ELŐTERJESZTÉS a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés február havi ülésére. Tárgy: A megyei önkormányzat évi költségvetésének módosítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELŐTERJESZTÉS a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. február havi ülésére. Tárgy: A megyei önkormányzat 2005. évi költségvetésének módosítása"

Átírás

1

2 4889/2005. ELŐTERJESZTÉS a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés február havi ülésére Tárgy: A megyei önkormányzat évi költségvetésének módosítása A megyei önkormányzat évi költségvetésének módosítására központi intézkedések, a közgyűlés korábbi döntései, az intézmények és az általam kezdeményezettek alapján az alábbi javaslatot teszem: 1.) A Kincstár Területi Igazgatósága értesítette az önkormányzatot, hogy az érettségi és szakmai vizsgák lebonyolítására E Ft központi támogatás biztosítására került sor. Ezen összeggel emelkedik az állami támogatás és az intézményfinanszírozás kiadása. Az érintett intézménynél az intézményfinanszírozás bevétele és a személyi juttatások kiadása emelkedik ugyanezen összeggel. 2.) A Területfejlesztési Tanács a Szabadszállási Időskorúak Otthona berendezéseinek beszerzésére évre E Ft támogatást nyújtott, mellyel a beruházás forrásösszetétele változik. A fejlesztésre átvett pénzeszköz előirányzata emelkedik E Ft-tal. A saját forrás E Ft összegű csökkenésével az általános tartalék emelkedik ugyanezen összeggel. 3.) A Területfejlesztési Tanácshoz benyújtott pályázatunk alapján két beruházásunk tekintetében támogatás átütemezése jóváhagyásra került. Az érintett beruházási előirányzatok, illetve a forrásösszetétel változásáról a közgyűlés decemberi ülésén döntött az alábbiak szerint: A kórház gép-műszer beruházás emelkedik E Ft-tal. Bevételi fedezete a fejlesztésre átvett pénzeszköz E Ft TFT támogatás, E Ft pedig a megyei kórház alapátadása.

3 2 A kaskantyúi szociális otthon szennyvíztisztító beruházás csökken E Ft-tal. Bevételi oldalon a fejlesztésre átvett pénzeszközök E Ft-tal csökken a TFT támogatás átütemezése miatt. A kiadás és bevétel csökkenés különbözeteként mutatkozó E Ft-tal az általános tartalék emelkedik. 4.) A közgyűlés 185/2005. (XII.2.) Kgy. határozatával a Kerámia Stúdió Kht E Ft egyszeri támogatást biztosított. A Kht. támogatása emelkedik a fenti összeggel az intézményi céltartalék azonos összegű csökkenése mellett. 5.) A közgyűlés 203/2005. (XII.2.) Kgy. határozatával a Dunafalva és Dunaszekcső közötti kompközlekedés működési költségeihez 500 E Ft támogatást hagyott jóvá az általános tartalék keret terhére. A célfeladatok 500 E Ft összegű emelkedésével egyidejűleg csökken az általános tartalék ugyanezen összeggel. 6.) A Kincstár Területi Igazgatósága értesítette az önkormányzatot, hogy a létszámcsökkentési pályázat elbírálása alapján E Ft központi támogatás elismerésre került. Az állami támogatás emelkedik E Ft-tal és az e címen tervezett átvett pénzeszközök előirányzata csökken E Ft-tal. Az érintett intézmények az ezzel kapcsolatos pótelőirányzatot korábban már megkapták. 7.) Kalocsa Kistérségi Társulás megállapodás alapján a kiskőrösi általános iskola által ellátott gyógy-testnevelési feladatokra 908 E Ft-ot utalt át az önkormányzatnak. Ezen összeggel a működési célú átvétel és az intézményfinanszírozás kiadása emelkedik. Az intézménynél az intézményfinanszírozás bevétele és a dologi kiadás emelkedik ugyanezen összeggel. 8.) A közgyűlés 191/2005. (XII.2.) Kgy. határozatával az Érsekcsanád 0149/2. helyrajzi számú ingatlan földterületének megvásárlására az általános tartalék terhére E Ft-ot hagyott jóvá. A fentiek alapján a földterület vásárlás megjelenik új költségvetési tételként E Ft-tal az általános tartalék azonos összegű csökkenése mellett. 9.) A közgyűlés 173/2005. (X.28.) Kgy. határozata alapján a Bajai Többcélú Kistérségi Társulással kötött megállapodásban foglaltak szerint a Társulás a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás és a közösségi ellátási feladatok költségeinek hozzájárulására E Ft-ot átutalt az önkormányzat részére. A feladatot az Őszi Napfény Időskorúak Otthona Módszertani Intézmény végzi. Az átvett pénzeszközök és az intézményfinanszírozás kiadása emelkedik a fenti összeggel.

4 3 Az érintett intézménynél az intézményfinanszírozás bevétele és a működési kiadás nő ugyanezen összeggel. 10.)A Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács a Nemzeti Fejlesztési Terv operatív programjaihoz illeszkedő, a régió számára kiemelt jelentőségű projektek előkészítésére a korábbiakon túlmenően további E Ft vissza nem térítendő támogatást nyújtott, mely összeggel a fejlesztésre átvett pénzeszköz emelkedik. Az egyik pályázathoz E Ft saját erő fedezetet kellett biztosítani. A beruházási előirányzat E Ft összegű emelkedése mellett a pályázati saját erő E Ft-tal csökken. 11.)A megyei kórházzal kapcsolatos létszámcsökkentési pályázaton E Ft-ot nyert az önkormányzat. Ezen összeggel emelkedik az állami támogatás és a kórház intézményfinanszírozása. 12.)A Kiskunmajsa Többcélú Kistérségi Társulással kötött megállapodás alapján a Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálati intézményünk látta el a kistérségben a logopédiai feladatokat. Elszámolás alapján a Társulás az önkormányzat részére E Ft-ot átutalt, mellyel az átvett pénzeszközök előirányzata emelkedik. Az intézmény finanszírozása E Ft-tal emelkedik. A megyei önkormányzat E Ft támogatást a feladatara korábban már biztosított az intézmény részére, ezért ezen összeggel az általános tartalék emelkedik. 13.)A Kalocsa Kistérségi Többcélú Társulással kötött megállapodás alapján a kistérségben a pályaválasztási és továbbtanulási szakszolgálati feladatokat a Pedagógiai Intézet látta el. A feladatok fedezetére 625 E Ft-ot utalt át a Társulás, mely összeggel az átvett pénzeszköz és az intézményfinanszírozás emelkedik. 14.) A Kormány 241/2005. (X.28.) Korm. sz. rendeletével a közigazgatási hatóság eljárás és szolgáltatás bevezetésének támogatására a korábbiakon túl további E Ft központi pénzeszközt biztosított. A fenti összeggel emelkedik az állami támogatás és a hivatal fejlesztési célú kiadásainak előirányzata. 15.) A Kormány 271/2005. (XII.15.) Korm. rendelete alapján a november 1-jei földgáz-áremelés ellentételezésre E Ft központi támogatást kapott az önkormányzat. A fenti összeggel az állami támogatás és az általános tartalék emelkedik.

5 4 16.) Az intézményekben élő állami gondozottak karácsonyi ajándékozására E Ft keretösszeget biztosítottam év végén. A menedzsment keret 666 E Ft-os, valamint az intézményi célfeladat keret 667 E Ft-os csökkenése mellett E Ft-tal nő az érintett intézmények finanszírozása. 17.) A testület 89/2005. (V.27.) Kgy. határozattal hagyta jóvá a közoktatási intézmények által a Bács-Kiskun Megye Közoktatásáért Közalapítványhoz benyújtott pályázataikhoz szükséges pályázati saját erő fedezetet. A kiskőrösi Óvoda, Általános Iskola elnyert pályázatához 75 E Ft önerőre van szükség. Ezzel az összeggel emelkedik az intézmény finanszírozása és csökken a pályázati saját erő keret. Az iskolánál a finanszírozás emelkedése mellett nő a dologi kiadás 75 E Ft-tal. 18.) A Garbai Sándor Szakközépiskolánál az igazgatóváltással kapcsolatosan E Ft többletkifizetés jelentkezik. Ezzel összefüggésben az Intézményi célfeladat csökken E Ft-tal az intézményfinanszírozás azonos összegű emelkedésével. A Garbai Sándor Szakközépiskolánál az intézményfinanszírozás bevételével egyidejűleg nő a személyi juttatás E Ft-tal és a munkáltató terhelő járulék előirányzata 468 E Ft-tal. 19.) A megyei önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II.28.) Kgy. rendelet 4. (8). bekezdésében kapott felhatalmazásommal élve a tűz- és balesetveszély elhárítása érdekében az elektromos hálózat felújítására 997 E Ft-ot engedélyeztem a Garbai Sándor Szakközépiskola részére. Ezen összeggel csökken a vis-maior keret előirányzata és nő az intézményfinanszírozás. Az intézménynél az intézményfinanszírozás előirányzatával egyidejűleg emelkedik a dologi kiadás előirányzata. 20.) Az intézmények által kezdeményezett saját bevételi előirányzat-módosítás E Ft, mely az alábbiakból tevődik össze: Kórház E Ft pályázatok útján elnyert összegek E Ft Intézmények bevétel módosítása E Ft Összesen: E Ft Bevételi csökkenés összegéből: Az alaptevékenység bevételére az intézmények E Ft összegben jeleztek csökkenést. Az intézmények a teljesítési adatok figyelembe vételével módosították a tervadatokat. E kategóriában a legjelentősebb összeg a Múzeumi Szervezet ásatási munkálatainak elmaradásával kapcsolatos, E Ft-os bevételkiesés.

6 5 A bajai Közoktatási Intézetnél a tanulók és az alkalmazottak étkezési térítéséből, továbbszámlázott szolgáltatás bevételéből, illetve a szakiskolai kertészeti termékek értékesítéséből E Ft bevételi többlet származik. Az intézmények egyéb sajátos bevételei jogcím E Ft összegű növekedéséből E Ft a Garbai Sándor Szakképző Iskolánál jelentkezik a bérleti díjak, a felesleges készletek értékesítése, illetve a térítési díjak többlete miatt. A bajai Közoktatási Intézetnél E Ft-tal növekedés mutatkozik a biztosítói kártérítésből, illetve a közbeszerzési dokumentációk értékesítéséből. A bácsborsódi Őszi Napfény Időskorúak Otthona e címen 773 E Ft többletet jelzett az emeltszintű egyszeri hozzájárulás és a lakók gyógyszertérítése miatt. Az Áfa bevételi jogcímen a E Ft összegű csökkenésre az év végi teljesítési és tervadatok figyelembe vételével kerül sor. A kamatbevétel 465 E Ft-os növekedése a december 31-ig realizálódott bevételből származik. Kölcsön visszatérülés címen (429 E Ft) a dolgozói lakásépítési és vásárlási munkáltatói kölcsön visszafizetése jelenik meg. Az intézményfinanszírozás változás intézményenkénti részletezését a 3. sz és az 5/a sz. táblázatok; a saját bevétel változásából eredő módosításokat a 4. sz. és az 5/b. sz. táblázatok tartalmazzák. A megyei fenntartású intézmények kiadás átcsoportosításait az 5/c. sz. táblázat részletezi. A kiadások összesített változását az 5. sz. táblázat tartalmazza. A Központi gazdálkodás bevételi és kiadási előirányzat módosításait az 1. és 2. sz. táblázat részletezi. Kérem a Tisztelt Közgyűlést, hogy az önkormányzat évi költségvetésének módosítására vonatkozó előterjesztést szíveskedjék megtárgyalni, és a mellékelt rendelet-tervezetben foglaltaknak megfelelően alkosson rendeletet a költségvetési rendelet módosításáról. Kecskemét, január 27. Dr. Balogh László

7 KIMUTATÁS 1. sz. táblázat a központi gazdálkodásának bevételi előirányzat módosításáról Létszámcsökkentési pályázatok, Gyógytestnevelési, logopédiai, házi Jelzőrendszeres Érettségi és Bevétel megnevezés Beruházások közig. hatósági elj. PEA támogatások szakmai vizsgák pályaválasztási segítségnyújtás, többl., földgáz feladatok közösségi ellátátás áremelés Ezer Ft-ban Változás összesen Alaptev. összefüggő bevétel, 0 Intézmény egyéb sajátos bevétel, 0 ÁFA bevétel és visszatérülés, 0 Kamatbevétel, 0 Illetékbevétel, 0 Személyi jövedelemadó, 0 Tárgyi eszköz értékesítés Önkorm. sajátos felhalmozási bev, 0, 0 Pénzügyi hozam, osztalék Egyéb felh. bev., 0, 0 Intézmény finanszírozás 2,000 2,000 Előző évi visszatérülés, 0 Müködési célra átvett pénzeszköz - 18,419 4,198 3,730-10,491 Felhalm. célra átvett pénzeszköz 10,100 15,052 25,152 Normatív állami hozzájárulás, 0 Céltámogatás, 0 Címzett támogatás, 0 Központosított előirányzat Vis maior támogatás Területi kiegy. tám. (TEKI) 5,421 48,363 53,784, 0, 0 Céljellegű dec. alap (CÉDA), 0 Hitel, 0 Kölcsön visszatérülés, 0 Rövid lejáratú értékpapír ért., 0 Előző évi pénzmaradvány, 0 Összesen 5,421 10,100 31,944 4,198 3,730 15,052 70,445

8 KIMUTATÁS 2.sz. táblázat a központi gazdálkodásának kiadási előirányzat módosításáról Kiadások megnevezése Beruházások forrás átrendezése, PEA támogatásos ber. Kerámia Stúdió támogatása Dunafalva- Dunaszekcső komp támogatása, közig. hatósági elj. többlete, földgáz áremelés Érsekcsanád földterület vásárlás Érettségi és szakmai vizsgák, gyógytesnev., logopédiai és pályaválasztási feladatok, tovább foglalkoztatás Jelzőr. házi segítségnyújtás és közösségi fel., vis maior tám., pály. saját erő, létszámcsökkentés Állami gondozottak karácsonyi ajándékozása Ezer Ft-ban Személyi juttatás, 0 Járulékok, 0 Dologi kiadás - 3,500-1,930 -,667-6,097 - Int. célfeladat - 3,500-1,930 -,667-6,097 Pénzeszköz átadás 3,500,500 -,666 3,334 - Kerámia Stúdió támogatása 3,500 3,500 - Dunafalva-Dunaszecskő komp tám.,500,500 - Menedzsment keret -,666 -,666 Önkormányzati beruházások 22,786 22,786 - Gép- műszer beszerzés 14,000 14,000 - Kaskanytú szoc. otthon szennyvízber. - 7,866-7,866 - Nemz. Fejl. Tervhez kapcs. projektek 16,652 16,652 Hivatali beruházás, felújítás 2,000 2,000 Egyéb felhalmozási kiadások 3,116 3,116 - Érsekcsanád földterület vásárlás 3,116 3,116 Céltartalékok - 1,600-1,072-2,672 - Pályázati saját erő - 1,600 -, 75-1,675 - Vis maior keret -,997 -,997 Tartalék 3,966 5,277-3,116 1,594 7,721 Kölcsön nyújtás, 0 Részesedés vásárlás, 0 Intézmény finanszírozás 2,000 9,955 26,969 1,333 40,257 Összesen 25,152, 0 9,777, 0 9,619 25,897, 0 70,445 Változás összesen

9 INTÉZMÉNY MEGNEVEZÉSE Állami gond. Karácsonyi ajándék KIMUTATÁS A megyei intézmények évi intézményfinanszírozási előirányzat módosításáról Érettségi és szakmai vizsga Pályavál-i tanácsadás, Logopédia Felmentés, végkielégítés; ig. vált. többlet Vis-maior Kalocsa Kistérs. Többcélú Társ. megáll. Bajai Többcélú Kistérs. Társ. Megáll. 89/2005. (V.27.) Kgy. hat. Ezer Ft-ban Változás összesen Gazdasági Ellátó Szervezet 0 Kméti Közokt.,Szaksz..és Gyvéd.I Pedagógiai Int.Kmét. Közműv. Int Múzeum 0 Levéltár 0 Forrás kiadó Nk.Zománcműv.Alkm. 0 0 Csillagvizsgáló, Baja 0 Bajai Közokt.és Szakszolg.Int Duna Menti Közokt.Int Óvoda Ált.Isk.Kiskőrös Garbai S. Szakk. Kkhalas Móra F.Spec. Ált. Isk. Kkmajsa Kkhalasi Spec. Nev. Közp. Kkhalasi Alapf. Műv.okt. Int Gyermekvédelmi Központ Ápoló-Gondozó.O.Gara Id.Szoc.O.Bácsborsód Szoc.Otth.Lajosmizse Szenvb.O.Kaskantyú Szak.Szoc.O.Katymár Psz.és Fogy.B.O.Khalas. Nev. Tan.adó Kkhalas Konduktiv Ped-i Int.és Szakszolg Szoc.Fogl.Solt Kórház Könyvtár 0 Üdülő Balatonlelle Üdülő Veránka 0 0 Összesen: 1,333 5,421 1,696 24,097,997,908 3,730, 75 38,257 3.sz. táblázat

10 4.sz. táblázat K I M U T A T Á S a megyei intézmények saját bevételi előirányzat módosításáról Ezer Ft-ban INTÉZMÉNY MEGNEVEZÉSE Gazdasági Ellátó Szervezet, 44, 44 Kméti Közokt.,Szaksz..és Gyvéd.I. Pedagógiai Int.Kmét. Közműv. Int. Átvett pénzeszköz 2,981 1,129 -, 40,219 -, 8 1,535,146 1,679,123, 46 1,510,515,228, 5, 2,280 Múzeum - 37,154-31,845,112-4,682, 15 -,754 Levéltár, 10, 6, 20, 2 -, 18 Forrás kiadó, 2, 1, 1 Nk.Zománcműv.Alkm. Csillagvizsgáló, Baja, Bajai Közokt.és Szakszolg.Int. Duna Menti Közokt.Int. Óvoda Ált.Isk.Kiskőrös Garbai S. Szakk. Kkhalas Móra F.Spec. Ált. Isk. Kkmajsa Kkhalasi Spec. Nev. Közp. Kkhalasi Alapf. Műv.okt. Int.,558, 32 -, 18, 44,500 17,253 3,098 1,031,640, 22 3,005 9,457 1,596,717,239,640 5,183 -,156 5,339 10,585 -,837 3,078 -,101,303 3,409 4,733 -,193 -,197, 2, 2 -,955 -,948 -, 7-1,219-1,209 -, 6 -, 4 Gyermekvédelmi Központ 3,846 1,754, 38,371 -, 26 1,281,428 Ápoló-Gondozó.O.Gara Id.Szoc.O.Bácsborsód Szoc.Otth.Lajosmizse Szenvb.O.Kaskantyú Szak.Szoc.O.Katymár Psz.és Fogy.B.O.Khalas. Nev. Tan.adó Kkhalas Konduktiv Ped-i Int.és Szakszolg. Szoc.Fogl.Solt Saját bevétel összesen 7,094 4,614 2,480 5,768,773, 60, 63 4,872,348, 85, 6, 7,250 7,431 2,401 5,030,335,335 1,021,295,131, 6,587, 2, 77, 55, 9, 13,207,154, 33, 20-5,635-4,900-1,000,265 Kórház 110,300 49,256 15,749 6,931 36,064 2,300 Könyvtár - 1,129 -,875 -,220 -, 75, 41 Üdülő Balatonlelle, Alaptev. bevétele Intézm. egyéb bevétele ÁFA be- és visszatérülés Üdülő Veránka, Összesen: 130,548 14,745 22,123 2,586,465,, 65,412 24,788,429 Kamat bevétel Felhalmozási bevétel Korábbi évi pm. működési célra felhalmozási célra Kölcsönvisszatérülés

11 K I M U T A T Á S INTÉZMÉNY MEGNEVEZÉSE a megyei intézmények évi kiadási előirányzatainak módosításáról Ebből Gazdasági Ellátó Szervezet, 44,,, 44,,,,, Kméti Közokt.,Szaksz..és Gyvéd.I. Pedagógiai Int.Kmét. Közműv. Int. 3,093,333, 88 2,371,,155,146,, 2,304,, 2,304,,,,,,515,280,,235,,,,, Múzeum - 37,154-4,633-1,480-11,041,, - 20,000,, Levéltár, 10 -,276 -,106,395,, -, 3,, Ezer Ft-ban Forrás kiadó, 2,752,195 -,946,,,,, 1 Nk.Zománcműv.Alkm.,558 -, 69 -, 22,649,,,,, Csillagvizsgáló, Baja,,,,,,,,, Bajai Közokt.és Szakszolg.Int. Duna Menti Közokt.Int. Óvoda Ált.Isk.Kiskőrös Garbai S. Szakk. Kkhalas Móra F.Spec. Ált. Isk. Kkmajsa Kkhalasi Spec. Nev. Közp. Kkhalasi Alapf. Műv.okt. Int. 17,602 1,066,268 5,676,, 10,592,, 1,867,166, 1,061,, -,460 1,100, 6,166 3,803,962 1,020,,,381,, 18,530 4,658 1,225 10,708,,414-2,015 3,540,,878, 11 -, 2,410,,,459,, -,955,, -,751,, -,204,, - 1,219 -,278 -,128 -,814,,, 1,, Gyermekvédelmi Központ 4,791,, 4,363,,,,,428 Ápoló-Gondozó.O.Gara Id.Szoc.O.Bácsborsód Szoc.Otth.Lajosmizse Szenvb.O.Kaskantyú Szak.Szoc.O.Katymár Psz.és Fogy.B.O.Khalas. Nev. Tan.adó Kkhalas Konduktiv Ped-i Int.és Szakszolg. Szoc.Fogl.Solt Kiadások összesen Személyi juttatás Munkaadót terhelő járulékok Dologi kiadás Pénzeszköz átadás Ellátottak pénzbeli juttatása Felújítások 7,153 -,940,342 5,293,, 2,102,356, 9,498-2,346 -,506 11,298,,,930,,122,348,,,346,,, 2,, 7,431,661, 70 1,670,, 5,030,,,335,,,335,,,,, 1,021,102, 33,884,, -, 28, 30,, 77-1,154 -,374 1,605,,,,,,207,100,,107,,,,, - 5,635-2,735 -,500-2,400,,,,, Kórház 132,467 26,804 8,180 69,510,, 27,973,, Könyvtár - 1,129-1,335-1,361 1,567,,,,, Üdülő Balatonlelle,,,,,,,,, Beruházások Kölcsönnyújtás Üdülő Veránka,,,,,,,,, Összesen: 168,805 24,970 6, ,899,,569 24,906 5,026,551 5.sz. táblázat

12 5/a.sz.táblázat K I M U T A T Á S a megyei intézmények intézményfinanszírozás módosításából eredő kiadási előirányzat változásáról INTÉZMÉNY MEGNEVEZÉSE Gadásági Ellátó Szervezet Kméti Közokt.,Szaksz..és Gyvéd.I. Pedagógiai Int.Kmét. Közműv. Int. Kiadások összesen Ebből Személyi juttatás Munkaadót terhelő járulékok,,112,112,625,625, Múzeum, Levéltár, Forrás kiadó Nk.Zománcműv.Alkm.,, Csillagvizsgáló, Baja Bajai Közokt.és Szakszolg.Int.,,349,212, 3,134 Duna Menti Közokt.Int.,271,166,105 Óvoda Ált.Isk.Kiskőrös,983,983 Garbai S. Szakk. Kkhalas 7,945 5,264 1,584 1,097 Móra F.Spec. Ált. Isk. Kkmajsa 1,071, 69, 22,980 Kkhalasi Spec. Nev. Közp. Kkhalasi Alapf. Műv.okt. Int.,, Gyermekvédelmi Központ,945,945 Ápoló-Gondozó.O.Gara Id.Szoc.O.Bácsborsód Szoc.Otth.Lajosmizse Szenvb.O.Kaskantyú Szak.Szoc.O.Katymár Psz.és Fogy.B.O.Khalas. Nev. Tan.adó Kkhalas Konduktiv Ped-i Int.és Szakszolg. Szoc.Fogl.Solt Kórház 22,167 16,793 5,374 Könyvtár, Üdülő Balatonlelle,, 59, 59 3,730 1,570, 75 2,085,,,,,,,, Felújítások Üdülő Veránka,, Összesen: 38,257 24,074 7,058 7,125,,,,, Dologi kiadás Pénzeszköz átadás Ellátottak pénzbeli juttatása Ezer Ft-ban Beruházások Kölcsönnyújtás

13 K I M U T A T Á S a megyei intézmények saját bevétel módosításából eredő kiadási előirányzat változásáról 5/b.sz. táblázat INTÉZMÉNY MEGNEVEZÉSE Kiadások összesen Ebből Személyi juttatás Munkaadót terhelő járulékok Dologi kiadás Gazdasági Ellátó Szervezet, 44, 44 Kméti Közokt.,Szaksz..és Gyvéd.I. Pedagógiai Int.Kmét. Pénzeszköz átadás Ellátottak pénzbeli juttatása Beruházások 2,981,333, 88 2,259,155,146 1,679 1,679,515,280,235 Ezer Ft-ban Közműv. Int. Múzeum - 37,154 -,332 -, 97-16,725-20,000 Levéltár, 10 -, 18, 28 Forrás kiadó, 2, 1, 1 Nk.Zománcműv.Alkm.,558,558 Csillagvizsgáló, Baja, Bajai Közokt.és Szakszolg.Int. 17,253,854,265 6,677 9,457 Duna Menti Közokt.Int. 1,596,956,640 Óvoda Ált.Isk.Kiskőrös 5,183 3,803,962,418 Garbai S. Szakk. Kkhalas 10,585 1,003,138 4,297,414 1,193 3,540 Móra F.Spec. Ált. Isk. Kkmajsa -,193 -,193 Kkhalasi Spec. Nev. Közp. -,955 -,955 Kkhalasi Alapf. Műv.okt. Int. - 1,219-1,219 Gyermekvédelmi Központ 3,846 3,418,428 Ápoló-Gondozó.O.Gara Id.Szoc.O.Bácsborsód Szoc.Otth.Lajosmizse Szenvb.O.Kaskantyú Szak.Szoc.O.Katymár Psz.és Fogy.B.O.Khalas. Nev. Tan.adó Kkhalas Konduktiv Ped-i Int.és Szakszolg. Szoc.Fogl.Solt 7,094,939,342 3,333 2,102,378 5,768 2,217,566 2,863,122,348,348 7,431,661, 70 1,670 5,030,335,335 1,021,102, 33,884, 2, 77, 24, 3, 50,207,100,107-5,635-2,735 -,500-2,400 Kórház 110,300 12,119 3,417 66,791 27,973 Könyvtár - 1,129-1,129 Üdülő Balatonlelle Üdülő Veránka,, Összesen: 130,548 19,368 5,269 74,330,,569 25,903 4,558,551 Felújítások Kölcsönnyújtás

14 5/c.sz. táblázat K I M U T A T Á S a megyei intézmények kiadás átcsoportosításairól Munkaadót Ellátottak Személyi Pénzeszköz INTÉZMÉNY MEGNEVEZÉSE terhelő Dologi kiadás pénzbeli Beruházások Felújítások juttatás átadás járulékok juttatása Ezer Ft-ban Kölcsönnyújtás Gazdasági Ellátó Szervezet Kméti Közokt.,Szaksz..és Gyvéd.I. Pedagógiai Int.Kmét. Közműv. Int.,,,, Múzeum - 4,301-1,383 5,684, Levéltár -,276 -, 88,367 -, 3, Forrás kiadó,752,195 -,947, Nk.Zománcműv.Alkm. -, 69 -, 22, 91, Csillagvizsgáló, Baja, Bajai Közokt.és Szakszolg.Int. - 1,135 1,135, Duna Menti Közokt.Int. -,460,460, Óvoda Ált.Isk.Kiskőrös -,381,381, Garbai S. Szakk. Kkhalas - 1,609 -,497 5,314-3,208, Móra F.Spec. Ált. Isk. Kkmajsa -, 58 -, 24 -,377,459, Kkhalasi Spec. Nev. Közp.,204 -,204, Kkhalasi Alapf. Műv.okt. Int. -,278 -,128,405, 1, Gyermekvédelmi Központ, Ápoló-Gondozó.O.Gara Id.Szoc.O.Bácsborsód Szoc.Otth.Lajosmizse Szenvb.O.Kaskantyú Szak.Szoc.O.Katymár Psz.és Fogy.B.O.Khalas. Nev. Tan.adó Kkhalas Konduktiv Ped-i Int.és Szakszolg. - 1,879 1,901 -, 22, - 6,133-1,147 6,350,930, -, 2, 2,,, -, 30, 30, - 1,178 -,377 1,555,,, Szoc.Fogl.Solt Kórház - 2,108 -,611 2,719 Könyvtár - 1,335-1,361 2,696, Üdülő Balatonlelle Üdülő Veránka,, Összesen: - 18,472-5,443 24,444,, -,997,468,,

15 Bács-Kiskun Megye Önkormányzata Közgyűlésének../2005. ( ) rendelete a megyei önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II. 28.) Kgy. rendelet módosításáról A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés az államháztartásról szóló évi XXXVIII. tv alapján a megyei önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II. 28.) Kgy. rendelet (a továbbiakban: R.) módosításával kapcsolatosan az alábbi rendeletet alkotja: 1. A R. 2. (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: (2) A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés (a továbbiakban: Közgyűlés) a megyei önkormányzat évi költségvetésének bevételi és kiadási főösszegét E Ft-ban, ezen belül: E Ft-ban, - a működési célú kiadást a kiadásokon belül: a személyi jellegű kiadásokat E Ft-ban, a munkáltatót terhelő járulékokat E Ft-ban, a dologi jellegű kiadásokat E Ft-ban, az ellátottak pénzbeli juttatását E Ft-ban, a pénzeszköz átadásokat E Ft-ban, - a felhalmozási kiadást E Ft-ban, a kiadásokon belül: az önkormányzati felhalmozás összegét E Ft-ban, az intézményi felhalmozás összegét E Ft-ban, - a kölcsön nyújtást E Ftban, - a hitel törlesztést E Ftban állapítja meg. Az önkormányzat céltartaléka E Ft. Ebből: - pályázati saját erő E Ft - tervezési keret E Ft - vis major keret E Ft - államháztartási céltartalék E Ft

16 2 Az önkormányzat általános tartaléka E Ft. 2. A R. 1. sz. melléklete helyébe e rendelet 1. sz. melléklete lép. A R. 2. sz. melléklete helyébe e rendelet 2. sz. melléklete lép. A R. 2/1 sz. melléklete helyébe e rendelet 3. sz. melléklete lép. A R. 2/3. sz. melléklete helyébe e rendelet 4. sz. melléklete lép. A R. 3. sz. melléklete helyébe e rendelet 5. sz. melléklete lép. A R. 3/1. sz. melléklete helyére e rendelet 6. sz. melléklete lép. A R. 3/2. sz. melléklete helyébe e rendelet 7. sz. melléklete lép. A R. 3/3.sz. melléklete helyébe e rendelet 8. sz. melléklete lép. A R. 4. sz. melléklete helyébe e rendelet 9. sz. melléklete lép. A R. 6. sz. melléklet helyébe e rendelet 10. sz. melléklete lép. A R. 7.sz. melléklete helyébe e rendelet 11. sz. melléklete lép. Záró rendelkezések 3. A rendelet december 31. napján lép hatálya. K e c s k e m é t, január 27. Dr. Ferenczi István megyei főjegyző Dr. Balogh László közgyűlés elnöke

17 1. sz. melléklet A megyei önkormányzat évi összes bevételeinek és kiadásainak mérlege B E V É T E L E K K I A D Á S O K Ezer Ft-ban Állami támogatás Működési kiadás Ebből: önkormányzat Átengedett bevétel intézmények Ebből: önkormányzat Ebből: önkormányzat intézmények intézmények Céltartalékok Saját bevétel Általános tartalék Ebből: önkormányzat Kölcsön nyújtás intézmények Adósságszolgálat Összesen OEP. finanszírozás Együtt: Hitelfelvétel Értékpapír Mindösszesen Mindösszesen

18 2.sz. melléklet A megyei önkormányzat évi bevételei Megnevezés Ezer Ft-ban I. Önkormányzat 1. Állami támogatás Személyi jövedelemadó Illetékbevétel Ingatlan értékesítés Ingatlanhasznosítás Pénzügyi osztalék, hozam Kamatbevétel Egyéb bevételek Hivatal bevétele Ebből: - saját bevétel támogatás Hitel Ebből: - működési célú - fejlesztési célú Rövid lejáratú értékpapírok értékesítése Előző évi pénzmaradvány Ö s s z e s e n : II. Megyei Kórház OEP. finansz III. Intézmények bevételei 1. Önkormányzati támogatás 2. OEP.finanszírozás Saját bevétel Ö s s z e s e n : I-III. Önkormányzat és intézmény együtt: Le: Támogatás halmozódás Megyei önkormányzat bevételei MEGJEGYZÉS: A dőlt betűvel szedett tételek részletezettek

19 3. sz. melléklet Az állami támogatás részletezése Működési célú: Feladatmutató szerinti norm. hozzájárulás Ezer Ft-ban Kötött felhasználású támogatás Közalkalmazotti béremelés központi tám Könyvtári érdekeltségnövelő támogatás Könyvvizsgálat támogatása 176 Közalkalmazottak szept. 1-i keresetem Vizsgadíj visszatérítés 9 Érettségi és szakmai vizsgák Létszámcsökkentési pályázat Földgáz áremelés ellentételezése Fejlesztési célú Regionális kórházrekonstrukció címzett Gara szakosított otthon rek. címzett Kunfehértói gyermekotthon korsz.teki tám. Megyei kórház gép-műszer besz.teki tám. Fogy. Betegek O. homlokzatfelúj.címzett TEKI tám. Bácsborsód szoc. otthon szennyvíztelep rek. TEKI tám. Cifrapalota homlokzat rek.céda tám. Katona J. tér 8. tetőfelújítás CÉDA tám Baja családotthon építés CÉDA támogatás Zománcművészeti Alkotóműhely tetőfelúj. CÉDA tám. Bajai iskola ép. károk helyreállítása vis maior tám Közigazgatási hatósági eljárás támogatás Ö s s z e s e n

20 4. sz. melléklet Az átvett pénzeszközök részletezése Működésre átvett pénzeszközök Ezer Ft-ban Kecskemét város hozzájárulása a könyvtár üzemeltetéshez Területfejlesztési Tanács munkaszervezési feladatai Létszámcsökkentési pályázat Védelmi feladatok támogatása Kiskunhalas város hozzájárulása a Halas Galéria működéséhez Kiskőrösi iskola gyógytestnev. feladatok Duna-Tisza közén élő népcsoport hagyományainak támogatása 120 Népszavazás Diák és szabadidősport Berlini kiállítás Iskolatej program Logopédiai feladatok Homokhátsági program Pályaválasztási és továbbtan. szakszolg. 625 Kiskunhalasi iskolabusz akció évi választások tanfolyam Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, közösségi ellátás Ö s s z e s e n :

21 Felhalmozásra átvett pénzeszköz Ezer Ft-ban Regionális kórházrek.kkfháza önerő Homokhátsági program Megyei Kórház gép-műsz.besz.céltámogatása Mikszáth K. krt. fogy.otthon homlokzat HUMÁN KFT önerő Veránka üdülő beruházás TFT tám Teleki kastély épületbővítés TFT támogatás Hajósi kastély felújítás TFT támogatás Pávás terem restaurálás TFT tám Térségfejlesztési programok TFT támogatás Nemzeti Fejlesztési Tervhez kapcsolódó projekt támogatása Kiskunhalas mozgssérült int. DARFT tám Bajai iskola felújítás DARFT tám Kiskun Múzeum homlokzat DARFT tám Katona J. 8. homlokzat TFT tám Kaskantyú szoc. Otthon szennyvíz TFT tám. 100 Kórház gép-műszer TFT támogatás Kórházi óvoda felújítás Kmét város hjárulása Állami gondozottak lakáshoz jutás tám Szabadszállás szoc.otthon TFT tám. Kórház gép-műszer kórház alapátadás Összesen: Együtt:

22 5. sz. melléklet A megyei önkormányzat évi kiadásai I. Önkormányzat Ezer Ft-ban 1. Közgyűlés és bizottságok Külkapcsolatok Egyéb kiadások Hivatal működési kiadása Ebből: - fejlesztési jellegű illetékhivatal Önkormányzati célfeladatok Intézményi célfeladatok Önkormányzati beruházások Adósságszolgálat Céltartalékok Ebből: - Pályázati saját erő Tervezési keret - Vis maior keret Államháztartási céltartalék Általános tartalék Összesen: Intézményfinanszírozás I. Önkormányzat összesen II. Önkorm.finanszírozású intézmények III. OEP finanszírozású intézmény II-III. Intézmények összesen I-III. Önkormányzat és intézmény együtt Le: Intézményfinanszírozás halmoz Megyei Önkormányzat kiadásai MEGJEGYZÉS: A dőlt betűvel szedett tételek részletezettek

23 6. sz. melléklet Az egyéb kiadások részletezése Ezer Ft-ban Szakmai napok Vagyonkezelés, ingatlanhasznosítás Védelmi Iroda működése Élet- és vagyonbiztosítás Tárgyi eszköz értékesítés miatti befiz. ÁFA Ingatlanhasznosítás miatti befiz. ÁFA Katasztrófavédelmi feladatok Vagyonkataszter aktualizálása Vereczkei Zsolt lakásvásárlás támogatása Megyei Területfejlesztési Tanács működése MÖOSZ működése Nemzetközi Kerámia Stúdió KHT támogatás Normatív hozzájárulás visszafizetési köt Céltámogatás lemondás miatti visszafiz.köt. 664 Dolgozók lakásépítési kölcsönnyújtás Megyei feladatot ellátó kórházi osztályok támogatása Új alapítású megyei főiskolák támogatása - Tomori Pál Főiskola, Kalocsa Kiskunfélegyházi Főiskola Népszavazás áthúzódó kifizetés Közbeszerzési konferencia 441 Beruházások értékhatár alatti beszerzése Tervezési keret terhére telj. kiadás Pályázati saját erő keret terh. telj. kiadás Vis maior keret terhére telj. kiadás évi választás tanfolyam 1 515

24 Érsekcsanád földterület vásárlás Ö s s z e s e n :

25 7. sz. melléklet Szervezetek támogatása Az önkormányzat célfeladatok részletezése Ezer Ft-ban Non-profit és civil programok Bácskai Nemzetiségi Alapítvány 20 Bács-Kiskun Megyei Nemzetiségi Alapítvány 450 "Összefogás, Biztonság, Jövő" Alapítvány Egyéb alapítványok támogatása Diák és szabadidősport feladatok Sportszervezetek támogatása Rendőrkapitányság támogatása Ö s s z e s e n : Művészeti mecenatúra Nemzetközi és Plain-air festőtáborok Dunamenti Folklór fesztivál Megyei sport évkönyv Könyvkiadás Andersen évforduló 438 Ö s s z e s e n : Közös működtetésű intézmények támogatása Hercegszántó horvát nemzetiségi iskola Bajai Német Nevelési Központ Kalocsai szociális otthon Kiskunmajsai gyűjtemények Kiskunmajsai önk.int.fenntart.hozzájárulás Ö s s z e s e n : Rendezvények támogatása Települési rendezvények Kulturális és sportrendezvények Partner megyékben szervezett kiállítások (Potiers, Schwarzwald-Baar, Nümberg Land) és berlini nagykövetség Kerámia Stúdió I. Nemzetközi Triennálé Fogathajtó világkupa Díjugrató világkupa Ö s s z e s e n :

26 2 Egyéb célfeladatok Ezer Ft-ban Menedzsment keret Védelmi feladatok Idegenforgalmi feladatok, megye marketing Nemzetiségi feladatok Önkorm. kiadv., hirdetések, P.R kiadások Megyei díjak Vallási élet és egyházügyi rendezvények tám Helyi televízió, rádió Tagdíjak (ERGY, EBRGY, DKMT) Bursa Hungarica ösztöndíjrendszer Bács-Kiskun megye bora Homokhátság, Duna és Interreg program Korábbi tervek aktualizálása Tanyák mobiltelefonnal való ellátása Roma felzárkóztatási program József Attila kötet megjelentetése Bűnmegelőzési projekt Tomori Pál főiskola támogatása Kiskunhalas szélmalom helyreállítása Állami gondozottak lakáshoz jutás tám. Árvíz sújtotta ter. megsegítése Dunafalva-Dunaszekcső komp műk Ö s s z e s e n : évi áthúzódó feladatok Térségfejlesztési program Homokhátsági program Regionális Egészségügyi Tanács Defibrillátor beszerzés Katasztrófa-, árvíz alap Ö s s z e s en : Kötött felhasználású központi feladatok Pedagógus szakvizsga és továbbképzés Középiskolai pedagógus felkész. Szakm. inf. fejl. fel Megyei közalapítvány Ö s s z e s e n : MINDÖSSZESEN:

27 3 Az intézményi célfeladatok részletezése Ezer Ft-ban Intézményvezetői érdekeltségi alap, jól dolgozók és díjat elnyerők jutalmazása Létszámcsökkentés Garai lakóotthon működési költsége Solt lakóotthon működési költsége Gyermekvédelmi intézmények műk.célelőir. Intézményi évközi feladatváltozás célelőirányz Önkormányzati finanszírozású intézmények dolgozóinak kártyapénze Intézményvezetők nyugdíjazási többletköltsége TISZK uniós pályázat önerő Megelőző védőoltások biztosítása 200 Szakiskolai fejlesztési program Intézményi rendezvények támogatása Oktatási intézmények szakértői díja Közoktatási pályázati saját erő Intézményi dolgozók cím adományozása 341 Int.állagfelmérés, felújítási tervek készítése Iskolatej program Összesen:

28 8. sz. melléklet A megyei önkormányzat évi beruházásai Ezer Ft-ban Megnevezés Beruházási kiadás Támogatás Saját forrásigény Folyamatban lévő beruházások Regionális kórház rekonstrukció Megyei Kórház gép-műszer beszerzés "Napra-forgó" Szak. Otth. lakóotthon kialakítása Dunavecse tető és tetőtér felújítás Solt Szoc. Otth. lakóotthon építés Bácsborsod Szoc. Otth. szennyvíz beruházás Szabadszállás Időskorúak Otthona kialakítása Fogyatékos Betegek Otth. Mikszáth K. krt Pszic. Otthon Kiskunhalas tető Kiskun Múzeum felújítása Éber Ház helyreállítása Balaton u. irodaház tetőbeázás javítása Teleki kastély felújítása Deák F. tér 3. nagyterem felújítás Megyei kórház fűtéskorszerűsítése Múzeum új állandó kiállítás Cifrapalota homlokzat rekonstrukció Homokhátsági program Véd. Iroda, kgy. értékha.feletti beszerzés Bajai iskola felújítása Kiskun Múzeum homlokzat Kaskantyú szoc.otthon szennyvíz Bajai iskola tetőbeázás helyreállítása Zománcműv. Alkotóműhely kerítés helyreáll Kórházi óvoda felújítása Új beruházások Megyei kórház 2005.évi gép-műszer céltámogatásos beruházás Dunavecse lakásotthon építés Mozgássérültek Intézete Kiskunhalas Lajosmizse Szoc. Otth. vízvezeték Balaton u. 24. új intézm. gazdasági részleg irodái Solt Szoc. Otth. tetőfelújítás Intézmények fűtéskorszerűsítése Kunfehértó Gyermekotthon udvar és tereprend Zománcműv. Alkotóműhely felúj. II. ütem Katona J. tér 8. homlokzat I. ütem Garázs bővítés Miske Tóth Menyhért ház felújítása Szabadszállási rendelőintézet felújítás önereje Nemzeti Fejl.Tervhez kapcsolódó projektek Juhar u. lakások helyreállítása Megyei könyvtár melletti járda helyreállítása Vízibusz felújítása

29 Frekventált épületek díszkivilágítása Összesen

30 9. sz. melléklet Az önkormányzat évi költségvetése működési és felhalmozási célú bontásban Ezer Ft-ban B E V É T E L E K K I A D Á S O K Megnevezés Működési Felhalmo- Működési Felhalmozási célú célú zási célú Együtt Megnevezés célú Együtt I. Központi gazdálkodás Állami támogatás Közgyűlés Személyi jövedelemadó Külkapcsolatok Egyéb kiadások Hivatal Illetékbevétel Önkormányzati célfel Átvett pénzeszköz Intézményi célfeladatok Tárgyi eszköz értékes Önkormányzati beruházás Ingatlanhasznosítás Adósságszolgálat Pénzügyi osztalék, hozam Céltartalékok Kamatbevétel Általános tartalék Egyéb bevétel Hivatal bevétele Rövidlej.értékpapír ért Előző évi pénzmaradvány Összesen Összesen Hitel Intézményfinanszírozás Mindösszesen Mindösszesen II. Intézmények I-II. Együtt Le: fin.halmozódás

31 10. sz. melléklet Előirány- BEVÉTELEK Módosított V. változás Módosított Cím Alcím zat előirányzat előirányzat név név csoport Kiemelt előirányzat neve név (E Ft) (E Ft) (E Ft) Megyei Közgyűlés Megyei Közgyűlés Hivatala Alaptevékenység bevételei Intézmények egyéb sajátos bevételei ÁFA bev. és visszatérítés Kamatbevétel Illetékbevétel Személyi jövedelemadó összesen: Felhalmozási és tőkejellegű bevétel Tárgyi eszköz értékesítés Önkormányzat sajátos felhalm bev - - Egyéb felhalmozási bevétel Felhalmozási és tőkejellegű bevételek összesen: Támogatások és átvett pénzeszközök Intézményfinanszírozás Működéshez (10 491) Felhalmozáshoz Központi költségvetési támogatás - Feladat mutató szerinti normatív Céltámogatás Címzett támogatás Egyéb központi támogatás Vis maior támogatás Területi kiegy. közp. tám Céljellegű decentralizált tám Átcsoportosított összeg Támogatások és átvett pénzeszközök összesen: Hitelek, pénforgalom nélküli bevételek Hitelek - Hosszú lejáratú hitel Rövid lejáratú hitel Hitelek összesen: Kölcsön visszatérülés Rövid lejáratú értékpapír értékesítése Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: A zárójelezett számok negatív értéket jelentenek. 1.oldal

32 10. sz. melléklet Előirány- BEVÉTELEK Módosított V. változás Módosított Cím Alcím zat előirányzat előirányzat név név csoport Kiemelt előirányzat neve név (E Ft) (E Ft) (E Ft) Gazdasági feladatellátás Gazdasági ellátó szervezete Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Kecskeméti Közoktatási, Szakszolgálati és Gyermekvédelmi Intézménye Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel 350 (40) 310 ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel 15 (8) 7 összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Pedagógiai Intézete, Kecskemét Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: A zárójelezett számok negatív értéket jelentenek. 2.oldal

33 10. sz. melléklet Előirány- BEVÉTELEK Módosított V. változás Módosított Cím Alcím zat előirányzat előirányzat név név csoport Kiemelt előirányzat neve név (E Ft) (E Ft) (E Ft) Közművelődési Szakmai Tanácsadó és Szolgáltató Intézete, Kecskemét Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés - - Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Napsugár Gyermekotthona, Kecskemét Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel 3 3 ÁFA bev. és visszatérítés - - Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés - - Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat, Kecskemét Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés - - Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: A zárójelezett számok negatív értéket jelentenek. 3.oldal

34 10. sz. melléklet Előirány- BEVÉTELEK Módosított V. változás Módosított Cím Alcím zat előirányzat előirányzat név név csoport Kiemelt előirányzat neve név (E Ft) (E Ft) (E Ft) Faragó Béla Gyermekotthona, Kecskemét Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel - - összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés - - Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Megyei Múzeumi Szervezete, Kecskemét Alaptevékenység bevétele (31 845) Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés (4 682) Kamat bevétel összesen: (36 400) Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre (754) felhalmozási célra összesen: (754) összesen: (754) Kölcsön visszatérülés - - Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: (37 154) Levéltára, Kecskemét Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre (18) felhalmozási célra összesen: (18) összesen: (18) Kölcsön visszatérülés - - Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: A zárójelezett számok negatív értéket jelentenek. 4.oldal

35 10. sz. melléklet Előirány- BEVÉTELEK Módosított V. változás Módosított Cím Alcím zat előirányzat előirányzat név név csoport Kiemelt előirányzat neve név (E Ft) (E Ft) (E Ft) FORRÁS Kiadója, Kecskemét Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Nemzetközi Zománcművészeti Alkotóműhelye, Kecskemét Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel 530 (18) 512 ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel 1 1 összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: GESZ és a részben önállóan gazdálkodó intézmények összesen Alaptevékenység bevétele (30 450) Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés (4 419) Kamat bevétel összesen: (34 565) Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: (30 628) A zárójelezett számok negatív értéket jelentenek. 5.oldal

36 10. sz. melléklet Előirány- BEVÉTELEK Módosított V. változás Módosított Cím Alcím zat előirányzat előirányzat név név csoport Kiemelt előirányzat neve név (E Ft) (E Ft) (E Ft) Alapfokú általános oktatási feladatok Bajai Közoktatási és Szakszolgálati Intézménye Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Csillagvizsgáló Intézet, Baja Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel 8-8 összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Bajai Közoktatási és Szakszolgálati Intézmény, Csillagvizsgáló együtt Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: A zárójelezett számok negatív értéket jelentenek. 6.oldal

37 10. sz. melléklet Előirány- BEVÉTELEK Módosított V. változás Módosított Cím Alcím zat előirányzat előirányzat név név csoport Kiemelt előirányzat neve név (E Ft) (E Ft) (E Ft) Duna Menti Közoktatási Intézménye és Gyermekotthona Alaptevékenység bevétele Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel összesen: Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: Óvodája, Ált. Iskolája,Előkészítő Szakisk., Kiskőrös Alaptevékenység bevétele (156) Intézményi saját egyéb bevétel ÁFA bev. és visszatérítés Kamat bevétel - - összesen: (156) Felhalmozási bevételek Intézményfinanszírozás működésre felhalmozási célra összesen: összesen: Kölcsön visszatérülés Előző évi pénzmaradvány összesen: Bevételek összesen: A zárójelezett számok negatív értéket jelentenek. 7.oldal

Előterjesztés a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. szeptemberi ülésére. Tárgy: A megyei önkormányzat 2006. évi költségvetésének módosítása

Előterjesztés a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. szeptemberi ülésére. Tárgy: A megyei önkormányzat 2006. évi költségvetésének módosítása 6576-2/2006. Előterjesztés a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. szeptemberi ülésére Tárgy: A megyei önkormányzat 2006. évi költségvetésének módosítása A megyei önkormányzat 2006. évi költségvetésének módosítására

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. június havi ülésére. A megyei önkormányzat 2006. évi költségvetésének módosítása

ELŐTERJESZTÉS a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. június havi ülésére. A megyei önkormányzat 2006. évi költségvetésének módosítása Ikt.sz: 6576-2/2006. ELŐTERJESZTÉS a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. június havi ülésére Tárgy: A megyei önkormányzat 2006. évi költségvetésének módosítása Az előterjesztést készítette: Magyar Istvánné

Részletesebben

1/2007. (II. 22.) Kgy. rendelet

1/2007. (II. 22.) Kgy. rendelet 1/2007. (II. 22.) Kgy. rendelet a Baranya Megyei Önkormányzat 2006. évi költségvetéséről szóló, többször módosított 2/2006. (II. 22.) Kgy. rendelet módosításáról A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. 2005. évi eredeti előirányzat

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. 2005. évi eredeti előirányzat 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi

Részletesebben

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 2007. március 23. 3. szám A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT A KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 4/2007. (III. 23.) Kgy. A Baranya Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről

Részletesebben

RENDELET HATÁROZAT MELLÉKLET

RENDELET HATÁROZAT MELLÉKLET 2009. február 27. 2. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 2/2009. (II. 27.) Kgy. A Baranya Megyei Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről 2 szóló 4/2008. (III. 7.) Kgy. rendelet módosítása 3/2009.

Részletesebben

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) Kgy. rendelet

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) Kgy. rendelet Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) a Baranya Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről szóló 2/2007. (II. 2) módosításáról A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése (a továbbiakban:

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi eredeti előirányzat adatok

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. Előirányzat megnevezése

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. Előirányzat megnevezése 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi eredeti előirányzat adatok

Részletesebben

RENDELET HATÁROZATOK MELLÉKLETEK

RENDELET HATÁROZATOK MELLÉKLETEK 2011. június 23. 12. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 11/2011. (VI. 23.) önkormányzati rendelet A Baranya Megyei Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről szóló 5/2011. (II. 24.) önkormányzati

Részletesebben

RENDELET HATÁROZATOK

RENDELET HATÁROZATOK 2011. február 24. 6. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 4/2011. (II. 24.) önkormányzati rendet 6/2011. (II. 24.) önkormányzati rendet 7/2011. (II. 24.) önkormányzati rendet A Baranya Megyei

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma 1.sz. melléklet KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról ezer forintban 2004. évi 2004. évi utolsó Előirányzat megnevezése Változás módosított

Részletesebben

16. sz. melléklet C Í M R E N D I. KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK Cím száma neve Alcím száma neve gazdálkodási jogköre: teljes önállóan gazdálkodó részben

16. sz. melléklet C Í M R E N D I. KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK Cím száma neve Alcím száma neve gazdálkodási jogköre: teljes önállóan gazdálkodó részben 16. sz. melléklet C Í M R E N D I. KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK Cím Alcím gazdálkodási jogköre: teljes önállóan gazdálkodó részben önállóan gazdálkodó 1. Megyei Önkormányzat Hivatala 1.1. Közgyűlés és bizottságai

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. Előirányzat megnevezése

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. Előirányzat megnevezése 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi

Részletesebben

A 12/2007. (VI.15.) rendelet 1-10. számú mellékletei KIMUTATÁS. a Veszprém Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

A 12/2007. (VI.15.) rendelet 1-10. számú mellékletei KIMUTATÁS. a Veszprém Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról A 12/2007. (VI.15.) rendelet 1-10. számú mellékletei 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban

Részletesebben

Baranya Megyei Önkormányzat címrendje

Baranya Megyei Önkormányzat címrendje 1. számú melléklet Baranya Megyei Önkormányzat címrendje Cím Cím megnevezése 1. Baranya Megyei Kórház Pécs 1. EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK 2. Baranya Megyei Önkormányzat Fogyatékos Személyek Otthona Bóly 3.

Részletesebben

1.sz.melléklet. KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. ezer forintban

1.sz.melléklet. KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. ezer forintban 1.sz.melléklet KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2004. évi utolsó módosított Változás ezer forintban 2004.

Részletesebben

1.sz. melléklet. KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

1.sz. melléklet. KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 1.sz. melléklet Előirányzat száma KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat megnevezése 2004. évi eredeti Változás ezer forintban 2004. évi

Részletesebben

d) költségvetési kiadásit 11.333.567 ezer forintban, azaz Tizenegymilliárd-háromszázharminchárommillió-ötszázhatvanhétezer

d) költségvetési kiadásit 11.333.567 ezer forintban, azaz Tizenegymilliárd-háromszázharminchárommillió-ötszázhatvanhétezer A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 3/2012. (II. 20.) rendelete a Baranya Megyei Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről szóló 5/2011. (II. 24.) rendelet módosításáról A Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Képviselő - testülethez - Mátészalka Város Önkormányzata 2008. évi költségvetésének módosításáról

ELŐTERJESZTÉS. - a Képviselő - testülethez - Mátészalka Város Önkormányzata 2008. évi költségvetésének módosításáról MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 4700. Mátészalka, Hősök tere 9. Tel.: 501-358. Fax.: 501-360. Száma: 169-24/2008. ELŐTERJESZTÉS - a Képviselő - testülethez - Mátészalka Város Önkormányzata

Részletesebben

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének. 1/2008. (II. 25.) Kgy. rendelete

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének. 1/2008. (II. 25.) Kgy. rendelete Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 1/2008. (II. 25.) Kgy. rendelete a Baranya Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről szóló 2/2007. (II. 22.) Kgy. rendelet módosításáról A Baranya Megyei

Részletesebben

Paks Város 2005.évi zárszámadási rendelete - mellékletek

Paks Város 2005.évi zárszámadási rendelete - mellékletek Tartalom A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. I II III IA IB II.Aa II.Ba II.b II.c II.d B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 C1 C2 Önkormányzati szintű pénzügyi mérleg Pénzügyi mérleg - Bevételek Pénzügyi

Részletesebben

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző F Ü L E S D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K 1 1 / 2 0 1 1. ( V I I I. 2 3. ) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t A Z Ö N K O R M Á N Y Z A T 2 0

Részletesebben

C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15/2008. (V. 28.) ÖR. rendelete

C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15/2008. (V. 28.) ÖR. rendelete C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15/2008. (V. 28.) ÖR. rendelete Csanádpalota Nagyközség Önkormányzatának 2008. évi költségvetéséről szóló 1/2008. (I. 30.) ÖR. rendeletének

Részletesebben

B E V É T E L E K K I A D Á S O K

B E V É T E L E K K I A D Á S O K 1. melléklet a 2/2013. /II.07./számú önkormányzati rendelethez Szendrő Város Önkormányzat 2012. évi költségvetésének mérlege 1. sz. táblázat Bevételi jogcím B E V É T E L E K Önkormányzat Önkormányzati

Részletesebben

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.6.) önkormányzati rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

Az önkormányzat és költségvetési szervei évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2..

Az önkormányzat és költségvetési szervei évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2.. 1 Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009. (II.12.) számú rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 2/2008 (II.15.) számú rendeletének módosításáról Lepsény Nagyközség

Részletesebben

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Bakonynána Községi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. melléklet a 8/2013. (VI.28.) rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Bevételi jogcím i mód.elői. 1 2 3 3 1. I. Önkormányzat működési

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2017. (III.3.) önkormányzati rendelete

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2017. (III.3.) önkormányzati rendelete Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2017. (III.3.) önkormányzati rendelete a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat költségvetéséről szóló 11/2016. (XI.30.) számú önkormányzati rendelete módosításáról

Részletesebben

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/21.(XII.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 21. évi költségvetéséről szóló 2/21. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról Harsány Község

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. június 30-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. június 30-i ülésére 8104 /2006. E L Ő T E R J E S Z T É S a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2006. június 30-i ülésére Tárgy: 2006. évi pályázati forrással tervezett beruházások Az előterjesztést készítette: Tóth P. Edit főtanácsos

Részletesebben

RENDELET HATÁROZATOK

RENDELET HATÁROZATOK 2006. december 21. 19. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 20/2006. (XII. 21.) Kgy. a Baranya Megyei Önkormányzat 2006. évi költségvetéséről szóló 2/2006. (II. 22.) Kgy. rendelet módosításáról

Részletesebben

módosított Előirányzat megnevezése eredeti

módosított Előirányzat megnevezése eredeti 8/2006. (VI.20.) rendelet 1. sz. melléklete (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2006. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban 2006. évi 2006. évi Elő-

Részletesebben

16. sz. melléklet C Í M R E N D

16. sz. melléklet C Í M R E N D 16. sz. melléklet C Í M R E N D I. KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK Cím Alcím rövid neve gazdálkodási jogköre: teljes önállóan gazdálkodó részben önállóan gazdálkodó 1. Megyei Önkormányzat Hivatala 1.1. Közgyűlés

Részletesebben

állapítja meg. Sonkád, december 16.

állapítja meg. Sonkád, december 16. SONKÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 12/2010. (XII. 20.) önkormányzati rendelete A 4/2010. (II. 17.) SKKT. RENDELETTEL MEGÁLLAPÍTOTT 2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL. Sonkád Községi Önkormányzat

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2003. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2003. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 1. sz. melléklet KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2003. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban Elő- 2003. évi 2003. évi 2003. évi 2003. évi teljesítés irányzat Előirányzat

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

Az önkormányzat és költségvetési szervei 2008. évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2..

Az önkormányzat és költségvetési szervei 2008. évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2.. Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének./2008 ( ) számú rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 2/2008 (II.15.) számú rendeletének módosításáról Lepsény Nagyközség Önkormányzatának

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

1 Baranya Megyei Önkormányzat Közlönye. Tartalomjegyzék

1 Baranya Megyei Önkormányzat Közlönye. Tartalomjegyzék 1 Baranya Megyei Önkormányzat Közlönye Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal SZEMÉLYI RÉSZ 168/2004. (XII. 16.) Kgy. Bizottsági tagok választása 3 169/2004. (XII. 16.) Kgy. Külső bizottsági tag választása 3

Részletesebben

Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2008. (II. 18.) számú önkormányzati rendelete

Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2008. (II. 18.) számú önkormányzati rendelete Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2008. (II. 18.) számú önkormányzati rendelete Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III. 12.) számú önkormányzati rendelet (továbbiakban

Részletesebben

A Fejér Megyei Önkormányzat 2011. évi költségvetése bevételeinek alakulása 2011. évvégén

A Fejér Megyei Önkormányzat 2011. évi költségvetése bevételeinek alakulása 2011. évvégén A Fejér Megyei Önkormányzat 2011. évi költségvetése bevételeinek alakulása 2011. évvégén 1/1. sz. melléklet / 1. oldal C Í M Önkormányzat mindösszesen Intézmények Bevételek mindösszesen Intézményi ellátás

Részletesebben

(5) Az 4. bekezdésben meghatározott ezer forint, működési célú hiány. (1) A Rendelet 2. számú melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép.

(5) Az 4. bekezdésben meghatározott ezer forint, működési célú hiány. (1) A Rendelet 2. számú melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép. Harsány Község Önkormányzat 1/211.(V. 13.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 211. évi költségvetéséről szóló 5/211. (II. 17.) önkormányzati rendeletének módosításáról Harsány Község Önkormányzatának

Részletesebben

2007. szeptember 28. 10. szám. Tartalomjegyzék

2007. szeptember 28. 10. szám. Tartalomjegyzék 2007. szeptember 28. 10. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal SZEMÉLYI RÉSZ 87/2007. (IX. 20.) Kgy. A Baranya Megyei Önkormányzat Gazdasági Igazgatósága vezetője közalkalmazotti jogviszonyának megszüntetése

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások 1..

Költségvetési bevételek és kiadások 1.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/201(VIII.2) önkormányzati rendelete a 9/201(III.26.) rendelettel. a 12/201(IV.25) rendelettel, a 17/201(V.14.) önkormányzati rendelettel módosított

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 5/2014. (VI.6.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 5/2014. (VI.6.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 5/2014. (VI.6.) számú önkormányzati rendelete a megyei önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014. (II.20.) önkormányzati rendelet módosításáról A Bács-Kiskun

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2003-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2003-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat Előirányzat megnevezése KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2003-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 2003. évi tény 1. sz. melléklet adatok ezer forintban 2004. évi teljesítés

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 3/2016. (III.23.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 3/2016. (III.23.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 3/2016. (III.23.) számú önkormányzati rendelete a megyei önkormányzat költségvetéséről szóló 8/2015.(XII.12.) számú önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 1/2015. (III.3.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 1/2015. (III.3.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 1/2015. (III.3.) számú önkormányzati rendelete a megyei önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014. (II.20.) önkormányzati rendelet módosításáról A Bács-Kiskun

Részletesebben

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015.(II.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 5/2014.(III.11.) önkormányzati rendelet módosításáról Bősárkány

Részletesebben

Marcali Város Képviselőtestületének 12/2010.(VII. 30.) számú rendelete

Marcali Város Képviselőtestületének 12/2010.(VII. 30.) számú rendelete Marcali Város Képviselőtestületének 12/2010.(VII. 30.) számú rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetését megállapító 6/2010.(II.19.) számú rendelet módosításáról. Marcali Város Képviselő-testülete

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013.(III.4.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 2/2012.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2016. (X.4.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2016. (X.4.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2016. (X.4.) számú önkormányzati rendelete a megyei önkormányzat 2016. évi költségvetéséről szóló 8/2015. (XII.12.) számú önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 10/2016. (XI.30.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 10/2016. (XI.30.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 10/2016. (XI.30.) számú önkormányzati rendelete a megyei önkormányzat költségvetéséről szóló 8/2015.(XII.12.) számú önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal 2003. évi kiadásai Ezer Ft-ban Kiadások Eredeti Módosított Teljesítés Teljesítés előirányzat előirány- a mód. ei.

A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal 2003. évi kiadásai Ezer Ft-ban Kiadások Eredeti Módosított Teljesítés Teljesítés előirányzat előirány- a mód. ei. A Tolna Megyei Önkormányi Hivatal 2003. évi kiadásai előirány előirány- a mód. ei. Önkormányi Hiv. működési kiadásai Önk. hiv. és Közgyűlés működése 427 091 455 145 429 840 94,4 Fizetendő ÁFA 3 338 3 338

Részletesebben

1/2013. (II.15.) rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról

1/2013. (II.15.) rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról 1/2013. (II.15.) rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról Pusztaottlaka Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvényének

Részletesebben

Marcali Város Képviselőtestületének 2/2007.(II. 16.) számú rendelete

Marcali Város Képviselőtestületének 2/2007.(II. 16.) számú rendelete Marcali Város Képviselőtestületének 2/2007.(II. 16.) számú rendelete az önkormányzat 2006. évi költségvetését megállapító 6/2006.(II.10.) számú rendelet módosításáról. Marcali Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat. 13/2009. (VII. 27.) számú rendelete

Bekecs Községi Önkormányzat. 13/2009. (VII. 27.) számú rendelete Bekecs Községi Önkormányzat 13/2009 (VII 27) számú rendelete az önkormányzat 2009 évi költségvetéséről szóló 4/2009 (III2) rendelet módosításáról 1 (1) A pótelőirányzatként biztosított központosított,

Részletesebben

Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban)

Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban) 3/2010. (II.9.) 1. melléklet [1/2009. (II.19.) Ktr. 2.melléklet] Előirányzat csoport Kiemelt Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban) Előirányzat csoport,

Részletesebben

...Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

...Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K ...Önkormányzat melléklet a.../2013. (...) önkormányzati rendelethez 201 ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím Eredeti 201 évi Módosított 1 2 4 5 I. Önkormányzat

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti Község

Részletesebben

A. Költségvetési KIADÁSOK

A. Költségvetési KIADÁSOK 2. sz. melléklet az 1/2011. (II.10.) sz. önkormányzati képviselő-testületi rendelethez Sajókeresztúr Községi Önkormányzat 2011.évi kiadásai és bevételei összesítve és címenként (adatok eft-ban) A. Költségvetési

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat. 10/2009. (IV.30.) számú rendelete

Bekecs Községi Önkormányzat. 10/2009. (IV.30.) számú rendelete Bekecs Községi Önkormányzat 1/29. (IV.3.) számú rendelete az önkormányzat 29. évi költségvetéséről szóló 4/29. (III.2.) rendelet módosításáról 1. (1) A pótelőirányzatként biztosított Eu-s támogatás, előirányzatának

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2016. (VI.30.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2016. (VI.30.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2016. (VI.30.) számú önkormányzati rendelete a megyei önkormányzat költségvetéséről szóló 8/2015.(XII.12.) számú önkormányzati rendelet módosításáról A

Részletesebben

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 7/2008. (IV. 23.) Kgy. rendelete

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 7/2008. (IV. 23.) Kgy. rendelete A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 7/2008. (IV. 23.) Kgy. rendelete a Baranya Megyei Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 4/2008. (III. 7.) Kgy. rendelet módosításáról A Baranya Megyei

Részletesebben

Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú rendelet módósítása. A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek.

Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú rendelet módósítása. A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. Tartalom A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. I II III IA IB II.Aa II.Ba II.b II.c II.d B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B7-B8 B8 C1 Önkormányzati szintű pénzügyi mérleg Pénzügyi mérleg - Bevételek Pénzügyi

Részletesebben

B E V É T E L E K. Felhalmozási támogatás államháztartáson belülről ( )

B E V É T E L E K. Felhalmozási támogatás államháztartáson belülről ( ) 1 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím B E V É T E L E K Eredeti Módosított 1.1.sz. melléklet Ezer forintban Teljesítés 1 2 3 4 5 1. I. Önkormányzat működési bevételei (2+3+4) 138 186 138 186 174 575

Részletesebben

1. melléklet a.../2013. (IX...) önkormányzati rendelethez B E V É T E L E K

1. melléklet a.../2013. (IX...) önkormányzati rendelethez B E V É T E L E K 1. melléklet a.../2013. (IX....) önkormányzati rendelethez B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím Módosítás 1 2 3 4 4 1. I. Önkormányzat működési bevételei (2+3+4) 63 420 63 413 905

Részletesebben

A Rendelet 3. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

A Rendelet 3. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2012. (III. 01.) önkormányzati rendelete a 2011. évi költségvetéséről szóló 2/2011. (III. 03.) önkormányzati rendelet módosításáról Gárdony Város Önkormányzat

Részletesebben

Marcali Város Képviselőtestületének 27/2007.(X.26.) számú rendelete

Marcali Város Képviselőtestületének 27/2007.(X.26.) számú rendelete Marcali Város Képviselőtestületének 27/2007.(X.26.) számú rendelete az önkormányzat 2007. évi költségvetését megállapító 3/2007.(II.16.)számú rendelet módosításáról. Marcali Város Képviselő-testülete a

Részletesebben

IKLÓDBÖRDŐCE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK

IKLÓDBÖRDŐCE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK IKLÓDBÖRDŐCE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 15/2013. (XII.31.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Iklódbördőce Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1..

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1.. Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2014. (XII. 3.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2014. (XII. 3.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 9/2014. (XII. 3.) számú önkormányzati rendelete a megyei önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról A Bács-Kiskun

Részletesebben

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a pénzügyi terv végrehajtásáról Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

2.. 3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1..

2.. 3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1.. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014.(V.5) önkormányzati rendelete az önkormányzat zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról

7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról FOLYÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról Folyás Község Önkormányzat

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Szám: 14/676-26/2011. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS

CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS bevételi főösszeg: 471.487.000 Ft kiadási főösszeg: 471.487.000 Ft bevételi főösszeg: 156.230.000 Ft kiadási főösszeg: 156.230.000 Ft ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI

Részletesebben

RENDELETEK HATÁROZATOK MELLÉKLETEK

RENDELETEK HATÁROZATOK MELLÉKLETEK 2012. február 20. 4. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal SZEMÉLYI RÉSZ 10/2012. (II. 14.) Kgy. A Baranya Megyei Önkormányzat aljegyzői álláshelyére beérkezett pályázatok elbírálása 12/2012. (II. 14.)

Részletesebben

KISPATAK ÓVODA 2012. évi bevételei és kiadásai 2011. évi e.i 2012.évi er. e.i.

KISPATAK ÓVODA 2012. évi bevételei és kiadásai 2011. évi e.i 2012.évi er. e.i. 1/C. számú melléklet 2012. évi bevételei és kiadásai A 2012. évi önkormányzati költségvetési rendelethez KISPATAK ÓVODA 2012. évi bevételei és kiadásai 2011. évi e.i 2012.évi er. e.i. Megnevezés Összesen

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Maglóca Község Önkormányzatának

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2012.(X.8.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 2/2012.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat 2014. évi költségvetésének összevont pénzügyi mérlege

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat 2014. évi költségvetésének összevont pénzügyi mérlege - 4 - A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat költségvetésének összevont pénzügyi mérlege 1. sz. melléklet a 3/2015. (V.6.) sz. önkormányzati rendelethez mód. 2014.12.31. teljesítés mód. 2014.12.31. teljesítés

Részletesebben

(2) A Rendelet 1.. (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

(2) A Rendelet 1.. (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat 18/211.(X.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 211. évi költségvetéséről szóló 5/211. (II. 17.) önkormányzati rendeletének módosításáról Harsány Község Önkormányzatának

Részletesebben

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször módosított

Részletesebben

C S A N Á D P A L O T A VÁROS 13/2011. (VI. 30.) önkormányzati rendelete

C S A N Á D P A L O T A VÁROS 13/2011. (VI. 30.) önkormányzati rendelete C S A N Á D P A L O T A VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011. (VI. 30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről szóló 3/2011 (II. 24.) önkormányzati rendelete módosításáról

Részletesebben

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (2) Hatályát veszti a R. 6.2. melléklete. Kihirdetési záradék

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (2) Hatályát veszti a R. 6.2. melléklete. Kihirdetési záradék Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Bősárkány Nagyközség

Részletesebben

3.. (1) Az önkormányzat december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg:

3.. (1) Az önkormányzat december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2013.(V.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 18/2007. (XI. 20.) számú önkormányzati rendelete

Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 18/2007. (XI. 20.) számú önkormányzati rendelete Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 18/2007. (XI. 20.) számú önkormányzati rendelete Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú önkormányzati rendelet (továbbiakban

Részletesebben

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE HETES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2014. (IV.30.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E AZ ÖNKORMÁNYZAT 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL ÉS PÉNZMARADVÁNYÁRÓL Hetes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/(II.7.) önkormányzati rendelethez Önkormányzat és Közös Hivatal összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 52 463 2.Intézményi működési bevétel 18 624 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez

1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez 1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez Somlóvásárhely Község Önkormányzatának és intézményeinek pénzügyi mérlege Önkormányzat és intézményei összesen A B C D E F G H 1 BEVÉTELEK EredetiMódosítottTeljesítés

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosításáról Hangony

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 4/2014. (IV.30.) önkormányzati rendelete

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 4/2014. (IV.30.) önkormányzati rendelete Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 4/2014. (IV.30.) önkormányzati rendelete a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat költségvetése végrehajtásáról A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés az Alaptörvény 32.

Részletesebben

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2010.(IV.19.) számú Önkormányzati rendelete a 2009. évi költségvetés módosításáról az 1/2009. (I.30.) számú önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben

Részletesebben

Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról

Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról Halmaj Község Önkormányzati képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

Polgármesterét l J e g y z j é t l

Polgármesterét l J e g y z j é t l Üi.sz.: 564/2012. Csanytelek Község Önkormányzata Csanytelek Község Önkormányzata Polgármesterét l J e g y z j é t l 6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu,

Részletesebben

BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2013. (XII.31.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Barlahida Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben