Médiaadatok. Hungary - OpenEU.eu

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Médiaadatok. Hungary - OpenEU.eu"

Átírás

1 Médiaadatok Hungary - OpenEU.eu

2 1. KKV-k = Európa gazdaságának tartóoszlopai Az Európai Bizottság május 6-án egységes meghatározást vezetett be a Kis- és középvállalatok (KKV) fogalomra, egyfelől a jogbiztonság növelése érdekében, másfelől azért, hogy csökkentse a jogszabályok megkerülésének lehetőségét különösen is az állami segítség, a strukturális alapok és a kutatásfejlesztési keretprogram tekintetében: Vállalati kategória Dolgozói létszám Forgalom Mérlegösszeg Vállalatméret aránya az EU-ban Középvállalat < millió 43 millió Kisvállalat < millió 10 millió Mikrovállalkozás < 10 < 2 millió Az európai KKV-alapítók (vállalkozók) minőségben gondolkodnak Álljon itt Németország példája (forrás: KfW Bankcsoport mint szövetségi és tartományi Bank a KfW a német gazdaság és az átalakuló- és fejlődő országok fejlesztési bankja): - EQ (Emotional/Social Intelligence): Az összes alapító (vállakozó) egy negyede több alapítóval közösen, csapatban indítja a vállalkozását. Az összefogás egy cél optimális elérése érdekében (pl. Going East/West, Kluster, Joint Ventures) alapgondolat az EU-ban ami maga is egy Kluster! - HQ (Human Intelligence): A humántőke és az alapítási (vállalkozási) hajlandóság között pozitív összefüggés áll fenn. Éppennyire igaz azonban az is, hogy csak az összes cégalapító 17%-a rendelkezik felsőfokú végzettséggel, 12%-a pedig technikusi vagy más szakirányú végzettséggel. - TQM (Total Quality Management): Az alapítók (vállalkozók) tevékenyek, és lásd az EQ és HQ pontokat gyakran egészen más minőségekkel rendelkeznek, mint az idegennyelvtudás, gyakran angolul sem tudnak. Azonban csak a közös megértés által bonthatók le az akadályok, amelyek útját állják annak, hogy más országban vállalkozzanak. Magyar vállalkozóként például érdekesnek találja-e egy sajtóhír szalagcímét egy német oldalon vagy fordítva -, vegye igénybe a kedvező árú openeu-fordítószolgálatot. Sok sikert az openeu következő médiaadatainak programjával!

3 openeu - olvasótábor és célcsoport Európa KKV-alapítói, döntéshozói és projektfelelősei az openeu-n megtalálják - a fontos gazdasági adatokat a Németország-Ausztria-Magyarország-Románia vonal nemzetgazdaságairól, alapként a külgazdasági aktivitások felvételéhez, akár egy Go East ill. Go West, vagy hasonló tervezéséhez és lebonyolításához. - minisztériumok, akkreditált és szabad gazdasági egyesületek és vállalatok válogatott sajtóközleményeit, kvantifikálásait és Potcast-jait valamint - minősített híreket az érintett országok gazdasági sajtójából, fordítási szolgálattal együtt mindkét irányba - újságírói fórumot, amely hitelesen és megbízhatóan ajánl kis- és középvállalatokat érdekelt gazdasági köröknek és potenciális célcsoportoknak Pozíció: kapcsolat és tudás - A primér forrásokból válogatott eredeti-közlések kompetens források összegyűjtött tudását teszik elérhetővé a KKV-k számára. - A szerkesztői függetlenség biztosítja a legmagasabb szintű tárgyilagosságot. - Míg sok közép-portál érdekszövetségekhez kötődik, az openeu kizárólag a KKV-knak az adott célországgal való kapcsolatépítési érdekei mellett köteleződik el beleértve az érintett országok gazdasági minisztériumait és fejlesztési társaságait is. - Egy újságírói honlap általában angol nyelvű globális újságírást jelent ezzel szemben az openeu egyedileg tájékoztat az adott ország nyelvén, és fordítószolgálatával a vállalatok közötti megértést segíti a kapcsolatmenedzsmentben. Operációs-struktúra - openeu gazdasági portál - az openeu sajtóközpontja újságírói internet-plattform aktuális sajtóközlemények és jelentések, cégprofilok és teljes szövegek megjelentetésére. Gyártóknak és szolgáltatóknak valamint internetes és marketingügynökségeknek ad lehetőséget kis- és középvállalatoknak szánt termékeik, szolgáltatásaik bemutatására a megfelelő környezetben. Ez a szolgáltatás kizárólag olyan kis- és középvállalatok számára van fenntartva, amelyek foglalkoznak azzal a konkrét célkitűzéssel, hogy szolgáltatásaikat és termékeiket Németországból Ausztriába, Magyarországra és Romániába ajánlják, vagy akik ezt már teszik, valamint olyan gyártóknak és szolgáltatóknak, akik import vagy export ajánlattal fordulnak Ausztria, Magyarország és Románia felé.

4 Természetesen KKV-k mellett kluster-ek, Joint Venture cégek vagy országhatárokon átnyúló franchise vállalkozások számára is hasznos lehet ez a szolgáltatás. KKV az openeu-ban: a vízió - Európa KKV-alapítói minőségben gondolkodnak - a KKV-k az európai gazdaság tartóoszlopai - az openeu kapcsolat és tudás a Németország-Ausztria-Magyarország-Románia gazdasági vonal sikeres megfutásában 2. Sajtóközlemények Sajtóközlemények a következő módon jelentethetőek meg az openeu-n: I. Küldje el nekünk ingyenesen sajtóhíreit/sajtóközleményeit a következő címre: Így opciót szerez arra, hogy Önnek különösen fontos sajtóhírek megjelenjenek az openeusajtóközpontban, feltételezve, hogy B2B termékekről vagy szolgáltatásokról van szó, azaz B2B-vevőkről a fent megnevezett, különösen kiemelt célcsoport körében. Börzék és személyezetcserére vonatkozó információk semmi esetre sem kerülnek publikálásra. Az openeu szerkesztői naponta vizsgálják, hogy mely hír tart számot kiemelkedő érdeklődésre az olvasók körében melynek kiválasztása nem befolyásolható. Tisztelettel kérjük, hogy az erre vonatkozó hívásoktól és ektől tartózkodni szíveskedjen. Kérjük olvassa el az openeu-n, hogy mely sajtóhírek tartanak számot a legnagyobb érdeklődésre az újságírók körében (portálreleváns közlemények). II. Béreljen egy sajtópostafiókot fix árakat meghatározó árlistánk alapján és küldje el sajtóközleményeit a következő címre: A sajtó-postafiók az Ön cégének nevét viseli és a többi sajtóközleménnyel ellentétben megfelelő színnel ki van emelve. Előfizetőink számára opciós lehetőséget kínálunk, melynek keretében ebben a rubrikában a hírek ajánlott Newsfeedként is megrendelhetők. Az előfizetés ideje alatt a sajtóhíreik száma korlátlan. III. A vásárok, események rendezvények kategória alatt aktuális időpontokat, belépési feltételeket és nyitvatartási időket jelentetünk meg -akár ingyen is- az országszerte megrendezésre kerülő vásárokról, workshopokról és szemináriumokról. Amennyiben szeretne havonta több sajtóhírt is megjelentetni, kérjük béreljen egy (nem ingyenes) sajtópostafiókot. Fenntartjuk a jogot, hogy ez a szolgáltatás kizárólag azon kis- és középvállalkozásoknak szól, akiknek konkrét céljuk termékeik és szolgáltatásaik Németországból Ausztria, Magyarország és Románia felé való eljuttatása, vagy azoknak, akik Ausztria, Magyarország és Románia felé irányuló import vagy export tevékenységük révén már jelen vannak ezeken a piacokon gyártókként és szolgáltatókként. Természetesen a kis- és középvállalkozások

5 (KKV) mellett klaszterek, vegyes vállalatok vagy határon átívelő franchise vállalatok is igénybe vehetik ezt a szolgáltást. Az openeu a középszintnek magas hírértékkel bíró gazdasági témáival egy újságírói platformot bocsát rendelkezésre, mely az Ön kis- és középvállalkozását érintő gazdasági körökben és az Ön potenciális célcsoportja számára bizalommal és hitelt érdemlően továbbajánlható. Ezen médiaadatok képezik szolgáltatásunk alapját. Az openeu EU-külkereskedelmi portálon a hírek időrendben vannak megjelentetve, de RSS- Newsfeedként is előfizethetők. Publisher -ek is el vannak helyezve olyan módon, hogy az Ön témareleváns internetmegjelenésein folyamatosan új tartalmakat kapjanak. A következőkben pontos specifikációk, screenshot-okkal illusztrált példák, valamint az árlista található. 2.1 Sajtóközlemények a főoldalon A sajtópostafiókkal rendelkező vevők új sajtóközleményei automatikusan megjelennek az openeu főoldalán szalagcímként, és a jobboldali navigációban minden aloldalon megtalálhatóak. A szalagcímek alatt elhelyezett linkek közveltenül a mindenkori sajtóközleményhez vezetnek és ennak a magas relevanciával bíró tartalomnak köszönhetően jobb pozícióba hozzák az Ön sajtóközleményeit a keresőrendszerekben. Az Ön célcsoportja számára érdeklődésre számot tartó cikkek szalagcímként, magyar és román nyelven összefoglalva is megjelennek az országok mindenkori gazdasági portáljain, a jobb oldali navigációban.

6 2.2 Rubrik Pressezentrum / Pressemitteilungen Az openeu Sajtóközpont/Aktuális sajtóközlemények rubrikában is megjelennek a postafiókkal rendelkező vevők mindenkori sajtóközleményei egy Teaser segítségével, Teaser további lehetőséget kínálva a részletes sajtóközleményhez való eljutáshoz.

7 A sajtóközlemény teljes megjelenítése. Ugyanez érvényes az országok mindenkori gazdasági portáljain megjelenő, magyar és román nyelven összefoglalt, a célcsoportok számára nagy érdeklődésre számottartó sajtóközleményekre is. A vevő kifejezett kívánságára ennek a rubrikának a sajtóközleményei ajánlott Newsfeed-ként is előfizethetőek.. Publisher -ek is el vannak helyezve olyan módon, hogy az Ön témareleváns internetmegjelenésein folyamatosan új tartalmakat kapjanak. Ezzel szintén erősödik a sajtóközlemények hatása. Minden sajtóközlemény keresőrendszerekre optimalizáltan jelenik meg és megfelelően van linkelve ahhoz, hogy a sajtóhír által a lehető legnagyobb többletértéket generálja a vállalkozás számára.

8 2.2 Rubrik Messen, Events, Veranstaltungen 2.3 Cégprofil & Microsite A Vásárok, események, rendezvények rubrikában az openeu-nál ingyenesen jelentethetőek meg a célcsoportnak megfelelő nemzetközi vásárok, szakkiállítások, valamint események és rendezvények időpontjai. Ezek Teaser segítségével vezetnek a teljes cikkhez. Vásárok, események, rendezvények az openeu-n automatikusan megjelennek szalagcímként is a főoldalon és minden aloldalon is a jobb oldali navigációban, és a mindenkori vásár, esemény, vagy rendezvény alá elhelyezett link a teljes cikkhez irányít. Az openeu megjelentet a célcsoportnak megfelelő cégprofilokat is az ahhoz csatolt, a keresőrendszerekre a lehető legjobban optimalizált mikoroldalakat is. A cégprofil a megjelenés napján automatikusan megjelenik az openeu főoldalán és minden aloldalon is a jobb oldali navigációban szalagcímként, ami az alá elhelyezett link segítségével a mindenkori cégprofilra és az ahhoz kapcsolódó microsite-ra vezet.

9 A microsite teljes szövege. 5 fotó vagy egy videó elhelyezése is lehetséges a szöveg mellett. A cégbemutatóként szolgáló microsite-ot az openeu professzionálisan optimalizálja a keresőrendszerekre, hogy az Ön cégének célcsoportja körében a lehető legnagyobb többletértéket generálja.

10 Példa Cégprofil/Microsite -> Céloldal Miért van szüksége cégprofilra/microsite-ra? Mutassa be megfelelő környezetben cége profilját célcsoportja számára akár a határokon túl is. Mutassa be termékeit, szolgáltatásait EU partnereknél Ausztriában, Magyarországon és Romániában. Tájékoztassa célcsoportspecifikusan termékeiről, szolgáltatásairól a potenciális vevőket és befektetőket. Erősítse meg internetes megjelenését professziónális keresőrendszeroptimalizált micorsite segítségével, a magas relevanciával bíró tartalmi környezetből linkelve az Ön megjelenéséhez.

11 2.4 Podcast-megoldások Az openeu célcsoportnak megfelelő podcast-eket jelentet meg két formában. szöveg videó Ezek a podcast-ek összekapcsolódnak a sajtóközpontban, kérésre akár célcsoportorientáltan meghatározott közlemények között is megjelentethető. A cégprofillal és a keresőrendszerekre lehető legjobban optimalizált micrositeokkal is összekapcsolható.

12 2.5 Árlista Custom Publishing (2007) Formátum Nettó ár* Átfutási idő Sajtóközlemények a főoldalon ingyenes 1-2 munkanap Saját sajtópostafiók egy célország számára Saját sajtópostafiók két célország számára Saját sajtópostafiók három célország számára 60 EUR havonta / 600 EUR évente 65 EUR havonta / 650 EUR évente 75 EUR havonta / 750 EUR évente 1-2 munkanap 1-2 munkanap, 4 napos fordítási idővel 1-2 munkanap, 4 napos fordítási idővel Fordítások 1,67 Cent/leütés 5 munkanap (DE-HU / HU-DE / DE-RO / RO-DE / HU-RO / RO-HU) Sajtóközlemények elkészítése Microsite (Microsite készítése, kész kép ill. videóanyag beérkezése esetén) 500 EUR-tól 500 leütés+ korrektúra 750 EUR-tól 1000 leütésenként az első hónapban + 5 kép és/vagy videó megjelentetése+ layout és korrektúra. Minden további hónap 400 EUR-tól 1000 leütésenként. Fordítás más célországok számára, ld. Fordítások. 5 munkanap 4-5 munkanap Microsite (tartalom készen a vevőtől) 400 EUR-tól havonta 1000 leütésenként + 5 kép és/vagy 1 videó Podcast egy célország számára (Podcast készen a vevőtől) Podcast két célország számára (Podcast készen a vevőtől) Podcast minden célország számára (Podcast készen a vevőtől) 150 EUR havonta / 1500 EUR évente 200 EUR havonta / 2000 EUR évente 250 EUR havonta / 2500 EUR évente 2-3 munknap 3-4 munkanap 4-5 munkanap * Árainkat Euróban adtuk meg + Áfa. Tervezeteknél, előzetes layout-oknál extra, félnapos napidíjnak megfelelő 300 eurót számítunk fel. Egyszeri korrektúra minden árunkba be van számítva.

EGYÉNI TANÁCSADÁSI AJÁNLAT. ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ FIZETÉSI FELTÉTELEK (Érvényes 2011. május 31-től)

EGYÉNI TANÁCSADÁSI AJÁNLAT. ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ FIZETÉSI FELTÉTELEK (Érvényes 2011. május 31-től) EU Kompetencia EU KAPCSOLATOK TANÁCSADÁSI TEVÉKENYSÉG KAPCSOLATTEREMTÉS ÉRDEKKÉPVISELET CÉGALAPÍTÁS NÉMETORSZÁGBAN EGYÉNI TANÁCSADÁSI AJÁNLAT ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ FIZETÉSI FELTÉTELEK (Érvényes 2011. május

Részletesebben

openeu - Gazdasági Portál

openeu - Gazdasági Portál openeu - Gazdasági Portál Cégjegyzék Ágazati jegyzék - B2B-piactér tagja Az Ön openeu cégjegyzéke Szolgáltatások és többletértékek a németországi piacon Ön előtt álló sikerpályához Az openeu cégjegyzék

Részletesebben

ITT TARTUNK: online olvasó / hó 300+ eladott példány / hó. hirdető partner. előfizető. Forbes esemény

ITT TARTUNK: online olvasó / hó 300+ eladott példány / hó. hirdető partner. előfizető. Forbes esemény ITT TARTUNK: 17 000 eladott példány / hó 7 000 előfizető 300 000+ online olvasó / hó 300+ hirdető partner 30 Forbes esemény MI ÁLL A FORBES SIKERE MÖGÖTT? lelkes és elkötelezett Forbes-csapat komolyan

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat Tartalom 1. Sportxmédia - NB1.HU bemutatkozás 2. Az NB1.HU tartalmi elemei 3. Az NB1.HU strukturális felépítése 4. Látogatottsági és demográfiai adatok 5. Hirdetési formátumok 6. Hirdetési helyek az NB1.HU-n

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat MEGYEI NAPILAPOK / HÍRPORTÁLOK MÉDIAAJÁNLÓ 2019 Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat Az Inform Média Lapkiadó Kft. 1991. óta Északkelet-Magyarország piacvezető médiavállalkozása

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT 2018

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT 2018 2018. 01. 29. ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT 2018 NOT NEWS, BUT NEW Egyedi gazdasági információk, a szerkesztőség minél több saját értesülést, információt egyedi módon dolgoz fel a főbb üzleti hírek megjelentetése

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen

Részletesebben

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2019

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2019 .hu media kit 2019 MEDIA KIT Az gazdasági, ipari szakfolyóiratok független kiadója. Az elmúlt évek során számos exkluzív szakmai riportot készítettünk a magyar gazdaság kiemelkedő szereplőivel nagyvállalatok,

Részletesebben

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2018

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2018 .hu media kit 2018 MEDIA KIT Az gazdasági, ipari szakfolyóiratok független kiadója. Az elmúlt évek során számos exkluzív szakmai riportot készítettünk a magyar gazdaság kiemelkedő szereplőivel nagyvállalatok,

Részletesebben

A SPAR MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI KFT. BESZÁLLÍTÓKNAK NYÚJTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÜZLETSZABÁLYZATA

A SPAR MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI KFT. BESZÁLLÍTÓKNAK NYÚJTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÜZLETSZABÁLYZATA A SPAR MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI KFT. BESZÁLLÍTÓKNAK NYÚJTHATÓ OKKAL KAPCSOLATOS ÜZLETSZABÁLYZATA Hatályos: 2015. november 1. napjától a visszavonásig Nyilvánosságra hozatal módja: www.spar.hu honlapon,

Részletesebben

A SPAR MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI KFT. BESZÁLLÍTÓKNAK NYÚJTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÜZLETSZABÁLYZATA

A SPAR MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI KFT. BESZÁLLÍTÓKNAK NYÚJTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÜZLETSZABÁLYZATA A SPAR MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI KFT. BESZÁLLÍTÓKNAK NYÚJTHATÓ OKKAL KAPCSOLATOS ÜZLETSZABÁLYZATA Hatályos: 2013. május 29. napjától a visszavonásig Nyilvánosságra hozatal módja: www.spar.hu honlapon Felügyeleti

Részletesebben

GreenLabelsPurchase making a greener procurement with energy labels. GreenLabelsPurchase projekt. Szakmai Fórum a zöld beszerzésről

GreenLabelsPurchase making a greener procurement with energy labels. GreenLabelsPurchase projekt. Szakmai Fórum a zöld beszerzésről GreenLabelsPurchase projekt Szakmai Fórum a zöld beszerzésről Budapest, 2008. február 14. Tartalom GLP projekt bemutatása Célkitűzések és munkaprogram Eredmények Projekt partnerek 1 Berliner Energieagentur

Részletesebben

A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata

A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata Bemutatkozás Az akibic.hu oldalt a KIBIC Zsidó Szervezetek és Közösségek Szövetsége működteti, mely nyilvántartott, tagsággal rendelkező civil szervezet.

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegrboker.hu Koncepció A

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

HITA roadshow 2012.05.8-10.

HITA roadshow 2012.05.8-10. HITA roadshow 2012.05.8-10. Széleskörű kétoldalú gazdasági kapcsolatok Áru és szolgáltatás kereskedelem Kétoldalú tőkekapcsolatok Közös infrastruktúra fejlesztések Határ menti, regionális együttműködés

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

Title. Kkv-k az Egyesült Királyságban és a közbeszerzés. Sub-title Toni Saraiva EISC Ltd / Enterprise Europe Network PLACE PARTNER S LOGO HERE

Title. Kkv-k az Egyesült Királyságban és a közbeszerzés. Sub-title Toni Saraiva EISC Ltd / Enterprise Europe Network PLACE PARTNER S LOGO HERE Kkv-k az Egyesült Királyságban és a közbeszerzés Title Sub-title Toni Saraiva EISC Ltd / Enterprise Europe Network PLACE PARTNER S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry The Enterprise Europe

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Üzletről, gazdaságról, közérthetően Iskolai végzettség szerinti megoszlás Az mfor.hu 2000 óta működő gazdasági

Részletesebben

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT Bemutatkozás A VLV.HU honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ- elnök kezdeményezésére jött létre a 2007- es melbourne- i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAGYAR TURIZMUS ZRT. HONLAPJAIN TÖRTÉNŐ HIRDETÉSRE VONATKOZÓAN

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAGYAR TURIZMUS ZRT. HONLAPJAIN TÖRTÉNŐ HIRDETÉSRE VONATKOZÓAN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAGYAR TURIZMUS ZRT. HONLAPJAIN TÖRTÉNŐ HIRDETÉSRE VONATKOZÓAN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAGYAR TURIZMUS ZRT. HONLAPJAIN TÖRTÉNŐ HIRDETÉSRE VONATKOZÓAN... - 1

Részletesebben

GYEREVISSZA fórum- és képzés kommunikáció

GYEREVISSZA fórum- és képzés kommunikáció GYEREVISSZA fórum- és képzés kommunikáció Megjelenések Mantra Communication 2013. július 11. Kommunikáció Két körben zajlott a kommunikáció június hónapban. Június első hetében sajtóközleményt adtunk ki

Részletesebben

Üzletember találkozó szeptember 12. Expo Arad. Szervező: Partnerek:

Üzletember találkozó szeptember 12. Expo Arad. Szervező: Partnerek: Üzletember találkozó 2014. szeptember 12. Expo Arad Szervező: Partnerek: Mezőgazdasági, élelmiszeripari és csomagolástehnikai nemzetközi vásár Állatkiállítás Hagyományos termékek szalon XXV. kiadás 2014.

Részletesebben

A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja

A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja Média ajánlat www.csakfoci.hu A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja A Gmedia online sales house- ról: Az Gmedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 2008- ban alakult, magyar tulajdonban

Részletesebben

Magyar.film.hu médiaajánlat

Magyar.film.hu médiaajánlat Magyar.film.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Magyar.film.hu bemutatkozás 3 A Magyar.film.hu tartalmi elemei 4 A Magyar.film.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA*

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA* BITPORT Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is IT szakember, akinek pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát?

Részletesebben

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja Az MeDáLia Design Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei és Adatvédelmi Szabályzata (az Általános Szerződési Feltételek ) 1. Az Általános Szerződési Feltételek célja 1.1

Részletesebben

Mi a számlázóválasztó?

Mi a számlázóválasztó? médiaajánlat Mi a számlázóválasztó? A Számlázóválasztó.hu egy független számlázóprogram-választó rendszer, amelynek célja, hogy a vállalkozók minél egyszerűbben, gyorsabban és célzottabban találhassák

Részletesebben

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek Médiaajánlat hirdetési felületek és technikai információk Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek motorsportal.hu A Motorsportal 2009-ben indult, pár lelkes fiatal szenvedélyéből

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK HU HU HU EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2011.2.23. COM(2011) 78 végleges A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

A KAVOSZ Zrt. Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata

A KAVOSZ Zrt. Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata A KAVOSZ Zrt. Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata Az Üzletszabályzat mellékletei 1. A regisztrációs díj mértéke 2. Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány mindenkori hatályos Agrár Széchenyi

Részletesebben

1. Általános tudnivalók

1. Általános tudnivalók Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Megatherm Kereskedelmi Kft. Székhely: 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 135. Cégjegyzékszám: 13-09-071461 Adószám: 12098934-2-13 Bejegyző cégbíróság

Részletesebben

Kiket érinthet az analóg lekapcsolás?

Kiket érinthet az analóg lekapcsolás? Televíziónézési pillanatkép Kiket érinthet az analóg lekapcsolás? 2011. november Nielsen Közönségmérés - Előfizetés (vételi hierarchia) + A teljes népesség () televíziós vételi platformok szerinti kategóriái

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Webbeteg Kft.(Székhely: 4026 Debrecen, Csemete u 20, Adószám: 23981306-2-09, Cégjegyzékszám: 09-09-023339) kizárólagos üzemeltetője a www.webbeteg.hu portálnak. A Megrendelő

Részletesebben

VÁLLALKOZZ TUDATOSAN! ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM BEMUTATÁSA

VÁLLALKOZZ TUDATOSAN! ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM BEMUTATÁSA VÁLLALKOZZ TUDATOSAN! ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM BEMUTATÁSA Külgazdasági évnyitó konferencia 2019. 03. 06., Novotel Budapest Centrum A kkv-k nemzetköziesítésének jelentősége A magyar gazdaság fő

Részletesebben

dental.hu...és ami mögötte van biztos megoldás a fogászati szakma elérésére

dental.hu...és ami mögötte van biztos megoldás a fogászati szakma elérésére dental.hu...és ami mögötte van biztos megoldás a fogászati szakma elérésére + hirdetési anyagok készítése 1 stratégiai tanácsadás + az Ön céljaihoz legjobban illeszkedő hirdetési eszközök kiválasztása

Részletesebben

Stop.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat Stop.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Stop.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák Hagyományos

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Az MXonline.hu-ról. Miért az MXonline.hu? Miért vagyunk jobbak, mint a Facebook?

Az MXonline.hu-ról. Miért az MXonline.hu? Miért vagyunk jobbak, mint a Facebook? 1 Az MXonline.hu-ról 2010 óta vagyunk jelen a hazai médiában, úttörő szerepet töltöttünk be a magyar nyelvű motoros off-road újságírásban. A hazai szövetség által többször díjazott munkatársaink személyesen

Részletesebben

A minőségügyi szaklapok tevékenysége és fontossága Sződi Sándor

A minőségügyi szaklapok tevékenysége és fontossága Sződi Sándor A minőségügyi szaklapok tevékenysége és fontossága Sződi Sándor a Magyar Minőség elnöke, a Minőség és Megbízhatóság szerkesztőbizottsági tagja A FENNTARTHATÓSÁGÉRT A KÖRNYEZETTERHELÉS CSÖKKENT KKENTÉSÉÉRT

Részletesebben

Médiaajánlat. Igazság több van, valóság egy!

Médiaajánlat. Igazság több van, valóság egy! Médiaajánlat Igazság több van, valóság egy! Lapcsaládunkról A legnagyobb erdélyi magyar lapcsalád tagjaként a Székelyhon vezető szerepet tölt be a tájékoztatásban. A portfólióba tartozó online kiadványokban

Részletesebben

Üzleti lehetőségek Ausztriában

Üzleti lehetőségek Ausztriában Üzleti lehetőségek Ausztriában KGSZ-Roadshow A külpiac házhoz jön! 2013.11.4-8. Kaposvár-Szekszárd-Győr-Eger- Miskolc-Székesfehérvár Nemes Zsolt vezető külgazdasági szakdiplomata Bécs Az osztrák gazdaság

Részletesebben

Kommunikációs tevékenységek

Kommunikációs tevékenységek Kommunikációs tevékenységek Vezető Kedvezményezettek szemináriuma II. Nyílt pályázati felhívás 2019.02.12 - Békéscsaba Tartalom 1. Bevezetés 2. Követelmények 3. Kötelező tevékenységek 4. Hasznos tippek

Részletesebben

Az MNB eszköztárának szerepe a külgazdaság fejlesztésében

Az MNB eszköztárának szerepe a külgazdaság fejlesztésében Az MNB eszköztárának szerepe a külgazdaság fejlesztésében Fábián Gergely Igazgató, Pénzügyi rendszer elemzése igazgatóság Magyar Nemzeti Bank 2015. szeptember 4. Az előadás tartalma Az exportáló KKV-k

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Időpont: 2015. október 15. KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (5000 Szolnok, Hild János tér 1.) A konferencia témája, célja A világgazdasági tendenciák, a

Részletesebben

Weborvos.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat Weborvos.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Weborvos.hu bemutatkozás 3 A Weborvos.hu tartalmi elemei 4 A Weborvos.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

KKV Szakmai Magazin. A kis- és középvállalkozások lapja

KKV Szakmai Magazin. A kis- és középvállalkozások lapja KKV Szakmai Magazin A kis- és középvállalkozások lapja A KKV magazin a kis- és középvállalkozások szakmai tanácsadó magazinja. Hiánypótló megjelenésével célja, hogy a kkv-k döntéshozói számára nyújtson

Részletesebben

GS1 Hungary Service Provider Program

GS1 Hungary Service Provider Program GS1 Hungary Service Provider Program A GS1 Magyarország SZOlGÁlTATói PROGRAMjA 2011 A Szolgáltatói Programhoz kapcsolódó alapinformációk A Szolgáltatói program célja: a GS1 Magyarország 2006 óta működteti

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

A KAVOSZ Zrt. Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata

A KAVOSZ Zrt. Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata A KAVOSZ Zrt. Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata Az Üzletszabályzat mellékletei 1. A regisztrációs díj mértéke 2. Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány mindenkori hatályos Agrár Széchenyi

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Médiumajánló 2014. Sztárok Gasztro Életmód

Médiumajánló 2014. Sztárok Gasztro Életmód Médiumajánló 2014 Sztárok Gasztro Életmód Exkluzív direkt felületek Klasszikus bannerek PR cikkek TV reklám spotok Műsorszponzoráció facebook közösség Integrált web-médium Az első magyar integrált web-médium.

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni?

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni? Médiaajánlat 2017 Miért jó a Magro? Havonta 140.000 látogatás a portálon. A Magro-ra azok a termelő cégek, gazdálkodók látogatnak, akik a szabad piacon is értékesítik terményeiket, és döntéshozók a befektetéseikben.

Részletesebben

Reklámlehetőségek a Transindexen

Reklámlehetőségek a Transindexen A Transindex.ro a legolvasottabb romániai magyar hírportál. Naponta 8000-en rendszeresen velünk kezdik a napot, míg a nap folyamán összesen 13 000 egyedi látogatóra teszünk szert, melyek 53%-a rendszeresen

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

FESTETICS HAJÓS KLASZTER TÁJÉKOZTATÓ 2012. november

FESTETICS HAJÓS KLASZTER TÁJÉKOZTATÓ 2012. november FESTETICS HAJÓS KLASZTER TÁJÉKOZTATÓ 2012. november 1 FESTETICS HAJÓS KLASZTER Az agárdi székhelyű Pro Rekreatione Nonprofit Kft. (VVSI), a vitorlázás és hozzá kapcsolódó utánpótlás nevelés területén is

Részletesebben

Computerworld.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat Computerworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Computerworld.hu bemutatkozás 3 Computerworld.hu tartalmi elemei 4 A Computerworld.hu strukturális felépítése

Részletesebben

VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR

VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR F E L H A S Z N Á L Ó I D O K U M E N T Á C I Ó VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT TARTALOM Magyar

Részletesebben

médiaajánlat2012 IDG Hungary Kft. 1075 Budapest, Madách Imre út 13 14. Tel.: 06-1-577-4316, *577-4300 Fax: 06-1-266-4274 E-mail: keriroda@idg.

médiaajánlat2012 IDG Hungary Kft. 1075 Budapest, Madách Imre út 13 14. Tel.: 06-1-577-4316, *577-4300 Fax: 06-1-266-4274 E-mail: keriroda@idg. médiaajánlat2012 IDG Hungary Kft. 1075 Budapest, Madách Imre út 13 14. Tel.: 06-1-577-4316, *577-4300 Fax: 06-1-266-4274 E-mail: keriroda@idg.hu A DevCorner magyar fejlesztő szakembereket, programozókat,

Részletesebben

ujszo.com árjegyzék Érvényes 2015.10.01.-től Kedvezményes CPT ár Gate 1000x100 + 2*160x600 3x40 kb

ujszo.com árjegyzék Érvényes 2015.10.01.-től Kedvezményes CPT ár Gate 1000x100 + 2*160x600 3x40 kb ujszo.com árjegyzék Érvényes 2015.10.01.-től A szabványos reklámformátumok specifikációja Reklámformátum Heti kedvezményes csomag Megnevezés Méret Méretkorlát Elhelyezés CPT ár Teljes ár Megjelenítések

Részletesebben

EPALE. Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért. Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal december 9.

EPALE. Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért. Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal december 9. EPALE Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal 2016. december 9. Mi az EPALE? Nemzeti Támogató Szolgálat Központi Támogató Szolgálat

Részletesebben

ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A nyereményjáték szervezője A játék szervezője a Peugeot Hungária Kft. 2. A nyereményjáték célja: A Peugeot Hungária Kft. átlal forgalmazott haszongépjármű

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

tájékoztatás az Egyesülés háttere és indokai

tájékoztatás az Egyesülés háttere és indokai tájékoztatás a K&H növekedés plusz nyíltvégű alap, mint Beolvadó alap és a K&H likviditási elszámoló nyíltvégű alap, mint Átvevő alap Egyesüléséről, valamint a Beolvadó alap befektetési jegyei folyamatos

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK Építésijog.hu Elõfizetéses Szolgáltatás ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK Artifex Kiadó Korlátolt Felelõsségû Társaság Hatályos: 2015. december 22 étõl A JELEN ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK (a továbbiakban:

Részletesebben

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ERP rendszereket (komplex ügyvitelszervezés, vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10. Personal Hungary

Részletesebben

OTPdirekt WAP Kezelési Leírás. Hatálybalépés időpontja: 2007. március 12.

OTPdirekt WAP Kezelési Leírás. Hatálybalépés időpontja: 2007. március 12. OTPdirekt WAP Kezelési Leírás Hatálybalépés időpontja: 2007. március 12. Bevezető A rendszerről Az OTP Bank Rt. OTPdirekt WAP szolgáltatása banki tranzakciók WAP böngésző segítségével arra alkalmas mobiltelefonon

Részletesebben

Dunakeszi Kistérségi Többcélú Társulás központi orvosi ügyeletének ellátása - AF

Dunakeszi Kistérségi Többcélú Társulás központi orvosi ügyeletének ellátása - AF Dunakeszi Kistérségi Többcélú Társulás központi orvosi ügyeletének ellátása - AF Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/1 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás Hirdetmény típusa: az egyszerű eljárás ajánlattételi

Részletesebben

A JELEN VÉTELI AJÁNLATOT A PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE 2001. DECEMBER 7-ÉN KELT III./26.026-1/2001. SZÁMÚ HATÁROZATÁVAL JÓVÁHAGYTA!

A JELEN VÉTELI AJÁNLATOT A PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE 2001. DECEMBER 7-ÉN KELT III./26.026-1/2001. SZÁMÚ HATÁROZATÁVAL JÓVÁHAGYTA! NYILVÁNOS VÉTELI AJÁNLAT Az IVYDALE INVESTMENTS LIMITED, a ciprusi jog alapján bejegyzett társaság (székhelye: 1095 Ciprus, 1 Lambousa Street, Nicosia), mint ajánlattevõ (az "Ajánlattevõ") - az értékpapírok

Részletesebben

Fizetési Szokások Európában 2018 EOS Csoport

Fizetési Szokások Európában 2018 EOS Csoport Fizetési Szokások Európában 2018 EOS Csoport Magyarország With head and heart in finance Az EOS világszerte Az EOS a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója Észak-Amerika Európa Ázsia 51 leányvállalat

Részletesebben

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT TERJESZTÉSI ADATOK OLVASÓI ÖSSZETÉTEL VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ 35% 53% KKV AB STÁTUSZÚ 90% KONTAKT. Professional Publishing Hungary

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT TERJESZTÉSI ADATOK OLVASÓI ÖSSZETÉTEL VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ 35% 53% KKV AB STÁTUSZÚ 90% KONTAKT. Professional Publishing Hungary KREATÍV Professional Publishing Hungary MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM A Kreatív több, mint 20 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. tev.eng.sz.: 41.011/2002.) és

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. tev.eng.sz.: 41.011/2002.) és Lakossági Bankszámla és Betéti kamat Hirdetmény 2.14. sz. melléklet ERSTE BANK HUNGARY ZRT. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. tev.eng.sz.: 41.011/2002.) és az (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev.

Részletesebben

MÁSODLAGOS KERESKEDELMI TRANZAKCIÓKRA JOGOSÍTÓ FÖLDGÁZTÁROLÁSI SZERZŐDÉS (MINTA)

MÁSODLAGOS KERESKEDELMI TRANZAKCIÓKRA JOGOSÍTÓ FÖLDGÁZTÁROLÁSI SZERZŐDÉS (MINTA) MÁSODLAGOS KERESKEDELMI TRANZAKCIÓKRA JOGOSÍTÓ FÖLDGÁZTÁROLÁSI SZERZŐDÉS amely egyrészről az székhelye: levelezési címe: számlavezető pénzintézete: számlaszáma: számlázási cím: adószáma: cégbíróság és

Részletesebben

SZENT ISTVÁN EGYETEM PROGRAM OPERÁTOR. Pályázati felhívás a 2009-2014 Norvég Finanszírozási Mechanizmus Zöld ipari innováció program (HU-09) illetve

SZENT ISTVÁN EGYETEM PROGRAM OPERÁTOR. Pályázati felhívás a 2009-2014 Norvég Finanszírozási Mechanizmus Zöld ipari innováció program (HU-09) illetve SZENT ISTVÁN EGYETEM PROGRAM OPERÁTOR Pályázati felhívás a 2009-2014 Norvég Finanszírozási Mechanizmus Zöld ipari innováció program (HU-09) Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének

Részletesebben

Magyarország-Miskolc: Buszok és távolsági buszok 2016/S 057-095236. Ajánlati/részvételi felhívás Közszolgáltatások. Árubeszerzés

Magyarország-Miskolc: Buszok és távolsági buszok 2016/S 057-095236. Ajánlati/részvételi felhívás Közszolgáltatások. Árubeszerzés 1 / 11 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:95236-2016:text:hu:html Magyarország-Miskolc: Buszok és távolsági buszok 2016/S 057-095236 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Herzlich Willkommen. Üdvözöljük

Herzlich Willkommen. Üdvözöljük Herzlich Willkommen beim Energiezirkel der Deutsch Ungarischen Industrie- und Handelskammer Üdvözöljük a Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara energiakör rendezvényén Budapest, den 23. November 2011

Részletesebben

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Pályázati felhívás (postázott nyomtatott anyag) Minden évben több mint 8 000 példányban gyermekintézményeknek,

Részletesebben

Sorsz. Feladat Időtart. Ütemezés Új arculattal jelenjen meg a portál: főoldalhoz 1.1

Sorsz. Feladat Időtart. Ütemezés Új arculattal jelenjen meg a portál: főoldalhoz 1.1 1. sz. Melléklet Szakmai ajánlat Sorsz. Feladat Időtart. Ütemezés Új arculattal jelenjen meg a portál: főoldalhoz 1.1 (nyitólap) és al/főmenükhöz új design és a hozzájuk 1 hónap tartozó színvilág (template)

Részletesebben

Bemutatkozás. Tartalom

Bemutatkozás. Tartalom Médiaajánlat Bemutatkozás A 2011 áprilisában indult Babamama.hu egy egyedülállóan széleskörű információs bázis, amely rendszerezve tartalmazza a lehetséges válaszokat az összes felmerülő szülői kérdésre,

Részletesebben

PROJEKTBEMUTATÁS A projekt háttere és főbb célkitűzései A projekt módszertani megközelítései

PROJEKTBEMUTATÁS A projekt háttere és főbb célkitűzései A projekt módszertani megközelítései APP4INNO Projekt Establishment and promotion of new approaches and tools for the strengthening of primary sector's competitiveness and innovation in the South East Europe PROJEKTBEMUTATÁS A projekt háttere

Részletesebben

Erste EgySzámla díjai és jutalékai

Erste EgySzámla díjai és jutalékai Erste EgySzámla díjai és jutalékai Közzététel: 2015. december 31. napján Hatályos: 2016. január 4-től A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

EFFEKT Hungary Kft. MÉDIABEMUTATÓ

EFFEKT Hungary Kft. MÉDIABEMUTATÓ EFFEKT Hungary Kft. 2010 MÉDIABEMUTATÓ TERJESZTÉS Kiadványainkat ingyenesen terjesztjük: Biztonságtechnikával, vagyonvédelemmel foglalkozó cégek döntéshozói (tervezők, telepítők, kivitelezők, távfelügyeleti

Részletesebben