MAKRYGIALOS DIAS ház Szállás árak Máj. 28-Jún. 4. Jún Szept Szept

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAKRYGIALOS DIAS ház Szállás árak Máj. 28-Jún. 4. Jún. 4-11. Szept. 10-17. Szept. 17-24."

Átírás

1 OLYMPOSZI riviéra Nyaraljon Görögországban az Olymposzi Riviéra üdülıhelyeinek egyikén. A görög tengerpartra utazhat autóbusszal, illetve egyénileg, autóval vagy repülıvel. Észak- Görögország tengerpartja legalább annyira izgalmas, mint az ország bármelyik más része. Az Olymposzi Riviérát nem csak a lassan mélyülı homokos tengerpartja teszi vonzóvá a nyaralásukat itt tölteni kivánó turisták számára, hanem a kirándulások bıséges választéka is. Az Olymposz hegy árnyékában hosszan elnyúló, közel 90-km hosszúságú tengerpart, változatos mediterrán növényzettel, kisebb nagyobb településekkel várja az ide látogatókat. A görög tengerparti városok esti varázsát barátságos helyi emberek, hangulatos tavernák, üzletek sokasága teszi feledhetetlenné. A görög nyaralás célpontjaként minden korosztály számára ideális választás az Olymposzi Riviera. Makrygialos Thesszalonikitõl kb. 40 km-re délre helyezkedik el. Neve mely hosszú partot jelent, jól tükrözi a kialakult különbözı finom homokos strandokat, amelyekkel rendelkezik. Az ide utazókat tiszta levegı, festıien szép zöld természet, hosszú lassan mélyülı tengerpart csábítja, mely mentes az üdülıhelyek megszokott zsúfoltságától. Makrygialos partszakaszát "kék zászló" elismerı nemzetközi díjjal jutalmazták a víz minıségét és a tiszta strandokat illetıen. Hosszú, finom homokos szabad strandjainak sokasága zuhanyzóval, öltözıfülkével, napernyıkkel és nyugágyakkal felszereltek. A hely kis túlzással egy "mini földi paradicsom". Sikerült megıriznie igazi, tipikus hamisítatlan halászfalu jellegét. Az apró színes csónakok békésen ringatóznak a part mentén. Érdekes színfolt a pénteki heti piac, mely nagyon kedvelt a turisták körében. A panorámás tengerparti tavernák és vendéglık illataikkal és egészséget elısegítı ízletes görög ételekkel, friss halakkal és tengeri gyümölcsökkel csalogatnak. Az éjszakai szórakozóhelyek is mind a tengerparti promenádon találhatóak. Makrygialos közelében igazi turisztikai érdekességre bukkanunk, egy természetes tengeri sólepárlóra. Ott szinte érintetlen közegben ismerhetik meg, miként regenerálja a testet, lazítja el az izmokat, erısíti az immunrendszert a fövenyfürdı. Az itteni tengeri iszap különösen ajánlott vitalitásra, ízületi elváltozások kezelésére, regenerálásra. Jó hatással van a légzıszervi, mozgásszervi bántalmakra és ezeket a hatásokat tovább lehet fokozni a különbözı friss olívaolajos kezelésekkel.

2 Dias ház Makrygialos Az igényesen kialakított épület csak 125 m-re fekszik a homokos strandtól. Modern személyes stúdiók egy hálószobásak; személyes apartmanok 2 hálószobásak, valamint 3-4 fıs apartmanok, ahol a konyhában van a harmadik-negyedik ágy. Mindegyikhez tartozik erkély, tusoló/wc, televízió (Duna TV is), fızısarok, a két hálószobáshoz étkezı és konyha. A mediterrán stílusú szobák rendelkeznek légkondicionálóval is, melyet elıre meg kell rendelni. A légkondicionáló távirányítóját a helyszínen adják át. A pótágy normál mérető és kategóriájú ágy. Többféle kategóriájú szoba található az épületen belül (standard, superior, premier). Két év alatti gyermekek részére bébi ágyat és fürdetı kádat is tudunk biztosítani a készlet erejéig - megrendeléskor kell jelezni! EXTRA: Ingyenes WIFI kapcsolat a földszinten található kávézó teraszán as ártáblázat Ft/fı/7 éj önellátással MAKRYGIALOS DIAS ház Szállás árak Máj. 28-Jún. 4. Jún Szept Szept Jún Szept Jún Aug. 27-Szept.3. Jún. 25-Júl. 2. Aug Júl. 2-9., Júl , Júl Júl , Júl. 30-Aug. 6., Aug , Aug ágyas stúdió ágyas 2 szobás apartman és 6. ágyon 12 éves korig 50% Egyágyas felár 90 % Az ár tartalmazza: szállást 7 éjszakára, 1szeri ágynemőt és ágynemőhuzatot. Az ár nem tartalmazza: légkondicionálást ( Ft//szoba7 éj), kötelezı helyi díjat 4500,-Ft/fı/hét (12 év felett).

3 Bora Bora ház Makrygialos Közvetlen tengerparti szálloda, a kedvelt Pydna Beach /Bora Bora Beach homokos strandján fekszik, a makrygialosi központtól kb. 1,5 km-re. Parkolási lehetıség mellette, amiért külön díjat nem számítunk fel. Kellemesen berendezett, erkélyes, 2-3 személyes szobák légkondicionálóval, hőtıszekrénnyel, televízióval, tusoló/wcvel. A légkondicionálót elıre meg kell rendelni és a távirányítót a helyszínen adják át. A földszinten mozgássérültek részére kialakított 2 fıs szobák vannak. Égei-tengerre nézı szobák 3 személyesek és tengerre nézı szobák oldal kilátással 2-3 személyesek. EXTRA: Strand napernyı- és nyugágy használat, koktélbár- és kávézó as ártáblázat Ft/fı/7 éj önellátással MAKRYGIALOS BORA BORA ház Szállás árak Jún , Jún , Jún. 25-Júl. 2. Júl. 2-9., Júl , Júl , Júl Júl. 30-Aug. 6., Aug , Aug , Aug ágyas szoba ágyas szoba ágyon 4 éves korig 60% Egyágyas felár 100 % 3. ágyon 5-12 éves korig 40 % Tengerre nézı felár 30% Az ár tartalmazza: szállást 7 éjszakára, 1szeri ágynemőt és ágynemőhuzatot. Az ár nem tartalmazza: kötelezı helyi díjat 4500,-Ft/fı/hét (12 év felett); légkondicionálást ( Ft//szoba7 éj): június-július-augusztus hónapokban kötelezı.

4 Teodora Villa Makrygialos A kétszintes épület lugassal, nyári ülıkékkel és kerti grillezıvel a lassan mélyülı homokos tengerparttól 300 m-re található. Parkolási lehetıség mellette. Komfortosan berendezett egy hálószobás erkélyes stúdiók stúdiók, fızıfülkével, televízióval, tusoló/wc-vel. Csak az elsı emeleti szobák felszereltek légkondicionálóval, melyet elıre meg kell rendelni. A légkondicionáló távirányítóját a helyszínen adják át. A földszinten lévı 4 személyes egy hálószobás stúdiókban emeletes ágyak is vannak. Pár stúdióból rálátni a tengerre. A fıépület mellett van egy különálló kis épület, ahol kettı hálószoba van 2-2 fıre. Az étkezı-konyha részen még 2 fıre elhelyezés megoldható 2 szétnyitható kismérető vendég pótágyon as ártáblázat Ft/fı/7 éj önellátással MAKRYGIALOS TEODORA villa Szállás árak Máj. 28-Jún. 4. Jún Szept Szept Jún Szept Jún Aug. 27-Szept.3. Jún. 25-Júl. 2., Aug Júl. 2-9., Júl , Júl , Júl Júl. 30-Aug. 6., Aug , Aug , 2 ágyas stúdió ágyas stúdió ágyas stúdió ágyon 12 éves korig 50% Egyágyas felár 90 % Az ár tartalmazza: szállást 7 éjszakára, 1szeri ágynemőt és ágynemőhuzatot. Az ár nem tartalmazza: légkondicionálást ( Ft//szoba7 éj); kötelezı helyi díjat 4500,-Ft/fı/hét (12 év felett).

5 HASZNOS TUDNIVALÓK AZ UTAZÁS SORÁN: Turnusváltás: A nemzetközi gyakorlatnak megfelelıen a szobák az érkezés napján óra között foglalhatók el, és az elutazás napján 9-10 óra között kell elhagyni. A csomagokat az apartmanházak földszintjén lehet elhelyezni, elkülönítve induló és érkezı utasok szerint. Az idı kellemes eltöltéséhez javasoljuk a következıket: a hazajövı és érkezı utasok használják ki az idıt fürdésre, napozásra, sétára, ebédelésre egy tavernában. Az érkezı autós vendégek 14 óra elıtt ne menjenek a szálláshelyre, mert addig takarítják a lakásokat. Autóbusz ülıhelyei ill. felszereltsége: Autóbuszainkon fix ülıhelyet csak Ft felár ellenében tudunk biztosítani. Az ülıhelyeket irodánk osztja be természetesen figyelembe véve, hogy családtagokat, hozzátartozókat nem ültetünk el egymástól, ha együtt jelentkeznek, ill. betartjuk a jelentkezési sorrendet. Az autóbusz légkondicionált, videóval és toalettel felszerelt, valamint dönthetı és kihúzható ülések biztosítják a kényelmes utazást. Az autóbusz az autópályák melletti benzinkutak parkolóiban tart körülbelül 4 óránként 20 perces pihenıket (ahol általában pár -ért lehet a mellékhelységet használni, ezért javasoljuk, hogy vigyenek magukkal aprópénzt!). Az indulástól érkezésig bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordulhatnak az autóbusz személyzetéhez. Az autóbuszon büfé üzemel: dobozos üdítı, sör, kávé, tea, capuccino, stb. forintért vásárolhatók. Az utazás idejére kényelmes, laza ruházatot ajánlunk. Görögországban a hivatalos fizetıeszköz az euro, és azokban az országokban, amelyeken áthaladunk szintén euro-val tudunk fizetni. Csomagok: Autóbuszaink csomagterében korlátozott hely áll rendelkezésre, így személyenként oda-vissza utazáskor 1 utazótáska vagy bırönd (max. 20kg) és 1 kézitáska megengedett. Hőtıtáskát nem tudunk a csomagtérben elhelyezni, ajánljuk a kisebb helyet foglaló hőtıszatyor használatát!! Kérjük a csomagjaikat jól látható helyen névvel, és címmel ellátni szíveskedjenek! Az autóbuszon felejtett tárgyakért, csomagokért felelısséget nem vállalunk! A buszokon TILOS a dohányzás! Az extra poggyászokat (kerékpár, szörfdeszka) csomagjegy ellenében szállítjuk, melyet az utazás elıtt lehet megváltani szabad kapacitás esetén. Ft/fı Indulás: hétfı, érkezés: szerda Buszjegy árak Olymposzi Riviéra Máj. 27-Jún. 5. Jún Szept Szept. 23-Okt. 2. Jún , Jún Jún. 24-Júl. 3. Szept , Júl , 8-17., Aug , Aug. 26-Szept. 4. Júl , Júl. 29-Aug. 7., Aug. 5-14, Egy hetes Gyerekár 18 éves korig Egy út (csak oda vagy csak vissza) minden héten Kéthetes vagy többhetes felár Fix ülıhely felár Idıpont módosítás felár Vidéki felszállás (irányonként) Nyitott jegy felár Ha szállását és buszjegyét is nálunk foglalja, 10% kedvezményt kap a végösszegbıl! A kedvezmények nem vonhatók össze és más akciókkal együtt nem érvényesíthetık.

6 FAKULTATÍV PROGRAMOK OLYMPOSZ RIVÉRA MAKRYGIALOS A kiválasztott fakultatív programokra a helyszínen lehet jelentkezni a helyi görög irodában! Az árak, valamint az indulási és érkezési idıpontok tájékoztató jellegőek, pontos információ a helyszínen. METEORA SZIKLAKOLOSTOROK Felnıtt ár: 35 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 30 Indulás Makrygialosról: reggel 7.00 órakor Érkezés Makrygialosra: kora este 18 órakor Ez a program lehetıséget nyújt arra, hogy miután az Olymposz-hegység egyik fenséges oldalnyúlványa mellett elhaladtunk, megpillanthassunk a Tembi-völgyét és azokat a csodás geológiai képzıdményeket, melyek a kora középkori szerzeteseket is idevonzották, hogy Istenhez közelebb kerüljenek. A programban 1 kolostort tekintünk meg (belépı 2 euró/fı/kolostor). Az élmény felejthetetlen, hiszen a világon egyedülálló látványban lesz részünk. Ajánlott felszerelés: kényelmes cipı (a kolostorokat lépcsıkön lehet csak megközelíteni), térdet és vállat takaró ruházat az ortodoxvallási elıírásoknak megfelelıen (a kolostorba való bemenetelhez hölgyeknek bokáig érı hosszú szoknya, uraknak bokáig érı nadrág) HAJÓKIRÁNDULÁS SKIATHOS SZIGETRE Felnıtt ár: 50 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 45 Indulás Makrygialosról: reggel 5.30 órakor Érkezés Makrygialosra: este órakor A görögök körében az egyik legkedveltebb üdülıhelynek számít gyönyörő homokos öblei és egyenletes klímája miatt. Autóbusszal utazunk a Volos közelében lévı kikötıbe, ahonnan egy nagy kiránduló hajóval indulunk az Égei-tenger szigetei közé. Szerencsés esetben delfineket is szoktunk látni. Meglátogatjuk az 1830-ban alapított Skiathost, a sziget fıvárosát, mely híres a bizánci emlékeirıl és a kis ortodox templomáról és egy antik település helyén jött létre. A további úti célok közt szerepel a Görögország legszebb tengerpartjai között tartott Koukounaries Beach, mely hírnevét arany homokkal borított partjának, kristálytiszta viző strandjának. A hajókirándulás alatt a kapitány és legénysége zenés-táncos mősorral szórakoztatja utasait. Strandolásra is sor kerül, ezért fürdıruhát vigyenek. Akinek van snorkel felszerelése (pipa, maszk), azt ne hagyja otthon! A hajó kedvezı idıjárási feltételek mellett indul! A hajójegy díját az ár tartalmazza. FOLKLÓR GÖRÖG EST Felnıtt ár: 35 Gyerek ár: 4-10 éveseknek 30 Indulás Makrygialosról: este órakor Érkezés Makrygialosra: késı éjjel órakor Élımősor, ahol a görög táncosok mővészi elemekkel tarkított tánc-elıadással fokozzák a hangulatot és a tradicionális tánclépések alapelemeit igyekeznek átadni a Vendégeknek is. Jóíző hagyományos görög étel és zamatos bor kíséretében kellemes esti szórakozás. A program ára tartalmazza a transzfer költségét is.

7 MADÁRNÉZİBEN A KÖRNYÉKEN ÚJ!!! Felnıtt ár: 20 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 15 Indulás Makrygialosról: délelıtt órakor Érkezés Makrygialosra: délután órakor Görögország egyik oly folyókkal övezett világába látogatunk el, mely sajátos értékeket képvisel. A 4 folyó deltája, mely sokféle fajta madárnak ad otthont, melyek között olyan is van, ami egyedülállóan csak itt van jelen. A természet oly erıvel áldotta meg ezt a vidéket, mely ígéretes élményeket szolgál. THESSZALONIKI Felnıtt ár: 25 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 20 Indulás Makrygialosról: reggel 9.30 órakor Érkezés Makrygialosra: délután órakor Szaloniki Görögország második legnagyobb városa, Makedónia tartomány fıvárosa. Kereskedelmi, ipari és kulturális központ. Számos mőemléke van, elsısorban római és bizánci eredetőek. Autóbuszos városnézés után a város egyéni felfedezése, alkalmas a nagyvárosi görög nyüzsgés megismerésére, egyedülálló élmény a vásárlás a nagy hangzavarú görög piaci negyedben. PALIO PANTELEIMON ÚJ! Felnıtt ár: 25 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 20 Indulás Makrygialosról: délelıtt órakor Érkezés Makrygialosra: délután órakor Utazás a világörökség részévé vált meseszerő faluba, Palio Panteleimonasba. Zegzugos utcácskák és kis terek, ahol még a régi kıvel kirakott utcákon járkálhatunk a hegyvidéki stílusú, kı és fából megépített skanzen jellegő épületek között. A madártávlatból tekintünk le a tengerpart vonulatára és a várra, melyet valamikor Iraklész várának is hívtak. Ezek után pedig a kalandos út folytatódik, fürdés következik az egyik népszerő strandon az Olympos Riviérán. Ajánlott felszerelés: kényelmes lábbeli, fürdıruha, törölközı, naptej, kalap vagy kendı. EDESSA VÍZESÉS VERIA Felnıtt ár: 30 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 25 Indulás Makrygialosról: reggel órakor Érkezés Makrygialosra: délután órakor Kirándulás a vízesések városába Edessába, ahol a különleges természeti környezet és a városi élet jól megfér egymás mellett. Az ország egyik legnagyobb vízesése 70 m magasról omlik alá a mélybe. A vízesés alá be lehet sétálni, ahonnan egy kis cseppkıbarlang is nyílik (belépıdíjas). Az egyedi hangulat elcsábít és a vízesés melletti hagyományırzı malom parkba vezet. Kora délután a Vermio-hegység lábánál lévı ısi macedón város, Veria következik. Már a Biblia is említi, ahol Pál apostol méltóságteljesen prédikálta a kereszténységet a missziója útján, ennek történetét az a lépcsısor ırzi, mely kegyeleti emlékhely. LOUTRA Felnıtt ár: 35 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 30 Indulás Makrygialosról: reggel 9.00 órakor Érkezés Makrygialosra: kora este 17 órakor Autóbuszos kirándulás egy semmi máshoz nem hasonlítható meleg-hideg vízesésekkel teli termál parkerdıbe viszi el a látogatót, ahol a hegyek övezte árnyas park vízzuhatagaiban és vízöbleiben fürödni is lehet. A vízcseppek több méteres hosszúságban permeteznek szét. A nagytömegő víz szemet gyönyörködtetı vízesésekben esik alá. A környezet alkalmas a teljes felüdülésre. A park szélén található egy fedett termálfürdı is, ahova belépı ellenében lehet bemenni, ha valaki szeretné igénybe venni használatát. Ajánlott felszerelés: fürdıruha, törölközık, kényelmes öltözet és lábbeli.

8 OLYMPOSZ-PRIONA Felnıtt ár: 25 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 20 Indulás Makrygialosról: reggel 9.00 órakor Érkezés Makrygialosra: délután órakor Az Olympos-hegy, az Istenek lakhelyeként ismert a görög mitológiából, hiszen csúcsát, mely 2917 m magas, majdnem mindig felhı borítja. A program a festıi Litochoro falun vezet keresztül, ahonnan a hegy belsejében felfelé haladva egészen az 1150 m magasan fekvı Prionáig utazunk. Itt az Olympos gyönyörő és egyedi természeti környezetét jól szemléltetı részre érünk. Visszafe lé indulva rövid pihenıt tartunk a 944 m-en lévı Stavros kilátónál, ahonnan tiszta idıben az egész Katerini-öböl látványa tárul elénk. Ajánlott felszerelés: kényelmes cipı, valamilyen kiskabát vagy pulóver, mert a hegyen hővösebb idı is lehet. TENGERI WELLNESS FÖVENYFÜRDİ Felnıtt ár: 20 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 15 Indulás Makrygialosról: délután órakor Érkezés Makrygialosra: kora este órakor Ellazulással kezdıdik a magas sótartalmú tengervizes medencékben. Merüljünk el benne és élvezzük. A szinte érintetlen közegben erısödik az immunrendszer, lazulnak az izmok, az idegrendszer megnyugszik. Az elınyös hatású fekete tengeri iszapot mindenki magának vagy egymásnak keni fel akár a teljes testre. Pozitívan befolyásolja a sejtmőködést. Az elengedı lebegés után a test, a szellem és a lélek egyensúlya harmonizálni tud a megújító energiákkal. Száradáskor érezzük, hogy a tengeri iszapban található összetevık hatására a bırünk feszesedik. A t estrıl a tengeri füvekkel dörzsöljük le a jó minıségő fekete iszapot. Utána pedig mindenki önmagának elıre elkészített gyümölcsös tengeri sókristállyal végez testradírozást. Serkenti a vér- és nyirokkeringést. A nyári bırmegújító vitaminkúra üdévé és bársonyossá teszi a bırt. A környezet kiváló hatással van a szervezetre. Jószerivel egy természetes környezetben zajló relaxációban veszünk részt. (2,5 órás foglalkozás) Az utazási költséget is tartalmazza. Ajánlott felszerelés: papucs, fürdıruha, fejkendı vagy sapka, egy üveg ivóvíz, törölközı. ATHÉN Felnıtt ár: 50 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 45 Indulás Makrygialosról: éjjel órakor Érkezés Makrygialosra: másnap este 20 órakor A történelemkönyvek néhány fényképe most eredeti szépségében tőnhet fel, ha eljön erre a kirándulásra, mely felejthetetlen pillanatokat fog nyújtani. Reggel 7 óra körül érkezünk Pireuszba, a világ második legnagyobb kikötıjébe, mely évezredek óta Görögország legfontosabb kereskedelmi központja. Utunk következı állomása az Akropolisz (belépı 12 Euro/fı). A várhegy megtekintése után megismerkedhetünk Athén híres bazársorával, majd a híres ırségváltásnak lehetünk tanúi a Parlament elıtt. Hazafelé rövid megállás a Thermai-öbölnél. WATERLAND Aquapark Felnıtt ár: 45 Gyerek ár: 4-10 éveseknek 40 Indulás Makrygialosról: reggel 9.30 órakor Érkezés Makryygialosra: délután órakor A varázslatos Waterland vízi csúszda park Thessalonikitıl kb 15 km-re található, a Chalkidiki-félsziget irányában. Ebben a vízi élmény- és vidámparkban számos csúszda, medence, egzotikus növény és élménymedence várja az szórakozni vágyókat. A részvételi díj magában foglalja az egész napos belépı árát is. ALIAKMONAS VÖLGYE Felnıtt ár: 30 Gyerek ár: 4-12 éveseknek 25 Indulás Makrygialosról: reggel 9.30 Érkezés Makrygialosra: délután órakor Észak-Görögország kék szalagja az Aliakmonas folyó mesébe illı tájakon kanyarog. A szemet és lelket gyönyörködtetı deltában fogyasszuk el a házi görög pitát és kortyolgatunk az ánizs íző ouzóból. Barangolunk a Szent János monostor falai között, ahol a sziklalakásban még most is élnek. Az ódonhangulatú sziklatemplom ırzi az ısök szellemét. A természet csodálatos élményeket nyújtogat, kis erdei vízesés, ahol a hajdan volt Istenek is

MAKRYGIALOS DIAS ház Szállás árak

MAKRYGIALOS DIAS ház Szállás árak OLYMPOSZI riviéra Nyaraljon Görögországban az Olymposzi Riviéra üdülıhelyeinek egyikén. A görög tengerpartra utazhat autóbusszal, illetve egyénileg, autóval vagy repülıvel. Észak- Görögország tengerpartja

Részletesebben

Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba. minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással

Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba. minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással CHALKIDIKI Észak Görögország legnagyobb idegenforgalmi célpontja a Chalkidiki-félsziget, Thessalonikitıl D-K-i irányban található meg. A görögök Posseidon vasvillájának nevezik a területet, mivel három

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

Az Olympos hegy lábánál található ez a folyamatosan fejlődő falu, amely a több kilométer hosszan húzódó lassan mélyülő finomhomokos tengerpartjával

Az Olympos hegy lábánál található ez a folyamatosan fejlődő falu, amely a több kilométer hosszan húzódó lassan mélyülő finomhomokos tengerpartjával OLYMPOSZI riviéra Észak Görögország legnagyobb idegenforgalmi célpontja a Chalkidiki-félsziget, Thessalonikitől D-K-i irányban található meg. A görögök Posseidon vasvillájának nevezik a területet, mivel

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Gyermekkedvezmények 0-2 év ülőhellyel. 2-8 év 8-12 év Többhetes Csak buszjegy

Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Gyermekkedvezmények 0-2 év ülőhellyel. 2-8 év 8-12 év Többhetes Csak buszjegy Sarti Autóbusszal Autóbusz indulási napok: péntek Máj. 16., 23., 30. Szept. 19., 26. Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Júl. 4., 11., 18., 25. Aug. 1., 8., 15., 22. 17.500 19.500 21.900 Busz

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy HAJDÚSZOBOSZLÓ FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkez vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterület kétágyas, 3 db

Részletesebben

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON Utazás: Budapest Larnaca Budapest útvonalon Malév menetrendszerinti járataival, egyénileg. Időpont: választott időpontban és időtartamra. Idegenvezetés: helyi magyar nyelvű

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (szombat): Ind. időpontok autóbusszal (indulás pénteken, érkezés szombaton): 16., 23.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (szombat): Ind. időpontok autóbusszal (indulás pénteken, érkezés szombaton): 16., 23. HALKIDIKI Görögország északi partvidékén, Thesszalonikitől kb. 1 óra autóútra található a 3 nyúlványból álló félsziget. A mítosz szerint e terület volt egykor az óriások és az olymposzi istenek csatározásának

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG Olympic Beach

GÖRÖGORSZÁG Olympic Beach 1 Kedves tagjaink részéről évek óta egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy Horvátországon kívül más ország(ok)ban is legyen lehetőség a VPDSZ által bérelt apartmanokban kedvezményesen pihenni. A legnagyobb

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL Nyugdíjasklubok és Idısek Életet az éveknek Országos Szövetsége (Budapest, 1053 Királyi Pál u. 20. I/3., tel/fax: 06/1/327-0118, email: nyugszov@hu.inter.net)

Részletesebben

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala India dél-nyugati részén fekvı állam, a Kókuszpálmák Földje-ként is emlegetik. A Backwaters a tengertıl a szárazföldbe nyúló lagúnák, csatornák, folyók,

Részletesebben

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3 11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel 2011. május 30-június 3 Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az

Részletesebben

Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár 2011

Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár 2011 Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár Megrendelhetı: HÍRÖS GUIDE Utazási Iroda, 6000 Kecskemét, Lórántffy u. 2. Tel./Fax: 76/499-814, Mobil: +36/30/265-1970 E-mail: hirosguide@freemail.hu

Részletesebben

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT ZAKYNTHOS A smaragdzöld színű vizéről elhíresült Zakynthos 0 km-ével a harmadik legnagyobb és a legdélebbi sziget a Jón-tengeren, mely varázslatos látnivalókkal fogadja a turistákat. Állandó lakosainak

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezıiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelmően jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: 94.900.-Ft/fő Mont Blanc és festői városok 1.nap Indulás Békéscsabáról, a Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóból 13.00 h-kor, Kecskemét-Budapest

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

Időpont: március (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal. Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban

Időpont: március (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal. Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban Időpont: 2019. március 14-17. (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban Étkezés: étterem lehetőség Szarajevóban, reggeli szálláson

Részletesebben

http://www.apartmany-bilic.eu

http://www.apartmany-bilic.eu Apartmani MILENKO - Ždrelac, Otok Pašman www e-mail mob. http://app-bilic.studiom.ba * milenko.bilic@zd.t-com.hr * ++385 (0)98 16 35 204 http://apartmani_eva.studiom.ba KULDJE EL EGY BAR ATJANAK! A ház

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL UTAZÁSI CENTRUM Tel : 06-53-311-500, E-mail : admiraltravel@t-online.hu, www.admiraltravel.hu

ADMIRAL TRAVEL UTAZÁSI CENTRUM Tel : 06-53-311-500, E-mail : admiraltravel@t-online.hu, www.admiraltravel.hu ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE 2015 NYÁR ELÖFOGLALÁS AKCIÓ Görögország Zakynthos Szeptember 7 14 21 Árak Ft/fő repülővel ELŐFOGLALÁSI AJÁNLATOK Ellátás 8 nap /

Részletesebben

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.)

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkező vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterületű kétágyas, 3 db kisebb alapterületű

Részletesebben

karpathos karpathos ammoopi www.ibusz.hu

karpathos karpathos ammoopi www.ibusz.hu Karpathos KARPATHOS AMMOOPI Húú, ez újdonság! Azt olvastam a katalógusban, hogy most már erre a csodás görög szigetre is elmehetünk, ráadásul közvetlen járattal. Azt írják, hogy Karpathos a szenvedélyek

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (kedd): Ind. időpontok autóbusszal (indulás hétfőn, érkezés kedden): 19., 26. 18., 25.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (kedd): Ind. időpontok autóbusszal (indulás hétfőn, érkezés kedden): 19., 26. 18., 25. OLYMPOS Az Olympos-hegy lábánál fekvő, közismert, hosszan húzódó riviéra Thesszalonikitől mindössze 60-100 km-re található. Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a régiót, s annak üdülőhelyeit Paraliát, Olympic

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

UTAZÁS. Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön)

UTAZÁS. Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön) RODOSZ Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön) Repülőjegy árak/fő oda-vissza Indulási időpontok (minden csütörtökön) gyerekár gyerekár felnőtt ár 2-12 éves korig

Részletesebben

KYOKUSHIN KARATE 2011 NYÁRI HARCMŐVÉSZ TÁBOR

KYOKUSHIN KARATE 2011 NYÁRI HARCMŐVÉSZ TÁBOR KYOKUSHIN KARATE 2011 NYÁRI HARCMŐVÉSZ TÁBOR Shihan Bencze Antal szakmai vezetésével IDİPONT, HELYSZÍN: 2011. augusztus 15. (hétfı)- augusztus 21. (vasárnap) Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum (régi úttörı

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 34 Tolo a Peloponnészosz gyöngyszeme ATHEN Mindigisvágytamazéletemsoránazújra, azismeretlenre.hosszú,többszázkilométerenkeresztülkanyarogtamgörögországhegyeinésvölgyeinát,mígmegérkeztem életembenelôszörtolóba.fáradtéséhes

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Korfu. DIAS ZEUS Travel

Korfu. DIAS ZEUS Travel Korfu DIAS Jól tesszük, hogy Korfut választjuk, ha a napfény és a tenger szerelmesei vagyunk, ha rajongunk az építészeti csodákért, a mediterrán citrusligetekért, a lenyûgözô panorámákért, ha hobbink a

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2009.

BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2009. BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2009. A Budapesti Mőszaki Fıiskola meghirdeti 2009. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülıket, valamint a hotel@bmf igénybevételét. Az üdültetésben

Részletesebben

Korfu. Benitses. Moraitika Messonghi. Dassia. www.personaltours.hu 1

Korfu. Benitses. Moraitika Messonghi. Dassia. www.personaltours.hu 1 Átlaghőmérséklet Június Július Augusztus Szeptember Nappal 28 31 32 28 Éjszaka 16 18 18 16 Víz 21 23 24 23 Napos órák száma 12 12 11 9 Görögország legzöldebb szigete, Odüsszeusz és Sissy királynő kedvenc

Részletesebben

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán.

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán. HORVÁTORSZÁG - Omiš NIKOLA APARTMANHAZ (4+1 fő): A ház az aprókavicsos tengerparttól 200 m-re, a homokos tengerparttól, valamint Omiš központjától 700 m-re helyezkedik el. A ház teljesen új, modern berendezéssel

Részletesebben

Szállás részletes adatai

Szállás részletes adatai Szállás részletes adatai Szálláshely adatai Szálláshely neve: Franci Vendégház Megye: Hajdú-Bihar Szállás típusa: apartmanok Város: Hajdúszoboszló Cím: Földvár u 45. Nyitva tartás: Nincs adat Kutyabarát:

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 16 Olymposz Riviéra az istenek lakhelye Gyökereim a Makedón fôváros környékérôl, a Thessaloniki melletti egyik kis hegyi faluból erednek. De nemcsak emiatt élem itt az életem. Bármerre jártam a nagyvilágban

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

Szállodákról általában

Szállodákról általában Szállodákról általában A szálloda vagy másképpen hotel az otthonuktól átmeneti idıre távol levıknek ellenszolgáltatásért szállást adó intézmény, amely többnyire ellátást, kiszolgálást nyújt. Korábbi akadémiai

Részletesebben

Többmintszáloda,többmintothon!

Többmintszáloda,többmintothon! Otthon lenni jó! Olykor elhagyjuk, mert szeretnénk a világot megismerni. Olykor el kell hagyjuk, mert munkánk, elintézendő dolgaink más helyre szólítanak. Nagyra értékeljük a szállodai szolgáltatásokat,

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

Montenegro a fekete hegyek országa

Montenegro a fekete hegyek országa 198 Montenegro a fekete hegyek országa HERCEG NOVI RISAN TIVAT BUDVA BECICI BAR ULCINJ Montenegró Szerbia szomszédságában található, itt szinte a fellegeket érik a Dinári hegység legmagasabb csúcsai. Önállóvá

Részletesebben

08.08-08.15. Ár/fő/éj

08.08-08.15. Ár/fő/éj Közép Adriához, turisztikailag Marche, Abruzzo és Molise tartományokat soroljuk. Legismertebb és kedveltebb üdülőhelyei kellemes, mediterrán klímával és változó tengerparttal (homokos és kavicsos) várja

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL!

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! Akció ideje: 2010.12.04-2010.12.18. Az árak euróban értendık /fı /csomag 3* Hotel/Panzió 4* plus Hotel SZÁLLÁS

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig lignano Lignano az észak-adriai tengerpart legszebb része. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, aranyszínű homokos tengerparttal, hatalmas zöld területekkel, természetesen meghagyott fenyőerdőkkel,

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK Strandhoz közel fekvő, kényelmes, pénztárcabarát apartmanok. Fekvése: a barátságos apartmanház Medulinban található. Tengerpart: aprókavicsos, lassan mélyülő

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3367 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Halásznadrág Szép tengerparti villa Capri-ban LEIRÁS

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0489 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Argentárió LUXUSVILLA ELADÓ AZ ARGENTÁRIÓI

Részletesebben

Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016

Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016 Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016 Indulás: Indulás 18:00 órakor Budapest Planetárium bejáratától, amely a Népligetnél található, a helyközi buszpályaudvartól pár perc gyaloglásra. Térképen itt tudod

Részletesebben

Vir Service Travel 2015

Vir Service Travel 2015 Vir Service Travel 2015 http://www.horvatorszag-virsziget.hu fortuna.virservicetravel@gmail.com tel:+ 385 99 86-16396 Skype: fortuna-vir http://www.horvatorszag-virsziget.hu virservistravel.hr@gmail.com

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM Cím: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky út 16. Telefon: 36-30-349-5157 Honlap: http://www.ejf.hu/kollegiumok.php?http://www.ejf.hu/kollegium/kollegiumi_informaciok.php

Részletesebben

KORFU VÁROS. Glifada. Perama. Benitses. Moraitika Messonghi. jún. 9., 16. szept. 15,. 22. Repülőjegy

KORFU VÁROS. Glifada. Perama. Benitses. Moraitika Messonghi. jún. 9., 16. szept. 15,. 22. Repülőjegy Átlaghőmérséklet Június Július Augusztus Szeptember Nappal 28 31 32 28 Éjszaka 16 18 18 16 Víz 21 23 24 23 Napos órák száma 12 13 11 9 Görögország legzöldebb szigete, Odüsszeusz és Sissy királynő kedvenc

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1056 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Castiglioncello Elegáns villa eladó Castiglioncelloban

Részletesebben

2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ

2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ 2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ Spanyolország Benidorm Árak Ft/fő repülővel Július 5 12 19, 26 Augusztus 2,9,16 ELŐFOGLALÁSI ÁRAK Ellátás 8 nap / 7éj 8 nap / 7éj 8 nap / 7éj Gemelos 2-4

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ A HORVÁTORSZÁGI NYARALÁS ÉS KÖRUTAZÁSHOZ

UTASTÁJÉKOZTATÓ A HORVÁTORSZÁGI NYARALÁS ÉS KÖRUTAZÁSHOZ UTASTÁJÉKOZTATÓ A HORVÁTORSZÁGI NYARALÁS ÉS KÖRUTAZÁSHOZ Indulás: péntek este 23.50-kor Budapestről, a Planetárium bejáratától, amely a Népligetnél található, a helyközi buszpályaudvartól pár perc gyaloglásra.

Részletesebben

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014 ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN HÉVÍZ HOTEL PANORÁMA*** (8380 Hévíz, Petőfi u. 9.) ELHELYEZÉS: 2 ágyas classic típusú erkélyes, fürdőszobás szállodai szobában, televízióval, telefonnal, minibárra,

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017.

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017. ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2017. Tisztelt Munkatársak! Az Óbudai Egyetem meghirdeti kedvezményes 2017. évi nyári üdülésre a Zamárdi Üdülőt. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk, hallgatónk

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Fakultatív programok. Sidari. Korfu. Moraitika. Messonghy

Korfu. Odüsszeusz szigete. Fakultatív programok. Sidari. Korfu. Moraitika. Messonghy Odüsszeusz szigete Sidari A Jón szigetvilág egyik legelbűvölőbb szigete csodás búja növényzetével, látnivalói gazdagságával, kellemes klímájával páratlan élmény nyújt az idelátogatóknak. A szigetet kis

Részletesebben