KIEGÉSZÍTÉS AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIEGÉSZÍTÉS AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁK"

Átírás

1 KIEGÉSZÍTÉS AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁK Érvénybe helyezve: június 1. ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR ÉS KERESKEDELMI BANK Rt. Jelen Kiegészítés érvényes az American Express Blue hitelkártyára a hozzátartozó Üzletszabályzattal együtt.

2 I. KÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK 1. (1) A Kártyához a következő szolgáltatások kapcsolódnak: 1. A mellékletekben szabályozott szolgáltatások a) a Kártyához kapcsolódó sürgősségi szolgáltatások b) a Kártyához kapcsolódó biztosítások 2. További szolgáltatások (2) A felsorolt szolgáltatásokról a Kártya tartozékaként átadott szett dokumentációja, illetve a Bank által készített és a Számlatulajdonosnak a szerződéskötéssel egyidejűleg átadott tájékoztató anyagok adnak részletes tájékoztatást. II. AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁRA VONATKOZÓ SPECIÁLIS RENDELKEZÉSEK A Kártya rendelkezésre bocsátása 2. (1) A Bank a Kártya rendelkezésre bocsátásával egyidejűleg átadja a Kártya tartozékát képező, Hirdetményben meghatározott elemeket tartalmazó szettet. (2) A Számlatulajdonos a Kártyát illetve új Kártyát és annak tartozékát Magyarországon az általa meghatározott fiókban személyesen veheti át. A Kártya letiltása 3. A letiltás bejelentése Blue vonalon, az OTP HelpDesk vagy az American Express Utazási Iroda segítségével, illetve az Üzletági Üzletszabályzatban meghatározott módon történhet. ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR ÉS KERESKEDELMI BANK Rt.

3 MELLÉKLET AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ SÜRGŐSSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK Sürgősségi szolgáltatások 1. (1) A Számlatulajdonos a következő sürgősségi szolgáltatásokat veheti igénybe: a) sürgősségi készpénzfelvétel, illetőleg b) sürgősségi kártyapótlás. (2) A sürgősségi szolgáltatások díját az adott kártyához tartozó Hirdetmény tartalmazza. 2. Sürgősségi kártyapótlás esetén a sürgősségi kártya érvényessége az alábbiak szerint korlátozott: a) érvényességi ideje 60 nap, b) használható: bankfiókban, ATM-ből történő készpénzfelvételre, vásárlásra. A sürgősségi szolgáltatások igénybevétele 3. (1) A Számlatulajdonos abban az esetben veheti igénybe a sürgésségi szolgáltatásokat, ha a) külföldön tartózkodik, és b) Kártyáját elveszítette, ellopták illetve az ATM bevonta és azt a berendezés üzemeltetője nem szolgáltatta vissza. (2) A sürgősségi szolgáltatások a Nemzetközi Kártyaszervezet által kiépített American Express Utazási Iroda hálózat segítségével Magyarország kivételével, a világ bármely országában igénybe vehetők. (3) A sürgősségi szolgáltatásokat a Számlatulajdonos átmeneti megoldásként veheti igénybe, ezért a) az elveszett /ellopott Kártya pótlása érdekében haladéktalanul intézkednie kell, b) a sürgősségi kártyát a hazaérkezést követően haladéktalanul át kell adni a Banknak. 4. (1) Sürgősségi szolgáltatások igénybevételének feltételeiről telefonon a Blue vonalon keresztül a tájékoztatóban megadott telefonszám segítségével kapható felvilágosítás, illetve a szolgáltatásokat személyesen az American Express Utazási Irodában lehet igénybe venni. (2) A Számlatulajdonosnak a sürgősségi szolgáltatások igénybevételéhez meg kell adnia az American Express Utazási Iroda és a Blue vonal ügyintézője által kért adatokat. ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR ÉS KERESKEDELMI BANK Rt.

4 A KÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSOK SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ GLOBÁLIS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS, UTAZÁSI BALESETBIZTOSÍTÁS, ÉS VÁSÁRLÁSI BIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. AMERICAN EXPRESS GLOBÁLIS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS 1. SZOLGÁLTATÓ A segítségnyújtási szolgáltatásokat az AXA Assistance nyújtja 2. RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS Napi 24 óra Heti 7 nap Évi 365 nap 3. A BIZTOSÍTOTT SZEMÉLYEK MEGHATÁROZÁSA Blue American Express kártyabirtokos (fő vagy társ) Magyarországon kibocsátott hálózati kártyával. A hálózati kártyabirtokos kártyabirtokossal azonos címen lakó házastársa (vagy partnere), a kártyabirtokossal való közös utazása során. A hálózati kártyabirtokos kártyabirtokossal azonos címen lakó19 év alatti eltartott gyermekei, a kártyabirtokossal való közös utazásuk során. 4. BIZTOSÍTÁSI IDŐSZAK Éves 5. FÖLDRAJZI HATÁLY ÉS ALKALMAZÁS Világszerte, a kártyát kibocsátó ország kivételével A biztosított személyek az ingyenes számot vagy a hívott fél által fizetendő számot hívhatják a kibocsátó országban. 6. A SEGÍTSÉGNYÚJTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMA Az 1. szintű Sürgősségi Segítségnyújtási programnak négy összetevője van: 6.1 Orvosi sürgősségi ellátás 6.2 Jogi sürgősségi segítségnyújtás 6.3 Személyes segítségnyújtás 6.4 Utazásra irányuló segítségnyújtás Az egyes összetevők alá tartozó tényleges szolgáltatások az alábbiakban kerülnek ismertetésre:

5 6.1 ORVOSI SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁS A biztosított személy az alábbi ellátásra jogosult: Orvosi szolgáltatáshoz való irányítás: Külföld Orvosok, kórházak, klinikák, ambulanciák, magán nővérek, fogorvosok, fogászati klinikák, mozgássérülteknek nyújtott szolgáltatások, látszerészek, szemészet, gyógyszertárak, kontaktlencse és gyógyászati segédeszközök forgalmazói. Orvos küldése a helyszínre: Külföld Amennyiben a biztosított személy állapota vagy körülményei szükségessé teszik; (a kezelés költségét és az orvos díját a hálózati kártyatulajdonos viseli). Kórházi felvétel: Külföld A kórházba való felvétel megszervezése, és kérés esetén a gyógyítási költségek garantálása (a hálózati kártyabirtokos számlájára terhelendő, és a hálózati kártyakibocsátó általi engedélyezést igényli). A helyben nem fellelhető szükséges gyógyszerek küldése: Külföld A gyógyszerek költségét a hálózati kártyabirtokos viseli. A szállítás költségét az AXA viseli. Eltört, elvesztett vagy ellopott szemüvegek vagy kontaktlencsék cseréje: Külföld A tényleges lencsék vagy szemüvegek költségét a hálózati kártyabirtokos viseli. A szállítás költségét az AXA viseli. Elvesztett vagy otthon felejtett receptek küldése: Korlátozás nélkül Amennyiben a törvények megengedik, az AXA erőfeszítéseket tesz a recept hálózati kártyabirtokos hazai gyógyszertárából a helyi gyógyszertárba való átadásának elősegítésére. A gyógyszer ellenértékét és az esetleges receptírási költségeket a hálózati kártyabirtokos viseli. 6.2 JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Ügyvédhez való utalás: 1000 euró, Külföld Amennyiben a biztosított személyt egy közlekedési balesetet követően letartóztatják (vagy ezzel fenyegetik), az AXA kijelöl egy ügyvédet és megelőlegezi annak költségeit (a hálózati kártyabirtokos számlájára terhelendő, és a hálózati kártyakibocsátó általi engedélyezést igényli). Jogi segítségnyújtás Az AXA a földrajzi hatályon belüli úti cél szerinti országokban angolul beszélő ügyvédekhez irányítja a biztosítottat. Kérésre, és ha az teljesíthető, más nyelven beszélő ügyvédek ajánlása is lehetséges. Előlegfizetés óvadékra: euró, Külföld Amennyiben a biztosított személyt, egy közlekedési balesetet követően letartóztatják (vagy ezzel fenyegetik), az AXA megelőlegezi az óvadékot (a hálózati kártyabirtokos számlájára terhelendő, és a hálózati kártyakibocsátó általi engedélyezést igényli). 6.3 SZEMÉLYES SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Információ utazás előkészítése céljából - Korlátozás nélkül Vízum- és útlevél információ - Korlátozás nélkül Külföldi utazás során szükséges oltásokra vonatkozó információ - Korlátozás nélkül Információ a vámkezelésről és vámokról - Korlátozás nélkül Árfolyam és áfa-információ - Korlátozás nélkül Az American Express utazási irodákhoz való irányítás világszerte - Korlátozás nélkül Nagykövetségekhez vagy konzulátusokhoz való irányítás - Külföld Tolmácsokhoz való irányítás - Külföld Tolmács küldése Külföld

6 Bebörtönzés, kórházi ápolás vagy más olyan körülmények esetén, amikor egy tolmács szolgáltatásaira van szükség, az AXA megteszi a szükséges lépéseket, hogy tolmácsot biztosítson a hálózati kártyabirtokos számára (a hálózati kártyabirtokos számlájára terhelendő, és a hálózati kártyakibocsátó általi engedélyezést igényli) 6.4 UTAZÁSRA IRÁNYULÓ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Készpénzelőleg 1000 euróig Elvesztett vagy ellopott készpénz, utazási csekkek, hitelkártyák vagy adóskártyák esetén, vagy ha a kártyabirtokos tartózkodási helyén nincs American Express Utazási Iroda vagy ATM, az AXA megelőlegezi a készpénzt a hálózatnak (a hálózati kártyabirtokos számlájára terhelendő, és a hálózati kártyakibocsátó általi engedélyezést igényli). Sürgős üzenet továbbítása Korlátozás nélkül Sürgős üzenetek továbbítása a biztosítottól az állandó lakhelye szerinti országban található rokonoknak, üzletfeleknek és barátoknak, vagy fordítva. Poggyásszal kapcsolatos segítségnyújtás Korlátozás nélkül Az AXA segítséget nyújt az elveszett poggyász felkutatásában, és rendszeresen tájékoztatja a hálózati kártyabirtokost a poggyász fellelhetőségi helyéről. Hazautazással kapcsolatos segítségnyújtás 800 euróig Az American Express hálózati kártya vagy a hazatéréshez szükséges személyazonossági papírok elvesztése vagy ellopása esetén, az AXA segítséget nyújt azok pótlásához. A hazautazásra szóló jegy elvesztése vagy ellopása esetén cserejegyet biztosítunk. (A hálózati kártyabirtokos számlájára terhelendő, és a hálózati kártyakibocsátó általi engedélyezést igényli.) II. BALESETBIZTOSÍTÁS (Közforgalmi közlekedési eszközökön való utazásra érvényes). Ez az igazolás csak tájékoztatási célokat szolgál. Ez a dokumentum az American Express Globális Hálózati Szolgáltatások által az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. nevében az American Express BLUE Magyar Forint kártyabirtokosai javára megkötött biztosítási fedezet részleteit tartalmazza a vonatkozó Alapkötvények 51UK szerint. A biztosítást köti ACE Insurance SA. NV, a továbbiakban a Társaság. 7. JOGOSULTSÁG Az utazási balesetbiztosítás a következő személyekre vonatkozik, akik a 51UK Alapkötvény alapján jogosultak a fedezetre. 1. Azon American Express Blue Kártyabirtokos, (fő vagy társ), akinek a részére ezt az igazolást kiállítják. 2. A Kártyabirtokos törvényes házastársa. 3. A Kártyabirtokos 23 évnél fiatalabb eltartott gyermekei. A közforgalmi közlekedés olyan engedéllyel működtetett utasszállítást, vagy utasok bérszállítását jelenti, amelynek teljes viteldíját az American Express kártyaszámlára terhelték. Az alább meghatározott juttatások csak akkor kerülnek kifizetésre, ha az Alapkötvény érvényben van, a Biztosított Személy minden más októl függetlenül és közvetlenül szenved el véletlen testi sérülésből eredő veszteséget (amely sérülést a Biztosított Személy a kiindulási ponttól a célállomásig tartó mindkettő a Biztosított Személy jegyén található jelzés szerint egyirányú vagy retúr utazása során szenvedte el, a jegyvásárlás napján vagy azt követően, feltéve azonban, hogy az ilyen sérülés tartós az alább 1. és 2. pontban meghatározott körülmények szerint: 1. A sérülést utas minőségében és nem mint pilóta vagy a személyzet tagja szenvedte el, valamely bérutasszállítási engedéllyel üzemeltetett légi, földi vagy vízi közlekedési eszközön való utazása során, vagy az ilyen közlekedési eszközbe vagy közlekedési eszközből történő be- vagy kiszálláskor, vagy ha egy ilyen közlekedési eszköz elütötte, feltéve, hogy a közlekedési eszközön való utazás viteldíja egy American Express kártyaszámlára került terhelésre.

7 2. Az ilyen sérülést utas minőségében bérutas-szállítási engedéllyel üzemeltetett közforgalmi közlekedési eszközön való utazás során szerezte, de csak ha (a) közvetlenül a reptérre ment azzal a céllal, hogy arra a repülőgépre szálljon, amelyre a Biztosított Személy fedezve van a kötvény által; vagy (b) a repülőtér elhagyása közben az ilyen repülőgépből való kiszállás után. 8. JUTTATÁSOK Amennyiben a Biztosított Személy sérülése az alábbi veszteségek bármelyikét eredményezi a baleset napjától számított 100 napon belül, a Társaság a következő összegeket fizeti: Haláleset Mindkét kéz vagy láb elvesztése Az egyik kéz és láb elvesztése Mindkét szem látásának teljes elvesztése Az egyik szem látásának teljes elvesztése, és egy kéz vagy egy láb elvesztése Egy kéz vagy egy láb elvesztése, vagy az egyik szem látásának teljes elvesztése A fentiekben a kézzel és lábbal kapcsolatban használt elvesztés a csukló, illetve bokaízületen felüli teljes csonkolást jelenti, illetve ha arra a szemmel kapcsolatban történik utalás az adott szem látásának visszafordíthatatlan teljes elvesztését jelenti. E Kötvény alapján semmilyen körülmények között nem történik kártérítés-fizetés a Biztosított Személy által bármely adott balesetben elszenvedett egynél a legnagyobb több elvesztésre. 9. KÁRTÉRÍTÉSI KORLÁTOZÁS Kettő vagy több American Express kártya, illetve kettő vagy több American Express Utazási Fedezeti vagy Utazási Balesetbiztosítási Igazolás semmi esetben sem kötelezi a Társaságot arra, hogy a Kedvezmények Táblázatban megjelölt, egy adott balesetben elszenvedett veszteségen felül teljesítsen kifizetést az Alapkötvény 51UK vagy más, hasonló American Express Utazási Fedezeti vagy Utazási Balesetbiztosítási Igazolás alapján, függetlenül annak kibocsátási helyétől. 10. EXPOZÍCIÓ ÉS ELTŰNÉS Ha az e Kötvény által fedezett baleset miatt a Biztosított Személy elkerülhetetlenül ki van téve a természeti elemeknek és e kitettség eredményeképpen olyan veszteséget szenved el, amelyre egyébként az itt megfogalmazottak szerint kártérítés fizetendő, az ilyen veszteségre kiterjed a Kötvény fedezete. Ha a Biztosított Személy holttestét ez eltűnéstől, vagy a Biztosított Személy által utazásra igénybevett közforgalmi közlekedési eszköz elsüllyedésétől vagy lezuhanásától számított egy éven belül nem találják meg, feltételezik, hogy a Biztosított Személy életét vesztette az ilyen eltűnés, elsüllyedés vagy lezuhanás idején történt baleset által előidézett személyi sérülés eredményeképpen. 11. KIZÁRÁSOK A Kötvény nem nyújt fedezetet a következőkből eredő halálos vagy nem halálos kimenetelű vesztésegekre: (1) Tiszta tudattal elkövetett öngyilkosság vagy annak kísérlete, vagy zavart tudattal elkövetett öncsonkítás vagy annak kísérlete; (2) Hadüzenettel vagy anélkül indított háború, vagy háborús cselekmény; (3) A Biztosított Személy, vagy a Biztosított Személy által megjelölt kedvezményezett, végrehajtó(k) vagy vagyongondnok(ok), törvényes örökös(ök) vagy személyes képviselő(k) által elkövetetett bűncselekmények; (4) Veszélyes biológiai, kémiai, nukleáris vagy radioaktív anyag, gáz, dolog vagy szennyezés kibocsátásának, szétszóródásának, szivárgásának, vándorlásának, elszabadulásának, kiengedésének vagy kockázatának való tényleges, feltételezett vagy fenyegető kitettség.

8 12. KÁRIGÉNYEK 12.1 A Társaság következő címen található kárigény-képviselőjének írásbeli kárigényt kell benyújtani a Kötvény által fedezett bármely veszteség felmerülésétől vagy kezdetétől számított 60 napon belül, vagy egy azt követő, ésszerűen lehetséges leghamarabbi időn belül: Call Us Assistance International GmbH, Nußdorferstr. 64., A- 1090, Ausztria, Az elvesztésekre fizetendő kártérítések kifizetésére az adott veszteséget igazoló írásos bizonyíték benyújtása alapján kerül sor. A haláleseti, vagy bármely más, a Biztosított Személy halálakor felgyülemlett, még ki nem fizetett kártérítés kifizetése a Biztosított Személy által megjelölt kedvezményezett javára történik. Ha nem jelöltek meg kedvezményezettet, vagy a megjelölt kedvezményezett a Biztosított Személynél korábban elhunyt, az ilyen kártérítéseket a Társaság döntése és a kifizetési ország törvényei szerint a Biztosított Személy végrehajtójának, vagyongondnokának, törvényes örökösének vagy személyes jogi képviselőjének fizetik ki. A fizetés kedvezményezettje által adott elismervény teljes mértékben mentesíti a Társaságot minden egyéb kötelezettség alól. III. VÁSÁRLÁSI BIZTOSÍTÁS (51UK429132) A kárigény benyújtása nem menti Önt fel azon kötelezettsége alól, hogy a kártyabirtokossági megállapodással összhangban rendezze kártyaszámláját. Ez az igazolás csak tájékoztatási célokat szolgál. Ez a dokumentum az American Express Globális Hálózati Szolgáltatások által az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. nevében az American Express Blue Magyar Forint kártyabirtokosai javára megkötött biztosítási fedezet részleteit tartalmazza a vonatkozó Alapkötvények 51UK szerint. A biztosítást köti ACE Insurance SA. NV,. a továbbiakban a Társaság. 13. A BIZTOSÍTÁS TARTALMA A Kártyabirtokosokat (alább kerül meghatározásra) a Kötvény (alább kerül meghatározásra) keretében kártalanítják a Kártyával (alább kerül meghatározásra) kizárólag személyes használatra vásárolt eszközöket érintő közvetlen fizikai lopásra vagy sérülésre vonatkozó kockázatok tekintetében mindaddig, amíg a Kötvény érvényben van, feltéve, hogy az ilyen lopás vagy sérülés az eszköz vásárlásától számított kilencven (90) napon belül következik be. Az ilyen kártalanításra biztosítási eseményenként legfeljebb 250 euró összegű, valamint bármely tizenkét (12) hónapos időszakban Kártyabirtokosonként euró összegű kötelezettség vonatkozik, valamint az a Társaság által az American Express felé kibocsátott kötvény feltételei, kikötései és kizárásai alá tartozik. 14. FONTOS TUDNIVALÓK A. Ez egy kiegészítő biztosítás A Kötvény nem helyettesít más olyan biztosításokat, amelyek szintén a személyes tulajdon végzetes fizikai lopása, illetve sérülése ellen biztosítanak. A Kötvény a biztosítottat csak abban az esetben kártalanítja, amennyiben a közvetlen fizikai lopás vagy sérülés nem került kifizetésre más ilyen biztosítás által, és arra az itt megfogalmazott Korlátozások és Kizárások vonatkoznak. B. Elvesztett tárgyak Minden olyan tárgy, amelyet a nyilvánosság számára megközelíthető helyen őrizetlenül hagytak, és amelyet azután nem találtak meg, a Kötvény feltételei szerint nem minősül ellopott tárgynak. 15. BIZTOSÍTOTT A Kártyabirtokos olyan magánszemély, akinek Magyar Forint elszámolású American Express Blue kártyát (vagy kártyákat) bocsátanak ki. Emellett, a Kártyabirtokosoktól annak biztosított vagyonát képező ajándékot kapó harmadik feleket az ilyen vagyon ellopásáért vagy közvetlen fizikai sérüléséért kártalanítják, feltéve, hogy az igényt a Kártyabirtokos nyújtja be, e Kötvény előírásainak megfelelően.

9 16. KORLÁTOZÁSOK ÉS KIZÁRÁSOK A. Korlátozások 1. A Társaság teljes kötelezettsége a Kötvény szerint biztosított vagyon bármely tételéért nem haladhatja meg a Kártyabirtokos számlázási kivonatán vagy az áruházi bizonylatán e tétel vonatkozásában szereplő teljes összeget (Vételár) vagy a biztosítási eseményenként felmerülő 250 euró összeget, attól függően, hogy melyik az alacsonyabb. 2. A kártya használatával részletfizetésre vásárolt vagyontárgyra a felelősség teljes határértéke a részletfizetésnek a teljes Vételárhoz viszonyított százalékos arányában kerül megállapításra. 3. Egy párhoz vagy készlethez tartozó tételre benyújtott kárigények a pár vagy a készlet teljes Vételárának értékéig kerülnek kifizetésre, a fenti 1. pontot is figyelembe véve, feltéve, hogy a tárgyak önállóan nem használhatók vagy nem cserélhetők. B. Kizárások A Kötvény alapján nem kerülnek kifizetésre az olyan közvetlen fizikai lopások vagy sérülések, amelyek a következő okok miatt következnek be. a) Háború, megszállás, ellenségeskedés, felkelés, lázadás, állami vagy közhatóság által elrendelt elkobzás, vagy csempészet kockázata, vagy törvénytelen tevékenységekből vagy cselekedetekből eredő veszteségek; b) Szokásos, használatból eredő elhasználódás; c) Rejtélyes eltűnés; d) A termékben rejlő hibákból eredő károk; e) Gépjármű ellopása vagy gépjárműből történő lopás. A Kötvény alapján nem kerül sor kifizetésre az egyes biztosítási események első 30 eurójára. A Kötvény alapján nem kerül sor kifizetésre a következő tételek közvetlen fizikai lopására vagy sérülésére: a) Készpénz vagy készpénzzel egyenértékű fizetési eszközök, utazási csekkek, jegyek vagy piacképes értékpapírok; b) Állatok vagy élő növények; c) Poggyászban tartott ékszerek, órák, nemesfémek, drágakövek, kivéve, ha azok kézipoggyászban és a Kártyabirtokos vagy a Kártyabirtokos által már régebbről ismert útitárs személyes felügyelete alatt vannak. d) Elektronikus berendezések, mint például számítógépek, vagy számítógéphez kapcsolódó berendezések, mindaddig, amíg azok a munkahelyen vannak. Emellett nem kerül sor kifizetésre a Kötvény alapján: a) Vagyontárgyak olyan közvetlen lopására vagy sérülésére, amely a Kártyabirtokos közvetlen fizikai rongálásának következménye; b) Olyan vagyontárgyak közvetlen lopására vagy sérülésére, amelyekre a Kártyabirtokos csalás útján tett szert; c) Ha a Kártyabirtokos nyilvánvalóan hamis vagy csalárd kárigényt nyújt be; d) Ha a vagyontárgy ellopását nem jelentették be a felfedezéstől számított 48 órán belül az illetékes szerveknek, és erről nem kértek írásos jelentést; e) Bármely olyan tárgyra, amelyet a nyilvánosság számára megközelíthető helyen őrizetlenül hagytak, és amelyet azután nem találtak meg. 17. KÖRÜLTEKINTÉS A Kártyabirtokos köteles körültekintően eljárni és ésszerű gyakorlatiasságot tanúsítani annak érdekében, hogy elkerülje, vagy csökkentse a Kötvény által biztosított vagyon ellopását vagy az abban bekövetkező kárt. 18. KÁRIGÉNYEK Lopás vagy kár esetén, a Kártyabirtokos a következőket köteles megtenni: 1. Azonnal hívja a számot, vagy írjon a Call Us Assistance International GmbH, Nußdorferstr. 64., A-1090, Ausztria címre, de mindenesetre az ilyen lopás vagy kár bekövetkeztétől számított negyvenöt (45) napon belül, valamint szerezze be a kárigény bejelentő nyomtatványt. Figyelmeztetés: a lopás vagy kár bekövetkeztétől számított negyvenöt (45) napon belüli bejelentés elmulasztása a Kötvény által nyújtott biztosítás elvesztésével jár. 2. Töltse ki és írja alá a kárigény bejelentő nyomtatványt és mihamarabb de semmiképpen sem később, mint a lopás vagy kár bekövetkeztétől számított kilencven (90) nap küldje vissza az igazoló dokumentációval a fenti címre. 3. A Társaság kérésére a Kártyabirtokos saját költségére köteles elküldeni a kárigény tárgyát képező sérült tárgyat, a Társaság által megnevezett címre.

10 4. A megalapozott kárigényeket a Társaság saját belátása szerint vagy az ellopott, illetve sérült vagyon cseréjével, javításával vagy újjáépítésével, vagy a kártyaszámla a Vételárat meg nem haladó összeggel történő jóváírásával rendezi, mindig az itt meghatározott korlátozások és kivételek betartása mellett. 19. JOGÁTRUHÁZÁS A kárigény kifizetésekor a Társaság kérésére a Kártyabirtokos köteles átadni a Társaságnak a sérült tárgyat, és átruházni a törvényes jogot a Társaságnak a követelésnek a lopásért vagy sérülésért felelős félen való behajtására vonatkozóan, a Kötvény alapján megtérített összeg mértékéig. 20. ÉRDEKÁTRUHÁZÁS TILALMA A Társaság előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül semmilyen Kötvény szerinti érdek nem engedményezhető vagy ruházható át. Az ilyen jóváhagyás nélküli engedményezés vagy átruházás az engedményező/átruházó és az engedményes/átvevő Kötvény szerinti összes fedezetét érvényteleníti. 21. ELJÁRÁSOK A Kártyabirtokos nem kezdeményezhet a Társaság ellen semmilyen bíróságnál sem pert vagy eljárást a Kötvény szerinti bármely kárigény tekintetében, kivéve, ha. a) a Kártyabirtokos maradéktalanul betartotta a Kötvény összes előírását, és b) a pert vagy az eljárást a lopás vagy kár felmerülésének napjától számított 12 hónapon belül jogértelmezési eljárással indítják meg. 22. TÖRVÉNY ÉS JOGHATÓSÁG E Kötvény vonatkozásában a helyi törvények az irányadók és az azok szerint értelmezendő, továbbá a Kártyabirtokos által a Kötvényből eredően vagy azzal kapcsolatosan indított perek vagy eljárások a helyi bíróság kizárólagos hatáskörébe tartoznak, amelyeknek a Társaság ezennel alárendeli magát, és amelynek a kárigényt benyújtó Kártyabirtokos is aláveti magát. Ez egy fontos dokumentum amelyet biztonságos helyen kell őrizni, de EZ A DOKUMENTUM NEM MINŐSÜL BIZTOSÍTÁSI KÖTVÉNYNEK VAGY SZERZŐDÉSNEK. A Kötvény őrzése az American Express Travel Related Services Company, Inc. irodáinak irattárában történik. AXA Assistance GMBH. Budapest, június

LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉS AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁKHOZ TARTOZÓ BIZTOSÍTÁSRÓL

LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉS AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁKHOZ TARTOZÓ BIZTOSÍTÁSRÓL LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉS AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁKHOZ TARTOZÓ BIZTOSÍTÁSRÓL Érvénybe helyezve: 2015. május 1. 1 A KÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSOK SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉS AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁKHOZ TARTOZÓ BIZTOSÍTÁSRÓL

LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉS AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁKHOZ TARTOZÓ BIZTOSÍTÁSRÓL LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉS AZ AMERICAN EXPRESS BLUE HITELKÁRTYÁKHOZ TARTOZÓ BIZTOSÍTÁSRÓL Érvénybe helyezve: 2014. október 30. 1 A KÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSOK SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE AMERICAN EXPRESS BLUE ÉS MASTERCARD BONUS HITELKÁRTYÁRA VONATKOZÓAN. Hatályos: 2017.

LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE AMERICAN EXPRESS BLUE ÉS MASTERCARD BONUS HITELKÁRTYÁRA VONATKOZÓAN. Hatályos: 2017. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE AMERICAN EXPRESS BLUE ÉS MASTERCARD BONUS HITELKÁRTYÁRA VONATKOZÓAN Hatályos: 2017. július 17-től AZ AMERICAN EXPRESS BLUE ÉS MASTERCARD BONUS HITELKÁRTYÁHOZ

Részletesebben

A BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE LAKOSSÁGI MASTERCARD DEVIZAKÁRTYÁHOZ

A BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE LAKOSSÁGI MASTERCARD DEVIZAKÁRTYÁHOZ A BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE LAKOSSÁGI MASTERCARD DEVIZAKÁRTYÁHOZ Hatályos: 2009. augusztus 1. OTP Bank Nyrt. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F. sz. ÁPTF határozat (1997. november

Részletesebben

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS Termék neve GB661 jelű Utazási Garancia Biztosítás Termék besorolása Alapbiztosítási csomagok Prémium Komfort Bázis Biztosítható kockázatok Sürgősségi orvosi ellátás x x x Asszisztencia x x x Jogvédelem

Részletesebben

Európai Gazdasági és Szociális Bizottság ELNÖKSÉG 536. ÜLÉS 2007. MÁJUS 29.

Európai Gazdasági és Szociális Bizottság ELNÖKSÉG 536. ÜLÉS 2007. MÁJUS 29. Európai Gazdasági és Szociális Bizottság 7. a) PONT ELNÖKSÉG 536. ÜLÉS 2007. MÁJUS 29. Tárgy: 7. a) napirendi pont A tagok támogatása/egészségügyi és szociális szolgálat Biztosítások TÁJÉKOZTATÁSUL A jelen

Részletesebben

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése Maximum biztosítási összegek (Ft/EUR) Horizont Horizont Prémium külföldön fellépő hirtelen megbetegedés és baleset

Részletesebben

MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra

MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra I. Szerződő: Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) 1143 Budapest Istvánmezei út 1-3. Biztosítottak: Díjfizetők: Kedvezményezettek:

Részletesebben

Mi szabályozza az utasok légiközlekedés során felmerült kártérítési igényeit?

Mi szabályozza az utasok légiközlekedés során felmerült kártérítési igényeit? Mi szabályozza az utasok légiközlekedés során felmerült kártérítési igényeit? A Montrealban 1999. május 28-án kelt Egyezmény tartalmazza a nemzetközi légi fuvarozásra vonatkozó szabályozás egységes elveit;

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Privát Banki számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Privát Banki számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.08.02 Privát Banki számla HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (14-18 éves korig) HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (14-18 éves korig) HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Junior számla (14-18 éves korig) HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás?

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás? Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Biztosító: Allianz Hungária Zrt. Magyarországon, a Magyar Nemzeti Bank által 10337587 azonosítószámon nyilvántartott biztosító Termék: Útitárs A termékre vonatkozó

Részletesebben

Biztonság Program - Családi baleset-biztosítás

Biztonság Program - Családi baleset-biztosítás Biztonság Program - Családi baleset-biztosítás Életünk egyik vezérlő elve családunkat biztonságban tudni. A Magyar Telekom szolgáltatásai nemcsak otthonosságot és szabadságot jelentenek, hanem biztonságot

Részletesebben

AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI, KÖTELEZETTSÉGEK ÉS JOGOSULTSÁGOK

AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI, KÖTELEZETTSÉGEK ÉS JOGOSULTSÁGOK AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI, KÖTELEZETTSÉGEK ÉS JOGOSULTSÁGOK I. Általános Feltételek 1. A MOL Nyrt. az általa kibocsátott üzemanyagkártyákhoz

Részletesebben

Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető

Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető A társaság: Mapfre Asistencia Compania Internacional de Seguros y Reaseguros S.A., Spanyol Királyságban bejegyzett biztosító társaság, mely

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (7-14 év között) HUF Dátum: / 7

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (7-14 év között) HUF Dátum: / 7 Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Junior számla (7-14 év között) HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Grátisz számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Grátisz számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Grátisz számla HUF Dátum: 2019.08.02 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

A biztosítás éves díja 6 000 forint, ez az összeg már kétszer egy hét, vagy gyakori külföldi kint tartózkodás esetén megtérül.

A biztosítás éves díja 6 000 forint, ez az összeg már kétszer egy hét, vagy gyakori külföldi kint tartózkodás esetén megtérül. apró betűk helyett - amit a K&H választható utasbiztosítás bankkártyához szolgáltatásról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: július 17.

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: július 17. HIRDETMÉNY Pénzforgalmi forint vezetés kondícióiról Hatályos: 2017. július 17. Jelen Hirdetmény a Kisalföld Takarék Szövetkezet által vállalkozások, lakásszövetkezetek, társasházak, önkormányzatok, költségvetési

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Bázis számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Bázis számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Bázis számla HUF Dátum: 2019.08.02 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a Szerencs Kártyáról

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a Szerencs Kártyáról SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Szerencs Kártyáról Szerencs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

Ügyfél-tájékoztató a DRB Bank Zrt. által kibocsátott bankkártyákhoz kapcsolódó utazási biztosítási feltételekről

Ügyfél-tájékoztató a DRB Bank Zrt. által kibocsátott bankkártyákhoz kapcsolódó utazási biztosítási feltételekről 5. sz. melléklet Ügyfél-tájékoztató a DRB Bank Zrt. által kibocsátott bankkártyákhoz kapcsolódó utazási biztosítási feltételekről Az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. ezen ügyfél-tájékoztató

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.06.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.06.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére Cirrus/Maestro Főkártya éves díja * 1 500,0 Társkártya éves díja 1 500,0 Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 1 500,0 Pótkártya díja (újragyártási

Részletesebben

Díjjegyzék. Bázis számla HUF Junior Számla ajánlat (18 év felettieknek)

Díjjegyzék. Bázis számla HUF Junior Számla ajánlat (18 év felettieknek) Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Bázis számla HUF Junior Számla ajánlat (18 év felettieknek) Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2018. október 1. Közzétéve: 2018. szeptember 28. Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 2 1.1. BANKKÁRTYA

Részletesebben

Tájékoztató a díjtól és költségtől mentes készpénzkifizetés, illetve készpénzfelvétel lehetőségéről

Tájékoztató a díjtól és költségtől mentes készpénzkifizetés, illetve készpénzfelvétel lehetőségéről Tájékoztató a díjtól és költségtől mentes készpénzkifizetés, illetve készpénzfelvétel lehetőségéről Tisztelt Ügyfelünk! A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény (továbbiakban:

Részletesebben

Európai Gazdasági és Szociális Bizottság. ELNÖKSÉG 545. ülés 2008. március 11. TÁJÉKOZTATÁSUL

Európai Gazdasági és Szociális Bizottság. ELNÖKSÉG 545. ülés 2008. március 11. TÁJÉKOZTATÁSUL Európai Gazdasági és Szociális Bizottság 7. a) pont ELNÖKSÉG 545. ülés 2008. március 11. Tárgy: A napirend 7. a) pontja A tagokra vonatkozó biztosítási rendszer TÁJÉKOZTATÁSUL 2007. októberi ülésén az

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBBookline Bankkártya nem

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. JANUÁR 02. NAPJÁTÓL (tartalmazza a 2012. november 08. napján meghirdetett kiegészítést) CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE 1. FORINT ÉS

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Dátum: / 9

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Dátum: / 9 Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

I. fejezet Általános rendelkezések. A rendelet célja

I. fejezet Általános rendelkezések. A rendelet célja HAJDÚBÖSZÖRMÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 28/2009.(VI.25.), 45/2009. (X.29.), 50/2009. (XI.26.) és a 2/2011. (I.27.) Önk. rendeletekkel módosított 43/2008. (IX.12.) Önk. rendelete a Hajdúböszörmény

Részletesebben

Bankkártya hirdetmény

Bankkártya hirdetmény 2015. november 01-től nem forgalmazható Bankkártya kondíciók a 2015. október 31-ig megkötött szerződések esetében Bankkártya hirdetmény Kártyatermékek: Kölyökkártya Maestro Ifjúsági Maestro MC Standard

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére Főkártya éves díja * Hatályos: 2018. február 01. Hatályát veszti a 2017.12.01 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2017. december 01-től nem igényelhető!

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Hirdetmény.. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. [1] Az itt feltüntetett OBA logó arról

Részletesebben

Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015.

Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015. Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015. Rendészeti Szabályzat 3. sz. melléklete Hatályba lépett: 2015. A szabályzat hatálya Kiterjed a Javítóintézet minden dolgozójára, és növendékére.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: november 1-től

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: november 1-től HIRDETMÉNY Pénzforgalmi forint vezetés kondícióiról Hatályos: 2017. november 1-től Jelen Hirdetmény a (névváltozás előtt 2017. október 31-ig Kisalföld Takarékszövetkezet)(továbbikaban:Takarékszövetkezet)

Részletesebben

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 2011. március 15-től a Bank nem fogad be Üzleti hitelkártyára vonatkozó új hiteligénylést. 2011. március 15-től a fennálló hitelszerződések az éves felülvizsgálatkor

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 10. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBLibri Kultúrakártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBLibri Kultúrakártya nem

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Mastercard Business 5 000,00 Ft 5 000,00 Ft Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 5 000,00 Ft Pótkártya díja (újragyártási díj sérülés

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBBookline Bankkártya nem

Részletesebben

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza?

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza? allianz.hu TermékismertEtő Allianz Üzleti utasbiztosítás 2018 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti utasbiztosítás

Részletesebben

Jövõkép (GP71, GP71E) rendszeres és egyszeri díjas elérési életbiztosítás különös feltételei

Jövõkép (GP71, GP71E) rendszeres és egyszeri díjas elérési életbiztosítás különös feltételei Feltételek Jövõkép (GP71, GP71E) rendszeres és egyszeri díjas elérési életbiztosítás különös feltételei NY. SZ.: 1-01305/01 Tartalom 1. Biztosítási események...4 2. A biztosító szolgáltatásai...4 3. Díjtartalék,

Részletesebben

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza?

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza? allianz.hu TermékismertEtő Allianz Üzleti utasbiztosítás 2018 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti utasbiztosítás

Részletesebben

Allianz Üzleti utasbiztosítás

Allianz Üzleti utasbiztosítás www.allianz.hu Termékismertető Allianz Üzleti utasbiztosítás 2017 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére. Hatályos: február 28. Közzététel: december 28.

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére. Hatályos: február 28. Közzététel: december 28. III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére Hatályos: 2019. február 28. Közzététel: 2018. december 28. Hatályát veszti a 2018. december 03 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2017. december 01-től

Részletesebben

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes.

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes. Tájékoztató a havi 2 díjmentes készpénzfelvételről, a nyilatkozatok Központi Nyilvántartásáról, valamint a bankkártya napi készpénzfelvételi limitének alapbeállításáról Érvényes: 2015. január 9-től A pénzforgalmi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (K&H lakossági mobilinfo, K&H lakossági hitelkártya

Részletesebben

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE 2013 AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások 1091 Budapest, Üllői út 1. 1. oldal Aegon csoportos biztosítási díjkalkuláció

Részletesebben

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Ügyfél-tájékoztató és biztosítási szerződési feltételek Nyomtatványszám: NF3143 Hatályos: 2018. szeptember 01- Tartalom 1.

Részletesebben

Bankkártya hirdetmény

Bankkártya hirdetmény Bankkártya hirdetmény 4.sz. melléklet Érvényes: 2014. augusztus 25-től Kártyatermékek: Kölyökkártya Maestro Ifjúsági Maestro MC Standard MC Business MC Electronic Business VISA Online Kártyadíjak Éves

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBBookline Bankkártya nem

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.07.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.07.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Mastercard Business 5 000,00 Ft 5 000,00 Ft Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 5 000,00 Ft Pótkártya díja (újragyártási díj sérülés

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Hatályos: 2018. február 01. Hatályát veszti a 2017.12.01 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2017. december 01-től nem igényelhető! Mastercard

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: január 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: január 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2017. február 28-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés helye a szerződéskötés alapfeltétele

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum:

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum: 2019.07.31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének iról nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Hatályos: március 20.

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Hatályos: március 20. III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Hatályos: 2019. március 20. Hatályát veszti a 2018.03.05 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2017. december 01-től nem igényelhető! A 2019. március

Részletesebben

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a Szerencs Kártyáról

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a Szerencs Kártyáról SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Szerencs Kártyáról EGYSÉGES SZERKEZETBEN a 11/2010.(V.20.) önkormányzati rendelettel Szerencs Város Önkormányzatának

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Lakossági devizaszámla USD Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Lakossági devizaszámla USD Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Lakossági devizaszámla USD Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad továbbá

Részletesebben

Utasbiztosítási ajánlat

Utasbiztosítási ajánlat Allianz Hungária Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52. www.allianz.hu A biztosító példánya Utasbiztosítási ajánlat Allianz Üzleti utasbiztosításhoz Ajánlat száma: 1 J j / J j Ajánlat dátuma: J

Részletesebben

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános és Domino Üzletszabályzat 4. számú melléklet MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Jelen melléklet tartalmazza a Szolgáltató MobilFizetés Általános Szolgáltatási

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Érvényesség: 2015. szeptember 21. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

Hatályos: augusztus 17. napjától Közzététel napja: május 31. Módosított közzététel napja: június 14.

Hatályos: augusztus 17. napjától Közzététel napja: május 31. Módosított közzététel napja: június 14. Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBBookline Bankkártya nem

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Egy havi betéttel megegyező mértékre csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. szeptember 30-ig 1) Szerződéskötési feltételek ek részére:

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Egy havi betéttel megegyező mértékre csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. november 30-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. DECEMBER 1-TŐL CIB Bankkártyák KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS () ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS 15.

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére VISA Electron² Cirrus/Maestro Kártya kibocsátáshoz kapcsolódó díjak¹ Főkártya éves díja * 1 500,00 Ft 1 500,00 Ft Társkártya éves díja 1 500,00

Részletesebben

FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2014. AUGUSZTUS 1-TŐL CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS () ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. december 31-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés helye a szerződéskötés alapfeltétele

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére VISA Business Főkártya díja (éves részlete: 8,000.00 Ft) 16 000,00 Ft Társkártya díja (éves részlete: 8,000.00 Ft) 16 000,00 Ft Pótkártya

Részletesebben

Törzsvásárlói Program Szabályzat

Törzsvásárlói Program Szabályzat Törzsvásárlói Program Szabályzat 1. A Szilas Patikát üzemeltető Szilas Patika Kft. Törzsvásárlói Programot indít, amely a Szilas Patikában érvényes. A szabályzat teljes szövege megtekinthető a www.szilaspatika.hu

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra vonatkozóan

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: május 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: május 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2017. június 30-ig SMS szolgáltatás igénylése a szerződéskötés alapfeltétele START 4 és START 5

Részletesebben

GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK

GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK 1. Általános rendelkezések (1) Az Életerô emelt szintû kórházi szolgáltatásokra szóló biztosítás jelen Különös Feltételek,

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY. a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról SWIFT kódja: TAKBHUHB TARTALOMJEGYZÉK Tartalom 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/1) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2019. február 28-tól Tájékozatjuk

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. december 15. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók)

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. december 15. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az üzleti betéti kártyák, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetőek: A Szerződő

Részletesebben

Az üzemanyag vételezés szabályai

Az üzemanyag vételezés szabályai Az üzemanyag vételezés szabályai Fenti témakör az Országos Mentőszolgálat(továbbiakban :OMSz)-nál 2006-ban lett kidolgozva Minőségügyi Kézikönyv-ben Az Országos Mentőszolgálat üzemanyag ellátási,üzemanyagkártya-kezelési,valamint

Részletesebben

FONTANA Credit Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI. Érvényes: október 31-ig.

FONTANA Credit Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI. Érvényes: október 31-ig. HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI Érvényes: 2015. október 31-ig. Kártyatermékek: Kölyökkártya Maestro Ifjúsági kártya Maestro MC Standard Kártyadíjak Éves díj 0 500 1 000 2 500 Társkártya éves

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. december 13. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2015. november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

Fair számlacsomag kampány Hirdetmény

Fair számlacsomag kampány Hirdetmény Fair számlacsomag kampány Hirdetmény A Sberbank Magyarország Zrt. (székhely: 1088, Budapest, Rákóczi út 7., Cg. szám: 01-10-041720, Nyilvántartásba vevő hatóság a Fővárosi Törvényszék, a továbbiakban Bank

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyák 2013 január 1-et

Részletesebben

DÍJJEGYZÉK. Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Közszféra Bankszámlacsomag

DÍJJEGYZÉK. Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Közszféra Bankszámlacsomag DÍJJEGYZÉK Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Közszféra Bankszámlacsomag 2019.10.01 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (K&H lakossági mobilinfo, K&H lakossági hitelkártya

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2017. november 20. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

1/23. 42/2016. számú ülés nélküli Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től.

1/23. 42/2016. számú ülés nélküli Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től. 1/23 Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a Lakiteleki, a Nemesnádudvar és Vidéke, valamint a Tompa és Vidéke Takarékszövetkezettel történt egyesülés

Részletesebben

Igénybejelentés halál, baleseti halál esetén

Igénybejelentés halál, baleseti halál esetén NN Biztosító Zrt. Igénybejelentés halál, baleseti halál esetén Kérjük, a nyomtatványt olvashatóan, nyomtatott betűkkel töltse ki. Szerződésszám Milyen jellegű halálesetre jelent be igényt? betegségből

Részletesebben

Hatálybalépés napja: szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja: szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja: 2017. szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

KGFB kárrendezési szabályzat

KGFB kárrendezési szabályzat Genertel Biztosító Zrt. KGFB kárrendezési szabályzat A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének Felügyeleti Tanácsa 8/2006. (X.12.) számú ajánlása alapján Készítette: Ellenőrizte: Jóváhagyta: Mátyás

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK 1.1. Bankkártya típusok

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK 1.1. Bankkártya típusok HATÁLYOS: 2013. SZEPTEMBER 30-TÓL CIB Bankkártyák KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS HUF ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD (HUF ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS

Részletesebben

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Hatályos 2014. május 28 -tól VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. VÁLLALKOZÓI/ÖNKORMÁNYZATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Vállalkozói/Önkormányzati forint számlacsomagok STANDARD KOMFORT DINAMIKUS PRAXIS EGÉSZSÉGÜGYI

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. október 17. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Iktatószám: 9693/2014. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira Érvényes: 2016. november 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2016. december 31-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés

Részletesebben

Plus500CY Ltd. Befektetővédelmi alap

Plus500CY Ltd. Befektetővédelmi alap Plus500CY Ltd. Befektetővédelmi alap 1. Általános A Plus500CY Ltd. (a továbbiakban: Társaság ) a ciprusi befektetési vállalkozások ( CIF ) részére létrehozott befektetővédelmi alap ( ICF ) tagja a befektetési

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2017. FEBRUÁR 13-TÓL CIB Bankkártyák KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE 1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK 1.1. típusok típusa Tranzakciók fedezetéül szolgáló Bankszámla

Részletesebben