UNICORNIS WORLD FORCE KFT. TAKARÍT-LAK ÁLTALÁNOS ÉPÜLETTAKARÍTÁS, EGYÉB ÉPÜLET-, IPARI TAKARÍTÁS, EGYÉB TAKARÍTÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "UNICORNIS WORLD FORCE KFT. TAKARÍT-LAK ÁLTALÁNOS ÉPÜLETTAKARÍTÁS, EGYÉB ÉPÜLET-, IPARI TAKARÍTÁS, EGYÉB TAKARÍTÁS"

Átírás

1 UNICORNIS WORLD FORCE KFT. TAKARÍT-LAK ÁLTALÁNOS ÉPÜLETTAKARÍTÁS, EGYÉB ÉPÜLET-, IPARI TAKARÍTÁS, EGYÉB TAKARÍTÁS

2 TEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA Cégünk vállalja egyetemek, intézmények, vállalatok, vállalkozások, lépcsőházak, társasházak, irodák, orvosi rendelők, családi házak minőségi tisztítását és takarítását, korszerű technológiák és megfelelő szakemberek segítségével. Fő profilunk iroda- és középületek, egyéb létesítmények napi takarítása, időszakos nagytakarítások végzése, ablak- és egyéb üvegfelületek tisztítása, piperetakarítás, különféle felülettisztítás, aljzat-burkolatok felújítása, ápolása, karbantartása, egyéb jellegű takarítási munkák - a megrendelő igénye szerinti rendszerességgel. Kérjük, tekintse át honlapunkat, hogy megismerje tevékenységünket, további információkért pedig keressen bennünket bizalommal. A minket körülvevő világ egyre inkább takarításra szorul. A fogyasztói társadalom és az elvárásait kielégítő ipar által okozott környezeti terhelés egyre nagyobb, ijesztőbb mértékű, ezért a jövőben egyre hatékonyabb és eredményesebb - a kockázatok kiküszöbölésére koncentráló - takarítási szolgáltatásokra lesz szükség. Cégünk hosszú távú célja, hogy olyan méretű céggé fejlődjön, amely a már meglevő partneri kapcsolatokat megtartva, azokat újakkal bővítve a kategóriájában testre szabott, egészségügyi, közérzeti, fizikai és környezetvédelmi kockázatokat határozottan csökkentő, higiéniai megoldásokat kínáló szakcéggé váljon. 1. Meghatározni, fenntartani és folyamatosan fejleszteni egy olyan kommunikációs és folyamatirányítási rendszert mely a kellőképpen informált etikus munkatársak, tájékoztatatott és kiszolgált törzsvevők, eredményesen és hatékonyan működő folyamatok, és infrastruktúra révén biztosítja, hogy szervezetünk stabil pénzügyi alapokon folyamatos hatékonyság növekedést mutasson. Ezt egészítse ki egy olyan tárgyalási gyakorlat melynek segítségével elérhető, hogy a szervezetnek ütemezhető, teljesíthető és a cég arculatát kedvezően befolyásoló, jól definiált és megfelelő megállapodásai, szerződései legyenek. 2. Kialakítani, fenntartani és folyamatosan fejleszteni egy olyan humánerőforrás és eszközrendszert mely segítségével megvalósíthatjuk a vevők igényeinek megfelelő, szakmailag jól, határidőre és gazdaságosan kivitelezett, nyomon követett szolgáltatásokat. Ehhez szükségünk van: Hatékony, jól kiképzett és hozzáértő munkatársakra. Gazdaságosan beszerzett, optimális, raktározott és előkészített hozzávalókra a szolgáltatáshoz Olyan szolgáltatásszervezési rendszer mellyel a termékre vonatkozó céljainkat egyre hatékonyabb munkával érhetjük el. Továbbá a szolgáltatási folyamattól független ellenőrzési rendszer kiépítése, fenntartása és folyamatos fejlesztése annak érdekében, hogy a megvalósított szolgáltatási termékek minden esetben a megrendelő meghatározott igényei szerint legyen korrigálva és hitelesítve.

3 Munkatársainkat felvilágosítjuk a kitűzött célokról és az elvárásokról, a szakszerűség folyamatos növelésének, így az optimális szolgáltatási minőség elérésének fontosságáról. Ez tükröződik a munkaköri leírásokban, a Minőségügyi Eljárásaiban, ill. a közvetlen vezetők által nyújtott segítségben és támogatásban. Elvárjuk, hogy valamennyien elkötelezzék magukat minőségpolitikánk megvalósítására. A Minőségügyi Rendszer működésének alapját a meghatározott fő és mellékfolyamatok szerinti minőségügyi eljárások képezik, melyek kötelező érvényűek, azoktól eltérni vagy alternatív megoldásokat alkalmazni tilos. A vállalat minden dolgozójának alkalmazkodnia kell a kiadott utasításokhoz. A minőség komplex jellegéből adódóan a Minőségügyi Kézikönyv nem terjedhet ki minden részletre, így a vállalat abban a tudatban bocsátja ki, hogy szolgáltatásaink minősége és a cég jó híre dolgozóinak mindennapos munkájától függ. A szervezet vezetősége minőségügyi vezetőt bíz meg, aki egyben az ügyvezető igazgató, és akinek jogköre és felelőssége a Minőségügyi Rendszer kidolgozása, ezzel kapcsolatos teendők elrendezése, megvalósítása és időszakos ellenőrzése. Aktívan kívánunk hozzájárulni a szakma minőségi színvonalának emeléséhez. A jelenleg is erősödő versenyhelyzet, melybe egyre inkább külföldi szolgáltató cégek is bekapcsolódnak, különösen fontossá teszik számunkra a megbízható és egyenletesen jó minőségű szolgáltatást a piaci pozíciónk megtartásáért és új megrendelők megszerzéséért. További információért keressen bennünket bizalommal. Levélben: unicorniskft@t-online.hu Tel/Fax:06 52 / , / Takarítás helyszíne alapján referens kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

4 IRODA TAKARÍTÁS: A takarítóvállalat irányelve úgy tartani rendben és tisztán irodai munkakörnyezeteket, hogy közben ne zavarjuk a vállalatot termelőmunkájában. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot. Mi semmit nem bízunk a véletlenre. A tisztaság legyen a mi dolgunk. Garancia: Amennyiben nem elégedett a munkánkkal, és azt a takarítást követő első munkanapon jelzi nekünk, vezető munkatársunk személyesen leellenőrzi a panaszokat. Kérésre vagy új munkatársat küld a feladat elvégzésére, amit személyesen felügyel, vagy visszafizeti a takarítás munkadíját a megrendelő részére. Munkavégzés: Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, lehetőleg Magyarországon gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros, környezetkímélő termékek preferenciája. A munka minősége: Dolgozóinkat úgy válogattuk össze, hogy csak a legjobb munkaerőkkel dolgozzunk. Őket is folyamatosan képezzük, hogy megismerkedjenek a legújabb technológiákkal, és amit egyszer tudtak és jól elvégeztek, az se váljon olyan szinten rutinná, hogy felületességhez vezessen. Kinek milyen szolgáltatást ajánlunk? Természetesen egy ilyen fontos kérdést nem lehet látatlanul, a megrendelővel való konzultáció nélkül megválaszolni, néhány irányelv azért meghatározható.

5 Irodák takarítására a heti két alkalom általában megfelelő. Természetesen ezen módosíthat a nagy mozgás és létszám, illetve az olyan csöndes, nyugodt munkavégzés, mint ami az Informatikára jellemző, ami egyfelől növelő, másfelől csökkentő tényezőként hathat. Irodai környezetben nem ritka a napi takarítás. Áraink: Napi takarítás: m2: Ft/m m2: 9-10 Ft/m m2: 8-9 Ft/m m2: 7-8 Ft/m m2: 6-7 Ft/m m2-től 5-6 Ft/m2 Nagytakarítás: m2: Ft/m m2: Ft/m m2: Ft/m m2: Ft/m m2: Ft/m m2-től Ft/m2 Felújítás, festés utáni nagytakarítás: Ft/m2 Áraink magukban foglalják: asztalok, bútorok mosható felületeinek száraz portalanítását és vegyszeres letakarítását elektromos berendezések szakszerű letakarítását nyílászárók letörlése, ujjlenyomatok eltávolítás padlóburkolatok fölporszívózását, mosható padlóburkolatok vegyszeres fölmosását mellékhelyiségek teljes körű fertőtlenítő tisztítását, csapok, csempék tisztítását, a helyiségek fogyóeszközökkel való feltöltését tükrök megtisztítását mosogatást hamutartók kiürítését, kimosását az irodai szemetesek kiürítését, külső lemosását és a szemét gyűjtőtárolóba való kihordását növényzet a megbízó utasításai alapján történő locsolását

6 Nagytakarítás a fentieken túl magában foglalja: ablakok és ablakpárkányok tisztítását mennyezeti világítótestek, magas szekrénytetők tisztítását aktív bútorápolást szőnyegek nedves takarítását nyílászárók teljes körű tisztítását reluxák, nehezen elérhető fűtéscsövek tisztítását függönyök kimosását hulladéktárolók kisúrolását és fertőtlenítését Áraink és a szolgáltatások tartalma természetesen az egyéni igények és a szerződés tartalma szerint változhat, ezért árainkat érdemes tájékoztató jellegűnek venni, jóllehet akinek a fenti leírás mindenben megfelel, számára ez egy konkrét árajánlatnak minősül. Természetesen a nagytakarítások egyes lépései külön is megrendelhetőek egyéni ajánlat alapján, akár azonnalra is! Ugyanígy a felsorolásban nem szereplő tevékenységek elvégzésében (az előtér, a folyosó és az udvar, a járda és a parkoló takarítása, dugulás-elhárítás, hó eltakarítás és csúszásmentesítés, parkok rendbetétele, kertépítés, karbantartási feladatok, mosást és vasalást, növények átültetését, bevásárlást stb.) is örömmel állunk rendelkezésére. Áraink az általános forgalmi adót nem tartalmazzák. További információért keressen bennünket bizalommal. Levélben: unicorniskft@t-online.hu Tel/Fax:06 52 / , / Takarítás helyszíne alapján referens kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

7 IPARI TAKARÍTÁS: Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot. Mi semmit nem bízunk a véletlenre. A tisztaság legyen a mi dolgunk. Garancia: Amennyiben nem elégedett a munkánkkal, és azt a takarítást követő első munkanapon jelzi nekünk, vezető munkatársunk személyesen leellenőrzi a panaszokat. Kérésre vagy új munkatársat küld a feladat elvégzésére, amit személyesen felügyel, vagy visszafizeti a takarítás munkadíját a megrendelő részére. Munkavégzés: Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, lehetőleg Magyarországon gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros, környezetkímélő termékek preferenciája. A munka minősége: Dolgozóinkat úgy válogattuk össze, hogy csak a legjobb munkaerőkkel dolgozzunk. Őket is folyamatosan képezzük, hogy megismerkedjenek a legújabb technológiákkal, és ami egyszer tudtak és jól végeztek, az se váljon olyan szinten rutinná, hogy felületességhez vezessen.

8 Kinek milyen szolgáltatást ajánlunk? Természetesen egy ilyen fontos kérdést nem lehet látatlanul, a megrendelővel való konzultáció nélkül megválaszolni, néhány irányelv azért meghatározható. Ipari létesítmények takarítására általában napi szinten tart igényt a megrendelő. Természetesen ezen alapvetően módosíthatnak az egyéni feltételek. Áraink: Ipari létesítmények tisztítására, takarítására minden esetben egyedi ajánlatot teszünk, aminek részét képezik a tisztítóberendezések, a felhasznált tisztítószerek, azok felvitelének és eltávolításának módja, a biztonsági előírások betartása, és maga a teljes eljárási rend. Csak valamennyi részlet teljes ismeretében teszünk ajánlatot és vállalunk garanciát az elvállalt munkák minőségére. További információért keressen bennünket bizalommal. Levélben: unicorniskft@t-online.hu Tel/Fax:06 52 / , / Takarítás helyszíne alapján referens kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

9 CSALÁDIHÁZ / LAKÁSTAKARÍTÁS Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot. A tisztaság legyen a mi dolgunk! Garancia: Amennyiben nem elégedett a munkánkkal, és azt a takarítást követő első munkanapon jelzi nekünk, vezető munkatársunk személyesen leellenőrzi a panaszokat. Kérésre vagy új munkatársat küld a feladat elvégzésére, amit személyesen felügyel, vagy visszafizeti a takarítás munkadíját a megrendelő részére. Munkavégzés: Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, lehetőleg Magyarországon gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros termékek preferenciája Kinek milyen szolgáltatást ajánlunk? Természetesen egy ilyen fontos kérdést nem lehet látatlanul, a megrendelővel való konzultáció nélkül megválaszolni, néhány irányelv azért meghatározható. Családi házak, lakások takarítására a heti egy alkalom általában megfelelő. Természetesen ezen módosíthat a nagy vendégszám vagy az éppenséggel csak aludni hazajárás, ami növelő, illetve csökkentő tényezőként hathat.

10 Áraink: Napi takarítás: m2: Ft/m m2: Ft/m m2: Ft/m2 500 m2 fölött: 8-10 Ft/m2 Heti takarítás: m2: Ft/m m2: Ft/m m2: Ft/m2 500 m2 fölött: Ft/m2 Alkalmi takarítás: m2: Ft/m m2: Ft/m m2: Ft/m2 500 m2 fölött: Ft/m2 Nagytakarítás: m2: Ft/m m2: Ft/m m2: Ft/m2 500 m2 fölött: Ft/m2 Ablak és kerettisztítás: Ft/m2 Felújítás és festés utáni nagytakarítás: Ft/m Szőnyeg és kárpittisztítás: m2: 400 Ft/m m2: 350 Ft/m2 500 m2 fölött: 250 Ft/m2 Áraink az általános forgalmi adót nem tartalmazzák. További információért keressen bennünket bizalommal. Levélben: Tel/Fax:06 52 / , / Takarítás helyszíne alapján referens kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 1191 Budapest Corvin Krt. 7-13.

Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 1191 Budapest Corvin Krt. 7-13. Példaként bemutatunk egy takarítandó objektum általános műveleti tervét: Irodák napi takarítása: Íróasztalok szabad felületeinek nedves vagy száraz ruhával való áttörlése, Asztali lámpák, telefonok áttörlése,

Részletesebben

Bemutatkozunk Önnek. Köszönöm, hogy megtekintette brosúránkat! www.citycleaning.atw.hu. Pintér Norbert /Ügyvezető/

Bemutatkozunk Önnek. Köszönöm, hogy megtekintette brosúránkat! www.citycleaning.atw.hu. Pintér Norbert /Ügyvezető/ Köszönöm, hogy megtekintette brosúránkat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését hívjon vagy írjon nekünk bizalommal. Elérhetőség Vevő azaz Ön Minőség Rugalmasság Ahogy ön is láthatja nálunk ön áll a középpontban.

Részletesebben

Takarítási szolgáltatások nyújtása a TKKI egyes telephelyein - Ajánlati felhívás visszavonása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19

Takarítási szolgáltatások nyújtása a TKKI egyes telephelyein - Ajánlati felhívás visszavonása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19 Takarítási szolgáltatások nyújtása a TKKI egyes telephelyein - Ajánlati felhívás visszavonása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19 1 Beszerzés tárgya: Takarítási szolgáltatások nyújtása a TKKI egyes telephelyein:

Részletesebben

Város: Budapest Postai irányítószám: 1111 Ország: Magyarország. II.1.1) A szerződés típusa Építési beruházás Árubeszerzés X Szolgáltatásmegrendelés

Város: Budapest Postai irányítószám: 1111 Ország: Magyarország. II.1.1) A szerződés típusa Építési beruházás Árubeszerzés X Szolgáltatásmegrendelés 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása

1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása 2. számú melléklet 1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása a) Irodák (vezetői szobák, ill. titkárságok) belmagasság átlagosan 7 m, a falak enyves alapú díszfestésűek, átlag 1,5 m

Részletesebben

1.) Takarítási feladatok naponta (20.00 és óra között, heti 5 alkalom)

1.) Takarítási feladatok naponta (20.00 és óra között, heti 5 alkalom) MŰSZAKI LEÍRÁS: A Budapesti Sportszolgáltató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. székhelye, a Városligeti Műjégpálya (1146. Budapest, Olof Palme sétány 5.), illetve az 1. számú telephelye, a Margitszigeti

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/77. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 6264/2017 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/77. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 6264/2017 CPV Kód: A Tatabányai Törvényszék, a Tatabányai Járásbíróság, az Esztergomi Járásbíróság, a Tatai Járásbíróság, valamint a Komáromi Járásbíróság épületei takarításának ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/77

Részletesebben

Online árajánlat kérés:

Online árajánlat kérés: Célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen, ezért elengedhetetlen számunkra a pontosság, precizitás és szakértelem. Ennek érdekében minden takarítót betanítunk a takarítás alatt használt vegyszerek

Részletesebben

1. CÉGISMERTETİ. Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. Fı profilunk iroda- és középületek, valamint egyéb létesítmények esetében:

1. CÉGISMERTETİ. Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. Fı profilunk iroda- és középületek, valamint egyéb létesítmények esetében: CÉGISMERTETİ 2012. MEGA CLEAN 2001. KFT. 2045 TÖRÖKBÁLINT, BAJCSY-ZS. U. 32. TEL/FAX: 06 23 330-384; 06-30 219-03-72 E-MAIL: megaclean@megaclean.hu WEB: www.megaclean.hu TÉMAFELELİS: Pecsenka-Czifra Katalin

Részletesebben

1. melléklet. - a járda, - a lépcsőház, - a liftek, - a szociális helységek, - az üvegajtók stb. tisztítása miatt.

1. melléklet. - a járda, - a lépcsőház, - a liftek, - a szociális helységek, - az üvegajtók stb. tisztítása miatt. Az SZTNH és a B + N Zrt. között megkötött vállalkozási szerződés szerinti feladatok részletezése (összeállítva a közbeszerzési eljárás dokumentációjában leírtak alapján) 1. melléklet Az ajánlatkérő a szellemi

Részletesebben

Global Work Unit Kft.

Global Work Unit Kft. Global Work Unit Kft. Akire mindenben számíthat, ha megoldásra váró munkája van Gondolkodjon velünk globálisan Cégbemutató Cégbemutató: Global Work Unit Kft az évtizedes szakmai múltra visszatekintő cégekből

Részletesebben

Definíciók. 1. sz. definíció

Definíciók. 1. sz. definíció 2013.07.03 1. sz. definíció Definíciók A környezetbarát vagy zöld megjelölést olyan termékekre, szolgáltatásokra, törvényekre, előírásokra, politikákra vagy szokásokra alkalmazzák, amelyek minimális hatással

Részletesebben

Közzététel dátuma: Iktatószám: 1683/2015 CPV Kód: ; ; ;

Közzététel dátuma: Iktatószám: 1683/2015 CPV Kód: ; ; ; Táj. elj. eredm._szabadszállási Általános Művelődési Központ_Szabadszállási Általános Művelődési Központ Petőfi Sándor Általános Iskola intézményei részére takarítási tevékenység ellátása Közbeszerzési

Részletesebben

Közzététel dátuma: Iktatószám: 1683/2015 CPV Kód: ; ; ;

Közzététel dátuma: Iktatószám: 1683/2015 CPV Kód: ; ; ; Táj. elj. eredm._szabadszállási Általános Művelődési Központ_Szabadszállási Általános Művelődési Központ Petőfi Sándor Általános Iskola intézményei részére takarítási tevékenység ellátása Közbeszerzési

Részletesebben

Takarítási feladatok ellátása

Takarítási feladatok ellátása Takarítási feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/100 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa: minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Bérelhetô irodaterület nagysága: szintenként 21 m 2 -tôl 1000 m 2 -ig. Bérelhetô üzlethelyiségek: 16 m 2 -tôl 400 m 2 -ig

Bérelhetô irodaterület nagysága: szintenként 21 m 2 -tôl 1000 m 2 -ig. Bérelhetô üzlethelyiségek: 16 m 2 -tôl 400 m 2 -ig Bérelhetô irodák és üzlethelyiségek Bérelhetô irodaterület nagysága: szintenként 21 m 2 -tôl 1000 m 2 -ig Bérelhetô üzlethelyiségek: 16 m 2 -tôl 400 m 2 -ig A Panorama Offices Székesfehérvár egyetlen A

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata 8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19. (adószám: 15432704-2-20, statisztikai száma: 15432704-8411-321-20,

Részletesebben

Helyiségek Padlóburkolat m2 (becsült) Falburkolat. mázas lap 10. parketta 450. parketta gress lap 150. mázas lap 50.

Helyiségek Padlóburkolat m2 (becsült) Falburkolat. mázas lap 10. parketta 450. parketta gress lap 150. mázas lap 50. 19. melléklet a 44/015. (XI..) MvM rendelethez 31 KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek

Részletesebben

Óvodai dajka OKJ 31 140 01 0000 00 00

Óvodai dajka OKJ 31 140 01 0000 00 00 292-06 Takarítási feladatok az óvodai dajka tevékenységében Óvodai dajka OKJ 3 40 0 0000 00 00 Gyakorlati vizsgatevékenység 292-06 Takarítási feladatok az óvodai dajka tevékenységében 292-06/2 Takarítási

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 25 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 40% 27/2016. (IX.

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS e-mail:info@angolinvest.hu. HIVATALOS CÉGADATOK: 1. ÁLTALÁNOS ADATOK: CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-868377 CÉGFORMA: KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG BEJEGYEZVE:

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ

Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/56 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

A takarításhoz felhasznált eszközök, gépek, szerek bemutatása

A takarításhoz felhasznált eszközök, gépek, szerek bemutatása A takarításhoz felhasznált eszközök, gépek, szerek bemutatása 3. számú melléklet Iroda fellegű területek, olvasók, foglalkoztatók Takarítási feladat Tisztítószer Eszköz Gép Fa felületek (pl. : bútorok,

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység a Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 60 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 50 % 29/2016.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/115

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/115 Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház székhelyén, a Szent Ferenc kórházrészen, valamint a diósgyőri telephelyen teljes körű takarítási feladatok ellátása- 2. számú módosítás Közbeszerzési

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

A tetőszigetelés új dimenziója!

A tetőszigetelés új dimenziója! A tetőszigetelés új dimenziója! Tökéletes komfort korszerű szigetelőanyaggal! Megbízható, modern, hatékony megoldás magas- és lapostetőn egyaránt Olvassa el, hogyan érhető el tökéletes komfort a mindennapokban!

Részletesebben

Elektromechanikai műszerész Elektromechanikai műszerész

Elektromechanikai műszerész Elektromechanikai műszerész A /07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

BIZONYLATI ALBUM. Orvosi Biokémiai Intézet. Készítette: 2008. okt. 01. Dr. Kolev Kraszimir minőségirányítási vezető

BIZONYLATI ALBUM. Orvosi Biokémiai Intézet. Készítette: 2008. okt. 01. Dr. Kolev Kraszimir minőségirányítási vezető SEMMELWEIS EGYETEM Budapest, Üllő i út 26. BIZONYLATI ALBUM Orvosi Biokémiai Intézet Készítette: Dr. Kolev Kraszimir minőségirányítási vezető Dátum Jóváhagyta: Dr. Ádám Veronika egyetemi tanár intézet

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal pályázati felhívása

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal pályázati felhívása Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal pályázati felhívása A pályáztató neve: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal Címe: 5001 Szolnok, Kossuth L. út 2. Telefonszám: 56/505-200*,

Részletesebben

ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek

ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek BUSINESS ASSURANCE ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek XXII. Nemzeti Minőségügyi Konferencia jzr SAFER, SMARTER, GREENER DNV GL A jövőre összpontosít A holnap sikeres vállalkozásai

Részletesebben

"Takarítási feladatok ellátása "

Takarítási feladatok ellátása "Takarítási feladatok ellátása - 2016" Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/8 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 120 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 70 % 56/2016.

Részletesebben

Zöld Iroda programok a Szegedi Tudományegyetemen József Attila Tanulmányi és Információs Központban

Zöld Iroda programok a Szegedi Tudományegyetemen József Attila Tanulmányi és Információs Központban Zöld Iroda programok a Szegedi Tudományegyetemen József Attila Tanulmányi és Információs Központban Erdélyi Evelyn intézmény igazgató SZTE TIK Szeged, 2013. március 13. A TIK, mint befogadó intézmény Közös

Részletesebben

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ!

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ! T 1393-06//19 A 10/007 (II. 7.) SzMM rendelettel módosított 1/006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján.

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 60 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 100 % 27/2012.

Részletesebben

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2451-06 Vállalkozási alapismeretek követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2451-06 Vállalkozási alapismeretek követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Az új gazdasági év tervezésénél egy vállalat marketing munkatársat kíván foglalkoztatni. A marketinges alkalmazásának feltételei során meg kell határozni a feladatokat. Fogalmazza meg a leendő

Részletesebben

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210 Használati útmutató KENYÉRPIRÍTÓ R-210 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , ,

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , , H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz. 1460476, 1460474, 1436525, 1436526, 1460477, 1460475, 1463527 Ez a használati útmutató kizárólag ezekhez a termékekhez tartozik.

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

HELYZETELEMZÉS A TELEPHELYI KÉRDŐÍV KÉRDÉSEIRE ADOTT VÁLASZOK ALAPJÁN

HELYZETELEMZÉS A TELEPHELYI KÉRDŐÍV KÉRDÉSEIRE ADOTT VÁLASZOK ALAPJÁN 2017/2018 Iskolánkban a hagyományos alapképzés mellett emelt óraszámú képzést folytatunk angolból. Idegen nyelvet és informatikát első osztálytól oktatunk. Elnyertük a Digitális iskola címet. Évek óta

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a kivitelezői teljességi nyilatkozatról

TÁJÉKOZTATÓ. a kivitelezői teljességi nyilatkozatról TÁJÉKOZTATÓ a kivitelezői teljességi nyilatkozatról A beruházás befejezését követően az alábbi nyilatkozatot kell benyújtani az Útmutató 13.1. pontja értelmében az elszámoláshoz szükséges egyéb dokumentumok

Részletesebben

ÜZLETI JELENTÉS 2011.

ÜZLETI JELENTÉS 2011. 1 Ferencvárosi Bérleményüzemeltető Kft. Statisztikai szám:117838196832113 01 1096 Budapest, Sobieski J.u.28. ÜZLETI JELENTÉS 2011. Budapest, 2012.április 12. Lászay János ügyvezető igazgató 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Kórházi létesítmény gazdálkodás a MOLNÁR AT TILA ELNÖK EGÉSZSÉGÜGYI GAZDASÁGI VEZETŐK EGYESÜLETE

Kórházi létesítmény gazdálkodás a MOLNÁR AT TILA ELNÖK EGÉSZSÉGÜGYI GAZDASÁGI VEZETŐK EGYESÜLETE Kórházi létesítmény gazdálkodás a gyakorlatban MOLNÁR AT TILA ELNÖK EGÉSZSÉGÜGYI GAZDASÁGI VEZETŐK EGYESÜLETE A Kórház (szakrendelő, orvosi rendelő) mint létesítmény Egészségügyi intézmény egy speciális

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 60 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 25 % 29/2016. (VIII.

Részletesebben

M OL-csoport Beszállítói Fórum

M OL-csoport Beszállítói Fórum M OL-csoport Beszállítói Fórum 2003. március 27. BESZÁLLÍTÓI FÓRUM 2003. március 27. MOL-csoport Beszállítói Politikája Beszállítók értékelése 1. SZAKMAI SZEKCIÓ Beruházás, karbantartás, indirekt és Jónásné

Részletesebben

I.BEVEZETÉS... 2 I.1. A minőségirányítási program jogszabályi háttere... 2 I.2. Intézményünk bemutatása... 3 I.3. Az ÖMIP-ben megfogalmazott

I.BEVEZETÉS... 2 I.1. A minőségirányítási program jogszabályi háttere... 2 I.2. Intézményünk bemutatása... 3 I.3. Az ÖMIP-ben megfogalmazott I.BEVEZETÉS... 2 I.1. A minőségirányítási program jogszabályi háttere... 2 I.2. Intézményünk bemutatása... 3 I.3. Az ÖMIP-ben megfogalmazott feladataink... 5 II. MINŐSÉGPOLITIKA... 5 II.1. Minőségpolitikai

Részletesebben

Budapest VII. kerület Akácfa utca szám alatt (Klauzál téri vásárcsarnok) takarítása - eljárás eredménye

Budapest VII. kerület Akácfa utca szám alatt (Klauzál téri vásárcsarnok) takarítása - eljárás eredménye Budapest VII. kerület Akácfa utca 42-48. szám alatt (Klauzál téri vásárcsarnok) takarítása - eljárás eredménye Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/116 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény

Részletesebben

Tájékoztató 1061 Budapest VI. Ker. Nagymező u. 1. sz. épületének rendszeres napi, havi takarítása elnevezésű közbeszerzési eljárás eredményéről

Tájékoztató 1061 Budapest VI. Ker. Nagymező u. 1. sz. épületének rendszeres napi, havi takarítása elnevezésű közbeszerzési eljárás eredményéről Tájékoztató 1061 Budapest VI. Ker. Nagymező u. 1. sz. épületének rendszeres napi, havi takarítása elnevezésű közbeszerzési eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/15 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

A Kar FEUVE rendszere

A Kar FEUVE rendszere 4. sz. melléklet a 6/2016. (I. 1) sz. Dékáni utasításhoz A Kar FEUVE rendszere Az Államháztartási törvény alapján az (átfogó) szervezeti egység vezetője felelős: a feladatai ellátásához az (átfogó) szervezeti

Részletesebben

Módosítás -Budapest Közút telephelyein és a gondozásába tartozó létesítményeinek rendszeres takarítása

Módosítás -Budapest Közút telephelyein és a gondozásába tartozó létesítményeinek rendszeres takarítása Módosítás -Budapest Közút telephelyein és a gondozásába tartozó létesítményeinek rendszeres takarítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/69 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

KISKÖREI ÓV-LAK ÓVODA. OM azonosító: 031423 PEDAGÓGIAI PROGRAM

KISKÖREI ÓV-LAK ÓVODA. OM azonosító: 031423 PEDAGÓGIAI PROGRAM OM azonosító: 031423 ÓVODÁNK ADATAI Neve: KISKÖREI ÓV-LAK ÓVODA Címe: 3384 KISKÖRE, BÉKE ÚT 9-11. Telefon/fax: 36/358-211 Fenntartója: KISKÖRE VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Címe: 3384 KISKÖRE, SZÉCHENYI ÚT 24. Alapító

Részletesebben

1428-06 BIZTONSÁGVÉDELMI ÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI FELADATOK VÉGZÉSE

1428-06 BIZTONSÁGVÉDELMI ÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI FELADATOK VÉGZÉSE 1428-06 BIZTONSÁGVÉDELMI ÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI FELADATOK VÉGZÉSE 1428-06/1 AZ ÉLELMEZÉSI ÜZEMRE VONATKOZÓ MUNKAVÉDELMI, ÉRINTÉSVÉDELMI, BALESET- ÉS TŰZVÉDELMI, VALAMINT A MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSRA VONATKOZÓ

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Oldal 1 / 112 AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ I. cikkely Érintett telephelyek: A Pécsi Tudományegyetem telephelyeinek takarítására Klinikai területek 1. JPKT (volt 400-ágyas Klinika) és Szívgyógyászati Klinika

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Oldal 1 / 111 AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ I. cikkely Érintett telephelyek: A Pécsi Tudományegyetem telephelyeinek takarítására Klinikai területek 1. JPKT (volt 400-ágyas Klinika) és Szívgyógyászati Klinika

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Jegyző Tárgy: Teljesítménykövetelmények alapját képező 2012. évi célok meghatározása a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői részére Tisztelt Képviselő-testület! A köztisztviselők jogállásáról szóló 1992.

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

I. Országgyűlés Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

I. Országgyűlés Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság I. Országgyűlés Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság I. A célok és elvárt eredmények meghatározása, felsorolása, számszerűsítése Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

Takarítási feladatok ellátása az ajánlatkérő több épületében, illetve ügyeleti feladatok ellátása

Takarítási feladatok ellátása az ajánlatkérő több épületében, illetve ügyeleti feladatok ellátása Takarítási feladatok ellátása az ajánlatkérő több épületében, illetve ügyeleti feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/39 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS JEGYZŐJE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS JEGYZŐJE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS JEGYZŐJE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 Tárgyalja: Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság Tisztelt Képviselő-testület! E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testületének

Részletesebben

Az "Épülettakarítási szolgáltatás beszerzése a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház részére" c. hirdetmény módosítása

Az Épülettakarítási szolgáltatás beszerzése a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház részére c. hirdetmény módosítása Az "Épülettakarítási szolgáltatás beszerzése a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház részére" c. hirdetmény módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/48 A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház részére épület takarítására

Részletesebben

Üzemeltetési szervezetek elvárásai a fejlesztésekkel szemben

Üzemeltetési szervezetek elvárásai a fejlesztésekkel szemben Szaktudás. Üzembiztonság. Hatékonyság. Üzemeltetési szervezetek elvárásai a fejlesztésekkel szemben Virág István igazgató Bükfürdő, 2019. április 09-11. XX. Közlekedésfejlesztési és beruházási konferencia

Részletesebben

c1:,:) ..1/... Kósa Árpád )\v 2J~~ c' 4~ Ink R E G Y H Á Z A N Y NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE

c1:,:) ..1/... Kósa Árpád )\v 2J~~ c' 4~ Ink R E G Y H Á Z A N Y NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE TELEFON: +36 42 524-500 Ügyiratszám: PKAB/70-1/2016 Ügyintéző: Loványi Ágnes ELŐTERJESZTÉS ContiTech Magyarország Kft ajánlatának elfogadására a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. és Nyíregyháza MJV.

Részletesebben

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR 30 MB DOMBORA SÁNDOR BEVEZETÉS (INFORMATIKA, INFORMATIAKI FÜGGŐSÉG, INFORMATIKAI PROJEKTEK, MÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI FELADATOK TALÁKOZÁSA, TECHNOLÓGIÁK) 2016. 09. 17. MMK- Informatikai

Részletesebben

Szervezetfejlesztés Nagykőrös Város Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0035 számú pályázat alapján

Szervezetfejlesztés Nagykőrös Város Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0035 számú pályázat alapján Szervezetfejlesztés Nagykőrös Város Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0035 számú pályázat alapján ÁROP 2007-3.A.1. A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése a Közép-magyarországi régióban című

Részletesebben

KERESKEDELMI HACCP NAPLÓK

KERESKEDELMI HACCP NAPLÓK KERESKEDELMI HACCP NAPLÓK Kiadás dátuma:. A naplókat készítette: Create 2002 Kft. 6724 Szeged, Felső Tisza-part 31-34. M/II/5. Megjegyzés: A naplók a Create 2002 Kft. által készített HACCP Kézikönyvvel

Részletesebben

School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Minőségpolitika

School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Minőségpolitika School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Minőségpolitika Hatályba lép: 2012. január 02. Jóváhagyó: Bokor József (ügyvezető) Ph. cégszerű aláírás Minőségpolitika Az School of Business

Részletesebben

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ A Daniella Ipari Park Kft, magyar tulajdonú cég. 2000 óta foglalkozik ipari ingatlanok bérbeadásával. Bérlőink között mind a multinacionális vállalatok, mind a magyar

Részletesebben

A köznevelési intézmények feladatellátását biztosító ingatlanok karbantartási, hibajavítási és takarítási feladatai

A köznevelési intézmények feladatellátását biztosító ingatlanok karbantartási, hibajavítási és takarítási feladatai Fogalom meghatározások: A Szerződés 2. számú melléklet A köznevelési intézmények feladatellátását biztosító ingatlanok karbantartási, hibajavítási és takarítási feladatai 1. Rendszeres takarítás: a szerződés

Részletesebben

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT!

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT! Cromkontakt galvánipari kft Cromkontakt galvánipari kft. KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT! Az Ön megbízható partnere a galvanizálásban! KAPCSOLAT 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 289-295. Tel: +36-20-450-7284

Részletesebben

SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT BELSŐ ELLENŐRZÉSI STRATÉGIAI TERVE A ÉVEKRE

SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT BELSŐ ELLENŐRZÉSI STRATÉGIAI TERVE A ÉVEKRE SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT BELSŐ ELLENŐRZÉSI STRATÉGIAI TERVE A 2016 2019. ÉVEKRE Szentendre Város Önkormányzat egyik alapvető célja, hogy biztosítsa a település működőképességét a kötelező és az önként

Részletesebben

JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ

JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ Nemzeti Erőforrás Minisztérium Korlátozott terjesztésű Érvényességi idő: az írásbeli vizsgatevékenység befejezésének időpontjáig A minősítő neve: Vízvári László A minősítő beosztása: főigazgató JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. 1. rész esetén: Budapesti telephely (1113 Budapest, Teljesítés helye:

ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. 1. rész esetén: Budapesti telephely (1113 Budapest, Teljesítés helye: Takarítási feladatok ellátása az ÉMI budapesti telephelyén és a Szentendre Ipari Park, Tűzvédelmi Laboratórium területén - eljárás eredményéről szóló tájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/6 Beszerzés

Részletesebben

BFVK Zrt. - Budapest Bálna és egyéb ingatlanok takarítása (tájékoztató a részvételi felhívás módosításáról)

BFVK Zrt. - Budapest Bálna és egyéb ingatlanok takarítása (tájékoztató a részvételi felhívás módosításáról) BFVK Zrt. - Budapest Bálna és egyéb ingatlanok takarítása 2014-2016 (tájékoztató a részvételi felhívás módosításáról) Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/138 1 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Vállalkozási

Részletesebben

Takarítási szolgáltatás megrendelése, az ehhez szükséges tisztítószerek (gépek, eszközök) biztosítása

Takarítási szolgáltatás megrendelése, az ehhez szükséges tisztítószerek (gépek, eszközök) biztosítása Takarítási szolgáltatás megrendelése, az ehhez szükséges tisztítószerek (gépek, eszközök) biztosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/112 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Rigips. Álmennyezetek. Álmennyezetek

Rigips. Álmennyezetek. Álmennyezetek Rigips Álmennyezetek Álmennyezetek Casoprano 4. oldal Casoprano kazettás álmennyezet a gipszkarton jól ismert elônyeit megtartva igazodik a modern kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott magas esztétikai

Részletesebben

LAKÓÉPÜLETEK KÖZLEKEDŐIVEL KAPCSOLATOS ELŐÍRÁSOK ÉRTELMEZÉSE. A közlekedők kialakítása

LAKÓÉPÜLETEK KÖZLEKEDŐIVEL KAPCSOLATOS ELŐÍRÁSOK ÉRTELMEZÉSE. A közlekedők kialakítása LAKÓÉPÜLETEK KÖZLEKEDŐIVEL KAPCSOLATOS ELŐÍRÁSOK ÉRTELMEZÉSE A közlekedők kialakítása Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet (a továbbiakban:

Részletesebben

Versenyelőny vagy nyűg a minőségirányítás?

Versenyelőny vagy nyűg a minőségirányítás? Versenyelőny vagy nyűg a minőségirányítás? Dr. Kardos Lilla Vezető orvos igazgató 2 Vezető európai egészségügyi szolgáltató Fejlett képalkotó diagnosztika Sugárterápia Diagnosztikai és sugárterápiás szolgáltatások

Részletesebben

Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához

Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához 2017. évre tervezett kiadások Nettó [eft] Bruttó(eFt) Dologi kiadások Fekete István

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. 1. rész esetén: Budapesti telephely (1113 Budapest, Teljesítés helye:

ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. 1. rész esetén: Budapesti telephely (1113 Budapest, Teljesítés helye: Takarítási feladatok ellátása az ÉMI budapesti telephelyén és a Szentendre Ipari Park, Tűzvédelmi Laboratórium területén - eljárás eredményéről szóló tájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/6 Beszerzés

Részletesebben

A Zöld takarítás bevezetésének előnyei ill. nehézségei Magyarországon

A Zöld takarítás bevezetésének előnyei ill. nehézségei Magyarországon A Zöld takarítás bevezetésének előnyei ill. nehézségei Magyarországon Budapest, 2011. október 5. Előadó: Kovács Lajos MATISZ Zöld bizottság elnök 1 MATISZ Zöld bizottság megalakulásának célja Zöld takarítás

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM 4. 3. verzió BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM Budapest, 2007. április május A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú mellékletének,

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u. 2. Társas Irodaházban lévő albetétekről

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u. 2. Társas Irodaházban lévő albetétekről INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u.. Társas Irodaházban lévő albetétekről Készítette: Hold-Ing 13. Kft Készült: 10 példányban Veszprém, 009.08.13. .0 Tartalomjegyzék 1.0.0 3.0 Címlap

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 31 KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás I. szakasz: Ajánlatkérő A Kbt. 113. (1) bekezdés i eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek

Részletesebben

N NEMZETGAZDASÁGI ÁG - ADMINISZTRATÍV ÉS SZOLGÁLTATÁST TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉG

N NEMZETGAZDASÁGI ÁG - ADMINISZTRATÍV ÉS SZOLGÁLTATÁST TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉG N NEMZETGAZDASÁGI ÁG - ADMINISZTRATÍV ÉS SZOLGÁLTATÁST TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉG 81 Építményüzemeltetés, zöldterület-kezelés 81.1 Építményüzemeltetés, zöldterület-kezelés 81.10 Építményüzemeltetés 81.10.1 Építményüzemeltetés

Részletesebben

\ 449 V : 17 ) 5 , /.,23. r - - - ---- - _ I. + l . 3 PROFIL. o 1 2 3 - - - 4 O : 6 4 \2 - J9 - - - - - 4 9 1)0. 3-'n 4, 5

\ 449 V : 17 ) 5 , /.,23. r - - - ---- - _ I. + l . 3 PROFIL. o 1 2 3 - - - 4 O : 6 4 \2 - J9 - - - - - 4 9 1)0. 3-'n 4, 5 PPP Dolgozói elégedettség 2014. osz ---- 1.1 fa 1-, és padlóburkolatok állapota 1.2 bútorok minosége, állapota 1.3 technikai felszereltség, kiegészítok 1.4 téralakítás célszerusége (láthatóság és hallhatóság)

Részletesebben

Miért az EFEB által szervezett irodai titkár tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB által szervezett irodai titkár tanfolyam a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2018-01-13 Ütemezés: 2 hetente Időtartam: 12 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

Köznevelési intézmények infrastrukturális fejlesztése Felhívás kódszáma: EFOP

Köznevelési intézmények infrastrukturális fejlesztése Felhívás kódszáma: EFOP Köznevelési intézmények infrastrukturális fejlesztése Felhívás kódszáma: EFOP-4.1.5-16 A Felhívás indokoltsága és célja A spontán társadalmi folyamatok, az új köznevelési és nemzetiségi törvény szabályozása

Részletesebben

Az enhome komplex energetikai megoldásai. Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1.

Az enhome komplex energetikai megoldásai. Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1. Az enhome komplex energetikai megoldásai Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1. Az energiaszolgáltatás jövőbeli iránya: decentralizált energia (DE) megoldások Hagyományos, központosított energiatermelés

Részletesebben

Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 20% 40% a fal-, és padlóburkolatok állapota átl.=4.71 md=5 elt.=0.49 tart.

Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 20% 40% a fal-, és padlóburkolatok állapota átl.=4.71 md=5 elt.=0.49 tart. , Dolgozói elégedettség PPP200 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus % 20% 2 40% 3 30% 4 % Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián

Részletesebben

ÁRVA GÁBOR ÜGYVEZETŐ TÖBB MINT 10 ÉVES TAPASZTALAT

ÁRVA GÁBOR ÜGYVEZETŐ TÖBB MINT 10 ÉVES TAPASZTALAT ÁG ÁRVA GÁBOR ÜGYVEZETŐ TÖBB MINT 10 ÉVES TAPASZTALAT ÁRVA GÁBOR ÜGYVEZETŐ Több, mint 10 éves szakmai pályafutásom során az építőipar számos szegmensében kipróbáltam magam. A mélyépítéstől a kertépítéson

Részletesebben

Őszi karbantartási ajánlat. Budaörs, 2015. október 15. Tisztelt meglevő és leendő Ügyfelünk!

Őszi karbantartási ajánlat. Budaörs, 2015. október 15. Tisztelt meglevő és leendő Ügyfelünk! Őszi karbantartási ajánlat Budaörs, 2015. október 15. Tisztelt meglevő és leendő Ügyfelünk! Habár a repülő szezon a végéhez közelít, érdemes megtervezni már most légijárművének soron következő karbantartási

Részletesebben

7. Személyes eladás. Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde

7. Személyes eladás. Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde 7. Személyes eladás Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde A személyes eladás és meggyőzés Personal Selling (PS) során az értékesítés közvetlenül,

Részletesebben

OM azonosító: INTÉZKEDÉSI TERV. (Az intézményi tanfelügyelet eredményeire épülő terv) 1. PEDAGÓGIAI FOLYAMATOK

OM azonosító: INTÉZKEDÉSI TERV. (Az intézményi tanfelügyelet eredményeire épülő terv) 1. PEDAGÓGIAI FOLYAMATOK Bp. Főv. XIII. kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda Hétszín Tagóvodája OM azonosító: 200911 Tagóvoda vezető neve: Szászhalmi Edit Oktatási azonosítója: 71428489821 A fejlesztési terv kezdő dátuma: 2018.05.05.

Részletesebben