HORDOZHATÓ CD/DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HORDOZHATÓ CD/DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ"

Átírás

1 HORDOZHATÓ CD/DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

2 Tartalom Biztonsági figyelmeztetések. A csomag tartalma.... Főbb jellemzők Főbb vezérlési egységek.. Rendszercsatlakoztatás. Távirányító. Alapvető működés... Rendszerbeállítások Előírások.. Hibaelhárítás Biztonsági figyelmeztetések Áramütés veszélyére hívja fel a felhasználó figyelmét. Figyelmeztetés: Tűzeset vagy áramütés kockázatát elkerülendő, ne tegye ki a készüléket pára vagy eső, nedvesség hatásának. Magasfeszültség!Ne nyissa ki! 1) Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és tartson be minden biztonsági előírást a készülék működtetése során. 2) A készüléket ne használja víz közelében. Ne tegyen a készülékre vagy annak közelébe olyan tárgyat, mely folyadékot tartalmaz. 3) A készüléket ne tegye hő forrásának közelébe, mint például: fűtőtestek, tűzhelyek, vagy bármilyen szerelvény közelébe, mely hőt bocsát ki (az erősítőket is beleértve). 4) Húzza ki a készüléket villámlás, vihar során, vagy abban az esetben, ha huzamosabb ideig nem használja a készüléket. 5) Tisztítási információk: Húzza ki a készüléket, és csak nedves törlőruhát használjon. Ne használjon folyékony tisztítószereket vagy spray-ket. 6) Csak gyártói tartozékokat használjon a készülékhez. 7) Bármiféle javítási, szerelési munkálatot csak szakképzett szerelő végezhet. Javítási munkálat akkor szükségeltetik, ha a készülék bármi módon megsérült, a hálózati kábel vagy csatlakozó megsérült, ha folyadék vagy valamilyen tárgy került a készülékbe, nedvesség érte azt vagy nem megfelelően működik. Ne próbálja meg megjavítani a készüléket, mert az magasfeszültség alatt áll, és áramütés érheti. 8) Ne használjon a szabványostól eltérő alakú lemezeket (pl.: szív vagy csillag alakúakat), mert azok a készülék meghibásodásához vezethetnek.

3 A csomag tartalma FŐBB KEZELŐSZERVEK DVD-lejátszó 1 Távirányító elemmel 1 Audió/videó kábel 1 AC/DC power adapter 1 Szivargyújtó adapter 1 Használati útmutató 1 Fülhallgató 1 Főbb jellemzők Nagy fényerejű színes 10.2 LCD kijelző Kompatibilis a DVD, VCD, MP3, MP4, CD, JPEG, stb. fájlokat tartalmazó lemezekkel Beépített sztereó hangszóró Beépített tölthető líthium polimer akkumulátor PAL vagy NTSC rendszertámogatás Többnyelvű OSD támogatás, gyors előre/hátratekerés, ismétlés funkció Zoom ki/be funkció Forgatható LCD képernyő Az LCD képernyőt elforgathatja ma. irányával megegyező módon. -ban az óra járásának 1. SETUP (BEÁLLÍTÁS) 2. MUTE (NÉMÍTÁS) 3. MODE (ÜZEMMÓD) 4. MENU (MENÜ) 5. PLAY/PAUSE (LEJÁTSZÁS/SZÜNET) 6. STOP (MEGÁLLÍTÁS) 7. gombok 8. gombok 9. OK (OK) 10. DC IN 9-2V (HÁLÓZATI BEMENET) 11. POWER ON/OFF kapcsoló (BE/KIKAPCSOLÓ) 12. AV OUT (AV KIMENET) 13. VOLUME (HANGERŐ) 14. EARPHONE (FÜLHALLGATÓ) 15. SD kártya nyílás 16. USB port 17. OPEN (NYITÁS)

4 RENDSZERCSATLAKOZTATÁS Áramellátás és beüzemelés Az AC/DC hálózati adapter egyik végét dugja be a készülék jobb oldalán található DC IN 9-2V bemeneti nyílásba, majd a másik véget csatlakoztassa a hálózati konnektoraljba. Kérjük, kövesse az alábbi illusztrációt: Csatlakoztatás TV-hez A készüléket csatlakoztathatja egy televízióhoz a magas képminőség és sztereó hang élvezése érdekében. AV KÁBEL NINCS MELLÉKELVE Amennyiben szivargyújtó adaptert használ az áramforrás csatlakoztatásához: A szivargyújtó egyik végét dugja be a DC IN 9-12V bemeneti jack dugós nyílásába, a másik véget pedig csatlakoztassa a szivargyújtó nyílásába. Alább láthatja az illusztrációt: AUDIO IN VIDEO IN Kérjük, hogy AV kábelt használjon a készülék és a TV csatlakoztatásához. Bizonyosodjon meg róla, hogy a kábel helyesen van csatlakoztatva. Megjegyzés: Az elem töltéséhez a szivargyújtó adapter nem használható. A szivargyújtó adapter csak abban az esetben használható, ha az autós tápegység 9-2V feszültségű.

5 Külső hangszóró csatlakoztatása A készülék külső hangszóróhoz csatlakoztatható. Kérjük, kövesse az alábbi illusztrációt: Megjegyzés: Habár nincs 5. csatorna a készülékben, az APM csatlakoztatása után lehetséges az audió kimenete 5. -es csatornán. TÁVIRÁNYÍTÓ 1. Számgombok 2. TITLE (Cím kijelzése) 3. AUDIO (Audió nyelv választása) 4. SETUP (Beállítások menü kiválasztása vagy kilépés abból) 5. Előző/Következő gomb (Ugrás az előző vagy a következő jelenethez lejátszás közben) 6. Gyors előre/hátratekerés gomb (Előre/Hátratekeréshez 2,4,8,16,32-szeres sebességgel.) 7. OSD (Lejátszás közbeni lemezinformációk megjelenítéséhez; lejátszott, hátralévő időintervallum) 8. Lejátszás/szüneteltetés gomb 9. Stop gomb (Nyomja meg egyszer a lejátszás leállításához, majd nyomja meg a gombot a lejátszás folytatásához a megállított ponttól kezdve; nyomja meg a stop gombot kétszer a lejátszás végleges leállításához.) 10. MODE (A forrás kiválasztásához.) 11. ZOOM (A kép közelítése/távolítása a lejátszás során.) 12. Menu (Be/Kilépés a főmenübe/ből.) 13. Subtitle (DVD-lemez lejátszásakor a felirat nyelvének kiválasztása.) 14. Angle (Nézési szög beállítása lemez lejátszása során.) 15. A-B (Egy bizonyos részlet ismétlése A-tól B-ig, újbóli megnyomásra kilép a funkcióból.) 16. Repeat (A cím, jelenet, fejezet vagy zeneszám ismétlése.) 17. Return (Visszatérés a főmenübe.) 18. MUTE (A készülék lenémítása.) 19. VOL +/- (Hangerőszabályzás.) 20. Enter (Megerősítés.)

6 A távirányító használata Az alábbi ábrának megfelelően helyezze be az elemet a távirányítóba: Amikor használja a távirányítót, bizonyosodjon meg arról, hogy a távkezelő infravörös kibocsátója a fő egység infravörös vevőablakára irányul. A készülék és a távirányító közötti távolság legyen kevesebb, mint 3 méter. Kérjük, kövesse az alábbi illusztrációt: Megjegyzés: 1. A távirányító leesésének elkerülése végett helyezze azt sík felületre. 2. A készülék infravörös vevőablakát óvja a közvetlen napfénytől. 3. Amennyiben a távirányító nem működik, a régi elemet kérjük cserélje egy újra. ALAPVETŐ MŰKÖDÉS DVD, MPEG4, SVCD, VCD, CD, MP3 fájlokat tartalmazó lemezek lejátszása: 1. A készülék áramhoz történő csatlakoztatását követően kapcsolja be az egységet az ON/OFF kapcsoló ON pozícióba történő csúsztatásával, majd nyissa ki a képernyőt és állítsa be a legjobb pozícióba, ezután a forrás menü megjelenik a kijelzőn: Nyomja meg a gombot a DVD vagy Media módba történő belépéshez és nyomja meg az OK gombot ennek megerősítéséhez. Amennyiben a Media módot választja ki, bizonyosodjon meg róla, hogy az USB vagy SD/MMC kártyát megfelelően helyezte be. 2. Nyissa ki a lemeznyílás fedelét és helyezze be a lemezt a címkével ellátott oldalával felfelé. 3. Csukja be a lemeznyílás fedelét. A készülék beolvassa a lemezt és elkezdi lejátszani azt. 4. Nyomja meg a gombot a lejátszás leállításához egyszer, aztán nyomja meg a gombot a lejátszás megállított ponttól történő folytatásához, vagy nyomja meg a gombot kétszer a lejátszás végleges leállításához. 5. Amennyiben a lejátszás véget ért, az ON/OFF kapcsoló OFF állásba történő csúsztatásával kapcsolja ki a készüléket. Megjegyzés: Kérjük ne húzza ki az USB készülékeket vagy SD/MMC kártyákat, miközben azok kapcsolatban állnak, együttműködnek a készülékkel. Működési hibák léphetnek fel rossz kezelés esetén.. Lejátszás közbeni megszakítás Lejátszás közben nyomja meg a gombot a lejátszás megszakításához, majd újbóli megnyomás után a lejátszás folytatható. Megjegyzés: Amennyiben PAUSE, STOP vagy nincs lemez állapotban van, 3 Lejátszás/ Lejátszás megszakítása percig a készülék védve van, ekkor nyomjon meg bármilyen gombot a kilépéshez. Azon DVD-lemezek esetében, melyek főmenüvel, vagy jelenetválasztó menüvel rendelkeznek, nyomja meg a MENU gombot a menüoldalra történő belépéshez, és használja a kurzorgombokat a léptetéshez, majd nyomja meg az ENTER gombot a megerősítéshez. Címmenü Kurzorgomb ENTER Menügomb

7 Gyors előre/hátratekerés DVD, MPEG4, SVCD, VCD, CD lemezek lejátszása során a készülék gyors előre vagy hátratekerést tud végrehajtani. 1. Nyomja meg a gombot és a készülék előrefelé fog keresni. Nyomja meg újból és ezzel a sebességet annak 2,4,, 6,32- szeresére tudja növelni. 2. Nyomja meg a gombot és a készülék hátrafelé fog keresni. Nyomja meg újból ezzel a sebességet annak 2,4,8,16,32-szeresére tudja növelni. Kedvenc jelenet ismételt lejátszása DVD, MPEG, SVCD, VCD, CD, MP3 lemezek lejátszása során a felhasználó egy bizonyos részletet ismételten lejátszhat. A lejátszás során nyomja meg az A-B gombot A pontnál, és aztán újból nyomja meg a gombot B pontnál, ezután a készülék automatikusan ismétli az A és B pont közötti részletet. Nyomja meg a gombot harmadjára is, ekkor a készülék visszatér a normál lejátszáshoz. Számgombok A-B Nézési szög Ismételt lejátszás DVD, MPEG4, SVCD, VCD, CD lemezek lejátszása során ismételten lejátszható egy fejezet, jelenet, cím vagy akár az egész lemez is. DVD-lemezek esetében nyomja meg a REPEAT gombot, ezáltal egy fejezet ismétlődik, nyomja meg még egyszer, ekkor a cím ismétlődik, nyomja meg harmadszor az egész lemez ismétléséhez. Fejezet Cím Mind Ismétlés kikapcsolása CD/DVD lemezek esetébe, nyomja meg egyszer a REPEAT gombot egy szám ismétléséhez, kétszer nyomja meg az egész lemez ismétléséhez. Egyszeri ismétlés Mappa ismétlése Ismétlés kikapcsolása MP3 fájlokat tartalmazó lemez esetében nyomja meg a REPEAT gombot az éppen játszódó fájl ismétléséhez, nyomja meg még egyszer a mappa ismétléséhez, harmadszor pedig az ismétlés megszüntetéséhez. Egyszeri ismétlés Mappa ismétlése Ismétlés kikapcsolása Nézési szög Ha Multi-angle DVD-lemezt játszik le, nyomja meg az ANGLE gombot, és a következő jelenik meg a képernyőn: Nyomja meg a számgombot egyikét a kívánt nézési szög beállításához. A normál lejátszáshoz való visszatéréshez nyomja meg az ANGLE gombot, és a készülék az alapértelmezett szögben folytatja tovább a lejátszást. Megjegyzés: A funkció csak multi-angle lemezek esetében elérhető.

8 JPG fájl lejátszása 1. Helyezzen be egy JPG fájlokat tartalmazó lemezt a lejátszóba, a készülék beolvassa azt és elkezdi lejátszani. 2. Nyomja meg a MENU gombot a JPG fájlok közötti tallózáshoz. 3. Nyomja meg a gombokat a kívánt JPG fájl kiválasztásához és nyomja meg az OK gombot a megerősítéshez. Megjegyzés: a MENU gomb megnyomásával Ön visszatér a mappalistához. Nyomja meg a gombot vagy az OK gombot a kiválasztott fájl előnézetének eléréséhez. 4. A kép óra irányával ellentétes módon történő elfordításához nyomja meg a gombot, az órajárás irányával megegyező módon történő elfordításhoz nyomja meg a gombot. 5. Az OSD gomb megnyomásával különböző animációs módokat választhat ki a képek megtekintéséhez: felülről lefelé, lentről felfelé, balról jobbra, jobbról balra, bal felső sarokból jobb lenti sarokba, jobb felső sarokból bal lenti sarokba, bal lenti sarokból jobb fenti sarokba, jobb lenti sarokból bal fenti sarokba, függőleges tengelytől kifelé, vízszintes tengelytől kifelé, 11 oldalaktól a középpont felé, 12 jobbról és balról középre, 13 fenti negyedektől a lenti negyedek felé, 14 bal oldali negyedektől a jobb oldaliak felé, 15 4 széltől a középpont felé. 6. A fájlok megtekintése közben az ANGLE, SUBTITLE, AUDIO vagy A-B gombok megnyomásával megjelenhet a szimbólum, mely azt jelenti, hogy a funkciók nem elérhetőek. 7. JPG fájlok megtekintése közben nyomja meg a gombot, ekkor a képek előnézeti módban jelennek meg, majd nyomja meg a gombokat vagy az OK gombot egy kép vagy nézet kiválasztásához. 8. Nyomja meg a gombot a kép vízszintes elfordításához, nyomja meg a gombot a kép függőleges elfordításához. MP3 fájlok lejátszása 1. Helyezzen be egy MP3 fájlokat tartalmazó lemezt vagy USB, SD kártyát az USB portba vagy az SD-kártya nyílásba. Nyomja meg a vagy az OK gombok valamelyikét a kívánt MP3 fájl kiválasztásához; majd nyomja meg a vagy az OK gombot a megtekintéshez.

9 RENDSZERBEÁLLÍTÁSOK Általános beállítások Nyomja meg a SETUP gombot, és a főmenü megjelenik a képernyőn. Az általános beállítási oldalon nyomja meg a gombokat a kívánt elem kiemeléséhez. Nyomja meg az OK gombot az eléréshez. Nyomja meg a gombokat a beállítás kiválasztásához. Nyomja meg az OK gombot a megerősítéshez. Nyomja meg a gombot a kilépéshez. TV kijelző: A belépéssel beállíthatja a kijelző formátumát (Normál/PS, Normál/LB, Széles), az alapértelmezett a széles. Megjegyzés: A funkció függ a kijelző arányaitól, amelyet a DVD lemez tartalmaz. Válassza a Széles ( 6:9) opciót szélesvásznú TV beállításkor. Nézési szög: Lépjen be ebbe a funkcióba a lejátszás közbeni nézési szög beállításához. Opcionális beállítások: KI, BE. Alapértelmezett: BE. TV típusa: Lépjen be a TV típus kiválasztásához (PAL, NTSC) Alapértelmezett: PAL. Videó beállítások Képernyőkímélő: A képernyőkímélő aktiválásához lépjen be. Alapértelmezett: BE. OSD nyelv: Kiválaszthatja az OSD menü nyelvét (angol, német, francia, olasz). Alapértelmezett: angol. Utolsó memória: Az utolsó memóriában tárolt adatokat hívja elő, ez csak az AV OUT kimenetre van hatással. A videó kimeneti kép minőségét tudja beállítani. A következő értékeket tudja módosítani: fényerő, kontraszt, színárnyalat, telítettség. Alapértelmezett mindegyik esetében:.

10 Jelszó beállítások Preferencia beállítások Beállíthatja a jelszót (4 számjegy) a szülői korlátozáshoz. Alapértelmezett:. Audió: beállíthatja a kívánt (preferált) nyelvek DVD-lemezekhez. Alapértelmezett: angol. Az audió a lemezek tartalmától függ. Az AUDIO gomb megnyomásával a lejátszás közben is megváltoztathatja a nyelvet. Felirat: beállíthatja a kívánt (preferált) nyelvet a képernyőn megjelenő feliratokhoz. Alapértelmezett: NINCS. A feliratok nyelve függ a lemezek tartalmától. Lejátszás közben is megváltoztathatja a feliratok nyelvét a SUBTITLE gomb megnyomásával. Lemez menü: A lemez beolvasásakor megjelenő információk nyelvét állíthatja be. Alapértelmezett: angol. Megjegyzés: a lemez menü nyelve függ a lemez tartalmától. Szülői korlátozás: A szülői korlátozás funkcióját használva a gyermekek számára nem ajánlott jeleneteket elrejtheti. Opcionális korlátozási szintek: KID SAFE, G, PG, PG13, R, PGR, Nc17, ADULT. Alapértelmezett: ADULT. Alapértelmezett: A funkció kiválasztásával és az OK gomb megnyomásával Ön visszatér az eredeti gyári beállításokhoz. Részletes leírás Kompatibilis lemezek: DVD+R/RW, DVD-R/RW, Xvid/CD-DA,CD- R/RW/MP3/JPEG,VCD2.0 Jelrendszer: PAL/NTSC Méret:.2 inch Képi felbontás: 6 (RGB) Frekvenciatartomány: 2 Hz-20kHz Videó kimenet: Vp-p/75 Ohm, kiegyensúlyozatlan Audió kimenet:.4vrms/ kohm Audió S/N: több mint db Dinamikus kiterjedés: több mint 5 db USB: USB támogatás. Lézer: középhullámú lézer, hullámhosszúság: 65 nm/795 nm Áramforrás: DC9-2V áram Energiafelhasználás: W Működési feltételek: -4 C Tömeg (Képernyő/DVD lejátszó):. 2 kg Dimenziók (Képernyő/DVD lejátszó)(h Mé Ma): mm Elemtípus: Lithium polimer

11 Megjegyzés: 1. A képek minősége és a beolvasás sebessége függ a JPEG fotók felbontásától és tömörítésétől. Egyes JPEG fotók nem játszhatók le a lemez minősége és formátuma miatt. 2. Egyes DVD+R/RW, DVD-R/RW, CD-R/RW lemezek nem játszhatók le a lemez írásának körülményei miatt. Újratölthető elem (akkumulátor) használata A készülék hosszú életű Li polimer elemek használatára alkalmas, mint hordozható áramforrás. Az elemnek nincs memória-hatása, tehát arra való tekintet nélkül tölthető, hogy az elem részint vagy teljesen lemerült lenne. Elegendő minden egyes alkalommal 6 órán keresztül tölteni, a teljesen feltöltött elem 2 óráig biztosítja az energiaellátást. Figyelmeztetések Az elemet csak akkor töltheti, ha a ki/bekapcsoló gomb OFF állásban van, ekkor egy piros lámpa világít, majd a töltés befejeztével sárga fény válik láthatóvá. Az akkumulátor használata és karbantartása 1. A normális működési hőmérséklet: -4 C. 2. Az AC/DC csatlakozót minden esetben húzza ki a készülékből, amennyiben nem használja azt. 3. A lejátszás, használat közben hő termelődik, ez normális jelenség, azonban kerülje el a túl hosszú ideig történő lejátszást és ne hagyja felügyelet nélkül a meleg készüléket. 4. Ügyeljen arra, hogy a készüléket ne sértse fel más tárgy és helyezze el azt távol bármilyen hőforrástól és nedves területtől. HIBAELHÁRÍTÁS Hibajelenség Nincs hang vagy torz. Megoldás Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék helyesen van csatlakoztatva. Bizonyosodjon meg róla, hogy kábel biztonságosan csatlakoztatva van a megfelelő jack csatlakozóba. Film lejátszása közben nem tudok előrefelé lépni. A szimbólum jelenik meg a képernyőn. Életlen, torz a kép. Nem lehet előre/hátratekerni. A nyitó jelenetek és a figyelmeztetések alatt lehetséges, hogy nem tud előretekerni, mivel a programozott lemez tiltja ezt a cselekedetet. A tulajdonság vagy cselekvés nem elérhető/végrehajtható, mert: 1. A lemez szoftvere tiltja azt. 2. A lemez szoftvere nem támogatja a tulajdonságot (pl.: nézési szög) 3. A funkció/tulajdonság jelenleg nem elérhető. 4. Olyan címet vagy fejezetet választott ki, ami nincs a lemezen. A lemez sérült lehet. Próbáljon ki egy másik lemezt. Előre vagy hátrafelé történő gyorsított keresésénél normális, hogy életlen a megjelenő kép. Egyes lemezek nem tartalmaznak elválasztópontokat vagy nem teszik lehetővé a gyors tekerést vagy fejezet léptetést. A film elején lejátszott főcímet vagy figyelmeztetéseket nem tudja átléptetni. A filmek ezen része gyakran nem felgyorsítható vagy átléptethető. Amennyiben a jövőben bármikor el kell dobnia ezt a készüléket kérem vegye figyelembe, hogy az elektromos hulladék nem a háztartási hulladék közé helyezendő. Kérjük, hogy az erre a célra kialakított gyűjtőpontok egyikén helyezze el. A helyi hatóságoktól vagy az értékesítőtől további információkat kaphat ezekről a szelektív gyűjtőpontokról. (Waste Electrical and Electronis Equipment Directive) Az adatok, információk változtatásának jogát fenntartjuk.

12

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom Biztonsági figyelmeztetések. A csomag tartalma.... Főbb jellemzők Főbb vezérlési egységek.. Rendszercsatlakoztatás. Távirányító. Alapvető működés...

Részletesebben

JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Kezelési útmutató

JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Kezelési útmutató JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési útmutató Kérjük, a termék használata előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót! FIGYELMEZTETÉS A terméket ne szerelje a vezető ülés közelébe,

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

A csomag tartalma. A termék & távirányító ismertetése

A csomag tartalma. A termék & távirányító ismertetése Bevezető Köszönjük, hogy megvásárolta a Prestigio 109 típusú hordozható DVD lejátszót, ezt a digitális mobil médialejátszó központot. Kitűnően választott, és reméljük, hogy a termék összes izgalmas funkciója

Részletesebben

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató LCD PTV-711 Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót Tartalom Borító......1 Tartalom....2 Figyelmeztetés....3 Biztonsági

Részletesebben

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás Lejátszható formátumok: MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/DVCD/CD/WMA/JPEG Tartalomjegyzék A. Figyelmeztetések...2 B. Használat előtt...2 Kiegészítők...2 C. A

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autós DVR 2. Tapadókorong 3. DC 5V autós töltő 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. AV-kábel 2. A készülék bemutatása 1 SD/MMC-kártyanyílás 10 Fel 2 Mikrofon 11

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el!

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! www.metroman.hu VEZETÉK NÉLKÜLI 7 LCD TFT SZÍNES MEGFIGYELŐ RENDSZER Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! Köszönjük, hogy az általunk

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV. 10.2" TFT-LCD motoros DVD és monitor

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV. 10.2 TFT-LCD motoros DVD és monitor HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV 10.2" TFT-LCD motoros DVD és monitor LÁMPA Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például hitelkártyát vagy mágneskártyát a monitor közelébe. Vezeték nélküli. Vezeték nélküli

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

Termékjellemzők. Megjegyzések. Támogatott fájlformátumok. Magyar

Termékjellemzők. Megjegyzések. Támogatott fájlformátumok. Magyar Termékjellemzők Magyar 1. Formatervezett design, nagy hatékonyságú ventillátor. 2. LED lámpa élénk színekkel, aminek az élettartama 20000 óra. 3. Elektronikus zoom, egyszerű képméret változtatási lehetőség.

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 Fontos tájékoztató a készülék beüzemeléséhez! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! A készülék használatát megelőzően, kérjük olvassa el

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 10022757 http://www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Fontos biztonsági figyelmeztetések 1) Olvassa el ezeket az utasításokat! Figyelem! FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére

Részletesebben

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Gyors üzembehelyezési útmutató ComboBox CE HD Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Fontos biztonsági előírások - - Kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat. - - Kérjük, őrizze

Részletesebben

Vizsgálókamera (boroszkóp) Használati útmutató

Vizsgálókamera (boroszkóp) Használati útmutató Vizsgálókamera (boroszkóp) Használati útmutató A készülék bekapcsolása előtt, kérjük, olvassa el a használati útmutatót. Ez a használati útmutató fontos biztonsággal kapcsolatos információkat tartalmaz.

Részletesebben

ROLLEI-DFS-190-SE. Felhasználói kézikönyv.

ROLLEI-DFS-190-SE. Felhasználói kézikönyv. ROLLEI-DFS-190-SE Felhasználói kézikönyv. Tartalomjegyzék Rollei DF-S 190 SE szkenner Negatív-/diafilm tartó Diafilm gyors adagoló Hálózati csatlakozó Két kábel Tisztítókefe Használati útmutató www.rollei.cz

Részletesebben

Sztereó berendezés 10006663 10006664 10009511 10009512 10009513 10009514 10027657 10027658 Kedves Vásárló, Köszönjük, hogy a termékünket választotta. A lehetséges technikai sérülések elkerülése érdekében

Részletesebben

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás 14 SZÍNES MONITOR Használati utasítás Modell: LSM C114M LSM C114P Mielőtt bekapcsolja, beállítja vagy használja a terméket, kérjük olvassa el az utasításokat! Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Olvassa

Részletesebben

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz A. Bekapcsolás gomb B. Funkció gomb C. Módkapcsoló gomb D. Világítás (piros, zöld és kék) E. Újraindítás gomb F. Mini USB G. Port TF kártyának H. MIC

Részletesebben

HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó

HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó Használati utasítás 1. Funkciók áttekintése: FULL HD felbontású TV-készülék HD-felbontású digitális TV-készüléke MPEG-4(H.264) & MPEG-2, HD & SD szabványú DVB-T

Részletesebben

CCT Használati útmutató. Autós kamera. Olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást a készülék

CCT Használati útmutató. Autós kamera.   Olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást a készülék Használati útmutató Autós kamera CCT-1210 www.denver-electronics.com Olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást a készülék használata előtt. 1 A készülék felépítése 1. LC kijelző 2. Előre/némítás

Részletesebben

KARAOKE HANGFAL SZETT

KARAOKE HANGFAL SZETT KARAOKE HANGFAL SZETT Használati utasítás Figyelmeztetések: - A készülék használata előtt olvassa el a használati utasítást. - Őrizze meg a használati utasítást, hogy bármikor segítségül hívhassa. - Kérjük,

Részletesebben

Autó DVR Használati Útmutató

Autó DVR Használati Útmutató Autó DVR Használati Útmutató Használat előtt kérjük, olvassa el az alábbi útmutatót. A termék jellemzői: A készülék kis kialakításával megkönnyíti a felvételt a legkülönfélébb helyzetekben 720 HD-s AVI

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Biztonsági eloírások

Tartalomjegyzék. Biztonsági eloírások 1 Tartalomjegyzék 1. Biztonsági eloírások.... 2 2. A készülék részei...3 4. Energia ellátás.... 5 5. Muködtetés.. 6 6. Muködési rendellenességek....9 7. Adatok. 9 8. Tartozékok.. 9 Biztonsági eloírások

Részletesebben

Használati utasítások

Használati utasítások VOM-1200DV VOM-1200DX 12"Motor onitor és DVD Használati utasítások Video Stream Technologies Világítás Vezeték nélküli hangszóróval is használható (ez csak Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például

Részletesebben

Multimédiás autós monitor PNI DB900

Multimédiás autós monitor PNI DB900 Multimédiás autós monitor PNI DB900 Használati útmutató Funkciók és tulajdonságok DVD lejátszó Érintős képernyő MP4 dekódolás Vékony design Digitális technológia, jó minöségű képeket ajánl interferenciák

Részletesebben

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó Felhasználói kézikönyv Bevezetõ Az Ön által megvásárolt HD media lejátszója a következõ fájl formátumokat támogatja: Video: H.264, AVI MP4 RM MPEG RMVB VOB MOV DAT,

Részletesebben

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion Felhasználói útmutató kitvision.co.uk A k c i ó k a m e r a Li-ion Do not dispose of Lithium-ion batteries with general waste. Please return it to battery recycling collection point. JB. 3544 / Made in

Részletesebben

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1. A készülék ismertetése 2. Üzembe helyezés 3. Főmenü 4. COMPUTER 5. OPEN FILE 6. PLAY 7. LEVEL 8. SOUND 9. REMOTE 10. SAVE A Z80TAPE készülék 1. A készülék

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

USB-töltőkészülék. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI

USB-töltőkészülék. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI USB-töltőkészülék Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87924HB66XVI 2016-06 333 072 Biztonsági előírások Figyelmesen olvassa el a biztonsági előírásokat, és az esetleges sérülések és károk elkerülése

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás Biztonsági előírások Mindig tartsa be az alábbi előírásokat. Ezzel elkerülhető, hogy a képkeret használata során tűz, áramütés, vagy egyéb sérülés érje.

Részletesebben

MviX MV5000U. Használati Utasítás

MviX MV5000U. Használati Utasítás MviX MV5000U Használati Utasítás A doboz tartalma: - MV5000U készülék - Tartó - 12V-os adapter - Adapter kábel - Távirányító - USB adatkábel - A/V kábel - Telepítõ lemez - Tok (csak az MV-5000U-hoz) A

Részletesebben

KAON CO1600 SAT TV VEVŐEGYSÉG FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

KAON CO1600 SAT TV VEVŐEGYSÉG FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ KAON CO1600 SAT TV VEVŐEGYSÉG FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK BEÜZEMELÉS FIGYELMEZTETÉS Kérjük, minden esetben kövesse az útmutatóban szereplő utasításokat személyi sérülés, vagy a

Részletesebben

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ Használati utasítás Kompatibilis: MP5/MP4/DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/CD-RW Kérjük, a készülék használatba vétele előtt olvassa el gondosan az alábbi használati utasításokat.

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

XIAOMI MDZ-15-DA. Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI MDZ-15-DA. Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI MDZ-15-DA Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az MP3 a médialejátszók új generációja. Támogatja az MP2, MP3, WMA és WAV fájlok lejátszását. Magas színvonal, megbízhatóság és átdolgozott dizájn jellemzi. Áttekintés Átdolgozott dizájn

Részletesebben

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és őrizze meg késõbbi áttekintésre is. Műszaki jellemzők Jeladó készülék Frekvencia

Részletesebben

Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A

Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A Használati útmutató Tartalomjegyzék 1.0 Biztonsági előírások 2.0 Bevezetés 3.0 Felállítás 4.0 Total Media szoftver 5.0 CE Nyilatkozat 1.0 Biztonsági előírások Állítsa

Részletesebben

Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT

Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT 10030155 10030156 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

HORDOZHATÓ LCD-KÉPERNYŐS DVD-LEJÁTSZÓ Modell: MES-202 Rend. sz.: 372813

HORDOZHATÓ LCD-KÉPERNYŐS DVD-LEJÁTSZÓ Modell: MES-202 Rend. sz.: 372813 A CSOMAG TARTALMA A csomagban a következő tételeknek kell lenniük: Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

VEVŐTÁJÉKOZTATÓ. 6. Kizárólag száraz kendővel tisztítsa a készüléket.

VEVŐTÁJÉKOZTATÓ. 6. Kizárólag száraz kendővel tisztítsa a készüléket. Fontos biztonsági előírások VEVŐTÁJÉKOZTATÓ 1. Olvassa el az alábbi előírásokat 2. Jegyezze meg az előírásokat. 3. Tartsa be az utasításokat. 4. Kövessen minden utasítást. 5. Ne használja a készüléket

Részletesebben

Ez az unverzális távirányító kompatibilis a legtöbb televízióval, videóval, Dvd-lejátszóval, műholdvevővel, valamint az infravörös vezérlésű(dvb-t) földi digitális vevőkkel. A távvezérlő úgy lett gyárilag

Részletesebben

Mini mikrofon Használati útmutató

Mini mikrofon Használati útmutató Mini mikrofon Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Be- és kikapcsolás....................................

Részletesebben

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik.

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik. ELEKTRONIKUS AJTÓKUKUCSKÁLÓ OR-WIZ-1102 MŰKÖDÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI KÉZIKÖNYV Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót a termék telepítése és használata előtt. Ha bármilyen gondja van annak tartalmának

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ - FONTOS TEENDŐK VIDEOKONFERENCIA ELŐTT - A VIDEOKONFERENCIA ÜZEMBE HELYEZÉSE - HÍVÁS KEZDEMÉNYEZÉSE ÉS FOGADÁSA - A KAMERA ÉS A MIKROFON HASZNÁLATA

Részletesebben

Használati útmutató. PNI JS10A külső akkumulátor

Használati útmutató. PNI JS10A külső akkumulátor Használati útmutató PNI JS10A külső akkumulátor 4 8 Termék leírása 1 2 3 4 5 6 7 8 1. LED lámpa 2. Hajtómű elindítási kimenet 3. LCD kijelző 4. Laptop feltöltési kimenet 5. Lámpa vezérlőgomb 6. USB 2.0

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet 1. e e etés.... somag tartalma. e ds er k etelmé ek..... Megjegyzések: 1. Az Amazon Fire TV-vel együtt csak az "Apps2Fire" androidos alkalmazáson

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta!

Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta! H Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta! AV 100 jelátadó segítségével vezeték nélkül továbbíthatja audio/video készülékeinek (videó lejátszó, DVD, dekóder/sat, videokamera) jelét egy második

Részletesebben

KEZELÉSI UTASÍTÁS HT 800 HC

KEZELÉSI UTASÍTÁS HT 800 HC 5.1 ch output KEZELÉSI UTASÍTÁS HT 800 HC TM Fontos! Mielőtt használatba veszi a készüléket, kérjük olvassa el és tegye el a jöv őre való tekintettel. PROGRESSIVE SCAN Tartalom Figyelmébe ajánljuk Tartozékok

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI 1014 10000mAh Utasítások: Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Az első használat előtt, kérjük olvassa el ezt a kézikönyvet, a termék megfelelő használata

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

Biztonsági előírások. Használatba vétel előtt ellenőrizze az alábbi tartozékok meglétét:

Biztonsági előírások. Használatba vétel előtt ellenőrizze az alábbi tartozékok meglétét: (A) Biztonsági előírások A működésképtelenné vált készüléket nem szabad háztartási hulladékként kezelni. Különítse el a többi hulladéktól és gondoskodjon a megfelelő elhelyezéséről, elősegítve az újrahasznosítását.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ A készülék LÁMPA Vezeték nélküli hangszóróval is használható (ez csak opcionális ) AJTÓLÁMPA Az ajtólámpa az ajtó nyitásával/csukásával automatikusan

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Kezdő lépések Jelen Gyorsismertető segítségével megkezdheti az IRIScan TM Anywhere 5 használatát. Kérjük,

Részletesebben

5 V / 40 ma a DVB-T vevőkészülék RF portján keresztül vagy 9 V DC / 100 ma külső 230 V AC/DC adapterrel

5 V / 40 ma a DVB-T vevőkészülék RF portján keresztül vagy 9 V DC / 100 ma külső 230 V AC/DC adapterrel Picture similar TARTALOM JEGYZÉK 1.0 BEVEZETŐ 1 2.0 A DOBOZ TARTALMA 1 3.0 BIZTONSÁGI ELŐ ÍRÁSOK 2 4.0 AZ ANTENNA BEÁLLÍTÁSA: 2 5.0 AZ ANTENNA BEÁLLÍTÁSA 3 1.0 BEVEZETŐ Köszönjük, hogy a Strong SRT ANT

Részletesebben

Aktív beltéri DVB-T/T2 antenna SRT ANT 10 ECO

Aktív beltéri DVB-T/T2 antenna SRT ANT 10 ECO Aktív beltéri DVB-T/T2 antenna SRT ANT 10 ECO Picture similar Használati útmutató Tartalomjegyzék 1.0 BEVEZETŐ 1 2.0 A DOBOZ TARTALMA 1 3.0 BIZTONSÁGI ELŐ ÍRÁSOk 2 4.0 AZ ANTENNA BEÁLLÍTÁSA 2 1.0 BEVEZETŐ

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY HASZNÁLATI UTASÍTÁS AXR YJ006 autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI

TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI 1. Duplex üzemmód : Felvétel és visszajátszási lehetőség egy időben 2. Maximum 60 fsp felvételi sebesség 3. USB kulcson történő rögzítés 4. Állítható képernyő pozíció 5. Videó

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autódvr 4. USB-kábel 7. Rövid használati útmutató 2. Tapadókorong 5. HDMI-kábel 8. Garancialevél 3. Autós töltő 6. AV kábel 9. GPS kábel (csak RR520G amelyek beépített GPS

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120. 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120. 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com 1 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK Saját biztonsága érdekében ne használja a készülék gombjait vezetés közben. Használja

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e-mailek írásához,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

Albacomp Activa H782B TFT LCD monitor (17") Albacomp Activa H982B TFT LCD monitor (19")

Albacomp Activa H782B TFT LCD monitor (17) Albacomp Activa H982B TFT LCD monitor (19) Albacomp Activa H782B TFT LCD monitor (17") Albacomp Activa H982B TFT LCD monitor (19") Kezelési útmutató Biztonsági óvintézkedések 1. Áramtalanítsa a készüléket, mielőtt tisztítaná azt! Mindig puha törlőkendővel

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOMJEGYZÉK 1. Jellemzők...3 2. A rendszer részei...4 3. Tartozékok...5 4. Telepítés...5 5. Bekötés...8 6. Működési leírás...11

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PANASONIC DVD-S38 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2392477

Az Ön kézikönyve PANASONIC DVD-S38 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2392477 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

SJM10 Felhasználói útmutató

SJM10 Felhasználói útmutató SJM10 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

A csomag tartalma. A termék rövid idmertetése

A csomag tartalma. A termék rövid idmertetése Előszó Köszönjük, hogy Prestigio 170-es digitális képkeretet vásárolt médialejátszó eszközként. Kitűnő választás volt, és bízunk benne, hogy a készülék valamennyi funkcióját élvezni fogja. Kérjük, hogy

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

Felhasználói Segédlet. A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés

Felhasználói Segédlet. A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés Felhasználói Segédlet A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés v2 Set Top Box A Set Top Box az alábbi csatlakozókkal rendelkezik: USB LAN HDMI SPDIF AV (PAL) Tápegység Távirányító A

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

Irányítás és az alap csatlakozások

Irányítás és az alap csatlakozások Irányítás és az alap csatlakozások Hátlap 1. 5.1-CH AUDIO Kimenet 2. VIDEO KIMENET 3. KOAX KIMENET 4. Y,CB/PB,CR/PR KIMENET 5. S-VIDEO KIMENET 6. OPTIKAI KIMENET 7. SCART KIMENET 8. TÁP Alap csatlakozások

Részletesebben

Element T6. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element T6. Hordozható Bluetooth hangszóró Element T6 Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben