Médiaadatok. Hungary - OpenEU.eu

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Médiaadatok. Hungary - OpenEU.eu"

Átírás

1 Médiaadatok Hungary - OpenEU.eu

2 1. KKV-k = Európa gazdaságának tartóoszlopai Az Európai Bizottság május 6-án egységes meghatározást vezetett be a Kis- és középvállalatok (KKV) fogalomra, egyfelől a jogbiztonság növelése érdekében, másfelől azért, hogy csökkentse a jogszabályok megkerülésének lehetőségét különösen is az állami segítség, a strukturális alapok és a kutatásfejlesztési keretprogram tekintetében: Vállalati kategória Dolgozói létszám Forgalom Mérlegösszeg Vállalatméret aránya az EU-ban Középvállalat < millió 43 millió Kisvállalat < millió 10 millió Mikrovállalkozás < 10 < 2 millió Az európai KKV-alapítók (vállalkozók) minőségben gondolkodnak Álljon itt Németország példája (forrás: KfW Bankcsoport mint szövetségi és tartományi Bank a KfW a német gazdaság és az átalakuló- és fejlődő országok fejlesztési bankja): - EQ (Emotional/Social Intelligence): Az összes alapító (vállakozó) egy negyede több alapítóval közösen, csapatban indítja a vállalkozását. Az összefogás egy cél optimális elérése érdekében (pl. Going East/West, Kluster, Joint Ventures) alapgondolat az EU-ban ami maga is egy Kluster! - HQ (Human Intelligence): A humántőke és az alapítási (vállalkozási) hajlandóság között pozitív összefüggés áll fenn. Éppennyire igaz azonban az is, hogy csak az összes cégalapító 17%-a rendelkezik felsőfokú végzettséggel, 12%-a pedig technikusi vagy más szakirányú végzettséggel. - TQM (Total Quality Management): Az alapítók (vállalkozók) tevékenyek, és lásd az EQ és HQ pontokat gyakran egészen más minőségekkel rendelkeznek, mint az idegennyelvtudás, gyakran angolul sem tudnak. Azonban csak a közös megértés által bonthatók le az akadályok, amelyek útját állják annak, hogy más országban vállalkozzanak. Magyar vállalkozóként például érdekesnek találja-e egy sajtóhír szalagcímét egy német oldalon vagy fordítva -, vegye igénybe a kedvező árú openeu-fordítószolgálatot. Sok sikert az openeu következő médiaadatainak programjával!

3 openeu - olvasótábor és célcsoport Európa KKV-alapítói, döntéshozói és projektfelelősei az openeu-n megtalálják - a fontos gazdasági adatokat a Németország-Ausztria-Magyarország-Románia vonal nemzetgazdaságairól, alapként a külgazdasági aktivitások felvételéhez, akár egy Go East ill. Go West, vagy hasonló tervezéséhez és lebonyolításához. - minisztériumok, akkreditált és szabad gazdasági egyesületek és vállalatok válogatott sajtóközleményeit, kvantifikálásait és Potcast-jait valamint - minősített híreket az érintett országok gazdasági sajtójából, fordítási szolgálattal együtt mindkét irányba - újságírói fórumot, amely hitelesen és megbízhatóan ajánl kis- és középvállalatokat érdekelt gazdasági köröknek és potenciális célcsoportoknak Pozíció: kapcsolat és tudás - A primér forrásokból válogatott eredeti-közlések kompetens források összegyűjtött tudását teszik elérhetővé a KKV-k számára. - A szerkesztői függetlenség biztosítja a legmagasabb szintű tárgyilagosságot. - Míg sok közép-portál érdekszövetségekhez kötődik, az openeu kizárólag a KKV-knak az adott célországgal való kapcsolatépítési érdekei mellett köteleződik el beleértve az érintett országok gazdasági minisztériumait és fejlesztési társaságait is. - Egy újságírói honlap általában angol nyelvű globális újságírást jelent ezzel szemben az openeu egyedileg tájékoztat az adott ország nyelvén, és fordítószolgálatával a vállalatok közötti megértést segíti a kapcsolatmenedzsmentben. Operációs-struktúra - openeu gazdasági portál - az openeu sajtóközpontja újságírói internet-plattform aktuális sajtóközlemények és jelentések, cégprofilok és teljes szövegek megjelentetésére. Gyártóknak és szolgáltatóknak valamint internetes és marketingügynökségeknek ad lehetőséget kis- és középvállalatoknak szánt termékeik, szolgáltatásaik bemutatására a megfelelő környezetben. Ez a szolgáltatás kizárólag olyan kis- és középvállalatok számára van fenntartva, amelyek foglalkoznak azzal a konkrét célkitűzéssel, hogy szolgáltatásaikat és termékeiket Németországból Ausztriába, Magyarországra és Romániába ajánlják, vagy akik ezt már teszik, valamint olyan gyártóknak és szolgáltatóknak, akik import vagy export ajánlattal fordulnak Ausztria, Magyarország és Románia felé.

4 Természetesen KKV-k mellett kluster-ek, Joint Venture cégek vagy országhatárokon átnyúló franchise vállalkozások számára is hasznos lehet ez a szolgáltatás. KKV az openeu-ban: a vízió - Európa KKV-alapítói minőségben gondolkodnak - a KKV-k az európai gazdaság tartóoszlopai - az openeu kapcsolat és tudás a Németország-Ausztria-Magyarország-Románia gazdasági vonal sikeres megfutásában 2. Sajtóközlemények Sajtóközlemények a következő módon jelentethetőek meg az openeu-n: I. Küldje el nekünk ingyenesen sajtóhíreit/sajtóközleményeit a következő címre: Így opciót szerez arra, hogy Önnek különösen fontos sajtóhírek megjelenjenek az openeusajtóközpontban, feltételezve, hogy B2B termékekről vagy szolgáltatásokról van szó, azaz B2B-vevőkről a fent megnevezett, különösen kiemelt célcsoport körében. Börzék és személyezetcserére vonatkozó információk semmi esetre sem kerülnek publikálásra. Az openeu szerkesztői naponta vizsgálják, hogy mely hír tart számot kiemelkedő érdeklődésre az olvasók körében melynek kiválasztása nem befolyásolható. Tisztelettel kérjük, hogy az erre vonatkozó hívásoktól és ektől tartózkodni szíveskedjen. Kérjük olvassa el az openeu-n, hogy mely sajtóhírek tartanak számot a legnagyobb érdeklődésre az újságírók körében (portálreleváns közlemények). II. Béreljen egy sajtópostafiókot fix árakat meghatározó árlistánk alapján és küldje el sajtóközleményeit a következő címre: A sajtó-postafiók az Ön cégének nevét viseli és a többi sajtóközleménnyel ellentétben megfelelő színnel ki van emelve. Előfizetőink számára opciós lehetőséget kínálunk, melynek keretében ebben a rubrikában a hírek ajánlott Newsfeedként is megrendelhetők. Az előfizetés ideje alatt a sajtóhíreik száma korlátlan. III. A vásárok, események rendezvények kategória alatt aktuális időpontokat, belépési feltételeket és nyitvatartási időket jelentetünk meg -akár ingyen is- az országszerte megrendezésre kerülő vásárokról, workshopokról és szemináriumokról. Amennyiben szeretne havonta több sajtóhírt is megjelentetni, kérjük béreljen egy (nem ingyenes) sajtópostafiókot. Fenntartjuk a jogot, hogy ez a szolgáltatás kizárólag azon kis- és középvállalkozásoknak szól, akiknek konkrét céljuk termékeik és szolgáltatásaik Németországból Ausztria, Magyarország és Románia felé való eljuttatása, vagy azoknak, akik Ausztria, Magyarország és Románia felé irányuló import vagy export tevékenységük révén már jelen vannak ezeken a piacokon gyártókként és szolgáltatókként. Természetesen a kis- és középvállalkozások

5 (KKV) mellett klaszterek, vegyes vállalatok vagy határon átívelő franchise vállalatok is igénybe vehetik ezt a szolgáltást. Az openeu a középszintnek magas hírértékkel bíró gazdasági témáival egy újságírói platformot bocsát rendelkezésre, mely az Ön kis- és középvállalkozását érintő gazdasági körökben és az Ön potenciális célcsoportja számára bizalommal és hitelt érdemlően továbbajánlható. Ezen médiaadatok képezik szolgáltatásunk alapját. Az openeu EU-külkereskedelmi portálon a hírek időrendben vannak megjelentetve, de RSS- Newsfeedként is előfizethetők. Publisher -ek is el vannak helyezve olyan módon, hogy az Ön témareleváns internetmegjelenésein folyamatosan új tartalmakat kapjanak. A következőkben pontos specifikációk, screenshot-okkal illusztrált példák, valamint az árlista található. 2.1 Sajtóközlemények a főoldalon A sajtópostafiókkal rendelkező vevők új sajtóközleményei automatikusan megjelennek az openeu főoldalán szalagcímként, és a jobboldali navigációban minden aloldalon megtalálhatóak. A szalagcímek alatt elhelyezett linkek közveltenül a mindenkori sajtóközleményhez vezetnek és ennak a magas relevanciával bíró tartalomnak köszönhetően jobb pozícióba hozzák az Ön sajtóközleményeit a keresőrendszerekben. Az Ön célcsoportja számára érdeklődésre számot tartó cikkek szalagcímként, magyar és román nyelven összefoglalva is megjelennek az országok mindenkori gazdasági portáljain, a jobb oldali navigációban.

6 2.2 Rubrik Pressezentrum / Pressemitteilungen Az openeu Sajtóközpont/Aktuális sajtóközlemények rubrikában is megjelennek a postafiókkal rendelkező vevők mindenkori sajtóközleményei egy Teaser segítségével, Teaser további lehetőséget kínálva a részletes sajtóközleményhez való eljutáshoz.

7 A sajtóközlemény teljes megjelenítése. Ugyanez érvényes az országok mindenkori gazdasági portáljain megjelenő, magyar és román nyelven összefoglalt, a célcsoportok számára nagy érdeklődésre számottartó sajtóközleményekre is. A vevő kifejezett kívánságára ennek a rubrikának a sajtóközleményei ajánlott Newsfeed-ként is előfizethetőek.. Publisher -ek is el vannak helyezve olyan módon, hogy az Ön témareleváns internetmegjelenésein folyamatosan új tartalmakat kapjanak. Ezzel szintén erősödik a sajtóközlemények hatása. Minden sajtóközlemény keresőrendszerekre optimalizáltan jelenik meg és megfelelően van linkelve ahhoz, hogy a sajtóhír által a lehető legnagyobb többletértéket generálja a vállalkozás számára.

8 2.2 Rubrik Messen, Events, Veranstaltungen 2.3 Cégprofil & Microsite A Vásárok, események, rendezvények rubrikában az openeu-nál ingyenesen jelentethetőek meg a célcsoportnak megfelelő nemzetközi vásárok, szakkiállítások, valamint események és rendezvények időpontjai. Ezek Teaser segítségével vezetnek a teljes cikkhez. Vásárok, események, rendezvények az openeu-n automatikusan megjelennek szalagcímként is a főoldalon és minden aloldalon is a jobb oldali navigációban, és a mindenkori vásár, esemény, vagy rendezvény alá elhelyezett link a teljes cikkhez irányít. Az openeu megjelentet a célcsoportnak megfelelő cégprofilokat is az ahhoz csatolt, a keresőrendszerekre a lehető legjobban optimalizált mikoroldalakat is. A cégprofil a megjelenés napján automatikusan megjelenik az openeu főoldalán és minden aloldalon is a jobb oldali navigációban szalagcímként, ami az alá elhelyezett link segítségével a mindenkori cégprofilra és az ahhoz kapcsolódó microsite-ra vezet.

9 A microsite teljes szövege. 5 fotó vagy egy videó elhelyezése is lehetséges a szöveg mellett. A cégbemutatóként szolgáló microsite-ot az openeu professzionálisan optimalizálja a keresőrendszerekre, hogy az Ön cégének célcsoportja körében a lehető legnagyobb többletértéket generálja.

10 Példa Cégprofil/Microsite -> Céloldal Miért van szüksége cégprofilra/microsite-ra? Mutassa be megfelelő környezetben cége profilját célcsoportja számára akár a határokon túl is. Mutassa be termékeit, szolgáltatásait EU partnereknél Ausztriában, Magyarországon és Romániában. Tájékoztassa célcsoportspecifikusan termékeiről, szolgáltatásairól a potenciális vevőket és befektetőket. Erősítse meg internetes megjelenését professziónális keresőrendszeroptimalizált micorsite segítségével, a magas relevanciával bíró tartalmi környezetből linkelve az Ön megjelenéséhez.

11 2.4 Podcast-megoldások Az openeu célcsoportnak megfelelő podcast-eket jelentet meg két formában. szöveg videó Ezek a podcast-ek összekapcsolódnak a sajtóközpontban, kérésre akár célcsoportorientáltan meghatározott közlemények között is megjelentethető. A cégprofillal és a keresőrendszerekre lehető legjobban optimalizált micrositeokkal is összekapcsolható.

12 2.5 Árlista Custom Publishing (2007) Formátum Nettó ár* Átfutási idő Sajtóközlemények a főoldalon ingyenes 1-2 munkanap Saját sajtópostafiók egy célország számára Saját sajtópostafiók két célország számára Saját sajtópostafiók három célország számára 60 EUR havonta / 600 EUR évente 65 EUR havonta / 650 EUR évente 75 EUR havonta / 750 EUR évente 1-2 munkanap 1-2 munkanap, 4 napos fordítási idővel 1-2 munkanap, 4 napos fordítási idővel Fordítások 1,67 Cent/leütés 5 munkanap (DE-HU / HU-DE / DE-RO / RO-DE / HU-RO / RO-HU) Sajtóközlemények elkészítése Microsite (Microsite készítése, kész kép ill. videóanyag beérkezése esetén) 500 EUR-tól 500 leütés+ korrektúra 750 EUR-tól 1000 leütésenként az első hónapban + 5 kép és/vagy videó megjelentetése+ layout és korrektúra. Minden további hónap 400 EUR-tól 1000 leütésenként. Fordítás más célországok számára, ld. Fordítások. 5 munkanap 4-5 munkanap Microsite (tartalom készen a vevőtől) 400 EUR-tól havonta 1000 leütésenként + 5 kép és/vagy 1 videó Podcast egy célország számára (Podcast készen a vevőtől) Podcast két célország számára (Podcast készen a vevőtől) Podcast minden célország számára (Podcast készen a vevőtől) 150 EUR havonta / 1500 EUR évente 200 EUR havonta / 2000 EUR évente 250 EUR havonta / 2500 EUR évente 2-3 munknap 3-4 munkanap 4-5 munkanap * Árainkat Euróban adtuk meg + Áfa. Tervezeteknél, előzetes layout-oknál extra, félnapos napidíjnak megfelelő 300 eurót számítunk fel. Egyszeri korrektúra minden árunkba be van számítva.

openeu - Gazdasági Portál

openeu - Gazdasági Portál openeu - Gazdasági Portál Cégjegyzék Ágazati jegyzék - B2B-piactér tagja Az Ön openeu cégjegyzéke Szolgáltatások és többletértékek a németországi piacon Ön előtt álló sikerpályához Az openeu cégjegyzék

Részletesebben

FELHÍVÁS. Mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi versenyképességének javítására. A felhívás címe:

FELHÍVÁS. Mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi versenyképességének javítására. A felhívás címe: FELHÍVÁS Mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi versenyképességének javítására A felhívás címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása A felhívás kódszáma: GINOP-1.3.1-15

Részletesebben

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK Nappali tagozat Public Relations szakirány

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK Nappali tagozat Public Relations szakirány Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK Nappali tagozat Public Relations szakirány A HAZÁNKBAN ÉLŐ OLASZ, ANGOL ÉS NÉMET AJKÚ KÖZÖSSÉGEKNEK SZÓLÓ, IL PONTE,

Részletesebben

Az első EURES-állásod

Az első EURES-állásod Az első EURES-állásod 2014-2015 Útmutató munkakeresőknek és munkáltatóknak eures.europa.eu ec.europa.eu/social/yourfirsteuresjob Szociális Európa Az első EURES-állásod Megkönnyítjük a szabad mozgást és

Részletesebben

A ZÖLD CIVIL SZERVEZETEK KOMMUNIKÁCIÓJA

A ZÖLD CIVIL SZERVEZETEK KOMMUNIKÁCIÓJA BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK nappali tagozat public relations szakirány A ZÖLD CIVIL SZERVEZETEK KOMMUNIKÁCIÓJA Készítette: Nagy Andrea Budapest,

Részletesebben

KÖZBESZERZÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TAGÁLLAMAIBAN:

KÖZBESZERZÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TAGÁLLAMAIBAN: Sigma Állami és Közigazgatási Fejlesztés Támogatása A Sigma az OECD és az Európai Unió közös kezdeményezése, elsősorban EU finanszírozással KÖZBESZERZÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TAGÁLLAMAIBAN: AZ UNIÓS ÉRTÉKHATÁR

Részletesebben

VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA

VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 1. füzet VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA Vállalkozás alapítása 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis- és

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben

8. Promóció, reklám, kommunikáció

8. Promóció, reklám, kommunikáció 8. Promóció, reklám, kommunikáció Az intézkedés célja és indokoltsága: Egy tematikus út esetében a fejezet címében szereplő tevékenységek a Palóc Út üzenetének eljuttatása a célközönséghez a legfontosabb

Részletesebben

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009. Konzulens: Dr.

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009. Konzulens: Dr. MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009 Konzulens: Dr. Kandikó József Főiskolai tanár Online marketing 2009 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...

Részletesebben

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 G S 1 M a g y a r o r s z á g ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 GS1 Hungary 2009 Tartalom Elnöki köszöntő A vezérigazgató összefoglalója Az operatív igazgató összefoglalója A GS1 MAGyArorSzáGról röviden

Részletesebben

Pályázati kalauz Erasmus + 2. kulcstevékenység (KA2): Együttműködés az innováció és bevált gyakorlatok terén

Pályázati kalauz Erasmus + 2. kulcstevékenység (KA2): Együttműködés az innováció és bevált gyakorlatok terén Pályázati kalauz Erasmus + 2. kulcstevékenység (KA2): Együttműködés az innováció és bevált gyakorlatok terén Stratégiai partnerségek /Köznevelési projektek 2015 Tartalomjegyzék I. Általános tudnivalók...

Részletesebben

KÉZIKÖNYV A KKV-K ÁLLAMI TÁMOGATÁSÁRA VONATKOZÓ KÖZÖSSÉGI SZABÁLYOKRÓL

KÉZIKÖNYV A KKV-K ÁLLAMI TÁMOGATÁSÁRA VONATKOZÓ KÖZÖSSÉGI SZABÁLYOKRÓL 25/02/2009 KÉZIKÖNYV A KKV-K ÁLLAMI TÁMOGATÁSÁRA VONATKOZÓ KÖZÖSSÉGI SZABÁLYOKRÓL BELEÉRTVE A JELENLEGI PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGI VÁLSÁGBAN A FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK ELÉRÉSÉNEK TÁMOGATÁSÁRA IRÁNYULÓ IDEIGLENES

Részletesebben

Nemzetközi kitekintés a foglalkozási rehabilitációs célú módszertani intézmények működésére

Nemzetközi kitekintés a foglalkozási rehabilitációs célú módszertani intézmények működésére Nemzetközi kitekintés a foglalkozási rehabilitációs célú módszertani intézmények működésére Szerző: Kovács Anikó Készült: Az NPM Új Közmenedzsment Tanácsadó és Szolgáltató Betéti Társaság, valamint a PDCA

Részletesebben

FINANSZÍROZÁS ÁLLAMI ÉS UNIÓS SEGÍTSÉGGEL

FINANSZÍROZÁS ÁLLAMI ÉS UNIÓS SEGÍTSÉGGEL a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 5. füzet FINANSZÍROZÁS ÁLLAMI ÉS UNIÓS SEGÍTSÉGGEL Finanszírozás állami és uniós segítséggel 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb

Részletesebben

2014. évi SBA-tájékoztató

2014. évi SBA-tájékoztató HU Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatóság 2014. évi SBA-tájékoztató MAGYARORSZÁG Összefoglaló Magyarország KKV-szektorának teljesítménye 2013-ig nem volt képes teljes mértékben magához térni a 2008-ban

Részletesebben

Az új KKVmeghatározás

Az új KKVmeghatározás VÁLLALKOZÁS- ÉS IPARPOLITIKAI KIADVÁNYOK Ez az útmutató tartalmaz(za): Az új KKVmeghatározás Felhasználói útmutató és nyilatkozatminta A 2005. január 1-jétől hatályos új KKVmeghatározásra vonatkozó részleteket

Részletesebben

Balatonakali Község Önkormányzata

Balatonakali Község Önkormányzata Előzetes ajánlat Balatonakali Község Önkormányzata részére Weboldal fejlesztési szolgáltatás nyújtására Dokumentum verziószáma: 1.0 Ajánlat készült: 2015. január 27. Jelen dokumentum bármely részének felhasználása

Részletesebben

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN. A linképítés jelentős szerepe

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN. A linképítés jelentős szerepe MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN A linképítés jelentős szerepe Konzulens: Damjanovich Nebojsa Vendégoktató Ujfalusi Anna Nappali tagozat Kereskedelem

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a Flizor Média Kft.-nek (1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 16-18., adószám: 12886630-2-43) a CegesHonlapAngolul.hu oldalon nyújtott, honlap fordítási szolgáltatás

Részletesebben

Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja

Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja A KIADVÁNY A VÁLLAKOZÓI AKADÉMIA CÍMŰ RENDEZVÉNYSOROZAT TAPASZTALATAI ALAPJÁN KÉSZÜLT. Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja Az elvektől az eszközökig Miért szükséges a marketing? Hogyan készíthetünk

Részletesebben

A KELET-KÖZÉP-EURÓPAI KKV-K HELYZETE ÉS NEMZETKÖZI SZEREPE 1

A KELET-KÖZÉP-EURÓPAI KKV-K HELYZETE ÉS NEMZETKÖZI SZEREPE 1 A KELET-KÖZÉP-EURÓPAI KKV-K HELYZETE ÉS NEMZETKÖZI SZEREPE 1 Nagy Balázs, PhD-hallgató Nyugat-magyarországi Egyetem e-mail: nagybalazs0224@gmail.com Absztrakt A KKV-szektor jelentőségét a vállalkozások

Részletesebben

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés 1 Tartalom 1 Bevezetés...... 2 2 A Yohhanan Graphics bemutatása....... 3 Szolgáltatásaink Online Marketing Arculatok kialakítása Statikus honlapok készítése Dinamikus honlapok készítése Animációk kivitelezése

Részletesebben

A Bizottság 364/2004/EK rendelete

A Bizottság 364/2004/EK rendelete A Bizottság 364/2004/EK rendelete (2004. február 25.) a 70/2001/EK rendelet alkalmazási körének a kutatási és fejlesztési támogatásokra történő kiterjesztése tekintetében való módosításáról AZ EURÓPAI

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A FAMILY BUSINESS INTERNATIONAL FOGYASZTÓI ÉS FORGALMAZÓI HÁLÓZAT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Budapest, 2014. május 28. Tartalomjegyzék Cégadatok:... 4 A. Működési Szabályzat... 5 I. A HÁLÓZAT TAGJÁVÁ

Részletesebben

Kellemes Ünnepeket és jól fizetõ vevõkben gazdag Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Kellemes Ünnepeket és jól fizetõ vevõkben gazdag Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak! II. évfolyam, 4. szám 2012. december Kellemes Ünnepeket és jól fizetõ vevõkben gazdag Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak! INTERJÚ E-SZÁMLA EU DIREKTÍVA ESETTANULMÁNY Interjú Keleti Józseffel, a

Részletesebben

SZERBIÁBA KÉSZÜLŐ VÁLLALKOZÁSOK KÉZIKÖNYVE 2014. DVD MELLÉKLETTEL

SZERBIÁBA KÉSZÜLŐ VÁLLALKOZÁSOK KÉZIKÖNYVE 2014. DVD MELLÉKLETTEL SZERBIÁBA KÉSZÜLŐ VÁLLALKOZÁSOK KÉZIKÖNYVE 2014. DVD MELLÉKLETTEL SZERBIÁBA KÉSZÜLŐ VÁLLALKOZÁSOK KÉZIKÖNYVE 2014. DVD MELLÉKLETTEL Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara H-6722 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Részletesebben

A magyarországi mikro-, kis- és középvállalatok nemzetköziesedése és a külföldi értékesítést nehezítő akadályok

A magyarországi mikro-, kis- és középvállalatok nemzetköziesedése és a külföldi értékesítést nehezítő akadályok MIKESY ÁLMOS A magyarországi mikro-, kis- és középvállalatok nemzetköziesedése és a külföldi értékesítést nehezítő akadályok Egy vállalati felmérés tanulságai A tanulmány a Külgazdaság, LVII. évfolyam,

Részletesebben

Széchenyi 2020 Kedvezményezettek. Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv KTK 2020

Széchenyi 2020 Kedvezményezettek. Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv KTK 2020 Széchenyi 2020 Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv KTK 2020 Széchenyi 2020 Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei útmutató 2 Az első rész tartalmazza

Részletesebben

INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006

INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006 INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 1. A KLASZTER BEMUTATÁSA... 4 1.1 A KLASZTER ÁTTEKINTŐ BEMUTATÁSA... 4 1.2 A KLASZTERTAGOK

Részletesebben