TD-SILENT ECOWATT - ÉS 1 KÖZÖTTI TÍPUSOK ENERGIA- HATÉKONY TD-SILENT ECOWATT - 1 ÉS TÍPUSOK ENERGIA- HATÉKONY SZELLŐZTETŐ- RENDSZER SZELLŐZTETŐ-

Részletesebben

FEHU-H kompakt álló légkezelők

FEHU-H kompakt álló légkezelők A FEHU-H egy kompakt levegő betápláló és elszívó készülék, keresztáramú lemezes hővisszanyerővel, meleg vizes fűtéssel és opcioként kérhető beépített hűtött vizes hűtő hőcserélővel. A készülék extrudált

Részletesebben

Könnyű beépítés Mindegyik típus négy rögzítő talppal van ellátva a beszerelés megkönnyítésére.

Könnyű beépítés Mindegyik típus négy rögzítő talppal van ellátva a beszerelés megkönnyítésére. CVB-CVT hangszigetelt házba épített ventilátorok Hangszigetelt házba épített ventilátorok vastag horganyzott acéllemezből készül, melamin hab tűzálló (M1) hangszigeteléssel. Mindegyik típus kétoldalon

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés TKS/TKC EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés TKS/TKC EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.4.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

A CADS-FLEXEO készülékekhez tartozékként kapható 100% kézi működtetésű vagy automata by-pass amely kialakítása

A CADS-FLEXEO készülékekhez tartozékként kapható 100% kézi működtetésű vagy automata by-pass amely kialakítása CADS-FLEXEO típusú hővisszanyerős készülék Statikus (ventilátor nélküli) magas hatásfokú hővisszanyerővel ellátott készülék (max. 94 hatásfok) alacsony profillal és kis tömeggel lehetővé téve az álmennyezetbe,

Részletesebben

IP55 védettségű csatlakozódoboz A beszerelés megkönnyítésére és a külső szabályozók csatlakoztatására.

IP55 védettségű csatlakozódoboz A beszerelés megkönnyítésére és a külső szabályozók csatlakoztatására. hangszigetelt házba épített ventilátorok Hangszigetelt házba épített ventilátorok vastag, horganyzott acéllemezből készülnek, 50 mm vastag tűzálló (M0) szigeteléssel. A ventilátor fedele békazárral van

Részletesebben

SUPRABOX COMFORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK

SUPRABOX COMFORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK SUPRABOX COMORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK ECOIT ETRI THE AIR MOVEMENT GROUP Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnikai Kft. 2532 Tokodaltáró, József Attila út 32-34. Telefon +36/33-515-515 ax +36/33-515-500

Részletesebben

F = Flat P = Panel. alacsony építésû légkezelõ

F = Flat P = Panel. alacsony építésû légkezelõ FP F = Flat P = Panel alacsony építésû légkezelõ Miért éppen az AeroMaster FP? I Az AeroMaster FP alacsony építésû (álmennyezeti) légkezelõ berendezés ideális választás irodák, üzletek, éttermek és hasonló

Részletesebben

DCC DCC. Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással

DCC DCC. Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással DCC Alkalmazási terület A DCC körkeresztmetszetű csatlakozású hűtőkalorifer alapvetően hűtésre szolgál, de az igényeknek megfelelően fűtésre is használható.

Részletesebben

HV-STYLVENT. AXIÁLIS ABLAK- ÉS FALI VENTILÁTOROK HV-STYLVENT sorozat

HV-STYLVENT. AXIÁLIS ABLAK- ÉS FALI VENTILÁTOROK HV-STYLVENT sorozat AXIÁLIS ABLAK- ÉS FALI VENTILÁTOROK HV-STYLVENT sorozat Axiális ventilátorok falba vagy ablakba szereléshez. Mindegyik ventilátor kemény ABS műanyag ráccsokkal, zsaluval és egyfázisú V-5 Hz motorral rendelkezik.

Részletesebben

CXRT. CXTR centrifugális ventilátorok, F minősítéssel F

CXRT. CXTR centrifugális ventilátorok, F minősítéssel F CXTR centrifugális ventilátorok, F- minősítéssel F- Egyoldalon szívó, direktmeghajtású centrifugális ventilátorok, melyek füstelszívásra lettek kialakítva tűz esetén F- tanusítással (CEjelöléssel), illetve

Részletesebben

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók DP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:12 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52]

Részletesebben

J03 ACU-S. Uszodai légkezelő berendezés.

J03 ACU-S. Uszodai légkezelő berendezés. 0 547 páramentesítő kompakt uszodai légkezelő berendezés komplett automatikával, négyszög keresztmetszettel. Alkalmazási terület ¾ Az uszodai légkezelő berendezés magán, közületi, termál, terápiás, iskolai,

Részletesebben

A ventilátor teljesítményfelvétele. csökken a teljes fordulatszám 50%-ánál. Hagyományos centrifugálventilátor

A ventilátor teljesítményfelvétele. csökken a teljes fordulatszám 50%-ánál. Hagyományos centrifugálventilátor A ventilátor teljesítményfelvétele %-kal csökken a teljes fordulatszám %-ánál. Alacsony profilú vegyes áramlású ventilátorok önkenő motorcsapágyazással és kefe nélküli DC motorral, magas hatásfok és alacsony

Részletesebben

AltiPlex. A légkezelőgép elrendezése és méretei

AltiPlex. A légkezelőgép elrendezése és méretei A légkezelőgép elrendezése és méretei Fő méretek és tömeg Össztömeg 03 kg Készülékház szélessége 1440 mm Szekrény magasság szintenként 2000 mm Alapkeret magassága Teljes magasság 4000 mm Légkezelő teljes

Részletesebben

VAV BASiQ. VAV BASiQ. VAV szabályozó zsalu

VAV BASiQ. VAV BASiQ. VAV szabályozó zsalu VAV szabályozó zsalu Leírás A légmennyiség szabályozók a légcsatornában áramló levegő pontos szabályozására és állandó értéken tartására használhatók. A fő elemei a légmennyiség beállításáért felelős zsalu

Részletesebben

VENT. Motorok típusok: IP44 védettség, B szigetelési osztály, önkenő motorcsapágyazás. 355 és 400 típusok: IP54 védettség, F

VENT. Motorok típusok: IP44 védettség, B szigetelési osztály, önkenő motorcsapágyazás. 355 és 400 típusok: IP54 védettség, F Centrifugális in-line csőventilátorok, kiváló minőségű korrozióálló préselt acéllemezből, alapesetben a kapcsolódoboz előre be van kötve és minden típus alaptartozéka az erős rögzítőkonzol. Mindegyik típus

Részletesebben

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő)

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) NILAN VPM 120-560 Ipari hővisszanyerős szellőztető hűtéssel

Részletesebben

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat SILENT-100 sorozat Axiális fürdőszobai elszívóventilátorok 95 m³/h légszállítással 100 mm átmérőjű körkeresztmetszetű csővezetékhez. A motor silent-elastic-block-ra van építve, amely csillapítja a rezgéseket

Részletesebben

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK DUO TRIO QUATTRO FS2MIF-180AE2 FS3MIF-270AE2 FS4MIF-360AE2 Hűtőközeg tipusa R 410A R 410A R 410A Hűtőteljesítmény* W 5140 (3600~6700) 7410 (5190~9630) 9880

Részletesebben

AltiPlex 17T. AltiPlex 17T. Kompakt légkezelő beépített automatikával

AltiPlex 17T. AltiPlex 17T. Kompakt légkezelő beépített automatikával Kompakt légkezelő beépített automatikával AltiPlex 17T Általános leírás Az AltiPlex 17T légkezelő felső csatlakozású, magas hatásfokú forgódobos hővisszanyerőt tartalmazó, EC ventilátorokkal szerelt felső

Részletesebben

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal R Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal calorex hôszivattyús kompakt uszodai párátlanító A Calorex DH 44 és 66 elegáns

Részletesebben

Lapos légcsatornás SZŰK HELYEKRE. Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség

Lapos légcsatornás SZŰK HELYEKRE. Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség SZŰK HELYEKRE Lapos légcsatornás Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség Lapos légcsatornás beltéri egység Digital Inverter, Super

Részletesebben

SMMS-e 2 CSÖVES ERŐMŰ. Főbb jellemzők. Rugalmasság

SMMS-e 2 CSÖVES ERŐMŰ. Főbb jellemzők. Rugalmasság 2 CSÖVES ERŐMŰ SMMS-e Főbb jellemzők Kiemelkedő energiahatékonysági értékek ek 168 kw hűtő- és 178 kw fűtőteljesítményig Kettős forgódugattyús kompresszorok 2 csöves, VRF kültéri egység hűtő és fűtő üzemmódhoz

Részletesebben

CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók

CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:2 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52] 422-643

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés RKB EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés RKB EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.9.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

Centrifugális hátrahajló lapátozású járókerék A kosz lerakódásának megelőzésére. Dinamikusan kiegyensúlyozott.

Centrifugális hátrahajló lapátozású járókerék A kosz lerakódásának megelőzésére. Dinamikusan kiegyensúlyozott. Szigetelt házba épített csatornaventilátor. Alacsony profilú kivitel, hátrahajló lapátozású járókerékkel, a burkolat anyaga vastag horganyzott acéllemez. 5 mm vastag M típusú üvegszál belső hangszigetelés.

Részletesebben

HANGSZIGETELT VENTILÁTOROK. CVTT ékszíjmeghajtású hangszigetelt ventilátor

HANGSZIGETELT VENTILÁTOROK. CVTT ékszíjmeghajtású hangszigetelt ventilátor CVTT ékszíjmeghajtású hangszigetelt ventilátor lkalmazás HNGSZIGETELT VENTILÁTOROK Általános leírás CVTT hangszigetelt házba épített ékszíjmeghajtású ventilátorok 1 névleges méretben készülnek,1-, kw között

Részletesebben

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ Estia 5-ös sorozat Főbb jellemzők Hűtés, fűtés és használati melegvíz termelés Kompresszor szabályozási tartománya 10 és 100% között van Nincs szükség kiegészítő segédfűtésre

Részletesebben

versenyképes választás

versenyképes választás Vvégtelenül V versenyképes választás V Légcsatornába építhetõ szellõzõ rendszer Vento - Légcsatornába építhetõ szellõzõ rendszer végtelenül versenyképes választás A Vento légcsatornába építhetõ légkezelõ-

Részletesebben

Melegvizes thermoventilátorok. Szabályozás. Kivitel. Beépített szabályozás -a. Teljesítmény. -af, fagyveszély esetén. Beépítés. Külső szabályozás -s

Melegvizes thermoventilátorok. Szabályozás. Kivitel. Beépített szabályozás -a. Teljesítmény. -af, fagyveszély esetén. Beépítés. Külső szabályozás -s AW Melegvizes thermoventilátorok Az AW thermoventilátorok raktárak, ipari létesítmények, gyártócsarnokok, sportcsarnokok és üzletek állandó fűtésére használható. A kellemes formának, az egyszerű profilnak

Részletesebben

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ Funkció A CDP 40 egy energiatakarékos és csendes uszodai légszárító, mely a kondenzációs elvnek megfelelően működik. A beépített ventilátor egy szűrőn keresztül beszívja a párás

Részletesebben

Melegvizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással

Melegvizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással CWW Melegvizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással A CWW körkeresztmetszetű csatlakozású fűtőelemek melegvizet használnak fűtőközegként, hogy felfűtsék a szellőztetőrendszeren átáramló t. A CWW

Részletesebben

AltiPlex 72T. AltiPlex 72T. Kompakt légkezelő beépített automatikával

AltiPlex 72T. AltiPlex 72T. Kompakt légkezelő beépített automatikával Kompakt légkezelő beépített automatikával AltiPlex 72T Általános leírás Az AltiPlex 72T légkezelő felső csatlakozású, magas hatásfokú forgódobos hővisszanyerőt tartalmazó, EC ventilátorokkal szerelt kompakt

Részletesebben

HotelAir. HotelAir. Aktív klímagerenda hotelszobák szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére

HotelAir. HotelAir. Aktív klímagerenda hotelszobák szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére Aktív klímagerenda hotelszobák szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére Leírás A csatlakozódobozban egy sorban vannak elhelyezve a frisslevegő fúvókák. A doboz függőleges oldalán található kétsoros befúvó

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés LPKB EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés LPKB EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.9.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

Tartalom. 07 Cikkszám jelentése. Fan Coil típusok. Polar Fan Coil terméklista. Fan Coil típusok. Négyutas kazettás Fan Coil.

Tartalom. 07 Cikkszám jelentése. Fan Coil típusok. Polar Fan Coil terméklista. Fan Coil típusok. Négyutas kazettás Fan Coil. Tartalom Fan Coil típusok 01 02 04 Fan Coil típusok Négyutas kazettás Fan Coil jellemzők Légcsatornázható Fan Coil jellemzők Négyutas kazettás Légcsatornás Univerzális burkolatos Fan Coil 05 jellemzők

Részletesebben

FEHU-L alacsony légkezelők

FEHU-L alacsony légkezelők A FEHU-L készülékek olyan helyiségek szellőztetésére lettek tervezve, ahol a levegőminőség biztosítása érdekében mesterséges szellőztetésre van szükség. Fő alkalmazási területük azok a 100 300 m 2 alapterületű

Részletesebben

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek Lakossági Oldalfali készülékek Hatékony és takarékos A Daikin oldalfali készülékeivel modern, gazdaságos és hatékony módon lehet biztosítani a tavasz érzetét bármelyik helyiségben, éjjel-nappal, minden

Részletesebben

FEHU-H kompakt szellőztető

FEHU-H kompakt szellőztető Minden csatlakozás felül helytakarékosság! Integrált, komplett automatika Egyszerűen üzembe helyezhető plug and play Könnyű karbantarthatóság nagyméretű kezelőajtók Vezérelt ventilátor alacsony üzemeltetési

Részletesebben

FEHU-U uszodai légkezelők

FEHU-U uszodai légkezelők A légkezelés, klimatizálás különleges területei az uszodai alkalmazások. A magas páratartalmú közegek miatt a nedvességgel való gazdálkodás, a levegő szárítása, a rejtett hő visszanyerése nagyon fontos.

Részletesebben

CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 400 C/2h F

CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 400 C/2h F CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 4 C/2h Vízszintes kifúvású kivitel F4-12 Ékszíjmeghajtású házba épített ventilátorok füstelszívásra tűz esetén, F4-12 tanusítással (CE jelöléssel). készülékház

Részletesebben

PremiAir. PremiAir. 4-utas indukciós típusú aktív klímagerenda

PremiAir. PremiAir. 4-utas indukciós típusú aktív klímagerenda 4-utas indukciós típusú aktív klímagerenda PremiAir Leírás A PremiAir 4-utas indukciós típusú aktív klímagerenda, mely integrált beépítésre lett kialakítva és közvetlenül álmenynyezetbe építhető. A PremiAir

Részletesebben

FEHU-L alacsony légkezelők

FEHU-L alacsony légkezelők A FEHU-L készülékek olyan helyiségek szellőztetésére lettek tervezve, ahol a levegőminőség biztosítása érdekében mesterséges szellőztetésre van szükség. Fő alkalmazási területük azok a 100 300 m 2 alapterületű

Részletesebben

X = 10 P = Pozitívum. légkezelõ berendezés

X = 10 P = Pozitívum. légkezelõ berendezés XP X = 10 P = Pozitívum légkezelõ berendezés XP = 10 pozitívum I II Építõelemes légkezelõ berendezéseink tervezése és gyártása során a légtechnika szakterületének legmodernebb ismereteit alkalmaztuk és

Részletesebben

CBT-N/CBB-N. Mindegyik típus radiális centrifugális járókerékkel rendelkezik fröccsöntött alumíniumból, piros színű epoxipoliészter

CBT-N/CBB-N. Mindegyik típus radiális centrifugális járókerékkel rendelkezik fröccsöntött alumíniumból, piros színű epoxipoliészter Egyoldalon szívó, direktmeghajtású centrifugális ventilátorok 12 C hőmérsékletű levegő elszívására (1). Egy darabból készült alumínium burkolat szívós, szürke, epoxipoliészter fedőfestéssel. Mindegyik

Részletesebben

Mennyezeti készülék TÖKÉLETES KÖRNYEZET. Főbb jellemzők Tetszetős kialakítás Alacsony zajszint Optimális légeloszlás.

Mennyezeti készülék TÖKÉLETES KÖRNYEZET. Főbb jellemzők Tetszetős kialakítás Alacsony zajszint Optimális légeloszlás. TÖKÉLETES KÖRNYEZET Mennyezeti készülék Főbb jellemzők Tetszetős kialakítás Alacsony zajszint Optimális légeloszlás Mennyezeti beltéri egység Digital Inverter, Super Digital Inverter, BIG Digital Inverter,

Részletesebben

DECOR HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK DECOR-100 SOROZAT

DECOR HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK DECOR-100 SOROZAT HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK DECOR- SOROZAT Axiális elszívóventilátorok m³/h légszállítással, mm átmérőjű légcsatornához való csatlakozással. Mindegyik ventilátor fröccsönött műanyagból készül, jelzőlámpával

Részletesebben

TETŐVENTILÁTOROK KÖR- VAGY NÉGYSZÖGLETES CSATLAKOZÁSSAL

TETŐVENTILÁTOROK KÖR- VAGY NÉGYSZÖGLETES CSATLAKOZÁSSAL / 300 A AC Tetőventilátor kör- () vagy négyszögkeresztmetszetű 125W alatt van és nem vonatkozik rá az ErP direktíva. szigetelt csapágyazással rendelkezik. A fordulatszámszabályozáshoz transzformátoros

Részletesebben

Kompakt légkezelok AP-KS - 10. 00. Légkezelo berendezések

Kompakt légkezelok AP-KS - 10. 00. Légkezelo berendezések Kompakt légkezelok Az AEROPRODUKT Zrt. kis szellõztetõ rendszerekhez, alap legkezelési feladatokhoz gyártja a kompakt légkezelõ berendezéseit. A gépek alakalmasak fûtésre, hûtésre, szûrésre, hõvisszanyerésre,

Részletesebben

Kompakt légkezelok AP-KL - 10. 00. Légkezelo berendezések

Kompakt légkezelok AP-KL - 10. 00. Légkezelo berendezések Kompakt légkezelok Az AEROPRODUKT Zrt. kis szellõztetõ rendszerekhez, alap legkezelési feladatokhoz gyártja a kompakt légkezelõ berendezéseit. A gépek alakalmasak fûtésre, hûtésre, szûrésre, hõvisszanyerésre,

Részletesebben

Légkondicionálók 2014-2015

Légkondicionálók 2014-2015 Légkondicionálók 2014-2015 Inverteres oldalfali split klíma LUNA A5 Automatikus újraindítás Hőmérséklet kompenzáció Alacsony hűtőközeg-töltet érzékelés 1 W készenléti üzemmód Cold Catalyst szűrő 12 fokozatú

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés. LPKB Silent EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés. LPKB Silent EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.9.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK

ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK TARTALOMJEGYZÉK Alapadatok 3 Felépítés 4 Méretek 5 Műszaki adatok 5 Felszerelés 6 Szabályozás 8 Kapcsolási sémák 9 Légsebesség 9 Keverőelem 10 EL 2 ALAPADATOK EL Fűtőteljesítmény

Részletesebben

THERMOVENTILÁTOROK. Mûszaki adatok Típus AW 11 AW 21 AW 41 AW 61

THERMOVENTILÁTOROK. Mûszaki adatok Típus AW 11 AW 21 AW 41 AW 61 AW melegvizes fali thermoventilátor Alkalmazás Általános jellemzõk Az AW thermoventilátorok négy méretn és minden méret háromféle viteln kapható: szabályozó nélküli, épített szabályozóval ellátott ill.

Részletesebben

CTHB/CTHT. CTHB/CTHT centrifugális tetőventilátorok vízszintes kifúvással F400-120

CTHB/CTHT. CTHB/CTHT centrifugális tetőventilátorok vízszintes kifúvással F400-120 TH/THT centrifugális tetőventilátorok vízszintes kifúvással A TH-THT vízszintes kifúvású minősítésű* (-jelölésű) centrifugális tetőventilátorok tűz esetén történő füstelszívásra lettek kifejlesztve. Mindegyik

Részletesebben

TCBB-TCBT axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel

TCBB-TCBT axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel TCBBTCBT axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel Axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel, kiváló minőségű hengerelt acéllemezből készülnek és korrozió ellen kataforézises elsődleges és fekete

Részletesebben

referenciák geminipark tychy

referenciák geminipark tychy T E R M O V E N T I L Á T O R O K É S L É G F Ü G G Ö N Y Ö K referenciák warsaw spire VARSÓ geminipark tychy BMW Gliwice GYÁRCSARNOK Tuchom Zasada Trans Spedition Niepołomice POland Czech Republic BALTIC

Részletesebben

FEHU-A kompakt álló légkezelők

FEHU-A kompakt álló légkezelők A FEHU-A készülékek olyan helyiségek szellőztetésére lettek tervezve, ahol a levegőminőség biztosítása érdekében mesterséges szellőztetésre van szükség. Fő alkalmazási területük azok a 100 1000 m 2 alapterületű

Részletesebben

referenciák geminipark tychy

referenciák geminipark tychy T E R M O V E N T I L Á T O R O K É S L É G F Ü G G Ö N Y Ö K referenciák warsaw spire VARSÓ geminipark tychy BMW Gliwice GYÁRCSARNOK Tuchom Zasada Trans Spedition Niepołomice POland Czech Republic BALTIC

Részletesebben

CMB/CMT. Kiegészítő információk A ház 8 különböző állásban helyezhető el a következő oldalon található rajzok szerint. A standard házállás: LG 270.

CMB/CMT. Kiegészítő információk A ház 8 különböző állásban helyezhető el a következő oldalon található rajzok szerint. A standard házállás: LG 270. vagy CMT sorozat (1) CMT sorozat (2) és () Egyoldalon szívó centrifugális ventilátorok folyamatos 80 C vagy 110 C (sorozat (1)) vagy 150 C (sorozat (2) és ()) hőmérsékletű levegő szállítására. A burkolatok

Részletesebben

OXeN. Hővisszanyerős szellőzés légcsatornázás nélkül. www.flowair.com

OXeN. Hővisszanyerős szellőzés légcsatornázás nélkül. www.flowair.com OXeN Hővisszanyerős szellőzés légcsatornázás nélkül www.flowair.com FLOWAIR Rendszer KOMPLETT FŰTŐ ÉS SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK A FLOWAIR ipari épületek és közintézmények fűtésére és szellőztetésére kínál

Részletesebben

FÜSTELSZÍVÓ VENTILÁTOROK. CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 400 C/2h. Fordulatszám. Minimum (1/min) Maximum (kw)

FÜSTELSZÍVÓ VENTILÁTOROK. CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 400 C/2h. Fordulatszám. Minimum (1/min) Maximum (kw) CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor C/2h Vízszintes kifúvású kivitel Kivitel üggõleges kifúvású kivitel Motor CVHT füstelszívó ventilátorok a standard motor különbözõ változataival kaphatók,25

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek

INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK FS2MIF- 140AE2 DUO FS2MIF- 180AE2 FS3MIF- 210AE2 FS3MIF- 270AE2 FS4MIF- 280AE2 FS4MIF- 360AE2 Hűtőteljesítmény* W 4100 5400 6400 8400 8200 10550 10550 Fűtőteljesítmény*

Részletesebben

CDP 40T USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ

CDP 40T USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ CDP 40T USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ Funkció A CDP 40T egy energiatakarékos és csendes uszodai légszárító, mely a kondenzációs elvnek megfelelően működik. A beépített ventilátor egy szűrőn keresztül beszívja a párás

Részletesebben

FEHU-Av uszodai álló légkezelők

FEHU-Av uszodai álló légkezelők A FEHU-Av készülékek olyan helyiségek szellőztetésére lettek tervezve, ahol a levegőminőség biztosítása érdekében a mesterséges szellőztetéssel létrehozott légmozgás fenntartása a levegő hűtésétől vagy

Részletesebben

HCTB/HCTT. HCTB/HCTT axiális tetőventilátorok

HCTB/HCTT. HCTB/HCTT axiális tetőventilátorok HCTB/HCTT axiális tetőventilátorok LSZÍVÓ KIVITL (B változat) BFÚVÓ KIVITL (A típus) Vízszintes kifúvású axiális tetőventilátorok, melyek elszívó (-B modell) és befúvó (-A modell) készülnek. Az alaplemez

Részletesebben

A MIXVENT-TD ventilátorok ideális megoldást nyújtanak általános lakó és kereskedelmi felhasználásokhoz.

A MIXVENT-TD ventilátorok ideális megoldást nyújtanak általános lakó és kereskedelmi felhasználásokhoz. VEGYES ÁRAMLÁSÚ CSŐVENTILÁTOROK TD-MIXVENT sorozat Alacsony profilú in-line vegyesáramlású csőventilátor, amely megerősített műanyagból ( és közötti méretek) vagy acéllemezből készül epoxi-poliészter védőfesték

Részletesebben

A MIXVENT-TD ventilátorok ideális megoldást nyújtanak általános lakó és kereskedelmi felhasználásokhoz.

A MIXVENT-TD ventilátorok ideális megoldást nyújtanak általános lakó és kereskedelmi felhasználásokhoz. Alacsony profilú in-line vegyesáramlású csőventilátor, amely megerősített műanyagból (16 és 8 közötti méretek) vagy acéllemezből készül epoxi-poliészter védőfesték bevonattal (1 és 6 közötti méretek).

Részletesebben

Fali indukciós befúvó DISA-W

Fali indukciós befúvó DISA-W Fali indukciós befúvó DISA-W Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 74 63-980 - 0 Telefax +49 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Előnyők...3 Működés...3

Részletesebben

Komfortos fürdőzés egész évben

Komfortos fürdőzés egész évben Komfortos fürdőzés egész évben A szabályzott belső légállapot egy fontos tényező különösen a medenceterekben, ahol a magas relatív páratartalom és a kondenzáció előfordulása csökkentheti a felhasználók

Részletesebben

DHC DHC. Vizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással

DHC DHC. Vizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással Vizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással DHC Alkalmazási terület A DHC körkeresztmetszetű csatlakozású fűtőelem melegvizet használ fűtőközegként, hogy felfűtse a szellőztető- rendszeren átáramló

Részletesebben

HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK. EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok

HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK. EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok EDM-8N EDM-1 EDM- Általános leírás Az EDM axiális ventilátorok elsõsorban háztartási felhasználásra - WC-k, fürdõszobák szellõztetésére - alkalmasak.

Részletesebben

Modern megoldások a szellőztetés területén APX kompakt hővisszanyerős szellőztető berendezések Előadó: Juhász Ákos

Modern megoldások a szellőztetés területén APX kompakt hővisszanyerős szellőztető berendezések Előadó: Juhász Ákos Modern megoldások a szellőztetés területén APX kompakt hővisszanyerős szellőztető berendezések Előadó: Juhász Ákos RÓLUNK biztonság minőség szakértelem AEROPRODUKT Zrt. Alapítás éve: 2011, Csongrád Magyar

Részletesebben

VRF készülék kódok IPARI LÉGKONDICIONÁLÓK Midea

VRF készülék kódok IPARI LÉGKONDICIONÁLÓK Midea VRF készülék kódok IPARI LÉGKONDICIONÁLÓK 2019-2020 Midea Tartalomjegyzék VRF változó hűtőközegáramú multisplit berendezések 3 VRF készülék kódok 4 VRF MV6 kültéri egységek 6 VRF MV6 kombinációs táblázat

Részletesebben

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER FEJLETT INVERTERES TECHNOLÓGIA. Aerogor ECO Inverter Az új DC Inverter szabályzású Gorenje hőszivattyúk magas hatásfokkal, környezetbarát módon és költséghatékonyan biztosítják

Részletesebben

Szerkezet: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ:

Szerkezet: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ: Thermo-kontroll ON/OFF 3-járatú vagy 2-járatú szelepekkel Master/slave rendszer Falraszerelhetõ

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek

INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek R410A DUO TRIO QUATTRO MŰSZAKI ADATOK FS2MIF-141AE2 FS3MIF-211AE2 FS4MIF-281AE2 Hűtőteljesítmény* W 4100 (1230~4540) 6100 (1430~7320) 8200 (1520~9930) Fűtőteljesítmény*

Részletesebben

A.S. Hungária Kft.

A.S. Hungária Kft. HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐK Jobb levegő - energiatakarékosan A.S. Hungária Kft. DANTHERM HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐK egészséges beltéri levegő, funkcionalitás, energiatakarékosság A beltéri levegő minősége

Részletesebben

RHP készülékek tartozékai

RHP készülékek tartozékai Tartozékok Nyomó- és szívóoldali szűrők A frisslevegő makrorészecskéinek 99,9%-a kisebb, mint 1 µm. Tömegüket tekintve ezen részecskék a szállópornak a 30%-át teszik ki. Így ha a frisslevegő a köz- és

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek R 32

INVERTERES MULTI kültéri egységek R 32 INVERTERES MULTI kültéri egységek R 32 DUO TRIO QUATTRO PENTO MŰSZAKI ADATOK FS2MIF-182AE3 FS3MIF-272AE3 FS4MIF-362AE3 FS5MIF-422AE3 Hűtőteljesítmény* W 5200 (1430~6390) 7900 (1580~8690) 10500 (1580~13650)

Részletesebben

TCDH-EXD. TCDH EXD sorozat

TCDH-EXD. TCDH EXD sorozat TDH EXD sorozat TDH EXD sorozatú tetőventilátorok a potenciálisan veszélyes és robbanékony gázok szállítására és elszívására lettek különlegesen kialakítva. maximum üzemi hőmérséklet +4. Direktmeghajtású,

Részletesebben

AirVital. AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre

AirVital. AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - szabályozott szellőzéshez Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre Hatékony épületszigetelés és növekvő zajterhelés Szabályozott

Részletesebben

CAB ECOWATT Hangszigetelés a szívóoldalon.

CAB ECOWATT Hangszigetelés a szívóoldalon. Alacsony profilú hangszigetelt házba épített ventilátorok, horganyzott acéllemezből készül mm vastag, tűzálló, belső hangszigeteléssel (M) és külön hangszigeteléssel a szívóoldalon. Mindegyik típus mind

Részletesebben

CDP Kompakt párátlanítók

CDP Kompakt párátlanítók CDP Kompakt párátlanítók CDP 35 45 65 (T) Kompakt, hőszivattyús uszodai párátlanító TELJESÍTMÉNY: 1,4 2,7 liter / óra 750 m 3 /h FELHSZNÁLÁSI TERÜLET: Magánmedencék, családi házak, privát uszodák párátlanítása

Részletesebben

EDM. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok. Axiális elszívóventilátorok 80 m³/h légszállítással, 100 mm átmérőjű csőcsatlakozással.

EDM. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok. Axiális elszívóventilátorok 80 m³/h légszállítással, 100 mm átmérőjű csőcsatlakozással. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok Axiális elszívóventilátorok 8 m³/h légszállítással, mm átmérőjű csőcsatlakozással. Mindegyik ventilátor fröccsöntött műanyagból készül, egyfázisú V-Hz

Részletesebben

J09 CVA - M. Elektromos fűtőkalorifer.

J09 CVA - M. Elektromos fűtőkalorifer. 09 567 Kör keresztmetszetű elektromos fűtő kalorifer ON/OFF vezérléssel, maximális kilépő hőmérséklet 50 C. A kívánt minimális légsebesség a kaloriferen 1.5 m/s. A beépítési méret NA 100 mm-től egészen

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód 2. Premier split 4. Oasis split 5. Luna split 6. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7.

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód 2. Premier split 4. Oasis split 5. Luna split 6. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7. Tartalomjegyzék Távirányító 1 Modell kód 2 Premier split 4 Oasis split 5 Luna split 6 Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7 Multisplit 8 Multisplit kombinációs táblázat 10 Kazettás monosplit 12 Légcsatornázható

Részletesebben

Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez

Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez ROBUST Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez Elektromos thermoventilátorok olyan szélsőséges körülménynek felel meg, mint a tűzveszélyes vagy korrozív környezet. 4 különböző típus a

Részletesebben

Klíma és légtechnika szakmai nap

Klíma és légtechnika szakmai nap Klíma és légtechnika szakmai nap Hővisszanyerők műszaki paraméterei és jelentésük Tóth István Zehnder Group Magyarországi Képviselet 12/8/2015 Zehnder és Paul hővisszanyerők lakásba, családi házba 2 08.12.2015

Részletesebben

BDLD. Négyszög könyök hangcsillapító. Méretek

BDLD. Négyszög könyök hangcsillapító. Méretek Négyszög könyök hangcsillapító Méretek Függőleges beépítés Vízszintes beépítés b a a Leírás egy hagyományos kulisszás könyök hangcsillapító, melynek külső mérete megegyezik a csatlakozó mérettel. A hangcsillapító

Részletesebben

TCBBx2/TCBTx2. TCBBx2 / TCBTx2 ellentétesen forgó axiális csőventilátor

TCBBx2/TCBTx2. TCBBx2 / TCBTx2 ellentétesen forgó axiális csőventilátor TCBBx2 / TCBTx2 ellentétesen forgó axiális csőventilátor Axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel, kiváló minőségű hengerelt acéllemezből készülnek és korrozió ellen elsődleges kataforézis és fekete

Részletesebben

Airvent típusú előlap: ÖV FRONT - XXX - X Airvent típusú állítható lamellás perdületes befúvó dobozzal együtt:

Airvent típusú előlap: ÖV FRONT - XXX - X Airvent típusú állítható lamellás perdületes befúvó dobozzal együtt: ÖV/ÖVB állítható lamellás perdületes befúvó Alkalmazási terület Állítható lamellás perdületes mennyezeti elemek, melyek nagyobb hőmérsékletkülönbség esetén is alkalmazhatók befúvásra és elszívásra egyaránt.

Részletesebben